Bármit, de az korláltlan alkoholfogyasztással.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
persze, hogy megijedtek, azt hitték, hogy megvalósult a REC. Össze vannak zárva egy csomó torz mutáns démonnal egy házban
Mikbe’ vagy te Gyagyás? :)
Te nem hozhatsz szabályokat mert azokat nem tudod betartatni! Nincs hozzá érdekérvényesítő képességed?
Tibi lenéz téged nem tudsz rá hatni. Már amikor csúnyán nézett rád kihívtad a rendőröket rá. Aztán meg részegen próbáltál emberedni ő meg fejbe rugdosott.
már nem éhezik halra, csak a hal dzagára, azis Tibor alatt van xd (undi)
Ráadásul egyszer sem beszéltek a kapcsolat beállítása után!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodipedian frissül a 2022-es kronológia
Mifaaaaaaaaaaaan
Te nem hozhatsz szabályokat mert azokat nem tudod betartatni! Nincs hozzá érdekérvényesítő képességed?
A cica szereti a dominanciát, csak nem őrült, hanem határozott módon.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Megvan a K1 című film Andreával és Tarzannal?
Na Endre egy inverz Tarzan :"D
Amikor Szolnokon Beled futottam egy osszeszakadt vén alkoholistát láttam csak aki 170centi magas. Furcsa módon pont te voltál az aki megremegett amikor felemeltem a kezemet nem is fenyegetően. Na most ez hogy van?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
De te nem vagy határozott. Te estig halogatod azt, hogy mi a véleményed.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Te leszel dominálva hahó!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
milyen dominancia? a múltkor ott hüppögtél a szobádban, és ráhívtad a cicára a kékeket, úgy féltél....
Határozottan emelte rád az öklét, amikor a rendőröket ráhívtad. Kár hogy megsajnálta a meghunyászkodó koboldot.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nszksz.
FakeHostel
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.

koszi gejjjza soksikert
Te mondtad, valami vagy fekete, vagy fehér.
Valaki vagy határozott, vagy nem. Te nem vagy határozott, sosem voltál. Nem mersz magadért kiállni, mindig a másikra vársz, ha döntést kell hozni. Ez azért van, mert gyáva vagy és az anyukádat akarod.
A nőkben az az evolúciós csoda, hogy egyetlen perc alatt megérzik, melyik típus vagy. Ezután bekerülsz a fonatokozó fiókba és sosem jössz onnan ki.
Hiába játszod majd az álkemény határozott fatászpikát, az pont annyira lesz hiteles, mint Tibin egy magassarkú és ő ezt látni fogja. Na nem mintha azért menne ki, mert az egyenlegeden kívül bármit is szeretne, pont a fentebb leírtak miatt.
Ezekkel tudod, hogy miért nem vagy tisztában? Mert 40 évesen sohasem volt még kapcsolatod. Ez olyan, mintha egy vaknak kéne elmagyarázni, milyen a piros szín.
Ezért is szeretsz bele mindenkibe, aki félig rád mosolyog, immár korra és nemre való tekintet nélkül.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Milyen kár, hogy id. Náczi Lászlóék mindenhol is ott vannak.....
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Hilfe! Polizei! Mein freund hat rámgekiabált!
Megint nagyon kemény vagy, te világ balekja. Emlékszem, milyen nagyon jól idomítottad az Ogrét is, meg a főnökurakat. Mindenki pont azt csinálta, amit te szerettél volna, mindig. Az adósaid is nagyon pontosan törlesztenek, soha nincs variálás, igaz? Erre építve szerintem nem hülyeség arra számítani, hogy egy alkoholista, agysérült öregasszony is mindenben tűpontosan fogja követni az utasításaidat. Ugyanígy botorság lenne megkérdőjelezni, hogy az ADHD-s, dühkezelési problémákkal küzdő szerelmed is mindenben úgy fog tenni, ahogy azt te parancsolod neki.
Sodi a tegnapi letiltásával szerzett egy újabb ellenséget magának. Szerintem eddig le se szarták.
Ezzel szemben viszont a visszaélésszerű joggyakorlást mindenütt nagyon rühellik a szervek, és megtalálják a módját annak, hogy hogyan basszanak ki veled utána. Lásd még: szemüveglopás. Ott is sikerült egy lopás sértettjéből garázdaság elkövetőjévé válnod röpke 5 perc alatt. Ha egy rendőr ki akar veled baszni, meg fogja találni a módját Ausztriában is.
Hát most már nem fogják.
Mostantól nem kell finomkodni. Ha itt egy Jutka, a legkegyetlenebb gecinek kell lenni vele szemben, a legaljasabb szarnak, akit csak a hátán hordott a Föld. Arra felkészültem, hogy ezt gondolkodás nélkül, és anélkül, hogy erről Mercivel egy szót is váltanék, meglépjem.
Felpontoztam mert kivételesen igazat mondasz és szerintem itt mindenki elhiszi, hogy fel vagy rá készülve, hogy te legyél a legaljasabb szar a Földön. Erre treníroztál egész életedben, mocskos pedofil.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nagyon nevetek.:)))
tibiné, mennyi pénzt adtál becsületes gézának?:)))
két héten belül adja vissza, vagyis 2045-ig havi 3000 forinttal?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Te, meg a dominancia... Nagyon nevetek!
