Visszatérés a macskaólba, vissza a veknitartóba xD
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Sőt!
Jutka 26 000 000 + forinttal gazdagabb Endrénél.
Piszony!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ne is mondjad, erre még rájön a betétdíj. Már a Gléda is angyalszárny-kategória a korcsnak, max. a sírjára fog folyni.
Téényleg a betétdíj...
Amúgy ha a korcs beváltaná a sörösdobozokat 1 centért mindig, vagy nem tudom mennyit adnak érte, már hívhatná is a bérgyilkoshadsereget, nem kéne lottónyeremény.

itt az öv hiánya volt a baj :D mondjuk az is kérdéses, hogy miért nem a saját méretét hordja (akkor talán nem csúszna le ennyire), bár erre meg tudjuk a választ :DDDD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
kell a melócsához az osztrák lakcím; kigondolta ő, hogy bejelentkezik egy hajlesz szállóra Bécsbe'; aztán majd úgy; dehát ha így működne, mindenki ezt csinálná :o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Többször beírtam már, trollkolléga is ezen hívta 2x.
A görény azóta titkosította!
Meg a faszom...
Tévedtem, még mindig nincs titkosítva :)
www.telekom.hu/lakossagi/tudakozo#/nev
Keresztnév: Gyöngyi Éva
Település: Újszász
Többi mezőt ki sem kell tölteni.
Meg a faszom...
Boldog Vekni
kitartóan kell csörgetni :)
le vagy tiltva, kurva anyád
CONFIRMED! Amikor kileakelődött, ezen hívogattuk hajnalba és ő rikácsolt bele ~jún vége környékén! :D
Legyen azért prankbajnokság is! Ki tudja a legjobban megfosatni behashajtózott sörrel, ki tudja a húgyát megitatni a púpos pedofillal stb.
A feladat az lenne, hogy gyűjtsetek minél több állásajánlatot (Főbb kulcsszavak: Java, PHP, React, Angular, Fullstack, Bootstrap) és jelentkezzetek az állásokra a linkelt CV-vel.
Trolléga! annyit tennék hozzá, hogy sztem lassan nemcsak a IT cégek lesznek fókuszban, mert kiszorul a piacról (hírneve meg a nulla tudása miatt)...sztem már hasonló helyekre is szórja, mint a Vitalakademiat, ahol nem kif. pjogjamozó kell, hanem IT-s...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Endre! Tegnap terepmunkát végeztem, csak a te kedvedért. Az Aldiban a legolcsóbb bor a "Vendégváró" vörös, két egész litert adnak hatszázvalahány forintért. Sajnos Púpszászon nincs Aldi, de Szolnokon kettőt is találsz, az csak huszonkét kilométer. Ha kiváltod a hajléktalanigazolványt, vasúton ingyen utazhatsz, onnantól egyéb költséged nem merül föl ezzel. Mit szólsz, ez igazán vállalható ár! A minőségre meg úgyis szarsz.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
De akkor nem lenne blahás évad :(
Már pedig olvasva a régi nagyképűségeit odavaló.
Az.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Golda prédikál. Rikácsol.
Átlagos vasárnap a ratyivirágnál.
Kaptál egy rahedli mínuszt. Menjél egy kis pihenőre, ok?
A lottó nyertesek igen jelentős része végül a Blahához hasonló helyen szokott kikötni. Szóval a pénzzel köztudottan jól bánni tudó sodika esetében én nem aggódnék.
Ez a video, tömény eszenciája, annak ,hogy retardált buzeráns, mennyire nem érti az emberi kapcsolatokat.
Gyagyás buzi, vegyél egy felfújható gumi tranyót,annak nem lesznek magán ügyei, Max kilukad:-D
Na de megrendelted? Többen kérdezik
+ Hartmann majdnem Hermán. Újabb snecológiai referencia
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Naná! Minden küldetésre készen itt túráztatom a Tesco mélygarázsban az ugrásra kész izraeli harckocsik között.
Amúgy tényleg. Aki jól tud a pénzzel bánni (spóroláson és kigazdálkodáson túl) az a viszonylag kevés pénzből is tud többet csinálni.
Asodi kész financiális elrettentő példa, amit mutogatni kéne iskolákban.
Tegnap megvolt a költözés. Lakásátadás 08.29. Állítólag.
Volt anno egy film,talán Adam Sandler-es,amiben nyert v örökölt, nem tudom, és az egész város piros sport autókkal járt.
Itt a trashek járnának luxus autókkal, igaz azok is csak az első szervizig:-D
Elképzelem amint fullfing,a kárpi ként kapott GT3 RS böl,25 perc küzdelem után kiszenvedi magát :-DD

Csak finoman trollégák! :D
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nagyon nevetek, innen indult az egész gyagyás karácsony? Valami Marvel filmre nem voltak hajlandóak beülni vele a csövesek?
Nekem kétszer mondtad, a varangynak meg egyszer se *rátátátá*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Shiker!
Óvatosan a Böszmével! Még a végén kifröcsköltetitek a sörtöt!
Hopp, lebuktál osztrák troll akinek barátnője is van.
Ment az excellbe.
Tisztelt Bérgyilkos Úr!
Itt jóravaló, dolgos, szorgalmas emberek járnak össze, nevetgélni egy szellemileg visszamaradott fideóson. Endre legnagyobb ellensége Bécsben, a Thália utcában lakik. Szívesen.
Nem hiszem, én is osztrák Ip-röl vagyok,de nekem bejön minden.
Menni fognak azok is.
"Béjgyilkos bácsi, tessék nyekem lefadászni a Fakengujut, a Kajibot meg aty ejBalit aki Máté! Natyon tyépen kötyönöm tyépen"
Csak majd ne tessék túl hangosan sírvaröhögni bérgyilkosuram!
Mit jelent az, hogy nem jön be? Írj a goodzorg protonmailre lehetőleg screenshotokkal és megnézem.
