Az nem biztos, hogy ő nem használhatja ezeket a dolgokat, mint belsős. Sőt, valószinű igen, bár mintha nem aludhatna bent, nyilván kimondva ilyesmi nincsen, de azért érzi ő is, hogy ez már túl van egy épeszű határon.
A "főcsaj" is edzeni jött be korareggel, (vagy mi volt a story..)
Hogy a "nőjét" odaviszi megkurni, az már kiverhet biztosítékokat bőven, de ehhez jobban kellene ismerni az adott cég hozzállását, belső stílusát.
Viszont mindez jó eséllyel már kiderülni sem fog az FB ilyen "megrakétázása" után.
Vannak jelei annak is, hogy a honlapjuk backendjén erősen ott a recskás mocskos kókler keze nyoma, de ennyi és ilyen trollkodás mellett egyenlőre felesleges ebbe is bármit kockáztatni, majd ha nem történik semmi, még maradjon patron a tárban..
Majd a 10-ik munkahely után ahonnan 1 hónap után kirugdossák csak feltünik valahol,hogy ezzel a taggal akkor valami nincs rendben ezért nem veszik majd fel.
En 650-700 kozottire emlekszem az elmult par honapban, akorul lehetett a rekord
A munka nem megoldás.
A Professzor Úr szemináriumára van kiéhezve mindenki!
Troll ekg :D
Ezeket könyvekből tanulta. Kurva unalmas és átlátszó annak aki régóta követi.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ja meg hát a hasonlóságot kár is lenne tagadni.
Amúgy a nagy melócsá harcban most ez kissé off topic, de tudunk vmit a tranyó előéletéről miért lett ilyen fogyatékos ? Legkorábbi infók amit én találtam az a Havas Henrikes interjú. Érdekelne azért a gyerekkora hogy telt:D
Ceglédről. Májkrém fesztivál van.
akkor keresd a tranyó fórumot
Boom headshot
Szééép.
(kicsit se sírok az első e-mail címen :DD)
Nem feltétlenül nem
Fifi, szerintem jól tetted, hogy kb az összes cuccodat leköltöztetted púpszászra, vissza sem kéne már menned.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Anyja erősebb nála.
Kozmánál a maflás után, és hogy elkerülje a további verést az "Adtál nekem egy poharat. De miért adtál nekem egy poharat." cselt vetette be, és azt a degeneráltat meg is zavarta ezzel.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
link tesomsz?
Arra utalt, hogy ez itt a sodiforum, Merci előéletét nem itt kell feltárni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
én meg tudja a renező úr mire vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindennap.kötelező
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Igen és igen. De ki kell emelni, mert sok az új és sokan a fogyipapírban keresik az alkalmazása titkát. Hát nem az. Nem túl intelligens, de jobb, mint amit feltételeznek róla.
Ez az egész azért működik, mert azzal áll kombóban, hogy korábban ártalmatlan, suta, egyszerű embernek állítja be magát az olyanokkal, hogy leejti a fejhallgatót, evidens dolgokról úgy tesz, mintha kiment volna a fejéből. Emellett folyamatosan rájátszik arra is, hogy ő nem tudta, hogy ezt nem szabad/nem úgy kell stb, így nagyon sokszor adnak neki még egy esélyt. Plusz műsír.
És ezek miatt mondja, hogy megszokta, hogy irányítani tudja az embereket. Ezekkel a béna betanult sablonokkal, de időnként sikerül neki, mert semmi szégyenérzete nincs.
Épp írni akartam hogy mi van ha ez az egész egy jól felépített csali a fórumnak, hogy a linzi rendőrök felé eladhassa: "látják, ezt szokták csinálni a csúnya trollok, a Jutka verés sem igazi". De egyrészt nem néznék ki egy ilyen szintű mestertervet gyagyától, másrészt ez a kép mindent megerősít arról ami a hangfelvételen elhangzik.
NEAAAHH
volt már ott, onnan ment linzbe. berlinből. meg volt hamburgban is.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
A jövő pinája a fasz...
Szerintem eddig is NPC volt neki Golda.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Fizikum nélkül nehéz lesz, hahó!
Nyem bírja a háta. :(
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Mert most mennek a forgalomban kaphato legkomolyabb valsagtanacskozasok pupszasz, magyarorszag korul!
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Helyette egy Unicum, az segít.
kikmakukk!?
A cigányidomításos technikája is ezen alapul: visszakérdez és levakarhatatlan bogáncsnak bizonyul, hogy az őt leszólító meneküljön előle.
Ugyancsak manipulációs technika a "közös titok" is.
Kozma Ötös csatorna csak Tagoknak
Miskolci alvósejt
Nem feltétlenül nem
Lófaszt,az aston-nál.
Nem is kovidos a vettel,hanem lerohadt a lába a céges jacuzzi-tól.
NEAAAHH
Szvsz akinek sok egy Google keresés, annak nem feltétlenül kell értékeléseket írnia.
De legalább vasárnapra esik. Holnap egy új kezdet, egy új élet jön. Ami a szarvasi rendőrségen indul :D
Rákerestem, de semmi troll értékelés.. akkor miről beszélünk? Azért kérdeztem, mert nyilván nem akarok egy másik céget feleslegesen trollkodni :D
Aksjkdlk
Hahó!
Fifike neked ez a 2022 a shiker éve lesz én érzem, fhosni fogja, jó úton haladsz és még CSAK március!
A rosszakaró trollokkal meg ne foglalkozz, nincs olyan sok ember aki ne szeretne téged.
Te rossz pedofil ratyhee.
Ui.: sokan kérdezik, hogy lesz-e ma este púpszászon sétálós flokk, mehetne lájba akár...
Na meló, csá.
Szerintem teljesen fölösleges az öregasszonyt támadni. Nyitott kapukat döngetnénk.
