Nah azért hetyetye
a tanya azért lenne jó, mert a tranyó elkezdene kendert termeszteni, aztán rájuk lehetne hívni a rendőröket, és aztán judga rámutatna snecire, hogy ő a tettes.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
haha :D mekkora távolatok lennének egy parasztkodó Endrében.
"Disznóvágás Mercivel (Jutka trollkodás ikszdé)"
"Elvitte a róka a tyúkom. Kurvaanyját annak a szharnak."
"Megfőztök az első pálleszt, kukoricából. What vodka?"
"Kikapcsolták az áramot, de Merci megszerelte"
"Átjött a szomszéd, mert a gyereke látni akarja a fókát"
"HDMI kábelből lett a kerítés"
ha már átbaszta egyszer az apját a haszonélvezeti joggal, akkor már egy vidéki ház tulajdonjogával való átbaszás igazán belefér, Hahó!
Akármennyi lehet a heti limit, ha a napi 20 eurós limit ott van, az max 620
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez is snecit igazolja,hogy a fasztalanok semmit se érnek!
Bezzeg a faszpinások!
autikorrekt szóközt illeszt az egyenlőségjel után, legközelebb figyelsz erre is

Szerencsejáték függő a géjzu
de érted nullás hitelt osztogat a szintén nincstelen gyagya gondolom mindenféle hiteles papír nélkül. kurvára röhögök
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A 20 eurós limit a kp felvételre van.
szerintem Fullfing Geyza is az a fajta videki proli aki tizen x eves koraban felcsinalta a kurvajat, megszuletett a kis Geza anyueknal a kisszobaban, a no meg kizavarta csicskasnak kulfoldre mert hallotta hogy onnan jo penzt lehet hozni. gondolom volt sajat haz probalkozas deviza hitellel, sok sok adossag, allitolag sitten is volt, gondolom az is jo sok minusz es valoszinuleg a kurvaja most sem dolgozik. emellett meg lehet pl online kaszino, az ilyenbol siman kinezem, tipik az aki regen is a jatekgepbe dobalta a szazasokat
anschluss
SHUT UP,AND TAKE MY MONEY!
Amit Gejzáról biztosan tudni, hogy tippmixezik, pár bejött mix után elkapja az embert a gépszíj, onnantól már bukovári van, de ennek fényében lehet ott még más szerencsejáték is. Ha lenne még presszós játékgép azt gondolnám oda dobálja be a családi kassza helyett, de az már nincs, úgyhogy máshol bassza el a pénzt a nagy családapa.
Én is arra tippelek hogy itthon vállalkozni próbált és átbaszták vagy bebukta a saját hülyeségéből, vagy netán beleszaladt valami devizás lakáshitelbe, ami bedőlt a picsába és mai napig törleszt mint állat és ezért lehet ennyire leégve a család eltartása mellett. Amúgy hülye volt Fullzsír, mert nem Márk módjára kellett volna lehúznia, hanem vállalkozó Zoli módjára, hogy kér tőle 8000 EUR-t vagy hasonló mennyiséget és úgy ígéri be a törlesztőt. :D Ez a filléres Mazdás story az előbbihez képest csak lepattanó. :D Ez is mutatja hogy Sneci képtelen tanulni a hibáiból és az emberismeretei is a béka segge alatt van. Sodi, ezt az egyetemen nem tanították? :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Hahó ! Az egy új Samsung tablet ! Nem is tudom már hányadik lehetne !
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Köszike (L)
Nem feltétlenül nem
Mostanában minden is szóba került, de a szarrá terhelt hitelkártyákról illetve az adósság managelésről nem beszélsz.Ezekkel mi a helyzet?
Érdekelne még a linzi policájos ügy is, mikor lesz a tárgyalás fifike?
Ügyvéd van már, vagy az a mesterterved, hogy majd anyád képvisel ott is?
Beszélhetnénk még bővebben arról is, hogy milyen érzéseket kelt benned az, hogy még anyád sem kísér el labancföldre, és betegséget kell kamuzni, holott a kerben tök jól el tud bogarászni?
Ezeket kérdezik sokan, ez érdekli a népet, indítsd a lájvot, egy kérdés sincs benne a faszpinásról, ne tereld majd rá a szót. Menni fog?
Én azt hallottam , használ ékezeteket és nem agyhalott full retard!
Irreleváns Gézáné! Géza jó gyerek adok is neki kölcsön, hallom drága volt az autó szervíz !
pedig ha meg akarunk atombombat Gezatol, pl buzi, transzi vagy pedo cuccokat amiket kimasolt Sneci geperol, akkor Gezanet meg a kis Gezat kell basztatni. o is megmondta hogy erre ugrik
anschluss
Hahó ! A fenyegetés nem megoldás nyelftanilag sem!
( Ha Gézja vissza törleszti a tartozását, majd releváns lesz! mondjuk lehet hogy eonok telnek el addig ? )
(Nem bántásból , de használhatnál ékezetek, ez a falu végi putris cigány írásmód engem speciel gecire irritál ! )
( Ha Gézja vissza törleszti a tartozását, majd releváns lesz! mondjuk lehet hogy eonok telnek el addig ? )
(Nem bántásból , de használhatnál ékezetek, ez a falu végi putris cigány írásmód engem speciel gecire irritál ! )
[/quote]
nem fenyegetesre gondoltam, de peldaul az ingatlanos sztorinal kulon kiemeltek Gezanet is, tehat abban tuti benne van. ki tudja, lehet a Mazda ugyben is akkor. ha ilyen a ferje, akkor ezek szerint tole is sokminden kitelik.
p.s. nem tudok ekezetet hasznalni, nincs semmilyen eszkozomon magyar billentyuzet
anschluss
Te incselkedsz velünk.
Lesz teaser? :D
www.facebook.com/profile.php?id=100009496502227
Bolond a nyanya, mint fullfing.. hiaba,zsak meg a foltja...
Ezekért az epizodokért akar fizetnék is. Nagyon röhögök :D
Ezt nyjem értyem
Hát ez hatalmas gyerekek, szakadok.
NSZKSZ
Zsidók vagytok.
úgy néz ki meg akarták tanítani úszni, de nem shikerült.
Bazmeg :DDD
Legközelebb a Mazdát viszik el alóluk...
nszksz.
Mindegy, bemennek a törzskönyvvel és adnak újat.
Ja várj...