Ha új net vagy csak még nem babráltatok hozzá, akkor valószínűleg be van kapcsolva a szolgáltató részén a parental control vagy ilyesmi alapból (nyugati országokban szokás). Velem is megesett már, hogy külföldi szolgáltatónál/céges wifinél megfogta a fórumot az NSFW tartalomminősítés miatt. De aztán sikerült megtalálni az Apply gombot, ahol volt hozzáférés.
MÁV Wifi-ről se megy amúgy.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
horgász
(
x10)
Aug 27, 2022 23:58:43
x10)
Sneci!
Tervezed a nagy visszatérést?!
Visszatérés a macskaólba, vissza a veknitartóba xD
Trollul Madár
(
x15)
Aug 28, 2022 00:01:25
x15)
Endre!
Tudod mi még a vicces?
A zsidókamat!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Tudod mi még a vicces?
A zsidókamat!
még éltet a remény
(
x1)
Aug 28, 2022 00:03:29
x1)
Emlékszel sodi,hogy amikor berlinben volt egy zsák krumplid meg 30 cented?
Hitted volna akkor,hogy tulajdonképpen több tizezer euróval voltál akkor gazdagabb,mint most?
Taot!
Hitted volna akkor,hogy tulajdonképpen több tizezer euróval voltál akkor gazdagabb,mint most?
linziasztal
(
x3)
Aug 28, 2022 00:05:01
x3)
A Bank: Partner.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Trollul Madár
(
x15)
Aug 28, 2022 00:07:09
x15)
Emlékszel sodi,hogy amikor berlinben volt egy zsák krumplid meg 30 cented?
Sőt!
Jutka 26 000 000 + forinttal gazdagabb Endrénél.
Piszony!
linziasztal
(
x3)
Aug 28, 2022 00:12:48
x3)
Endre!
Gyógyul a mokkacsinó' vagy olyan, mint a térdecske?!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Gyógyul a mokkacsinó' vagy olyan, mint a térdecske?!
ascites
(
x57)
Aug 28, 2022 00:19:02
x57)
Majd megint visszajön a divatba a borostea xD
Bár a Tabdi Gléda "kurva drága" lett már a púpom bevételihez mérve, most néztem, 460 Ft/0,75l.
Bár a Tabdi Gléda "kurva drága" lett már a púpom bevételihez mérve, most néztem, 460 Ft/0,75l.
Ne is mondjad, erre még rájön a betétdíj. Már a Gléda is angyalszárny-kategória a korcsnak, max. a sírjára fog folyni.
kripli figyelő
(
x12)
Aug 28, 2022 00:23:36
x12)
Hogy áll az idei excell gyagyás?Kétlem hogy eléri a fizetésed a magyar átlagot.A labanc postás már angyalszárny kategória számodra.
horgász
(
x10)
Aug 28, 2022 00:30:30
x10)
Téényleg a betétdíj...
Amúgy ha a korcs beváltaná a sörösdobozokat 1 centért mindig, vagy nem tudom mennyit adnak érte, már hívhatná is a bérgyilkoshadsereget, nem kéne lottónyeremény.
horgász
(
x10)
Aug 28, 2022 00:31:07
x10)

balek
(
x10)
Aug 28, 2022 00:34:22
x10)
Hogy totyog a fogyatékos, egy nadrágot nem tud felvenni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Benedekdenes366
Aug 28, 2022 00:35:08
Gammernál bemindenezős live
Aug 28, 2022 00:35:08
vladrl
(
x8)
Aug 28, 2022 00:37:44
x8)
Hogy totyog a fogyatékos, egy nadrágot nem tud felvenni.
itt az öv hiánya volt a baj :D mondjuk az is kérdéses, hogy miért nem a saját méretét hordja (akkor talán nem csúszna le ennyire), bár erre meg tudjuk a választ :DDDD
MirrorTrollz
Aug 28, 2022 00:42:19
Aug 28, 2022 00:42:19
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 28, 2022 01:02:54
x1)
Golda számát valaki berakja?
Boldog Vekni
Benedekdenes366
Aug 28, 2022 01:02:57
épp Goldát akarja felhívni hajnal 1-kor :D
Aug 28, 2022 01:02:57
MirrorTrollz
Aug 28, 2022 01:05:31
Aug 28, 2022 01:05:31
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 28, 2022 01:06:30
x1)
Goldát is fölhívná ha dobnátok a dzámát
Boldog Vekni
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 28, 2022 01:11:46
x1)
Villám száma kéne
Boldog Vekni
-
Aug 28, 2022 01:12:47
Elvileg +36702119454 Golda száma Gammerék szerint.
Aug 28, 2022 01:12:47
halászlé
(
x24)
Aug 28, 2022 01:15:04
x24)
Amúgy, kérdés, most úgyis rádiócsend van.
Oké, hogy Bécs, meg Linz.
De basszameg, home office.
Nem az lett volna az életszerű ha mondjuk Győrben, vagy Sopronban kibérel egy garzont magának a Gyagyás?
Onnan ha be kell szaladni, egy köpésre van Bécs, és olcsóbb is.
Oké, hogy Bécs, meg Linz.
De basszameg, home office.
Nem az lett volna az életszerű ha mondjuk Győrben, vagy Sopronban kibérel egy garzont magának a Gyagyás?
Onnan ha be kell szaladni, egy köpésre van Bécs, és olcsóbb is.
kell a melócsához az osztrák lakcím; kigondolta ő, hogy bejelentkezik egy hajlesz szállóra Bécsbe'; aztán majd úgy; dehát ha így működne, mindenki ezt csinálná :o))
Pedagógus
Aug 28, 2022 01:21:44
Aug 28, 2022 01:21:44
88 CV
Aug 28, 2022 01:31:37
Sziasztok!
Közösségi segítségre lenne szüksége a csapatomnak! Vagyis nem is nekünk, hanem sodinak!
Itt van ez a CV (hasonlít az első verzióhoz, amit a E-Conomix is kapott, de azóta frissítettem. Jó szar a németje, de szerintem ez a célt nem veszélyezteti.), amivel sodika őszintén bemutatkozik a cégek számára. A cél az lenne, hogy minél több bécsi cég kapja meg a CV-t. A HR-ért felelő kollégák lehetőleg kattintsanak a benne található linkekre, minél több kolléga minél több időt töltsön el vele (hogy memorizálják) és ideális esetben iktassa a cég későbbi használatra.
