berlinben végzett magyar ügyvéd bécsben. fejtsd meg, melyik állítás hamis.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Megint csak magára gondolt a fifi kutya, így le lett rázva.
Gyagyás korcs váltogatja a jó zsaru rossz zsarut, de nem tudom ki az aki ezt beveszi tőle.
Félreérted. Senki nem segíti a Mercit. Merci ezzel ugyanúgy rosszul járt, mint a Vekni, mert ha őket egymásra haragítjuk, akkor újra nem lesz pénze, nem lesz hol aludnia. Ráadásul ment Jutkához, ahol műsorozott, sőt elég durvát műsorozott.
Ez egyedül a trolloknak jó, senki másnak.
Persze holnap már jönnek Soditól a videók, hogy várja vissza a cicát, és biztos vagyok benne, hogy lesz még új évad.
Ők a trollok nélkül is megoldanák ugyanezeket, de ebben az esetben biztos, hogy nem segítették a trollok Mercit.

ravatalon különbül néznek ki az emberek
MDI Fireburn
Majd fizet az S22 ultrával. :D
Álmodjatok Rémeket!
Semmit, korábban is csinált már ilyet. Túl akarja kiabálni a betelefonálót, hogy ne hallatszódjon be a videóba a recskaodú címe.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
meg még kancsal is xd
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Rács Gábor, akit seggbe basztak az IMEI -ben Tajgi helyett!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
NEM BASZTAK SEGGBE, RÁCS GÁBOR LÁSZLÓT BASZTÁK SEGGBE AZ IMEIBEN SITTES SANYI SEGGBEKÚRTA
Visszük a macskaólat!
Én is hasonlóan gondolkoztam, de ha jobban átrágjuk: a cica előbb-utóbb magától is lelépett volna. A húzd meg-ereszd meg sem rossz, de a trollszok átvágták a gordiuszi csomót, csak segítettek neki, hogy haladjon a műsor. Pluszban az 50 eurónak már rég hűlt helye, ha fifike azt akarja hogy visszamenjen a tranyó súlyos bánópénzeket kell fizetnie neki. Melócsá nem hinném hogy lenne, egyedüli társa Depi Dezső, már a főbérlő néni is fura szemmel néz rá, szerintem jó lesz a következő évad. most féltékeny endre szerintem a trollokra, nem lepődnék meg ha 1-2 családkiirtós fideó is lenne még ma.
Ne is mond, ráadásul kijött egy Macos security risk, ezért csak félszemmel tudom követni az eseményeket.
A jó portás csak baszik!
jéghideg jogászisten, ugyebár
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nem készülhet, mivel nincs mire.
1. A nicknév (rBali) nem azonosítja egyértelműen
2. Rostás Gábor nem létező személy
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
A snecológiát is elérte a TikTok generáció.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nem gondolom, hogy minuszolást kapnál, maximum a gyagyástól!
Egy dolog, amit szerintem nem is kell nagyon magyaráznom.
Hol vagyunk most? Milyen forum is ez?
A tranyó, akármekkora féreg itt csak harmadik lehet.
1. Sodi
2. a másik Sodi
3. esetleg a tranyó.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
-Feljelentést szeretnék tenni!
-Mi történt önnel?
-Kiraboltak. Elvitték a telefonomat és a lakáskulcsomat.
-Milyen telefon volt?
-Ez itt.
-Úgy érti, pont olyan, mint ez? Minek van magának két egyforma telefonja?
-Nem. Ezt rabolták el.
-Na húzzon a picsába!
:DD
Mindezt zokniban!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
e-nyelv.hu/2009-09-06/stb-elotti-vesszo-2/
Endre egy pedofil!
Jó, ezt nyilvánvalóan elbasztam. Ettől függetlenül gondolom érted.
nemtalálom. ezt a videjót, link?
Én is észrevettem, a név elolvasása nélkül a hibákból meg lehet mondani, hogy ki írta a posztot. De szerencsére azt is észrevettem, hogy fejlődnek, egyre helyesebben írnak (akik régebbóta itt vannak, és időközben besötétült a nickjük).
Ezt magamra veszem, de dolgozom rajta.
Sok tantárgyban jó voltam , négyes feletti átlagaim voltak jóval.
De sajnos a nyelvtan mindig lefelé húzta az átlagom.
Van egy kicsi diszlexiám is, amivel sosem foglalkoztak az iskolában, pedig látszott, hogy rendszeresen javítom a d-t, t-re átfirkálással és hasonlók.
Az sem segített, hogy nagyon korán számítógép közelébe kerültem, az ottani viszonyok, csak rontottak a helyesírásomon.
Ez van. De dolgozom rajta.
Felháborító :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem csak lopásnál van érték határ? A rabláshoz pedig fizikai kontaktus kell és az a súlyosbító tényező.
Valami ilyesmire emlékszem.
Az a lopás, sikítás, rongálás, egyéb vagyon ellenik, rablásnál nincs értékhatár.
Már csak az hiányzik hogy a gyagyás az el nem veszett kulcsával csináljon egy kamu betörést hoty a tyrollok foltakh!
Álmodjatok Rémeket!
Bocsi, dolgozok rajta. Sajna nekem sem volt erősségem a nyelvtan. Meg az sem segít hogy jó pár éve rövid mondatokban kommunikálok. :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Azért mondom, ezzel is hatalmas ütőkártyát adott nekünk. Érdemes megnézni ezt a 2 videót annak aki esetleg még nem látta. Rájött hogy tud védekezni a tranyó ellen, egyből ment az örömködés. Mekkora egy féreg ez, mehetne ez is a miért nincsenek valódi rajongói szócikkbe, hogyan viselkedik (ismét) egy (szerinte) nővel a fifi.
trashvod.com/w/niJg7svpAZs9WvYYDzdo3G
trashvod.com/w/7r4S6gsuh5ffrc7vFqMWML
Ajjaj, sodi!
írtam emailt neked
Dehát ez a hülye állat már 40 éve módosult tudattal él! :D
SoDi élete.
Rövidített kiadás!

Megkárosítottak péjpálon
Aug 19, 2022 12:11:16
Azta jó kurvaélet mi volt itt az este meg a hajnali órákba.
