Most mit vagy ilyen?!
Heteró buzi pedó a hős asodi, sodi!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Tranyó, meg egy dupla csel kellett, hogy ide érjen..:)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Olyan mint ha az ellenseged nojet megdugtad volna.De itt tudjuk ez nem jatszik.Ütve lett az auti generator
Punszisza a lekjopp!
Nem tartom valószínűleg, Decemberre ebben az ütemben bedől a kártyavár és jóesetben a fűtetlen Újszászi macskaólban loopol majd és mindenki hibás lesz csak ő nem. Amint elfogy a pénz az összes lumpen trash kihátrál és még nagyobb leszart róka lesz a fatászpika.
Beszállhatok?
(zsidókamat is ketyeg rajta)
Dzsinééééé
Tibi kedvenc száma:
Mékkééénj, áátóvánná méékkénj
Kussolj, Te rossz faaaasz!!
Ez a buzi tranyó is csak annyit tud Falco művészetéről, hogy sörre nyomtatták a nevét és arcát meg hogy dzsinéj...
Forog a sírjában.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ahogy láttam az is csak a vetítéshez közeledve és arra készülődve esett le neki, hogy a művészúr már lassan 25 éve halott.
"Élőkoncert" és hasonló idézetekből kiindulva...
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Neem, tudta. Tervezte a temetolatogatast is. De inkabb akcios billas ottakringerek elott rotta le kegyeletet.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Direkt sérült le a szutyok szisza. Nem akar segíteni, azt ezért szervezte a műbalhét a koncin, meg az rCsaládos telefon+kulcslopást, meg az ablak verést is. Csak hogy elkerülje a cipekedést. Éjtem máj.
Belájvoztál, te mocskostetügeci?
Nagyon is, NSZKSZ! Pótolva.
trashvod.com/w/aJgiBMhpazJn9EJGXPr1e6
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
naty a fütyim. irigykedsz troll?
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Ketyerüt ittam, nem vagyok alkoholyista, höhöhöhö
Először is NSZKSZ a hogyvoltokért. Én 99%-ba előnybe részesítem a videós anyagokat a szöveges anyagokkal szembe de a gyagyásnál lassan ez is megfordul esetembe. Lassan már tényleg kínszenvedés lesz akár egy 2 perces flokját is megnézni. Ezért jók ezek a hogyvoltok. Egyszerűen hihetetlen menyire életképtelen balfasz lett belőle 40 éves korára.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hatalmas!! :D
Itt forgatják a gyagyás karácsony második részét remélem.
Veja nyényivel is mi lett miután feladta neked a vonatra a monitort. Gyakorlatilag halálra ítéleted anyádat.
Ingatkanügyek
nincs szégyenérzete, ez a szuperképessége
Ez egy jól fésült Villám-portré a dobozon, engem nem vertek át.
🕎Endigame🕎
A melócsákban pedig felmondott, vagy eleve csak projektmunkákra szerződött.
40 évesen saját autó meg joksi? Mikbe vaty…
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Énblog ON
Én életembe 1x költöztem, meg 1x voltam ismerősnek segíteni költözésbe, de ott meg annyi segítséget hívott, hogy a fél csapat csak sörözőt, hogy ne keljen egymást kerülgetni. Na de mikor én költöztem, nekem nem 3 hónap hanem 2 hét állt rendelkezésre, mégis 4 nap alatt lezavartam egy fuvaros ismerőssel. Látod gyagyás milyen jó ha az embernek vannak jó ismerősei, haverjai? Ráadásul úgy hogy Vasárnap megnézték a házat, Hétfőn ügyvédnél adásvétel és ott beszéltük meg hogy akkor 2 hétbe maradunk míg kipakolom ami kell és átadom a kulcsokat. Szóval még nagyon rákészülve se voltam. Kisebb cuccokat átvittem az első 2 napba a nagyobb dolgokat meg 3 fordulóba lezavartuk egy délelőtt alatt. Oké városon belül, de ha másik közelebbi (25-40km) városba történt volna az is meglett volna 1 nap alatt. Aztán vittem leadni a kulcsokat az új tulajnak. De még az is meglepődött, hogy milyen gyorsak voltunk.
Énblog OFF
soha nem volt neki szerintem. én már a fapóleon századáért is eltűntem volna a netről örökre, a púpszörny pedig anno idejött a fórumcsára a faszverés részleteivel BÜNTETNI a trollokat a botrány után pár nappal.
vérdíj target nr. 1
Sodrák az egyetlen Magyarországról származó és magyarul tudó "ember" aki, ha csinálnak róla egy fórumot, nem eltakarodik a picsába, hanem odamegy vitatkozni ismeretlenekkel. Kezdődött ez A Gyagyás topikban és azóta is tart. Ez tényleg valami betegség jele lehet, esetleg sérülésé, ugye amikor az apjával karamboloztak és beverte a fejét, ugyanis ez CSAK RÁ jellemző az egész országban.
Ingatkanügyek
tényleg nem ismerek hasonlót itthon, ez valami egészen különleges elmebetegség lehet. országonként ismerek kb. egy ilyet, amcsiknak ott van ugye Chris-Chan, németeknek pedig Drachenlord.
sok segítőkész troll kérdezte nagyon sokszor a soditól, hogy minek ír ő ide egyáltalán, de erre soha nem kaptunk választ.
elmebeteg sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
Persze hogy nincs szégyenérzete!
Elvégre erre van az autipajzsa neki, ami fullra megvédte és megis fogja védeni a jővőben is!
Buzisodi számára magának az autipajzs puszta létezésének a tényét is blokkolja maga az autipajzs.
Tiszta paradox de így van!
Velvet címlap hahó! Mondjuk az után pont megpróbált öngyi lenni (?), de szerintem azóta csak az önpuszítás megy, nem érdekli már semmi.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Velvet címlap volt a választóvonal. Ott omlott össze a kép amit évekig építgetett magáról. Utána már mindenkinek csak recskaboy volt. Szakember biztos tudná, de laikusként szerintem akkor hasadt meg a tudata.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
erre a mai napig nincs egyértelmű bizonyíték, ha jól emlékszek, volt egy hosszabb STNÍI időszak (6 hónapig kb. semmit nem lehetett tudni a tüdőcskéről), de az nem közvetlenül a velvet címlap után történt.
vérdíj target nr. 1
Mi két gyerekkel költöztünk egy A6 - ossal:D
Tetocsomagtarton a butorok:D
Igazi kaland volt.
whatgyerek? hát ő megütötte a főnyeremény (méhrák*) kétszeres bónusszal megdobott összegét, a FASZPINÁST! rengeteg gyerektartást spórolt így meg.
* ismertem méhrákos nőt, könnyekkel a szemében mesélte, hogy neki soha nem lesz gyereke. ez irtózatos fájdalom egy nőnek, ritkán látok ilyen szomorúságot egy nő szemében. a sodi meg főnyereményezik. ezért a kijelentésedért még egyszer valaki kiegyenesíti a púpodat, gyagyás.
vérdíj target nr. 1
éreztem, hogy hiányzik vmi a kv mellé...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ez a szemétsége engem végtelenül felbaszott amúgy.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
trashvod.com/w/pz9UXjiAz3bk4HrVosY3kp
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Tranyó vágott rá egyet könyékkel. :)
NEM FIGYELSZ.A Tibi volt termeszetesen.Adjáj Jeget.
