Nagy hacker aSODI!
Álmodjatok Rémeket!
Olyan nőies kis pocikája van a sziszának.
Ezt ne jó ezt ne
tegnap este még én is tudtam pluszt és mínuszt adni, erre ma az is eltűnt.
KURVArangy
A biblia szerint is utálatos vagy sodi, Isten szemében is utálatos vagy, minden tetted utálatosság.
kimondhatjuk tehát, a mózesi úton tovább haladva: halál sodira!!
vérdíj target nr. 1
Ez érdekes, mivel 500 zsidóponttól van upvote és downvote, neked pedig messze nincs annyi pontod még.
Sodi, csináld meg a kurva fórumodat, hogy hugyozzalak szájon!
éjfél magasságában jártam fent, engem is meglepett hogy zöld ikonok jöttek elő, és tudtam is őket használni. fura volt, mert valóban nem vagyok olyan régóta az oldalon...
KURVArangy
kaptál egy ízelítőt: ha valódi indexzsidó vagy, akkor visszakapod a gombokat.
vérdíj target nr. 1
többen írták: 2 tranyóbaszás közt a fórumot fixálta a pikkdata szenyor programozóisten
olyan sodisan működik a fórum, na. nem kell fennakadni rajt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Es a bebaszott gyagyas komolyan azt hitte, fizikai erofolenyben van a palcika karjaival es majd jol bebassza tibit a sarokba :D
Meg is lett az eredmenye.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Nekem is mutatta, viszont érdemben nem tudtam rakni semmire, mert mindenre az volt a felugró szöveg, hogy erre már szavaztam.
Néha Endre belepiszkál a fórumba, de olyankor segít neki innen valaki és megoldja a problémát, ami Endrének magától nem menne.
Endre, baszod ne piszkáld a fórumot mert hátba rúglak hogy Tibor sem ismer rád!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
púpszászon a lábtollas a fő sportág (és ez nem vicc)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
2023-ban meg nyílik a Kiss Endre Balfasz mauzóleum.
Kitömetjük, elfektetjük, mint a ravatalflokkjaiban, aztán teszünk vele szembe egy live kamerát, hogy örökké tartson a stream.
És mindenki ingyen mehet be és köpheti, hugyozhatja, szarhatja le kedve szerint.
Hát nem volna csodlatos?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ezt is a T-rex sráctól tudtam meg, és nem a született vloggertől
Lakatos Leventénél volt egy fogyatékkal élő srác, ott hallottam - bár lehet, hogy egyről beszéltünk :o)))))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
-Interjúztató: Kiss úr azt a sörösdobozt eltudná tenni legalább amíg tart az interjú.
-Sodi: jajj bocsánat csak a megszokás tudja, hö-hö hö-hö hö hö hö
Nahát ez az, ami soha nem fordulna így elő!
Inkább:
- Ddeedededede neneneneneneeeeee, az kell!!!! Arra szükségem van.
Még a rendőrrel szemben sem volt semmiféle csuldikunk, amikor mondta neki, hogy tegyel el, egyből idegbe jött a pedofil alkesz.
www.youtube.com/watch?v=RVoTT43zzY8
ő? nekem a tiktok bedobta, de azt nem tudtam hogy púpszászi
amúgy így van, nagy nemzeti sport arrafelé :D
www.youtube.com/watch?v=-QsqjGbsb_I
az edzőbá micsoda mikulás
de Endrének inkább ezt a fideót ajánlanám:
www.youtube.com/watch?v=SSzhUulvl50
na fütyi jódozás, csá.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hat gecci! :DDDD
0:09töl ahogy smárolnak tisztán látni a Tibi ádámcsutkáját!
Na behányás, csá!
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
"értem amit írsz, de 40 évesen az ember már nem foglalkozik identitás kérdésekkel"
akkor képzeld el, hogy sneci baszás közben tibi férfimellét csókolgatja és férfiseggét simogatja.
sneci egy kibaszott buzi. piszony.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mennyivel kevesebb ősz hajszála volt ekkor még...
Ti küldtétek ide a tolvajtranyót, miattatok kellett megbasznom! Szerintem ez érthető.
Jajj mikbe faty! Ez csak átmeneti. Héten lesz fasza melócsám, elsejével a cicám is munkába áll, faszaság lesz. Kiirtok minden stresszkeltő tényezőt az életemből, a fodrász lenyírja a hajam és ami frissen kinő az majd újra barna lesz.
szerintem amekkora telep lehet rajt, ki is virágzott :o)))
A tranyó a faxpinában termeszti!
Álmodjatok Rémeket!
A napi összefoglalók a legjobb találmány a szeletelt kenyér óta, nem kell a fél életemet a gyagyással töltenem, hogy képben legyek vele, most éppen miért gyűlölöm.
hoty... hotyhotyhoty...
Az a vicces, hogy a világ egyik legjobb, leggazdagabb focistája, aki előtt betű szerint a földbolygó összes nője térden állna, szintén egy tranyóba mártogatja a farkát. Oké, nem egy ilyen hínárhajú kőművesbe, de akkor is.
Hallod, gyagyás? Most mondtam neked egy remek védekezést, hogy miért egy faszpinás férfi után kajtatsz. Erre bátran hivatkozhatsz.
Értelek, akkor van esélyünk a csokifaszra, mikor játszik a Rapid a PSG-nel?
kár volt, ez loop majd megy a csikirolling mellé XDDD
bárcsak egy négerrel hasonlítaná össze magát, aki úgy került a fehér ember földjére, hogy kimentek afrikába teherautóval, megrázták a fát, és aki beleesett, azt elhozták.
Az afrikai Párizsban történt mindez?
