bår tagadja, de tuti penzeli a tibit, honnan lenne penze szållodåra, ket napja meg cigit sem tudot venni.
Nade vajon a 15 éve jóban, rosszban partnerének hazudik majd vagy a puhaslagos senkinek? :D
Tipikus nárcisztikus gondolat, hogy ebből te jöhetsz ki nyertesen. De győzz meg bennünket! Adj bele mindent! Akkor a legjobb röhögni a pofáraeséseden, ha te is bukásnak éled meg.
de honnan tudod, hogy nem csak ezzel szereli le lyidkát, hanem tényleg így van?
sehonnan. csak próbálod magadnak bemesélni, hogy tényleg szerelmi kapcsolat van köztetek. nyilván napi 10szer hívjátok egymást, és közben is mennek a szerelmes üzenetek.:))))
neked fogalmad sincs arról, hogy milyen az amikor összejössz egy csajjal. eleve ki sem jön az ember a hálószobából egy hétig. vagy egy hónapig.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
belökni a hajléktalanszálló ajtaján, és elszaladni.
ez maga a gonoszság.
Te funkcionális analfabéta vagy és diszgráfiás.
Egy bepalizott balek egyébként pont ilyen tankönyvi módon nyugtatja magát. Ezt csináltad Kovács Márk (Miskolc, Mező utca környéke) esetében is, aztán kinek lett igaza? Na kinek? Hát a trollbácsiknak.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Na neee, most buktál le :D Te és a tisztesség :D
Mióta érdekel téged a többi NPC-nek bármilyen szempontja? Hacsak nem arra gondolsz, hogy félsz attól, hogy megbüntetnek, vagy legalábbis lebasznak, ha negatív teszt nélkül mész be, akkor hazudsz, és teljesen más oka van annak, hogy nem mersz bemenni dolgozni.
Legutóbb abból lett idegeskedés, hogy nem mertél egyedül határozottan meghozni egy döntést, ahogy ilyen esetben egy férfinek kellene.
Merci már rég üvöltözött veled, hogy dobd ki nyugodtan, de te beszartál és csak loopoltál, nem merted megtenni, folyamatosan csak ismételgetted, hogy mehet haza, ha nem fejezi be, hagytad a végletekig elfajulni a dolgokat. Egy balfasz vagy.
hehe
pontosan :D Sneci meg a tisztesség... :DD
hehe
De azért a buzigőzbe elmész aszalódni este, ugye? :D
Figyu mán Gyagya. Lassan megállapodsz, házastársad, élettársad lesz, mit keresel még itt a fórumon? Mi is már a finálét várjuk, hogy Tibi mikor és hogyan hagy ott a francba, majd az azt követő összeomlást. Nincs már sok hátra, ne itt csesszed az idődet!
Ingatkanügyek
Tényleg! Pénteken, tünetesen buzigőzbe a több tucat ember közé pucéran oké. Hétfőn, immár tünetmentesen a töküres irodába: nem érzi tisztességesnek negatív teszt nélkül.
100
Majd meglátjuk.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ami most miért is nem elég ahhoz, hogy bemenj dolgozni?
Az miért nem elég a melócsához?
Legközelebb az leszek.
Te úgy vagy férfi, ahogy Tibi nő.
plusz még most is lyudkával, az élettársával van, pedig semmi az égvilágon nem kényszeríti erre. szabadon elsétálhatna, mint annyiszor tette, de valamiért mégsem teszi.
érdekes.
de csak szopassad magad, tibiné.:)
de te nem ferfi vagy, hanem egy eletkeptelen budös köcsög.
nem sokkal, de annyival több esze van a keteltunek, hogy tudja lyudka nelkul nincs cassa, de ez a fasz nem erti ezt meg.
Már az vagy, tibiné vagy. :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Hát mi biztosan látjuk, veled ellentétben kedves tiborné :D
Te süsüzöl, nem mi.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
ennél többről van szó. kassza lesz tibinénél is. itt a 15 éves kapcsolatról van szó. amikor ősszel kint volt linzben, akkor is magához rendelte lyudkát. pedig semmi szüksége nem volt rá, volt kaja, pia, meleg lakás.
azóta 3 hónap telt el, és azóta is lyudkával van. csak tibiné nem érti, hogy semmi sem változott, és nem is fog.
szerintem viktorsz, ha tényleg kimegy a tranyó linzbe, már az első héten haza fogja csábítani. "gyere pestre, csinálunk egy bulizós lájvot". a tranyó fel fog ülni az első vonatra.
Kinézted már a Bécsi ingatlant? Nem azt kellene intézned? Az urad világosan megmondta,hogy Linz egy szar (ami nem igaz csak te vagy egy lusta igénytelen szar és max csak sörért jársz le a boltba)
hogy mit mond és mit tesz az két külön dolog, pont mint nálad.
Akkor kije? Miért van vele?
X-nettel mizu?
🕎Endigame🕎
Akkor milye? Az élete nagy részét a társaságában tölti mind a mai napig.
Nem ember. Démon!
Nem az élettársa csak együtt élnek…Endre ennek csúnya szomorkodás lesz a vége.Reméljük.
ezerszer elmondta, és minden egyes nap vele van. most éppen szobát vesznek ki együtt.
mi lenne ha még az élettársa is lenne ráadásul?
új védelmi programot kell építened az autipajsznak, mert ez gyenge.
15 éve legalább együtt vannak, BÁRMI IS TÖRTÉNJEN VELÜK.
Kivel is van most Merci? Hát nem a puhaslagos balekkal. Balfasz :DDD
*sohaj*
Sodi, nem tanultal a mult folenyeskedeseibol? Tudhatnad mar igazan, hogy ezutan jon az igazan nagy faszerdo :D
Akkor, a tengeri malaca?
Álmodjatok Rémeket!
Annál katartikusabb lesz az összeomlás.