A feladat az lenne, hogy gyűjtsetek minél több állásajánlatot (Főbb kulcsszavak: Java, PHP, React, Angular, Fullstack, Bootstrap) és jelentkezzetek az állásokra a linkelt CV-vel.
Fontos, hogy a jelentkezés szövege normális legyen, semmiképp se ijesszétek el túlságosan őszinte, vagy vicces mondatokkal az olvasót, mert ebben az esetben az azonnal kidobja a jelentkezést, nem nyitja meg a CV-t, és amikor két hét múlva beérkezik a masnis CV, akkor nem fogja a jelentkezést összekötni sodikáéval a fejében - ha egyáltalán ugyanahhoz az emberhez fut be. Ha viszont korrekt szöveggel jelentkeztek, akkor megnyitják a cv-t, némi szerencsével több embernek körbeküldik, akik meglátják benne a linkeket, rögzül bennük sodika arca és később össze tudják kötni a sodika által küldött masnis cv-vel is.
A kísérőlevél lehet angol is, én a következőt írnám, a cégnevet és a pozíciót persze lehet cserélni, de utóbbit kisebb cégek esetén nem muszáj, most annyit jelent, hogy "szoftver-fejlesző", amit érteni fognak:
Lieber XY! [cégnév]
Ich möchte mich bei Ihrem Unternehmen als Softwareentwickler bewerben. Ich bin ein Fullstack-Entwickler, bei dem ich meine 10-jährige Erfahrung mit verschiedenen Technologien einsetzen kann.
Ich habe meinen Lebenslauf an diese E-Mail angehängt. [form esetén törlendő]
Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören!
Endre Farkas Kiss
Javítani a németjén természetesen ér, ahogy bármilyen változtatás jó ötlet lehet, amiről úgy érzitek, hogy nagyobb eséllyel juttatja el az olvasót oda, hogy tényleg megnyissa, vagy körbeküldje a cv-t. Csomó helyen formok vannak, extra kérdésekkel, ott improvizáljatok a fentieket figyelembe véve.
Bécsi állásajánlatokat a Linkedin-en kívül (ahol sokszor nincs is CV küldés) többet között a következő helyeken találhattok:
karriere.at
devjobs.at
at.indeed.com
Itt a fájl linkje. Ha nem működik, szóljatok, akkor felrakom máshova: ufile.io/fvcrjmza
Jó munkát! (Neked nem korcs, te dögölj meg!)
Közösségi segítségre lenne szüksége a csapatomnak! Vagyis nem is nekünk, hanem sodinak!
Itt van ez a CV (hasonlít az első verzióhoz, amit a E-Conomix is kapott, de azóta frissítettem. Jó szar a németje, de szerintem ez a célt nem veszélyezteti.), amivel sodika őszintén bemutatkozik a cégek számára. A cél az lenne, hogy minél több bécsi cég kapja meg a CV-t. A HR-ért felelő kollégák lehetőleg kattintsanak a benne található linkekre, minél több kolléga minél több időt töltsön el vele (hogy memorizálják) és ideális esetben iktassa a cég későbbi használatra.
Fontos, hogy a jelentkezés szövege normális legyen, semmiképp se ijesszétek el túlságosan őszinte, vagy vicces mondatokkal az olvasót, mert ebben az esetben az azonnal kidobja a jelentkezést, nem nyitja meg a CV-t, és amikor két hét múlva beérkezik a masnis CV, akkor nem fogja a jelentkezést összekötni sodikáéval a fejében - ha egyáltalán ugyanahhoz az emberhez fut be. Ha viszont korrekt szöveggel jelentkeztek, akkor megnyitják a cv-t, némi szerencsével több embernek körbeküldik, akik meglátják benne a linkeket, rögzül bennük sodika arca és később össze tudják kötni a sodika által küldött masnis cv-vel is.
A kísérőlevél lehet angol is, én a következőt írnám, a cégnevet és a pozíciót persze lehet cserélni, de utóbbit kisebb cégek esetén nem muszáj, most annyit jelent, hogy "szoftver-fejlesző", amit érteni fognak:
Lieber XY! [cégnév]
Ich möchte mich bei Ihrem Unternehmen als Softwareentwickler bewerben. Ich bin ein Fullstack-Entwickler, bei dem ich meine 10-jährige Erfahrung mit verschiedenen Technologien einsetzen kann.
Ich habe meinen Lebenslauf an diese E-Mail angehängt. [form esetén törlendő]
Wir freuen uns darauf, von Ihnen zu hören!
Endre Farkas Kiss
Javítani a németjén természetesen ér, ahogy bármilyen változtatás jó ötlet lehet, amiről úgy érzitek, hogy nagyobb eséllyel juttatja el az olvasót oda, hogy tényleg megnyissa, vagy körbeküldje a cv-t. Csomó helyen formok vannak, extra kérdésekkel, ott improvizáljatok a fentieket figyelembe véve.
Bécsi állásajánlatokat a Linkedin-en kívül (ahol sokszor nincs is CV küldés) többet között a következő helyeken találhattok:
karriere.at
devjobs.at
at.indeed.com
Itt a fájl linkje. Ha nem működik, szóljatok, akkor felrakom máshova: ufile.io/fvcrjmza
Jó munkát! (Neked nem korcs, te dögölj meg!)
