Maradjunk annyiban, hogyha Tibikének lenne józan esze, nem Budapesten csövezne, hanem az osztrák határon belül. :) De már ez így is elég nagy segítség volt, tudom hogy olvassa a tranyó is a fórumot.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Valószínűleg a tranyót hallgatja út közben
Lagzi Lajcsit például szereti.
kikmakukk!?
Meg a cigányzenét
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
tavaly már próbálta, legnagyobb gond, hogy nem tud beszélni és nincsenek havarok..illetve, azért belefutott magyarokba, meg csövesekbe is, de valahogy nem mentek úgy a donétek sem...
jah, arról nem is beszélve, hogy rögtön az első héten megbaszták 50 euróra, mert közterületen vedelt...ott kicsit magasabb a tarifa :o)
ha akarna, találna munkát bentlakással; rengeteg vendégház hirdet; van, ahol kb. az egész csapat magyar...de aki nem akar, az nem akar...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szokta énekelni, hogy figaro itt - figaro ott, kb. ennyi.
www.youtube.com/watch?v=S5KlNYxP1bM
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A tranyó mindent akar, csak dolgozni nem. :D A munkalehetőségeket direkt nem említettem, mert úgysem akar elmenni dolgozni sehova; ő abban van, hogy a streamelésből akar megélni, mint az idióta hubbyja. RGL is csak azért van a híd alatt, mert "satanist / mask-fascist" faszságokban van, meg tipikus Fórizs-féle elmebeteg, amúgy lenne neki is a feje felett födém, sőt, télen sem kéne a cigányhintóban fagyoskodnia. Dehát, ezek a dolgok így vannak jól :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Baby shark-t is szívesen hallgat a gyernőtt csökevény szar, ezt ne felejtsük el. Táncol is rá.
Van neki zenei ízlése kérem xD
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
probalom elkepzelni a gyernottet a swingerben,amikor ahmedet kerdezi hebegve,hogy megfoghatja-e
contains language which some may find offensive
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
tudja egyébként, h jobban járna; talán az archive.org-on fent vannak a lájvok; ott beszélt róla, hogy milyen ellátásokat kapott az osztrák hajlesz szállón; tél előtt hazajött a Juciért, de utána már nem tudtak visszamenni, mert teltház volt; utána jött a Sodi....a többi már történelem :o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
úgy ropja a gyagyás, mint borat
és végülis pont annyira idegen neki is a világ
kissendrefarkas életét irigyellem
A seggébe.
babyshark + horst wessel lied-et felismeri
ha ezek mennek, másra nincs szükség
le vagy tiltva, kurva anyád
A végén tényleg elmegy az usába, és megskalpoltatja magát egy tagbaszakadt komancs ladyboyyal
🕎Endigame🕎
Előadja itt a nagy nácit nekünk, közben meg DDR Anthem van az előzményeiben, fogadni mernék :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
www.youtube.com/watch?v=7iOrrGqKoiQ
Azért megnézném a pedofil buzit, amint ezt előadja egy óvoda előtt vagy ahol bárhol sok gyerek van xD
Hééé rongyláb király, gyere-gyere-gyere visszahozzám.
:DDD
"Süsü, a sárkány örömében, hogy befogadták az emberek, mindenki helyett dolgozni kezd. Jól is mennek a dolgok mindaddig, amíg a munka nélkül maradt Sárkányfűárus kezdeményezésére meg nem alakul a Sárkányellátó Vállalat."
hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1rk%C3%A1nyell%C3%A1t%C3%B3_V%C3%A1llalat
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
17-18 táján linkelte egyszer hogy miket hallgat munka közben, nagyon szürreális módon ilyen nagyon régi kabaré nótákat, vagy nem is tudom a pontos megnevezésük, azt amit linkelt nem találtam de valami ilyesmire kell gondolni
youtu.be/EfYCBjQqfJ4?t=21
Ez tegnap volt, és egészen konkrétan nulla darab gazda és ugyanennyi traktor jelent meg a tüntetésen. :) Itt nem tudott volna krónikázni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Kabaré dalok XD Nekem is van egy-két quilty pleasure (https://youtu.be/kBNdkW4YYac) de azért nem ezek vannak az Apple Music playlistemben
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Igen, ilyen "csókolom a Gizike kiskezét" típusú Sas Józsis gagyinótákat hallgat.
Bruhaha! :D
Kár, pedig olyan lelkes lettem az ötlettol! :D
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
A tőled kapott ingyen sörnek, a legfinomabb része, a 25%-os zsidó kamat, amit szintén majd te fizetsz :)
Minden cseppje aranyat ér! Kedves egészségedre trolléga, endre is biztos ezt mondaná.
link a dalhoz:
youtube.com/watch?v=usA6QbuZlCs
biztos aranyos ártatlan dal lenne ez, de a bunkibankos fajtalankodás kapcsán elég sötét értelmet nyer
Énekel benne egy gyerek, hahó! Ráadásul a bácsi és a kisgyerek a fagyival összefüggésben folytat párbeszédet.
Két versszakot kiemelnék, ami vonzza az ilyen pedofil elmét:
"Öcsi, gyere csak ide!
Vállald el és legyél te az árus,
- Mondtam, hogy a bácsi biztos mágus.
Elmegyek egy órára, mert várnak.
- Nekiesek a vaníliának.
Estére itt leszek.
- Nyugodtan elmehet.
Akkor hát most megyek,
már tudom hol hűtöm le a szívemet.
Jéghideg, a fagyi jó hideg,
vannak csodák a forró nyárban.'
Illetve
"Na, itt vagyok már, öcsi.
Hogy ment a bolt, meséld el kis árus.
- Sajnos tudom, én nem vagyok mágus.
Mi van?
- És most megyek, mert régóta már várnak.
He, he, hé, hé, hé! Nyoma sincs itt a vaníliának.
