Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tartalék = sneci féle kölcsön? :D
Tök vicces, most hallgam a Júliás melócsás leaket, ott is azzal ugrasztotta már gyagyát hogy hegesztőként többet keres. És így vett fel nullás hitelt a millió fütyis programozótól :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én is olvastam, de szerintem csak spekuálció. Nem feltétlenül fals, de ha igaz lenne, a pedofil már ezerrel pörögne ezen. Kivéve ha azt tervezi, hogy jövő vasárnap kilép a railjet elé
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
azért bujkáét a bokorba. ez legális???????????
Elvileg, amikor a hájpacninál k.o.-ra itta magát, azalatt Gayza kutakodott a laptopon v tableten (?)
🕎Endigame🕎
nyilván nem szexuális célzattal készültek ezek a képek, hanem csak úgy a hangulatot átadni Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Geza arrol beszelt, hogy azokat a kepeket Gyagyas keszitette a nudistrandon. Szerepelnek rajta ruha nelkuli feher kockak.
Az ominozus magyarazos video utan, ezt en siman elhiszem.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
nem tudom mi az igaz, de ha gézának lennének ilyen bizonyítékai, akkor az atombomba lenne, és inkább ezt dobta volna le. szóval nincs semmi a kezében.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Valami szobafestő felhívhatná rá a figyelmét, hogy ha valaki tanúja egy bűnténynek és nem értesíti a hatóságokat, akkor bűnrészesként fogják kezelni, főleg hogy lájvban számol be róla. :)
pajor atyának.
Mert jött a lakást kiadó cégtől ember, h ellenőrizze az odú állapotát. Akkor vették a sok szőnyeget meg minden szart, h leplezzék a széthamuzott/gányolt padlót. Jutka is ejtett el ilyet, hogy úgyis csak március 31-ig lehet ittmaradni, meg hogy két hét múlva ki kell költözni.
Nem volt egyértelmű, hogy mi a helyzet, de voltak erről nem szándékos infó megosztások.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Fogja hagyni az autipajzs a helyzet realizálást? Én nem vagyok ős snecológus, de megdöbbentő számomra, mennyire egyértelmű tényeket képes tagadni saját magának is. Többször volt olyan pillanat számomra amikor azt gondoltam, na ez már biztos átjut és padlóra viszi, de csak heherészet egyet meg mondott valami bődületes faszságot és minnél komolyabb a helyzet annál hevesebb a tagadás.
puskapoj
Nem akarok ordog ugyvedjet jatszani, pusztan kerlek vedd azt is szamitasba:
- Geza nem egy tanult ember
- Geza ovatos
- Sodi mindenkinek azt loopolja, hogy O oktatta ki Kaufmann tanarurat is, hogy ezek a kepek bar ruha nelkuli feher kockakat abrazolnak, mivel naturista strandon keszultek, igy vedheto.
Lehet Gejza ezert mondogatja, hogy ez 22-es csapdaja.
Gondolom azt gondolja, ha nem tudja bizonyitani hogy ezek a kepek pedo szandekkal keszultek, akkor Gyagyas nyakaba akaszt egy ragalmazast.
Ha már gobesugot nem sikerült neki, ez is valami gyagya. :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Még nem került velük személyes kapcsolatba, de szerintem becsületesebb bármelyiknél.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ez igen bazdmeg, Fifi :D Beszélsz itt arról, hogy Viktor "elszaladt előled, mint egy kislány", közben meg te jelentgetsz, mint egy kislány. Vamzer féreg :D
Minden normális ember igyekezne eltitkolni, hogy ilyen csicskalángost osztottak le neki, mert ez elég cink, te meg önként turnézol vele jardoknál :D Biztos imádják, hogy ilyen komoly ügyekkel szórakoztatod őket és úgy egyébként betegre röhögik magukat rajtad.
Sodi mikor fog szerepelni a Pesti TV-n? Már szinte minden trash van annyirajelentős képernyőképes, hogy bekerüljön a Partizánba, RTL-be, Pesti TV-be, egyedül Sodi olyan jelentéktelen, hogy a pár ezer trollon kívül nem érdekel senkit :D
Mi ez ha shiker?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Búcsúküldès felkészül, vigyázz, kész, rajt.
Ha hazudik, azért nem lepődöm meg, mert minden retard hazudik. Ha kivételesen nem hazudik, akkor pedig azért nem, mert Endre már sokadszorra bukik meg pedó tartalommal.
Elvileg fix infó, jutka megerősítette, és a háttérben talán sneci is elszólta magát egyszer. A hónap végéig lakhat ott, ha igaz.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
és indulás előtt megpakolták rendesen a mazdát is
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
hahó. az ominózus fehérnégyzetes képek mellett láttunk már olyan mappát sneci streamjében ahol meztelen tinédzser fiúk és lányok szerepeltek.
nem is értem hogy ez miért lehet még kérdés.
a korcs laptopja tuti tele van ilyen tartalommal.
itt inkább azon van a hangsúly, hogy saját maga készítette-e őket vagy megint csak letöltött núdmappa.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Hotyhogy mity gondojok?
Hát mikbe vagy? Minden rendben természetesen, faszaság van, kontent is lesz!
Majd, igen Mario is igérem.
már azt is elköpte korábban hogy valóban készít képeket saját felhasználásra.
plusz szerinte semmi gond nincs a családos nudi fotókkal.
innen könnyen összerakható a képlet.
