« 8658 8659 8660 8661 8662 8663 8664 8665 8666 8667 »
1733352 komment.

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jan 30, 2022 00:31:50
Válasz
(19)
Fizetek mindent
Már kedvesemnek hívja Tibit :D
Ebből az Andis esetnél is durvább összeomlás lesz :D

Ez 100%. Jó is, hogy így beleéli magát a korcs, megint nagyon lelkes.

De az extibor exközlegény nem arra termett, hogy gyengéden keblére ölelje és simogassa a kppaszodó veknifejet. Egy agresszív, üvöltöző alkoholista proliról beszélünk. Ha el is tart egy ideig, hogy együtt is élnek, ott egyrészt napi szintű sírvaröhögés lesz a trolloknak, másrészt ott kő kövön nem fog maradni rövid idő után, a gyagyás pedig minden eddiginél depresszívebb értelmi állapotba zuhan, olyan keleti boszorkányozás lesz itt, amikor Tibor kiadja az útját (jópár ezer euró elköltése után), hogy csak na.
Jan 30, 2022 00:31:50

Szerző: levelező gyakornok Jan 30, 2022 00:32:03
Válasz
(0)
Hahó
A tranyót keményen kell trollkodni. Pl. mail a billának, hogy visszatért a tolvaj, figyeljenek rá. A többi áruháznak ismehet, hogy a billából már ki van tiltva, jobban járnak ha a biztiőr kísérgeti.

A szomszédoknak postai tényfeltárás, hogy megint ott van a randalírozó csöves.

A rendőröknek is mehet a bejelentés este csendháborítás miatt egy szomszéd nevében. Osztrák feltöltős sim kellene.

Ezeket németül érdemes küldeni, vagy angolul is megfelelhet?
Jan 30, 2022 00:32:03

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 30, 2022 00:32:43
Válasz
(2)
Jeszenszky Zsolt: a marxisták olyanok hogy az emberekből csoporotokat képeznek és azokat egymás ellen hangolják

kiss endre farkas: az elsőgenerációs értelmiségiek szarból vannak.
Jan 30, 2022 00:32:43

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 00:33:06
Válasz
(0)
Hahó
A tranyót keményen kell trollkodni. Pl. mail a billának, hogy visszatért a tolvaj, figyeljenek rá. A többi áruháznak ismehet, hogy a billából már ki van tiltva, jobban járnak ha a biztiőr kísérgeti.

A rendőröknek is mehet a bejelentés este csendháborítás miatt egy szomszéd nevében. Osztrák feltöltős sim kellene.

Mercinek spéci trolljai vannak, egy nyilvános wc-be se mehet be nyugodtan.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jan 30, 2022 00:33:06

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272039x136) Jan 30, 2022 00:33:35
Válasz
(1)
levelező gyakornok
Ezeket németül érdemes küldeni, vagy angolul is megfelelhet?

Szerintem németül. De ha nem vállalja egy troll sem, akkor egyszerű angollal.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jan 30, 2022 00:33:35

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272039x136) Jan 30, 2022 00:35:00
Válasz
(2)
Drága pénzen autót vettem neked, brühühü, péküjjünk ki.

Jan 30, 2022 00:35:00

Szerző: xelioner Jan 30, 2022 00:35:17
Válasz
(4)
A betelefonalast megoldom, allitolag ( es most nem arcozok ) nagyon jo bajor / osztrak akcentussal tudok beszelni. Tök hihetö lesz a dolog
fullsztek felylesztö
Jan 30, 2022 00:35:17

Szerző: levelező gyakornok Jan 30, 2022 00:35:49
Válasz
(1)
Hahó
Szerintem németül. De ha nem vállalja egy troll sem, akkor egyszerű angollal.

én akkor átengedném első sorban németes levelezőknek.
Jan 30, 2022 00:35:49

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 00:36:44
Válasz
(1)
Mennyit nézünk ki Merciből? Azért be kell vallani hogy a miskolciak profibb öregező voltak, ráadásul Merci a béka segge alatt van, neki(k) háromezer euró is egy kisebb vagyon.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Jan 30, 2022 00:36:44

Szerző: Egy Vlognéző Gyerek (Snecológus-pontszám: 4036x2) Jan 30, 2022 00:37:22
Válasz
(19)
Sodrony! Gratulálok az első barátnődhöz párodhoz! Mindenki irigyel te biuka!

Putyputyputy HALLO
Jan 30, 2022 00:37:22

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272039x136) Jan 30, 2022 00:38:02
Válasz
(2)
Andi
Mennyit nézünk ki Merciből? Azért be kell vallani hogy a miskolciak profibb öregező voltak, ráadásul Merci a béka segge alatt van, neki(k) háromezer euró is egy kisebb vagyon.

Én már tippeltem 5-10 ezer 2 hónap alatt. Plusz a kocsi.
Jan 30, 2022 00:38:02

Szerző: sodika halálvágya (Snecológus-pontszám: 22894x11) Jan 30, 2022 00:39:32
Válasz
(6)
Andi
Nincs fegyvere. Tisztában van a minimális eszköztárával, gyorsan átpörgeti, és feladja. Gondolkodóba esett már többször, és nem azért, mert trollkodásnak érezte, hanem mert belefutott egy újabb legyőzöttségbe, viszont valami perverz módon kívánja a következőt.

Van neki kinkje ezzel a büntetés-alázás vonallal, tuti.

Ha csak belegondolunk, Golda milyen gyengéden mondta karácsony körül is, hogy "már egy órája hablatyolsz", akkor feltételezhetjük, nem egy kedvesen odaforduló édesanyáról van szó :D Meg ugye lepasszolás a nagyszülőkhöz, sok egyéb tény is alátámasztja ezt stb.

Tehát Endre a nőktől az alázást, bántást szokta, várja, szereti. Fosik tőlük, mert anyu rohadék volt vele. Fosik tőlük, de mivel ez az ismerős, ezt szereti. Trollegina leosztja, örül. Merci eltöri az orrát, halálosan beleszeret. De ha egy átlagos, egészséges szexualitású nővel kellene mit tennie, elfüstölne az agya, fogalma sincs, hogy az olyat eszik-e vagy isszák.

Így maradtak a férfiak. És ugye Merci, aki ilyen szempontból a senkiföldjén van, tökéletes "ugrálóvár", hogy a 40 éves gyermek elkezdjen az önmagán kívül másokkal is megélt szexualitás mezején nézelődni. (Reményei szerint)

Szóval vsz ha Merci elkezdené ostorral, lakkruhában csapkodni, Fifi tudna produkálni egy legalább 25%-os erekciót.

De Merci nem akar ebbe az egészbe semmi valóban komolya energiát tenni ilyen szempontból. Megszerzi a verdát, talán, ha kitartó, és van türelme a fogyatékoshoz a lóvéval is mókol valamit, aztán gurul haza a Dankóba Judkáért.

Mi meg csak élvezzük a showt, elintézik ezek egymást.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Jan 30, 2022 00:39:32

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 30, 2022 00:40:59
Válasz
(1)
ascites
Ez a marxista faszkodás is Goldára reflektál szerintem. A karácsonyi időszakban kezdődött a korcsnál megint.

lófaszt!

tudjuk h endre kórosan ragaszkodik olyan dolgokhoz amit ő magáról elképzel: hetero, értelmiségi, konzervatív

nos, az utóbbit, azt hogy ő konzervatív már csak úgy tudja fenntartani ha olyan férgeket néz/hallgat rendszeresen mint bayer, jeszy vagy a csúti geci - és ha ezen emberknek a beteg gondolatait veszi át és építi be az "érveléseibe".
miután a kuruc és a szélsőjobb kitagadta a gyagyást, már csak így tud kapcsolódni ehhez a légvárhoz.

a prosti tévéseknek is elő kellett állni valami autiérveléssel novemberben a védehetetlen népszavazás kapcsán, a kobold pedig ekkor egyzerűen csak lekopizta jeszenszkytől gondolatait és azóta is loopban tartja, mert ezzel - a maga autista világában - képes feloldani azt a paradoxont hogy lmbtq-ellenes és közben egy lmbtq-tagot kefél.
Jan 30, 2022 00:40:59

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 00:41:51
Válasz
(0)
Hahó
Én már tippeltem 5-10 ezer 2 hónap alatt. Plusz a kocsi.