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Kiváló. Ha már a Titánt nem sikerült leúsztatni Paksig annak idején a Gyagyával együtt, ezt legalább igen. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Mennyit fizethetett sodi az elkövetőknek?
Azt mondta majd akkor veszi fel a kapcsolatot a lanyaval fullfing ha elmulik a csajszinal a serdulo kor, lesz olyan 17-18 eves, es megerti miert hagyta el az apucija... :DD troger fullfing
Hiszen ahogy Gianni is mondta, "minél többet vásárolunk... annál többet spóóóóórolunk"! (én ezt nem vágom, nekem idézték, és milyen igaz!)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Ezért hajlandó lennék fizetni is.
Ilyen harcosok klubja flokk, foshná!
Jha amikor már nem követelik rajta a tartásdíjat. Mondjuk Sodika haverja, nem lepödök meg :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Retardokhoz híven gondolom Fullzsír is szemérmesen hallgat a maga részéről és nárcisztikusan áll ehhez az egészhez, mert lehet hogy a kislány még fiatal alapvetően, de lehet Fullzsír rászolgált az utálatra és a megtagadásra. Ebből a szempontból a Tranyóval és Sodival is egy ligában játszik. Amúgy azt sem értem, hogy az asszony hogyan képes elnézi ezeket az ordenáré szar liveokat illetve Géza kavarásait. Normális nő már régen válna emiatt. Sodinál is jól működik a vonzás törvénye, hogy ilyenek akadnak a mágnesére. :D
Bödőcs Tibi lebuktál!
Kiderült amúgy már hogy nem fizet? Estére ígérte az örvendezős lájfot, hogy pénzügyileg lehet Géjzára számítani
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Persze, így volt kitalálva az egész, hogy Judkát majd elviszik onnan a mentösök vagy magától elkódorog és megfagy.
Csak aztán a Merci felszopók haragja miatt a cica meggondolta magát és 3 nap után Pestre sietett.
Pont aznap volt bajszos live és felhívta ezt a homokos férget. Meglepö is volt, hogy nagyon felvan dobódva pedig akkoriban ment a “natyon makányos fatyok” depresszió. Gondolom pont elötte ült bele Tibi szaros seggel a kilincs orrába :)
Végig hazudozta a hívást, hogy nem tudja, hol a Merci, ö szaunában van meg hetyetye. Arra kérdésre, hogy “de most Judka kint van a mínuszban a fütetlen kocsiban” azt válaszolta, nagy beleszarósan, hogy “Hát ja az gáz de majd gammernak a haverjai úgy is mennek, meg amúgy sem lehetne füteni annyit, pokrócokkal kell megoldani”.
Úgyhogy majd ha ez a buzeráns kobold az utcára kerül, nyugodtan lehet neki mondani, hogy “hát ja ez gáz, valószínü pokrócokkal kell megoldanod”
NEM érdemel pokrócot sem.
Hát én biztos rádobok egyet mielött megcipözöm. Fasz se akarja, hogy tiszta Sodis legyen az Airmaxem.
Kitudja milyen betegségeket kapott el Tibitöl?!
Ez meg se volt. De undorító patkányok.
Jogos, de szólj kérlek, mert én utána elveszem tőle a pokrócot.
legalabb mar a Merci felszopok is latjak mekkora allat a kis kedvenc tranyojuk. ahogyan lattam, az elmult idoszak tortenesei miatt mar szepen fogyatkozik a donate, valoszinuleg nincs mar epeszu ember aki ezeknek utal, jovo honapban mar csak a reklam bevetel lesz. foleg hogy Tibi fosik is mindenkitol, alig mer liveozni
anschluss
Golda "beteg", hahó!
a faszpinásék kulcsa sincs nála.
nagyon röhögnék, ha judka nyitna neki ajtót. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gayza liveba beírta valaki h sodrák pesten van.
Gayza rátromfolta, hogy Tibihez ment a linzi kulcsért.Ű
Állítólag holnap megy...
Ha Golda előbb dobja fel a talpát mint Sneci, akkor lesz hova beköltöztetni a Kedves Hölgyeket legalább!
A Hölgyek a fő házban, Sneci meg a fészerben tudja verni a farkát rájuk a streamet nézve.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Hahó
(
x136)
Mar 25, 2022 17:55:54
x136)
a rohadt geci még az apja szomódi házát is számításba vette, mint lehetséges recskabunkert a tranyóékkal. kb. 7-8 éve nem is beszélt az apjával, de a háza azért jó lenne neki.
Szomódi lakásmaffia cigók
Mar 25, 2022 17:57:18
a rohadt geci még az apja szomódi házát is számításba vette, mint lehetséges recskabunkert a tranyóékkal. kb. 7-8 éve nem is beszélt az apjával, de a háza azért jó lenne neki.
Nah azért hetyetye
Mar 25, 2022 17:57:18
Hahó
(
x136)
Mar 25, 2022 17:57:45
x136)
Milyen jó lesz amikor vályogházban elkezdi keresni az optikai internetet és megtalálja az egérszaros 33.3k modemet a rárohadt cetlivel miszerint 10 éve tartozás miatt kikötötte a végpontot Matáv.
De amúgy tényleg egy ilyen tanya lenne neked a legjobb. Tyúkkal, kakassal meg egy félhülye pitbullal ami átharapja a torkod mikor rájönni, hogy te vagy az új gazdája.
De amúgy tényleg egy ilyen tanya lenne neked a legjobb. Tyúkkal, kakassal meg egy félhülye pitbullal ami átharapja a torkod mikor rájönni, hogy te vagy az új gazdája.
a tanya azért lenne jó, mert a tranyó elkezdene kendert termeszteni, aztán rájuk lehetne hívni a rendőröket, és aztán judga rámutatna snecire, hogy ő a tettes.
Dr Tájfel
Mar 25, 2022 17:59:28
A nagy -superhetero és nem a társadalom krémje(!)- fadászbika sodrák, egy műcsöcsökkel felszerelt faszit próbál átmenteni bármilyen gettóba, csak hogy együtt lehessenek és csinálhassák a mindennapi ingyen piálást, élősködést közösen.
Még szerencse hogy asodi heteró és nem is cigány ...
Még szerencse hogy asodi heteró és nem is cigány ...
