A pedofil mindenkit meg fog késelni!
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért az sokatmondó, hogy Endre annyira aberrált, hogy még egy ilyen kifejezetten aberráltaknak kitalált swingerből is páros lábbal baszták ki.
Bele sem merek gondolni mit művelhetett ott ez a közveszélyes púpos szörnyeteg.
Ideje lenne már ha oda kerülne, ahova való: Blaha, börtön, zártosztály stb...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Magaval kezdi, az rendben van.
Ebren levo embert o tuti nem tud kicsinalni, egy vadabb kiskamasz felboritja.
Tajgi ez neked szól! Persze csak a seggfájós részig olvastam.
Na bumm.
Élesítve vagyok, triplacsavar barátommal együtt hamarosan érkezem!
Vagy videós partnerség formájában is törleszthetne, mint a dörrpe. Az is milyen jól működött ugyebár!
kikmakukk!?
Heti egy nap utazás, már szar?
Komolyan mondom, de tényleg!!!!
Hetente egyszer fel fogok menni a Blahára csak miattad!!!
Nszksz a választ, egyszerű fórumjobbágyként nem vagyok rá méltó.
De mégis nem lehetne kiadni a címet, csak a vicc kedvért? A főbérlő néni nevével együtt. Szívhez szóló levelet írtam neki.
Nszksz!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pont, mint ezt név nélkül leírni.
Tudom, hogy Sodis dolog magamra hivatkozni, de anno készül egy írás a "nagy mészárlásról" amit mindig belenget a retardált.
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Terrorcselekm%C3%A9ny_a_Blah%C3%A1n
Majd elviszi a faszpinából kilefetyelt arab gecit a spermabankba és abból él meg.
Más lehetőség lassan nem marad.
Ebben eddig lehet eljutni.
A Beneluxoknál is így van.
Ott is kiválasztják ki mehet.
Bár, a Hollandoknál, talán így is beférhet.
Mindig mondom, hogy minden ép elméjű ember ezt csinálta volna.
De Endre "sajnos" elmebeteg. Meg hát az egyetemen sem tanították, hogyan kell bánni a pénzzel.
A következő megálló a Blaha Lujza tér.
Na az finom lesz.
Aug.1. újabb kirúgás?
Júl.18. Volt az egynapos munkaviszony. Ezen kívül volt egy másik?
Teljesen jogos! Csak most az sodipédia bejegyezés miatt megkeveredtem! Akkor viszont még rosszabb a helyzet! Neki július 19én még szóban az AMS-nél le kellett volna mondania a fellebbezési jogáról és beadni az újat! Még nagyobb balek!
Haha, valóban egy csavarosnyakú láható alul bevillanni!
Én ezt már a szvingeres-főnökuras esetné is pedzegettem, akkor sem tudott róla a főnökúr, hogy a trafó az trafó. Lehet írni kéne a helynek? Az ilyen helyek jóban szoktak lenni az alvilági figurákkal, hátha bosszúból kapunk egy címet.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Uhhhh... erről nem ártana értesíteni a swinger klubokat.
Egy púpos szörny, egy hajléktalan átoperált férfival járja a swingereket és a félrevezetett vendégekkel baszatja meg, míg ő maga a háttérben recskázik.
Szerintem már csak a vendégek érdekei miatt is fellépnének ellene.
ket kezemen nem tudom megszamolni,hogy mennyi helyre kuldtem tenyfeltarot ilyen helyekre par nappal ezelott ;)
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
*hatalmas pacsi*
Vendégem vagy egy tyopronira!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Te mikbe faty? Hát nem hallottad, hogy az ember 40 évesen már nem fogalkozik identitás kérdésekkel?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
40 évesen az ember már a befektetéseiből él
Mifaaaaaaaaaaaan
Majd Merga ad neki befektetési tanácsokat....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
szal a sodraknak a tiborbol fog elni,hisz egyszer azt mondta a szisza draga befektetes
ÁÁááÁ erről lemaradtam! :) Hol volt ez?
NSZKSZ :)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nyeméjtyem
Bmeg még a 9-10 éves Csenge (gammercigány lánya) is levágta, hogy mercike az férfike...
Nah most aki felnőttként nem látja ezt az teljesen hülye. Azt nem hiszem, hogy érdekli bármilyen levél.
Boldog Vekni
Függöny! Jobb kézre, nelletted! A flokkban!
A negyede lelóg, valószínűleg kiakadt a sínből, mert nem feltétlenül nem rángattátok le az uraddal...
Hattyámá... höhööhööö
A jövő pinája a fasz...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A fürcsi, a szauna, a nudistrand, a twitch villantás, a youtube belógatás is mind erről szól. Egy kibaszott szatír egy torz testű púpos gnóm alakba formálva.
Neki ez ad izgalmat, hogy a rusnyaságait mutogatva megbotránkoztathat másokat. És ugyanezt csinálja a verbális megnyilvánulásaival: provokál, megbotránkoztat, elrettent, undort kelt, hergel...
Ehhez az egyhez ért, semmi máshoz.
Ezen sivalkodtam a röhögéstől, nagy pacsi annak, aki csinálta, meg az értékelőknek is.
Kedvenc: "a szakácsot csak Golda asszonyként emlegetem az arany kezei miatt!"
Kész, végem van! :DDDD
hetyetye, etyetye
mintha nem lenne köztudott, hogy a belső kör munkája nagyrészt a fórum ócsárlásából, zsanérkommandós fikázásból meg karibozásból állna. Valakiknek kurvára seggfájást okoz, hogy az Atos elhajtotta őket, más meg kitartóbb volt és eredményeket is fel tud mutatni.
Endre, mára már kiderült hogy a sodifórum is a tied, neked van narancs nicked, te vagy az admin, meg a te neved az hogy sodi, érted ugye?. Valószinűleg több száz nicken magaddal beszélgetsz itt te beteg állat. A trashvod meg a te videóiddal van tele, valószínleg az is a te oldalad. Gondolom azért töltötted fel oda a videókat, hogy meglegyen ha a yt törölné.
Ne próbáld átverni az osztrák hatóságokat, mert lehet hogy komolyabban veszik ezeket a dolgokat. Még a végén kiderítik azt ami már nyilvánvaló mindenki számára, hogy te állsz a sodiforum és a trashvod mögött.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Ha nem sunyiskodnátok már sokadjára, senki sem gyártana belőle személyes ügyet.
Amúgy a belső kör megnevezést az egyik tagotok kezdte el használni pont
A Trottel után Monster is lett a Tyodibugyeránty?
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
ennél nagyobb sértést nem is lehetne megfogalmazni egy informatikusra, neked közöd sincs az informatikásoz, egy újszülöttnek több van
te egy buzi, alkoholista, autista, hazug, gnóm, proli, fogyatékos vagy, aki annyira el van szállva a valóságtól, hogy be tud magának beszélni bármit.
Nem kellene sokat dolgoznod azon, hogy elhidd, hogy asztronauta vagy
A jó édes büdös kurva anyádat, az összes informatikus nevében
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Ilyen szintű fogyatékos boldozásra és 'formázásra' egy írástudatlan ősember vagy maga Endre képes csak.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
jó, akkor legyen mókus őrs, nekem mindegy.
nem tudom melyik mókus őrsöt vezeti az a troll, aki ezt írta:
"Egyenlőre nem tart még ott a forgatókönyv, hogy nyilvánosságra kerüljön aSodi címe. Lassú víz partot mos."
de azt tudom, hogy melyik kék nickes trolléga írta ezt a kommentet kötőjelként, mert irén megsúgta nekem.
tehát nem arról van szó, hogy nincs meg sneci bécsi címe, hanem arról, hogy a trollok egy bizonyos csoportja, élükön az idézett komment írójával, visszatartja a troll közösségtől az infót, ami megannyi műsornak és nevetésnek lehetne forrása, csak azért, mert úgy gondolja, gondolják, hogy "még nincs itt az ideje".
hát lófaszt nincs!
rakjátok ki a címet, este indulni akarok bécsbe. nszksz!
