most hogy a cicázáson kivül semmi dolga nem maradt tényleg, jöhet is az őszi felpörgés aztán úgyis az utcán fog megfagyni!
Miskolci alvósejt
villámtréfa :D :D :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Köszönjük a kaposvári Szigety család nevében is.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
szép munka zsidó!
szerintem ezzel így simán mehetne egy raid a BEKO felületein:
According to the famous Hungarian vlogger (Sodi) BEKO fired him just because he loves an LMBTQ woman. This is unacceptable!
*insert video link*
Majd pont egy leépült, alkoholista buzeráns mondja meg, hogy ki az igazi nő?
Húsz éve tudna rólad mindenki, hogy egy masztipartis aberrálr incel vagy, aki igazi nőt sosem kaphatna meg.
Még egy ilyen hajléktalan tranyó sem képes megmaradni melletted, de képtelen vagy beismerni, hogy egy rossz buzi vagy.
A sodi a buzeráns.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Dehát ez csak egy nemzeti konzervatív krónikás dolog, ezt te nem értheted!
Endre!
A Blahán is nagyon kell majd vigyázni. A MAZSIHISZ rendszeresen oszt ételt az aluljáróban.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Vagyis Ron Perlman?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
A Youtube pénzről beszél...
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Nem véletlenül, mert hosszú évekig ezen a hajléktalan szállón laktak. Pár hét különbséggel - 2015. nyár végén - amikor elkezdték a KATA vállalkozásukat, akkor még itt volt a székhelyük. Utána kezdett futni a szekér és segítséggel elköltöztek albérletbe.
Csak szólok, ezzel a videóval kinyírtad magad Ausztriában, lehet a teljes nyugati világban. Soha, senki sem fog alkalmazni egy olyan elmebeteget, aki egy egyszerű szerződésbontás miatt homofóbiával vádolja a munkaadóját. És célozgat rá, hogy antiszemiták lennének. Mindezt nagy nyilvánosság előtt? Te kretén, ezt nem fogják annyiban hagyni, mert már maga a vád is elképesztően rossz sajtót jelent nekik.
Előre szólok, minden munkahely, ahova jelentkezel és ahol meglátják ezt a videót, úgy fog eldobni, mint a forró krumplit, mivel senkinek sem hiányzik egy ilyen botrány. Gratulálok Endre, tényleg elintézted magadnak a Blahát. A trolloknak soha többet nem lesz más dolga, csak elküldik a munkaadóidnak a jutkaverős videót, meg ezt és azonnal repülsz bárhonnan, ahová véletlenül fölvettek.
Tudod Endre, neked tényleg nem kéne videóznod egyáltalán, ezekkel a vekniflokkokkal szopatod meg magad a legjobban.
+1, ezzel olyan municíót adtál a levelezö tagozat kezébe.... a saját szavaidat, hogy apám.... én a helyedben max Teheránban néznék melót.... :D:D:D
Na bumm.
a következő szint tényleg az lehetne, hogy be is pereltetjük a kirúgott gyagyást rágalmazás és egyéb nyalánkságok miatt.
Tanszék, you can do it!
Nem akarok telhetetlen lenni de ezzel párhuzamosan azért megnéznék egy endre sérelmére elkövetett súlyos testi sértést, lehetőleg olyat, hogy még szaráshoz is csak kínok között tudjon kimenni a wc-ig, ha egyáltalán ki fog tudni.
Villám erre alkalmas lehet, ezért is lenne érdemes még triggerelgetni.
Nem néztem a transzformersz liveot, valaki kivonatolta már a villámos részeket és megküldte ennek a szerencsecsomagnak?
Ha nem, akkor valószínűleg az éjjel folyamán áttanulmányozom az anyagot, timestampet szivesen fogadok.
le vagy tiltva, kurva anyád
Sőt!
"Amit másnak szabad, vagy szabad volt!"
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
pedig egyszer "véletlenül" seggbebaszta Tibit, ezt már mindketten elismerték, szóval ebben is hazudott a korcs :D
hazug sodi volt a sodi, IMÁDJA A FÉRFIAK SZAROS SEGGÉBE GYÖMÖSZKÖLNI A LÖTTYEDT PÖCSÉT.
szerintem mar arra keszul hogy futtatni fogja. amit elmondott az kb annak a felvezetese hogy: na figyelj Merci, most inkabb kerjunk par eurot a nagyfaszu araboktol a swingerben ha megbasznak.
szerintem telen Tibi Becsben fog strichelni, hogy kifizessek a rezsit meg a berleti dijat, mert Fifinek nem lesz meloja addigra sem. Tibi meg orulni fog hogy nem az utcan kell lennie a hidegben
anschluss
Ez vmi más lesz, az incel bakancs listán lehet még pár tétel (pl arcaélvezés )
igen, nagyon jó meglátás! benne van, hogy "takarodj dolgozni, most te fogsz engem eltartani.."...vagy futtatás lesz, vagy webcam...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Húha, Xandika valamire készül, ha nyíltan alázza gyagya.
s még nem is kellett volna hogy feltétlenül járjon vele meg ilyesmik.
egészséges hetero férfi ugrott volna a lehetőségre. kibír pár randit amit végigpofázik szandika, és utána beakaszt neki, akár rendszeresen is.
de a gyagyásban ez fel sem merült!! csak a faszpinába élvezésen jár az agya. ez viccen kívül konfirmálja h sneci nem hetero.
szerintem a webcam az ilyen lutri, hogy bejon vagy nem. de a swinger, buzigoz, stb azok mar fixek, ott Tibi kelendo volt, raadasul ott kp-ban lehet kerni a penzt
anschluss
Szerintem meg merte mondani az igazat, gyagyás koma agyacskája meg képtelen beengedni a valóságot.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Endre!
Funkcionális analfabéta hülye veknidet már!
Nézted már vissza bármelyik betelefonálósodat?
Te vagy a funkcionális analfabéta szótári definíciója b+!
A definíció szerint az egész analfabétizmus írásról/olvasásról szól, ez már megint a Gyagya-csavar, hogy gyorsab kiterjeszti hallás utáni értésre is.
Egyébként Szandi jó eséllyel nem ért bonyolult szövegeket, de az, hogy Púp férfiakra izgul, férfit üldöz az elmebeteg gondolataival, ergo buzi, nem egy összetett gondolat.
de milyen nyereg? szefósokat alá nyilvánosan, de ettől ő még az eddigi legdurvább szopóágon van.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
igazi klasszikus sodi kontent, funkcionális analfabétának nevezi szandikát, majd elmagyarázza szó jelentését teljesen nyilvánvalóvá téve hogy tévesen használja, beszarás :D
Ez egy nagyon fontos hozzaszolas!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Józsi féle coming outot is letagadja már.
Pedig videó van róla, tehát igaz.
és tudjuk, hogy a gondnok, és nyilván a pszichológusa is jópár fideót és történetet látott tőle.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Endre, milyen érzés ez?