A bajuszos streamben is elmondta Golda, hogy hülyének meg bolondnak tartja a fiát. A mai őrjöngésével meg garantálom, hogy jól elrúgta a pöttyöst nála. Maga Golda mondta neki, hogy csomagoljon, menjen el.
Én Tibit támadnám most, ez az utolsó nagyon rozoga székláb van még alatta, nyakában a kötéllel.
Meglepő de Tibi jól befolyásolható a közönségével, el kell valahogy érnünk, hogy véletlen se akarjon találkozni a Púpossal és Linzbe se menjenek vissza.
Tibi ezerszer nagyobb pofon lenne neki mint Golda. Le se szarja az anyját csak akkor jön kapóra ha valahol dögleni kell.
Koopa király győzött sajnos :(
Nála van az erkölcsi fölény!
Emberek miben vannak!
Ez csak médiatermék. Hidd el, hogy nincs olyan dolog aminek örülhetnél.
Én örülhetek egyedül annak, hogy a SoDI vlogja csak egyre több feliratkozó szerez. Ezzel már lassan kétszer annyi fog jönni MagyarVictor keresete.
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél. A SoDI vlogján egyre több a feliratkozó! Mi ez ha nem siker? Mert az az!
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél, mert amúgy is csak olyan mint a kék Picassonak.
Merci is látja, hogy tényleg többen ismernek engem mint Mercit. Igen a Kaffka Mercit.
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél, Kozmát is teljesen legyőztem erkölcsileg és MagyarVictor gatyája is tele lett amikor megmutattam, hogy milyen az amikor felbosszant egy troll. Merci is látja. Igen a Kaffka Merci.
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél, a SoDI vlogján egyre több a feliratkozó! Mi ez ha nem siker?
Tegnap is azért kellett volna rendőr, ha egy troll oda jön ne essek neki úgy mint MagyarVictornak. Merci is látja. Igen a Kaffka Merci. Mi ez ha nem siker?
Soha többet nem írok ide
Azt tuti b*sszák már mint a tököt, képzeld el mennyi ideje él önmegtartóztatásban, legalább valaki tisztességesen megadja neki ÁLLÓ fasszal.
Sneci te puhapöcs.
Ez most nem trollprojekt volt, Géza dobta fel, akit cserébe halállal fenyegetett instant.
Remélkül abból még plusszban lesz valami ügyecske neki.
Nagyon igaz, óvakodjatok a retardoktól!
A ma delutani "bomba robbantas" is csak azert volt, hogy nezettseget szerezzen.. igazi parkany o is.
Ja, ertem. Azt hittem a Juliabol derult ki a trollok altal.
Mindegy, shiker.:)
Nem támadásra gondoltam, de tény hogy a célpont kifejezés félrevezető volt.
Ezek az atombombák nem nekünk gyártódtak, csak így alakult. Arra gondolok, hogy talán volt már sikeres zsarolása ezekkel az előre megtervezett, hetekig tartogatott bizonyítékokkal, csak most vagy megunta a gyagyás, vagy a ma esedékes törlesztő helyett kaptuk mi az ajándékot. Bali okosabb annál, hogy besétáljon valamibe, és nincs is miért. Gézánál nem sok puskapor maradhatott.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
+ elhangzott egy bizonyos 30.000 forintos egyszeri honorárium ami után kínos sebességgel muteolta a liveot.
Kicsit be is vörösödött
🕎Endigame🕎
Csak Sodi érthető: Elbasztad, anyám. Kussolsz ezek után.
Barbi a lidl parkolóban várja bronit!
Mifaaaaaaaaaaaan
"Ide nem hívod! Nem érted?"
www.facebook.com/ausbildung.vitalakademie/
Ezt én is osztom! Rbali, te is óvatosan hívogasd ezt a zsírdisznót. Lehet most az ő segítségével lett megszívatva a GAYgyás, de baromira bele van betegedve, hogy elkapjon egy trollt. Ajánlom ezt a videót. Ebben látszódik egy sms, amit az alkoholista Benke kapott Gayzától és mutatott be lájvban és így meghiúsult. Ezek az alakok a társadalom legalja.
www.youtube.com/watch?v=XI43FKFsAa8
C64korszak
(
x2)
Mar 20, 2022 17:19:58
x2)
Abba belegondoltatok, hogy ha tényleg a VitalAkademie-nél dolgozik .... ott tényleg van edzőterem és ...... jacuzzi is: Az ügyfeleknek.
Az nem biztos, hogy ő nem használhatja ezeket a dolgokat, mint belsős. Sőt, valószinű igen, bár mintha nem aludhatna bent, nyilván kimondva ilyesmi nincsen, de azért érzi ő is, hogy ez már túl van egy épeszű határon.
A "főcsaj" is edzeni jött be korareggel, (vagy mi volt a story..)
Hogy a "nőjét" odaviszi megkurni, az már kiverhet biztosítékokat bőven, de ehhez jobban kellene ismerni az adott cég hozzállását, belső stílusát.
Viszont mindez jó eséllyel már kiderülni sem fog az FB ilyen "megrakétázása" után.
Vannak jelei annak is, hogy a honlapjuk backendjén erősen ott a recskás mocskos kókler keze nyoma, de ennyi és ilyen trollkodás mellett egyenlőre felesleges ebbe is bármit kockáztatni, majd ha nem történik semmi, még maradjon patron a tárban..
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 20, 2022 17:20:06
x2)
Fifike, ez a NŐ, nem az átműtetett faszpinás férfi szerelmed.
www.instagram.com/p/CYlSAmno1o1/
www.instagram.com/p/CYlSAmno1o1/
broni
(
x45)
Mar 20, 2022 17:20:58
x45)
honnan gyűlik ez a sok nép???????????????
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 20, 2022 17:22:39
x1)
Sneci már röhög, mert a következő melócsában megint többet fog keresni.
Majd a 10-ik munkahely után ahonnan 1 hónap után kirugdossák csak feltünik valahol,hogy ezzel a taggal akkor valami nincs rendben ezért nem veszik majd fel.