Oké. Plusz a várható behajtásokért jogosan járó fejpénz.
Jan 30, 2022 00:41:51

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jan 30, 2022 00:41:55
Válasz
(11)
Autismus Maximus
Ez 100%. Jó is, hogy így beleéli magát a korcs, megint nagyon lelkes.

De az extibor exközlegény nem arra termett, hogy gyengéden keblére ölelje és simogassa a kppaszodó veknifejet. Egy agresszív, üvöltöző alkoholista proliról beszélünk. Ha el is tart egy ideig, hogy együtt is élnek, ott egyrészt napi szintű sírvaröhögés lesz a trolloknak, másrészt ott kő kövön nem fog maradni rövid idő után, a gyagyás pedig minden eddiginél depresszívebb értelmi állapotba zuhan, olyan keleti boszorkányozás lesz itt, amikor Tibor kiadja az útját (jópár ezer euró elköltése után), hogy csak na.

A 3 napos próbaházasság idején berontó szomszédokra számítok idén is. Egyfajta Duolingo bagolyként bukkannak fel a konyhapult mellett némi szövegértést gyakoroltatni Recsítóval
🕎Endigame🕎
Jan 30, 2022 00:41:55

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 30, 2022 00:44:18
Válasz
(2)
Andi
El is futhatna, túl is ordíthatná, ahogy másokat, de már harmadszorra sem tette ezt még a legdurvább helyzetekben sem. Ma a melócsánál rezgett a léc hogy rányomja, és mégis továbblépett.

De ha elfut, azzal feladja a stratégiáját és beismeri, hogy vesztett. Ha végighallgatja és kéjes pofával mosolyog, akkor azt sugározza, hogy élvezi.

Ami mondjuk igaz, valamennyire élvezi is, de szerintem ez egy kognitív disszonancia redukció. Mint mikor a tesztalanyoknak pocsék kakaót kellett reklámozniuk és a kísérleti szakasz végére ők maguk is fogyasztották a szar kakaót.
Jan 30, 2022 00:44:18

Szerző: echelon mérnök Jan 30, 2022 00:47:12
Válasz
(4)
sittessanyi
lófaszt!

tudjuk h endre kórosan ragaszkodik olyan dolgokhoz amit ő magáról elképzel: hetero, értelmiségi, konzervatív

Endre megragadt szellemileg valahol a gyerek és a tini korszakában. Nincsenek önálló cselekvései, csak reflexiói az őt ért hatásokra.

Ez a konzervatív dolog nem önálló gondolat nála, hanem lázadás, szembenállás.

A többi már csak kényszercselekvés ahogy írod, de ezt a konzervatív vonalat nem azért választotta, mert ez a legszimpatikusabb neki, anyuci kommunista akkor én konzervativ leszek, anyu zsidó akkor én náci leszek.

"Figyelj már rám anyu. Létezem."

A trollegina kérdése ezért mart mélyre nála "Mondta már neked Merci, hogy szeret?"

És a gyagyás tudja jól, hogy soha nem is fogja neki mondani, csak reménykedik benne, hogy Merci tényleg figyelni fog rá és nem csak eljátsza a figyelmét.

Anyjától se hallotta soha, valószínűleg az viszont elhangzott, hogy mi a fasznak szültelek világra.
Jan 30, 2022 00:47:12

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 30, 2022 00:50:05
Válasz
(1)

Arra gondoltam, hogy nagyon lehúzásra játszott a Janiretard is, de Merci úgy látszik, hogy blokkolt minden élősködőt (magán kívül).
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 30, 2022 00:50:05

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) Jan 30, 2022 00:50:21
Válasz
(2)
Várjunk, ha Merci a linzi Joker, akkor te vagy Harley Quinn
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Jan 30, 2022 00:50:21

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 00:55:12
Válasz
(1)
Ásó27

Arra gondoltam, hogy nagyon lehúzásra játszott a Janiretard is, de Merci úgy látszik, hogy blokkolt minden élősködőt (magán kívül).

Igen, azóta visszanéztem, hogy végleg elbűcsúzik, és soha többet nem koldul a neten.
Jan 30, 2022 00:55:12

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 30, 2022 00:55:17
Válasz
(2)
sittessanyi
lófaszt!

Vágom, hogy ez egy általános dilettáns neres hülyeség és nem az anyjától hallotta, csak azt mondom, hogy azért került most hangsúlyba a púposnál, mert ezzel a gondolattal (marxista = idióta) tudta hergelni a balos Goldát, amíg otthon volt.

Vagy 100 oldalt összeloopolt itt az lmbtq-propagandáról, de a marxizmus csak egyszer fordul elő, 2022-ből.
Jan 30, 2022 00:55:17

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 00:55:47
Válasz
(17)
Jutka tömören láttamozta a kapcsolatot: Naja
Jan 30, 2022 00:55:47

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Jan 30, 2022 00:59:30
Válasz
(2)
Ha jól értem a válasz tóta wének egy hosszú beszélgetés a trolleginával. Ez igen.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jan 30, 2022 00:59:30

Szerző: tyodika Jan 30, 2022 01:00:20
Válasz
(5)

Ti teljesen fogyatéjkosok fagytok, az LMBTQ már a zászlójában is szház szházalékig jobboldali!
Jan 30, 2022 01:00:20

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 01:00:40
Válasz
(23)
Nagyon nevetek, micsoda műsor lesz, ha annak a szarházi Tibinek sikerül Linzig elvánszorognia.

Jelenleg 3 lehetséges szcenárió van a fejemben.

1. Ez a legvalószínűbb eshetőség (1.3-as odds). ​A Tranyó most nagyon felszívta magát, rájött, hogy nagy hiba volt üres zsebbel lepattanni amikor mindenki más úgy húzogatja le a balekot, ahogy nem szégyelli. Szóval most felszívta magát, hogy legalább egy kocsit beújjít magának.

A lelkesedés nagyjából 2 napig fog tartani. Amúgy is idegesíti meg rühelli a Gyagyás okoskodását, de most még ráadásul az impotens fadászpika tele lesz bizonyítási vággyal.

Az izomsorvadásos, lufi-fejű nyomorék 0-24-ben fogja kínálgatni a beviagrázott puha faszát Tibinek. Sok köszönet nem lesz benne, mert a dugásban elfárad 1,5 perc alatt viszont, ott fog nyüszíteni, hogy kangörcsös a napi 2 pirulától.

Mivel Tibi egy elég ostoba ösztönlény nem fogja tudni kibírni ezt a kocsi vásárlásig. Úgy saccolom a 2-3 nap már ordenáré nagy bebaszás lesz, jól megveri a púpost aztán lelép vissza Judkához.

2. A második szcenárióm (2.2-es odds). Tibi még is csak felül tud emelkedni állatias ösztönein, és szúvas fogait összeszorítva kibírja a Gyagyással amíg meg nem veszik a kocsit.