Jó meló lesz ezt vissza olvasni. Sodrony meg kell mondjam gratulálok ez nem volt semmi, jól indult ez az új évad de kicsit megijedtem hogy ilyen unalmas liveokból fog állni az egész és a háromszögelős trollok lesznek az egyetlen izgalom benne, de te most megmutattad ez igen.
A kedvencem az volt ahogy nagy pofával ugattál hogy te vagy az úr majd kaptál egy monoklit és jeget követeltél majd rá 1 órával már sírtál hogy te nem vagy kutya és maradjon ott a mercica és hogy ez csak egy dominancia harc XDDD
Hülye BALEK.
A trolloknak is minden elismerésem akik ott voltak hogy ilyen nagy önuralmuk van és nem állították a földbe ezt a mocskos férget.
Majd akkor szűnik meg az emberek függősége tőlem, ha visszakapok minden pénzt
Jó meló lesz ezt vissza olvasni. Sodrony meg kell mondjam gratulálok ez nem volt semmi, jól indult ez az új évad de kicsit megijedtem hogy ilyen unalmas liveokból fog állni az egész és a háromszögelős trollok lesznek az egyetlen izgalom benne, de te most megmutattad ez igen.
A kedvencem az volt ahogy nagy pofával ugattál hogy te vagy az úr majd kaptál egy monoklit és jeget követeltél majd rá 1 órával már sírtál hogy te nem vagy kutya és maradjon ott a mercica és hogy ez csak egy dominancia harc XDDD
Hülye BALEK.
A trolloknak is minden elismerésem akik ott voltak hogy ilyen nagy önuralmuk van és nem állították a földbe ezt a mocskos férget.
Aug 19, 2022 12:11:16
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 19, 2022 12:11:17
x13)
Amúgy ki ez a rostás gabi akiről beszél?
vladrl
(
x8)
Aug 19, 2022 12:11:27
x8)
Pedofil jogászisten: mi köze a magyar BTK-nak egy Bécsben történt eseményhez? Forintos értékhatár, what? :)
berlinben végzett magyar ügyvéd bécsben. fejtsd meg, melyik állítás hamis.
MacY2
(
x1)
Aug 19, 2022 12:12:26
x1)
Jöhetnek a mínuszok, de én nem értek egyet ezzel a trollok segítik a cicát dologgal.
Legalább ugyanakkora kártékony féreg a Merci is, mint Sodi.
Ok, ütést vittünk be Sodinak, de látva a tegnap estét, ezek egymásnak is bevisznek ugyanekkorákat. És Merci lelépett volna az intervencionista trollok nélkül is.
Szóval nálam itt a cél szentesíti az eszközt dolog nem játszik, mert tényleg nálam Merci már hasonló bucketban van, mint Sodi.
Tibort a karma intézi,valószinű hogy jutka és a lovagja eladja a táskáját ami náluk maradt(benne telefonnal,meg 50 euval mit a gyagyás adott neki),meg szerencsére szétvágta a lábát. + nincs tb-je Legalább ugyanakkora kártékony féreg a Merci is, mint Sodi.
Ok, ütést vittünk be Sodinak, de látva a tegnap estét, ezek egymásnak is bevisznek ugyanekkorákat. És Merci lelépett volna az intervencionista trollok nélkül is.
Szóval nálam itt a cél szentesíti az eszközt dolog nem játszik, mert tényleg nálam Merci már hasonló bucketban van, mint Sodi.
-
Aug 19, 2022 12:12:58
Kíváncsi vagyok mikor vált át a tranyó gecizés "Mejci gyere vissza"-ba :)
Már átváltott, még ausztriában csörgött merga telója, a korcs próbált könyörögni, nem értette meg, hogy a szisza most judgadémonért aggódik.Megint csak magára gondolt a fifi kutya, így le lett rázva.
Gyagyás korcs váltogatja a jó zsaru rossz zsarut, de nem tudom ki az aki ezt beveszi tőle.
Aug 19, 2022 12:12:58
balek
(
x10)
Aug 19, 2022 12:13:01
x10)
Extra köszönet a háromszögelő moszados trolloknak és Fakengurunak! Szerintem a lakcím kikerülése is hozzájárulhatott a stressznélküli nyugihoz ami a tegnap esti összeomlásban bontakozott ki.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2022 12:13:16
x39)
Sodika az elmúlt 15 évben semmit nem volt képes fejlődni.
15 éve is már egy gyernőtt volt. Nem tudott felfogni semmit ami körülötte történik.
Másolta a körülötte lévő emberek reakcióit, szokásait.
Mik ezek a videók uramatyám!
Igazi csicska félre magyarázós provokációk, valami nyugdíjas triggerelő címmel.
A videóban pedig teljesen más történik mint a valóság.
Endre van egy rossz hírem, ezt a szart, már senki nem kajálja be.
15 éve is csak a demens birkák búlogattak rá.
Ezek már el tűntek.
Ezeket már túl ( ki ) nőtük. Senki nem vevő erre te barom:D
Haladni kellett volna a korral, de te képtelen vagy a fejlődésre, bármilyen téren.
Ezt a pitiáner hergelést és provokálást, már senki nem veszi fel. Sokkal magasabb az inger küszöb. Az átlag ember is sokkal okosabb lett.
Azt hiszed bárkit is provokálni tudsz?
A videókon te követsz el bűncselekményeket te barom!
Fel sem fogod ugye :DDD
Megint egyedül maradtál, pedig kaptán egy sokadik esélyt is az élettől, hogy nyugodt kis aberrált életed lehessen.
De elbasztad. Megint. Egy rossz csöves nem tud elviselni néhány napnál tovább. Kibírhatatlan vagy a legalja söpredék számára is.
És ami vicc, hogy még mindig lenne esélyed.
Bocsánatot kérhetnél.
Elengedhetnéd az addikcióidat.
Fel hagyhatnál az aberrációiddal.
Véget vethetnél a csodálatos videós karrierednek, aminek annyi szépet köszönhetsz.
Kérhetnél orvosi segítséget.
De nem.
Te csak görcsösen kapálódzol.
Azt gondolod, hogy erkölcsi győzelem lesz, ha bele döglesz ebbe a lehetetlen, hazug vergődésbe, amit te életnek hívsz?
Sajnálom, de el kell, hogy basszam a kedved. Ha megdöglesz, utána semmi nem lesz.