Mar 25, 2022 17:59:28
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2022 18:01:47
x47)
"objektíve fizetni sem kéne érte"
De, te tanulatlan ostoba fasz, fizetsz érte. A lakhatásért cserébe nem kapod vissza a pénzed, amit egy banktól vettél fel hitelként. A bank viszont ugyanúgy kéri a törlesztőjét minden hónapban, amit már nem tudsz kifizetni a bejövő összegből, mert lelakod.
Pontosan az ilyen éles meglátásaid döntöttek nyomorba 40 éves korodra.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
De, te tanulatlan ostoba fasz, fizetsz érte. A lakhatásért cserébe nem kapod vissza a pénzed, amit egy banktól vettél fel hitelként. A bank viszont ugyanúgy kéri a törlesztőjét minden hónapban, amit már nem tudsz kifizetni a bejövő összegből, mert lelakod.
Pontosan az ilyen éles meglátásaid döntöttek nyomorba 40 éves korodra.
echelon mérnök
Mar 25, 2022 18:04:12
Mar 25, 2022 18:04:12
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 25, 2022 18:05:49
x11)
Most kapcsolódom be, ma nem volt időm követni a Púpost, tényleg házat akar venni vidéken vagy mi van? :))
Legjobb tényleg egy zsákfalu lenne, ahol semmi nincs, amit ez gnóm megszokott. Egy sima falu is necces. Kocsija NINCS, faluban van egy, maximum két kisbolt, ahol semmi nincs, de legalább bezárnak ötkor, vagy korábban. Nincs meki, nincs sarki török kebabos, nem lehet kapni mirelit rántott húst, amit belerakjon a picsaszájába. Kocsma általában van, ott egy nap alatt úgy megvernék, hogy többé nem menne oda. Ha nem tervezi meg a napi sörikéjét, azt sem tudja megvenni este 11-kor, mert nincs hol. Fingja nincs a vidéki életről, életében még egy szál gazt nem húzott ki. 30 négyzetméteren nem tud rendet tartani, vajon mikor menne ki a portára, hogy kiszedje az égigérő parlagfüvet-csalánt-akácot, meg még ami nőne nála?? :)
Nagyon sok helyen nincs csatornázás, hívni kellene a szippantóst, nincs központi fűtés, gáz, lehetne tüzet rakni a cserépkályhában, ha van mivel. Ja, és közben home office-ban dolgozna is. :) Aha! :))
Annyira megnézném ezt az életképtelen szhart, simán meghalna egy hónap alatt. :)
Legjobb tényleg egy zsákfalu lenne, ahol semmi nincs, amit ez gnóm megszokott. Egy sima falu is necces. Kocsija NINCS, faluban van egy, maximum két kisbolt, ahol semmi nincs, de legalább bezárnak ötkor, vagy korábban. Nincs meki, nincs sarki török kebabos, nem lehet kapni mirelit rántott húst, amit belerakjon a picsaszájába. Kocsma általában van, ott egy nap alatt úgy megvernék, hogy többé nem menne oda. Ha nem tervezi meg a napi sörikéjét, azt sem tudja megvenni este 11-kor, mert nincs hol. Fingja nincs a vidéki életről, életében még egy szál gazt nem húzott ki. 30 négyzetméteren nem tud rendet tartani, vajon mikor menne ki a portára, hogy kiszedje az égigérő parlagfüvet-csalánt-akácot, meg még ami nőne nála?? :)
Nagyon sok helyen nincs csatornázás, hívni kellene a szippantóst, nincs központi fűtés, gáz, lehetne tüzet rakni a cserépkályhában, ha van mivel. Ja, és közben home office-ban dolgozna is. :) Aha! :))
Annyira megnézném ezt az életképtelen szhart, simán meghalna egy hónap alatt. :)
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 25, 2022 18:07:51
x38)
A szomódi ingatlan megemlítése miatt extra erős bélkitaposást érdemelsz, te mocskos féreg!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 25, 2022 18:09:12
x19)
Ahhoz képest hogy pár éve a terv az volt, hogy vesz 2 pest belvárosi lakást és egyik kiadásából fizeti a másikat, most csak egy tanyasi Kádár kockát akar.
Hahó
(
x136)
Mar 25, 2022 18:10:54
x136)
A szomódi ingatlan megemlítése miatt extra erős bélkitaposást érdemelsz, te mocskos féreg!
ha már átbaszta egyszer az apját a haszonélvezeti joggal, akkor már egy vidéki ház tulajdonjogával való átbaszás igazán belefér, Hahó!
MaxPayne
(
x24)
Mar 25, 2022 18:15:41
x24)
Es ezt hogy kepzeli?
- Szavasz Fater! Elsz meg? Kellene a kecod nekem, a transznemu ferfi szerelmemnek, meg annak a varangyanak, szoval takarodj mar a ghecibe, jo?!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
- Szavasz Fater! Elsz meg? Kellene a kecod nekem, a transznemu ferfi szerelmemnek, meg annak a varangyanak, szoval takarodj mar a ghecibe, jo?!
Hahó
(
x136)
Mar 25, 2022 18:16:26
x136)
géza 800 eurót költött az audira, szerintem kurvára nem lesz itt törlesztés. (500 k km van benne.)
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 18:16:42
x2)
Sodi faterja nem tagadta ki Recskást? Ha jól látom Snecinek, most az apja házára fáj a foga.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Mar 25, 2022 18:21:09
x2)
Gyagyás itt az ideális lakás. Közel van, nem is gémeskútország, ráadásul 2 emelet. Van hova rakni a varangyot is.
És olcsó is. Tuti shiker!!
www.immobilienscout24.at/expose/6238b1a2a8529b746d1a251d?utm_medium=cooperation&utm_source=trovit.at&utm_campaign=residential&utm_content=residential_expose&utm_medium=cooperation&utm_source=mitula&utm_campaign=all-ads&utm_content=residential_expose
És olcsó is. Tuti shiker!!
www.immobilienscout24.at/expose/6238b1a2a8529b746d1a251d?utm_medium=cooperation&utm_source=trovit.at&utm_campaign=residential&utm_content=residential_expose&utm_medium=cooperation&utm_source=mitula&utm_campaign=all-ads&utm_content=residential_expose
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 25, 2022 18:22:56
Tessék Sneci, életed szerelme/legjobb dugása, amiért épp szétcseszed az életed! Nagyon szívesen. Mehet a Púpszászi putri falára, már ha maradt pénzed keretet venni és nyomtatást fizetni.
