Erre kivételesen válaszolok: Mejcica natyon cép, Mejcica natyon okos. Nem tehetek róla hogy a ti csökevényes agyatok nem ér fel az űrdiplomata kommunikációhoz.
Na AMS segély ügyintézés, csá.
Hehe, szarszag
Mifaaaaaaaaaaaan
Jó öreg anyja van. Gondolom nem kellett golda a kutyának sem fiatalon, aztán mikor már ketyegett a biológiai órája televerette magát, mert hát mégis csak kell egy gyerek, nem baj, ha alkalmatlanok vagyunk rá. Nem is csoda, hogy egy ilyen torzszülöttet hozott össze.
Aksjkdlk
Mi újat találtál az előző oldalakon, mert a konklúziód eddig is megállta a helyét!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
|__o__|
a kőkeményre egyenesedett hatalmas pitonszból előtörő vulkanikus spriccelést
Az az első volt ami megvan. A hátsót nem feltétlenül nem valaki elvihette.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Hát azért hetyetye!
fifike nem kerül dobogós helyre, van ugye gayza, tesója, ismeretlen hölgytulaj, tranyó, lyudka.
Fifi nagyjából ez után jön a képbe a szerződésével, de mivel a mazda nem gurul többet az semmisnek tekinthető a nem teljesült feltételek miatt.
Ha öröklődik, ha nem, a tulajdonos szava a mérvadó, tehát a sajtpapírral kitörölhetik a seggüket, juci lesz a főnök.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Könnyen megvan egy törzskönyvvel, nem? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ráadásul benne élnek. Nem tudom, hogy a közter+rendőrség ezt mennyire nézi jó szemmel. Eleve csak oda kellene mennie 1 (azaz egy) darab közegnek és megkérdezni, hogy mégis mi a jó fészkes fenét csinálnak ott azzal a gépjárművel, utána pedig jöhet a többi.
Ingatkanügyek
Szerintem megszűnik, mert az ajándékozó tudtával, és szándékával megegyezöen kerül(t) a Lyudgadémon tulajdonába, és vele nem írt sajtpapírt.
Leggyakrabban úgy szokott alakulni az ilyesmi, hogy az ember csak várja várja várja, hogy megtörténjen az összeomlás. Minden év, sőt néha minden hónap az utolsónak tűnik, de csak nincs vége, csak van lejjebb. Annyira, hogy néha már a saját percepciónkat is megkérdőjelezzük, hogy talán nem is annyira evidens a pusztulás, mint amennyire nekünk tűnik.
Aztán egyszer mégis beüt valami. Nem mindig, de gyakran annyira hirtelen, hogy mégis meglepő. Az eszünk persze tudja, hogy semmi meglepő nincs benne, sőt, az a csoda, hogy nem történt meg korábban, de valahogyan mégis azt érezzük, hogy pont így és pont most azért csak megdöbbentő egy kicsit.
Így lesz a recskással(és nyilván Tibi/Jutka párossal) is. Félreértés ne essék, táncolni fogok a sírján, csak ne lepődjön meg senki, ha a teljes kiszámítható összeomlás esetleg haláleset mégis egy kicsit váratlannak fog tűnni.
az a durva hogy enis ahogy vegig neztem a Tibi elso elerheto livejait, 1-2 evvel ezelott o is meg Judga is viszonylag vallalhatoan neztek ki, persze amig meg nem szolaltak. mostanra mar annyira lecsusztak, hogy epeszu ember nem menne a kozelukbe mar csak a latvany alapjan sem: Judga arca, kirohadt fogai, a szarszag, alkoholszag, Tibi zsiros csimbokokban logo haja, a tobb eve hordott parducgatya, a melltartokent viselt bikini felso, az allando ivaszat es dohanyzas... normalis ember tomegkozlekedesi eszkozon vagy boltban nem megy ezekhez kozel. arrol ne is beszeljunk mi van amikor megszolalnak. persze van, akinek ez a szintje, mondjuk Sneci, Kozma, Gammer, Geza, de ne csinaljon mar ugy egyik se mintha ez lenne a normalis. igenis lecsusztak, lealjasodtak es ott kell oket kezelni ahova valok... es ez csak ranezesre, a tobbi dolguk, amit muvelnek csak hab a tortan. szerintem meg a trash is tul szep kifejezes erre a kettore. Gratula sneci, neked meg ezek az eleted, a lakotarsaid, a szerelmed...
meg mindig ugy gondolod, hogy te akar az utolso csovesnel is kulonb vagy? segitek, hat nem. mondjak hogy embert baratjarol, de itt mar sokkal tobbrol van szo. ilyen lenyeknek mint ti, mert te is mar reg kozejuk tartozol, meg a Blaha is tul jo. Azt meg minden adofizeto neveben kikerem magamnak, hogy az allam koltsegen legyen ellatva barmelyikotok zart intezetben... akkor mar nyissuk ki a gazt
anschluss
Táska ON, vajon hová tart a gyagya?
Pénz legyen nálad!
Olvasni meg nem tud a gyépés...