Bár a Púpos nagyon veri magát, hogy "azt vesszük amit a cica választ" kurvára nem így áll az anyagi helyzete. A live-ban elhangzott, hogy valami ezer eurós lerúgott szart akar venni a szerelmének. (Roncsot a roncsnak) hehe.

Szóval lesznek még itt feszültségek ezen is. Elvileg kb 10 ezer euro hitelkeret van még a kártyáin, az anyjánál semmi pénz nincs. Tibi azért annyira vágja a kocsikat, hogy a Gyagyás nem fogja tudni kiszúrni a szemét egy lerúgott Punto-val. Én minimum 4-5000-es költéssel számolok. Ezen felül havi 70 euro lesz a garázs, amit a Gyagyás nem tud, hogy a biztosítás geci drága Ausztriában havi 100 euro körüli összeg. Szóval ez a cica csábítás egy alaphangon 170 euro+benzin havi költség lesz neki. Nagyon gyorsan kilesznek maxolva a hitelkártyák és utána jönnek még az orbitális kamatok.

Amennyiben ez a szcenárió valósul meg, Tibi egyből lelép a kocsival, és folytatja rajongói turnéját Magyarországon. A Gyagyás még fizetgetni fogja a benzint 1-2 hónapig, de mivel ott fognak élni Judkával a kocsiban, ez alatt az 1-2 hónap alatt teljesen lefogják élni. A kocsi szépen ott lesz hagyva valahol a Dózsa György út mellett teleszarva-hányva-vérezve,
A Gyagyás pedig még évekig fogja fizetni a biztosítást és a garázst, mert ugye semmmit sem képes lemondani és "A cica jövőhétyen már tyénylek visszajön".

3. Harmadik eshetőség nagyon valószínűtlen (11 odds), már persze nem azért mert a Gyagyásból fényesebb jövőt néznék ki, inkább Tibi cica ösztönlénysége miatt nem tartom valószínűnek.

Szóval, valahogy úgy alakul, hogy Tibi kurva jó asszonyt farag Sodiból, rendesen veri minden nap. A Gyagyás jó kutya nem live-ozik, nem loopol, eltakarodik sétálgatni éjszaka amíg Tibit a Villám kúrja a gyerekágyon. Szóval "faszaság van".

Biztos vagyok benne, hogy Sodi mint az újdonsült Judka, kb egy év alatt jutna el a hajléktalanságba. Egy év alatt minden lehetséges Provident szintű hitelt kimaxolnának, közben még jönne a munkanélküli. A folyamatos durva piázás és abúzus miatt a Gyagyás még annyit sem tudna teljesíteni egy munkahelyen mint eddig. Szóval szépen csúsznának le odaáig ahol most Tibiék vannak.

Ha meg már így megszokta a púpost Tibi, csinálnák ugyanazt mint most Judkával.

Jan 30, 2022 01:00:40

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 30, 2022 01:01:13
Válasz
(3)
echelon mérnök

A többi már csak kényszercselekvés ahogy írod, de ezt a konzervatív vonalat nem azért választotta, mert ez a legszimpatikusabb neki, anyuci kommunista akkor én konzervativ leszek, anyu zsidó akkor én náci leszek.

nyilván ebben a sztoriban szerepet játszhatott anyu provokálása is, de ne menjünk el két mások faktor mellett sem:

1 - retardok 90-95%-a jellemzően szélsőjobbos kötődésű(sodi,malac,bori,sf,télapógeci,flódnis, dőrp stb-stb) , ugyanis a szellemei-, érzelmi- és morális retardációra a szélsőjobbos eszmevilág egyfajta támogató közeget ad.

2 - tudjuk hogy snecinek a köcsög apja is egy beképzelt, magát mások fölé helyező rohadék volt. a kis sneci innen is magába szívhatta a felsőbbrendűségi tudatot, ami már a legelső sg--fórumos feltűnésekor része volt a szemáélyiségáének. az meg ismét egyenes út a konezrv-keresztény eszmékhez.
Jan 30, 2022 01:01:13

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:01:20
Válasz
(1)
Ásó27
Ha jól értem a válasz tóta wének egy hosszú beszélgetés a trolleginával. Ez igen.

Megkereste a púpfalon is, csak még fogalmazza a gyagyás a választ.
Jan 30, 2022 01:01:20

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 30, 2022 01:01:26
Válasz
(4)
Andi
Jutka tömören láttamozta a kapcsolatot: Naja
lesz még egy két szava ehhez a gyönyörű szerelemhez. fogunk még röhögni. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jan 30, 2022 01:01:26

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:05:28
Válasz
(2)
xray
lesz még egy két szava ehhez a gyönyörű szerelemhez. fogunk még röhögni. :)
Én még mindig azt gondolom, hogy be van avatva a lehúzásba. Elvileg tombolnia kellene már ott is, de meglátjuk.
Jan 30, 2022 01:05:28

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Jan 30, 2022 01:05:34
Válasz
(11)
bolgár jeti
Sodi, ne szórakozz használt szarral. mégis ki ül bele egy 10-20 éves audiba vagy mercibe? Lízingelj egy újat.

Púpnak is hasonló volt a terve. Azt szerette volna, ha egy 10 év körüli Merci ül bele. De csak egy negyvenes, levetett darab jutott neki, aki eredetileg másik gyártmány, ráadásul nem jött össze a beleülés, gond volt a szívatásnál.
Jan 30, 2022 01:05:34

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) Jan 30, 2022 01:05:44
Válasz
(4)
Ha ebből a kapcsolatból lesz is valami ezek a beteg állatok tuti hogy elkezdik majd onlyfanson nyomni a baszós tartalmakat. Az ég óvjon minket attól hogy ez bekövetkezzen!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Jan 30, 2022 01:05:44

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:09:36
Válasz
(1)
Ha összejön ez az ocsmány szex, abból is komoly ütközések lehetnek. A Púpos ezerrel fogja nyomatni minden platformon, Mercike meg tagadásban lesz minimum a szponzorai előtt.
Jan 30, 2022 01:09:36

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 30, 2022 01:17:24
Válasz
(15)
Autismus Maximus
Ha el is tart egy ideig, hogy együtt is élnek, ott egyrészt napi szintű sírvaröhögés lesz a trolloknak, másrészt ott kő kövön nem fog maradni rövid idő után, a gyagyás pedig minden eddiginél depresszívebb értelmi állapotba zuhan, olyan keleti boszorkányozás lesz itt, amikor Tibor kiadja az útját (jópár ezer euró elköltése után), hogy csak na.

Teljesen egyetértek, de van egy izgalmasnak ígérkező tényező: Tibor az egyik lájvjában nemrég azt állította, hogy egy pszichológus borderline személyiségzavarral és bipoláris depresszióval diagnosztizálta. Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a manipulációban számító, de az is lejött, hogy azt nem igazán tudja, hogy mit akar: hol ezt, hol azt (ami megfelel a diagnózisnak).

Namármost Andi (már amennyire tudjuk) több hónapon keresztül viszonylag konstans módon azt kommunikálta a kobold felé, hogy látni sem bírja. Egy idő után a púpos is elfogadta, de csak mert Andi minden social felületről eltűnt és irl is elbujdosott, így a sztalker kvázi éhen halt az információhiányban.

De Tibor terepe a se veled, se nélküled (ez egyenesen következik a személyiségzavarából és az eddigi tapasztalatainkból is). Nem lesz olyan pont, amikor végképp szakít a gyagyással. Ha le is tiltja mindenhonnan, pár napon vagy héten belül viszakozik majd. Kérdés, hogy erre hogy reagál majd a púos lelkiszegény: hozzáfásul és megmarad heti egy bankautómatának vagy nem bírja a nyomást és kap egy idegösszeomlást. Már ma is panaszkodott, hogy ennél a hullámvasútnál a magány is jobb és tudjuk, hogy mennyire rosszul tűri a váratlan eseményeket.

