mivel mindegyik igénytelen, takaríthatnanak akárhogy, úgyis fel fog tűnni a diákoknak szeptemberben, hogy vmi nem oké...
lehetne kérni professzinális takarítást, de inkább a gáz....(kell a pénz a swingerbe..)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
épp az amalfi coaston olvasgatom a fórumot amíg az asszony tisztába teszi a fiam, most rendeltem ebédet de kicsit elment az étvágyam xD
Férfi férfit ne masszírozzon már, bassza meg. Megbaszni megbaszhatja, de van egy határ.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Én a Gayza helyében nem nagyon ugrálnék, mert ebből kóter lesz more.
Amúgy buzi ő is? Mert fura, hogy nem kiveri a kibuggyanó mellekre, hanem inkább zsarol velük.
Gayza! Ne Szegedre, hanem Bécsbe menj a vágyaid oltani. Endre szerintem szívesen elszopogatná azt a kis kókadt kukidat. A lányokat meg hagyd békén.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Biztos az már intimitásnak számítana fifiéknél xD
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Megindul mint vahúr kutya?
Else jutna Szegedre mert útközbe megkell neki állni zabálni
Ha megy szegedre az még 120-200 euro lesz :D
Az egyik rendőr elvben.
Ez a szarházi sunka is hogy itt tart még mindig...nőket fenyegetni istenem...mást úgysem tud velük
Csak tudnám mit vár attól az úttól? Személyesen majd jobban undorodnak tőle?
A fél Szegedi rk követi ennek a nyomorék fullfingnak a tevékenységét, én őszintén remélem hogy tényleg lejön és megpróbálkozik valamivel.
Én úgy értettem, hogy hárman bámulták, ahogy a metszetthasú gnóm a félárbócos faszát próbálja benyomkodni a faszpinába, aztán a tranyó behívta az egyik nagyfaszút (nyilván a púp bökött rá és ő hívta be). Miután végzett a fickó, egy másik arab akarta megmasszírozni Mercit (=azzal is basznia kellett volna), de arra nemet mondott.
Eljöttek, beültek (ismét egy arabhoz) elrágcsálni egy fél pizzát, erre a korcs rákezdett, hogy a tranyó milyen bunkó, miért nem kellett neki a másik arab, annak is milyen nagy volt a fasza. Ezen akadt ki a tranyó, ezért hajtogatta, hogy mit érdekli a "kis búzavirágot" más fasza.
A tranyó elviharzott szokás szerint, ez a pingvin meg képtelen volt beérni, és mivel Mercinél van a kulcs, sikeresen kizárta a lakásból. Egy idő múlva beengedte, a szeparációs komplexusos nyomorult bemászott Merci ágyába és mivel szarszaggal sem volt kifüstölhető, a tranyó bosszúból lájvolni kezdett és esküdözött, hogy soha többé nem megy ilyen helyre, elege van.
Amúgy Merci úgy fogalmazott, hogy "megint kizártam". Tehát amikor a púpos a ház előtt éjszakázott a vérében és hányásában fetrengve, a tranyó pizony a lakásból nézte röhögve.
ott van az, csak nem listázott www.youtube.com/watch?v=YQPEFJYEfNc
csak azt felejtik el, hogy tressvúd mindent megőriz. jut eszembe gyagyás ebben a hónapban ment már donés a trashvodos Hölgyeknek, Uraknak?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jól értem hogy Fifi jelenlegi egyetlen bevételi forrása az hogy tiborszt futtatja?
Nem. Ő fizet azért, hogy Tibort mások basszák. :D
azt nem tudni; de sztem ez a hosszútávú cél...nem győzöm hangsúlyozni, hogy ousztriában a kitartás piszony tilos...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Rendes hímkurvaként is mehetne a dolog. Gyagyás ugy ahogy tud németül szervezni a vendégeket, azok meg tudnak menni lakásra.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nem értek hozzá, csak kíváncsi lennék, hogy ilyen faszpinával (elnézést, nem tudom máshogy fogalmazni) milyen lehet a dugás? Mert az addig oké, hogy tágul, valamelyik nap megkaptuk az oktatást, de nedvesedik? Ha igen, mitől?
Valamennyire kellemes érzés? Nem tudom elképzelni, hogy egy péniszbőr tuszkolása kellemes élmény lehet. Főleg ekkora falloszokkal, amit mindenki álmodik magának, holott sokkal jobb egy hagyományos, átlagos.
Ráadásul mindig belefolyik a pisi, nincs semmi öntisztulás, kinek van ehhez gusztusa?
Zuhanyozni csak hetente egyszer-kétszer szokott, akkor kimossa a slaggal, oszt jóvan! Pfejj!!
Az igazit nem is szabad mosni zuhannyal, Merga!
Mivel soha nem leszel nő, neked mindegy!
Szakértőket kérdezem, be lehet csempészni a szetup egy részét ilyen előkelő helyekre? Ahol aztán felvételek készüljenek az LMBTQ trióról, amit később recskázásra használ, vagy eladja nyelftanilag legális szájtoknak jelképes hu-hu-hhusz euróért?
szerintem nem tilos. vegul is a kuplerajok is legalisak es azokat is uzemelteti valaki. valami hasonlo konstrukcioban Fifi is futtathatna Tibort, persze az mas kerdes hogy tok hulye hozza
anschluss
Be lehet, de endre technológiai analfabétizmusával egy elég masszív kihívás lenne úgy felvételt indítani hogy a szisza ne lássa meg.
szerintem nem véletlenül lett elrejtve ez a lájfsz... Tibor faszán rávall azurára asszonyára
azért az elején nem úgy tűnik mintha neki tetszene ez a futtatós sztori :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hülye az is ahhoz hogy piacképes tartalmat gyártson
Geza azert vastagon benne van a tortenetben, pontosan azert, mert egyes trollok meg felszopok benn tartjak. en ugy tudom, hogy a tegnapi dupla video is neki keszult.
elvileg ugye van egy trollokbol meg felszopokbol allo csoport, aki Jucifer kiutaztatasat is intezne, mar ha hajlando volna menni. ok kapcsolatban vannak Gezaval is.
valasmiert Geza azt hitte, hogy a gerlepar hetvegen megint Linzben lesz es elkezdett fenyegetozni, hogy majd a kapcsolataival (trollok) kiviteti oda a nyakukra Jucifert. ezert keszultek a videok, bemutatvan Gezanak hogy oda nyugodtan viheti, ok becsben vannak.
Geza most azert vergodik, mert nincs penz Fifitol, de azert ezt a musort o nem egyedul csinalja, kap hozza boven segitseget a fentiek alapjan
anschluss
Tehát, a fentiek fényében, Gayza is csak egy balek :D
Fifi! Figyelj már! Gayza akkor most fizetett? Fizet? Vagy fizetni fog?
Nyem éjtyem.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
hat azert annak fenyeben, amit Geza muvelt (nem Fifivel, mas, artatlan emberekkel), meg amit tudjuk, hogy hogyan akart hintaztatni minket infokkal, azert azokrol is megvan a velemenyem akik vele kozoskodnek.
Geza bortonbe valo, ott is lesz hamarosan, de az igazsagszolgaltatas majmai lassan orolnek gemeskutorszagban. aki meg egy aljas, elitelt bunozovel szovetkezik, az kb maga is annyit er :)
anschluss
Mi az apropó? Megjelenhet a pedofil buzi?
A jó portás csak baszik!