Örebro
(
x17)
Mar 20, 2022 17:22:45
x17)
nem követtem ma a forumot, tudni valamit a holland es az angol nyomozås ållåsårol?
miskolcigány
(
x5)
Mar 20, 2022 17:22:48
x5)
Van feljegyzés a tanszéki könyvtárban arról, hogy mennyi az adott pillanatban a látogatók számának rekordja?
En 650-700 kozottire emlekszem az elmult par honapban, akorul lehetett a rekord
Kovi
(
x2)
Mar 20, 2022 17:22:51
x2)
ascites
(
x57)
Mar 20, 2022 17:23:28
x57)
Az utolsó pár nap statja:
Troll ekg :D
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 17:23:30
x136)
Ez a gézás telefonálgatás megint egy értékes tananyag a korcs manipulációs képességeiről.
1. Amikor megnyugodott a fórumot olvasgatva, hogy rossz nyomon vagyunk, azonnal elindult a nagypofájú keménykedés.
2. Mikor Géza megint elkezdte az atomfenyegetést, azonnal telefonálgatni kezdett és első körben rimánkodott.
3. Mikor ez nem jött be, bedobta, hogy Géza beszéljen magáról. Arra számított, hogy belekapaszkodhat és kifogathat valamit, amit mond (pl. ha őszinte embernek tartod magad, akkor hogy tehetsz velem olyat, hogy kiadod a titkaimat?), de Fullfing átlátott rajta, tökéletesen reagált: azt mondta, hogy egy szar alak, a gyagyás pár másodpercig le is sokkolt.
4. Ezek nem hatottak, de azonnal bejátszott egy újabb stratégiát. Megpróbálta elterelni a témát, hogy megnyugtassa a tárgyalási partnert, kizökkentse a rage modeból. Ismét lukra futott.
5. Megpróbált időt nyerni azzal is, hogy a saját kiszolgáltatott helyzetét (ittasság) hangoztatta.
6. Megpróbálta azt is, hogy úgy tesz, mintha érdeklődne Géza hogyléte, érzései iránt, ezáltal nyaljon.
Itt látszik, hogy éles helyzetben mire képes. Nem loopol, sőt fókuszált, következetesen a cél lebeg a szeme előtt. Sután, de egymás után, gyakorlottan húzza elő a technikákat. Egy átlagember, aki alapvetően jót feltételez másokról, könnyedén belesétálhat a csapdájába, pláne az "milyen embernek tartod magad" rész különösen gonosz.
Korábban is megfigyeltem, hogy Mercivel is csinálta már többször, de akkor sosem sikerült elérni vele semmit, mert az is egy ugyanolyan kicseszett angolna, aki kisiklik az ember kezéből a hazugságaival.
1. Amikor megnyugodott a fórumot olvasgatva, hogy rossz nyomon vagyunk, azonnal elindult a nagypofájú keménykedés.
2. Mikor Géza megint elkezdte az atomfenyegetést, azonnal telefonálgatni kezdett és első körben rimánkodott.
3. Mikor ez nem jött be, bedobta, hogy Géza beszéljen magáról. Arra számított, hogy belekapaszkodhat és kifogathat valamit, amit mond (pl. ha őszinte embernek tartod magad, akkor hogy tehetsz velem olyat, hogy kiadod a titkaimat?), de Fullfing átlátott rajta, tökéletesen reagált: azt mondta, hogy egy szar alak, a gyagyás pár másodpercig le is sokkolt.
4. Ezek nem hatottak, de azonnal bejátszott egy újabb stratégiát. Megpróbálta elterelni a témát, hogy megnyugtassa a tárgyalási partnert, kizökkentse a rage modeból. Ismét lukra futott.
5. Megpróbált időt nyerni azzal is, hogy a saját kiszolgáltatott helyzetét (ittasság) hangoztatta.
6. Megpróbálta azt is, hogy úgy tesz, mintha érdeklődne Géza hogyléte, érzései iránt, ezáltal nyaljon.
Itt látszik, hogy éles helyzetben mire képes. Nem loopol, sőt fókuszált, következetesen a cél lebeg a szeme előtt. Sután, de egymás után, gyakorlottan húzza elő a technikákat. Egy átlagember, aki alapvetően jót feltételez másokról, könnyedén belesétálhat a csapdájába, pláne az "milyen embernek tartod magad" rész különösen gonosz.
Korábban is megfigyeltem, hogy Mercivel is csinálta már többször, de akkor sosem sikerült elérni vele semmit, mert az is egy ugyanolyan kicseszett angolna, aki kisiklik az ember kezéből a hazugságaival.
sosalism
Mar 20, 2022 17:23:58
igen, szerencse hogy nem úgy néz ki mint aki 40 éve vedel :D
Amúgy a nagy melócsá harcban most ez kissé off topic, de tudunk vmit a tranyó előéletéről miért lett ilyen fogyatékos ? Legkorábbi infók amit én találtam az a Havas Henrikes interjú. Érdekelne azért a gyerekkora hogy telt:D
Mar 20, 2022 17:23:58
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 17:24:31
x136)
-
Mar 20, 2022 17:24:53
Mar 20, 2022 17:24:53
Penzmento
(
x6)
Mar 20, 2022 17:25:11
x6)
Email confirmed:

🕎Endigame🕎

Sanyibacsi
(
x6)
Mar 20, 2022 17:26:14
x6)
Email confirmed:
Boom headshot
A Mediátor (nem Marcsi)
Mar 20, 2022 17:27:04
Az lehet itt a probléma, hogy Karib és férgenyúlvány trollégák egészen más stílusban kommunikálják az eseményeket. Most már tudjuk, hogy van, amikben ők sincsenek egy állásponton, a közösség meg egyként kezeli őket, így félrecsúszhatnak a dolgok.