Tibor nevét már keróli, próbál rébuszokban beszélni, fosol fifi?
Mirroring.
Valójában ő a csöves és irigy, ezen a szinten működik.
Auchanban és Tescoban fixen lehet kapni, ha van a cicamobil környékén! :D
Lacika
A soroksári úton van a tököli hév végállomása után egy Tesco a Közvágóhídnál.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Sőt, "szüksége van egy kis nyugalomra".
Konyul lefele a picsaszáj, hogy "egy hétig a magány lesz az osztályrésze" :D
ebből évismétlés lesz!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem soha nem nézett ő sodi liveot
Mifaaaaaaaaaaaan
Úgy látom borotválkozni próbált, de azt is el sodikázta !
Az herpesz a száján? Broáffff
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A legszebb az lenne hogy rá se jönnének hogy mi lehet a gond a kerekekkel.
Tibi ajándéka lehet :D
Látom az orrgyógyítást nem shikerült a berlini policájból kiperelni, pedig neki járt a német biztonság...
lehet, hogy kicsapta a szaros segg
le vagy tiltva, kurva anyád
Vagy Golda verte szájon és kivágta a csorba foga
A legszebb az lenne ha levennéd annak a szerencsétlennek most már a fényképét mert teljesen irreleváns és indokolatlan.
Lacika,tedd magad nyugiba.
Anyád eldugta a csavarhúzót?
Már pedig esélyes, hogy ez lesz a forgatókönyv. Amúgy van egy OBI is a kettes villamos végállomásánál, aki esetleg nem akar túl sokat sétálni. :D

Bűnöző Zozo elszpojlerezte nekünk az új guruló szartartályt vagyis a leendő cicamobilt :D
Ha volt már akkor sorry!
PS:
Valaki dobjon már egy Bamboo meghívót :)
nszksz
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Pedig azt a rendőrt állítólag szétkaszablokkázta, mi lett vele, feltámadt?
Bűnöző Zozo elszpojlerezte nekünk az új guruló szartartályt vagyis a leendő cicamobilt :D
Ha volt már akkor sorry!
PS:
nszksz
lesz új cicamobil ? :O
szutyok
Rajtad kívül mindenki képes volt itt felfogni,hogy aki normálisan viselkedik azzal nem geciskedünk. Egyetlen kérése volt,hogy vedd le a fényképét.
tyodika
Mar 25, 2022 13:11:31
Arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy "bármilyen meglepő" is, képtelenség a tranyóval érdememben kommunikálni, lájvokon kívűl is teljesen ugyanolyan elmbeteg szardarab, mindenben és mindenkiben trollt lát most, harcol folyamatosan a képzeletbeli ellenségekkel. Azt is előadta, hogy felterjeszti majd az európai trollellenes törvényt, mert a trollszok már akkora károkat okoznak az embereknek stb.. komolyan fájt a fejem a sok banalitástól, nem szoktam hozzá ehhez a hulladék kommunikációhoz.
Erre kivételesen válaszolok: Mejcica natyon cép, Mejcica natyon okos. Nem tehetek róla hogy a ti csökevényes agyatok nem ér fel az űrdiplomata kommunikációhoz.
Na AMS segély ügyintézés, csá.
Mar 25, 2022 13:11:31
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 13:15:49
x68)
Golda szerintem 53-as, tehát csak 69.
Hehe, szarszag
Mérnemhagyodabba
Mar 25, 2022 13:16:31
Sodi azt mondta hogy anyja most 75 éves.
Jó öreg anyja van. Gondolom nem kellett golda a kutyának sem fiatalon, aztán mikor már ketyegett a biológiai órája televerette magát, mert hát mégis csak kell egy gyerek, nem baj, ha alkalmatlanok vagyunk rá. Nem is csoda, hogy egy ilyen torzszülöttet hozott össze.
Mar 25, 2022 13:16:31
xray
(
x21)
Mar 25, 2022 13:25:14
x21)
nem az anyja kora miatt fogyatékos. fasza géneket örökölt. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szarszagú 69
Mar 25, 2022 13:31:24
Egy seggszagú Tibor valagába túrta bele pajkos krumpli orrát Endre, miközben Tibor Endrét szopta.
100% hetero történet!
100% hetero történet!
Mar 25, 2022 13:31:24
Optimusz
Mar 25, 2022 13:35:18
A kocsit nem szabad bántani, nehogy ügy legyen. Mert akkor évekig nem számláznak a hivatalos közegek.
Előbb-utóbb kiderül kinek a nevén van.
Ha így marad nem kell két hét sem. Az lesz belőle hogy, a púposnak intézkedni kell sok pénzért...
Bár, ugye neki semmi se sok :)
Előbb-utóbb kiderül kinek a nevén van.
Ha így marad nem kell két hét sem. Az lesz belőle hogy, a púposnak intézkedni kell sok pénzért...
Bár, ugye neki semmi se sok :)
Mar 25, 2022 13:35:18
pcdoki
Mar 25, 2022 13:38:00
Endre!!
Gusztustalan egy féreg szerzet vagy...