Endre egy pedofil!
Szerintem csak olyat hallottunk. Aki erer a szintre merészkedik, annak már olyanmindegy.
Megdugni??? Szerintem azok a trollok is teljesen készen vannak akik egy autóba ülnek Tibivel :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mondjuk az afrikai Párizs már sokhelyütt tényleg helytálló :D
ugyan már, kapott egy papírt arról, hogy párizsban született, úgy mint a tranyó arról, hogy nő. snecinek is van papírja arról, hogy ember.
láttam a puskásban a tranyóbaszó négert focizni, mintha a szavannán szaladgált volna.
broni, neked mi a véleményed a tranyóbaszó négerekről? lesz égetés mostanában???
Ràadàsul tibcédesz tiszta maugli a 160 centijével
contains language which some may find offensive
Te SoDI mondtam már, hogy én abban se látnék kivetnivalót, ha faszos travival basznátok egymást seggbe kölcsönösen (ha szép travi, a snecológia tudományának oltárán áldozva még azt is magamra vállalom, hogy befizetek az onlyfansotokra, ahol láthatom a videót) de ezt elképzelni hogy ilyen hetek óta mosdatlan segg- és geciszagú pállott véres-szaros trutymós undormányokba vagy, ez kész hányinger, legalább ne részleteznéd már, mert felfordul a gyomrom tőle.
Volt már olyannak is nagyon rövid epizódszerepe a sodiverzumban :) Sodinak volt is róla véleménye, ha nem emlékeznél:
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endre, a 15 évvel ezelőtti éned mit szólna a mostani műsorhoz?
Milyennek képzeled el az életed két hónap múlva?
És öt év múlva?
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
És öt év múlva?
Höhöhö, öt év múlva már nem is fogok élni, szóval rábasztál, höhöhö.
"bárki"
Mennyire nincs tisztában a valósággal...
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A 15 évvel ezelőtti énje is alkoholista volt. Leülne a mostani gyagyás mellé, sörszt és dónertot kérne. MEnne a hetyetye arról, hogy Tibi nem férfi. Aztán süsüzés és faxpiért epekedés.
Álmodjatok Rémeket!
Ne reménykedj.
96 évesen egyedül fogsz süsüzni
a faszpinából kapros tejföl csurog HAHÓ

Egy màsik univerzumban
contains language which some may find offensive
Remélem is! De amilyen beteg állat vagy még az is lesz. Gondolom már megfordult a fejedbe milyen donate jönne belőle. Majd októbertől?! Te beteg aberrált állat.
Endre délelőtt meetingen volt ahol megbeszélték a következő hónapok feladatait. Bemutatták az új kollégáknak, megtörtént az első közös kv+cigi szünet. Ebéd közben megbeszélték, hogy este egy ismerkedős sörözést rendeznek az új fiú tiszteletére. Endre jelezte, hogy a barátnőjével Tiborral fog érkezni. Megkérte hogy legyenek vele türelmesek mert nem beszél túl jól németül és új még a városban.
Tibor egy nehéz napon van túl. Ez volt az első napja a melócsában, ami egy olasz étterem. 11-kor nyit, így a délelőtt az alapanyagok és a felszerelés előkészítésével telt, valamint Tibor leszopta Ginót a tulaj 18 éves fiát és közösült 2 arab munkatársával is. Hazafelé felajánlotta a buszsofőrnek hogy leszopja, de az idegesen letessékelte a járműről.
Endre, mennyire vert el Merci? Hivjuk a rendorseget, hogy kimentsenek a teged igaz, oszinte, langolo szerelemmel szereto Puncica karmai kozul?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Szerintem már rég csinálják, csak valami annyira elvetemült gusztustalan oldalra, hogy nincs az az erős gyomrú, sokat látott professzor vagy kutató, aki ismerné.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Gyagyast letiltotta a facebook a facebookrol, minden mas helyrol pedig tibi tiltotta le.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
hogy szenved a gyagyás buzi :D

így van, zéró tolerancia jár snecinek és tibornak, főleg azért, mert nyilvánosan nyomják a buzipropagandát, és népszerűsítik a nemváltó műtétet (orvosi műremeknek hazudva egy gennyedző faszpinát), a buzi életformát.
korhatáros figyelmeztetés nélkül nyíltan beszélnek a szexuális abberációikról, ki kenek élvezett a szájába, a seggébe, hány arab fasz járt tiborban.
erről szerintem most már értesíteni kell a kurucinfót, a vadhajtásokat, a mi hazánkat.
Laikusként kérdem. Ha tényleg gyagyás vagy valamelyik retard haverja próbálkozik ilyenkor, egyáltalán megvan hozzá a tudása vajon, mert én nem nézem ki belőle, de ha igy van akkor nem lehet valahogy visszakövetni és akár az eszközébe bejutni? Gondolom ehhez az is kéne talán hogy aki ért hozzá az pont elcsípje mikor próbálkoznak.
Csak azért jutott eszembe most ez mert Vadász Gyulánál láttam a hetekbe olyant, hogy nem csak a tiktokját de a készülékét is feltörték a trolljai és úgy trollkodták.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
A tranyo,meg a 4sajtot termeszti hozzá. :-DD
igen, gayza.
Az elsőt ki lehet lőni, gyagyás semmit nem ért az informatikához. Gyakorlatilag egy win-t nem tud telepíteni.
A másodikra, Endrének nem igazán vannak barátai haverjai, Gayza, Vahúr ezek inkább irl trollok.