Karib trolléga rutinos, sokat és sokszor bizonyított, ismeri a helyi közösség jellemzőit és megvan a közös nyelv. Féregnyúlvány trolléga viszont még frissebb tag, neki is fel kell ismerni az itteni stílus jellemzőit, meg hogy mi merre hány méter.
Senki nem kezelte úgy, mintha a Púpos lenne meg célpont, és senki nem vitatja el, mennyit melózott dolgokon. De a kommunikációs stílus az fontos.
Most már mindenki tud és ért mindent és mehetünk tovább, egy mindenkiért, mindenki a sneci ellen, blabla.
Karib trolléga rutinos, sokat és sokszor bizonyított, ismeri a helyi közösség jellemzőit és megvan a közös nyelv. Féregnyúlvány trolléga viszont még frissebb tag, neki is fel kell ismerni az itteni stílus jellemzőit, meg hogy mi merre hány méter.
Senki nem kezelte úgy, mintha a Púpos lenne meg célpont, és senki nem vitatja el, mennyit melózott dolgokon. De a kommunikációs stílus az fontos.
Most már mindenki tud és ért mindent és mehetünk tovább, egy mindenkiért, mindenki a sneci ellen, blabla.
Mar 20, 2022 17:27:04
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 20, 2022 17:27:32
x19)
Best friends forever
töppedt buzigolyók
(
x37)
x37)
Mindenképp menjen kommentben az a gif, amikor besorjáz a négy markos rendőr a recskabunkerbe, hahó!
Örebro
(
x17)
Mar 20, 2022 17:27:46
x17)
ez a geza+gyagya+golda fele video nics fent valahol?
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 20, 2022 17:27:50
Email confirmed:
Szééép.
(kicsit se sírok az első e-mail címen :DD)
Mar 20, 2022 17:27:50
rBali
(
x24)
Mar 20, 2022 17:28:23
x24)
Email confirmed:
Fifi, szerintem jól tetted, hogy kb az összes cuccodat leköltöztetted púpszászra, vissza sem kéne már menned.
banshee
(
x24)
Mar 20, 2022 17:29:51
x24)
ha anyádat is bántalmazni mered, akkor börtönbe juttatunk!
Anyja erősebb nála.
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 17:29:58
x13)
Ez a gézás telefonálgatás megint egy értékes tananyag a korcs manipulációs képességeiről.
Kozmánál a maflás után, és hogy elkerülje a további verést az "Adtál nekem egy poharat. De miért adtál nekem egy poharat." cselt vetette be, és azt a degeneráltat meg is zavarta ezzel.
sosalism
Mar 20, 2022 17:30:01
link tesomsz?
Mar 20, 2022 17:30:01
KicsiNéző
(
x13)
Mar 20, 2022 17:30:49
x13)
link tesomsz?
Arra utalt, hogy ez itt a sodiforum, Merci előéletét nem itt kell feltárni.
Baxi
(
x2)
Mar 20, 2022 17:31:21
x2)
Annyira bánom, ahogy a főnökkel való elbeszélgetést nem fogjuk hallani. Micsoda hetyetyézés lesz lenyomva, mikor megmutatják neki a képet amin Judgát rángatja pucéran. A betyárját!
xray
(
x21)
Mar 20, 2022 17:32:10
x21)
Mar 20, 2022 17:32:10
az anyja kivágja az összes cuccával a nyári konyhába és ha tovább szívózik gyagyás, még púpszászról is. csak a szégyent hozza kézimunka szakkörös társaságban is a muterra. Mar 20, 2022 17:32:10
broni
(
x45)
Mar 20, 2022 17:32:29
x45)
én meg tudja a renező úr mire vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 17:33:08
x8)
holnap reggel válságtanácskozás lesz lincben, az tuti! de komoly körímélek, telefonálások fognak menni, az is fix, hisz legalább 4-5 városban működnek ausztriában!
echelon mérnök
Mar 20, 2022 17:33:13
Azt gondolom, hogy a következő célpont Golda, Endrének ez az egyetlen fixpont maradt az életben.
Ide tud visszajönni, az anyja az egyetlen aki valódi segítséget tud adni és az egyetlen ember a földön aki jót akar neki.
De a mai ordibálásból az is kiderült, hogy Golda autipajzsa is kezd repedezni és kezdi felfogni, hogy a fiával nagy bajok lesznek.
Ha Judkának levert hosszas ordibálás után, akkor Goldának is lefog.
És az ordibálós rész hallhatóan éppen tart...
Ide tud visszajönni, az anyja az egyetlen aki valódi segítséget tud adni és az egyetlen ember a földön aki jót akar neki.
De a mai ordibálásból az is kiderült, hogy Golda autipajzsa is kezd repedezni és kezdi felfogni, hogy a fiával nagy bajok lesznek.
Ha Judkának levert hosszas ordibálás után, akkor Goldának is lefog.
És az ordibálós rész hallhatóan éppen tart...
Mar 20, 2022 17:33:13
broni
(
x45)
Mar 20, 2022 17:33:42
x45)
mindennap.kötelező
xray
(
x21)
Mar 20, 2022 17:33:45
x21)
Mar 20, 2022 17:33:45
Anyja erősebb nála.
ez igaz, de gyagyás alattomosan is támadhat. minden rosszat kinézek ebből a pszichpatából. Mar 20, 2022 17:33:45
ascites
(
x57)
Mar 20, 2022 17:35:12
x57)
Igen és igen. De ki kell emelni, mert sok az új és sokan a fogyipapírban keresik az alkalmazása titkát. Hát nem az. Nem túl intelligens, de jobb, mint amit feltételeznek róla.
Ez az egész azért működik, mert azzal áll kombóban, hogy korábban ártalmatlan, suta, egyszerű embernek állítja be magát az olyanokkal, hogy leejti a fejhallgatót, evidens dolgokról úgy tesz, mintha kiment volna a fejéből. Emellett folyamatosan rájátszik arra is, hogy ő nem tudta, hogy ezt nem szabad/nem úgy kell stb, így nagyon sokszor adnak neki még egy esélyt. Plusz műsír.
