Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ezt amúgy sose értettem miért kell a másik nevét magadra varrni; mint valami jelölt marha.
Gondolod hétvégén futna is vissza egyből recskáshoz? Kizártnak tartom. Találni fog valami kifogást, ilyen-olyan ügyintézés, valamelyik rokon megint meghal. *ásít*
Jövő hétnél előbb nem fog visszamenni fifikéhez, de helyében megvárnám amíg melócsát talál.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
:)
"Mondom az uramnak:
- Tibi..."
zöldövezeti lakás, budai úrifiú, szerintem ez érthető
mar hideg van, nem akar csovezni az utcan. es a youtube penz is messze van meg, nem hiszem hogy 1-2 napnal tovabb tavolabb lesz az beszelo ATM-tol
anschluss
Lehet felkeresi a Rolandot, hogy meg tudna-e adni SittesSanyi elerhetoseget mert viszket a segge es szeretne egy jo nagy faszt.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Nagyokat hahotázott ezen a bejátszáson anno, de azért csak bevonzotta magának, hogy verje az ura. Ez igen recskás!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
NSZKSZ!
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Egy_b%C3%A9csi_bev%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s
Az is úgy fog megtörténni, mint a púponhugyozás. A tranyó csettint a szolgalelkűség csicskának, hogy “gyere fifike, hamizzad csak a szarom” és már megy is.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Agymosó trollok hahó! Rá kell beszélni a tranyót hogy minél nagyobb (hitelkártyacsá miatt lehetőleg 0ft ráfordításos) hülyeségekre rávegye Endrét. Pl haj borotválás, kár hogy most volt festés, ilyen Molnár Eff-es lila haj is remekül mutatott volna fifin. Más egyéb?
Bár így is elég jól csicskáztatja magától is a fatászpikát.
Ez sajnos az utolsó szóig igaz. Én már évek óta nem tudom elképzelni, hová lehet még mélyebbre süllyedni, és mindig lehet...
Komolyan broni linkjei egész felüdítőek voltak ahhoz képest, ami most meg.
Endre! Kívánom, hogy kínhalállal halj meg!
Persze, kétség sem fér hozzá, kíváló kettősügynök. De azért rákapcsolhatna, nem úgy tűnik hogy érkezik a Blaha évad, ezek a fránya osztrákok megmentik gyagya seggét továbbra is.
Szájbaszarás lesz.
Eddig úgyis magának csinálta.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
szokásos kamukéró. nyilván őt keményen meg kell baszni, egy alkalommal 5* is elélvez.
szerintem meg amióta szétnyesetelték semmit sem érez ott lent
Nem feltétlenül nem mosómedve akart az lenni. :D
legyen meg képben is

a sokszorosan is nem fiteós sodi fideózni készül * ásít * ráadásul még csak nem is film elemzés lesz
Ezen a film elemzésen egyébként nagyon nevetek, fifi hogy gondoltad h te bármilyen filmről is véleményt nyilvánítasz? Egy átlagos 120 perces film végére olyan fos részegre innád magad h semmire nem emlékeznél. Mit akarsz te elemezni?
A kaffka tibibe élvezett arab gecit azt elemezgesd
azt hazudta a tibi, hogy ezzel jön:

itt lehet követni az öbb-s vasakat: zugradar.oebb.at/bin/help.exe/en?tpl=livefahrplan
Te hány órát liveoznál, hogy ne kelljen magadba gyömöszölni a félig halott pitonszt? Na ugye.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nszksz
Csak a tegnapi egy óra miatt gondoltam
A prosztatája megvan még...
Ilyenek ezek a nagy kemény gangsták.
Kapnak egy pofont, egyből hívják a yardot.
Nem nem nem ezt neee, ezt most tényleg ne.
Vissza kell jönnie. Ha másnál el tud lenni hónapokig, akkor nálam is. Amit másnak szabad azt nekem is. Terdik, kék pólós lovag, Dáriusz, Turbó Titán József mindenkihez beköltözött.
Ugyanaz lenne, mint VKÁ családjában.
Neki van egy bátyja aki normális lett és kiszakadt a családból, hogy teljes életet élhessen.
Ha fifinek lett volna egy normális testvére akkor valószínűleg nem mentek volna szét a szülei mert azt az egy normális gyereket legalább normálisan kéne nevelni és fifit be tudták volna rakni a pincébe elfekvőre, valahogy megtűrték volna.
De nekik csak fifi volt aki mindenki életére tört, mindenki utálta mint a büdös szart és menekült előle minden tagja a családjának. Életeket tett tönkre ez a torz szörnyeteg.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Csak azt lehet biztosra tudni, hogy kivel nem fog baszni, a recskással :D
Azért ez izgalmas, nem? Szerintem már most utána kéne indulnod, Endre!