Pedig azt hittem ma lesz ilyen régi időket felevenítő cuccos.
Vagy esti sétálgatós.
Dehát ilyen hazug sodi a sodi, nem érdeklik a nézők, rajongók.
Az osztrak tranyo is ugyan olyan hazug, mint sodrak, el ne hidd azt amit mond videoban.. mar vagy 6x elhagyta a ferje, de meg mindig ott el vele :D na meg multkor kikapcsoltak az aramot naluk, mert a ferje lelepett es nem fizetett szamlat...ezt akarta beadni,de ez is kamu volt.. mocskos hazug
Remélem rendőrös sztorival záródik le az epizód :)))))))
fúj, kaja közelébe ne!!!!!!!!!!!!!!!
Jogos. Mondjuk most, h jobban belegondolok, egyszerűen mindenre alkalmatlan.
Pedig Dőrpe is nyomta az A38 konyháján.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
sajnos nem megfelelő, sodi csökkent éttermi képességű
"elvileg fix"
"ha igaz"
plus Jutka mondta, nemár :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
azért jutka szokott igazat mondani néha, csak nála is nehéz tudni, hogy mikor az, és mikor nem. de van, hogy ő sneci legnagyobb trollja.
Lehet, de ilyenkor (mármint mikor kirúgják) magába szokott zuhanni egy-két napig. Golda a segítségéért cserébe rádiócsendet fog kérni, szóval szerintem most kuss lesz, holnap se várok sokat.
Persze. de miért kéne kiköltöznie?
Követelmények:
- Kulturált, ápolt, tiszta megjelenés
- Személyi higiénia
- Pontosság
- Alaposság
- Állóképesség, kézügyesség
- Orvosi alkalmasság
Hahó!
mert szétbaszta a recskaólt, meg folyamatban van ellene egy rendőrségi ügy.
Egyetértek. Szerintem az eddigi egyetlen sikeres melócsá trollkodás nyilvános faszkiverőé volt, mégpedig a pedofil szakmai kompetenciáin - illetve hát azok hiányán :) - keresztül. A többi vagy minimális hatással jártak (pizzarendelések, ebcontos polóban jutka-verésről posztolás és hasonlók) vagy kifejezetten kontraproduktívak voltak, mert erősítették a púpos narratíváját (espresto).
Ha kibasszák, azért basszák ki mert megbízhatatlan, szar munkaerő. A magánéletel senkit nem érdekel. Ránéznek és biztosak benne, hogy nem is akarják tudni :) ember viszont kell. Én pl. fórum összes junior-senior szoftverfejlesztőjét fel tudnám venni, annyi nyitott pozíciónk van.

¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
sztem is nagyon gyenge, a pizzarendelgetes sem volt vicces mar 6 evvel ezelott sem, max cim kideritesere jo. amúgy kibaszott altalanos iskola.
A Fullfing által bejátszott beszélgetés egy hónapja készült, február 21-én hajnalban, ekkor töltötte fel a púp a fürdőszobai lájvját, amiben bejelentette, hogy hajnalban ott járt Fullfing és leteszi a piát.
Az említett eset 16-án (csütörtökön) történt, ezen a napon hívta a főnök úr, hogy be kell mennie másnap, ez anno lájvban volt. A felvételről kiderül, hogy ugyanezen a napon küldte el Julia a code review-t. Azóta sem rúgták ki.
Alapból el tudnám képzelni, hogy ráuszítja a cégre a trollokat, de most szerintem apait-anyait beleadott, hogy lebeszélje Fingot a felvétel kidobásától.
A pedofíliát sosem tagadja, mert az az álláspontja, hogy olyan abszurd, hogy nem érdemes rá pazarolni a szót. Márk miatt magyarázkodott régen is.
Boldog Vekni
Az említett eset 16-án (csütörtökön) történt, ezen a napon hívta a főnök úr, hogy be kell mennie másnap, ez anno lájvban volt. A felvételről kiderül, hogy ugyanezen a napon küldte el Julia a code review-t. Azóta sem rúgták ki.
Ha jól emlékszem, azóta nem iszik, ott fogadta meg a fürdőszobában... :)
Hátha már mennek a boldozott levelek :)
Liebe Frau Julia,
Schuldigung! Bist ein sehr guter programmer. Der trollen...
:D
Szerző:
xray
(
x21)
Mar 20, 2022 20:18:45
Válasz
(0)
x21)
Mar 20, 2022 20:18:45
Válasz
(0)
Szerintem ez nem megerősített infó, nem is értem miért kéne kiköltöznie
valami 2 hetes felmondást olvastam itt, azért kérdem. szóval fals infó. értem. Mar 20, 2022 20:18:45
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 20:19:04
x136)
géza látott pedó dolgokat sneci gépén.
trolléga
(
x30)
Mar 20, 2022 20:19:42
x30)
Gézának vannak tartalékai, csak adatvédelmi következményei vannak.
Tartalék = sneci féle kölcsön? :D
Tök vicces, most hallgam a Júliás melócsás leaket, ott is azzal ugrasztotta már gyagyát hogy hegesztőként többet keres. És így vett fel nullás hitelt a millió fütyis programozótól :D
bolgár jeti
(
x30)
Mar 20, 2022 20:20:26
x30)
valami 2 hetes felmondást olvastam itt, azért kérdem. szóval fals infó. értem.
