Soha Többet Nem Videózok Ide
Milyen drón? Az benne volt a bőröndben amit elhagyott.
Tessék figyelni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A drónt elhagyta a buzigurtnival egy villamos megállóban. Egyébként meg nem VKÁ, hogy eladjon bármit is.
Mifaaaaaaaaaaaan
Előfordulhat, hogy Tibi "hagyta el" a drónt, mint a karkötőt. A drón tartalékká alakult, amit vész esetén szigorúan nem szabad felhasználni. Sneci úgy sem emlékszik semmire, ami nincs videón, sokszor még arra sem.
Kerestél állást mostanában? Elmúlt 1-2 év?
Egyébként a seniorsággal elmúlik majd ez a sokkörös tesztes stb hülyeség.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Le vagyok maradva, utána néztem meg az egyel előbbi flokkot. Meg amúgy is a gyagyás mindig hazudik.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Remélem még véletlenül se jut az eszébe pár nap múlva tranyónak nunis képeket küldeni Snecinek, közvetlenül, vagy máson keresztül.
blabla
kérem, ez a hanyatló nyugat...de majd mi példát mutatunk Brüsszelnek XDDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Te komoly cégekhez jársz, komoly pénzekért; Sodi gányoldákat keres meg 2000 fütyiért; vagy olyan céget, aminek van egy kis IT részlege, aztán ott lehet dokumentumot olvasni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
4-böl 3 akkor volt mikor Golda is a közelébe volt. Gyagyás ez ugye csak véletlen?
"Abbahagytam a videózást, viszlát. Tőled is, Merci. Ezúttal végleg."
Rövid hogyfolt.
- Mindenről a Tibi tehet.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Addig fogom a netre ontani a szaromat amíg csak van hozzáférésem bármilyen multimédiához.
Nem fityelsz, ASODI csak egy szobát használhat, megmondta neki Golda is! A cicaszobáért még meg fogják baszni remélem!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Felveszi a napi flokkokat és csak hét végén teszi ki :DDDDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Megemlítette a cinikus geci hogy a hidegekben sem fogja visszafogadni.
Sneci! Jövő héten ha elmegy a kurva anyád ott fogsz nyüszíteni a tranyónak. "gye makányos fatyok, tyegítys léci Mejszisza, nem tugyom hoty kell használni a wc kefét"
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Szinte biztos, hogy nézték a videót. Szandika elmesélte nekik, hogy Endre videózta őt az állatkertben. Mivel nem cselekedhet egyedül, ezért nem is járulhat hozzá ahhoz, hogy videón szerepeljen, a gondok kellene hozzá. A gondnok pedig valamiért úgy döntött, hogy nem járul hozzá. Úgy engedték el Endréhez, hogy Endre ne videózzon róla, és ellenőrzésképp nézték a csatornáját. Videózott. Szerintem Ausztriában van ennyire odafigyelő a szolgálat, angolra járatják a csajt, taníttatják, stb, nem akarják, hogy visszaessen.
Én is remélem. Látszott a videóban, hogy az egyetemista matraca tiszta hugy volt.
Fontosak a pici apró árnyalatok, endre mindig pontosan fogalmaz ;)
Hatodikban a sulifarsangon csináltuk. Sneci itt tart.
6.? Akkor sneci fejlődött az eddigi 12 éves, gyerekes felfogásához képest :DD
Ohh wait!
:DDDDDD
Hát na, féltékennyé teszi a földön fekvő totál részeg, bekábítózott Tibort, hogy 40 éves létére az anyukája segítségével el tud költözni egy másik kuckóba.
Most vettem fel egy embert senior poziba 2 beszélgetés alapján. Nem vagyok rá büszke, de időm sincs gigantikus tesztelős időszakra.
Szégyen vagy nem szégyen de inkább bebukok egy-kettő-három hónapnyi próbaidős fizut minthogy azt kockáztassam, hogy egy jó szakembert lenyúl a konkurencia.
De Sodi felvételére nekem sincs matyarázatom illetve arra nincs, hogy egy nap/hét után hogy nem kúrják picsán....
Utolsó esély!
De tényleg!
Most komolyan!
"Na nem vagyok videós, csá.
Soha többet nem írok ide"
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nekem ettől hiteltelen ez a sztori. Bécsi szociális munkás, aki napközben egy magyar trashvideóst néz.
Simán visszafogadja, bármikor, egyedül a trafón múlik. :)
Lesz megint tündérkonyha, rizsike, husika, tésztácska, mokesz könyökkel, balegyenessel, partvisnyéllel. :)
Szandikát hallgatom éppen, én már tényleg nem akarok ehhez hozzászólni, sajnálom is, meg nem is, mint az egyszeri lányt. Csórikám tényleg nem veszi (vette) észre, hogy ezt a szörnyeteget soha nem érdekelte ő, mint ember.
A gondnok legalább levette, hogy egy szociopatával van dolga, Endi egy idióta, gnóm szörnyeteg! :)
Az elmúlt egy évben?
6
Tényleg most szobanövényezek utoljára (remélem).
Mint írtam engem idegesít a karakter, ráadásul szimpátiát sem érzek sem rokonszenvet vele kapcsolatban, mint itt többen.
DE
Nem látom egy konspiratív, patkánykodó színésznek.
Pont az ostobasága, egyszerűsége miatt őszinte karakternek tűnik.
És különben is, mi értelme volna?
Nem hinném, hogy neki faszerdőt akarna ültetni bárki, egy-két trollnak olvastam itt élesebb kurvázós kommentjét.
A púpost meg egyáltalán nem érdekli, csak kihasznáta volna.
Ennyivel lett kevesebb a recskásnak legfeljebb, ezért nem fog konspirálni.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Nem ér rá, most tekeri le a kötést a lábáról. Józsi barat meg lehugyozza, mert az fertőtleníti a sebet, már annak idején is így csinálták az őseik Indiában, akkor még nem "magyarba" voltak!
trashvod.com/w/q5pRr2xeyEr3H4rjfWQZfo
05:00- tól.
Ez nem az eredeti, csak a lényeg.
Hagyd már békén a Szandit te impotens, kisfaszú, incel, gyökér!
Mi a fasz bajod van neked?
Kurvára el vagy tévedve, ha azt hiszed ez a fórum a mindenkivel gecizésről szól.
Gondolkozz már egy kicsit, kivel akarsz kibaszni.
Teljesen hülye vagy?
Sodi fórum! Hahó!
Ez szerintem siman megerne egy kulon tanszeki weblapot!
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Én csináltam 17 éves koromba és be is vált 2 hét alatt. Egy igazi se veled se nélküled kapcsolatba voltam akkor 4 évig, első nagy szerelem és épen külön voltunk. Ráadásul mivel egy akkor 18 éves fehér májúval csináltam ezt, az addigi életem legjobb szexuális élményébe részesültem. Utóbbi csak azért lényeges mert Szandi múltját figyelembe véve gyagyás is járhatott volna igy most, ha nem lenne buzi.
Mondjuk ha most 44 éves koromba elhagyna az asszony akkor nem feltétlenül ezt az utat választanám, hogy visszaszerezzem.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Hahó!
Szandika ugyanúgy egy parazita aki az osztrákok adójából élősködik. Szerintem nem most jött el az idő, hogy morálfaszkorbácsokat dobáljunk egymásra. Ráadásul a Gyagyással baszunk ki, mert az utolsó "barátjától" vágjuk el.
kissendrevagyok
Ezt ne!