Mission faliled.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Anális orgazmust tud esetleg elérni a prosztata izgatásával. Bár azt, hogy ehhez miért kellett befordíttatni a faszt, senki sem tudja. Lehetett volna mezei buzi is.
vérdíj target nr. 1
Megmondtam este, hogy ideesz a fene, rohadék. Takarodj. Tudjuk, hogy fajtalankodtál az este....
Magány Márton máris bekopogtatott?
irodalmi szófordulatokkal beszél
Téged ki hívott ide?
le vagy tiltva, kurva anyád
Szerintem már senkivel. ;)
Mikor lesz ravatalflokk amiben Mejcica után sírsz?
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Milyen fali led te fogyatékos?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Életében nem volt orgazmusa veled, valószínűleg azért ma szerez egyet ;)
Mifaaaaaaaaaaaan
Na, kirohadt a faszpina?
* ásít *
Tényleg kikurtak az albiból??? Vagy a kozma megint kamuzott?
Sokan vagyunk, de még mindig üresen!
Nem.
Be telefonálós live lesz. A Mercit azzal nem idegesítem, de egyedül szívesen nyomom.
ugyanezt tudnád magyarul is? Csak mert angolul sincs semmi ertelme
Autokorrekt.
Telibe is hugyozott az Urad?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Az :DDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nincs tibi egyből kell a társaságunk?? Depi Dezső nem hallgat meg?
A nagypofáskodásodnak tudjuk mi a vége... Fasza kis hét lesz.
Egyedül fognak kikúrni az albiból, aztán futhatsz Tibi után.
Megolted, te incel? Hivjunk rendort? Tudod ilyenkor a feltaro jellegu beismero vallomas evekkel roviditi a bortonbuntetest.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Sok sikert. Szükséged lesz rá. Aztán a repi cuccokat jól rejtsd el a lakásban. ;)
Két alapozósör bedöntve már a picsaszájba, hogy elmúljon a reggeli remegésecske, két kiló alapozó felrakva a veknire, indulhat az interjú, a legjobbakat kívánjuk Endre (pr).
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Bedől az a hitelkártyavár nyugi :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Vagyis meg mindig nincs munkad. Ebbol hazamenekules lesz, Pup!
Nahát Endre! Csak nem megint igaza lett a kollégának? BALEK
Tedd ki a jegyzőkönyvet te lehugyozott magányos róka!
húgyszagúan, izzadtan zsíros, őszülő hajjal? :DD
Náczi Úr be fog telefonálni aztán lesznek olyan témák ami miatt másnap ideges lesz a Mejszisza. Ebben pisztos lehetsz.
Hogyan készülsz? Töltöd a ketyerüt, he?
irodalmi szófordulatokkal beszél

Igaz, előre hibázott párat addig, amíg a Nap vörös óriás lesz.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
előtte a ketyerűt ne felejtsd!
puszi-puszi
Abban már gyakorlott vagy gyagyás.
Álmodjatok Rémeket!
Meg.
Hívjál.
* ásít *
A 12:19-kor Keletibe érkező vonaton ül egyébként.
Na csá.
En meg arra, hogy lassan utaljak a jutalmamat, miutan ot eve vagyok ennel a cegnel. Nem vagyunk egyformak.
Kérem a trollokat ne ugorjanak be a pedofilnak, ne live-ozzanak, hogy tovább stalkolhassa a sziszát Budapesten :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hogy leakel.:DDD mérges vagy, Sneci?
Megint mindent kipofázol. A te "lelkeden" fog múlni, ha lesz valami baja a sziszádnak.
Álmodjatok Rémeket!
Rumci
(
x2)
Sep 15, 2022 07:10:04
x2)
Ja mai nap délután 1 óra fele kozma (zoknimosó) kifog menni a Keleti pályaudvar elé, és ugatni fog hogy..."NA ITT VAGYOK KUTTTTYA". Láttuk már párszor ezt a színjátékot.
Endre neked meg a zsidó kurva anyádat!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Endre neked meg a zsidó kurva anyádat!
halászlé
(
x24)
Sep 15, 2022 07:15:26
x24)
property of
Sep 15, 2022 07:28:02
Ezt amúgy sose értettem miért kell a másik nevét magadra varrni; mint valami jelölt marha.
Sep 15, 2022 07:28:02
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 15, 2022 07:31:11
x2)
Na Fifike milyen volt hogy a szisza lehugyozta a hátad? Tudod a munkahelyeken is az a szokás, hogy az új kolléga letérdel, a többiek meg arconvizelik. Bár igaz hogy ez csak ilyen belső-afrikai országokban szokás.
Endre, te meg a szisza nemcsak az életbe, de a kultúrált Európa egyik országába sem vagytok valók, mert ilyen őskori-afrikai szokásokat folytattok.