Életedben kéne valami jót, valami többet villantanod, különben csak arra fogunk emlékezni, hogy mennyi embernek akartál ártani, mert neked ez valami féle beteges örömöt okoz.
Szedd már össze magad te fasz!
( Azért egy jó minőségű, monoklis képet ossz már meg a régi haverokkal, had nevessünk! )
15 éve is már egy gyernőtt volt. Nem tudott felfogni semmit ami körülötte történik.
Másolta a körülötte lévő emberek reakcióit, szokásait.
Mik ezek a videók uramatyám!
Igazi csicska félre magyarázós provokációk, valami nyugdíjas triggerelő címmel.
A videóban pedig teljesen más történik mint a valóság.
Endre van egy rossz hírem, ezt a szart, már senki nem kajálja be.
15 éve is csak a demens birkák búlogattak rá.
Ezek már el tűntek.
Ezeket már túl ( ki ) nőtük. Senki nem vevő erre te barom:D
Haladni kellett volna a korral, de te képtelen vagy a fejlődésre, bármilyen téren.
Ezt a pitiáner hergelést és provokálást, már senki nem veszi fel. Sokkal magasabb az inger küszöb. Az átlag ember is sokkal okosabb lett.
Azt hiszed bárkit is provokálni tudsz?
A videókon te követsz el bűncselekményeket te barom!
Fel sem fogod ugye :DDD
Megint egyedül maradtál, pedig kaptán egy sokadik esélyt is az élettől, hogy nyugodt kis aberrált életed lehessen.
De elbasztad. Megint. Egy rossz csöves nem tud elviselni néhány napnál tovább. Kibírhatatlan vagy a legalja söpredék számára is.
És ami vicc, hogy még mindig lenne esélyed.
Bocsánatot kérhetnél.
Elengedhetnéd az addikcióidat.
Fel hagyhatnál az aberrációiddal.
Véget vethetnél a csodálatos videós karrierednek, aminek annyi szépet köszönhetsz.
Kérhetnél orvosi segítséget.
De nem.
Te csak görcsösen kapálódzol.
Azt gondolod, hogy erkölcsi győzelem lesz, ha bele döglesz ebbe a lehetetlen, hazug vergődésbe, amit te életnek hívsz?
Sajnálom, de el kell, hogy basszam a kedved. Ha megdöglesz, utána semmi nem lesz.
Életedben kéne valami jót, valami többet villantanod, különben csak arra fogunk emlékezni, hogy mennyi embernek akartál ártani, mert neked ez valami féle beteges örömöt okoz.
Szedd már össze magad te fasz!
( Azért egy jó minőségű, monoklis képet ossz már meg a régi haverokkal, had nevessünk! )
fegoje4
Aug 19, 2022 12:13:21
Jöhetnek a mínuszok, de én nem értek egyet ezzel a trollok segítik a cicát dologgal.
Félreérted. Senki nem segíti a Mercit. Merci ezzel ugyanúgy rosszul járt, mint a Vekni, mert ha őket egymásra haragítjuk, akkor újra nem lesz pénze, nem lesz hol aludnia. Ráadásul ment Jutkához, ahol műsorozott, sőt elég durvát műsorozott.
Ez egyedül a trolloknak jó, senki másnak.
Persze holnap már jönnek Soditól a videók, hogy várja vissza a cicát, és biztos vagyok benne, hogy lesz még új évad.
Ők a trollok nélkül is megoldanák ugyanezeket, de ebben az esetben biztos, hogy nem segítették a trollok Mercit.
Aug 19, 2022 12:13:21
hunty
(
x2)
Aug 19, 2022 12:13:24
x2)

púpszásziPutriAblak
Aug 19, 2022 12:13:32
Endre!
Zokniban mászkálsz az utcán a tranyó után sopánkodva?
Végülis minden pikkdataszájentiszt így viselkedik, nem?!
:))))))))))
Ez a tegnapi nap felér egy gyagyáskarácsony 2vel :D
Zokniban mászkálsz az utcán a tranyó után sopánkodva?
Végülis minden pikkdataszájentiszt így viselkedik, nem?!
:))))))))))
Ez a tegnapi nap felér egy gyagyáskarácsony 2vel :D
Aug 19, 2022 12:13:32
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 19, 2022 12:13:41
x10)
Tibort a karma intézi,valószinű hogy jutka és a lovagja eladja a táskáját ami náluk maradt(benne telefonnal,meg 50 euval mit a gyagyás adott neki),meg szerencsére szétvágta a lábát. + nincs tb-je
Majd fizet az S22 ultrával. :D
Baxi
(
x2)
Aug 19, 2022 12:13:58
x2)
Endre, azt te észreveszed, hogy amit beszélsz az totál hülyeség? Te milyen jogon akarsz más kocsijába nyúlkálni? Majd énis mondom valakinek, hogy szerintem a telefonom az ő kocsijában van, had üljek már bele. Az, hogy te útonállókat hallucinálsz a te dolgod. De a videóban te követted őket, nem ők álltak az utadba.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 19, 2022 12:14:00
x19)
Most nem kérdezed mercit, hogy a trollok fasza keményen állt?
Úgy tudom te ezt minden férfitól megkérded.
Úgy tudom te ezt minden férfitól megkérded.
trolléga
(
x30)
Aug 19, 2022 12:14:02
x30)
itt vajon mit mond a tüdőcske?
trashvod.com/w/qVdW6jW1qpA2WNv8PLPAyo?start=1m57s
"gyéónáó gyágyágyá ó kurva anyád"
trashvod.com/w/qVdW6jW1qpA2WNv8PLPAyo?start=1m57s
"gyéónáó gyágyágyá ó kurva anyád"
Semmit, korábban is csinált már ilyet. Túl akarja kiabálni a betelefonálót, hogy ne hallatszódjon be a videóba a recskaodú címe.
trolléga
(
x30)
Aug 19, 2022 12:14:28
x30)
Monoklis vekni a vekni. img.sodika.dk/imgur.com/OjuE3Yx.png
meg még kancsal is xd
Ásó27
(
x68)
Aug 19, 2022 12:15:31
x68)
Sodi, a tranyó SOHA nem nézi a videóidat!