Hagyd békén kérlek, endrét üsd!
Menj már a picsába, de tényleg.
Engedd el, ez egy mellékszál itt Endre a főszereplő. Endre is elengedte Tibort.
Kiköptem a kàvét.
NSZKSZ
contains language which some may find offensive
Túlliheged. A korcs barátai a mi ellenségünk, ezt mindenki tudja:)
Soha.
Mivel magyar, engedéllyel van kint Bécsben, mert itt biztonságban érzi magát, ellentétben Magyarországgal, ahol büntetőügy folyik leánykereskedelem és egyéb bűncselekmények miatt, ahol ő valószínűleg olyan védett tanú féle.
Ez most más lesz, most komolyan mondta. *pr
szerinted a szandit a gyagyás barátjának tekinti vagy csak egy kihasználható npc-nek?
szomorú h ilyen könnyen osztogatjuk a kék nickeket
Ez igaz mergára, lyucusra, fullfingre, tajgira meg a kisukránra, mert ők bár labilisek, de képesek mérlegelni a saját helyzetüket. Szandi nem ilyen, ő ezeknél a népeknél egyszerűbb, gondnokság alá nem csak úgy heccből helyeznek valakit.
Ez tökéletes lenne! Mivel mindig ki kell javítani a gyagyást, íme:

Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Jó ezt ne, ezt ne, csak ezt ne
kérdések
Aug 26, 2022 12:50:38
Amugy azzal az irgalmatlan mennyisegu kutyuhalmazzal amit a hitelkartyakkal anno osszevasarolt mi van?
Csak a dron erhet meg parezer EURt.
Fogja tudni ertekesiteni oket ha kifutnak a hitelkartyak szeptemberben?
Aug 26, 2022 12:50:38
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 26, 2022 12:50:53
x16)
Abbahagytam a videózást, viszlát. Tőled is, Merci. Ezúttal végleg.
Soha Többet Nem Videózok Ide
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2022 12:51:27
x68)
Vajon ezeket a kaposvári csoportokat fel lehet használni Villám hergelésére?
www.facebook.com/groups/998354570586414/
www.facebook.com/groups/276626406073201/
Mifaaaaaaaaaaaan
www.facebook.com/groups/998354570586414/
www.facebook.com/groups/276626406073201/
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2022 12:51:40
x136)
Amugy azzal az irgalmatlan mennyisegu kutyuhalmazzal amit a hitelkartyakkal anno osszevasarolt mi van?
Tessék figyelni.
Pietr
(
x2)
Aug 26, 2022 12:51:50
x2)
Sodi! Úgy fogod abbahagyni a videózást mint ahogy a Tiborról való pofázást? Néhány napja azt mondtad, hogy te nem foglalkozol többet hajléktalanokkal. Még aznap betörtél egy hajléktalan odúba Budapesten majd onnantól egészen a mai napig a szaros seggű hajléktalan tranyóról loopolsz. Egyébként meg most rábasztál mert úgy buktál le azzal hogy buzi vagy hogy még el is hagyott a tranvesztita hajléktalan Tibor! Két szék közé a buzi padlóla ZSIDÓ
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2022 12:52:07
x68)
A drónt elhagyta a buzigurtnival egy villamos megállóban. Egyébként meg nem VKÁ, hogy eladjon bármit is.
MacY2
(
x1)
Aug 26, 2022 12:52:41
x1)
Az utolsó videó nálad azt jelenti,hogy pár hétre szünetre mész. Majd pár nap múlva úgy is raksz új flokkot,üdvözlöm a rikácsoló anyádat. Te buzi pedofil
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
kripli figyelő
(
x12)
Aug 26, 2022 12:53:39
x12)
Este számíthatunk az utolsó utáni flokkra amiben reagál Tibor livejára és elmondja hogy nem úgy volt és Tibi rosszul emlékszik.Aztán már csak törölnie kell a nem fideózok többé fideót és úgy tenni mintha nem is létezett volna.Mint az eddigi húsz fideó amiben bejelenti hogy nem fideózik többet.
envagyokaz
(
x1)
Aug 26, 2022 12:53:46
x1)
Endre, mar megint abbahagytad a videozast? Nalad csak a sumegi koldus hagyta abba tobbszor. Ne aggodj, meg utol tudod erni.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 26, 2022 12:54:41
x5)
Beko szatyor 50 eurocent
Beko egérpad 1 euró
Beko pulcsi 10 euró
Beko USB 64 GB drive 10 euró
----------------------------
Megérte hazavinni?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Beko egérpad 1 euró
Beko pulcsi 10 euró
Beko USB 64 GB drive 10 euró
----------------------------
Megérte hazavinni?
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 26, 2022 12:55:00
x9)
Tessék figyelni.
Tessék figyelni.
Előfordulhat, hogy Tibi "hagyta el" a drónt, mint a karkötőt. A drón tartalékká alakult, amit vész esetén szigorúan nem szabad felhasználni. Sneci úgy sem emlékszik semmire, ami nincs videón, sokszor még arra sem.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2022 12:55:21
x30)
Én se értem... de föleg azt nem hogy veszik fel mindig új melócsába. Én 10 éve dolgozok a szakmában Londonban (diplomám is van ellenben sodival) és nekem honapokba tellik uj megfelelö munkát találni. Mivel borzasztó nehezek az interjuk. Itt 3 körösek az interjuk: 1, HR-es interju (már itt meg kéne buknia viselkedése alapján) 2, Coding challenge 30 perc alatt kell lekodolni valami nem olyan egyszerü dolgot (itt alapbol megbuknia kéne aki csak stack overflowrol tud másolgatni kodot) 3, System design interju, itt oda dobnak neked valami nagy nevet pl. Spotify és designelj le egy hasonlo rendszert pl. API, adatbázisok csatlakozása stb.. (na ez már teljesen tul kell mutatnia a fogyatékos agyán, mivel ezt még csak puskázni se lehet sehonnan itt gondolkodni kell nagyon)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2022 12:55:26
x30)
Én se értem... de föleg azt nem hogy veszik fel mindig új melócsába. Én 10 éve dolgozok a szakmában Londonban (diplomám is van ellenben sodival) és nekem honapokba tellik uj megfelelö munkát találni. Mivel borzasztó nehezek az interjuk. Itt 3 körösek az interjuk: 1, HR-es interju (már itt meg kéne buknia viselkedése alapján) 2, Coding challenge 30 perc alatt kell lekodolni valami nem olyan egyszerü dolgot (itt alapbol megbuknia kéne aki csak stack overflowrol tud másolgatni kodot) 3, System design interju, itt oda dobnak neked valami nagy nevet pl. Spotify és designelj le egy hasonlo rendszert pl. API, adatbázisok csatlakozása stb.. (na ez már teljesen tul kell mutatnia a fogyatékos agyán, mivel ezt még csak puskázni se lehet sehonnan itt gondolkodni kell nagyon)
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 26, 2022 12:57:17
x6)
Nahát sziasztok, akkor ez megint egy búcsúvideó… hetyetye
*ásít*
*ásít*
hunty
(
x2)
Aug 26, 2022 12:58:53
x2)
"A szerdai streamem arról szólt, hogy féltékennyé tegyelek, tehát még távolról és képes voltál nekem károkat okozni"
Hogy mi?
MDI Fireburn
Hogy mi?
szörnyeteg
(
x3)
Aug 26, 2022 12:59:05
x3)
Ezt elmondta tegnap, hogy ma mennek Goldával Linzbe pakolni. Nem reggel, mert nem tudnak korán felkelni.