Punszisza a lekjopp!
NSZKSZ!
Ingatkanügyek
Juci szerint "kurelni" akart a sodrony, merga meg bahúzott neki XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Orgiak.Mindenki mindenkivel
Punszisza a lekjopp!
Fülzsír Gayza lebuktál!
Egyébként de, gimi alatt albérletbe költöznek emberek, sőt egyik albiból a másikba is, akár városokon át is.

Autista buzeráns. Remélem visszamegy egy utolsó körre és végleg kisemmiz a faszpinás. Gecire megérdemelnéd. Romantikus lesz majd -20 fokban is a blahán csövezni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Fröcsögne a szaft mindenhova! Fekália, mag, vizelet! Púpmennyország!
linziasztal
(
x3)
Aug 22, 2022 00:34:17
x3)
Endre!
Életedben nem ettél olyan jó arab faszt, mint Tibi nélkül, igaz?!
A kérdés: Keményen állt a huzatnak és az árnyéknak?!
Életedben nem ettél olyan jó arab faszt, mint Tibi nélkül, igaz?!
A kérdés: Keményen állt a huzatnak és az árnyéknak?!
linziasztal
(
x3)
Aug 22, 2022 00:35:25
x3)
Endre elrontotta a posztomat, mert szemét SoDI a sodi. :(
Most mit vagy ilyen?!
Heteró buzi pedó a hős asodi, sodi!
Klohek
(
x12)
Aug 22, 2022 00:35:42
x12)
Miii ezt hoooogy?? Vagy Miiifffaaaan?
Kaffka Mercédesz
Aug 22, 2022 00:39:40
Puszi puszi, szere... áh nem, ezt ma nem, inkább ezt:
youtu.be/Ghm67nOWcF0?t=93
(Tudod a puszi nem vár
Záródnak az ajkak, elindult már
Neked a puszi nem jár
Nem az én bajom, hogy beindultál
Jobb ha tisztázzuk a legelején
Te ma nem kapsz puszit, ma nem lesz te meg én)
youtu.be/Ghm67nOWcF0?t=93
(Tudod a puszi nem vár
Záródnak az ajkak, elindult már
Neked a puszi nem jár
Nem az én bajom, hogy beindultál
Jobb ha tisztázzuk a legelején
Te ma nem kapsz puszit, ma nem lesz te meg én)
Aug 22, 2022 00:39:40
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 22, 2022 00:46:35
x2)
Megnéztem az utolsó videódat korcs. Te komolyan bekattantál. Járkálsz a lakásban egyedül körbe körbe, miközben egy kamerához beszélsz. Tényleg elgurult a gyógyszer?
Fifike
Aug 22, 2022 00:53:14
Hol a lakáskulcsom? Az előbb a kezembe volt. Add vissza a lakáskulcsomat
Aug 22, 2022 00:53:14
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 22, 2022 00:58:37
x17)
Olyan mint ha az ellenseged nojet megdugtad volna.De itt tudjuk ez nem jatszik.Ütve lett az auti generator
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 22, 2022 01:01:18
x2)
Tiszteletem szerintetek idén lesz gyagyás karácsony vol 2?
Nem tartom valószínűleg, Decemberre ebben az ütemben bedől a kártyavár és jóesetben a fűtetlen Újszászi macskaólban loopol majd és mindenki hibás lesz csak ő nem. Amint elfogy a pénz az összes lumpen trash kihátrál és még nagyobb leszart róka lesz a fatászpika.
-
Aug 22, 2022 01:09:30
Beszállhatok?
Dzsinééééé
Aug 22, 2022 01:09:30
linziasztal
(
x3)
Aug 22, 2022 01:16:43
x3)
Beszállhatok?
Dzsinééééé
Dzsinééééé
Tibi kedvenc száma:
Mékkééénj, áátóvánná méékkénj
Kussolj, Te rossz faaaasz!!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 22, 2022 01:21:07
x5)
remelem tibor itt lurkol,mondjuk kommentben meselhetne is...
contains language which some may find offensive
horgász
(
x10)
Aug 22, 2022 01:24:24
x10)
Beszállhatok?
Dzsinééééé
Dzsinééééé
Ez a buzi tranyó is csak annyit tud Falco művészetéről, hogy sörre nyomtatták a nevét és arcát meg hogy dzsinéj...
Forog a sírjában.
horgász
(
x10)
Aug 22, 2022 01:28:35
x10)
Forog a sírjában.
Forog a sírjában.
Ahogy láttam az is csak a vetítéshez közeledve és arra készülődve esett le neki, hogy a művészúr már lassan 25 éve halott.
linziasztal
(
x3)
Aug 22, 2022 01:30:01
x3)
Mindenki tudta, de már korábban mondtam;
a következő a matek: 1 nap Tranyó az 1,5 nap loop.
Készüljünk a legrosszabbra! Magyarul: Béreletlen ágyban heverészés délutánig, majd rövid flokk. Ha nagyon magányos akkor betelefonálós "rövid" fideó valóságtagadással és huncut mosollyal, MRI-t emlegetve.
Orvosi percek:
Miért jó a pisa a sebre?!
Miért nem jó a pisa a sebre?!
Szexuális tartalmú okádás:
Miért bazsalikomosabb az olasz geci, avagy itália ízei bécsben.
Férfiként a nőgyógyászati szék rejtelmei, avagy ha lenne pinám.
Arabok gyros és csípős szósz nélkül, avagy mire nem jó a kemény telivér fasz.
a következő a matek: 1 nap Tranyó az 1,5 nap loop.
Készüljünk a legrosszabbra! Magyarul: Béreletlen ágyban heverészés délutánig, majd rövid flokk. Ha nagyon magányos akkor betelefonálós "rövid" fideó valóságtagadással és huncut mosollyal, MRI-t emlegetve.
Orvosi percek:
Miért jó a pisa a sebre?!
Miért nem jó a pisa a sebre?!
Szexuális tartalmú okádás:
Miért bazsalikomosabb az olasz geci, avagy itália ízei bécsben.
Férfiként a nőgyógyászati szék rejtelmei, avagy ha lenne pinám.
Arabok gyros és csípős szósz nélkül, avagy mire nem jó a kemény telivér fasz.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 22, 2022 01:38:25
x2)
88 látogató, tudom, főműsoridő, de kitartás!
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 22, 2022 02:20:16
x11)
Neem, tudta. Tervezte a temetolatogatast is. De inkabb akcios billas ottakringerek elott rotta le kegyeletet.
Lankadt_Pitonsz
Aug 22, 2022 02:41:23
Szóval a púpos:
- olyan hitelesen loopolja, hogy nem akarja, hogy a cica visszajöjjön, hogy most főleg azon sápítozik, hogy így lesérülve amúgy se lenne haszna belőle, mert nem tudna segíteni neki a költözésben, pedig rá akarta lőcsölni az egészet. Szóval ezzel a sérüléssel tulajdonképen Merga vele cseszett ki.
- de azt sem tudja, hogy nemsokára "olyanok lesznek-ea körülmények", hogy visszafogadhatja-e.
