számításaim szerint délután már egy nagypofájú snecit fogunk látni, aki shikerlájvban fogja elmondani, hogyan győzte le a szemét labanc főnök urat.
Én is erre számítok. A recskásnak, eddig mindig összejött a hetyetye hadművelete.
Álmodjatok Rémeket!
Én csak azt nem értem: oké, egy nagyobb cégnél ezt eljátsza, oda dobnak neki pár ezer eurót, "eridj a kurva anyádba hülyegyerek" címszóval. De egy kis gányolda azért nem pisztos hogy pénzügyileg ebbe -hogy a semmire fizessenek neki- belemegy. Vagy?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Beteg vagy, ráköptem a kv-t a billentyűzetre, sírok :D
(Nyugi endre nem gamer volt, csak egy fos dell)
Szerintem leginkább a szóbajöhető érdekvédelmi szervezetek erejétől függ, a várhatóan olcsóbb megoldást választják.
Simán. Egy hónap lelépési pénz, cserébe aláírja a közös megegyezést és örökre le van rendezve.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."

nincs para sodikám, ez tök természetes helyzet amiben vagy, vagy mégsem?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Minden rendben van. Faszaság lesz.
Ez csak egy show.
A pénz pedig nem is létezik mint olyan!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Azért NPD-n belül is van vagy 5 típus, amit te leírtál az inkább a malignant, nem gondolom, hogy fifi ez lenne.
Ha jól tudom amúgy azért írogatunk ide, hogy közösen gondolkodjunk, nyilván vannak hibák, és nem mindenki rendelkezik sötétkék nickkel, hogy megmondja egyből a tutit a gólyáknak.
A tapasztalatot és az építő kritikát pedig NSZKSZ.
Ezért is írtam, hogy nem mindegy, melyik elméleti keretben gondolkodunk a jelenségekről. És nem írtam, hogy sneci malignant.
Persze, közösen gondolkodunk. De itt pont azt történt, hogy leírta valaki, hogy amit a másik gondolt, az nem úgy van, mert máshogy van. Véleménye mindenkinek lehet, de itt kicsit azért máshogy jött le a dolog.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Webbeteg :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Faaaaan pééénz, oldjuk már meg!
Julia kapott feliratozott büdöskurvázást?
Ebben a témában én inkább Sam Vaknin-t Dr. Ramani-t, vagy Bánki György-öt tanulmányoznám elsősorban :)
Már akit érdekel.
Ez egy KALAND!
Álmodjatok Rémeket!
Nem gondoltam, hogy ez a két hajléktalan képes ilyen zseniálisan tönkretenni a sodit. De hát ilyen sodi a sodi
Na meló, csá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
jelentkezem!!!!!!!!!!!!!!!!!!rip sodi
Micsoda?
Hol a kép a recskás gnóm bűzlő hullájáról?
Evidenciákat!
keress rá más forrásokban, ez volt az első találat, ne haragudj, de nem fogok neked szakirodalmakat kikölcsönzni a könyvtárból :)
Nálam egy kicsit ez verte ki a biztosítékot a hsz-sodban:
"Nade tenyleg ennyit errol, csak mar fajt ezeket olvasni. Foleg, amikor olyannak irjak, aki mar kurvaregota figyeli ezt a marhat es nem a levegobe beszel."
Itt mindenki megformálhat véleményeket, de azért az arc ne legyen már ekkora, pláne ne azokkal szemben, akik ezer éve követik és ismerik a recskást, én magam sem tartozom közéjük, de ascites trolléga meglátásai azért stimmelni szoktak, számomra legalábbis logikusnak tűnnek
hehe
Azt hittem az előző kommentet azért írtad. Bocsi félreértés volt akkor. :D
ja bocs, ezt benéztem, mármint a második felét, ugyanezt írtad le, de ettől függetlenül a nárcisztikus témakörrel nem értek egyet, azt tartom, sorry
hehe
nszksz
szerintem egy nagy becsicskulási kísérlet is lesz. megígéri, hogy leszed a csatornájáról minden videót ahol erőszak látszódik, és ezen túl csak szép lájvok lesznek, judga nem is fog szereplni, stb., csak ne rúgják ki, könyöjgöm péküjjünk ki, főnök úr.
talán még műsírás is lesz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
kizárt, a műsorbasenkinek csak Tiborsznak van beleszólása
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Elmehetne Mexikóba is, egy fuck kartell táblával a nyakaban.
A tobbit inteznék neki ingyé:-D
Nekünk mar csak reménykedni kell hogy feltegyek a müsort a Crazyshit, brutal content menüpontja alá :-DD
Tévedek, vagy volt tegnap IS szó faszpinásról?