Le vagyok maradva, utána néztem meg az egyel előbbi flokkot. Meg amúgy is a gyagyás mindig hazudik.
Gunnar
(
x2)
Aug 26, 2022 12:59:20
x2)
Akkor most mi a forgatókönyv? Magány vagy kivisszük a cicát?
Remélem még véletlenül se jut az eszébe pár nap múlva tranyónak nunis képeket küldeni Snecinek, közvetlenül, vagy máson keresztül.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 26, 2022 13:01:14
x10)
Azt nem mondta, hogy a fórumra soha többet nem ír, szóval csak a veknit nem fogjuk látni, de majd itt fáraszt majd a hülyeségeivel.
halászlé
(
x24)
Aug 26, 2022 13:05:25
x24)
Valaki elmagyarázhatná aki jobban követte a dolgokat, hogy több évnyi hitelfelvétel, több hónapnyi munkanélküliség után, hogy van még pénze utazgatni, új albérleteket bérelni meg erre a halom fszságra.
Nem értem, hogy miért nem ment még tönkre anyagilag teljesen.
Nem értem, hogy miért nem ment még tönkre anyagilag teljesen.
kérem, ez a hanyatló nyugat...de majd mi példát mutatunk Brüsszelnek XDDDD
Baxi
(
x2)
Aug 26, 2022 13:05:50
x2)
Várjuk ki a végét Endre. Golda majd hazamegy, te pedig ujra Depi Dezsővel kettesben maradsz. Lesz még itt flokk bőven.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 26, 2022 13:07:36
x3)
Endre, facebookon átírtad már a kapcsolati állapotodat? Csak mondom hogy ha ott kapcsolatban vagy Tiborral akkor nyelvtanilag még nincs vége.
halászlé
(
x24)
Aug 26, 2022 13:08:06
x24)
Te komoly cégekhez jársz, komoly pénzekért; Sodi gányoldákat keres meg 2000 fütyiért; vagy olyan céget, aminek van egy kis IT részlege, aztán ott lehet dokumentumot olvasni...
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 26, 2022 13:08:36
x1)
Púpgeci, kurva választékosnak tartod magad mi ?, hogy telerakod a mondanivalódat unalmas közhelyekkel "utolsó csepp a pohárban", "olaj a tűzre" és még sorolhatnám. Balfasz.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2022 13:09:27
x136)
Rbali mikor tudjátok vinni a tranyót bécsbe? Mi van a forgatókönyvben?
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 26, 2022 13:10:20
x6)
EZEN a csatornán ne NAGYON várjatok tőlem videókat.
Szép kis nyitva hagyott kapuk sneci.
Szép kis nyitva hagyott kapuk sneci.
hotyfolt
Aug 26, 2022 13:11:41
Abbahagytam a videózást, viszlát. Tőled is, Merci. Ezúttal végleg
trashvod.com/w/it61K5PCic5pkWF855yYiP
Önmaga paródiája
Szerinte is nevetséges hogy van pár havonta búcsú videó
Szolnoki Termál hotelben buzultak utolsó búcsúkor Tibcédesszel
Fifike nem akarja hogy a tranyó visszajöjjön
Közös élet hetyetye, szeptemberben mindketten dolgoznak álomkép
Állítása szerint ez karnyújtásnyira volt
Tranyó bejárónő lett volna heti 2-3 napban loop
Ezt elbaszta Tibi a varangykergetéssel
A szerdai stream arról szólt hogy féltékennyé tegye
De még erre is rátett egy lapáttal
A Vahúros betelefonálással telt be a pohár
Nem akarja hogy Bécsbe visszamenjen Tiborsz
Ezen, a sokadik áruláson már nem tud túllépni gyagya
Vahúrnak sose vette volna fel, a "szerelmének" igen
Kozma ellenségnek van beállítva
Rájön fifi századjára is hogy nem szabad fideóznia
Ő tudta volna tartani a videómentes létet, de Tibi belájvozott
Szerdán a tranyót csábítgatta, abból lett a baj, ez is az ő hibája hogy kirúgták
Varangy is minden elrontott amikor a rendőröknek mutogatta a kék-zöld lábát
Ezzel egyenértékű hiba volt szerinte hogy a tranyó Kozmának átadta a telefon
Tibcédesz ugrasztotta össze Szandikával (autipáncél 200%-on, még véletlen sem az volt a hiba hogy titokban liveozott)
Autiloop, elmondja a fenti dolgokat mégegyszer
Avatar menekítette ki Bécsből a tranyót csütörtökön :DD
Komoly fogadalom: "Ezen a csatornán mostantól kezdve ne nagyon várjatok szerintem videókat"
10 perc, Sziasztok
trashvod.com/w/it61K5PCic5pkWF855yYiP
Önmaga paródiája
Szerinte is nevetséges hogy van pár havonta búcsú videó
Szolnoki Termál hotelben buzultak utolsó búcsúkor Tibcédesszel
Fifike nem akarja hogy a tranyó visszajöjjön
Közös élet hetyetye, szeptemberben mindketten dolgoznak álomkép
Állítása szerint ez karnyújtásnyira volt
Tranyó bejárónő lett volna heti 2-3 napban loop
Ezt elbaszta Tibi a varangykergetéssel
A szerdai stream arról szólt hogy féltékennyé tegye
De még erre is rátett egy lapáttal
A Vahúros betelefonálással telt be a pohár
Nem akarja hogy Bécsbe visszamenjen Tiborsz
Ezen, a sokadik áruláson már nem tud túllépni gyagya
Vahúrnak sose vette volna fel, a "szerelmének" igen
Kozma ellenségnek van beállítva
Rájön fifi századjára is hogy nem szabad fideóznia
Ő tudta volna tartani a videómentes létet, de Tibi belájvozott
Szerdán a tranyót csábítgatta, abból lett a baj, ez is az ő hibája hogy kirúgták
Varangy is minden elrontott amikor a rendőröknek mutogatta a kék-zöld lábát
Ezzel egyenértékű hiba volt szerinte hogy a tranyó Kozmának átadta a telefon
Tibcédesz ugrasztotta össze Szandikával (autipáncél 200%-on, még véletlen sem az volt a hiba hogy titokban liveozott)
Autiloop, elmondja a fenti dolgokat mégegyszer
Avatar menekítette ki Bécsből a tranyót csütörtökön :DD
Komoly fogadalom: "Ezen a csatornán mostantól kezdve ne nagyon várjatok szerintem videókat"
10 perc, Sziasztok
Aug 26, 2022 13:11:41
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 13:12:05
x11)
Nem tudtam még visszaolvasni, a flokkokal is le vagyok maradva, csak a legutolsót nézem.
Púpos!
Úgyis visszamegy Merci, jön az ősz, utána a tél, ugye nem képzeled, hogy mínusz tíz-húsz celsius fokban az utcán lesz?
Már a hajlényok szállók sem olyanok lesznek, mint a múlt évben.
Mondjuk te is készülj fel, hogy nem annyit fogsz fizetni rezsire, amennyit kalkuláltál. :)
Plusz Lyudgát sem fogja az utcán hagyni akármit ordibál. :)
Te pedig úgyis mindent megbocsájtasz, mert a világ legnagyobb barma vagy, de legalább majd belehellitek a bécsi kecót, mint tehén az istállóban. :)
Púpos!
Úgyis visszamegy Merci, jön az ősz, utána a tél, ugye nem képzeled, hogy mínusz tíz-húsz celsius fokban az utcán lesz?