Aug 28, 2022 01:31:37
Pedagógus
Aug 28, 2022 01:36:20
www.telekom.hu/lakossagi/tudakozo#/nev
Aug 28, 2022 01:36:20
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 28, 2022 01:46:36
x1)
telekom.hu/lakossagi/tudakozo#/nev
nem vette fel a vén kurva de az ő száma köszi telekom.hu/lakossagi/tudakozo#/nev
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 28, 2022 01:51:51
x7)
nem vette fel a vén kurva de az ő száma köszi
kitartóan kell csörgetni :)
Anschluss
(
x4)
Aug 28, 2022 02:56:11
x4)
Endre,
kicsit le vagyok maradva a gemeskuti napi tortenesekkel, de mar legalabb tudom hogy hol voltatok a ven kurva anyaddal egesz nap:
magyarnemzet.hu/belfold/2022/08/imalancot-hirdettek-wittner-maria-gyogyulasaert
Nyilvan a koztorvenyes elitelt, hullarablo, korabbi prosti Wittnerert imadkoztatok Becs valamelyik zsinagogajaban.
Idezek kicsit:
[i]Itt van például Wittner Mária, miket írtok már róla, te kis szemét bolsevik mocsok! Hol élsz te, ólban? Nem szégyelled magad? Vörös patkányok.Nem lepődnék meg, ha valaki a megrágalmazottak közül jól beperelne, aztán mindjárt abbahagynád a sorozatos törvénysértő rágalomhadjáratodat szépen, mégpedig tele gatyával és kurva sürgősen. Bolsevista zsidóbanda, belőketek verbuválódott anno az ÁVÓ is!Ti magatoktól vagytok ilyen sötétek vagy valaki besegít nektek? Mazsihisz "online"?Arról nem is szólva, minek az oldalad, amikor retekklub csigatévé szinte tök ugyanezt nyomja éjjel-nappal...[i]
Megjegyzem, ez szamunkra egy jubileiumi esemeny is, a kettonk legkorabbi kapcsolodasa innen datalhato, mert Wittnerrol epp akkor kezdtek terjedni a neten az altalad emlitett valos bunei, miutan buntarsa, Hosszu Mari (Szekely Dezsone Sebestyen Maria, masik 56os prosti, akkoriban Rogan belvarosi kutyaja es Vizo munkatarsa) egy kozos munka soran lekopott es betorette az orromat, miutan koztorvenyes prosti multjat felemlegettem a masik Mariaeval egyutt.
Latod, meg 56 miatt is van trollod, igaz, en csak kesobb csatlakoztam :)
Kuldtetek Marika neninek udvozlo kartyat anyaddal? Valamelyik becsi Laufhaus kepet elkuldhetned neki, rovid ausztriai bujkalasa idejen ott is melozott a neni :) Pont ahogy te tervezted Tibi ferjed uj melojat. Itt is osszeernek a szalak, hiaba na, ez a kereszteny, konzervativ erkolcs :)
anschluss
kicsit le vagyok maradva a gemeskuti napi tortenesekkel, de mar legalabb tudom hogy hol voltatok a ven kurva anyaddal egesz nap:
magyarnemzet.hu/belfold/2022/08/imalancot-hirdettek-wittner-maria-gyogyulasaert
Nyilvan a koztorvenyes elitelt, hullarablo, korabbi prosti Wittnerert imadkoztatok Becs valamelyik zsinagogajaban.
Idezek kicsit:
[i]Itt van például Wittner Mária, miket írtok már róla, te kis szemét bolsevik mocsok! Hol élsz te, ólban? Nem szégyelled magad? Vörös patkányok.Nem lepődnék meg, ha valaki a megrágalmazottak közül jól beperelne, aztán mindjárt abbahagynád a sorozatos törvénysértő rágalomhadjáratodat szépen, mégpedig tele gatyával és kurva sürgősen. Bolsevista zsidóbanda, belőketek verbuválódott anno az ÁVÓ is!Ti magatoktól vagytok ilyen sötétek vagy valaki besegít nektek? Mazsihisz "online"?Arról nem is szólva, minek az oldalad, amikor retekklub csigatévé szinte tök ugyanezt nyomja éjjel-nappal...[i]
Megjegyzem, ez szamunkra egy jubileiumi esemeny is, a kettonk legkorabbi kapcsolodasa innen datalhato, mert Wittnerrol epp akkor kezdtek terjedni a neten az altalad emlitett valos bunei, miutan buntarsa, Hosszu Mari (Szekely Dezsone Sebestyen Maria, masik 56os prosti, akkoriban Rogan belvarosi kutyaja es Vizo munkatarsa) egy kozos munka soran lekopott es betorette az orromat, miutan koztorvenyes prosti multjat felemlegettem a masik Mariaeval egyutt.
Latod, meg 56 miatt is van trollod, igaz, en csak kesobb csatlakoztam :)
Kuldtetek Marika neninek udvozlo kartyat anyaddal? Valamelyik becsi Laufhaus kepet elkuldhetned neki, rovid ausztriai bujkalasa idejen ott is melozott a neni :) Pont ahogy te tervezted Tibi ferjed uj melojat. Itt is osszeernek a szalak, hiaba na, ez a kereszteny, konzervativ erkolcs :)
Szandika
Aug 28, 2022 04:18:00
Endy, most szólt a gondnokom, hogy ha titokban is találkoznánk, elvinne engem a zsákosember! Nagyon sajnálom de soha többet nem találkozhatunk!
Aug 28, 2022 04:18:00
goldaleak
Aug 28, 2022 05:10:49
CONFIRMED! Amikor kileakelődött, ezen hívogattuk hajnalba és ő rikácsolt bele ~jún vége környékén! :D
Aug 28, 2022 05:10:49
sodispyloop
Aug 28, 2022 05:23:01
SODI ajánlom figyelmedbe! (vajon miért nem szeretnek téged)
Ne szórakozz a macskákkal: Vadászat az internetes gyilkosra
www.youtube.com/watch?v=1QR-bHQZAq0
Ne szórakozz a macskákkal: Vadászat az internetes gyilkosra
www.youtube.com/watch?v=1QR-bHQZAq0
Aug 28, 2022 05:23:01
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 28, 2022 06:33:42
x4)
Sodika, csak nem?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
BigDaddy
Aug 28, 2022 06:41:40
Annak azért örülök, hogy a következő szezon egy ilyen back to the roots évad lesz Gléda vörösborral, csövezéssel és mélyszegénységgel. Remélem a gyagyásgeci ismét talál egy elmebeteg csoportot akiknek bosrófőzelékért kamerázhat, az volna a top-tier műsor. Amúgy imádtam azokat az ingatlanokat felvásárolni ahol az ilyen féreg szar kappanyos gecik laktak/jelentek meg. Élvezet volt nézni a vergődesuket, illetve ahogy a "szegény és elesett" családot kibasszák az ingatlanból.
