szerintem jogos a levéltáris trollega fizetés nélküli szabadsága... semmi érdemleges nem történik, a korcs otthon sorvad el, havi kb.1700ft bevétellel. számottevő történés nincs.
Egyáltalán jár még ebéd?
Szociális ebéd?
Mert akkor, itt is csalás van sajnos.
A szociális étkeztetés nem jövedelemhez kötött.
Illetve, csak a térítés mértéke.
De főszabály szerint:
62. § * (1) Az étkeztetés keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a legalább napi egyszeri meleg étkezéséről kell gondoskodni, akik azt önmaguk, illetve eltartottjaik részére tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani, különösen
a) koruk,
b) egészségi állapotuk,
c) fogyatékosságuk, pszichiátriai betegségük,
d) szenvedélybetegségük, vagy
e) hajléktalanságuk
miatt.
(2) * Az (1) bekezdés szerinti jogosultsági feltételek részletes szabályait a települési önkormányzat rendeletben határozza meg.
Goldára ebből semmi se igaz. Nincs akadályoztatva egészégügyileg. Jön-megy, fellép a nyunyókákkal.
Jogosulatlan.
Félig használhatatlan honlapjuk. Nem találtam a helyi rendeletet.
Túl jó az a kétfogásos ebéd 1100ft-ért. Még a végén a különbözetet vissza kéne fizetni.
Nem tudom levelező trollnak megér egy-két e-mailt?
Finom célzás coming outra? Részleteket!
démondémon
(
x2)
Aug 05, 2026 23:46:53
x2)
Drága levéltáros trolléga, ha nagyon unatkoznál a hőkupleráj alatt és megdobnád a folyton úton levő trollégákat egy gyors recappel a sodipédián, hogy mégis hogy állunk a mindenegyfolyamatban jelenleg, az nagyon zseniális lenne. NSZKSZ ha belefér.
Köszönjük eddigi munkádat. Is.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Köszönjük eddigi munkádat. Is.
hegesztőnő
(
x3)
Aug 05, 2026 23:54:29
x3)
Drága levéltáros trolléga, ha nagyon unatkoznál a hőkupleráj alatt és megdobnád a folyton úton levő trollégákat egy gyors recappel a sodipédián, hogy mégis hogy állunk a mindenegyfolyamatban jelenleg, az nagyon zseniális lenne. NSZKSZ ha belefér.
szerintem jogos a levéltáris trollega fizetés nélküli szabadsága... semmi érdemleges nem történik, a korcs otthon sorvad el, havi kb.1700ft bevétellel. számottevő történés nincs.
Optimusz
Aug 06, 2026 00:55:52
Nemrégiben tudatosult bennem, hogy az a kaja amit az anyja kap az nem egy kifőzdéből vagy menzáról járatott "menü", hanem amit az önkormányzat biztosít a nyugdíjasok számára szociális étkeztetés gyanánt. 1 adagot......
Egyáltalán jár még ebéd?
Szociális ebéd?
Mert akkor, itt is csalás van sajnos.
A szociális étkeztetés nem jövedelemhez kötött.
Illetve, csak a térítés mértéke.
De főszabály szerint:
62. § * (1) Az étkeztetés keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a legalább napi egyszeri meleg étkezéséről kell gondoskodni, akik azt önmaguk, illetve eltartottjaik részére tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani, különösen
a) koruk,
b) egészségi állapotuk,
c) fogyatékosságuk, pszichiátriai betegségük,
d) szenvedélybetegségük, vagy
e) hajléktalanságuk
miatt.
(2) * Az (1) bekezdés szerinti jogosultsági feltételek részletes szabályait a települési önkormányzat rendeletben határozza meg.
Goldára ebből semmi se igaz. Nincs akadályoztatva egészégügyileg. Jön-megy, fellép a nyunyókákkal.
Jogosulatlan.
Félig használhatatlan honlapjuk. Nem találtam a helyi rendeletet.
Túl jó az a kétfogásos ebéd 1100ft-ért. Még a végén a különbözetet vissza kéne fizetni.
Nem tudom levelező trollnak megér egy-két e-mailt?
Aug 06, 2026 00:55:52
-
Aug 06, 2026 01:03:57
Sodi, azt hittem mára ez a fórum már nem lesz, és te végre kijössz a fényre. Nekem ezt ígérted. Látom nem jött össze. Gondolsz meg arra az estére? Lehetett volna ez másként is.
Finom célzás coming outra? Részleteket!
Aug 06, 2026 01:03:57
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csak a Lamantinos meg az osztrák ügy ér kb 5-5 évet, mellé aktiválódni fog a felfüggője, ami plusz 2 év és akkor még az ilyen lightos bűncselekményeiről mint a terrorizmus meg az emberölés előkészülete, plusz a Mannás garázdaság még nem is beszéltünk.
Ha Golda hajlandó lett volna 5 percig beszélni Gézával ez most mind nem lenne :DDD
Az osztrák bankok és adófizetők bőven fizettek már Recskás miatt, így kézenfekvő, ha a plusz éveket itthon ültetik le vele és nem az ő börtönkosztjukat és helyüket veszi el. Stoki, itt élned-halnod kell, ahogy egykor te is mondtad, de már leginkább halnod.