Fizetem a jegyetek, repüljetek el Schwechátról Kongóba vagy Kenyába, ott csinálhatjátok. Lesnének is a kis csokifiúk, hogy a nagy fehér istenek miket csinálnak. Tudod Endre, titeket mutogatnának mert az Istenek a fejükre estek.
Endre, ha ti elhúznátok a kontinensről afrikába, kitörne a világbéke. Ott is lehet pjogjamozni, azt hallottam Kinshasában nagyon keres a kormányzat tökös (így nem az uradat) informatikusokat! Tuti shiker fifi, irány Afrika.
Minden tiszteletem Levéltáros trollégának hogy mennyire kultúráltan meg tudja fogalmazni ennek a két afrikai aberráltnak a perverz szexuális aberrációit!
Endre, te meg a szisza nemcsak az életbe, de a kultúrált Európa egyik országába sem vagytok valók, mert ilyen őskori-afrikai szokásokat folytattok.
Fizetem a jegyetek, repüljetek el Schwechátról Kongóba vagy Kenyába, ott csinálhatjátok. Lesnének is a kis csokifiúk, hogy a nagy fehér istenek miket csinálnak. Tudod Endre, titeket mutogatnának mert az Istenek a fejükre estek.
Endre, ha ti elhúznátok a kontinensről afrikába, kitörne a világbéke. Ott is lehet pjogjamozni, azt hallottam Kinshasában nagyon keres a kormányzat tökös (így nem az uradat) informatikusokat! Tuti shiker fifi, irány Afrika.
Minden tiszteletem Levéltáros trollégának hogy mennyire kultúráltan meg tudja fogalmazni ennek a két afrikai aberráltnak a perverz szexuális aberrációit!
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 07:31:40
x30)
a héten ha nem megy vissza a cica, akkor indulnak is az ilyen liveok
Gondolod hétvégén futna is vissza egyből recskáshoz? Kizártnak tartom. Találni fog valami kifogást, ilyen-olyan ügyintézés, valamelyik rokon megint meghal. *ásít*
Jövő hétnél előbb nem fog visszamenni fifikéhez, de helyében megvárnám amíg melócsát talál.
5399636452077k4k4du
Sep 15, 2022 07:32:21
Mondom az asszonynak:
-Endre....
-Endre....
"Mondom az uramnak:
- Tibi..."
Sep 15, 2022 07:32:21
Anschluss
(
x4)
Sep 15, 2022 07:34:21
x4)
Ásó27a héten ha nem megy vissza a cica, akkor indulnak is az ilyen liveok
mar hideg van, nem akar csovezni az utcan. es a youtube penz is messze van meg, nem hiszem hogy 1-2 napnal tovabb tavolabb lesz az beszelo ATM-tol
BodiTesok
(
x1)
Sep 15, 2022 07:35:23
x1)
Lehet felkeresi a Rolandot, hogy meg tudna-e adni SittesSanyi elerhetoseget mert viszket a segge es szeretne egy jo nagy faszt.
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 07:36:20
x30)
"Mondom az uramnak:
- Tibi..."
"Mondom az uramnak:
- Tibi..."
Nagyokat hahotázott ezen a bejátszáson anno, de azért csak bevonzotta magának, hogy verje az ura. Ez igen recskás!
xray
(
x21)
Sep 15, 2022 07:41:49
x21)
Sep 15, 2022 07:41:49
régi börtönszokás. így tartották a kinti szerelmükkel a kapcsolatot. Sep 15, 2022 07:41:49
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 15, 2022 07:48:28
x6)
Endre, hamarosan bekopogtat Depi Dezső, készülj fel az érkezésére egy kurvaanyázós, véres torkokon ugrálós flokkal, míg az urad távol lesz.
Kövesd a szokásos bevált stratégiát, és privátold miután kikerült tressvúdra.
Kövesd a szokásos bevált stratégiát, és privátold miután kikerült tressvúdra.
Snecológia Tanszék
Sep 15, 2022 07:50:57
"Egy bécsi szupermarketben dolgozom. Hétköznap délutánhoz képest viszonylag nyugi van a boltban; hamarosan végzek; a rádióból Killers szól, amit imádok - das leben ist gut.
NSZKSZ!
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Egy_b%C3%A9csi_bev%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s
Sep 15, 2022 07:50:57
max5enutálnak
(
x47)
Sep 15, 2022 07:52:52
x47)
Én már csak azt várom, hogy mikor fogja elkezdeni megenni a tranyó szarát.
Az is úgy fog megtörténni, mint a púponhugyozás. A tranyó csettint a szolgalelkűség csicskának, hogy “gyere fifike, hamizzad csak a szarom” és már megy is.
xray
(
x21)
Sep 15, 2022 07:59:36
x21)
eddig csak tajgi asszony létezett, most már van endre asszony is.