Veszett fejsze nyele!
Endre itt már csak az ukrán front maradt, láttam valami csidejót amiben a muszka katonának a 80 éves ukrán mámi javasolta tegyen a zsebébe napraforgómagot, hogy haszna is legyen a halálának.
Személy szerint neked is ajánlanám.
Segítek hangulatba kerülni és megindulni endre, énekeld majd tibinek, légy fasza gyerek:
www.youtube.com/watch?v=--oNE0jvVnE
és az anyja.
Én azért a májast is felelőssé tenném. Biztos ami biztos. Csak a sodi ne legyen hibás valamiben.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
A Blaháig és tovább!
:D
A metróból jön fel a meleg cúg, szóval ez is pipa
🕎Endigame🕎
Akkor inkább nyissuk ki a gázt. Sör az KELL.
Végül is nem volt nehéz ellopnia ezt a mintát sem az apjától.
Még ebben sem eredeti :D
Nem olyan rég még a töménytől is ódzkodott, emlékeztek, hogy az Anikós streamek alatt mennyire kellett hajtani, hogy pár kortyot igyon? Most meg már azokat is önti magába számolatlanul.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Milyen dugába dőlt tervek? Jövő héten veszi az x6-ot, a medencés irodát, családot alapít. Hiszen fossa a shaját megoldás.
Igen.
Jövő héten...
tomenyet soha, tomenyet nem, tomenyet soha, tomenyet nem, nem, nem, nem, tomenyet nem, tomenyet soha..
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Rátérhetne a 150 ft-os hipóra is!
Álmodjatok Rémeket!
Azért Bécigányékkal pálinkázott rendesen.

nem is olyan szomorú Sodi a Sodi
Nyemééééétyeeem
Felfele bukik :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
De nem is vidám, csak vidámkodik
de persze ezt is Gayza intézte el, nem azért van, mert egy nőverő programozóként nulla ember
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Persze, hogy nem szomorú! 11 óta nem iszik sört hahó!
Most "józanodik".
Álmodjatok Rémeket!
Lehet, hogy igen, lehet, hogy hotelban alszik... rejtelmes sodi a sodi.
De elsőre azt mondta hazajön, utána hetyetyézett csak a hotelről.
Vagy hazudik megint, vagy csak fingja sincs mikor végez ma a rejtélyes dolgaival.
De a pénz az fogy, shiker!
Matek- infó tanár szak...
Hahó
(
x136)
Mar 22, 2022 09:28:41
x136)
most délelőtt lesz a nagy linzi csata.
vitatkozni fog a főnök úrral, hogy az nem is úgy volt, hamisított videók, trollok, megrendezett reality, what rendőrségi eljárás, cicahárc, ha pedig nem fognak az érvei, akkor elkezd majd perrel fenyegetőzni, és megpróbál kihárcolni egy plusz hónapnyi lelépési pénzt, meg egy jó ajánlólevelet.
számításaim szerint délután már egy nagypofájú snecit fogunk látni, aki shikerlájvban fogja elmondani, hogyan győzte le a szemét labanc főnök urat.
vitatkozni fog a főnök úrral, hogy az nem is úgy volt, hamisított videók, trollok, megrendezett reality, what rendőrségi eljárás, cicahárc, ha pedig nem fognak az érvei, akkor elkezd majd perrel fenyegetőzni, és megpróbál kihárcolni egy plusz hónapnyi lelépési pénzt, meg egy jó ajánlólevelet.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 22, 2022 09:30:43
x10)
Én is erre számítok. A recskásnak, eddig mindig összejött a hetyetye hadművelete.
trolléga
(
x30)
Mar 22, 2022 09:31:40
x30)
Én csak azt nem értem: oké, egy nagyobb cégnél ezt eljátsza, oda dobnak neki pár ezer eurót, "eridj a kurva anyádba hülyegyerek" címszóval. De egy kis gányolda azért nem pisztos hogy pénzügyileg ebbe -hogy a semmire fizessenek neki- belemegy. Vagy?
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 22, 2022 09:32:00
x6)
Szerző: hotyfolt
2024-03-22 livejasmin esti stream
Az első 15 percben technikai problémák, csak hang van, aztán lesz kép is. A púpos a lila glitteres lederhosenben van. Nem találja az öklözőzsírt...
Az első 15 percben technikai problémák, csak hang van, aztán lesz kép is. A púpos a lila glitteres lederhosenben van. Nem találja az öklözőzsírt...