Remélem hamarosan felvágod az ereid hosszában és keresztben...
Szerintem már csak valami végső megoldás segíthet rajtad.
Ünneplés gyanánt meg nyisd ki a gázt anyádnál. Ha a jelenlegi árakat nézzük ez valami proli flexeléssel is felér, hiszen nektek még erre is telik
Gusztustalan egy féreg szerzet vagy...
Remélem hamarosan felvágod az ereid hosszában és keresztben...
Szerintem már csak valami végső megoldás segíthet rajtad.
Ünneplés gyanánt meg nyisd ki a gázt anyádnál. Ha a jelenlegi árakat nézzük ez valami proli flexeléssel is felér, hiszen nektek még erre is telik
Mar 25, 2022 13:38:00
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 25, 2022 13:43:14
x39)
Visszaolvastam pár oldalt.
Sodi, te vagy a világ legundorítóbb lénye.
Sodi, te vagy a világ legundorítóbb lénye.
Mi újat találtál az előző oldalakon, mert a konklúziód eddig is megállta a helyét!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 25, 2022 13:44:35
x7)
akkor rögzítsük:
van egy kocsijuk, amit nem a tulajdonostól vettek, nem tudják átírni a nevükre, ki van vonva a forgalomból, és nincs meg az egyik rendszámtáblája, és be van törve a szélvédője.
ez egyre jobban alakul.:)))
De van hozzá szerelmi záradékos magánokirat harmadik személytől. van egy kocsijuk, amit nem a tulajdonostól vettek, nem tudják átírni a nevükre, ki van vonva a forgalomból, és nincs meg az egyik rendszámtáblája, és be van törve a szélvédője.
kéjrobbanás
Mar 25, 2022 13:45:40
a kőkeményre egyenesedett hatalmas pitonszból előtörő vulkanikus spriccelést
Mar 25, 2022 13:45:40
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 25, 2022 13:45:44
x6)
Azt mondjaTibor bűncselekmény, holott videó van róla hogy ő tépi le meg eldobálja a szemét közé :D
Az az első volt ami megvan. A hátsót nem feltétlenül nem valaki elvihette.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 13:46:46
x6)
De van hozzá szerelmi záradékos magánokirat harmadik személytől.
Hát azért hetyetye!
fifike nem kerül dobogós helyre, van ugye gayza, tesója, ismeretlen hölgytulaj, tranyó, lyudka.
Fifi nagyjából ez után jön a képbe a szerződésével, de mivel a mazda nem gurul többet az semmisnek tekinthető a nem teljesült feltételek miatt.
max5enutálnak
(
x47)
Mar 25, 2022 13:49:45
x47)
Kiderült, hogy sosem volt hátsó rendszámtábla, az egészet egy kurva teknős álmodta!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
pcdoki
Mar 25, 2022 13:52:47
Szerintetek ez a szerelmi záradékos cucc is öröklődik azzal ha Judga lesz a tulaj? :D
Endre legyél olyan kedves és világosítsd fel a kedves itt lévőket a retardjogból is. :-)
Endre legyél olyan kedves és világosítsd fel a kedves itt lévőket a retardjogból is. :-)
Mar 25, 2022 13:52:47
linzicsibe
(
x2)
Mar 25, 2022 13:55:36
x2)
Szerintetek ez a szerelmi záradékos cucc is öröklődik azzal ha Judga lesz a tulaj? :D
Ha öröklődik, ha nem, a tulajdonos szava a mérvadó, tehát a sajtpapírral kitörölhetik a seggüket, juci lesz a főnök.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 25, 2022 13:58:36
x30)
Amugy ha egy rsz tábla nincs meg az sima okmányirodai papírozás. Ha kettő nincs meg az macerásabb.
Könnyen megvan egy törzskönyvvel, nem? :)
seymour schwartz
(
x6)
Mar 25, 2022 13:58:47
x6)
akkor rögzítsük:
van egy kocsijuk, amit nem a tulajdonostól vettek, nem tudják átírni a nevükre, ki van vonva a forgalomból, és nincs meg az egyik rendszámtáblája, és be van törve a szélvédője.
Ráadásul benne élnek. Nem tudom, hogy a közter+rendőrség ezt mennyire nézi jó szemmel. Eleve csak oda kellene mennie 1 (azaz egy) darab közegnek és megkérdezni, hogy mégis mi a jó fészkes fenét csinálnak ott azzal a gépjárművel, utána pedig jöhet a többi.
hejneken
(
x3)
Mar 25, 2022 13:58:51
x3)
trashvod.com/w/3Lv2hbnthdt9UWVKqFhywn?start=19m17s
A rúgásnál hallani egy reccsenést. Lehetséges, hogy berepedt a szomszéd lámpája? :DD
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
A rúgásnál hallani egy reccsenést. Lehetséges, hogy berepedt a szomszéd lámpája? :DD
Darth Tibor
(
x7)
Mar 25, 2022 14:01:39
x7)
Ha Tibiéknek lenne stílusa éjszaka minden mindegy alapon elvihetnék az autót egy utolsó vágtára és belehajthatnának egy szakadékba, vagy a Dunába, mint Thelma és Luoise!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jonciii
(
x8)
Mar 25, 2022 14:02:10
x8)
Szerintem megszűnik, mert az ajándékozó tudtával, és szándékával megegyezöen kerül(t) a Lyudgadémon tulajdonába, és vele nem írt sajtpapírt.