És ezek miatt mondja, hogy megszokta, hogy irányítani tudja az embereket. Ezekkel a béna betanult sablonokkal, de időnként sikerül neki, mert semmi szégyenérzete nincs.
a józanság hangja
Mar 20, 2022 17:35:13
Email confirmed:
i.ibb.co/XkVHY5g/E0-E3-A2-AA-AAC5-4-E9-F-9302-0-ED29-B463-DBA.jpg
i.ibb.co/tzvM2kD/E00606-FE-99-E8-416-D-8-D0-C-C3003-F56-AE87.jpg
i.ibb.co/XkVHY5g/E0-E3-A2-AA-AAC5-4-E9-F-9302-0-ED29-B463-DBA.jpg
i.ibb.co/tzvM2kD/E00606-FE-99-E8-416-D-8-D0-C-C3003-F56-AE87.jpg
Épp írni akartam hogy mi van ha ez az egész egy jól felépített csali a fórumnak, hogy a linzi rendőrök felé eladhassa: "látják, ezt szokták csinálni a csúnya trollok, a Jutka verés sem igazi". De egyrészt nem néznék ki egy ilyen szintű mestertervet gyagyától, másrészt ez a kép mindent megerősít arról ami a hangfelvételen elhangzik.
Mar 20, 2022 17:35:13
Basom_Assad
Mar 20, 2022 17:35:57
Ne reménykedj zsidó! Ott van egész ausztria és németország.
Németországban nem lenne akkora nyugta hidd el szeretettel várnánk... Mar 20, 2022 17:35:57
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 20, 2022 17:36:57
x2)
Lehet az anyját is majd hátulról kezdi ütlegelni, ahogy a Viktornál csinálta. Gyagyásnak már az anyja is csak NPC lesz, aki "meghibásodott" mert nem asszisztál szó nélkül a faszságaihoz.
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 17:37:00
x8)
Németországban nem lenne akkora nyugta hidd el szeretettel várnánk...
SyntaxError
(
x24)
Mar 20, 2022 17:37:02
x24)
Azért a twinkyboy-ok, a gyerekek, és a transzok után el nem tudom képzelni, hogy mi gusztustalanabbat tudott találni a Géza a tablet előzményei között :D
Bár ismerem a mondást: a valóság mindig durvább, mint amit a trollok el tudnak képzelni :D
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Bár ismerem a mondást: a valóság mindig durvább, mint amit a trollok el tudnak képzelni :D
Debil felügyelő
Mar 20, 2022 17:38:22
Azt gondolom, hogy a következő célpont Golda, Endrének ez az egyetlen fixpont maradt az életben.
Nagy valószínűséggel épp most gyújtja fel a hidat.. Mar 20, 2022 17:38:22
Trollul Madár
(
x15)
Mar 20, 2022 17:38:26
x15)
Lehet az anyját is majd hátulról kezdi ütlegelni, ahogy a Viktornál csinálta. Gyagyásnak már az anyja is csak NPC lesz, aki "meghibásodott" mert nem asszisztál szó nélkül a faszságaihoz.
Szerintem eddig is NPC volt neki Golda.
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 20, 2022 17:38:49
Még a végén Gyagyás is fizikai munkás lesz?
Bár már oda is büntetlen előélet kell. :(
Nem feltétlenül nem
Mar 20, 2022 17:38:49
exterminátor
Mar 20, 2022 17:39:53
Mar 20, 2022 17:39:53
-
Mar 20, 2022 17:40:45
A púpfal sejtelmesen hallgat.
Mar 20, 2022 17:40:45
maisie
Mar 20, 2022 17:41:26
Azért az vágjátok, hogy a Vitalakademie központi FBról 10 percenként törölnek (vagyis nagyon rá vannak állva, paráznak), de már a linzi oldal is elkezdett szortírozni. Addig kell nyomni a kontetet, ameddig lehet, és folyamatosan. Menjen a linzi Polizei-os gif, a tablettel Jutkát verő gif, minden, ami pár másodperces, mert ezek linket nem hiszem, hogy FBról megnyitogatnak (törlik gyorsn, hogy a vendégkörük meg ne lássa), de a vizuális dolgokat nem tudják figyelmen kívül hagyni, látják, miközben törlik!
Ennek a cégnek hatalmas értéket képvisel láthatóan a PR-marketing imidzse (szakmai szemmel nézem…), a központi oldalt 55 ezren követik, ha mindenki csak egy gifet rak innen fel bármelyik postjuk alá (akár megjelölve lájkolókat), a Gyagyásnak a “szabadság” után valóban nem kell visszemnnie Linzbe. Se lakás, se meló.
(Hogy aztán holnap privátban mi megy a linzi Vitalakademie kirendeltségnek, az a tapasztalt kollégák dolga - a “kibaszott Julia” hangfelvétel viszont KELL, hogy menjen, mert az biztos, hogy a hölgy felé irányuló alpári személyeskedés, Julia nyilvános, idegen emberek előtt történő megalázása nem mentené már meg a Gyagyást, hiába LMBTQ….)
Hajrá!!!
(Mercike se megy vissza többé Linzbe, ma mindennek le kell zárulnia.)
…
Ennek a cégnek hatalmas értéket képvisel láthatóan a PR-marketing imidzse (szakmai szemmel nézem…), a központi oldalt 55 ezren követik, ha mindenki csak egy gifet rak innen fel bármelyik postjuk alá (akár megjelölve lájkolókat), a Gyagyásnak a “szabadság” után valóban nem kell visszemnnie Linzbe. Se lakás, se meló.