Rossz hírem van: a farkakat is szereti, csak nem puha, hanem kemény módon. Kár, hogy ebben sem tudsz neki megfelelni... :D
Tőled félni? XD
Úgy látszik megint elfelejtetted, hogy kik előtt hazudozol már megint :)
Kozmának is így basztad szét a fejét, mi? Te retardált szar.
Remélem a nav-os troll már intézkedik.
ne cicázz már egy férfit te retkes buzi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ez jó hír, akkor csak egy-két évet tudnak ráverni.
És hol lesz az osztrák cime? :)
Bejelented hozzád ahova a szerződés szerint senki nem lakhat rajtad kívül? XD
nem cica, hanem kandúr. angolul: t0mcat
ez nagyon vicces.:)))
Sexy
Baszdmeg, lecsuláztam a laptopom. Na most hajtom le! :DD
A NAV nem így gondolja.
Te jogászisten.
Ha tudna németül. De ti ketten nem tudtok semennyire sem németül, ahogy a decemberi liveokból is kiderült, te buzeráns :D
Ha jól értem, ti ketten csak Magyarországon követtek el gazdasági bűncselekményeket.
Elég gazos az a kert.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Kis kertemben uborka;
Reákapott a sodika.
– Várj meg, sodika, megleslek,
Púpszászra vitetlek!
Púpszászra vitetlek!
A cicaólba tetetlek;
Kurta vasra veretlek,
Onnan ki sem eresztlek.
Majd arra figyelj, ahogy az egyesült trollok abban a pillanatban (Világ trolljai egyesüljetek!) megakadályoznak minden labanciai előadást, Cicamanó adóilletőséget, Szabadon Guruló Cicamanó gurulást (5 km/rendőri ellenőrzés), albid ellenőrzését, szaunád csekkolását, szupermarketekre és/vagy kisboltokra nyomásgyakorlást... Tényleg, ki van kitiltva a Billából? :)
Egyszer magyaráztuk ezt már neked, úgyhogy most csak egyszer mondom el: Adóilletőséget nem lehet "alapítani", de ha lehetne, akkor sem mész vele semmire, ugyanis bárki, akinek magyar állampolgársága van, az magyar adóilletőségű, függetlenül az egyéb adóilletőségeitől, lakhelyétől, pláne a tulajdonolt cégektől lásd az szja törvényt.
Ami miatt nem kell két helyre fizetni adót az a magyarország és ausztria között fennálló, kettős adóztatást kizáró egyezményből fakad. Ez legtöbb adónem esetén megengedi, hogy ha az egyik országban már leadóztad a jövedelmet, a másikban már nem kell újra.
De jól figyelj, most jön a lényeg: azt, hogy melyik országban kell leadózni, nem a jövedelem forrása, pláne nem doktor sodika okoskodása fogja eldönteni, hanem a törvény szövege. A gyakorlatban Tibi (és a te) esetében ez az életvitel központjának meghatározását jelenti, amit a NAV fog elvégezni, ha kidob a rendszer, vagy ha bejelentést kap a trolloktól.
Ez a te esetedben nem annyira para, mert világos, hogy az életviteled központja jelenleg Linz: lakást bérelsz, szolgáltatásokat veszel igénybe, és az év nagyrészét ott töltöd, tehát ha ausztriában leadózod a munkanélküli segélyt, nincs dolgod NAV-val. De Tibinél ezek nem állnak fenn.
Meg fogja baszni a NAV az ilyen ügyeskedésért, bár ez csak teoretikus, mert ha jól tudom, most is komoly tartozásai vannak. Szóval a nemzetközi végrehajtás elindulása még az adóilletőség félreértelmezésénél is komolyabb problémát fog jelenteni abban az eleve nem túl valószínű esetben, ha kitart a szerelmetek a cégbejegyzésig.
Lol, ennyire te sem lehetsz hulye. Gondolom Tiborcicanak a jarulekok is rendben vannak, kotelezo betegbiztositas, nyugdij es egyeb befizetni valo kotelezettsegei nem keletkeznek.
Na meló, csá.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
kocsi, benzin es szerviz koltseg melle elfer egy alberlet is a "cicanak"... csak boldognak lassam!
envagyokaz, nem ismersz meg?
Kimiskárolt a cica?
Németül, szerelmesen karattyolva felnyalja, mint legutóbb cica vérét is a padlóról.
ROSSZ RATYEEE
Ez a komment menni fog Nikolaus Dürknek a Tóta W-s poszttal együtt amin 17.000 like van. Előbb utóbb majd csak megtörik és kirakja a szűrőd mert rájön,hogy a nyaffadt balfasz külső mögött egy pszichopata bújik meg.
Akarom mondani 1400 like*
Idióta vagy. A lakhelyre az osztrákok kevesebb mint 3 hónap alapján megadták nekem 2020-ra. Pedig az kevesebb, mint az adóév fele. Ezért kaptam kurva sok adóvisszatérítést.
De jól figyelj, most jön a lényeg: azt, hogy melyik országban kell leadózni, nem a jövedelem forrása
A Google pénz Írországból jön, te fasz.