Így túl a 40-en hivatalosan is buzi lettél, saját magad (józsis coming out) és szakember által is megerősítve.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Kiváncsi vagyok mikor fogja megcsinálni az első olyan flokkot ahol női ruhát visel és ki van festve az arca. Persze akkor majd az lesz neki a fullhetero.
Teljesen tébolyodott gondolkodás, hogy amit másnak lehet, azt neki is.
Ez egy logikai paradoxon.
De gyagyás úgy mondogatja, mintha egy közmondás lenne.
Pedig bármilyen hasonló tartalmú bölcsesség, pont az ellenkezőjét állitja.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szerző:
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2022 20:08:59
Válasz
(11)
x136)
Válasz
(11)
meglepő, hogy a STNV után milyen hamar indult el a következő évad. azt hittem lesz legalább 2 hét.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 30, 2022 20:10:23
x48)
1)Sodi mondtuk bazdmeg, hogy úgy se bírod ki magamutogatás nélkül, mert egy mániákus nárcisztikus exhibicionista vagy! Anyád tudja, hogy megint elkezdted hergelni a trollokat?
2)Ez a 3,5,10 percnél kényszeres videó leállítás már a Tranyó okozta trauma hatása vagy csak simán romlik Sneci állapota az alkoholizmus miatt ?
3)Endike te pedig vigyázzál a buzigőzben mert szaunázás előtt és alatt az alkoholos italok fogyasztásának komoly egészségkárosító hatása lehet. (hirtelen vérnyomásesés, szvritmuszavar, hipertermita)
kissendrevagyok
2)Ez a 3,5,10 percnél kényszeres videó leállítás már a Tranyó okozta trauma hatása vagy csak simán romlik Sneci állapota az alkoholizmus miatt ?
3)Endike te pedig vigyázzál a buzigőzben mert szaunázás előtt és alatt az alkoholos italok fogyasztásának komoly egészségkárosító hatása lehet. (hirtelen vérnyomásesés, szvritmuszavar, hipertermita)
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2022 20:11:15
x136)
számomra érthetetlen, hogy a beteges hazudozó sneci, milyen alapon kéri számon a beteges hazudozó tranyót.
hát bazmeg, csak akkor nem hazudnak, amikor nem mozog a szájuk.
hát bazmeg, csak akkor nem hazudnak, amikor nem mozog a szájuk.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 20:11:16
x15)
Endre!
Totálisan elbántál, Szandikával, Villámmal, Mercivel, anyád meg megszakadt a serpázás közben.
Ki lesz a következő te SZÖRNYETEG?
Totálisan elbántál, Szandikával, Villámmal, Mercivel, anyád meg megszakadt a serpázás közben.
Ki lesz a következő te SZÖRNYETEG?
seymour schwartz
(
x6)
Aug 30, 2022 20:12:11
x6)
Gyerünk Sodrák, izzon az a poopfal, de azt azért te is látod már, hogy ez az álláskeresés nem úgy megy ahogy azt te elképzelted. Arról regéljél, hogy a terved micsoda, vagy ne regéljél, de lépjél! Ha egy helyben maradsz, azzal csak magadnak ártasz! Az óra ketyeg, tik-tak!
Ingatkanügyek
Trollok harca
(
x5)
Aug 30, 2022 20:12:51
x5)
meglepő, hogy a STNV után milyen hamar indult el a következő évad. azt hittem lesz legalább 2 hét.
most hogy a cicázáson kivül semmi dolga nem maradt tényleg, jöhet is az őszi felpörgés aztán úgyis az utcán fog megfagyni!
Fallout narrator
Aug 30, 2022 20:12:59
Sodi.Sodi never changes
Aug 30, 2022 20:12:59
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2022 20:14:17
x12)
endre, látom a Linzi beszerző körút sikeres volt, pupilláid szép nagyok, kimeresztett malac szemek, megfeszült állkapocs, te meg a szádat piszkálod miközben, az orrodat irritálja a kábítószer....
Jó az irány, a teljes őrületbe, csak így tovább!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Jó az irány, a teljes őrületbe, csak így tovább!!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2022 20:14:21
x30)
A villámtréfa például ezért alapállás.
villámtréfa :D :D :D
szörnyeteg
(
x3)
Aug 30, 2022 20:15:18
x3)
Készítettem egy fordítást a BEKO-s monológból. Bár az intervencionista tagozat felhívása a jövőbeli melócsákról szól, úgy gondolom, hogy a BEKO (ahol már sikerrel járt egyszer a tényfeltárás) nem árt ha tudja, hogy Endre szerint bizony kirekesztés történik mert a kedvese metszettfaszú. Ha úgy gondoljátok használható anyag, akkor enjoy. Leírás is van hozzá linkekkel.
youtube.com/watch?v=EVCnuYhBrgI
Köszönjük a kaposvári Szigety család nevében is.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 20:15:21
x15)
Endre!
Kéne egy tisztázós arra, hogy most akkor a Merci egy levágott faszú csöves-e mint ahogy a múltkor ismételgetted, vagy most már akkor megint ő a Szisza!
Kéne egy tisztázós arra, hogy most akkor a Merci egy levágott faszú csöves-e mint ahogy a múltkor ismételgetted, vagy most már akkor megint ő a Szisza!
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Aug 30, 2022 20:15:34
x1)
Ez a Szandika azt mondja a videójában, hogy "szerelmes lett" a homo-ba, a sodiba, csak azt nem értem, pontosan mikor is történt mindez?
Amikor sodi üvöltve fenyegete az embereket és a családtagjaikat, hogy kiírtja őket? Ilyenből ugye elég sok volt.
Vagy amikor kiderült, hogy egy férfit seggbe kúrt az irodában? A tibor mondta, hogy seggbe nyomjad mert ott legalább majd feláll.
Esetleg mikor azt részletezte, hogy kúratta szét a tibit arabokkal meg egy olasszal és ette a gecijét? És az olasz gecijének ízét ecsetelte, akkor dobbant meg a szíve?
Vagy akkor lett szerelmes, amikor családokról gyűjtött pucér képeket és kiderült hogy pedofil hajlmai is vannak?
VAGY akkor amikor 10000000x süsüzve üvöltött és itta magát a sárga földig kb minden élőzésnél éveken át?
Mikor lett szerelmes ez a Szandika? Nyem értyem!
Amikor sodi üvöltve fenyegete az embereket és a családtagjaikat, hogy kiírtja őket? Ilyenből ugye elég sok volt.
Vagy amikor kiderült, hogy egy férfit seggbe kúrt az irodában? A tibor mondta, hogy seggbe nyomjad mert ott legalább majd feláll.
Esetleg mikor azt részletezte, hogy kúratta szét a tibit arabokkal meg egy olasszal és ette a gecijét? És az olasz gecijének ízét ecsetelte, akkor dobbant meg a szíve?
Vagy akkor lett szerelmes, amikor családokról gyűjtött pucér képeket és kiderült hogy pedofil hajlmai is vannak?