- Elolvadt, az lehet.
Megetted mind, gyerek.
- Ette a nagy meleg.
Most aztán veled ugyan mit is tegyek?
Üsse kő, ez most már így eset,
vannak csodák a forró nyárban."
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
NSZKSZ! :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Az igazi alattomos gyáva féreg a kocsonya zsánere. Úgy érzi, hogy tanulhat tőle.
Tanult is: beszédfordulatokat, pofátlan hazudozást, haskörnyéki kamerabeállítást, szégyentelen óbégatást az utcán, felpörgetett alkoholizmust.
Nem lehet hamvasztás. Már régen eldőlt, hogy Endre deformált csontváza a Snecológiai Tanszék aulájában lesz kiállítva.
Ha feldobja a csámpás lábát, Golda két hónapig részeg lesz, végre megkönnyebülhet az öreg szocionista. Addig mi átvesszük a dögöt, és intézzük a dolgokat. Amikor Golda kijózanodik, majd kap egy termoszt homokkal, vagy mondjuk Tajgi hamvaival, aztán jóidő, ahogy az ikluenszerek mondják. :)
1.
-Kiállítani elrettentő példának mint Lenint.
2.
-Tűzre vele és a hamvaiba egy facsemete, hogy legyen valami haszna végre.
3.
-Kilőni a napba.
4.
-Odaadni Broninak, tegyen vele belátása szerint.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hát Endre végrendeletében két dolog lehet az egyik az,hogy a hamvait tegyék egy vékony sikosítós tubusra hajazó ddobozkába amit aztán a Tibcédesz feldug magának, a másik lehetőség,hogy a Tiborsz a hamvakat betekeri azt elszívja.
Bár lehet azt kérné,hogy szórják csak simán szét a hamvait egy homokos tengerparton..
4.
Én erre szavazok.
#50euro + kamatok
tuti uton van a pupos mert meg vilagosban forgatta a videot amit most rakott ki.
Menjen trágyának, beleszántani a földbe, hogy legalább a halálában legyen valami haszon, ha már az életében nem volt.
Szerintem szívja fel a hamvait Villám. Vagy májas. Majd lemeccselik.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Rendesen beleszédültem a végére
Én is ilyen vagyok!
mikbe fagy, majd mejszisza is dógozni fog....
Ifjabb Kaffka Tibor
Endre: kívánlak!!!
Az egyes ponthoz gólyáknak tananyag a "Bevezetés a mellékretardológiába I." szemináriumhoz:
www.youtube.com/watch?v=obCebCq5gGw
A trollok rákefélnek hogy K.E.F ellen áskálódnak :D
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ellopták a notebookját is a sziszának!
MacBook Pro 16"
USD: 3,499.00
eltemettük a mazdát, autó is kell:
elektromos dácsia ca. 22 000 Eur
A recskás zenei kultúrája: ASMR twnkboy nyökdécselés hangok (10 órás verzió)
ény nyem fatyok petyofil
Nyeméjtem, nyem tudok ugjani, ez egy szhaaaaar
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
iPhone 13 Pro Max 1TB 1830€
iPhone 13 Pro Max Leder Case mit MagSafe 65€
Externe MagSafe Batterie 109€
30W USB‑C Power Adapter 45€
AirPods Pro 279€
Apple Watch Series 7 729€
meg egy osmo mert kézben tartani a telefont nagyon igénytelen, a gyagyás is azt mondta
le vagy tiltva, kurva anyád
Na de mostmár tényleg hahó! A Sziszának még van egy több mint tíz éves, nagyon lassú tablete. Akkor már az is legyen Apple, 809 ojró.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
na de kérlek, a sziszának csakis a legjobbat
12,9" iPad Pro 2TB Wi-Fi + Cellular 2579€
Apple Pencil (2. Generation) 135€
Magic Keyboard für das 12,9" iPad Pro 399€
kissendrevagyok
Szerző:
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Aug 21, 2022 18:35:05
Válasz
(1)
x4)
Válasz
(1)
amúgy a gyagyás mi a fasznak teszi a fülébe azt a szart? sose láttuk még zenét hallgatni. tudunk egyáltalán valamit a zenei kultúrájáről?
A hangulat jóindulatú és tréfás
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2022 18:35:26
x21)
ez a hülye miért van olyanokban, hogy egy hajléktalannak kb. midenhez joga van, mondjuk EU-s tb kártyához is? :o)))
Maradjunk annyiban, hogyha Tibikének lenne józan esze, nem Budapesten csövezne, hanem az osztrák határon belül. :) De már ez így is elég nagy segítség volt, tudom hogy olvassa a tranyó is a fórumot.
LinziDöneres
Aug 21, 2022 18:38:39
amúgy a gyagyás mi a fasznak teszi a fülébe azt a szart? sose láttuk még zenét hallgatni. tudunk egyáltalán valamit a zenei kultúrájáről?
Valószínűleg a tranyót hallgatja út közben
Aug 21, 2022 18:38:39
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Aug 21, 2022 18:38:42
x2)
Puha Slag
(
x7)
Aug 21, 2022 18:39:29
x7)
Meg a cigányzenét
halászlé
(
x24)
Aug 21, 2022 18:40:20
x24)
tavaly már próbálta, legnagyobb gond, hogy nem tud beszélni és nincsenek havarok..illetve, azért belefutott magyarokba, meg csövesekbe is, de valahogy nem mentek úgy a donétek sem...
jah, arról nem is beszélve, hogy rögtön az első héten megbaszták 50 euróra, mert közterületen vedelt...ott kicsit magasabb a tarifa :o)
ha akarna, találna munkát bentlakással; rengeteg vendégház hirdet; van, ahol kb. az egész csapat magyar...de aki nem akar, az nem akar...