Akkor Merci ír illetőségű, te állat? :D
Bekísérem a sarki hajléktalanszállóra, és adnak neki.
Idióta vagy. Tort evben nemet es osztrak adobevallast is le kell adni, es nezz utanna miert kaptal vissza sok adovisszateritest ( hint: egesz eves jovedelembol szamoljak tax %-ot, de te csak 3/12-et vagy kevesebbet kerestel abban az evben osztrakoknal. ezert mersekeltek a tax %-ot.)
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Csokoloztal már Mercivel?
Németet azért nem kellett, mert leadta helyettem a német.
És DE IGEN.
Az osztrákoktól 100%-og visszakaptam MINDEN 2020-as adót. :D
Jajj! Ez Fullfing?! Édes istenem, Púpos!
Mi volt ez a takarítás? :)
Dededede...öööö...jajmár...hohohoholnapi...énénénénén...atyaúristen...aaaaa...itt az asztalnál is van... van... van... , itt is a sörösüvegnél is rend... rend... rend... Dedede...Nyilván iiiööiitt, nyiilván a legkulturáltabb ember a Merci...
már olvasni sem megy korcs?
te idiota mit nem ertesz azon, hogy N E M a jövedelem forråsa!
A főbérlőnek szóltál? Mert az ő engedélye kell. Vagy megint nekünk kell ezt is elintézni? VÁLASZOLJ RECSKÁS!!!
De akkor ott is kell laknia és nincs cicabújás esténként.
Merci meg elmondta már többször hogy itthon csővel inkább és nem linzben, ami egy unalmas város:)
megint kurva nagy a mocskos pofåd es tudod mi követi, hatalmas szopås!
MINDIG, MINDEN ellenségnek az a gyengesége, amit erősségének hisz :D
Ez nálad mondjuk tényleg igaz.
Heteró helyett buzi vagy
Diploma helyett kibuktál
Értelmiségi helyett proli vagy
Több lakás helyett albèrletben laksz
Faszod is halott már:)
Vagyis neked a jog.
lépek ki mert hülyék vagytok
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 18:14:10
x4)
Többen kérdezik sodi, ha lesz főzős live, ugyanúgy fogod a halat megsütni mint a múltkor?
Az is milyen jól sikerült :)
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 18:14:54
x13)
És a tranyó mit fog nálad csinálni, amíg nem lesz kocsi? GTA RP?
Bármit, de az korláltlan alkoholfogyasztással.
tigris
(
x1)
Jan 31, 2022 18:15:24
x1)
Elmeséltem, hogy a szomszédok is szabályosan megijedtek tőlem, amikor a Jutkával veszekedtem. Léptem kettőt, és ugrottak hátra hármat, annyira látszódott rajtam, hogy ideges vagyok. :D
persze, hogy megijedtek, azt hitték, hogy megvalósult a REC. Össze vannak zárva egy csomó torz mutáns démonnal egy házban
A régnemlátott buzidémon
Jan 31, 2022 18:15:28
A Linz-i csikatilo-nak fogják csak hívni endrét, miután véghezviszi gonosz tervét.
Jan 31, 2022 18:15:28
D_Dezső
(
x29)
Jan 31, 2022 18:16:00
x29)
Ő aközben hozzám sem szólhat, miközben intézkedem.
Ezt meg fogom tiltani.
Ezt meg fogom tiltani.
Mikbe’ vagy te Gyagyás? :)
Tibi lenéz téged nem tudsz rá hatni. Már amikor csúnyán nézett rád kihívtad a rendőröket rá. Aztán meg részegen próbáltál emberedni ő meg fejbe rugdosott.
tigris
(
x1)
Jan 31, 2022 18:16:32
x1)
két napja "kapcsolatban vannak", és több, mitn egy hónapja nem látták egymást :DDDD mint a kibaszott általános iskolások.
dedó...
dedó...
féregnyulvány
(
x7)
Jan 31, 2022 18:16:33
x7)
Többen kérdezik sodi, ha lesz főzős live, ugyanúgy fogod a halat megsütni mint a múltkor?
már nem éhezik halra, csak a hal dzagára, azis Tibor alatt van xd (undi)
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2022 18:17:57
x68)
két napja "kapcsolatban vannak", és több, mitn egy hónapja nem látták egymást :DDDD mint a kibaszott általános iskolások.
dedó...
dedó...
Ráadásul egyszer sem beszéltek a kapcsolat beállítása után!
Fincsi krém
Jan 31, 2022 18:20:28
Sielésből most estem haza(mehet a zexelbe). Képbe hozna valaki, mi történt az elmúlt 5 napban?
Jan 31, 2022 18:20:28
Norina
(
x2)
Jan 31, 2022 18:20:40
x2)
A Púpos meg azt is elnezne, ha a tőle kapott kocsival Merci elmenne mást szopkodni..
Ebből is látszik, hogy fogalma sincs milyen az, ha két ember szereti egymást. Teljesen alkalmatlan minden emberi kapcsolatra.
Ebből is látszik, hogy fogalma sincs milyen az, ha két ember szereti egymást. Teljesen alkalmatlan minden emberi kapcsolatra.
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2022 18:22:59
x68)
Sielésből most estem haza(mehet a zexelbe). Képbe hozna valaki, mi történt az elmúlt 5 napban?