Akkor tedd ki, hogy ki volt, mert szerintem vagy blöffölt és akkor a csoport is számon tudja kérni, vagy ő a csoport előtt is elhallgatja, kvázi becsapta őket.
Amúgy van tippem, és akkor inkább blöff volt, de ennek vessünk véget, mert ez nagyon nem jó, ami itt folyik.
Már annyira elfajult megint a vita, hogy már azon gondolkoztam, hogy bárki írja mínuszolom.
Hahó! Én meghatalmazlak, hogy írd ki, legyen ennek vége.
nem fogom kitenni, mert nem a trolléga pellengérre állítása a cél, hanem a cím közkinccsé tétele.
először beismeri kötőjelként, hogy megvan a cím, utána pedig a kék nickén levág egy - ennek fényében - nevetséges terelést, aka hazudozást.
kapjon észbe, és tegye ki a címet. vagy a többi trolléga, aki a játszópajtása ebben az infóvisszatartó játékban.
kell az infó, értsétek meg, ez közösségi érdek.
na tessék.
kérjük a címet. nem csak én. 35 plusznál jár a tegnapi első meggyőzős komment.
A + után, még egy +. Ráadásul nem feltétlenül nem így fog történni. :)
Jövő időben írtam. :)
Én a kelenfoldi kepes vagyok. Ha ugy tetszik belso koros.
Semmit nem adsz csak kersz, nem konnyited meg a helyzetem.
Tudod mit: snecihergeles volt.
Senki nem kovette.
Egeszsegedre.
Tovabbi jo munkat
Már megnyilatkoztattad rBalit is, ő sem tud címről. Így meg egy végeláthatatlan vita lesz. Közben meg ha meglesz a cím, akkor meg az lesz, hogy eddig rejtegettük. Így se füle, se farka, számon kérni sem lehet senkit.
Ásó27
(
x68)
Aug 05, 2022 13:37:15
x68)
Egyreszt Gyagya Heisenbergnek kepzeli magat, hogy majd egyszerre eltesz egy rakat embert lab alol? Vagy hogy kepzeli a nagy bosszut, ami miatt neki kene szurkolnunk, nehogy bajunk legyen.
SyntaxError
(
x24)
Aug 05, 2022 13:39:14
x24)
Nem adjuk ki a címet, mert még oda akarunk menni a bukás elött, hátha elvisz minket buzibárba Endi pár arab faszt együtt leszopni! :(
Azért az sokatmondó, hogy Endre annyira aberrált, hogy még egy ilyen kifejezetten aberráltaknak kitalált swingerből is páros lábbal baszták ki.
Bele sem merek gondolni mit művelhetett ott ez a közveszélyes púpos szörnyeteg.
Ideje lenne már ha oda kerülne, ahova való: Blaha, börtön, zártosztály stb...
Értetlen
(
x1)
Aug 05, 2022 13:41:04
x1)
Magaval kezdi, az rendben van.
Ebren levo embert o tuti nem tud kicsinalni, egy vadabb kiskamasz felboritja.
MegintKezded
(
x6)
Aug 05, 2022 13:41:36
x6)
ha valakinek fáj a segge, mert túl sokat ült a fotelben javasolnám induljon meg, szerezzen infókat, csatlakozzon intervenciós csoportokhoz.
Ne csak a kibaszott sült galambot várja és dobálja a szart maga körül mindenfelé mint egy megvadult csimpánz.
Néha dolgozni is kell, nem csak a gombokat nyomkodni a klimatizált gémerszékből, és seggfájni, ha az intervenciósok nem hozzák azonnal tálcán a galambsültet.
Szánalmas.
Ne csak a kibaszott sült galambot várja és dobálja a szart maga körül mindenfelé mint egy megvadult csimpánz.
Néha dolgozni is kell, nem csak a gombokat nyomkodni a klimatizált gémerszékből, és seggfájni, ha az intervenciósok nem hozzák azonnal tálcán a galambsültet.
Szánalmas.
Tajgi ez neked szól! Persze csak a seggfájós részig olvastam.
Atombomba
Aug 05, 2022 13:41:55
Nem adjuk ki a címet, mert még oda akarunk menni a bukás elött, hátha elvisz minket buzibárba Endi pár arab faszt együtt leszopni! :(
Élesítve vagyok, triplacsavar barátommal együtt hamarosan érkezem!
Aug 05, 2022 13:41:55
cucksodi
(
x3)
Aug 05, 2022 13:43:05
x3)
endre ez a bosszú monológ nagyon jól sikerült. Biztos mindenki komolyan veszi a világ legnagyobb balek csicskáját, aki főszabály szerint 2x annyi időt ad mindenkinek, mint amennyit megbeszéltek, akinek az esetében könnyebb megszámolni melyik igéreteit tartja be mint amelyeket nem, aki 15 percnyi habzószájú fenyegetőzés után egyből kijön egy péküljünk ki videóval. Mindenki retteg most endre, na menj dögölj meg vagy kerülj az utcára, mindegy csak történjen valami.
puskapoj
Ásó27
(
x68)
Aug 05, 2022 13:44:40
x68)
Ha nagyon szorul a hurok Gayza, akkor beszéld meg a sodival, hogy havi 10 eurót törlesztesz
Mifaaaaaaaaaaaan
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Aug 05, 2022 13:46:30
x2)
Ha nagyon szorul a hurok Gayza, akkor beszéld meg a sodival, hogy havi 10 eurót törlesztesz
Vagy videós partnerség formájában is törleszthetne, mint a dörrpe. Az is milyen jól működött ugyebár!
Snecológia Tanszék
Aug 05, 2022 13:49:56
Úgy gondoljuk, érdemes a nulla napos munkaviszony után az egy napos munkaviszonyt is megénekelni:
sodipedia.sodika.org/wiki/Egy_napos_munkaviszony
Levéltáros trolléga mindig nagyon alapos a snecikommentek képes beillesztésével, szóval ha úgy gondolja, beillesztheti képként is.
sodipedia.sodika.org/wiki/Egy_napos_munkaviszony
Levéltáros trolléga mindig nagyon alapos a snecikommentek képes beillesztésével, szóval ha úgy gondolja, beillesztheti képként is.
Aug 05, 2022 13:49:56
linziasztal
(
x3)
Aug 05, 2022 13:50:34
x3)
Aug. 1. - Nem beszélünk személyekről. Nálam biztosan nem.
Aug. 5. - Na, szia Géjzáám!
:D
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Aug. 5. - Na, szia Géjzáám!
:D
Optimusz
Aug 05, 2022 13:52:05
Hétfőnként kellett volna oda ingázni, ami szar, de szódával elment volna, amíg nem akad jobb.
Heti egy nap utazás, már szar?
Komolyan mondom, de tényleg!!!!
Hetente egyszer fel fogok menni a Blahára csak miattad!!!
Aug 05, 2022 13:52:05
szörnyeteg
(
x3)
Aug 05, 2022 13:52:37
x3)
Belenéztem a sunkás videódba Endre. Azt a degenerált kínvigyort a retardált arcodról egyszer valaki egy légkalapáccsal fogja leszedni. Csak jóból mondom.
