Mert nem kiteressel kell lezarni, hanem oszinten, egyenesen, nem angolnazva hetyetyezni!
Tenyleg nem tunt meg fel, hogy az angolnazasaid miatt vagy nagyobb szarban?
Ha tisztan, roviden mondanad el ami a vekni fejedben van, legalabb mar reg bortonben, vagy kenyszergyogyon lennel es nem szenyezned tovabb kint a levegot. Baromarc.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
a telefonjat nem meri felvenni meg nemet simrol se lehet elerni.
contains language which some may find offensive
Neked nem büszkeséged van, hanem önimádatod.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nem is értem, hogy miért nem látja benne a férfit Tibi :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Gyagyás korcs, azt felfogod hogy milyen bajba sodrod Szandit? A trollok többsége SZVSZ most még úgy áll hozzá, hogy egy ártatlan, szellemileg visszamaradott, de jó lelkű lány akit nem kell bántani, én is ilyen vagyok MÉG. Ugyanakkor ha azt látják hogy nem képes semmiből se tanulni és ugyanúgy nem bír leszakadni rólad (hármas lájv) akkor eljöhet az a pont, hogy többen azt mondják majd hogy, ha nem használ a szép szó akkor menjen neki is a faszerdö hátha abból tanul majd.
Ja és mielőtt elfelejtem. HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
A legkevésbé sem érdekli! Szandi egy NPC és a pedofilt - ha fel tudná fogni - se érdekelné, hogy a trollok azért nem pöcögtetik a Szandis gondnokos vonalat, hogy ne ártasanak neki...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Miből veszel vissza püpom ? a “büszkeségedből” ez a nap poénja XD XD.
Milyen büszkesége lehet annak aki egy hajléktalan alkoholista behugyozós átoperált faszi után kuncsorog és a befordított faszát akarja nyalogatni 0-24 ben, valamint akinek 41éves korára Senior programozóként se kutyája se macskája,de még önnála lakása és autója sincs. Endre neked nem büszkeséged van, hanem közel 30millió forintos tartozásod a bankok felé…
Ha nem ad a pup garanciat arra,hogy leszal szandirol tenyleg elultetem neki a faszerdot.
Egy haverom ismerose tud temp accounttal feladni csomagot,magyarul meg a felvevo sem fog latszani a nemet posta DHL rendszereben.
nem nagy turpissag az uj alkalmazottak az elso heten amig megszoknak temp accounttal dolgoznak.
aztan onnantol meg max annyi fog latszodni,hogy volt egy csomag ami elindult Schiedambol,Den Hoornbol vagy Bredabol.
Raadasul a cimzettet fogjak megbaszni,ha kicsit tovabb lokom az egyszarvut meg magyarban is mehet elterelesre a fataszpika.
Endre nyilattkozzal Szandirol leszalsz pupom?
Max arra lehetsz büszke hogy izgalmas elfoglaltságot(szivatásodat és elemzésedet) biztosítasz a trolljaidnak. Meg elrettentő példát úgy kb bárkinek
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Mondd hova utaljak, Endrének pénzügyi gondjai vannak, nem tud most rendelni magának drágaszágot, és Linz is messze van.
Segítsünk a fatászpikának!
Ezek szerint a nagy interjú vagy a munka megint faszául sikerült ha hétfő délelőtt megint itt mulatsz a kommenthaverokkal. Helyes!
Külön csüdvözlendő, hogy vagy 300 ajrot megen elbasztál a hétvégén a nagy semmire.
Szia Endre! Megpróbálhatod ezt a hármas cuccot, lehet hogy bejön majd, de én csak a végéről mesélnék neked.
2-3 hónap múlva ravatal- vagy vekniflokk. A tartalomból:
- Legörbült picsaszáj
- Sírás utáni fejszerkezet
- Megígéred hogy már nem fogsz több videót csinálni Szandráról
- Elmondod hogy vége az életednek
- Beismered hogy a Trolloknak igaza volt, nem volt jó ötlet a Szandrás- hármas flokk/live
- Bejelented hogy örökre eltűnsz a netről és Bécsből is
Javaslom hogy gondold át ezt a projektet, lehet hogy többet veszthetsz vele mint gondolnád. Ez a közösség már nem az ami 5- 10 éve volt. Felhívnám a figyelmedet arra a cseppet sem elhanyagolható tényre, hogy a Trollok száma napról napra növekszik. Gyagyás, ülj már le pár percre és kezdj el gondolkodni csak az elmúlt éveden.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Tényleg csak annyit szűrt le az egész Oszis estéből, hogy "ő egy veszélyes ember". Micsoda önkép zavar, micsoda valóság ferdítés! Soha nem fogja megérteni, hogy ő nem másokra veszélyes, csak is magára meg a vele együtt lévőkre. Azért veszélyes mert egy retardált, visszamaradott, társadalomból kitaszított, azt nem ismerő gyernőtt. Nem tudja detektálni a problémás helyzeteket, heherészve sétál bele a faszerdőbe, mert nem érti az emberek működését és nem tudja értelmezni az emberek reakcióit, viselkedését. Ha ez utcára kerül, vagy tovább pörög a Tibis brigáddal egyszer simán megszurkálják vagy csak úgy megverik, hogy a maradék életét növénykeként éli le.
NSZKSZ de megoldom.
Doneselek egyet most en.
A vele együtt lévőkre sem igazán. Kinek lett baja?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hidd el, hogy fel sem fogja amiket írsz neki. Nincs semmi veszély érzete, ahogy szégyen érzete sincs. Még a pofonok sem érnek neki semmit, egész életében csak verték meg alázták, megszokta.
Viszont Sapkás troll azt írta, hogy egy nagyobb megijesztésben benne lenne, ha nem áll le Szandikával :)
"A huszonharom centis, messze atlag folotti peniszem."
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ezt úgyse hiszi el, amíg meg nem történik. Természetesen nem azt mondom, hogy viperázd meg, de ha a fórumra írás helyett mégis azt tennéd, akkor mi nem tudunk mást csinálni csak sajnálkozni ugyebár :)
Aki púpsimogatóvá válik az azonnal a trollok céltáblájára kerül. Aztán persze a józan hangok szelektálnak mint pl. a Szandikás esetben.
De hidd el van itt is, a trash csoportban meg talán még több retardált aki nem tud súlyozni, csak annyit ért meg az egészből, hogy "a púpossal van ezé rossz".
A többit képzeld oda, de utána garantálom már senkinek nem fogsz ártani.
Rendelek meszet, ásunk gödröt az építkezéshez.
Vegyél vissza!

Amúgy ezeket még adom is, de a harmadik-negyedik-ötödik féléves tárgyak nélkül mit érnek? :)
Nota bene: diploma nélkül semmit.
Viszont egyre több embernek kerül ásó a szekrényébe Endre, ezt jobb, ha nem felejted el, tekintve az elmúlt 2-3 évedet. Én a helyedben most tényleg átgondolnám a következő lépéseidet. Jóból.
Még ha csak az ásó lenne bekészítve.... :) Szandika nyugi, nem én vagyok a zsákos ember!

Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Világos. Kinek lett baja?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
dőrpapa rákos lett
Mifaaaaaaaaaaaan
Villámot kitagadta a saját anyja!
Mifaaaaaaaaaaaan
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Tajgit seggbekurták

"de már elmúlt" :D
Mindenki megsínyli aki a púpos mellé keveredik.
