Én vagyok Boborjàn
Varangy megint bereggelizett :) Beszélni is alig tud.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Welcome back, de a szalmazsákot indokolatlan luxusnak érzem, max egy karton
Borzasztóan néz ki... rendesen megijedtem tőle
Jobban ég, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kozma nem ujjazza épp őket?
Mifaaaaaaaaaaaan

A szemeid körül igen látványosan látszódik az alkoholizálás hatása, sneci. Bizonyos szögekből szinte ugyanolyan színű a jobb, mint a monoklis bal.
A szemeid körül igen látványosan látszódik az alkoholizálás hatása, sneci. Bizonyos szögekből szinte ugyanolyan színű a jobb, mint a monoklis bal.
És megint sikerült fordítva berakni azokat a szarokat a fülébe. Zseni.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ahogy a haja (szénaboglya) a fején áll, már abból kiszúrná egy _tapasztalt_ HR-es, hogy itt valami nagyon sántít és ez a delikvens, az ápolatlanságából ítélve, a munkájában is hasonlóan igénytelen, gányoló. Piszony.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hát azért vsz Remekember Józsival sem csak zöld teát szürcsölgettek a nagy nyári hőségben...
Akármi van, akárhogy, mindenképp
A SoDI egy médiatermék, egy produkció része. Semmi köze a munkavállaló Endréhez és ha emiatt akarnak kirúgni akkor pert akasztok a nyakukba!
Azt fogja nekik mondani ha kirúgják, hogy jól elvan szandival és goldával.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
nyelFtanilag még nem, de alakul...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nagyon akarja a D-t de csak arra kell, hogy féltékennyé tegyem Mercit és ezáltal visszajöjjön hozzám!
Ez csak a hülyének nem ér meg pár ezer eurót.
A sümegi gelesztás is szereti azt mondani, amikor bebukik valamivel, hogy az herby nem a péter
Akkor javítom a tegnapit:
8 perc vs 16 év
Mifaaaaaaaaaaaan
Műfaját tekintve golda rikácsolós lájv lenne.
Ha egy kukacuskodó féreg lennék azt mondanám 17 év.
Várj csak!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
És teljes mértékben igaza van!
Gondold el, ha pl. Tom Hardy-t elítélnék emberölésért mert James Delaney (egy általa alakított karakter) megölt valakit.
Totál nonszensz!
Főtt kaját akart. Mind a kettő főzött. Szerintem ez érthető.
Elbasztam.
Az más.
Egyszer bújt a szisza!! Élete estéje volt
Pont ezt néztem én is, hogy amikor Sneci meglátogatta, milyen jó állapotban volt, mostmeg megint teljesen padlón van a gecibe és még csak koradélután van. Tranyónak se kéne már sok levegőt színi mert csak még jobban tönkrevágja Juci életét aki épp próbált visszakapaszkodni valamelyest.
Viszont arról lemaradtam: Az új lovagja tényleg verte és csak kamuból finomkodott Sodi előtt? Nem bírommá követni.
blabla
KFC helyett egy kifőzdében, legalább kétszer annyi rántott csirke és köret lenne a jussuk.
másként gondolkodnak, az biztos.
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 13:32:29
x136)
sneci, hova tűnt a vidámság a pofádról? csak nincs valami gond?
beko??
beko??
D_Dezső
(
x29)
Aug 25, 2022 13:32:35
x29)
Egyáltalán nem nézel ki felpüffedt fejű alkoholistának Gyagyás :) (pr)

Azt a kurva fülhallgatót, nézd már meg Youtube-on, hogy kell berakni a gennyedző füledbe, mert ehhez is gyengeelméjű vagy.