De az miért jó a korcsnak, ha a trollok tudják, hogy nem Linzbe, hanem Bécsbe kell vinni Jutkát? A tranyó nem fogja az utcán hagyni, pláne, hogy most épp nem akarja szvingerekben fedeztetni magát, szóval Jutka megváltás lenne neki.
Azt sem értem, hogy ebben a sztoriban ki segítené Gézát, nyomul az magától. Jutka kiutaztatása nem Géza segítése. Nekünk tök mindegy, hogy a faszpinát vagy a sunkát pénzeli-e Fifi, a lényeg, hogy menjen a pénz.
Később lesz infó.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A trashek.
azzal fenyegetozott, hogy majd Judga becsenget Linzben, mert a kapcsolatai, a trollok kiviszik :)
nyilvan van alapja, hogy kapcsolatban van nehany trollal, ez mar eddig is kiderult. meg az is, ami ugyan nem volt nyilvanos, de hogy Jutkat mar probaltak felrakni a vonatra, es kivinni, csak nem jott ossze. ezt is tudja valahonnan Geza. nem nehez osszerakni.
Tibi pont leszarta volna ha Judga ott obegat a becsi utcan, mert tudja hogy ha megejelnik Becsben, ok utcan lesznek ujra, Fifike penzcsapja meg fele is elzarodik.
anschluss
Vagy becsicskul a recskás mégjobban, ha már eleggé ráfüggött a faszpinára meg az általa szerzett élményekre
Jutka a voros vonal. egyresz instant kibaszas a becsi alberletbol, masreszt fasztorlasz, nem engedne a faszpinahoz. plusz kellene versengenie is vele Tibiert. es akkor meg nem beszeltem arrol, mibe kerul a tartasa (pia), meg a linzi rendorsegi ugyek.
nagyon sokat nem nezunk ki Fifibol, tudjuk hogy debil, meg hogy barmire kepes, de erre mar o sem lenne hajlando, hogy meg egyszer befogadja judgat. foleg, hogy Tibi mar az o faszija
anschluss
Szerintem csak volt.
Most már azt csinál a Tibi amit akar, csak faszpina legyen
enis pont igy gondolom :)
anschluss
Boldog Vekni
Pedig szegény gyagyás fasz kérlelte a férjét, de a tranyó szerint ez bunkóság, úgy óvszerrel baszni.
Ne legyenek kétségeid, hogy szándékosan fog megfertőzni más embereket.
vagy egy kellemes hepa illetve szifilisz. ezek ugyanis könnyebben terjednek és gyakoribbak. azért megnéztem volna ki az az elvetemült , aki egy mosdatlan, cefrétől és bagótól bűzlő,átműtött emberrel baszni akar ?! az már csak hab a tortán , h a korcs is ott liheg a nyakába.
KURVArangy
mintha mondta volna, hogy kell neki sikosító...bár a kaller szárazon is beakasztotta neki, szal ki tudja, hogy nála mi nedvesedik.....
kitartás tilos, azért vannak a laufhausok meg a kupik...(trafológia tanszékre is jártam, szabina úrnő tartotta az órát...)
Boldog Vekni
Kétségbeesett perverznek lenni nem bűn (egy pontig).
hát sodrony megmondta, hogy a mejszisza egészséges és ő is...pont...innentől kezdve azzal basznak gumi nélkül, akivel akarnak....:o)
ezt éjtem, pisztos van Sodin kívül is olyan élőlény, akinek Merga látványára megindul a nyálelválasztása...csak itt most arra vótunk kíváncsiak, hogy van-e szerv, ami magától nedvesedik a sziszánál:o)
Pföjjj! Ma lerúgom magamról az uram, menjen swingerbe, vagy ahova akar! De én vagyok a hülye, hogy ilyen dolgokat tudni szeretnék. :))
Oké, de akkor a férfinak jó? Tök száraz, meg minden, mert az alapvető nedvesség sincs meg, ez tényleg csak reszelés... Nem tudom, lehet nem is akarom tudni! :)))
Ezt linkeljétek már légyszi trashvodról :D
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Az arab, a zsidó, meg a tranyó bemennek egy swingerklubba...
Milyen csinos hálóinge lett a tranyónak, ebben fogadja a házhoz menő arab vendégeket?
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Na az ilyen kommentekért szeretek ide járni :D
Crohn beteg lehet? Vagy mi, mert eddig is szét volt cseszve a bele.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
áh, csak a töménytelen mennyiségű arabgecit pukizza ki éppen.
van némi rálátásom a témára, íme, milyen minőségű "pinát" töcsköl a sodi.
a fasz- vagy seggpina (erről lent bővebben) nem nedvesedik, nem tisztítja önmagát, köze nincs a puncihoz ennek a förmedvénynek és ez még csak a jéghegy csúcsa.
az alábbiakkal szembesülnek a MtF műtéten átesettek:
- vizelet- és széklettartási zavarok
- mozgásszervi betegségek (hja, nem könnyen sétál az a férfi, akit kvázi pöcsön vágnak egy baltával avagy kivezetik a végbelének egy részét a lábai közé)
- folyamatos gyulladások a befordított pénisz / megnyitott végbélben (tágítás, hogy nehogy begyógyuljon a fasz/seggpina)
- nem higiénikus, nehezen tisztítható (a befordított fasz pállik, a végbélből kialakított seggpina pedig konkrétan szarszagú, folyamatos öblögetést igényel, ami irritációt okoz)
- belülről szőrösödik, amennyiben befordított faszból van (a seggpinánál ilyen gond nincs)
a legtöbb tranyó pont emiatt meg is hagyja a faszát. tibor is valószínűleg már számtalanszor megbánta.
illetve ott van még a hormonális probléma: a férfitest leszarja, hogy te nőnek / AH-64 Apache helikopternek stb. képzeled magad, szépen termeli a tesztoszteront tovább, ahogy az agy diktálja. ezért mesterséges hormonokra van szükség, hogy átverjük a szervezetet, némileg nőiesebb idomok kialakítására kényszerítve azt.
a mesterséges hormonokkal az alábbi problémák vannak:
- jellemzően drágák, kivéve ha az állam állja
- folyamatosan kell szedni őket
- emésztési zavarok
- depresszió, hangulatingadozás
- változatos egészségügyi problémákat okozhat, ez egyénfüggő is
végezetül pedig ott a faji faktor is, amit tibinél is láthatunk: a kaukázusban előforduló férfiemberek többsége egész egyszerűen nem alkalmas arra, hogy súlyos rekonstrukciós műtétek nélkül nőies arccal rendelkezzenek. (széles, esetleg kiugró állcsont, széles állkapocs stb.) nem véletlenül thaiföld a ladyboyok hazája és nem az USA.
a műcsecsek is egészségügyi aknamező, arra nem is térek ki, ezt mindenki ismeri nagyjából.
summázva a fentieket, a sodi egy belülről rothadó, szétkaszabolt testű, inkontinenciával küzdő férfival fajtalankodik. a sodi.
vérdíj target nr. 1
Tisztito kura a kovetkezo neger ugyfel elott.
Lehet ezert nem lett szaros a Gyagyas fasza anno.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
ő adta áldását!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ott van minden cucc amiért 16 évig dolgoztak haho!!!! A Titanic relikvia a legértékesebb az összes közül
remelem aktualissa valtak a kifizetetlen buntetesek, es par honapra beutaltak pihenni :) meg jobb is mint egy elvono :)
anschluss
A raktár ügyire kapja majd a hitelkártyát?