A részleteket szerintem te is tudod, csak most kötekedős kedvedben vagy :)
Ennyi.
Szállj le Szandiról. Ennyi
Azt akarod mondani hogy Tibort kell ütni ebben az esetben? Vagy mifan?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Tehát együtt voltál Szandival tegnap? Ekkora volt a baj? A zsákos ember meg ne tudja...
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez is azt bizonyítja, hogy te erőlteted a dolgot.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mit kerestél te Szandika közelében? Te mocskos férfibaszó? Eltiltott tőle a gondnoka és a trollok is!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre, te itt most megint magad hozod a kotelet az akasztasodhoz. Szandi egy olyan rendszernek a resze, aminek a celja, hogy a lelkileg megnyomoritott noket ne tudjak ismet kihasznalni az ilyen narcisztikus pszichopata fergek. Itt nem a trollokat fogod magadra huzni, hanem az osztrak allam erre szakosodott hivatalat. Akik bizony sokkal kemenyebben megbasznak teged, mint a trollok valaha is kepesek lennenek.
Hagyjad Szandikat! Ne akard tonkretenni az eletet! Te fogod megbanni. Egy kiutasitasocska vagy egy rovidebb bortonke haza fog teged vagni uzembiztosan. Es egyetlen hatosag sem banik tul kesztyus kezzel a serult noket bantalmazokkal.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Akkor minden a tervünk szerint halad! Mardos már Hiány Hedvig?
akkor itt is megkérdezem te pedofil geci. este HÁNY ÓRAKKOR? ha már messengeren baszol válaszolni.
#50euro + kamatok
Majd a bundespolizei fog döngetni
Púpom,
Tényleg szállj le róla, mert nem kapuk lesz döngetve hanem a vekni fejed. Hogy a trollok vagy az állami szerv által, de inkább a kettő kombinációja.
Keresd csak a kis melócsáid, baszasd ki magad megint, ha nem sikerül (amit csodálnék), várd meg szépen míg mi kibaszatunk, tranyókázzál, próbáld baszogatni a faszpinát, már ha meg tudod különböztetni a seggtől és feláll a szamárfasz, na meg persze ha engedi Tibor urad.
Aztán majd szépen elfogy a kis hitelkeretecskéd és mész vissza Púpszászra a hód kurva anyádhoz. Ha meg az is kibasz akkor indul a várva várt Blahás évad.
Ezt fogadd el. Ez ellen már nem tudsz mit tenni.
ps.: Amúgy az utolsó utáni videódtól számítva mennyit fost publikáltál? Na ugye. Ennyire vagy te szavahihető, ennyire vagy te ember.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Megint tele a vekni? Hogy kapta ki Szandi a telefont a kezedből? De tud mit, inkább erre válaszolj.
HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?
Az "Achtung"
Na bumm.
ez olyasmi, mint a vityázzá
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mi értjük, de a lakók könnyebben vállatvonnak. :D
Na bumm.
Már megint hazudtál, sneci? * ásít *
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
...És akkor nem lesz Blahás évad, mert ugye börtönflokk nem létezik, meg a föld alól se lehet lájvozni ugye.
Én is azt támogatom, hogy lépni kell.
Inkább legyen Szandikának pár ideges napja emiatt, mint elbassza az összes további hátralévőt.
Majd idővel elfelejti.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ekkora faszerdöhöz kell egy hét nekem is ugye legàl menniség itt is van aprópénzért,de ennél kicsit nagy on Alin donést küldünk a haverokkal.
Nem kell nagy dologra gondolni de egy 20 gram zöld ausztriàban màr nem az ejnyebejnye.
Jogosan tiltja el, hiszen ha eljön a kis kuckó 2.0-ból a tranyó, akkor asodi 5 nanoszekundum alatt már Géjza faszát szopkodja.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mivel TE találkozgatsz vele és TE nem veszed figyelembe az érzéseit, ezért TE hagyd békén.
Mondd meg neki, hogy buzi vagy és nem érdekel egyáltalán, egy férfi ezt tenné, és nem használgatná mint egy tárgyat.
HAGYD BÉKÉN.
TILTSD LE.
Kesztyűt használjatok, gépírással címezzetek.
Nabej
Ha az a Merci álláspontja, hogy a Szandikát alapvetően békén kell hagyni, akkor úgy lesz. Nem tervezek szándékosan semmit, ami a Mercit idegesítheti. Épp elég kihívás, hogy néha szándékomon kívül is idegessé válik.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mostmár tényleg befejeztem a videózást. Nem vagyok videós többé, én meghaltam. Könyörgök ne bántsátok a szegény, elesett, ártatlan tyodikát!
Csicska kutya vagy. Egy igazi lehúzott balek papucs.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mit számít, hogy mit gondol, amikor örökre végeztél vele?:)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Egy aberált állat aSodi.
Álmodjatok Rémeket!
Merci megmondta: hogy nőt nem enged 3. félnek. Menjél szépen vicces színű úriembert keríteni a "párodnak", ne itt rontsd a levegőt!
Azért hívott a mickolci buziszerelmed is autista kutyának.... EL VAGY TŐLE TILTVA GECI!!!!! Nem opció számodra, h kontaktálj vele, vagy ha mégis, akkor olyat basz rád az osztrák állambácsi, h a púpod is kiegyenesedik.
Hetyetye
MaxPayne
(
x24)
Sep 05, 2022 11:35:52
x24)
Egy elgázolt csótányban nagyobb büszkeség van mint benned!
Mert nem kiteressel kell lezarni, hanem oszinten, egyenesen, nem angolnazva hetyetyezni!
Tenyleg nem tunt meg fel, hogy az angolnazasaid miatt vagy nagyobb szarban?
Ha tisztan, roviden mondanad el ami a vekni fejedben van, legalabb mar reg bortonben, vagy kenyszergyogyon lennel es nem szenyezned tovabb kint a levegot. Baromarc.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 11:37:59
x68)
Túl gyáva ahhoz, hogy elmondja mit gondol és mit akar.
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 11:38:33
x5)
Túl gyáva ahhoz, hogy elmondja mit gondol és mit akar.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 05, 2022 11:39:09
x15)
Azt beszéltük meg, hogy az a viselkedésem nem biztonságos, amivel nem igyekszem az ilyen helyzeteket kitéréssel lezárni.
Ezért ígértem meg neki, hogy visszaveszek a büszkeségemből, és inkább kihátrálok, ha ilyen van.
Ezért ígértem meg neki, hogy visszaveszek a büszkeségemből, és inkább kihátrálok, ha ilyen van.
Neked nem büszkeséged van, hanem önimádatod.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 11:39:47
x68)
Nem is értem, hogy miért nem látja benne a férfit Tibi :)))
Trollok harca
(
x5)
Sep 05, 2022 11:40:21
x5)
nem melózni ment kivéve ha futárkodik mert úton van
Miskolci alvósejt
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 05, 2022 11:45:02
x23)
Azt beszéltük meg, hogy az a viselkedésem nem biztonságos, amivel nem igyekszem az ilyen helyzeteket kitéréssel lezárni.