Emellett ha indul a Blaha évad, akkor javaslom meghirdetni a Púp-piñata Országos Bajnokságot, ahol szakmai zsűri értékelné a púp-pofozás minőségét.
Sodi te meg dögölj meg.
Emellett ha indul a Blaha évad, akkor javaslom meghirdetni a Púp-piñata Országos Bajnokságot, ahol szakmai zsűri értékelné a púp-pofozás minőségét.
Sodi te meg dögölj meg.
Aug 28, 2022 06:41:40
vladrl
(
x8)
Aug 28, 2022 06:48:59
x8)
Sodi te meg dögölj meg.
Sodi te meg dögölj meg.
Legyen azért prankbajnokság is! Ki tudja a legjobban megfosatni behashajtózott sörrel, ki tudja a húgyát megitatni a púpos pedofillal stb.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 28, 2022 07:14:15
x19)
Apjától tanult igy futni.
Mint az köztudott az apja híres és ismert futó volt egyetemi szinten. Sok versenyt nyert a beszart galamb technikával.
Mint az köztudott az apja híres és ismert futó volt egyetemi szinten. Sok versenyt nyert a beszart galamb technikával.
Jozsii Busák
(
x5)
Aug 28, 2022 07:42:14
x5)
Igazi gyagyás módra futott!!
Jozsii Busák
halászlé
(
x24)
Aug 28, 2022 07:43:39
x24)
Trolléga! annyit tennék hozzá, hogy sztem lassan nemcsak a IT cégek lesznek fókuszban, mert kiszorul a piacról (hírneve meg a nulla tudása miatt)...sztem már hasonló helyekre is szórja, mint a Vitalakademiat, ahol nem kif. pjogjamozó kell, hanem IT-s...
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 28, 2022 08:01:58
x4)
Vajon mennyi védelmi pénzt fog ez odaadni Villámnak?
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
trolléga
(
x30)
Aug 28, 2022 08:04:17
x30)
Endre bazdmeg! Rádiócsend van de még így is sorra kerülnek elő világoskék nickek. Szerintem ez már shiker. Ide bassza meg egy lottó ötös szerintem már nem is lesz elég mindannyiunkat felkutatni :DD BALEK
SoDI elbukott birodalma
Aug 28, 2022 08:35:12
endre
Utolsó napod társaságban?
Vegyes érzések, megértem, mert egyik részről gecire idegesít a rikácsolás és a számonkérés a kurva anyádtól (a trollok is folyton ezt teszik veled).
Másrészről viszont NEM VAGY EGYEDÜL!
Közeledik a hétfő gyagyás, melód úgy sincs, indulj meg pestre!
Utolsó napod társaságban?
Vegyes érzések, megértem, mert egyik részről gecire idegesít a rikácsolás és a számonkérés a kurva anyádtól (a trollok is folyton ezt teszik veled).
Másrészről viszont NEM VAGY EGYEDÜL!
Közeledik a hétfő gyagyás, melód úgy sincs, indulj meg pestre!
Aug 28, 2022 08:35:12
Kötőjel
(
x12)
Aug 28, 2022 08:35:16
x12)
a sodi, a reggeli mellett gondolkodtam ezen a BRÉgyilkos dolgon. te egy akkora balfasz vagy, hogy ha ráküldenél egy baszót bérgyilkost egy trollra, a troll rövid időn belül ellened fordítaná az életkioltási szakembert. ld. villám jelenség.
vérdíj target nr. 1
Mitokondrium
(
x7)
Aug 28, 2022 08:39:10
x7)
Endre! Tegnap terepmunkát végeztem, csak a te kedvedért. Az Aldiban a legolcsóbb bor a "Vendégváró" vörös, két egész litert adnak hatszázvalahány forintért. Sajnos Púpszászon nincs Aldi, de Szolnokon kettőt is találsz, az csak huszonkét kilométer. Ha kiváltod a hajléktalanigazolványt, vasúton ingyen utazhatsz, onnantól egyéb költséged nem merül föl ezzel. Mit szólsz, ez igazán vállalható ár! A minőségre meg úgyis szarsz.
-
Aug 28, 2022 08:51:14
Legszebb forgatókönyv lenne ha megnyerné a lottót, felfogadna egy bérgyilkost, de a hülyéje lebukna és 10 év börtönt kapna. :D
Aug 28, 2022 08:51:14
xray
(
x21)
Aug 28, 2022 08:55:54
x21)
Aug 28, 2022 08:55:54
Legszebb forgatókönyv lenne ha megnyerné a lottót, felfogadna egy bérgyilkost, de a hülyéje lebukna és 10 év börtönt kapna. :D
a cellatársak 3 nap után megölnék. Aug 28, 2022 08:55:54
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 28, 2022 08:58:36
x6)
Endre, június óta milyen sokat tanultál a hibáidból!
Fejlődőképesnek nem tudnálak nevezni.
UTOLSÓ ENDRE
www.youtube.com/watch?v=syx88N4SwoE
Fejlődőképesnek nem tudnálak nevezni.
UTOLSÓ ENDRE
www.youtube.com/watch?v=syx88N4SwoE
-
Aug 28, 2022 09:04:31
Aug 28, 2022 09:04:31
VibrációsPéniszgyűrű
Aug 28, 2022 09:07:03
Aug 28, 2022 09:07:03
vladrl
(
x8)
Aug 28, 2022 09:10:13
x8)
kéreget a szisza, egy 10-es kell, majd visszaadja. 18 ezer a raktár 14 helyett.
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2022 09:14:35
x136)
Sneci jelentsd be a tranyónak egy flokkban, hogy hajléktalan lett.