Mi már Endre hosszan elnyúló agonizálást nézzük, csak Endre vekni feje nem fogta fel még.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Remélem tényleg megkeresnek egy brigádot, hogy hozzák el nekik a pénzt. :)
Két lehetséges kimenetele lehet majd a dolognak.
1. Ha romák jönnek, azok meglátják ezt a két groteszk madárijesztőt, aztán addig el sem mennek amíg a Gyagyás le nem veszi az ATM-ből a 30%-ot. Aztán Kovács Márk soha nem lesz meglátogatva.
2. Ha fehér cigányokhoz fordulnak, akkor azok kimennek Márk gyerekhez bekisérik a Providenthez, és soha többet nem látja őket a Gyagyás.
Szóval hajrá Fifike, toljátok a retardált Tony Montanát. (Bár úgy sem tudod ki az)
Azért frankón beáraztad férfiként az értékedet, ha életed választása (illetve egyetlen lehetősége) egy gusztustalan húgyos, alkoholista átműtött férfi. Ebben negyven évesen akkor eddig lehetett eljutni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Elég, ha Viktorsz csak ráköszön, és már nedvedzik a faszpina.
ROSSZ RATYEEE
Na ez az!
Figyelj Gyagyás, ha egy kicsit is kedvelne téged a Tibi, azon pörögne, hogy minél előbb kimenjen hozzád Linzbe.
Tibi csak húzza az időt, kirándulgat Judkával, már most tiszta ideg, hogy újra azt a buta arcodat kell majd néznie naphosszat.
Olyan mint azok a csajok akik kijárnak Svájcba vénemberekkel "dörgölőzni", de előtte még jól szétkúratják magukat itthon a csávójukkal, hogy legalább az emlék tartsa bennük a lelket.
Rosszul megcsinált, hiteltelen, hamis teszttel...
Na meló, csá.
A visszaütés az nem verés!
Endre, bármi is történik most, még ha ki is megy hozzád a trafó, nem fog sokáig tartani, ne is álmodozz erről. Ha nem lenne Jutka, veled akkor sem bírná ki sokáig, ahogy senki sem. A saját anyád sem tűr el, gondolkoztál már ezen?
hehe
kivételesen nem felkérdezés volt, gyagya. ezek a tények. mindenki látja, hogy ez a helyzet :DD tegnap is egyből ugrottál Gammer írására
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Erről majd szerdán mesélek esetleg.
Ha nincs több a raktártémában, de még mindig forogna a gyomra veled való találkozás gondolatától, nőgyógyászati időpontja lesz péntekre.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Annyira kétségbeesetten magányos és kitaszított pária vagy, hogy képes vagy kóros szinten függőjévé válni egy elbaszottul nővé műtött, csöves, tróger, alkoholista faszinak, csak mert képes volt legalább egy pár szó erejéig emberszámba venni téged, és már most idegbajt kapsz annak a gondolatától is, hogy esetleg nem lesz a tiéd, pedig még össze sem jöttetek.
Mindezt úgy, hogy egyébként bevallottan rühell és undorodik tőled.
Úgy fogsz te csicskulni, mint a kisangyal, Tibi lesz a főni, te meg az alázatos kis gnómja, és neki ehhez épphogy csak annyit kell tennie, hogy néhanapján szól hozzád 1-2 kedves szót és visszafogja magát, hogy ne rúgdossa szét a hombár veknifejedet, amit szíve szerint amúgy megtenne.
Mert ennyire nincs benned tartás.
Lófaszt leszel te határozott :D
alig várom, hogy bejelentkezz a szakadt roncs anyósüléséről, miközben nagybevásárlásra mentek Tibivel. Az impotens vadászbikát az asszony cipeli majd mindenhova, aranyos lesz.
hehe
Azért készülődsz közben? Szomszédoknak vettél már csuldigungos ajándékcsomagot?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
előtte nem mersz, mert a faszpinás szerelmed megharagszik?
utána meg tökmindegy, ha valóban beköltözik el leszel tiltva a videózástól, recskás. ja, tudom neked senki nem szólhat bele a műsorrendbe. azért töltöttél fel tegnap is márkos flokkot :DD világ balekja
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Miért nem most meséled el, ha már itt vagy fent minden egyes napon?
Mert most még nincs kitalálva a hazugság.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ez a másik dolog, amit "szeret" benned a szerelmed tiborné. Mindig átgondolod estig vagy holnapig.
Azért is volt "ideges", nem gondolod tiborné?
Lesz örülhettek komment? Tudunk indulni? Ejjel nem alszol?
Ráadásul az Arany Oroszlán ahonnan kibaszták Tibiéket, az nem épp egy olcsó motel, pláne nem csövesfészek, csak megsúgom.
szerintem kezdj kicsiben. ha kimegy a tranyó, akkor a haverod hasson oda a linzi kapitányságra, hogy foglalkozzanak majd a bejelentésekkel. eleve van neki valami függőben lévő ügye még az őszi balhékból, szerintem örülni fogják, hogy végre elszámoltathatják.
Megirtam neki a story-t teljesen egeszeben, es persze fontos, ragalmazas nelkül. Elküldtem a Jutkaverö videot, megdöbbenve latta, hogy ilyen elöben megtörtenhet. Minden fejelmenyröl irni fogok ide.
fullsztek felylesztö
kapott áthidalót míg kimegy. aztán hirtelen nem tud majd menni, csak jövő héten, persze addig is kell újabb áthidaló.
VPN nem hiszem h felengedi az édenkertre. Mondjuk telón még mehet a buli.
Hetyetye
Ha van benne becsülendő dolog, akkor az az, hogy még tényleg soha nem kért tőlem semmit. Pénzt főleg nem.
