Kelleni fog még egy üveg ital is, hogy oldja a gátlásokat és a feszültséget. Vegyél egy Éva vermutot vagy valami hasonlót, nem tudom pontosan mit isznak a buzik. Ezt majd te tudod.
Vegyél egy jegyet Budapestre, és kettőt vissza Bécsbe, de ezen ne spórolj, legyen 1. osztályú.
ezen most nagyon röhögök XDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
verziókövetés, linuxvilág? :DDD most tanulod a szenyor dolgokat fifike? azért kíváncsi lennék a vad kattintgatásban miket zárt be
Egy rendes informatikával, akár csak programozással foglalkozó ember legalább a linuxal alapszinten meg van barátkozva.
DE HA MÁSSAL BASZIK VELEM IS BASSZON!
ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN!
Hát ha szeret baszni akkor töföm-tekerem akkor és ott ahol ÉN akarom, nem?! DE!
Kurva anyád Endre! Ahogy írom ezeket a sorokat és próbálom megfejteni az agyalágyult, idióta logikádat undorodom meg egyre jobban a korcs, elfajzott lényedtől.
Hát mi a kurva anyád ez a "ha más bassza akkor én is baszom és álljon SZOLGÁLAT KÉSZEN"
Mert mi a kurva anyád vagy te, valami foglalkoztató?! A rák vigye el az alkoholban úszó májadat a büdös picsába már, hogy fordulnál föl!
Aztán jön az október, a púpszászra menekülés, és oda meg golda miatt nem mehet a tranyó.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ahhoz a pitonsznak is állnia kell...vagy a sodi akar állva baszni? Bírja a háta?
Az ilyen incelek honnan veszik ezeket? Miért van ilyen kifordított elképzelésük a kapcsolatokról?
Ezt látta otthon, rocskainak lehetett goldát basznia, kiss-nek csak ha leadta a fizetési szalagját, mert akkor még az volt.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Majd mennek a szolnoki termálfürdőbe.
Ja nem, oda meg a pénz miatt nem mehetnek. A kutyafáját :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hogy nincs másik szoba.
Hogy az egész anyagi helyzete és a lakhatása is ingatag és bármikor összeroppanhat.
Rossz embernek hazudsz pedo, a trollok és Merga is vágja a valóságot.
Te magad vagy az ingatag bizonytalanság, a Dáriusszal megegyező tulajdoni háttérrel.
Most komolyan fifi, amíg nem lesz 3 szobás kecód addig a közös élet angyalszárny ezt te is tudod.
Mert incel púpom a púpom.
A leghalványabb fingja nincs arról, hogy hogyan működödnek az emberi kapcsolatok, nem pláne egy párkapcsolat.
Nem lát saját magán kívül semmit, de ez az elmebeteg már a saját reflekcióját sem. Belenéz a tükörbe és egy sztárprogramozó Adoniszt lát, akinek most éppen van egy kis gondja, de majd úgyis kezeli, mint mindig (ikszdé).
Amúgy gyagyásgeci milyen érzés, hogy míg te mással sem foglalkozol, csak a faszpinával, addig Tibor le sem szarja a vekni fejed? Te meg annyira be vagy kapcsolva, hogy már nem érdekel sem melócsá, sem kártyacsá, sem egy esetlegesen kibontakozóban lévő rágalmazási ügy, egyszerűen semmi más?
Ezek már a végnapok. De tényleg.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
De a hülye fasz a bérelt 1 szobácskából tervez kapcsolatot, ez pedig instant fail, eddig 2x bebizonyosodott, de a gyagyás agya most más outputot vár, pedig semmi nem változott.
Elképzelem bazdmeg ahogy ezeknél indul a reggel a 3 szobás lakásban: hajnalban (déli fél 12) kikászálódik tranyó a varangy ágyából. Természetesen ők ketten együtt alszanak, munkába egyik se jár. Miközben kimászik azért belerúg egyet-kettőt a "szerelmébe". Fatászpika is ébredezik. Tranyó felkérdezimi lesz a kaja hol van a sör. Fifike csak hetyetyézik: e-e-e-este megébredt, le kellett gurítani 1-2 doboz karton nyugtató sörikét. Tranyó szedi elő a partfist, elpicsázza. Ordibálások hallatszódnak, de a szomszédok már megszokták, rá sem hederítenek. Troll bejelentésre járőrök kimennek, de ők is tehetetlenek, inkább hagyják, tegye a természet a dolgát.
Micsoda idilli kép.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Trashvod, hahó!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
gyerekágy, kérlek...én már nagyon fááárom a hűtőmutogatást; lesz benne olcsó sör, meg olcsó sör, olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nembaj, leglalább bérelni kell egy cejelmi kotorékot...
fogalma sincs róla, romatikus filmekre nem fütyizik, csak aberrált melegprnóra; azon szocializálódott...
De fifi csak fütyizik, nem tudja megteremteni az alapjait.
Sajnos marad az 1 szobában a ravatal flokkos álmodozás.
Na baszdmeg, sörike sem áll rendelkezésre :((((((
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Inkább megfagyunk télen, de endre kinyithatja bármikor a csapot.
Nem igaz, csak a varratszedés miatt mondta tegnap, hogy szereti, meg hiányzik neki!!!
Terdik-kel vigasztalódik.. Dohányért szopik.. Ma Terdik a Soros...
Fifi csak egy lefosott róka...
Ez a varratszedés is úgy nyúlik, mint a rétestészta. :DD
Ha így haladunk, ebben a hónapban még pont 1 kicsi varrat marad még :DDDD
Megint balek vagy Endre! Jóból mondom!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szia! A profilfotódat küldd már el nagyba kérlek. :D Megáldalak érte.
Ha valaki megkérdezi, ujjazott e már meg egy született férfi, az én válaszom: NEM
img.sodika.dk/imgur.com/txDZ4yW.jpg
Klohek profilképe legendás! Lassan rézkarc készül belőle :DD
Vajon 30 napos ingyenes scribd-je van, vagy évek óta fizeti feleslegesen a $8.99 - hitelpénzt?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nagyon nevetek, ezt is elsodikázta. Mégiscsak be kellett volna állni fű nagykövetnek.
Endike! Keresd vissza a drogos-grafikus/marketinges felszopó nevét, aztán a cica hozzád is ilyen lelkesen utazna, mint Terdikhez. :D BALEK
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jó zsúfolt az élete gyagyásnak, irigy vagyok!
Endre!
Az angol az a Trollok zsidó titkos nyelve.
Sose fogod elsajátítani.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A gyagyás olyan jó szenyoj fulsztakk devejopej, hogy szándékosan programoz magának végtelen ciklust, nem azért, mert egy életre és gondolkodásra képtelen kretén. Nem nem, ez tudatos önpjogjamozász pitony pjogjamozászi nyejven, mejt van pitonja neki is.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
De szeretlek...