Azt a kurva fülhallgatót, nézd már meg Youtube-on, hogy kell berakni a gennyedző füledbe, mert ehhez is gyengeelméjű vagy.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 13:32:50
x17)
Fuj de ronda vagy Recskaboy, mint akit lefosott egy tranyó. Azta kurva de undorító. Gondolom jó büdös is lehet.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 13:33:48
x136)
egy vidám cicalájv kellene most ide.:))
D_Dezső
(
x29)
Aug 25, 2022 13:34:00
x29)
Már tegnap is feltűnt, hogy már olyan hosszú az orrszőre, hogy alul összefonódik a két orrlyukból kinövő sövény :)
Hiénaverő
(
x17)
Aug 25, 2022 13:34:42
x17)
Olyan jól elvan a kis szerelmes hogy mindjárt elkezdi a sírást :DDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
gobesug
(
x30)
Aug 25, 2022 13:34:47
x30)
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 25, 2022 13:35:22
x48)
Endike mióta elküldte a picsába a Puncicát azóta szarik a gané kopaszodó hajára és daffke nem veszi fel a bézbóz sapkát.
kissendrevagyok
szörnyeteg
(
x3)
Aug 25, 2022 13:35:32
x3)
Endre, te elmebeteg korcs! Mit árult el Tibor? A lakás már a menekítés előtt megvolt, meg tudod nézni a fórumodon. A melócsát a te liveod alapján derítették ki a trollzok. Miről beszélsz te elmebeteg, valóságtagadó majom?
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 13:36:42
x68)
Nagyon nevetek
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 25, 2022 13:37:41
x5)
Itt lurkolsz recskàs.
Remélem a siràson kívül estére egy szélütésed is lesz a két csaj kàràlàsàtól.
Amúgy anyàd tiszta Margit Szandika tiszta zigóta te meg anti bàcsi vagy.
Baszassad a freakshowt
contains language which some may find offensive
Baszassad a freakshowt
Nonbinary Gayfish
(
x1)
x1)
Érdemes egy olyan videót is csinálni ahogy a tranyó veri a varangyot és rögtön utána bevágni ahogy KEF-el smárol meg puszilgatja. És fontos kiemelni,hogy nagy nyilvánosság előtt történnek a dolgok ami lejáratja a céget.
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 13:38:12
x68)
Anyád utál, Szandikát meg te utálod. Szép család.
Mifaaaaaaaaaaaan
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 25, 2022 13:38:58
x7)
Most ez a nagy optimizmus annak szól, hogy mindketten benne lennének a swingerben és ma este az lesz a program?
le vagy tiltva, kurva anyád
szörnyeteg
(
x3)
Aug 25, 2022 13:42:45
x3)
Másnap ahogy Golda hazamegy, úgy fogod magad mellől elhajtani Szandikát, mint a büdös szart. Utána estére bebaszol mint az állat és indul majd a síros, pékküljünkki Tibi flokk a ravatalról. Te hány éves vagy Endre, négy???
Kaffka Tibcédesz
Aug 25, 2022 13:43:41
Itt lurkolsz recskàs.
Baszassad a freakshowt
Baszassad a freakshowt
Én vagyok Boborjàn
Aug 25, 2022 13:43:41
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 25, 2022 13:43:43
x38)
Óhelló, visszatértem! Amíg sneci belenavigálta magát a katasztrófába, én kénytelen voltam 3 hetet eltölteni az óceán közepén, szigetről szigetre ugrálva, koktélokat szürcsölve és a fehér homokos tengerparton a lábamat lógatva a vízbe. Értem én, hogy ennél sokkal jobb buli 0 napos melócsákat elveszíteni, az üszkös picsától monoklit szerezni, több vonatjegyet venni, mint amennyire szükségem van és a Thaliastrassén várni a felkérdező trollokat, de én nem vagyok ilyen menő, mint ASODI. Ezért most külön elnézést szeretnék kérni, legközelebb majd erre is oda fogok figyelni.
A tanszéknek szeretnék gratulálni az egymilliomodik hozzászóláshoz, ez is azt mutatja, hogy mennyire sokan vagyunk, akik szeretnénksegíteni már látni, hogy ez a nyomorult féreg végre a Blahán fog halálra fagyni télen.
A sodipédia szerkesztősége, akik a napi hotyfoltot írják olyan hasznos munkát végeznek, hogy ha LaCI lennék, ma személyesen látogatnám meg őket, hogy a együtt recskázzak velük, mert így a százezernél is több hozzászólás elolvasása helyett (nem is fogtam neki) sikerült gyorsan bepótolnom az elmaradásomat.