Mifaaaaaaaaaaaan
Mitokondrium
(
x7)
Aug 19, 2022 12:15:35
x7)
Amúgy ki ez a rostás gabi akiről beszél?
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2022 12:15:49
x136)
Ma még 10 flokkra számítok.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ásó27
(
x68)
Aug 19, 2022 12:16:19
x68)
Feljelentés a rágalmazás miatt készül???
Mifaaaaaaaaaaaan
Tajgi
Aug 19, 2022 12:16:51
NEM BASZTAK SEGGBE, RÁCS GÁBOR LÁSZLÓT BASZTÁK SEGGBE AZ IMEIBEN SITTES SANYI SEGGBEKÚRTA
Aug 19, 2022 12:16:51
-
Aug 19, 2022 12:17:42
Visszük a macskaólat!
Aug 19, 2022 12:17:42
max5enutálnak
(
x47)
Aug 19, 2022 12:17:50
x47)
enre, most azonnal indulj a rendőrségre, ezt nem úszhatja meg a bűnszervezet!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 19, 2022 12:17:54
x4)
Alig várom a mai nap folyamán kikerülő 10-20 darab 3-5 perces fideót Gyagyás :D
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Ásó27
(
x68)
Aug 19, 2022 12:18:31
x68)
Rablás nélküli rablás
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Aug 19, 2022 12:18:47
x30)
Én is hasonlóan gondolkoztam, de ha jobban átrágjuk: a cica előbb-utóbb magától is lelépett volna. A húzd meg-ereszd meg sem rossz, de a trollszok átvágták a gordiuszi csomót, csak segítettek neki, hogy haladjon a műsor. Pluszban az 50 eurónak már rég hűlt helye, ha fifike azt akarja hogy visszamenjen a tranyó súlyos bánópénzeket kell fizetnie neki. Melócsá nem hinném hogy lenne, egyedüli társa Depi Dezső, már a főbérlő néni is fura szemmel néz rá, szerintem jó lesz a következő évad. most féltékeny endre szerintem a trollokra, nem lepődnék meg ha 1-2 családkiirtós fideó is lenne még ma.
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2022 12:19:00
x136)
Sneci azért érdekes, hogy magáról a rablásról, tehát amin erőszakkal elveszik tőled a telefont, még nem tudtál videót mutatni.
Hazug szar vagy. Piszony.
Hazug szar vagy. Piszony.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 19, 2022 12:19:29
x7)
nyugimentes stresszecske van a recskaóduban?
A jó portás csak baszik!
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2022 12:19:38
x136)
310 látogató hétköznap munkaidőben. :)
KicsiNéző
(
x13)
Aug 19, 2022 12:20:45
x13)
Most hallgatom vissza a "Merci akció/maffia filmbe képzeli magát" vlogot.
A Jutka hogy örül, hogy ott van Merci, és üvöltözik vele. Semmi kedve nincs elmenni, konkrétan elrabolja onnan.
És már üti, meg lökdösi :D
Tényleg az van, amit valaki írt, hogy Merci nem bírja elviselni, hogy Jutka otthagyta.
A Jutka hogy örül, hogy ott van Merci, és üvöltözik vele. Semmi kedve nincs elmenni, konkrétan elrabolja onnan.
És már üti, meg lökdösi :D
Tényleg az van, amit valaki írt, hogy Merci nem bírja elviselni, hogy Jutka otthagyta.
hunty
(
x2)
Aug 19, 2022 12:20:48
x2)
"az s22 ultrám értékhatár felett van, ez 8 év letöltendő"
:DDDDD
MDI Fireburn
brekeke
Aug 19, 2022 12:21:10
Aug 19, 2022 12:21:10
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 19, 2022 12:21:13
x7)
Ne is mond, ráadásul kijött egy Macos security risk, ezért csak félszemmel tudom követni az eseményeket.
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 19, 2022 12:21:20
x13)
"az s22 ultrám értékhatár felett van, ez 8 év letöltendő"
jéghideg jogászisten, ugyebár
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 19, 2022 12:22:33
x7)
Remélem endre, hogy középen fog a hajad kihullani és oldalt megfognod majd hagyni! Úgy még szebb vatászpika leszel, a tranyó biztos visszamegy majd hozzád!
A jó portás csak baszik!
szörnyeteg
(
x3)
Aug 19, 2022 12:22:56
x3)
Endre, nem tudom észre vetted-e, de te kapcsolatban vagy Tiborral hivatalosan. Szóval ez nem lopás meg rablás meg ilyen jogi halandzsa, hanem a Tibor nevű élettársad elvitte kölcsön a telódat. Amúgy is csak kalandozni jött Magyarországra egy kicsit, tudod levezetni a feszültséget. Megbaszatni magát egy- két kékpólós dzsukel csávóval, utána megy vissza Bécsbe és viszi magával a kamionos és czibbány gecit a humán spermabankjába egyenesen a szádba. (undorító még leírni is, dehát ez vagy te, ez az életed)
Úgyhogy ez nem rablás meg verés, hanem egy kis családi viszály jogilag és nyelftanilag is!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Úgyhogy ez nem rablás meg verés, hanem egy kis családi viszály jogilag és nyelftanilag is!
Puha Slag
(
x7)
Aug 19, 2022 12:23:20
x7)
Nem készülhet, mivel nincs mire.
1. A nicknév (rBali) nem azonosítja egyértelműen
2. Rostás Gábor nem létező személy
Hiénaverő
(
x17)
x17)
Autijogászkodás. Unalmas.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
linziasztal
(
x3)
Aug 19, 2022 12:23:50
x3)
Dominanciát akarsz, mememee, jöjjön a rendőr majd én KEZELEM!
Sneci, a hapsikurvád nem szeret. Ennek a kimenekítésnek köszönhetően nyertél kb 1 hónapot, slusszpassz. Nem hogy megköszönnéd, te nyomorék.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Sneci, a hapsikurvád nem szeret. Ennek a kimenekítésnek köszönhetően nyertél kb 1 hónapot, slusszpassz. Nem hogy megköszönnéd, te nyomorék.
nyelvtannáci troll
Aug 19, 2022 12:23:53
Az csak nekem bassza a csőröm, hogy az újhullámos trollok többsége szinte egyáltalán nem tud helyesen írni? Külön írt igekötők, borzalmas központozás, stb.