Hány hónapja pakolgatják azt a raktárat? :)
Meg amúgy is mi a faszt tartanak benne ezek a szaréletüek? Gondolom ilyen 40 éves hifi centyert’ meg összekukázott limlomokat …
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 13:52:34
x21)
a tulaj biztos megkérdezte hogy cigizik—e, de arról nem volt szó, hogy egy hajléktalan meg füstöl, mint a gyárkémény és szétbasszák a lakást. ha tökös a tulaj, simán beperelheti
halászlé
(
x24)
Jul 29, 2022 13:58:20
x24)
Valahogyan csak meg kellene tudni, kitől bérli a lakást Púpos, és mehetne a tényfeltárás!
Egy minden éjszaka maga alá hugyozós, aberrált alkoholista fekszik másnak az ágyneműjében. Szétcigizi a lakást, ismerem a dohányfüstöt, azt könyvből (ott az is van), textíliából ki nem veszed, aki nem dohányzik örökké érezni fogja!
Úgy verdesném állba az ilyeneket, akik más tulajdonát nem becsülik!
Cigizzen, leszarom, én is rágyújtok időnként, de tegye olyan helyen, ahol senkit nem zavar, senki magántulajdonában nem okoz kárt.
Egy minden éjszaka maga alá hugyozós, aberrált alkoholista fekszik másnak az ágyneműjében. Szétcigizi a lakást, ismerem a dohányfüstöt, azt könyvből (ott az is van), textíliából ki nem veszed, aki nem dohányzik örökké érezni fogja!
Úgy verdesném állba az ilyeneket, akik más tulajdonát nem becsülik!
Cigizzen, leszarom, én is rágyújtok időnként, de tegye olyan helyen, ahol senkit nem zavar, senki magántulajdonában nem okoz kárt.
mivel mindegyik igénytelen, takaríthatnanak akárhogy, úgyis fel fog tűnni a diákoknak szeptemberben, hogy vmi nem oké...
lehetne kérni professzinális takarítást, de inkább a gáz....(kell a pénz a swingerbe..)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jul 29, 2022 14:00:44
x2)
Nem figyelsz! A korcs megköveteli hogy gumit húzzon az aki mejcicát dugja... DE MIÉRT? Hát azért hogy egy csepp se vesszen kárba, mert utána elkéri a gumit és abból feji ki az egészet
Mindenkinek finom ebédet kívánok!
Mindenkinek finom ebédet kívánok!
épp az amalfi coaston olvasgatom a fórumot amíg az asszony tisztába teszi a fiam, most rendeltem ebédet de kicsit elment az étvágyam xD
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 29, 2022 14:02:00
x11)
Tranyó kikérte magának, őt ne masszírozza meg az arab srác!
Azért az intimitásnak is van határa, befordítottba, végbélbe mehet az 22 centi hosszú, vastag (!) kuki, de nehogy már masszír legyen!
Azért az intimitásnak is van határa, befordítottba, végbélbe mehet az 22 centi hosszú, vastag (!) kuki, de nehogy már masszír legyen!
Hahó
(
x136)
Jul 29, 2022 14:03:31
x136)
COMFIRMED infók Laura környezetéből.
1. Amikor sneci először volt Lauránál és részegen fetrengett a földön, Lauráék probálták összekaparni, gayza meg éppen videohivasban volt, és valamelyik csaj egyik melle kibuggyant ahogy a snecit próbálták lábra állitani. Gayza azóta ezzel a felvétellel zsarol.
2. Gayza meghívta Laurát hogy menjen ki hozzá Ausztriába és hogy ő már foglalt telekocsit. Laura meg mondta hogy ne is álmodjon erről. Gayza meg azóta az állitolagos telekocsi 120 eurós diját akarja behajtani Laurán, és állítólag ma akar menni szegedre, de lehet, hogy ezt csak hazudta igazmondó gayza.
1. Amikor sneci először volt Lauránál és részegen fetrengett a földön, Lauráék probálták összekaparni, gayza meg éppen videohivasban volt, és valamelyik csaj egyik melle kibuggyant ahogy a snecit próbálták lábra állitani. Gayza azóta ezzel a felvétellel zsarol.
2. Gayza meghívta Laurát hogy menjen ki hozzá Ausztriába és hogy ő már foglalt telekocsit. Laura meg mondta hogy ne is álmodjon erről. Gayza meg azóta az állitolagos telekocsi 120 eurós diját akarja behajtani Laurán, és állítólag ma akar menni szegedre, de lehet, hogy ezt csak hazudta igazmondó gayza.
linziasztal
(
x3)
Jul 29, 2022 14:03:53
x3)
Férfi férfit ne masszírozzon már, bassza meg. Megbaszni megbaszhatja, de van egy határ.
SyntaxError
(
x24)
Jul 29, 2022 14:10:45
x24)
Én a Gayza helyében nem nagyon ugrálnék, mert ebből kóter lesz more.
Amúgy buzi ő is? Mert fura, hogy nem kiveri a kibuggyanó mellekre, hanem inkább zsarol velük.
Gayza! Ne Szegedre, hanem Bécsbe menj a vágyaid oltani. Endre szerintem szívesen elszopogatná azt a kis kókadt kukidat. A lányokat meg hagyd békén.
horgász
(
x10)
Jul 29, 2022 14:11:46
x10)
Biztos az már intimitásnak számítana fifiéknél xD
balazs3
Jul 29, 2022 14:13:35
és állítólag ma akar menni szegedre.
Megindul mint vahúr kutya?
Else jutna Szegedre mert útközbe megkell neki állni zabálni
Jul 29, 2022 14:13:35
Jonciii
(
x8)
Jul 29, 2022 14:14:21
x8)
Ha megy szegedre az még 120-200 euro lesz :D
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 14:15:39
x21)
gayza egy undorító féreg. remélem, h a lányoknak van annyi ismerősük, akik megvédik a zsírdisznótól
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 14:17:24
x4)
azert az vicces, hogy Geza, miutan Tibi elzarta Endre penzcsapjat, mar a parszaz eurokert is lehajol :)
anschluss
Jonciii
(
x8)
Jul 29, 2022 14:17:30
x8)
gayza egy undorító féreg. remélem, h a lányoknak van annyi ismerősük, akik megvédik a zsírdisznótól
Az egyik rendőr elvben.
horgász
(
x10)
Jul 29, 2022 14:18:30
x10)
Ez a szarházi sunka is hogy itt tart még mindig...nőket fenyegetni istenem...mást úgysem tud velük
Csak tudnám mit vár attól az úttól? Személyesen majd jobban undorodnak tőle?
Trollul Madár
(
x15)
Jul 29, 2022 14:19:44
x15)
Géza!
Félsz a Tibitől, hogy mersz Bécsbe menni?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Félsz a Tibitől, hogy mersz Bécsbe menni?
40_éves_junior
(
x6)
Jul 29, 2022 14:20:40
x6)
A fél Szegedi rk követi ennek a nyomorék fullfingnak a tevékenységét, én őszintén remélem hogy tényleg lejön és megpróbálkozik valamivel.
foteltroll
Jul 29, 2022 14:21:01
Laurának van egy szőrös faszija, aki nem Viktorsz. Majd ő lerendezi a dagadékot.
A csajt sem kell félteni, már annyira belekeveredett a trashbe, hogy turbó titán és társaival chatel.
Napi 12 óra screentime, hahó!