Ha valaki megkérdezi, ujjazott e már meg egy született férfi, az én válaszom: NEM
Amikor Judka meghal, megoroklod a hazat! Azt a ket-harom hetet meg guggolva is kibirod.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Endre nem a kezdetén van a proliságnak hanem akkorát fejlődött benne, hogy már rég a proliság szótári illusztrációja. Néhány példa
-Elvileg egy fehér ember (kinézetre) de olyan mocsokban, putriban él mint egy kényszer gyűjtögető vak cigányasszony.
-A Facebook csoportokból és a mémekből gyűjti össze az intelligenciájának nevezett tudáshalmazt ami többnyire konteókból és egymásnak ellentmondó baromságokból áll. (Ilyen a férfi-női agy elmélet is ami bizonyítottan faszság)
-A buziságát fokozván egy HAJLÉKTALAN buziba szerelmes akinek a levágott faszából kialakított lyukba teszi be a lankadt pöcsét. Ez önmagában gusztustalan de olyan történeteket is a világ elé tárt mint mikor Tibor a szaros seggét az orrára tette és az szaros lett, vagy amikor a hajléktalan csöves férfi Tibornak aki napokig nem fürdik megitta a vizeletét.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Budai úrifiúk gyöngye, diplomás értelmiségi.
Sohasem volt o mas. Mindig os egy ostoba proli volt.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.

A linkre kattintva:
- 50%, hogy Endre 23 centis lógó heréje van a képen
- 50%, hogy egy kakas kopasz nyaka van a képen
img.sodika.dk/imgur.com/jz8tNpD.jpg
A féreg informatika tanárnak tanult, nem informatikusnak. Ha PTI-re megy, akkor az a zsinorban 10 évnyi elsőév, amit lehúzott az egyetemen, megtanította volna a linuxra. Nekünk is volt egy külön tárgy a használatára.
Na bejj!
Sose voltam pjoji.
Faszpinája vejés a tressvúdon, na csá’
nem csodálkoznék, ha swingerbe is megvette volna már a páros, éves bérletet....
Púpgechi, a flokkban, ahogy rángatózol a recskaszékben, látszik mögötted egy tök üres könyvespolc. Csak nem elkeverte a fuvaros cég a sok-sok könyveidet (szépirodalmi, ismeretterjesztő, stb.) tartalmazó dobozokat? (pr)
macskaólhoz közeli, hosszútavú munkalehetőség!

aznap szénné égne
Szerző:
trolléga
(
x30)
Sep 01, 2022 09:46:25
Válasz
(5)
x30)
Válasz
(5)
Endre! Szerinted Szandika mikor fog csak videózással többet keresni, mint 50 ezer forcsi? :D BALEK
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 01, 2022 09:51:23
x10)
Régen minden jobb volt! Ugye gyagyás?
200 ezer forcsi bevétel trutyubon.
Szerencsére elintézed magadnak ezt is, a fasz/herezacskó lógatással a kamerába.
Álmodjatok Rémeket!
200 ezer forcsi bevétel trutyubon.
Szerencsére elintézed magadnak ezt is, a fasz/herezacskó lógatással a kamerába.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 01, 2022 09:57:19
x5)
Endre anyad mit szol,hogy buzi vagy?
Kozma is inkabb ezt kerdezte volna meg.
contains language which some may find offensive
Kozma is inkabb ezt kerdezte volna meg.
Baxi
(
x2)
Sep 01, 2022 09:57:51
x2)
Gusztustalan egyébként Endre, hogy kb harmincadjára idézed fel részletesen a swingerezést. Fogd fel, hogy az egészséges normális embereket ez nem izgatja. Csak a te korcs agyadnak jó ez.
halászlé
(
x24)
Sep 01, 2022 09:58:41
x24)
Kelleni fog még egy üveg ital is, hogy oldja a gátlásokat és a feszültséget. Vegyél egy Éva vermutot vagy valami hasonlót, nem tudom pontosan mit isznak a buzik. Ezt majd te tudod.
Vegyél egy jegyet Budapestre, és kettőt vissza Bécsbe, de ezen ne spórolj, legyen 1. osztályú.
ezen most nagyon röhögök XDD
Trollul Madár
(
x15)
Sep 01, 2022 10:01:50
x15)
Endre!
Neked nincsenek szexuális élményeid.
Amit te csinálsz nem szexualitás hanem fajtalankodás.
Neked nincsenek szexuális élményeid.
Amit te csinálsz nem szexualitás hanem fajtalankodás.
halászlé
(
x24)
Sep 01, 2022 10:02:08
x24)
Sodi tegnapi flokkjából: "...nappal nem baszogatom, de este szolgálatkészen kell állnija...." - strici sodi, a sodi...
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 01, 2022 10:07:00
x5)
OFF
nezem kufarbence csideojat (lol osszes gurulka becsbe koltozik? higul a szakma fidejosog) es maszkban maszkal a metroban.
Mi a fasz itt legutoljara aprilis elejen hordtak maszkot az emberek.
Tenyleg alsotartomany is defektes.
ON
Endre a buzi kura anyadat.Rohadj meg gecizabalo fereg
nezem kufarbence csideojat (lol osszes gurulka becsbe koltozik? higul a szakma fidejosog) es maszkban maszkal a metroban.
Mi a fasz itt legutoljara aprilis elejen hordtak maszkot az emberek.
Tenyleg alsotartomany is defektes.
ON
Endre a buzi kura anyadat.Rohadj meg gecizabalo fereg
Trollul Madár
(
x15)
Sep 01, 2022 10:09:47
x15)
Endre!
Nincs olyan, hogy valaki álljon szolgálat készen mindig egy párkapcsolatban és akkor kap egy összerecskázott szobát.
Amiről beszélsz az a másik prostituálása.
Nincs olyan, hogy valaki álljon szolgálat készen mindig egy párkapcsolatban és akkor kap egy összerecskázott szobát.
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 01, 2022 10:11:07
verziókövetés, linuxvilág? :DDD most tanulod a szenyor dolgokat fifike? azért kíváncsi lennék a vad kattintgatásban miket zárt be
Egy rendes informatikával, akár csak programozással foglalkozó ember legalább a linuxal alapszinten meg van barátkozva.
Sep 01, 2022 10:11:07
vladrl
(
x8)
Sep 01, 2022 10:13:01
x8)
Endre, elakadtal az english 01nel? Xd nagyon nevetek :D mikor nyitottad meg legutobb?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
max5enutálnak
(
x47)
Sep 01, 2022 10:13:19
x47)
Kurva jól esett ez a sok röhögés így reggel! A 30 napos tiltás után azon nyerítettem, hogy "itt dolgozom" :DDD Azt is mondhatta volna, hogy itt szoktam repkedni meg heteróskodni.