Szerintem idegösszeomlás lesz és mikor előkerül a púpszászi macskaólból, menni fog egy ideig a keleti boszorkányozás, de aztán kezdődik az egész elölről. Akkora démont idézett a fejére és fogalma sincs róla :DD
Jan 30, 2022 01:17:24

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 30, 2022 01:20:08
Válasz
(3)
Egy Vlognéző Gyerek
Sodrony! Gratulálok az első barátnődhöz párodhoz! Mindenki irigyel te biuka!

Én is ezen röhögök gecire, hogy élete első és egészen biztosan utolsó "párkapcsolata", hogy egy ilyen befordított faszú, Tibi nevű, csöves, alkoholista, elmebajos, embernek is alig nevezhető retekkel jött össze.

A párkapcsolat természetesen erősen idézőjeles, hiszen ő az egyetlen, aki nem látja, hogy a befordított faszú csakis azért hajlandó egy igen rövid ideig eltűrni a társaságát, mert nem akar megfagyni - amint kitavaszodik, és elég lóvét tett félre a hitelkártyákról, úgy húz el onnan, mint a vadlibák.

A másik, amin szakadtam a stream alatt, amikor a trollegina kitért a nem működő péniszre - a seggbekúrt és a kutyabaszó azonnal őrjöngésbe kezdtek a cseten.
Persze Prolandról tudjuk, hogy impotens, de így már bori is szinte beismerő vallomást tett - lehet, hogy már a kedvenc Hasselhoff képekre se működik a szűzpöcs?
vettem viagrát, de otthon hagytam...
Jan 30, 2022 01:20:08

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:22:41
Válasz
(3)
Az is durva volt és konkrétan Endre szájából hangzott el, hogy hiába vicceskednek a luksógorsággal, Kozma csak a nője miatt nem vállalja fel, de Gammer ebben is úriember volt és nem tagadja le, hogy Sodin kívül mindegyiküknek megvolt Merci.
Jan 30, 2022 01:22:41

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 30, 2022 01:27:47
Válasz
(3)
Proland és Bori miatt most el is gondolkodtam, hogy a gyenge Retard-sejtés, miszerint a retardifikáció szükséges feltétele a szexuális frusztráltság, továbbfejleszthető immár erős Retard-sejtéssé:
a retardifikáció szükséges ÉS elégséges feltétele a szexuális frusztráltság, mert nagyjából aki eszembe jut, azok közül mindegyik retard beleillik a képbe, holott más közös nincs bennük.
Jan 30, 2022 01:27:47

Szerző: habos babafos (Snecológus-pontszám: 6232x3) Jan 30, 2022 01:28:29
Válasz
(2)
Nem akarok ünneprontó lenni de a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a tranyó kimegy a recskáshoz. Az autóból meg nem lesz semmi. Szerintetek egy olyan ember aki nem tud egy hurkot sem megkötni az, hogy a búsba venne már egy autot? De tegyük fel képes rá. Mivel ez nem olyan, hogy bemész a Billába és leveszed a polcról, ez akár napokig is eltarthat, annyit meg a tranyo biztos nem fog várni.
Ezt nyjem értyem
Jan 30, 2022 01:28:29

Szerző: elmélkedő Jan 30, 2022 01:29:32
Válasz
(0)
Mint tudjuk a női nemiszerv egy rendkívül összetett
csodálatos dolog. Bele lehet tuszkolni egy 30 centis szamárfaszt, de már 10 cm körül kis ügyességgel jól tud esni.
Namármost ha én elkezdem tapogatni a faszom környékét sehol nincs üreg, ha pedig a hasfalam alá benyúlok lentről az fájdalmas, ha pedig oda csinálnának egy üreget, az szerintem instant hasfalsérv lenne.
Szóval, oké hogy kialakítanak egy üreget amit később tágítani kell, de hogyan? megfúrják a medencecsontot, vagy mi történik ilyenkor?
Jan 30, 2022 01:29:32

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 30, 2022 01:30:13
Válasz
(1)
habos babafos
Nem akarok ünneprontó lenni de a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a tranyó kimegy a recskáshoz. Az autóból meg nem lesz semmi. Szerintetek egy olyan ember aki nem tud egy hurkot sem megkötni az, hogy a búsba venne már egy autot? De tegyük fel képes rá. Mivel ez nem olyan, hogy bemész a Billába és leveszed a polcról, ez akár napokig is eltarthat, annyit meg a tranyo biztos nem fog várni.

Én egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán kimegy.
De az autóvásárlás nem gond, Tibi majd megoldja, amilyen elmebajos, annyira magabiztos is, szépen kommandírozza majd a pedofil faszverőt, hogy melyik autót vegye meg.
Jan 30, 2022 01:30:13

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:30:22
Válasz
(3)
Mercinek üzlettársa is van a vagyonkezelésben. Még csak "Más" a neve, de én Géza báttyára tippelek.

youtu.be/-0kAStI0t3o?t=3302
Jan 30, 2022 01:30:22

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:31:26
Válasz
(1)
habos babafos

Rápörög. Szó szerint ezt mondta.
Jan 30, 2022 01:31:26

Szerző: női nemiszerv szóvivő Jan 30, 2022 01:32:02
Válasz
(4)
elmélkedő
de már 10 cm körül kis ügyességgel jól tud esni.

Ezt csak udvariasságból mondjuk a kisfaszúaknak, valójában nem igaz.
Jan 30, 2022 01:32:02

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:34:24
Válasz
(2)
elmélkedő
csodálatos dolog. Bele lehet tuszkolni egy 30 centis szamárfaszt, de már 10 cm körül kis ügyességgel jól tud esni.
Namármost ha én elkezdem tapogatni a faszom környékét sehol nincs üreg, ha pedig a hasfalam alá benyúlok lentről az fájdalmas, ha pedig oda csinálnának egy üreget, az szerintem instant hasfalsérv lenne.
Szóval, oké hogy kialakítanak egy üreget amit később tágítani kell, de hogyan? megfúrják a medencecsontot, vagy mi történik ilyenkor?

mandiner.hu/cikk/20191226_a_valodi_nemvaltas_lehetetlen

Ezt ide linkelte valaki, erre is van benne válasz.
Jan 30, 2022 01:34:24

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 30, 2022 01:36:50
Válasz
(0)
Andi
Én még mindig azt gondolom, hogy be van avatva a lehúzásba. Elvileg tombolnia kellene már ott is, de meglátjuk.
én is így gondolom, most kussol a cél érdekében, de bármikor "démon" lesz belőle. a faszpinás terrorja tartja csak féken.
Jan 30, 2022 01:36:50

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Jan 30, 2022 01:37:48
Válasz
(5)
női nemiszerv szóvivő
Ezt csak udvariasságból mondjuk a kisfaszúaknak, valójában nem igaz.

+1
Fogsz te még engem rajongással szopni
Jan 30, 2022 01:37:48

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 30, 2022 01:38:12
Válasz
(0)
Egyébként a Márkos nagy barátságnak hogy lett vége?
Akkor még nem követtem - cserébe a vlog csatornán nem nagyon van fent róla semmi, azon kívül, hogy abbamaradnak a videók.
Van valami mentett anyag, amit fel lehet dolgozni ebben a témakörben?
Jan 30, 2022 01:38:12

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 30, 2022 01:41:49
Válasz
(1)
Andi
Mercinek üzlettársa is van a vagyonkezelésben. Még csak "Más" a neve, de én Géza báttyára tippelek.

youtu.be/-0kAStI0t3o?t=3302

Az jó lenne :D

De lehet, hogy Goldára gondolt, csak nem merte még együtt emlegetni a faszpinással. Este is azt írta a púpfalra, hogy Tibinek és az anyjának közös a célja.
Jan 30, 2022 01:41:49

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jan 30, 2022 01:43:20
Válasz
(3)
elmélkedő

10 centinél azért a vastagságra szoktak gondolni, nem a hosszra. Szerintem.