A háromszögelő trollt, aki kiderítette a bécsi recskabarlang címét szeretném felterjeszteni a gyémánt fitymával ékesített jávorszarvas-medálra, értékes munkáját a tanszék közös felszopással kell, hogy megünnepelje!
ASODI, te pedig dögölj meg, az utolsó hónapod ez, amit lefelé görbülő picsaszájjal tudsz végigvinni, a linzi kaució és a zsidóbankok szeptembertől már a púpodon fognak vitustáncot járni! A melót el is felejtheted, mert amíg a tranyó szerelmeddel foglalkozol, csokifaszt kajtatsz neki és vödörszám öntöd a pénzt a befordított faszlukába, addig nem marad időd munkát keresni, és a részegen, ótvar némettel lenyomott interjúidból pedig nem lesz semmi. Különösen vicces, ahogy az elmúlt héten három melód is kútba esett, a CORS (ez extrém vicces amúgy az infós trollok számára) 1 napos munkaviszonya, a belügyes cégnél való második, hiábavaló próbálkozás és most a beko fiaskó is csak azt mutatja, hogy az Univerzum a trollok kottájából zenél, a mi szórakoztatásunkra van kihegyezve az egész. Téged már vár a szalmazsák a Blahán, ahol szerintem nem is a trollok fognak először meglátogatni, és pofán rúgni, hanem a Tibikéd. Ilyen fincsi krémet főztél magadnak, te utolsó szardarab, és olyan szép ezt nézni, mert te ezt érdemled, és még ennél is többet. Már csak arra várok, hogy a következő napokban lesz egy lájv, ahol elpicsogod, hogy anyád szétvert egy fakanalat a púpodon, és soha többé nem akar látni. Dögölj meg, te buzi korcs!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A tanszéknek szeretnék gratulálni az egymilliomodik hozzászóláshoz, ez is azt mutatja, hogy mennyire sokan vagyunk, akik szeretnénk
A sodipédia szerkesztősége, akik a napi hotyfoltot írják olyan hasznos munkát végeznek, hogy ha LaCI lennék, ma személyesen látogatnám meg őket, hogy a együtt recskázzak velük, mert így a százezernél is több hozzászólás elolvasása helyett (nem is fogtam neki) sikerült gyorsan bepótolnom az elmaradásomat.
A háromszögelő trollt, aki kiderítette a bécsi recskabarlang címét szeretném felterjeszteni a gyémánt fitymával ékesített jávorszarvas-medálra, értékes munkáját a tanszék közös felszopással kell, hogy megünnepelje!
ASODI, te pedig dögölj meg, az utolsó hónapod ez, amit lefelé görbülő picsaszájjal tudsz végigvinni, a linzi kaució és a zsidóbankok szeptembertől már a púpodon fognak vitustáncot járni! A melót el is felejtheted, mert amíg a tranyó szerelmeddel foglalkozol, csokifaszt kajtatsz neki és vödörszám öntöd a pénzt a befordított faszlukába, addig nem marad időd munkát keresni, és a részegen, ótvar némettel lenyomott interjúidból pedig nem lesz semmi. Különösen vicces, ahogy az elmúlt héten három melód is kútba esett, a CORS (ez extrém vicces amúgy az infós trollok számára) 1 napos munkaviszonya, a belügyes cégnél való második, hiábavaló próbálkozás és most a beko fiaskó is csak azt mutatja, hogy az Univerzum a trollok kottájából zenél, a mi szórakoztatásunkra van kihegyezve az egész. Téged már vár a szalmazsák a Blahán, ahol szerintem nem is a trollok fognak először meglátogatni, és pofán rúgni, hanem a Tibikéd. Ilyen fincsi krémet főztél magadnak, te utolsó szardarab, és olyan szép ezt nézni, mert te ezt érdemled, és még ennél is többet. Már csak arra várok, hogy a következő napokban lesz egy lájv, ahol elpicsogod, hogy anyád szétvert egy fakanalat a púpodon, és soha többé nem akar látni. Dögölj meg, te buzi korcs!
halászlé
(
x24)
Aug 25, 2022 13:43:53
x24)
na végre egy függőleges ravatal flokk; mondhatni élőhalott...