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 14:03:48
x4)
Istenigazából beszélgettem azóta pár kollégával, aki ismeri ezeket a poloskákat (és jártak arrafelé ők is befelé jövet), meg fórumos ismerőssel, és azt látjuk, mindegyik csúszik lefelé a lejtőn, s egy fél éve azért nem voltak még ennyire aljas állapotban, mint amit a napokban tapasztaltunk. Ezt a saját szememmel is láttam, megbizonyosodhattam efelől.
Sok évadra mondták már itt, az az utolsó, de ennél van valóságalapja is. És nem feltétlenül az alkohol az, ami pontot fog tenni a történet végére, hanem sok más tényező (pl. dühkitörés, öngyilkosság, szívroham, stroke).
És este nem is megyek vissza már, a kollégák is lebeszéltek róla. Hót felesleges, mert ugyanaz a trash szemét fog történni, ami eddig is történt, rengeteg alkohol társaságában.
Szóval Gyagyás, a shó mászt gó vánon van! Abszolúte!
Sok évadra mondták már itt, az az utolsó, de ennél van valóságalapja is. És nem feltétlenül az alkohol az, ami pontot fog tenni a történet végére, hanem sok más tényező (pl. dühkitörés, öngyilkosság, szívroham, stroke).
És este nem is megyek vissza már, a kollégák is lebeszéltek róla. Hót felesleges, mert ugyanaz a trash szemét fog történni, ami eddig is történt, rengeteg alkohol társaságában.
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 14:23:29
Azt mondja tibi:
Megugrott a rendszámtábla geccXDXD
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
Megugrott a rendszámtábla geccXDXD
Mar 25, 2022 14:23:29
ascites
(
x57)
Mar 25, 2022 14:29:04
x57)
Ez komolyan a retarduniverzum rózsák háborúja. Élet-halál harc folyik a totál kettyós sneci királyságáért: aki fizikailag birtokolja a gyagyást, azé a hatalom.
Ha Goldánál van, a fogyinál spórolás van kártyalimitekkel. Ha a tranyóval lébecol, akkor "van pénz", de csak a faszipnának és Jutkának. Ha Géza pátyolgatja, akkor neki ad. Készséggel megy, ahova viszik, csak áll részegen és lobogtatja az 50eurósokat.
A legkomikusabb az egészben, hogy a "királyság" nem a korcs öröksége, nem a megtakarítása, de még csak nem is a magas fizetése, hanem a német hitelkerete, amit a sáska még több éve vett fel.
Ha Goldánál van, a fogyinál spórolás van kártyalimitekkel. Ha a tranyóval lébecol, akkor "van pénz", de csak a faszipnának és Jutkának. Ha Géza pátyolgatja, akkor neki ad. Készséggel megy, ahova viszik, csak áll részegen és lobogtatja az 50eurósokat.
A legkomikusabb az egészben, hogy a "királyság" nem a korcs öröksége, nem a megtakarítása, de még csak nem is a magas fizetése, hanem a német hitelkerete, amit a sáska még több éve vett fel.
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 25, 2022 14:30:43
x2)
Fullzsírt sem értem miért menősködik meg járatja a pofáját hogy ezt vagy azt most már tényleg megveri. Egy valódi dokumentált pofont nem adott senkinek kamerába. Egy 100 kg környéki bármilyen bunyós széjjel baszná ezt a hájfejű köcsögöt. Kapna pár erőteljes thai boxos combost, amitől letérdelne gyorsan onnantól már graplingben meglenne és vonyítana a zsírdisznó hogy ne öljék meg. Sodira is ráférne már egy nevelő célzatú könyökös az eddigi elkövetett bűneiért, az univerzum készítsen már neki is egy kis nyers krémet.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
kérdések
Mar 25, 2022 14:33:43
Sodi, szerinted megdöntötted az AMS adatbázisában az "egy év alatt legtöbbször kirúgott emberek" rekordját?
Szerinted mit szólna "4 etyetemet egyszerre végző" fiatal vadaszpika a mostani segélyből tengődő helyzethez?
Szerinted mit szólna "4 etyetemet egyszerre végző" fiatal vadaszpika a mostani segélyből tengődő helyzethez?
Sodi retkes szemüvege
Mindig tanul az ember valamit:
a rendszámtábla a hivatalé ahhoz nem szabad nyúlni
a tranyó nem vezetett bebaszva
Sodrák nagyon csendben van
a rendszámtábla a hivatalé ahhoz nem szabad nyúlni
a tranyó nem vezetett bebaszva
Sodrák nagyon csendben van
-
Mar 25, 2022 14:34:01
Sok évadra mondták már itt, az az utolsó, de ennél van valóságalapja is. És nem feltétlenül az alkohol az, ami pontot fog tenni a történet végére, hanem sok más tényező (pl. dühkitörés, öngyilkosság, szívroham, stroke
Leggyakrabban úgy szokott alakulni az ilyesmi, hogy az ember csak várja várja várja, hogy megtörténjen az összeomlás. Minden év, sőt néha minden hónap az utolsónak tűnik, de csak nincs vége, csak van lejjebb. Annyira, hogy néha már a saját percepciónkat is megkérdőjelezzük, hogy talán nem is annyira evidens a pusztulás, mint amennyire nekünk tűnik.
