dehát nincs kádja sem, onnan is bannolta a melócsá.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Arról eszembe jutott egy jelenet a Svejk a derék katona című filmből. Amikor Svejk miközben az ellenség tüzérséggel lövi őket feláll és a fedezékből elkezd kiabálni az ellenség felé hogy fejezzék ezt be, még a végén megsérül valaki!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Erre akartam reagálni.
Az nem lehet, hogy a kirúgáson túl egy kártérítési igényt is benyújtottak vele szemben, hiszen pr-bajt okozott a cégnek és emiatt akar ellenkeresetet benyújtani?
Nagyon nevetnek ha igy lenne, de ha en ceg lennek inkabb kovetkezetesen letagadnam, hogy valaha is kozom volt hozza, nem meg kozszemlere tennem azert a ketto fillerert amit egy ilyen nyomorultrol le lehet gombolni.
A munka nem megoldás.
Mifaaaaaaaaaaaan
Milyen jól kezelte őket :)
És nyugi is van. Stresszmentes :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
kezeli őket, a melócsá bevédi, a szülinapjától kezdve nem lesznek váratlan helyzetek, mindenki rendesen törleszteni fog, faszaság lesz, stb.
sneci téves jóslatai.
Vagy mégis megpróbálja feljelenti hamis vádért, amit eddig azért nem tett meg, mert magányindítványos.
Talán azt hiszi (és nem lepne meg, ha a nagytudású jogi csapata, alias Golda is erre hajtaná), hogy ha lenne papírja arról, hogy a varangy combján lévő sérüléseket nem ő okozta, akkor azzal semmissé tenné a tabletes fejbenyomást, fojtogatást, csirkeboxot és végsősoron a kirúgását is.
Azért Vahúr nekem úgy hallatszott becummantotta púpos önsajnáltatását és kicsit mintha hajlana is arra, hogy ne basztassák tovább.
VAHÚR! Nagyon remélem, hogy csak a másik pofont akarod kiosztani és ezzel lure-olod csak be a barlangodba!
Minden más csak hetyetye!
Zacskóarcú Kozma, ha arról van szó (senki nem tudja miről) holnap kibassza a talpbélést a szájából. :)
Azért soha nem fogja elrekkenteni magát, mert rájön, hogy másokkal mit tett. Nem érdeklik mások ugyanis, őszintén nem. Egyszerűen felesleges időhúzásnak tartja ezt hallgatni, azért tiltakozott azellen, hogy a betelefonáló elkezdje mondani.
Öngyilkossági kísérletet most csak azért néznék ki belőle, mert meg akarja leckéztetni vele pl. Jutkát, Gézát vagy az anyját. Azért is mondogatja, hogy veszélyes. Egy passzív-agresszív büntetésnek szánná, hogy aztán tutujgassák a kórházban. Nem tudja, hogy zártra is kerülhetne miatta.
Régi mániám viszont, hogy folyamatosan vannak valódi öngyilkossági gondolatai is, ha egyedül van, azért keresett valakit maga mellé, ezért jobbak a csövesek is, mint a magány.
Hmm ebben van logika. Viszont ehhez kellene Tibi vallomása is, lehet azzal hülyíti Tibit, hogy vállalja be?
Tibi arról loopolt párszor, hogy mivel ők egy pár az nem érdekel senkit, ők verekedhetnek...
Ami természetesen nem igaz, a párkapcsolaton belüli erőszak talán még súlyosabb is az osztrákoknál.
De az se lepne meg ha Tibi ellen is lenne valami eljárás.
A terápiát szerintem bírság helyett kapta, valamelyik rendőr intézte neki amiért agresszív volt, itt Belgiumban legalábbis van ilyen bírság megváltás terápiával opció.
:) kaland
We are all shocked.
Hát ha tudnák mi milyen sokkban vagyunk hónapok óta.
Vannak olyan snecológusok akik évek óta.
Gyöngyike
Tibinek az a maniaja, hogy azert nem o a celpont, mert ha ok verekszenek, az ket no verekedese es azt nem veszik annyira komolyan az osztrakok.
Az agresszios treninget buntetes mellett is kaphatja, nem feltetlenul kivaltonak, hanem plusz fincsisegnek :)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
nem soká indul a live tuti arrafelé is, ordítva hogy lefossa a korcsot, meg mindig is utálta
Rosi?
🕎Endigame🕎
Exit bag. Kenyelmes, fajdalommentes, egyszeruen elalszol. De ha van egy kis esze inkabb benyom egy akkora adag herkat, amibol mar tuti nem ebred fel, de legalabb eleteben eloszor par ropke pillanatra tenyleg boldog lesz.
Streamelni ne felejtsd el te buzi!
A munka nem megoldás.
az mi? magadra zipzarozod es szep lassan megdoglesz?
ennek gusztustalan kene ahol szetposszan a vekni es egy kaposztas vodorben kell temetni.
Ettől fix rémálmaim lesznek.
NSZKSZ!
Nem feltétlenül nem
igazi SCP alapanyag a fiu
persze, hogy van még lejjebb. ugyanez, csak sokkal lejjebb a hitelspirálban.
most a személyi hitel + hitelkártyák összesen 35 ezernél járnak, a havi törlesztő + kamat együtt 750 euró.
a segély és a yt pénz együtt 2000 euró. plusz géza törleszt neki havi 350 eurót. (egyelőre hajlandó) plusz deficás havi 100 euró.
az állandó kiadásai 2500 euró.
látható, hogy simán kihúzza hónapokig még akkor is, ha havi 1000 euróval költ többet. de még havi 2000 plusz költés is belefér ha a tranyóék maradnak.
nem is értem, hogy mit drámázik az öngyilkossággal. itt csak arról van szó, hogy most felugrik pár ezer euróval hitelkártya adósság.
Ha másnak azt loopolhatja, hogy van pénz, akkor ő is elhiszi, nincs gond. Az már rosszabb, ha csak magának mantrázhatja, de most nem is ő loopol, hanem az anyja, ráadásul azt, hogy nincs pénz.
Golda repeszti az autipáncélt rendesen.
a kozvetitocegeknel kene elvagni a zsinort egy tenyfeltarassal, hogy rontja a renomejukat ha egy ilyen beteg bunozot kozvetitenek ki a partnerekhez.

Igen, es az oxigenhianyt sem erzed, nem kezdenek el panikolni az osztoneid, csak szepen lassan orok alomra szenderulsz. Tul kegyes halal ez a pedofilnak.
A munka nem megoldás.
Ó ugye szenijor phejlesztő.
