-csok
* feklészülnek *
nem bírja a szénsavat és a hideget a nyelőcsövecske, ezért kicsit megszelíditi a szilaj fatászpika abehűtött bemelegített sörikét.
vérdíj target nr. 1
Egyre jobban értem a korcs jelző mivoltát. Alja egy szubhumán ez a lény.
Tibi/Merga tulképp heterónak tekinthető, sztem klasszikus értelemben csak nőket tudja szeretni; pasikat csak befolyásolni akarja a testnyílásaival; de ezzel neki kevésbé van problémája, mint egy született nőnek...nincs méhe, petefészke stb., amit kockáztatni kéne, meg tulképp szarik is az egészre, ő úgyse kap el semmit...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nem fognak jönni a lejárató videjók, mert még él a remény! ❤️
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Fixed :)
whatandinál is megvárta a pszichopata kobold, amíg egyértelmű nem lett, hogy a született pinás utolsó harag stádiumba érkezett("végre leráztam magamról ezt a férget!").
kemény mercis lehúzások várhatóak még.
utána viszont lehetne 3 nyelvű lejárató weboldal, a sodi. gondolj bele, azzal, hogy tört angolsággal, németséggel (és magyarsággal, hisz az "anya"nyelveddel is akadnak gondok) csinálnál egy freeblogos időket idéző weboldalt, ahol feltárod, hogy merci valójában tibor, azzal bizonyosan bedobnád az atombombát, tibor will never recover lenne és rajongva szopná újra a faszodat. tuti terv.
vérdíj target nr. 1
Ja tényleg új teló rendel a Samsungot ellopták és most egy csöves bánat Honorral kell boldogulnia a cicának. Ez azért mégse járja azért Endre. Meg az ellopott laptopot is pótolni kéne minimum egy tablettal. Ha igazán jó benyomást akarsz kelteni akkor Merci kanjának ellopott cuccainak egy részét is meg finanszírozod. Hadd lássa a cica kit veszít el igazából ha nem téged választ.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
++
Csak ki kellett volna adni és fütyizhettél volna életed végéig anyád nyakán mint az elmeháborodott, seggbebaszott haverod!
De neked Endre az összes befektetésed a cigányoknak és hajléktalanoknak kiosztott kölcsönökből van.
Pedig mekkora pofád volt ezzel kapcsolatban is, te élet császára!
Majd a Blahán se felejts el nagypofájúskodni meg lenézni másokat!
ja, hát senki nem jönne rá magáról, h Merga valamikor pali vót', feltétlen kell hozzá a Havas videjó...
Mondjuk én örülök, a honor legalább nem villog
Gondolod azt az évek során meg bírta volna tartani? Szerintem első nap a tranyó nevére íratta volna :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kéne egy kis szöveges matyarászat, ami mehetne egy kibővitett fiteóba. Ilyenekre gondolok:
Mennyi idő volt amíg az úriember felszedte a tranyót. Mikor ment oda, a vonat indulása előtt vagy után, stb.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én annyit tudok, hogy esze ágában sem volt felszállni a vonatra és nagy röhögések mentek, hogy a balek megint kiadott ennyi pénzt a jegyre. Aztán hörpintések, szórakozások, cigizések és a padon vacsorázás közben rátalált az új szerelemre.
Ezek a dolgok csak úgy megtörténnek az emberekkel, az élet szép!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szerintem mar pontosan tudja, hogy sosem fogja tudni visszafizetni, vagyis mar nem is akarja. Ellebecol meg par hetet, aztan irany pupszasz. Amikor az anyja onnan is kibassza, akkor megy majd a blahara es kezdödik a teli evad.
Varod mar Endre, hogy ejjelente a trollok hugyozzanak le egy kis melegseg remenyeben?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Én nem hugyoznám le, egyszerűen csak a meleg téli kabátomban, egy pohár forralt borral vagy teával a kezemben betegre röhögném magam rajta az aluljáróban :DDD
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Mifaaaaaaaaaaaan
Persze, hogy várja, és ebben igaza is van.
Kb. mindenki tudja, hogy a tranyó összeférhetetlen, 2 hét alatt vége lesz a szerelemnek.
És akkor új árat fog szabni a visszamenetelnek.
Golda is pontosan tudja, hogy a tranyó hamarosan megint bécsben lesz.
Dehogynem. Anschluss levelezett velük állítólag. Akkora kamu volt, mint az X-netes terelés.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Seggbekúrt kinyomozta, lebukott
Mifaaaaaaaaaaaan
persze aztán még a végén nem fagy le a lába meg a keze?
#50euro + kamatok
Sodinak budai lakása van, nem pesti
Endre egy pedofil!
Kozmáék tiltották le a kártyáját mikor lehúzták a balekot. December óta nem volt képes a kártyáját beszerezni, csak most lájfdéndzsörben:
A limit kimaxolása:https://youtu.be/6-58wtchFig?t=269
A letiltás pillanata:https://youtu.be/Rl9f8Tv8trc?t=315
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nem csak kaland, beköltözött valakihez
"onnan? helyében én sem tenném, pesti lakás az pesti lakás"
k
Majd kidobják! Ez szerintem úgy működik, hogy "nem kaphatod meg amit akarsz". Sodi Mercivel szeretne lenni, de nem lesz. Merci szeretne sokáig ottmaradni az új lovagjánál, de nem biztos, hogy fog mert előbb-utóbb kijön a valódi énje. Tényleg, Lyudka beköltözött már hozzájuk? :DDDD
Ingatkanügyek
Erről most beszélt vagy régebben?
...dejól mondod...kolbászol...