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 21, 2022 18:40:47
x1)
Trollul Madár
(
x15)
Aug 21, 2022 18:43:57
x15)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2022 18:45:33
x21)
A tranyó mindent akar, csak dolgozni nem. :D A munkalehetőségeket direkt nem említettem, mert úgysem akar elmenni dolgozni sehova; ő abban van, hogy a streamelésből akar megélni, mint az idióta hubbyja. RGL is csak azért van a híd alatt, mert "satanist / mask-fascist" faszságokban van, meg tipikus Fórizs-féle elmebeteg, amúgy lenne neki is a feje felett födém, sőt, télen sem kéne a cigányhintóban fagyoskodnia. Dehát, ezek a dolgok így vannak jól :)
horgász
(
x10)
Aug 21, 2022 18:46:26
x10)
Baby shark-t is szívesen hallgat a gyernőtt csökevény szar, ezt ne felejtsük el. Táncol is rá.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 21, 2022 18:47:27
x5)
probalom elkepzelni a gyernottet a swingerben,amikor ahmedet kerdezi hebegve,hogy megfoghatja-e
xray
(
x21)
Aug 21, 2022 18:47:38
x21)
Aug 21, 2022 18:47:38
Sneci a kurva anyád! Hogy a faszomba áll a füledbe az a fülhallgató, te idióta?! Legkozelebb majd erre is odafigyelsz.
legközelebb az orrába fogja dugni. Aug 21, 2022 18:47:38
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Aug 21, 2022 18:48:14
x5)
Hú bazdmeg Endre ez az utolsó vidi mi a fasz volt, az elején még arról loopol,hogy ő is szakításként értelmezi ezt a helyzetet a Tiborral, majd a közepén már azt mondja,hogy milyen kár,hogy nem lehet úniós egészségügyi kártyát kiváltani a Tibornak mert akkor ott Bécsben is kezeltethetné a harci sebesülését, majd megint ellent mond magának a gyagyás miszerint még se lenne jó ötlet mert a Tibor a nyelvet se beszéli, aztán a videó végén már megint arról beszél,hogy ha letelik a két hét és felépül a Tibi akkor lehet visszamehetne Bécsbe hozzá, majd a végén kiderül,hogy csak azért sajnálja Endre a szerelme sérülését,mert így az nem tud segíteni neki a dobozolásban költözésben és takarításban… ez már az autizmus csúcsa
halászlé
(
x24)
Aug 21, 2022 18:49:06
x24)
tudja egyébként, h jobban járna; talán az archive.org-on fent vannak a lájvok; ott beszélt róla, hogy milyen ellátásokat kapott az osztrák hajlesz szállón; tél előtt hazajött a Juciért, de utána már nem tudtak visszamenni, mert teltház volt; utána jött a Sodi....a többi már történelem :o))
gyagyás irigye
Aug 21, 2022 18:49:14
úgy ropja a gyagyás, mint borat
és végülis pont annyira idegen neki is a világ
Aug 21, 2022 18:49:14
Baxi
(
x2)
Aug 21, 2022 18:49:24
x2)
legközelebb az orrába fogja dugni.
A seggébe.
nemet mondtak
(
x4)
Aug 21, 2022 18:50:04
x4)
Most értettem meg a monokli lényegét... Ez Endre shaját megoldása a májkárosodása miatti szemkörnyéki sárgulásra. Ismét egy pofonegyszerű, mégis zseniális megoldás. Emelem kipám!
Lehet az őszülő halántékra is lesz valami megoldása a közeljövőben. A felrepedt fejbőr nagyon tud vérezni... Az majd elszínezi, nem kell ide hajfesték.
Lehet az őszülő halántékra is lesz valami megoldása a közeljövőben. A felrepedt fejbőr nagyon tud vérezni... Az majd elszínezi, nem kell ide hajfesték.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 21, 2022 18:51:06
x7)
Penzmento
(
x6)
Aug 21, 2022 18:55:18
x6)
Most értettem meg a monokli lényegét... Ez Endre shaját megoldása a májkárosodása miatti szemkörnyéki sárgulásra. Ismét egy pofonegyszerű, mégis zseniális megoldás. Emelem kipám!
A végén tényleg elmegy az usába, és megskalpoltatja magát egy tagbaszakadt komancs ladyboyyal
Pitonverő
(
x2)
Aug 21, 2022 18:56:10
x2)
Ratyító nem South Parkos figura, hanem a sárkányfűárus kufár a Süsü, a sárkányból. Tudod-e Gyagyás, hogy melyik nép fiai voltak a kufárok a középkorban? Annyit segítek, hogy nagyon nagy az orruk!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2022 18:56:26
x47)
Megnézve a tranyólive-ot, látszik rajta, hogy érzelmileg teljesen össze van törve. Megviselte endre szakítása, depressziós, öngyilkos akar lenni, nem találja a helyét a világban. Ilyen rossz állapotban még soha nem láttam.
endre, most légy erős, ne engedj az érzelmi zsarolásnak! Csak vissza akar menni hozzád, mert nem tud a szerelmed nélkül létezni!
TE KIKÚRT BALFASZ, SENKINEK NEM KELLESZ :DDDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
endre, most légy erős, ne engedj az érzelmi zsarolásnak! Csak vissza akar menni hozzád, mert nem tud a szerelmed nélkül létezni!
TE KIKÚRT BALFASZ, SENKINEK NEM KELLESZ :DDDD
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2022 18:56:35
x21)
Előadja itt a nagy nácit nekünk, közben meg DDR Anthem van az előzményeiben, fogadni mernék :D
hegesztőnő
(
x3)
Aug 21, 2022 18:57:52
x3)
[quote=Pitonverő]Ratyító nem South Parkos figura, hanem a sárkányfűárus kufár a Süsü, a sárkányból. Tudod-e Gyagyás, hogy melyik nép fiai voltak a kufárok a középkorban? Annyit segítek, hogy nagyon nagy az orruk!
a profilkép már rég foglalt!
horgász
(
x10)
Aug 21, 2022 19:00:01
x10)
www.youtube.com/watch?v=7iOrrGqKoiQ
Azért megnézném a pedofil buzit, amint ezt előadja egy óvoda előtt vagy ahol bárhol sok gyerek van xD
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 21, 2022 19:00:28
x1)
Hééé rongyláb király, gyere-gyere-gyere visszahozzám.