Botrányocska volt a hajnali hisztikéből? :D
- olyan hitelesen loopolja, hogy nem akarja, hogy a cica visszajöjjön, hogy most főleg azon sápítozik, hogy így lesérülve amúgy se lenne haszna belőle, mert nem tudna segíteni neki a költözésben, pedig rá akarta lőcsölni az egészet. Szóval ezzel a sérüléssel tulajdonképen Merga vele cseszett ki.
- de azt sem tudja, hogy nemsokára "olyanok lesznek-ea körülmények", hogy visszafogadhatja-e.
Botrányocska volt a hajnali hisztikéből? :D
Direkt sérült le a szutyok szisza. Nem akar segíteni, azt ezért szervezte a műbalhét a koncin, meg az rCsaládos telefon+kulcslopást, meg az ablak verést is. Csak hogy elkerülje a cipekedést. Éjtem máj.
Aug 22, 2022 02:41:23
Tanszéki Levéltáros
Aug 22, 2022 02:57:30
Itt, 14-én este volt egy gyagya lájfsz is nekem úgy rémlik, pedia sem említi, link sincs hozzá, pedig a tudomány szempontjából nem lenne rossz ha meglenne.
Nagyon is, NSZKSZ! Pótolva.
Aug 22, 2022 02:57:30
almatlan sodi
Aug 22, 2022 03:36:48
Edgar oltony sort szorongat flok
Anutaval fogok koltozkodni meg takajitani.
Szejdan jon Golda
5.01 hetyetye.
Buzi vagy endre
Szejdan jon Golda
5.01 hetyetye.
Buzi vagy endre
Aug 22, 2022 03:36:48
vladrl
(
x8)
Aug 22, 2022 03:44:23
x8)
Edgar oltony sort szorongat flok
Szejdan jon Golda
5.01 hetyetye.
Buzi vagy endre
Szejdan jon Golda
5.01 hetyetye.
Buzi vagy endre
trashvod.com/w/aJgiBMhpazJn9EJGXPr1e6
vladrl
(
x8)
Aug 22, 2022 03:45:28
x8)
sportos, erős, fiatal 40-es fatászpika
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Savage_tibor
Aug 22, 2022 04:06:38
Endrém.. te napról napra szarabbúl nézel ki..
többen kérdezik, indulhatunk a rendezett, új normális élet felé ?
Na meló, csá.
Hát itt írják
többen kérdezik, indulhatunk a rendezett, új normális élet felé ?
Na meló, csá.
Aug 22, 2022 04:06:38
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 22, 2022 04:07:55
x11)
Gyagyás, életvezetési szempontból mit gondolsz arról, hogy a napod egyetlen józan kb 10 perce az 03:30 és 03:40 közé esik? És csak azért van ez amúgy is, mert a függőséged felébreszt?
Egészen hihetetlen, hogy egy költözésen picsogsz, mintha világvége lenne, vagy legalábbis oxigén nélkül kellene megmásznod a Himaláját vagy valami. Egy költözés, amit ma már kb egy ötéves is le tud vezényelni telefonon keresztül. Már ha nem szellemi fogyatékos, mint te. Nevetséges vagy :D
40 kibaszott éve rontod a levegőt a Föld nevű bolygón, és a mai napig a 70 év feletti nyugdíjas anyád az, akinek országokon keresztül "menedzselni" kell a költözéseidet és takarítani utánad a szart? Miközben a hajléktalan alkoholista tranyó szerelmed miatt sírsz, az általa bevert pofával?
És még te akartad itt előadni, h pikdata szajentiszt vagy. Meg felhőmérnök. Aki egy nyomorult költözést nem tud átgondolni :D Nyomoronc :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Egészen hihetetlen, hogy egy költözésen picsogsz, mintha világvége lenne, vagy legalábbis oxigén nélkül kellene megmásznod a Himaláját vagy valami. Egy költözés, amit ma már kb egy ötéves is le tud vezényelni telefonon keresztül. Már ha nem szellemi fogyatékos, mint te. Nevetséges vagy :D
40 kibaszott éve rontod a levegőt a Föld nevű bolygón, és a mai napig a 70 év feletti nyugdíjas anyád az, akinek országokon keresztül "menedzselni" kell a költözéseidet és takarítani utánad a szart? Miközben a hajléktalan alkoholista tranyó szerelmed miatt sírsz, az általa bevert pofával?
És még te akartad itt előadni, h pikdata szajentiszt vagy. Meg felhőmérnök. Aki egy nyomorult költözést nem tud átgondolni :D Nyomoronc :D
hogyfolt
Aug 22, 2022 04:18:37
Válaszolok pár kérdésre. Miért nem vagyok Pesten? 08.22.
- nnnahát szhijasztok, röviden reagálna a kérdésként felmerülő dolgokra (vekni kevésbé dagadt, viszont jelentősen lilább, koncentrációs tábor pizsama, sárga sörösdoboz a setup)
- nincs Pesten, mert Merci lába a szakértőktől gyógyul, nem gyagyától
- meg amúgy is ügyintézés lesz, vége a stresszmentes nyuginak
- szerdán landol golda bécsben, SZOMPATON költöztetők jönnek linzbe, raktár kell a kacatjainak
- rohadt tranyó lesérült, nem lesz így gyagyának ingyen rakodómunkás (de semmi gond, étesanyám vállára kapja majd az ágyat meg az üvegasztalt, megoldjuk)
- gyagya nem tud gondolkodni, goldának kell majd menedzselni (többször hunyorog autista malacszemekkel, hogy kerek percnél zárja le ezt a teljesen felesleges vergődést)
- 31-én délelőtt üres, kitakarított lakást kell produkálni linzben
- nem tudja, mi lesz az üvegasztallal, ezek nagyon nehéz kérdések
- nem foglal mercinek szállást, mert mercinek nem kell gyagyától szállás
- tibivel van köztük szeretet (ennek nyoma a szemén és a hiányzó pár ezer eurón is érzékelhető)
- nem tudják, milyen lesz a hangulat varratszedés után
- "meglátjuk, hogy akar-e jönni.. meg hogy én fogom-e akarni, hogy jöjjön. valószínűleg..őőőő..nyem tyudom"
- nem sikerül a kerek lezárás, 5:01 a vége.
- nnnahát szhijasztok, röviden reagálna a kérdésként felmerülő dolgokra (vekni kevésbé dagadt, viszont jelentősen lilább, koncentrációs tábor pizsama, sárga sörösdoboz a setup)
- szerdán landol golda bécsben, SZOMPATON költöztetők jönnek linzbe, raktár kell a kacatjainak
- rohadt tranyó lesérült, nem lesz így gyagyának ingyen rakodómunkás (de semmi gond, étesanyám vállára kapja majd az ágyat meg az üvegasztalt, megoldjuk)
- gyagya nem tud gondolkodni, goldának kell majd menedzselni (többször hunyorog autista malacszemekkel, hogy kerek percnél zárja le ezt a teljesen felesleges vergődést)
- tibivel van köztük szeretet (ennek nyoma a szemén és a hiányzó pár ezer eurón is érzékelhető)
- "meglátjuk, hogy akar-e jönni.. meg hogy én fogom-e akarni, hogy jöjjön. valószínűleg..őőőő..nyem tyudom"
Aug 22, 2022 04:18:37
Endre
Aug 22, 2022 05:44:37
Gyagyás, életvezetési szempontból mit gondolsz arról, hogy a napod egyetlen józan kb 10 perce az 03:30 és 03:40 közé esik? És csak azért van ez amúgy is, mert a függőséged felébreszt?
naty a fütyim. irigykedsz troll?