Nem anyagias a szisza az a lényeg. Asodit meg nem húzta le, nem verte át soha. Meséld csak be magadnwk, BALEK.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kifordított pánt, befordított fasz. Összeillenek.
kikmakukk!?
Igen, a szisza most arra vár hogy a fatászbika jöjjön Pestre és hódítsa vissza.
Hajrá fifi, a szisza csak rád vár!
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Mifaaaaaaaaaaaan
Azóta is csak fossa. Asodi lassan el is merül a fostengerben. Szerintem ez érthető.
Na tejhabosítás, csá.
Ez az autipajzs.
Mindig gyárt magának kifogást, hogy mindig más tehet mindenről. Ő sosem felelős semmiért, ő mindig mindent a legjobban csinál.
Figyeld meg, a Blahán is azt fogja magyarázni, hogy minden csak a válság meg a hülye szankciók miatt van.
Jaj Endy, ha ott van a tesla, akkor miért a szaros Mazdával kellett a Sziszának szenvednie. Biztosan ezért hagyott el az első érkező kékpólóssal.
Jajj mikbe faty! Ő túl nőies az én kifinomult ízlésemnek. Na fütykösök leskelődése a buzigőzben, csá.
Ehhez a fotóhoz csak annyit szeretnék fűzni, hogy így hátulról ez egy normális embernek tűnik, megvan minden testrésze, átlag magas, rendezett. Akkor mégis mi a büdös búbánatért áll le egy hajléktalan alkesz tranyóval, aki állandóan maga alá fosik és úgy néz ki mint egy kivénhedt ringyó? És a lakásába is felviszi. Baj van a világgal....
Ingatkanügyek
Attól, hogy valaki normálisnak néz ki, még lehet totális lelki- és/vagy elmebeteg.
Egyszer csak rá fog nézni, és megkérdezi, hogy ez a tranyó mi a faszt keres itt?
Szerintem csak pár nap. Ellövi az összes patront ami a reális látásmódhoz kell, és kibassza a faszpinást.
Vagy még a tranyó fog lelépni előtte.
amiben megfelel a gyagyásnak: egyértelműen elmebeteg a post history alapján.
ami kizáró ok, ezért tüdőcske: túl nőies. neki kőműves, bagolyfejű geci tranyók jöhetnek csak szóba.
vérdíj target nr. 1
A legnagyobb érvágás az lenne, ha inne is kibasznánk, és akkor teljesen elveszítene minden "emberi kapcsolataot". De akkor hol maradna a mi szórakozásunk?
Egy köteg 100 eurós kell a cica visszahódításához.
Ide kell repülni budapestre holnap, cicakereső lájvot kell inditani, és ha meglátja a pénzt, akkor vissza fog menni snecihez.
sértett pszichopata
Aug 08, 2022 09:56:56
Szerintem szerezz valami keménydrogot aztán irány a buzibár!
Kellemes érzések és megannyi fasz között fejezd be a földi pályafutásod amíg még VAN PÉNZ! Ne télen, hidegben a Blahán.
De persze te tudod, ha neked az hiányzik.. viszont a gyagyás karácsony alkalmával sem bírtad túlzottan sokáig! Ha jól emlékszem a földön fekve sírtál anyukádért meg az ágyikódért!
Add fel ezt az egészet, semmi értelme! Senkit nem érdekelsz és senkinek nem hiányzol. Ide vezetett mások lenézése meg a nagypofájúskodás. Addig kellett volna szerénynek lenni amíg kvázi jól ment! Most már baszhatod!
Kellemes érzések és megannyi fasz között fejezd be a földi pályafutásod amíg még VAN PÉNZ! Ne télen, hidegben a Blahán.
De persze te tudod, ha neked az hiányzik.. viszont a gyagyás karácsony alkalmával sem bírtad túlzottan sokáig! Ha jól emlékszem a földön fekve sírtál anyukádért meg az ágyikódért!
Add fel ezt az egészet, semmi értelme! Senkit nem érdekelsz és senkinek nem hiányzol. Ide vezetett mások lenézése meg a nagypofájúskodás. Addig kellett volna szerénynek lenni amíg kvázi jól ment! Most már baszhatod!
Aug 08, 2022 09:56:56
MacY2
(
x1)
Aug 08, 2022 09:57:25
x1)
Buzi sodi! Te azert nem szakitottal a cicaval mert sosem voltatok egyutt! Szamara csak egy ATM vagy,azt ennyi. Remelem a majad hamarosan megadja magat,te malac szemu pedofil.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
csonttá fogyott térdkalá-
Aug 08, 2022 10:00:50
Ne felejtsd el a régi jó barátodat Endre!
-csok
* feklészülnek *
Aug 08, 2022 10:00:50
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 10:03:02
x135)
Sneci csak aztán nehogy meglepődés legyen, hogy a most átvett kártyen a linzi kotorék kármentesítesére megy el.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 08, 2022 10:05:45
x23)
Gyagyás, tudjuk hogy most próbálsz jófiúként viselkedni a cicával, nehogy kiszivárogtasa a bécsi címedet véletlenül ha tele lenne majd a befordított fasza veled, de akkor se ad fel a harcot. Ne feled, Andiról se mondtál le mikor kimentél és kiderült a helyszínen hogy van párja neki. Most szereztél 3750 eurót, pörögjenek a kártyák, legyen a cicának Budapesti albérlet meg kokain az asztalon.
Kötőjel
(
x12)
Aug 08, 2022 10:06:06
x12)
nem hiszem el, nem elég hogy húgymeleg sört vedel állandóan, előtte mindig jól fel is rázza, hogy össze bassza a ruháját, meg kimenjen belőle az összes szénsav. igénytelen állat. szubhumán tyodi atyodi, piszony.
nem bírja a szénsavat és a hideget a nyelőcsövecske, ezért kicsit megszelíditi a szilaj fatászpika a
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 10:06:32
x68)
Egy iPhone kijön ennyiből!