Annyira agyon van verve az autipajzs, hogy kétségbeesetten kapálózik a valóság meg az autizmus között. Egyszer arról sírdogál, hogy Tibi a csöveseket választotta egy csövestanyán, utána meg azt mantrázza dülöngélve, hogy csak a varratszedés miatt van ott :DDDD Már a jó öreg autigenerátor is csapágyas, különben nem menne a rinyálás meg a sírdogálás a valódi ok miatt. Tibi meg eközben le sem fossa ezt az utolsó vesztest.
Kávéztatok már? Én még nem, kérek egyet!
Annyira agyon van verve az autipajzs, hogy kétségbeesetten kapálózik a valóság meg az autizmus között. Egyszer arról sírdogál, hogy Tibi a csöveseket választotta egy csövestanyán, utána meg azt mantrázza dülöngélve, hogy csak a varratszedés miatt van ott :DDDD Már a jó öreg autigenerátor is csapágyas, különben nem menne a rinyálás meg a sírdogálás a valódi ok miatt. Tibi meg eközben le sem fossa ezt az utolsó vesztest.
Kávéztatok már? Én még nem, kérek egyet!
Trollul Madár
(
x15)
Sep 01, 2022 10:15:21
x15)
Endre!
A Szentendrei úti fűtetlen csöves-tanyában a luxus a személyed hiánya.
A Szentendrei úti fűtetlen csöves-tanyában a luxus a személyed hiánya.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 01, 2022 10:17:30
x5)
Jajj púpom ez már olyan MC Isti féle videó volt, ahogy elkezdted mutogatni,hogy itt a gépem van gépem meg asztalom meg növényeim is vannak meg laptopom is van, ja és van egy paravánom ami mögött van az ágyam. Ajjaj Endre ez már a proliság kezdete, remélem legközelebb lesz hűtő bemutató videó is,hogy van itt minden is. De egy dolgot elrontottál,hát ne a fantát videózd az asztalon, hisz a mester is mindig a pepszi kóulát mutogatja.
Amúgy látod hiába próbálod bizonyítani a Tibcédesznek,hogy van nálad minden, ő inkább a csöves fűtetlen putriban a csövestanyán van a Dáriusszal….
Hát mondjuk Dáriusznak még feláll és nincs közel 30millió forintos tartozása se, tehát minden szempontból jobb nálad még egy csöves is.
Amúgy látod hiába próbálod bizonyítani a Tibcédesznek,hogy van nálad minden, ő inkább a csöves fűtetlen putriban a csövestanyán van a Dáriusszal….
Hát mondjuk Dáriusznak még feláll és nincs közel 30millió forintos tartozása se, tehát minden szempontból jobb nálad még egy csöves is.
Hahó
(
x136)
Sep 01, 2022 10:19:23
x136)
Sneci azzal fogja kábitani magát egész szeptemberben, hogy a tranyó varratszedésre jár egész hónapban, és ezért nem megy ki hozzá bécsbe.
Közben csak arról van szó, hogy a tranyó dáriusszal van kapcsolatban.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 01, 2022 10:23:21
x47)
Tényleg, a becsületes, jóravaló borsodi üzletemberek, vállalkozók rendben törlesztik a havi 8,5 eurót? Vagy azok is fosnak a fejedre és basznak fizetni, mert tudják, hogy egy kis szar vagy, aki semmit nem tud tenni ellenük?
Ja neeem, az orosz-ukrán háború miatt beragadtak a kintlévőségeik az ukrán piacon és sajnos amíg tart a fegyveres konfliktus, addig képtelenek törleszteni. Ugye elsütötték ezt? :DDDDDDD
Ja neeem, az orosz-ukrán háború miatt beragadtak a kintlévőségeik az ukrán piacon és sajnos amíg tart a fegyveres konfliktus, addig képtelenek törleszteni. Ugye elsütötték ezt? :DDDDDDD
Endre
Sep 01, 2022 10:23:36
Endre!
DE HA MÁSSAL BASZIK VELEM IS BASSZON!
ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN!
Hát ha szeret baszni akkor töföm-tekerem akkor és ott ahol ÉN akarom, nem?! DE!
Kurva anyád Endre! Ahogy írom ezeket a sorokat és próbálom megfejteni az agyalágyult, idióta logikádat undorodom meg egyre jobban a korcs, elfajzott lényedtől.
Hát mi a kurva anyád ez a "ha más bassza akkor én is baszom és álljon SZOLGÁLAT KÉSZEN"
Mert mi a kurva anyád vagy te, valami foglalkoztató?! A rák vigye el az alkoholban úszó májadat a büdös picsába már, hogy fordulnál föl!
Sep 01, 2022 10:23:36
Hahó
(
x136)
Sep 01, 2022 10:23:48
x136)
Sneci azzal fogja kábitani magát egész szeptemberben, hogy a tranyó varratszedésre jár egész hónapban, és ezért nem megy ki hozzá bécsbe.
Aztán jön az október, a púpszászra menekülés, és oda meg golda miatt nem mehet a tranyó.
banshee
(
x24)
Sep 01, 2022 10:24:41
x24)
Sodi tegnapi flokkjából: "...nappal nem baszogatom, de este szolgálatkészen kell állnija...." - strici sodi, a sodi...
Ahhoz a pitonsznak is állnia kell...vagy a sodi akar állva baszni? Bírja a háta?
Értetlen
(
x1)
Sep 01, 2022 10:25:13
x1)
Az ilyen incelek honnan veszik ezeket? Miért van ilyen kifordított elképzelésük a kapcsolatokról?
D_Dezső
(
x29)
Sep 01, 2022 10:26:42
x29)
Látom jól sikerült a Szeptember 1.-es “együtt indulunk dolgozni” :)
Nem szégyenled magad Gyagyás? Csütörtök reggel 8-kor már szlopálod a sört. Teljesen elengedted már ezt a munka dolgot, igaz?
Nem szégyenled magad Gyagyás? Csütörtök reggel 8-kor már szlopálod a sört. Teljesen elengedted már ezt a munka dolgot, igaz?
Trollul Madár
(
x15)
Sep 01, 2022 10:27:11
x15)
Endre!
Az milyen már, hogy egy befordított faszú gumicsöcsös férfi boldogan vonulna be egy észak koreai munkatáborba csak ne kelljen már elviselnie geci-monólogjaidat?
Az milyen már, hogy egy befordított faszú gumicsöcsös férfi boldogan vonulna be egy észak koreai munkatáborba csak ne kelljen már elviselnie geci-monólogjaidat?
banshee
(
x24)
Sep 01, 2022 10:29:11
x24)
A tranyó azért baszik másokkal, mert szeret baszni.
Viszont sodikával baszni az szolgálat.
És egy szilaj paripa szabad paripa, betörni nem lehet, szolgálni nem fog.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Viszont sodikával baszni az szolgálat.
És egy szilaj paripa szabad paripa, betörni nem lehet, szolgálni nem fog.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Klohek
(
x12)
Sep 01, 2022 10:30:01
x12)
Ezt látta otthon, rocskainak lehetett goldát basznia, kiss-nek csak ha leadta a fizetési szalagját, mert akkor még az volt.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 01, 2022 10:30:27
x47)
Majd mennek a szolnoki termálfürdőbe.