Projektmunkák hahó, igazi frílánszer a gyagyás.
hmmm a jó öreg CO2.
ügyes szerkezet, szerintem elbaszná ezt is az a baj, ott szerencsétlenkedne meg folyamat csörögne a messenger.
lehet srácok, be kell áldoznunk egy máv dolgozó lelkét ezért a buliért és bízni hogy megtalálja a peront amin átrobog a kör IC...
Az ügyfelem hajandó lenne alkohollal és gyógyszerekkel támogatni az akciót azzal a feltétellel, hogy a híres rendező, Kovi instruálja a szereplőket.
co2-vel pont nem működik
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
ügyes szerkezet, szerintem elbaszná ezt is az a baj, ott szerencsétlenkedne meg folyamat csörögne a messenger.
"de miért hívsz, mit tudsz hozzátenni a műsorhoz?" szinte látom magam előtt a jelenetet :DDDD
ez a fireg arzent lelegez ki? sry azt hittem hogy az a koncepcio hogy telelelegzed co2vel a zacsit kozben a kis cso mint moderator epp annyi oxigent aramoltat be hogy ne legyen fulladas hanem csak lassu elfogyas.
héliumot kell àllítólag betolni a csövön
Héliumot használnak inert gázként, a co2 önkéntelen zacskótépést okozhat.
Túl sok a macera, maradjunk a heroinnál, csak pár ezer fütyi.
Lehet én kombinálom túl a dolgokat, de túl gyakran hangzik el a live-ban, ha Tibire terelődik a szó: neeeeem nemnemnem róla most nincs szó, neeeem.
Ilyenkor valószínűleg inkább magát szeretné meggyőzni?

mar epp az utolsokat röttyenné mikor TIRIDI TÜRÖDIPPPPP :D
Említettem Ronnie McNutt megoldását, másfél éve Face liveban fogott egy shotgunt és ráharapott. Sodi a hírekbe is bekerülne úgyis ez a vágya. Igaz az ötlet nem eredeti.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Gyagyás amúgy a kurva anyád, itt csinálják ingyen a könyvelésed és megse köszönöd
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Biztos nem, mert bár így is meg lehetne halni, csak épp rettentő kínos lenne.
Az ilyen jellegű megoldások arra a biológiai tényre szoktak épülni, hogy a légszomjat nem az oxigénhiány, hanem a magas CO2 szint okozza az embernél. Ezért ha valamilyen semleges, élettani hatással nem rendelkező gázt (pl. tiszta, oxigénmentes nitrogént) lélegez be az ember, akkor nagyon gyorsan megfullad anélkül, hogy légszomjat érezne. Szinte csak elszédül és elájul.
Szóval ez is valami ilyesmi lehet.
ma is tanultam valamit. kösz :D
bár az én stílusom az lenne, hogy lemennék nyiregyre venni egy berettát és hajnalban egy jó üveg bor után ledugnám a torkomon a sajkodi öbölben és paff.
mondjuk én az a fajta vagyok, aki a legnagyobb fosban egy apró dallamtól vagy pillanattól is instant jól vagyok, nem fenyeget a veszély.
viszont korcs téged bíztatlak, neked semmi értelme az egésznek.
Mintha csak a saját gondolataimat olvasnám.
+1000
bár a herbertnek eroszakos megdoglest kivannek. es na amiatt a fereg miatt ulnek is par evet buszken.
/off
evidenciákat. ezért könyvelem fejben az életét. ez most szép ütés, de az igazi hatását csak 3-4 hónap munkanélküliséggel, és egy drága költözéssel éri el.
nincs sok időnk, 2025 májusában kifut a személyi hitele, és akkor minden hónapban 600 euróval kevesebb lesz a kiadása.
nincs sok időnk, 2025 májusában kifut a személyi hitele, és akkor minden hónapban 600 euróval kevesebb lesz a kiadása.
szerintem nekem előbb végem lesz
plusz kérdés, hogy kikötbérezik-e projektastól vagy csak takarodjon + cigánymárkék vagy géza mennyiért vállalja a költöztetést vienna, austria vagy púpszász környékére.
mert azt a lomot railjettel haza nem hozza 10 fordulóval sem.
*Samsung Over the horizon starts playing*
nincs sok időnk, 2025 májusában kifut a személyi hitele
egyetértek.
most már kb 1-2 hónapon belül ki tudjuk rúgatni a korcsot. ez már önmagában elképesztő teljesítmény ettől a nagyszerű tanszéktől.
de ha győzni akarunk, akkor már a jelentkezés során tudnunk kéne hol interjúzik és megelőző csapást mérni. ehhez valahogy még egy szintet kéne lépne a tudományágnak. szerintem sikerülni fog.
3 tétel szerencsés együttállása kell az igazi, nagybetűs örülhettek kommenthez.
1. 3-4 hónap munkanélküliség
2. egy drága költözés
3. egy komoly pénzbüntetés a judgaverés miatt
ez így 15 ezer euró is lehet együtt. és akkor új személyi hitel jöhet a 20-25 ezres hitelkártya adósság kiváltására, vagy ha azt nem kapja meg, akkor egy tényleges csőd.
úgyhogy mindenki kezdje el nézni a titok című filmet.
szerintem inkább xbox pittyegés közben lője ki az agyát
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Stílszerűen a szétvert tablet kijelzőjének darabjaival vágja fel az ereit miközben üvölt, hogy "méééé háthúúúsz péééé?!!!!"
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi

Vekniösszehasonlítás, felül egy melócsámentesített vekni, míg alul egy melócsával szennyezett vekni látható.
Ahogy ismerem a "minőségi" lájvokat tőle: pont lemerülne az a kibaszott akkumulátor a fos kameráján, vagy túlmelegedne mielőtt elbaszná a vonat.
Bámulhatnánk a híres sodrony-féle No Signal -t
Pont ezek nem szoktak kapásból sikerülni, iszonyatos eredménnyel, nagy tapasztalat és bátorság kell az utolsó pillanatig egy valóban jól, pontosan kivitelezett végső lövéshez, pláne pisztollyal.
Btw ez a semleges gázos is csak az alanynak kevéssé fájdalmas -elvileg- nem véletlenül nem alkalmazzák pl. modern kivégzéseknél, egyrészt relatíve lassú, senki nem akar 40+percet feszengeni, mikor bólint már a doki, másrészt nem néz ki valami jól az "eredmény", hisz végsősoron fulladásról van szó.