Aztán egyszer mégis beüt valami. Nem mindig, de gyakran annyira hirtelen, hogy mégis meglepő. Az eszünk persze tudja, hogy semmi meglepő nincs benne, sőt, az a csoda, hogy nem történt meg korábban, de valahogyan mégis azt érezzük, hogy pont így és pont most azért csak megdöbbentő egy kicsit.
Így lesz a recskással(és nyilván Tibi/Jutka párossal) is. Félreértés ne essék, táncolni fogok a sírján, csak ne lepődjön meg senki, ha a teljes kiszámítható összeomlás esetleg haláleset mégis egy kicsit váratlannak fog tűnni.
Mar 25, 2022 14:34:01
hejneken
(
x3)
Mar 25, 2022 14:34:37
x3)
Gyagya lájv
hejneken
(
x3)
Mar 25, 2022 14:34:57
x3)
link lemaradt, sorry: youtu.be/YGxP75KeRBw
Anschluss
(
x4)
Mar 25, 2022 14:38:42
x4)
Istenigazából beszélgettem azóta pár kollégával, aki ismeri ezeket a poloskákat (és jártak arrafelé ők is befelé jövet), meg fórumos ismerőssel, és azt látjuk, mindegyik csúszik lefelé a lejtőn, s egy fél éve azért nem voltak még ennyire aljas állapotban, mint amit a napokban tapasztaltunk. Ezt a saját szememmel is láttam, megbizonyosodhattam efelől.
az a durva hogy enis ahogy vegig neztem a Tibi elso elerheto livejait, 1-2 evvel ezelott o is meg Judga is viszonylag vallalhatoan neztek ki, persze amig meg nem szolaltak. mostanra mar annyira lecsusztak, hogy epeszu ember nem menne a kozelukbe mar csak a latvany alapjan sem: Judga arca, kirohadt fogai, a szarszag, alkoholszag, Tibi zsiros csimbokokban logo haja, a tobb eve hordott parducgatya, a melltartokent viselt bikini felso, az allando ivaszat es dohanyzas... normalis ember tomegkozlekedesi eszkozon vagy boltban nem megy ezekhez kozel. arrol ne is beszeljunk mi van amikor megszolalnak. persze van, akinek ez a szintje, mondjuk Sneci, Kozma, Gammer, Geza, de ne csinaljon mar ugy egyik se mintha ez lenne a normalis. igenis lecsusztak, lealjasodtak es ott kell oket kezelni ahova valok... es ez csak ranezesre, a tobbi dolguk, amit muvelnek csak hab a tortan. szerintem meg a trash is tul szep kifejezes erre a kettore. Gratula sneci, neked meg ezek az eleted, a lakotarsaid, a szerelmed...
meg mindig ugy gondolod, hogy te akar az utolso csovesnel is kulonb vagy? segitek, hat nem. mondjak hogy embert baratjarol, de itt mar sokkal tobbrol van szo. ilyen lenyeknek mint ti, mert te is mar reg kozejuk tartozol, meg a Blaha is tul jo. Azt meg minden adofizeto neveben kikerem magamnak, hogy az allam koltsegen legyen ellatva barmelyikotok zart intezetben... akkor mar nyissuk ki a gazt
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 14:41:13
x30)
Már megint Púpszászon ijetszgeti a helyi nyugdíjas közösséget a nőverő.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Sodi retkes szemüvege
Mar 25, 2022 14:42:00
Mosta géyza loop jön, higy nem fizet neki? Sodrák itta kommentbarátok már mondták neked, hogy sosem fog fizetni!!!
Mar 25, 2022 14:42:00
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 14:43:11
x30)
Géjza tegnap bankban volt, gyagya esti lájvban reméli megvédheti hogy adóskent rendben törleszt :DD
verebvagy
Mar 25, 2022 14:43:13
Gézától még mindig nem érkezett meg az első részlet :D
Elvileg tegnap ment a postára intézni, talán most már elküldi így hogy utalt neki a tranyó 80 ezret a semmire
Elvileg tegnap ment a postára intézni, talán most már elküldi így hogy utalt neki a tranyó 80 ezret a semmire
Mar 25, 2022 14:43:13
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 14:43:44
x30)
Hogy a faszban lehet ilyen akadozó mobilnettel létezni te szharrr
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 14:44:04
x6)
Már megint Púpszászon ijetszgeti a helyi nyugdíjas közösséget a nőverő.
Táska ON, vajon hová tart a gyagya?