Beteg vagy, ráköptem a kv-t a billentyűzetre, sírok :D
(Nyugi endre nem gamer volt, csak egy fos dell)
Jonciii
(
x8)
Mar 22, 2022 09:34:09
x8)
Szerintem leginkább a szóbajöhető érdekvédelmi szervezetek erejétől függ, a várhatóan olcsóbb megoldást választják.
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 22, 2022 09:34:14
x4)
Azon gondolkodtam, ez az öngyilkossággal való fenyegetőzés a szokásos manipulatív játszmája-e a gyagyás gnómnak. Aztán véggiggondolva az életét elhessegettem az ezzel ellentétes gondolatokat, és megerősítettem, hogy igen, az. Ettől melócsá nem lesz, és ettől nem is fog sajnálni téged senki.
Érdemes azon a tegnap-tegnapelőtt felmerült ötleten elgondolkodnod, ami a "Freak Show Farm" munkacímen futott. Alföldi tanyát vásárolni, internetet+villanyt beköttetni (s mivel ótvar büdös mindenki, a vezetékes víz+csatorna is felesleges), majd ezt egy viszonylag magas fallal bekeríteni, hogy a külvilág ne lássa. Itt aztán mehet a 0-24 freak show valóban, úgy ütitek egymást, ahogy akarjátok. Egy helyen lenne mindenki, és nekünk sem kellene több monitort bevetni a párhuzamos események követéséhez. Osmo, mikrofonok, fények, trash celebek. Ez a shiker kulcsa gyagyás, mert a féktelen állatias ösztönök előbb-utóbb tragédiához fognak vezetni. És a leggyengébb esik ki ebből a trash survivor-ből. Remélem nem kell mondanom, ki lenne az.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Érdemes azon a tegnap-tegnapelőtt felmerült ötleten elgondolkodnod, ami a "Freak Show Farm" munkacímen futott. Alföldi tanyát vásárolni, internetet+villanyt beköttetni (s mivel ótvar büdös mindenki, a vezetékes víz+csatorna is felesleges), majd ezt egy viszonylag magas fallal bekeríteni, hogy a külvilág ne lássa. Itt aztán mehet a 0-24 freak show valóban, úgy ütitek egymást, ahogy akarjátok. Egy helyen lenne mindenki, és nekünk sem kellene több monitort bevetni a párhuzamos események követéséhez. Osmo, mikrofonok, fények, trash celebek. Ez a shiker kulcsa gyagyás, mert a féktelen állatias ösztönök előbb-utóbb tragédiához fognak vezetni. És a leggyengébb esik ki ebből a trash survivor-ből. Remélem nem kell mondanom, ki lenne az.
A régnemlátott buzidémon
Mar 22, 2022 09:35:09
Balekok vagytok,szerintetek mire volt a bicegés a tegnapi pityergősben?
Kiss"Keyzer Söze" Endre
Kiss"Keyzer Söze" Endre
Mar 22, 2022 09:35:09
xray
(
x21)
Mar 22, 2022 09:40:46
x21)
gyagyás, mit nem szabad mondani? hogy mit keresel itt, a másik: engem ne vegyél fel?
annyira röhögök hogy folyik a könnyem. xd
annyira röhögök hogy folyik a könnyem. xd
bolgár jeti
(
x30)
Mar 22, 2022 09:44:17
x30)
Simán. Egy hónap lelépési pénz, cserébe aláírja a közös megegyezést és örökre le van rendezve.
dilomalo
(
x1)
Mar 22, 2022 09:48:17
x1)

Endi
Mar 22, 2022 09:49:51
Púpos!
Kaptál elég segítséget a testhezálló halálnem kiválasztásához.
Neked melyik tetszene leginkább?
Jó lenne ha beszélnék egy kicsit erről.
Vonat, gáz, stukker, gyógyszer, alkohol és gyógyszer együttese, akasztás, - lehetne úgy is hogy cicával egy kis erotikus játék közben akasztással kedveskedne neked, de a legnagyobb kaland az lenne ha elutaznál a Dél-afrikai köztársaságba , leülnél egy szavanna közepére és várnál egy igazi cicára.
A setupot ne hagyd itthon!
Ennyit tudok elmondani…
Vonat, gáz, stukker, gyógyszer, alkohol és gyógyszer együttese, akasztás, - lehetne úgy is hogy cicával egy kis erotikus játék közben akasztással kedveskedne neked, de a legnagyobb kaland az lenne ha elutaznál a Dél-afrikai köztársaságba , leülnél egy szavanna közepére és várnál egy igazi cicára.