Hahó
(
x136)
Aug 05, 2022 13:53:16
x136)
Kedves Hahó! A belső kör igazán nagyrabecsül téged de ha kiadjuk a címet mindenkinek akkor evide s hogy mindenki tudni fogja és akkor mi sem leszünk többé a misztikus elit hanem egyszerű mezei trollok
Tisztelettel a belső kör
Tisztelettel a belső kör
Nszksz a választ, egyszerű fórumjobbágyként nem vagyok rá méltó.
De mégis nem lehetne kiadni a címet, csak a vicc kedvért? A főbérlő néni nevével együtt. Szívhez szóló levelet írtam neki.
Nszksz!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 05, 2022 13:55:35
x15)
Endre!
Sikerült végül annyira hitelképesnek lenni Németországban, hogy összespórolj egy Magyarországi lakás beugrójára amit kiadsz az albérkőknek, hogy tíz év alatt fedezzék a kölcsön részleteit és kamatait?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Sikerült végül annyira hitelképesnek lenni Németországban, hogy összespórolj egy Magyarországi lakás beugrójára amit kiadsz az albérkőknek, hogy tíz év alatt fedezzék a kölcsön részleteit és kamatait?
-
Aug 05, 2022 13:58:42
Szánalmas.
Pont, mint ezt név nélkül leírni.
Aug 05, 2022 13:58:42
Trollul Madár
(
x15)
Aug 05, 2022 14:01:06
x15)
Endre!
Amikor eljön a nap, hogy a zsidók a bankból keresnek, hogy kéne a pénz, akkor vajon Dörpapa törlesztős videói megfelelő valutának fognak minősülni?
Amikor eljön a nap, hogy a zsidók a bankból keresnek, hogy kéne a pénz, akkor vajon Dörpapa törlesztős videói megfelelő valutának fognak minősülni?
SyntaxError
(
x24)
Aug 05, 2022 14:02:26
x24)
Minden nap ugyanaz a kérdés:
Endre! Gusztustalan aberrált autista vagy! Mondták már?
Többen kérdezik.
Endre! Gusztustalan aberrált autista vagy! Mondták már?
Többen kérdezik.
D_Dezső
(
x29)
Aug 05, 2022 14:02:33
x29)
endre ez a bosszú monológ nagyon jól sikerült. Mindenki retteg most endre, na menj dögölj meg vagy kerülj az utcára, mindegy csak történjen valami.
Tudom, hogy Sodis dolog magamra hivatkozni, de anno készül egy írás a "nagy mészárlásról" amit mindig belenget a retardált.
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Terrorcselekm%C3%A9ny_a_Blah%C3%A1n
linziasztal
(
x3)
Aug 05, 2022 14:02:50
x3)
Endre! Hol a szemüveged?
Ja, rajtad van?!
Ja, rajtad van?!
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 14:03:23
x10)
Csak hogy mennyire hülye asaodi:
- júliusban elutasították a segélyét
- volt 30 napja megválaszolni
- tegnapelőtt válaszolta meg, az utolsó nap
- augusztus 1-én egy nap után kirúgták
- a kirúgás után újra beadhatta volna a segélykérelmet, ha lejárt a fellebbezési idő vagy, ahogy a jog ismeri, azonnali hatállyal lemond a fellebbezési jogáról és jogerőre emelkedik és azonnal beadhatóvá válik
- most nem tudja beadni, mert csinált a 10 nap segély miatt további ügyintézési időt
Ritka nagy balek, de legalább trollenezhetett egyet nekik.
- a kirúgás után újra beadhatta volna a segélykérelmet, ha lejárt a fellebbezési idő vagy, ahogy a jog ismeri, azonnali hatállyal lemond a fellebbezési jogáról és jogerőre emelkedik és azonnal beadhatóvá válik
- most nem tudja beadni, mert csinált a 10 nap segély miatt további ügyintézési időt
SyntaxError
(
x24)
Aug 05, 2022 14:03:41
x24)
Endre!
Majd elviszi a faszpinából kilefetyelt arab gecit a spermabankba és abból él meg.
Más lehetőség lassan nem marad.
Ebben eddig lehet eljutni.
Optimusz
Aug 05, 2022 14:05:46
Anglia es Svajc eseteben eleg a bevandorlasi hivatlokat meg a kovetsegeket megkeresni, es feltarni, hogy jelenleg is folyamatban levo buntetougyei vannak, illetve hatalmas adossaga, felo lenne, ha adnanak neki munkavallalo vizumot vagy egyaltalan beengednek az orszagba, akkor azok elol menekulne el, es ott folytatna, ahol Ausztriaban, Magyarorszagon es Nemetorszagban abbahagyta.
Mikor szo volt Judga es Tibi angliai munkavallalasarol, akkor a hasonlo feltaras megtortent (buntetett eloelet, folyamatban levu ugyek, hajlektalansag), oket biztosan be sem fogjak soha engedni az orszagba
Mikor szo volt Judga es Tibi angliai munkavallalasarol, akkor a hasonlo feltaras megtortent (buntetett eloelet, folyamatban levu ugyek, hajlektalansag), oket biztosan be sem fogjak soha engedni az orszagba
A Beneluxoknál is így van.
Ott is kiválasztják ki mehet.
Bár, a Hollandoknál, talán így is beférhet.
Aug 05, 2022 14:05:46
SyntaxError
(
x24)
Aug 05, 2022 14:05:53
x24)
Endre!
De Endre "sajnos" elmebeteg. Meg hát az egyetemen sem tanították, hogyan kell bánni a pénzzel.
Na az finom lesz.
Hahó
(
x136)
Aug 05, 2022 14:07:43
x136)
Csak hogy mennyire hülye asaodi:
Aug.1. újabb kirúgás?
linziasztal
(
x3)
Aug 05, 2022 14:08:49
x3)
Endre miközben vergődik a Szisza ilyen szépen kiröhög, te elmeháborodott!
trashvod.com/w/rBvxzVb7nGcg9CqhPMnmVo
6:00 -tól
trashvod.com/w/rBvxzVb7nGcg9CqhPMnmVo
6:00 -tól
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 14:13:10
x10)
Aug.1. újabb kirúgás?
Teljesen jogos! Csak most az sodipédia bejegyezés miatt megkeveredtem! Akkor viszont még rosszabb a helyzet! Neki július 19én még szóban az AMS-nél le kellett volna mondania a fellebbezési jogáról és beadni az újat! Még nagyobb balek!
Klohek
(
x12)
Aug 05, 2022 14:16:11
x12)
endre, jól látom, hogy 13.45-nél beugrik a képbe a töményes üveg nyaka?!! :) Te alkesz szhar, már sör nem is elég, 10 percenként kell hozzá a tömény is!!!
Csak így tovább! :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
foteltroll
Aug 05, 2022 14:17:03
Hahó, szerintem neked személyes trolljaid vannak.
Múltkor is beírtad az infót, hogy a szegedi trollok álljanak készenlétben, aztán a púpos közelben sem volt.
Gondolom ez is egy belsőkörös infó volt, csak félrement.
Most sincs bécsi cím, csak szopatnak téged. Rajtad keresztül meg mindenki mást.
Lényegében működik, mert a korcs vedel, mintha nem lenne holnap.
Múltkor is beírtad az infót, hogy a szegedi trollok álljanak készenlétben, aztán a púpos közelben sem volt.
Gondolom ez is egy belsőkörös infó volt, csak félrement.
Most sincs bécsi cím, csak szopatnak téged. Rajtad keresztül meg mindenki mást.
Lényegében működik, mert a korcs vedel, mintha nem lenne holnap.