A csajt sem kell félteni, már annyira belekeveredett a trashbe, hogy turbó titán és társaival chatel.
Napi 12 óra screentime, hahó!
Jul 29, 2022 14:21:01
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 29, 2022 14:24:45
x11)
Megint Púpos a hibás, mert ha nem kellett volna összekaparni a földről, nem buggyan ki a lyány mellye!
Nem vagy férfi Recskás, mit képzelsz magadról?!
Tessék bánópénzt fizetni Lauráéknak, nekik sem kolbászból van a kerítés!
Ti ott Bécsben dúskáltok csöves Tibivel, kartoffel püre meg csiken, meg swinger, Lóra meg küzdjön Gayzával?
Nem vagy férfi Recskás, mit képzelsz magadról?!
Tessék bánópénzt fizetni Lauráéknak, nekik sem kolbászból van a kerítés!
Ti ott Bécsben dúskáltok csöves Tibivel, kartoffel püre meg csiken, meg swinger, Lóra meg küzdjön Gayzával?
ascites
(
x57)
Jul 29, 2022 14:36:11
x57)
Én úgy értettem, hogy hárman bámulták, ahogy a metszetthasú gnóm a félárbócos faszát próbálja benyomkodni a faszpinába, aztán a tranyó behívta az egyik nagyfaszút (nyilván a púp bökött rá és ő hívta be). Miután végzett a fickó, egy másik arab akarta megmasszírozni Mercit (=azzal is basznia kellett volna), de arra nemet mondott.
Eljöttek, beültek (ismét egy arabhoz) elrágcsálni egy fél pizzát, erre a korcs rákezdett, hogy a tranyó milyen bunkó, miért nem kellett neki a másik arab, annak is milyen nagy volt a fasza. Ezen akadt ki a tranyó, ezért hajtogatta, hogy mit érdekli a "kis búzavirágot" más fasza.
A tranyó elviharzott szokás szerint, ez a pingvin meg képtelen volt beérni, és mivel Mercinél van a kulcs, sikeresen kizárta a lakásból. Egy idő múlva beengedte, a szeparációs komplexusos nyomorult bemászott Merci ágyába és mivel szarszaggal sem volt kifüstölhető, a tranyó bosszúból lájvolni kezdett és esküdözött, hogy soha többé nem megy ilyen helyre, elege van.
Amúgy Merci úgy fogalmazott, hogy "megint kizártam". Tehát amikor a púpos a ház előtt éjszakázott a vérében és hányásában fetrengve, a tranyó pizony a lakásból nézte röhögve.
trolléga
(
x30)
Jul 29, 2022 14:36:16
x30)
Tibi az elvárások szokás szerint törölte az éjszakai videóját. Mennyibe fájt, Fifi?
ott van az, csak nem listázott www.youtube.com/watch?v=YQPEFJYEfNc
csak azt felejtik el, hogy tressvúd mindent megőriz. jut eszembe gyagyás ebben a hónapban ment már donés a trashvodos Hölgyeknek, Uraknak?
Trollul Madár
(
x15)
Jul 29, 2022 14:38:22
x15)
Géza!
Nagyon nevetek, hogy bevagy szarva a Tibitől. XD
Azt mondtad elkapod meg szétvered erre tele a búvárruha.
Ki gondolta volna? XD
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nagyon nevetek, hogy bevagy szarva a Tibitől. XD
Azt mondtad elkapod meg szétvered erre tele a búvárruha.
Ki gondolta volna? XD
40_éves_junior
(
x6)
Jul 29, 2022 14:52:58
x6)
ott van az, csak nem listázott youtube.com/watch?v=YQPEFJYEfNc
Jól értem hogy Fifi jelenlegi egyetlen bevételi forrása az hogy tiborszt futtatja?
ascites
(
x57)
Jul 29, 2022 14:54:31
x57)
Nem. Ő fizet azért, hogy Tibort mások basszák. :D
halászlé
(
x24)
Jul 29, 2022 14:54:54
x24)
azt nem tudni; de sztem ez a hosszútávú cél...nem győzöm hangsúlyozni, hogy ousztriában a kitartás piszony tilos...
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 29, 2022 14:55:18
x39)
Nem lebecsülve Hahó úr értesüléseit.
Csak magán vélemény / vitaindító.
Ki nem szarja le a mellék retard 90-es IQ-val rendelkező Laurát? Meg a másik félkenyelmű bari nőjét.
Elismerem a sneci szopatásban nyújtott a szerpüket. Megvolt a 15 perc hírnév.
De ennyi.
Ki nem szarja le a hájfejű Gayzát. Két-három hete várjuk a feljelentéseket...
Őszintén, tegye fel a kezét, akinek eszébe jutnak ezek a szarkupacok, csak úgy magától.
Kivillant egy fél csöcs? Tényleg? :DDDD
Sneci éppen hármas férfibaszásokat hajt (hajtana) végre, hetente többször.
Én csak egy kv-t kérek, hogy végig nézhessem gyagyás utolsó vergődéseit, mielőtt a Blahán dobálom neki az aprót.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ki nem szarja le a mellék retard 90-es IQ-val rendelkező Laurát? Meg a másik félkenyelmű bari nőjét.
De ennyi.
Őszintén, tegye fel a kezét, akinek eszébe jutnak ezek a szarkupacok, csak úgy magától.
Én csak egy kv-t kérek, hogy végig nézhessem gyagyás utolsó vergődéseit, mielőtt a Blahán dobálom neki az aprót.
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 29, 2022 14:55:24
x6)
Rendes hímkurvaként is mehetne a dolog. Gyagyás ugy ahogy tud németül szervezni a vendégeket, azok meg tudnak menni lakásra.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 29, 2022 14:56:26
x11)
Nem értek hozzá, csak kíváncsi lennék, hogy ilyen faszpinával (elnézést, nem tudom máshogy fogalmazni) milyen lehet a dugás? Mert az addig oké, hogy tágul, valamelyik nap megkaptuk az oktatást, de nedvesedik? Ha igen, mitől?
Valamennyire kellemes érzés? Nem tudom elképzelni, hogy egy péniszbőr tuszkolása kellemes élmény lehet. Főleg ekkora falloszokkal, amit mindenki álmodik magának, holott sokkal jobb egy hagyományos, átlagos.
Ráadásul mindig belefolyik a pisi, nincs semmi öntisztulás, kinek van ehhez gusztusa?
Zuhanyozni csak hetente egyszer-kétszer szokott, akkor kimossa a slaggal, oszt jóvan! Pfejj!!
mifaaan
(
x1)
Jul 29, 2022 14:57:01
x1)
Szakértőket kérdezem, be lehet csempészni a szetup egy részét ilyen előkelő helyekre? Ahol aztán felvételek készüljenek az LMBTQ trióról, amit később recskázásra használ, vagy eladja nyelftanilag legális szájtoknak jelképes hu-hu-hhusz euróért?
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 14:59:11
x4)
40_éves_juniorJól értem hogy Fifi jelenlegi egyetlen bevételi forrása az hogy tiborszt futtatja?
szerintem nem tilos. vegul is a kuplerajok is legalisak es azokat is uzemelteti valaki. valami hasonlo konstrukcioban Fifi is futtathatna Tibort, persze az mas kerdes hogy tok hulye hozza
40_éves_junior
(
x6)
Jul 29, 2022 14:59:47
x6)
Szakértőket kérdezem, be lehet csempészni a szetup egy részét ilyen előkelő helyekre?