Aug 22, 2022 05:44:37
Éjfél
Aug 22, 2022 05:47:19
Sodi annyira büszke vagyok rád! Zseniális logikáddal kisakkoztad hogy egy életképtelen rühes kutya vagy. Egy cseszett költözést nem tudsz levezényelni, egy idős hölgynek KELL ezt is intéznie az életedben. Végre kijött, hogy az egész életed egy hazugság, és kezdesz bele fulladni... Mondjuk ez az információ NAAAGYYOOON JÓÓÓÓ!
Az elmúlt években megannyiszor hülyének nézted az embereket és hiába mondták neked először szépen, majd nyomatékosítva: ENDRE FIAM HÜLYE VAGY! A sok hetyetye visszanyalt.
Nekem mintha tegnap lett volna, hogy először megtaláltam a csatornádat. Nem vagyok itt az elejétől, de ott voltam mikor még Berlinbe mindenkinek meg kell döglenie azért, mert egy nyamvadt ELGATO Green Screen-t nem tudtál megvásárolni. Már akkor is csak kattintottál jobbra-balra de azt sem nézted hova.
Kivéve, amikor kiderült a kis titkod. Hogy mennyire rajongsz a gyermeki ártatlanságért... És még itt sem adtad fel a történeted. Egy hős akartál volna lenni, mint a képzeletedben. És mi lett a vége? Boldogan szabadultál meg az Ogrétól és költöztél el Linzbe. Ahol szabad magányodba és az alkohol mámorába sikerült a saját média birodalmad összehányt alapjait is lerombolni a bevillant lompival.
És még itt sem akartad felhagyni a f@szságaidat. Majd megmutatod Te vagy a legjobb streamer. Aminek az lett a vége, hogy hivatalosan is felvállaltad, mekkora TRASH vagy. Ennek köszönhetően képes voltál utolsó hajléktalanokkal is szerepelni, már csak azért hogy érezd a sikerekeiket, amik neked nem adattak meg soha.
Erre meg kitaláltad: Te azért vettem meg a legujabb Samsung telefont, hogy a lehető legjobb minőségben okádd magadból a retket... És az arcod mikor megvetted a szép ÚJ telefonod és egy remek internet csomagod? 144p? :D Büszke voltam rád!
Sodrony, soha nem értetted meg: "Senkit nem az érdekel hogy milyen tükörsimák az élek a képen, hanem hogy milyen a tartalom". És ezzel elértünk az állapodothoz. Egy 40 éves férfi azon sír, hogy az utolsó mentsvára egy tranyó sem bír mellette megmaradni. Azon sír, hogy nem tudja mit kell csinálni egy költözésen. Rinyál, hogy sehol nem alkalmazzák.
Addig játszottad a király szerepét, hogy már bohócnak sem kellesz. És hogy nekünk mi jutott? Az hogy láthatunk elsüllyedni a szutyokba és a mocsokba. Az egész életedért mindig másokat hibáztattál, de most már láthatod hogy minden rossz ami veled történik annak csak is kizárólag te vagy a felelőse!
És tudjuk hogy olvasod a fórumot, most is, ebben a pillanatban is... Mondanám, hogy Viszlát(!) de inkébb csask annyit mondanék: Béke poraidra!
* ásít *
Az elmúlt években megannyiszor hülyének nézted az embereket és hiába mondták neked először szépen, majd nyomatékosítva: ENDRE FIAM HÜLYE VAGY! A sok hetyetye visszanyalt.
Nekem mintha tegnap lett volna, hogy először megtaláltam a csatornádat. Nem vagyok itt az elejétől, de ott voltam mikor még Berlinbe mindenkinek meg kell döglenie azért, mert egy nyamvadt ELGATO Green Screen-t nem tudtál megvásárolni. Már akkor is csak kattintottál jobbra-balra de azt sem nézted hova.
Kivéve, amikor kiderült a kis titkod. Hogy mennyire rajongsz a gyermeki ártatlanságért... És még itt sem adtad fel a történeted. Egy hős akartál volna lenni, mint a képzeletedben. És mi lett a vége? Boldogan szabadultál meg az Ogrétól és költöztél el Linzbe. Ahol szabad magányodba és az alkohol mámorába sikerült a saját média birodalmad összehányt alapjait is lerombolni a bevillant lompival.
És még itt sem akartad felhagyni a f@szságaidat. Majd megmutatod Te vagy a legjobb streamer. Aminek az lett a vége, hogy hivatalosan is felvállaltad, mekkora TRASH vagy. Ennek köszönhetően képes voltál utolsó hajléktalanokkal is szerepelni, már csak azért hogy érezd a sikerekeiket, amik neked nem adattak meg soha.
Erre meg kitaláltad: Te azért vettem meg a legujabb Samsung telefont, hogy a lehető legjobb minőségben okádd magadból a retket... És az arcod mikor megvetted a szép ÚJ telefonod és egy remek internet csomagod? 144p? :D Büszke voltam rád!
Sodrony, soha nem értetted meg: "Senkit nem az érdekel hogy milyen tükörsimák az élek a képen, hanem hogy milyen a tartalom". És ezzel elértünk az állapodothoz. Egy 40 éves férfi azon sír, hogy az utolsó mentsvára egy tranyó sem bír mellette megmaradni. Azon sír, hogy nem tudja mit kell csinálni egy költözésen. Rinyál, hogy sehol nem alkalmazzák.
Addig játszottad a király szerepét, hogy már bohócnak sem kellesz. És hogy nekünk mi jutott? Az hogy láthatunk elsüllyedni a szutyokba és a mocsokba. Az egész életedért mindig másokat hibáztattál, de most már láthatod hogy minden rossz ami veled történik annak csak is kizárólag te vagy a felelőse!
És tudjuk hogy olvasod a fórumot, most is, ebben a pillanatban is... Mondanám, hogy Viszlát(!) de inkébb csask annyit mondanék: Béke poraidra!
* ásít *
Aug 22, 2022 05:47:19
KicsiNéző
(
x13)
Aug 22, 2022 06:09:41
x13)
Egy nap se telt el a nincs több videó Merciröl videó óta.
Ma hajnalban már arról teszi fel magának a kérdést, hogy miért nincs Merci mellett.
Meg hogy csak azért nem fizeti a szállást Mercinek, mert nem kéri (Merci hívj fel! Fizetek neked szállást!)
Illetve hát a csavar amire mindenki számított, Golda fogja költöztetni, kurva szánalmas.
Ma hajnalban már arról teszi fel magának a kérdést, hogy miért nincs Merci mellett.
Meg hogy csak azért nem fizeti a szállást Mercinek, mert nem kéri (Merci hívj fel! Fizetek neked szállást!)
Illetve hát a csavar amire mindenki számított, Golda fogja költöztetni, kurva szánalmas.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 22, 2022 06:25:11
x4)
Aug 22, 2022 06:25:11
sportos, erős, fiatal 40-es fatászpika
Eddig szórakoztunk, hogy 70 éves meg 80, de konkrétan 60-nak néz ki. Jó az irány Sneci! Aug 22, 2022 06:25:11
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 22, 2022 06:34:35
x2)
Fifike, legalább a raktárat kibérelted már? Vagy az is Goldára marad?