Gyagyás korcs, azt felfogod hogy milyen bajba sodrod Szandit? A trollok többsége SZVSZ most még úgy áll hozzá, hogy egy ártatlan, szellemileg visszamaradott, de jó lelkű lány akit nem kell bántani, én is ilyen vagyok MÉG. Ugyanakkor ha azt látják hogy nem képes semmiből se tanulni és ugyanúgy nem bír leszakadni rólad (hármas lájv) akkor eljöhet az a pont, hogy többen azt mondják majd hogy, ha nem használ a szép szó akkor menjen neki is a faszerdö hátha abból tanul majd.
Ja és mielőtt elfelejtem. HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 11:47:05
x30)
Gyagyás korcs, azt felfogod hogy milyen bajba sodrod Szandit?
A legkevésbé sem érdekli! Szandi egy NPC és a pedofilt - ha fel tudná fogni - se érdekelné, hogy a trollok azért nem pöcögtetik a Szandis gondnokos vonalat, hogy ne ártasanak neki...
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 05, 2022 11:47:17
x5)
Miből veszel vissza püpom ? a “büszkeségedből” ez a nap poénja XD XD.
Milyen büszkesége lehet annak aki egy hajléktalan alkoholista behugyozós átoperált faszi után kuncsorog és a befordított faszát akarja nyalogatni 0-24 ben, valamint akinek 41éves korára Senior programozóként se kutyája se macskája,de még önnála lakása és autója sincs. Endre neked nem büszkeséged van, hanem közel 30millió forintos tartozásod a bankok felé…
-
Sep 05, 2022 11:50:03
Szandika, ha tovább erőlteted a Sodis vonalat, akkor kénytelenek leszünk lépni AZ ÉRDEKEDBEN.
Eddig CSAK miattad nem kezdtünk el tényfeltárni a pszichiáterednél és a gondnokodnál.
Igen, azt is tudjuk hol laksz.
Jóból mondom.
Eddig CSAK miattad nem kezdtünk el tényfeltárni a pszichiáterednél és a gondnokodnál.
Igen, azt is tudjuk hol laksz.
Jóból mondom.
Sep 05, 2022 11:50:03
Zsákos ember
Sep 05, 2022 11:51:32
Tényleg a te ötleted volt Szandi?????
Sep 05, 2022 11:51:32
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 11:52:07
x5)
Ha nem ad a pup garanciat arra,hogy leszal szandirol tenyleg elultetem neki a faszerdot.
Egy haverom ismerose tud temp accounttal feladni csomagot,magyarul meg a felvevo sem fog latszani a nemet posta DHL rendszereben.
nem nagy turpissag az uj alkalmazottak az elso heten amig megszoknak temp accounttal dolgoznak.
aztan onnantol meg max annyi fog latszodni,hogy volt egy csomag ami elindult Schiedambol,Den Hoornbol vagy Bredabol.
Raadasul a cimzettet fogjak megbaszni,ha kicsit tovabb lokom az egyszarvut meg magyarban is mehet elterelesre a fataszpika.
EgyetemistaSrác
(
x1)
Sep 05, 2022 11:53:41
x1)
Max arra lehetsz büszke hogy izgalmas elfoglaltságot(szivatásodat és elemzésedet) biztosítasz a trolljaidnak. Meg elrettentő példát úgy kb bárkinek
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 05, 2022 11:53:51
x11)
ajjjaj, gyayás!
sírás volt tegnap/ma reggel? ki bántott? :D
tuti, h tibi kurvára lebaszta és megfenyítette a büszke fatászpikát :) hol a nagy pofa a szombat hajnali tibi osztásból? amikor csak ketten voltatok és hirtelen megint elkezdted királynak érezni magad?
letörte a szarvadat a csávód, igaz? te szemtelen kis fifikutya :)
büszkeség, LOLLLLLER bazdmeg :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
sírás volt tegnap/ma reggel? ki bántott? :D
tuti, h tibi kurvára lebaszta és megfenyítette a büszke fatászpikát :) hol a nagy pofa a szombat hajnali tibi osztásból? amikor csak ketten voltatok és hirtelen megint elkezdted királynak érezni magad?
letörte a szarvadat a csávód, igaz? te szemtelen kis fifikutya :)
büszkeség, LOLLLLLER bazdmeg :D
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 05, 2022 11:55:31
x6)
Ezt a küldetést én bármilyen módon IS támogatom, ha kell.Endre nyilattkozzal Szandirol leszalsz pupom?
Mondd hova utaljak, Endrének pénzügyi gondjai vannak, nem tud most rendelni magának drágaszágot, és Linz is messze van.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 05, 2022 11:55:55
x2)
A hármas live ötlete egyáltalán nem tőlem származik. A Szandi kérdezte meg a Mercitől, lenne-e kedve hozzá.
Ezek szerint a nagy interjú vagy a munka megint faszául sikerült ha hétfő délelőtt megint itt mulatsz a kommenthaverokkal. Helyes!
Külön csüdvözlendő, hogy vagy 300 ajrot megen elbasztál a hétvégén a nagy semmire.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 05, 2022 11:58:13
x3)
A hármas live ötlete egyáltalán nem tőlem származik. A Szandi kérdezte meg a Mercitől, lenne-e kedve hozzá.
Szia Endre! Megpróbálhatod ezt a hármas cuccot, lehet hogy bejön majd, de én csak a végéről mesélnék neked.
2-3 hónap múlva ravatal- vagy vekniflokk. A tartalomból:
- Legörbült picsaszáj
- Sírás utáni fejszerkezet
- Megígéred hogy már nem fogsz több videót csinálni Szandráról
- Elmondod hogy vége az életednek
- Beismered hogy a Trolloknak igaza volt, nem volt jó ötlet a Szandrás- hármas flokk/live
- Bejelented hogy örökre eltűnsz a netről és Bécsből is
Javaslom hogy gondold át ezt a projektet, lehet hogy többet veszthetsz vele mint gondolnád. Ez a közösség már nem az ami 5- 10 éve volt. Felhívnám a figyelmedet arra a cseppet sem elhanyagolható tényre, hogy a Trollok száma napról napra növekszik. Gyagyás, ülj már le pár percre és kezdj el gondolkodni csak az elmúlt éveden.
rBali
(
x24)
Sep 05, 2022 11:59:23
x24)
Senki se gondolja, hogy itt a Szandi akar liveozni a pedofillal meg a férfi szerelmével.
Szandika egy beteg ember aki csak barátokat akar maga mellé és egy ilyen mocskos állat ragadozó simán ráveti magát, inkább belemegy a liveozásba is, csak legyen valakije.
Endre pedig már csak azért is alapon miután eltiltották tőle behazudta szandika védőinek, hogy ő csak egy jobb sorsra érdemes fiatalember és megvádolta a trollokat. A Pszichopata incel rohadék tudja, hogy a nőket magára haragíthatja azzal, ha Szandikát ott fogja kínozni hetekig-hónapokig és direkt hergelni fog vele. Nagyon keményen.
Viszont egyre több embernek kerül ásó a szekrényébe Endre, ezt jobb, ha nem felejted el, tekintve az elmúlt 2-3 évedet. Én a helyedben most tényleg átgondolnám a következő lépéseidet. Jóból.
Szandika egy beteg ember aki csak barátokat akar maga mellé és egy ilyen mocskos állat ragadozó simán ráveti magát, inkább belemegy a liveozásba is, csak legyen valakije.