Be lehet, de endre technológiai analfabétizmusával egy elég masszív kihívás lenne úgy felvételt indítani hogy a szisza ne lássa meg.
trolléga
(
x30)
Jul 29, 2022 14:59:49
x30)
szerintem nem véletlenül lett elrejtve ez a lájfsz... Tibor faszán rávall az
azért az elején nem úgy tűnik mintha neki tetszene ez a futtatós sztori :D
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 29, 2022 15:02:14
x7)
Fullfing matek:
Lemegyek Szegedre Ausztriából a lefingott 2.5tdi-vel, hogy behajtson 120 eurót. Megéri?
|__o__|
Lemegyek Szegedre Ausztriából a lefingott 2.5tdi-vel, hogy behajtson 120 eurót. Megéri?
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 15:02:15
x21)
Jul 29, 2022 15:02:15
sneci maximum a felszopó szerepére van mellette. Jul 29, 2022 15:02:15
Jonciii
(
x8)
Jul 29, 2022 15:02:51
x8)
Van már púpverős lájvsz Tiborsztól? Sztem azt mindenki álló fasszal/pecekkel várja!
Hülye az is ahhoz hogy piacképes tartalmat gyártson
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 15:04:32
x4)
Nem lebecsülve Hahó úr értesüléseit.
De ennyi.
De ennyi.
Geza azert vastagon benne van a tortenetben, pontosan azert, mert egyes trollok meg felszopok benn tartjak. en ugy tudom, hogy a tegnapi dupla video is neki keszult.
elvileg ugye van egy trollokbol meg felszopokbol allo csoport, aki Jucifer kiutaztatasat is intezne, mar ha hajlando volna menni. ok kapcsolatban vannak Gezaval is.
valasmiert Geza azt hitte, hogy a gerlepar hetvegen megint Linzben lesz es elkezdett fenyegetozni, hogy majd a kapcsolataival (trollok) kiviteti oda a nyakukra Jucifert. ezert keszultek a videok, bemutatvan Gezanak hogy oda nyugodtan viheti, ok becsben vannak.
Geza most azert vergodik, mert nincs penz Fifitol, de azert ezt a musort o nem egyedul csinalja, kap hozza boven segitseget a fentiek alapjan
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 29, 2022 15:10:02
x39)
Geza azert vastagon benne van a tortenetben
Nyem éjtyem.
Hahó
(
x136)
Jul 29, 2022 15:11:49
x136)
Szegedi trollok készenlétbe!
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 15:14:48
x4)
AnschlussGeza azert vastagon benne van a tortenetben
Nyem éjtyem.
Nyem éjtyem.
hat azert annak fenyeben, amit Geza muvelt (nem Fifivel, mas, artatlan emberekkel), meg amit tudjuk, hogy hogyan akart hintaztatni minket infokkal, azert azokrol is megvan a velemenyem akik vele kozoskodnek.
Geza bortonbe valo, ott is lesz hamarosan, de az igazsagszolgaltatas majmai lassan orolnek gemeskutorszagban. aki meg egy aljas, elitelt bunozovel szovetkezik, az kb maga is annyit er :)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 29, 2022 15:19:53
x7)
Szegedi trollok készenlétbe!
xray
(
x21)
x21)
elvesztettem a fonalat: ki szövetkezik a kuvucal?
ascites
(
x57)
Jul 29, 2022 15:22:25
x57)
De az miért jó a korcsnak, ha a trollok tudják, hogy nem Linzbe, hanem Bécsbe kell vinni Jutkát? A tranyó nem fogja az utcán hagyni, pláne, hogy most épp nem akarja szvingerekben fedeztetni magát, szóval Jutka megváltás lenne neki.
Azt sem értem, hogy ebben a sztoriban ki segítené Gézát, nyomul az magától. Jutka kiutaztatása nem Géza segítése. Nekünk tök mindegy, hogy a faszpinát vagy a sunkát pénzeli-e Fifi, a lényeg, hogy menjen a pénz.
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 15:22:29
x21)
Jul 29, 2022 15:22:29
kucuval Jul 29, 2022 15:22:29
Jonciii
(
x8)
Jul 29, 2022 15:22:54
x8)
Mondjuk szerintem most sem fog túl jutni a dohánybolton. A saját finanszítozású szafarij nem szoktak sikerülni gayzának
Hahó
(
x136)
Jul 29, 2022 15:24:00
x136)
Később lesz infó.
Hahó
(
x136)
Jul 29, 2022 15:24:49
x136)
A trashek.
bővebb hotyfolt
Jul 29, 2022 15:24:52
Fifike Bizony!
trashvod.com/w/pZMfcdA3yNGX3abVejj4dL
kizárta a lakásból, elege van belőle. - vajon kiről lehet szó?
fifi a tranyó ágyába fekszik állítása szerint
azt mondja fifi törte szét a WC kefét
ma is balhézott Endre
"kapott, azért alszik"
fifi meg akarta várni a reggelt (a veréssel), de tranyó nem engedte neki
hangoskodik, horkantgat, szopatja fifit
meghívta a csöves Endrét egy fél pizzára, meg egy doboz sörre :DD
"véged lesz fifike, az biztos"
"mit érdekli őt másnak a fasza, mi? teljesítettem bazdmeg egy csomót, ma is"
állítása szerint ma is ketten baszták meg, fifi meg egy arab srác
22 centis volt az arab
Endre szólt rá az arabra, hogy gumiban basszon
egy másik arab meg akarta masszírozni a tranyót, az elküldte, ez nem tetszett gyagyának
"miért, kurvának hoztál ki?"
tranyónál is híres sodi minőséget tud az S22 img.sodika.dk/imgur.com/1yF0ycS.png
állítólag kitakarította a WC-t amit fifi utána körbefosott, ezután neki kellett rászólnia, hogy takarítsa ki szépen maga után a mocskát
reggelre verést ígér a púposnak
Endre alszik, tranyó rászól, fenyegetőzik hogy menjen szépen a másik szobába :D
araboknál vacsoráztak, akkor is balhézott Endre
az utcán nem verte a tranyó, csak a lakásban :D
inkontinencia miatt gondolkodott rajt, hogy újra kés alá feküdne a tranyó, de fél hogy elveszíti az "orgazmusi" képességét
észreveszi, hogy akadozik
hetyetye, azért sem akarja a műtétet, mert megint tágítgatni kellene a faszpinát
ismét az arabról sztorizik
"olyan káró volt alatta"
"elégedett volt, örült mindennek"
megérkezik Viktorsz a csetre, egyből kivirul Tibor
akadozik, pampog a tranyó
soha többet nem akar swingerbe menni
majomgecinek hívja recskás
"most eladni akarsz, vagy mi a gecit akarsz te köcsög? ha el akarsz adni akkor nagyon szarul csinálod"
holnapra kész a laptop, azt is arabok csinálják
állítólag az SSD halt be
kijelző is cserés
170 euró lesz
újabb sneci fenyegetések (szokásos: reggel verés, menjen át a másik szobába) csak úgy dúl a love
tranyó bölcs volt: a masszázs nem csak masszázs lett volna, hanem "szexmasszázs", azért nem ment bele
azt mondja egymás után 2*23cm már sok lett volna neki
"mi vagyok én, tenyészló?" :D
vizet enged és iszik(!), zörög ez a hímringyó
újabb fenyegetőzések
tranyó einstandolta az ágyat
hamarabb hazaért Tibcédesz, így sikerült megint kizárnia gyagyát
szopatta azzal hogy csak véletlen volt, elfelejtette hogy a nyakában lohol sneci :D
viccelődik, hogy télen csak 10 perc kéne neki kinn az utcán, hogy megfagyjon
"mit kell foglalkoznia neki más faszával?"