Ja nem, oda meg a pénz miatt nem mehetnek. A kutyafáját :(
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 01, 2022 10:33:06
x6)
…Amúgy látod hiába próbálod bizonyítani a Tibcédesznek,hogy van nálad minden, ő inkább a csöves fűtetlen putriban a csövestanyán van a Dáriusszal….
Alapvető hibát követ el a púpos, olyannak próbál hazudni, aki tisztában van a valós helyzettel.Hát mondjuk Dáriusznak még feláll és nincs közel 30millió forintos tartozása se, tehát minden szempontból jobb nálad még egy csöves is.
Hogy nincs másik szoba.
Hogy az egész anyagi helyzete és a lakhatása is ingatag és bármikor összeroppanhat.
Rossz embernek hazudsz pedo, a trollok és Merga is vágja a valóságot.
Te magad vagy az ingatag bizonytalanság, a Dáriusszal megegyező tulajdoni háttérrel.
Most komolyan fifi, amíg nem lesz 3 szobás kecód addig a közös élet angyalszárny ezt te is tudod.
Hahó
(
x136)
Sep 01, 2022 10:37:01
x136)
Sneci próbálkozz azzal, hogy judgával csábitod magadhoz tibit.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 01, 2022 10:38:26
x47)
Munkaszerződés, setup, tranyó, egzisztencia, merevedés, facebook nem áll rendelkezésre :(
De van sörike hehe he hehehe. hehe.
horgász
(
x10)
Sep 01, 2022 10:39:24
x10)
Mert incel púpom a púpom.
A leghalványabb fingja nincs arról, hogy hogyan működödnek az emberi kapcsolatok, nem pláne egy párkapcsolat.
Nem lát saját magán kívül semmit, de ez az elmebeteg már a saját reflekcióját sem. Belenéz a tükörbe és egy sztárprogramozó Adoniszt lát, akinek most éppen van egy kis gondja, de majd úgyis kezeli, mint mindig (ikszdé).
Amúgy gyagyásgeci milyen érzés, hogy míg te mással sem foglalkozol, csak a faszpinával, addig Tibor le sem szarja a vekni fejed? Te meg annyira be vagy kapcsolva, hogy már nem érdekel sem melócsá, sem kártyacsá, sem egy esetlegesen kibontakozóban lévő rágalmazási ügy, egyszerűen semmi más?
Ezek már a végnapok. De tényleg.
-
Sep 01, 2022 10:39:45
Sneci próbálkozz azzal, hogy judgával csábitod magadhoz tibit.
Instant win.De a hülye fasz a bérelt 1 szobácskából tervez kapcsolatot, ez pedig instant fail, eddig 2x bebizonyosodott, de a gyagyás agya most más outputot vár, pedig semmi nem változott.
Sep 01, 2022 10:39:45
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 01, 2022 10:41:45
x5)
ravatal flokk,elfogyott a sor.
gobesug
(
x30)
Sep 01, 2022 10:41:59
x30)
xray
(
x21)
Sep 01, 2022 10:42:22
x21)
gyagyás, büntesd a faszpinást: vedd el feleségül judkát!
sírva fog könyörögni, hogy visszamehessen hozzád, mert így judka közelébe kerülhetne.
sírva fog könyörögni, hogy visszamehessen hozzád, mert így judka közelébe kerülhetne.
trashvod
(
x6)
Sep 01, 2022 10:42:29
x6)
SoDI: Üzenet nektek, Villám és Szandika. Nem lesz több videó, mert most tényleg nincs időm hülyeségekre.
trashvod.com/w/5cyNLpZmzVU8VAj2PMy51y
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
trolléga
(
x30)
Sep 01, 2022 10:42:39
x30)
Elképzelem bazdmeg ahogy ezeknél indul a reggel a 3 szobás lakásban: hajnalban (déli fél 12) kikászálódik tranyó a varangy ágyából. Természetesen ők ketten együtt alszanak, munkába egyik se jár. Miközben kimászik azért belerúg egyet-kettőt a "szerelmébe". Fatászpika is ébredezik. Tranyó felkérdezi
Micsoda idilli kép.
trashvod
(
x6)
Sep 01, 2022 10:43:02
x6)
youtu.be/hn5vF_t8Ddc
Nyem iszom alkoholt mejt elfotyottt
Nyem iszom alkoholt mejt elfotyottt
Trashvod, hahó!
halászlé
(
x24)
Sep 01, 2022 10:43:54
x24)
Jajj púpom ez már olyan MC Isti féle videó volt, ahogy elkezdted mutogatni,hogy itt a gépem van gépem meg asztalom meg növényeim is vannak meg laptopom is van, ja és van egy paravánom ami mögött van az ágyam.
gyerekágy, kérlek...én már nagyon fááárom a hűtőmutogatást; lesz benne olcsó sör, meg olcsó sör, olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör,olcsó sör, meg olcsó sör....
halászlé
(
x24)
Sep 01, 2022 10:44:47
x24)
nembaj, leglalább bérelni kell egy cejelmi kotorékot...
halászlé
(
x24)
Sep 01, 2022 10:47:23
x24)
fogalma sincs róla, romatikus filmekre nem fütyizik, csak aberrált melegprnóra; azon szocializálódott...
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 01, 2022 10:47:53
x5)
Endre az arab fodraszhoz nem tudsz beesni,sajnalsz hu-hu-harminc eurot hajvagasra?
Hogy nezel ki te temetojarat basszam ki a fogyatekot a fejedbol.
rendesen majdnem visszajott a kavem.
Hogy nezel ki te temetojarat basszam ki a fogyatekot a fejedbol.
rendesen majdnem visszajott a kavem.
auti agy
Sep 01, 2022 10:49:44
Ha elsején fideós sodi a sodi, akkor egész hónapban fideós.
Sep 01, 2022 10:49:44
horgász
(
x10)
Sep 01, 2022 10:50:46
x10)
Te elmebeteg teveszar!
Megint a tjollok/tollak a hibásak mindenért, miért nem lepődöm meg xD
Amúgy a két említett szereplő közül egyiknek sem az volt a baja veled, hogy miért nem videózol megint, hanem az amit műveltél velük te elmebeteg agyhalott fostömlő!
Baszki neked nem gondnokság kéne, hanem bezárni a vigyorgóba.
Még az az apró hangyafasznyi elméd is teljesen megbomlott már...
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Megint a tjollok/tollak a hibásak mindenért, miért nem lepődöm meg xD
Amúgy a két említett szereplő közül egyiknek sem az volt a baja veled, hogy miért nem videózol megint, hanem az amit műveltél velük te elmebeteg agyhalott fostömlő!
Baszki neked nem gondnokság kéne, hanem bezárni a vigyorgóba.