VAGY akkor amikor 10000000x süsüzve üvöltött és itta magát a sárga földig kb minden élőzésnél éveken át?
Mikor lett szerelmes ez a Szandika? Nyem értyem!
Biztatási kár
(
x10)
Aug 30, 2022 20:15:46
x10)
sittessanyi
(
x7)
Aug 30, 2022 20:17:09
x7)
Készítettem egy fordítást a BEKO-s monológból. Bár az intervencionista tagozat felhívása a jövőbeli melócsákról szól, úgy gondolom, hogy a BEKO (ahol már sikerrel járt egyszer a tényfeltárás) nem árt ha tudja, hogy Endre szerint bizony kirekesztés történik mert a kedvese metszettfaszú. Ha úgy gondoljátok használható anyag, akkor enjoy. Leírás is van hozzá linkekkel.
szép munka zsidó!
According to the famous Hungarian vlogger (Sodi) BEKO fired him just because he loves an LMBTQ woman. This is unacceptable!
*insert video link*
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2022 20:18:49
x136)
trollégák, mennek azok az őszinte cv-k bécs, ausztria környékén a melócsáknak? most már TÉNYLEG nagyon közel vagyunk a púpszászi évadhoz.
annyira közel, hogy szerintem ha legkésőbb szept.15-én nem kezd el dolgozni, akkor kb. esélytelen, hogy az októbert kihúzza bécsben (kivéve ha nem fizet semmit a bankoknak).
az utolsó 6000 eurót kezdte el költeni.de lehet csak 5000, mert ki tudja hogyan alakult a lakásátadás.
annyira közel, hogy szerintem ha legkésőbb szept.15-én nem kezd el dolgozni, akkor kb. esélytelen, hogy az októbert kihúzza bécsben (kivéve ha nem fizet semmit a bankoknak).
az utolsó 6000 eurót kezdte el költeni.de lehet csak 5000, mert ki tudja hogyan alakult a lakásátadás.
balek
(
x10)
Aug 30, 2022 20:19:14
x10)
Szóval Csikirólingnak - mondja a korcs - az a véleménye, hogy aki nem nőnek született, abból nem lesz nő, pont. Vagyis szerinte Merci Tibi, Fifi meg buzi.
Snecinek ezzel szemben az a véleménye, hogy aki nem született nőnek, az nem is lesz az, kivéve Tibit, mert az ő személyiében az van, hogy nő. Aki izé/izének érzi magát, de "annyit nem vállal, hogy megcsinálja a műtétet", az egy "gyenge szar" és nem nő.
Mintha e két vélemény között lenne némi eltérés.
milyen könnyelműen beszél arról hogy miért gyávák meg nem igazi nők a transzok, akik félnek a műtéttől meg orvosi beavatkozástól.Snecinek ezzel szemben az a véleménye, hogy aki nem született nőnek, az nem is lesz az, kivéve Tibit, mert az ő személyiében az van, hogy nő. Aki izé/izének érzi magát, de "annyit nem vállal, hogy megcsinálja a műtétet", az egy "gyenge szar" és nem nő.
Mintha e két vélemény között lenne némi eltérés.
Majd pont egy leépült, alkoholista buzeráns mondja meg, hogy ki az igazi nő?
Húsz éve tudna rólad mindenki, hogy egy masztipartis aberrálr incel vagy, aki igazi nőt sosem kaphatna meg.
Még egy ilyen hajléktalan tranyó sem képes megmaradni melletted, de képtelen vagy beismerni, hogy egy rossz buzi vagy.
A sodi a buzeráns.
Értetlen
(
x1)
Aug 30, 2022 20:19:26
x1)
Az ember csak belenéz Gyagya vidiébe, evés kozben, erre egyszer csak szájbaélvezésekről monologizál
Negermann
Aug 30, 2022 20:21:40
Az ember csak belenéz Gyagya vidiébe, evés kozben, erre egyszer csak szájbaélvezésekről monologizál
Dehát ez csak egy nemzeti konzervatív krónikás dolog, ezt te nem értheted!
Aug 30, 2022 20:21:40
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 20:22:17
x15)
A jövőkép
Endre!
A Blahán is nagyon kell majd vigyázni. A MAZSIHISZ rendszeresen oszt ételt az aluljáróban.
Mitokondrium
(
x7)
Aug 30, 2022 20:22:19
x7)
Sodi.Sodi never changes
Vagyis Ron Perlman?
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2022 20:25:37
x136)
aki azt hitte, hogy sneci kapott segélyt, most megkapta a választ, augusztusban 50 ezer fütyi volt az összes bevétele (deficás törlesztése).
szörnyeteg
(
x3)
Aug 30, 2022 20:26:14
x3)
Endre, te mókamester! Tényleg elővetted az "üldözött buzi" kártyát a beko- nál? Elképesztően hülye vagy bazdmeg. Ausztriában kb senkit nem érdekel, hogy hova dugod a pitont, az viszont annál inkább ha egy nőverő alkoholista vagy.
Puha Slag
(
x7)
Aug 30, 2022 20:27:45
x7)
aki azt hitte, hogy sneci kapott segélyt, most megkapta a választ, augusztusban 50 ezer fütyi volt az összes bevétele (deficás törlesztése).
A Youtube pénzről beszél...
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 30, 2022 20:28:18
x3)
Jaj Sodrák, hát megy vissza Tibi hozzád? Villám ennek nagyon fog örülni, főleg miután látta, ahogy az ádámcsutkás fenyegeti a neten :DD
Köszi, hogy nem hagysz minket unatkozni.
Minden O és K
Köszi, hogy nem hagysz minket unatkozni.
MegintKezded
(
x6)
Aug 30, 2022 20:28:42
x6)
Endre, bemutattad, hogy te a buziságoddal próbálsz angolnázni.
Azt mutasd be, hogy a BEKO a buziságod miatt küldött el. Köszi! Ennyikeh. :)))
Na bumm.
Azt mutasd be, hogy a BEKO a buziságod miatt küldött el. Köszi! Ennyikeh. :)))
Biztatási kár
(
x10)
Aug 30, 2022 20:29:37
x10)
Tranyóék nagyon beették magukat a Dózsa György út környékére. Van egy hajléktalanszálló a közelben:
BMSZKI (Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei)
Budapest, Dózsa György út 152, 1134
BMSZKI (Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei)
Budapest, Dózsa György út 152, 1134
Nem véletlenül, mert hosszú évekig ezen a hajléktalan szállón laktak. Pár hét különbséggel - 2015. nyár végén - amikor elkezdték a KATA vállalkozásukat, akkor még itt volt a székhelyük. Utána kezdett futni a szekér és segítséggel elköltöztek albérletbe.
sittessanyi
(
x7)
Aug 30, 2022 20:31:00
x7)
fél éve még arról álmodoztunk, hogy snecit a a próbaidők alatt kéne kirúgatni, most meg sorra jönnek az "inkább ne gyere" mailek a munkába állás előtt :D
mi ez ha nem shiker !?
a következő szint tényleg az lehetne, hogy be is pereltetjük a kirúgott gyagyást rágalmazás és egyéb nyalánkságok miatt.