A férfiak fasza nem ott kezdődik, ahol kilóg a testből, hanem jó pár centivel beljebb. Nézegessél anatómiai ábrákat, ne a pöcsödet markolászd. Origami pina hajtogatásánál full kiveszik a teljes barlangos test állományt, a faszt mozgató izmokat, stb, szóval amennyit kivesznek, annyit be tudsz tolni annak a helyére. A 23-as csodalécet viszont valószínűleg csak Tibor rojtos picsájába lehet beerőltetni.
Jan 30, 2022 01:43:20

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 30, 2022 01:45:53
Válasz
(0)
töppedt buzigolyók

A férfiak fasza nem ott kezdődik, ahol kilóg a testből, hanem jó pár centivel beljebb. Nézegessél anatómiai ábrákat, ne a pöcsödet markolászd. Origami pina hajtogatásánál full kiveszik a teljes barlangos test állományt, a faszt mozgató izmokat, stb, szóval amennyit kivesznek, annyit be tudsz tolni annak a helyére. A 23-as csodalécet viszont valószínűleg csak Tibor rojtos picsájába lehet beerőltetni.

A youtube-on már láttam térdműtétet, pontosabban vagy 10 másodpercet, de nekem már az is sok volt.
Akinek van hozzá gyomra, és kíváncsi rá, biztos talál róla videót, hogyan készül egy faszpina.
Jan 30, 2022 01:45:53

Szerző: Lenin atomjégtörő Jan 30, 2022 01:48:17
Válasz
(-2)
töppedt buzigolyók

10 cm vastagság (kerület) is erősen átlag alatti, az majdhogynem 3 centis átmérőt jelent. De majd a trolleginák megmondják, hogy az akkora hímtag élvezhető-e.
Jan 30, 2022 01:48:17

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:50:15
Válasz
(0)
ascites

De lehet, hogy Goldára gondolt, csak nem merte még együtt emlegetni a faszpinással. Este is azt írta a púpfalra, hogy Tibinek és az anyjának közös a célja.

Sodi azt mondja, Merci meg más mostantól kezeli. Ez egy megállapodás.

A púpfalon pedig "viccen kívül összeismertetlek édesanyámmal, mert közös a célotok" Ez még feltételes mód a nyelvtanilag pontos fogalmazás szerint.
Jan 30, 2022 01:50:15

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 30, 2022 01:50:50
Válasz
(2)
KicsiNéző
Akkor még nem követtem - cserébe a vlog csatornán nem nagyon van fent róla semmi, azon kívül, hogy abbamaradnak a videók.

Annak hivatalosan nem lett vége. Volt egy krízis a pedofil-botrány kirobbanása után, de aztán a barnaszemű suttyomban visszasomfordált és előbb nyilvánosan (a Linzbe költözés környékén), majd a színfalak mögött mindenfélére hivatkozva folytatta a lehúzást. Csak a púpos kommunikációs változásai alapján következtetünk a kapcsolat milyenségére: volt „videós kolléga”, „Voldemort”, aztán „miskolci gyerek” és csak most (szerintem főleg Golda hatására) köszönött be a „geci” időszak.
Jan 30, 2022 01:50:50

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 01:52:04
Válasz
(3)
KicsiNéző

"Elcsábították" Linzbe a Gyagyást, aztán ott hagyták rá az egész lakást szutykostul, mert "a Covid miatt Miskocra kellett költözni".

De amúgy nem szakadt meg, Márknak még Októberben is küldött WU-n pénzt, plsuz van neki egy 10 ezer eurós hitele a Sodibanknál.

Azokat a videókat ahol Márkal szerepelt nagyrészt leszedte mert be lett csicskítva, hogy Márkék nem akarnak szerepelni.

Voltak még anno közös PubG stream-ek azok viccesek voltak. Az összes wannabe cigány Sodit idiótázta meg fogyatékosozta ez a gyökér meg úgy csinált mint ha nem is hallaná csak retardáltuk heherészett.
Jan 30, 2022 01:52:04

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 30, 2022 01:53:41
Válasz
(1)
Andi
Sodi azt mondja, Merci meg más mostantól kezeli. Ez egy megállapodás.

A púpfalon pedig "viccen kívül összeismertetlek édesanyámmal, mert közös a célotok" Ez még feltételes mód a nyelvtanilag pontos fogalmazás szerint.

Jogos.

Minél nagyobb a szakértői csoport, annál kisebb hatalma van Goldának, az meg annál jobb a trolloknak :D
Jan 30, 2022 01:53:41

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:54:06
Válasz
(0)
ascites
Annak hivatalosan nem lett vége. Volt egy krízis a pedofil-botrány kirobbanása után, de aztán a barnaszemű suttyomban visszasomfordált és előbb nyilvánosan (a Linzbe költözés környékén), majd a színfalak mögött mindenfélére hivatkozva folytatta a lehúzást. Csak a púpos kommunikációs változásai alapján következtetünk a kapcsolat milyenségére: volt „videós kolléga”, „Voldemort”, aztán „miskolci gyerek” és csak most (szerintem főleg Golda hatására) köszönött be a „geci” időszak.
Ma kihúzta belőle a Trollegina, hogy a 2021-es évadban nulla forintot törlesztett. Ha hazudik a Sodi, és miért ne tenné, akkor erős mínuszban zárták az évet.
Jan 30, 2022 01:54:06

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 01:54:49
Válasz
(3)
ascites

Szerintem ha az anyjára gondolt volna simán bemondja, hogy ő. Ez valaki olyan aki nézi a live-jait vagy legalább is benne van ebben ebben a trash-univerzumban, de nem örülne, hogy megnevezik.
Jan 30, 2022 01:54:49

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:55:08
Válasz
(0)
ascites
Jogos.

Minél nagyobb a szakértői csoport, annál kisebb hatalma van Goldának, az meg annál jobb a trolloknak :D

Én nem várom az anyját. Ő az egyetlen, aki még hatással van rá, és egy időre mindig leveszi a netről.
Jan 30, 2022 01:55:08

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 30, 2022 01:56:50
Válasz
(3)
Köszönöm a válaszokat a Márkos témában!
Jan 30, 2022 01:56:50

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 01:57:27
Válasz
(2)
D_Dezső
Szerintem ha az anyjára gondolt volna simán bemondja, hogy ő. Ez valaki olyan aki nézi a live-jait vagy legalább is benne van ebben ebben a trash-univerzumban, de nem örülne, hogy megnevezik.

Géza az erősebb tippem, ő lenne ugye a behajtók főnöke. A másik Gammer. Ő is nagy felszopó, és folyamatosan jóban van Mercivel. Neki meg "emberei vannak" minden városban.
Jan 30, 2022 01:57:27

Szerző: Fizetek mindent (Snecológus-pontszám: 2137x1) Jan 30, 2022 01:57:59
Válasz
(4)
Autó ide, hitelkártya oda, azért kíváncsi vagyok, hogy a tranyó hogyan fogja bírni cérnával, amikor a pedofil elkezdi majd nyomasztani a betegebbnél betegebb szexuális perverzióival.