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 18:23:20
x13)
Meglett Géza ötven eurója. "Én a tippmix pro-n szoktam fogadni."
sodika
Jan 31, 2022 18:24:41
Jan 31, 2022 18:24:41
A régnemlátott buzidémon
Jan 31, 2022 18:25:08
A Púpos meg azt is elnezne, ha a tőle kapott kocsival Merci elmenne mást szopkodni..
Megvan a K1 című film Andreával és Tarzannal?
Na Endre egy inverz Tarzan :"D
Jan 31, 2022 18:25:08
rBali
(
x24)
Jan 31, 2022 18:25:26
x24)
Elmeséltem, hogy a szomszédok is szabályosan megijedtek tőlem, amikor a Jutkával veszekedtem. Léptem kettőt, és ugrottak hátra hármat, annyira látszódott rajtam, hogy ideges vagyok. :D
Amikor Szolnokon Beled futottam egy osszeszakadt vén alkoholistát láttam csak aki 170centi magas. Furcsa módon pont te voltál az aki megremegett amikor felemeltem a kezemet nem is fenyegetően. Na most ez hogy van?
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 18:25:36
x4)
De te nem vagy határozott. Te estig halogatod azt, hogy mi a véleményed.
xray
(
x21)
Jan 31, 2022 18:25:46
x21)
de röhögök, ha elképzelem a merci-judka érkezést. gyagyás, verd meg a faszpinást, ha oda meri vinni a démont! vagy inkább pincsiként fogod mosolyogva fogadni őket, én erre tippelek. xd
gyakorlott gyagyás
Jan 31, 2022 18:26:08
Te leszel dominálva hahó!!
Jan 31, 2022 18:26:08
tigris
(
x1)
Jan 31, 2022 18:27:01
x1)
milyen dominancia? a múltkor ott hüppögtél a szobádban, és ráhívtad a cicára a kékeket, úgy féltél....
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 18:27:13
x13)
Határozottan emelte rád az öklét, amikor a rendőröket ráhívtad. Kár hogy megsajnálta a meghunyászkodó koboldot.
Fincsi krém
Jan 31, 2022 18:27:47
Nszksz.
Jan 31, 2022 18:27:47
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 18:29:16
x13)
Géza annyit árult el hogy mergáék privát szállásra mentek és sok sikert kívánt a megtalálásukhoz.
A régnemlátott buzidémon
Jan 31, 2022 18:30:32
Géza annyit árult el hogy mergáék privát szállásra mentek és sok sikert kívánt a megtalálásukhoz.
FakeHostel
Jan 31, 2022 18:30:32
xray
(
x21)
Jan 31, 2022 18:31:12
x21)
........
Mostantól nem kell finomkodni. Ha itt egy Jutka, a legkegyetlenebb gecinek kell lenni vele szemben, a legaljasabb szarnak, akit csak a hátán hordott a Föld. Arra felkészültem, hogy ezt gondolkodás nélkül, és anélkül, hogy erről Mercivel egy szót is váltanék, meglépjem.
nagy a pofád gyagyás, amíg meg nem érkezik a párocska. lesz pofára esés. reméljük, élőben fogod a megérkezést közvetíteni! Mostantól nem kell finomkodni. Ha itt egy Jutka, a legkegyetlenebb gecinek kell lenni vele szemben, a legaljasabb szarnak, akit csak a hátán hordott a Föld. Arra felkészültem, hogy ezt gondolkodás nélkül, és anélkül, hogy erről Mercivel egy szót is váltanék, meglépjem.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 31, 2022 18:31:15
x7)

koszi gejjjza soksikert
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 18:31:16
x17)
gyagyås te fogsz mosni a tibire es judkåra is?
max5enutálnak
(
x47)
Jan 31, 2022 18:31:27
x47)
Te mondtad, valami vagy fekete, vagy fehér.
Valaki vagy határozott, vagy nem. Te nem vagy határozott, sosem voltál. Nem mersz magadért kiállni, mindig a másikra vársz, ha döntést kell hozni. Ez azért van, mert gyáva vagy és az anyukádat akarod.
A nőkben az az evolúciós csoda, hogy egyetlen perc alatt megérzik, melyik típus vagy. Ezután bekerülsz a fonatokozó fiókba és sosem jössz onnan ki.
Hiába játszod majd az álkemény határozott fatászpikát, az pont annyira lesz hiteles, mint Tibin egy magassarkú és ő ezt látni fogja. Na nem mintha azért menne ki, mert az egyenlegeden kívül bármit is szeretne, pont a fentebb leírtak miatt.
Ezekkel tudod, hogy miért nem vagy tisztában? Mert 40 évesen sohasem volt még kapcsolatod. Ez olyan, mintha egy vaknak kéne elmagyarázni, milyen a piros szín.
Ezért is szeretsz bele mindenkibe, aki félig rád mosolyog, immár korra és nemre való tekintet nélkül.
.