Sodi, pont olyan fejet vágsz, mint a menyasszony egy elrendezett házasságban, és épp bemutatták neki a férjet (pedig már van titokban cejelme) XXDDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sodi, pont olyan fejet vágsz, mint a menyasszony egy elrendezett házasságban, és épp bemutatták neki a férjet (pedig már van titokban cejelme) XXDDDD
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 25, 2022 13:44:02
x2)
Hát hogy van ebben a nyomorultban a fülhallgató? :D
Még azt se tudod normálisan betenni?
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 25, 2022 13:44:16
x11)
Annyira jol elvagytok ti harman (nemsokaig, mindketto le fog lepni :)), h a lepcsohazbol kell egy masfeloerces osonobejelenfkezest tolni? De kellemetlen ez, pupos!:)
Nem latom a tegnapi kicsattano jokedvet. Sorrol is le vagy allitva?
Itt a hetvege mindjart, orulj velunk!:)
Nem latom a tegnapi kicsattano jokedvet. Sorrol is le vagy allitva?
Itt a hetvege mindjart, orulj velunk!:)
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 13:45:57
x15)
Endre!
Goldának beszéltél a bármilyen nemű csoki vonzalmadról?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Goldának beszéltél a bármilyen nemű csoki vonzalmadról?
Bejlin
(
x8)
Aug 25, 2022 13:47:02
x8)
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 25, 2022 13:48:17
x48)
Sodika!
Amúgy ennek az adásszünetnek most mi értelme van?
Nem kéne legalább a kifingott youtube csatornádon termelni a betevőt, ha már a bebaszós állásinterjús liveba is BEKOszöntél nekünk?
INDULJON A SHOW!
kissendrevagyok
Amúgy ennek az adásszünetnek most mi értelme van?
Nem kéne legalább a kifingott youtube csatornádon termelni a betevőt, ha már a bebaszós állásinterjús liveba is BEKOszöntél nekünk?
INDULJON A SHOW!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 25, 2022 13:48:48
x4)
Jutka visszatért a tranyóhoz, és láss csodát ismét úgy néz ki mint a lefosott kilométerkő.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 13:49:47
x68)
A tranyó most sem sodiról liveol, nyem éjtem
Mifaaaaaaaaaaaan
szörnyeteg
(
x3)
Aug 25, 2022 13:49:49
x3)
Varangy megint bereggelizett :) Beszélni is alig tud.
Jonciii
(
x8)
Aug 25, 2022 13:50:03
x8)
Óhelló, visszatértem! Amíg sneci belenavigálta magát a katasztrófába, én kénytelen voltam 3 hetet eltölteni az óceán közepén, szigetről szigetre ugrálva, koktélokat szürcsölve és a fehér homokos tengerparton a lábamat lógatva a vízbe. Értem én, hogy ennél sokkal jobb buli 0 napos melócsákat elveszíteni, az üszkös picsától monoklit szerezni, több vonatjegyet venni, mint amennyire szükségem van és a Thaliastrassén várni a felkérdező trollokat, de én nem vagyok ilyen menő, mint ASODI. Ezért most külön elnézést szeretnék kérni, legközelebb majd erre is oda fogok figyelni.
A tanszéknek szeretnék gratulálni az egymilliomodik hozzászóláshoz, ez is azt mutatja, hogy mennyire sokan vagyunk, akik szeretnénk segíteni már látni, hogy ez a nyomorult féreg végre a Blahán fog halálra fagyni télen.
A tanszéknek szeretnék gratulálni az egymilliomodik hozzászóláshoz, ez is azt mutatja, hogy mennyire sokan vagyunk, akik szeretnénk segíteni már látni, hogy ez a nyomorult féreg végre a Blahán fog halálra fagyni télen.
Merche
Aug 25, 2022 13:50:27
Jutka visszatért a tranyóhoz, és láss csodát ismét úgy néz ki mint a lefosott kilométerkő.