Aug 05, 2022 14:17:03
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 14:24:07
x10)
endre, jól látom, hogy 13.45-nél beugrik a képbe a töményes üveg nyaka?!! :) Te alkesz szhar, már sör nem is elég, 10 percenként kell hozzá a tömény is!!!
Haha, valóban egy csavarosnyakú láható alul bevillanni!
koszos
(
x11)
Aug 05, 2022 14:25:27
x11)
hogy all a beranya program endre ?
egy nyugis hajfestos kozben beszelhetnel errol es arrol is,hogy hogyan is tervezed a jovod a tiborral.
hogy is fogtok egyutt megoregedni valami aluljaroban kannast szlopalva :D
amugy a helyedben siman kiallitanam az utcara a tibit.. egy szal cigiert elmegy mindenfele csovessel!
vagy az egyik szobat bekamerazod,hogy tudjad kukkolni eppen hogy is verik neki,hisz szerinted annyira szep egy spriccelo farok es szereted is nezni. szoval legalabb lenne jovedelem es a szisza se ellenkezne csak reggelente legyen az agya mellett par doboz sorike meg nemi ketyeru.
egy nyugis hajfestos kozben beszelhetnel errol es arrol is,hogy hogyan is tervezed a jovod a tiborral.
hogy is fogtok egyutt megoregedni valami aluljaroban kannast szlopalva :D
amugy a helyedben siman kiallitanam az utcara a tibit.. egy szal cigiert elmegy mindenfele csovessel!
vagy az egyik szobat bekamerazod,hogy tudjad kukkolni eppen hogy is verik neki,hisz szerinted annyira szep egy spriccelo farok es szereted is nezni. szoval legalabb lenne jovedelem es a szisza se ellenkezne csak reggelente legyen az agya mellett par doboz sorike meg nemi ketyeru.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 05, 2022 14:25:29
x15)
Endre!
Azt mondod, hogy ha tudnák az emberek Merga született nemét akkor nem üzekednének vele.
Endre, azoknak az embereknek joguk van tudni, hogy Merci született Tibi. Ha nem tényfeltársz nekik akkor bizony szexuális visszaélés a viselkedésed.
Azt mondod, hogy ha tudnák az emberek Merga született nemét akkor nem üzekednének vele.
Endre, azoknak az embereknek joguk van tudni, hogy Merci született Tibi. Ha nem tényfeltársz nekik akkor bizony szexuális visszaélés a viselkedésed.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 05, 2022 14:27:55
x11)
Anyád picsája, Púpos!
Szart sem hallani a flokkodból, maximumon hallgatom, mégis a picsaszájadról kell olvasnom, amit álmomban sem akartam látni! Pfujj!! Ezzel a szájjal nyaltad Tranyó Tibit, utána csókolóztatok!
The buzeee...
Csíravirág!!!
Szart sem hallani a flokkodból, maximumon hallgatom, mégis a picsaszájadról kell olvasnom, amit álmomban sem akartam látni! Pfujj!! Ezzel a szájjal nyaltad Tranyó Tibit, utána csókolóztatok!
The buzeee...
Csíravirág!!!
Dörpepúp
(
x7)
Aug 05, 2022 14:28:32
x7)
Endre!
Én ezt már a szvingeres-főnökuras esetné is pedzegettem, akkor sem tudott róla a főnökúr, hogy a trafó az trafó. Lehet írni kéne a helynek? Az ilyen helyek jóban szoktak lenni az alvilági figurákkal, hátha bosszúból kapunk egy címet.
SyntaxError
(
x24)
Aug 05, 2022 14:30:03
x24)
Endre!
Egy púpos szörny, egy hajléktalan átoperált férfival járja a swingereket és a félrevezetett vendégekkel baszatja meg, míg ő maga a háttérben recskázik.
gobesug
(
x30)
Aug 05, 2022 14:32:31
x30)
korcs, egy hármast dobnál tibivel meg az apjával?
végülis nagyon scifi lenne ahogy a saját idősebb klónját szopod, miközben a fiatalabbik seggébe gyömöszölöd a 23 centis zacskód
végülis nagyon scifi lenne ahogy a saját idősebb klónját szopod, miközben a fiatalabbik seggébe gyömöszölöd a 23 centis zacskód
koszos
(
x11)
Aug 05, 2022 14:32:34
x11)
ket kezemen nem tudom megszamolni,hogy mennyi helyre kuldtem tenyfeltarot ilyen helyekre par nappal ezelott ;)
Dörpepúp
(
x7)
Aug 05, 2022 14:34:14
x7)
*hatalmas pacsi*
Vendégem vagy egy tyopronira!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 05, 2022 14:34:15
x11)
Függönyt majd csiptesd fel az ablakon, mert a negyede le van szakadva!
SyntaxError
(
x24)
Aug 05, 2022 14:35:01
x24)
Endre, ha kibasznak Bécsből is, írj a Laurának, hátha befogad :D
*viccel*
*viccel*
Trollul Madár
(
x15)
Aug 05, 2022 14:37:10
x15)
Endre!
Ha lenne egy nő aki faszivá orvosiműremekeltette magát, de ráébredt, hogy ő mégis csak nő meg MRI akkor azzal lefeküdnél?
Az buziság lenne vagy sem?
Ha lenne egy nő aki faszivá orvosiműremekeltette magát, de ráébredt, hogy ő mégis csak nő meg MRI akkor azzal lefeküdnél?
Klohek
(
x12)
Aug 05, 2022 14:38:02
x12)
endre, árud már el, hogy az önvédelmi képességeidet *pr* mennyire fejlesztetted, hogy ilyen nagy pofával vagy?
A sörre híváson, és a géza láttán a magad alá hugyozáson kívül, került e be új skill a fegyvertárba ?! :) :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
A sörre híváson, és a géza láttán a magad alá hugyozáson kívül, került e be új skill a fegyvertárba ?! :) :)
nemet mondtak
(
x4)
Aug 05, 2022 14:40:43
x4)
Endre!
Te mikbe faty? Hát nem hallottad, hogy az ember 40 évesen már nem fogalkozik identitás kérdésekkel?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 05, 2022 14:41:42
x21)
Ásó27
(
x68)
Aug 05, 2022 14:43:59
x68)
halászlé
(
x24)
Aug 05, 2022 14:45:21
x24)
Na az finom lesz.
Na az finom lesz.
Majd Merga ad neki befektetési tanácsokat....
koszos
(
x11)
Aug 05, 2022 14:45:57
x11)
szal a sodraknak a tiborbol fog elni,hisz egyszer azt mondta a szisza draga befektetes
Trollul Madár
(
x15)
Aug 05, 2022 14:46:38
x15)
ÁÁááÁ erről lemaradtam! :) Hol volt ez?
NSZKSZ :)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 05, 2022 14:53:33
x17)
Endre Volt a csa jazminos video te biztos tudod..Na a nemetek beszigoritottak..mindenkit lekapcsolnak akik birtokoltak ezt vagy hasonlo tartalmakat..Szoval ido kerdese es orulhetunk ha rad kerul a sor a fritzeknel...Ebbol buntetes lesz..piszony
Punszisza a lekjopp!
Endre
Aug 05, 2022 15:01:17
Függönyt majd csiptesd fel az ablakon, mert a negyede le van szakadva!
Nyeméjtyem
Aug 05, 2022 15:01:17
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 05, 2022 15:02:46
x19)
Bmeg még a 9-10 éves Csenge (gammercigány lánya) is levágta, hogy mercike az férfike...
Nah most aki felnőttként nem látja ezt az teljesen hülye. Azt nem hiszem, hogy érdekli bármilyen levél.