Még az az apró hangyafasznyi elméd is teljesen megbomlott már...
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 01, 2022 10:51:43
x6)
Elképzelem bazdmeg ahogy ezeknél indul a reggel a 3 szobás lakásban: hajnalban (déli fél 12) kikászálódik tranyó a varangy ágyából. Természetesen ők ketten együtt alszanak, munkába egyik se jár. Miközben kimászik azért belerúg egyet-kettőt a "szerelmébe". Fatászpika is ébredezik. Tranyó felkérdezi mi lesz a kaja hol van a sör. Fifike csak hetyetyézik: e-e-e-este megébredt, le kellett gurítani 1-2 doboz karton nyugtató sörikét. Tranyó szedi elő a partfist, elpicsázza. Ordibálások hallatszódnak, de a szomszédok már megszokták, rá sem hederítenek. Troll bejelentésre járőrök kimennek, de ők is tehetetlenek, inkább hagyják, tegye a természet a dolgát.
Micsoda idilli kép.
Nekem nagyon tetszik ez egy shikeres élet lenne, a kv-hoz jól esett olvasni, nszksz!Micsoda idilli kép.
De fifi csak fütyizik, nem tudja megteremteni az alapjait.
Sajnos marad az 1 szobában a ravatal flokkos álmodozás.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 01, 2022 10:52:15
x47)
Munkaszerződés, setup, tranyó, egzisztencia, merevedés, facebook nem áll rendelkezésre :(
xray
(
x21)
Sep 01, 2022 10:53:06
x21)
Sep 01, 2022 10:53:06
ez már a vég. Sep 01, 2022 10:53:06
Osztrák gáztározós troll
Sep 01, 2022 10:55:21
ez már a vég.
tartalékoltunk gázt endrusnak, a Tanszékkel való megállapodás alapján!Inkább megfagyunk télen, de endre kinyithatja bármikor a csapot.
Sep 01, 2022 10:55:21
trolléga
(
x30)
Sep 01, 2022 10:55:24
x30)
Na mi van fifike? Kimerülőben vannak a kártyenek? Sörre se telik már? Álló fasszal várjuk hogy lábalsz ki ebből az előrehaladott alkoholizmusból egyedül.
Miért menne így vissza hozzád a tranyó? Tessék szépen eltakarodni árufeltöltőnek!
Miért menne így vissza hozzád a tranyó? Tessék szépen eltakarodni árufeltöltőnek!
Trollok harca
(
x5)
Sep 01, 2022 10:55:30
x5)
a cicád szerelmes lett Dáriuszba :(
Miskolci alvósejt
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Sep 01, 2022 10:56:03
x1)
Te sodika! A két hét alatt amíg a tiborod távol volt a legjobbtudomásunk szerint is minimum 3 mosdatlan túrós faszú csöves járt a faszpinájában. Na most az van,hogy nem nagyon van olyan matematikai számitás ami alapján minimum egy rejtőzködő kankó vagy trippere ne legyen neki..Úgy hogy neked nem konditerembe kell bérletet váltani ha nem a nemibeteggondozóba.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 01, 2022 10:58:29
x47)
Nem igaz, csak a varratszedés miatt mondta tegnap, hogy szereti, meg hiányzik neki!!!
Klohek
(
x12)
Sep 01, 2022 11:03:10
x12)
Ingrid
Sep 01, 2022 11:03:47
Endre mentek hétvégén vidàmparkba szandràval?
Sep 01, 2022 11:03:47
kérdések
Sep 01, 2022 11:15:10
Sodi, mikor fog jonni a szeptember havi szemelyi hitel torleszto reszlet beszedes?
Lesz elerheto keret a kimaxolt folyoszamlan?:))
Hitelkartyak minimum befizetendo reszevel mi lesz a honapban?
Tobben kerdezik
Lesz elerheto keret a kimaxolt folyoszamlan?:))
Hitelkartyak minimum befizetendo reszevel mi lesz a honapban?
Tobben kerdezik
Sep 01, 2022 11:15:10
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 01, 2022 11:15:24
x6)
Endre neked van házi vágott dohányod az 1 szobádban?
Na ugye.
Na ugye.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 01, 2022 11:17:00
x10)
Sodi, csak akkor nem vityeós, ha ott van Golda.
Ha nincs ott, akkor profi, sikeres youtuber.
Álmodjatok Rémeket!
Ha nincs ott, akkor profi, sikeres youtuber.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2022 11:18:06
x39)
Tehát Az értelmiségi, fatászpika, szíbyor programozót, a gondnokság alatt álló Szandi és a leépült, drogos villám szabájozza, mit, mikor csináljon.
Ragyogó :DD
Ragyogó :DD
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 01, 2022 11:18:20
x9)
Púp, most melyik osztrák kollégád gépe van nálad, aki ugyanúgy "SoDI"-nak hív, mint a magyar?
Ásó27
(
x68)
Sep 01, 2022 11:20:18
x68)
A tranyó miért nem beszél rólad a livejaidban Endre? Miért Dáriuszról loopol?
Mifaaaaaaaaaaaan
nonsense
(
x1)
Sep 01, 2022 11:24:26
x1)
Nekem nagyon úgy tűnik Endre, hogy te jobban függsz a tranyesztól mint ő tőled.
Ergo itt aki feltételeket szabhat az nem te vagy.
Ergo itt aki feltételeket szabhat az nem te vagy.
-
Sep 01, 2022 11:25:03
Szerelmes lett Dáriuszba. És az osztrákok adnak Dáriusznak lóvét? Winter is coming. Ha Sodráknak shikerül melót szereznie vagy kihúzza a telet hitelből, akkor visszamegy a Tyitya. Ha nem akkor nem. De kötve hiszem, hogy bárkibe is képes szerelmesnek lenni, a kék pólós utána pláne.
Sep 01, 2022 11:25:03
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2022 11:27:15
x39)
Endre türelmesen várja a tranyó varratszedését :DDDD
Még "meg kell találnia önmagát" a Tibinek, aztán visszamegy, nyugi!
Még "meg kell találnia önmagát" a Tibinek, aztán visszamegy, nyugi!
Ez a varratszedés is úgy nyúlik, mint a rétestészta. :DD
Ha így haladunk, ebben a hónapban még pont 1 kicsi varrat marad még :DDDD
Megint balek vagy Endre! Jóból mondom!
Nito
Sep 01, 2022 11:28:50
Sep 01, 2022 11:28:50
buniBanki
(
x2)
Sep 01, 2022 11:28:51
x2)
Egy mentálisan sérült csaj és egy homoszexuális csöves füttyent egyet és a mi hőn megvetett púpos pedókorcsunk már csinálja is a videót, azt hiszem ez nem egészen az a viselkedés, amit a férfiaktól elvár a társadalom...
Endre egy pedofil!