Régi mániám viszont, hogy folyamatosan vannak valódi öngyilkossági gondolatai is, ha egyedül van, azért keresett valakit maga mellé, ezért jobbak a csövesek is, mint a magány.
Van a gondolatmenetedben egy logikai baki. Mégpedig, mivel Sodit egyáltalán nem érdekli magán kívül senki, mert szociopata, ezért nem is fog magának ártani soha, maximum annyira, hogy sajnálatot ébresszen másokban. Így a "mániád" nem megalapozott. Nagy valószínűséggel az, hogy ő ilyet állít, az is annak tudható be, hogy figyelmet akar. A magány pedig azért kínzó neki, mert egyszerűen nem tudja érvényesíteni a felsőbbredűségét amit úgy gondol, hogy eg y létező dolog.
Várjá, számolom!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nem vetném el egyből ascites trolléga gondolatait, véleményem szerint eddig elég pontos rálátása volt mi lehet a vekniben.
Szvsz. fifike nem egy mentális rendellenességgel rendelkezik.
A nárcizmus bizony odabasz néha a saját kamuszelfjének, ha egyedül hagyják a saját gondolataival. Nem véletlenül társfüggők... Ilyenkor előjöhetnek ilyen öngyi dolgok, de ne aggódjunk, gyáva a gyagyás és valamit/valakit úgyis talál aki majd visszapumpálja azt a hamis szelfet. (youtube/pénz/mejcica)
Rendben Sanyibá, elfogadom az érvelést, logikusan hangzik. Csupán a szociopátiára hagyatkozva gondolkodtam. De valóban összetettebb problémával van dolgunk. Talán születése pillanatában a Kaporszakállú befüvezve felcsapta a nagy Pszchológia könyvet, és rátestálta az 50-300-ik oldalig az összes rendellenességet.
Nagyjából ez lehet a helyzet, és ezek az emberek nyilván nem is látják be, hogy velük lenne probléma.
Akkor szoktak ezek kiderülni, mikor valami bántalmazási v egyéb bűncselekménybe keveri őket az életvitelük és el kell menniük utána fejtágításra.
Na itt szokta kiszúrni a dilidoki mizu van.
Szerintem most ennek a kapujában vagyunk :)
Nem irigylem azt az orvost (és/vagy terapeutát), aki megkapja az ügyet...nagyon nem.
Szerző:
GoForIt
Mar 21, 2022 20:20:36
Válasz
(4)
Sodrák, Májas futárként többet keres, mint te, munkanélküli szhar. Vagyis Májsz feletted áll. Övé Tibi.
Mar 21, 2022 20:20:36
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 20:20:40
x136)
elárulok egy titkot: a pirítós nem ráz, így halált sem okoz. :)
dehát nincs kádja sem, onnan is bannolta a melócsá.:)))
Bejlin
(
x8)
Mar 21, 2022 20:21:29
x8)
és zuhanás közben még mindig tud mást hibáztatni.
Arról eszembe jutott egy jelenet a Svejk a derék katona című filmből. Amikor Svejk miközben az ellenség tüzérséggel lövi őket feláll és a fedezékből elkezd kiabálni az ellenség felé hogy fejezzék ezt be, még a végén megsérül valaki!
Bejlin
(
x8)
Mar 21, 2022 20:22:50
x8)
Endre szerint veszélyes az öngyilkosság.
Erre akartam reagálni.
miskolcigány
(
x5)
Mar 21, 2022 20:24:09
x5)
Az nem lehet, hogy a kirúgáson túl egy kártérítési igényt is benyújtottak vele szemben, hiszen pr-bajt okozott a cégnek és emiatt akar ellenkeresetet benyújtani?
Nagyon nevetnek ha igy lenne, de ha en ceg lennek inkabb kovetkezetesen letagadnam, hogy valaha is kozom volt hozza, nem meg kozszemlere tennem azert a ketto fillerert amit egy ilyen nyomorultrol le lehet gombolni.
echelon mérnök
Mar 21, 2022 20:24:42
És mi lehet amivel Jutka ellen készül?
Elmeorvosit akar rá kérni, hogy legyen papírja arról, hogy Judka beszámíthatatlan és nem tudja mit beszél?
Elmeorvosit akar rá kérni, hogy legyen papírja arról, hogy Judka beszámíthatatlan és nem tudja mit beszél?
Mar 21, 2022 20:24:42
Ásó27
(
x68)
Mar 21, 2022 20:25:11
x68)
broni
(
x45)
Mar 21, 2022 20:26:44
x45)
menjél ki a hős uccába hősködni.
sörösterv
(
x4)
Mar 21, 2022 20:27:07
x4)
img src="https://img.sodika.dk/imgur.com/DgUoDMP.png
Milyen jól kezelte őket :)
És nyugi is van. Stresszmentes :)
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 20:27:48
x136)
kezeli őket, a melócsá bevédi, a szülinapjától kezdve nem lesznek váratlan helyzetek, mindenki rendesen törleszteni fog, faszaság lesz, stb.
sneci téves jóslatai.
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 21, 2022 20:27:52
Azért esküvő ugye lesz, Endi??
Nem feltétlenül nem
Mar 21, 2022 20:27:52
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 21, 2022 20:28:31
x11)
Anyád hogy van Endre?
Megint arra játszottál ebben lájvszban, hogy megsajnáljanak.
Hidd el, egyre kevesebben vannak.
Undorító voltál, most is az vagy, az is maradsz.
Ennyit tudok elmondani. :)
Megint arra játszottál ebben lájvszban, hogy megsajnáljanak.
Undorító voltál, most is az vagy, az is maradsz.
Ennyit tudok elmondani. :)
ascites
(
x57)
Mar 21, 2022 20:31:32
x57)
És mi lehet amivel Jutka ellen készül?
Vagy mégis megpróbálja feljelenti hamis vádért, amit eddig azért nem tett meg, mert magányindítványos.
Talán azt hiszi (és nem lepne meg, ha a nagytudású jogi csapata, alias Golda is erre hajtaná), hogy ha lenne papírja arról, hogy a varangy combján lévő sérüléseket nem ő okozta, akkor azzal semmissé tenné a tabletes fejbenyomást, fojtogatást, csirkeboxot és végsősoron a kirúgását is.
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2022 20:31:40
x24)
A betelefonalos felkerdezoknek kellene csinalni egy rovid, velos osszefoglalot a sneci buneirol, es addig utni vele az autipajzsot, amig be nem latja, hogy bizony nagyon sok embernek artott, igy vagy ugy. Hatha akkor veszulne vegre a kotel.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 20:32:17
x6)
...Megint arra játszottál ebben lájvszban, hogy megsajnáljanak.