Egészen eszméletlen, hogy létezik olyan emberszabású élőlény, aki még a törölköző használatához is ostoba
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Olvass bele a kommentekbe is, már megjelent ott Ratyító védeni a mundért! ;)
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
És még most sem tudja leírni azt a szót, hogy transzvesztita, hiába írják le előtte helyesen. A proletárság két csámpás lábon járó, szótári illusztrációja ez a balfasz.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Meg vagy éjjeli módos troll!!
A szokásos nyelftanilag nem hazudott… 1 betű váltással máris rendben van.
Érdekes, hogy még helyesírás-ellenőrzője sincs.
Ingatkanügyek
Szerző:
D_Dezső
(
x29)
Sep 07, 2022 11:03:46
Válasz
(19)
x29)
Válasz
(19)
Gyagyás neked mikor lesz ilyen karod meg hátad mint a "cicádnak"? Nem érzed úgy, hogy te vagy a köcsög ebben a kapcsolatban?:)
verebvagy
Sep 07, 2022 11:04:29
Sodi mit cigánykodsz a profilommal?
Tegnap sötétkék lettem már be is irtam a cvmbe, ma meg arra kell feljönnöm hogy még a felhasználómból is kijelentkeztetsz? Ééérdekes
Tegnap sötétkék lettem már be is irtam a cvmbe, ma meg arra kell feljönnöm hogy még a felhasználómból is kijelentkeztetsz? Ééérdekes
Sep 07, 2022 11:04:29
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 07, 2022 11:05:14
x4)
Sodi, ízlett a tegnapi moslék, amit az urad főzött?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 07, 2022 11:11:11
x10)
Nagy hacker aSODI!
Tyodika
Sep 07, 2022 11:17:16
Gyagyás neked mikor lesz ilyen karod meg hátad mint a "cicádnak"? Nem érzed úgy, hogy te vagy a köcsög ebben a kapcsolatban?:)
Sep 07, 2022 11:17:16
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2022 11:27:23
x136)
sneci, segítek neked, hogy tudjad, miért férfi mell a cica melle. nem lett női mell attól, hogy tettek bele szilikont. férfi mell maradt.
Tibi màja
Sep 07, 2022 11:28:31
Ezt ne jó ezt ne
Sep 07, 2022 11:28:31
balek
(
x10)
Sep 07, 2022 11:30:09
x10)
[img src=https://i.imgur.com/eYpIVXL] Álljunk meg ennél a képnél egy pillanatra.
Még a legnagyibb buzik sem hálnak úgy férfival mint egy nővel szokás, csak orálisan vagy análisan.
Ezzel szemben a tranyóbaszó aberrált Endre az, aki műtött pinapótlék lyukba gyömöszölgeti a puha slagot, ez a bibliai idézet konkrétan a sodira vonatkozik.
A biblia szerint is utálatos vagy sodi, Isten szemében is utálatos vagy, minden tetted utálatosság.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Még a legnagyibb buzik sem hálnak úgy férfival mint egy nővel szokás, csak orálisan vagy análisan.
Ezzel szemben a tranyóbaszó aberrált Endre az, aki műtött pinapótlék lyukba gyömöszölgeti a puha slagot, ez a bibliai idézet konkrétan a sodira vonatkozik.
balek
(
x10)
Sep 07, 2022 11:31:06
x10)
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
mikedp
(
x9)
Sep 07, 2022 11:32:17
x9)
Kötőjel
(
x12)
Sep 07, 2022 11:35:22
x12)
kimondhatjuk tehát, a mózesi úton tovább haladva: halál sodira!!
-
Sep 07, 2022 11:36:52
Ez érdekes, mivel 500 zsidóponttól van upvote és downvote, neked pedig messze nincs annyi pontod még.
Sep 07, 2022 11:36:52
mikedp
(
x9)
Sep 07, 2022 11:40:01
x9)
éjfél magasságában jártam fent, engem is meglepett hogy zöld ikonok jöttek elő, és tudtam is őket használni. fura volt, mert valóban nem vagyok olyan régóta az oldalon...
Kötőjel
(
x12)
Sep 07, 2022 11:43:17
x12)
kaptál egy ízelítőt: ha valódi indexzsidó vagy, akkor visszakapod a gombokat.
trolléga
(
x30)
Sep 07, 2022 11:44:02
x30)
többen írták: 2 tranyóbaszás közt a fórumot fixálta a pikkdata szenyor programozóisten
olyan sodisan működik a fórum, na. nem kell fennakadni rajt.
Húsvéti nyuszi
Sep 07, 2022 11:48:25
Mostanában kevés tojásolás volt, pedig a buzikat Endre szerint is fontos megtojásolni. A közszereplő buzikat még inkább.
Sep 07, 2022 11:48:25
villám
Sep 07, 2022 11:50:16
ma megindulunk a tesoimal becsben. ma midmeghaltok kutyak tik akik buzit csinaltatok belolem. sodi szolj a nonek kinezo ferfinak hogy ma kiutom az agyat a fulei kozul hajon meg a lelked te kutya ha nem igy lessz!!!!!!
Sep 07, 2022 11:50:16
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 07, 2022 11:50:32
x11)
Es a bebaszott gyagyas komolyan azt hitte, fizikai erofolenyben van a palcika karjaival es majd jol bebassza tibit a sarokba :D
Meg is lett az eredmenye.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Sep 07, 2022 11:52:24
x5)
Elképzelem ahogy a gyagyás jelenleg is állásinterjúkra járkál. Kb ilyen lehet:
-Interjúztató: -Jónapot Kiss úr
-Sodi: ?
-Interjúztató: Kiss úr miért nem köszön ?
-Sodi: Jajj miért is kéne hát a Sodi sose köszön
-Interjúztató: Kiss úr azt a sörösdobozt eltudná tenni legalább amíg tart az interjú.