Klohek
(
x12)
Aug 21, 2022 19:05:26
x12)
Nahát endre, nézd csak milyen vicces, és igazságos, is az univerzum?!
Ezt bizony te vetted, bár nem hiszem, hogy avval a szándékkel, hogy troll igya meg, de hát sodi tervez, jahve végez..
Adtam is neked, és kaptam is tőled, ez így rendben is van!.. :) kösz
A tőled kapott ingyen sörnek, a legfinomabb része, a 255-os zsidó kamat, amit szintén majd te fizetsz :)

Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ezt bizony te vetted, bár nem hiszem, hogy avval a szándékkel, hogy troll igya meg, de hát sodi tervez, jahve végez..
Adtam is neked, és kaptam is tőled, ez így rendben is van!.. :) kösz
A tőled kapott ingyen sörnek, a legfinomabb része, a 255-os zsidó kamat, amit szintén majd te fizetsz :)

Pitonverő
(
x2)
Aug 21, 2022 19:05:38
x2)
[quote=Pitonverő]Ratyító nem South Parkos figura, hanem a sárkányfűárus kufár a Süsü, a sárkányból. Tudod-e Gyagyás, hogy melyik nép fiai voltak a kufárok a középkorban? Annyit segítek, hogy nagyon nagy az orruk!
"Süsü, a sárkány örömében, hogy befogadták az emberek, mindenki helyett dolgozni kezd. Jól is mennek a dolgok mindaddig, amíg a munka nélkül maradt Sárkányfűárus kezdeményezésére meg nem alakul a Sárkányellátó Vállalat."
hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1rk%C3%A1nyell%C3%A1t%C3%B3_V%C3%A1llalat
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 21, 2022 19:08:58
x1)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 21, 2022 19:20:00
x5)
Endre mikor ér a keletibe?
Kanos Aggastyán
Aug 21, 2022 19:21:41
www.agrarszektor.hu/agrarpenzek/20220820/magyarorszagon-is-elkezdodott-a-tuntetes-a-fovaros-fele-tartanak-a-gazdak-40284
Endre!
Tessék megindulni krónikázni!
Retardtünti és hőbörgés a láthatáron.
Nosztalgikus hangulat egy 2006-os nemzethy hősnek!
A parasztok állítólag megindultak Budapestre, nyilván szokás szerint azt követelőzik, hogy az alkalmatlan életüket mások pénzéből pótolják ki.
Érdemes lenne a város határában indítani a köszfetyítyést, remélhetőleg ott fogják a koszos csürhét végigverni gumibottal!
Foschná!
Endre!
A parasztok állítólag megindultak Budapestre, nyilván szokás szerint azt követelőzik, hogy az alkalmatlan életüket mások pénzéből pótolják ki.
Érdemes lenne a város határában indítani a köszfetyítyést, remélhetőleg ott fogják a koszos csürhét végigverni gumibottal!
Foschná!
Aug 21, 2022 19:21:41
Alienpörkölt
Aug 21, 2022 19:25:56
17-18 táján linkelte egyszer hogy miket hallgat munka közben, nagyon szürreális módon ilyen nagyon régi kabaré nótákat, vagy nem is tudom a pontos megnevezésük, azt amit linkelt nem találtam de valami ilyesmire kell gondolni
Aug 21, 2022 19:25:56
Karib
(
x10)
Aug 21, 2022 19:28:44
x10)
www.agrarszektor.hu/agrarpenzek/20220820/magyarorszagon-is-elkezdodott-a-tuntetes-a-fovaros-fele-tartanak-a-gazdak-40284
Endre!
Foschná!
Endre!
Foschná!
Ez tegnap volt, és egészen konkrétan nulla darab gazda és ugyanennyi traktor jelent meg a tüntetésen. :) Itt nem tudott volna krónikázni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2022 19:28:47
x21)
Kabaré dalok XD Nekem is van egy-két quilty pleasure (https://youtu.be/kBNdkW4YYac) de azért nem ezek vannak az Apple Music playlistemben
Pitonverő
(
x2)
Aug 21, 2022 19:28:59
x2)
Igen, ilyen "csókolom a Gizike kiskezét" típusú Sas Józsis gagyinótákat hallgat.
Brit tudóscsoport
Aug 21, 2022 19:29:36
Farkas úr, jelentjük kérésére megtaláltuk a Kaffka Mercédesz nevű úr lábából kiszakadt húscafatot és elkezdtük a belőle kivont DNS segítségével a klónozási folyamatot, amint az eljárás sikerül értesítjük és megegyezhetünk egy tisztességes ajánlatban,vagyis miénk a hírnév és öné lesz a klónozott példány.
Aug 21, 2022 19:29:36
Kanos Aggastyán
Aug 21, 2022 19:31:05
Bruhaha! :D
Kár, pedig olyan lelkes lettem az ötlettol! :D
Aug 21, 2022 19:31:05
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2022 19:32:52
x47)
Azért jó lenne ha feljönne 100 traki ez a balfasz meg kimenne okoskodni és befordulna az egyik alá.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kanos Aggastyán
Aug 21, 2022 19:33:35
Endre, tudod mi a durva?
Ha a leginkább rossz szándékú trolltanácsokat fogadtad volna meg, akkor sokkal boldogabb életed lenne a mostaninàl!
Szavakat sem találok arra, amit csinálsz!