Aug 19, 2022 12:23:53
Trollul Madár
(
x15)
Aug 19, 2022 12:24:15
x15)
Endre!
Most segítek utoljára!
Lehet, hogy rMáté Troll!
De ez még nem confirmed!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Most segítek utoljára!
Lehet, hogy rMáté Troll!
De ez még nem confirmed!
Puha Slag
(
x7)
Aug 19, 2022 12:24:31
x7)
Az csak nekem bassza a csőröm, hogy az újhullámos trollok többsége szinte egyáltalán nem tud helyesen írni? Külön írt igekötők, borzalmas központozás, stb.
A snecológiát is elérte a TikTok generáció.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2022 12:24:55
x39)
Nem gondolom, hogy minuszolást kapnál, maximum a gyagyástól!
Egy dolog, amit szerintem nem is kell nagyon magyaráznom.
Hol vagyunk most? Milyen forum is ez?
A tranyó, akármekkora féreg itt csak harmadik lehet.
1. Sodi
2. a másik Sodi
3. esetleg a tranyó.
Mitokondrium
(
x7)
Aug 19, 2022 12:24:59
x7)
enre, most azonnal indulj a rendőrségre, ezt nem úszhatja meg a bűnszervezet!
-Mi történt önnel?
-Milyen telefon volt?
-Ez itt.
-Nem. Ezt rabolták el.
-Na húzzon a picsába!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 19, 2022 12:27:04
x47)
-Mi történt önnel?
-Milyen telefon volt?
-Ez itt.
-Nem. Ezt rabolták el.
-Na húzzon a picsába!
-Mi történt önnel?
-Milyen telefon volt?
-Ez itt.
-Nem. Ezt rabolták el.
-Na húzzon a picsába!
:DD
Mindezt zokniban!
buniBanki
(
x2)
Aug 19, 2022 12:27:53
x2)
nyelvtannáci troll
Aug 19, 2022 12:29:04
Jó, ezt nyilvánvalóan elbasztam. Ettől függetlenül gondolom érted.
Aug 19, 2022 12:29:04
Trollul Madár
(
x15)
Aug 19, 2022 12:29:24
x15)
Ma hajnalban írta egy Trolléga, hogy visszament Merga és felhívta és a Trolléga felhívta telefonon és halotta Endre loopjait.
Van erről is esetleg trashvod.com -on valami?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Van erről is esetleg trashvod.com -on valami?
féregnyulvány
(
x7)
Aug 19, 2022 12:29:44
x7)
nemtalálom. ezt a videjót, link?
-
Aug 19, 2022 12:29:46
Én is észrevettem, a név elolvasása nélkül a hibákból meg lehet mondani, hogy ki írta a posztot. De szerencsére azt is észrevettem, hogy fejlődnek, egyre helyesebben írnak (akik régebbóta itt vannak, és időközben besötétült a nickjük).
szörnyeteg
(
x3)
x3)
Endre, többen kérdezik hogy a Falco koncertről lesz-e elemző videó? Mehetne német nyelven is vagy felirattal, harapnának rá a labancok.
linziasztal
(
x3)
Aug 19, 2022 12:29:54
x3)
Endre!
Szerintem tedd meg a feljelentést, meg fogja érni!
Hidd el, kell még neked pár ügy a jelenlegiek mellé.
Na, fogalmazódik a feljelentés?
Javaslat: Úgy csináld meg, hogy kisbetű, nagybetű, dőltbetű, aláhúzott... Tudod?!
Hajrá, Sneckó!
Szerintem tedd meg a feljelentést, meg fogja érni!
Hidd el, kell még neked pár ügy a jelenlegiek mellé.
Na, fogalmazódik a feljelentés?
Javaslat: Úgy csináld meg, hogy kisbetű, nagybetű, dőltbetű, aláhúzott... Tudod?!
Hajrá, Sneckó!
banshee
(
x24)
Aug 19, 2022 12:30:27
x24)
Rablásnál értékhatár? Mikbe van ez?
Sztem ki akart provokálni valamit, ami miatt feljelentést tehet, csak nem jött össze.
Sztem ki akart provokálni valamit, ami miatt feljelentést tehet, csak nem jött össze.
trolléga
(
x30)
Aug 19, 2022 12:30:46
x30)
Endre! Most akkor ki/mi után is mentél oda Rostás Szabikáékhoz? A szisza ér 500 ezret? Vagy én nyeméjtyem. Tudtommal 50.000 az értékhatár te igen hülye, alatta szabs. lakatosdr.eu/buntetougyekre-specializalodott-vedougyved/vagyon-elleni-buncselekmenyek/ Dehát mit is várhatunk egy jogilag kurva erős és potens (*pr*, pont mint a döglött pitonsz) fatászpikától?
Andi
(
x13)
Aug 19, 2022 12:31:01
x13)
- Jó napot, szeretnék kérni valamit a menyasszonyomnak.
- Mit szeretne?
- Nyolc év letöltendőt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
- Mit szeretne?
- Nyolc év letöltendőt.
Sodimonoklia
Aug 19, 2022 12:31:34
Valaki magyarázza már el nekem legyen olyan kedves, hogyha elvették az s22-t tole, akkor hogy rakta ki az esti “bizonyitek videokat” meg akkor mirol videozza a tobbi faszsagot!? A Merci egy szot nem ejt rola, akkor milyen looprol beszel? Szegeny ennyire akarja, hogy fogalkozzanak vele maganyos sodi a sodi ujra
Aug 19, 2022 12:31:34
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2022 12:31:48
x39)
Ezt magamra veszem, de dolgozom rajta.
Sok tantárgyban jó voltam , négyes feletti átlagaim voltak jóval.
De sajnos a nyelvtan mindig lefelé húzta az átlagom.
Van egy kicsi diszlexiám is, amivel sosem foglalkoztak az iskolában, pedig látszott, hogy rendszeresen javítom a d-t, t-re átfirkálással és hasonlók.
Az sem segített, hogy nagyon korán számítógép közelébe kerültem, az ottani viszonyok, csak rontottak a helyesírásomon.
Ez van. De dolgozom rajta.
horgász
(
x10)
Aug 19, 2022 12:31:57
x10)
Gagyásfasz!