Pénz legyen nálad!
hejneken
(
x3)
Mar 25, 2022 14:45:36
x3)
Téged az összes kutya megugat te szhar!
echelon mérnök
Mar 25, 2022 14:45:37
Endre már megint okos vagy :D ezek fogalmatlan életbölcsességeket hanyagolni kellene, full szefos vagy, a világról teljesen fogalmatlan vagy.
Inkább az osztrák börtönre kellene készülnöd, gyúrás, anál tágítás, osztrák börtön szleng szókártyák...
Inkább az osztrák börtönre kellene készülnöd, gyúrás, anál tágítás, osztrák börtön szleng szókártyák...
Mar 25, 2022 14:45:37
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 14:46:44
x30)
Szélvédő, rendszám, hátsó lámpa sajnáltatás...
Dehát gyagya ezt mind csak magadnak köszönheted!
Dehát gyagya ezt mind csak magadnak köszönheted!
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 25, 2022 14:47:46
x39)
Chat falról:
Péter Kis
Tag (1 hónapja)
Endre ! a Kapucni madzagját rituálisan tekerted a nyakad köré ?
Jogos a kérdés !!
Péter Kis
Tag (1 hónapja)
Jogos a kérdés !!
-
Mar 25, 2022 14:47:55
Mehet tranyónak a tényfeltárás hogy megint róluk pofázik :)
Mar 25, 2022 14:47:55
Hahó
(
x135)
Mar 25, 2022 14:48:24
x135)
az megvan, hogy a jogilag legyőzhetetlen fatászpika úgy vette meg a kocsit, hogy nem nézte meg a forgalmit?:)))
vegyél kockaházat is úgy, te idióta, hogy nem nézed meg a tulajdoni lapot.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
vegyél kockaházat is úgy, te idióta, hogy nem nézed meg a tulajdoni lapot.:)))
-
Mar 25, 2022 14:49:03
- nem hiszem el hogy ennyire megbolonditott a pina
- de
- de
Mar 25, 2022 14:49:03
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 14:49:23
x6)
Chat falról:
Péter Kis
Tag (1 hónapja)
Jogos a kérdés !!
Péter Kis
Tag (1 hónapja)
Jogos a kérdés !!
Olvasni meg nem tud a gyépés...
Tibor nevét már keróli, próbál rébuszokban beszélni, fosol fifi?
Hackwork
Mar 25, 2022 14:54:14
Ez a gyagyás ha jól értem arra gondol, hogy a Trollok irigyek rá??? Tegye fel a kezét, aki irigykedik!
Mar 25, 2022 14:54:14
.
Mar 25, 2022 14:54:19
már megint arra próbál utani a pedofil, hogy a trollok csövesek, és irigyek asodira ezért van a trolszkodás, ez full hülye
Mar 25, 2022 14:54:19
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 14:54:37
x30)
Golda lekeverhetne neki 2 kurva nagy csicskalángost. Ez a faszpinán loppolás kurva unalmas
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 14:55:12
Ezt csak úgy a mazda fele járó trolloknak hagyom itt.
www.elefantszerszam.hu/Sinppa-Tools-szeleptu-kiszedo-csavarhuzo-VCT-05A?kk=a4c6361-17fc15a67ba-d0243&gclid=Cj0KCQjw0PWRBhDKARIsAPKHFGjwExGN6j-GFpod0UaHBaoBfxb7EjOrQ34GcRCjyfU2_MTFzJImL4QaAu96EALw_wcB&utm_source=kelkoohu&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Sinppa+Tools+szelept%C5%B1+kiszed%C5%91+csavarh%C3%BAz%C3%B3
www.elefantszerszam.hu/Sinppa-Tools-szeleptu-kiszedo-csavarhuzo-VCT-05A?kk=a4c6361-17fc15a67ba-d0243&gclid=Cj0KCQjw0PWRBhDKARIsAPKHFGjwExGN6j-GFpod0UaHBaoBfxb7EjOrQ34GcRCjyfU2_MTFzJImL4QaAu96EALw_wcB&utm_source=kelkoohu&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Sinppa+Tools+szelept%C5%B1+kiszed%C5%91+csavarh%C3%BAz%C3%B3
Mar 25, 2022 14:55:12
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 14:55:37
x30)
Mit nem éltél szegényesen gyagya? Millió fütyiből is sörön, gyroson meg ravio konzerven élsz :DDD
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 14:56:43
x6)
már megint arra próbál utani a pedofil, hogy a trollok csövesek, és irigyek asodira ezért van a trolszkodás, ez full hülye
Mirroring.