-Interjúztató: gyakran iszik és sokat Kiss úr ?
-Sodi: jajj már ugyan már csak 10-15 sörikét napközben, meg egy párat amikor éjszakánként megébredek.
-Interjúztató: milyen tapasztalata van jelenleg a programozás terén és milyen programozói állásai voltak idáig?
-Sodi: hát általában már a próbaidő alatt elbocsátanak, de a trollok miatt
-Interjúztató: szóval a trollok miatt, rendben ezt felirtuk. És miért szeretné ezt az állást miért jelentkezett hozzánk ?
-Sodi: hát mert a hitelek a tartozásaim nagyon elszálltak,már közel 30millió forinttal tartozok a bankoknak.
-Interjúztató: 30millió az nem sok egy kicsit Kiss úr ?
-Sodi: jajj már hagyjuk már ezt,hogy mi sok és mi nem sok, kezelem az a lényeg.
-Interjúztató: és hol él jelenleg ?
-Sodi: Itt élek Bécsben egy kis másfél szobás és egy konyhás albérletben kucorgok -Interjúztató: esetleg család feleség van-e ?
-Sodi: Jelenleg a hajléktalan alkoholista átoperált faszimmal élek,de neki most pont nemi betegsége lett. De nem kell megijedni nem tőlem kapta el.
-Interjúztató: hát ez megnyugtató, de akkor hogy szedte össze ?
-Sodi: nemrég a drágám hazautazott Magyarországra ott szétvágta a lábát,kórházba került,aztán találkozott egy Dáriusz nevű hajléktalannal akivel gumi nélkül szexeltek.
-Interjúztató: érdekes ezt is feljegyzetelem. Hát az nem jó, remélem maga nem kapta el, erről jut eszembe orvosi papírjai rendben vannak ?
-Sodi: jajj már mit kell úgy aggodalmaskodni hát már jóddal kenegetem magamnak és már nem is annyira piros.
-Interjúztató: Köszönjük majd értesítjük.
-Interjúztató: -Jónapot Kiss úr
-Sodi: ?
-Interjúztató: Kiss úr miért nem köszön ?
-Sodi: Jajj miért is kéne hát a Sodi sose köszön
-Interjúztató: gyakran iszik és sokat Kiss úr ?
-Sodi: jajj már ugyan már csak 10-15 sörikét napközben, meg egy párat amikor éjszakánként megébredek.
-Interjúztató: milyen tapasztalata van jelenleg a programozás terén és milyen programozói állásai voltak idáig?
-Sodi: hát általában már a próbaidő alatt elbocsátanak, de a trollok miatt
-Interjúztató: szóval a trollok miatt, rendben ezt felirtuk. És miért szeretné ezt az állást miért jelentkezett hozzánk ?
-Sodi: hát mert a hitelek a tartozásaim nagyon elszálltak,már közel 30millió forinttal tartozok a bankoknak.
-Interjúztató: 30millió az nem sok egy kicsit Kiss úr ?
-Sodi: jajj már hagyjuk már ezt,hogy mi sok és mi nem sok, kezelem az a lényeg.
-Interjúztató: és hol él jelenleg ?
-Sodi: Itt élek Bécsben egy kis másfél szobás és egy konyhás albérletben kucorgok -Interjúztató: esetleg család feleség van-e ?
-Sodi: Jelenleg a hajléktalan alkoholista átoperált faszimmal élek,de neki most pont nemi betegsége lett. De nem kell megijedni nem tőlem kapta el.
-Interjúztató: hát ez megnyugtató, de akkor hogy szedte össze ?
-Sodi: nemrég a drágám hazautazott Magyarországra ott szétvágta a lábát,kórházba került,aztán találkozott egy Dáriusz nevű hajléktalannal akivel gumi nélkül szexeltek.
-Interjúztató: érdekes ezt is feljegyzetelem. Hát az nem jó, remélem maga nem kapta el, erről jut eszembe orvosi papírjai rendben vannak ?
-Sodi: jajj már mit kell úgy aggodalmaskodni hát már jóddal kenegetem magamnak és már nem is annyira piros.
-Interjúztató: Köszönjük majd értesítjük.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 07, 2022 11:56:07
x2)
Nekem is mutatta, viszont érdemben nem tudtam rakni semmire, mert mindenre az volt a felugró szöveg, hogy erre már szavaztam.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 07, 2022 11:59:29
x3)
Néha Endre belepiszkál a fórumba, de olyankor segít neki innen valaki és megoldja a problémát, ami Endrének magától nem menne.
Endre, baszod ne piszkáld a fórumot mert hátba rúglak hogy Tibor sem ismer rád!
Linzi ágyi poloska
Sep 07, 2022 12:00:02
1882-ben nyílt meg a Púpszász-Bp vasútvonal
Néha megéri Kossuth rádiót hallgatni
ROOOOOOOOOOOOOOOSZ RATYIIIK
Sep 07, 2022 12:00:02
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2022 12:06:52
x24)
horgász
(
x10)
Sep 07, 2022 12:08:30
x10)
2023-ban meg nyílik a Kiss Endre Balfasz mauzóleum.
Kitömetjük, elfektetjük, mint a ravatalflokkjaiban, aztán teszünk vele szembe egy live kamerát, hogy örökké tartson a stream.
És mindenki ingyen mehet be és köpheti, hugyozhatja, szarhatja le kedve szerint.
Hát nem volna csodlatos?
verebvagy
Sep 07, 2022 12:10:09
Sep 07, 2022 12:10:09
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2022 12:12:33
x24)
Lakatos Leventénél volt egy fogyatékkal élő srác, ott hallottam - bár lehet, hogy egyről beszéltünk :o)))))
nemet mondtak
(
x4)
Sep 07, 2022 12:19:01
x4)
Nahát ez az, ami soha nem fordulna így elő!