A setupot ne hagyd itthon!
Mar 22, 2022 09:49:51
tyodika
Mar 22, 2022 09:51:52
Ez csak egy show.
Mar 22, 2022 09:51:52
Faszaság van
(
x2)
Mar 22, 2022 09:53:07
x2)
Ez csak egy show.
Ez csak egy show.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 22, 2022 09:54:15
x11)
Azért NPD-n belül is van vagy 5 típus, amit te leírtál az inkább a malignant, nem gondolom, hogy fifi ez lenne.
Ha jól tudom amúgy azért írogatunk ide, hogy közösen gondolkodjunk, nyilván vannak hibák, és nem mindenki rendelkezik sötétkék nickkel, hogy megmondja egyből a tutit a gólyáknak.
A tapasztalatot és az építő kritikát pedig NSZKSZ.
Ezért is írtam, hogy nem mindegy, melyik elméleti keretben gondolkodunk a jelenségekről. És nem írtam, hogy sneci malignant.
Persze, közösen gondolkodunk. De itt pont azt történt, hogy leírta valaki, hogy amit a másik gondolt, az nem úgy van, mert máshogy van. Véleménye mindenkinek lehet, de itt kicsit azért máshogy jött le a dolog.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 22, 2022 09:56:49
x11)
Szerintem meg nálad hemzsegnek a logikai bakik, olvasd el ezt:
webbeteg.hu/cikkek/psziches/783/narcisztikus-szemelyisegzavar
webbeteg.hu/cikkek/psziches/783/narcisztikus-szemelyisegzavar
Alpár Pál
Mar 22, 2022 09:56:55
Púpos! miközben azt keresed, hogy vajon hibáztál, gondolj vissza néhány héttel ezelőttre, amikor teli pofából szajkóztad, hogy te majd kezeled a két lepukkant csövest és nem lesz abból semmi baj, ha befogadod őket.
Minden a terv szerint halad? Többen kérdezik...
Mar 22, 2022 09:56:55
tyodika
Mar 22, 2022 09:59:15
Mifaaan?Faaaaan pééénz, oldjuk már meg!
Mar 22, 2022 09:59:15
40_éves_junior
(
x6)
Mar 22, 2022 09:59:16
x6)
nem lesz itt gond púp, szarjál ide pár vonatot és add el a mávnak. foshni fogja!
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 10:00:55
x24)
Julia kapott feliratozott büdöskurvázást?
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 22, 2022 10:01:02
x6)
Ebben a témában én inkább Sam Vaknin-t Dr. Ramani-t, vagy Bánki György-öt tanulmányoznám elsősorban :)
Már akit érdekel.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 22, 2022 10:01:19
x10)
Ez csak egy show.
Ez csak egy show.
Ez egy KALAND!
danieldobai
Mar 22, 2022 10:01:37
Púpos! miközben azt keresed, hogy vajon hibáztál, gondolj vissza néhány héttel ezelőttre, amikor teli pofából szajkóztad, hogy te majd kezeled a két lepukkant csövest és nem lesz abból semmi baj, ha befogadod őket.
Nem gondoltam, hogy ez a két hajléktalan képes ilyen zseniálisan tönkretenni a sodit. De hát ilyen sodi a sodi
Na meló, csá.
Mar 22, 2022 10:01:37
xray
(
x21)
Mar 22, 2022 10:02:35
x21)
Mar 22, 2022 10:02:35
nem lesz itt gond púp, szarjál ide pár vonatot és add el a mávnak. foshni fogja!
nyakig szarban fetreng, mert a máv nem tud átvenni ennyi vonatot. a szar meg csak jön és jön. :) Mar 22, 2022 10:02:35
broni
(
x45)
Mar 22, 2022 10:06:32
x45)
broni!
danieldobai
Mar 22, 2022 10:12:18
Micsoda?
Mar 22, 2022 10:12:18
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 22, 2022 10:14:22
x6)
Hol a kép a recskás gnóm bűzlő hullájáról?
Evidenciákat!
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 22, 2022 10:14:30
x7)
keress rá más forrásokban, ez volt az első találat, ne haragudj, de nem fogok neked szakirodalmakat kikölcsönzni a könyvtárból :)
"Nade tenyleg ennyit errol, csak mar fajt ezeket olvasni. Foleg, amikor olyannak irjak, aki mar kurvaregota figyeli ezt a marhat es nem a levegobe beszel."