Valójában ő a csöves és irigy, ezen a szinten működik.
danieldobai
Mar 25, 2022 14:56:48
Ezt csak úgy a mazda fele járó trolloknak hagyom itt.
elefantszerszam.hu/Sinppa-Tools-szeleptu-kiszedo-csavarhuzo-VCT-05A?kk=a4c6361-17fc15a67ba-d0243&gclid=Cj0KCQjw0PWRBhDKARIsAPKHFGjwExGN6j-GFpod0UaHBaoBfxb7EjOrQ34GcRCjyfU2_MTFzJImL4QaAu96EALw_wcB&utm_source=kelkoohu&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Sinppa+Tools+szelept%C5%B1+kiszed%C5%91+csavarh%C3%BAz%C3%B3
elefantszerszam.hu/Sinppa-Tools-szeleptu-kiszedo-csavarhuzo-VCT-05A?kk=a4c6361-17fc15a67ba-d0243&gclid=Cj0KCQjw0PWRBhDKARIsAPKHFGjwExGN6j-GFpod0UaHBaoBfxb7EjOrQ34GcRCjyfU2_MTFzJImL4QaAu96EALw_wcB&utm_source=kelkoohu&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Sinppa+Tools+szelept%C5%B1+kiszed%C5%91+csavarh%C3%BAz%C3%B3
Mar 25, 2022 14:56:48
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 14:57:42
x68)
Megérkezett kisrühes is
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 14:58:08
x68)
Anyuka nem megy vissza a púppal Linzbe, mert megfázott :((((
Mifaaaaaaaaaaaan
Streamer Koldus
(
x2)
Mar 25, 2022 14:58:12
x2)
Ki a tököm ez a kisboros?
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 14:58:13
x30)
Cseten megírták neki hogy kutyába sem veszi a tranyó, majd el fog gondolkodni rajt * ásít *
Bolyhos Smackleves
Mar 25, 2022 14:58:15
Ki lenne itt a párkányon a helyembe?
Mar 25, 2022 14:58:15
vladrl
(
x8)
Mar 25, 2022 14:58:56
x8)
kisboros1
A trollokat most a legjobban Fideszre szavazással lehet triggerelni. Szóval hajrá Fidesz! XDDDDDD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
A trollokat most a legjobban Fideszre szavazással lehet triggerelni. Szóval hajrá Fidesz! XDDDDDD
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 14:58:57
Lacika
Mar 25, 2022 14:58:57
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 14:59:18
x4)
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 15:00:25
x30)
Keddre tranyó igazán szervezhetne neki valami programot, a dühkezelésit ha kihagya 5000 eur spórolás
ascites
(
x57)
Mar 25, 2022 15:00:47
x57)
Anyuka nem megy vissza a púppal Linzbe, mert megfázott :((((
Sőt, "szüksége van egy kis nyugalomra".
Konyul lefele a picsaszáj, hogy "egy hétig a magány lesz az osztályrésze" :D
echelon mérnök
Mar 25, 2022 15:00:50
A kutyabszónak mi baja? Rommá basztál a nagymamaját az orosz felszabadítók? :D
Mar 25, 2022 15:00:50
vladrl
(
x8)
Mar 25, 2022 15:01:01
x8)
ebből évismétlés lesz!
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 15:02:07
x68)
Kisrühest meg a legjobban a kajárda áraival és a hajmosással lehet triggerelni.
Mifaaaaaaaaaaaan
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 25, 2022 15:02:56
x10)
Pont, jókor akadt meg a live gyagyás! Mi ez a fej?
Álmodjatok Rémeket!
danieldobai
Mar 25, 2022 15:03:34
Valaki meg tudja nézni, hogy a cica nézi-e a lajvot?
Mar 25, 2022 15:03:34
xray
(
x21)
Mar 25, 2022 15:03:59
x21)
Mar 25, 2022 15:03:59
Kisrühest meg a legjobban a kajárda áraival és a hajmosással lehet triggerelni.
meg a kutya tetemekkel. Mar 25, 2022 15:03:59
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 15:04:08
x68)
Valaki meg tudja nézni, hogy a cica nézi-e a lajvot?
Szerintem soha nem nézett ő sodi liveot
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 25, 2022 15:04:56
x39)
Úgy látom borotválkozni próbált, de azt is el sodikázta !
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 15:05:08
x24)
Kisukrán mit hazaárul? Nyalja a putyinszopó Orbán seggét?
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 15:05:30
x30)
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 15:06:08
Mar 25, 2022 15:06:08
hejneken
(
x3)
Mar 25, 2022 15:06:25
x3)
Még szerencse, hogy kevesen születnek akkora genetikai hulladéknak mint asodi és akisboros
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 15:06:27
x6)
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 15:06:29
x24)
Látom az orrgyógyítást nem shikerült a berlini policájból kiperelni, pedig neki járt a német biztonság...
Endi
Mar 25, 2022 15:06:37
Dehogy beteg az anyád Fifike.
Azért nem megy ki veled Linzbe, mert utál mint a szart..
Örül hogy eltakarodsz a közeléből mert súlyosan mérgező veled egy légtérben tartozkodni.
Ennyit tudok elmondani…
Azért nem megy ki veled Linzbe, mert utál mint a szart..
Örül hogy eltakarodsz a közeléből mert súlyosan mérgező veled egy légtérben tartozkodni.
Mar 25, 2022 15:06:37
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 25, 2022 15:06:55
x7)
lehet, hogy kicsapta a szaros segg
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 15:07:23
x24)
Vagy Golda verte szájon és kivágta a csorba foga
TwoGirlsOne23cm
Mar 25, 2022 15:08:11
kisboros1
Látom megérkezett a bukott "rendőr" is a fórumra. :))
bori itt mi mind zsidódémonok, és sodik vagyunk.