Már a hajlényok szállók sem olyanok lesznek, mint a múlt évben.
Mondjuk te is készülj fel, hogy nem annyit fogsz fizetni rezsire, amennyit kalkuláltál. :)
Plusz Lyudgát sem fogja az utcán hagyni akármit ordibál. :)
Te pedig úgyis mindent megbocsájtasz, mert a világ legnagyobb barma vagy, de legalább majd belehellitek a bécsi kecót, mint tehén az istállóban. :)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 13:14:21
x11)
*bocsánat az elütésekért, azért lehet érteni. :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:14:44
x39)
Búcsú flokk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 26, 2022 13:14:45
x23)
2022 május 31 SoDI: Az utolsó stream
2022 június 30 SoDi: Búcsú tőletek
2022 július 04 SoDI: Nem vagyok többé videós, ne keressetek privátban se, kérlek
2022 augusztus 26 SoDi: Abbahagytam a videózást, viszlát. Tőled is, Merci. Ezúttal végleg.
* ásít *
2022 június 30 SoDi: Búcsú tőletek
2022 július 04 SoDI: Nem vagyok többé videós, ne keressetek privátban se, kérlek
2022 augusztus 26 SoDi: Abbahagytam a videózást, viszlát. Tőled is, Merci. Ezúttal végleg.
* ásít *
4-böl 3 akkor volt mikor Golda is a közelébe volt. Gyagyás ez ugye csak véletlen?
"Abbahagytam a videózást, viszlát. Tőled is, Merci. Ezúttal végleg."
Rövid hogyfolt.
- Mindenről a Tibi tehet.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 26, 2022 13:16:05
x19)
Már megint mindenért más a hibás te tetves buzi.
Soha nem vállalsz felelősséget. Asodi mindig mindent jól csinál... Hihetetlen, hogy ennyi elbaszás után még mindig itt tartasz.
Dögölj is meg.
Soha nem vállalsz felelősséget. Asodi mindig mindent jól csinál... Hihetetlen, hogy ennyi elbaszás után még mindig itt tartasz.
Dögölj is meg.
sodi.translate.com
Aug 26, 2022 13:16:40
Abbahagytam a videózást, viszlát. Tőled is, Merci. Ezúttal végleg
Addig fogom a netre ontani a szaromat amíg csak van hozzáférésem bármilyen multimédiához.
Aug 26, 2022 13:16:40
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2022 13:17:20
x136)
Sneci mit fogsz csinálni jövő héttől bécsben egyedül a nagy lakásban?
Hét elején, közepén kirúgnak, anyád hazamegy. Kinek fogsz loopolni? Megiszod a napi 15-20 sört, és nézed a falat?
Te is tudod, hogy ebből 2 héten belül fiteózás lesz és cicakeresés pesten.
Hét elején, közepén kirúgnak, anyád hazamegy. Kinek fogsz loopolni? Megiszod a napi 15-20 sört, és nézed a falat?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 26, 2022 13:18:23
x38)
Nem fityelsz, ASODI csak egy szobát használhat, megmondta neki Golda is! A cicaszobáért még meg fogják baszni remélem!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 26, 2022 13:18:27
x37)
Brutális ez a Szandikás videó. Szerencsétlen csajt tényleg megdöbbentette, hogy a szemétláda Kiss Endre Farkas titokban videót készített róla. Szőnyeg szélére lett állítva a gondnoka által, el lett tiltva Endrétől. Szegény majdnem sír a videóban.
Endre, ezért kapni fogsz, ez 100%.
Endre, ezért kapni fogsz, ez 100%.
Betöjt Laptop
(
x39)
x39)
Felveszi a napi flokkokat és csak hét végén teszi ki :DDDDD
Letüdőzetlenelfbár
Aug 26, 2022 13:18:54
Jaaaj Endike Te vagy az ev vicce mar de tenyleg. Nem tunik fel, hogy a cica miota hazajott 1 liveot se csinalt rolad, neked meg az osszes a cicarol szol. Itt csak te gondolkozol kettotokrol, o pont leszarja, hogy mi van veled hisz o maga mondta, hogy NEM NEZI A FHOS TARTALMAID. Azon nagyon nevettem amikor azt mondtad, hogy a szerdai video az egy feltekenyetevos video volt….gyagya ezt te se gondoltad komolyan, hogy egy hus ver novel akarsz ugy feltekennye tenni valakit, hogy a vilag tudja rolad, hogy FERFIAKAT szereted. Remelem tenyleg vege, mert olyan irritalo lett a pofad hogy noi szemmel a gyomrom fordul ki toled
Aug 26, 2022 13:18:54
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 26, 2022 13:19:23
x6)
Endre, figyelj nagyon: elmegy anyád haza és kurvára egyedül maradsz a gondolataiddal!
Szóltam!
Szóltam!
trolléga
(
x30)
Aug 26, 2022 13:19:40
x30)
Úgyis visszamegy Merci, jön az ősz, utána a tél, ugye nem képzeled, hogy mínusz tíz-húsz celsius fokban az utcán lesz
Sneci! Jövő héten ha elmegy a kurva anyád ott fogsz nyüszíteni a tranyónak. "gye makányos fatyok, tyegítys léci Mejszisza, nem tugyom hoty kell használni a wc kefét"
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:19:59
x39)
Btw. Tibi lehet sitten van :DDDDD Nem is látja :DDDDDDD
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2022 13:20:22
x68)
A buzigőz magánya vár rád Endre, amíg bírja a kartyen
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:21:25
x39)
Ez a féltékennyé tevés, ezt csinálja valaki az életben?
Ez csak ilyen szar filmes ötlet, ami ott sem szokott működni, nem?
Vagy én vagyok buta?
Vagy én vagyok buta?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 26, 2022 13:22:20
x37)
A vége kicsit zavaros, de jól értelmezem, hogy Szandika úgy gondolta, hogy ASODI az ő barátja lehetne?
Amúgy meg szerintem ez a videó a korcs megrendelésére készült, kétlem, hogy a szocmunkások a lájvot nézték volna, szerintem ordas nagy kamu és kohnspirálás van a levegőben. Ne legyen igazam...
Amúgy meg szerintem ez a videó a korcs megrendelésére készült, kétlem, hogy a szocmunkások a lájvot nézték volna, szerintem ordas nagy kamu és kohnspirálás van a levegőben. Ne legyen igazam...
Szinte biztos, hogy nézték a videót. Szandika elmesélte nekik, hogy Endre videózta őt az állatkertben. Mivel nem cselekedhet egyedül, ezért nem is járulhat hozzá ahhoz, hogy videón szerepeljen, a gondok kellene hozzá. A gondnok pedig valamiért úgy döntött, hogy nem járul hozzá. Úgy engedték el Endréhez, hogy Endre ne videózzon róla, és ellenőrzésképp nézték a csatornáját. Videózott. Szerintem Ausztriában van ennyire odafigyelő a szolgálat, angolra járatják a csajt, taníttatják, stb, nem akarják, hogy visszaessen.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 26, 2022 13:22:31
x1)
Én is remélem. Látszott a videóban, hogy az egyetemista matraca tiszta hugy volt.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 26, 2022 13:23:12
x6)
Ha jól emlékszem trolléga, akkor endre így mondta: ha MAJDNEM megfagynál!Sneci! Jövő héten ha elmegy a kurva anyád ott fogsz nyüszíteni a tranyónak. "gye makányos fatyok, tyegítys léci Mejszisza, nem tugyom hoty kell használni a wc kefét"
Fontosak a pici apró árnyalatok, endre mindig pontosan fogalmaz ;)
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2022 13:23:21
x136)
Vagy én vagyok buta?