Milyen érzés, hogy az egyetlen kapcsolatod a külvilággal egy szarszagú, hugyos, csöves tranyó buzi (VOLT), és még az sem bír elviselni, az is gyűlöl, mert egy beszari, gyernőtt fasszopó buzeráns geci vagy.
Így kell játszani a hősszerelmest te agyalágyult skizofrén fasz? :D
Varangyosom sokkal inkább volt férfi mint te!
Nem csodálom, hogy megy vissza a tibor...
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Milyen érzés, hogy az egyetlen kapcsolatod a külvilággal egy szarszagú, hugyos, csöves tranyó buzi (VOLT), és még az sem bír elviselni, az is gyűlöl, mert egy beszari, gyernőtt fasszopó buzeráns geci vagy.
Így kell játszani a hősszerelmest te agyalágyult skizofrén fasz? :D
Varangyosom sokkal inkább volt férfi mint te!
Nem csodálom, hogy megy vissza a tibor...
bolgár jeti
(
x30)
Aug 19, 2022 12:33:23
x30)
Felháborító :)
banshee
(
x24)
Aug 19, 2022 12:33:44
x24)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2022 12:33:54
x39)
Nem csak lopásnál van érték határ? A rabláshoz pedig fizikai kontaktus kell és az a súlyosbító tényező.
Valami ilyesmire emlékszem.
Értetlen
(
x1)
Aug 19, 2022 12:34:56
x1)
Most nézem
Gyagya tényleg nem tudta, hogy megvan a cím?
"Nem megyek föl, gyere föl!"
Ő csak arra várt, hogy szisza kizárja
Gyagya tényleg nem tudta, hogy megvan a cím?
"Nem megyek föl, gyere föl!"
Ő csak arra várt, hogy szisza kizárja
hotyfolt
Aug 19, 2022 12:34:59
Ugyanúgy lopattál meg engem a tollakkal? Nem ugyanúgy, mert te útonálló rabló lettél, Merci.
trashvod.com/w/qy85wQZjhvfmMnAL7wgxok
nahát szép jó reggelt
vertikális videó, pont ahogy a youtube könyvben tanították
újabb ravatalos videó
nézi vissza az esti videókat
kétszeres sebességgel kell visszanéznie, mert a tranyó állandóan csak loopol - mondja a loopkirály
de azért reagál pár dologra
tegnap fogalmaztak feljelentést tranyó "ellopott" S22-vel kapcsolatban
Fifike tanult a tranyó esetéből, tudni illik hogy videózta le a "rablókat" :D
Próbálta Rosta Gabi (rGenerali alkalmazott) haverja autóját és a rendszámát rögzíteni fifike, de azt erőszakkal megakadályozták
A tranyó nem tudja kik rabolták el, Endre szerencsére igen
Az S22 értékhatáron felüli (500 ezer feletti :DD), így az 8 év letöltendő
Generali hitelrontás ismét
Útonállóknak nevezi az úriembereket :DD
Ez így rendben van
Tranyó a koncerten veszekedett vele, közben pedig kiraboltatta Endrét a trollokkal, jelenleg ebben van
Csá
trashvod.com/w/qy85wQZjhvfmMnAL7wgxok
nahát szép jó reggelt
vertikális videó, pont ahogy a youtube könyvben tanították
újabb ravatalos videó
nézi vissza az esti videókat
kétszeres sebességgel kell visszanéznie, mert a tranyó állandóan csak loopol - mondja a loopkirály
de azért reagál pár dologra
tegnap fogalmaztak feljelentést tranyó "ellopott" S22-vel kapcsolatban
Fifike tanult a tranyó esetéből, tudni illik hogy videózta le a "rablókat" :D
Próbálta Rosta Gabi (rGenerali alkalmazott) haverja autóját és a rendszámát rögzíteni fifike, de azt erőszakkal megakadályozták
A tranyó nem tudja kik rabolták el, Endre szerencsére igen
Az S22 értékhatáron felüli (500 ezer feletti :DD), így az 8 év letöltendő
Generali hitelrontás ismét
Útonállóknak nevezi az úriembereket :DD
Ez így rendben van
Tranyó a koncerten veszekedett vele, közben pedig kiraboltatta Endrét a trollokkal, jelenleg ebben van
Csá
Aug 19, 2022 12:34:59
banshee
(
x24)
Aug 19, 2022 12:35:44
x24)
Endre! Most akkor ki/mi után is mentél oda Rostás Szabikáékhoz? A szisza ér 500 ezret? Vagy én nyeméjtyem. Tudtommal 50.000 az értékhatár te igen hülye, alatta szabs. lakatosdr.eu/buntetougyekre-specializalodott-vedougyved/vagyon-elleni-buncselekmenyek/ Dehát mit is várhatunk egy jogilag kurva erős és potens (*pr*, pont mint a döglött pitonsz) fatászpikától?
Az a lopás, sikítás, rongálás, egyéb vagyon ellenik, rablásnál nincs értékhatár.
Már csak az hiányzik hogy a gyagyás az el nem veszett kulcsával csináljon egy kamu betörést hoty a tyrollok foltakh!
Mitokondrium
(
x7)
Aug 19, 2022 12:36:20
x7)
Endre, a kibaszott telefonodról forgatod a videót, amiben azt állítod, hogy ellopták a telefonodat. Ugye érted, hogy ha ezzel bemész a rendőrségre, egyenesen visznek a zárt osztályra?
nonsense
(
x1)
Aug 19, 2022 12:36:25
x1)
Ha te magad elrejted a dolgaidat és rablásért feljelentesz valakit az meg hatóság félrevezetése lesz, hogy a hamis vádról már ne is beszéljünk.
De persze mindenki tudja, hogy ez a feljelentéssel fenyegetősdi csak a cicakontroll eszköze mert te mindenről csak pofázni tudsz ha meg tenni kell valamit akkor felhívod anyádat, hogy segítsen és intézkedjen.
De persze mindenki tudja, hogy ez a feljelentéssel fenyegetősdi csak a cicakontroll eszköze mert te mindenről csak pofázni tudsz ha meg tenni kell valamit akkor felhívod anyádat, hogy segítsen és intézkedjen.
Érdeklődő
(
x6)
Aug 19, 2022 12:37:19
x6)
Endre, BRÉKING!!!!
A tollak az ellopott kulcsaidat odaadták Villámnak! Úton van hozzád, vedd fel a legszexibb fehérneműd!