Azért Vahúr nekem úgy hallatszott becummantotta púpos önsajnáltatását és kicsit mintha hajlana is arra, hogy ne basztassák tovább.
VAHÚR! Nagyon remélem, hogy csak a másik pofont akarod kiosztani és ezzel lure-olod csak be a barlangodba!
Minden más csak hetyetye!
GoForIt
Mar 21, 2022 20:33:23
Sodrony, ha zavar, hogy dobog a szíved akkor ajánlom a példaképedet lekopizni: ráharapsz egy ciánkapszulára és közben fejbelövöd magad. Bármelyikünket megkéred, lelocsoljuk a tetemedet pár kanna benzinnel és felgyújtunk.
Mar 21, 2022 20:33:23
max5enutálnak
(
x47)
Mar 21, 2022 20:36:46
x47)
Legyen öngyilkosság-tervező live! Gondolkodjunk együtt!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 21, 2022 20:37:02
x11)
Azért anyagboj azt mondta neki, nem Lyudga kapott code reviewt, hanem csicska Sodi.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 21, 2022 20:38:55
x11)
A betelefonalos felkerdezoknek kellene csinalni egy rovid, velos osszefoglalot a sneci buneirol, es addig utni vele az autipajzsot, amig be nem latja, hogy bizony nagyon sok embernek artott, igy vagy ugy. Hatha akkor veszulne vegre a kotel.
Zacskóarcú Kozma, ha arról van szó (senki nem tudja miről) holnap kibassza a talpbélést a szájából. :)
ascites
(
x57)
Mar 21, 2022 20:39:38
x57)
Azért soha nem fogja elrekkenteni magát, mert rájön, hogy másokkal mit tett. Nem érdeklik mások ugyanis, őszintén nem. Egyszerűen felesleges időhúzásnak tartja ezt hallgatni, azért tiltakozott azellen, hogy a betelefonáló elkezdje mondani.
Öngyilkossági kísérletet most csak azért néznék ki belőle, mert meg akarja leckéztetni vele pl. Jutkát, Gézát vagy az anyját. Azért is mondogatja, hogy veszélyes. Egy passzív-agresszív büntetésnek szánná, hogy aztán tutujgassák a kórházban. Nem tudja, hogy zártra is kerülhetne miatta.
echelon mérnök
Mar 21, 2022 20:40:40
Hmm ebben van logika. Viszont ehhez kellene Tibi vallomása is, lehet azzal hülyíti Tibit, hogy vállalja be?
Tibi arról loopolt párszor, hogy mivel ők egy pár az nem érdekel senkit, ők verekedhetnek...
Ami természetesen nem igaz, a párkapcsolaton belüli erőszak talán még súlyosabb is az osztrákoknál.
De az se lepne meg ha Tibi ellen is lenne valami eljárás.
A terápiát szerintem bírság helyett kapta, valamelyik rendőr intézte neki amiért agresszív volt, itt Belgiumban legalábbis van ilyen bírság megváltás terápiával opció.
Mar 21, 2022 20:40:40
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 20:44:12
x30)
ne aggódj Endre, nem fog már sokáig dobogni az a szív. minden sejted, az utolsó szénatomod is menekülni akar ebből a gyalázatos földi inkarnációból te utolsó féreg!
LÉLEGEZZ! KI - BE. LÉLEGEZZ.
ROHADÉK.

ROHADÉK.

Gyöngyvirágos kert
Mar 21, 2022 20:45:06
:) kaland
We are all shocked.
Hát ha tudnák mi milyen sokkban vagyunk hónapok óta.
Vannak olyan snecológusok akik évek óta.
Mar 21, 2022 20:45:06
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 21, 2022 20:45:23
x11)
.
.
Tibinek az a maniaja, hogy azert nem o a celpont, mert ha ok verekszenek, az ket no verekedese es azt nem veszik annyira komolyan az osztrakok.
Az agresszios treninget buntetes mellett is kaphatja, nem feltetlenul kivaltonak, hanem plusz fincsisegnek :)
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 20:46:55
x30)
+ annyit kérek, hogy ne vonat elé vesd magad, kár lenne ha egy ilyen patkány miatt egy mozdonyvezeto évekig rottyra kerulne lelkileg nem tudvan, hogy milyen csoda reszese volt.
vannak remek oldalak tippekkel, trukkokkel - majd trollégák linkelik.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 21, 2022 20:47:35
x11)
Kőműves "Ádámcsutkás" KaffTibi valószínűleg ma megkapta a jutyúb pénzt, szerintem már nem józan Lyudgával együtt, nála van több hitelkártya is...
Most nem mer lájvozni, így viszont a jövő hónapban karcsúbb lesz a bevétel. :)
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 20:48:14
x30)
Kőműves "Ádámcsutkás" KaffTibi valószínűleg ma megkapta a jutyúb pénzt, szerintem már nem józan Lyudgával együtt, nála van több hitelkártya is...
nem soká indul a live tuti arrafelé is, ordítva hogy lefossa a korcsot, meg mindig is utálta
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 21, 2022 20:49:09
A mai rész utáni kérdések: van ennél még lejjebb Snecinek? Mi lesz a következő évadban? Vajon Tiborsz ezek után is "mellette marad"?
Mindez kiderül a következő részben!
(Jobb ez mint a Barátok Közt.)
Nem feltétlenül nem
Mar 21, 2022 20:49:09
sittessanyi
(
x7)
Mar 21, 2022 20:52:08
x7)
Gyöngyvirágos kert
Mar 21, 2022 20:52:36
Ha nincs lové nincs nő! (akarom mondani Tibi)
Gyöngyike
Mar 21, 2022 20:52:36
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 21, 2022 20:52:57
x19)
Halállista:
(frissítve ma)
- Lyutka
- Hannes
- Gèjza (ez csak titokban, mert tőle retteg)
(frissítve ma)
- Lyutka
- Hannes
Penzmento
(
x6)
Mar 21, 2022 20:54:21
x6)
Halállista:
(frissítve ma)
- Lyutka
- Hannes
(frissítve ma)
- Lyutka
- Hannes
Rosi?
miskolcigány
(
x5)
Mar 21, 2022 20:55:08
x5)
+ annyit kérek, hogy ne vonat elé vesd magad, kár lenne ha egy ilyen patkány miatt egy mozdonyvezeto évekig rottyra kerulne lelkileg nem tudvan, hogy milyen csoda reszese volt.