Klohek
(
x12)
Sep 01, 2022 11:30:00
x12)
img.sodika.dk/imgur.com/txDZ4yW.jpg
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 01, 2022 11:31:59
x13)
"Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott, hehe"
Ajjaj, nehogy ebből elvonásos remegésecske/rohamocska legyen Endre, irány a Billa, pörögjön a máj!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ajjaj, nehogy ebből elvonásos remegésecske/rohamocska legyen Endre, irány a Billa, pörögjön a máj!
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2022 11:33:29
x39)
Klohek profilképe legendás! Lassan rézkarc készül belőle :DD
Trollul Madár
(
x15)
Sep 01, 2022 11:34:20
x15)
Endre!
Hagyjad a MÁV-ot, megtaláltam a neked való közlekedési vállalatot!

Ráadásul úgyse fosod most a vagonokat nekünk.
Hagyjad a MÁV-ot, megtaláltam a neked való közlekedési vállalatot!

Ráadásul úgyse fosod most a vagonokat nekünk.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 01, 2022 11:37:27
x15)
Púp, most melyik osztrák kollégád gépe van nálad, aki ugyanúgy "SoDI"-nak hív, mint a magyar?
Vajon 30 napos ingyenes scribd-je van, vagy évek óta fizeti feleslegesen a $8.99 - hitelpénzt?
linziasztal
(
x3)
Sep 01, 2022 11:37:44
x3)
Endi! BRÉK!
Nagyon nevetek. Az a megnyugtató dolog, hogy a púpszászi évad már nem döntés kérdése, hanem egyszerűen tény. EZEK TÉNYEK, ENDI! :DDDD
A "SIM kártyák" fül arra utal, hogy komolyan mennek a zaklatások mindenfele.
Dárius gecije vajon milyen lehet?! Te, mint gyakorló elmebeteg és gecianalista.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Nagyon nevetek. Az a megnyugtató dolog, hogy a púpszászi évad már nem döntés kérdése, hanem egyszerűen tény. EZEK TÉNYEK, ENDI! :DDDD
A "SIM kártyák" fül arra utal, hogy komolyan mennek a zaklatások mindenfele.
Dárius gecije vajon milyen lehet?! Te, mint gyakorló elmebeteg és gecianalista.
trolléga
(
x30)
Sep 01, 2022 11:40:34
x30)
Endre neked van házi vágott dohányod az 1 szobádban?
Na ugye.
Na ugye.
Nagyon nevetek, ezt is elsodikázta. Mégiscsak be kellett volna állni fű nagykövetnek.
Endike! Keresd vissza a drogos-grafikus/marketinges felszopó nevét, aztán a cica hozzád is ilyen lelkesen utazna, mint Terdikhez. :D BALEK
Hahó
(
x136)
Sep 01, 2022 11:41:34
x136)
ma reggel valami ijedtség volt ami rendeződött. tippek:
- tiltottak egy kártyent (rendeződés = feltöltötte egy másik számláról az kötelező egyenleget, és feloldották)
- a linzi kaució nem jár vissza, ehelyett fizetni kell párezer eurót (rendeződés = kapott haladékot, részletfizetést)
- közölték, hogy nem kap segélyt (rendeződés = még október elején kap erre a hónapra)
- szóltak a bekótól, hogy készüljön a perre (rendeződés = kihetyetyézte, leszedi a flokkot, péküjjünk ki)
- szólt a bérbeadó, hogy a rezsiszámlákat befizette, akkor kérné a pénzt (rendeződés = haladékot kapott)
- tiltottak egy kártyent (rendeződés = feltöltötte egy másik számláról az kötelező egyenleget, és feloldották)
- a linzi kaució nem jár vissza, ehelyett fizetni kell párezer eurót (rendeződés = kapott haladékot, részletfizetést)
- közölték, hogy nem kap segélyt (rendeződés = még október elején kap erre a hónapra)
- szóltak a bekótól, hogy készüljön a perre (rendeződés = kihetyetyézte, leszedi a flokkot, péküjjünk ki)
- szólt a bérbeadó, hogy a rezsiszámlákat befizette, akkor kérné a pénzt (rendeződés = haladékot kapott)
Ásó27
(
x68)
Sep 01, 2022 11:43:27
x68)
Endre, a tranyó üzeni, hogy ha kiírod a púpfalra, hogy menjen, akkor már ma a vonaton lesz!
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2022 11:43:52
x39)
Ajaj Endre !!
Zsoze podcastban azt mondják, normális ember nem jár swingerbe! Azt mondják nem 100-as aki odajár.
Mi lesz ha Dancsó és Tüváriék is elitélnek emiatt?
Szerintem egy kerekasztal beszélgetést kéne kezdeményezned, ezzel kapcsolatban!
Zsoze podcastban azt mondják, normális ember nem jár swingerbe! Azt mondják nem 100-as aki odajár.
Mi lesz ha Dancsó és Tüváriék is elitélnek emiatt?
Szerintem egy kerekasztal beszélgetést kéne kezdeményezned, ezzel kapcsolatban!
linziasztal
(
x3)
Sep 01, 2022 11:44:07
x3)
Endre!
Ha nincs cicabújás szeptember végéig akkor nagy baj van, mert anyád oda nem engedi az üszkös picsát, az kurva élet!
:DD
TeamDáriusz!
Egy random SIM kártyáról azért írtál egy sms-t Tibinek, hogy: és keményen állt neki?!
Na takarodja a buzigőzbe faszt szopni, amíg megteheted! Lassan az sem lesz már!
Ha nincs cicabújás szeptember végéig akkor nagy baj van, mert anyád oda nem engedi az üszkös picsát, az kurva élet!
:DD
TeamDáriusz!
Egy random SIM kártyáról azért írtál egy sms-t Tibinek, hogy: és keményen állt neki?!
Na takarodja a buzigőzbe faszt szopni, amíg megteheted! Lassan az sem lesz már!
Ásó27
(
x68)
Sep 01, 2022 11:44:30
x68)
Hallod korcs, most hogy összetranyóztad magad, már igazán jöhetne a buzizsótis youtube vita!
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 01, 2022 11:45:26
x39)
ma reggel valami ijedtség volt ami rendeződött. tippek: ....
Jó zsúfolt az élete gyagyásnak, irigy vagyok!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 01, 2022 11:46:25
x10)
Hallod Endre!? Megkaptad a havi 4500 fütyi fizetésed a munkahelyedről? Jah, nem ide...
Álmodjatok Rémeket!
Ásó27
(
x68)
Sep 01, 2022 11:46:59
x68)
A buziszaunába éves bérlete van? Akkor nem kell lakás sem, ott csövezel egész nap, este meg hajléktalan szimulátor a parkban.