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 08:04:23
x30)
Agymosó trollok hahó! Rá kell beszélni a tranyót hogy minél nagyobb (hitelkártyacsá miatt lehetőleg 0ft ráfordításos) hülyeségekre rávegye Endrét. Pl haj borotválás, kár hogy most volt festés, ilyen Molnár Eff-es lila haj is remekül mutatott volna fifin. Más egyéb?
5399636452077k4k4du
Sep 15, 2022 08:05:07
Endre asszony a patakban a valóságot csak mossa, mossa.
zöldövezeti lakás, budai úrifiú, szerintem ez érthető
Sep 15, 2022 08:05:07
Agymosó troll
Sep 15, 2022 08:07:23
Szerintem a Tranyó kiváló munkát végez, a "végén" én azért megszavaznék neki egy érdemrendet a hasznos munkájáért. Bár így is elég jól csicskáztatja magától is a fatászpikát.
Sep 15, 2022 08:07:23
Autismus Maximus
(
x16)
Sep 15, 2022 08:11:48
x16)
Kérem szépen,hogy mindenki jegyezze fel a mai napot, mert eljutottunk a snecológia alaptételéhez,hogy a valóság mindig undorítóbb, mint amit a trollok elképzelnek, de ezt most ki kell egészíteni,hogy broni prof éjjeli szemináriumai is keresztény, konzervatív előadások voltak sodi életéhez képest.
Jegyezzük hát fel,hogy a nemzet egykori krónikását, a 2006os hős hazafit, a férfi szerelme bedrogozva, totál részegen púpon hugyozza, mindezt az ő kérésére.
Lehet vasárnap beront mise alatt a Stephans dómba pucéron és egy hejj sátán kiáltással feldugja magának a füstölgő tömjént, majd megbassza a ministráns kisfiúkat egymás után. Oké, ez utóbbi lehetetlen,mert impotens mint az állat.
Jegyezzük hát fel,hogy a nemzet egykori krónikását, a 2006os hős hazafit, a férfi szerelme bedrogozva, totál részegen púpon hugyozza, mindezt az ő kérésére.
Lehet vasárnap beront mise alatt a Stephans dómba pucéron és egy hejj sátán kiáltással feldugja magának a füstölgő tömjént, majd megbassza a ministráns kisfiúkat egymás után. Oké, ez utóbbi lehetetlen,mert impotens mint az állat.
Ez sajnos az utolsó szóig igaz. Én már évek óta nem tudom elképzelni, hová lehet még mélyebbre süllyedni, és mindig lehet...
Komolyan broni linkjei egész felüdítőek voltak ahhoz képest, ami most meg.
Endre! Kívánom, hogy kínhalállal halj meg!
seymour schwartz
(
x6)
Sep 15, 2022 08:19:06
x6)
A kérdés az, hogy az osztrákok meddig pénzelik még ezt a fertőt? Melócsá gondolom továbbra sincs, csak egymásra hugyozás meg moslék.
Ingatkanügyek
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 08:22:49
x30)
Szerintem a Tranyó kiváló munkát végez, a "végén" én azért megszavaznék neki egy érdemrendet a hasznos munkájáért.
Persze, kétség sem fér hozzá, kíváló kettősügynök. De azért rákapcsolhatna, nem úgy tűnik hogy érkezik a Blaha évad, ezek a fránya osztrákok megmentik gyagya seggét továbbra is.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Sep 15, 2022 08:31:48
x5)
sikerrel jártál Marci?
megvan az új csúcskategóriás telefon?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
megvan az új csúcskategóriás telefon?
Gunnar
(
x2)
Sep 15, 2022 08:37:01
x2)
Most néztem meg a tegnapi tranyólájv végét. Nem nagyon értek hozzá, de valaki mesélje el nekem, egy befordított fasszal hogyan lehet orgazmust elérni? Nem vagyok szaki, de gondolom nincs meg minden ami egy nőnek. Filózom, hogy átműtessem-e magam, azért kérdem csak, utána nehéz visszacsinálni. Köszi előre is.
blabla
Carpenter
(
x2)
Sep 15, 2022 08:42:50
x2)
Sneci a kurva anyád, most olvasom hogy a tibi lehugyozott és mennyire élvezted, nem gondoltál arra h kövire a szádba is kérsz egy kicsit? beteg agyú korcs geci
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 15, 2022 08:47:57
x6)
Sneci estére betelefonálóst ígért a yt csatiján
egynadrág
(
x2)
Sep 15, 2022 08:48:09
x2)
Sneci a kurva anyád, most olvasom hogy a tibi lehugyozott és mennyire élvezted, nem gondoltál arra h kövire a szádba is kérsz egy kicsit? beteg agyú korcs geci
Szájbaszarás lesz.
Eddig úgyis magának csinálta.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 15, 2022 08:48:40
x10)
A tranyó megemlítette tegnap, hogy Jutka se ette meg a főztjét.