Ha a leginkább rossz szándékú trolltanácsokat fogadtad volna meg, akkor sokkal boldogabb életed lenne a mostaninàl!
Szavakat sem találok arra, amit csinálsz!
Aug 21, 2022 19:33:35
Alienpörkölt
Aug 21, 2022 19:37:39
na megtaláltam az egyiket, a másik egy két órás mix volt de azt már töröltette a katona józsef színház:

link a dalhoz:
www.youtube.com/watch?v=usA6QbuZlCs
biztos aranyos ártatlan dal lenne ez, de a bunkibankos fajtalankodás kapcsán elég sötét értelmet nyer

link a dalhoz:
www.youtube.com/watch?v=usA6QbuZlCs
Aug 21, 2022 19:37:39
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 21, 2022 19:41:56
x6)
A tőled kapott ingyen sörnek, a legfinomabb része, a 25%-os zsidó kamat, amit szintén majd te fizetsz :)
horgász
(
x10)
Aug 21, 2022 19:44:31
x10)
Baszdmeg én ezt már tényleg nem hiszem el xD
Bincsenek véletlenek!

Bincsenek véletlenek!

pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 21, 2022 19:44:34
x5)
Remelem endre vettel csokit szegeny tibornak,mert elazott kivul belul rettenetesen.
egyebkent is okj-s apolono atkoti sajat magat szerintem,meg a varratszedes se bonyolult dolog,egy ollo kell hozza mas nem.
egyebkent is okj-s apolono atkoti sajat magat szerintem,meg a varratszedes se bonyolult dolog,egy ollo kell hozza mas nem.
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 21, 2022 19:46:05
x4)
link a dalhoz:
youtube.com/watch?v=usA6QbuZlCs
Énekel benne egy gyerek, hahó! Ráadásul a bácsi és a kisgyerek a fagyival összefüggésben folytat párbeszédet.
Két versszakot kiemelnék, ami vonzza az ilyen pedofil elmét:
"Öcsi, gyere csak ide!
Vállald el és legyél te az árus,
- Mondtam, hogy a bácsi biztos mágus.
Elmegyek egy órára, mert várnak.
- Nekiesek a vaníliának.
Estére itt leszek.
- Nyugodtan elmehet.
Akkor hát most megyek,
már tudom hol hűtöm le a szívemet.
Jéghideg, a fagyi jó hideg,
vannak csodák a forró nyárban.'
Illetve
"Na, itt vagyok már, öcsi.
Hogy ment a bolt, meséld el kis árus.
- Sajnos tudom, én nem vagyok mágus.
Mi van?
- És most megyek, mert régóta már várnak.
He, he, hé, hé, hé! Nyoma sincs itt a vaníliának.
- Elolvadt, az lehet.
Megetted mind, gyerek.
- Ette a nagy meleg.
Most aztán veled ugyan mit is tegyek?
Üsse kő, ez most már így eset,
vannak csodák a forró nyárban."
Klohek
(
x12)
Aug 21, 2022 19:46:10
x12)
Minden cseppje aranyat ér! Kedves egészségedre trolléga, endre is biztos ezt mondaná.
NSZKSZ! :)
rMáté
Aug 21, 2022 19:53:47
Mi történt Endre, a rágalmazási perből, vagy abból kezdtél el kihátrálni, hogy fel akartál bérelni skinheadeket, hogy megnyomorítsanak / megöljenek?
Erkölcsi győzelmet így szerinted ki fog aratni ezek után? :)
Erkölcsi győzelmet így szerinted ki fog aratni ezek után? :)
Aug 21, 2022 19:53:47
Aug 21, 2022 19:56:58
Ejnye Géza, ez nem volt szép, hogy ártatlan embereket mártasz be Endrusnak vélt, vagy valós előnyök miatt.
Simized a púpot ezt vehetjük úgy?
Simized a púpot ezt vehetjük úgy?
Aug 21, 2022 19:56:58
Az igazság
Aug 21, 2022 19:58:56
A zugügyvéd zsidó kurva anyjával jártak egy kört, hogy a rágalmazás és a videós bizonyítékok arról, hogy megtámadta az ott lévő úriembereket mennyire gáz és inkább privátolta az érintett videókat amikkel kapcsolatban hitelrontás miatt meg is fogják baszni a recskást.
Aug 21, 2022 19:58:56
KicsiNéző
(
x13)
Aug 21, 2022 19:59:56
x13)
A cica személyiségéről mindent elmond egyébként az, ami a mai liveban volt.
Szóltak neki (többször) idős hölgyek, hogy légyszíves arrébb cigizzen már, mert zavarja őket a füst (az egyik asztmás volt).
Amikor már harmadjára szóltak, akkor végre elhúzott onnan, de előtte szóba elegyedett velük, és ment az, hogy:
"Jajj hát én is megértem, én is asztmás vagyok"
"De aranyos a cica!"
"További jó egészséget!"
Aztán amint kicsit arrébb ment, akkor meg ment a
"Vén buznyákok" meg "a kurva anyjukat, menjenek arrébb ők"
Szóltak neki (többször) idős hölgyek, hogy légyszíves arrébb cigizzen már, mert zavarja őket a füst (az egyik asztmás volt).
Amikor már harmadjára szóltak, akkor végre elhúzott onnan, de előtte szóba elegyedett velük, és ment az, hogy:
"De aranyos a cica!"
"További jó egészséget!"
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Aug 21, 2022 20:06:39
x5)
Tisztelt Tanszék!
Ha a gyagyás geci feldobja a talpát -ami lássuk be hamarosan bekövetkezik-, akkor szerintetek mit kellene tenni a földi maradványaival?
Nyilván lesz egy szertartás ahol kiröhöghetjük, eddig rendben van. De mi legyen a matériával?