Mifaaaaaaaaaaaan
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 01, 2022 11:52:05
x5)
Endre élete olyan mintha egy időhurkos filmet néznénk amiben minden újra és újra megismétlődik:
kezdődik azzal,hogy: ”főhősünk” büszkén vigyorogva a picsaszáján kezd újra videózni hogy úgytűnik lesz/van meló és a Tibcédesz is visszatért hozzá, majd beindulnak szép lassan a dolgok és a tényfeltárások mire Endre elveszti a munkáját,kirúgják újra és újra, majd a szisza is ott hagyja, ezután jönnek a trollokat fenyegető videók meg a sziszának ultimátumot adó videók és a végtelen loopok a sziszáról, majd a “főhősünk” úgy dönt hogy mindent elveszett örülhetnek a trollok és ezért bejelenti,hogy abbahagyja a videózást,de most már “tényleg”……. főhősünk büszkén vigyorogva a picsaszáján kezd újra videózni hogy úgytűnik lesz/van meló és a Tibcédesz is visszatért hozzá, majd beindulnak szép lassan a dolgok és a tényfeltárások mire Endre elveszti a munkáját,kirúgják újra és újra, majd a szisza is ott hagyja, ezután jönnek a trollokat fenyegető videók meg a sziszának ultimátumot adó videók és a végtelen loopok a sziszáról, majd a “főhősünk” úgy dönt hogy mindent elveszett örülhetnek a trollok és ezért bejelenti,hogy abbahagyja a videózást,de most már “tényleg” ( mégegyszer nem írom re,mert elég ha a videókon látjuk a gyagyásnál ezt a sztorit)
kezdődik azzal,hogy: ”főhősünk” büszkén vigyorogva a picsaszáján kezd újra videózni hogy úgytűnik lesz/van meló és a Tibcédesz is visszatért hozzá, majd beindulnak szép lassan a dolgok és a tényfeltárások mire Endre elveszti a munkáját,kirúgják újra és újra, majd a szisza is ott hagyja, ezután jönnek a trollokat fenyegető videók meg a sziszának ultimátumot adó videók és a végtelen loopok a sziszáról, majd a “főhősünk” úgy dönt hogy mindent elveszett örülhetnek a trollok és ezért bejelenti,hogy abbahagyja a videózást,de most már “tényleg”……. főhősünk büszkén vigyorogva a picsaszáján kezd újra videózni hogy úgytűnik lesz/van meló és a Tibcédesz is visszatért hozzá, majd beindulnak szép lassan a dolgok és a tényfeltárások mire Endre elveszti a munkáját,kirúgják újra és újra, majd a szisza is ott hagyja, ezután jönnek a trollokat fenyegető videók meg a sziszának ultimátumot adó videók és a végtelen loopok a sziszáról, majd a “főhősünk” úgy dönt hogy mindent elveszett örülhetnek a trollok és ezért bejelenti,hogy abbahagyja a videózást,de most már “tényleg” ( mégegyszer nem írom re,mert elég ha a videókon látjuk a gyagyásnál ezt a sztorit)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 01, 2022 11:53:25
x5)
a forgatokonyvirok figyelmebe:
tibornak levagjak a labat mert vermergezest kap,ket hetre ra kiderul,hogy mehnyakrakja van.
SoDi banataban brazil berapat berel szandinak mert a kokadt buziszamarfasz defunct es sargan vilagit a nemibetegsegektol.
Vahur es Kozma meg Geyza megindul egy kozos recskapartira becsbe.
NSZKSZ
tibornak levagjak a labat mert vermergezest kap,ket hetre ra kiderul,hogy mehnyakrakja van.
SoDi banataban brazil berapat berel szandinak mert a kokadt buziszamarfasz defunct es sargan vilagit a nemibetegsegektol.
Vahur es Kozma meg Geyza megindul egy kozos recskapartira becsbe.
NSZKSZ
linziasztal
(
x3)
Sep 01, 2022 11:53:29
x3)
Endre!
Miért takarodtál ki a ravatal szobából?! Lehet rád lett szólva, hogy látták a videót és takarodjál el onnan, mert ezért NEM FIZETTÉL?!
Vagy annyira igénytelen kakukkpedofil vagy, hogy inkább most másik ágyat amortizálsz le inkább, mint hogy kimosnád?!
Vagy annyi a dolgod a dolgozó szobában?! :DDDDD
Hiába, folyton résen kell lenni, mert bármikor mehet a Tibi lájv és vezetni kell a kötelezőbaszások.xlsx doksit?! :DDDD
Beteg állat!!!
Miért takarodtál ki a ravatal szobából?! Lehet rád lett szólva, hogy látták a videót és takarodjál el onnan, mert ezért NEM FIZETTÉL?!
Vagy annyira igénytelen kakukkpedofil vagy, hogy inkább most másik ágyat amortizálsz le inkább, mint hogy kimosnád?!
Vagy annyi a dolgod a dolgozó szobában?! :DDDDD
Hiába, folyton résen kell lenni, mert bármikor mehet a Tibi lájv és vezetni kell a kötelezőbaszások.xlsx doksit?! :DDDD
Beteg állat!!!
Trollul Madár
(
x15)
Sep 01, 2022 11:54:05
x15)
Töröld már ki az angol tutorial bookmarkokat idióta, 5 percet se szántál rájuk
Endre!
Az angol az a Trollok zsidó titkos nyelve.
Sose fogod elsajátítani.
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 01, 2022 11:55:37
x4)
Endre élete olyan mintha egy időhurkos filmet néznénk amiben minden újra és újra megismétlődik:
A gyagyás olyan jó szenyoj fulsztakk devejopej, hogy szándékosan programoz magának végtelen ciklust, nem azért, mert egy életre és gondolkodásra képtelen kretén. Nem nem, ez tudatos önpjogjamozász pitony pjogjamozászi nyejven, mejt van pitonja neki is.
Hahó
(
x136)
Sep 01, 2022 11:56:17
x136)
sneci, akkor mi is van ezzel a varratszedéssel? azt mondta a szisza vasárnap, hogy már másnap menne hozzád, de most azt állítod, hogy varratszedés miatt nem mehet még? vasárnap még nem tudott a varratszedésről?
Hahó
(
x136)
Sep 01, 2022 11:58:57
x136)
"most tényleg nincs időm hülyeségekre"
vs.
azt sem tudja, hogy milyen nap van. nagyon elfoglalt. kb. annyi dolga van, hogy lemenni sörért, mert elküldeni naponta 5-10 helyre a cv-t.
vs.
azt sem tudja, hogy milyen nap van. nagyon elfoglalt. kb. annyi dolga van, hogy lemenni sörért, mert elküldeni naponta 5-10 helyre a cv-t.
Nito
Sep 01, 2022 11:59:01
i.imgur.com/txDZ4yW.jpg
De szeretlek...
Sep 01, 2022 11:59:01
Mitokondrium
(
x7)
Sep 01, 2022 11:59:14
x7)
gyagyás, büntesd a faszpinást: vedd el feleségül judkát!
Amikor Judka meghal, megoroklod a hazat! Azt a ket-harom hetet meg guggolva is kibirod.