Univerzum
Aug 28, 2022 09:16:01
Összehoztam Mergát és Jucit megint, hogy Endre ne örüljön.
Aug 28, 2022 09:16:01
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2022 09:18:02
x136)
Most miért nem józsival van judga, sneci? Miért a tranyóval?
Nem akarsz röhögni, hogy ezt megint benézted?
Nem akarsz röhögni, hogy ezt megint benézted?
trolléga
(
x30)
Aug 28, 2022 09:22:21
x30)
Púpom most akkor hogy is van ez? Bevonzottad Jutkának a nőverő Józsit utána emiatt visszamenekült a tranyóhoz? Ennyi a nagy érdekérvényesítő képességed? És akkor csodálkozol hogy a trollok már csak egy kávét kérnek?
Te BALEK. Na hazudd anyádnak hogy ügyet kell intézned aztán tessék szépen Pestre megindulni!
Te BALEK. Na hazudd anyádnak hogy ügyet kell intézned aztán tessék szépen Pestre megindulni!
trolléga
(
x30)
Aug 28, 2022 09:26:50
x30)
trashvod.com/w/sSRNi519Me5LJVYCoUqYXp
3 napos fideo púpom. Jól kinyomztad hogy milyen rendes ember ez a Józsi. Közben a trollszok megtalálták a csillagböris interjúját. Idióta
3 napos fideo púpom. Jól kinyomztad hogy milyen rendes ember ez a Józsi. Közben a trollszok megtalálták a csillagböris interjúját. Idióta
Klohek
(
x12)
Aug 28, 2022 09:31:01
x12)
A kancsal vénember, a korányi kertésze, lehet vajon a kék pólós úr?? Sok mindent megmagyarázna...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
-
Aug 28, 2022 09:32:36
A kancsal vénember, a korányi kertésze, lehet vajon a kék pólós úr?? Sok mindent megmagyarázna...
confirmed Aug 28, 2022 09:32:36
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2022 09:32:56
x136)
Az.
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2022 09:36:11
x136)
Elfogyott tibor 400 ezre. 100 ezret judga kapott belőle, aminek egy részét eljózsizta.
Most megint ruppótlan tibor atibor, be tudod magad vásárolni, sneci. Van még hitelkereted a faszpinára?
Most megint ruppótlan tibor atibor, be tudod magad vásárolni, sneci. Van még hitelkereted a faszpinára?
Trollul Madár
(
x15)
Aug 28, 2022 09:37:04
x15)
Endre most nem olvassa a Fórumot.
Fél órája misén van.
Fél órája misén van.
xray
(
x21)
Aug 28, 2022 09:38:59
x21)
Fél órája misén van.
ördögmisén, a sátán celebrál. Fél órája misén van.
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2022 09:40:30
x136)
Fél órája misén van.
Fél órája misén van.
Golda prédikál. Rikácsol.
-
Aug 28, 2022 09:42:30
ördögmisén, a sátán celebrál.
= 60-as bőrszerkóban maszturbál a buzigőz közepén, körülötte az aberráltak, Endre pedig a sarokban recskázik.Átlagos vasárnap a ratyivirágnál.
Aug 28, 2022 09:42:30
Vasaltheréspatkány
Aug 28, 2022 09:42:50
Fél órája misén van.
Amekkora világi barom nem találná meg a zsinagógát. Hamarabb térne be egy muszlim imaházba. Fél órája misén van.
Aug 28, 2022 09:42:50
-
Aug 28, 2022 09:54:27
Endre, a legnagyobb probléma a kapcsolatotokban az, hogy nem tudtad a Goldát meggyőzni, hogy kedves legyen a Mercikéddel.
Ezen kellene dolgoznod, miközben együtt hazafele robogtok a vonaton, Golda mehet púpszászra, te meg hozzál pénzt és hódítsd vissza ami a tiéd!
Összetartoztok, én érzem!
Ezen kellene dolgoznod, miközben együtt hazafele robogtok a vonaton, Golda mehet púpszászra, te meg hozzál pénzt és hódítsd vissza ami a tiéd!
Összetartoztok, én érzem!
Aug 28, 2022 09:54:27
Negermann
Aug 28, 2022 09:54:57
Küldeni kéne CVket minden lehetséges osztrák munkaközvetítőnek is, mert ahogy az elkeseredettség nő, elképzelhető hogy megpróbálkozik más, nem ITs munkakörökbe is beavászkodni ez a korcs.
Még az is lehet hogy a végén nem feltétlenül nem lesz Billa pénztáros csak hogy a vágyott pár hónap munkaviszony meglegyen.
Még az is lehet hogy a végén nem feltétlenül nem lesz Billa pénztáros csak hogy a vágyott pár hónap munkaviszony meglegyen.
Aug 28, 2022 09:54:57
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 28, 2022 09:56:17
x16)
Kaptál egy rahedli mínuszt. Menjél egy kis pihenőre, ok?
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 28, 2022 10:01:56
x16)
A lottó nyertesek igen jelentős része végül a Blahához hasonló helyen szokott kikötni. Szóval a pénzzel köztudottan jól bánni tudó sodika esetében én nem aggódnék.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Aug 28, 2022 10:02:50
x8)
trashvod.com/w/sSRNi519Me5LJVYCoUqYXp
Ez a video, tömény eszenciája, annak ,hogy retardált buzeráns, mennyire nem érti az emberi kapcsolatokat.
Gyagyás buzi, vegyél egy felfújható gumi tranyót,annak nem lesznek magán ügyei, Max kilukad:-D
Vasaltheréspatkány
Aug 28, 2022 10:04:28
Küldeni kéne CVket minden lehetséges osztrák munkaközvetítőnek is, mert ahogy az elkeseredettség nő, elképzelhető hogy megpróbálkozik más, nem ITs munkakörökbe is beavászkodni ez a korcs.
Endréből soha nem lesz szürke melós egér. Akkor inkább a Blaha. Még az is lehet hogy a végén nem feltétlenül nem lesz Billa pénztáros csak hogy a vágyott pár hónap munkaviszony meglegyen.