Azt pedig, hogy kérdetlenül ne keressem, hogyan lehet segíteni neki, kifejezett kérése volt.
tiltja a bérleti szerződése, hogy befogadjon valakit 15 vagy 30 napon túlra.
azzal fogjuk kezdeni, hogy írunk az ingatlanos cégnek, hogy a mai napon érkezett tranyó. utána pedig hetente megy majd az emlékeztető, hogy még mindig ott van.
Hazudsz zsidó! Több LIVE-ban is mondta h HAGYD ŐT BÉKÉN ÖRÖKRE!
Hetyetye
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 15:08:12
x17)
Tiniszerelem van itt kérem szépen.
Ügyesen taktikázik a faszpinás azt el kell ismerni :DD látja hogy ki van éhezve rá a fatászpika, bedobta ezt a kapcsolat státuszt mint gumicsontot
Ügyesen taktikázik a faszpinás azt el kell ismerni :DD látja hogy ki van éhezve rá a fatászpika, bedobta ezt a kapcsolat státuszt mint gumicsontot
bår tagadja, de tuti penzeli a tibit, honnan lenne penze szållodåra, ket napja meg cigit sem tudot venni.
Rakott Rolinda
Jan 31, 2022 15:08:26
Most nézem ezt a mentős videót, hát eddig csak röhögtem a tranyón, de mostmár ott tartok, hogy neki is kijárna egy gecinagy verés, mint a Gyagyásnak.
A kurva anyját képzel ez magáról, hogy rátámadnak a mentősökre, aztán még neki áll feljebb?
Nem is értem, hogyhogy nincs feljelentve közfeladatot ellátó személy elleni csoportos erőszak miatt?
A kurva anyját képzel ez magáról, hogy rátámadnak a mentősökre, aztán még neki áll feljebb?
Nem is értem, hogyhogy nincs feljelentve közfeladatot ellátó személy elleni csoportos erőszak miatt?
Jan 31, 2022 15:08:26
D_Dezső
(
x29)
Jan 31, 2022 15:08:33
x29)
Remélem nem jut Merci tudomására, hogy kint a Szépasszony völgyben olcsó borokat lehet kapni és még alkudni is lehet.
Akkor biztos lecampelnének pár napra. Ráadásul Egerben jó sok unatkozó főiskolás van, biztos akad köztük jópár trash rajongó akikkel vidámabban el lehet tölteni az időt mint egy depressziós értemi fogyatékossal.
Akkor biztos lecampelnének pár napra. Ráadásul Egerben jó sok unatkozó főiskolás van, biztos akad köztük jópár trash rajongó akikkel vidámabban el lehet tölteni az időt mint egy depressziós értemi fogyatékossal.
ascites
(
x57)
Jan 31, 2022 15:08:47
x57)
Igen.
Én is a bizonyossággal határos ténynek gondolom, hogy a Jutkát azzal szereli hogy, hogy azt mondja neki, hogy pontosan az a terve, hogy ezt mondja majd nekem. Hogy addig is bírni lehessen vele.
Ez a körülmények ismeretében teljesen egyértelműnek tűnik.
Én is a bizonyossággal határos ténynek gondolom, hogy a Jutkát azzal szereli hogy, hogy azt mondja neki, hogy pontosan az a terve, hogy ezt mondja majd nekem. Hogy addig is bírni lehessen vele.
Nade vajon a 15 éve jóban, rosszban partnerének hazudik majd vagy a puhaslagos senkinek? :D
Tipikus nárcisztikus gondolat, hogy ebből te jöhetsz ki nyertesen. De győzz meg bennünket! Adj bele mindent! Akkor a legjobb röhögni a pofáraeséseden, ha te is bukásnak éled meg.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:09:15
x136)
Igen.
de honnan tudod, hogy nem csak ezzel szereli le lyidkát, hanem tényleg így van?
sehonnan. csak próbálod magadnak bemesélni, hogy tényleg szerelmi kapcsolat van köztetek. nyilván napi 10szer hívjátok egymást, és közben is mennek a szerelmes üzenetek.:))))
neked fogalmad sincs arról, hogy milyen az amikor összejössz egy csajjal. eleve ki sem jön az ember a hálószobából egy hétig. vagy egy hónapig.
Klohek
(
x12)
Jan 31, 2022 15:09:29
x12)
Gyagyás remélem a kulcsmondat bele égett az agyadba!!! Megint tibi, Zoli segitségét kérte szállás foglalás ügyben!!! Jól halottad nem a téged kért, hanem a Henn Zolit! Te balfasz.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:10:46
x136)
Endre, hát nem vagyunk mi állatok, hogy a Jucit elszakítsuk a szerelmétől. Ilyen végtelen gonoszságra csak te lehetsz képes mert egy szívtelen pedofil dög vagy, de az a szerencse hogy mi itt vagyunk és gondoskodni fogunk arról, hogy a pár az pár maradhasson.
Te pedig nem fogsz beékelődni közéjük, hosszú távon biztosan nem :)
Te pedig nem fogsz beékelődni közéjük, hosszú távon biztosan nem :)
belökni a hajléktalanszálló ajtaján, és elszaladni.
ez maga a gonoszság.
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:10:54
x13)
Jótanácsok a múltból ittas vezetéshez. Bónusz jogsivillantás homályos Tibiarcképpel.
trashvod.com/w/b2QnMTWmvT58VudRPoyc2S?start=31m36s
trashvod.com/w/b2QnMTWmvT58VudRPoyc2S?start=34m34s
trashvod.com/w/b2QnMTWmvT58VudRPoyc2S?start=31m36s
trashvod.com/w/b2QnMTWmvT58VudRPoyc2S?start=34m34s
max5enutálnak
(
x47)
Jan 31, 2022 15:11:10
x47)
Igen.
Te funkcionális analfabéta vagy és diszgráfiás.
Egy bepalizott balek egyébként pont ilyen tankönyvi módon nyugtatja magát. Ezt csináltad Kovács Márk (Miskolc, Mező utca környéke) esetében is, aztán kinek lett igaza? Na kinek? Hát a trollbácsiknak.