ki voltak zárva, állítása szerint 3 ember is kukkolta őket mikor basztak az arabbal
jóccakát, sziasztok
trashvod.com/w/pZMfcdA3yNGX3abVejj4dL
kizárta a lakásból, elege van belőle. - vajon kiről lehet szó?
fifi a tranyó ágyába fekszik állítása szerint
azt mondja fifi törte szét a WC kefét
ma is balhézott Endre
"kapott, azért alszik"
fifi meg akarta várni a reggelt (a veréssel), de tranyó nem engedte neki
hangoskodik, horkantgat, szopatja fifit
meghívta a csöves Endrét egy fél pizzára, meg egy doboz sörre :DD
"véged lesz fifike, az biztos"
"mit érdekli őt másnak a fasza, mi? teljesítettem bazdmeg egy csomót, ma is"
állítása szerint ma is ketten baszták meg, fifi meg egy arab srác
22 centis volt az arab
Endre szólt rá az arabra, hogy gumiban basszon
egy másik arab meg akarta masszírozni a tranyót, az elküldte, ez nem tetszett gyagyának
"miért, kurvának hoztál ki?"
tranyónál is híres sodi minőséget tud az S22 img.sodika.dk/imgur.com/1yF0ycS.png
állítólag kitakarította a WC-t amit fifi utána körbefosott, ezután neki kellett rászólnia, hogy takarítsa ki szépen maga után a mocskát
reggelre verést ígér a púposnak
Endre alszik, tranyó rászól, fenyegetőzik hogy menjen szépen a másik szobába :D
araboknál vacsoráztak, akkor is balhézott Endre
az utcán nem verte a tranyó, csak a lakásban :D
inkontinencia miatt gondolkodott rajt, hogy újra kés alá feküdne a tranyó, de fél hogy elveszíti az "orgazmusi" képességét
észreveszi, hogy akadozik
hetyetye, azért sem akarja a műtétet, mert megint tágítgatni kellene a faszpinát
ismét az arabról sztorizik
"olyan káró volt alatta"
"elégedett volt, örült mindennek"
megérkezik Viktorsz a csetre, egyből kivirul Tibor
akadozik, pampog a tranyó
soha többet nem akar swingerbe menni
majomgecinek hívja recskás
"most eladni akarsz, vagy mi a gecit akarsz te köcsög? ha el akarsz adni akkor nagyon szarul csinálod"
holnapra kész a laptop, azt is arabok csinálják
állítólag az SSD halt be
kijelző is cserés
170 euró lesz
újabb sneci fenyegetések (szokásos: reggel verés, menjen át a másik szobába) csak úgy dúl a love
tranyó bölcs volt: a masszázs nem csak masszázs lett volna, hanem "szexmasszázs", azért nem ment bele
azt mondja egymás után 2*23cm már sok lett volna neki
"mi vagyok én, tenyészló?" :D
vizet enged és iszik(!), zörög ez a hímringyó
újabb fenyegetőzések
tranyó einstandolta az ágyat
hamarabb hazaért Tibcédesz, így sikerült megint kizárnia gyagyát
szopatta azzal hogy csak véletlen volt, elfelejtette hogy a nyakában lohol sneci :D
viccelődik, hogy télen csak 10 perc kéne neki kinn az utcán, hogy megfagyjon
"mit kell foglalkoznia neki más faszával?"
ki voltak zárva, állítása szerint 3 ember is kukkolta őket mikor basztak az arabbal
jóccakát, sziasztok
Jul 29, 2022 15:24:52
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 15:26:41
x4)
Anschlusselvileg ugye van egy trollokbol meg felszopokbol allo csoport, aki Jucifer kiutaztatasat is intezne, mar ha hajlando volna menni. ok kapcsolatban vannak Gezaval is.
azzal fenyegetozott, hogy majd Judga becsenget Linzben, mert a kapcsolatai, a trollok kiviszik :)
nyilvan van alapja, hogy kapcsolatban van nehany trollal, ez mar eddig is kiderult. meg az is, ami ugyan nem volt nyilvanos, de hogy Jutkat mar probaltak felrakni a vonatra, es kivinni, csak nem jott ossze. ezt is tudja valahonnan Geza. nem nehez osszerakni.
Tibi pont leszarta volna ha Judga ott obegat a becsi utcan, mert tudja hogy ha megejelnik Becsben, ok utcan lesznek ujra, Fifike penzcsapja meg fele is elzarodik.
Jonciii
(
x8)
Jul 29, 2022 15:30:38
x8)
Vagy becsicskul a recskás mégjobban, ha már eleggé ráfüggött a faszpinára meg az általa szerzett élményekre
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 15:32:56
x21)
Jul 29, 2022 15:32:56
A trashek.
nszksz Jul 29, 2022 15:32:56
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 15:34:06
x4)
Anschlussazzal fenyegetozott, hogy majd Judga becsenget Linzben, mert a kapcsolatai, a trollok kiviszik :)
Jutka a voros vonal. egyresz instant kibaszas a becsi alberletbol, masreszt fasztorlasz, nem engedne a faszpinahoz. plusz kellene versengenie is vele Tibiert. es akkor meg nem beszeltem arrol, mibe kerul a tartasa (pia), meg a linzi rendorsegi ugyek.
nagyon sokat nem nezunk ki Fifibol, tudjuk hogy debil, meg hogy barmire kepes, de erre mar o sem lenne hajlando, hogy meg egyszer befogadja judgat. foleg, hogy Tibi mar az o faszija
MegintKezded
(
x6)
Jul 29, 2022 15:42:49
x6)
Pedig ez lenne az ultimate keresztrefeszítés szerintem. Kb az utcát is tudjuk hol turbékol ez a két buzeráns. Jutkát ki kell tenni az utcában (nem elöre bejelenteni) ez a két fasznyalogató úgyis megy boltba etc, kapásból rájuk lenne zuditva az öregasszony :D
Na bumm.
Tyodika
Jul 29, 2022 15:44:02
Endre, ha nem vagy buzi, akkor miért egy pasi péniszét akartad nyalogatni és nem egy nőt akartál felszedni a swinger bárban?
Többen kérdezik.
funkcionális analfabéta vagy! Ide nem járnak nők Többen kérdezik.
Jul 29, 2022 15:44:02
Kötőjel
(
x12)
Jul 29, 2022 15:49:51
x12)
habár látványosabb a varangygeci megjelenése, mint tibor lassú lehúzásai, én úgy tartom, hogy tibor sokkal több anyagi kárt okoz hosszútávon a sodinak. ha előkerülne a lyudkadémon (hogy rohadna meg az is. mindegy.), akkor rövidesen kihívná rájuk a zsarukat a sodi és kikerülne a szaros segglyuk bűvöletéből (megszűnne a szipkázás. minden beteg pornó által fűtött beteges, degenerált vonzalmai ellenére a sodi sem bírja elviselni a lyudkát és még a faszpinát is kidobja a lakásból, ha ez az ára annak, hogy szabaduljon a ránézésre 100 éves pumuklikecytől).
ellenben ha csak a faszpinás van ott, akkor szépen, lassan elfogy a sodi összes pénze. ez idővel jóval nagyobbat fog ütni a púpján. türelem hajléktalan sodit terem.
vérdíj target nr. 1
ellenben ha csak a faszpinás van ott, akkor szépen, lassan elfogy a sodi összes pénze. ez idővel jóval nagyobbat fog ütni a púpján. türelem hajléktalan sodit terem.
trolléga
(
x30)
Jul 29, 2022 15:50:22
x30)
Nagyon nevetek. Fifi kutya, milyen érzés hogy kutyába (se) néz a "barátnőd"? xD
Jonciii
(
x8)
Jul 29, 2022 15:50:32
x8)
Szerintem csak volt.