Én is olvastam, de szerintem csak spekuálció. Nem feltétlenül fals, de ha igaz lenne, a pedofil már ezerrel pörögne ezen. Kivéve ha azt tervezi, hogy jövő vasárnap kilép a railjet elé
SyntaxError
(
x24)
Mar 20, 2022 20:20:39
x24)
Teljesen mindegy, hogy mikor rúgják ki és hogy kap-e végkielégítés fütyiket... a bántalmazási ügyei elviszik majd minden extra bevételét.
Itt már olyan összeomlást láthatunk, ami bármilyen rafkós faszt megviselnének és végleg kiírnának a táplálékláncból. Nem hogy egy gyakorló elmebeteget.
Ebben eddig lehetett eljutni és ezt hamarosan a gyagyás is belátja.
Sodi mamának pedig kívánom, hogy legyen elég ereje és utaltassa be az idiótát egy elmegyógyintézetben. Innen ugyanis már nincs más kiút.
Itt már olyan összeomlást láthatunk, ami bármilyen rafkós faszt megviselnének és végleg kiírnának a táplálékláncból. Nem hogy egy gyakorló elmebeteget.
Sodi mamának pedig kívánom, hogy legyen elég ereje és utaltassa be az idiótát egy elmegyógyintézetben. Innen ugyanis már nincs más kiút.
broni
(
x45)
Mar 20, 2022 20:20:46
x45)
Jol ertem, hogy Geza azt meseli, hogy Gyagyas sajat maga(!) keszitett gyerekekrol kepeket a nudi strandon?
xray
(
x21)
Mar 20, 2022 20:21:24
x21)
Mar 20, 2022 20:21:24
gyagyás teljesen debil, de hogy ezt gézának mutogatta volna, nem hiszem. Mar 20, 2022 20:21:24
Penzmento
(
x6)
Mar 20, 2022 20:22:37
x6)
gyagyás teljesen debil, de hogy ezt gézának mutogatta volna, nem hiszem.
Elvileg, amikor a hájpacninál k.o.-ra itta magát, azalatt Gayza kutakodott a laptopon v tableten (?)
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 20:22:39
x13)
Tysonnak elküldték Sodi címét, csak nem találja.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ásó27
(
x68)
Mar 20, 2022 20:23:06
x68)
nyilván nem szexuális célzattal készültek ezek a képek, hanem csak úgy a hangulatot átadni Hahó!
pupszi
(
x1)
Mar 20, 2022 20:23:18
x1)
Geza arrol beszelt, hogy azokat a kepeket Gyagyas keszitette a nudistrandon. Szerepelnek rajta ruha nelkuli feher kockak.
Az ominozus magyarazos video utan, ezt en siman elhiszem.
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 20:23:30
x136)
nem tudom mi az igaz, de ha gézának lennének ilyen bizonyítékai, akkor az atombomba lenne, és inkább ezt dobta volna le. szóval nincs semmi a kezében.
Ondófoltos linzi lakás
Mar 20, 2022 20:23:37
Valami szobafestő felhívhatná rá a figyelmét, hogy ha valaki tanúja egy bűnténynek és nem értesíti a hatóságokat, akkor bűnrészesként fogják kezelni, főleg hogy lájvban számol be róla. :)
Mar 20, 2022 20:23:37
broni
(
x45)
Mar 20, 2022 20:24:28
x45)
pajor atyának.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 20, 2022 20:24:41
x11)
Mert jött a lakást kiadó cégtől ember, h ellenőrizze az odú állapotát. Akkor vették a sok szőnyeget meg minden szart, h leplezzék a széthamuzott/gányolt padlót. Jutka is ejtett el ilyet, hogy úgyis csak március 31-ig lehet ittmaradni, meg hogy két hét múlva ki kell költözni.
Nem volt egyértelmű, hogy mi a helyzet, de voltak erről nem szándékos infó megosztások.
xray
(
x21)
Mar 20, 2022 20:24:46
x21)
Mar 20, 2022 20:24:46
igaz, h bebaszva bármire képes. Mar 20, 2022 20:24:46
ReMortal Danger
Mar 20, 2022 20:25:01
Tudtátok, hogy Kiss Endre Farkas feljelentette Kozma Csabát könnyű testi sértésért. Még videós bizonyítékot is csatolt hozzá!
Jó nagy rohadék vagy te Sneci!
Mar 20, 2022 20:25:01
cucksodi
(
x3)
Mar 20, 2022 20:25:22
x3)
Teljesen mindegy, hogy mikor rúgják ki és hogy kap-e végkielégítés fütyiket... a bántalmazási ügyei elviszik majd minden extra bevételét.
Fogja hagyni az autipajzs a helyzet realizálást? Én nem vagyok ős snecológus, de megdöbbentő számomra, mennyire egyértelmű tényeket képes tagadni saját magának is. Többször volt olyan pillanat számomra amikor azt gondoltam, na ez már biztos átjut és padlóra viszi, de csak heherészet egyet meg mondott valami bődületes faszságot és minnél komolyabb a helyzet annál hevesebb a tagadás.
pupszi
(
x1)
Mar 20, 2022 20:26:08
x1)
Nem akarok ordog ugyvedjet jatszani, pusztan kerlek vedd azt is szamitasba:
- Geza nem egy tanult ember
- Geza ovatos
- Sodi mindenkinek azt loopolja, hogy O oktatta ki Kaufmann tanarurat is, hogy ezek a kepek bar ruha nelkuli feher kockakat abrazolnak, mivel naturista strandon keszultek, igy vedheto.