[img src= i.ibb.co/CJJW33B/EF13-A77-A-268-F-47-BC-A752-2-AF792-DA0-FF6.jpg]
Nem feltétlenül nem
[img src= i.ibb.co/CJJW33B/EF13-A77-A-268-F-47-BC-A752-2-AF792-DA0-FF6.jpg]
Mar 25, 2022 18:22:56
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 25, 2022 18:23:58
Meg a nem létező faszomat abba hogy mobilról sose tudok rendesen képet beilleszteni.
Nem feltétlenül nem
Mar 25, 2022 18:23:58
bolgár jeti
(
x30)
Mar 25, 2022 18:26:09
x30)
Heti 1000 Eurós keret az ugye átlagban 4200 EUR/hó költést jelenthet csak arról az egy kártyáról. Hát már az a másfélszerese, mint a millió fütyis vadászbika kézhez kapott fizetése :D :D :D Ez teljesen megőrült? Az AMS segílyke pedig csak 1500, az csak másfél heti cicapénz. Hogy fogod így megtartani a guruló cicát, Endre? Filléreskedő szar vagy, az az igazság.
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 18:26:12
Meg a nem létező faszomat abba hogy mobilról sose tudok rendesen képet beilleszteni.
Ez is snecit igazolja,hogy a fasztalanok semmit se érnek!
Bezzeg a faszpinások!
Mar 25, 2022 18:26:12
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 18:26:20
x2)
Amúgy hogy lehet az hogy Fullzsír évek óta egy elvileg felkapott és jólfizető szakmában dolgozik DACH országokban és mégis tök szar kocsikkal jár, tök szarul öltözik, egészségtelen trash kajákat eszik, gyaníthatóan tekeri a cigit és folyamatosan le van égve és a többi trash szarházitól kéreget és velük üzletelget? Valami nagyon nem tiszta ebben és jó nagy szar lehet a háttérben. Sodi nagyon kapóra jöhetett a zsírgépnek, amikor a hírét vette hogy Sodi gyakorlatilag egy autista ATM. Már Márk is lehúzta Snecit mint a szart, most Fullzsír lett a másik 20 év alatt filléreket törlesztő arc. :D Mi ez ha nem siker? :D
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 25, 2022 18:27:07
x1)
Most volt szerencsém megnézni a délutáni lájvot :( Háááááááát. Először is egyre inkább olyan a haja, mint az '50-es években, a szülészeten - pár szál hajjal született - gyerekek dadák által felekert kakastaréja. Másfelől meg ne mondjon bárkire olyat - mégha a felszopói írják is a tranyóról, hogy teljesítmény nélküli pénz könnyen ment, mert ez a csőgörény éppen ezt csinálja. 0 teljesítmény után kapott fizetést és erre az alapra hitelt, ezért tud még röhörészni a kapa fogaival, mert igazán nem dolgozott meg semmiért. Undormány. Remélem tényleg mindenéből kifosszák ezt az okádékot, pláne, hogy a reggeli nagy ügyeskedés után livon kívül megemelte 1000-re az elkölthetőt. Majd beszartam a röhögéstől, mikor mondta.
-
Mar 25, 2022 18:27:09

Mar 25, 2022 18:27:09
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 18:27:42
Amúgy hogy lehet az hogy Fullzsír évek óta egy elvileg felkapott és jólfizető szakmában dolgozik DACH országokban és mégis tök szar kocsikkal jár, tök szarul öltözik, egészségtelen trash kajákat eszik, gyaníthatóan tekeri a cigit és folyamatosan le van égve és a többi trash szarházitól kéreget és velük üzletelget? Valami nagyon nem tiszta ebben és jó nagy szar lehet a háttérben. Sodi nagyon kapóra jöhetett a zsírgépnek, amikor a hírét vette hogy Sodi gyakorlatilag egy autista ATM. Már Márk is lehúzta Snecit mint a szart, most Fullzsír lett a másik 20 év alatt filléreket törlesztő arc. :D Mi ez ha nem siker? :D
Mar 25, 2022 18:27:42
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 18:28:52
x30)
de érted nullás hitelt osztogat a szintén nincstelen gyagya gondolom mindenféle hiteles papír nélkül. kurvára röhögök
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 18:30:52
A 20 eurós limit a kp felvételre van.
Mar 25, 2022 18:30:52
Anschluss
(
x4)
Mar 25, 2022 18:31:09
x4)
szerintem Fullfing Geyza is az a fajta videki proli aki tizen x eves koraban felcsinalta a kurvajat, megszuletett a kis Geza anyueknal a kisszobaban, a no meg kizavarta csicskasnak kulfoldre mert hallotta hogy onnan jo penzt lehet hozni. gondolom volt sajat haz probalkozas deviza hitellel, sok sok adossag, allitolag sitten is volt, gondolom az is jo sok minusz es valoszinuleg a kurvaja most sem dolgozik. emellett meg lehet pl online kaszino, az ilyenbol siman kinezem, tipik az aki regen is a jatekgepbe dobalta a szazasokat
broni
(
x45)
Mar 25, 2022 18:31:28
x45)
méhen kívüli terhesség.
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 18:31:45
SHUT UP,AND TAKE MY MONEY!
Mar 25, 2022 18:31:45
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 25, 2022 18:34:54
x1)
Amit Gejzáról biztosan tudni, hogy tippmixezik, pár bejött mix után elkapja az embert a gépszíj, onnantól már bukovári van, de ennek fényében lehet ott még más szerencsejáték is. Ha lenne még presszós játékgép azt gondolnám oda dobálja be a családi kassza helyett, de az már nincs, úgyhogy máshol bassza el a pénzt a nagy családapa.
vladrl
(
x8)
Mar 25, 2022 18:36:05
x8)
tajgi, ne legyél besavanyodott fasz, oszd meg a windows xp totóprogramodat gézával!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 18:38:06
x2)
Én is arra tippelek hogy itthon vállalkozni próbált és átbaszták vagy bebukta a saját hülyeségéből, vagy netán beleszaladt valami devizás lakáshitelbe, ami bedőlt a picsába és mai napig törleszt mint állat és ezért lehet ennyire leégve a család eltartása mellett. Amúgy hülye volt Fullzsír, mert nem Márk módjára kellett volna lehúznia, hanem vállalkozó Zoli módjára, hogy kér tőle 8000 EUR-t vagy hasonló mennyiséget és úgy ígéri be a törlesztőt. :D Ez a filléres Mazdás story az előbbihez képest csak lepattanó. :D Ez is mutatja hogy Sneci képtelen tanulni a hibáiból és az emberismeretei is a béka segge alatt van. Sodi, ezt az egyetemen nem tanították? :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 25, 2022 18:40:33
x39)
géza 800 eurót költött az audira, szerintem kurvára nem lesz itt törlesztés. (500 k km van benne.)