Borzasztóan néz ki... rendesen megijedtem tőle
Aug 25, 2022 13:50:27
reoskin
Aug 25, 2022 13:51:06
"jól elleszünk így hárman!"golda es a két kicsi retard !
hetyetye
Aug 25, 2022 13:51:06
MaxPayne
(
x24)
Aug 25, 2022 13:51:12
x24)
Vahur is liveol.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kovi
(
x2)
Aug 25, 2022 13:53:08
x2)
Bejlin
(
x8)
Aug 25, 2022 13:53:33
x8)
Endre! Milyen érzés hogy a cicád a legutolsó, bűnöző csöves hajléktalannal jobban érzi magát mint veled aki milliókat költött rá? Jöhet a következő ravatalflokk a lekonyult picsaszájjal meg anyád vernyákolásával a háttérben
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 25, 2022 13:53:39
x38)
Jobban ég, Hahó!
tranyókiller
(
x2)
Aug 25, 2022 13:54:03
x2)
Golda mama írja már a feljelentést Endikének, szerintem mindenki jobban jár ha abbahagyja most.
Ha Szandika besétál a rendőrségre, akkor vége minden trollnak.
Achtung!!
Ha Szandika besétál a rendőrségre, akkor vége minden trollnak.
pupszi
(
x1)
Aug 25, 2022 13:55:54
x1)
Endre, csokifasz szerzodest alairtad mar?
Repicsomagot elhoztad?
dugd el jol, nehogy merci meglassa!
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Repicsomagot elhoztad?
dugd el jol, nehogy merci meglassa!
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 25, 2022 13:56:48
x48)
Tranyó és Varangy lokésön:
1035 Budapest Szentendrei út 34
kissendrevagyok
Puha Slag
(
x7)
Aug 25, 2022 13:57:00
x7)
Kozma Golda mamának üzen épp, hogy kérdezze meg a fiacskáját és majd elmondja a címet neki.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nagyerejű nyomozás
Aug 25, 2022 13:57:18
Újra megindul.
Aug 25, 2022 13:57:18
VahúrMirror
Aug 25, 2022 13:57:37
Aug 25, 2022 13:57:37
banshee
(
x24)
Aug 25, 2022 13:57:50
x24)
Tranyó és Varangy lokésön:
Kozma nem ujjazza épp őket?
Puha Slag
(
x7)
Aug 25, 2022 13:58:24
x7)
Kozma a 2-es csatornáját Sodinak fogja szentelni. "Nem sokáig fogsz már a Youtubeon tevékenykedni"
Csatorna link akit érdekel:
www.youtube.com/channel/UC2mae5icGaIRLe2jT7zjKzQ
Csatorna link akit érdekel:
www.youtube.com/channel/UC2mae5icGaIRLe2jT7zjKzQ
MirrorTrollz
Aug 25, 2022 13:59:02
Aug 25, 2022 13:59:02
döglöttpiton
Aug 25, 2022 13:59:16
Ajaj Sodi!
A tiborod büdös mint a geci, a kozma megindul nemsokára...
Csak nem BELEKEVEREDTÉL valamibe?
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
A tiborod büdös mint a geci, a kozma megindul nemsokára...
Csak nem BELEKEVEREDTÉL valamibe?
Aug 25, 2022 13:59:16
Maffiózó
(
x1)
Aug 25, 2022 13:59:56
x1)
Endre rajtad kívül mindenki boldognak tűnik. Még Vahur is, végre van értelme az életének.
Veled mizus? Beko breaking volt már, hívtak, email?
Veled mizus? Beko breaking volt már, hívtak, email?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 25, 2022 14:00:11
x39)
Tiboron hány napja rohad ez a felső? Tudja még valaki számolni?
Kovi
(
x2)
Aug 25, 2022 14:00:39
x2)
EZ CSAK SHOW!!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 14:01:14
x15)
Endre!