Lehet Gejza ezert mondogatja, hogy ez 22-es csapdaja.
Gondolom azt gondolja, ha nem tudja bizonyitani hogy ezek a kepek pedo szandekkal keszultek, akkor Gyagyas nyakaba akaszt egy ragalmazast.
A régnemlátott buzidémon
Mar 20, 2022 20:28:15
Ez a Tyson klasszikus kannibál cigónak néz ki.
Nem feltétlen nem szedetné le a napi limitet a púp kártyáiról egy kellemes kalandos kocsmázás során.
Nem feltétlen nem szedetné le a napi limitet a púp kártyáiról egy kellemes kalandos kocsmázás során.
Mar 20, 2022 20:28:15
trolléga
(
x30)
Mar 20, 2022 20:28:40
x30)
Tudtátok, hogy Kiss Endre Farkas feljelentette Kozma Csabát könnyű testi sértésért. Még videós bizonyítékot is csatolt hozzá!
Ha már gobesugot nem sikerült neki, ez is valami gyagya. :DD
Biztatási kár
(
x10)
Mar 20, 2022 20:29:03
x10)
Ha csak "családi" képeket fotózik az már utal valamire. Én úgy tudom, hogy nem lehet fotózni a nudi strandon, ezért készíti a bokorból.
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 20:33:53
x13)
Ez a Tyson klasszikus kannibál cigónak néz ki.
Még nem került velük személyes kapcsolatba, de szerintem becsületesebb bármelyiknél.
Biztatási kár
(
x10)
Mar 20, 2022 20:35:01
x10)
Most néztem meg vahur pesti tv-s videóját. Ez tényleg ilyen, nem játssza meg magát :)))
www.youtube.com/watch?v=_hKceskwbKU
www.youtube.com/watch?v=_hKceskwbKU
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 20:35:35
x13)
"marbolló"
KozmaCsaba
Mar 20, 2022 20:35:46
Mar 20, 2022 20:35:46
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 20, 2022 20:35:53
x11)
Ez igen bazdmeg, Fifi :D Beszélsz itt arról, hogy Viktor "elszaladt előled, mint egy kislány", közben meg te jelentgetsz, mint egy kislány. Vamzer féreg :D
Minden normális ember igyekezne eltitkolni, hogy ilyen csicskalángost osztottak le neki, mert ez elég cink, te meg önként turnézol vele jardoknál :D Biztos imádják, hogy ilyen komoly ügyekkel szórakoztatod őket és úgy egyébként betegre röhögik magukat rajtad.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Mar 20, 2022 20:36:32
x1)
van pénz lóvéra

Nyemééééétyeeem

Trollok harca
(
x5)
Mar 20, 2022 20:38:36
x5)
"ne emeld fel a hangodat" xd
Miskolci alvósejt
SyntaxError
(
x24)
Mar 20, 2022 20:42:43
x24)
Most néztem meg vahur pesti tv-s videóját. Ez tényleg ilyen, nem játssza meg magát :)))
youtube.com/watch?v=_hKceskwbKU
youtube.com/watch?v=_hKceskwbKU
Sodi mikor fog szerepelni a Pesti TV-n? Már szinte minden trash van annyira
Mi ez ha shiker?!
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 20:42:46
x13)
Sodi még ébren van. Gézának írogat.
pupszi
(
x1)
Mar 20, 2022 20:44:32
x1)
sodi vahur live-ban ( gezaval beszel )
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 20, 2022 20:45:08
x6)
Vajon sikerül bevenni őt a csoportba?
Tyson felkérdezné :D
Tyson felkérdezné :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 20, 2022 20:45:17
x19)
Sodi még ébren van. Gézának írogat.
Búcsúküldès felkészül, vigyázz, kész, rajt.
miskolcigány
(
x5)
Mar 20, 2022 20:46:00
x5)
Kesz, az utolso sittes cigany tyson is endrevel akar beszelni. Megbizhato, rendes sracnak tunik, megerne egy twitch studiot finanszirozni neki!
A munka nem megoldás.
xray
(
x21)
Mar 20, 2022 20:47:56
x21)
mindenki megérzi a balek szagot.
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 20, 2022 20:49:54
x13)
Hol megy most a műsor?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Formato
Mar 20, 2022 20:55:08
Ezek most addig fogják szorongatni a nyakát a púposnak míg teljesen meg nem kopasztják. Vérszagra (akarom mondani eurora) gyűlik a sok éji vad. Tibi, Vahúr, Fullfing, most meg ez a Tyson is. Ezekből a vérszívokból egy is elég volna.
Formato
Mar 20, 2022 20:55:08
pupszi
(
x1)
Mar 20, 2022 20:55:09
x1)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 20, 2022 20:55:43
x37)
Ha hazudik, azért nem lepődöm meg, mert minden retard hazudik. Ha kivételesen nem hazudik, akkor pedig azért nem, mert Endre már sokadszorra bukik meg pedó tartalommal.