Jan 31, 2022 18:31:46
ne cicázz már egy férfit te homokos nyomorult
Jan 31, 2022 18:31:46
Vasaltheréspatkány
Jan 31, 2022 18:32:06
Nem baj, majd vissza költözik a Depi Dezső. Vele is jól el van a púpos. Jan 31, 2022 18:32:06
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 18:32:39
x4)
Ásó27
(
x68)
Jan 31, 2022 18:32:46
x68)
A gyagyás múltkor is határozottan kihívta a rendőröket
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Jan 31, 2022 18:36:03
x47)
A gyagyás múltkor is határozottan kihívta a rendőröket
Hilfe! Polizei! Mein freund hat rámgekiabált!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 31, 2022 18:36:19
x37)
Ő aközben hozzám sem szólhat, miközben intézkedem.
Ezt meg fogom tiltani.
Ezt meg fogom tiltani.
Megint nagyon kemény vagy, te világ balekja. Emlékszem, milyen nagyon jól idomítottad az Ogrét is, meg a főnökurakat. Mindenki pont azt csinálta, amit te szerettél volna, mindig. Az adósaid is nagyon pontosan törlesztenek, soha nincs variálás, igaz? Erre építve szerintem nem hülyeség arra számítani, hogy egy alkoholista, agysérült öregasszony is mindenben tűpontosan fogja követni az utasításaidat. Ugyanígy botorság lenne megkérdőjelezni, hogy az ADHD-s, dühkezelési problémákkal küzdő szerelmed is mindenben úgy fog tenni, ahogy azt te parancsolod neki.
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 18:37:22
x13)
Sodi a tegnapi letiltásával szerzett egy újabb ellenséget magának. Szerintem eddig le se szarták.
Krizsai Tibor Mercédesz
Jan 31, 2022 18:38:14
Szerelmed jeléül szeretném látni azt hogy az autó vételárát átutalod a péjpálomra! Tudod hogy én nagyon szeretlek Fifi!
Üdv: a cicád
"Szeretném azt .. tízszeresét húszszorosát rádáldozni"
Üdv: a cicád
Jan 31, 2022 18:38:14
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 31, 2022 18:38:17
x37)
A Rácz Gábor Lászlót Németországban ugyanígy 30 napra egy félténykenységi letáborozás nyomán vitték be pszichiátriára.
Gyorsan megy ez.
5 percenként ki kell nézni, itt van-e, és rögtön visszahívni a yardokat. 45 percre tippelem a teljes folyamatot, mire a harmadik hívásra már tele lesz a faszuk a rendőröknek. :D
Gyorsan megy ez.
5 percenként ki kell nézni, itt van-e, és rögtön visszahívni a yardokat. 45 percre tippelem a teljes folyamatot, mire a harmadik hívásra már tele lesz a faszuk a rendőröknek. :D
Ezzel szemben viszont a visszaélésszerű joggyakorlást mindenütt nagyon rühellik a szervek, és megtalálják a módját annak, hogy hogyan basszanak ki veled utána. Lásd még: szemüveglopás. Ott is sikerült egy lopás sértettjéből garázdaság elkövetőjévé válnod röpke 5 perc alatt. Ha egy rendőr ki akar veled baszni, meg fogja találni a módját Ausztriában is.
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 18:43:55
x4)
Hát most már nem fogják.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 31, 2022 18:45:15
x30)
Felpontoztam mert kivételesen igazat mondasz és szerintem itt mindenki elhiszi, hogy fel vagy rá készülve, hogy te legyél a legaljasabb szar a Földön. Erre treníroztál egész életedben, mocskos pedofil.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 18:46:28
x136)
Géza azt mondta sodinak plusz kölcsönt kellett felvennie a hitelkártya kipörgetéseken felül, hogy kölcsön tudjon adni kocsira (ami egy LEXUS)
:D :D :D
:D :D :D
nagyon nevetek.:)))
tibiné, mennyi pénzt adtál becsületes gézának?:)))
két héten belül adja vissza, vagyis 2045-ig havi 3000 forinttal?
nemet mondtak
(
x4)
Jan 31, 2022 18:46:53
x4)
Te, meg a dominancia... Nagyon nevetek!
Rossz hírem van: a farkakat is szereti, csak nem puha, hanem kemény módon. Kár, hogy ebben sem tudsz neki megfelelni... :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 18:47:29
x19)
Tőled félni? XD
Úgy látszik megint elfelejtetted, hogy kik előtt hazudozol már megint :)
Hetyefasz
Jan 31, 2022 18:51:01
Tökéletesen eszénél lévő, színészkedő, okos, számító ember.
Nem érdemel semmiféle könyörületet.
Nem érdemel semmiféle könyörületet.
Kozmának is így basztad szét a fejét, mi? Te retardált szar.
Jan 31, 2022 18:51:01
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 18:51:13
x13)
Már nem az első eset, hogy szinte minden kérdésre van válasza, kivéve Mercike adóköteles jövedelme. Az is lehet, hogy nincs tisztában a jogszabályokkal, vagy belelát a dolgokba, és Merci becsületes állampolgár, aki fizet mindent rendesen.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 18:53:53
x19)
Már nem az első eset, hogy szinte minden kérdésre van válasza, kivéve Mercike adóköteles jövedelme. Az is lehet, hogy nincs tisztában a jogszabályokkal, vagy belelát a dolgokba, és Merci becsületes állampolgár, aki fizet mindent rendesen.