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Aug 08, 2022 10:09:25
x29)
Sodi-bodi, egy komoly tárgyi tévedést vettem észre a reggeli fideóban.
A cica nem azért biszex mert a nőket is szereti. Nem-nem, ez teljesen természetes, hogy egy férfi szereti a nőket.
A cica attól lesz biszex, hogy veled buziskodik. Piszony.
Remélem te mint keresztény konzervatív fiatalember (pr) ezzel teljes mértékben egyetértesz, és javítod a tévedésed egy következő videóban.
A cica nem azért biszex mert a nőket is szereti. Nem-nem, ez teljesen természetes, hogy egy férfi szereti a nőket.
Remélem te mint keresztény konzervatív fiatalember (pr) ezzel teljes mértékben egyetértesz, és javítod a tévedésed egy következő videóban.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 08, 2022 10:11:22
x2)
nem bírja a szénsavat és a hideget a nyelőcsövecske, ezért kicsit megszelíditi a szilaj fatászpika a behűtött bemelegített sörikét.
Egyre jobban értem a korcs jelző mivoltát. Alja egy szubhumán ez a lény.
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 10:12:54
x68)
Nyomorgás jön vagy előre menekülünk Endre? Se drón, se gopro, se ozmó, se jó kamera.
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Aug 08, 2022 10:13:07
x24)
Sodi-bodi, egy komoly tárgyi tévedést vettem észre a reggeli fideóban.
Tibi/Merga tulképp heterónak tekinthető, sztem klasszikus értelemben csak nőket tudja szeretni; pasikat csak befolyásolni akarja a testnyílásaival; de ezzel neki kevésbé van problémája, mint egy született nőnek...nincs méhe, petefészke stb., amit kockáztatni kéne, meg tulképp szarik is az egészre, ő úgyse kap el semmit...
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 08, 2022 10:14:52
x6)
endre a kurva anyád, tudom, hogy legszívesebben ordítva aláznád szóban a Mergát, baszd ki a 10 perces flokkokat, amiket aznap kezdtél el, amikor hazajött.
Te már AZNAP nem bíztál benne.
Hát ilyen egy szerelem szerinted, hogy még ki sem hült a helye az asszonynak, de te már flokkokat gyártasz, hogy lejárasd?
Te beteg balek korcs, pikpakk elfogy a keret a kártyenekről, melóban minden rendben?
Sokan kérdezik.
Hát ilyen egy szerelem szerinted, hogy még ki sem hült a helye az asszonynak, de te már flokkokat gyártasz, hogy lejárasd?
Te beteg balek korcs, pikpakk elfogy a keret a kártyenekről, melóban minden rendben?
Sokan kérdezik.
sértett pszichopata
Aug 08, 2022 10:17:25
Mindenképpen előre kellene menekülni abból a pénzből, Endre! Eddig mindig bejött. Ha szakítasz a hagyománnyal véget ér a szerencséd!
Aug 08, 2022 10:17:25
halászlé
(
x24)
Aug 08, 2022 10:18:56
x24)
endre a kurva anyád, tudom, hogy legszívesebben ordítva aláznád szóban a Mergát, baszd ki a 10 perces flokkokat, amiket aznap kezdtél el, amikor hazajött.
Sokan kérdezik.
Sokan kérdezik.
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 10:21:48
x68)
Mekkora lett volna Endre, ha a milliókat érő játékok és kütyük helyett te is veszel egy budai lakást LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
Aug 08, 2022 10:24:59
x8)
Mekkora lett volna Endre, ha a milliókat érő milliókba kerülő játékok és kütyük helyett te is veszel egy budai lakást LOL
Fixed :)
Kötőjel
(
x12)
Aug 08, 2022 10:25:11
x12)
whatandinál is megvárta a pszichopata kobold, amíg egyértelmű nem lett, hogy a született pinás utolsó harag stádiumba érkezett("végre leráztam magamról ezt a férget!").
utána viszont lehetne 3 nyelvű lejárató weboldal, a sodi. gondolj bele, azzal, hogy tört angolsággal, németséggel (és magyarsággal, hisz az "anya"nyelveddel is akadnak gondok) csinálnál egy freeblogos időket idéző weboldalt, ahol feltárod, hogy merci valójában tibor, azzal bizonyosan bedobnád az atombombát, tibor will never recover lenne és rajongva szopná újra a faszodat. tuti terv.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 08, 2022 10:25:13
x23)
Egy iPhone kijön ennyiből!
Ja tényleg új teló rendel a Samsungot ellopták és most egy csöves bánat Honorral kell boldogulnia a cicának. Ez azért mégse járja azért Endre. Meg az ellopott laptopot is pótolni kéne minimum egy tablettal. Ha igazán jó benyomást akarsz kelteni akkor Merci kanjának ellopott cuccainak egy részét is meg finanszírozod. Hadd lássa a cica kit veszít el igazából ha nem téged választ.
sértett pszichopata
Aug 08, 2022 10:25:45
Mekkora lett volna Endre, ha a milliókat érő játékok és kütyük helyett te is veszel egy budai lakást LOL
++
Csak ki kellett volna adni és fütyizhettél volna életed végéig anyád nyakán mint az elmeháborodott, seggbebaszott haverod!
De neked Endre az összes befektetésed a cigányoknak és hajléktalanoknak kiosztott kölcsönökből van.