Karib
(
x10)
Mar 20, 2022 21:04:00
x10)
Elvileg fix infó, jutka megerősítette, és a háttérben talán sneci is elszólta magát egyszer. A hónap végéig lakhat ott, ha igaz.
dilomalo
(
x1)
Mar 20, 2022 21:06:21
x1)
és indulás előtt megpakolták rendesen a mazdát is
pupszi
(
x1)
Mar 20, 2022 21:06:32
x1)
trashvod.com/w/noH7Nzkq19nc6rBxQs4rig
Kiraktam a lenyeget, ahol gejza 2x is elmondja (1:11 es a vege fele is ), hogy olyan Sodi aSodi, aki sajat maga keszit feher negyzetekrol fenykepeket a naturista strandon.
Kiraktam a lenyeget, ahol gejza 2x is elmondja (1:11 es a vege fele is ), hogy olyan Sodi aSodi, aki sajat maga keszit feher negyzetekrol fenykepeket a naturista strandon.
dilomalo
(
x1)
Mar 20, 2022 21:08:03
x1)
Őszintén kiváncsi vagyok mit gondol most valójában a púpos, én biztos nem bírnám ezt amit ez a nyomorult most átél
sittessanyi
(
x7)
Mar 20, 2022 21:08:15
x7)
hahó. az ominózus fehérnégyzetes képek mellett láttunk már olyan mappát sneci streamjében ahol meztelen tinédzser fiúk és lányok szerepeltek.
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 21:09:27
x8)
itt inkább azon van a hangsúly, hogy saját maga készítette-e őket vagy megint csak letöltött núdmappa.
Fifike
Mar 20, 2022 21:10:17
Őszintén kiváncsi vagyok mit gondol most valójában a púpos, én biztos nem bírnám ezt amit ez a nyomorult most átél
Hotyhogy mity gondojok?
Hát mikbe vagy? Minden rendben természetesen, faszaság van, kontent is lesz!
Majd, igen Mario is igérem.
Mar 20, 2022 21:10:17
-
Mar 20, 2022 21:11:30
Az atombomba óta néma a púpfal és ha a gyanúm helyes, akkor lájv sem lesz már.
Most ugyanis felváltva mímel sírást goldának és fenyegeti fullfingot (néha pedig fordítva).
A nyugodtabb percekben pedig megy a boldozott levél a főnökúrnak arról, hogy minden hazugság, a szemét trollok betámadták, ez neki nagyon nehéz, igazából ezért vett ki szabit is, mert őt és az öreg, nyugdíjas édesanyját is zaklatják a trollok, ő csak ezért utazott haza, hogy a kegyelmes főnökúr ne tessék szíves lenni semmit se elhinni a saját szemének, hát ki nézné ki ebből a szegény, ártalmatlan és ártatlan, üldözött emberi roncsból, hogy egy idős nőt fojtogat.
Miután mindennel végzett, frissíti az álláskeresős excelt - érzi ő, hogy lehet, hogy holnap szükség lesz rá.
Innen tudjuk egyébként, hogy kibasszák-e végül. Ha holnap nagy pofával, de legalábbis nem totálisan megsemmisülten megjelenik lájvozni, akkor még nincs kirúgva.
Most ugyanis felváltva mímel sírást goldának és fenyegeti fullfingot (néha pedig fordítva).
A nyugodtabb percekben pedig megy a boldozott levél a főnökúrnak arról, hogy minden hazugság, a szemét trollok betámadták, ez neki nagyon nehéz, igazából ezért vett ki szabit is, mert őt és az öreg, nyugdíjas édesanyját is zaklatják a trollok, ő csak ezért utazott haza, hogy a kegyelmes főnökúr ne tessék szíves lenni semmit se elhinni a saját szemének, hát ki nézné ki ebből a szegény, ártalmatlan és ártatlan, üldözött emberi roncsból, hogy egy idős nőt fojtogat.
Miután mindennel végzett, frissíti az álláskeresős excelt - érzi ő, hogy lehet, hogy holnap szükség lesz rá.
Innen tudjuk egyébként, hogy kibasszák-e végül. Ha holnap nagy pofával, de legalábbis nem totálisan megsemmisülten megjelenik lájvozni, akkor még nincs kirúgva.
Mar 20, 2022 21:11:30
rBali
(
x24)
Mar 20, 2022 21:12:10
x24)
A pedofil bolond hangja teljesen átment egy ilyen közömbös dörmögésbe: "hol vagy...gyere ide...gyere..."
A délelőtti liveban is nagyon elszántnak tűnt a gyagyás, elég megnézni az autista malac szemeit ezen a lenti képen. Még darts táblát is kirakott, gondolom arra dobál késeket. GYILKOLNI FOG :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
A délelőtti liveban is nagyon elszántnak tűnt a gyagyás, elég megnézni az autista malac szemeit ezen a lenti képen. Még darts táblát is kirakott, gondolom arra dobál késeket. GYILKOLNI FOG :D
doktorur
Mar 20, 2022 21:12:54
Olyan szépen leépítetted az életed az elmúlt másfél hónapban. Annyi kellemes pillanatot okozva ezzel mindenki másnak. Köszönjük Sodrony.
Mar 20, 2022 21:12:54
sittessanyi
(
x7)
Mar 20, 2022 21:13:57
x7)
már azt is elköpte korábban hogy valóban készít képeket saját felhasználásra.
plusz szerinte semmi gond nincs a családos nudi fotókkal.
innen könnyen összerakható a képlet.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 20, 2022 21:16:32
x21)
Na, nincs live, akkor ebben is eddig lehetett eljutni. Gyagyás, saját magad szállítod az összes szopatásodhoz a kötelet, ez most is bebizonyosodott. :D Nem a trollok kutatták fel a melócsát, te pofáztad el egy olyan csávónak, aki híres mások szopatásáról.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tápkábel
Mar 20, 2022 21:17:05
Feléledt a púpfal!
nemétyeeem
Mar 20, 2022 21:17:05
rBali
(
x24)
Mar 20, 2022 21:17:34
x24)
Figyelj már gyagyás!