(Hogy aztán holnap privátban mi megy a linzi Vitalakademie kirendeltségnek, az a tapasztalt kollégák dolga - a “kibaszott Julia” hangfelvétel viszont KELL, hogy menjen, mert az biztos, hogy a hölgy felé irányuló alpári személyeskedés, Julia nyilvános, idegen emberek előtt történő megalázása nem mentené már meg a Gyagyást, hiába LMBTQ….)
Hajrá!!!
(Mercike se megy vissza többé Linzbe, ma mindennek le kell zárulnia.)
Mar 20, 2022 17:41:26
Recskás Endi
Mar 20, 2022 17:41:44
Nyem bírja a háta. :(
Mar 20, 2022 17:41:44
-
Mar 20, 2022 17:42:14
hehe suta trollok! sodi a redbullnál dolgozik, ez kurva nagy elterelés volt. csak nézzétek meg, hogy mekkora tyeknyikaji pjóbákkal kezdik a szezont! ebből nagy kéthetes sprint lesz!
Mar 20, 2022 17:42:14
pupszi
(
x1)
Mar 20, 2022 17:42:21
x1)
Mert most mennek a forgalomban kaphato legkomolyabb valsagtanacskozasok pupszasz, magyarorszag korul!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Mar 20, 2022 17:42:26
x2)
Endre! Ehhez továbbra is tartod magad?
kikmakukk!?
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 20, 2022 17:43:11
x13)
Vitalakademienél már összehívták a security csapatot egy hírtelen jött meetingre?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
vladrl
(
x8)
Mar 20, 2022 17:44:06
x8)
Nem töröltek még posztokat, max a púpfal security team spam miatt törölt 1-2-t, de a legutóbbinál ugyanúgy 20+ hsz van.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Mar 20, 2022 17:44:34
x2)
Helyette egy Unicum, az segít.
habos babafos
(
x3)
Mar 20, 2022 17:46:00
x3)
Hol van most live?
Ezt nyjem értyem
ascites
(
x57)
Mar 20, 2022 17:48:13
x57)
A cigányidomításos technikája is ezen alapul: visszakérdez és levakarhatatlan bogáncsnak bizonyul, hogy az őt leszólító meneküljön előle.
Ugyancsak manipulációs technika a "közös titok" is.
Mérnemhagyodabba
Mar 20, 2022 17:48:40
Valaki be tudja linkelni a melócsá google oldalát? Hadd pörögjenek ott is a pozitív értékelések :)
Aksjkdlk
Mar 20, 2022 17:48:40
Trollok harca
(
x5)
Mar 20, 2022 17:49:01
x5)
Hol van most live?
Kozma Ötös csatorna csak Tagoknak
SyntaxError
(
x24)
Mar 20, 2022 17:49:08
x24)
Sodi számára ezek a napok az ő saját Sztálingrádját jelentik.
A honi terepen otthonosan mozgó troll alakulatok, házról házra folyó véres harcokban űzik ki a kobold beásott (a.k.a. betonba öntött) egységeit.
Csá büntetlen előélet, csá lakhatás, csá meló, csá faszpina, és talán csá púpszász is...
Mi ez ha nem shiker?!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A honi terepen otthonosan mozgó troll alakulatok, házról házra folyó véres harcokban űzik ki a kobold beásott (a.k.a. betonba öntött) egységeit.
Csá büntetlen előélet, csá lakhatás, csá meló, csá faszpina, és talán csá púpszász is...
Mi ez ha nem shiker?!
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 20, 2022 17:49:22
Géjza azt mondta a Púp már ágyban volt amikor legutóbb hívta. Szerintem hirtelen annyit ivott (amiről természetesen a trollok és Géza tehet, senki más!!!), hogy kiütötte magát pár órára. Mar 20, 2022 17:49:22
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 17:49:26
x13)
Endre, ha a cigók így összezártak ellened, Mercikének nyilatkoznia kell, hogy a régi brancsot és az ő kedves nézőit válassza, vagy veled marad és rázúdul a népharag.
Bár az megkönnyítheti a döntését, hogy nemsokára munkanélküli leszel.
Bár az megkönnyítheti a döntését, hogy nemsokára munkanélküli leszel.
A régnemlátott buzidémon
Mar 20, 2022 17:49:36
hehe suta trollok! sodi a redbullnál dolgozik, ez kurva nagy elterelés volt. csak nézzétek meg, hogy mekkora tyeknyikaji pjóbákkal kezdik a szezont! ebből nagy kéthetes sprint lesz!
Lófaszt,az aston-nál.
Nem is kovidos a vettel,hanem lerohadt a lába a céges jacuzzi-tól.
Mar 20, 2022 17:49:36
Basom_Assad
Mar 20, 2022 17:49:56
tisztában vagyok vele követem munkásságát 2012 óta csak akkor még én nem voltam németbe mikor ő itt volt most más a szitu linzbe se voltam rest elmenni Mar 20, 2022 17:49:56
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 20, 2022 17:50:09
x8)
Itt van egy cenzúrázatlan meg cenzúrázott az intervencióhoz

-
Mar 20, 2022 17:50:14
Valaki be tudja linkelni a melócsá google oldalát? Hadd pörögjenek ott is a pozitív értékelések :)
Szvsz akinek sok egy Google keresés, annak nem feltétlenül kell értékeléseket írnia.
Mar 20, 2022 17:50:14
ascites
(
x57)
Mar 20, 2022 17:51:43
x57)
De legalább vasárnapra esik. Holnap egy új kezdet, egy új élet jön. Ami a szarvasi rendőrségen indul :D
echelon mérnök
Mar 20, 2022 17:56:33
Endre jó a Műsor!
Ne legyél besavanyodott vénfasz, gyere nevess velünk!
Mar 20, 2022 17:56:33
Rossz ratyeee
Mar 20, 2022 17:57:01
Sodraknak most lehet mondani, hogy hetfon veget er a szemetkedese :D
Mar 20, 2022 17:57:01
Mérnemhagyodabba
Mar 20, 2022 17:58:54
Rákerestem, de semmi troll értékelés.. akkor miről beszélünk? Azért kérdeztem, mert nyilván nem akarok egy másik céget feleslegesen trollkodni :D
Mar 20, 2022 17:58:54
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 20, 2022 17:59:24
x6)
Hahó!