Cica, moszt menjünk ki a nudista strandra, és tyinálj úty, mintyha tinifiú lennél, eszasz, csináljunk egy családi képet így ketten!
Cica, látod ezt az Aaron Cute nevű helyes fijút? Fágasd le a hajad rövidre, mint neki!
Cica, csatold fel ezt a műbránert, és masztipartizzunk!
Cica, moszt játsszuk aszt, hogy én vagyok a doktorbácsi, te meg a kiffiú, akit megfizsgálok!
Jan 30, 2022 01:57:59

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Jan 30, 2022 02:00:18
Válasz
(3)
Andi
Ma kihúzta belőle a Trollegina, hogy a 2021-es évadban nulla forintot törlesztett. Ha hazudik a Sodi, és miért ne tenné, akkor erős mínuszban zárták az évet.

Igen, ezt már többször is panaszolta ősszel.

Bár Márk egyáltalán nem maxolta ki a gyagyásbankot, abból a szempontból viszont ügyes, hogy a púpos még ma is ugyanúgy meg van rökönyödve, hogy Márk hogy lehet olyan defektes, hogy nem fogja fel, hogy ugyanannyit kért vissza, mint amennyit törlesztett. Ma már mintha lett volna egy kis él a hangjában, de szeptember körül még magyarázta, hogy táblázatokkal bombázta Miskolcot, de Márk játszotta a hülyét.
Jan 30, 2022 02:00:18

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 02:00:21
Válasz
(5)
Andi
Én nem várom az anyját. Ő az egyetlen, aki még hatással van rá, és egy időre mindig leveszi a netről.

Én Golda helyében hagynám a faszba ezt a hülye gyereket. Egész nyáron hetente járkált hozzá, hogy kiganajozza a recskafészket, meg beleverje a buta vekni fejébe, hogy ne adjon pénzt puszira jöttment cigányoknak.

Amikor nyár végén visszatért a STNÍ-ből olyan volt mint akit agymostak, kvázi gondnokság alá vette Golda.

Aztán mit ért vele? Az első adandó alkalommal odaköltöztette a két csövest, majd kikúrt rájuk több ezer eurót.
Jan 30, 2022 02:00:21

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jan 30, 2022 02:01:13
Válasz
(13)
ascites
Teljesen egyetértek, de van egy izgalmasnak ígérkező tényező: Tibor az egyik lájvjában nemrég azt állította, hogy egy pszichológus borderline személyiségzavarral és bipoláris depresszióval diagnosztizálta. Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a manipulációban számító, de az is lejött, hogy azt nem igazán tudja, hogy mit akar: hol ezt, hol azt (ami megfelel a diagnózisnak).

Namármost Andi (már amennyire tudjuk) több hónapon keresztül viszonylag konstans módon azt kommunikálta a kobold felé, hogy látni sem bírja. Egy idő után a púpos is elfogadta, de csak mert Andi minden social felületről eltűnt és irl is elbujdosott, így a sztalker kvázi éhen halt az információhiányban.

De Tibor terepe a se veled, se nélküled (ez egyenesen következik a személyiségzavarából és az eddigi tapasztalatainkból is). Nem lesz olyan pont, amikor végképp szakít a gyagyással. Ha le is tiltja mindenhonnan, pár napon vagy héten belül viszakozik majd. Kérdés, hogy erre hogy reagál majd a púos lelkiszegény: hozzáfásul és megmarad heti egy bankautómatának vagy nem bírja a nyomást és kap egy idegösszeomlást. Már ma is panaszkodott, hogy ennél a hullámvasútnál a magány is jobb és tudjuk, hogy mennyire rosszul tűri a váratlan eseményeket.

Szerintem idegösszeomlás lesz és mikor előkerül a púpszászi macskaólból, menni fog egy ideig a keleti boszorkányozás, de aztán kezdődik az egész elölről. Akkora démont idézett a fejére és fogalma sincs róla :DD

Így bizony.

Ugye-ugye, voltak itt pár hónapja-éve, akik már temették a tanszéket meg a fórumot, mondván hogy kifutotta már a maga köreit.

Hát ehhez képest az egész snecológia történetében toronymagasan a legjobb évadra számíthatunk. Volt már masztiparti botrány, fapoleon, velvet címlap meg a többi, de soha ennyire pofánfosott énképe nem volt még Endrének a saját magába bebeszélt jobboldali, keresztény, konzervatív fiatalemberhez képest.

Szerintem meg fogjuk élni, hogy az elméje élő adásban szakad kétfelé és az agya jobbra-balra kirobban a fejéből, mert nem bírja tovább ezt a skizofréniát.

Úgyhogy hölgyeim, uraim (tranyó, te nem!), csatolják be biztonsági öveiket, előttünk a snecológia legrázósabb évada!
Maradjanak velünk!

Jan 30, 2022 02:01:13

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 02:03:03
Válasz
(3)
Fizetek mindent
Autó ide, hitelkártya oda, azért kíváncsi vagyok, hogy a tranyó hogyan fogja bírni cérnával, amikor a pedofil elkezdi majd nyomasztani a betegebbnél betegebb szexuális perverzióival.

Cica, moszt menjünk ki a nudista strandra, és tyinálj úty, mintyha tinifiú lennél, eszasz, csináljunk egy családi képet így ketten!
Cica, látod ezt az Aaron Cute nevű helyes fijút? Fágasd le a hajad rövidre, mint neki!
Cica, csatold fel ezt a műbránert, és masztipartizzunk!
Cica, moszt játsszuk aszt, hogy én vagyok a doktorbácsi, te meg a kiffiú, akit megfizsgálok!

Sodi "véletlenül" lájvba teszi az egyik közeledését. Az agyában ő most becsajozott. Legyőzte a trollokat, cikkezett róla Tóta W., nem szállhat le erről a paripáról, és megvannak a trükkjei, hogy az orrunk alá dörgölje a hódítását.
Jan 30, 2022 02:03:03

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 02:03:32
Válasz
(3)
Andi
Géza az erősebb tippem, ő lenne ugye a behajtók főnöke. A másik Gammer. Ő is nagy felszopó, és folyamatosan jóban van Mercivel. Neki meg "emberei vannak" minden városban.

Ja a kettő közül az egyik. Fullfear Géza csak azért esélyesebb mert ő szeret így nagyon intézkedni, ráadásul most valamilyen szinten lekötelezettje a Gyagyásnak, hogy adott neki kocsira "kölcsön" pénzt.

De Gammerból is simán kinézem, hogy előadta a keresztapát, hogy majd ő milyen behajtókat küld Kovács Márkékra Miskolcra a Mező utca 18-ba.
Jan 30, 2022 02:03:32

Szerző: elmélkedő Jan 30, 2022 02:03:48
Válasz
(3)
Nszksz az origami pina keletkezése cv-s tárgyból nyújtott segítségért prof. urak!
Jan 30, 2022 02:03:48

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 02:07:05
Válasz
(2)
D_Dezső
Ja a kettő közül az egyik. Fullfear Géza csak azért esélyesebb mert ő szeret így nagyon intézkedni, ráadásul most valamilyen szinten lekötelezettje a Gyagyásnak, hogy adott neki kocsira "kölcsön" pénzt.

De Gammerból is simán kinézem, hogy előadta a keresztapát, hogy majd ő milyen behajtókat küld Kovács Márkékra Miskolcra a Mező utca 18-ba.

Bármelyikük az, hamar kijönnek a fényre. Géza hozzászólásbajnok, Gammer meg az igazság lovagja. Csak az első kisebb balhéig kell várni.
Jan 30, 2022 02:07:05

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 02:12:19
Válasz
(8)
Andi
Bármelyikük az, hamar kijönnek a fényre. Géza hozzászólásbajnok, Gammer meg az igazság lovagja. Csak az első kisebb balhéig kell várni.