Inkább:
- Ddeedededede neneneneneneeeeee, az kell!!!! Arra szükségem van.
Még a rendőrrel szemben sem volt semmiféle csuldikunk, amikor mondta neki, hogy tegyel el, egyből idegbe jött a pedofil alkesz.
Elnökúr
Sep 07, 2022 12:21:44
Elvileg, ma nagy időjárás változás lesz Bécsben. Heves "villámlás" várható. Bár nekem úgy tűnik, hogy a villámlás csak hetyetye volt. (De hátha)
Borz Endre
Sep 07, 2022 12:21:44
trolléga
(
x30)
Sep 07, 2022 12:26:17
x30)
www.youtube.com/watch?v=RVoTT43zzY8
ő? nekem a tiktok bedobta, de azt nem tudtam hogy púpszászi
amúgy így van, nagy nemzeti sport arrafelé :D
www.youtube.com/watch?v=-QsqjGbsb_I
az edzőbá micsoda mikulás
de Endrének inkább ezt a fideót ajánlanám:
www.youtube.com/watch?v=SSzhUulvl50
na fütyi jódozás, csá.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 07, 2022 12:27:44
x23)
Na amig STNII vagy STNV van, addig egy kis régebi 2020-as videó a gyagyástol. Az egész műsor majdnem sírva röhögős, de a 5-17 perc közöti rész biztos az.
trashvod.com/w/iph6tcScxTVrS7SzhrVSjd
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
fedélzetiBalta
Sep 07, 2022 12:29:56
Mótvá'?
youtu.be/OCfxCSM3fN4
youtu.be/OCfxCSM3fN4
Na behányás, csá!
Sep 07, 2022 12:29:56
trolléga
(
x30)
Sep 07, 2022 12:30:55
x30)
Na behányás, csá!
Na behányás, csá!
"értem amit írsz, de 40 évesen az ember már nem foglalkozik identitás kérdésekkel"
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2022 12:36:32
x136)
Na behányás, csá!
Na behányás, csá!
akkor képzeld el, hogy sneci baszás közben tibi férfimellét csókolgatja és férfiseggét simogatja.
sneci egy kibaszott buzi. piszony.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 07, 2022 12:38:29
x19)
Sittes Sanyi és az egész körlet üzeni, hogy tajginak is női agya van.
De legfőképpen a seggluka környéke az ami női.
De legfőképpen a seggluka környéke az ami női.
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2022 12:40:08
x24)
na mifan sodi, tán pozitív lett a HIV teszt? gondolom, erről is trollok tehetnek....
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 07, 2022 12:45:11
x2)
Fifike egy urológus látott már? Esetleg tesztet nem csináltatsz a patikussal? Biztos ért hozzá, hisz a vércukrodra is azt mondta hogy normális.
banshee
(
x24)
Sep 07, 2022 12:45:14
x24)
Na amig STNII vagy STNV van, addig egy kis régebi 2020-as videó a gyagyástol. Az egész műsor majdnem sírva röhögős, de a 5-17 perc közöti rész biztos az.
tyodika
Sep 07, 2022 12:45:39
na mifan sodi, tán pozitív lett a HIV teszt? gondolom, erről is trollok tehetnek....
Ti küldtétek ide a tolvajtranyót, miattatok kellett megbasznom! Szerintem ez érthető.
Sep 07, 2022 12:45:39
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 07, 2022 12:46:19
x4)
Sodika, pöttyös már a szamárfasz?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
tyodika
Sep 07, 2022 12:48:36
Jajj mikbe faty! Ez csak átmeneti. Héten lesz fasza melócsám, elsejével a cicám is munkába áll, faszaság lesz. Kiirtok minden stresszkeltő tényezőt az életemből, a fodrász lenyírja a hajam és ami frissen kinő az majd újra barna lesz.
Sep 07, 2022 12:48:36
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2022 12:48:51
x24)
Sodika, pöttyös már a szamárfasz?
szerintem amekkora telep lehet rajt, ki is virágzott :o)))
MaxPayne
(
x24)
Sep 07, 2022 12:53:31
x24)
Meselj Endre!
A pizzahoz a gombat mar a tranyo termeszti a faszodon?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 07, 2022 12:53:57
x2)
Most olvasom vissza az elmúlt napok eseményeit (üdvözletem és jókivánságaimat küldöm a Levéltáros trollégának, áldás a munkája). Fifike, hát mit sikerült megint művelni? Mi ez a hányinger keltő szexuális információáradat? Kurvára nem érdekel senkit milyen beteg formában éled ki az aberrációidat.
A szisza csak azért ment vissza hozzád mert van pénzed, lakásod és hidegek az éjszakák. Ez van, szerintem ez érthető!
Másrészt látszik az aberrált gondolkodásod hogy egy hüvelygombás vagy a jóisten tudja milyen fertőzött átműtetett tevepatába dugdosod a pitonszt. Javaslok egy urológust és egy HÍV-teszt elvégzését. Ha pozitív, beszámolj róla! Tuti shiker lesz!
U.i: Egyre elborultabb vagy fifike, ez tetszik, közel már a blaha vagy valamelyik idegszanatórium.
A szisza csak azért ment vissza hozzád mert van pénzed, lakásod és hidegek az éjszakák. Ez van, szerintem ez érthető!
Másrészt látszik az aberrált gondolkodásod hogy egy hüvelygombás vagy a jóisten tudja milyen fertőzött átműtetett tevepatába dugdosod a pitonszt. Javaslok egy urológust és egy HÍV-teszt elvégzését. Ha pozitív, beszámolj róla! Tuti shiker lesz!