Aug 08, 2022 10:25:45
halászlé
(
x24)
Aug 08, 2022 10:26:33
x24)
ja, hát senki nem jönne rá magáról, h Merga valamikor pali vót', feltétlen kell hozzá a Havas videjó...
Trollok harca
(
x5)
Aug 08, 2022 10:28:03
x5)
Ogre hogy örült volna mikor bemutatja a barátnőjét..
Miskolci alvósejt
Jonciii
(
x8)
Aug 08, 2022 10:28:13
x8)
Mondjuk én örülök, a honor legalább nem villog
-
Aug 08, 2022 10:28:25
Endre, ne vergődj tovább, felesleges.
Szedd ki a pénzt a kártyákról és menekülj haza, egy albérletet itt is kivehetsz, olyan 2-3 kilóért már kapsz valamit.
Az 5 hónap a sziszával, hahó!
Aztán vár púpszász, vagy a blaha.
Szedd ki a pénzt a kártyákról és menekülj haza, egy albérletet itt is kivehetsz, olyan 2-3 kilóért már kapsz valamit.
Az 5 hónap a sziszával, hahó!
Aztán vár púpszász, vagy a blaha.
Aug 08, 2022 10:28:25
NarcissistReactDev
Aug 08, 2022 10:28:35
De Sodika, mi is azt akarjuk, es te is azt akarod, hogy masfel oraig tarto "20 perces" live-ban orjongd ki magad. HAT MIRE VARSZ???
Aug 08, 2022 10:28:35
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 08, 2022 10:29:59
x5)
fotyadekos
www.youtube.com/watch?v=OLqXy4p2sz4
contains language which some may find offensive
www.youtube.com/watch?v=OLqXy4p2sz4
rBali
(
x24)
Aug 08, 2022 10:30:25
x24)
Kicsit kitisztult a kép, hogy miért is maradt el a berlini nyaraláscsá és hogyan sikerült az ártalmatlan trolloknak új fiút találni Mercikének:
trashvod.com/w/1esMMtCqnGWbqbjXdLNADU
trolléga
(
x30)
Aug 08, 2022 10:30:43
x30)
Gondolod azt az évek során meg bírta volna tartani? Szerintem első nap a tranyó nevére íratta volna :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 08, 2022 10:31:46
x19)
Bmeg, újabb videót rakott fel.
Harmadik és 10:30 van.
Mi lesz még ma?
Harmadik és 10:30 van.
Mi lesz még ma?
trolléga
(
x30)
Aug 08, 2022 10:32:33
x30)
Endre! Rajtad kívül senki nem fog innen tranyólájfszot nézni, a kurva anyád!
MaxPayne
(
x24)
Aug 08, 2022 10:35:09
x24)
Endre! Mikor kezdödik a következö lepcsö a manias szakaszodban? Mikortol fogod fenyegetni, zsarolni, üldözni a sziszat? Mar ma delutantol varhato, vagy varsz vele holnapig?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 08, 2022 10:36:11
x19)
Megint azon loopol, hogy a pesti lakás miatt bukta a tibi segglukát...
Nem amiatt, mert egy idegesítő, elviselhetetlen kis buzi.
halászlé
(
x24)
Aug 08, 2022 10:37:03
x24)
hallod Sodi, egy nőt nem kell ám eltartani...ebben az egészben az a szép, hogy te a palidat akarod eltartani!! na, ez má ciki...
és miből gondolod h pesti lakás van? mi van, ha lementek Komlóra aztán ott romatikáznak? ennyi erővel poopszászon is lakhatna...:o)
és miből gondolod h pesti lakás van? mi van, ha lementek Komlóra aztán ott romatikáznak? ennyi erővel poopszászon is lakhatna...:o)
hotyfolt
Aug 08, 2022 10:39:10
Ne irogassatok hülyeségeket. Nézzétek meg a videóját!
trashvod.com/w/5vMApAMrTsnWvowmzxaxKy
Bejlinyben mászkál egyedül a fatászpika
Utoljára még reagál 1-2 dologra
Nem szobára ment a szisza, megismerkedett valakivel
Nézze meg mindenki szépen a tranyó fideóját, ott mindent összefoglal
Nem sértegeti, meg nem mond róla rosszat, beismeri a vereséget a kék pólós úriemberrel szemben
Ő nem tud pesti lakást biztosítani, más meg igen
Olvasta hogy írták "úgyis visszajön"
Ezzel nem tudok versenyezni
Megint eltéved
Legalább tisztázta a dolgokat
Ma is buzigőzbe megy
Holnap már megy vissza Bécsbe
Sziasztok
Nem sértegeti, meg nem mond róla rosszat, beismeri a vereséget a kék pólós úriemberrel szemben
Megint eltéved
Ma is buzigőzbe megy
Sziasztok
Aug 08, 2022 10:39:10
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 10:39:11
x135)
Kicsit kitisztult a kép, hogy miért is maradt el a berlini nyaraláscsá és hogyan sikerült az ártalmatlan trolloknak új fiút találni Mercikének:
Kéne egy kis szöveges matyarászat, ami mehetne egy kibővitett fiteóba. Ilyenekre gondolok:
Mennyi idő volt amíg az úriember felszedte a tranyót. Mikor ment oda, a vonat indulása előtt vagy után, stb.
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 10:39:33
x68)
Neked nincs pesti lakásod, de legalább van streamlabs
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Aug 08, 2022 10:41:24
x24)
Én annyit tudok, hogy esze ágában sem volt felszállni a vonatra és nagy röhögések mentek, hogy a balek megint kiadott ennyi pénzt a jegyre. Aztán hörpintések, szórakozások, cigizések és a padon vacsorázás közben rátalált az új szerelemre.