Endre pedig már csak azért is alapon miután eltiltották tőle behazudta szandika védőinek, hogy ő csak egy jobb sorsra érdemes fiatalember és megvádolta a trollokat. A Pszichopata incel rohadék tudja, hogy a nőket magára haragíthatja azzal, ha Szandikát ott fogja kínozni hetekig-hónapokig és direkt hergelni fog vele. Nagyon keményen.
Twitch
Sep 05, 2022 12:03:55
állitólag épp ebédszünete van
Sep 05, 2022 12:03:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 05, 2022 12:04:38
x38)
Sneci, még mindig Szandika a téma nálad... Mindenképpen azt szeretnéd, hogy az arcod átalakításra kerüljön?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
D_Dezső
(
x29)
Sep 05, 2022 12:05:52
x29)
Tényleg csak annyit szűrt le az egész Oszis estéből, hogy "ő egy veszélyes ember". Micsoda önkép zavar, micsoda valóság ferdítés! Soha nem fogja megérteni, hogy ő nem másokra veszélyes, csak is magára meg a vele együtt lévőkre. Azért veszélyes mert egy retardált, visszamaradott, társadalomból kitaszított, azt nem ismerő gyernőtt. Nem tudja detektálni a problémás helyzeteket, heherészve sétál bele a faszerdőbe, mert nem érti az emberek működését és nem tudja értelmezni az emberek reakcióit, viselkedését. Ha ez utcára kerül, vagy tovább pörög a Tibis brigáddal egyszer simán megszurkálják vagy csak úgy megverik, hogy a maradék életét növénykeként éli le.
xray
(
x21)
Sep 05, 2022 12:06:32
x21)
gyagyás, egy rohadt ragadozó vagy és a trollok nem fogják tétlenül nézni ezt sz aljasságodat!
-
Sep 05, 2022 12:07:53
Szandikát felejtsd el Endre, jóból mondom.
Ha tönkreteszed szegény védett lányt, van néhány troll, aki szívesen törné szilánkosra a térded viperával.
Ha tönkreteszed szegény védett lányt, van néhány troll, aki szívesen törné szilánkosra a térded viperával.
Sep 05, 2022 12:07:53
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 12:08:02
x5)
Ezt a küldetést én bármilyen módon IS támogatom, ha kell.
NSZKSZ de megoldom.
Doneselek egyet most en.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 12:10:10
x30)
Soha nem fogja megérteni, hogy ő nem másokra veszélyes, csak is magára meg a vele együtt lévőkre.
D_Dezső
(
x29)
Sep 05, 2022 12:10:14
x29)
Hidd el, hogy fel sem fogja amiket írsz neki. Nincs semmi veszély érzete, ahogy szégyen érzete sincs. Még a pofonok sem érnek neki semmit, egész életében csak verték meg alázták, megszokta.
Viszont Sapkás troll azt írta, hogy egy nagyobb megijesztésben benne lenne, ha nem áll le Szandikával :)
Mitokondrium
(
x7)
Sep 05, 2022 12:10:50
x7)
Van olyan dolog a múltadban amire igazán büszke vagy?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 12:12:09
x30)
Szandikát felejtsd el Endre, jóból mondom.
Ezt úgyse hiszi el, amíg meg nem történik. Természetesen nem azt mondom, hogy viperázd meg, de ha a fórumra írás helyett mégis azt tennéd, akkor mi nem tudunk mást csinálni csak sajnálkozni ugyebár :)
ascites
(
x57)
Sep 05, 2022 12:12:43
x57)
Szandiban azt élvezi, hogy gyakorolhatja, amit a faszpinás vele csinál. Nem csak szívből leszarja, hogy szorong és szenved, de még szó szerint undorodik is tőle (született pinás és „öregasszonyosan unalmas”), Egy-egy üzenettel viszont maga mellett tartja talonban, mert megteheti, hiszen szerencsétlen oktalannak érzelmei vannak felé.
A vicc az egészben, hogy a korcs egy hasznos gazdatest, ha mást nem, a cigit kifizeti, Szandi viszont soha nem fog kelleni semmire a gyagyásnak, max hogy sikertelenül próbálkozzon féltékennyé tenni Tibit. Pusztán gonosz játék, amit csinál vele.
Ezért gyűlölnek téged elemi erővel, Fifi, és ezért nincs kit felhívnod, hogy elpanaszold: megint leszart róka vagy. A nőt, aki lehajolt hozzád a Blahán, meg akartad ölni. A nőt, aki gondnokolt, kihasználod, megrontod és úgy hátat fordítasz neki majd, ahogy Kakás Rószának, amikor elfogyott az utolsó borsókonzervje.
Csak magadnak köszönheted, hogy egyedül fogsz megdögleni és egyedül leszel addig is, púpos. Mi csak rásegítünk, hiszen ez minden vágyad.
A vicc az egészben, hogy a korcs egy hasznos gazdatest, ha mást nem, a cigit kifizeti, Szandi viszont soha nem fog kelleni semmire a gyagyásnak, max hogy sikertelenül próbálkozzon féltékennyé tenni Tibit. Pusztán gonosz játék, amit csinál vele.
Ezért gyűlölnek téged elemi erővel, Fifi, és ezért nincs kit felhívnod, hogy elpanaszold: megint leszart róka vagy. A nőt, aki lehajolt hozzád a Blahán, meg akartad ölni. A nőt, aki gondnokolt, kihasználod, megrontod és úgy hátat fordítasz neki majd, ahogy Kakás Rószának, amikor elfogyott az utolsó borsókonzervje.
Csak magadnak köszönheted, hogy egyedül fogsz megdögleni és egyedül leszel addig is, púpos. Mi csak rásegítünk, hiszen ez minden vágyad.
D_Dezső
(
x29)
Sep 05, 2022 12:13:04
x29)
Aki púpsimogatóvá válik az azonnal a trollok céltáblájára kerül. Aztán persze a józan hangok szelektálnak mint pl. a Szandikás esetben.
De hidd el van itt is, a trash csoportban meg talán még több retardált aki nem tud súlyozni, csak annyit ért meg az egészből, hogy "a púpossal van ezé rossz".
-
Sep 05, 2022 12:13:22
Én is több emberről tudok, akik a pedofiliáját sem bocsátották meg. Kisgyerekes apukák, akiknek ökölbe szorult a kezük már attól hogy a pedofil galériákat reklámozta. Elég lesz sodinak egyszer egy rossz embernél kihúzni a gyufát. Elég lesz, ha egy troll kap egy végzetes diagnózist, az biztos hogy egy komolyabb sodiverés bele kell férjen, hogy az ember a mennybe jusson. Viszont Sapkás troll azt írta, hogy egy nagyobb megijesztésben benne lenne, ha nem áll le Szandikával :)
Sep 05, 2022 12:13:22
-
Sep 05, 2022 12:13:31
Endre, tudjuk a címed, ha nem állsz le szandikáról, akkor menni fog a Tanszéki Ducató, és nem feltétlen nem fog berángatni a rakodótérbe egy este 3 markos snecológus.Viszont Sapkás troll azt írta, hogy egy nagyobb megijesztésben benne lenne, ha nem áll le Szandikával :)
A többit képzeld oda, de utána garantálom már senkinek nem fogsz ártani.
Rendelek meszet, ásunk gödröt az építkezéshez.
Vegyél vissza!
Sep 05, 2022 12:13:31
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 12:14:14
x30)

Amúgy ezeket még adom is, de a harmadik-negyedik-ötödik féléves tárgyak nélkül mit érnek? :)
Nota bene: diploma nélkül semmit.