Tibi, nem gondolod, hogy tényleg moslékot kotyvasztasz és ezért nem nem akar belőle senki enni?
Tudjuk, hogy te mindent szart is megeszel, de lehet, hogy a másiknak nincs gusztusa, a szar+rizs kombóhoz.
Álmodjatok Rémeket!
Tibi, nem gondolod, hogy tényleg moslékot kotyvasztasz és ezért nem nem akar belőle senki enni?
Tudjuk, hogy te mindent szart is megeszel, de lehet, hogy a másiknak nincs gusztusa, a szar+rizs kombóhoz.
Pulykapénz
Sep 15, 2022 08:49:16
Ne csüggedj Endre, a mormotaszemmel még lehetsz akár veknis fejes is a metrónál.
Sep 15, 2022 08:49:16
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 08:54:12
x30)
Most néztem meg a tegnapi tranyólájv végét. Nem nagyon értek hozzá, de valaki mesélje el nekem, egy befordított fasszal hogyan lehet orgazmust elérni? Nem vagyok szaki, de gondolom nincs meg minden ami egy nőnek. Filózom, hogy átműtessem-e magam, azért kérdem csak, utána nehéz visszacsinálni. Köszi előre is.
szokásos kamukéró. nyilván őt keményen meg kell baszni, egy alkalommal 5* is elélvez.
szerintem meg amióta szétnyesetelték semmit sem érez ott lent
Pulykapénz
Sep 15, 2022 08:55:27
Ne csüggedj Endre, a mormotaszemmel még lehetsz akár veknis fejes is a metrónál.
Nem feltétlenül nem mosómedve akart az lenni. :D
Sep 15, 2022 08:55:27
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 08:55:39
x30)
Sneci estére betelefonálóst ígért a yt csatiján
legyen meg képben is

a sokszorosan is nem fiteós sodi fideózni készül * ásít * ráadásul még csak nem is film elemzés lesz
Carpenter
(
x2)
Sep 15, 2022 08:58:45
x2)
legyen meg képben is
Ezen a film elemzésen egyébként nagyon nevetek, fifi hogy gondoltad h te bármilyen filmről is véleményt nyilvánítasz? Egy átlagos 120 perces film végére olyan fos részegre innád magad h semmire nem emlékeznél. Mit akarsz te elemezni?
A kaffka tibibe élvezett arab gecit azt elemezgesd
Jonciii
(
x8)
Sep 15, 2022 09:14:26
x8)
Ha jól nézem, 13:19-re jön vonat a Keletibe?
Nem vagyok nagy menetrend szakértő
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:19:21
x68)
Tranyó elment, egyből betelefonálós live, nagyon nevetek :DDDD
Náczi Laci bácsi kérem készüljön a hívásával, gyáva Vahúr kutyáról, Géjzáról és Kevinke lyukáról kell majd kérdezni a pedofilt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Náczi Laci bácsi kérem készüljön a hívásával, gyáva Vahúr kutyáról, Géjzáról és Kevinke lyukáról kell majd kérdezni a pedofilt!
gobesug
(
x30)
Sep 15, 2022 09:20:28
x30)
Ha jól nézem, 13:19-re jön vonat a Keletibe?

itt lehet követni az öbb-s vasakat: zugradar.oebb.at/bin/help.exe/en?tpl=livefahrplan
Kártyen
Sep 15, 2022 09:21:13
9 órás live??? Mi a kurva?
Sokan vagyunk, de még mindig üresen!
Sep 15, 2022 09:21:13
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:22:08
x68)
9 órás live??? Mi a kurva?
Te hány órát liveoznál, hogy ne kelljen magadba gyömöszölni a félig halott pitonszt? Na ugye.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 15, 2022 09:24:30
x10)
Ma mindenki hívja fel a gyagyást, aztán törjük szét a telefont és holnap irány Bécs a bánópénzért!
Álmodjatok Rémeket!
Jonciii
(
x8)
Sep 15, 2022 09:24:55
x8)
Nszksz
Csak a tegnapi egy óra miatt gondoltam
rBali
(
x24)
Sep 15, 2022 09:27:40
x24)
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:29:52
x68)
Vahúr olyan bátor gengszter, hogy a saját testvérére is rendőrt hívott LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
banshee
(
x24)
Sep 15, 2022 09:31:11
x24)
A prosztatája megvan még...
banshee
(
x24)
Sep 15, 2022 09:32:08
x24)
Vahúr olyan bátor gengszter, hogy a saját testvérére is rendőrt hívott LOL
Ilyenek ezek a nagy kemény gangsták.
Kapnak egy pofont, egyből hívják a yardot.
gobesug
(
x30)
Sep 15, 2022 09:32:49
x30)
endre kozben megtalaltam, hogy tudnank megtisztitani teged a demonjaidtol!