Hahó ! Az egy új Samsung tablet ! Nem is tudom már hányadik lehetne !
Gender agenda
Mar 25, 2022 18:43:58
A kertben sorikézés mellet, jut idő CV-masnizásra is Endy?
Egy kis munkanélküli geciláda vagy, nem kellene esetleg munkát is szerezni megint?
Mostanában minden is szóba került, de a szarrá terhelt hitelkártyákról illetve az adósság managelésről nem beszélsz.Ezekkel mi a helyzet?
Egy kis munkanélküli geciláda vagy, nem kellene esetleg munkát is szerezni megint?
Mar 25, 2022 18:43:58
Anschluss
(
x4)
Mar 25, 2022 18:45:11
x4)
amugy Gezanerol tudni valamint? marmint azon kivul hogy remek ingatlanos, akarcsak a ferje (ezt tudjuk az interneten keringo posztokbol). de peldaul hogy van-e erettsegije, munkaja, foga?
anschluss
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 18:48:32
x2)
Sodi is DACH országokban akart karriert csinálni és most ő maga lett dachlos :D
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 25, 2022 18:50:11
Köszike (L)
Mar 25, 2022 18:50:11
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 18:50:14
x6)
Érdekelne még a linzi policájos ügy is, mikor lesz a tárgyalás fifike?
Ügyvéd van már, vagy az a mesterterved, hogy majd anyád képvisel ott is?
Beszélhetnénk még bővebben arról is, hogy milyen érzéseket kelt benned az, hogy még anyád sem kísér el labancföldre, és betegséget kell kamuzni, holott a kerben tök jól el tud bogarászni?
Ezeket kérdezik sokan, ez érdekli a népet, indítsd a lájvot, egy kérdés sincs benne a faszpinásról, ne tereld majd rá a szót. Menni fog?
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 25, 2022 18:50:38
x39)
amugy Gezanerol tudni valamint? marmint azon kivul hogy remek ingatlanos, akarcsak a ferje (ezt tudjuk az interneten keringo posztokbol). de peldaul hogy van-e erettsegije, munkaja, foga?
Irreleváns Gézáné! Géza jó gyerek adok is neki kölcsön, hallom drága volt az autó szervíz !
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 25, 2022 18:52:04
x7)
Endre, gondolkoztál már azon hogy ügyvezető pozicióba jelentkezz? Azok két-háromszor többet keresnek mint egy programozó, elég ha csak beszélnek a programozásról, tisztában vannak a céges projectekkel, kicsit jobban belefolynak a pénzügyekbe (ebben tibi egy kis csipetért a fizetésedből biztos tud segíteni) meg persze képviselik a céget a jó megjelenésükkel.
Csak pár év és mehetne önerőből a kádár-kocka (az csak 6-10 munkahely), ha igazán kitartó vagy, akkor megvehetsz egy utcát is vidéken és minden trasht beköltöztethetsz egy saját vert falú, omladozó szarrakásba. Drukkolok!
le vagy tiltva, kurva anyád
Csak pár év és mehetne önerőből a kádár-kocka (az csak 6-10 munkahely), ha igazán kitartó vagy, akkor megvehetsz egy utcát is vidéken és minden trasht beköltöztethetsz egy saját vert falú, omladozó szarrakásba. Drukkolok!
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 25, 2022 18:54:49
x11)
Azt említette Endre, hogy a "Vidéken házasodna a nőverő pedofil" első évadhoz miből vásárolna ingatlant?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Anschluss
(
x4)
Mar 25, 2022 18:55:57
x4)
Anschlussamugy Gezanerol tudni valamint? marmint azon kivul hogy remek ingatlanos, akarcsak a ferje (ezt tudjuk az interneten keringo posztokbol). de peldaul hogy van-e erettsegije, munkaja, foga?
pedig ha meg akarunk atombombat Gezatol, pl buzi, transzi vagy pedo cuccokat amiket kimasolt Sneci geperol, akkor Gezanet meg a kis Gezat kell basztatni. o is megmondta hogy erre ugrik
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 18:57:10
x24)
Gyereket ne...
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 18:58:32
x29)
Gyagyás pasztmek ... te semmirekellő szarházi, inkább vennél egy doboz festéket és kennéd le azt a besárgult falú konyhát anyádnak!
Ahelyett, hogy napi 8 órában ezt a homokos nyavajgást kellene hallgatnunk.
"Tipi nyem peszél felem brühühü" "úty kityalnám a hutyot Tipiből"
Ez lett a 2006-os nemteti hősből, és picsogó homokos, akit elhagyott a hajléktalan palija.
Ahelyett, hogy napi 8 órában ezt a homokos nyavajgást kellene hallgatnunk.
"Tipi nyem peszél felem brühühü" "úty kityalnám a hutyot Tipiből"
Ez lett a 2006-os nemteti hősből, és picsogó homokos, akit elhagyott a hajléktalan palija.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 25, 2022 19:01:36
x7)
Putrifészerből liveol. Elfelejtette, hogy van egy felújított stúdiója Miskolcon.
|__o__|
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 25, 2022 19:04:11
x39)
Anschluss
(
x4)
Mar 25, 2022 19:09:25
x4)
[/quote]
nem fenyegetesre gondoltam, de peldaul az ingatlanos sztorinal kulon kiemeltek Gezanet is, tehat abban tuti benne van. ki tudja, lehet a Mazda ugyben is akkor. ha ilyen a ferje, akkor ezek szerint tole is sokminden kitelik.
p.s. nem tudok ekezetet hasznalni, nincs semmilyen eszkozomon magyar billentyuzet
Trollul Madár
(
x15)
Mar 25, 2022 19:10:48
x15)
Endre!
Kapaszkodj!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kapaszkodj!
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 19:12:37
x29)
Amúgy milyen házról álmodozol te Gyagyás?