Hihetetlen hogy a 40-es (55-nek kinéző) fatyászpika képtelen a legalapvető dolgokat elrendezni saját maga. Csodálom hogy interjúkra egyedül el tudsz menni.
Egy normális embernek egy adásvétel, egy bérlés vagy egy költözés kb. olyan mint a levegővétel. De hát nem autista sodi asodi
Hihetetlen hogy a 40-es (55-nek kinéző) fatyászpika képtelen a legalapvető dolgokat elrendezni saját maga. Csodálom hogy interjúkra egyedül el tudsz menni.
Egy normális embernek egy adásvétel, egy bérlés vagy egy költözés kb. olyan mint a levegővétel. De hát nem autista sodi asodi
sértett pszichopata
Aug 22, 2022 06:49:33
Elképzelem a telefonbeszélgetést ahogy felhívja az anyját, hogy segítsen neki költözni, RAKODNI. Egy 70+ éves asszony.
Így mondja neki, hogy "dehát nekem nincs senkim rajtad kívül, egzisztenciálisan meg nulla vagyok, egy forintom sincsen!"
De igazad van, ezzel semmi baj nincsen. Minden 5 éves kisfiú az anyukájához fordul ha baj van.
Jól bünteted a vénasszonyt baszdmeg amiért eldobott magától annak idején! Ez ilyen alternatív véres torkon ugrálás, de nagyon jól csinálod!
Így mondja neki, hogy "dehát nekem nincs senkim rajtad kívül, egzisztenciálisan meg nulla vagyok, egy forintom sincsen!"
De igazad van, ezzel semmi baj nincsen. Minden 5 éves kisfiú az anyukájához fordul ha baj van.
Jól bünteted a vénasszonyt baszdmeg amiért eldobott magától annak idején! Ez ilyen alternatív véres torkon ugrálás, de nagyon jól csinálod!
Aug 22, 2022 06:49:33
Tyodika
Aug 22, 2022 06:57:39
Endre!
Aki hajnali háromkor felriad, hogy sört igyon majd elolvassa ezt a posztot az alkoholista.
Aki hajnali háromkor felriad, hogy sört igyon majd elolvassa ezt a posztot az alkoholista.
Ketyerüt ittam, nem vagyok alkoholyista, höhöhöhö
Aug 22, 2022 06:57:39
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2022 07:10:26
x24)
Hogy saccolod poop? Mikor kezdodik vegre a Blaha evad? Meddig tudsz meg angolnazni, mielott vegleg radomlik a hitelspiral?
Azt ugye tudod, hogy a becsi lakascsátol barmikor lekovetunk egy ujabb melocsaig? Egy-ket naposnal hosszabb piocaskodasra egy cegnel se tervezz!
Muhahaha te budos gyoker! :DDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Azt ugye tudod, hogy a becsi lakascsátol barmikor lekovetunk egy ujabb melocsaig? Egy-ket naposnal hosszabb piocaskodasra egy cegnel se tervezz!
Muhahaha te budos gyoker! :DDD
seymour schwartz
(
x6)
Aug 22, 2022 07:10:43
x6)
Na Zsodrák van már melócsá? Illetve Merci ment, viszont buziság maradt. Megérte?
Ingatkanügyek
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 22, 2022 07:14:44
x23)
Válaszolok pár kérdésre. Miért nem vagyok Pesten? 08.22.
Először is NSZKSZ a hogyvoltokért. Én 99%-ba előnybe részesítem a videós anyagokat a szöveges anyagokkal szembe de a gyagyásnál lassan ez is megfordul esetembe. Lassan már tényleg kínszenvedés lesz akár egy 2 perces flokját is megnézni. Ezért jók ezek a hogyvoltok. Egyszerűen hihetetlen menyire életképtelen balfasz lett belőle 40 éves korára.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 22, 2022 07:21:44
x10)
www.youtube.com/watch?v=Ua-Xk3xw6LY
Ki gondolta volna, hogy a nyomorék kozma is előkerül.
Mindent a nézettségért!
Álmodjatok Rémeket!
Mindent a nézettségért!
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 22, 2022 07:34:07
x3)
Látom Endre, felnőtt módjára kezeled a szakítást. Nem vagy őrült!!
Minden O és K
foteltroll
Aug 22, 2022 07:36:21
www.youtube.com/watch?v=Ua-Xk3xw6LY
Mindent a nézettségért!
Mindent a nézettségért!
Hatalmas!! :D
Itt forgatják a gyagyás karácsony második részét remélem.
Aug 22, 2022 07:36:21
Baxi
(
x2)
Aug 22, 2022 07:42:28
x2)
Ez a rohadék 2 percen keresztül próbálja kinyitni a sört. Nézzétek a kezeit meg a sörösdobozt! Ode oda maszatol, majd a végén félreteszi. Fogyi sodi a sodi.
halászlé
(
x24)
Aug 22, 2022 07:47:02
x24)
azt mondja Juci, Sodrony fajtalankodni akart, Mergának nem volt kedve; azért kapta a mokkát XXDDD
nemet mondtak
(
x4)
Aug 22, 2022 07:51:02
x4)
Ez az gyagyás, jó az irány! Idült alkoholista apám nézett így ki 60 éves korában, mint te ma hajnalban.
Ő még kihúzott 7 évet utána, de nálad ez ki van zárva. Hihetetlen ez a leépülés, ami zajlik nálad, csodálkoznék, ha megérnéd a 45-öt.
Ő még kihúzott 7 évet utána, de nálad ez ki van zárva. Hihetetlen ez a leépülés, ami zajlik nálad, csodálkoznék, ha megérnéd a 45-öt.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 22, 2022 07:51:05
x15)
Endre!
Ma is folytatod az ámokfutást igaz?
Ma se állaz le, hanem tovább robogsz a szakadék felé igaz?
Ma is folytatod az ámokfutást igaz?
Ma se állaz le, hanem tovább robogsz a szakadék felé igaz?
trolléga
(
x30)
Aug 22, 2022 07:52:36
x30)
csak hallgattam a Gesztusból... fideót trashvod.com/w/eC1WeCK6gySDw9kDovQ8iE
de most megnéztem és durva tényleg hogy kering a lakásban, mint gólyafos a levegőben. körbemutatja az egészet. totál elengedte már szerintem ezt is. frankón tartod a nem fideós fogadalmadat fifike, meg azt is hogy innen már csak fehér háttér elől jelentkezel be. BALEK
de most megnéztem és durva tényleg hogy kering a lakásban, mint gólyafos a levegőben. körbemutatja az egészet. totál elengedte már szerintem ezt is. frankón tartod a nem fideós fogadalmadat fifike, meg azt is hogy innen már csak fehér háttér elől jelentkezel be. BALEK
seymour schwartz
(
x6)
Aug 22, 2022 07:54:18
x6)
egy idős hölgynek KELL ezt is intéznie az életedben.
Veja nyényivel is mi lett miután feladta neked a vonatra a monitort. Gyakorlatilag halálra ítéleted anyádat.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 22, 2022 08:00:20
x15)
Endre!
Végtelenül kellemetlen ha egy évek óta külföldön dolgozó felnőtt embernek az anyjára kell támaszkodnia egy költözés miatt.