"A szennyezett palládiumot (SoDI-t) királyvízben oldják, majd a vasat ammónium-hidroxiddal választják le. Ezután az oldatot sósavval megsavanyítják és a palládiumot (SoDI-t) palládium amin-klorid formájában választják le. Ezt hevítéssel elbontják, a palládium (SoDI) szabaddá válik."
"A szennyezett palládiumot (SoDI-t) királyvízben oldják, majd a vasat ammónium-hidroxiddal választják le. Ezután az oldatot sósavval megsavanyítják és a palládiumot (SoDI-t) palládium amin-klorid formájában választják le. Ezt hevítéssel elbontják, a palládium (SoDI) szabaddá válik."
koszos
(
x11)
Sep 15, 2022 09:33:37
x11)
vahur egy hazug kis csicska ,az ellenkezojet sosem bizonyitotta!!
remelem tibiket megrancigalja valaki pesten!!!!
szerinted mennyi telefon lesz a jegyzokonyv miatt endre ?
mondanam,hogy anyad elsirja magat attol,hogy egy ferfi lepisalja az autista kolyket es az a beteg pedofil fasz meg elvezi is,de a valosag az,hogy a pupszaszi trash ugyved magasrol leszarja azt a kepzodmenyt amit a vilagra ellett 40 eve!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
remelem tibiket megrancigalja valaki pesten!!!!
szerinted mennyi telefon lesz a jegyzokonyv miatt endre ?
mondanam,hogy anyad elsirja magat attol,hogy egy ferfi lepisalja az autista kolyket es az a beteg pedofil fasz meg elvezi is,de a valosag az,hogy a pupszaszi trash ugyved magasrol leszarja azt a kepzodmenyt amit a vilagra ellett 40 eve!
xray
(
x21)
Sep 15, 2022 09:40:06
x21)
gyagyás, ha lenne testvéred, mit gondolsz szóba állna veled, vagy azt is letagadná, hogy köze van hozzád?
rezsidémon
(
x8)
Sep 15, 2022 09:40:21
x8)
Lehugyozott korcs!
Az elmúlt napok eseményeit tekintve, te még mindig azt gondolod, hogy a cica szeretettel beszél/bánik veled egy másodpercre is? :D
Hány százalék az esélye, hogy a tárgyalás után visszamegy hozzád?
Van erről autiexcel remélem :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Az elmúlt napok eseményeit tekintve, te még mindig azt gondolod, hogy a cica szeretettel beszél/bánik veled egy másodpercre is? :D
tyodika
Sep 15, 2022 09:45:54
Lehugyozott korcs!
Nem nem nem ezt neee, ezt most tényleg ne.
Vissza kell jönnie. Ha másnál el tud lenni hónapokig, akkor nálam is. Amit másnak szabad azt nekem is. Terdik, kék pólós lovag, Dáriusz, Turbó Titán József mindenkihez beköltözött.
Sep 15, 2022 09:45:54
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:46:45
x68)
Ma kivel fog baszni a cica? Józsi vagy Dáriusz?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Sep 15, 2022 09:47:39
x24)
gyagyás, ha lenne testvéred, mit gondolsz szóba állna veled, vagy azt is letagadná, hogy köze van hozzád?
Ugyanaz lenne, mint VKÁ családjában.
Neki van egy bátyja aki normális lett és kiszakadt a családból, hogy teljes életet élhessen.
Ha fifinek lett volna egy normális testvére akkor valószínűleg nem mentek volna szét a szülei mert azt az egy normális gyereket legalább normálisan kéne nevelni és fifit be tudták volna rakni a pincébe elfekvőre, valahogy megtűrték volna.
De nekik csak fifi volt aki mindenki életére tört, mindenki utálta mint a büdös szart és menekült előle minden tagja a családjának. Életeket tett tönkre ez a torz szörnyeteg.
rBali
(
x24)
Sep 15, 2022 09:48:37
x24)
Az tény, hogy a cica vissza fog most még menni mert érzi a hideg esti szellőket már, viszont azt nem tudja fifi hogy ma milyen meetingjei lesznek a cicának :)
Jonciii
(
x8)
Sep 15, 2022 09:48:42
x8)
Csak azt lehet biztosra tudni, hogy kivel nem fog baszni, a recskással :D
linziasztal01
(
x77)
Sep 15, 2022 09:53:29
x77)
Mennek már a zaklató messenger/sms spamek, Endre?!
Az esti betelefonálós akkor lenne az igazi, ha közben a Szisza pesten lájvozna, amint jól érzi magát a haverokkal és kilátásban van egy jó kis baszás, természetesen gumi nélkül hepa c-vel.
Ezért locsolgattad a faszpinát betadinnal? Ejnye...
Az esti betelefonálós akkor lenne az igazi, ha közben a Szisza pesten lájvozna, amint jól érzi magát a haverokkal és kilátásban van egy jó kis baszás, természetesen gumi nélkül hepa c-vel.