Kotojelnek oka van
Aug 05, 2022 15:04:28
Nem feltétlenül azért írkál valaki ezzel, mert nincs arca hozzá, más okai is lehetnek, hidd el nem a minuszra/plusszra megyek.
Mindazonáltal aki belső körözik meg elittrollozik az nem feltétlenül nem a saját frusztrációit dobja a másikra.
Én 2 ilyen kisebb osztagnak is igyekszem aktív (agyalások, forgatókönyvek, kocsi, benzin, egyeb koltsegek) tagja lenni, hogy olyan helyzetbe hozzuk a korcsot ami rossz neki és jó a fórumnak a rendelkezésre álló eszközeinkkel és időnkkel.
Ebben a 2 csoportban NINCS tudomásunk sneci címéről.
De feltételezem más csoportok is vannak, ellenben amitől én beszélek az pont az a belső kör névvel illetett baromság amit itt nagyon szeretnek köpködni egyesek.
Az aktív forgatókönyvek mindegyike nem jöhet be, van, hogy mellélövünk, hibázunk, aztán meg van amikor van eredmény.
Ez egy ilyen sztori.
Aki ebből személyes szarságokat gyárt azzal nem értek egyet, mert elveszti a fókuszt.
Mindazonáltal aki belső körözik meg elittrollozik az nem feltétlenül nem a saját frusztrációit dobja a másikra.
Én 2 ilyen kisebb osztagnak is igyekszem aktív (agyalások, forgatókönyvek, kocsi, benzin, egyeb koltsegek) tagja lenni, hogy olyan helyzetbe hozzuk a korcsot ami rossz neki és jó a fórumnak a rendelkezésre álló eszközeinkkel és időnkkel.
De feltételezem más csoportok is vannak, ellenben amitől én beszélek az pont az a belső kör névvel illetett baromság amit itt nagyon szeretnek köpködni egyesek.
Az aktív forgatókönyvek mindegyike nem jöhet be, van, hogy mellélövünk, hibázunk, aztán meg van amikor van eredmény.
Ez egy ilyen sztori.
Aki ebből személyes szarságokat gyárt azzal nem értek egyet, mert elveszti a fókuszt.
Aug 05, 2022 15:04:28
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 05, 2022 15:05:02
x1)
ha valakinek fáj a segge, mert túl sokat ült a fotelben javasolnám induljon meg, szerezzen infókat, csatlakozzon intervenciós csoportokhoz.
Szánalmas.
azért ezt nem sértésnek szántam rosszul jött ki elnézést Ne csak a kibaszott sült galambot várja és dobálja a szart maga körül mindenfelé mint egy megvadult csimpánz.
Szánalmas.
Toloszékesfatel
Aug 05, 2022 15:05:52
img src="111.jpg"
Aug 05, 2022 15:05:52
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 05, 2022 15:07:20
x11)
Nyeméjtyem
A negyede lelóg, valószínűleg kiakadt a sínből, mert nem feltétlenül nem rángattátok le az uraddal...
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 05, 2022 15:07:32
x39)
Gyagyás barom :DDD El hagytad a Rode mikrofonokat is? Te bőrönd buzi!
Olyan a hangminőség mintha egy konzerv dobozba beszélnél, te szerencsétlen.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Olyan a hangminőség mintha egy konzerv dobozba beszélnél, te szerencsétlen.
Endre
Aug 05, 2022 15:08:13
Hattyámá... höhööhööö
Aug 05, 2022 15:08:13
Debil felügyelő
Aug 05, 2022 15:09:27
Azt a megtaposott kozákkucsmát ami a tranyó alatt lehet szvsz semmilyen inteligens földi entitás nem azonosíthatja női nemiszervként.. Egy púpos szörny, egy hajléktalan átoperált férfival járja a swingereket és a félrevezetett vendégekkel baszatja meg, míg ő maga a háttérben recskázik.
Aug 05, 2022 15:09:27
Darth Tibor
(
x7)
Aug 05, 2022 15:14:40
x7)
Endre, most értem a végére az esti és mai eseményeknek. Rendesen megpörgetted a fórumot.
De a lényeg: Nem írtad mele az AMS fellebbezésbe, hogy te egy 2006 os HŐS vagy!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
De a lényeg: Nem írtad mele az AMS fellebbezésbe, hogy te egy 2006 os HŐS vagy!
xray
(
x21)
Aug 05, 2022 15:19:00
x21)
Aug 05, 2022 15:19:00
Sziasztok Tudom nem ide tarozik …,,,!
ha tudod hogy nem idetartozik, akkor minek akarod ide feltölteni?? Aug 05, 2022 15:19:00
nemet mondtak
(
x4)
Aug 05, 2022 15:25:00
x4)
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 05, 2022 15:26:05
x2)
Személy szerint mint a háttérből röhögő ember nagyobbat visítanék, ha ez a szerencsétlen le lenne követve a swingerbe ahol készülne pár kompromittáló fotó füstös faszú arabok társaságában,mint hogy egyszerűen csak kibasszák a lakásból.
kripli figyelő
(
x12)
Aug 05, 2022 15:27:15
x12)
Azt miért nem írta az ams sajtpapírra az apró betűs részhez ha nem kap segélyt akkor megy be mészárolni.
banshee
(
x24)
Aug 05, 2022 15:29:23
x24)
Sodrák szereti ha baszás közben nézik.
Szép lassan beadagolja az Onlyfans karriert...
szörnyeteg
(
x3)
Aug 05, 2022 15:33:34
x3)
Endre, küld el az AMS- nek a pityergős "Már nem fatyok videós" videót. Egyből foshni fogják a lovét a gecik.
nemet mondtak
(
x4)
Aug 05, 2022 15:35:13
x4)
Sodrák szereti ha baszás közben nézik.
A fürcsi, a szauna, a nudistrand, a twitch villantás, a youtube belógatás is mind erről szól. Egy kibaszott szatír egy torz testű púpos gnóm alakba formálva.
Neki ez ad izgalmat, hogy a rusnyaságait mutogatva megbotránkoztathat másokat. És ugyanezt csinálja a verbális megnyilvánulásaival: provokál, megbotránkoztat, elrettent, undort kelt, hergel...
Ehhez az egyhez ért, semmi máshoz.
JohnCramer
(
x1)
Aug 05, 2022 15:35:31
x1)
A felmondott hitel és a végrehajtás mind olyan élethelyzet, amelyben banki hitelkiváltó kölcsön felvételére már sajnos nincsen lehetőség. A bankok csak olyan hitelt váltanak ki, melyet az adós a vállalt feltételeknek megfelelően, vagyis problémamentesen törleszt. Ha felmondásra kerül egy hitelszerződés, akkor az valószínűleg az említett feltétel nem teljesülésének következménye.
- Ennyire egyszerű Fifi! Rád is ez vár! Menj, kaszálj a Tesco parkolójába az talán kellőképp toleráns közeg lesz egy ilyen pedofil szarnak mint neked! Ja Labanciában Tesco nincs is! Na meló, csá
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
- Ennyire egyszerű Fifi! Rád is ez vár! Menj, kaszálj a Tesco parkolójába az talán kellőképp toleráns közeg lesz egy ilyen pedofil szarnak mint neked! Ja Labanciában Tesco nincs is! Na meló, csá
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 05, 2022 15:37:35
x16)
nice venue tho
mehetnek a képek, értékelések! hátha betéved egy éhes román kamionos és romra kúrja a vénasszonyt a teraszon.
mehetnek a képek, értékelések! hátha betéved egy éhes román kamionos és romra kúrja a vénasszonyt a teraszon.