Itt már csak Géza segíthet!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Itt már csak Géza segíthet!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Aug 25, 2022 14:01:30
x4)
A Tranyó&Varangy show ott folytatódik ahol befejezték. Hihetetlen hogy milyen mérgező aurája van a herélt kőmüvesnek, mindenkit azonnal lehúz a saját félállati szintjére.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
-$-
Aug 25, 2022 14:03:19
Varangy azzal büszkélkedett a Vekninek, hogy alig iszik mostanában. Most jól szét van ő is. :D :D
Aug 25, 2022 14:03:19
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 25, 2022 14:04:36
x5)
Endre lesz bebaszós làjf Szandival meg Goldàval?
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 14:05:41
x68)
Tiboron hány napja rohad ez a felső? Tudja még valaki számolni?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 25, 2022 14:07:52
x39)
Tudom, hogy kemény dolog az addikció, de azért szomorú, hogy a tranyó vissza rántotta a varangyot, az saját szintjére.
Remélem szépen lassan azért elindul felfelé és maga mögött hagyja a tranyó féle igénytelenséget.
Ha gyagyásban lenne morzsányi emberség is segített volna Jucinak bejutni Vámosmikolára.
Legalább megpróbálta volna.
Ebből is látszik az igazi jelleme.
Remélem szépen lassan azért elindul felfelé és maga mögött hagyja a tranyó féle igénytelenséget.
Ha gyagyásban lenne morzsányi emberség is segített volna Jucinak bejutni Vámosmikolára.
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 25, 2022 14:08:08
x9)
Hát hogy van ebben a nyomorultban a fülhallgató? :D

Puha Slag
(
x7)
Aug 25, 2022 14:09:18
x7)
Dörpepúp
(
x7)
Aug 25, 2022 14:09:54
x7)
És megint sikerült fordítva berakni azokat a szarokat a fülébe. Zseni.
SyntaxError
(
x24)
Aug 25, 2022 14:10:28
x24)
Ahogy a haja (szénaboglya) a fején áll, már abból kiszúrná egy _tapasztalt_ HR-es, hogy itt valami nagyon sántít és ez a delikvens, az ápolatlanságából ítélve, a munkájában is hasonlóan igénytelen, gányoló. Piszony.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 25, 2022 14:10:36
x48)
Én kurvára kíváncsi vagyok, hogy sittes Józsi mennyire fogja ezt elviselni :D
kissendrevagyok
Bejlin
(
x8)
Aug 25, 2022 14:11:05
x8)
A tranyó olyan büdös hogy az még a hajléktalan Csokit is zavarta
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 25, 2022 14:14:03
x11)
Tudom, hogy kemény dolog az addikció, de azért szomorú, hogy a tranyó vissza rántotta a varangyot, az saját szintjére.
Hát azért vsz Remekember Józsival sem csak zöld teát szürcsölgettek a nagy nyári hőségben...
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 14:14:36
x136)
Elővette 2 hónap után szandikát, és elment hozzá pár napra az anyja, és most hirtelen állandóságnak érzi ezt a társaságot.
Ez az idióta bármibe bele tud kapaszkodni, hogy bemeséljen magának egy alternatív valóságot.
Itt súlyos koppanások lesznek. Főleg ha megkapja a melócsától az elbocsátást.
Ez az idióta bármibe bele tud kapaszkodni, hogy bemeséljen magának egy alternatív valóságot.
Itt súlyos koppanások lesznek. Főleg ha megkapja a melócsától az elbocsátást.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 14:16:15
x15)
A régi szép idők

Bezzeg régen minden jobb volt.

Bezzeg régen minden jobb volt.
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 14:16:23
x68)
A BEKO-nak mondjad, hogy az egy másik sodi volt
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Aug 25, 2022 14:17:34
x12)
a sodi a valóságot hajlítja, ahogy az akarata diktálja, ilyen diadalmas sodi a sodi.
most a sodi valósága szerint ő, szandi és golda boldogan élnek hárman, míg meg nem döglenek, bizony.
vérdíj target nr. 1
most a sodi valósága szerint ő, szandi és golda boldogan élnek hárman, míg meg nem döglenek, bizony.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 25, 2022 14:17:58
x5)
[img=] img.sodika.dk/imgur.com/NYGAGXP.png[/img]
Profilkép eladó
Profilkép eladó
Endre
Aug 25, 2022 14:18:14
A SoDI egy médiatermék, egy produkció része. Semmi köze a munkavállaló Endréhez és ha emiatt akarnak kirúgni akkor pert akasztok a nyakukba!