Ezek a dolgok csak úgy megtörténnek az emberekkel, az élet szép!
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 10:43:03
x135)
Sneci tehát úgy néz ki, hogy a tranyó nem a pesti lakás miatt nem ment bejlinybe, hanem azért, mert a trollok leitatták.
És miután már elment a vonat 1 órája, akkor ment oda az úriember.
Téves okozati összefüggéseket találtál ki. A trollok miatt nem ment hozzád.
És miután már elment a vonat 1 órája, akkor ment oda az úriember.
Téves okozati összefüggéseket találtál ki. A trollok miatt nem ment hozzád.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 08, 2022 10:43:54
x5)
contains language which some may find offensive
Klohek
(
x12)
Aug 08, 2022 10:43:56
x12)
Hangosan fog ordítani a magány, a Bécsi buzi tanyán.... Szerda vagy csütörtökökre, már várom a tolvaj tranyó, kék pólóst szopó, szemét tibi, nincs már Bécsi szobád, videjókat.. Kicsit pöcögtetünk még azért addig
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Troll
Aug 08, 2022 10:46:35
Irigykedsz, SoDI?
Baxi
(
x2)
x2)
Endre, jó ez az önsajnáltatás, csak az a helyzet, hogy kurvára nem sajnál senki. Depi Dezsőt még a nyugdíjas farkak látványa sem fogja elűzni, remélem tudod.
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 10:50:08
x68)
Amúgy te tényleg ekkora idióta vagy Endre?
A cica azért lécelt le a kék pólós csávóval, hogy feltüzelje a kapcsolatotokat, egy féltékeny fatászpikát akar látni, aki levadássza Budapesten, és magáévá teszi! Nem egy picsorgó kislányt, aki a jutyubon panaszkodik! Mi ez, picsaflokk???
Mifaaaaaaaaaaaan
A cica azért lécelt le a kék pólós csávóval, hogy feltüzelje a kapcsolatotokat, egy féltékeny fatászpikát akar látni, aki levadássza Budapesten, és magáévá teszi! Nem egy picsorgó kislányt, aki a jutyubon panaszkodik! Mi ez, picsaflokk???
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 10:50:42
x135)
És még egy napot marad bejlinyben. Ami azt jelenti, hogy plusz 200 euró, mert 70 a hotel, 100 a fürcsi, 30 sör plusz stb. 900 eurós kirándulás lesz ez.
900/3750 = 0,24
Tehát 49 %-os a thm.
Vagy monhatjuk úgy is, hogy egyből elbassza az új hitelkeret negyedét tök fölöslegesen, 25 %-os kamattal.
900/3750 = 0,24
Tehát 49 %-os a thm.
Vagy monhatjuk úgy is, hogy egyből elbassza az új hitelkeret negyedét tök fölöslegesen, 25 %-os kamattal.
MaxPayne
(
x24)
Aug 08, 2022 10:54:02
x24)
És még egy napot marad bejlinyben. Ami azt jelenti, hogy plusz 200 euró, mert 70 a hotel, 100 a fürcsi, 30 sör plusz stb. 900 eurós kirándulás lesz ez.
900/3750 = 0,24
Tehát 49 %-os a thm.
900/3750 = 0,24
Tehát 49 %-os a thm.
Szerintem mar pontosan tudja, hogy sosem fogja tudni visszafizetni, vagyis mar nem is akarja. Ellebecol meg par hetet, aztan irany pupszasz. Amikor az anyja onnan is kibassza, akkor megy majd a blahara es kezdödik a teli evad.
Varod mar Endre, hogy ejjelente a trollok hugyozzanak le egy kis melegseg remenyeben?
trolléga
(
x30)
Aug 08, 2022 10:56:33
x30)
Nagyon nevetek. Mondogatja hogy nem megy vissza hozzá a tranyó, de közben nem is anyázza, nem fenyegeti, semmi. Jajj fifi nagyon átlátszó vagy! Várod már hogy menjen hozzád és lefetyelhesd a kék pólós úr beleszáradt gecijét, ugye? Te aberrált féreg!
-
Aug 08, 2022 10:58:09
de nem úgy volt bogy valaki innen letiltatta a vekni német kártyáit?
Aug 08, 2022 10:58:09
linzicsibe
(
x2)
Aug 08, 2022 10:59:22
x2)
Én nem hugyoznám le, egyszerűen csak a meleg téli kabátomban, egy pohár forralt borral vagy teával a kezemben betegre röhögném magam rajta az aluljáróban :DDD
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 11:00:04
x68)
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 11:00:15
x135)
Nagyon nevetek. Mondogatja hogy nem megy vissza hozzá a tranyó, de közben nem is anyázza, nem fenyegeti, semmi. Jajj fifi nagyon átlátszó vagy! Várod már hogy menjen hozzád és lefetyelhesd a kék pólós úr beleszáradt gecijét, ugye? Te aberrált féreg!
Persze, hogy várja, és ebben igaza is van.
Kb. mindenki tudja, hogy a tranyó összeférhetetlen, 2 hét alatt vége lesz a szerelemnek.
És akkor új árat fog szabni a visszamenetelnek.
Golda is pontosan tudja, hogy a tranyó hamarosan megint bécsben lesz.
féregnyulvány
(
x7)
Aug 08, 2022 11:00:17
x7)
johetnek a 10 perces videók fifi, a cica szándékosan szivat
felgyújtott óvodások
Aug 08, 2022 11:00:31
Azért mi felgyújtogatnánk a Blahán napi szinten, ha lehetne...
Aug 08, 2022 11:00:31
-
Aug 08, 2022 11:03:36
Dehogynem. Anschluss levelezett velük állítólag. Akkora kamu volt, mint az X-netes terelés.