A "cigányüzengetős" trash sub-genre stílus jegyeit figyelembe véve, jövő héten úgy is összevesznek és ki lesz minden teregetve. :)
Jan 30, 2022 02:12:19

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 02:15:14
Válasz
(0)
D_Dezső
A "cigányüzengetős" trash sub-genre stílus jegyeit figyelembe véve, jövő héten úgy is összevesznek és ki lesz minden teregetve. :)

Ha Kozma fülébe jut, hogy nem ő lett a pénzbehajtók vezére, teljesen jogosan fog indítani egy faszrahúzlak Bandicu lájvot.
Jan 30, 2022 02:15:14

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Jan 30, 2022 02:15:37
Válasz
(4)
Fizetek mindent
Proland és Bori miatt most el is gondolkodtam, hogy a gyenge Retard-sejtés, miszerint a retardifikáció szükséges feltétele a szexuális frusztráltság, továbbfejleszthető immár erős Retard-sejtéssé:
a retardifikáció szükséges ÉS elégséges feltétele a szexuális frusztráltság, mert nagyjából aki eszembe jut, azok közül mindegyik retard beleillik a képbe, holott más közös nincs bennük.

Ezt már én is írtam régebben. Egyértelmű a
Sodi: buzi, pedofil, impotens, csak egy marék viagrával meg kamagrával mozdul meg a piton

Tonncat: Athina csajok&pasik irománya alapján kurvázni járt, a szexben is elnyomó, erőszakos volt.

Blogin: Bill Kaulitz-ot (Tokio Hotel), a fénylényt akarta megdugni, még ha agya tudja is, hogy férfi.

Tajgi: impotens.

Kisboros: látens buzi, saját bevallása alapján nagy gyűjteménye van női kenceficékből.

Korokkó: pedofil, a banánozós videó alapján némileg impotens (félárbóc)

Fórizs: a szexualitásnak már csak az említése is sziszegős őrjöngést vált ki belőle.

RGL: a szexre csak hisztérikus módon képes gondolni. Számára minden nő kurva.

Takács Rózsa: állítása szerint az orvosok széjjelkaszabolták a nemiszervét, a szexualitás említésére még a hideg is kirázza.
Jan 30, 2022 02:15:37

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 02:18:49
Válasz
(1)
Tényleg megy a vadászat a cseten, de cvi hamar megtalálta a telefonos Trolleginát.

cVi huAng
​Zsóka Wutzl (Sodi visszautasította, azóta durcás
Jan 30, 2022 02:18:49

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) Jan 30, 2022 02:25:57
Válasz
(3)
Andi
Ha Kozma fülébe jut, hogy nem ő lett a pénzbehajtók vezére, teljesen jogosan fog indítani egy faszrahúzlak Bandicu lájvot.
Bepereli asodit bíztatási kárért.
Jan 30, 2022 02:25:57

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19758x9) Jan 30, 2022 02:28:23
Válasz
(2)
Autismus Maximus
Fórizs: a szexualitásnak már csak az említése is sziszegős őrjöngést vált ki belőle.

Ez talán kicsit pontosabb úgy, hogy az "elhajlások" miatt megy át dühöngőbe. Ugye volt az a mésztelepi figura, aki Péntek rokona és hozzá szeretett volna dörgölőzni, de végül nem jött össze, a halottgyalázás ellenére. Szóval frusztrált, de csak mert nem kapta meg, akárhogy próbálkozott.

Viszont tőle származnak a "Fórizs intelmei RGL-nek 1/1: Aki nem dolgozik, az ne is basszék", valamint asodi "nyilvános faszkiverő" beceneve.
Jan 30, 2022 02:28:23

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 02:28:54
Válasz
(7)
ascites
Teljesen egyetértek, de van egy izgalmasnak ígérkező tényező: Tibor az egyik lájvjában nemrég azt állította, hogy egy pszichológus borderline személyiségzavarral és bipoláris depresszióval diagnosztizálta.

Azért ezeket nem kell készpénznek venni :)
A tranyó is úgy hazudozik folyamatosan mint a gyagyás élettársa.

Kicsit utána kutakodtam trash csoportban, és volt ő már minden IS. Állította már külön-külön, hogy ő cigány, zsidó, amerikai, német származású. VOlt már diplomás nővér, autószerelő, katona. (Igen, elvileg ez is full kamu, hogy kiskatona volt pedig kurva vicces). Volt már ő ADHD-s, borderline, minden szir-szar mentális betegséget behazudott.

Amúgy egy nem átalakító műtét előtt azért gondolom találkozni kell egy pszichiáterrel, nem csak úgy bemondásra költ rád a TB több milliót. Nem hiszem, hogy egy ennyire mentálisan defektes embernek mint, ahogy ő állítja, megcsinálták volna ezt a procedúrát.

Ok, nem azt mondom, hogy nincs semmi kettyója de a groteszk külsejétől eltekintve, bármelyik Kelet Magyarországi kocsmában találsz hasonló agresszív hőzöngő parasztot.

Igazából a "népszerűségük" is ebből fakad, hogy annyira groteszkül néz ki a Tibi, hogy nehéz komolyan venni azt a szörnyűséget amit leművelnek Judkával. Ha ezt egy melósruhás kopaszodó elhízott faszi csinálná a feleségével mindenki hisztizne, hogy azonnal rakják börtönbe, "agyon kell verni az ilyen rohadékot".

Ezzel szemben, Tibi groteszk külseje miatt az emberek ezt egy bohózatnak tekintik, ahol egyszer a bohócot verik meg, utána a bohóc veri be a fejét egy laptop töltővel a másiknak.

Jan 30, 2022 02:28:54

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 30, 2022 02:29:09
Válasz
(2)
Egyébként teljesen mellékzönge minden más mellett - de ki a faszom ír alá 5 éves szerződést albérletre?
Főleg egy olyan ember, mint Sodi, akit 2-3 havonta kivágnak a munkahelyről. Linz azért véges.
Jan 30, 2022 02:29:09

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 30, 2022 02:43:14
Válasz
(1)
Most nézek vissza egy klasszikust:
youtu.be/wdN6ZMh5JBI?t=1865

Az az érdekes, hogy itt azt magyarázza, hogy azért fizette a vlog (ami egy külön entitás, véletlen sem Ő) Márk útiköltségét meg szállását, mert ezzel Márk lemond a szerzői jogairól, és az mind a vlogé.
Hát ehhez képest Márk eléggé letiltatott néhány videót :D
Jan 30, 2022 02:43:14

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 03:09:58
Válasz
(6)
"Soha sem hazudok" Sodinak a facebook basic info szekciójából kizárólag a születési ideje ami nem hazugság.

És igen, még férfi sem vagy, Tibi asszonya vagy, Kaffkáné! :)

Jan 30, 2022 03:09:58

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) Jan 30, 2022 03:14:39
Válasz
(1)
KicsiNéző
Most nézek vissza egy klasszikust:
youtu.be/wdN6ZMh5JBI?t=1865

Az az érdekes, hogy itt azt magyarázza, hogy azért fizette a vlog (ami egy külön entitás, véletlen sem Ő) Márk útiköltségét meg szállását, mert ezzel Márk lemond a szerzői jogairól, és az mind a vlogé.
Hát ehhez képest Márk eléggé letiltatott néhány videót :D

Prózai okokból, sok utazós anyagot azért nem vágott meg mert geci lusta és hónapokig csak igérgette.