Remélem a nav-os troll már intézkedik.
sodika
Jan 31, 2022 18:54:49
Merci abban a pillanatban, hogy a probléma legapróbb szele felmerülne, alapít egy osztrák adóilletőséget, ahol 12 ezer euró alatt teljes az adómentesség.
Ez már decemberben el lett döntve.
Jan 31, 2022 18:54:49
sodika
Jan 31, 2022 18:55:48
Jól kertes ugyan, de éves átlagban nincs meg a 12 ezer.
Ergo adómentes a cica.
Ergo adómentes a cica.
Jan 31, 2022 18:55:48
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 31, 2022 18:56:57
x13)
Ergo adómentes a cica.
Ergo adómentes a cica.
ne cicázz már egy férfit te retkes buzi
Szteppen
(
x3)
Jan 31, 2022 18:58:40
x3)
A cica most hugyozta össze satu részegen Egerben a buszmegállót.
Ez ety fosh!
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 18:58:47
x13)
Merci abban a pillanatban, hogy a probléma legapróbb szele felmerülne, alapít egy osztrák adóilletőséget, ahol 12 ezer euró alatt teljes az adómentesség.
Ez jó hír, akkor csak egy-két évet tudnak ráverni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 18:59:08
x19)
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 18:59:14
x136)
a cica.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 18:59:34
x19)
A cica most hugyozta össze satu részegen Egerben a buszmegállót.
Sexy
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 31, 2022 19:00:35
x13)
ha megérkezik tibi linzbe menjetek el egy tesztoszteron szint mérésre, derüljön ki hogy ki hordja a nadrágot
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
max5enutálnak
(
x47)
Jan 31, 2022 19:01:18
x47)
Azért néha hátrahőkölök, amikor eszembe jut, hogy ez nem műsor, hanem az életed. Én nyomok egy x-et, lehajtom a laptopot és szerencsére le tudom zárni ezt a horror-burleszket, de neked ebben kell élned.
Kurvára rend van!
Kurvára rend van!
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 19:01:32
x136)
két téma volt ma látványosan ignorálva:
1. x-net
2. fullfing kölcsön
mi is következik ebből?:)
1. x-net
2. fullfing kölcsön
mi is következik ebből?:)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 31, 2022 19:01:57
x47)
Baszdmeg, lecsuláztam a laptopom. Na most hajtom le! :DD
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 19:05:18
x4)
Ergo adómentes a cica.
Ergo adómentes a cica.
A NAV nem így gondolja.
Te jogászisten.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 19:06:23
x19)
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 19:06:57
x4)
Ha tudna németül. De ti ketten nem tudtok semennyire sem németül, ahogy a decemberi liveokból is kiderült, te buzeráns :D
Penzmento
(
x6)
Jan 31, 2022 19:08:37
x6)
Catus Tiberius
🕎Endigame🕎
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 19:10:31
x13)
Ha jól értem, ti ketten csak Magyarországon követtek el gazdasági bűncselekményeket.
Sodipatkány
(
x1)
Jan 31, 2022 19:11:21
x1)
Jól kertes ugyan
Elég gazos az a kert.
A régnemlátott buzidémon
Jan 31, 2022 19:17:47
Elég gazos az a kert.
Kis kertemben uborka;
Reákapott a sodika.
– Várj meg, sodika, megleslek,
Púpszászra vitetlek!
Púpszászra vitetlek!
A cicaólba tetetlek;
Kurta vasra veretlek,
Onnan ki sem eresztlek.
Jan 31, 2022 19:17:47
Vasaltheréspatkány
Jan 31, 2022 19:20:00
Catus Tiberius
DER Phallusloss Tiger Jan 31, 2022 19:20:00
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 31, 2022 19:20:12
x11)
Majd arra figyelj, ahogy az egyesült trollok abban a pillanatban (Világ trolljai egyesüljetek!) megakadályoznak minden labanciai előadást, Cicamanó adóilletőséget, Szabadon Guruló Cicamanó gurulást (5 km/rendőri ellenőrzés), albid ellenőrzését, szaunád csekkolását, szupermarketekre és/vagy kisboltokra nyomásgyakorlást... Tényleg, ki van kitiltva a Billából? :)
-
Jan 31, 2022 19:23:24
Egyszer magyaráztuk ezt már neked, úgyhogy most csak egyszer mondom el: Adóilletőséget nem lehet "alapítani", de ha lehetne, akkor sem mész vele semmire, ugyanis bárki, akinek magyar állampolgársága van, az magyar adóilletőségű, függetlenül az egyéb adóilletőségeitől, lakhelyétől, pláne a tulajdonolt cégektől lásd az szja törvényt.
Ami miatt nem kell két helyre fizetni adót az a magyarország és ausztria között fennálló, kettős adóztatást kizáró egyezményből fakad. Ez legtöbb adónem esetén megengedi, hogy ha az egyik országban már leadóztad a jövedelmet, a másikban már nem kell újra.
De jól figyelj, most jön a lényeg: azt, hogy melyik országban kell leadózni, nem a jövedelem forrása, pláne nem doktor sodika okoskodása fogja eldönteni, hanem a törvény szövege. A gyakorlatban Tibi (és a te) esetében ez az életvitel központjának meghatározását jelenti, amit a NAV fog elvégezni, ha kidob a rendszer, vagy ha bejelentést kap a trolloktól.