Privát Szabinát lehet kirakja a férje, fogadd be a macskaólba. Tibit meg felejtsd el, egy szájfeltöltést is megspórolhatsz mert Szabinának már megcsináltatta a férje:
trashvod.com/w/jt8qFeVxzoishL7pYgJC5v
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Privát Szabinát lehet kirakja a férje, fogadd be a macskaólba. Tibit meg felejtsd el, egy szájfeltöltést is megspórolhatsz mert Szabinának már megcsináltatta a férje:
dilomalo
(
x1)
Mar 20, 2022 21:17:39
x1)
egy jó tibcédesz kiértékelős lájfszot néznék már meg :D
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 20, 2022 21:18:14
x6)
Na, nincs live, akkor ebben is eddig lehetett eljutni. Gyagyás, saját magad szállítod az összes szopatásodhoz a kötelet, ez most is bebizonyosodott. :D Nem a trollok kutatták fel a melócsát, te pofáztad el egy olyan csávónak, aki híres mások szopatásáról.
Pedig azt hittem ma lesz ilyen régi időket felevenítő cuccos.
Vagy esti sétálgatós.
Dehát ilyen hazug sodi a sodi, nem érdeklik a nézők, rajongók.
cucksodi
(
x3)
Mar 20, 2022 21:19:41
x3)
púpos te barom:D próbálod itt nem létező pénzeddel megvenni az embereket. Jól működött ez cigány márknál is és ez a lista azóta is csak bővült. Az egyetlen dolog ami megóv téged az ilyen lehúzásoktól az a nincstelenség, ami fele amúgy elég jól haladsz.
puskapoj
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 21:23:05
x8)
Nyugi sneci! A céged már meg is kapta a poszt alatt az újabb ukrángyűlölő megosztásodat!
Rossz ratyeee
Mar 20, 2022 21:23:39
Figyelj már gyagyás!
Az osztrak tranyo is ugyan olyan hazug, mint sodrak, el ne hidd azt amit mond videoban.. mar vagy 6x elhagyta a ferje, de meg mindig ott el vele :D na meg multkor kikapcsoltak az aramot naluk, mert a ferje lelepett es nem fizetett szamlat...ezt akarta beadni,de ez is kamu volt.. mocskos hazug
Mar 20, 2022 21:23:39
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 20, 2022 21:24:22
x39)
A következö hetekre a jóslatom:
-lejár a távolságtartásosdi, vissza a recsi barlangba
-melocsá ( aztán , meló csá )
-mübalhé, Tibi nagy ötlete fizessük ki a Lyudgát
-Lyudga vonattal pestre 200 000 meg amit még egy kis kamat fütyi
-Jó idö van, újabb mübalhé Tranyó is irány Pestre
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 20, 2022 21:26:54
x11)
Nem megy neked ez a hergelés dolog, Gyagya, sosem sikerül jól belőni a határokat :)
Herrsteller
Mar 20, 2022 21:27:42
Remélem rendőrös sztorival záródik le az epizód :)))))))
Mar 20, 2022 21:27:42
Rossz ratyeee
Mar 20, 2022 21:30:03
Mar 20, 2022 21:30:03
Biztatási kár
(
x10)
Mar 20, 2022 21:30:08
x10)
Bírnám, hogy amíg itthon van határozatot hoznának az osztrák rendőrök, és kitiltanák Ausztriából! :)) (de, sajnos ez nem ilyen egyszerű)
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 20, 2022 21:36:57
x11)
Nézd, Gyagya, ez a munka ez pont jó lenne neked.
De te mondjuk bentlakónak lennél leginkább jó. Ide Jutka is mehetne, legalább egy ismid lenne.
Gondold át, tudjuk, hogy új munka után kell nézned, így a szállás is meg lenne oldva.

De te mondjuk bentlakónak lennél leginkább jó. Ide Jutka is mehetne, legalább egy ismid lenne.
Gondold át, tudjuk, hogy új munka után kell nézned, így a szállás is meg lenne oldva.

vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 21:38:10
x8)
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 20, 2022 21:40:08
x11)
Jogos. Mondjuk most, h jobban belegondolok, egyszerűen mindenre alkalmatlan.
Karib
(
x10)
Mar 20, 2022 21:41:00
x10)
Egyébként volt egy életjel a púpfalon, bár nem sok vizet zavart vele:
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Trollok harca
(
x5)
Mar 20, 2022 21:43:38
x5)
tisztázós lájvot a népnek arról hogy mit csináltál te a fehér négyzetekkel a bokorban
Miskolci alvósejt
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 20, 2022 21:44:15
Egyszer minden lezárul.
Nem feltétlenül nem
Mar 20, 2022 21:44:15
Trollul Madár
(
x15)
Mar 20, 2022 21:46:33
x15)
Pedig Dőrpe is nyomta az A38 konyháján.