-
Jan 31, 2022 15:12:09
Nem kértek meg rá, de ezt én így érzem tisztességesnek.
Mióta érdekel téged a többi NPC-nek bármilyen szempontja? Hacsak nem arra gondolsz, hogy félsz attól, hogy megbüntetnek, vagy legalábbis lebasznak, ha negatív teszt nélkül mész be, akkor hazudsz, és teljesen más oka van annak, hogy nem mersz bemenni dolgozni.
Jan 31, 2022 15:12:09
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 31, 2022 15:12:19
x7)
Ezt a jogot én kérem.
Legutóbb egész napos idegeskedés lett abból, hogy hagytam, hogy bevonódjon, így ezúttal pedig egy óra alatt akarom ezt lezárni. Őtőle meg elvárom, hogy ezúttal ki se jöjjön a szobából, és ne szóljon senkihez semmit. Mindent hagyjon egyedül rám.
Legutóbb egész napos idegeskedés lett abból, hogy hagytam, hogy bevonódjon, így ezúttal pedig egy óra alatt akarom ezt lezárni. Őtőle meg elvárom, hogy ezúttal ki se jöjjön a szobából, és ne szóljon senkihez semmit. Mindent hagyjon egyedül rám.
Legutóbb abból lett idegeskedés, hogy nem mertél egyedül határozottan meghozni egy döntést, ahogy ilyen esetben egy férfinek kellene.
Merci már rég üvöltözött veled, hogy dobd ki nyugodtan, de te beszartál és csak loopoltál, nem merted megtenni, folyamatosan csak ismételgetted, hogy mehet haza, ha nem fejezi be, hagytad a végletekig elfajulni a dolgokat. Egy balfasz vagy.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:13:00
x136)
tibiné az mindent elmond rólad és a jelenlegi helyzetedről, hogy egy mondattól, ami kétségbe vonja a tranyó érkezését, vagy a kapcsolat valódiságát, idegrohamot kapsz.
ha biztos lennél a dolgokban, akkor nem is reagálnál ilyen mondatokra.
ha biztos lennél a dolgokban, akkor nem is reagálnál ilyen mondatokra.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 31, 2022 15:13:10
x7)
pontosan :D Sneci meg a tisztesség... :DD
fényben úszó tacsimacsi
Jan 31, 2022 15:13:54
Szokás szerint átbaszott Sodi a Sodi. Azt ugye tudod, hogy sose lesz olyan férfi/nő/faszpinás az életedben, aki úgy néz majd rád, mint ahogy Merci néz Viktorszra.
ROSSZ RATYEEE
Jan 31, 2022 15:13:54
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 15:14:07
x17)
gyagyås te nagy tevedesben vagy ha azt hiszed ha 3 millioval tartozik a miskolci roma azt neked 1 millioert elhozzåk, forditva öcsem, kettö a nehezfiuke egy a tied utåna meg felbujtås miatt meg le is csuknak.
ascites
(
x57)
Jan 31, 2022 15:14:08
x57)
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 31, 2022 15:14:17
x2)
mennyit kért a hétre tőle tibi vajon?
seymour schwartz
(
x6)
Jan 31, 2022 15:14:36
x6)
Az még a kapcsolati beállítás előtt volt.
Figyu mán Gyagya. Lassan megállapodsz, házastársad, élettársad lesz, mit keresel még itt a fórumon? Mi is már a finálét várjuk, hogy Tibi mikor és hogyan hagy ott a francba, majd az azt követő összeomlást. Nincs már sok hátra, ne itt csesszed az idődet!
-
Jan 31, 2022 15:15:31
Tényleg! Pénteken, tünetesen buzigőzbe a több tucat ember közé pucéran oké. Hétfőn, immár tünetmentesen a töküres irodába: nem érzi tisztességesnek negatív teszt nélkül.
Jan 31, 2022 15:15:31
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 15:15:39
x17)
mennyit kért a hétre tőle tibi vajon?
100
sodika
Jan 31, 2022 15:16:17
Nem negatív teszt nélkül.
Rendre negatív antigén teszttel.
Jan 31, 2022 15:16:17
trashvod
(
x6)
Jan 31, 2022 15:16:39
x6)
Tibi telibe fingja a kamerát: trashvod.com/w/v5irsBHACHUiyernpFnPMo
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:16:51
x136)
a tranyó többször nyilvánosan ajánlatot tesz viktorsznak, utána terdiket megkéri, hogy kezdje el szervezni az esküvőjüket, aztán hirtelen "mi pénzünk", és kapcsolatban van tibinével.
tökre hihető, de tényleg.
sodika
Jan 31, 2022 15:17:22
tibiné az mindent elmond rólad és a jelenlegi helyzetedről, hogy egy mondattól, ami kétségbe vonja a tranyó érkezését, vagy a kapcsolat valódiságát, idegrohamot kapsz.
Majd meglátjuk.
Jan 31, 2022 15:17:22
-
Jan 31, 2022 15:18:02
Ami most miért is nem elég ahhoz, hogy bemenj dolgozni?
Jan 31, 2022 15:18:02
ascites
(
x57)
Jan 31, 2022 15:18:04
x57)
Az miért nem elég a melócsához?
sodika
Jan 31, 2022 15:18:12
Legközelebb az leszek.
Jan 31, 2022 15:18:12
ascites
(
x57)
Jan 31, 2022 15:19:38
x57)
Legközelebb az leszek.
Te úgy vagy férfi, ahogy Tibi nő.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:20:17
x136)
a tranyó többször nyilvánosan ajánlatot tesz viktorsznak, utána terdiket megkéri, hogy kezdje el szervezni az esküvőjüket, aztán hirtelen "mi pénzünk", és kapcsolatban van tibinével.
plusz még most is lyudkával, az élettársával van, pedig semmi az égvilágon nem kényszeríti erre. szabadon elsétálhatna, mint annyiszor tette, de valamiért mégsem teszi.