A tollak az ellopott kulcsaidat odaadták Villámnak! Úton van hozzád, vedd fel a legszexibb fehérneműd!
kripli figyelő
(
x12)
Aug 19, 2022 12:37:51
x12)
Aug 19, 2022 12:37:51
Sodik vagyunk és nyelftanilag mindig pontosan fogalmazunk.Egyébként meg sok határon túli zsidó van aki külföldön diplomázott idegen nyelven vagy nem iskolában tanulta a nyelvet.Ehhez jobb ha hozzászoksz a snecológiai tanszék már nemzetközi hírnévre tett szert.Meg különben is asodinak ne mondják már meg holmi akadémikus zsidók hogyan írja le a szavakat. Aug 19, 2022 12:37:51
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2022 12:38:23
x39)
Mellesleg a szisza annyira volt feljelentést tenni, aznap reggel, mikor "ellopták" a cuccait, hogy tegnap fogalmazták a feljelentést :DDDDDDD
Már rég nincsenek meg az esetleges kamera felvételek :D
Már rég nincsenek meg az esetleges kamera felvételek :D
szörnyeteg
(
x3)
Aug 19, 2022 12:39:07
x3)
Endre, akkor most hétvégén várható egy újabb szegedi lábnyalogató kiruccanás?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 19, 2022 12:39:38
x10)
D_Dezső
(
x29)
Aug 19, 2022 12:40:09
x29)
Szenzációs a műsor :) Nagy riszpekt’ rBaliéknak!
Nem is a Sodika lenne, hogy miután kirakja a “én vatyok a ház uta” videót 3 órán belül az univerzum belenyomja a fejét a saját szarába.
Ezek a búcsúzú videók is gyönyörűek. Homokos sipákolás, nyüszítés, fogykos keménykedés majd újra csak a nyüszítés.
Nem is a Sodika lenne, hogy miután kirakja a “én vatyok a ház uta” videót 3 órán belül az univerzum belenyomja a fejét a saját szarába.
Ezek a búcsúzú videók is gyönyörűek. Homokos sipákolás, nyüszítés, fogykos keménykedés majd újra csak a nyüszítés.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 19, 2022 12:40:17
x15)
Endre!
Nem kellett volna bántanod Mercit, hanem szeretned.
Ott volt az alkalom de te agyba-főbe verted.
Nem kellett volna bántanod Mercit, hanem szeretned.
Ott volt az alkalom de te agyba-főbe verted.
Semper Snecifisz
(
x2)
Aug 19, 2022 12:40:21
x2)
Sodikám nem lesz itt Olivér meg társai disney film nézés úgy látom. Te pedofil geci.
"Az egész napomat elvette az idő..."
kripli figyelő
(
x12)
Aug 19, 2022 12:41:39
x12)
Mégis mit lopnának el?Pár guriga wc papírt meg az egynadrágot. Már csak az hiányzik hogy a gyagyás az el nem veszett kulcsával csináljon egy kamu betörést hoty a tyrollok foltakh!
trolléga
(
x30)
Aug 19, 2022 12:41:48
x30)
Endre! A linzi lakás kulcsait elhoztad már a kapitányságról? Ugye hogy nem? Senkit nem fogsz te fejlelenteni, ezzel mindenki tisztában van. Várőr urat is nevén nevezted, ott a papír, annak az ügynek is mi lett a vége? Te mászkálhattál bíróságra? Gyagyás fhasz!
Soderátor
Aug 19, 2022 12:41:53
Miért csinál ugy a Sodi mintha trollok tegnap este tudták volna meg a cimet Merci által? Már napok óta itt van a cim Sodi forumon, fórum érdeme hogy kiderült a cim, sodi és merci csak hinteket adott hozzá.
Aug 19, 2022 12:41:53
helytelenül író troll
Aug 19, 2022 12:42:13
ha érthető hogy mit akar mondani, akkor mindegy Aug 19, 2022 12:42:13
linziasztal
(
x3)
Aug 19, 2022 12:43:06
x3)
Erőszakos asodi, sodi!
Egy kisebbségi lmbtq személy bántani labanciában, aki az identitását keresi a nagyvilágban és szegény mindenhol el van nyomva? Egy Falco koncert volt az álma a férjednek, erre pedig pont e jeles alkalomból erőszakot alkalmazol?
Ejnye, ejnye.
Egy kisebbségi lmbtq személy bántani labanciában, aki az identitását keresi a nagyvilágban és szegény mindenhol el van nyomva? Egy Falco koncert volt az álma a férjednek, erre pedig pont e jeles alkalomból erőszakot alkalmazol?
Ejnye, ejnye.
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 19, 2022 12:43:59
x13)
Bocsi, dolgozok rajta. Sajna nekem sem volt erősségem a nyelvtan. Meg az sem segít hogy jó pár éve rövid mondatokban kommunikálok. :D
Trollul Madár
(
x15)
Aug 19, 2022 12:44:03
x15)
Endre!
Folyamatos lelki-testi terrorban tartottad Mercit.
Persze, hogy elmenekült.
Persze, hogy elmenekült.
linziasztal
(
x3)
Aug 19, 2022 12:44:35
x3)
Herr Kiss!
A kaució ugrott, de kellene a másik kulcs is, szerződés és főszabály szerint. Hol van?
Öhm, csuldigunk, öhhm polizei..öhm, ich. Áh faszom, ott van a kapitányságon. Kurva anyádat már. Szevaaasz.
A kaució ugrott, de kellene a másik kulcs is, szerződés és főszabály szerint. Hol van?
Öhm, csuldigunk, öhhm polizei..öhm, ich. Áh faszom, ott van a kapitányságon. Kurva anyádat már. Szevaaasz.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 19, 2022 12:45:21
x21)
Endre, nem az van hogy a herélt kandúrok nem szoktak verekedni az utcán? Ja várjál, nem is verekedett a herélt kandúr mással, saját magát sebesítette meg az arcoskodása közben. :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Aug 19, 2022 12:45:37
x5)
Pedig milyen szépen indult a tegnap este Endre, elmentetek a bécsi filmfesztiválra és megnéztetek egy 1994-es szimfónikus Falco koncertet,ami alatt te annyit ittál,hogy rájöttél,hogy erősebb vagy a Tibornál és itt kezdődtek a gondok,a Tibi tőled nem viseli el ezt,mert nem tart tőled, max az ilyen Villám féle fazonoktól viselné el,hogy uralkodjanak rajta,mert azoktól fosik,hogy agyonverik. Pedig milyen büszkén űltél a még a vetítés elején a kőműves segédmunkás fasziddal Endre,pont úgy mint az Andi Vajna annak idején a Vajna Timivel, annak is baseball sapka volt a fején és szivar lógott ki a szájából,mint neked tegnap, csak itt nem lett happy end,hanem inkább depy Endre..