Hamvasztás esetén arra gondoltam, hogy el lehetne vinni valamelyik shörgyárba, és ott szétszórni a korcsot a lobbyban, vagy ilyesmi. Egyben úgysem lesz eltemetve, hiszen ő mínuszban van, golda nyilván leszarja a hülye fiacskáját, és itt ki is merült a "szerettei" listája.
Mit gondoltok?
Na tejhabosítás, csá.
Ha a gyagyás geci feldobja a talpát -ami lássuk be hamarosan bekövetkezik-, akkor szerintetek mit kellene tenni a földi maradványaival?
Nyilván lesz egy szertartás ahol kiröhöghetjük, eddig rendben van. De mi legyen a matériával?
Hamvasztás esetén arra gondoltam, hogy el lehetne vinni valamelyik shörgyárba, és ott szétszórni a korcsot a lobbyban, vagy ilyesmi. Egyben úgysem lesz eltemetve, hiszen ő mínuszban van, golda nyilván leszarja a hülye fiacskáját, és itt ki is merült a "szerettei" listája.
Mit gondoltok?
ascites
(
x57)
Aug 21, 2022 20:09:36
x57)
"De aranyos a cica!"
"További jó egészséget!"
"De aranyos a cica!"
"További jó egészséget!"
Az igazi alattomos gyáva féreg a kocsonya zsánere. Úgy érzi, hogy tanulhat tőle.
Tanult is: beszédfordulatokat, pofátlan hazudozást, haskörnyéki kamerabeállítást, szégyentelen óbégatást az utcán, felpörgetett alkoholizmust.
Érdeklődő
(
x6)
Aug 21, 2022 20:11:30
x6)
Tisztelt Tanszék!
Mit gondoltok?
Mit gondoltok?
Nem lehet hamvasztás. Már régen eldőlt, hogy Endre deformált csontváza a Snecológiai Tanszék aulájában lesz kiállítva.
Ha feldobja a csámpás lábát, Golda két hónapig részeg lesz, végre megkönnyebülhet az öreg szocionista. Addig mi átvesszük a dögöt, és intézzük a dolgokat. Amikor Golda kijózanodik, majd kap egy termoszt homokkal, vagy mondjuk Tajgi hamvaival, aztán jóidő, ahogy az ikluenszerek mondják. :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 21, 2022 20:11:46
x39)
Tisztelt Tanszék!
Mit gondoltok?
Mit gondoltok?
1.
-Kiállítani elrettentő példának mint Lenint.
2.
-Tűzre vele és a hamvaiba egy facsemete, hogy legyen valami haszna végre.
3.
-Kilőni a napba.
4.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 21, 2022 20:12:18
x13)
Új flokk a gyagyástól, hogy levette a videókat (gesztust gyakorol)
Ha érdemben tud kommunikálni a cicával, akkor nem loopol róla.
Értsd: Zsarolás
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Aug 21, 2022 20:13:21
x5)
Tisztelt Tanszék!
Mit gondoltok?
Mit gondoltok?
Hát Endre végrendeletében két dolog lehet az egyik az,hogy a hamvait tegyék egy vékony sikosítós tubusra hajazó ddobozkába amit aztán a Tibcédesz feldug magának, a másik lehetőség,hogy a Tiborsz a hamvakat betekeri azt elszívja.
Bár lehet azt kérné,hogy szórják csak simán szét a hamvait egy homokos tengerparton..
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 21, 2022 20:13:50
x5)
4.
Én erre szavazok.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 21, 2022 20:14:16
x5)
Új flokk a gyagyástól, hogy levette a videókat (gesztust gyakorol)
tuti uton van a pupos mert meg vilagosban forgatta a videot amit most rakott ki.
rBali
(
x24)
Aug 21, 2022 20:14:23
x24)
Én lefőzném ágyas pálinkának a gyagyás hulláját. Komoly cefre anyag a gyagyás
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
horgász
(
x10)
Aug 21, 2022 20:14:43
x10)
Tisztelt Tanszék!
Mit gondoltok?
Mit gondoltok?
Menjen trágyának, beleszántani a földbe, hogy legalább a halálában legyen valami haszon, ha már az életében nem volt.
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 21, 2022 20:14:49
x11)
Tisztelt Tanszék!
Mit gondoltok?
Mit gondoltok?
Szerintem szívja fel a hamvait Villám. Vagy májas. Majd lemeccselik.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 21, 2022 20:15:04
x15)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 21, 2022 20:16:02
x39)
Endre!
Szedd le a trashvod.com -ról is a videókat!
Szedd le a trashvod.com -ról is a videókat!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Aug 21, 2022 20:16:41
x6)
Szerencsére ez az utolsó Tibcédeszes videó nem de?
Hetyetye ne ezt ne.
Karib
(
x10)
Aug 21, 2022 20:17:55
x10)
Nagyon jó az új flokk. Púp annyira meg van reccsenve, hogy kényszeresen körbe-körbe járkál a lakásban. 2 perc alatt 5 kört ment, ha jól számoltam.
halászlé
(
x24)
Aug 21, 2022 20:18:30
x24)
na feléledt a ravatalról; lehet készíteni a popcornokat, indul a következő évad!
púpom! mit értetlenkedsz arról, hogy elindultak a sziszáért? ezzel nagyon megalázod ám...nem tartod annyira értékesnek, hogy bárki is megpróbálja megmenteni tőled??? vannak ám még jó emberek!
meg mondjuk neked fogalmad sincs a barátságról sem; kééépzeld, vannak ilyen barátok, akik az éjszaka közepén is megindulnak!
púpom! mit értetlenkedsz arról, hogy elindultak a sziszáért? ezzel nagyon megalázod ám...nem tartod annyira értékesnek, hogy bárki is megpróbálja megmenteni tőled??? vannak ám még jó emberek!
meg mondjuk neked fogalmad sincs a barátságról sem; kééépzeld, vannak ilyen barátok, akik az éjszaka közepén is megindulnak!
balazs3
Aug 21, 2022 20:19:02
Nagyon jó az új flokk. Púp annyira meg van reccsenve, hogy kényszeresen körbe-körbe járkál a lakásban. 2 perc alatt 5 kört ment, ha jól számoltam.