Aug 25, 2022 14:18:14
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 14:18:30
x136)
Azt fogja nekik mondani ha kirúgják, hogy jól elvan szandival és goldával.
xray
(
x21)
Aug 25, 2022 14:18:40
x21)
Aug 25, 2022 14:18:40
Jobban ég, Hahó!
az összehugyozott szalma nem annyira. xd Aug 25, 2022 14:18:40
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 14:18:41
x68)
Miért rúghatnák ki amiatt, ami a múltban történt?
Mifaaaaaaaaaaaan
Bumburnyák
Aug 25, 2022 14:18:55
Elnézést, nagyon lemaradtam: Szandika most beköltözött a bécsi lakásba?
Aug 25, 2022 14:18:55
halászlé
(
x24)
Aug 25, 2022 14:20:20
x24)
Endre, akik nemrégiben még párkapcsolati tanácsokat osztogatott, elondta, hogy a 3 hónap alatt 5 perc meghitt beszélgetés a swingerben, illetve 3 perc sziszabújás sikeredett....mi ez, ha nem shiker!
halászlé
(
x24)
Aug 25, 2022 14:20:42
x24)
nyelFtanilag még nem, de alakul...
Endre
Aug 25, 2022 14:20:44
Nagyon akarja a D-t de csak arra kell, hogy féltékennyé tegyem Mercit és ezáltal visszajöjjön hozzám!
Aug 25, 2022 14:20:44
sodika halálvágya
(
x11)
Aug 25, 2022 14:21:30
x11)
Endre, akik nemrégiben még párkapcsolati tanácsokat osztogatott, elondta, hogy a 3 hónap alatt 5 perc meghitt beszélgetés a swingerben, illetve 3 perc sziszabújás sikeredett....mi ez, ha nem shiker!
Ez csak a hülyének nem ér meg pár ezer eurót.
Jonciii
(
x8)
Aug 25, 2022 14:21:33
x8)
A sümegi gelesztás is szereti azt mondani, amikor bebukik valamivel, hogy az herby nem a péter
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 14:21:43
x15)
Endre!
Nem nyomsz Goldával egy Troll elemzőst?
Nem nyomsz Goldával egy Troll elemzőst?
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 14:22:02
x68)
8 perc vs 16 év
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 14:23:22
x136)
Most az anyja teledumálja a fejét, hogy jó lesz neki szandika, aztán ha hazamegy, sneci fel sem fogja hívni többé. Unalmas npc neki.
Maffiózó
(
x1)
Aug 25, 2022 14:23:30
x1)
Sodi költözös lájv még sose volt!
Kellene! Foshná!
Kellene! Foshná!
Bejlin
(
x8)
Aug 25, 2022 14:24:29
x8)
Tranyó megvette az ebédet. Ketyerű meg sör
Hahó
(
x136)
Aug 25, 2022 14:25:07
x136)
Sodi költözös lájv még sose volt!
Kellene! Foshná!
Kellene! Foshná!
Műfaját tekintve golda rikácsolós lájv lenne.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 25, 2022 14:25:21
x39)
8 perc vs 16 év
8 perc vs 16 év
Ha egy kukacuskodó féreg lennék azt mondanám 17 év.
Várj csak!
Endre
Aug 25, 2022 14:25:54
És teljes mértékben igaza van!
Gondold el, ha pl. Tom Hardy-t elítélnék emberölésért mert James Delaney (egy általa alakított karakter) megölt valakit.
Totál nonszensz!
Aug 25, 2022 14:25:54
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 25, 2022 14:25:56
x39)
Tranyó megvette az ebédet. Ketyerű meg sör
Főtt kaját akart. Mind a kettő főzött. Szerintem ez érthető.
gobesug
(
x30)
Aug 25, 2022 14:26:26
x30)
jöjjön egy válogatás endre és tibor legromantikusabb pillanataiból, hátha fellángol újra a recskásban a démonsz!