Itt mindenki megformálhat véleményeket, de azért az arc ne legyen már ekkora, pláne ne azokkal szemben, akik ezer éve követik és ismerik a recskást, én magam sem tartozom közéjük, de ascites trolléga meglátásai azért stimmelni szoktak, számomra legalábbis logikusnak tűnnek
broni
(
x45)
Mar 22, 2022 10:16:17
x45)
mér, meghlt?????????????????
hejneken
(
x3)
Mar 22, 2022 10:17:06
x3)
Remélem azért ma végre lesz valami értékelhető médiatermék estére.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
danieldobai
Mar 22, 2022 10:18:04
mér, meghlt?????????????????
Mar 22, 2022 10:18:04
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 22, 2022 10:19:39
x7)
ja bocs, ezt benéztem, mármint a második felét, ugyanezt írtad le, de ettől függetlenül a nárcisztikus témakörrel nem értek egyet, azt tartom, sorry
broni
(
x45)
Mar 22, 2022 10:22:10
x45)
nszksz
Hahó
(
x136)
Mar 22, 2022 10:27:24
x136)
most délelőtt lesz a nagy linzi csata.
szerintem egy nagy becsicskulási kísérlet is lesz. megígéri, hogy leszed a csatornájáról minden videót ahol erőszak látszódik, és ezen túl csak szép lájvok lesznek, judga nem is fog szereplni, stb., csak ne rúgják ki, könyöjgöm péküjjünk ki, főnök úr.
balek
(
x10)
Mar 22, 2022 10:27:40
x10)
Ez az igaz remény reggele. Lehet hogy sodi már nem él.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
trolléga
(
x30)
Mar 22, 2022 10:28:33
x30)
hogy is volt a fogadalom? ha a héten nem tud minőségi Mercica mentes tartalommal előállni akkor belátja, hogy nem neki való a videózás?
trolléga
(
x30)
Mar 22, 2022 10:29:53
x30)
kizárt, a műsorba
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 22, 2022 10:31:08
x8)
Púpos!
Vonat, gáz, stukker, gyógyszer, alkohol és gyógyszer együttese, akasztás, -l
Vonat, gáz, stukker, gyógyszer, alkohol és gyógyszer együttese, akasztás, -l
Elmehetne Mexikóba is, egy fuck kartell táblával a nyakaban.
A tobbit inteznék neki ingyé:-D
Nekünk mar csak reménykedni kell hogy feltegyek a müsort a Crazyshit, brutal content menüpontja alá :-DD
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 10:32:17
x24)
balek
(
x10)
Mar 22, 2022 10:32:35
x10)
Most, hogy minden összedölni látszik, sodi igen komoly önvizsgálatot tartott. A felelősök pedig Jutka és Géza.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 22, 2022 10:33:45
x6)
hogy is volt a fogadalom? ha a héten nem tud minőségi Mercica mentes tartalommal előállni akkor belátja, hogy nem neki való a videózás?
Tévedek, vagy volt tegnap IS szó faszpinásról?
Veszett fejsze nyele!
Endre itt már csak az ukrán front maradt, láttam valami csidejót amiben a muszka katonának a 80 éves ukrán mámi javasolta tegyen a zsebébe napraforgómagot, hogy haszna is legyen a halálának.
Személy szerint neked is ajánlanám.
Segítek hangulatba kerülni és megindulni endre, énekeld majd tibinek, légy fasza gyerek:
www.youtube.com/watch?v=--oNE0jvVnE
Hahó
(
x136)
Mar 22, 2022 10:34:20
x136)
Most, hogy minden összedölni látszik, sodi igen komoly önvizsgálatot tartott. A felelősök pedig Jutka és Géza.
és az anyja.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 22, 2022 10:38:40
x19)
és az anyja.
Én azért a májast is felelőssé tenném. Biztos ami biztos. Csak a sodi ne legyen hibás valamiben.
xray
(
x21)
Mar 22, 2022 10:41:31
x21)
Mar 22, 2022 10:41:31
májas kuncogása, nevetgélése gyagyást az őrületbe kergette. Mar 22, 2022 10:41:31
Hahó
(
x136)
Mar 22, 2022 10:49:53
x136)
ez a mai nagyon vicces történet lesz, érzem. kb. olyan lesz, mint amikor az ebcont biztonsági főnökével, meg a bécsi nagyfőnökkel kellett beszélgetnie, és kiderült számára, hogy fordítóval olvasták a fórumot.
tegnapi rosi azt írta, hogy mindenkit lesokkolt a történet, amiből arra következtetek, hogy sokan megnézték a judgaverős válogatásokat, és erről beszéltek bent a melócsában.