Exit bag. Kenyelmes, fajdalommentes, egyszeruen elalszol. De ha van egy kis esze inkabb benyom egy akkora adag herkat, amibol mar tuti nem ebred fel, de legalabb eleteben eloszor par ropke pillanatra tenyleg boldog lesz.
Streamelni ne felejtsd el te buzi!
40_éves_junior
(
x6)
Mar 21, 2022 20:56:00
x6)
Hol vagy már endre? Hát ki fogja fölényeskedve megvédeni a nevedet? Mondjuk eddig se védte senki, de legalább te próbálkoztál vele, és nagyon vicces volt nézni ahogy vergődsz.
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 20:56:33
x30)
Exit bag.
ennek gusztustalan kene ahol szetposszan a vekni es egy kaposztas vodorben kell temetni.
sarokülőgarnitúra
Mar 21, 2022 20:56:36
Arról valakinek van infója, hogy a hüvelykujj arcú Géza miért volt böriben?
Mar 21, 2022 20:56:36
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 21, 2022 20:59:01
ne aggódj Endre, nem fog már sokáig dobogni az a szív. minden sejted, az utolsó szénatomod is menekülni akar ebből a gyalázatos földi inkarnációból te utolsó féreg!
ROHADÉK.
ROHADÉK.
NSZKSZ!
Mar 21, 2022 20:59:01
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 21, 2022 20:59:34
x19)
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 20:59:37
x30)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
igazi SCP alapanyag a fiu
féregnyulvány
(
x7)
Mar 21, 2022 21:00:05
x7)
kéne egy roller, elmenekülhetsz vele a világ végére a gondjaidtól endre!
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 21:00:27
x136)
A mai rész utáni kérdések: van ennél még lejjebb Snecinek? Mi lesz a következő évadban? Vajon Tiborsz ezek után is "mellette marad"?
persze, hogy van még lejjebb. ugyanez, csak sokkal lejjebb a hitelspirálban.
most a személyi hitel + hitelkártyák összesen 35 ezernél járnak, a havi törlesztő + kamat együtt 750 euró.
a segély és a yt pénz együtt 2000 euró. plusz géza törleszt neki havi 350 eurót. (egyelőre hajlandó) plusz deficás havi 100 euró.
az állandó kiadásai 2500 euró.
látható, hogy simán kihúzza hónapokig még akkor is, ha havi 1000 euróval költ többet. de még havi 2000 plusz költés is belefér ha a tranyóék maradnak.
nem is értem, hogy mit drámázik az öngyilkossággal. itt csak arról van szó, hogy most felugrik pár ezer euróval hitelkártya adósság.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 21:05:53
x136)
az oké, hogy a trash körhöz csatlakozás miatt állt elő ez a helyzet, de a havi 500 euró yt bevétel is a trashnek köszönhető, sneci. ne sírjon a pofád, hogy judga, meg géza. előre megmondtuk, hogy meg fogod szopni. ott a yt pénzecske, ölelgessed azt ha sírásra áll a picsaszád.
ascites
(
x57)
Mar 21, 2022 21:06:26
x57)
Ha másnak azt loopolhatja, hogy van pénz, akkor ő is elhiszi, nincs gond. Az már rosszabb, ha csak magának mantrázhatja, de most nem is ő loopol, hanem az anyja, ráadásul azt, hogy nincs pénz.
Golda repeszti az autipáncélt rendesen.
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 21, 2022 21:08:40
x11)
Gyagya, szerinted a jelenlegi 327 forumlatogato rajongo, vagy nepunnepely van, mindannyian kozossegileg orulunk a pofaraesesednek es pezsgozgetve varjuk, milyen szanalmas hetyetyevel fogsz esetleg megjelenni a kommenthaveroknal? :)
Hanyan is utalnak max? 5? :) Mikor szamoltad utoljara?:)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
40_éves_junior
(
x6)
Mar 21, 2022 21:12:47
x6)
8 órája néma a púpfal, mi ez ha nem shiker?
Fakenguru
(
x5)
Mar 21, 2022 21:13:23
x5)
Szerintem annyi történt, hogy a cége a kirúgás mellé még meg is fenyegette hogy feljelentik a rendőrségen, és most könyörögni megy, hogy ezt elkerülje, bár sejti hogy késő.
Hát azért hetyetye.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 21:18:00
x136)
én most már arra leszek kíváncsi, hogy veszik-e a fáradságot a linzi it cégek, és felhívják-e az előző melócsákat, mielőtt felveszik.
a partners bank nincs benne a cv-ben, de van 4 cég 18 hónap alatt. nem lehetnek olyan hülyék, hogy átlag 3,5 hónapos munkaviszonyok után nem veszik le, hogy miről van szó.
ezért is lenne fontos egy jó tényfeltáró anyag. semmi túlzás, csak a nőverés és a sorozatos kirúgások.
a show úgy lenne érdekesebb, ha 3-4 hónapig elhúzódna az álláskeresés, és el kellene költözni egy másik városba. 10-15 ezer eurós lyuk kell a költségvetésbe, hogy sneci rendesen gyorsuljon a spirálban.
a partners bank nincs benne a cv-ben, de van 4 cég 18 hónap alatt. nem lehetnek olyan hülyék, hogy átlag 3,5 hónapos munkaviszonyok után nem veszik le, hogy miről van szó.
ezért is lenne fontos egy jó tényfeltáró anyag. semmi túlzás, csak a nőverés és a sorozatos kirúgások.
a show úgy lenne érdekesebb, ha 3-4 hónapig elhúzódna az álláskeresés, és el kellene költözni egy másik városba. 10-15 ezer eurós lyuk kell a költségvetésbe, hogy sneci rendesen gyorsuljon a spirálban.
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:20:36
x30)
hahó
a kozvetitocegeknel kene elvagni a zsinort egy tenyfeltarassal, hogy rontja a renomejukat ha egy ilyen beteg bunozot kozvetitenek ki a partnerekhez.
A régnemlátott buzidémon
Mar 21, 2022 21:21:02

Mar 21, 2022 21:21:02
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:22:26
x30)
amugy ott a macskaolban latom a revai mellett a lenin osszes is ott figyel.
a ven komcsi gyongyi oda jar ki szeanszra?
a ven komcsi gyongyi oda jar ki szeanszra?
miskolcigány
(
x5)
Mar 21, 2022 21:23:49
x5)
Igen, es az oxigenhianyt sem erzed, nem kezdenek el panikolni az osztoneid, csak szepen lassan orok alomra szenderulsz. Tul kegyes halal ez a pedofilnak.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 21:24:10
x6)
...nem lehetnek olyan hülyék, hogy átlag 3,5 hónapos munkaviszonyok után nem veszik le, hogy miről van szó...