Neked még egy szaros Mazda sem lehet a neveden? :)
Vagy majd Judka lesz a tulaj? Te meg 2 hét után mehetsz anyádhoz sírdogálva, hogy “Mejci megvejt, nyem mehetyek haza”
Neked még egy szaros Mazda sem lehet a neveden? :)
Vagy majd Judka lesz a tulaj? Te meg 2 hét után mehetsz anyádhoz sírdogálva, hogy “Mejci megvejt, nyem mehetyek haza”
-
Mar 25, 2022 19:18:59
Milyen szomódi házról beszélt a recskás? Meghalt volna az apja és tőle örökölte volna? Akkor lehet, hogy jobban titkolná, nem?
Mar 25, 2022 19:18:59
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 19:19:21
x6)
Endre!
Kapaszkodj!
Kapaszkodj!
Te incselkedsz velünk.
Lesz teaser? :D
Rossz ratyeee
Mar 25, 2022 19:20:06
www.facebook.com/profile.php?id=100009496502227
Bolond a nyanya, mint fullfing.. hiaba,zsak meg a foltja...
Mar 25, 2022 19:20:06
Trollul Madár
(
x15)
Mar 25, 2022 19:20:36
x15)
Endre!
Ferrum tuum in igne est.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ferrum tuum in igne est.
broni
(
x45)
Mar 25, 2022 19:36:59
x45)
[quote=Trollul Madár]Endre!
Ferrum tuum in igne est.[/quote
faszpinában)))))))))))))))))))))
Ferrum tuum in igne est.[/quote
faszpinában)))))))))))))))))))))
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 19:37:47
x6)
Geyza live
www.youtube.com/watch?v=4VHuSlVmEy4
www.youtube.com/watch?v=4VHuSlVmEy4
vladrl
(
x8)
Mar 25, 2022 19:46:30
x8)
"neked is van meccsed?" komoly tipszmikszmafiába futottunk
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
habos babafos
(
x3)
Mar 25, 2022 19:47:26
x3)
Ezekért az epizodokért akar fizetnék is. Nagyon röhögök :D
Bejlin
(
x8)
Mar 25, 2022 19:53:02
x8)
Vajon mi történt a rendszám táblával? Itt egy rövid videó róla.
www.youtube.com/watch?v=n3VNXEXxYh8
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 19:58:24
x6)
youtube.com/watch?v=n3VNXEXxYh8
Hát ez hatalmas gyerekek, szakadok.
NSZKSZ
Zsidók vagytok.
Hahó
(
x136)
Mar 25, 2022 19:58:38
x136)
úgy néz ki meg akarták tanítani úszni, de nem shikerült.
echelon mérnök
Mar 25, 2022 19:59:01
Bazmeg :DDD
Legközelebb a Mazdát viszik el alóluk...
Mar 25, 2022 19:59:01
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 25, 2022 20:01:48
x6)
nszksz.
Mindegy, bemennek a törzskönyvvel és adnak újat.
Ja várj...
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 20:05:35
x4)
Kiváló. Ha már a Titánt nem sikerült leúsztatni Paksig annak idején a Gyagyával együtt, ezt legalább igen. :D
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 20:05:53
x24)
Mennyit fizethetett sodi az elkövetőknek?
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 25, 2022 20:10:14
x39)
A gyagya hablatyol valami Púpszászi vendég házról . Az a düledező vályog viskó amit 40-50 éve nyári konyhának használtak ? Most jelenleg lomtárként funkcionál ?
Az lenne az ?
Az lenne az ?
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 20:13:50
x2)
Na ahogy Fullzsírt még a saját lánya is megtagadta. :D Nem is csodálom, ha nekem is ilyen tróger fehér cigány simlis geci apám lenne, biztos nem tenném ki az ablakba. :D Az univerzum és a snecológia szempontjából azért jó hogy létezik, mert így továbbíthatja a krémet Sodikának, illetve besegíthet az óriás teknősnek a rémálom generálásba a Recskás részére.
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 20:18:53
x68)
Nem semmi, hogy hogy rendbeszedte pénzügyileg a tranyó Endrét. Mielőtt odaköltözött hozzá Linzbe, a púp állítása szerint egy pólót sem tudott volna venni, most meg ház vásárlását tervezi! Megérte lekapcsolni a villanyt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Mar 25, 2022 20:21:10
x12)
A masztirém tehát már kilátásba helyezte az apja ingatlanját. Sajnos ebben van ráció. Az újabbak nem tudják, de anno keringett egy interjú Sodifaterról (ne keressétek, leszedtük a netről, eléggé nyomorult sodiapu), amiből kiderült, hogy nincs harag benne a fia iránt, örülne, ha felkeresné a hálátlan féreg kobold.
Persze ez sok éve volt már, lehet azóta fater már kitagadta terméketlen, fogyatékos, férfit baszó ivadékát. Vagy már rég halott.
Mindenesetre jól mutatja sodrák gátlástalanságát, hogy az apjára csimpaszkodna, miután kicsalta a lakását és 10+ éve szarik a fejére.
Dögölj meg sodi!
vérdíj target nr. 1
Persze ez sok éve volt már, lehet azóta fater már kitagadta terméketlen, fogyatékos, férfit baszó ivadékát. Vagy már rég halott.
Mindenesetre jól mutatja sodrák gátlástalanságát, hogy az apjára csimpaszkodna, miután kicsalta a lakását és 10+ éve szarik a fejére.
Dögölj meg sodi!
Rossz ratyeee
Mar 25, 2022 20:21:52
Na ahogy Fullzsírt még a saját lánya is megtagadta. :D Nem is csodálom, ha nekem is ilyen tróger fehér cigány simlis geci apám lenne, biztos nem tenném ki az ablakba. :D Az univerzum és a snecológia szempontjából azért jó hogy létezik, mert így továbbíthatja a krémet Sodikának, illetve besegíthet az óriás teknősnek a rémálom generálásba a Recskás részére.
Azt mondta majd akkor veszi fel a kapcsolatot a lanyaval fullfing ha elmulik a csajszinal a serdulo kor, lesz olyan 17-18 eves, es megerti miert hagyta el az apucija... :DD troger fullfing
Mar 25, 2022 20:21:52
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 25, 2022 20:22:47
x11)
Nem semmi, hogy hogy rendbeszedte pénzügyileg a tranyó Endrét. Mielőtt odaköltözött hozzá Linzbe, a púp állítása szerint egy pólót sem tudott volna venni, most meg ház vásárlását tervezi! Megérte lekapcsolni a villanyt!