remélem olyan erős a felháborodás, hogy a főnök úr utasította a hr-t, hogy rendkívülivel mondjanak fel neki, és szó sem lehet közös megegyezésről. ha perelni akar a rühes erőszakos migri, akkor majd a bíróságon is bebizonyítják róla, hogy milyen nagy veszélyt jelentett a cég jóhírnevére. mentették a fb tényfeltárásokat is ennek érdekében.
tegnapi rosi azt írta, hogy mindenkit lesokkolt a történet, amiből arra következtetek, hogy sokan megnézték a judgaverős válogatásokat, és erről beszéltek bent a melócsában.
remélem olyan erős a felháborodás, hogy a főnök úr utasította a hr-t, hogy rendkívülivel mondjanak fel neki, és szó sem lehet közös megegyezésről. ha perelni akar a rühes erőszakos migri, akkor majd a bíróságon is bebizonyítják róla, hogy milyen nagy veszélyt jelentett a cég jóhírnevére. mentették a fb tényfeltárásokat is ennek érdekében.
sörösterv
(
x4)
Mar 22, 2022 10:50:53
x4)
Mar 22, 2022 10:50:53
májas kuncogása, nevetgélése gyagyást az őrületbe kergette.
Miközben gyagyás milliókat költött tibire, és cserébe leszarta őt :) Mar 22, 2022 10:50:53
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 22, 2022 10:56:44
x6)
Átlagosan meg lesz az iparági standard idén is, ha április elsején öngyi lesz a sodi?
hát azért hetyetye
hejneken
(
x3)
Mar 22, 2022 11:01:22
x3)
Amúgy Endre elárulod nekem, hogy mi értelme van ilyen szarokat megosztanod púpfalon? Anyád sem szeret. Hahó!
xray
(
x21)
Mar 22, 2022 11:05:28
x21)
Mar 22, 2022 11:05:28
Átlagosan meg lesz az iparági standard idén is, ha április elsején öngyi lesz a sodi?
ilyen könnyen nem bújhat ki a felelőség alól. tessék szépen végigcsinálni. Mar 22, 2022 11:05:28
xray
(
x21)
Mar 22, 2022 11:07:02
x21)
Mar 22, 2022 11:07:02
ilyen könnyen nem bújhat ki a felelőség alól. tessék szépen végigcsinálni.
a blaháig! Mar 22, 2022 11:07:02
balek
(
x10)
Mar 22, 2022 11:08:32
x10)
Sneci, jó hírem van! A Blaha 6/8-as alapból, egy kis engedékenységgel viszont már tökéletes, ha augusztusban a szökőkútban fürdesz:
Jonciii
(
x8)
Mar 22, 2022 11:22:41
x8)
a blaháig!
A Blaháig és tovább!
:D
Fakenguru
(
x5)
Mar 22, 2022 11:23:39
x5)
Amennyiben a leveleket valósnak fogadjuk el (márpedig a konszenzus ez ahogy látom, több trollnak írtak, sőt volt oda-vissza kommunikáció), ez lesz az első munkahely ahol odapiritanak a gyagyasnak szerintem.
Álló fasszal várom a délutáni linzi sétálós lajvot.
Hát azért hetyetye.
Álló fasszal várom a délutáni linzi sétálós lajvot.
balek
(
x10)
Mar 22, 2022 11:25:03
x10)
Ne add fel sodi, mindig van tovább, még a blaháról is!
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__562473-a-hajlektalanokat-hova-temetik-hol-lehet-megtudni
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-kerdesek__562473-a-hajlektalanokat-hova-temetik-hol-lehet-megtudni
hejneken
(
x3)
Mar 22, 2022 11:25:29
x3)
Idegesítő, már megint ugyanez....
Talpra Endre!
Talpra Endre!
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 11:28:26
x24)
Ha a feliratozott videót is megkapják Julia kurvázásáról...
echelon mérnök
Mar 22, 2022 11:29:31
Endre ne felejtsd, ha bevételt akarsz a Youtube-tól folyamatosan tolnod kell a kontentet, ami a te esetedben persze az igénytelen lájvozás de ha ebből van pénz akkor ezt kell csinálni...
Mar 22, 2022 11:29:31
Penzmento
(
x6)
Mar 22, 2022 11:34:18
x6)
Sneci, jó hírem van! A Blaha 6/8-as alapból, egy kis engedékenységgel viszont már tökéletes, ha augusztusban a szökőkútban fürdesz:
A metróból jön fel a meleg cúg, szóval ez is pipa
Puha Slag
(
x7)
Mar 22, 2022 11:35:55
x7)
Valaki egy asztalt?