érdekes.
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 15:20:29
x17)
Legközelebb az leszek.
de te nem ferfi vagy, hanem egy eletkeptelen budös köcsög.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 31, 2022 15:21:21
x15)
sodika:
Ezt az avatart cseréld le valami "Love is Love"-osra.
Ez így pont olyan hazugság mint az facebook "oltalanul szabadon" avatárod.
lmbTq:
A transzneműség a születéskor a személynek tulajdonított nemmel való azonosulás vagy az ennek megfelelő nemi önkifejezés hiánya. Ernyőfogalomként magában foglalja a nemi identitás és a nemi önkifejezés széles spektrumát.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ezt az avatart cseréld le valami "Love is Love"-osra.
Ez így pont olyan hazugság mint az facebook "oltalanul szabadon" avatárod.
lmbTq:
A transzneműség a születéskor a személynek tulajdonított nemmel való azonosulás vagy az ennek megfelelő nemi önkifejezés hiánya. Ernyőfogalomként magában foglalja a nemi identitás és a nemi önkifejezés széles spektrumát.
Örebro
(
x17)
Jan 31, 2022 15:21:48
x17)
érdekes.
érdekes.
nem sokkal, de annyival több esze van a keteltunek, hogy tudja lyudka nelkul nincs cassa, de ez a fasz nem erti ezt meg.
fényben úszó tacsimacsi
Jan 31, 2022 15:22:20
Viktorsz egyet csettint, Merga meg rohan hozzá, lesi minden szavát.
Te meg futhatsz Mercica után, kipengethetsz rá sokszázezret, vehetsz neki kocsit, de akkor is maximum elvisel téged. Talán. Néhány napig. Nem tűnik fel, hogy nem rohan hozzád Linzbe? Inkább csövezik az utcán az ÉLETTÁRSÁVAL.
ROSSZ RATYEEE
Te meg futhatsz Mercica után, kipengethetsz rá sokszázezret, vehetsz neki kocsit, de akkor is maximum elvisel téged. Talán. Néhány napig. Nem tűnik fel, hogy nem rohan hozzád Linzbe? Inkább csövezik az utcán az ÉLETTÁRSÁVAL.
Jan 31, 2022 15:22:20
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 15:22:22
x4)
Legközelebb az leszek.
Már az vagy, tibiné vagy. :)
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 15:24:16
x4)
Majd meglátjuk.
Hát mi biztosan látjuk, veled ellentétben kedves tiborné :D
Te süsüzöl, nem mi.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:24:17
x136)
ennél többről van szó. kassza lesz tibinénél is. itt a 15 éves kapcsolatról van szó. amikor ősszel kint volt linzben, akkor is magához rendelte lyudkát. pedig semmi szüksége nem volt rá, volt kaja, pia, meleg lakás.
azóta 3 hónap telt el, és azóta is lyudkával van. csak tibiné nem érti, hogy semmi sem változott, és nem is fog.
echelon mérnök
Jan 31, 2022 15:25:06
Endre lesz kokainba rejtett ájándék lánc / karkötő / swarovski fülbevaló?
Legjobb teszt, ha eladja vagy "elhagyja" akkor dobni kell.
Persze ha csak nem "vatyok buzi" amulettnek kell akkor Az más.
Legjobb teszt, ha eladja vagy "elhagyja" akkor dobni kell.
Persze ha csak nem "vatyok buzi" amulettnek kell akkor Az más.
Jan 31, 2022 15:25:06
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:25:37
x13)
Az eddigi egyetlen őszinte pillanat Mercitől: Tudod te is hogy nagyon szeretlek és nem maradsz ki semmiből. Ezt pénzek autók nem fogják megváltoztatni soha.
trashvod.com/w/1fkJbYrwYHjUw9tjRJ9XeZ?start=4h45m54s
trashvod.com/w/1fkJbYrwYHjUw9tjRJ9XeZ?start=4h45m54s
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:26:08
x136)
Viktorsz egyet csettint, Merga meg rohan hozzá, lesi minden szavát.
szerintem viktorsz, ha tényleg kimegy a tranyó linzbe, már az első héten haza fogja csábítani. "gyere pestre, csinálunk egy bulizós lájvot". a tranyó fel fog ülni az első vonatra.
-
Jan 31, 2022 15:26:15
Legközelebb az leszek.
Kinézted már a Bécsi ingatlant? Nem azt kellene intézned? Az urad világosan megmondta,hogy Linz egy szar (ami nem igaz csak te vagy egy lusta igénytelen szar és max csak sörért jársz le a boltba)
Jan 31, 2022 15:26:15
sittessanyi
(
x7)
Jan 31, 2022 15:26:30
x7)
márkcica is simán átverte és lehúzott róla 3 milliót.
moste meg tibi fogja megcsinálni ugyanazt.
ezek rögtön megérzik ha valaki olyan balek mint endre.
néha úgy érzem, az univerzum direkt ilyen lumpen csalókat küld a gyagyásra és így veszi el tőle az érdemtelnül, hazugsággal megszereztt milliósfütyit.
rend van.
moste meg tibi fogja megcsinálni ugyanazt.
ezek rögtön megérzik ha valaki olyan balek mint endre.
néha úgy érzem, az univerzum direkt ilyen lumpen csalókat küld a gyagyásra és így veszi el tőle az érdemtelnül, hazugsággal megszereztt milliósfütyit.
rend van.
sodika
Jan 31, 2022 15:28:58
Merci már ezerszer elmondta, hogy Jutka már nem az élettársa.
Jan 31, 2022 15:28:58
40_éves_junior
(
x6)
Jan 31, 2022 15:29:29
x6)
hogy mit mond és mit tesz az két külön dolog, pont mint nálad.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 31, 2022 15:29:33
x2)
Akkor kije? Miért van vele?