Aug 28, 2022 10:04:28
Ásó27
(
x68)
Aug 28, 2022 10:09:36
x68)
Király az expasid legújabb livejánál a thumbnail!
Mifaaaaaaaaaaaan
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 28, 2022 10:12:28
x16)
Na menjetek a faszomba, hogy ilyen hirdetések jönnek velem szembe :DDDDD
Ásó27
(
x68)
Aug 28, 2022 10:16:03
x68)
A tranyó este megnézte a Loki összes részét. Csak VELED nem akar nézni ilyen meséket, nagyon nevetek!
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Aug 28, 2022 10:18:00
x30)
Na menjetek a faszomba, hogy ilyen hirdetések jönnek velem szembe :DDDDD
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 28, 2022 10:21:41
x16)
Naná! Minden küldetésre készen itt túráztatom a Tesco mélygarázsban az ugrásra kész izraeli harckocsik között.
-
Aug 28, 2022 10:23:00
A tranyó este megnézte a Loki összes részét. Csak VELED nem akar nézni ilyen meséket, nagyon nevetek!
Aug 28, 2022 10:23:00
VibrációsPéniszgyűrű
Aug 28, 2022 10:26:05
Amúgy tényleg. Aki jól tud a pénzzel bánni (spóroláson és kigazdálkodáson túl) az a viszonylag kevés pénzből is tud többet csinálni.
Asodi kész financiális elrettentő példa, amit mutogatni kéne iskolákban.
Aug 28, 2022 10:26:05
seymour schwartz
(
x6)
Aug 28, 2022 10:28:11
x6)
Na, Zsodrák mi lesz most? Közelegnek a határidő, megy a költözés?
Ingatkanügyek
Hahó
(
x136)
Aug 28, 2022 10:33:19
x136)
Na, Zsodrák mi lesz most? Közelegnek a határidő, megy a költözés?
Tegnap megvolt a költözés. Lakásátadás 08.29. Állítólag.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Aug 28, 2022 10:34:30
x8)
Volt anno egy film,talán Adam Sandler-es,amiben nyert v örökölt, nem tudom, és az egész város piros sport autókkal járt.
Itt a trashek járnának luxus autókkal, igaz azok is csak az első szervizig:-D
Elképzelem amint fullfing,a kárpi ként kapott GT3 RS böl,25 perc küzdelem után kiszenvedi magát :-DD
balek
(
x10)
Aug 28, 2022 10:35:29
x10)
Ez a kedvenc részem, amikor magányos sodi a sodi. Ül a sötét szobában, nem tud senkihez szólni, magányosan vedel aztán álomba recskázza magát.
A fórum pedig végigolvasható, lehet kacagni a háttérben cseperedő faszerdőkön, anélkül, hogy naponta négy órát kéne olvasni a képben maradáshoz.
Endre, te is kíváncsi vagy milyen viccekkel, mókás helyzetekkel és tréfákkal készülnek neked az unatkozó trollok?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A fórum pedig végigolvasható, lehet kacagni a háttérben cseperedő faszerdőkön, anélkül, hogy naponta négy órát kéne olvasni a képben maradáshoz.
Endre, te is kíváncsi vagy milyen viccekkel, mókás helyzetekkel és tréfákkal készülnek neked az unatkozó trollok?
Kötőjel
(
x12)
Aug 28, 2022 10:41:59
x12)
minden küldetésre kész ducato?? azonnal foglalózni kell, főszabály szerint hitelből.
vérdíj target nr. 1
horgász
(
x10)
Aug 28, 2022 10:44:10
x10)

Dörpepúp
(
x7)
Aug 28, 2022 10:49:36
x7)
Csak finoman trollégák! :D
Endre
Aug 28, 2022 10:53:47
Villám tett egy remek ajánlatot; 900 euróért kiirtja az egész fórumot!
Már át is utaltam neki a pénzt, úgyhogy ezt a karácsonyt már nem éritek meg a kurva anyátokat!
Már át is utaltam neki a pénzt, úgyhogy ezt a karácsonyt már nem éritek meg a kurva anyátokat!
Aug 28, 2022 10:53:47
trolléga
(
x30)
Aug 28, 2022 10:55:51
x30)
Nagyon nevetek, innen indult az egész gyagyás karácsony? Valami Marvel filmre nem voltak hajlandóak beülni vele a csövesek?
Nekem kétszer mondtad, a varangynak meg egyszer se *rátátátá*
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 28, 2022 10:57:06
x6)
Villám tett egy remek ajánlatot; 900 euróért kiirtja az egész fórumot!
Az mínusz 1 hónap legalább a büdzséből!Már át is utaltam neki a pénzt, úgyhogy ezt a karácsonyt már nem éritek meg a kurva anyátokat!
Shiker!
vladrl
(
x8)
Aug 28, 2022 10:58:47
x8)
Óvatosan a Böszmével! Még a végén kifröcsköltetitek a sörtöt!
Kötőjel
(
x12)
Aug 28, 2022 11:11:20
x12)
vasárnap van. hol a kereszt, púpszörny?
vérdíj target nr. 1
Kaffmerci
Aug 28, 2022 11:12:09
Költözz össze Sittes Józsival te buzi
Aug 28, 2022 11:12:09
Pitonverő
(
x2)
Aug 28, 2022 11:13:19
x2)
Mikor megy haza Golda? Másnap Ratyító videócunami!
Bjühühü, natyon etyetül fatyokh.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Bjühühü, natyon etyetül fatyokh.
Bérgyilkos úr
Aug 28, 2022 11:14:48
Jónapot, az Endre nevű fogyatékos úr fogadott fel,hogy öltem meg az összes trollt.Csak éppen neveket meg címeket nem említett, hisztizve és üvöltözve csak annyi infót tudott a telefonos megbízásában adni, hogy a hülye tjollok miatt elvesztett valami cicát aki nem is férfi,mert az MRI szerint nő, meg utána arról hisztizett hogy kirugatták az állásából, meg még azt is mondta,hogy ő nem buzi,de tényleg nem és seggbe nem oda nem soha nem fújj fujj oda nem soha,majd rám csapta a telefont…
Aug 28, 2022 11:14:48
-
Aug 28, 2022 11:24:35
Osztrák IP-k le vannak tiltva? A saját és a barátnőm lakásában sem jön wifiről be se a fórum,se a sodipedia.