Végtelenül kellemetlen ha egy évek óta külföldön dolgozó felnőtt embernek az anyjára kell támaszkodnia egy költözés miatt.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 22, 2022 08:02:33
x23)
Sodi, 5 mp gondolkozás után rájöttem hogy hogyan lehetsz anyira fogyatékos, hogy szinte egyik videodat se tudod leállítani mondjuk 2:00-nál, és hogy mit baszol el ilyenkor. Nem, nem fogom leírni ide most, hogy mi a megoldás, mert még ennyi segítséget se érdemelsz. Azért se írom le, mert bízok benne, hogy ilyenkor szétbasz az ideg, hogy még ez se megy neked.
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 22, 2022 08:02:52
x4)
Gyagyás.
Én akárhányszor költöztem, mindig egyedül oldottam meg. Legutóbb már a saját autómmal fuvaroztam a szarjaimat. Volt, amit a vidéki házba, volt, amit az új helyre.
Szóval életképtelen vagy, az az igazság.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Én akárhányszor költöztem, mindig egyedül oldottam meg. Legutóbb már a saját autómmal fuvaroztam a szarjaimat. Volt, amit a vidéki házba, volt, amit az új helyre.
sittessanyi
(
x7)
Aug 22, 2022 08:08:27
x7)
Endre!
nincs szégyenérzete, ez a szuperképessége
trolléga
(
x30)
Aug 22, 2022 08:10:03
x30)
Nem hiszem el bazdmeg, 40 évesen a zsidó kurva anyja után sír, vele akarja elcipeltetni az üvegasztalt meg a gyerekágyat? Hát normális vagy, te korcs geci?
Amúgy goldának is kijárna valami faszerdő, szerdáig valamit keresztbe kéne tenni neki, még csak véletlenül se tudjon kimenni hozzá. Kifőzde 2.0?
Amúgy goldának is kijárna valami faszerdő, szerdáig valamit keresztbe kéne tenni neki, még csak véletlenül se tudjon kimenni hozzá. Kifőzde 2.0?
Penzmento
(
x6)
Aug 22, 2022 08:10:17
x6)
Beszállhatok?
Dzsinééééé
Dzsinééééé
Ez egy jól fésült Villám-portré a dobozon, engem nem vertek át.
balek
(
x10)
Aug 22, 2022 08:10:30
x10)
Amikor félig vaksi, lerobbant alkoholista kripli vagy, és a malacszemeiddel hunyorogva próbálod egész percnél lelőni a videót (de gyagyás vagy és nem sikerül...)
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
-
Aug 22, 2022 08:12:25
Szegény Józsi nem tudja milyen társaságba keveredett. :D
Aug 22, 2022 08:12:25
estipestiindián
Aug 22, 2022 08:16:48
Endre buzigőzbe voltá mostanába? Egy kis faszkukkolás lehet jót tenne!
robotvaok
Aug 22, 2022 08:16:48
trolléga
(
x30)
Aug 22, 2022 08:23:08
x30)
Amúgy így belegondolva ez az egész költözés a trollszok miatt van
Mi küldtük rá Mejsziszát -> neki nem tetszett Linsz -> Fifi bécsi melócsát, 2 szobás + erkélyes lakást keres, visszamondja a linzi recskaodút -> Augusztus végén miattunk költözik, SHIKER
Mi küldtük rá Mejsziszát -> neki nem tetszett Linsz -> Fifi bécsi melócsát, 2 szobás + erkélyes lakást keres, visszamondja a linzi recskaodút -> Augusztus végén miattunk költözik, SHIKER
Rumci
(
x2)
Aug 22, 2022 08:23:58
x2)
Gyagyás fogd fel tibinek mosdatlan csöves fasz kell, és lehetőleg 2 naponta más valakié!
Te a kókadt pitonoddal mit akarsz?
Gondolkozz már az urad inkább csövezik, éhezik mint hogy veled legyen...xD ez vakmeleg.
Szóval gyagyás pofozgasd a pitonod magányosan, vagy menjél szopjál fel pár arab faszt a swingerbe
(Te balfasz balek)!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Te a kókadt pitonoddal mit akarsz?
Gondolkozz már az urad inkább csövezik, éhezik mint hogy veled legyen...xD ez vakmeleg.
Szóval gyagyás pofozgasd a pitonod magányosan, vagy menjél szopjál fel pár arab faszt a swingerbe
(Te balfasz balek)!
nemet mondtak
(
x4)
Aug 22, 2022 08:29:10
x4)
Kirúgta az összes egyetemet, ahová járt!
A melócsákban pedig felmondott, vagy eleve csak projektmunkákra szerződött.
halászlé
(
x24)
Aug 22, 2022 08:30:26
x24)
szal a mami kell ahhoz is, hogy odarendezz linszbe egy takkert XXDD
Rosszindulatú troll
Aug 22, 2022 08:31:34
Remélem az újszászi cigánysoron, és facebook csoportokban nen hinti el senki, hogy szerdától szombatig nem jöhetnek a vasért, mert teljesen üres lesz a ház!
Aug 22, 2022 08:31:34
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 22, 2022 08:35:58
x6)
Gyagyás.
40 évesen saját autó meg joksi? Mikbe vaty…
Dörpepúp
(
x7)
Aug 22, 2022 08:36:25
x7)
Az is sokat elmond rólad Endre, hogy 40 évesen már ennyit kellett költöznöd, és egyik sem a saját ingatlanod volt.
Hogy is van, minek is nevezzük azt, aki 40 éves korára nem a befektetéseiből él?
Én eddig egyszer költöztem: a szülői házból a saját házamba. Pedig felhőmérnök sem vagyok.
Baszd meg a zsidó kurva anyádat szerdán.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Hogy is van, minek is nevezzük azt, aki 40 éves korára nem a befektetéseiből él?
Én eddig egyszer költöztem: a szülői házból a saját házamba. Pedig felhőmérnök sem vagyok.
Baszd meg a zsidó kurva anyádat szerdán.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 22, 2022 08:36:30
x23)
Gyagyás.
Énblog ON
Én életembe 1x költöztem, meg 1x voltam ismerősnek segíteni költözésbe, de ott meg annyi segítséget hívott, hogy a fél csapat csak sörözőt, hogy ne keljen egymást kerülgetni. Na de mikor én költöztem, nekem nem 3 hónap hanem 2 hét állt rendelkezésre, mégis 4 nap alatt lezavartam egy fuvaros ismerőssel. Látod gyagyás milyen jó ha az embernek vannak jó ismerősei, haverjai? Ráadásul úgy hogy Vasárnap megnézték a házat, Hétfőn ügyvédnél adásvétel és ott beszéltük meg hogy akkor 2 hétbe maradunk míg kipakolom ami kell és átadom a kulcsokat. Szóval még nagyon rákészülve se voltam. Kisebb cuccokat átvittem az első 2 napba a nagyobb dolgokat meg 3 fordulóba lezavartuk egy délelőtt alatt. Oké városon belül, de ha másik közelebbi (25-40km) városba történt volna az is meglett volna 1 nap alatt. Aztán vittem leadni a kulcsokat az új tulajnak. De még az is meglepődött, hogy milyen gyorsak voltunk.