Rendesen beleszédültem a végére
Aug 21, 2022 20:19:02
Vahúr
Aug 21, 2022 20:20:21
akik az éjszaka közepén is megindulnak!
Ából bébe!Én is ilyen vagyok!
Aug 21, 2022 20:20:21
Melócsás Troll
Aug 21, 2022 20:20:36
Endre többen kérdezik hogy ott a "Belügyminisztériumban" elég lesz-e neked az éves 40.600 EUR alapfizetés? Vagy majd hozzá auti-matekozod a nemlétező bónuszokat és a fejedben megint másfélmillió fütyis szenyor leszel?
Aug 21, 2022 20:20:36
Éjfél
Aug 21, 2022 20:20:47
Hm... Megreccsent SoDI a Sodi. Milyen érzés hogy még egy tranyót sem vagy képes megtartani, és még azt is menekíteni kell tőled te senior pedo?
Aug 21, 2022 20:20:47
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Aug 21, 2022 20:21:09
x5)
Ha néha napján bárki is úgyérezné,hogy az élete értelmetlen és magányos, annak csak elég megnéznie ahogy ez a szerencsétlen deformálódott zsidó gyernőtt ketkézzel kapkod egy hajléktalan alkoholista befosós behugyozós agresszív átoperált fasziért,mert már csak ennyi maradt neki, semmi de semmi más nincs már neki az életben mindenki rühelli még a saját anyja is…
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 21, 2022 20:21:52
x39)
Gyagyás, te isten barma!
Egész nap ugyanazt loopoltad és tegnap is. Újra és újra hülyét csinálsz magadból.
Egy tiszta pillanatodban meg bepánikolsz és nem leszeded a videókat, nyelftynilag, Egészen pontosan "nyem nyilvánossá" teszed őket!
El mondom neked te Youtube streamer, full szar programozó, hogy linkről az összes elérhető.
Te világi balfasz!
Azt szeretném kérni, hogy rajzold le színes ceruzával, te hogy élted meg az elmúlt napokat, mert azok az emberek akik nem tagadják a valóságot, szerintem teljesen mást láttak/hallottak.
Hátha így megértenénk végre SoDi képzelet béli birodalmát!
Idióta!
Egész nap ugyanazt loopoltad és tegnap is. Újra és újra hülyét csinálsz magadból.
Egy tiszta pillanatodban meg bepánikolsz és nem leszeded a videókat, nyelftynilag, Egészen pontosan "nyem nyilvánossá" teszed őket!
El mondom neked te Youtube streamer, full szar programozó, hogy linkről az összes elérhető.
Te világi balfasz!
Azt szeretném kérni, hogy rajzold le színes ceruzával, te hogy élted meg az elmúlt napokat, mert azok az emberek akik nem tagadják a valóságot, szerintem teljesen mást láttak/hallottak.
Hátha így megértenénk végre SoDi képzelet béli birodalmát!
Idióta!
halászlé
(
x24)
Aug 21, 2022 20:22:08
x24)
Endre többen kérdezik hogy ott a "Belügyminisztériumban" elég lesz-e neked az éves 40.600 EUR alapfizetés? Vagy majd hozzá auti-matekozod a nemlétező bónuszokat és a fejedben megint másfélmillió fütyis szenyor leszel?
mikbe fagy, majd mejszisza is dógozni fog....
féregnyulvány
(
x7)
Aug 21, 2022 20:22:45
x7)
mikor lesz mario?
Andi
(
x13)
Aug 21, 2022 20:23:27
x13)
Endre, egyszer legyél őszinte, és áruld el, hogy eddig hányszor verted ki Józsira.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Merszédesz Kaffka
Aug 21, 2022 20:23:39
Endre álljál már le bazdmeg, megmondtam,hogy nem megyek vissza hozzád ne is loopolj rólam többet, ha mégegyszer kimondod a nevem megjelenek nálad és szétrúgom az összes üveget és tükröt a házban
Aug 21, 2022 20:23:39
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 21, 2022 20:23:47
x19)
Szerintem ha endre meghal akkor hamvasszuk el és adjuk oda bartosnak a hamvait aki vagy megeszi vagy elszívja.
De kolbászba is tölthetjük, azt is megeszi a bartos.
Mindegy.
De kolbászba is tölthetjük, azt is megeszi a bartos.
Mindegy.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 21, 2022 20:25:10
x48)
gesztus = péküljünk ki
kissendrevagyok
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 21, 2022 20:25:23
x4)
Sodi, azt SHIKERként éled meg, hogy a tanszéki archiválók egyre többen vannak? Mert mi SHIKERként tekintünk erre. :)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Endre
Aug 21, 2022 20:34:14
Endre álljál már le bazdmeg, megmondtam,hogy nem megyek vissza hozzád ne is loopolj rólam többet, ha mégegyszer kimondod a nevem megjelenek nálad és szétrúgom az összes üveget és tükröt a házban
Ifjabb Kaffka Tibor
Aug 21, 2022 20:34:14
halászlé
(
x24)
Aug 21, 2022 20:36:05
x24)
Endre: kívánlak!!!
Taxi
Aug 21, 2022 20:36:12
Endre, te egy rossz ratyi vagy.
De......
Van róla fogalmad, hogy a sodika fórum, trolljai, akik egy "heterogén közeg akik befogadoak" ahogyan fogalmaznál .
Mondjuk a Chabad Luvavitch, vagy egy ultra ortodox klán, mit művelne veled a szent földön?
Azok megennének téged apám.
Hogy állnak a pénzügyeid apám? Normális vagy te?
De......