U.i: Egyre elborultabb vagy fifike, ez tetszik, közel már a blaha vagy valamelyik idegszanatórium.
Baxi
(
x2)
Sep 07, 2022 12:54:06
x2)
Endre, a fórum baszogatása nem gyógyítja a nemibetegséget, csak mondom.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 07, 2022 12:58:53
x10)
Meselj Endre!
A tranyó a faxpinában termeszti!
Zegernye
(
x2)
Sep 07, 2022 13:01:45
x2)
(üdvözletem és jókivánságaimat küldöm a Levéltáros trollégának, áldás a munkája)
A napi összefoglalók a legjobb találmány a szeletelt kenyér óta, nem kell a fél életemet a gyagyással töltenem, hogy képben legyek vele, most éppen miért gyűlölöm.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 07, 2022 13:15:37
x6)
Sodi, ne hallgass a rosszindulatú trollokra, semmiség az, ahogy te is mondtad! Légy boldog, élvezd az életet, csináljátok azt és úgy ahogy szeretnétek! Orvoshoz sem kell menni, hiszen mi baja lehet a sziszának? Tudod, hogy szeret, ha valami baja lenne elmondaná!
Ingatkanügyek
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 07, 2022 13:23:30
x16)
Sneci minden nap felröhögök azon, hogy az első párkapcsolatod egy átműtött férfi.
Azt hittem, hogy legalább egy csúnyácska, kövér nőt képes vagy összeszedni. De nem.
Neked csak egy herélt férfit shikerült. Férfi szájat csókolsz minden nap, te buzi!:)))
Azt hittem, hogy legalább egy csúnyácska, kövér nőt képes vagy összeszedni. De nem.
Neked csak egy herélt férfit shikerült. Férfi szájat csókolsz minden nap, te buzi!:)))
Az a vicces, hogy a világ egyik legjobb, leggazdagabb focistája, aki előtt betű szerint a földbolygó összes nője térden állna, szintén egy tranyóba mártogatja a farkát. Oké, nem egy ilyen hínárhajú kőművesbe, de akkor is.
Hallod, gyagyás? Most mondtam neked egy remek védekezést, hogy miért egy faszpinás férfi után kajtatsz. Erre bátran hivatkozhatsz.
Tyodika
Sep 07, 2022 13:37:31
Értelek, akkor van esélyünk a csokifaszra, mikor játszik a Rapid a PSG-nel?
Sep 07, 2022 13:37:31
halászlé
(
x24)
Sep 07, 2022 13:37:47
x24)
kár volt, ez loop majd megy a csikirolling mellé XDDD
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2022 13:40:54
x136)
bárcsak egy négerrel hasonlítaná össze magát, aki úgy került a fehér ember földjére, hogy kimentek afrikába teherautóval, megrázták a fát, és aki beleesett, azt elhozták.
buniBanki
(
x2)
Sep 07, 2022 13:42:34
x2)
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2022 13:45:39
x30)
hallottatok mar olyan orultrol aki vedekezes nelkul dug meg egy hajlektalan, drogos prostitualtat?
Szerintem csak olyat hallottunk. Aki erer a szintre merészkedik, annak már olyanmindegy.
Megdugni??? Szerintem azok a trollok is teljesen készen vannak akik egy autóba ülnek Tibivel :D
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 07, 2022 13:47:38
x16)
Mondjuk az afrikai Párizs már sokhelyütt tényleg helytálló :D
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2022 13:47:56
x136)
ugyan már, kapott egy papírt arról, hogy párizsban született, úgy mint a tranyó arról, hogy nő. snecinek is van papírja arról, hogy ember.
láttam a puskásban a tranyóbaszó négert focizni, mintha a szavannán szaladgált volna.
broni, neked mi a véleményed a tranyóbaszó négerekről? lesz égetés mostanában???
verebvagy
Sep 07, 2022 13:50:06
Oszi meddig adott határidőt a kifizetésik mielőtt töröltetné a videókat?
Sep 07, 2022 13:50:06
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 07, 2022 13:52:05
x5)
?
?
Ràadàsul tibcédesz tiszta maugli a 160 centijével
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2022 13:52:15
x30)
Te SoDI mondtam már, hogy én abban se látnék kivetnivalót, ha faszos travival basznátok egymást seggbe kölcsönösen (ha szép travi, a snecológia tudományának oltárán áldozva még azt is magamra vállalom, hogy befizetek az onlyfansotokra, ahol láthatom a videót) de ezt elképzelni hogy ilyen hetek óta mosdatlan segg- és geciszagú pállott véres-szaros trutymós undormányokba vagy, ez kész hányinger, legalább ne részleteznéd már, mert felfordul a gyomrom tőle.
Volt már olyannak is nagyon rövid epizódszerepe a sodiverzumban :) Sodinak volt is róla véleménye, ha nem emlékeznél:
Kanos Aggastyán
Sep 07, 2022 13:52:50
Nem keféltünk élő egyenes adásban, és nem is fogunk.
És öt év múlva?
Sep 07, 2022 13:52:50
Tyodika
Sep 07, 2022 13:56:04
És öt év múlva?
Sep 07, 2022 13:56:04
Trollul Madár
(
x15)
Sep 07, 2022 13:58:28
x15)
"bárki"
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 07, 2022 13:59:34
x10)
És öt év múlva?
És öt év múlva?
A 15 évvel ezelőtti énje is alkoholista volt. Leülne a mostani gyagyás mellé, sörszt és dónertot kérne. MEnne a hetyetye arról, hogy Tibi nem férfi. Aztán süsüzés és faxpiért epekedés.