Aug 08, 2022 11:03:36
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 11:05:38
x68)
Pimaszkodtál a trollokkal, ezért leitatták a cicát, ilyen nagyon egyszerű ez. Aztán hívtuk Örebrot, hogy vigye haza egy éjszakára
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Aug 08, 2022 11:07:33
x21)
Aug 08, 2022 11:07:33
Pimaszkodtál a trollokkal, ezért leitatták a cicát, ilyen nagyon egyszerű ez. Aztán hívtuk Örebrot, hogy vigye haza egy éjszakára
te is tajgi vagy? Aug 08, 2022 11:07:33
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 11:08:04
x68)
te is tajgi vagy?
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 08, 2022 11:08:46
x5)
Azért mi felgyújtogatnánk a Blahán napi szinten, ha lehetne...
persze aztán még a végén nem fagy le a lába meg a keze?
xray
(
x21)
Aug 08, 2022 11:09:47
x21)
Aug 08, 2022 11:09:47
tudom, de ez ebből nem derült ki Aug 08, 2022 11:09:47
buniBanki
(
x2)
Aug 08, 2022 11:10:29
x2)
Ne irogassatok hülyeségeket. Nézzétek meg a videóját!
Megint eltéved
Ma is buzigőzbe megy
Sziasztok
Megint eltéved
Ma is buzigőzbe megy
Sziasztok
Sodinak budai lakása van, nem pesti
rBali
(
x24)
Aug 08, 2022 11:10:55
x24)
Kozmáék tiltották le a kártyáját mikor lehúzták a balekot. December óta nem volt képes a kártyáját beszerezni, csak most lájfdéndzsörben:
A limit kimaxolása:https://youtu.be/6-58wtchFig?t=269
A letiltás pillanata:https://youtu.be/Rl9f8Tv8trc?t=315
NarcissistReactDev
Aug 08, 2022 11:12:11
Elmondta azt is, hogy a havi koltsegei 2500-3800 eur kozott mozognak. Gondolom egy nagy resze a hitel, de akkor is eleg waow baszd meg, hogy mikre koltheti a maradekot... tech es kebab? :D
Aug 08, 2022 11:12:11
balek
(
x10)
Aug 08, 2022 11:12:39
x10)
Merci: Gyülöllek te féreg! Még egy partvist szétverjek a gyagyás fejeden te hülye? Egy törölt emlék vagy!
Sodi: Egy pesti lakáttyal nem tudok vertyenyezni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sodi: Egy pesti lakáttyal nem tudok vertyenyezni.
seymour schwartz
(
x6)
Aug 08, 2022 11:13:02
x6)
k
Majd kidobják! Ez szerintem úgy működik, hogy "nem kaphatod meg amit akarsz". Sodi Mercivel szeretne lenni, de nem lesz. Merci szeretne sokáig ottmaradni az új lovagjánál, de nem biztos, hogy fog mert előbb-utóbb kijön a valódi énje. Tényleg, Lyudka beköltözött már hozzájuk? :DDDD
Sodi erettsegije
Aug 08, 2022 11:14:26
Ha belegondolsz Endre, hogy ha annyit megtettel volna eletedben, hogy elmesz barmilyen szar meloba, akar az operatoriba, ami ellen ugy obegattal! Ha megkeresed havonta a rezsi meg a sorike arat, most a sajat budai lakasodban futyizhetnel reggeltol estig a Sziszaddal!
Aug 08, 2022 11:14:26
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 11:15:17
x135)
Elmondta azt is, hogy a havi koltsegei 2500-3800 eur kozott mozognak.
Erről most beszélt vagy régebben?
xray
(
x21)
Aug 08, 2022 11:15:21
x21)
Judka most merre kolbászol?
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 08, 2022 11:17:19
x23)
Sodi tudod mi tud egy Pesti lakással versenyezni? Hát egy Budai lakás! Neked nincs egy olyan véletlenül?
Trollok harca
(
x5)
Aug 08, 2022 11:17:37
x5)
Szandika bármikor bármire kapható
Miskolci alvósejt
halászlé
(
x24)
Aug 08, 2022 11:18:12
x24)
Judka most merre kolbászol?
...dejól mondod...kolbászol...
Kötőjel
(
x12)
Aug 08, 2022 11:18:31
x12)
imádom, amikor felszólítgat a sodi a púpfalon. tudja, hogy senki felett nincs hatalma, de nagyon bosszantja, hogy a trollok csoportosan röhögik körbe, ezért megy a "ne irogassatok hülyeségeket" loop. :))
de írunk, a sodi, és nem hülyeségeket, hanem tényeket:
- buzi vagy (beleélveztél egy férfi seggébe, bizony!)
- alkoholista vagy
- rohadnak a fogaid
- tönkremegy a májad
- refluxod van, ami egyre rosszabb (köhögésecske)
- mindenféle mozgásszervi betegséged van (sérvecske, púpocska)
- vaksi vagy
- kancsal vagy
- stb., kb. rövidebb lista lenne felsorolni az ép testrészeidet / szerveidet
szerinted meddig fogod bírni a csövezést ezzel a pedigrével? a sodi.
vérdíj target nr. 1
de írunk, a sodi, és nem hülyeségeket, hanem tényeket:
- buzi vagy (beleélveztél egy férfi seggébe, bizony!)
- alkoholista vagy
- rohadnak a fogaid
- tönkremegy a májad
- refluxod van, ami egyre rosszabb (köhögésecske)
- mindenféle mozgásszervi betegséged van (sérvecske, púpocska)
- vaksi vagy
- kancsal vagy
- stb., kb. rövidebb lista lenne felsorolni az ép testrészeidet / szerveidet
szerinted meddig fogod bírni a csövezést ezzel a pedigrével? a sodi.