Klohek
(
x12)
Sep 05, 2022 12:14:41
x12)
Még ha csak az ásó lenne bekészítve.... :) Szandika nyugi, nem én vagyok a zsákos ember!

bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 12:15:05
x30)
Sep 05, 2022 12:17:05
Endre, hagyd békén Szandikát, kezdesz felbosszantani.
Sep 05, 2022 12:17:05
balek
(
x10)
Sep 05, 2022 12:17:15
x10)
Sep 05, 2022 12:17:15
Márknak. A mai napig átkozza a percet, amikor kieszelték, hogy a gyagyást rántják le katalizátor lopás helyett. Sep 05, 2022 12:17:15
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 12:17:22
x68)
dőrpapa rákos lett
balek
(
x10)
Sep 05, 2022 12:18:08
x10)
Még egy ilyen sittes, miskolci cigánynak is van szégyenérzete, csak a púpos korcsnak nincs.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 12:18:10
x68)
Villámot kitagadta a saját anyja!
balek
(
x10)
Sep 05, 2022 12:18:54
x10)
Sep 05, 2022 12:18:54
dőrpapa rákos lett
de már jobban van, hogy nem tartja a kapcsolatot a Szipollyal. Sep 05, 2022 12:18:54
Sittes Sanyi
Sep 05, 2022 12:18:58
dőrpapa rákos lett
Tajgit seggbekurták
Sep 05, 2022 12:18:58
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 12:20:14
x30)
Márknak. A mai napig átkozza a percet, amikor kieszelték, hogy a gyagyást rántják le katalizátor lopás helyett.

dőrpapa rákos lett
"de már elmúlt" :D
sodika
Sep 05, 2022 12:20:20
Nyitott kapukat döngettek.
Mint kiderült, Merci távol akar maradni a Szanditól. Tegnap is csak úgy beszéltek két szót, hogy a Szandi lelkesen kikapta a kezemből a telefont, amikor vonalban volt, hogy jaj, végre ő is tud vele pár szót váltani. Bármi közös mászkálás ötletére pedig csak azért nem mondott neki kapásból nemet a Merci, mert nem akart bunkó lenni.
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mint kiderült, Merci távol akar maradni a Szanditól. Tegnap is csak úgy beszéltek két szót, hogy a Szandi lelkesen kikapta a kezemből a telefont, amikor vonalban volt, hogy jaj, végre ő is tud vele pár szót váltani. Bármi közös mászkálás ötletére pedig csak azért nem mondott neki kapásból nemet a Merci, mert nem akart bunkó lenni.
Ennyi.
Sep 05, 2022 12:20:20
Trollok harca
(
x5)
Sep 05, 2022 12:20:37
x5)
Géza többször is meghalt miatta
Miskolci alvósejt
D_Dezső
(
x29)
Sep 05, 2022 12:20:46
x29)
Mindenki megsínyli aki a púpos mellé keveredik.
A részleteket szerintem te is tudod, csak most kötekedős kedvedben vagy :)
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 12:20:48
x68)
Hol a jegyzőkönyv?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 12:21:17
x30)
Ennyi.
Szállj le Szandiról. Ennyi
szörnyeteg
(
x3)
Sep 05, 2022 12:22:31
x3)
Ennyi.
Ennyi.
Azt akarod mondani hogy Tibort kell ütni ebben az esetben? Vagy mifan?
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 12:22:38
x68)
Tegnap is csak úgy beszéltek két szót, hogy a Szandi lelkesen kikapta a kezemből a telefont, amikor vonalban volt, hogy jaj, végre ő is tud vele pár szót váltani.
Tehát együtt voltál Szandival tegnap? Ekkora volt a baj? A zsákos ember meg ne tudja...
rBali
(
x24)
Sep 05, 2022 12:22:58
x24)
Ennyi.
Ennyi.
Ez is azt bizonyítja, hogy te erőlteted a dolgot.
xray
(
x21)
Sep 05, 2022 12:23:22
x21)
Ennyi.
te is kussoljál sürgősen róla, egyre többen akarják letépni a döglött szamárfaszodat! Mint kiderült, Merci távol akar maradni a Szanditól. Tegnap is csak úgy beszéltek két szót, hogy a Szandi lelkesen kikapta a kezemből a telefont, amikor vonalban volt, hogy jaj, végre ő is tud vele pár szót váltani. Bármi közös mászkálás ötletére pedig csak azért nem mondott neki kapásból nemet a Merci, mert nem akart bunkó lenni.
Ennyi.
trolléga
(
x30)
Sep 05, 2022 12:23:36
x30)
buzi vagyok hetyetye
Mit kerestél te Szandika közelében? Te mocskos férfibaszó? Eltiltott tőle a gondnoka és a trollok is!
Mitokondrium
(
x7)
Sep 05, 2022 12:23:38
x7)
Endre, te itt most megint magad hozod a kotelet az akasztasodhoz. Szandi egy olyan rendszernek a resze, aminek a celja, hogy a lelkileg megnyomoritott noket ne tudjak ismet kihasznalni az ilyen narcisztikus pszichopata fergek. Itt nem a trollokat fogod magadra huzni, hanem az osztrak allam erre szakosodott hivatalat. Akik bizony sokkal kemenyebben megbasznak teged, mint a trollok valaha is kepesek lennenek.
Hagyjad Szandikat! Ne akard tonkretenni az eletet! Te fogod megbanni. Egy kiutasitasocska vagy egy rovidebb bortonke haza fog teged vagni uzembiztosan. Es egyetlen hatosag sem banik tul kesztyus kezzel a serult noket bantalmazokkal.
Trollok harca
(
x5)
Sep 05, 2022 12:24:01
x5)
csak nem egy bizonyitás kényszeres próbamunkán stresszelsz?
Miskolci alvósejt
Klohek
(
x12)
Sep 05, 2022 12:24:48
x12)
Ennyi.
Ennyi.
Akkor minden a tervünk szerint halad! Mardos már Hiány Hedvig?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 05, 2022 12:25:20
x30)
Ez kéne, hogy legyen a default, ha valaki válaszol a pedofilnak :D
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 05, 2022 12:25:28
x5)
hetyetye hetyetye hetyetye
akkor itt is megkérdezem te pedofil geci. este HÁNY ÓRAKKOR? ha már messengeren baszol válaszolni.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 12:26:14
x68)
Hol a jegyzőkönyv?
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 12:28:52
x5)
Ennyi.
Ennyi.
Majd a bundespolizei fog döngetni
xray
(
x21)
Sep 05, 2022 12:30:35
x21)
gyagyás, azonnal tiltsd le szandikát, mert nagyon rábászol!
horgász
(
x10)
Sep 05, 2022 12:30:39
x10)
Ennyi.
Ennyi.
Púpom,
Tényleg szállj le róla, mert nem kapuk lesz döngetve hanem a vekni fejed. Hogy a trollok vagy az állami szerv által, de inkább a kettő kombinációja.
Keresd csak a kis melócsáid, baszasd ki magad megint, ha nem sikerül (amit csodálnék), várd meg szépen míg mi kibaszatunk, tranyókázzál, próbáld baszogatni a faszpinát, már ha meg tudod különböztetni a seggtől és feláll a szamárfasz, na meg persze ha engedi Tibor urad.