Vagy én vagyok buta?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:23:51
x39)
Endre !
Mennyibe került összesen a faszpinás csöves?
Rankd ki az excelt!!!
Had tanuljunk a hülyeségedből!
Mennyibe került összesen a faszpinás csöves?
Rankd ki az excelt!!!
Had tanuljunk a hülyeségedből!
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2022 13:24:25
x68)
Most kell visszakövetelni az aranykarkötő árát
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Aug 26, 2022 13:24:57
x30)
Megnéztem én is a Szandikás videót. Egyrészt nagyon nevettem
- Szandika felügyelőtisztjei is nézték a recskást
- Vahúrnak adtak igazat médiaetika szempontból
- eltiltották a lánytól fifikét
- elmebetegnek tartják ők is
Másrészt én is sajnálom picit szegényt
-tényleg úgy tűnik hogy táplált érzelmeket a pszichopata korcs irányába, szerencsére ez lezárult, soha többet nem akar vele találkozni
-sneci csak kihasználta volna pakolásra, álbarátnőnek, nézettség hajhászásra
A kurva anyád Endre!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
- Vahúrnak adtak igazat médiaetika szempontból
- eltiltották a lánytól fifikét
- elmebetegnek tartják ők is
Másrészt én is sajnálom picit szegényt
-tényleg úgy tűnik hogy táplált érzelmeket a pszichopata korcs irányába, szerencsére ez lezárult, soha többet nem akar vele találkozni
-sneci csak kihasználta volna pakolásra, álbarátnőnek, nézettség hajhászásra
A kurva anyád Endre!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:25:28
x39)
6.? Akkor sneci fejlődött az eddigi 12 éves, gyerekes felfogásához képest :DD
Ohh wait!
:DDDDDD
foteltroll
Aug 26, 2022 13:26:01
Vagy én vagyok buta?
Vagy én vagyok buta?
Hát na, féltékennyé teszi a földön fekvő totál részeg, bekábítózott Tibort, hogy 40 éves létére az anyukája segítségével el tud költözni egy másik kuckóba.
Aug 26, 2022 13:26:01
szörnyeteg
(
x3)
Aug 26, 2022 13:26:24
x3)
Endre, ha valami csoda folytán Tibor ma felhívna hogy menne vissza Bécsbe, mit tennél? Azt mondanád, "Bocs de én már lezártam ezt, hozzám nem jöhetsz."
Ne nekem válaszolj, hanem magadnak! Mit mondanál neki?
Ne nekem válaszolj, hanem magadnak! Mit mondanál neki?
Maffiózó
(
x1)
Aug 26, 2022 13:28:45
x1)
Most vettem fel egy embert senior poziba 2 beszélgetés alapján. Nem vagyok rá büszke, de időm sincs gigantikus tesztelős időszakra.
Szégyen vagy nem szégyen de inkább bebukok egy-kettő-három hónapnyi próbaidős fizut minthogy azt kockáztassam, hogy egy jó szakembert lenyúl a konkurencia.
De Sodi felvételére nekem sincs matyarázatom illetve arra nincs, hogy egy nap/hét után hogy nem kúrják picsán....
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2022 13:29:18
x24)
Magany Mate es Depi Dezso mar bekoltozott hozzad poopii?
Mi lesz mikor anyad is lelep?
Se melo, se tranyo, senki aki hallgatna a loopjaid.
Manias szakasz indul Gyagya?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mi lesz mikor anyad is lelep?
Se melo, se tranyo, senki aki hallgatna a loopjaid.
Manias szakasz indul Gyagya?
horgász
(
x10)
Aug 26, 2022 13:29:52
x10)
Mit mondanál neki?
Utolsó esély!
De tényleg!
Most komolyan!
"Na nem vagyok videós, csá.
Soha többet nem írok ide"
szörnyeteg
(
x3)
Aug 26, 2022 13:30:30
x3)
.... Szandikás videó...
- ...
A kurva anyád Endre!
- ...
A kurva anyád Endre!
Nekem ettől hiteltelen ez a sztori. Bécsi szociális munkás, aki napközben egy magyar trashvideóst néz.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 13:31:11
x11)
Simán visszafogadja, bármikor, egyedül a trafón múlik. :)
Lesz megint tündérkonyha, rizsike, husika, tésztácska, mokesz könyökkel, balegyenessel, partvisnyéllel. :)
Szandikát hallgatom éppen, én már tényleg nem akarok ehhez hozzászólni, sajnálom is, meg nem is, mint az egyszeri lányt. Csórikám tényleg nem veszi (vette) észre, hogy ezt a szörnyeteget soha nem érdekelte ő, mint ember.
A gondnok legalább levette, hogy egy szociopatával van dolga, Endi egy idióta, gnóm szörnyeteg! :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 26, 2022 13:33:08
x19)
Valaki számolja még, hogy ez hányadik kirúgás?
Nagyon röhögünk endre :)
rBali
(
x24)
Aug 26, 2022 13:33:22
x24)
Gigantikus győzelem ismét a trollok javára. Természetesen mindenért Tibi a hibás, az meg sem fordul a pszichopata állat fejében, hogy talán nem kellett volna mindent feltölteni a youtubera és akkor lenne most beko meg szandika is és a vén kurva sem idegeskedne vahuron
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ásó27
(
x68)
Aug 26, 2022 13:34:17
x68)
Olyan 1-2 év és rájön, hogy a tranyó nem nézi egy videóját/liveját sem
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:34:42
x39)
Valaki számolja még, hogy ez hányadik kirúgás?
Az elmúlt egy évben?
6
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2022 13:36:27
x24)
Valaki linkelje mar be azt a videot, amiben a tranyo egy felmosonyellel elveri a gnomot!
Nszksz
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nszksz
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:37:15
x39)
Endre? Dolgozik a karma? Ezt álmodtad meg magadnak? Felfelé bukás van? Előre menekülsz? Kurvaanyád?
horgász
(
x10)
Aug 26, 2022 13:37:21
x10)
Tényleg most szobanövényezek utoljára (remélem).
Mint írtam engem idegesít a karakter, ráadásul szimpátiát sem érzek sem rokonszenvet vele kapcsolatban, mint itt többen.
DE
Nem látom egy konspiratív, patkánykodó színésznek.
Pont az ostobasága, egyszerűsége miatt őszinte karakternek tűnik.
És különben is, mi értelme volna?
Nem hinném, hogy neki faszerdőt akarna ültetni bárki, egy-két trollnak olvastam itt élesebb kurvázós kommentjét.
A púpost meg egyáltalán nem érdekli, csak kihasznáta volna.
Ennyivel lett kevesebb a recskásnak legfeljebb, ezért nem fog konspirálni.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 13:37:55
x11)
Olyan 1-2 év és rájön, hogy a tranyó nem nézi egy videóját/liveját sem
Nem ér rá, most tekeri le a kötést a lábáról. Józsi barat meg lehugyozza, mert az fertőtleníti a sebet, már annak idején is így csinálták az őseik Indiában, akkor még nem "magyarba" voltak!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:39:33
x39)
Valaki linkelje mar be azt a videot, amiben a tranyo egy felmosonyellel elveri a gnomot!
Nszksz
Nszksz
trashvod.com/w/q5pRr2xeyEr3H4rjfWQZfo
05:00- tól.