Ezért locsolgattad a faszpinát betadinnal? Ejnye...
linziasztal01
(
x77)
Sep 15, 2022 09:55:50
x77)
Az tény, hogy a cica vissza fog most még menni mert érzi a hideg esti szellőket már, viszont azt nem tudja fifi hogy ma milyen meetingjei lesznek a cicának :)
Azért ez izgalmas, nem? Szerintem már most utána kéne indulnod, Endre!
sodika
Sep 15, 2022 09:56:04
Mission faliled.
Sep 15, 2022 09:56:04
Kötőjel
(
x12)
Sep 15, 2022 09:56:29
x12)
Anális orgazmust tud esetleg elérni a prosztata izgatásával. Bár azt, hogy ehhez miért kellett befordíttatni a faszt, senki sem tudja. Lehetett volna mezei buzi is.
linziasztal01
(
x77)
Sep 15, 2022 09:56:49
x77)
Mission faliled.
Megmondtam este, hogy ideesz a fene, rohadék. Takarodj. Tudjuk, hogy fajtalankodtál az este....
nabejj
(
x3)
Sep 15, 2022 09:57:09
x3)
Mission faliled.
Magány Márton máris bekopogtatott?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 15, 2022 09:57:24
x10)
Endre, azzal remélem tisztában vagy, hogy a szisza nem fog pénteken visszamenni.
Ahányszor azt mondta neked, hogy majd ekkor érkezik, mindig két hétre rá érkezett meg.
Amíg van youtube pénz, szépen eliszogat Pesten, minden csövessel megbaszatja magát és leszarja az undorító képed.
Álmodjatok Rémeket!
Ahányszor azt mondta neked, hogy majd ekkor érkezik, mindig két hétre rá érkezett meg.
Amíg van youtube pénz, szépen eliszogat Pesten, minden csövessel megbaszatja magát és leszarja az undorító képed.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Sep 15, 2022 09:57:44
x7)
Mission faliled.
Téged ki hívott ide?
sodika
Sep 15, 2022 09:57:47
Sep 15, 2022 09:57:47
EgyetemistaSrác
(
x1)
Sep 15, 2022 09:57:52
x1)
Mission faliled.
rBali
(
x24)
Sep 15, 2022 09:58:37
x24)
Mission faliled.
Milyen fali led te fogyatékos?
gobesug
(
x30)
Sep 15, 2022 09:58:43
x30)
fali led?

Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:58:45
x68)
Életében nem volt orgazmusa veled, valószínűleg azért ma szerez egyet ;)
kubernetes dokumentáció
Sep 15, 2022 09:58:50
Na, kirohadt a faszpina?
* ásít *
Sep 15, 2022 09:58:50
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:58:56
x68)
fali led :DDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Kártyen
Mission faliled.
Tényleg kikurtak az albiból??? Vagy a kozma megint kamuzott?
sodika
Sep 15, 2022 09:59:13
Nem.
Be telefonálós live lesz. A Mercit azzal nem idegesítem, de egyedül szívesen nyomom.
Sep 15, 2022 09:59:13
Brian
(
x2)
Sep 15, 2022 09:59:19
x2)
Mission faliled.
ugyanezt tudnád magyarul is? Csak mert angolul sincs semmi ertelme
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:59:20
x68)
De legalább elismerted, hogy halott a pitonsz :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Sep 15, 2022 09:59:41
fali led :DDDDDDDD
Autokorrekt.
Sep 15, 2022 09:59:41
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 15, 2022 09:59:42
x13)
Mission faliled.
Telibe is hugyozott az Urad?
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 09:59:53
x68)
Hogy lehet valaki ilyen buta?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 10:00:01
x68)
Autokorrekt.
mifaaan
(
x1)
Sep 15, 2022 10:00:08
x1)
Nincs tibi egyből kell a társaságunk?? Depi Dezső nem hallgat meg?
sodika
Sep 15, 2022 10:00:25
Na mindegy, készülök egy újabb személyes interjúra.
Csá.
Csá.
Sep 15, 2022 10:00:25
linziasztal01
(
x77)
Sep 15, 2022 10:00:39
x77)
A nagypofáskodásodnak tudjuk mi a vége... Fasza kis hét lesz.
Egyedül fognak kikúrni az albiból, aztán futhatsz Tibi után.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 15, 2022 10:00:46
x30)
Szóval Merci eltiltott a fórumtól? :)
Excelt rakj be, mennyi maradt még a kártyákon?
Excelt rakj be, mennyi maradt még a kártyákon?
Mitokondrium
(
x7)
Sep 15, 2022 10:01:30
x7)
Megolted, te incel? Hivjunk rendort? Tudod ilyenkor a feltaro jellegu beismero vallomas evekkel roviditi a bortonbuntetest.
rBali
(
x24)
Sep 15, 2022 10:02:02
x24)
Csá.