Hiszen ahogy Gianni is mondta, "minél többet vásárolunk... annál többet spóóóóórolunk"! (én ezt nem vágom, nekem idézték, és milyen igaz!)
öklendező szerelő
(
x4)
Mar 25, 2022 20:24:23
x4)
Endre, unalmasak sétálós a fekniflokkjaid. Azt szeretnénk látni, hogy ütik a fejed vagy anyád csicskít.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 20:27:10
x6)
Endre, unalmasak sétálós a fekniflokkjaid. Azt szeretnénk látni, hogy ütik a fejed vagy anyád csicskít.
Ezért hajlandó lennék fizetni is.
Ilyen harcosok klubja flokk, foshná!
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 20:27:11
x29)
Jha amikor már nem követelik rajta a tartásdíjat. Mondjuk Sodika haverja, nem lepödök meg :)
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 20:28:51
x68)
Ez lesz Gayza új műsora? Élőben tipszmiksz???
Mifaaaaaaaaaaaan
Optimusz
Mar 25, 2022 20:30:11
Csak én látom úgy, hogy ott is elkezdték unni gejzát?
Mar 25, 2022 20:30:11
sörösterv
(
x4)
Mar 25, 2022 20:31:12
x4)
Mar 25, 2022 20:31:12
Azt még tegyük hozzá hogy: autót tudott vásárolni, új tabletet vett magának, sőt! Vásároltak is helyette néha! Igazából jól járt velük az endre, sokan irigykednek rá milyen jól megy neki! :) Mar 25, 2022 20:31:12
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 20:31:52
x2)
Retardokhoz híven gondolom Fullzsír is szemérmesen hallgat a maga részéről és nárcisztikusan áll ehhez az egészhez, mert lehet hogy a kislány még fiatal alapvetően, de lehet Fullzsír rászolgált az utálatra és a megtagadásra. Ebből a szempontból a Tranyóval és Sodival is egy ligában játszik. Amúgy azt sem értem, hogy az asszony hogyan képes elnézi ezeket az ordenáré szar liveokat illetve Géza kavarásait. Normális nő már régen válna emiatt. Sodinál is jól működik a vonzás törvénye, hogy ilyenek akadnak a mágnesére. :D
MacY2
(
x1)
Mar 25, 2022 20:35:30
x1)
Fene a kábelekbe
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
habos babafos
(
x3)
Mar 25, 2022 20:36:13
x3)
Mennyire vagyok trash függő ha a pénteki stand up-on Jumma mubarak-al köszöntem el?
Ezt nyjem értyem
KicsiNéző
(
x13)
Mar 25, 2022 20:44:45
x13)
Egyébként ez a Géza is mekkora élősködő. Nyilván a mi szempontunkból ez nem rossz, de azért
- már kb. az első találkozásnál screencapelte a tabletet. Ez semmi "revans" vagy bármi, már az elején gyűjtötte a zsarolásos anyagot
- felvette a beszélgetést Sodival, amire nyilván az volt a hetyetye, hogy hát csak azért, hogy Sodinak megmutassa milyen részegen. Aha - mintha nem lenne ezzel tele a trashvod
Ennek a csávónak ez volt a terve az elejétől fogva.
Most meg ugye Sodinak nem fizet, mert xy, de közben tolja a liveokat, ahol csak Sodival bír foglalkozni.
- már kb. az első találkozásnál screencapelte a tabletet. Ez semmi "revans" vagy bármi, már az elején gyűjtötte a zsarolásos anyagot
- felvette a beszélgetést Sodival, amire nyilván az volt a hetyetye, hogy hát csak azért, hogy Sodinak megmutassa milyen részegen. Aha - mintha nem lenne ezzel tele a trashvod
Most meg ugye Sodinak nem fizet, mert xy, de közben tolja a liveokat, ahol csak Sodival bír foglalkozni.
Trollexcel
Mar 25, 2022 20:46:38
Mennyire vagyok trash függő ha a pénteki stand up-on Jumma mubarak-al köszöntem el?
Bödőcs Tibi lebuktál!
Mar 25, 2022 20:46:38
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 20:48:31
x30)
Egyébként ez a Géza is mekkora élősködő. Nyilván a mi szempontunkból ez nem rossz, de azért
Kiderült amúgy már hogy nem fizet? Estére ígérte az örvendezős lájfot, hogy pénzügyileg lehet Géjzára számítani
Szteppen
(
x3)
Mar 25, 2022 20:49:21
x3)
Tiszafaszomi mit ugat munkák tekintetében? Az anyja ad neki zsebpénzt, hogy vehessen magának egy fánkot a "kajárdában" .
Ez ety fosh!
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 20:49:47
x29)
Örömmel látom Gyagyás, hogy megérkeztél oda ahova mindig tartoztál ... :)
Bugris buta dologtalan senkiháziként locsolni a fogatlan pofádba a legolcsóbb, csak falusi coop-okban kapható ócska sört. Ez a te világod :)
Ücsörögni a macska hugyos, esőre kibaszott műbőr heverőn, baszni rá, hogy mögötted omlik a vályog ház, az ablak meg utoljára a Kádár korszakban látott festéket.
És eközben azon picsogsz, hogy az utolsó esélyed a dugásra életedben, a szarszagú kasztrált férfi sem akar veled beszélni, hiába basztál ki rá 3 millió hitelt.
Mondjuk te még azoknál a munkakerülő alkoholista falusi proliknál is szánalmasabb vagy. Neked még egy örökölt Kádár kocka sem lehet a neveden, mert egyből elviszik :)
Hát ebben eddig lehetett eljutni Sodika ...
Bugris buta dologtalan senkiháziként locsolni a fogatlan pofádba a legolcsóbb, csak falusi coop-okban kapható ócska sört. Ez a te világod :)
Ücsörögni a macska hugyos, esőre kibaszott műbőr heverőn, baszni rá, hogy mögötted omlik a vályog ház, az ablak meg utoljára a Kádár korszakban látott festéket.
És eközben azon picsogsz, hogy az utolsó esélyed a dugásra életedben, a szarszagú kasztrált férfi sem akar veled beszélni, hiába basztál ki rá 3 millió hitelt.
Mondjuk te még azoknál a munkakerülő alkoholista falusi proliknál is szánalmasabb vagy. Neked még egy örökölt Kádár kocka sem lehet a neveden, mert egyből elviszik :)
Hát ebben eddig lehetett eljutni Sodika ...