Aztán majd szépen elfogy a kis hitelkeretecskéd és mész vissza Púpszászra a hód kurva anyádhoz. Ha meg az is kibasz akkor indul a várva várt Blahás évad.
Ezt fogadd el. Ez ellen már nem tudsz mit tenni.
ps.: Amúgy az utolsó utáni videódtól számítva mennyit fost publikáltál? Na ugye. Ennyire vagy te szavahihető, ennyire vagy te ember.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 05, 2022 12:30:56
x23)
Tegnap is csak úgy beszéltek két szót, hogy a Szandi lelkesen kikapta a kezemből a telefont,
Megint tele a vekni? Hogy kapta ki Szandi a telefont a kezedből? De tud mit, inkább erre válaszolj.
HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS? HOL A JEGYZŐKÖNYV TE PEDOFIL KORCS?
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 05, 2022 12:32:58
x23)
De tud mit = De tudod mit...
xray
(
x21)
Sep 05, 2022 12:34:00
x21)
az eltiltás ellenére még randizgatsz is vele? tudják már a gondnokai??
Klohek
(
x12)
Sep 05, 2022 12:34:02
x12)
Már egyből rohantál Szandikához, mert nem szopott le az urad?
max5enutálnak
(
x47)
Sep 05, 2022 12:39:12
x47)
A fejed lesz döngetve, te elmebeteg torzszülött, nem a nyitott kapu.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
hotyfolt
Sep 05, 2022 12:42:45
Rövid összefoglaló a hétvégéről
trashvod.com/w/fWF1LNfhbbtCRef52nX4eQ
újabb ravatalos flokk a gaymerszékből
igencsak sírásra áll a picsaszáj
nahát áttekintés a hátvégéről
hétvégi lazításnak szánta a tranyókergetős programot
megbolondult volna a bécsi recskaodúban egyedül
varratszedés előtti egyeztetés volt a tranyóval
Fifike részére biztonságos-e hogy magához veszi a tranyót
akar-e a trollokkal szövetkezni?
megnyugtató válaszokat kapott a kérdésekre
jó hangulatban telt a hétvége állítása szerint
de csak a Kozma lájfszig
minden Kozma és Jutka hibája: elárulták hogy Győrben van a párocska
ez szétrombolt mindent
megbeszélték: belájfoznak
a live szétrombolta a jó hangulatot :DD
utána kiértékelték az eseményeket, tanulság: az Oszis/trollos szituációkat minél előbb le kell zárni
fifike még élvezte is, hogy történik valami az életében
azt hazudja szórakoztató volt számára a felkérdezés
*refluxocska*
Merci inkább feszengett, félt hogy balhé lesz belőle
nem akart rendőrséget
Fifi most már tényleg megértette. legközelebb nem fog kakaskodni, hogy ő jöjjön ki győztesként *pr*
inkább "józanul kihátrál" következő alkalommal :D
Szandika loop: vele is egyeztetett
Mégsem tiltották el a gondnokai snecitől, sőt még közösen lájfozhatnak is
bécsi botanikus kert van tervben
akár még Mercivel hármasban is
"jópofák, meg kedvesek a gondnokai"
*mély csend, nagy sóhajok*
ami Oszit illeti: sok dologban igaza van, lehet hogy az 50 euróban is igaza van
még akár a tolvajtranyózás témájában is
ezt megbeszélték Tibivel, még talán valami megoldást is találtak arra, hogy mit csináljon fifi ha egyedül marad - verje ki magának? :DD
a tranyóloop és a sértegetése most már tényleg megszűnik - pont mint a videózás meg a fórumozás *pr*
5:01 sziasztok, kellemes hetet
trashvod.com/w/fWF1LNfhbbtCRef52nX4eQ
újabb ravatalos flokk a gaymerszékből
igencsak sírásra áll a picsaszáj
nahát áttekintés a hátvégéről
hétvégi lazításnak szánta a tranyókergetős programot
megbolondult volna a bécsi recskaodúban egyedül
varratszedés előtti egyeztetés volt a tranyóval
Fifike részére biztonságos-e hogy magához veszi a tranyót
akar-e a trollokkal szövetkezni?
megnyugtató válaszokat kapott a kérdésekre
jó hangulatban telt a hétvége állítása szerint
de csak a Kozma lájfszig
minden Kozma és Jutka hibája: elárulták hogy Győrben van a párocska
ez szétrombolt mindent
megbeszélték: belájfoznak
a live szétrombolta a jó hangulatot :DD
utána kiértékelték az eseményeket, tanulság: az Oszis/trollos szituációkat minél előbb le kell zárni
fifike még élvezte is, hogy történik valami az életében
azt hazudja szórakoztató volt számára a felkérdezés
*refluxocska*
Merci inkább feszengett, félt hogy balhé lesz belőle
nem akart rendőrséget
Fifi most már tényleg megértette. legközelebb nem fog kakaskodni, hogy ő jöjjön ki győztesként *pr*
inkább "józanul kihátrál" következő alkalommal :D
bécsi botanikus kert van tervben
akár még Mercivel hármasban is
"jópofák, meg kedvesek a gondnokai"
*mély csend, nagy sóhajok*
ami Oszit illeti: sok dologban igaza van, lehet hogy az 50 euróban is igaza van
még akár a tolvajtranyózás témájában is
ezt megbeszélték Tibivel, még talán valami megoldást is találtak arra, hogy mit csináljon fifi ha egyedül marad - verje ki magának? :DD
a tranyóloop és a sértegetése most már tényleg megszűnik - pont mint a videózás meg a fórumozás *pr*
5:01 sziasztok, kellemes hetet
Sep 05, 2022 12:42:45
verebvagy
Sep 05, 2022 12:43:23
Szálj le a Szandiról vagy a tanszék felveszi állományába Villámot és hirdetni fogja az igét a thaliastrasséba !
imgur.com/a/psHvgqe
imgur.com/a/psHvgqe
Sep 05, 2022 12:43:23
Kötőjel
(
x12)
Sep 05, 2022 12:43:52
x12)
a seggedet fogják döngetni a sitten, a sodi, ahogy a dolgok haladnak. látod, annyit nem bírsz felfogni, hogy ELTAKARODJ SZANDI KÖZELÉBŐL, annak ellenére, hogy a trollok már százszor megmondták, hogy HAGYD BÉKÉN, TE BUZI!
de még a gondnok is eltiltott tőle. de nem, a sodi nem, soha soha nem. ő mindig pontosan az ellenkezőjét teszi, amire kérik, mert egy nárcisztikus szardarab sodi a sodi. de sebaj, előbb-utóbb börtönbe kerülsz és remélhetőleg te leszel a körlet köcsöge.
javaslom, hogy kérj néhány tippet tajgiköcsögtől, te jövőbeli köcsög.
vérdíj target nr. 1
de még a gondnok is eltiltott tőle. de nem, a sodi nem, soha soha nem. ő mindig pontosan az ellenkezőjét teszi, amire kérik, mert egy nárcisztikus szardarab sodi a sodi. de sebaj, előbb-utóbb börtönbe kerülsz és remélhetőleg te leszel a körlet köcsöge.
javaslom, hogy kérj néhány tippet tajgiköcsögtől, te jövőbeli köcsög.
képbeillesztő trollsz
Sep 05, 2022 12:43:59
Sep 05, 2022 12:43:59
MegintKezded
(
x6)
Sep 05, 2022 12:46:22
x6)
Az "Achtung"
Hahó
(
x135)
Sep 05, 2022 12:47:44
x135)
Az "Achtung"
MegintKezded
(
x6)
Sep 05, 2022 12:49:27
x6)
Mi értjük, de a lakók könnyebben vállatvonnak. :D
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 12:49:52
x5)
Tök mindegy neked minden falra hànyt borsó.