Faszaság van
(
x2)
Mar 20, 2022 21:53:54
x2)
Tényleg sneci, a márió sztrím mikor lesz?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
echelon mérnök
Mar 20, 2022 21:55:29
Endre ha Géza tényleg meglátta a fehér négyzeteket akkor ideje indítani a protocol zerot.
Még az is lehet, hogy segítséget kellene kérned Molnár F Árpádtól. Lehet van valami echelon tanúvédelmi program amibe bevesz...
De persze még mindig bízhatsz a nyilvánosság erejében, indulhat a lájv bárhol is vagy! :D
Még az is lehet, hogy segítséget kellene kérned Molnár F Árpádtól. Lehet van valami echelon tanúvédelmi program amibe bevesz...
De persze még mindig bízhatsz a nyilvánosság erejében, indulhat a lájv bárhol is vagy! :D
Mar 20, 2022 21:55:29
hejneken
(
x3)
Mar 20, 2022 22:03:47
x3)
Endre, kicsit több mint 300-an várunk a tisztázósra, ne kéresd magad! Légy férfi!
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 20, 2022 22:08:42
Endre, hahó! Most írod a hetyetye scriptet a holnapi videóhoz? Gayza nagyon betalált? Vagy még mindig győzelem van, shiker? Remegve várjuk az évad következő részét.
Nem feltétlenül nem
Mar 20, 2022 22:08:42
dilomalo
(
x1)
Mar 20, 2022 22:09:51
x1)
Nem lehet hogy Golda kikényszerítette a csirkeolba és nincs áram és le van merülve a telefonja?
buniBanki
(
x2)
Mar 20, 2022 22:10:38
x2)
Én most abba gondoltam bele, hogy az miért is baj, hogy kiderült a melócsá? Endre kifogástalan munkát végez, rendezett körülmények között él. Meg kéne kérd Jutkát, hogy kezelje a te social media presence-edet is, ott még lehet egy kis hiba, de legközelebb figyelsz majd erre is. U.i : remélem még ma este magadra gyújtod a macskaólat és a szocionista kurva anyáddal együtt lesztek a lángok martalékává
Endre egy pedofil!
nonsense
(
x1)
Mar 20, 2022 22:11:23
x1)
sajnos nem megfelelő, sodi csökkent éttermi képességű
bolgár jeti
(
x30)
Mar 20, 2022 22:11:42
x30)
"elvileg fix"
"ha igaz"
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 20, 2022 22:15:06
x39)
Kedves Endre!
Lesz - e tisztázó lájfsz ? Többen kérdezik ! ( esetleg Mario)
Vagy mehetünk a gecibe aludni, nekünk holnap reggel melo,csá!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Lesz - e tisztázó lájfsz ? Többen kérdezik ! ( esetleg Mario)
Vagy mehetünk a gecibe aludni, nekünk holnap reggel melo,csá!
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 22:15:12
x8)
"elvileg fix"
"ha igaz"
"ha igaz"
azért jutka szokott igazat mondani néha, csak nála is nehéz tudni, hogy mikor az, és mikor nem. de van, hogy ő sneci legnagyobb trollja.
ascites
(
x57)
Mar 20, 2022 22:15:15
x57)
Nem lehet hogy Golda kikényszerítette a csirkeolba és nincs áram és le van merülve a telefonja?
Lehet, de ilyenkor (mármint mikor kirúgják) magába szokott zuhanni egy-két napig. Golda a segítségéért cserébe rádiócsendet fog kérni, szóval szerintem most kuss lesz, holnap se várok sokat.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 20, 2022 22:15:46
x30)
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 22:16:16
x136)
Akkora ütést kapott, hogy itt nem lesz egy ideig jókedvű lájvozgatás.
Most retteg, hogy mi lesz a melócsával, még az is lehet, hogy a napokban visszautazik linzbe hetyetyézni a főnök úrnak.
Most retteg, hogy mi lesz a melócsával, még az is lehet, hogy a napokban visszautazik linzbe hetyetyézni a főnök úrnak.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 20, 2022 22:17:56
x15)
Endre!
Találtam egy ideológiailag és politikailag megfelelő állást a számodra: is.gd/fKfb4C
Szívesen!
Találtam egy ideológiailag és politikailag megfelelő állást a számodra: is.gd/fKfb4C
Szívesen!
púpospúp
(
x2)
Mar 20, 2022 22:18:12
x2)
lehet géjzának hinni? nem lepődnék meg, ha a mostani összeugrásuk olyan lenne, mint a tipikus gammer vs kozma fenyegetőzés hetente
a melócsá kikerülése aligha veszélyezteti most, ha (sneci elmondása szerint) tényleg folyamat visszadobja a kódjait júlia főnökasszony, nem is ez lenne az első eset, hogy megüti a kirúgásocska szaga az orrát és "véletlen" pont kikerülne a melócsá, hogy a trollokra foghassa + ha éles lenne a helyzet, akkor mostanra már simán lett volna egy gyors tisztázós live, hogy ő nem is pedofil és géza egy hazug geci
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
a melócsá kikerülése aligha veszélyezteti most, ha (sneci elmondása szerint) tényleg folyamat visszadobja a kódjait júlia főnökasszony, nem is ez lenne az első eset, hogy megüti a kirúgásocska szaga az orrát és "véletlen" pont kikerülne a melócsá, hogy a trollokra foghassa + ha éles lenne a helyzet, akkor mostanra már simán lett volna egy gyors tisztázós live, hogy ő nem is pedofil és géza egy hazug geci
nonsense
(
x1)
Mar 20, 2022 22:19:19
x1)
Endre!