Ó ugye szenijor phejlesztő.
Projektmunkák hahó, igazi frílánszer a gyagyás.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 21:24:18
x136)
ha a tranyóék visszamennek, a kezdeti sokk után arra számítok, hogy elkezdődik egy keményebb piálási szakasz, hiszen nem kell bemenni a melócsába, csak küldözgetni kell a cv-ket. hetente 2 online interjú lesz max amikor kicsit józannak kell maradni. napi 15 sör alatt nem fog megállni. és ez 600 euró/hónap. ez menjen 3 hónapig, és akkor majd érdekesebb lesz a műsor. főleg ha a büntetőeljárás is beérik, és elkaszálják 5 ezer euróra.
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:25:11
x30)
hmmm a jó öreg CO2.
lehet srácok, be kell áldoznunk egy máv dolgozó lelkét ezért a buliért és bízni hogy megtalálja a peront amin átrobog a kör IC...
púpospúp
(
x2)
Mar 21, 2022 21:25:44
x2)
tetszik ez a mostani időszak, öngyilkosságról álmodozik, de túl gyáva megtenni
mondhatjuk sneci, hogy halálvágyad van?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
mondhatjuk sneci, hogy halálvágyad van?
Egy Vlognéző Gyerek
(
x2)
Mar 21, 2022 21:26:12
x2)
Viktorsz, vidd be a kegyelemdöfést a veknifejűnek, kúrd le élő adásban a Mercit a kedvünkért! Könyörögve kérünk!
Putyputyputy HALLO
Broni managere
Mar 21, 2022 21:27:34
Viktorsz, vidd be a kegyelemdöfést a veknifejűnek, kúrd le élő adásban a Mercit a kedvünkért! Könyörögve kérünk!
Az ügyfelem hajandó lenne alkohollal és gyógyszerekkel támogatni az akciót azzal a feltétellel, hogy a híres rendező, Kovi instruálja a szereplőket.
Mar 21, 2022 21:27:34
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 21, 2022 21:28:19
x4)
hmmm a jó öreg CO2.
co2-vel pont nem működik
féregnyulvány
(
x7)
Mar 21, 2022 21:29:41
x7)
addig ne temessétek amíg nincs mario meg tagos videó
a hotyfoltozós troll
Mar 21, 2022 21:30:25
"de miért hívsz, mit tudsz hozzátenni a műsorhoz?" szinte látom magam előtt a jelenetet :DDDD
Mar 21, 2022 21:30:25
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:30:58
x30)
co2-vel pont nem működik
ez a fireg arzent lelegez ki? sry azt hittem hogy az a koncepcio hogy telelelegzed co2vel a zacsit kozben a kis cso mint moderator epp annyi oxigent aramoltat be hogy ne legyen fulladas hanem csak lassu elfogyas.
Vitalakademie PR
Mar 21, 2022 21:32:20
Hello Forum Dudes,
We think itz easier to commincate here than E-Mail all of u big daddys. Thnk u for ur E-Mailz.
We can guarantee u niggaz that Mr. Kiss - he not longer worker of us anymore.
After receiving this violent ass video linkz we decided to stop working with da motherfucker.
The only good Mr. Kiss is a fired Mr. Kiss.
We are not responsible for his motherfucking video contentz.
We mentionz again that we is completely against violence. We is niggaz and peaceful niggaz company. Thnk u for ur informations cause we aint know shit before at all.
da best Rosi
Mit besten Grüssen, Rosi
Vitalakademie
We think itz easier to commincate here than E-Mail all of u big daddys. Thnk u for ur E-Mailz.
We can guarantee u niggaz that Mr. Kiss - he not longer worker of us anymore.
After receiving this violent ass video linkz we decided to stop working with da motherfucker.
The only good Mr. Kiss is a fired Mr. Kiss.
We are not responsible for his motherfucking video contentz.
We mentionz again that we is completely against violence. We is niggaz and peaceful niggaz company. Thnk u for ur informations cause we aint know shit before at all.
da best Rosi
Mit besten Grüssen, Rosi
Vitalakademie
Mar 21, 2022 21:32:20
cronica_masturbica
Mar 21, 2022 21:32:23
Mar 21, 2022 21:32:23
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 21:32:31
x6)
co2-vel pont nem működik
Héliumot használnak inert gázként, a co2 önkéntelen zacskótépést okozhat.
Túl sok a macera, maradjunk a heroinnál, csak pár ezer fütyi.
Lehet én kombinálom túl a dolgokat, de túl gyakran hangzik el a live-ban, ha Tibire terelődik a szó: neeeeem nemnemnem róla most nincs szó, neeeem.
Ilyenkor valószínűleg inkább magát szeretné meggyőzni?
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:32:32
x30)

mar epp az utolsokat röttyenné mikor TIRIDI TÜRÖDIPPPPP :D
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 21, 2022 21:33:18
x6)
Említettem Ronnie McNutt megoldását, másfél éve Face liveban fogott egy shotgunt és ráharapott. Sodi a hírekbe is bekerülne úgyis ez a vágya. Igaz az ötlet nem eredeti.
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 21, 2022 21:33:57
x13)
ha a tranyóék visszamennek, a kezdeti sokk után arra számítok, hogy elkezdődik egy keményebb piálási szakasz, hiszen nem kell bemenni a melócsába, csak küldözgetni kell a cv-ket. hetente 2 online interjú lesz max amikor kicsit józannak kell maradni. napi 15 sör alatt nem fog megállni. és ez 600 euró/hónap. ez menjen 3 hónapig, és akkor majd érdekesebb lesz a műsor. főleg ha a büntetőeljárás is beérik, és elkaszálják 5 ezer euróra.
Gyagyás amúgy a kurva anyád, itt csinálják ingyen a könyvelésed és megse köszönöd
-
Mar 21, 2022 21:34:13
Biztos nem, mert bár így is meg lehetne halni, csak épp rettentő kínos lenne.
Az ilyen jellegű megoldások arra a biológiai tényre szoktak épülni, hogy a légszomjat nem az oxigénhiány, hanem a magas CO2 szint okozza az embernél. Ezért ha valamilyen semleges, élettani hatással nem rendelkező gázt (pl. tiszta, oxigénmentes nitrogént) lélegez be az ember, akkor nagyon gyorsan megfullad anélkül, hogy légszomjat érezne. Szinte csak elszédül és elájul.