Kellemes karàcsonyt Endre
Kellemes karàcsonyt Endre
Nemfatyle
(
x7)
Sep 05, 2022 12:53:04
x7)
Minél többet mondogatjátok a pedofilnak, hogy hagyja békén Szandit, annál többet fog vele hergelni. A gondnokok elérhetősége mi is volt?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Maffiózó
(
x1)
Sep 05, 2022 12:55:49
x1)
A bécsi botanikus kert tudja már, hogy egy internetes szatír akar náluk amatör löttyedtherezacsifétis dokumentumfilmet forgatni?
trolléga
(
x30)
Sep 05, 2022 12:56:02
x30)
Már megint hazudtál, sneci? * ásít *
horgász
(
x10)
Sep 05, 2022 13:01:27
x10)
Minél többet mondogatjátok a pedofilnak, hogy hagyja békén Szandit, annál többet fog vele hergelni.
...És akkor nem lesz Blahás évad, mert ugye börtönflokk nem létezik, meg a föld alól se lehet lájvozni ugye.
Én is azt támogatom, hogy lépni kell.
Inkább legyen Szandikának pár ideges napja emiatt, mint elbassza az összes további hátralévőt.
Majd idővel elfelejti.
verebvagy
Sep 05, 2022 13:04:33
Vajon 10g ketamin elég lenne Villámnak és a bandájának hogy hirtelen felindulásból rámenjenek a jómódú/zsidó származású Endrére?
Sep 05, 2022 13:04:33
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 05, 2022 13:05:50
x23)
Na gyagyás, takarodj a fórumról. Hadd dolgozzanak a troll bácsik és nénik ezekkel.
pastebin.com/BFQcBD4e
s2-melocsa.pupszasz.com/
Max akkor gyere ha erre válaszolsz.
pastebin.com/BFQcBD4e
s2-melocsa.pupszasz.com/
Max akkor gyere ha erre válaszolsz.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 05, 2022 13:09:32
x12)
Össze vissza hazudozik gyagyás de már teljesen nyíltan.Lófaszt volt ott Szandika és lófaszt beszélt tranyóval.Ha éppen eléri tranyót a korcs valamelyik nullkilóméteres simkártyával akkor is csak szmájli a válasz.Amíg nem a feláras vahúr szervezőirodán keresztül indul a randi és a trollok nem bólintanak rá addig leszart róka a korcs.De természetesen tranyóval összeköltöznek lol és dél-amerikai béranya is lesz meg kredenc.
Még mindig azt hiszi gyagyás hogy egy született pinásra féltékeny lesz tranyó.Nem esett le gyagyásnak miért pont gayzától tiltja el tranyó.Egyedül férfiakra féltékeny a faszpinás mert tudja hogy gyagyás csőbúza.Csak egy jó nagy kankós fasz ami kiábrándíthatja gyagyást a faszpinából.
Még mindig azt hiszi gyagyás hogy egy született pinásra féltékeny lesz tranyó.Nem esett le gyagyásnak miért pont gayzától tiltja el tranyó.Egyedül férfiakra féltékeny a faszpinás mert tudja hogy gyagyás csőbúza.Csak egy jó nagy kankós fasz ami kiábrándíthatja gyagyást a faszpinából.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 13:10:56
x5)
...És akkor nem lesz Blahás évad, .
Ekkora faszerdöhöz kell egy hét nekem is ugye legàl menniség itt is van aprópénzért,de ennél kicsit nagy on Alin donést küldünk a haverokkal.
Nem kell nagy dologra gondolni de egy 20 gram zöld ausztriàban màr nem az ejnyebejnye.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 13:11:54
x68)
Nem esett le gyagyásnak miért pont gayzától tiltja el tranyó.Egyedül férfiakra féltékeny a faszpinás mert tudja hogy gyagyás csőbúza.Csak egy jó nagy kankós fasz ami kiábrándíthatja gyagyást a faszpinából.
Jogosan tiltja el, hiszen ha eljön a kis kuckó 2.0-ból a tranyó, akkor asodi 5 nanoszekundum alatt már Géjza faszát szopkodja.
-
Sep 05, 2022 13:13:13
Ennyi.
Azt eddig is tudtuk, hogy Merci átlátja a szituációt és helyesen fog dönteni, nem is róla beszéltünk, ne próbálj terelni.Mint kiderült, Merci távol akar maradni a Szanditól. Tegnap is csak úgy beszéltek két szót, hogy a Szandi lelkesen kikapta a kezemből a telefont, amikor vonalban volt, hogy jaj, végre ő is tud vele pár szót váltani. Bármi közös mászkálás ötletére pedig csak azért nem mondott neki kapásból nemet a Merci, mert nem akart bunkó lenni.
Ennyi.
Mivel TE találkozgatsz vele és TE nem veszed figyelembe az érzéseit, ezért TE hagyd békén.
Mondd meg neki, hogy buzi vagy és nem érdekel egyáltalán, egy férfi ezt tenné, és nem használgatná mint egy tárgyat.
HAGYD BÉKÉN.
TILTSD LE.
Sep 05, 2022 13:13:13
verebvagy
Sep 05, 2022 13:13:47
Ha esetleg lenne valami a Szandikával (nem lesz mert buzi vagy)
Huzz Gumit mert ami belőletek kijönne jelentené az emberiség végét
ja meg ne ijedj meg ha szerelmes és benyálkásodik egy kicsit és nem pállot zacsi ize lesz
Huzz Gumit mert ami belőletek kijönne jelentené az emberiség végét
ja meg ne ijedj meg ha szerelmes és benyálkásodik egy kicsit és nem pállot zacsi ize lesz
Sep 05, 2022 13:13:47
-
Sep 05, 2022 13:15:22
Dupla vákuumzárás, belső és külső zacsi közé tegyetek aktív szenet.Nem kell nagy dologra gondolni de egy 20 gram zöld ausztriàban màr nem az ejnyebejnye.
Kesztyűt használjatok, gépírással címezzetek.
Nabej
Sep 05, 2022 13:15:22
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 05, 2022 13:16:58
x2)
Technikai kérdés:
Most, h végre a gyagyás is elvesztette a szüzességét (még ha nem is teljesen hetero módón), akkor a sodi féle retardverzumban Kisboros maradt az utolsó szűz?
Hetyetye
Most, h végre a gyagyás is elvesztette a szüzességét (még ha nem is teljesen hetero módón), akkor a sodi féle retardverzumban Kisboros maradt az utolsó szűz?
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 05, 2022 13:19:12
x39)
Hétfői beszámoló?
Minek gyagyás?
Mindenki látta mi volt, hogy volt.
Kamerába sem mersz nézni. Hazudsz. Sírásra áll a picsaszád végig.
Remegsz mint a nyárfalevél.
Ez a "beszámoló", csak a saját megnyugtatásodra készült, hogy be tudd magadnak hazudni, hogy nem voltál totális csőd megint.
De!
Totális csőd vagy. Emberként, videósként, férfiként. Bárhonnan nézed.