Tanszék, you can do it!
mi ez ha nem shiker !?
Tanszék, you can do it!
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 20:31:10
x15)
Endre!
Anyád akkor fog szívrohamot kapni amikor pár hét múlva kap egy Fifi-Tranyós képeslapot egy pár hét múlvai bécsi kecós lájf kockáival díszítve.
Anyád akkor fog szívrohamot kapni amikor pár hét múlva kap egy Fifi-Tranyós képeslapot egy pár hét múlvai bécsi kecós lájf kockáival díszítve.
Mitokondrium
(
x7)
Aug 30, 2022 20:31:32
x7)
szép munka zsidó!
*insert video link*
*insert video link*
Csak szólok, ezzel a videóval kinyírtad magad Ausztriában, lehet a teljes nyugati világban. Soha, senki sem fog alkalmazni egy olyan elmebeteget, aki egy egyszerű szerződésbontás miatt homofóbiával vádolja a munkaadóját. És célozgat rá, hogy antiszemiták lennének. Mindezt nagy nyilvánosság előtt? Te kretén, ezt nem fogják annyiban hagyni, mert már maga a vád is elképesztően rossz sajtót jelent nekik.
Előre szólok, minden munkahely, ahova jelentkezel és ahol meglátják ezt a videót, úgy fog eldobni, mint a forró krumplit, mivel senkinek sem hiányzik egy ilyen botrány. Gratulálok Endre, tényleg elintézted magadnak a Blahát. A trolloknak soha többet nem lesz más dolga, csak elküldik a munkaadóidnak a jutkaverős videót, meg ezt és azonnal repülsz bárhonnan, ahová véletlenül fölvettek.
Tudod Endre, neked tényleg nem kéne videóznod egyáltalán, ezekkel a vekniflokkokkal szopatod meg magad a legjobban.
MegintKezded
(
x6)
Aug 30, 2022 20:33:31
x6)
Csak szólok, ezzel a videóval kinyírtad magad Ausztriában, lehet a teljes nyugati világban...
+1, ezzel olyan municíót adtál a levelezö tagozat kezébe.... a saját szavaidat, hogy apám.... én a helyedben max Teheránban néznék melót.... :D:D:D
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2022 20:33:41
x30)
www.facebook.com/beko.engineering.informatik/reviews/?ref=page_internal
még egy review-juk sincs, ez hogy lehet? :)
még egy review-juk sincs, ez hogy lehet? :)
balek
(
x10)
Aug 30, 2022 20:33:55
x10)
Endre: "És akkoj ide fel is töltöm a masnis cévét és jöhet az apply gomb"
Álláshirdető oldal: "Ön egy nagyon jó programozó, de inkább ne jelentkezzen!"
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Álláshirdető oldal: "Ön egy nagyon jó programozó, de inkább ne jelentkezzen!"
Kötőjel
(
x12)
Aug 30, 2022 20:34:10
x12)
a sodi, szandika hivatalosan is bevallotta, hogy szerelmes volt beléd. te balfasz.
nincs heteroszexuális férfi a földkerekségen, aki tibort választotta volna szandika helyett. NINCS!
mi következik ebből? -> buzi sodi a sodi! egy swinger klubba járó, befordított faszt nyalogató, aberrált buzeráns a sodi, bizony.
vérdíj target nr. 1
nincs heteroszexuális férfi a földkerekségen, aki tibort választotta volna szandika helyett. NINCS!
mi következik ebből? -> buzi sodi a sodi! egy swinger klubba járó, befordított faszt nyalogató, aberrált buzeráns a sodi, bizony.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 30, 2022 20:35:48
x6)
Endre, amit másnak lehet, azt neked nem.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 30, 2022 20:36:36
x7)
Tanszék, you can do it!
Nem akarok telhetetlen lenni de ezzel párhuzamosan azért megnéznék egy endre sérelmére elkövetett súlyos testi sértést, lehetőleg olyat, hogy még szaráshoz is csak kínok között tudjon kimenni a wc-ig, ha egyáltalán ki fog tudni.
Villám erre alkalmas lehet, ezért is lenne érdemes még triggerelgetni.
Nem néztem a transzformersz liveot, valaki kivonatolta már a villámos részeket és megküldte ennek a szerencsecsomagnak?
Ha nem, akkor valószínűleg az éjjel folyamán áttanulmányozom az anyagot, timestampet szivesen fogadok.
gobesug
(
x30)
Aug 30, 2022 20:36:55
x30)
paks 2 alapjába kéne beásni téged, te retkes féreg
onnan talán nem térnél vissza soha sem.
onnan talán nem térnél vissza soha sem.
MegintKezded
(
x6)
Aug 30, 2022 20:37:48
x6)
Elsiklottunk afelett, hogy zavarja, hogy a kaller seggbebaszhatta, ö meg nem. Holott Endre popsiba soha ne ne ne nem mikbefaty... Mostmár nem is leplezi, hogy buzi, tetszik az irány! :D
Na bumm.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 20:38:03
x15)
Endre!
Szerintem nem nyugodt a Villám.
Valami olyasmit szűrt le, hogy a Harry Potteres nő azt mondta rád, hogy buzi vagy.
¯\_(ツ)_/¯
Szerintem nem nyugodt a Villám.
Valami olyasmit szűrt le, hogy a Harry Potteres nő azt mondta rád, hogy buzi vagy.
¯\_(ツ)_/¯
Alienpörkölt
Aug 30, 2022 20:38:17
sodi te a legbetegebb lmbtq propagandát nyomod
nem attól lesz valaki nő hogy levágják a faszát. milyen elmebeteg gondolat ez de komolyan?
két nézőpont van veled meg a mercivel kapcsolatban:
- az átlag ember nézőpontja: MIND A KETTEN BUZIK VAGYTOK.
-a libsi toleráns a "nemek harcát megnézős nézőpont":
azt mondod gyáva szar aki nem vágatja le a pöcsét és nem vállalja hogy örök életére egy roncs legyen mint tibi, neked kellene tudnod a legjobban mivel jár egy ilyen műtét mivel annak az eredményén pörög az agyad tavaly október óta, és ez miatt tetted tönkre az életed. Elmagyarázom miért vagy idióta:
Nem azért "nő" egy transz személy mert levágták a farkát, hanem azért mert úgymond női szerepet tölt be a társadalomba, nőnek néz ki, ad magára és mindenre ami ezzel jár. Hogy megértsd: Tegyük fel van egy transz nő aki műtétek meg alkata, szerencse stb. miatt is teljesen egy patent nőnek néz ki a mindennapjait is úgy éli, de amúgy 20 centis fasz van a lába közt. Van merci akinek ugyan nincs fasza de bojler teste van kőműves keze férfi arca van és csimbókokban lóg a ritkuló retkes haja. Szerinted a kettő közül merci a nő mert egy retardált vagy.