Ez a te esetedben nem annyira para, mert világos, hogy az életviteled központja jelenleg Linz: lakást bérelsz, szolgáltatásokat veszel igénybe, és az év nagyrészét ott töltöd, tehát ha ausztriában leadózod a munkanélküli segélyt, nincs dolgod NAV-val. De Tibinél ezek nem állnak fenn.
Meg fogja baszni a NAV az ilyen ügyeskedésért, bár ez csak teoretikus, mert ha jól tudom, most is komoly tartozásai vannak. Szóval a nemzetközi végrehajtás elindulása még az adóilletőség félreértelmezésénél is komolyabb problémát fog jelenteni abban az eleve nem túl valószínű esetben, ha kitart a szerelmetek a cégbejegyzésig.
pupszi
(
x1)
x1)
Lol, ennyire te sem lehetsz hulye. Gondolom Tiborcicanak a jarulekok is rendben vannak, kotelezo betegbiztositas, nyugdij es egyeb befizetni valo kotelezettsegei nem keletkeznek.
Na meló, csá.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 19:23:49
x19)
Mi az hogy fullfingnak nincs autója?
Akkor ez a fasza gokart amit árul az mi?
Átvertek téged sodi
Átvertek téged sodi
envagyokaz
(
x1)
Jan 31, 2022 19:24:04
x1)
kocsi, benzin es szerviz koltseg melle elfer egy alberlet is a "cicanak"... csak boldognak lassam!
Hetyetye
Jan 31, 2022 19:24:34
Endre ha majd összehugyozza Tibica az ágyat, te majd kimosod vagy addig fetrengsz majd benne míg fel nem szárad?
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Jan 31, 2022 19:24:34
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 31, 2022 19:26:33
x2)
Kimiskárolt a cica?
fényben úszó tacsimacsi
Jan 31, 2022 19:27:18
Endre ha majd összehugyozza Tibica az ágyat, te majd kimosod vagy addig fetrengsz majd benne míg fel nem szárad?
Németül, szerelmesen karattyolva felnyalja, mint legutóbb cica vérét is a padlóról.
Jan 31, 2022 19:27:18
Nonbinary Gayfish
Jan 31, 2022 19:33:36
A helyes megfejtést épp ma délután írta le valaki. Merci legutóbb azért volt kénytelen beavatkozni, mert egész napra elhúzódott a dolog.
Nem voltam elég hatékony, mert bíztam abban, hogy érdemes a konzuli szolgálathoz fordulni. Azok meg leszarják az embert.
Nem voltam elég hatékony, mert bíztam abban, hogy érdemes a konzuli szolgálathoz fordulni. Azok meg leszarják az embert.
Ez a komment menni fog Nikolaus Dürknek a Tóta W-s poszttal együtt amin 17.000 like van. Előbb utóbb majd csak megtörik és kirakja a szűrőd mert rájön,hogy a nyaffadt balfasz külső mögött egy pszichopata bújik meg.
Jan 31, 2022 19:33:36
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jan 31, 2022 19:34:44
x1)
Akarom mondani 1400 like*
buniBanki
(
x2)
Jan 31, 2022 19:34:53
x2)
Sodi taktikusan választott kandúrt maga mellé, nehéz eldönteni melyikük az undorítóbb szubhumán
Endre egy pedofil!
még éltet a remény
(
x1)
Jan 31, 2022 19:36:30
x1)
Megvan miért is kell sodinak a faszpumpa! Nem csak a pitont akarja felvákuumozni, hanem esetleg Merciből kifordítani a befordított faszt vákuummal! Így végre leszophatná rendesen,amire mindig is vágyott.
Taot!
JuDKa
(
x1)
Jan 31, 2022 19:38:48
x1)
Endre, ugye nem vagy beszari csicska, és használod a merülő medencét a szaunában? UGYE?!
broni ♥
sodika
Jan 31, 2022 19:41:32
Egyszer magyaráztuk ezt már neked, úgyhogy most csak egyszer mondom el: Adóilletőséget nem lehet "alapítani"
Idióta vagy. A lakhelyre az osztrákok kevesebb mint 3 hónap alapján megadták nekem 2020-ra. Pedig az kevesebb, mint az adóév fele. Ezért kaptam kurva sok adóvisszatérítést.
Jan 31, 2022 19:41:32
sodika
Jan 31, 2022 19:43:01
De jól figyelj, most jön a lényeg: azt, hogy melyik országban kell leadózni, nem a jövedelem forrása
Jan 31, 2022 19:43:01
sodika
Jan 31, 2022 19:43:31
Jan 31, 2022 19:43:31
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 31, 2022 19:44:01
x2)
Endre, azt ugye tudod, hogy a főbérlő engedélye nélkül senki sem mehet oda lakni rajtad kívül? Vagy megint nekünk kell szólni a főbérlőnek? Ne baszakodj a trollokkal, mert úgy tudnak veled kicseszni, ahogyan akarnak. Ezt már rengetegszer bizonyították.
xray
(
x21)
Jan 31, 2022 19:44:32
x21)
zépen beszélj a trollbácsikkal, mert jön a faszerdő! Akkor Merci ír illetőségű, te állat? :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 19:45:00
x19)
Nem válaszolt az osztrák lakcímes kérdésre.