Mar 25, 2022 15:08:11
ascites
(
x57)
Mar 25, 2022 15:08:12
x57)
Nem sikerült eljutnia a szarvasi rendőrségre, mert nem tudta elérni az ügyével foglalkozó hadnagyot. Haza kell jönnie majd Linzből.
-
Mar 25, 2022 15:08:36
A legszebb az lenne ha levennéd annak a szerencsétlennek most már a fényképét mert teljesen irreleváns és indokolatlan.
Mar 25, 2022 15:08:36
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 25, 2022 15:09:09
x1)
a trollokat nem érdekli milyen kormány van hatalmon, mindíg is jól fognak élni :)
szutyok
A régnemlátott buzidémon
Mar 25, 2022 15:10:18
Mar 25, 2022 15:10:18
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 25, 2022 15:10:24
x4)
Már pedig esélyes, hogy ez lesz a forgatókönyv. Amúgy van egy OBI is a kettes villamos végállomásánál, aki esetleg nem akar túl sokat sétálni. :D
echelon mérnök
Mar 25, 2022 15:10:48
Vajon Endre miért menekül a Mazda problémába mikor a linzi ügyész állófasszal várja, hogy lesittelje a haverja életét tönkre tevő migránst? :D
Faszerdő Endre, fókuszálj a lényegre!
Faszerdő Endre, fókuszálj a lényegre!
Mar 25, 2022 15:10:48
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 25, 2022 15:12:08
x11)
Ez még mindig azt hiszi, hogy "kontextusba lehet helyezni", hogy egy agresszív nőverő barom.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
pcdoki
Mar 25, 2022 15:12:09

Ha volt már akkor sorry!
PS:
nszksz
Mar 25, 2022 15:12:09
Ásó27
(
x68)
Mar 25, 2022 15:12:32
x68)
Kisrühes, mi lenne ha bezárnád a fórumot és a sodi liveot, aztán kezdenél valamit magaddal?
Nekünk ez tudományos munka/szórakozás, neked konkrétan az egész életed.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nekünk ez tudományos munka/szórakozás, neked konkrétan az egész életed.
banshee
(
x24)
Mar 25, 2022 15:12:35
x24)
kisboros1
Pedig azt a rendőrt állítólag szétkaszablokkázta, mi lett vele, feltámadt?
Jonciii
(
x8)
Mar 25, 2022 15:14:57
x8)
Szellőztetik a tranyómonilt Tibiék, de csak futtában odakukkantottam, mert késésben vagyok szokás szerint.
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 25, 2022 15:15:52
x1)
Ha volt már akkor sorry!
PS:
nszksz
lesz új cicamobil ? :O
-
Rajtad kívül mindenki képes volt itt felfogni,hogy aki normálisan viselkedik azzal nem geciskedünk. Egyetlen kérése volt,hogy vedd le a fényképét.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 25, 2022 15:16:04
x6)
Endre basszus, kurvára kopaszodsz és már őszülsz is.
Vén szar vagy, aki mellett elszáguldott az élet miközben tátott szájjal álltál a peronon.
Hova mész most? ott lurkolsz megint a pályaudvaron, jobbra-balra toporogsz mint egy rossz buzi.
Ja várj...
Vén szar vagy, aki mellett elszáguldott az élet miközben tátott szájjal álltál a peronon.
Hova mész most? ott lurkolsz megint a pályaudvaron, jobbra-balra toporogsz mint egy rossz buzi.
Ja várj...
trashvod
(
x6)
Mar 25, 2022 15:16:11
x6)
A rossz fene megbasz Fifike hogy Magyarországon is szar a neted és ezáltal (is) nézhetetlen vagy
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
hejneken
(
x3)
Mar 25, 2022 15:16:45
x3)
Össze kell állítani egy púpszászi trollhadsereget az ilyen szép napsütéses péntek délutánokra…
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 25, 2022 15:16:57
x10)
Heti kártya limit, felemelve 1000EU-ra. Nagyon ötletes a gyagyás!
Álmodjatok Rémeket!
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 25, 2022 15:17:06
x1)
távmunkát akar a pedofil!
szutyok
trolléga
(
x30)
Mar 25, 2022 15:17:18
x30)
Kár volt megírni a megoldást, hogy azért tiltodott le a kártya mert az elmúlt 7 napot nézi. De a rendes tyodika feljebb tette, vásárolgathat nyugodtan a cica
Brian
(
x2)
Mar 25, 2022 15:18:01
x2)
Ez a bűnöző zoli is könnyen beleszaladhat pár trollfaszba, ha a tanszék eredményeit akarja beadni saját munkaként.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az is irritáló, hogy te megy a szép szerelmed egyfolytában rendőrért kiabáltok és bírósággal fenyegetőztök, közben pedig a youtube közönsége előtt követitek el a bűncselekményeiteket.
Nem baj jó irány ez csak idegesítő rendőrös loopolás halmazotok.