Ez nem az eredeti, csak a lényeg.
ascites
(
x57)
Aug 26, 2022 13:40:23
x57)
Golda maradt az egyetlen emberszabású, aki szóba áll vele. Most bármit megtesz, hogy maga mellett tartsa, ezért vonul vissza és ezért "szakít" Mercivel. Aznap lesz vége mindkét állításnak, hogy a szipirtyó lelép mellőle.
Az igazi tragédia itt az, hogy már megint sikerült megrontania valamit, bajba sodorni valakit, aki próbál ártatlanul és ártalmatlanul boldogulni.
Azért, hogy féltékennyé tegye az agresszív tranyóját, titokban lájvolja, ahogy ez a védettházban élő, értelmi fogyatékos, gondokság alatt álló, traumatizált szerencsétlen őt próbálja védeni a szerény képességeivel. A kis buta úgy érzi, hogy egy védettházból kell videót feltöltenie, hogy elhatárolódjon a púpostól, de közben azzal is megfertőződött, hogy a gyámjai ellen kell lépnie és videózhatna is, hogy ne legyen annyire magányos.
Aki szerint Szandi csak egy púpsimogató, gondoljon bele abba, hogy a korcs volt a csaj utolsó olyan ismerőse, akivel évek óta tartotta a kapcsolatot (10 éve!), mert az összes többi (is) csak abúzálta és meg kellett szabadulnia tőlük - segítséggel. Ő ugyanolyan egyedül van, mint a korcs, csak éppen ő annyit tehet róla, hogy nagyon alacsony intelligenciával született és a korcshoz hasonló genyók markába került.
Ez a szerencsétlen nő egyszerűen csak a korcs újabb áldozata. A legtöbb régi troll pont azért gyűlöli a recskást, mert ártatlanokat tesz áldozattá. Ahogy B.Kata, a kislányok a folyóparton vagy a Vitalakademie, Szandi sem tehet arról, hogy a korcs kihasználja és szarrá teszi, hogy a nyomorán élősködjön.
Az igazi tragédia itt az, hogy már megint sikerült megrontania valamit, bajba sodorni valakit, aki próbál ártatlanul és ártalmatlanul boldogulni.
Azért, hogy féltékennyé tegye az agresszív tranyóját, titokban lájvolja, ahogy ez a védettházban élő, értelmi fogyatékos, gondokság alatt álló, traumatizált szerencsétlen őt próbálja védeni a szerény képességeivel. A kis buta úgy érzi, hogy egy védettházból kell videót feltöltenie, hogy elhatárolódjon a púpostól, de közben azzal is megfertőződött, hogy a gyámjai ellen kell lépnie és videózhatna is, hogy ne legyen annyire magányos.
Aki szerint Szandi csak egy púpsimogató, gondoljon bele abba, hogy a korcs volt a csaj utolsó olyan ismerőse, akivel évek óta tartotta a kapcsolatot (10 éve!), mert az összes többi (is) csak abúzálta és meg kellett szabadulnia tőlük - segítséggel. Ő ugyanolyan egyedül van, mint a korcs, csak éppen ő annyit tehet róla, hogy nagyon alacsony intelligenciával született és a korcshoz hasonló genyók markába került.
Ez a szerencsétlen nő egyszerűen csak a korcs újabb áldozata. A legtöbb régi troll pont azért gyűlöli a recskást, mert ártatlanokat tesz áldozattá. Ahogy B.Kata, a kislányok a folyóparton vagy a Vitalakademie, Szandi sem tehet arról, hogy a korcs kihasználja és szarrá teszi, hogy a nyomorán élősködjön.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2022 13:41:30
x48)
Szandika tényfeltárás
Egy régebbi RGL videóba Szandika (Kucsai Alexandra) telefonált egy Ingrid nevű bécsi gondnokával.
youtu.be/6WDG76g8ooE?t=2234
Most is a videóba mondta, hogy egyből a pszichológushoz ment aki a gondoka is. Na most én úgy voltam vele, hogy ilyen cifra névvel nem sok pszichológus van aki tud magyarul is. Bécsbe van egy bizonyos Dr. Ingrid Nemeth doktornő egy pszichoterápiás központ közelében. Faszbúkos kollegáknak még tudom ajánlani a "Ausztriai magyarok gyám- és családi ügyeinek oldala" nevű csoportot további tényfeltárás céljából.
Doktor-Hild-Gasse 2-8/5, 3002 Purkersdorf, Ausztria
www.dr-nemeth.at/index.php/home
Doktor-Hild-Gasse 2, 3002 Purkersdorf, Ausztria (Bécs külkerület)
Mind & Movement - Physiotherapie & Mentaltraining
mindandmovement.at/
Segítsünk a doktornőnek azzal, hogy elküldjük Szandika youtube csatornáját, hogy ne tudjon aberrált buzidémonos nőverő magamutogatókkal kapcsolatot tartani a telefonjával!
kissendrevagyok
Egy régebbi RGL videóba Szandika (Kucsai Alexandra) telefonált egy Ingrid nevű bécsi gondnokával.
Most is a videóba mondta, hogy egyből a pszichológushoz ment aki a gondoka is. Na most én úgy voltam vele, hogy ilyen cifra névvel nem sok pszichológus van aki tud magyarul is. Bécsbe van egy bizonyos Dr. Ingrid Nemeth doktornő egy pszichoterápiás központ közelében. Faszbúkos kollegáknak még tudom ajánlani a "Ausztriai magyarok gyám- és családi ügyeinek oldala" nevű csoportot további tényfeltárás céljából.
Doktor-Hild-Gasse 2-8/5, 3002 Purkersdorf, Ausztria
www.dr-nemeth.at/index.php/home
Doktor-Hild-Gasse 2, 3002 Purkersdorf, Ausztria (Bécs külkerület)
Mind & Movement - Physiotherapie & Mentaltraining
mindandmovement.at/
Segítsünk a doktornőnek azzal, hogy elküldjük Szandika youtube csatornáját, hogy ne tudjon aberrált buzidémonos nőverő magamutogatókkal kapcsolatot tartani a telefonjával!
D_Dezső
(
x29)
Aug 26, 2022 13:44:51
x29)
Fiatalabb Snecológusok kedvéért összeírtam az alábbi videóból egy kis Sodi-Magyar szótárt, hogy megértessék mi zajlik most eme bomlott elmében:
"Fellegekben jártam" - Végre kieresztettem a buzi démont, swingerezés, vedelés, önfeledt buziskodás.
"Szeptember 1.-én megyünk dolgozni egymás mellől" - Te elvégzed a legalávalóbb, legszarabb munkát is, amíg én bent tujázom egy irodában azt tettetve, hogy nem vagyok szellemi fogyatékos.
"egy karnyújtásnyira volt" - Minden épeszű ember tudta, hogy lehetetlen
"bejárónő egy bécsi házban" - Transzi kurva
"ellenőrizni Judkát" - menekülni a Gyagyástól
"tragédia" - kisebb baleset
"egyéb tragédia" - munkahely lebuktatása confirmed
"távollétedben is képes voltál tragédiát csinálni" - én semmiért nem lehetek hibás, szóval te tehetsz erről is
"betelt a pohár, elpattant egy húr" - Könyöjgök Mejci gyhere vhissza!
"nem akarom, hogy hozzám többet visszagyere" - Bármikor jöhetsz, kérlek gyere!