MacY2
(
x1)
Aug 25, 2022 14:26:57
x1)
Jutka 50 kilóról lett 40,Endre! Kérjél tőle tanácsot hogy csinálja! Te kis buzi!
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Tratykóvorág
Aug 25, 2022 14:27:03
Nick eladó
Aug 25, 2022 14:27:03
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 14:27:21
x15)
Endre!
Éhes a Szisza. Nagyon le van merülve :(
Jutka meg nem evett három napja. Így a sitt alá kerül. :(
Tessék megindulni azonnal!
Éhes a Szisza. Nagyon le van merülve :(
Jutka meg nem evett három napja. Így a sitt alá kerül. :(
Tessék megindulni azonnal!
xray
(
x21)
Aug 25, 2022 14:27:31
x21)
mikor és kivel költözik ez a nyomorék? szerintem ott fog hagyni mindent és megint kezdődik a vásárlási láz. ha még tud intézni valami hitelt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tratykóvirág
Aug 25, 2022 14:27:35
Nick eladó
Elbasztam.
Az más.
Aug 25, 2022 14:27:35
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 25, 2022 14:29:18
x48)
Miért is lep meg, hogy ezek az észlények a maradék pénzüket is túlárazott panírozott csirkecsontra és zsömlére költik
kissendrevagyok
Merche
Aug 25, 2022 14:29:45
A több, mint egy éve hajléktalan Lyudga azon veszekszik a szintén hajléktalan Tibivel, hogy egyenek a kfc-ben :DDDD
Aztán vannak olyan emberek akik vizes zsömlét esznek párizsival...
Aztán vannak olyan emberek akik vizes zsömlét esznek párizsival...
Aug 25, 2022 14:29:45
Maffiózó
(
x1)
Aug 25, 2022 14:29:47
x1)
Fifi anyádat nem kötöd be valami pre-metaverse VR világba?
Natyot menne a rally VRral!
Natyot menne a rally VRral!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 25, 2022 14:33:37
x15)
Endre!
A Szisza kidobja Jutkát!
Most ülj a mazdába és indulj meg Budape.... Ja várj csak!
A Szisza kidobja Jutkát!
Most ülj a mazdába és indulj meg Budape.... Ja várj csak!
Dörpepúp
(
x7)
Aug 25, 2022 14:34:31
x7)
Pár napja még Judka megmentőjének tetszelgett a tranyóvirág, most meg MENJÉL EEEEL!
Éles váltás.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Éles váltás.
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2022 14:35:55
x68)
GTA RP anyukámmal és szandikával
Mifaaaaaaaaaaaan
Értetlen
(
x1)
Aug 25, 2022 14:35:58
x1)
Biztos jól el lesznek. Hát már most majd elbőgi magát miközben nosztalgiázik milyen jó volt a maga alá hugyozó tranyóval aludni. :D
Egyszer bújt a szisza!! Élete estéje volt
MűPinaSzaga
Aug 25, 2022 14:36:00
Fu ez a tranyogeci egyre irritálóbb
Aug 25, 2022 14:36:00
Gunnar
(
x2)
Aug 25, 2022 14:36:16
x2)
Pont ezt néztem én is, hogy amikor Sneci meglátogatta, milyen jó állapotban volt, mostmeg megint teljesen padlón van a gecibe és még csak koradélután van. Tranyónak se kéne már sok levegőt színi mert csak még jobban tönkrevágja Juci életét aki épp próbált visszakapaszkodni valamelyest.
Viszont arról lemaradtam: Az új lovagja tényleg verte és csak kamuból finomkodott Sodi előtt? Nem bírommá követni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 25, 2022 14:36:40
x39)
Miért is lep meg, hogy ezek az észlények a maradék pénzüket is túlárazott panírozott csirkecsontra és zsömlére költik
KFC helyett egy kifőzdében, legalább kétszer annyi rántott csirke és köret lenne a jussuk.
másként gondolkodnak, az biztos.
43 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Lesz "Támadj, támadj!" szurkolás Gyagyás? Anyád is tud felfelé futni a mozgólépcsőn?