Szal mehet a levél a navnak merciről, utána meg az ingatlanos srácnak is, hogy kik vannak bejelentve sodihoz:)
Szal mehet a levél a navnak merciről, utána meg az ingatlanos srácnak is, hogy kik vannak bejelentve sodihoz:)
pupszi
(
x1)
Jan 31, 2022 19:45:07
x1)
Idióta vagy. Tort evben nemet es osztrak adobevallast is le kell adni, es nezz utanna miert kaptal vissza sok adovisszateritest ( hint: egesz eves jovedelembol szamoljak tax %-ot, de te csak 3/12-et vagy kevesebbet kerestel abban az evben osztrakoknal. ezert mersekeltek a tax %-ot.)
Németország
Jan 31, 2022 19:45:19
Ergo adómentes a cica.
Ergo adómentes a cica.
Csokoloztal már Mercivel?
Jan 31, 2022 19:45:19
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 19:45:47
x13)
A feketézésről jutott eszembe. Ez a miskolci pénzbehajtás csak azért jöhetett szóba, mert mégsem volt annyira egyértelmű a Szóbeli Szerződés megszegése.
Minden jel arra mutat, hogy Márknak volt igaza és nem tartozik egy fillérrel se az uzsorásnak, különben járható lenne a jogi út.
Minden jel arra mutat, hogy Márknak volt igaza és nem tartozik egy fillérrel se az uzsorásnak, különben járható lenne a jogi út.
sodika
Jan 31, 2022 19:46:14
Németet azért nem kellett, mert leadta helyettem a német.
És DE IGEN.
Az osztrákoktól 100%-og visszakaptam MINDEN 2020-as adót. :D
Jan 31, 2022 19:46:14
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 31, 2022 19:46:36
x11)
Mi az hogy fullfingnak nincs autója?
Átvertek téged sodi
Átvertek téged sodi
Jajj! Ez Fullfing?! Édes istenem, Púpos!
Mi volt ez a takarítás? :)
Dededede...öööö...jajmár...hohohoholnapi...énénénénén...atyaúristen...aaaaa...itt az asztalnál is van... van... van... , itt is a sörösüvegnél is rend... rend... rend... Dedede...Nyilván iiiööiitt, nyiilván a legkulturáltabb ember a Merci...
40_éves_junior
(
x6)
Jan 31, 2022 19:46:45
x6)
már olvasni sem megy korcs?
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 19:47:52
x17)
te idiota mit nem ertesz azon, hogy N E M a jövedelem forråsa!
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 31, 2022 19:48:04
x2)
A főbérlőnek szóltál? Mert az ő engedélye kell. Vagy megint nekünk kell ezt is elintézni? VÁLASZOLJ RECSKÁS!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 19:48:28
x19)
De akkor ott is kell laknia és nincs cicabújás esténként.
Merci meg elmondta már többször hogy itthon csővel inkább és nem linzben, ami egy unalmas város:)
sodika
Jan 31, 2022 19:48:30
Na akkor elárulom. A titok nyitja, hogy az osztrákok ANNYIRA RÁ VANNAK IZGULVA ARRA A FASZSÁGRA, hogy melyik a fő lakhelyed, hogy magasról leszarják, hogy mennyi ideje az.
:DDDDD
Ezért van, hogy 3 hónapra teljes évnyi adóvisszatérítést kaptam.
Jan 31, 2022 19:48:30
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 31, 2022 19:49:55
x11)
[quote=sodika]Németet azért nem kellett, mert leadta helyettem a német.
És DE IGEN.
Az osztrákoktól 100%-og visszakaptam MINDEN 2020-as adót. :D[/quote
Dedede, holnap lesz melócsá??
És DE IGEN.
Az osztrákoktól 100%-og visszakaptam MINDEN 2020-as adót. :D[/quote
Dedede, holnap lesz melócsá??
broni
(
x45)
Jan 31, 2022 19:50:20
x45)
anschluss
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 19:50:21
x17)
Na akkor elárulom. A titok nyitja, hogy az osztrákok ANNYIRA RÁ VANNAK IZGULVA ARRA A FASZSÁGRA, hogy melyik a fő lakhelyed, hogy magasról leszarják, hogy mennyi ideje az.
megint kurva nagy a mocskos pofåd es tudod mi követi, hatalmas szopås!
sodika
Jan 31, 2022 19:50:23
Ezek az osztrákok annyira rá vannak izgulva erre a kibaszott sárga lapja, hogy te letelepedtél, hogy ha azt azt az első hónapban egyszer elintézed, akkor magasról le fogják szarni, pontosan mennyi ideje vagy náluk, úgy fogják tekinteni, mintha 10 éve itt lennél. Amit ők saját erőssésüknek hisznek tehát, ebből a szempontból a legnagyobb gyengeségük.
Jan 31, 2022 19:50:23
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 19:50:46
x19)
Jan 31, 2022 19:50:46
Ez nálad mondjuk tényleg igaz.
Heteró helyett buzi vagy
Diploma helyett kibuktál