Most már azt csinál a Tibi amit akar, csak faszpina legyen
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 15:50:41
x4)
habár látványosabb a varangygeci megjelenése, mint tibor lassú lehúzásai, én úgy tartom, hogy tibor sokkal több anyagi kárt okoz hosszútávon a sodinak. ha előkerülne a lyudkadémon (hogy rohadna meg az is. mindegy.), akkor rövidesen kihívná rájuk a zsarukat a sodi és kikerülne a szaros segglyuk bűvöletéből (megszűnne a szipkázás. minden beteg pornó által fűtött beteges, degenerált vonzalmai ellenére a sodi sem bírja elviselni a lyudkát és még a faszpinát is kidobja a lakásból, ha ez az ára annak, hogy szabaduljon a ránézésre 100 éves pumuklikecytől).
enis pont igy gondolom :)
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 29, 2022 16:01:33
x1)
meg ezek a swinger kalandok nagyon is reális komoly nemibetegség kockázatot rejtegetnek előbb utóbb jön egy néger aki óvszer nélkül HIV vírussal ajándékoza meg őket ezek a helyek leginkább az aids terjedésének melegágy ellenben ha csak a faszpinás van ott, akkor szépen, lassan elfogy a sodi összes pénze. ez idővel jóval nagyobbat fog ütni a púpján. türelem hajléktalan sodit terem.
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 16:06:08
x21)
ha bekapja a majomvírust vagy az aids-et, azonnal csökkenni fog a buzulási kedv. azt a sírást, amit akkor fog rendezni én már nagyon várom.
horgász
(
x10)
Jul 29, 2022 16:06:37
x10)
meg ezek a swinger kalandok nagyon is reális komoly nemibetegség kockázatot rejtegetnek előbb utóbb jön egy néger aki óvszer nélkül HIV vírussal ajándékoza meg őket ezek a helyek leginkább az aids terjedésének melegágy
Pedig szegény gyagyás fasz kérlelte a férjét, de a tranyó szerint ez bunkóság, úgy óvszerrel baszni.
-
Jul 29, 2022 16:08:04
ha bekapja a majomvírust vagy az aids-et, azonnal csökkenni fog a buzulási kedv. azt a sírást, amit akkor fog rendezni én már nagyon várom.
Jul 29, 2022 16:08:04
mikedp
(
x9)
Jul 29, 2022 16:08:51
x9)
meg ezek a swinger kalandok nagyon is reális komoly nemibetegség kockázatot rejtegetnek előbb utóbb jön egy néger aki óvszer nélkül HIV vírussal ajándékoza meg őket ezek a helyek leginkább az aids terjedésének melegágy
vagy egy kellemes hepa illetve szifilisz. ezek ugyanis könnyebben terjednek és gyakoribbak. azért megnéztem volna ki az az elvetemült , aki egy mosdatlan, cefrétől és bagótól bűzlő,átműtött emberrel baszni akar ?! az már csak hab a tortán , h a korcs is ott liheg a nyakába.
Darth Tibor
(
x7)
Jul 29, 2022 16:10:12
x7)
Hátha Gayza nem Szegedre indul meg, hanem Bécsbe, és elkíséri a gyagyást meg a férjét a buziswingerbe. Belőle simán kinézem amilyen becsületes, hogy titokban felvételeket készít, hogy zsarolhasson.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
halászlé
(
x24)
Jul 29, 2022 16:16:46
x24)
mintha mondta volna, hogy kell neki sikosító...bár a kaller szárazon is beakasztotta neki, szal ki tudja, hogy nála mi nedvesedik.....
halászlé
(
x24)
Jul 29, 2022 16:17:53
x24)
kitartás tilos, azért vannak a laufhausok meg a kupik...(trafológia tanszékre is jártam, szabina úrnő tartotta az órát...)
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 29, 2022 16:20:52
x1)
Jul 29, 2022 16:20:52
aki evvel a féregel szexuális kapcsolatot létesít azért nem kár. Jul 29, 2022 16:20:52
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 16:23:20
x21)
Jul 29, 2022 16:23:20
vagy megkéri a partnert és beleköp . :) Jul 29, 2022 16:23:20
-
Jul 29, 2022 16:24:41
aki evvel a féregel szexuális kapcsolatot létesít azért nem kár.
Kétségbeesett perverznek lenni nem bűn (egy pontig).
Jul 29, 2022 16:24:41
halászlé
(
x24)
Jul 29, 2022 16:25:24
x24)
hát sodrony megmondta, hogy a mejszisza egészséges és ő is...pont...innentől kezdve azzal basznak gumi nélkül, akivel akarnak....:o)
Trollul Madár
(
x15)
Jul 29, 2022 16:26:38
x15)
Endre!
Annyira vagy értelmiségi mint Géza meg Gammer.
Annyira vagy értelmiségi mint Géza meg Gammer.
halászlé
(
x24)
Jul 29, 2022 16:30:58
x24)
vagy megkéri a partnert és beleköp . :)
ezt éjtem, pisztos van Sodin kívül is olyan élőlény, akinek Merga látványára megindul a nyálelválasztása...csak itt most arra vótunk kíváncsiak, hogy van-e szerv, ami magától nedvesedik a sziszánál:o)
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 16:37:32
x21)
Jul 29, 2022 16:37:32
honnan lenne? egy befordított hímtag bőre nem fog váladékot termelni. Jul 29, 2022 16:37:32
horgász
(
x10)
Jul 29, 2022 16:39:48
x10)
Márcsak annak kéne kiderülni a gyagyásról hogy fekalofil IS, csak hogy teljes legyen a harmonikus összkép.
ööö...vagy lemaradtam valamiről?
ööö...vagy lemaradtam valamiről?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 29, 2022 16:40:50
x11)
Pföjjj! Ma lerúgom magamról az uram, menjen swingerbe, vagy ahova akar! De én vagyok a hülye, hogy ilyen dolgokat tudni szeretnék. :))
Trollul Madár
(
x15)
Jul 29, 2022 16:42:15
x15)
Endre!
Az a legaljább abban a legalja
mocsokban amit belehánysz a világba, hogy nem jut el a maradék néhány neuronidig, hogy a legalja szónál a Kiss Endre Farkas szerepel az értelmező szótárban.
Az a legaljább abban a legalja
mocsokban amit belehánysz a világba, hogy nem jut el a maradék néhány neuronidig, hogy a legalja szónál a Kiss Endre Farkas szerepel az értelmező szótárban.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 29, 2022 16:43:17
x11)
honnan lenne? egy befordított hímtag bőre nem fog váladékot termelni.