Szóval ez is valami ilyesmi lehet.
Mar 21, 2022 21:34:13
Bejlin
(
x8)
Mar 21, 2022 21:35:42
x8)
Egyébként nem lepődnék meg ha hamarosan kijönne a recskás egy olyan vekniflokkal amiben azt ecseteli hogy ő teljesen tönkrement abban hogy vonatokat szarjon ide nekünk és ezért ő egy nemzetyi hőty mivel feláldozta magát értünk. Nem beszélve a 2006-os eseményekről amikor kiment tüntetők seggét és lábát videózgatni rossz minőségben.
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:35:48
x30)
bár az én stílusom az lenne, hogy lemennék nyiregyre venni egy berettát és hajnalban egy jó üveg bor után ledugnám a torkomon a sajkodi öbölben és paff.
mondjuk én az a fajta vagyok, aki a legnagyobb fosban egy apró dallamtól vagy pillanattól is instant jól vagyok, nem fenyeget a veszély.
viszont korcs téged bíztatlak, neked semmi értelme az egésznek.
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2022 21:37:19
x24)
Sodi?! Miert nem jossz es nevetsz egyutt a kommenthaverokkal? Ne legyel besavanyodott fasz!
Sheldon
(
x2)
Mar 21, 2022 21:38:09
x2)
Mikor tanulja meg végre az összes trash ha kiteszik magukat a netre annak következménye van? Főleg ha szemtelen, arrogáns, hülye pöcsként viselkednek. A trollokkal nem jó baszakodni. Halkan megjegyzem annyira jó lenne ha a sümegi koldust látnám egyszer az életben így szenvedni mint ma a veknit. Tudom ez a sodifórum de a mai nap olyan mintha karácsony lenne. Én még ezt szeretném a Jézuskától kérni.
Rossz ratyeee
Mar 21, 2022 21:38:45
Ez is csak a show resze gyagyas! :)
Mar 21, 2022 21:38:45
MaxPayne
(
x24)
Mar 21, 2022 21:39:14
x24)
Tenyleg! Hogy is szokta mondani? Ő mindent rendbetett az orszagban, ezert nyugodt szivvel mehetett ki kulfodre; a gep forog, az alkoto pihen.
Ez is szepen oregedett! :D
Ez is szepen oregedett! :D
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:39:43
x30)
+1000
bár a herbertnek eroszakos megdoglest kivannek. es na amiatt a fereg miatt ulnek is par evet buszken.
/off
sittessanyi
(
x7)
Mar 21, 2022 21:42:03
x7)
szerelmi bánat, ráeszmélés hogy nem vagy hetero, rendőri feljelentések, sorozatos megszégyenítések, hajléktalanság, romokban lévő egészség, a saját anyád is kitagad.
ezek többé-kevésbé leperegnek az autipajzsról, de ha meginog az egzisztenca, akkor már rögtön öngyilkosságon gondolkodik.
a pénz a gyenge pontja a zsidajának.
és persze nszksz az intervencionalista szakosztálynak.
a #DoNotEmployWomanBeater kampány kvázi a mi atombombánk, ami bárhol bevethető lesz innentől :)
ezek többé-kevésbé leperegnek az autipajzsról, de ha meginog az egzisztenca, akkor már rögtön öngyilkosságon gondolkodik.
és persze nszksz az intervencionalista szakosztálynak.
a #DoNotEmployWomanBeater kampány kvázi a mi atombombánk, ami bárhol bevethető lesz innentől :)
Ostrommanó
Mar 21, 2022 21:42:16
Hahó!
Sodi, megtaláltam a cicamobil afrikai tesóját hasonlóan megkímélt állapotban.
Nem akarod ezt is megvenni? Ebben eléldegélhetsz ha anyád kidob a házból. Afrikában talán tovább bírnád ,,programozóként" te pedofil féreg.
www.youtube.com/watch?v=4qvIUPLsOd4
buzik....
Sodi, megtaláltam a cicamobil afrikai tesóját hasonlóan megkímélt állapotban.
Nem akarod ezt is megvenni? Ebben eléldegélhetsz ha anyád kidob a házból. Afrikában talán tovább bírnád ,,programozóként" te pedofil féreg.
www.youtube.com/watch?v=4qvIUPLsOd4
Mar 21, 2022 21:42:16
SyntaxError
(
x24)
Mar 21, 2022 21:45:51
x24)
Ha lezárul(t) egy linzi lakhatás, akkor ne felejtsük, hogy az új lakáshoz is le kell(ene) tennie kauciót.
Az is oda fog baszni egy kis nem feltétlenül tervezett kiadásocskát.
Különösen, hogy a lelakott linzi recskaodu után nem fog visszakapni semmit.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 21:46:02
x136)
evidenciákat. ezért könyvelem fejben az életét. ez most szép ütés, de az igazi hatását csak 3-4 hónap munkanélküliséggel, és egy drága költözéssel éri el.
sodi mája
Mar 21, 2022 21:47:53
szerintem nekem előbb végem lesz
Mar 21, 2022 21:47:53
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:48:14
x30)
Ha lezárul(t) egy linzi lakhatás, akkor ne felejtsük, hogy az új lakáshoz is le kell(ene) tennie kauciót.
plusz kérdés, hogy kikötbérezik-e projektastól vagy csak takarodjon + cigánymárkék vagy géza mennyiért vállalja a költöztetést vienna, austria vagy púpszász környékére.
mert azt a lomot railjettel haza nem hozza 10 fordulóval sem.
vladrl
(
x8)
Mar 21, 2022 21:49:41
x8)
endre, ajánld fel a tanszéknek a szetápot. másnak úgysem kell (neked sem)
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 21:49:59
x30)
ami fontos, amin dolgozni kell - hogy ne kapjon melót felső ausztriában, mert onnantól akárhová is próbál cuccolni a tróger, nagyon sokba fog fájni.
PúposFifike
Mar 21, 2022 21:50:46
Mar 21, 2022 21:50:46
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 21, 2022 21:51:09
x8)
Gyagyásbalfasz,szerintem feküdj be a railjet alá,itt-ott 240km/h felett megy,a másodperc tört része alatt darált húst csinál belőled, semmit sem fogsz érezni.
Csak arra figyelj hogy a kellő távolságra tedd a szetápot , nehogy felboritsa a menetszél.