Megint te basztad el a hétvégét.
Győr egy nagyváros.
Senki nem talált volna meg, ha te nem akarod.
Próbáltál megint feltételeket szabni a tranyónak úgy, hogy közben könyörögtél neki, hogy menjen vissza.
Semmi nem rémlik, az elmúlt 2 hétből?
Nézd vissza trashvodon.
Fel sem fogod, hogyha intézel egy rendőrségi igazoltatást, azzal a tranyót egy hónapra börtönbe juttatod?
Le se szarom, tőlem ott rohadjon meg ahol most van.
De Ő a nagy szejejmed, te félkegyelmű.
Arany láncok meg elfbárok helyett, kifizethetted volna a bírságait. Ezek árának töredékéből te ostoba barom.
De te inkább szövögetnéd a kis terveid..., hogy így nem lesz más választása, mint Ausztria.
Buta vagy, egy rosszindulatú kis számító féreg. De úgyis mindig beszopódsz.
Jó volt a hangulat, pia után még jobb? :D Hát persze, csak senki nem hiszi el :D
Te hazudj csak magadnak.
Remélem a tranyó vissza megy hozzád, legombolja még a maradék hiteled, egy hét alatt.
Lesz annyi esze, hogy a lehúzott pénzből kiváltsa a büntetéseit, aztán ő él, mint hal a vízben, te pedig bele őrülsz amagányba.
Ha mégegyszer Szandi közelébe mersz menni, veszélyezteted, azt nagyon meg fogod bánni.
Nem lesz videózás, nem lesz rendőrség... csak te fogsz ott állni egyedül és a következmények.
Remélem a tranyónak is van annyi esze, hogy nem sodikázza már magát hosszú ideig. Úgysem lesz már értelme. Így is szenvedni fog miattad, de legalább csak egy rövid ideig.
Na valóság tagadás, csá.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Minek gyagyás?
Mindenki látta mi volt, hogy volt.
Kamerába sem mersz nézni. Hazudsz. Sírásra áll a picsaszád végig.
Remegsz mint a nyárfalevél.
Ez a "beszámoló", csak a saját megnyugtatásodra készült, hogy be tudd magadnak hazudni, hogy nem voltál totális csőd megint.
De!
Totális csőd vagy. Emberként, videósként, férfiként. Bárhonnan nézed.
Megint te basztad el a hétvégét.
Győr egy nagyváros.
Senki nem talált volna meg, ha te nem akarod.
Próbáltál megint feltételeket szabni a tranyónak úgy, hogy közben könyörögtél neki, hogy menjen vissza.
Semmi nem rémlik, az elmúlt 2 hétből?
Nézd vissza trashvodon.
Fel sem fogod, hogyha intézel egy rendőrségi igazoltatást, azzal a tranyót egy hónapra börtönbe juttatod?
Le se szarom, tőlem ott rohadjon meg ahol most van.
De Ő a nagy szejejmed, te félkegyelmű.
Arany láncok meg elfbárok helyett, kifizethetted volna a bírságait. Ezek árának töredékéből te ostoba barom.
De te inkább szövögetnéd a kis terveid..., hogy így nem lesz más választása, mint Ausztria.
Buta vagy, egy rosszindulatú kis számító féreg. De úgyis mindig beszopódsz.
Jó volt a hangulat, pia után még jobb? :D Hát persze, csak senki nem hiszi el :D
Te hazudj csak magadnak.
Remélem a tranyó vissza megy hozzád, legombolja még a maradék hiteled, egy hét alatt.
Lesz annyi esze, hogy a lehúzott pénzből kiváltsa a büntetéseit, aztán ő él, mint hal a vízben, te pedig bele őrülsz amagányba.
Ha mégegyszer Szandi közelébe mersz menni, veszélyezteted, azt nagyon meg fogod bánni.
Nem lesz videózás, nem lesz rendőrség... csak te fogsz ott állni egyedül és a következmények.
Remélem a tranyónak is van annyi esze, hogy nem sodikázza már magát hosszú ideig. Úgysem lesz már értelme. Így is szenvedni fog miattad, de legalább csak egy rövid ideig.
Na valóság tagadás, csá.
Ásó27
(
x68)
Sep 05, 2022 13:20:33
x68)
Szóval a flokkolgatás és a liveozgatás hoz mindig bajt a fejedre, ezért te továbbra is flokkolgatsz és liveozgatsz. Logikus.
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Sep 05, 2022 13:22:45
Azt eddig is tudtuk, hogy Merci átlátja a szituációt és helyesen fog dönteni
Ha az a Merci álláspontja, hogy a Szandikát alapvetően békén kell hagyni, akkor úgy lesz. Nem tervezek szándékosan semmit, ami a Mercit idegesítheti. Épp elég kihívás, hogy néha szándékomon kívül is idegessé válik.
Sep 05, 2022 13:22:45
tyodika
Sep 05, 2022 13:23:45
Szóval a flokkolgatás és a liveozgatás hoz mindig bajt a fejedre, ezért te továbbra is flokkolgatsz és liveozgatsz. Logikus.
Mostmár tényleg befejeztem a videózást. Nem vagyok videós többé, én meghaltam. Könyörgök ne bántsátok a szegény, elesett, ártatlan tyodikát!
Sep 05, 2022 13:23:45
Dörpepúp
(
x7)
Sep 05, 2022 13:23:46
x7)
Te púpos!
Az miért van, hogy szombaton is mondta neked a szisza, hogy ne engem videózzál, egy óra múlva meg Oszi vígan lájvozhatta?
Nem lehet, hogy utál téged mint a szart?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Az miért van, hogy szombaton is mondta neked a szisza, hogy ne engem videózzál, egy óra múlva meg Oszi vígan lájvozhatta?
Nem lehet, hogy utál téged mint a szart?
rBali
(
x24)
Sep 05, 2022 13:23:57
x24)
Csicska kutya vagy. Egy igazi lehúzott balek papucs.
Nemfatyle
(
x7)
Sep 05, 2022 13:24:14
x7)
Mit számít, hogy mit gondol, amikor örökre végeztél vele?:)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 05, 2022 13:24:30
x10)
Egy aberált állat aSodi.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 05, 2022 13:24:48
x5)
Ja és Golda cimére is megy egy ugyanilyen envelope.
Nyugi Endre miért remegsz
A te neved lesz azon a csomagon is.
Anyáddal nem basznék ki
Nyugi Endre miért remegsz
A te neved lesz azon a csomagon is.
Anyáddal nem basznék ki
trolléga
(
x30)
Sep 05, 2022 13:25:02
x30)
buzi vagyok hetyetye
Merci megmondta: hogy nőt nem enged 3. félnek. Menjél szépen vicces színű úriembert keríteni a "párodnak", ne itt rontsd a levegőt!
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Sep 05, 2022 13:25:23
x2)
Azért hívott a mickolci buziszerelmed is autista kutyának.... EL VAGY TŐLE TILTVA GECI!!!!! Nem opció számodra, h kontaktálj vele, vagy ha mégis, akkor olyat basz rád az osztrák állambácsi, h a púpod is kiegyenesedik.
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gayza:
"Sodi nekem elmondta, hogy ő vette a karláncot is"
img.sodika.dk/imgur.com/9lEPmpM.png
nyelftanilag nem hazudott, nem 1000 eurós láncot vett neki, csak 900-asat