A teknös àlma
Sep 07, 2022 14:00:29
Ne reménykedj.
96 évesen egyedül fogsz süsüzni
Sep 07, 2022 14:00:29
Mitokondrium
(
x7)
Sep 07, 2022 14:01:41
x7)
Amugy mi ez a nagy csond ma? Ilyenkor mar reg lajvolnak, vagy a pupfalat porgetik. Mi tortent, Endre?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
gobesug
(
x30)
Sep 07, 2022 14:02:38
x30)
Meselj Endre!
a faszpinából kapros tejföl csurog HAHÓ
Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2022 14:02:48
x68)
Mikor jön a Villámtól való bocsánatkérős flokk? Hol van a hajfestős live? Hol van a közös "miért szedtem le a szerelmes flokkot" live? HOL VAN A JEGYZŐKÖNYV?
Mifaaaaaaaaaaaan
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2022 14:05:58
x30)
"bárki"

Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2022 14:09:18
x68)
Az is lehet, hogy ma reggel már együtt keltek, mivel mentek dolgozni
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Sep 07, 2022 14:10:25
x5)
Az is lehet, hogy ma reggel már együtt keltek, mivel mentek dolgozni
Egy màsik univerzumban
verebvagy
Sep 07, 2022 14:11:34
Dáriusznak az elmult 10 évbe nemvolt annyi bevétele mint amennyit ráköltöttél te az elmult 1 évbe de most biztos megfogod magadnak ! Beléd fog szeretni!
Attól mert neked a napjaid -100/150 euróba vannak legalább a cicát hagyhatnád pénzt keresni !
Érthető hogy nem várod meg míg kigyógyuljon a cica a Dáriusz álltal belébaszott kórságokból hisz nagyon maximum 15nap és kifizetés :)
Attól mert neked a napjaid -100/150 euróba vannak legalább a cicát hagyhatnád pénzt keresni !
Érthető hogy nem várod meg míg kigyógyuljon a cica a Dáriusz álltal belébaszott kórságokból hisz nagyon maximum 15nap és kifizetés :)
Sep 07, 2022 14:11:34
Kötőjel
(
x12)
Sep 07, 2022 14:13:06
x12)
azért nincs flokk, mert tibor iszonyatosan elverte az asszonyát mert már megint a magánéletéről loopolt a fütyikamerába a masztikobold.
nem confirmed, de éltet a remény, hogy ez történt.
vérdíj target nr. 1
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 07, 2022 14:13:07
x2)
Nem keféltünk élő egyenes adásban, és nem is fogunk.
Remélem is! De amilyen beteg állat vagy még az is lesz. Gondolom már megfordult a fejedbe milyen donate jönne belőle. Majd októbertől?! Te beteg aberrált állat.
szörnyeteg
(
x3)
Sep 07, 2022 14:13:59
x3)
Amugy mi ez a nagy csond ma? Ilyenkor mar reg lajvolnak, vagy a pupfalat porgetik. Mi tortent, Endre?
Endre délelőtt meetingen volt ahol megbeszélték a következő hónapok feladatait. Bemutatták az új kollégáknak, megtörtént az első közös kv+cigi szünet. Ebéd közben megbeszélték, hogy este egy ismerkedős sörözést rendeznek az új fiú tiszteletére. Endre jelezte, hogy a barátnőjével Tiborral fog érkezni. Megkérte hogy legyenek vele türelmesek mert nem beszél túl jól németül és új még a városban.
Tibor egy nehéz napon van túl. Ez volt az első napja a melócsában, ami egy olasz étterem. 11-kor nyit, így a délelőtt az alapanyagok és a felszerelés előkészítésével telt, valamint Tibor leszopta Ginót a tulaj 18 éves fiát és közösült 2 arab munkatársával is. Hazafelé felajánlotta a buszsofőrnek hogy leszopja, de az idegesen letessékelte a járműről.
Mitokondrium
(
x7)
Sep 07, 2022 14:16:31
x7)
azért nincs flokk, mert tibor iszonyatosan elverte az asszonyát mert már megint a magánéletéről loopolt a fütyikamerába a masztikobold.
Endre, mennyire vert el Merci? Hivjuk a rendorseget, hogy kimentsenek a teged igaz, oszinte, langolo szerelemmel szereto Puncica karmai kozul?
SyntaxError
(
x24)
Sep 07, 2022 14:29:42
x24)
Szerintem már rég csinálják, csak valami annyira elvetemült gusztustalan oldalra, hogy nincs az az erős gyomrú, sokat látott professzor vagy kutató, aki ismerné.
xray
(
x21)
Sep 07, 2022 14:33:53
x21)
most, hogy láthatjuk egy buzipár mindennapjait kellőképpen megutáltuk őket. eszem ágában sincs elfogadni és megérteni őket. guillotine való nekik, nem megértés.
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 07, 2022 14:38:26
x11)
Gyagyast letiltotta a facebook a facebookrol, minden mas helyrol pedig tibi tiltotta le.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 07, 2022 14:39:25
x6)
Sodi, milyen az új melócsá? Gondolom szeptember elsején kezdtél, tehát most már van egy kialakult véleményed, mesélj!
Ingatkanügyek
xray
(
x21)
Sep 07, 2022 14:41:25
x21)
Sep 07, 2022 14:41:25
Sodi, milyen az új melócsá? Gondolom szeptember elsején kezdtél, tehát most már van egy kialakult véleményed, mesélj!
dokumentáció olvasással telnek a napjai. Sep 07, 2022 14:41:25
gobesug
(
x30)
Sep 07, 2022 14:42:29
x30)

Hahó
(
x136)
Sep 07, 2022 14:42:50
x136)
most, hogy láthatjuk egy buzipár mindennapjait kellőképpen megutáltuk őket. eszem ágában sincs elfogadni és megérteni őket. guillotine való nekik, nem megértés.