Nehogymá fosch legyen az utolsó lájvsz:-DD
Csak arra figyelj hogy a kellő távolságra tedd a szetápot , nehogy felboritsa a menetszél.
sittessanyi
(
x7)
Mar 21, 2022 21:51:11
x7)
nincs sok időnk, 2025 májusában kifut a személyi hitele
egyetértek.
most már kb 1-2 hónapon belül ki tudjuk rúgatni a korcsot. ez már önmagában elképesztő teljesítmény ettől a nagyszerű tanszéktől.
de ha győzni akarunk, akkor már a jelentkezés során tudnunk kéne hol interjúzik és megelőző csapást mérni. ehhez valahogy még egy szintet kéne lépne a tudományágnak. szerintem sikerülni fog.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 21:51:34
x136)
3 tétel szerencsés együttállása kell az igazi, nagybetűs örülhettek kommenthez.
1. 3-4 hónap munkanélküliség
2. egy drága költözés
3. egy komoly pénzbüntetés a judgaverés miatt
ez így 15 ezer euró is lehet együtt. és akkor új személyi hitel jöhet a 20-25 ezres hitelkártya adósság kiváltására, vagy ha azt nem kapja meg, akkor egy tényleges csőd.
úgyhogy mindenki kezdje el nézni a titok című filmet.
vladrl
(
x8)
Mar 21, 2022 21:52:36
x8)
Puha Slag
(
x7)
Mar 21, 2022 21:55:11
x7)
Stílszerűen a szétvert tablet kijelzőjének darabjaival vágja fel az ereit miközben üvölt, hogy "méééé háthúúúsz péééé?!!!!"
40_éves_junior
(
x6)
Mar 21, 2022 21:55:31
x6)

Vekniösszehasonlítás, felül egy melócsámentesített vekni, míg alul egy melócsával szennyezett vekni látható.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 21:56:00
x6)
Gyagyásbalfasz,szerintem feküdj be a railjet alá,itt-ott 240km/h felett megy,a másodperc tört része alatt darált húst csinál belőled, semmit sem fogsz érezni.
Ahogy ismerem a "minőségi" lájvokat tőle: pont lemerülne az a kibaszott akkumulátor a fos kameráján, vagy túlmelegedne mielőtt elbaszná a vonat.
Bámulhatnánk a híres sodrony-féle No Signal -t
C64korszak
(
x2)
Mar 21, 2022 21:56:45
x2)
Pont ezek nem szoktak kapásból sikerülni, iszonyatos eredménnyel, nagy tapasztalat és bátorság kell az utolsó pillanatig egy valóban jól, pontosan kivitelezett végső lövéshez, pláne pisztollyal.
Btw ez a semleges gázos is csak az alanynak kevéssé fájdalmas -elvileg- nem véletlenül nem alkalmazzák pl. modern kivégzéseknél, egyrészt relatíve lassú, senki nem akar 40+percet feszengeni, mikor bólint már a doki, másrészt nem néz ki valami jól az "eredmény", hisz végsősoron fulladásról van szó.
Sheldon
(
x2)
Mar 21, 2022 21:58:20
x2)
Van a gondolatmenetedben egy logikai baki. Mégpedig, mivel Sodit egyáltalán nem érdekli magán kívül senki, mert szociopata, ezért nem is fog magának ártani soha, maximum annyira, hogy sajnálatot ébresszen másokban. Így a "mániád" nem megalapozott. Nagy valószínűséggel az, hogy ő ilyet állít, az is annak tudható be, hogy figyelmet akar. A magány pedig azért kínzó neki, mert egyszerűen nem tudja érvényesíteni a felsőbbredűségét amit úgy gondol, hogy eg y létező dolog.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 21, 2022 22:00:15
x47)
Gyagya, szerinted a jelenlegi 327 forumlatogato rajongo, vagy nepunnepely van, mindannyian kozossegileg orulunk a pofaraesesednek es pezsgozgetve varjuk, milyen szanalmas hetyetyevel fogsz esetleg megjelenni a kommenthaveroknal? :)
Várjá, számolom!
sittessanyi
(
x7)
Mar 21, 2022 22:00:56
x7)
amúgy labanciában van olyan h erkölcsi bizonyítvány? csekkolják azt munkáltatók?
vagy bármi hasonló?
mert akkor ez is becélozható projekt lenne, így már fel sem vennék. a trollok teát szürcsölve kezelnék a technikát miközben snecit automatice visszautasítanák mindenhol.
ez lehetne a trollok új shaját megoldása
vagy bármi hasonló?
mert akkor ez is becélozható projekt lenne, így már fel sem vennék. a trollok teát szürcsölve kezelnék a technikát miközben snecit automatice visszautasítanák mindenhol.
ez lehetne a trollok új shaját megoldása
trolléga
(
x30)
Mar 21, 2022 22:04:11
x30)
A megelőző csapás szerintem jó ötlet, még most bombázni kell a cégeket, nem kell semmi pedo ügy, csak a gányolásaira (fél év alatt 4 munkahely, hahó) meg a Lyutka verésre felhívni a figyelmet. Amelyik melócsá ezek után alkalmazza az meg is érdemli. A bankhoz, ebconthoz képest ez a távoktatós gányolda is már azért minőségi visszalépés.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 22:05:15
x6)
Nem vetném el egyből ascites trolléga gondolatait, véleményem szerint eddig elég pontos rálátása volt mi lehet a vekniben.
A nárcizmus bizony odabasz néha a saját kamuszelfjének, ha egyedül hagyják a saját gondolataival. Nem véletlenül társfüggők... Ilyenkor előjöhetnek ilyen öngyi dolgok, de ne aggódjunk, gyáva a gyagyás és valamit/valakit úgyis talál aki majd visszapumpálja azt a hamis szelfet. (youtube/pénz/mejcica)
Sheldon
(
x2)
Mar 21, 2022 22:12:15
x2)
Rendben Sanyibá, elfogadom az érvelést, logikusan hangzik. Csupán a szociopátiára hagyatkozva gondolkodtam. De valóban összetettebb problémával van dolgunk. Talán születése pillanatában a Kaporszakállú befüvezve felcsapta a nagy Pszchológia könyvet, és rátestálta az 50-300-ik oldalig az összes rendellenességet.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 22:15:03
x6)
Nagyjából ez lehet a helyzet, és ezek az emberek nyilván nem is látják be, hogy velük lenne probléma.
Akkor szoktak ezek kiderülni, mikor valami bántalmazási v egyéb bűncselekménybe keveri őket az életvitelük és el kell menniük utána fejtágításra.
Sheldon
(
x2)
Mar 21, 2022 22:19:00
x2)
Nem irigylem azt az orvost (és/vagy terapeutát), aki megkapja az ügyet...nagyon nem.
84 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™