Elmondom a társadalom mit lát:
1. Te bemész egy étterembe az előbb említett transz nővel ez lesz a reakció rátok---> Egy csinos nő egy lerobbant kopaszodó idős palival, biztos az édesapja faluról.
2. Bementek mergával az étterembe-----> Fúj ez a két undorító vén buzi mit akar itt, lerontják az étterem színvonalát
nem attól lesz valaki nő hogy levágják a faszát. milyen elmebeteg gondolat ez de komolyan?
két nézőpont van veled meg a mercivel kapcsolatban:
- az átlag ember nézőpontja: MIND A KETTEN BUZIK VAGYTOK.
-a libsi toleráns a "nemek harcát megnézős nézőpont":
azt mondod gyáva szar aki nem vágatja le a pöcsét és nem vállalja hogy örök életére egy roncs legyen mint tibi, neked kellene tudnod a legjobban mivel jár egy ilyen műtét mivel annak az eredményén pörög az agyad tavaly október óta, és ez miatt tetted tönkre az életed. Elmagyarázom miért vagy idióta:
Nem azért "nő" egy transz személy mert levágták a farkát, hanem azért mert úgymond női szerepet tölt be a társadalomba, nőnek néz ki, ad magára és mindenre ami ezzel jár. Hogy megértsd: Tegyük fel van egy transz nő aki műtétek meg alkata, szerencse stb. miatt is teljesen egy patent nőnek néz ki a mindennapjait is úgy éli, de amúgy 20 centis fasz van a lába közt. Van merci akinek ugyan nincs fasza de bojler teste van kőműves keze férfi arca van és csimbókokban lóg a ritkuló retkes haja. Szerinted a kettő közül merci a nő mert egy retardált vagy.
Elmondom a társadalom mit lát:
1. Te bemész egy étterembe az előbb említett transz nővel ez lesz a reakció rátok---> Egy csinos nő egy lerobbant kopaszodó idős palival, biztos az édesapja faluról.
2. Bementek mergával az étterembe-----> Fúj ez a két undorító vén buzi mit akar itt, lerontják az étterem színvonalát
Aug 30, 2022 20:38:17
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 20:38:53
x15)
Sőt!
"Amit másnak szabad, vagy szabad volt!"
Buzidémon
Aug 30, 2022 20:39:29
Elsiklottunk afelett, hogy zavarja, hogy a kaller seggbebaszhatta, ö meg nem. Holott Endre popsiba soha ne ne ne nem mikbefaty... Mostmár nem is leplezi, hogy buzi, tetszik az irány! :D
pedig egyszer "véletlenül" seggbebaszta Tibit, ezt már mindketten elismerték, szóval ebben is hazudott a korcs :D
Aug 30, 2022 20:39:29
gobesug
(
x30)
Aug 30, 2022 20:40:12
x30)
hazug sodi volt a sodi, IMÁDJA A FÉRFIAK SZAROS SEGGÉBE GYÖMÖSZKÖLNI A LÖTTYEDT PÖCSÉT.
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2022 20:42:00
x24)
Sodi: "....ha visszajössz, az lesz egész nap, amit én mondok!..." - orbitális szexpartik, éjjel-nappal...
Sodikám, megint arról beszélsz, hogy ki akarod tartani Mercikát, gyakrolatilag természetben kell fizetnie a szállásért, kajáért, cigiért...
Sodi: "....erkölcsi fertő, hogy nős ember rád akar mászni...." - mert a buziszauna, meg swinger is nagyon erkölcsös, keresztény dolgok...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sodikám, megint arról beszélsz, hogy ki akarod tartani Mercikát, gyakrolatilag természetben kell fizetnie a szállásért, kajáért, cigiért...
Sodi: "....erkölcsi fertő, hogy nős ember rád akar mászni...." - mert a buziszauna, meg swinger is nagyon erkölcsös, keresztény dolgok...
Anschluss
(
x4)
Aug 30, 2022 20:45:23
x4)
Sodi: "....ha visszajössz, az lesz egész nap, amit én mondok!..." - orbitális szexpartik, éjjel-nappal...
szerintem mar arra keszul hogy futtatni fogja. amit elmondott az kb annak a felvezetese hogy: na figyelj Merci, most inkabb kerjunk par eurot a nagyfaszu araboktol a swingerben ha megbasznak.
szerintem telen Tibi Becsben fog strichelni, hogy kifizessek a rezsit meg a berleti dijat, mert Fifinek nem lesz meloja addigra sem. Tibi meg orulni fog hogy nem az utcan kell lennie a hidegben
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 30, 2022 20:45:44
x6)
Értetlen
(
x1)
Aug 30, 2022 20:46:12
x1)
Ez vmi más lesz, az incel bakancs listán lehet még pár tétel (pl arcaélvezés )
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2022 20:46:46
x136)
balek
(
x10)
Aug 30, 2022 20:47:18
x10)
Ez az Endre mikbe van hogy majd még a tranyó fizet, hogy odamehessen? Hát kapjál már a fejedhez buzeráns! Egy tranyó is csak pénzért képes elviselni téged! Hát a saját anyád utál!
-
Aug 30, 2022 20:47:36
Sodika, ismered azt a kifejezést hogy buzi? Megmagyarázom neked. Azt jelenti hogy férfi létére valaki férfiakat dug seggbe. Na, te ez vagy, egy buzi.
Aug 30, 2022 20:47:36
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2022 20:47:41
x24)
igen, nagyon jó meglátás! benne van, hogy "takarodj dolgozni, most te fogsz engem eltartani.."...vagy futtatás lesz, vagy webcam...
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 20:47:46
x15)
Endre!
Vajon Szandika pszichológusa hivatalból jelezte vajon a Bécsi kékeknek, hogy veszélybe sodortad?
Vajon Szandika pszichológusa hivatalból jelezte vajon a Bécsi kékeknek, hogy veszélybe sodortad?
Biztatási kár
(
x10)
Aug 30, 2022 20:48:06
x10)
Új flokk
trashvod.com/w/uc7U2Uym5G1hBKDjs3DJvK
gobesug
(
x30)
Aug 30, 2022 20:48:31
x30)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 30, 2022 20:48:49
x7)
Szandika, a saját érdekedben ne olvasd a fórumot. Koncentrálj az életedre, tanulj és menj dolgozni, ezt a "köcsögendrét" meg felejtsd el a francba.
le vagy tiltva, kurva anyád
sittessanyi
(
x7)
Aug 30, 2022 20:49:35
x7)
a sodi, szandika hivatalosan is bevallotta, hogy szerelmes volt beléd. te balfasz.
s még nem is kellett volna hogy feltétlenül járjon vele meg ilyesmik.
egészséges hetero férfi ugrott volna a lehetőségre. kibír pár randit amit végigpofázik szandika, és utána beakaszt neki, akár rendszeresen is.
de a gyagyásban ez fel sem merült!! csak a faszpinába élvezésen jár az agya. ez viccen kívül konfirmálja h sneci nem hetero.