KicsiNéző
(
x13)
Aug 19, 2022 12:45:58
x13)
Merci: "Ez mind miattad van Jutka, ha nem jössz ide ez nem történik"
Mondja a komlói rém miután a nagy törés zúzásban szétrúgott egy üveget, és szétbaszta a lábát.
Ezt a balfaszt.
Mondja a komlói rém miután a nagy törés zúzásban szétrúgott egy üveget, és szétbaszta a lábát.
Ezt a balfaszt.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 19, 2022 12:46:53
x13)
Tegnap nem csak sörike volt, hanem egy kis tudatmódosító is.Kár tagadnod endrus.
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 19, 2022 12:47:31
x4)
D-d-d-ö-ö-ö-ö-e-e-eee-e dadogós bevert képű gibbon a ház ura.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Andi
(
x13)
Aug 19, 2022 12:48:36
x13)
A kicsi zácslócskák azért mennek Merci csövescsicskító videójára?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
trolléga
(
x30)
Aug 19, 2022 12:48:48
x30)
Erőszakos asodi, sodi!
Ejnye, ejnye.
Ejnye, ejnye.
Azért mondom, ezzel is hatalmas ütőkártyát adott nekünk. Érdemes megnézni ezt a 2 videót annak aki esetleg még nem látta. Rájött hogy tud védekezni a tranyó ellen, egyből ment az örömködés. Mekkora egy féreg ez, mehetne ez is a miért nincsenek valódi rajongói szócikkbe, hogyan viselkedik (ismét) egy (szerinte) nővel a fifi.
trashvod.com/w/niJg7svpAZs9WvYYDzdo3G
trashvod.com/w/7r4S6gsuh5ffrc7vFqMWML
Ajjaj, sodi!
-
Aug 19, 2022 12:48:59
Endre!
Persze, hogy elmenekült.
Persze, hogy elmenekült.
írtam emailt neked
Aug 19, 2022 12:48:59
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 19, 2022 12:49:27
x19)
Ennyi mercike, csá.
Mától sodika az úr.
Kinek a fasza lekonyúl.
Mától sodika az úr.
Kinek a fasza lekonyúl.
nonsense
(
x1)
Aug 19, 2022 12:49:59
x1)
Tegnap nem csak sörike volt, hanem egy kis tudatmódosító is.Kár tagadnod endrus.
Dehát ez a hülye állat már 40 éve módosult tudattal él! :D
Cicas polos troll
Aug 19, 2022 12:50:12
fifi kutyus, csekkolj be ide:
findmymobile.samsung.com/
Aztán ha borsónál nagyobb tökeid vannak basszad ki a képet hol van most a telefonod.
Ezzel mindent piszonyíthatnál.
Ja, hogy nincs mit, éjtyem.
Balfasz geci, ki a faszom akar tőled bármit is, pláne nem egy fostos szar telefont, a trolloknak sokkal jobb van, piszony!
balek vagy és ostoba is
Na baszasd a képet, megvárom.
Oddsos troll: mekkora téttel rakhatok, hogy nem lesz ilyen kép?
findmymobile.samsung.com/
Aztán ha borsónál nagyobb tökeid vannak basszad ki a képet hol van most a telefonod.
Ezzel mindent piszonyíthatnál.
Ja, hogy nincs mit, éjtyem.
Balfasz geci, ki a faszom akar tőled bármit is, pláne nem egy fostos szar telefont, a trolloknak sokkal jobb van, piszony!
balek vagy és ostoba is
Na baszasd a képet, megvárom.
Oddsos troll: mekkora téttel rakhatok, hogy nem lesz ilyen kép?
Aug 19, 2022 12:50:12
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 19, 2022 12:50:25
x39)
Ennyi mercike, csá.
Mától sodika az úr.
Kinek a fasza lekonyúl.
Mától sodika az úr.
Kinek a fasza lekonyúl.
SoDi élete.
Rövidített kiadás!
egyik kutya - másik eb
Aug 19, 2022 12:51:11

Aug 19, 2022 12:51:11
Bejlin
(
x8)
Aug 19, 2022 12:51:16
x8)
Micsoda autista őrjöngések várhatűak még ma. Ha tippelnem kellene a gyagyás még ma vagy holnap megindul Pestre előkeríteni a tranyót
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
max5enutálnak
(
x47)
Aug 19, 2022 12:51:42
x47)
Showrunnernek: mit szólnál, ha jövő héten a tranyó és a varangy kimenne a pedofil zoknis flepnishez? endre addigra megint kurva magányos lesz, mindent megbocsát, viszont Tibi már nem akarja ezt a csodás kapcsolatot (ami csak nem tartott 3 hétig, MUHAHAHAHA), viszont nincs pénz és szállás, ezért mégis kimennének, ismét egy kommuna alakulna a 3 szörnyszülöttből. endre becsicskulna és azt mondaná, hogy nem akar kapcsolatot, lezárta, csak legyenek kint vele a csövesek, mert jobb, mint egyedül.
Na?
Na?
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2022 12:51:47
x136)
Sneci jöhetne már egy új flokk. Menj le sörért előtte, mert kell a folyadék.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 19, 2022 12:53:44
x13)
Merci: "Ápolónő vagyok, nem fogok elvérezni"
Ez egy ilyen passive skill, az (ál)ápolónőknek?
Ez egy ilyen passive skill, az (ál)ápolónőknek?
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 19, 2022 12:54:05
x6)
Endre, mikor is lesz a házasság amiről a héten szó volt?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az még terjedni fog, 1-2 nap még, mire teljesen kivirágzik.
Egyébként ezzel a flokkal megkezdődött a Kaufmann stílusú üzengetés.