Linzi recskabarlang 1:1 arányú modell.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi

Linzi recskabarlang 1:1 arányú modell.
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 11:36:58
x24)
Lehet át kell állni a spórolásra...a napi rekesz sör kicsit drága lesz a kellő delíriumhoz, át kell állni a napi egy üveg olcsó töményre.
Hahó
(
x136)
Mar 22, 2022 11:39:27
x136)
Lehet át kell állni a spórolásra...a napi rekesz sör kicsit drága lesz a kellő delíriumhoz, át kell állni a napi egy üveg olcsó töményre.
Akkor inkább nyissuk ki a gázt. Sör az KELL.
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 11:43:17
x24)
Régebben még utálta a sört, azért a szar 250 forintos Glédát vedelte, ami egy fokkal jobb a soltvadkerti alattomos féle kannásbornál.
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 11:44:45
x24)
Púpnak az alkohol kell, hogy ne gondoljon a jövőjére, a dugába dőlt tervekre meg az egész életének a kilátástalanságára.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 22, 2022 11:50:07
x6)
Púpnak az alkohol kell, hogy ne gondoljon a jövőjére, a dugába dőlt tervekre meg az egész életének a kilátástalanságára.
Végül is nem volt nehéz ellopnia ezt a mintát sem az apjától.
Még ebben sem eredeti :D
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 22, 2022 11:50:12
x3)
Régebben még utálta a sört, azért a szar 250 forintos Glédát vedelte, ami egy fokkal jobb a soltvadkerti alattomos féle kannásbornál.
Nem olyan rég még a töménytől is ódzkodott, emlékeztek, hogy az Anikós streamek alatt mennyire kellett hajtani, hogy pár kortyot igyon? Most meg már azokat is önti magába számolatlanul.
féregnyulvány
(
x7)
Mar 22, 2022 11:50:34
x7)
végre öngyi leszel endre?
előtte kéne egy mario meg tagvideó
hahó!!!
előtte kéne egy mario meg tagvideó
hahó!!!
Hahó
(
x136)
Mar 22, 2022 11:51:03
x136)
Milyen dugába dőlt tervek? Jövő héten veszi az x6-ot, a medencés irodát, családot alapít. Hiszen fossa a shaját megoldás.
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 11:53:56
x24)
Igen.
Jövő héten...
nszksz
Mar 22, 2022 11:55:53
tomenyet soha, tomenyet nem, tomenyet soha, tomenyet nem, nem, nem, nem, tomenyet nem, tomenyet soha..
Mar 22, 2022 11:55:53
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 22, 2022 11:59:04
x10)
Rátérhetne a 150 ft-os hipóra is!
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 12:02:26
x24)
Azért Bécigányékkal pálinkázott rendesen.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Mar 22, 2022 12:06:47
x1)
"Azért iszok redbullt, mert a sörözést 11-kor abbahagytam"
Szép volt Endre...
Nyemééééétyeeem
Szép volt Endre...
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 22, 2022 12:07:00
x39)
Megy a Linzi hetyteytetye!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jonciii
(
x8)
Mar 22, 2022 12:08:43
x8)
Endémsz, hogy álltok a tavaszi készülődéssel?
El akartam kérni az akksis ogre telószámát, mert a kabrióban elernyedt az akksi, de inkább vettem egyet egy huszasért, ma jön ki kis fedél nélküli a garázsból.
El akartam kérni az akksis ogre telószámát, mert a kabrióban elernyedt az akksi, de inkább vettem egyet egy huszasért, ma jön ki kis fedél nélküli a garázsból.
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
Mar 22, 2022 12:08:57
x1)

Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 22, 2022 12:13:16
x13)
azt hiszi ha bevisz pár faszságot még a vallomásába (endre nélkül is egymásnak este, hiába dobatta ki a rendőrökkel visszajött, konzul nem segített stb) akkor már ejtenek is ellene mindent :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Baxi
(
x2)
Mar 22, 2022 12:13:55
x2)
Remélem a főnököd hívatott be, hogy az orbitrágók közé nyomja az elbocsátó papírokat.
cucksodi
(
x3)
Mar 22, 2022 12:13:59
x3)
Ahogy fogy a haja elöröl, úgy növekszik a vekni pedig már bundás korában is egy vizuális holokauszt volt
puskapoj
KicsiNéző
(
x13)
Mar 22, 2022 12:15:30
x13)
Egyrészt egészen szürreális, hogy összeomlik az élete minden oldalról - de ő tolja a streamet.