Anschluss
(
x4)
Aug 30, 2022 20:49:42
x4)
Anschlussszerintem mar arra keszul hogy futtatni fogja. amit elmondott az kb annak a felvezetese hogy: na figyelj Merci, most inkabb kerjunk par eurot a nagyfaszu araboktol a swingerben ha megbasznak.
szerintem a webcam az ilyen lutri, hogy bejon vagy nem. de a swinger, buzigoz, stb azok mar fixek, ott Tibi kelendo volt, raadasul ott kp-ban lehet kerni a penzt
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 30, 2022 20:50:02
x39)
Szerintem meg merte mondani az igazat, gyagyás koma agyacskája meg képtelen beengedni a valóságot.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 30, 2022 20:50:08
x19)
Sodi te egy loopoló buziszaurusz vagy, keress rá ha nem érted.
halászlé
(
x24)
Aug 30, 2022 20:50:17
x24)
Sodika, te hogy éjtelmeznéd azt, hogy egy fogyatékkal élő személyt funkcionális analfabétának nevezel? remélem, ezt is jelentik a gondnokoknak, hogy egy sérült embert nagy nyilvánosság előtt gúnyolsz!!!
Trollok harca
(
x5)
Aug 30, 2022 20:50:39
x5)
1 óra alatt leitta magát a rekreációs helyen, stressznélküli nyugi!
Miskolci alvósejt
Trollul Madár
(
x15)
x15)
Új flokk
Endre!
Twiccs Chat
(
x5)
Aug 30, 2022 20:50:53
x5)
esküszöm, felfordult a gyomrom a mer...tibis nemfiteos fiteójától...
szerinted sodi ez normális?
ez már a megújult nem-trash tartalom?
ez már a felpörgés?
rohadtul nem, ez egy legalja undorító net-szemét.
remélem minél hamarabb blaha évad jön és eltűnsz a süllyesztőben.
#50euro + kamatok
szerinted sodi ez normális?
ez már a megújult nem-trash tartalom?
ez már a felpörgés?
rohadtul nem, ez egy legalja undorító net-szemét.
remélem minél hamarabb blaha évad jön és eltűnsz a süllyesztőben.
MegintKezded
(
x6)
Aug 30, 2022 20:51:30
x6)
Vicces, ahogy egy 40 éves munkanélküli alkesz pjogjamozó nevez valakit funkcionális analfabétának... nagyon nevetek Fifi :D:D:D
Na bumm.
SnakeDoctor
Aug 30, 2022 20:52:11
Minden egyes újabb megnyílvánulása azt erősíti meg bennem, hogy a gyagyás gonosz, és a világ egy sokkal jobb hely lenne nélküle.
SnakeDoctor
Aug 30, 2022 20:52:11
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 30, 2022 20:53:59
x3)
Kezdi magát nyeregben érezni a Sodi, ami után mindig jön az orbitális pofára esés.
Minden O és K
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 30, 2022 20:54:13
x19)
Hopp, goldát érdemes lenne informálni, hogy Szandi barátnőjét savazza a pici fia. Tudjátok milyen jóba volt Szandival, megvolt köztük a kémia pár perc után.
Öribarik lettek.
Öribarik lettek.
balek
(
x10)
Aug 30, 2022 20:54:20
x10)
Trollégák!
Egy nagyon fontos tény mellett elsikkadtunk.
Szandika kicsit butuska, egyáltalán nem zavarta a tranyós történet.
Viszont miután a gondnokai és a PSZICHOLÓGUSA elkezdték követni Endrét, már azt hangoztatja hogy Endre homoszexuális.
Tehát a háttérben Endre megkapta az első (félig) hivatalos diagnózisát a homoszexualitásáról SZAKEMBERTŐL.
Viszont miután a gondnokai és a PSZICHOLÓGUSA elkezdték követni Endrét, már azt hangoztatja hogy Endre homoszexuális.
Tehát a háttérben Endre megkapta az első (félig) hivatalos diagnózisát a homoszexualitásáról SZAKEMBERTŐL.
Értetlen
(
x1)
Aug 30, 2022 20:55:04
x1)
Endre!
A definíció szerint az egész analfabétizmus írásról/olvasásról szól, ez már megint a Gyagya-csavar, hogy gyorsab kiterjeszti hallás utáni értésre is.
Egyébként Szandi jó eséllyel nem ért bonyolult szövegeket, de az, hogy Púp férfiakra izgul, férfit üldöz az elmebeteg gondolataival, ergo buzi, nem egy összetett gondolat.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 30, 2022 20:55:20
x6)
Előjött az igazi endre, aki Szandikát lenézi, és csak egy használható, majd bármikor eldobható tárgynak számít neki.
Mivel már nincs "haszna" ezért beindult a sárdobálás.
Gyernőttek pont így szoktak viselkedni a sűrű elnézéskérés helyett.
Mivel már nincs "haszna" ezért beindult a sárdobálás.
Gyernőttek pont így szoktak viselkedni a sűrű elnézéskérés helyett.
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2022 20:55:29
x136)
Kezdi magát nyeregben érezni a Sodi, ami után mindig jön az orbitális pofára esés.
de milyen nyereg? szefósokat alá nyilvánosan, de ettől ő még az eddigi legdurvább szopóágon van.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2022 20:55:41
x30)
Minden egyes újabb megnyílvánulása azt erősíti meg bennem, hogy a gyagyás gonosz, és a világ egy sokkal jobb hely lenne nélküle.
Alienpörkölt
Aug 30, 2022 20:55:47
youtu.be/8TU9CpOc2gA
nem fatyok fiteós.
nem fatyok fiteós.
igazi klasszikus sodi kontent, funkcionális analfabétának nevezi szandikát, majd elmagyarázza szó jelentését teljesen nyilvánvalóvá téve hogy tévesen használja, beszarás :D
Aug 30, 2022 20:55:47
Klohek
(
x12)
Aug 30, 2022 20:55:49
x12)
Aki a cipőjét nem tudja bekötni, az inkább azt gyakorolja..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2022 20:57:31
x24)
Fifi!
Szandika pontosan tudja, hogy buzi vagy, csak te eppen te meg tagadasban elsz. Nem vagy, nem voltal, nem leszel hetero. Csobuzi vagy.
Ahogy kereszteny sem. Napi szinten hanyod arcon a kereszteny ertekrendet.
Lehet a Szandika nem a legokosabb teremtes, de meg o is atlat rajtad. Egy hazug, geci szardarab vagy, aki a blahan fog megdogleni.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szandika pontosan tudja, hogy buzi vagy, csak te eppen te meg tagadasban elsz. Nem vagy, nem voltal, nem leszel hetero. Csobuzi vagy.
Ahogy kereszteny sem. Napi szinten hanyod arcon a kereszteny ertekrendet.