Penzmento
(
x6)
Jan 31, 2022 15:29:34
x6)
X-nettel mizu?
Démon Démon Démon
Jan 31, 2022 15:30:02
Akkor milye? Az élete nagy részét a társaságában tölti mind a mai napig.
Jan 31, 2022 15:30:02
LoopManó
Jan 31, 2022 15:30:03
Nem az élettársa csak együtt élnek…Endre ennek csúnya szomorkodás lesz a vége.Reméljük.
Jan 31, 2022 15:30:03
Fehér négyzetek
Jan 31, 2022 15:30:04
Gyagyás, kapod az ívet a poopfalon rendesen... :)
Szerintem hívd fel Bayer Zsocát, ő tuti ad hasznos tanácsokat! ;)
Juhhúúú!!!
Szerintem hívd fel Bayer Zsocát, ő tuti ad hasznos tanácsokat! ;)
Jan 31, 2022 15:30:04
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:30:17
x136)
ezerszer elmondta, és minden egyes nap vele van. most éppen szobát vesznek ki együtt.
mi lenne ha még az élettársa is lenne ráadásul?
új védelmi programot kell építened az autipajsznak, mert ez gyenge.
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 15:30:22
x4)
15 éve legalább együtt vannak, BÁRMI IS TÖRTÉNJEN VELÜK.
Kivel is van most Merci? Hát nem a puhaslagos balekkal. Balfasz :DDD
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 31, 2022 15:30:54
x2)
Na látod. Ilyen hülyeségeket irogatsz, hogy neki most a raktár közelében kellene járkálnia. Ezért vagy nagyon hülye.
*sohaj*
Sodi, nem tanultal a mult folenyeskedeseibol? Tudhatnad mar igazan, hogy ezutan jon az igazan nagy faszerdo :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 31, 2022 15:31:32
x10)
Akkor, a tengeri malaca?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 31, 2022 15:31:48
x15)
Annál katartikusabb lesz az összeomlás.
Mi már Endre hosszan elnyúló agonizálást nézzük, csak Endre vekni feje nem fogta fel még.
D_Dezső
(
x29)
Jan 31, 2022 15:31:51
x29)
gyagyås te nagy tevedesben vagy ha azt hiszed ha 3 millioval tartozik a miskolci roma azt neked 1 millioert elhozzåk, forditva öcsem, kettö a nehezfiuke egy a tied utåna meg felbujtås miatt meg le is csuknak.
Remélem tényleg megkeresnek egy brigádot, hogy hozzák el nekik a pénzt. :)
Két lehetséges kimenetele lehet majd a dolognak.
1. Ha romák jönnek, azok meglátják ezt a két groteszk madárijesztőt, aztán addig el sem mennek amíg a Gyagyás le nem veszi az ATM-ből a 30%-ot. Aztán Kovács Márk soha nem lesz meglátogatva.
2. Ha fehér cigányokhoz fordulnak, akkor azok kimennek Márk gyerekhez bekisérik a Providenthez, és soha többet nem látja őket a Gyagyás.
Szóval hajrá Fifike, toljátok a retardált Tony Montanát. (Bár úgy sem tudod ki az)
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:31:55
x136)
tibiné, hátha ez átmegy az autipajzson:
orban viktor: ne figyeljenek oda arra amit mondok egyetlen dologra figyeljenek amit csinálok
orban viktor: ne figyeljenek oda arra amit mondok egyetlen dologra figyeljenek amit csinálok
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:32:58
x13)
Legközelebb az leszek.
Azért frankón beáraztad férfiként az értékedet, ha életed választása (illetve egyetlen lehetősége) egy gusztustalan húgyos, alkoholista átműtött férfi. Ebben negyven évesen akkor eddig lehetett eljutni.
fényben úszó tacsimacsi
Jan 31, 2022 15:35:56
fényben úszó tacsimacsiViktorsz egyet csettint, Merga meg rohan hozzá, lesi minden szavát.
Elég, ha Viktorsz csak ráköszön, és már nedvedzik a faszpina.
Jan 31, 2022 15:35:56
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 15:37:17
x4)
Nyílt titok sodi, hogy a merci nem feltétlenül nem tekint rád beszélő ATM-ként, de te valahogyan ezt is bemagyarázod, hogy nem is így van meg basszák meg a trollok.
Világi balek vagy te idióta. :DD
Világi balek vagy te idióta. :DD
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:38:23
x13)
Mercike raktárügyintézéssel halogatja a megérkezést. Most biztos Egerben ír alá valami fontos papírt a Kőbányai helyszínnel kapcsolatban.
D_Dezső
(
x29)
Jan 31, 2022 15:38:35
x29)
Na ez az!
Figyelj Gyagyás, ha egy kicsit is kedvelne téged a Tibi, azon pörögne, hogy minél előbb kimenjen hozzád Linzbe.
Tibi csak húzza az időt, kirándulgat Judkával, már most tiszta ideg, hogy újra azt a buta arcodat kell majd néznie naphosszat.
Olyan mint azok a csajok akik kijárnak Svájcba vénemberekkel "dörgölőzni", de előtte még jól szétkúratják magukat itthon a csávójukkal, hogy legalább az emlék tartsa bennük a lelket.
SoDi a sneci
Jan 31, 2022 15:39:29
Rosszul megcsinált, hiteltelen, hamis teszttel...
Na meló, csá.
Jan 31, 2022 15:39:29
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 31, 2022 15:40:31
x7)
Endre, bármi is történik most, még ha ki is megy hozzád a trafó, nem fog sokáig tartani, ne is álmodozz erről. Ha nem lenne Jutka, veled akkor sem bírná ki sokáig, ahogy senki sem. A saját anyád sem tűr el, gondolkoztál már ezen?