"gondolkodtam" - anyám gondolkodott
"megbizonyosodtam, hogy nekem videóznom sem szabad" - anyám letiltott a videózásról
"én nem live-olok hanem lábujjhegyen járok" - bújkáltam mint egy csatornapatkány
"olajt öntöttél a tűzre" - továbbra is fullba nyomtam a retardot
"soha nem gondoltad volna, hogy ez fogja nálam ... " - le sem szarod mi történik velem
"így jártál!" - üres szavak, nem történt semmi érdemleges
"Judka mindent elrontott" - megmutatta a rendőröknek, hogy folyamatosan verem
"örökre együtt maradunk hárman" - ameddig halálra nem tudom itatni Judkát, vagy Merci nem ver halálra engem
"biztonságot nyújtsak a számodra" - cigit és sört vegyek
"nálad ez lett a vége" - Könyöjgök gyeje vissza!
"összeugrasztottál Szandival" - Szandi gondnokai eltiltottak tőle mert egy munkanélküli nőverő alkohilsta vagyok
"összeugrasztottál saját magaddal" - le sem szarsz engem napok óta, teljesen ignorálsz
"kitápted mindennek a gyökerét" - szólt a melóhely, hogy inkább ne jöjjek
"tragédiába sodort" - megint magammal basztam ki
"saját magamra a videózás veszélyes" - anyám ezt vert a fejembe, hogy ne videózzak
"ez volt az utolsó videó" - délután még lesz egy aztán hajnalban is de aztán már tényleg utolsó
"Fellegekben jártam" - Végre kieresztettem a buzi démont, swingerezés, vedelés, önfeledt buziskodás.
"Szeptember 1.-én megyünk dolgozni egymás mellől" - Te elvégzed a legalávalóbb, legszarabb munkát is, amíg én bent tujázom egy irodában azt tettetve, hogy nem vagyok szellemi fogyatékos.
"egy karnyújtásnyira volt" - Minden épeszű ember tudta, hogy lehetetlen
"bejárónő egy bécsi házban" - Transzi kurva
"ellenőrizni Judkát" - menekülni a Gyagyástól
"tragédia" - kisebb baleset
"egyéb tragédia" - munkahely lebuktatása confirmed
"távollétedben is képes voltál tragédiát csinálni" - én semmiért nem lehetek hibás, szóval te tehetsz erről is
"betelt a pohár, elpattant egy húr" - Könyöjgök Mejci gyhere vhissza!
"nem akarom, hogy hozzám többet visszagyere" - Bármikor jöhetsz, kérlek gyere!
"gondolkodtam" - anyám gondolkodott
"megbizonyosodtam, hogy nekem videóznom sem szabad" - anyám letiltott a videózásról
"én nem live-olok hanem lábujjhegyen járok" - bújkáltam mint egy csatornapatkány
"olajt öntöttél a tűzre" - továbbra is fullba nyomtam a retardot
"soha nem gondoltad volna, hogy ez fogja nálam ... " - le sem szarod mi történik velem
"így jártál!" - üres szavak, nem történt semmi érdemleges
"Judka mindent elrontott" - megmutatta a rendőröknek, hogy folyamatosan verem
"örökre együtt maradunk hárman" - ameddig halálra nem tudom itatni Judkát, vagy Merci nem ver halálra engem
"biztonságot nyújtsak a számodra" - cigit és sört vegyek
"nálad ez lett a vége" - Könyöjgök gyeje vissza!
"összeugrasztottál Szandival" - Szandi gondnokai eltiltottak tőle mert egy munkanélküli nőverő alkohilsta vagyok
"összeugrasztottál saját magaddal" - le sem szarsz engem napok óta, teljesen ignorálsz
"kitápted mindennek a gyökerét" - szólt a melóhely, hogy inkább ne jöjjek
"tragédiába sodort" - megint magammal basztam ki
"saját magamra a videózás veszélyes" - anyám ezt vert a fejembe, hogy ne videózzak
"ez volt az utolsó videó" - délután még lesz egy aztán hajnalban is de aztán már tényleg utolsó
cucksodi
(
x3)
Aug 26, 2022 13:45:42
x3)
recskás anyádrendesen megrángatta azt a zsidópajeszodat ugye? önszántadból nem mondanál le az egyetlen faszpináról amivel nyelftanilag nem buziskodás fajtalankodni. Na mindegy, abbahagyom az ide kommentlést
puskapoj
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 13:46:58
x39)
Szandika tényfeltárás
Kurvára el vagy tévedve, ha azt hiszed ez a fórum a mindenkivel gecizésről szól.
Teljesen hülye vagy?
Sodi fórum! Hahó!
pupszi
(
x1)
Aug 26, 2022 13:47:59
x1)
Fiatalabb Snecológusok kedvéért összeírtam az alábbi videóból egy kis Sodi-Magyar szótárt
Ez szerintem siman megerne egy kulon tanszeki weblapot!
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 26, 2022 13:51:13
x23)
Vagy én vagyok buta?
Vagy én vagyok buta?
Én csináltam 17 éves koromba és be is vált 2 hét alatt. Egy igazi se veled se nélküled kapcsolatba voltam akkor 4 évig, első nagy szerelem és épen külön voltunk. Ráadásul mivel egy akkor 18 éves fehér májúval csináltam ezt, az addigi életem legjobb szexuális élményébe részesültem. Utóbbi csak azért lényeges mert Szandi múltját figyelembe véve gyagyás is járhatott volna igy most, ha nem lenne buzi.
Mondjuk ha most 44 éves koromba elhagyna az asszony akkor nem feltétlenül ezt az utat választanám, hogy visszaszerezzem.
Hackwork
Aug 26, 2022 13:51:24
gyagyás! Válaszolj egy kérdésre! Szandika pszichológusa így távolból,személyes megjelenésed nélkül is analizált.Tömören és érthetően elmondta, azt, amit mi itt mindannyian állítunk.
Neki hiszel már?
Neki hiszel már?
Aug 26, 2022 13:51:24
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 26, 2022 13:53:53
x5)
Most hogy kiderült hogy Villám homokos, szakítsd vele meg a kapcsolatod ne hogy azt higgyék hogy te is az vagy.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2022 13:56:02
x48)
Teljesen hülye vagy?
Sodi fórum! Hahó!
Teljesen hülye vagy?
Sodi fórum! Hahó!
Hahó!
Szandika ugyanúgy egy parazita aki az osztrákok adójából élősködik. Szerintem nem most jött el az idő, hogy morálfaszkorbácsokat dobáljunk egymásra. Ráadásul a Gyagyással baszunk ki, mert az utolsó "barátjától" vágjuk el.
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 26, 2022 13:57:47
x16)
Ti is tűkön ültök? Én már úgy várom a 4 órát!
-
Aug 26, 2022 13:58:23
Szandika tényfeltárás
Ezt ne!
Hagyd békén kérlek, endrét üsd!
Aug 26, 2022 13:58:23
Brian
(
x2)
Aug 26, 2022 13:58:37
x2)
Hahó!
Menj már a picsába, de tényleg.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 26, 2022 13:59:28
x7)
kicsit várom hogy felforduljon a vén kurva, hogy endrét kicsit se tudja fékezni de amig bécsbe futkos saját lábon és van ereje rikácsolni, addig nem tűnik túl közelinek
le vagy tiltva, kurva anyád
kripli figyelő
(
x12)
Aug 26, 2022 13:59:56
x12)
Gyagyás nem érti miért nem lett féltékeny tranyó.Pedig nagyon egyszerű.Tibi arab faszokat cidázott folyamatosan amíg kint volt.Miért lenne féltékeny egy született pinásra.Az a helyzet ha recskás féltékennyé akarja tenni tranyó tibit akkor bizony úgy kell indítania a lájvot hogy egy ordas nagy vicces színű faszon nyammog.De olyan fasz kell asodi szájába ami tranyónál is kiveri a biztosítékot.A legjobb lenne ha vahúr,gammer,8 év 6 hónap józsi faszát szopná asodi,na arra rögtön ugrana tranyó.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 14:00:36
x39)
Szerintem meg hugyozz a konnektorba.