Énblog OFF
Kötőjel
(
x12)
Aug 22, 2022 08:37:10
x12)
a sodi, én 3 országon átívelő költözést szerveztem le anno teljesen egyedül, nem mintha ettől én olyan zseniális lennék mert mindent intéz helyetted a költöztető cég. inkább az a durva, hogy te képtelen vagy erre is. alap dolgokat nem tudsz megcsinálni, mint egy egyszerűbb takarítás, dobozok összeragasztása, amikbe a cuccok kerülhetnének, ágy szétszerelése / eladása stb.
életképtelen sodi a sodi, akinek a vén kurva anyja kell az összecsomagoláshoz is. :))
vérdíj target nr. 1
életképtelen sodi a sodi, akinek a vén kurva anyja kell az összecsomagoláshoz is. :))
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2022 08:37:11
x24)
Soha nem is volt szegyenerzete, vagy az idok soran kopott le nala?
Azert egy normalis ember, a kikerult tenyek toredeke miatt is elvonult volna mar reg az internetrol, meg ugy altaban reg elbujdosott volna valahol a vilagban.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Azert egy normalis ember, a kikerult tenyek toredeke miatt is elvonult volna mar reg az internetrol, meg ugy altaban reg elbujdosott volna valahol a vilagban.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 22, 2022 08:37:13
x15)
Endre!
A linzi recskaodu nagyjábóli fertőtlenítéséhez nem dörzsi szivacs meg takarítószer kell, hanem lángszóró és DDT.
Szerintem egyből az osztrák katasztrófa elhárítást vagy a hadsereget értesítsd!
A linzi recskaodu nagyjábóli fertőtlenítéséhez nem dörzsi szivacs meg takarítószer kell, hanem lángszóró és DDT.
Szerintem egyből az osztrák katasztrófa elhárítást vagy a hadsereget értesítsd!
Kötőjel
(
x12)
Aug 22, 2022 08:40:11
x12)
soha nem volt neki szerintem. én már a fapóleon századáért is eltűntem volna a netről örökre, a púpszörny pedig anno idejött a fórumcsára a faszverés részleteivel BÜNTETNI a trollokat a botrány után pár nappal.
dilomalo
(
x1)
Aug 22, 2022 08:41:50
x1)
Endre ezért is vagytok undorítóak a férjeddel, szegény Juci végre eltávolodott tőletek erre odamentek, bemondjátok a címet és azt is, hogy hogy lehet oda bejutni, és most a papír kutya is zaklatja őket a nézettségért
Persze Judka is megéri a pénzét, de ha végre sikerül neki kiszakadni akkor miért kell visszarángatni és zaklatni te pedofil köcsög?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Persze Judka is megéri a pénzét, de ha végre sikerül neki kiszakadni akkor miért kell visszarángatni és zaklatni te pedofil köcsög?
max5enutálnak
(
x47)
Aug 22, 2022 08:44:46
x47)
endre egy csöves tranyót sem tud megtartani sok miliő forintból se, hogy menne neki egy költözés? Szellemileg, értelmileg 13-15 éves korban van, akkor meg még nem költöznek az emberek!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
seymour schwartz
(
x6)
Aug 22, 2022 08:46:45
x6)
Sodrák az egyetlen Magyarországról származó és magyarul tudó "ember" aki, ha csinálnak róla egy fórumot, nem eltakarodik a picsába, hanem odamegy vitatkozni ismeretlenekkel. Kezdődött ez A Gyagyás topikban és azóta is tart. Ez tényleg valami betegség jele lehet, esetleg sérülésé, ugye amikor az apjával karamboloztak és beverte a fejét, ugyanis ez CSAK RÁ jellemző az egész országban.
Kötőjel
(
x12)
Aug 22, 2022 08:48:48
x12)
tényleg nem ismerek hasonlót itthon, ez valami egészen különleges elmebetegség lehet. országonként ismerek kb. egy ilyet, amcsiknak ott van ugye Chris-Chan, németeknek pedig Drachenlord.
sok segítőkész troll kérdezte nagyon sokszor a soditól, hogy minek ír ő ide egyáltalán, de erre soha nem kaptunk választ.
elmebeteg sodi a sodi.
Dr Tájfel
Aug 22, 2022 08:48:55
Persze hogy nincs szégyenérzete!
Elvégre erre van az autipajzsa neki, ami fullra megvédte és megis fogja védeni a jővőben is!
Buzisodi számára magának az autipajzs puszta létezésének a tényét is blokkolja maga az autipajzs.
Tiszta paradox de így van!
Aug 22, 2022 08:48:55
trolléga
(
x30)
Aug 22, 2022 08:50:34
x30)
Velvet címlap hahó! Mondjuk az után pont megpróbált öngyi lenni (?), de szerintem azóta csak az önpuszítás megy, nem érdekli már semmi.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 22, 2022 08:55:09
x3)
Velvet címlap volt a választóvonal. Ott omlott össze a kép amit évekig építgetett magáról. Utána már mindenkinek csak recskaboy volt. Szakember biztos tudná, de laikusként szerintem akkor hasadt meg a tudata.
Kötőjel
(
x12)
Aug 22, 2022 08:55:29
x12)
erre a mai napig nincs egyértelmű bizonyíték, ha jól emlékszek, volt egy hosszabb STNÍI időszak (6 hónapig kb. semmit nem lehetett tudni a tüdőcskéről), de az nem közvetlenül a velvet címlap után történt.
Norina
(
x2)
Aug 22, 2022 09:01:39
x2)
Énblog ON
Énblog OFF
. Én életembe 1x költöztem, meg 1x voltam ismerősnek segíteni költözésbe, de ott meg annyi segítséget hívott, hogy a fél csapat csak sörözőt, hogy ne keljen egymást kerülgetni. Na de mikor én költöztem, nekem nem 3 hónap hanem 2 hét állt rendelkezésre, mégis 4 nap alatt lezavartam egy fuvaros ismerőssel. Látod gyagyás milyen jó ha az embernek vannak jó ismerősei, haverjai? Ráadásul úgy hogy Vasárnap megnézték a házat, Hétfőn ügyvédnél adásvétel és ott beszéltük meg hogy akkor 2 hétbe maradunk míg kipakolom ami kell és átadom a kulcsokat. Szóval még nagyon rákészülve se voltam. Kisebb cuccokat átvittem az első 2 napba a nagyobb dolgokat meg 3 fordulóba lezavartuk egy délelőtt alatt. Oké városon belül, de ha másik közelebbi (25-40km) városba történt volna az is meglett volna 1 nap alatt. Aztán vittem leadni a kulcsokat az új tulajnak. De még az is meglepődött, hogy milyen gyorsak voltunk.
Énblog OFF
Igazi kaland volt.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 22, 2022 09:03:26
x15)
Endre!
40 évesen anyádat a tengerhez kéne elvinni a családodal, hogy ő is lássa már az életben, ráadásul a gyerekere való figyelemben is szívesen segítene.
40 évesen anyádat a tengerhez kéne elvinni a családodal, hogy ő is lássa már az életben, ráadásul a gyerekere való figyelemben is szívesen segítene.
Kötőjel
(
x12)
Aug 22, 2022 09:07:17
x12)
Endre!
whatgyerek? hát ő megütötte a főnyeremény (méhrák*) kétszeres bónusszal megdobott összegét, a FASZPINÁST! rengeteg gyerektartást spórolt így meg.