Magyar mobilnetről meg simán.
Aug 28, 2022 11:24:35
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 28, 2022 11:41:13
x19)
Osztrák IP-k le vannak tiltva? A saját és a barátnőm lakásában sem jön wifiről be se a fórum,se a sodipedia.
Hopp, lebuktál osztrák troll akinek barátnője is van.
Ment az excellbe.
trolléga
(
x30)
Aug 28, 2022 11:42:00
x30)
Jónapot, az Endre nevű fogyatékos úr fogadott fel,hogy öltem meg az összes trollt.Csak éppen neveket meg címeket nem említett, hisztizve és üvöltözve csak annyi infót tudott a telefonos megbízásában adni, hogy a hülye tjollok miatt elvesztett valami cicát aki nem is férfi,mert az MRI szerint nő, meg utána arról hisztizett hogy kirugatták az állásából, meg még azt is mondta,hogy ő nem buzi,de tényleg nem és seggbe nem oda nem soha nem fújj fujj oda nem soha,majd rám csapta a telefont…
Tisztelt Bérgyilkos Úr!
Itt jóravaló, dolgos, szorgalmas emberek járnak össze, nevetgélni egy szellemileg visszamaradott fideóson. Endre legnagyobb ellensége Bécsben, a Thália utcában lakik. Szívesen.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Aug 28, 2022 11:48:47
x8)
Nem hiszem, én is osztrák Ip-röl vagyok,de nekem bejön minden.
horgász
(
x10)
Aug 28, 2022 11:49:17
x10)
...Csak éppen neveket meg címeket nem említett
Menni fognak azok is.
"Béjgyilkos bácsi, tessék nyekem lefadászni a Fakengujut, a Kajibot meg aty ejBalit aki Máté! Natyon tyépen kötyönöm tyépen"
Csak majd ne tessék túl hangosan sírvaröhögni bérgyilkosuram!
Zulu
(
x15)
Aug 28, 2022 11:51:56
x15)
Mit jelent az, hogy nem jön be? Írj a goodzorg protonmailre lehetőleg screenshotokkal és megnézem.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 28, 2022 12:00:22
x23)
Gyagyás, nézem ezt a 2019 végi Forza 4 videódat és egyszerűen nem tudok rájönni hogy a francba szereztél te jogosítvány a 2000 évek elején!
www.youtube.com/watch?v=nIfwKfNI_yM
Max azt tudom elképzelni hogy az oktatód a 3 sikertelen vezetési vizsga után a 4. vizsgánál már fizetett a vizsgáztatónak hogy az átengedjen az bármi áron mert már ö is szabadult volna tőled inkább. Mert oké, én elhiszem hogy 15-18 év alatt nagyon leépültél, (mikor szerezted meg a jogsit pontosan?) na de akkor se tudok rájönni a fenti kérdésre a videót látva. Egyszerűen felfoghatatlan nekem amit láttok.
Őszintén, menyibe került mire megszerezted a jogsit? 0.5 millióba? Csak mert én is akkoriba szereztem meg mint te,99 nyarán, 21 évesen. 4 ével vagyok idősebb nálad. De nekem megvolt 150.000 az egész, úgy hogy elméleti meg rutinpálya vizsga elsöre megvolt majd a városi vezetői vizsgán elsöre meghúztak, ami után még vettem 10 órát a 2. vizsga elött a kötelező óraszámokon felül. A + 10 óra valami 15-20.000 forinttal dobta meg a végösszeget ha jól emlékszem.
Ha egyszer Golda vagy bárki más gyámság alá akar majd helyeztetni akkor nem kellenek majd oda szakértöi vélemények, bőven elég lesz majd ezt a videót bemutatni, hogy bizonyítsák menyire fogyatékos vagy.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
www.youtube.com/watch?v=nIfwKfNI_yM
Max azt tudom elképzelni hogy az oktatód a 3 sikertelen vezetési vizsga után a 4. vizsgánál már fizetett a vizsgáztatónak hogy az átengedjen az bármi áron mert már ö is szabadult volna tőled inkább. Mert oké, én elhiszem hogy 15-18 év alatt nagyon leépültél, (mikor szerezted meg a jogsit pontosan?) na de akkor se tudok rájönni a fenti kérdésre a videót látva. Egyszerűen felfoghatatlan nekem amit láttok.
Őszintén, menyibe került mire megszerezted a jogsit? 0.5 millióba? Csak mert én is akkoriba szereztem meg mint te,99 nyarán, 21 évesen. 4 ével vagyok idősebb nálad. De nekem megvolt 150.000 az egész, úgy hogy elméleti meg rutinpálya vizsga elsöre megvolt majd a városi vezetői vizsgán elsöre meghúztak, ami után még vettem 10 órát a 2. vizsga elött a kötelező óraszámokon felül. A + 10 óra valami 15-20.000 forinttal dobta meg a végösszeget ha jól emlékszem.
Ha egyszer Golda vagy bárki más gyámság alá akar majd helyeztetni akkor nem kellenek majd oda szakértöi vélemények, bőven elég lesz majd ezt a videót bemutatni, hogy bizonyítsák menyire fogyatékos vagy.
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 28, 2022 12:03:48
x9)
Ha új net vagy csak még nem babráltatok hozzá, akkor valószínűleg be van kapcsolva a szolgáltató részén a parental control vagy ilyesmi alapból (nyugati országokban szokás). Velem is megesett már, hogy külföldi szolgáltatónál/céges wifinél megfogta a fórumot az NSFW tartalomminősítés miatt. De aztán sikerült megtalálni az Apply gombot, ahol volt hozzáférés.
Puha Slag
(
x7)
Aug 28, 2022 12:07:38
x7)
MÁV Wifi-ről se megy amúgy.
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™