Van róla fogalmad, hogy a sodika fórum, trolljai, akik egy "heterogén közeg akik befogadoak" ahogyan fogalmaznál .
Mondjuk a Chabad Luvavitch, vagy egy ultra ortodox klán, mit művelne veled a szent földön?
Azok megennének téged apám.
Hogy állnak a pénzügyeid apám? Normális vagy te?
Aug 21, 2022 20:36:12
Dörpepúp
(
x7)
Aug 21, 2022 20:36:28
x7)
Én azt javaslom, hogy a korcs hulláját adjuk el a darkweben valami hasonló aberráltnak mint ő, aztán az így befolyó összeget utaljuk egy méhnyakrákos nőket támogató alapítványnak.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Hahó
(
x136)
Aug 21, 2022 20:40:07
x136)
két terv van miután a hullájával miután végeztünk vele a ducatoban:
1. leúsztatjuk a dunán (paksig)
2. megetetjük a disznókkal
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hahó
(
x136)
Aug 21, 2022 20:40:30
x136)
- 1 miután
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
MaxPayne
(
x24)
Aug 21, 2022 20:43:00
x24)
“Nem loopolok rola” - folyamat rola loopolok
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tanszéki TO-s
Aug 21, 2022 20:43:44
két terv van miután a hullájával miután végeztünk vele a ducatoban:
Az egyes ponthoz gólyáknak tananyag a "Bevezetés a mellékretardológiába I." szemináriumhoz:
www.youtube.com/watch?v=obCebCq5gGw
Aug 21, 2022 20:43:44
még éltet a remény
(
x1)
Aug 21, 2022 20:43:53
x1)
Budaházy Györgynek meséld már el Sodi,hogy vettél egy dildót,amit Tibor seggébe akarsz betuszkolni! Meg farokgyűrűt,hogy tovább kúrhasd a swingerbe, meg megígértetted vele,hogy majd előtted feldug magának mindent.
Szerintem ezt nem fogja 100% osan keresztényi és hetero dolognak tartani.
Taot!
Szerintem ezt nem fogja 100% osan keresztényi és hetero dolognak tartani.
gyagyás irigye
Aug 21, 2022 20:50:29
va.media.tumblr.com/tumblr_rgzaheoDPp1zx5ty4.mp4
kémeink jelentették, hogy gyagyás befogagott egy kutyát, mióta otthagyta merci, hogy ne legyen olyan magányos
kissendrefarkas életét irigyellem
kémeink jelentették, hogy gyagyás befogagott egy kutyát, mióta otthagyta merci, hogy ne legyen olyan magányos
Aug 21, 2022 20:50:29
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 21, 2022 20:50:43
x6)
youtube.com/watch?v=obCebCq5gGw
youtube.com/watch?v=obCebCq5gGw
A trollok rákefélnek hogy K.E.F ellen áskálódnak :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2022 20:53:27
x21)
Endre, ismerd el, hogy elképzelted, ahogy a Jószi megkurja a Jutkát a csövestanyán, és erre ki tudod nagynehezen verni a félmerev faszod
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Karib
(
x10)
Aug 21, 2022 20:54:18
x10)
Ha nem is sír, de valami emlékhely csak kellene majd neki, hogy legyen mit lehugyozni, leszarni a trolloknak.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 21, 2022 20:55:13
x48)
Tranyó!!!
Te is tudod, hogy ebből a péküljünk ki dologból anyagi hasznot is lehetne kovácsolni. Mondom a listát, hogy mit kérjél a gyagyástól, mert már kurvára unjuk a pislogó pixeles adásokat. Amíg ezek nincsenek meg addig javaslom a fizikai depriváció fenntartását.
AirPods Pro 279€
kissendrevagyok
Te is tudod, hogy ebből a péküljünk ki dologból anyagi hasznot is lehetne kovácsolni. Mondom a listát, hogy mit kérjél a gyagyástól, mert már kurvára unjuk a pislogó pixeles adásokat. Amíg ezek nincsenek meg addig javaslom a fizikai depriváció fenntartását.
AirPods Pro 279€
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 21, 2022 20:59:56
x6)
Tranyó!!!
AirPods Pro 279€
AirPods Pro 279€
MacBook Pro 16"
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Aug 21, 2022 21:02:28
x8)
Gyagyás buzeráns, most hogy így ráérsz, a Doom ethernalt, nem akarod végre végig játszani?
Kivancsi lennék, meddig jutnál, a mostani mentális képességeiddel:-D
halászlé
(
x24)
Aug 21, 2022 21:03:29
x24)
MacBook Pro 16"
MacBook Pro 16"
eltemettük a mazdát, autó is kell:
elektromos dácsia ca. 22 000 Eur
Aranyos Áron
Aug 21, 2022 21:05:33
A recskás zenei kultúrája: ASMR twnkboy nyökdécselés hangok (10 órás verzió)
Aug 21, 2022 21:05:33
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2022 21:09:19
x21)
Gyagyás buzeráns, most hogy így ráérsz, a Doom ethernalt, nem akarod végre végig játszani?
Nyeméjtem, nyem tudok ugjani, ez egy szhaaaaar
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 21, 2022 21:11:11
x7)
AirPods Pro 279€
meg egy osmo mert kézben tartani a telefont nagyon igénytelen, a gyagyás is azt mondta
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2022 21:12:51
x21)
MacBook Pro 16"
MacBook Pro 16"
Na de mostmár tényleg hahó! A Sziszának még van egy több mint tíz éves, nagyon lassú tablete. Akkor már az is legyen Apple, 809 ojró.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 21, 2022 21:15:47
x48)
na de kérlek, a sziszának csakis a legjobbat
12,9" iPad Pro 2TB Wi-Fi + Cellular 2579€
Apple Pencil (2. Generation) 135€
Magic Keyboard für das 12,9" iPad Pro 399€
76 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™