Oké, de akkor a férfinak jó? Tök száraz, meg minden, mert az alapvető nedvesség sincs meg, ez tényleg csak reszelés... Nem tudom, lehet nem is akarom tudni! :)))
xray
(
x21)
Jul 29, 2022 16:43:31
x21)
Jul 29, 2022 16:43:31
ezen jót nevettem. Jul 29, 2022 16:43:31
Karib
(
x10)
Jul 29, 2022 16:50:28
x10)
Ezt linkeljétek már légyszi trashvodról :D
Ásó27
(
x68)
Jul 29, 2022 17:39:45
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
BodiTesok
(
x1)
Jul 29, 2022 17:42:04
x1)
Csajod:
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 29, 2022 17:44:05
x16)
A keresztény-konzervatív nemzeti hős arabokkal gang-bangeli a befordított faszú félcigány tranyót. Az évszázad vicce vagy!
Bár beleillesz a csapatba, ha hazajönnél lehetnél akár miniszter is.
Bár beleillesz a csapatba, ha hazajönnél lehetnél akár miniszter is.
Az arab, a zsidó, meg a tranyó bemennek egy swingerklubba...
linzicsibe
(
x2)
Jul 29, 2022 17:47:28
x2)
Csajod:
Milyen csinos hálóinge lett a tranyónak, ebben fogadja a házhoz menő arab vendégeket?
Ásó27
(
x68)
Jul 29, 2022 17:47:37
x68)
Merga fosik, már tízszer volt a wc-n. Örülhetünk?
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Jul 29, 2022 17:48:08
Merga panaszkodik. Ez már a szifilisz/nemi betegség jele?
Jul 29, 2022 17:48:08
-
Jul 29, 2022 17:48:30
A tranyó összeszedett egy vírusos fosást. Kezdődik, a következő tényleg a majomaids lesz
Jul 29, 2022 17:48:30
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 29, 2022 17:49:06
x16)
Ebben a kuvikfejű tranyóban fogják kiköpülni az armageddon szupervírust,az kurvaélet.Alapból olyan lehet a nyála mint egy komodói sárkányé,plusz jön bele a világ mocska.Közegészségügyi szempontból el kéne tán hamvasztani mielőbb,ágyneműstől,sodrákostól..Jóbóó mondom..
Na az ilyen kommentekért szeretek ide járni :D
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 29, 2022 17:49:38
x6)
Merga fosik, már tízszer volt a wc-n. Örülhetünk?
Crohn beteg lehet? Vagy mi, mert eddig is szét volt cseszve a bele.
Kartoffel Püre Chiken
Jul 29, 2022 17:50:54
Merga panaszkodik. Ez már a szifilisz/nemi betegség jele?
Jul 29, 2022 17:50:54
Kötőjel
(
x12)
Jul 29, 2022 17:51:49
x12)
van némi rálátásom a témára, íme, milyen minőségű "pinát" töcsköl a sodi.
a fasz- vagy seggpina (erről lent bővebben) nem nedvesedik, nem tisztítja önmagát, köze nincs a puncihoz ennek a förmedvénynek és ez még csak a jéghegy csúcsa.
az alábbiakkal szembesülnek a MtF műtéten átesettek:
- vizelet- és széklettartási zavarok
- mozgásszervi betegségek (hja, nem könnyen sétál az a férfi, akit kvázi pöcsön vágnak egy baltával avagy kivezetik a végbelének egy részét a lábai közé)
- folyamatos gyulladások a befordított pénisz / megnyitott végbélben (tágítás, hogy nehogy begyógyuljon a fasz/seggpina)
- nem higiénikus, nehezen tisztítható (a befordított fasz pállik, a végbélből kialakított seggpina pedig konkrétan szarszagú, folyamatos öblögetést igényel, ami irritációt okoz)
- belülről szőrösödik, amennyiben befordított faszból van (a seggpinánál ilyen gond nincs)
a legtöbb tranyó pont emiatt meg is hagyja a faszát. tibor is valószínűleg már számtalanszor megbánta.
illetve ott van még a hormonális probléma: a férfitest leszarja, hogy te nőnek / AH-64 Apache helikopternek stb. képzeled magad, szépen termeli a tesztoszteront tovább, ahogy az agy diktálja. ezért mesterséges hormonokra van szükség, hogy átverjük a szervezetet, némileg nőiesebb idomok kialakítására kényszerítve azt.
a mesterséges hormonokkal az alábbi problémák vannak:
- jellemzően drágák, kivéve ha az állam állja
- folyamatosan kell szedni őket
- emésztési zavarok
- depresszió, hangulatingadozás
- változatos egészségügyi problémákat okozhat, ez egyénfüggő is
végezetül pedig ott a faji faktor is, amit tibinél is láthatunk: a kaukázusban előforduló férfiemberek többsége egész egyszerűen nem alkalmas arra, hogy súlyos rekonstrukciós műtétek nélkül nőies arccal rendelkezzenek. (széles, esetleg kiugró állcsont, széles állkapocs stb.) nem véletlenül thaiföld a ladyboyok hazája és nem az USA.
a műcsecsek is egészségügyi aknamező, arra nem is térek ki, ezt mindenki ismeri nagyjából.
summázva a fentieket, a sodi egy belülről rothadó, szétkaszabolt testű, inkontinenciával küzdő férfival fajtalankodik. a sodi.
BodiTesok
(
x1)
Jul 29, 2022 17:52:02
x1)
Tisztito kura a kovetkezo neger ugyfel elott.
Lehet ezert nem lett szaros a Gyagyas fasza anno.
gyakorlott gyagyás
Jul 29, 2022 18:03:59
Anyád tudja hogy megint a büdös tranyóval vagy?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Jul 29, 2022 18:03:59
Jonciii
(
x8)
Jul 29, 2022 18:04:23
x8)
Az alkoholzmus egyik első beköltözője az IBS.
Mind fosik mint egy fospunepa
Mind fosik mint egy fospunepa
broni
(
x45)
Jul 29, 2022 18:04:58
x45)
Anyád tudja hogy megint a büdös tranyóval vagy?
ő adta áldását!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ásó27
(
x68)
Jul 29, 2022 18:08:12
x68)
Sajnos a tranyónak nem jön össze a meló, mert RAKTÁRAT kell intéznie :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Herrsteller
Jul 29, 2022 18:11:17
Ott van minden cucc amiért 16 évig dolgoztak haho!!!! A Titanic relikvia a legértékesebb az összes közül
Jul 29, 2022 18:11:17
Anschluss
(
x4)
Jul 29, 2022 18:12:13
x4)
remelem aktualissa valtak a kifizetetlen buntetesek, es par honapra beutaltak pihenni :) meg jobb is mint egy elvono :)
Hahó
(
x136)
Jul 29, 2022 18:13:07
x136)
A raktár ügyire kapja majd a hitelkártyát?
D_Dezső
(
x29)
Jul 29, 2022 18:16:44
x29)
Hány hónapja pakolgatják azt a raktárat? :)
Meg amúgy is mi a faszt tartanak benne ezek a szaréletüek? Gondolom ilyen 40 éves hifi centyert’ meg összekukázott limlomokat …
Dörpepúp
(
x7)
Jul 29, 2022 18:17:00
x7)
Gyagyás a tranyóra szerintem hívd ki a család rabbiját, mert szó szerint szarul néz ki.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
-
Jul 29, 2022 18:19:08
Mi ez a gyereksírás? A pedofil már szatírkodik is?
Jul 29, 2022 18:19:08
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Felvázoltam a mai szitut egy pártatlan piréz hölgynek.
Azt mondta, buzi vagy. :/