Ezen sivalkodtam a röhögéstől, nagy pacsi annak, aki csinálta, meg az értékelőknek is.
Kedvenc: "a szakácsot csak Golda asszonyként emlegetem az arany kezei miatt!"
Kész, végem van! :DDDD
-
Aug 05, 2022 15:42:05
hetyetye, etyetye
mintha nem lenne köztudott, hogy a belső kör munkája nagyrészt a fórum ócsárlásából, zsanérkommandós fikázásból meg karibozásból állna. Valakiknek kurvára seggfájást okoz, hogy az Atos elhajtotta őket, más meg kitartóbb volt és eredményeket is fel tud mutatni.
Aug 05, 2022 15:42:05
BigDaddy
Aug 05, 2022 15:45:33
Amúgy nem az van, hogy troll trollnak nem farkasa? Én nagyon leszarom ki mikor mit szerez meg a lényeg, hogy ez a pedofil féreg szopjon. Jómagam a Blaha ganget erősítem, jelesül ha ez a féreg majd utcán lesz, akkor megyek és rúgok bele.
Aug 05, 2022 15:45:33
szörnyeteg
(
x3)
Aug 05, 2022 15:45:44
x3)
A második oldal legyen titok, de a harmadik oldal is arról szól, hogy a trashvod nem tetszett a HR osztálynak, ami okém de a trashvodhoz meg nekem meg mégois mi a fasz közöm van? Tőlem lopnak mások anyagokat, és ez lenne ez az én "önhibám"? Ez nyilván faszság, szóval kérem a lét, gecik.
Endre, mára már kiderült hogy a sodifórum is a tied, neked van narancs nicked, te vagy az admin, meg a te neved az hogy sodi, érted ugye?. Valószinűleg több száz nicken magaddal beszélgetsz itt te beteg állat. A trashvod meg a te videóiddal van tele, valószínleg az is a te oldalad. Gondolom azért töltötted fel oda a videókat, hogy meglegyen ha a yt törölné.
Ne próbáld átverni az osztrák hatóságokat, mert lehet hogy komolyabban veszik ezeket a dolgokat. Még a végén kiderítik azt ami már nyilvánvaló mindenki számára, hogy te állsz a sodiforum és a trashvod mögött.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 05, 2022 15:48:50
x16)
Endre, milyen szót használt a főnökúr, amikor szörnyetegnek nevezett? Ezt jó lenne tudni, németül mi is a helyes terminus technicus.
nemet mondtak
(
x4)
Aug 05, 2022 15:58:18
x4)
Amúgy szerintem az onlyfans azért nem játszik nála, mert őt kifejezetten az izgatja fel, hogy ha kéretlenül, mások akarata ellenére mutogathatja a torz testét és testrészeit, kvázi vizuális erőszak gyanánt. Olyanoknak, akik nagyon nem kíváncsiak rá (minden jóérzésű ember vagy gyerek.)
Ha valaki éppen őrá lenne kíváncsi, neadjisten fizetne is érte, az úgy már cseppet sem lenne izgalmas, sőt egy ilyen dolgot talán még ő is betegnek tartana.
Gondolom a szvinger klubban sem az adottságait és a teljesítményét csodálják, hanem szörnyűlködve állják körül a rettenetes torzszüleményt és a párját, akiről fogalmuk sincs, milyen teremtmény lehet...
Ha valaki éppen őrá lenne kíváncsi, neadjisten fizetne is érte, az úgy már cseppet sem lenne izgalmas, sőt egy ilyen dolgot talán még ő is betegnek tartana.
Gondolom a szvinger klubban sem az adottságait és a teljesítményét csodálják, hanem szörnyűlködve állják körül a rettenetes torzszüleményt és a párját, akiről fogalmuk sincs, milyen teremtmény lehet...
-
Aug 05, 2022 16:00:01
Nem feltétlenül azért írkál valaki ezzel, mert nincs arca hozzá, más okai is lehetnek, hidd el nem a minuszra/plusszra megyek.
Ez egy ilyen sztori.
Ez egy ilyen sztori.
Ha nem sunyiskodnátok már sokadjára, senki sem gyártana belőle személyes ügyet.
Amúgy a belső kör megnevezést az egyik tagotok kezdte el használni pont
Aug 05, 2022 16:00:01
Pitonverő
(
x2)
Aug 05, 2022 16:00:33
x2)
Endre, milyen szót használt a főnökúr, amikor szörnyetegnek nevezett? Ezt jó lenne tudni, németül mi is a helyes terminus technicus.
A Trottel után Monster is lett a Tyodibugyeránty?
xray
(
x21)
Aug 05, 2022 16:05:23
x21)
nagyon unom a torzsalkodó posztokat!
xray
(
x21)
Aug 05, 2022 16:06:55
x21)
Add már Uram esőt!
.
Aug 05, 2022 16:07:05
Egy furcsa alak lép be éppen a Praternstrassei rendőrörsön. Púpja és gnóm alkata miatt egyből egy germán mitológiai hősre gondolnánk, ám ez annál alantasabb szerzet.
A kis gnóm idegesen nézeget össze-vissza. Odalép hozzá egy rendőr:
- Guten Tag! Wobei kann ich dir helfen?
A félszerzet alig bírja felfogni a kérdést, idegesen felnyög.
- Bitte a magyart!
A rendőr hátrafordul, majd a púpos számára érthetetlen német nyelven hátraszól.
- Ein moment bitte. - mondja a rendőr, majd eltűnik.
Kisvártatva egy csinos, hosszú, göndör, barna hajú rendőrnő jelenik meg.
- Kérem, jöjjön. - int Endrénk felé. Sodiban már úgy érzi, itt is trollok vannak, hogy egy született pinás "untermensch" foglalkozik az ő hatalmas ügyével.
- Miben állhatok rendelkezésére?
- Feljelentést akajok tenni. Nem hagynak élni a trollok.
- Kicsodák? - kérdi kikeredett szemmel a rendőrhölgy.
- A trollok! Fórumra szerveződnek, irogatják a nyílvánvalóan hazugságokkal teli leveleket az AMS-nek, a cégeknek meg úgy mindenkinek ahova csak megyek. Evidencia hogy hazudnak. Élettelenek.
- Értem, és tudja kik ezek a trollok?
- Igen, a Magyar Viktor, a Karib, a Hahó meg az Anschluss.
- Uram, az anschluss egy történelmi kifejezés.
Sodi nem zavartatva magát, folytatta a loopot.
- Az Anschluss minden infót átad a Hahónak, aki meg a Gézának, aki kapcsolatban van a Laurával meg a Varanggyal.
- Ki az a varangy?
- Szedunka Judit, de folyton varangyozzák.
- Akit maga elvileg összevert Linzben, igaz?
- Ezt honnan veszi?
- Itt van - mutat rá a rendőr a képernyőre. - A kollégák átküldték az aktáit.
- De az kiragadott pillanat volt. - mentegetőzik idegesen a Gyagyás.
- Aligha. - feleli a rendőr. - a hölgy látlelete alapján megállapítható a verés. Ráadásul a nő elmondása szerint korábbi műtétje nyomán még a fejét is verte.
- Nem igaz, hazudik! Minden szava hazugság! - ordítja magából kikelve a púpos.
A rendőrnő ennek hatására félreteszi a telefon kagylóját, de beüti a mentők számát.
- Rendben, tehát akkor miért akar feljelentést tenni?
- A trollok kergetnek, a Géjza zsarol, a Laura meg kihasznált. Csakis a Máj Viktor lehet mögötte. - ordította már remegve a púpos.