Csá.
Sok sikert. Szükséged lesz rá. Aztán a repi cuccokat jól rejtsd el a lakásban. ;)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 15, 2022 10:02:11
x13)
Csá.
Csá.
Két alapozósör bedöntve már a picsaszájba, hogy elmúljon a reggeli remegésecske, két kiló alapozó felrakva a veknire, indulhat az interjú, a legjobbakat kívánjuk Endre (pr).
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 10:02:15
x68)
Bedől az a hitelkártyavár nyugi :))))
Mitokondrium
(
x7)
Sep 15, 2022 10:02:17
x7)
Csá.
Csá.
Vagyis meg mindig nincs munkad. Ebbol hazamenekules lesz, Pup!
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 10:02:24
x30)
Endre!
Holnap meg ne jelenj itt Tibiszisza hiányban, jó? Légyszi. Kösz, te beteg állat. Az egyetlen bejegyzésed akarom olvasni, amikor kirakod a jegyzőkönyvet végre és ennyi.
Holnap meg ne jelenj itt Tibiszisza hiányban, jó? Légyszi. Kösz, te beteg állat. Az egyetlen bejegyzésed akarom olvasni, amikor kirakod a jegyzőkönyvet végre és ennyi.
Nahát Endre! Csak nem megint igaza lett a kollégának? BALEK
Tedd ki a jegyzőkönyvet te lehugyozott magányos róka!
xray
(
x21)
Sep 15, 2022 10:02:29
x21)
Sep 15, 2022 10:02:29
Mission faliled.
aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul. Sep 15, 2022 10:02:29
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 10:02:41
x68)
"Smink tutorial interjúkra, ha megver az urad" videó mikor jön?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 10:03:07
x68)
Amúgy tudjuk, hogy hol laksz, és bejelented, hogy mész személyes interjúra. Normális vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Carpenter
(
x2)
Sep 15, 2022 10:03:24
x2)
Csá.
Csá.
húgyszagúan, izzadtan zsíros, őszülő hajjal? :DD
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 10:03:37
x30)
Nem.
Náczi Úr be fog telefonálni aztán lesznek olyan témák ami miatt másnap ideges lesz a Mejszisza. Ebben pisztos lehetsz.
nabejj
(
x3)
Sep 15, 2022 10:03:46
x3)
Csá.
Csá.
Hogyan készülsz? Töltöd a ketyerüt, he?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 15, 2022 10:04:07
x30)

Igaz, előre hibázott párat addig, amíg a Nap vörös óriás lesz.
trolléga
(
x30)
Sep 15, 2022 10:04:30
x30)
Csá.
Csá.
előtte a ketyerűt ne felejtsd!
puszi-puszi
Ásó27
(
x68)
Sep 15, 2022 10:05:07
x68)
Ugorj be a piacra Endre, vegyél friss tésztát és krinolint!
Mifaaaaaaaaaaaan
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 15, 2022 10:05:54
x10)
Csá.
Csá.
Abban már gyakorlott vagy gyagyás.
sodika
Sep 15, 2022 10:06:11
Megolted, te incel? Hivjunk rendort?
Meg.
Hívjál.
* ásít *
Na csá.
Sep 15, 2022 10:06:11
Mitokondrium
(
x7)
Sep 15, 2022 10:06:22
x7)
Csá.
Csá.
En meg arra, hogy lassan utaljak a jutalmamat, miutan ot eve vagyok ennel a cegnel. Nem vagyunk egyformak.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 15, 2022 10:07:02
x30)
Meg.
Hívjál.
* ásít *
Na csá.
Hívjál.
* ásít *
Na csá.
Kérem a trollokat ne ugorjanak be a pedofilnak, ne live-ozzanak, hogy tovább stalkolhassa a sziszát Budapesten :)
linziasztal01
(
x77)
Sep 15, 2022 10:07:11
x77)
Meg.
Hívjál.
* ásít *
Na csá.
Hívjál.
* ásít *
Na csá.
Hogy leakel.:DDD mérges vagy, Sneci?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 15, 2022 10:07:16
x10)
Meg.
Hívjál.
* ásít *
Na csá.
Hívjál.
* ásít *
Na csá.
Megint mindent kipofázol. A te "lelkeden" fog múlni, ha lesz valami baja a sziszádnak.
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Majd kikotorja a lefolyóból, vagy lenyalja az üszkös sarkáról. Egyébként milyen kibaszott beteg állat az,aki magaalá szarik fürdés közben, majd a lábával letapossa a szarát a lefolyóba?
Mi a kurva isten bajuk van ezeknek?
Egyszer visszajön a tulaj,tégláig visszabonthatja azt a lakást…undorító lehet,ami ott van.