Szívesen!
Szívesen!
Követelmények:
- Személyi higiénia
- Pontosság
- Alaposság
- Orvosi alkalmasság
Hahó!
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 22:19:43
x8)
mert szétbaszta a recskaólt, meg folyamatban van ellene egy rendőrségi ügy.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 20, 2022 22:21:20
x7)
Vajon tibiék kiteregették a ruhákat mielőtt eljöttek a recskabarlangból? Csak nem hagyták ott rohadni a gépben hetekig.
le vagy tiltva, kurva anyád
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 22:22:01
x136)
"Tudom kezelni"
:)
:)
bolgár jeti
(
x30)
Mar 20, 2022 22:24:56
x30)
lehet géjzának hinni? nem lepődnék meg, ha a mostani összeugrásuk olyan lenne, mint a tipikus gammer vs kozma fenyegetőzés hetente
Egyetértek. Szerintem az eddigi egyetlen sikeres melócsá trollkodás nyilvános faszkiverőé volt, mégpedig a pedofil szakmai kompetenciáin - illetve hát azok hiányán :) - keresztül. A többi vagy minimális hatással jártak (pizzarendelések, ebcontos polóban jutka-verésről posztolás és hasonlók) vagy kifejezetten kontraproduktívak voltak, mert erősítették a púpos narratíváját (espresto).
Ha kibasszák, azért basszák ki mert megbízhatatlan, szar munkaerő. A magánéletel senkit nem érdekel. Ránéznek és biztosak benne, hogy nem is akarják tudni :) ember viszont kell. Én pl. fórum összes junior-senior szoftverfejlesztőjét fel tudnám venni, annyi nyitott pozíciónk van.
Trollul Madár
(
x15)
Mar 20, 2022 22:25:29
x15)
Követelmények:
- Személyi higiénia
- Pontosság
- Alaposság
- Orvosi alkalmasság
Hahó!
- Személyi higiénia
- Pontosság
- Alaposság
- Orvosi alkalmasság
Hahó!
ideológiailag és politikailag megfelelő

¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
szemeteszsák
Mar 20, 2022 22:26:22
abban van valami szép ha trashcsopis fogyatékozik. menjél inkább és donételj snecinek csatornatagságért
sztem is nagyon gyenge, a pizzarendelgetes sem volt vicces mar 6 evvel ezelott sem, max cim kideritesere jo. amúgy kibaszott altalanos iskola.
Mar 20, 2022 22:26:22
ascites
(
x57)
Mar 20, 2022 22:29:44
x57)
A Fullfing által bejátszott beszélgetés egy hónapja készült, február 21-én hajnalban, ekkor töltötte fel a púp a fürdőszobai lájvját, amiben bejelentette, hogy hajnalban ott járt Fullfing és leteszi a piát.
Alapból el tudnám képzelni, hogy ráuszítja a cégre a trollokat, de most szerintem apait-anyait beleadott, hogy lebeszélje Fingot a felvétel kidobásától.
A pedofíliát sosem tagadja, mert az az álláspontja, hogy olyan abszurd, hogy nem érdemes rá pazarolni a szót. Márk miatt magyarázkodott régen is.
A szauna szatírja
(
x1)
Mar 20, 2022 22:30:12
x1)
Pestre nem jönnek elképesztően bevannak szarva figyelnek minden kocsit ők is, a kocsit akarják elintézni szerintem aztán vissza Linz. -lejár a távolságtartásosdi, vissza a recsi barlangba
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 22:33:47
x8)
most szerintem sem sneci hergelte a melócsát a trollok ellen, mert most nem a nyüszítés ment, hanem próbálta a könyvekből tanult zsidó módszereivel elterelni gézát. az utána lévő reakció, azaz hogy eltűnt az internetről pár órára is ezt erősíti. mindenesetre a vitalakademienél jót fognak röhögni.
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 20, 2022 22:36:16
x8)
Fullfear szerintem látott gyerek életkorba hajló twinkboy homót a gépen. Nekem ez jött le abból amit beszélgettek. Semmi más dolog nincs csak intézni egy konkrét rendőrségi lefoglalást és átvizsgálást.
SyntaxError
(
x24)
Mar 20, 2022 22:37:02
x24)
Ha jól emlékszem, azóta nem iszik, ott fogadta meg a fürdőszobában... :)
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 20, 2022 22:37:27
x1)
1.juliát egészen biztosan érdekelni fogja,hogy az egyik alkalmazotja kibaszott kurvának nevezi.
2. Valamiért még is mindig görcsösen titkolja és kurvára beparázik amikor a trollok a munkahely közelébe kerülnek. Szóval azért oda lehet baszni.
A munkahely pedig fix mert a ratyi kiakadt.
2. Valamiért még is mindig görcsösen titkolja és kurvára beparázik amikor a trollok a munkahely közelébe kerülnek. Szóval azért oda lehet baszni.
A munkahely pedig fix mert a ratyi kiakadt.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 20, 2022 22:39:30
x30)
Akkora ütést kapott, hogy itt nem lesz egy ideig jókedvű lájvozgatás.
Hátha már mennek a boldozott levelek :)
Liebe Frau Julia,
Schuldigung! Bist ein sehr guter programmer. Der trollen...
:D
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™