Pietr
(
x2)
Sep 01, 2022 12:04:03
x2)
Ajjaj Endre ez már a proliság kezdete
Endre nem a kezdetén van a proliságnak hanem akkorát fejlődött benne, hogy már rég a proliság szótári illusztrációja. Néhány példa
-Elvileg egy fehér ember (kinézetre) de olyan mocsokban, putriban él mint egy kényszer gyűjtögető vak cigányasszony.
-A Facebook csoportokból és a mémekből gyűjti össze az intelligenciájának nevezett tudáshalmazt ami többnyire konteókból és egymásnak ellentmondó baromságokból áll. (Ilyen a férfi-női agy elmélet is ami bizonyítottan faszság)
-A buziságát fokozván egy HAJLÉKTALAN buziba szerelmes akinek a levágott faszából kialakított lyukba teszi be a lankadt pöcsét. Ez önmagában gusztustalan de olyan történeteket is a világ elé tárt mint mikor Tibor a szaros seggét az orrára tette és az szaros lett, vagy amikor a hajléktalan csöves férfi Tibornak aki napokig nem fürdik megitta a vizeletét.
-
Sep 01, 2022 12:07:40
Tibor a szaros seggét az orrára tette és az szaros lett, vagy amikor a hajléktalan csöves férfi Tibornak aki napokig nem fürdik megitta a vizeletét.
Budai úrifiúk gyöngye, diplomás értelmiségi.
Sep 01, 2022 12:07:40
Mitokondrium
(
x7)
Sep 01, 2022 12:10:41
x7)
NSFW JÁTÉK
Sep 01, 2022 12:11:24

A linkre kattintva:
- 50%, hogy Endre 23 centis lógó heréje van a képen
- 50%, hogy egy kakas kopasz nyaka van a képen
img.sodika.dk/imgur.com/jz8tNpD.jpg
Sep 01, 2022 12:11:24
danieldobai
Sep 01, 2022 12:15:59
A féreg informatika tanárnak tanult, nem informatikusnak. Ha PTI-re megy, akkor az a zsinorban 10 évnyi elsőév, amit lehúzott az egyetemen, megtanította volna a linuxra. Nekünk is volt egy külön tárgy a használatára.
Sep 01, 2022 12:15:59
tyodika
Sep 01, 2022 12:16:59
Na bejj!
Sose voltam pjoji.
Faszpinája vejés a tressvúdon, na csá’
Sep 01, 2022 12:16:59
halászlé
(
x24)
Sep 01, 2022 12:17:48
x24)
A buziszaunába éves bérlete van? Akkor nem kell lakás sem, ott csövezel egész nap, este meg hajléktalan szimulátor a parkban.
nem csodálkoznék, ha swingerbe is megvette volna már a páros, éves bérletet....
Pietr
(
x2)
Sep 01, 2022 12:19:40
x2)
Endre olyan szinten egy fordított valóságban él, hogy amellett , hogy bármi amit mond hazugság az ő világában maga a szín tiszta valóság.
Pl be van oltva de "oltatlanul szabadon" él. Tranyót baszik és állítása szerint is közelről nézi ahogy a levágott faszba egy arab ember bedug egy mégnagyobb faszt de állítása szerint nem buzi. Abbahagyja a videózást de napi 2-3 videóval szórakoztatja a nagyérdeműt. Megbánja amit Szandival tett de a privát telefonbeszélgetést már tölti is fel Youtubera.Nem alkoholista de Január óta most láttuk először nem alkoholt inni és közben megjegyezte, hogy hamarosan pótolja a kiesett mennyiséget a boltban. A Márió streamekről, hajvágásról, rendrakásról, edzésről, életmódváltásról, stb stb ne is beszéljünk.
Endre te hogy értékeled a multiverzumodból a dolgokat?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Pl be van oltva de "oltatlanul szabadon" él. Tranyót baszik és állítása szerint is közelről nézi ahogy a levágott faszba egy arab ember bedug egy mégnagyobb faszt de állítása szerint nem buzi. Abbahagyja a videózást de napi 2-3 videóval szórakoztatja a nagyérdeműt. Megbánja amit Szandival tett de a privát telefonbeszélgetést már tölti is fel Youtubera.Nem alkoholista de Január óta most láttuk először nem alkoholt inni és közben megjegyezte, hogy hamarosan pótolja a kiesett mennyiséget a boltban. A Márió streamekről, hajvágásról, rendrakásról, edzésről, életmódváltásról, stb stb ne is beszéljünk.
Endre te hogy értékeled a multiverzumodból a dolgokat?
xray
(
x21)
Sep 01, 2022 12:28:53
x21)
Sep 01, 2022 12:28:53
De szeretlek...
véletlen mínusz, bocs Sep 01, 2022 12:28:53
bolyhoskaja
(
x1)
Sep 01, 2022 12:29:30
x1)
SoDI: Üzenet nektek, Villám és Szandika. Nem lesz több videó, mert most tényleg nincs időm hülyeségekre.
Púpgechi, a flokkban, ahogy rángatózol a recskaszékben, látszik mögötted egy tök üres könyvespolc. Csak nem elkeverte a fuvaros cég a sok-sok könyveidet (szépirodalmi, ismeretterjesztő, stb.) tartalmazó dobozokat? (pr)
gobesug
(
x30)
Sep 01, 2022 12:32:24
x30)
korcs!
a szakállas köpcös orbán fiatalabbnak néz ki, mint te, pedig 20 évvel öregebb és azért ő is egy elcsúnyult amrof dagadt geci.
mit szólsz ehhez, te karikás szemű leépült vén buzi?
a szakállas köpcös orbán fiatalabbnak néz ki, mint te, pedig 20 évvel öregebb és azért ő is egy elcsúnyult amrof dagadt geci.
mit szólsz ehhez, te karikás szemű leépült vén buzi?
linziasztal
(
x3)
Sep 01, 2022 12:33:47
x3)
Nagyon röhögnék ha kiderülne, hogy ott hintázik a gémer hokedliben és most realizálja azt, hogy falamii nem jó az ekcelben, heee.
Keressük fissza, mit írt hahó trollen, mi a matek?!
Endre!
Egy hónapod maradt! Engedd el ezt a munka dolgot, már mindegy is. Szeptemberben keresgélsz, de mire "dolgozni" kezdenél összedől a kártyen vár.
Gyere, örömködjünk együtt!! :D
Endre!
Egy hónapod maradt! Engedd el ezt a munka dolgot, már mindegy is. Szeptemberben keresgélsz, de mire "dolgozni" kezdenél összedől a kártyen vár.
gobesug
(
x30)
Sep 01, 2022 12:36:16
x30)
Nagyon röhögnék ha kiderülne, hogy ott hintázik a gémer hokedliben és most realizálja azt, hogy falamii nem jó az ekcelben, heee.
Endre!
Endre!
macskaólhoz közeli, hosszútavú munkalehetőség!

aznap szénné égne
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™