Más utazós anyagokban meg ki kellene kockázni Márk és haverjai fejét (akiknek ő fizette az utazást ... ultra-balek) és inkább hagyja a faszba mert kurva sok munka lenne. Amúgy is tök szar videók, fogalmatlanul turistáskodnak meg fogatlanul röhögnek a "szakmunkás poénokon".
Jan 30, 2022 03:14:39

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) Jan 30, 2022 03:44:30
Válasz
(0)
Hát de épp ez az, ha Márkék lemondtak az ingyen utazás miatt lemondtak a jogaikról nem kellene kikockázni őket.
Jan 30, 2022 03:44:30

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 03:52:45
Válasz
(1)
Telibe verték Merciéket Egerben

www.youtube.com/watch?v=s22BmUxAHkc
Jan 30, 2022 03:52:45

Szerző: balazs3 Jan 30, 2022 03:57:49
Válasz
(1)
Cica manó éppen nőiességét demonstrálja
Jan 30, 2022 03:57:49

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 04:16:24
Válasz
(0)
Elkaptam a kezét loop csak erős idegzetűeknek.
Jan 30, 2022 04:16:24

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Jan 30, 2022 05:13:00
Válasz
(0)
balazs3
Cica manó éppen nőiességét demonstrálja

azóta fekszik a telefonja mellett ami streamel?
Jan 30, 2022 05:13:00

Szerző: balazs3 Jan 30, 2022 05:18:16
Válasz
(0)
aniko_titkos_szerelme

Igen, lenyomott egy 20 perces "elkaptam a mentős jobb kezét" loopot, és 1 órája kb nyugovóra tért.
Jan 30, 2022 05:18:16

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 05:18:23
Válasz
(0)
aniko_titkos_szerelme

Igen. Füzesabonyi vasútállomás, harmatgyenge őrséggel.
Jan 30, 2022 05:18:23

Szerző: hugykoszagu pinaszor (Snecológus-pontszám: 14197x7) Jan 30, 2022 05:18:28
Válasz
(0)
remélem nem hagyod cserben a tagjaidat és lesz nekik videó, ha már mára igérted, te pudvás faszszopó
le vagy tiltva, kurva anyád
Jan 30, 2022 05:18:28

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) Jan 30, 2022 05:46:51
Válasz
(0)
Sodi a cicádnak sürgősen segítség kéne, hol vagy ilyenkor???
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jan 30, 2022 05:46:51

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Jan 30, 2022 06:17:43
Válasz
(0)
az a ki szép az reggel is szép.

youtu.be/s22BmUxAHkc?t=6456

Jan 30, 2022 06:17:43

Szerző: Aaron Cute Jan 30, 2022 07:09:29
Válasz
(0)
Kocc a pasimról te koszos kis hímringyó. Ha le meri mondani a twinky boy előfizetéseket én belezlek ki személyesen Tibikee
Jan 30, 2022 07:09:29

Szerző: fogcsonkos angolna (Snecológus-pontszám: 7529x3) Jan 30, 2022 07:19:20
Válasz
(7)

A szabadon sikló cica magához tér a tegnapi őrületből.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Jan 30, 2022 07:19:20

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) Jan 30, 2022 07:54:14
Válasz
(2)
fogcsonkos angolna

Endre megfogta az Isten lábát :DD
Jan 30, 2022 07:54:14

Szerző: SzarszagúFadászpika (Snecológus-pontszám: 8690x4) Jan 30, 2022 08:13:08
Válasz
(4)
Telibe Vertek Minket Egerbe. (amerikai-német-izraeli-cigány fikciós kalandfilm)
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Jan 30, 2022 08:13:08

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jan 30, 2022 08:24:23
Válasz
(0)
gyagyás, te mikor szállsz be ebbe buliba? hiányzol a csapatból. téged fognak mindenhol először ütni, a cica fog védeni, már ha nem lesz tajti részeg. apád elismerően bólogat odafentről.
Jan 30, 2022 08:24:23

Szerző: szabadon liveozó cica Jan 30, 2022 08:57:22
Válasz
(4)
Merci lesz sodi szamára a végzet asszonya vagy travija.
Az isteni büntetés gyagyás számára. Jahve így bünteti meg az idióta zsidót,mert elhagyta az úr követését és szodomitább a szodomitáknál.
Mercica valószínűleg pár nap alatt kikészíti gyagyát, viszont a folyamatos beviagrázott autista loop őt is lenulláza, így meg fogja verni a gyagyást.
Szerintem itt a finálé.

Mint egy jó Tarantino filmben, a végső leszámolás. Abszurd , vicces és véres lesz.
Jan 30, 2022 08:57:22

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Jan 30, 2022 08:59:17
Válasz
(0)
Hahó

pedig anno meg is ígérte a szomszédoknak, hogy soha nem fogja őket visszaengedni, most meg már másodjára, konkrétan "párjaként" cuccol vissza lehúzni cicabújni
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Jan 30, 2022 08:59:17

Szerző: Démon Démon Démon Jan 30, 2022 09:08:14
Válasz
(2)
fogcsonkos angolna

Nagyon irigy vagyok SoDira, amiért ilyen gyönyörű nőt sikerült összeszednie. Azért ez igazán szép teljesítmény.
Már alig várom, hogy betekintést nyerhessek, boldog kiegyensúlyozott kapcsolatukba.
Nem ember. Démon!
Jan 30, 2022 09:08:14

Szerző: Dr Tájfel Jan 30, 2022 09:22:33
Válasz
(2)
Endre váltig állítja, hogy semmi buziságot nem követ el mai napig. Akkor egyszerűsítsük le a dolgokat meleg Endre!
Induljunk ki ebből: Merci valójában Tibi, aki egy férfi.

- Endre bejelenti, hogy párkapcsolatba lépett egy férfival.

- Endre örül és a fellegekben jár, mert egy férfi beállította fosbukon hogy kapcsolatban vannak.

- Az önmagát korábban jobboldalinak valló Endre nem érti, miért lenne bármilyen köze a politikai nézeteknek ahhoz, hogy egy férfival párkapcsolatba lép?

- Endre szerelmes egy férfiba.

- Endre szeretne szeretkezni egy férfival.

- Endre szeretne közös életet és gyermeket egy férfival.

...

- Endre egy buzi.

Ezen nincs mit hetyetyézni tovább Endre! Ön egy ordas nagy buzi! :D
Jan 30, 2022 09:22:33

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) Jan 30, 2022 09:29:13
Válasz
(3)
Andi
Mercinek spéci trolljai vannak, egy nyilvános wc-be se mehet be nyugodtan.

És az a durva, hogy rengeteg csaj trollja van akik komolyan trollkodják (élőben is) és nem úgy mint itt páran akik kommentbe keménykednek évek óta, de soha nem jutottak el addig hogy élőben felkèrdezzèk vagy megverjèk a gyagyást, pedig beígértèk neki már ezerszer...
Jan 30, 2022 09:29:13

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) Jan 30, 2022 09:40:11
Válasz
(14)
tóta posztja alatt majdnem 200 komment van, tele snecológiai utalásokkal és több mint ezer lájk.

attól tartok démoncimbinek és kutyabaszónak nincs annyi pénze, hogy körbeturnézza az egész országot kaszablokázás céljából, viszont az excel már szép nagy lehet, min 20 MB

így képzelem el:

Kovács János - Budapest - nevetett Tóta posztján - nem tesz pontot a mondatok végére épp úgy mint XY nick a fórumon - amikor ráírtam és megfenyegettem, nem válaszolt csak letiltott - CONFIRMED
Jan 30, 2022 09:40:11

Szerző: - Jan 30, 2022 09:44:24
Válasz
(5)
Azért tranyó oldalról retard white knight is akad a Tótánál bőven, ahogy látom.
Jan 30, 2022 09:44:24
« 8658 8659 8660 8661 8662 8663 8664 8665 8666 8667 »
1733352 komment.

152 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™