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:41:01
x136)
tibiné ezt te mesélted be magadnak, hogy a raktárra csak fordulónapon lehet megkötni a szerződést, vagy tibi szopatott be ezzel?
trolléga
(
x30)
Jan 31, 2022 15:41:31
x30)
Hahó
Majd meglátjuk.
Majd meglátjuk.
kivételesen nem felkérdezés volt, gyagya. ezek a tények. mindenki látja, hogy ez a helyzet :DD tegnap is egyből ugrottál Gammer írására
D_Dezső
(
x29)
x29)
Magyar Viktor jól megtudná most tréfálni a buta Sodit, ha Szerda estére összehozna Mercivel egy kis trash talákozós iszogatást.
Persze Isten ments, hogy ötleteket adjak, hogyan lehetne elrontani a Sodi kedvét.
Persze Isten ments, hogy ötleteket adjak, hogyan lehetne elrontani a Sodi kedvét.
tyodika
Jan 31, 2022 15:43:42
Gecik vagytok. Meg lett beszélve hogy jön, úgyhogy jön.
Jan 31, 2022 15:43:42
sodika
Jan 31, 2022 15:44:24
tibiné ezt te mesélted be magadnak, hogy a raktárra csak fordulónapon lehet megkötni a szerződést, vagy tibi szopatott be ezzel?
Jan 31, 2022 15:44:24
max5enutálnak
(
x47)
Jan 31, 2022 15:46:09
x47)
Milyen jó, hogy nem pörögsz rá! Mindössze 40 évesen egy internetes fórumon próbálsz számodra ismeretlen embereket meggyőzni arról, hogy a facebook párkapcsolatod egy létező és valós dolog.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:46:20
x13)
Ha nincs több a raktártémában, de még mindig forogna a gyomra veled való találkozás gondolatától, nőgyógyászati időpontja lesz péntekre.
Rakott Rolinda
Jan 31, 2022 15:46:51
Legközelebb az leszek.
Annyira kétségbeesetten magányos és kitaszított pária vagy, hogy képes vagy kóros szinten függőjévé válni egy elbaszottul nővé műtött, csöves, tróger, alkoholista faszinak, csak mert képes volt legalább egy pár szó erejéig emberszámba venni téged, és már most idegbajt kapsz annak a gondolatától is, hogy esetleg nem lesz a tiéd, pedig még össze sem jöttetek.
Mindezt úgy, hogy egyébként bevallottan rühell és undorodik tőled.
Úgy fogsz te csicskulni, mint a kisangyal, Tibi lesz a főni, te meg az alázatos kis gnómja, és neki ehhez épphogy csak annyit kell tennie, hogy néhanapján szól hozzád 1-2 kedves szót és visszafogja magát, hogy ne rúgdossa szét a hombár veknifejedet, amit szíve szerint amúgy megtenne.
Mert ennyire nincs benned tartás.
Lófaszt leszel te határozott :D
Jan 31, 2022 15:46:51
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 31, 2022 15:47:14
x7)
alig várom, hogy bejelentkezz a szakadt roncs anyósüléséről, miközben nagybevásárlásra mentek Tibivel. Az impotens vadászbikát az asszony cipeli majd mindenhova, aranyos lesz.
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:48:10
x13)
Azért készülődsz közben? Szomszédoknak vettél már csuldigungos ajándékcsomagot?
trolléga
(
x30)
Jan 31, 2022 15:48:50
x30)
előtte nem mersz, mert a faszpinás szerelmed megharagszik?
utána meg tökmindegy, ha valóban beköltözik el leszel tiltva a videózástól, recskás. ja, tudom neked senki nem szólhat bele a műsorrendbe. azért töltöttél fel tegnap is márkos flokkot :DD világ balekja
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 15:49:21
x4)
gobesug
(
x30)
Jan 31, 2022 15:49:56
x30)
Jónapot szomszéd!

Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:50:41
x13)
Az új Főnökúr hány óra körül szokott Fórumozni?
gobesug
(
x30)
Jan 31, 2022 15:51:28
x30)
csak miattad választottam ezt a putrit, hogy közel lehessünk
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 31, 2022 15:51:40
x19)
xray
(
x21)
Jan 31, 2022 15:53:19
x21)
Elnézést minden szürkeegérkedő trolltól, hogy idecsalogattam!
Valószínű most már itt is marad egésznap ... mea maxima culpa
nem bűn ez, ezért van a fórum. Valószínű most már itt is marad egésznap ... mea maxima culpa
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:53:32
x136)
tibiné, ha a tranyó tényleg veled lenne, szerinted is 400 ember előtt kommunikálna veled lájvban, mint bármelyik más nézőjével?
neked semmi sem esik le???
neked semmi sem esik le???
sörösterv
(
x4)
Jan 31, 2022 15:54:00
x4)
Ez a másik dolog, amit "szeret" benned a szerelmed tiborné. Mindig átgondolod estig vagy holnapig.
Azért is volt "ideges", nem gondolod tiborné?
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Jan 31, 2022 15:55:04
x1)
Egy szerelmes "nő" reakciója, ahogy az élettársa és az állítólagos szerelme megjelnik a chat falon:
"Sodi odafigyelj a dolgokra jó? Azután ennyi, a héten úgyis kint leszek és akkor ennyi...na jó megyek még egy kört" :D
Tele is sírtam egy 100-as papírzsepit, annyira megható volt ezt hallani.
Sodi, egyébként a "Szeretlek sodi, alig várom, hogy lássalak" - vagy hasonló - számláló miért is áll még most is NULLÁN?
"Sodi odafigyelj a dolgokra jó? Azután ennyi, a héten úgyis kint leszek és akkor ennyi...na jó megyek még egy kört" :D
Tele is sírtam egy 100-as papírzsepit, annyira megható volt ezt hallani.