Fifike neked ez a 2022 a shiker éve lesz én érzem, fhosni fogja, jó úton haladsz és még CSAK március!
A rosszakaró trollokkal meg ne foglalkozz, nincs olyan sok ember aki ne szeretne téged.
Te rossz pedofil ratyhee.
Ui.: sokan kérdezik, hogy lesz-e ma este púpszászon sétálós flokk, mehetne lájba akár...
Na meló, csá.
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 20, 2022 18:00:08
x1)
porondra gyagyás!
szutyok
döglöttpiton
Mar 20, 2022 18:00:33
Állítólag a szolnoki tűzoltók úton vannak Púpszászra, egy túlhevült autipajzs hatalmas füsttel ég...
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Mar 20, 2022 18:00:33
MaxPayne
(
x24)
Mar 20, 2022 18:02:12
x24)
Zsenialis a musor! Egyutt nezzuk Mercivel es Jutkaval.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 20, 2022 18:03:09
x13)
Azért márió lesz este???
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
D_Dezső
(
x29)
Mar 20, 2022 18:07:58
x29)
Azt gondolom, hogy a következő célpont Golda, Endrének ez az egyetlen fixpont maradt az életben...
Szerintem teljesen fölösleges az öregasszonyt támadni. Nyitott kapukat döngetnénk.
A bajuszos streamben is elmondta Golda, hogy hülyének meg bolondnak tartja a fiát. A mai őrjöngésével meg garantálom, hogy jól elrúgta a pöttyöst nála. Maga Golda mondta neki, hogy csomagoljon, menjen el.
Én Tibit támadnám most, ez az utolsó nagyon rozoga székláb van még alatta, nyakában a kötéllel.
Meglepő de Tibi jól befolyásolható a közönségével, el kell valahogy érnünk, hogy véletlen se akarjon találkozni a Púpossal és Linzbe se menjenek vissza.
Tibi ezerszer nagyobb pofon lenne neki mint Golda. Le se szarja az anyját csak akkor jön kapóra ha valahol dögleni kell.
Baxi
(
x2)
x2)
Azért márió lesz este???
Koopa király győzött sajnos :(
Nála van az erkölcsi fölény!
tyodika
Mar 20, 2022 18:09:05
Endre jó a Műsor!
Emberek miben vannak!
Ez csak médiatermék. Hidd el, hogy nincs olyan dolog aminek örülhetnél.
Én örülhetek egyedül annak, hogy a SoDI vlogja csak egyre több feliratkozó szerez. Ezzel már lassan kétszer annyi fog jönni MagyarVictor keresete.
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél. A SoDI vlogján egyre több a feliratkozó! Mi ez ha nem siker? Mert az az!
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél, mert amúgy is csak olyan mint a kék Picassonak.
Merci is látja, hogy tényleg többen ismernek engem mint Mercit. Igen a Kaffka Mercit.
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél, Kozmát is teljesen legyőztem erkölcsileg és MagyarVictor gatyája is tele lett amikor megmutattam, hogy milyen az amikor felbosszant egy troll. Merci is látja. Igen a Kaffka Merci.
Nincs olyan dolog aminek örülhetnél, a SoDI vlogján egyre több a feliratkozó! Mi ez ha nem siker?
Tegnap is azért kellett volna rendőr, ha egy troll oda jön ne essek neki úgy mint MagyarVictornak. Merci is látja. Igen a Kaffka Merci. Mi ez ha nem siker?
Soha többet nem írok ide
Mar 20, 2022 18:09:05
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 20, 2022 18:09:19
x19)
Kovács Márk kérdezi, tudnál-e küldeni pár száz eurót mielőtt még bajod esne ma este.
Aggódik a pénzed...vagyis érted.
Aggódik a pénzed...vagyis érted.
Trollok harca
(
x5)
Mar 20, 2022 18:10:05
x5)
Sodinét meg egy 150 kilós fasz elégiti ki egy lakóautóban épp.
Miskolci alvósejt
Norina
(
x2)
Mar 20, 2022 18:11:25
x2)
Ma dolgoztam, de ugy latom a lenyegrol nem maradtam le...A Pupos ismet hozta a formajat, lebukott:D
Gratulalok mindenkinek, aki ebben a project-ben benne volt.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 20, 2022 18:11:58
x6)
Sodinét meg egy 150 kilós fasz elégiti ki egy lakóautóban épp.
Azt tuti b*sszák már mint a tököt, képzeld el mennyi ideje él önmegtartóztatásban, legalább valaki tisztességesen megadja neki ÁLLÓ fasszal.
Sneci te puhapöcs.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 20, 2022 18:12:58
x19)
Brèk endi, brèk.
Jó a buli sodi, én élvezem.
Jó a buli sodi, én élvezem.
Gyöngyvirágos kert
Mar 20, 2022 18:12:59
Tibi addig nem befolyásolható amíg a gyagyásnak egy eurocent is van a hitelkártyáján. A tranyónak most ez a legfontosabb küldetése. Lecsontozni teljesen snecit.
Gyöngyike
Mar 20, 2022 18:12:59
Bejlin
(
x8)
Mar 20, 2022 18:15:51
x8)
Hatalmas a mai nap, De mindenkit fokozottan óvaintek attól hogy Géjzát bármilyen szinten is a bizalmába fogadja. Géza egy utolsó, szavahihetetlen köpönyegforgató, ruppótlan tróger aki az első trollt befogja húzni a csőbe aki vállalja vele a személyes kontaktot hogy aztán mindenféle becsületsérti pert indíthasson kártérítés reményében!! Rengeteg trollal eljátszotta már azt hogy megpróbált a bizalmukba férkőzni, információkat szerezni. Majd amikor nem ért célt akkor csak kibújt a szög a zsákból hogy a végső terve az lett volna hogy kártérítésért perelgessen. És ezért is csinálták/csinálják a kamubalhékat egymás között a Kozmával, Gammerral meg a Benkével. Ezek mindig összejátszanak! Ezeket tartsátok szem előtt.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Sodi retkes szemüvege
Mar 20, 2022 18:16:51
kérhetek egy gyors összefoglalót!?