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 11:19:53
x68)
délután 2 előtt szeretett téged, de találkozott valakivel, akinek volt pesti lakása, ezért kiszeretett belőled rögtön?
Mifaaaaaaaaaaaan
balek
(
x10)
Aug 08, 2022 11:22:44
x10)
Az új lovag is kifordított pánttal hordja a hátizsákot, ebben hasonlít a gyagyásra.
Viszont a puha slaggal ellentétben keményen megdugta a Merci aznap éjszaka, és azóta is együtt dorbézolnak.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Viszont a puha slaggal ellentétben keményen megdugta a Merci aznap éjszaka, és azóta is együtt dorbézolnak.
trolléga
(
x30)
Aug 08, 2022 11:22:59
x30)
délután 2 előtt szeretett téged, de találkozott valakivel, akinek volt pesti lakása, ezért kiszeretett belőled rögtön?
Nem anyagias a szisza az a lényeg. Asodit meg nem húzta le, nem verte át soha. Meséld csak be magadnwk, BALEK.
linzi fapóleon
(
x8)
Aug 08, 2022 11:24:05
x8)
Szerintem csak teszteli a szisza hogy mennyire szereti és mennyire kitartó!
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Aug 08, 2022 11:24:15
x2)
Az új lovag is kifordított pánttal hordja a hátizsákot, ebben hasonlít a gyagyásra.
Kifordított pánt, befordított fasz. Összeillenek.
sértett pszichopata
Aug 08, 2022 11:26:42
Nézzük mit mond a sodoszkóp számodra a mai napra!
Aug 08, 2022 11:26:42
EgyetemistaSrác
(
x1)
Aug 08, 2022 11:29:30
x1)
www.reddit.com/r/trans/comments/nrww9e/hello_im_sophie_and_i_just_had_my_srs_yesterday/
Találtam Redditen egy másik faszpinást Sodinak
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Endre 2019-ből
Aug 08, 2022 11:29:56
++
Aug 08, 2022 11:29:56
linzicsibe
(
x2)
Aug 08, 2022 11:29:57
x2)
Szerintem csak teszteli a szisza hogy mennyire szereti és mennyire kitartó!
Igen, a szisza most arra vár hogy a fatászbika jöjjön Pestre és hódítsa vissza.
Hajrá fifi, a szisza csak rád vár!
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 11:31:09
x68)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 08, 2022 11:31:12
x5)
Azóta is csak fossa. Asodi lassan el is merül a fostengerben. Szerintem ez érthető.
Bumburnyák
Aug 08, 2022 11:31:16
Megint azon loopol, hogy a pesti lakás miatt bukta a tibi segglukát...
Ez az autipajzs.
Mindig gyárt magának kifogást, hogy mindig más tehet mindenről. Ő sosem felelős semmiért, ő mindig mindent a legjobban csinál.
Figyeld meg, a Blahán is azt fogja magyarázni, hogy minden csak a válság meg a hülye szankciók miatt van.
Aug 08, 2022 11:31:16
stressznélküli nyugi
Aug 08, 2022 11:31:45
Aug 08, 2022 11:31:45
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 08, 2022 11:32:06
x17)
Nem lehet szakitani akivel egyutt sem voltal.Csak mondom
Punszisza a lekjopp!
Sheldon
(
x2)
Aug 08, 2022 11:32:37
x2)
Jaj Endy, ha ott van a tesla, akkor miért a szaros Mazdával kellett a Sziszának szenvednie. Biztosan ezért hagyott el az első érkező kékpólóssal.
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 08, 2022 11:33:12
x1)
Már a hölgyúr is a nemzet krónikásának babérjaira tör, ilyenkor szerintem perelni kell!
Mert ilyen SoDI a SoDI
tyodika
Aug 08, 2022 11:36:50
www.reddit.com/r/trans/comments/nrww9e/hello_im_sophie_and_i_just_had_my_srs_yesterday/
Jajj mikbe faty! Ő túl nőies az én kifinomult ízlésemnek. Na fütykösök leskelődése a buzigőzben, csá.
Aug 08, 2022 11:36:50
seymour schwartz
(
x6)
Aug 08, 2022 11:39:53
x6)
Ehhez a fotóhoz csak annyit szeretnék fűzni, hogy így hátulról ez egy normális embernek tűnik, megvan minden testrésze, átlag magas, rendezett. Akkor mégis mi a büdös búbánatért áll le egy hajléktalan alkesz tranyóval, aki állandóan maga alá fosik és úgy néz ki mint egy kivénhedt ringyó? És a lakásába is felviszi. Baj van a világgal....
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 11:40:50
x68)
info-info
A kék pólós csávó csak ma délelőtt háromszor élvezett bele a faszpinába, úgy csorgott ki a puncicából a geci, hogy vödröt kellett alá rakni!
Mifaaaaaaaaaaaan
A kék pólós csávó csak ma délelőtt háromszor élvezett bele a faszpinába, úgy csorgott ki a puncicából a geci, hogy vödröt kellett alá rakni!
-
Aug 08, 2022 11:41:34
Attól, hogy valaki normálisnak néz ki, még lehet totális lelki- és/vagy elmebeteg.