Sodi, egyébként a "Szeretlek sodi, alig várom, hogy lássalak" - vagy hasonló - számláló miért is áll még most is NULLÁN?
Andi
(
x13)
Jan 31, 2022 15:58:09
x13)
Vasárnap éjfélig tart a hét, addig nyugi van. Merci nem olyan életet él, hogy bármi közbejöhessen.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 15:58:34
x136)
ezt a debilt, fogalma sincs hogy működik egy igazi párkapcsolat.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jan 31, 2022 16:01:56
x2)
A Cuckold pornókban általában a balfasz férj üldögél a kanpén és nézi ahogy a alkarnyi faszú nigger lekúrja a nőjét. Na most gyagyásnál még ennek is a végtelenül csicska verziója történik meg. itt nincs nagyfaszú nigger, csak egy elmeroggyant, kő alkoholista varangy, de még ő is a "kanapéra" kényszeríti az autista kutyát....
Hetyetye
Érdeklődő
(
x6)
Jan 31, 2022 16:02:21
x6)
Tibiné, a féejed tényleg elég különleges! Kábé Magyarország összes lumpen eleme seggbebaszta már pár fillérért, de mégis tud recsegőset fingani. Kérd meg, hogy tanítsa meg a záróizmai titkát Tajgi barátodnak!
xelioner
Jan 31, 2022 16:04:06
Na jo sracok, en most emeltem a tetet. Dojcslandban elek, elegge hatar menten es van egy Osztrak rendör ismerösöm, elegge joban vagyunk, sok idöt töltünk együtt. Nem fogok ragalmazni, de nagyon ramegyek erre a pedo temara most.
fullsztek felylesztö
Jan 31, 2022 16:04:06
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 31, 2022 16:06:37
x2)
Legközelebb az leszek.
Lesz örülhettek komment? Tudunk indulni? Ejjel nem alszol?
Dobó István trollkatonája
Jan 31, 2022 16:07:59
Ráadásul az Arany Oroszlán ahonnan kibaszták Tibiéket, az nem épp egy olcsó motel, pláne nem csövesfészek, csak megsúgom.
Jan 31, 2022 16:07:59
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 16:08:26
x136)
Na jo sracok, en most emeltem a tetet. Dojcslandban elek, elegge hatar menten es van egy Osztrak rendör ismerösöm, elegge joban vagyunk, sok idöt töltünk együtt. Nem fogok ragalmazni, de nagyon ramegyek erre a pedo temara most.
szerintem kezdj kicsiben. ha kimegy a tranyó, akkor a haverod hasson oda a linzi kapitányságra, hogy foglalkozzanak majd a bejelentésekkel. eleve van neki valami függőben lévő ügye még az őszi balhékból, szerintem örülni fogják, hogy végre elszámoltathatják.
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 16:09:50
x136)
azért az fincsi lenne ha direktben tudnánk mozgatni a linzi rendőröket. nem hülyeségekkel, hanem amikor tényleg történik valami.
xelioner
Jan 31, 2022 16:12:38
Megirtam neki a story-t teljesen egeszeben, es persze fontos, ragalmazas nelkül. Elküldtem a Jutkaverö videot, megdöbbenve latta, hogy ilyen elöben megtörtenhet. Minden fejelmenyröl irni fogok ide.
Jan 31, 2022 16:12:38
Kaffka Tiborné
(
x2)
Jan 31, 2022 16:12:40
x2)
kapott áthidalót míg kimegy. aztán hirtelen nem tud majd menni, csak jövő héten, persze addig is kell újabb áthidaló.
vladrl
(
x8)
Jan 31, 2022 16:15:56
x8)
Endre, ugye nem gyermekpornóra ráncigálod hómofisz alatt?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jan 31, 2022 16:17:12
x2)
Fifike, anyád mit szólt a csodaszép párkapcsolatodhoz? örömében elsírta magát? Btw, nem kéne jelenteni az ingatlanos cégnek, hogy állandó új lakó érkezik hozzád gyagyás? Az ilyen társasáházakban általában nm-re és főre is szokták mérni pl a közösköltséget, szemetet stb. Nehogy ám elsumákold az eurókat a háztól!!!! csúnya dolog lenne...
Hetyetye
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jan 31, 2022 16:18:00
x2)
Endre, ugye nem gyermekpornóra ráncigálod hómofisz alatt?
VPN nem hiszem h felengedi az édenkertre. Mondjuk telón még mehet a buli.
sodika
Jan 31, 2022 16:18:09
kapott áthidalót míg kimegy.
Ha van benne becsülendő dolog, akkor az az, hogy még tényleg soha nem kért tőlem semmit. Pénzt főleg nem.
Azt pedig, hogy kérdetlenül ne keressem, hogyan lehet segíteni neki, kifejezett kérése volt.
Jan 31, 2022 16:18:09
Hahó
(
x136)
Jan 31, 2022 16:19:03
x136)
Fifike, anyád mit szólt a csodaszép párkapcsolatodhoz? örömében elsírta magát? Btw, nem kéne jelenteni az ingatlanos cégnek, hogy állandó új lakó érkezik hozzád gyagyás? Az ilyen társasáházakban általában nm-re és főre is szokták mérni pl a közösköltséget, szemetet stb. Nehogy ám elsumákold az eurókat a háztól!!!! csúnya dolog lenne...
tiltja a bérleti szerződése, hogy befogadjon valakit 15 vagy 30 napon túlra.
azzal fogjuk kezdeni, hogy írunk az ingatlanos cégnek, hogy a mai napon érkezett tranyó. utána pedig hetente megy majd az emlékeztető, hogy még mindig ott van.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
x2)
Hazudsz zsidó! Több LIVE-ban is mondta h HAGYD ŐT BÉKÉN ÖRÖKRE!
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ő is ugyanolyan gumigerincű mint jómagad, komolyan azt hiszed hogy egy bejegyzés a púpfaladon jelent bármit?