így van, zéró tolerancia jár snecinek és tibornak, főleg azért, mert nyilvánosan nyomják a buzipropagandát, és népszerűsítik a nemváltó műtétet (orvosi műremeknek hazudva egy gennyedző faszpinát), a buzi életformát.
korhatáros figyelmeztetés nélkül nyíltan beszélnek a szexuális abberációikról, ki kenek élvezett a szájába, a seggébe, hány arab fasz járt tiborban.
erről szerintem most már értesíteni kell a kurucinfót, a vadhajtásokat, a mi hazánkat.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 07, 2022 14:46:05
x23)
Endre, a fórum baszogatása nem gyógyítja a nemibetegséget, csak mondom.
Laikusként kérdem. Ha tényleg gyagyás vagy valamelyik retard haverja próbálkozik ilyenkor, egyáltalán megvan hozzá a tudása vajon, mert én nem nézem ki belőle, de ha igy van akkor nem lehet valahogy visszakövetni és akár az eszközébe bejutni? Gondolom ehhez az is kéne talán hogy aki ért hozzá az pont elcsípje mikor próbálkoznak.
Csak azért jutott eszembe most ez mert Vadász Gyulánál láttam a hetekbe olyant, hogy nem csak a tiktokját de a készülékét is feltörték a trolljai és úgy trollkodták.
broni
(
x45)
Sep 07, 2022 14:46:10
x45)
meghalt valaki???????????????????????
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 07, 2022 14:46:23
x8)
Meselj Endre!
A tranyo,meg a 4sajtot termeszti hozzá. :-DD
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2022 14:47:16
x136)
igen, gayza.
xray
(
x21)
Sep 07, 2022 14:48:07
x21)
Sep 07, 2022 14:48:07
gyagyás meg élő halott. Sep 07, 2022 14:48:07
szörnyeteg
(
x3)
Sep 07, 2022 14:51:27
x3)
.. gyagyás vagy valamelyik retard haverja próbálkozik..
Az elsőt ki lehet lőni, gyagyás semmit nem ért az informatikához. Gyakorlatilag egy win-t nem tud telepíteni.
A másodikra, Endrének nem igazán vannak barátai haverjai, Gayza, Vahúr ezek inkább irl trollok.
Pitonverő
(
x2)
Sep 07, 2022 14:56:05
x2)
Alacsonyabbrendű Tyodi a buzi Tyodi.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 07, 2022 14:57:21
x15)
Endre!
Mit a kedvenc hírportálod?
Annyira nem szokták reklámozni, de az ún. „transziparnak” vannak kézzel fogható árnyoldalai (vagy inkább szörnyűségei) is, azontúl, hogy normális ember élből elutasítja az ideológia oltárán felhúzott testcsonkításokat. ...
kuruc.info/r/66/248478/
Igazat adsz most is neki?
Annyira nem szokták reklámozni, de az ún. „transziparnak” vannak kézzel fogható árnyoldalai (vagy inkább szörnyűségei) is, azontúl, hogy normális ember élből elutasítja az ideológia oltárán felhúzott testcsonkításokat. ...
kuruc.info/r/66/248478/
verebvagy
Sep 07, 2022 15:00:37
Szerintem ha átműtettnéd magad simán hazatérhetnél annál nagyobb ütúkártyád úgyse lenne soha. Amugyis lassan rendet kéne tegyél mindent.
Nyertél a lóttón?
Nyertél a lóttón?
Sep 07, 2022 15:00:37
max5enutálnak
(
x47)
Sep 07, 2022 15:00:57
x47)
Egészen eszméletlen, hogy létezik olyan emberszabású élőlény, aki még a törölköző használatához is ostoba
Pitonverő
(
x2)
Sep 07, 2022 15:01:11
x2)
Endre!
kuruc.info/r/66/248478/
kuruc.info/r/66/248478/
max5enutálnak
(
x47)
Sep 07, 2022 15:04:58
x47)
És még most sem tudja leírni azt a szót, hogy transzvesztita, hiába írják le előtte helyesen. A proletárság két csámpás lábon járó, szótári illusztrációja ez a balfasz.
Pitonverő
(
x2)
Sep 07, 2022 15:09:41
x2)
Trollul Madár
(
x15)
Sep 07, 2022 15:09:56
x15)
Tajgi
Sep 07, 2022 15:11:26
Meg vagy éjjeli módos troll!!
Sep 07, 2022 15:11:26
Érdeklődő
(
x6)
Sep 07, 2022 15:15:27
x6)
Endre, ha már egy hajléktalan nemibeteg transzvesztitát kúrogatsz, tanuld meg leírni a szót: TRANSZVESZTITA.
Nem transzfesztita, nem transzexcica, TRANSZVESZTITA.
Te retek buzi.
Te retek buzi.
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 07, 2022 15:17:51
x6)
Endre, ha már egy hajléktalan nemibeteg transzvesztitát kúrogatsz, tanuld meg leírni a szót: TRANSZVESZTITA.
Te retek buzi.
Te retek buzi.
A szokásos nyelftanilag nem hazudott… 1 betű váltással máris rendben van.
seymour schwartz
(
x6)
Sep 07, 2022 15:18:59
x6)
Te retek buzi.
Te retek buzi.
Érdekes, hogy még helyesírás-ellenőrzője sincs.
Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2022 15:19:00
x68)
Fájdalmasan buta vagy Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.