Lehet a Szandika nem a legokosabb teremtes, de meg o is atlat rajtad. Egy hazug, geci szardarab vagy, aki a blahan fog megdogleni.
Darth Tibor
(
x8)
Aug 30, 2022 20:57:42
x8)
Szandi!
Fogadd meg kérlek, amit korábban is írták itt neked. Felejtsd el Endrét, és hagyd a fórumot és vissza se nézz!
Endre egy rosszindulatú, alkoholista, gonosz rohadék, aki nem tekintett rád emberként, csak egy eszközként, hogy féltékennyé tegye Mercit. Nem azért mert szereti, mert szeretni nem képes egészséges módon, hanem mert birtokolni akarja!
Egy eladósodott, jövő nélküli valaki, aki hamarosan az anyját is csődbe juttatja, és ha megéri akkor valószínűleg hajléktalan lesz! Mindezt a saját balfaszsága és életképtelensége miatt!
Vele ellentétben neked van munkád, képzed magad, tanulod a nyelvet. Egy jó szívű lány vagy, és vele ellentétben rád még nagyon sok minden vár rád a jövőben.
Lépj át rajta, mintha csak egy kupac kutyaszar lenne a járdán, és örülj, hogy nem léptél bele!
Én drukkolok neked!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Fogadd meg kérlek, amit korábban is írták itt neked. Felejtsd el Endrét, és hagyd a fórumot és vissza se nézz!
Endre egy rosszindulatú, alkoholista, gonosz rohadék, aki nem tekintett rád emberként, csak egy eszközként, hogy féltékennyé tegye Mercit. Nem azért mert szereti, mert szeretni nem képes egészséges módon, hanem mert birtokolni akarja!
Egy eladósodott, jövő nélküli valaki, aki hamarosan az anyját is csődbe juttatja, és ha megéri akkor valószínűleg hajléktalan lesz! Mindezt a saját balfaszsága és életképtelensége miatt!
Vele ellentétben neked van munkád, képzed magad, tanulod a nyelvet. Egy jó szívű lány vagy, és vele ellentétben rád még nagyon sok minden vár rád a jövőben.
Lépj át rajta, mintha csak egy kupac kutyaszar lenne a járdán, és örülj, hogy nem léptél bele!
Én drukkolok neked!
MegintKezded
(
x6)
Aug 30, 2022 21:00:12
x6)
Pontosan, Szandi, hallgass a szakemberekre, nekik legalább van diplomájuk, értenek valamihez. Endre csak inni tud meg buzulni.
Na bumm.
SnakeDoctor
Aug 30, 2022 21:00:24
Tudom, hogy itt leselkedsz gyagyás.
Olvasd el akár többször is, hogy megértsd: a mai nappal beléptem én is azok körébe, akik ha bármikor találkoznának veled szétbasznák a veknit, majd a púpodon ugrálnának, vállalva annak minden jogi következményét, ha kell.
SnakeDoctor
Olvasd el akár többször is, hogy megértsd: a mai nappal beléptem én is azok körébe, akik ha bármikor találkoznának veled szétbasznák a veknit, majd a púpodon ugrálnának, vállalva annak minden jogi következményét, ha kell.
Aug 30, 2022 21:00:24
Maffiózó
(
x1)
Aug 30, 2022 21:01:02
x1)
Sodi neked kellene inkább elfogadni, hogy egy köcsög vagy.
A mai világban már ezt nem kell szégyelni, ahogy te is mondtad, negyvenévesen az ember már nem foglalkozik a nemiséggel.
Kár ezen loopolnod, rossz ratyi vagy, fogadd el, felszabadít majd :D
A keresztlevél meg bármikor jöhet! Várjuk már évek óta :DD
A mai világban már ezt nem kell szégyelni, ahogy te is mondtad, negyvenévesen az ember már nem foglalkozik a nemiséggel.
Kár ezen loopolnod, rossz ratyi vagy, fogadd el, felszabadít majd :D
A keresztlevél meg bármikor jöhet! Várjuk már évek óta :DD
MaxPayne
(
x24)
Aug 30, 2022 21:01:44
x24)
Trollégák!
Ez egy nagyon fontos hozzaszolas!
Mitokondrium
(
x7)
Aug 30, 2022 21:02:33
x7)
Endre, ezt rosszul tudod:
"funkcionális analfabetizmus: az érintett tud írni és olvasni, de nagyon rosszul. Kibetűzi a szavakat, de nem érti meg a használati utasítást, és nem tud a saját örömére olvasni. Ez akadályozza a további tanulást."
hu.wikipedia.org/wiki/Analfabetizmus
Mondjuk valószínűleg azért, mert te magad vagy funkcionális analfabéta. Különösen jellemző a "kibetűzi a szavakat, de nem érti meg a használati utasítást" kitétel, ezt rólad írták. De komolyan, hány olyan kütyüd is van, amit megvettél, de sohasem sikerült rájönni, hogyan működik?
"funkcionális analfabetizmus: az érintett tud írni és olvasni, de nagyon rosszul. Kibetűzi a szavakat, de nem érti meg a használati utasítást, és nem tud a saját örömére olvasni. Ez akadályozza a további tanulást."
hu.wikipedia.org/wiki/Analfabetizmus
Mondjuk valószínűleg azért, mert te magad vagy funkcionális analfabéta. Különösen jellemző a "kibetűzi a szavakat, de nem érti meg a használati utasítást" kitétel, ezt rólad írták. De komolyan, hány olyan kütyüd is van, amit megvettél, de sohasem sikerült rájönni, hogyan működik?
szörnyeteg
(
x3)
Aug 30, 2022 21:03:28
x3)
Endre:
"én most cáfoltam hogy ő ő ő homokos lennék.... elmondtam hogy heteró vagyok..."
Akkor Tibort a levágottfaszú férfiszerelmedet biztos a SoDi kurta seggbe te állat!
"én most cáfoltam hogy ő ő ő homokos lennék.... elmondtam hogy heteró vagyok..."
Akkor Tibort a levágottfaszú férfiszerelmedet biztos a SoDi kurta seggbe te állat!
MegintKezded
(
x6)
Aug 30, 2022 21:06:20
x6)
Ùristen elsö csillag, nem tudom mi alapján osztogatja SOdi a csillagokat a fórumján, de köszi Endre! Ettöl még egy rossz köcsög vagy és remélem kínhalállal döglesz meg te pedofil buzi. Zsidók vagytok.
Na bumm.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 30, 2022 21:06:31
x19)
Endre:
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 30, 2022 21:07:49
x6)
Trollégák!
és tudjuk, hogy a gondnok, és nyilván a pszichológusa is jópár fideót és történetet látott tőle.
Karib
(
x10)
Aug 30, 2022 21:08:04
x10)
Trollégák!
Endre, milyen érzés ez?
Így túl a 40-en hivatalosan is buzi lettél, saját magad (józsis coming out) és szakember által is megerősítve.