Aug 08, 2022 11:41:34
koszos
(
x11)
Aug 08, 2022 11:43:26
x11)
az utolso videod komoly endre :D
ezekkel a dolgokkal nyugtatod magad ?:D nyilvan totalon megismerkedett valakivel es egy pillanat alatt mar uj elet nagy szerelem :D ahhhha :D
megcsinaltattad a lapotopot stbstb :D eleg volt ennyi :D
balek sodi a sodi
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
ezekkel a dolgokkal nyugtatod magad ?:D nyilvan totalon megismerkedett valakivel es egy pillanat alatt mar uj elet nagy szerelem :D ahhhha :D
megcsinaltattad a lapotopot stbstb :D eleg volt ennyi :D
balek sodi a sodi
Pitonverő
(
x2)
Aug 08, 2022 11:46:47
x2)
Herr Schrecknél is járt Ratyító. Kisírta magát a vállán. Bemutatjuk a masztirém "barátnőjét" az Ogrének Facebookon keresztül? :)
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
rBali
(
x24)
Aug 08, 2022 11:47:31
x24)
Most az a taktikája a korcsnak, hogy elkezdje nyugtatni a cicát.
Tegnap este elmondta, hogy lett pénz faszom, oldjuk meg, megszerezte a kártyákat:

Megpróbálja most előadni a cicának, hogy nem egy teljesen elmebeteg pszichopata állat és felnőtt ember módjára kezeli a dolgokat. Ez felér egy sírós péküjjünkki előadással is, csak most azt próbálja mutatni, hogy ő egy férfi, amin a cica ugyebár mindig hatalmasakat röhög mikor erről van szó.
Tegnap este elmondta, hogy lett pénz faszom, oldjuk meg, megszerezte a kártyákat:

Megpróbálja most előadni a cicának, hogy nem egy teljesen elmebeteg pszichopata állat és felnőtt ember módjára kezeli a dolgokat. Ez felér egy sírós péküjjünkki előadással is, csak most azt próbálja mutatni, hogy ő egy férfi, amin a cica ugyebár mindig hatalmasakat röhög mikor erről van szó.
ascites
(
x57)
Aug 08, 2022 11:47:58
x57)
Nagyon mulatságos, hogy egy emberi kapcsolatot csak egy üzleti tranzakcióként tud elképzelni. Mondja, hogy szereti a cicát, de persze tudjuk, hogy dühön és korlátozott ideig tartó szorongáson kívül nem képes érzelmekre, ezt hagyjuk is.
Egy pillanatig nem kell neki, hogy a cica is viszontszeresse, neki bőven elég, ha anyagi függőséggel maga mellett tarthatja. Hidegen hagyja, ha Merci szarul érzi magát mellette, csak az számít, hogy ha neki bibis lesz a lába, akkor ápolják. Nem érez és vár el lojalitást, teljesen elfogadható a számára, hogy a tranyó „kapott egy jobb ajánlatot” egy budapesti lakással. Úgy gondolja, hogy egyetlen éjszaka alatt meg lehet ismerni valakit úgy, hogy beköltözteti magához/beköltözik valakihez egy ember.
Merci nem különbözik egy tehéntől a szemében, aki átmegy a másik gazdához, ha ott finomabb a széna.
Egy pillanatig nem kell neki, hogy a cica is viszontszeresse, neki bőven elég, ha anyagi függőséggel maga mellett tarthatja. Hidegen hagyja, ha Merci szarul érzi magát mellette, csak az számít, hogy ha neki bibis lesz a lába, akkor ápolják. Nem érez és vár el lojalitást, teljesen elfogadható a számára, hogy a tranyó „kapott egy jobb ajánlatot” egy budapesti lakással. Úgy gondolja, hogy egyetlen éjszaka alatt meg lehet ismerni valakit úgy, hogy beköltözteti magához/beköltözik valakihez egy ember.
Merci nem különbözik egy tehéntől a szemében, aki átmegy a másik gazdához, ha ott finomabb a széna.
Ásó27
(
x68)
Aug 08, 2022 11:51:52
x68)
Örökké magányos leszel, ahogy mindig is az voltál
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 11:53:00
x135)
Egyszer csak rá fog nézni, és megkérdezi, hogy ez a tranyó mi a faszt keres itt?
Szerintem csak pár nap. Ellövi az összes patront ami a reális látásmódhoz kell, és kibassza a faszpinást.
Vagy még a tranyó fog lelépni előtte.
xray
(
x21)
Aug 08, 2022 11:55:18
x21)
Aug 08, 2022 11:55:18
Örökké magányos leszel, ahogy mindig is az voltál
az alkohol a fix barát Aug 08, 2022 11:55:18
Kötőjel
(
x12)
Aug 08, 2022 11:56:45
x12)
amiben megfelel a gyagyásnak: egyértelműen elmebeteg a post history alapján.
ami kizáró ok, ezért tüdőcske: túl nőies. neki kőműves, bagolyfejű geci tranyók jöhetnek csak szóba.
Sheldon
(
x2)
Aug 08, 2022 11:57:04
x2)
az alkohol a fix barát
A legnagyobb érvágás az lenne, ha inne is kibasznánk, és akkor teljesen elveszítene minden "emberi kapcsolataot". De akkor hol maradna a mi szórakozásunk?
Hahó
(
x135)
Aug 08, 2022 11:57:08
x135)
Most az a taktikája a korcsnak, hogy elkezdje nyugtatni a cicát.
Egy köteg 100 eurós kell a cica visszahódításához.
Ide kell repülni budapestre holnap, cicakereső lájvot kell inditani, és ha meglátja a pénzt, akkor vissza fog menni snecihez.
88 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nos szerintem egy alig látható összegért (1000 euró) Géza felkerekedik és kisírhatod magad a vállain
youtu.be/7ooDX1NOzEM?t=16
Most nem retusálom oda a vekni fejed mert megyek sportolni, de képzeld rá a képre.