- Uram, van önnek regisztrált pszichiátriai betegsége? - kérdezi finoman a hölgy.
- NINCS! FELHÁBORÍTÓ A FELTÉTELEZÉS! - ordítja továbbra is a púpos magából kikelve, közben pár fókahangot is kienged. Hamar a kapitány is kidugja a fejét az ablakon az ordításra. Észreveszi Endrét, felröhög és becsukja az ajtaját.
- Uram, tehát akkor mivel zaklatják?
- Azzal, hogy buzi vagyok. Mert együtt vagyok a Mercivel.
- Az kicsoda? Az élettársa?
- Olyasmi.
- Milyen néven volt anyakönyvezve?
- Kaffka Tibor.
A rendőrnő vesz egy mély lélegzetet, majd fél percig habozik.
- Tehát akkor maga mégis buzi. De nyugodjon meg, ez egy befogadó ország..
- NEM FATYOK BUZI! NEM FATYOK BUZI! - ordítja habzó szájjal Endre, majd ideges rángatózásba és süsüzésbe kezd. Két rendőrnek kell lefognia.
A mentők hamar a helyszínre értek. Mikor meglátták Endrét, az egyik felkiáltott:
- Te, ez a Sodi! Tudod az a faszi, akin éjszakai ügyeletben szoktunk röhögni. Aki egy tranyóval jár swinger klubba meg csöveskedik.
Hamar leszíjjazzák a gnómot és becsomagálják a mentőbe. Kifelé menet a félszerzet észrevesz egy alakot a kapitányság mellett gubbasztani.
Az alak ránéz, majd megszólal: Óóó, Árnó.. Szeretsz szopni, szeretsz szopni..
A csetepaté után a kapitány is kijön az irodából.
- Emberek, ez a Sodi volt?
- Igen Uram - válaszolta a rendőrnő. - ez az az alak, akin folyton röhögünk a szoliban.
- Mi akasztotta így ki? Ránézett a hitelintézeti ügyeire?
- Nem, simán csak arra válaszoltam, hogy buzi.
A kapitány felröhögött.
- Ugye tudjátok mi lesz az utolsó mondat, amit hallani fog?!
Kórusban megszólal az egész körlet: "BLAHA LUJZA TÉR, VÉGÁLLOMÁS!"
Tanulság: Endre, a trollok mindenhol ott vannak!
- Guten Tag! Wobei kann ich dir helfen?
A félszerzet alig bírja felfogni a kérdést, idegesen felnyög.
- Bitte a magyart!
A rendőr hátrafordul, majd a púpos számára érthetetlen német nyelven hátraszól.
- Ein moment bitte. - mondja a rendőr, majd eltűnik.
Kisvártatva egy csinos, hosszú, göndör, barna hajú rendőrnő jelenik meg.
- Kérem, jöjjön. - int Endrénk felé. Sodiban már úgy érzi, itt is trollok vannak, hogy egy született pinás "untermensch" foglalkozik az ő hatalmas ügyével.
- Miben állhatok rendelkezésére?
- Feljelentést akajok tenni. Nem hagynak élni a trollok.
- Kicsodák? - kérdi kikeredett szemmel a rendőrhölgy.
- A trollok! Fórumra szerveződnek, irogatják a nyílvánvalóan hazugságokkal teli leveleket az AMS-nek, a cégeknek meg úgy mindenkinek ahova csak megyek. Evidencia hogy hazudnak. Élettelenek.
- Értem, és tudja kik ezek a trollok?
- Igen, a Magyar Viktor, a Karib, a Hahó meg az Anschluss.
- Uram, az anschluss egy történelmi kifejezés.
Sodi nem zavartatva magát, folytatta a loopot.
- Az Anschluss minden infót átad a Hahónak, aki meg a Gézának, aki kapcsolatban van a Laurával meg a Varanggyal.
- Ki az a varangy?
- Szedunka Judit, de folyton varangyozzák.
- Akit maga elvileg összevert Linzben, igaz?
- Ezt honnan veszi?
- Itt van - mutat rá a rendőr a képernyőre. - A kollégák átküldték az aktáit.
- De az kiragadott pillanat volt. - mentegetőzik idegesen a Gyagyás.
- Aligha. - feleli a rendőr. - a hölgy látlelete alapján megállapítható a verés. Ráadásul a nő elmondása szerint korábbi műtétje nyomán még a fejét is verte.
- Nem igaz, hazudik! Minden szava hazugság! - ordítja magából kikelve a púpos.
A rendőrnő ennek hatására félreteszi a telefon kagylóját, de beüti a mentők számát.
- Rendben, tehát akkor miért akar feljelentést tenni?
- A trollok kergetnek, a Géjza zsarol, a Laura meg kihasznált. Csakis a Máj Viktor lehet mögötte. - ordította már remegve a púpos.
- Uram, van önnek regisztrált pszichiátriai betegsége? - kérdezi finoman a hölgy.
- NINCS! FELHÁBORÍTÓ A FELTÉTELEZÉS! - ordítja továbbra is a púpos magából kikelve, közben pár fókahangot is kienged. Hamar a kapitány is kidugja a fejét az ablakon az ordításra. Észreveszi Endrét, felröhög és becsukja az ajtaját.
- Uram, tehát akkor mivel zaklatják?
- Azzal, hogy buzi vagyok. Mert együtt vagyok a Mercivel.
- Az kicsoda? Az élettársa?
- Olyasmi.
- Milyen néven volt anyakönyvezve?
- Kaffka Tibor.
A rendőrnő vesz egy mély lélegzetet, majd fél percig habozik.
- Tehát akkor maga mégis buzi. De nyugodjon meg, ez egy befogadó ország..
- NEM FATYOK BUZI! NEM FATYOK BUZI! - ordítja habzó szájjal Endre, majd ideges rángatózásba és süsüzésbe kezd. Két rendőrnek kell lefognia.
A mentők hamar a helyszínre értek. Mikor meglátták Endrét, az egyik felkiáltott:
- Te, ez a Sodi! Tudod az a faszi, akin éjszakai ügyeletben szoktunk röhögni. Aki egy tranyóval jár swinger klubba meg csöveskedik.
Hamar leszíjjazzák a gnómot és becsomagálják a mentőbe. Kifelé menet a félszerzet észrevesz egy alakot a kapitányság mellett gubbasztani.
Az alak ránéz, majd megszólal: Óóó, Árnó.. Szeretsz szopni, szeretsz szopni..
A csetepaté után a kapitány is kijön az irodából.
- Emberek, ez a Sodi volt?
- Igen Uram - válaszolta a rendőrnő. - ez az az alak, akin folyton röhögünk a szoliban.
- Mi akasztotta így ki? Ránézett a hitelintézeti ügyeire?
- Nem, simán csak arra válaszoltam, hogy buzi.
A kapitány felröhögött.
- Ugye tudjátok mi lesz az utolsó mondat, amit hallani fog?!
Kórusban megszólal az egész körlet: "BLAHA LUJZA TÉR, VÉGÁLLOMÁS!"
Aug 05, 2022 16:07:05
dilomalo
(
x1)
Aug 05, 2022 16:07:42
x1)
Leszarom. Nem nyelvész vagyok, hanem informatikus.
ennél nagyobb sértést nem is lehetne megfogalmazni egy informatikusra, neked közöd sincs az informatikásoz, egy újszülöttnek több van
te egy buzi, alkoholista, autista, hazug, gnóm, proli, fogyatékos vagy, aki annyira el van szállva a valóságtól, hogy be tud magának beszélni bármit.