Megkárosítottak péjpálon
Aug 30, 2022 21:09:18
Gyagyás geci, te funkcionális analfabétázod a Szandit ? Te ???
TE BAZDMEG AKI NAGY PJOGJAMOZÓ LÉTEDRE ÓVODÁSOKNAK SZÁNT LOGIKAI FELADVÁNYOKON ELAKADSZ ?
TE BAZDMEG AKI EGY KURVA FOLYOSÓRÓL/TERASZRÓL NEM TUDSZ LEJUTNI AKI 20 PERCEN ÁT KERESI EGY SZÁMÍTÓGÉP HÁZ HÁTULJÁT ??
Hát eltakarodsz te a jó kádár kurva anyádba korcs féreg a hülyefasz jégtörő jávorszarvas fejeddel.
Amikor ott volt a merci nálad szüntelenül csak a farkakról meg azok keménységéről loopoltál meg hogy kinek milyen ízú lehet a gecije. Teeeeeeee 10000% heteró fattászpika.
Majd akkor szűnik meg az emberek függősége tőlem, ha visszakapok minden pénzt
TE BAZDMEG AKI NAGY PJOGJAMOZÓ LÉTEDRE ÓVODÁSOKNAK SZÁNT LOGIKAI FELADVÁNYOKON ELAKADSZ ?
TE BAZDMEG AKI EGY KURVA FOLYOSÓRÓL/TERASZRÓL NEM TUDSZ LEJUTNI AKI 20 PERCEN ÁT KERESI EGY SZÁMÍTÓGÉP HÁZ HÁTULJÁT ??
Hát eltakarodsz te a jó kádár kurva anyádba korcs féreg a hülyefasz jégtörő jávorszarvas fejeddel.
Amikor ott volt a merci nálad szüntelenül csak a farkakról meg azok keménységéről loopoltál meg hogy kinek milyen ízú lehet a gecije. Teeeeeeee 10000% heteró fattászpika.
Aug 30, 2022 21:09:18
szörnyeteg
(
x3)
Aug 30, 2022 21:10:58
x3)
Kiváncsi vagyok mikor fogja megcsinálni az első olyan flokkot ahol női ruhát visel és ki van festve az arca. Persze akkor majd az lesz neki a fullhetero.
Hahó
(
x136)
Aug 30, 2022 21:14:43
x136)
nagyon nevetek azon, hogy mennyire frusztrált, kétségbeesett és depressziós sodi asodi a mai flokkok alapján.
érzi már a végét. már csak az "elméleti matematikai esélyben" reménykedik.
már egyáltalán nincs "i kezelem".
érzi már a végét. már csak az "elméleti matematikai esélyben" reménykedik.
már egyáltalán nincs "i kezelem".
bolgár jeti
(
x30)
Aug 30, 2022 21:14:55
x30)
Pedofil, a trollok többségével ellentétben, szerintem jók lettek ezek a videók, meg az utolsó néhány hét. Villám, Szandi, nemfatyokrati. Senki nem beszél a lényegről megint: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_a_pedofil
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 30, 2022 21:15:00
x48)
SPOILER ALERT
Szandika kitálal Sodiról a pszichológusnál ezért megszületik az RGL-hez hasonló távoltartási jogi lépés.
Golda agyfaszt kap gyagyástól és hazamegy meglocsolni a macskaól melletti színesfém lerakatot.
Tranyónál gyűlik már a szarcunami, nem bírja már elviselni az idegbeteg Lyucifert ezért ismét egy manna abc előtt fogja inni a tyopronit és vakmeleg loopolásba kezd.
Judga magányos lesz ezért visszamegy új párjához keményfaszú Józsihoz, ahol a drogtanyán fogja állni a pofonokat.
Sodi letölti a Fuss című filmet és jegyzetel, hogyan tudja majd az amputált lábú faszpinást a recskabunkerba tartani.
Villám már a Thalistasse előtt van, de meglátja a posztert az ajtó mellett amitől teljesen elborul és elővesz megint egy kis ketamint. Sajnos az idegeskedés miatt több adagot lő be a kelleténél ezért a bejárati ajtó előtt görcsös rohamot kap és kipurcan.
kissendrevagyok
Szandika kitálal Sodiról a pszichológusnál ezért megszületik az RGL-hez hasonló távoltartási jogi lépés.
Golda agyfaszt kap gyagyástól és hazamegy meglocsolni a macskaól melletti színesfém lerakatot.
Tranyónál gyűlik már a szarcunami, nem bírja már elviselni az idegbeteg Lyucifert ezért ismét egy manna abc előtt fogja inni a tyopronit és vakmeleg loopolásba kezd.
Judga magányos lesz ezért visszamegy új párjához keményfaszú Józsihoz, ahol a drogtanyán fogja állni a pofonokat.
Sodi letölti a Fuss című filmet és jegyzetel, hogyan tudja majd az amputált lábú faszpinást a recskabunkerba tartani.
Villám már a Thalistasse előtt van, de meglátja a posztert az ajtó mellett amitől teljesen elborul és elővesz megint egy kis ketamint. Sajnos az idegeskedés miatt több adagot lő be a kelleténél ezért a bejárati ajtó előtt görcsös rohamot kap és kipurcan.
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 30, 2022 21:15:02
x6)
Endre, a mai flokkjaid egy tisztázós betelefonálós lájvért kiáltanak!
Porondra buza
Porondra buza
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 30, 2022 21:15:16
x4)
Endre, ugyanolyan gusztustalan sörszlopákoló hányadék meztelencsiga vagy, mint eddig. Nem fér a fejembe, hogy tudod felvállalni a nyilvánosság előtt ezt a hányadék kinézeted.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 30, 2022 21:19:22
x3)
Endre, legalább a támogatóknak csináld meg az EXCLUSIVE coming out flokkot!
SnakeDoctor
Aug 30, 2022 21:20:30
A karma szabályai alapján rövidesen sírni fog a gyagyás.
SnakeDoctor
Aug 30, 2022 21:20:30
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 30, 2022 21:20:47
x5)
faszod se funkcionál gyagyás.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 30, 2022 21:21:40
x39)
Teljesen tébolyodott gondolkodás, hogy amit másnak lehet, azt neki is.
Ez egy logikai paradoxon.
De gyagyás úgy mondogatja, mintha egy közmondás lenne.
Pedig bármilyen hasonló tartalmú bölcsesség, pont az ellenkezőjét állitja.
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 30, 2022 21:21:41
x4)
Nem hiszem el, hogy még mindig rossz ízű olasz sperma loopot tolja, teljes pszichózis.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 30, 2022 21:21:47
x15)
Endre!
Melyik Keresztényi alapérték a meztelenük a szaunából a szájbaélvezérõl flokkolni?
Melyik Keresztényi alapérték a meztelenük a szaunából a szájbaélvezérõl flokkolni?
féregnyulvány
(
x7)
Aug 30, 2022 21:25:15
x7)
endre én egy betelefonálós tisztázóst javaslok
kissendrevagyok
(
x48)