Anschluss
(
x4)
Mar 25, 2022 20:53:25
x4)
most potoltam az elmaradast es megneztem a tegnapi betelefonalos liveot. abban Sneci azt mondta hogy a szarszagu 69-ezes akkor volt mikor Geza kivitte hozza Linzbe Tibit. nekem most esett le hogy ez a harom fereg eltervezte az akkumulator cseret meg hogy Judgat otthagyjak napokra etlen szomjan a minusz fokban, a futetlen, nyitott kocsiban. mindezt azert hogy a tranyo elmenjen Linzbe szopni es torlessze a kocsi arat. de egy fereg mind a harom
anschluss
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 20:58:13
x68)
Az éjjeli horgászós, "kicsit késni fog" tagos videó hol van?????
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 21:06:31
x29)
most potoltam az elmaradast es megneztem a tegnapi betelefonalos liveot. abban Sneci azt mondta hogy a szarszagu 69-ezes akkor volt mikor Geza kivitte hozza Linzbe Tibit. nekem most esett le hogy ez a harom fereg eltervezte az akkumulator cseret meg hogy Judgat otthagyjak napokra etlen szomjan a minusz fokban, a futetlen, nyitott kocsiban. mindezt azert hogy a tranyo elmenjen Linzbe szopni es torlessze a kocsi arat. de egy fereg mind a harom
Persze, így volt kitalálva az egész, hogy Judkát majd elviszik onnan a mentösök vagy magától elkódorog és megfagy.
Csak aztán a Merci felszopók haragja miatt a cica meggondolta magát és 3 nap után Pestre sietett.
Pont aznap volt bajszos live és felhívta ezt a homokos férget. Meglepö is volt, hogy nagyon felvan dobódva pedig akkoriban ment a “natyon makányos fatyok” depresszió. Gondolom pont elötte ült bele Tibi szaros seggel a kilincs orrába :)
Végig hazudozta a hívást, hogy nem tudja, hol a Merci, ö szaunában van meg hetyetye. Arra kérdésre, hogy “de most Judka kint van a mínuszban a fütetlen kocsiban” azt válaszolta, nagy beleszarósan, hogy “Hát ja az gáz de majd gammernak a haverjai úgy is mennek, meg amúgy sem lehetne füteni annyit, pokrócokkal kell megoldani”.
Úgyhogy majd ha ez a buzeráns kobold az utcára kerül, nyugodtan lehet neki mondani, hogy “hát ja ez gáz, valószínü pokrócokkal kell megoldanod”
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 21:08:03
x6)
D_Dezső
(
x29)
Mar 25, 2022 21:10:59
x29)
Hát én biztos rádobok egyet mielött megcipözöm. Fasz se akarja, hogy tiszta Sodis legyen az Airmaxem.
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 21:11:33
x30)
Ez meg se volt. De undorító patkányok.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 21:11:44
x6)
Jogos, de szólj kérlek, mert én utána elveszem tőle a pokrócot.
Anschluss
(
x4)
Mar 25, 2022 21:19:51
x4)
Anschlussmost potoltam az elmaradast es megneztem a tegnapi betelefonalos liveot. abban Sneci azt mondta hogy a szarszagu 69-ezes akkor volt mikor Geza kivitte hozza Linzbe Tibit. nekem most esett le hogy ez a harom fereg eltervezte az akkumulator cseret meg hogy Judgat otthagyjak napokra etlen szomjan a minusz fokban, a futetlen, nyitott kocsiban. mindezt azert hogy a tranyo elmenjen Linzbe szopni es torlessze a kocsi arat. de egy fereg mind a harom
legalabb mar a Merci felszopok is latjak mekkora allat a kis kedvenc tranyojuk. ahogyan lattam, az elmult idoszak tortenesei miatt mar szepen fogyatkozik a donate, valoszinuleg nincs mar epeszu ember aki ezeknek utal, jovo honapban mar csak a reklam bevetel lesz. foleg hogy Tibi fosik is mindenkitol, alig mer liveozni
xray
(
x21)
Mar 25, 2022 21:20:09
x21)
gyagyást teljesen hidegen hagyja az ilyen fenyegetés, mondhatnám leszarja.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
50 ezres
Mar 25, 2022 21:20:49
Holnap lejár az eltiltás a linzi lakástól. Már éjjel indulsz gyagya, vagy reggel goldával.
Mar 25, 2022 21:20:49
GWT-050 a Dunába
Mar 25, 2022 21:24:42
Ez volt már? xD
GWT-050
Csakhogy a Mercica tudja hol keresse, legalább lefürdik a Dunába! :D
GWT-050
Csakhogy a Mercica tudja hol keresse, legalább lefürdik a Dunába! :D
Mar 25, 2022 21:24:42
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 21:25:11
x30)
Holnap lejár az eltiltás a linzi lakástól. Már éjjel indulsz gyagya, vagy reggel goldával.
Golda "beteg", hahó!
xray
(
x21)
Mar 25, 2022 21:26:17
x21)
a kulcs a r,e,ndőrségen van, azért még be kell mennie.a faszpinásék kulcsa sincs nála.
nagyon röhögnék, ha judka nyitna neki ajtót. :)
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 21:27:32
x6)
Golda "beteg", hahó!
Gayza liveba beírta valaki h sodrák pesten van.
Gayza rátromfolta, hogy Tibihez ment a linzi kulcsért.Ű
Állítólag holnap megy...
Örebro
(
x17)
Mar 25, 2022 21:30:29
x17)
többen kerdezik, hogy gejza åtutalåsa a szåmlådon van mår?
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 25, 2022 21:32:07
x6)
Golda "beteg", hahó!
Ha Golda előbb dobja fel a talpát mint Sneci, akkor lesz hova beköltöztetni a Kedves Hölgyeket legalább!
A Hölgyek a fő házban, Sneci meg a fészerben tudja verni a farkát rájuk a streamet nézve.
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 21:32:15
x2)
Amúgy nem 0-24ben azonnali utalás van? Sodrák valami olyasmit magyarázott hogy a Gézának az a baja hogy napokat utazik a pénz külföldi utalásoknál. Trollégáknak mi erről a véleménye? Jól sejtem hogy ez megint egy kisstílű átbaszás, amit a Recskás egyből be is vett?
76 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™