Nem kellene sokat dolgoznod azon, hogy elhidd, hogy asztronauta vagy
A jó édes büdös kurva anyádat, az összes informatikus nevében
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 05, 2022 16:08:18
x11)
Gyagyás, nagyon jó amúgy h kb meghazudtoltad a leveledben a hivatalt. Hogy ők nem értenek valamit, és nem igaz, amit írnak :D
Mint amikor a lincipolicáj jött érted és azoknak is be kellett kussoltatniuk, mert túl nagy volt a pofád.
Nem feltétlenül nem pont így kell magad az alapnál is még jobban elvágni a hatóságok előtt.
Vagy ezt a levelet is a trollok irták az AMS-nek, neked semmi közöd hozzá, elkaptad csak a postagalambot? :D
Balfasz.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Mint amikor a lincipolicáj jött érted és azoknak is be kellett kussoltatniuk, mert túl nagy volt a pofád.
Nem feltétlenül nem pont így kell magad az alapnál is még jobban elvágni a hatóságok előtt.
Vagy ezt a levelet is a trollok irták az AMS-nek, neked semmi közöd hozzá, elkaptad csak a postagalambot? :D
Balfasz.
rBali
(
x24)
Aug 05, 2022 16:12:53
x24)
...Vagy ezt a levelet is a trollok irták az AMS-nek, neked semmi közöd hozzá, elkaptad csak a postagalambot? :D
Balfasz.
Balfasz.
Ilyen szintű fogyatékos boldozásra és 'formázásra' egy írástudatlan ősember vagy maga Endre képes csak.
bejlini szvingerklubok
Aug 05, 2022 16:16:07
Ajjaj, hétvégén, ha jön aSodi meg a tranyó, készülni fogunk már nagyon. Reméljük hogy minket is értesitenek idejében a kedves trollok mint a bécsi társainkat.
Aug 05, 2022 16:16:07
Hahó
(
x136)
Aug 05, 2022 16:17:03
x136)
"Egyenlőre nem tart még ott a forgatókönyv, hogy nyilvánosságra kerüljön aSodi címe. Lassú víz partot mos."
de azt tudom, hogy melyik kék nickes trolléga írta ezt a kommentet kötőjelként, mert irén megsúgta nekem.
tehát nem arról van szó, hogy nincs meg sneci bécsi címe, hanem arról, hogy a trollok egy bizonyos csoportja, élükön az idézett komment írójával, visszatartja a troll közösségtől az infót, ami megannyi műsornak és nevetésnek lehetne forrása, csak azért, mert úgy gondolja, gondolják, hogy "még nincs itt az ideje".
hát lófaszt nincs!
xray
(
x21)
Aug 05, 2022 16:21:46
x21)
hát lófaszt nincs!
lófaszt tudják, de nem sneci címét. nem tudom melyik mókus őrsöt vezeti az a troll, aki ezt írta:
hát lófaszt nincs!
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 16:23:19
x10)
hát lófaszt nincs!
hát lófaszt nincs!
Akkor tedd ki, hogy ki volt, mert szerintem vagy blöffölt és akkor a csoport is számon tudja kérni, vagy ő a csoport előtt is elhallgatja, kvázi becsapta őket.
Amúgy van tippem, és akkor inkább blöff volt, de ennek vessünk véget, mert ez nagyon nem jó, ami itt folyik.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 16:26:19
x10)
lófaszt tudják, de nem sneci címét.
Már annyira elfajult megint a vita, hogy már azon gondolkoztam, hogy bárki írja mínuszolom.
xray
(
x21)
Aug 05, 2022 16:28:17
x21)
az előbb írtam, hogy én is unom. akkor nyomd a mínuszt! Hahó! Én meghatalmazlak, hogy írd ki, legyen ennek vége.
Hahó
(
x136)
Aug 05, 2022 16:29:34
x136)
nem fogom kitenni, mert nem a trolléga pellengérre állítása a cél, hanem a cím közkinccsé tétele.
először beismeri kötőjelként, hogy megvan a cím, utána pedig a kék nickén levág egy - ennek fényében - nevetséges terelést, aka hazudozást.
kapjon észbe, és tegye ki a címet. vagy a többi trolléga, aki a játszópajtása ebben az infóvisszatartó játékban.
-
Aug 05, 2022 16:31:20
Hahó ha adsz egy elérhetőséget, vagy belépsz esetleg a csoportba, akkor kapnál magyarázatot.
Én írtam azt a postot.
Valaki valamit tud, de az nem a “belso kor”.
Hagyjatok dolgozni, nszksz.
Én írtam azt a postot.
Aug 05, 2022 16:31:20
Hahó
(
x136)
Aug 05, 2022 16:33:01
x136)
Hahó ha adsz egy elérhetőséget, vagy belépsz esetleg a csoportba, akkor kapnál magyarázatot.
Én írtam azt a postot.
Én írtam azt a postot.
na tessék.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 16:33:53
x10)
Egy furcsa alak lép be éppen a Praternstrassei rendőrörsön. Púpja és gnóm alkata miatt egyből egy germán mitológiai hősre gondolnánk, ám ez annál alantasabb szerzet.
A + után, még egy +. Ráadásul nem feltétlenül nem így fog történni. :)
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 16:35:06
x10)
az előbb írtam, hogy én is unom. akkor nyomd a mínuszt!
Hahó
(
x136)
Aug 05, 2022 16:35:36
x136)
látod, sneci, verseny van a trollok között, hogy ki ér oda bécsbe először púpon baszásra. nekem hősök tere-hegyeshalom 1 óra, onnan meg fél óra lehet kb.
-
Aug 05, 2022 16:35:43
na tessék.
Én a kelenfoldi kepes vagyok. Ha ugy tetszik belso koros.
Semmit nem adsz csak kersz, nem konnyited meg a helyzetem.
Tudod mit: snecihergeles volt.
Senki nem kovette.
Egeszsegedre.
Tovabbi jo munkat
Aug 05, 2022 16:35:43
xray
(
x21)
Aug 05, 2022 16:36:09
x21)
Aug 05, 2022 16:36:09
jól van :) Aug 05, 2022 16:36:09
halászlé
(
x24)
Aug 05, 2022 16:36:49
x24)
ahh trollégák...hát jó a műsor nem? kár megint egymásnak menni cím miatt...mint ahogy feljebb írtam, egy csicskalágos Géztól élőben aztért nem lenne rossz; de alakul a faszerdő rendesen magától is...
egy Jukás évad azért nem lett volna rossz, de úgy tűnik talált magának más (szintén bántalmazó) gazdatestet...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
egy Jukás évad azért nem lett volna rossz, de úgy tűnik talált magának más (szintén bántalmazó) gazdatestet...
Biztatási kár
(
x10)
Aug 05, 2022 16:37:59
x10)
.
.
Már megnyilatkoztattad rBalit is, ő sem tud címről. Így meg egy végeláthatatlan vita lesz. Közben meg ha meglesz a cím, akkor meg az lesz, hogy eddig rejtegettük. Így se füle, se farka, számon kérni sem lehet senkit.
Penzmento
(
x6)
Aug 05, 2022 16:38:04
x6)
Én most levelezek Jeff Besozzal, megerősítette, hogy sneci náluk dolgozik raktárosként. Megegyeztünk, hogy nem rúgja ki, de cserébe 24/7 online nézhetik a trollok a CCTV-n, hogy szerencsétlenkedik a bordapúpos patkány a túlsúlyos dobozokkal a sorok között. Részletek később.
Na infóvisszatartás, csá!
🕎Endigame🕎
Na infóvisszatartás, csá!
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szánalmas.