Mi közöd neked az osztrák adókhoz?
Mit játszod az agyad?
Milyen gyagyás barátja? Gyagyás Áldozata
Ahhoz lusta vagy, hogy vissza nézz róla 6 órányi anyagot, helyette csinálod itt ezt a keresztes hadjáratot.
pár nap és kezdüdik a susu... Remélem nem lesz időd baszakodni, miközben aláznak az osztálytársaid.
Szüleid el váltak ugye? Apuval maradtál? Ezért vagy ilyen?
Mi közöd neked az osztrák adókhoz?
Mit játszod az agyad?
Milyen gyagyás barátja? Gyagyás Áldozata
Ahhoz lusta vagy, hogy vissza nézz róla 6 órányi anyagot, helyette csinálod itt ezt a keresztes hadjáratot.
pár nap és kezdüdik a susu... Remélem nem lesz időd baszakodni, miközben aláznak az osztálytársaid.
Szüleid el váltak ugye? Apuval maradtál? Ezért vagy ilyen?
szörnyeteg
(
x3)
Aug 26, 2022 14:01:58
x3)
....
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 26, 2022 14:03:08
x48)
Zsidók vagytok.
kissendrevagyok
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Aug 26, 2022 14:03:21
x1)
Endre engedjük el ezt a szánalmas ''ény máj nyem fagyok fideós"" dolgot mert te is és mi is tudjuk,hogy ez nem így működik nálad. Fideós vagy aki fideózni fog és a tranyó is vissza fog menni hozzád csak depi dezső még fél lábbal van csak az ajtóban mert ott van anyád és a szandika de utána amikor egyedül leszel majd jössz ide hozánk a kommenthaverokhoz és a tranyót visszahívod és megy tovább a műsor. Te fasz.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 14:03:27
x39)
Bocsánat a rage-ért, de engem tényleg elszomorít amikor egy jó lelkű embert hasznának ki, vagy ha vele akarnaka baszakodni, csak mert a gyengét könnyű bántani.
Megyek iszom egy kávét.
Viszlát.
Endre ezért is faszolni fogsz!
Megyek iszom egy kávét.
Viszlát.
Endre ezért is faszolni fogsz!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 26, 2022 14:03:43
x5)
Kiköptem a kàvét.
NSZKSZ
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 26, 2022 14:04:24
x2)
Teljesen hülye vagy?
Sodi fórum! Hahó!
Teljesen hülye vagy?
Sodi fórum! Hahó!
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 26, 2022 14:05:32
x6)
már hányszor… endre kibaszottul beteg és nem tud lezárni semmit.Soha.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 26, 2022 14:06:19
x10)
Mivel magyar, engedéllyel van kint Bécsben, mert itt biztonságban érzi magát, ellentétben Magyarországgal, ahol büntetőügy folyik leánykereskedelem és egyéb bűncselekmények miatt, ahol ő valószínűleg olyan védett tanú féle.
kripli figyelő
(
x12)
Aug 26, 2022 14:06:23
x12)
Aug 26, 2022 14:06:23
kicsit várom hogy felforduljon a vén kurva, hogy endrét kicsit se tudja fékezni de amig bécsbe futkos saját lábon és van ereje rikácsolni, addig nem tűnik túl közelinek
Hamarosan megeheti amit főzött.Szellemileg már kezd leépülni golda,a megszólalásain hallatszik,ha így halad akkor a pedofil fiacskája segítségére szorul hamarosan.A nyugdíjából piál majd a sarki kocsmában az eladósodott pedofil amíg a fütetlen putriban vergődik a vén kurva. Aug 26, 2022 14:06:23
szörnyeteg
(
x3)
Aug 26, 2022 14:07:38
x3)
már hányszor… endre kibaszottul beteg és nem tud lezárni semmit.
Soha.
Soha.
Ez most más lesz, most komolyan mondta. *pr
sittessanyi
(
x7)
Aug 26, 2022 14:09:03
x7)
maga a gyagyás is beismerte, hogy csak tibi "féltékennyé tevésére" hívta oda Szandit, aki a reggeli videója végén implicite bevallotta, hogy sneciben potenciális párban reménykedett.
a bugyuta, de alapvetően jó szándékú csaj érzelmi kihasználásáért kegyetlenül meg fogsz lakolni, te rohadt féreg!
a bugyuta, de alapvetően jó szándékú csaj érzelmi kihasználásáért kegyetlenül meg fogsz lakolni, te rohadt féreg!
Pietr
(
x2)
Aug 26, 2022 14:10:01
x2)
ENDRE! Van egy lány aki magányos és társaságra vágyik. Tudod, hogy nem mehet akárhova és megegyeztek, hoyg nem videózol mert baja származhat belőle. Szerencsétlen a konyhádban mosogatja anyáddal a tranvesztita levágott faszú tibor és az általad összehányt mocskot. ERRE TE FELVESZED A TELEFONODDAL HOGY MIT BESZÉLGET ÉS ÁTBASZOD MINT SZART A PALÁNKON MERT TE MELEG VAGY ÉS FÉLTÉKENNYÉ AKAROD TENNI A LEVÁGOTT FASZÚ SZAROS TIBORT! HOGY LEHETSZ ILYEN ALJADÉK? Ezért remélem fossá, szitává pofozza valaki az arcod te aberált köcsög
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
-
Aug 26, 2022 14:11:13
szerinted a szandit a gyagyás barátjának tekinti vagy csak egy kihasználható npc-nek?
szomorú h ilyen könnyen osztogatjuk a kék nickeket
Aug 26, 2022 14:11:13
40_éves_junior
(
x6)
Aug 26, 2022 14:17:12
x6)
Ez igaz mergára, lyucusra, fullfingre, tajgira meg a kisukránra, mert ők bár labilisek, de képesek mérlegelni a saját helyzetüket. Szandi nem ilyen, ő ezeknél a népeknél egyszerűbb, gondnokság alá nem csak úgy heccből helyeznek valakit.
-
Aug 26, 2022 14:26:14
Miért van mostanában az, ha egy nő kerül sneci közelébe azon összevesznek itt emberek? Először Laura, most a Szandi.
Egyébként a Laura is ugyan az a szobanövényke mint Szandi. Kedves, aranyos, de nem az eszéért fogják ellopni.
Egyébként a Laura is ugyan az a szobanövényke mint Szandi. Kedves, aranyos, de nem az eszéért fogják ellopni.
Aug 26, 2022 14:26:14
MacY2
(
x1)
Aug 26, 2022 14:27:12
x1)
Ti is tűkön ültök? Én már úgy várom a 4 órát!
Ez tökéletes lenne! Mivel mindig ki kell javítani a gyagyást, íme:

Tibi
Aug 26, 2022 14:28:05
Jó ezt ne, ezt ne, csak ezt ne
Aug 26, 2022 14:28:05
140 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kár, hogy már nem fogják tudni tőle behajtani, mert szept. végére teljesen elfogy a kártyen.