* ismertem méhrákos nőt, könnyekkel a szemében mesélte, hogy neki soha nem lesz gyereke. ez irtózatos fájdalom egy nőnek, ritkán látok ilyen szomorúságot egy nő szemében. a sodi meg főnyereményezik. ezért a kijelentésedért még egyszer valaki kiegyenesíti a púpodat, gyagyás.
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 22, 2022 09:07:35
x6)
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
halászlé
(
x24)
Aug 22, 2022 09:08:54
x24)
Reggeli ravatalflokk
youtu.be/96K03sglVF8
Cica a téma.
youtu.be/96K03sglVF8
Cica a téma.
éreztem, hogy hiányzik vmi a kv mellé...
Klohek
(
x12)
Aug 22, 2022 09:09:48
x12)
endre, és anyádat meg befekteted a hugyos ágyba, te nyomorult?!
Ültesd fel Linzben a biciklire, szatyrokat a kormányra, és egy nagy hátizsákot is elbír még a nyanya Bécsig..
Ültesd fel Linzben a biciklire, szatyrokat a kormányra, és egy nagy hátizsákot is elbír még a nyanya Bécsig..
Trollul Madár
(
x15)
Aug 22, 2022 09:10:03
x15)
Ez a szemétsége engem végtelenül felbaszott amúgy.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 22, 2022 09:10:31
x17)
40 éves gyernőtt ember nem tud egy 30 valahany negyzetmeteres helyet egy nap alatt kitakaritani,es azon aggodik,hogy akkor hol aludna..Persze anyuci nelkul ez sem megy.Igen Endrus.A 70 eves anyádat kell rángatni a vonattal hogy segitsen pakolni. Szenyorpikdatapjogjamozó eszt is megcsinájtad.Baszódjál meg te szerencsétlen szar.Látod látod már a kőműves alkohilista geci Tibicicával mégegy közös pontotok van a sok szaron kívűl:BéjejtJaktáj..Bár ha Tibin múlna ezt is félévig intézné.
Punszisza a lekjopp!
seymour schwartz
(
x6)
Aug 22, 2022 09:13:12
x6)
Arról van infó, hogy kinek köszönheti a Gaygyás a monoklit? A swingerklubban történt? Szisza volt, esetleg Ahmed?
Ingatkanügyek
Trollul Madár
(
x15)
Aug 22, 2022 09:15:09
x15)
Arról van infó, hogy kinek köszönheti a Gaygyás a monoklit? A swingerklubban történt? Szisza volt, esetleg Ahmed?
Klohek
(
x12)
Aug 22, 2022 09:15:34
x12)
Tranyó vágott rá egyet könyékkel. :)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 22, 2022 09:15:44
x17)
NEM FIGYELSZ.A Tibi volt termeszetesen.Adjáj Jeget.
seymour schwartz
(
x6)
Aug 22, 2022 09:16:14
x6)
NSZKSZ!
Rumci
(
x2)
Aug 22, 2022 09:16:59
x2)
Endre! Meddig tart ez a loopolás? Nem kellesz TIBINEK FOGD FEL! Annak a jó édes zsidó anyádnak is egy kettes létrát kellett volna szülnie helyetted.
Na meló, csá.
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Na meló, csá.
halászlé
(
x24)
Aug 22, 2022 09:17:50
x24)
Juci szerint "kurelni" akart a sodrony, merga meg bahúzott neki XXDD
sértett pszichopata
Aug 22, 2022 09:17:55
Szerintem hagyd a francba Linz-et. Mondd anyádnak, hogy megoldod, hadd legyen büszke rád. Közbe meg szard le, szedj össze pár csövest a magány ellen, tárazz be piából a maradék hitelkeretből és indulhat a buli.
Döglessz oda a főbérlőnek egy-két hajléktalant! Bassza meg a labanc kurva anyját! Méltó büntetés Aradért!
Döglessz oda a főbérlőnek egy-két hajléktalant! Bassza meg a labanc kurva anyját! Méltó büntetés Aradért!
Aug 22, 2022 09:17:55
fakanállal vert fasz
Aug 22, 2022 09:18:06
Endre!
Felkötötted már magad?
Nem? Nem tudtad megkötni?
Az más.
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
Felkötötted már magad?
Nem? Nem tudtad megkötni?
Az más.
Aug 22, 2022 09:18:06
Baxi
(
x2)
Aug 22, 2022 09:18:21
x2)
Tranyó következő énje egy féllábú kalóz lesz XD
halászlé
(
x24)
Aug 22, 2022 09:18:55
x24)
Púpom, én tudom a megoldást:
kell egy 2 szobás albi Pesten...egyikben Juci+Józsi, másikban Merga. te hétvégente hazajársz és jöhetnek orbitális bebaszós lájvok négyesben! foshná!
kell egy 2 szobás albi Pesten...egyikben Juci+Józsi, másikban Merga. te hétvégente hazajársz és jöhetnek orbitális bebaszós lájvok négyesben! foshná!
Ondófoltos linzi lakás
Aug 22, 2022 09:20:08
Azt nem bírom felfogni, hogy a koboldnak hogy a faszba okoz ekkora megoldhatatlan feladatot az, hogy Aból Bbe juttassa a szarjait. Egyáltalán nincs tapasztalatom költöztetésben, de nem annyi lenne a dolog, hogy dobozokba összeszedem kategóriák szerint a cuccaim, majd keresek egy viszonylag olcsó költöztetőt/fuvarozót, felpakolás majd az új rejszbunkerbe csak be kell szórni a dobozokat? Linzi saga kezdete előtt is jobban járt volna költöztetővel/vállalkozóval, mint a füstöltfaszú cigánymárk szerelmével furikáztatni és csicskulni nekik.
Aug 22, 2022 09:20:08
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 22, 2022 09:20:20
x17)
koszos
(
x11)
Aug 22, 2022 09:22:39
x11)
szoval tibi azt mondta neked korcs,hogy "van szeretet" ,ami annyit jelent csupan,hogy kozeledik a tel es talonba akar tartani XD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
-
Aug 22, 2022 09:22:46
.
Igazi kaland volt.
Igazi kaland volt.
Fülzsír Gayza lebuktál!
Aug 22, 2022 09:22:46
Baxi
(
x2)
Aug 22, 2022 09:23:14
x2)
endre egy csöves tranyót sem tud megtartani sok miliő forintból se, hogy menne neki egy költözés? Szellemileg, értelmileg 13-15 éves korban van, akkor meg még nem költöznek az emberek!
Egyébként de, gimi alatt albérletbe költöznek emberek, sőt egyik albiból a másikba is, akár városokon át is.
halászlé
(
x24)
Aug 22, 2022 09:25:11
x24)
pisztos valami nézőnél van....Sodrony, szerintem meg valami random kékpólóssal baszott egész éjjel...de azért cejet ❤️
trolléga
(
x30)
Aug 22, 2022 09:25:49
x30)

Autista buzeráns. Remélem visszamegy egy utolsó körre és végleg kisemmiz a faszpinás. Gecire megérdemelnéd. Romantikus lesz majd -20 fokban is a blahán csövezni.
sértett pszichopata
Aug 22, 2022 09:26:05
Fröcsögne a szaft mindenhova! Fekália, mag, vizelet! Púpmennyország!
Aug 22, 2022 09:26:05
78 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Endre elrontotta a posztomat, mert szemét SoDI a sodi. :(