Nem voltam eddig
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
Nem voltam eddig
Mar 20, 2022 18:16:51
D_Dezső
(
x29)
Mar 20, 2022 18:17:52
x29)
Lassan felébred a fadászpika … szerintem mindenki menjen ki még most vacsorázni, fürdesse le a gyereket, hozzon egy üveg bort, hosszú kemény éjszakánk lesz elvtársak. :)
Zegernye
(
x2)
Mar 20, 2022 18:18:04
x2)
Mi van, ha Gyagyást kibaszták, és ez a munkahely leak csak bosszú, hogy a trollszok támadják a melócsát?
hoty... hotyhotyhoty...
C64korszak
(
x2)
Mar 20, 2022 18:18:39
x2)
Ma dolgoztam, de ugy latom a lenyegrol nem maradtam le...A Pupos ismet hozta a formajat, lebukott:D
Ez most nem trollprojekt volt, Géza dobta fel, akit cserébe halállal fenyegetett instant.
maisie
Mar 20, 2022 18:18:53
Az is egyértelmű, hogy a Vitalakademie nagyon NŐközpontú! Nem létezik, hogy a Gyagyás tetteinek feltárása, ezáltal az imidzs pusztítása és a nők megalázása itt ne verné ki a biztosítékot.
imgur.com/a/zlA07Of
…
imgur.com/a/zlA07Of
Mar 20, 2022 18:18:53
D_Dezső
(
x29)
Mar 20, 2022 18:19:48
x29)
Hatalmas a mai nap, De mindenkit fokozottan óvaintek attól hogy Géjzát bármilyen szinten is a bizalmába fogadja. Géza egy utolsó, szavahihetetlen köpönyegforgató, ruppótlan tróger aki az első trollt befogja húzni a csőbe aki vállalja vele a személyes kontaktot hogy aztán mindenféle becsületsérti pert indíthasson kártérítés reményében!! Rengeteg trollal eljátszotta már azt hogy megpróbált a bizalmukba férkőzni, információkat szerezni. Majd amikor nem ért célt akkor csak kibújt a szög a zsákból hogy a végső terve az lett volna hogy kártérítésért perelgessen. És ezért is csinálták/csinálják a kamubalhékat egymás között a Kozmával, Gammerral meg a Benkével. Ezek mindig összejátszanak! Ezeket tartsátok szem előtt.
Nagyon igaz, óvakodjatok a retardoktól!
Rossz ratyeee
Mar 20, 2022 18:20:55
A ma delutani "bomba robbantas" is csak azert volt, hogy nezettseget szerezzen.. igazi parkany o is.
Mar 20, 2022 18:20:55
Norina
(
x2)
Mar 20, 2022 18:21:58
x2)
Ja, ertem. Azt hittem a Juliabol derult ki a trollok altal.
Mindegy, shiker.:)
echelon mérnök
Mar 20, 2022 18:24:06
Nem támadásra gondoltam, de tény hogy a célpont kifejezés félrevezető volt.
Mar 20, 2022 18:24:06
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 18:27:54
x13)
Ezek az atombombák nem nekünk gyártódtak, csak így alakult. Arra gondolok, hogy talán volt már sikeres zsarolása ezekkel az előre megtervezett, hetekig tartogatott bizonyítékokkal, csak most vagy megunta a gyagyás, vagy a ma esedékes törlesztő helyett kaptuk mi az ajándékot. Bali okosabb annál, hogy besétáljon valamibe, és nincs is miért. Gézánál nem sok puskapor maradhatott.
baszógépSodika
Mar 20, 2022 18:28:04
+ elhangzott egy bizonyos 30.000 forintos egyszeri honorárium ami után kínos sebességgel muteolta a liveot.
Mar 20, 2022 18:28:04
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 18:29:28
x136)
sneci, még csak 48 órája vagy itthon, és mennyi KALAND történt veled, ugye?
mire számítasz ezek után a szabadságodból hátralevő napokban?
mire számítasz ezek után a szabadságodból hátralevő napokban?
Hahó
(
x136)
Mar 20, 2022 18:30:26
x136)
Penzmento
(
x6)
Mar 20, 2022 18:30:30
x6)
Kicsit be is vörösödött
Andi
(
x13)
Mar 20, 2022 18:33:21
x13)
trashvod.com/w/w1zhTVb4Vhqk23x2xgCx63
valaki érti, hogy mit rikácsol itt golda?
Ásó27
(
x68)
Mar 20, 2022 18:34:39
x68)
trashvod.com/w/w1zhTVb4Vhqk23x2xgCx63
Barbi a lidl parkolóban várja bronit!
Baxi
(
x2)
Mar 20, 2022 18:35:44
x2)
"Ide nem hívod! Nem érted?"
Balogh
(
x1)
Mar 20, 2022 18:37:44
x1)
www.facebook.com/ausbildung.vitalakademie/
Kovi
(
x2)
Mar 20, 2022 18:39:14
x2)
Ezt én is osztom! Rbali, te is óvatosan hívogasd ezt a zsírdisznót. Lehet most az ő segítségével lett megszívatva a GAYgyás, de baromira bele van betegedve, hogy elkapjon egy trollt. Ajánlom ezt a videót. Ebben látszódik egy sms, amit az alkoholista Benke kapott Gayzától és mutatott be lájvban és így meghiúsult. Ezek az alakok a társadalom legalja.
www.youtube.com/watch?v=XI43FKFsAa8
110 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™