Másrészt megy be melóba/rendőrökhöz, és boldogan mondja, hogy 11 óta nem iszik, most már józanodás van.
Másrészt megy be melóba/rendőrökhöz, és boldogan mondja, hogy 11 óta nem iszik, most már józanodás van.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 22, 2022 12:16:06
x47)
A jogilag erős fatászpikát a 74 éves anyukája nem csak a vonaton kísérgeti, de még ő is írja meg a linzi a policájnak a könyörgést. endre, te egy életképtelen 8 éves kislány vagy. Sehol, semmilyen formában nem tudod magad megvédeni, csak és kizárólag a másokban keltett szánalommal próbálsz kitérni a pofonok elől.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 22, 2022 12:16:49
x10)
Elkezdi a gyagyás: "Esélye sincs, hogy kipihenve érkezzen meg."
Endre! Te annyit ittál már, hogy neked 1 hét se lenne már elég a pihenésre!
Álmodjatok Rémeket!
Endre! Te annyit ittál már, hogy neked 1 hét se lenne már elég a pihenésre!
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 12:17:22
x24)
Miért hotelben alszik, amikor ott van a lakás? Lyuddka már nincs benne, odamehetne nyugodtan...
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 12:18:24
x24)
Melócsá lesz az.
Megszakíttatták vele a nyaralását...
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 22, 2022 12:18:53
x6)
Fifi: a 12 - 4 az nem 9.
Nem csodálom, hogy kibasznak mindenhonnan.
Nem csodálom, hogy kibasznak mindenhonnan.
vladrl
(
x8)
Mar 22, 2022 12:21:05
x8)
Felfele bukik :D
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 12:23:12
x24)
De nem is vidám, csak vidámkodik
banshee
(
x24)
Mar 22, 2022 12:23:31
x24)
Mennyi sört ihatott a vonaton?
dilomalo
(
x1)
Mar 22, 2022 12:23:39
x1)
Melócsá lesz az.
de persze ezt is Gayza intézte el, nem azért van, mert egy nőverő programozóként nulla ember
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 22, 2022 12:24:03
x10)
Persze, hogy nem szomorú! 11 óta nem iszik sört hahó!
Most "józanodik".
buniBanki
(
x2)
Mar 22, 2022 12:27:32
x2)
A rendőrségen nem volt szó a tavalyi Jutka kipaterolás alatt, hogy ezek az emberek soha többé nem jöhetnek? Jó ötlet emlékeztetni őket, remélem a zugügyvéd kurva anyja jól kicseszik most vele
Endre egy pedofil!
Bejlin
(
x8)
Mar 22, 2022 12:28:39
x8)
A tranyó jól belehet szarva. Napok óta liveot sem mer indítani. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 22, 2022 12:29:12
x7)
A recskás ma linzbe alszik? Nem várható a keletibe?
A jó portás csak baszik!
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 22, 2022 12:31:38
x6)
A recskás ma linzbe alszik? Nem várható a keletibe?
Lehet, hogy igen, lehet, hogy hotelban alszik... rejtelmes sodi a sodi.
De elsőre azt mondta hazajön, utána hetyetyézett csak a hotelről.
Vagy hazudik megint, vagy csak fingja sincs mikor végez ma a rejtélyes dolgaival.
De a pénz az fogy, shiker!
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 22, 2022 12:31:48
Lesz este végre Mario stream?
Nem feltétlenül nem
Mar 22, 2022 12:31:48
KicsiNéző
(
x13)
Mar 22, 2022 12:33:37
x13)
Vasárnap volt tagos videó?
Rossz ratyeee
Mar 22, 2022 12:35:03
Jol ertettem, hogy gyagyas azt mondta 12-4 az 9?
Mar 22, 2022 12:35:03
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 22, 2022 12:35:52
x19)
Jol ertettem, hogy gyagyas azt mondta 12-4 az 9?
Matek- infó tanár szak...
Puha Slag
(
x7)
Mar 22, 2022 12:35:54
x7)
Mivel azt mondta, hogy "Gézának ezt is sikerült elintéznie, hogy az embert ne hagyják nyugodtan pihenni a szabadsága alatt". Szóval a melócsába megy azonnali leszámolásra.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
kripli figyelő
(
x12)
Mar 22, 2022 12:37:55
x12)
Mar 22, 2022 12:37:55
A tranyó jól belehet szarva. Napok óta liveot sem mer indítani. :D
Megjött a youtube pénz,ameddig kitart addig gayza és vahúr húzza be gyagyást. Mar 22, 2022 12:37:55
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gecire nevetek :DDDD