Dehát nem fér be a raktárba a gaymer szék meg a gyerekágy.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mikve faty én éjtejmiségi fatyok nem pjoli hogy Ujszászon lakjak. Ne már ne már.
ne úgy nézz rá, mint mondjuk egy pesti lakástulaj, aki hivatalos úton adja ki a lakását valakinek. nézd ezt egy albérlő szemével, aki subletting (ez jellemzően a tulaj tudta nélkül történik és bűncselekmény btw) útján akar egy kis extra bevételhez jutni.
az ilyen ügyeskedő albérlőknek kifejezetten jó kapás egy ilyen hetyetyéző kobold mert első ránézésre ártalmatlannak és zsarolhatónak tűnik. nyilván senki sem számít arra, hogy ez a fura, motyogó, igénytelen, magát informatikusnak mondó valami csöves(eke)t költöztet a lakásba, akik szétcigizik és tönkretesznek mindent.
angliában is ismertem egy embert, aki kivett valami spanyol fószertől egy hatalmas, 2 emeletes családi házat vidéken és megtöltötte (ne tudd meg, milyen kategóriájú) migirikkel. 1000+ font haszonnal zárta a hónapot. persze állandóan idegben volt, hogy feldobja-e egy ismeretlen jóakaró. :)
szóval van az a piac, ahol endre kapós és amíg van pénze, addig ezt el is tudja játszani, ha talál megint egy ügyeskedni kívánó albérlőt. éltet a remény, hogy vagy nem talál egy újabb költségcsökkenteni vágyó albérlőt, vagy elfogy a hitelpénzecske végre.
vérdíj target nr. 1
Képzeljétek el, hogy egy cégnél dolgoztok és az a feladatotok,hogy vegyetek fel egy új programozót/grafikus/modellezőt/ stb. Be esik egy ilyen Sodi féle karakter. Nektek nem lenne gyanús, hogy az ember karaktere/viselkedése/tudása és a CV-ben összehordott dolgok nincsenek összhangban?
Az IT-sokkal szemben többnyire van egy ilyen berögzülés, hogy kissé fura alakok, akik a külsejükre kicsit igénytelenek és szokatlan mozgáskultúrával rendelkeznek, de az IT-s dolgokat kenik-vágják. A gnómról is ez volt(!) a prekoncepció.
Egy honapig sem fogja fizetni. Hazamegy, a raktar pedig par het mulva elarverezi a szarjait, o egy vasat nem kap belole.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Képzeljétek el, hogy egy cégnél dolgoztok és az a feladatotok,hogy vegyetek fel egy új programozót/grafikus/modellezőt/ stb. Be esik egy ilyen Sodi féle karakter. Nektek nem lenne gyanús, hogy az ember karaktere/viselkedése/tudása és a CV-ben összehordott dolgok nincsenek összhangban?
HR-esként nem is felvételiztetnék ilyen posztra úgy, hogy nincs mellettem valaki, aki ért az adott területhez...komolyabb helyeken persze így megy, azért is kerül be max nettó 2500 ojrós cégekhez, mert komolyabb pénzekért komolyabb interjúkra kéne járni; ahová meg bekerül, a munkaerőhiány miatt úgy vannak vele, majd betanítják, hátha...
sok a fiatal a szakmában, akik korukból/élettapasztalukból adódóan nem látnak át ilyen poop féléken...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Storage Wars Vienna - Retard Edition?
bejlin nagyobb, kevés a magyar, eleve több cég van, akit át tud verni; tudtommal eddig ott volt a leghosszabb munkaviszonya; nem véletlen, h oda vágyik....csak azt felejti el, hogy azóta kurvára leépült; 2-3 óránként le kell dőline + szejintem a trolljai száma megduplázódott, nem feltétlen nem lesz ott is feljentés hamis cv miatt....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ott meleg lesz, fasza a szigetelés!
Mifaaaaaaaaaaaan
Az nem úgy volt, hogy tanulsággá vált?

Idefigyelj mi van nekem Tibi.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Idefigyelj mi van nekem Tibi.Lebuktál te német cafka!
ELLOPTAD!!!!!!
Hozd vissza!!
Hozd vissza!!
Hozd vissza!!
Idefigyelj mi van nekem Tibi. Nekem meg az ablakban nőnek nyenyenye
Ráadásul, csípős csemege paprika. Ilyet még nem láttál :)
nem fityelsz, összeházasodnak (muhhhhhahhah tibor, mint menyasszony XXDDDDD)), és lesz aódkedvezmény! + mindenhol tolhatja, hogy ő buzi + transszal él együtt, övék lesz a világ :o)))
Az kemény bakker! Az angliai csávóval milett végül? Hazabírt menni tömött szebbel, vagy a végén tényleg feldobták és fizethetett a Spanyol tulajnak a javításokért. (Gondolom igénytelen trógerek napok alatt lelakták a házat).
Erről a subletting most hallok először, csak nekem nagyon fura volt. Lehet én vagyok nagyon retard vagy paranoiás, de van egy olyan rossz szokásom, hogy megpróbálok emberek után nézni a neten.Rákeresek a nevére Google-ben pl. Gondolj bele ha a csávó beírta volna véletlenül, hogy Kiss Endre Farkas, akkor lehet kinyílt volna a szeme pillanatok alatt.
Dehogynem! Azonnal gyanús lenne, sőt mi több, azonnal basznám is ki, hogy a lába nem érné a földet. A taknyán csúszna ki! És mégis van aki felveszi meg kiadja neki a lakásást. Hát hogy? MIÉRT? Mi ez a retardáció?
Csak ha Tibor is besegít. *paródiarovat*
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
nem bukott le. a tulaj nem is él már angliában, szarik rá, amíg jön a pénz és nem áll lángokban a ház. azért hozzá kell tennem, hogy a subletter kecy azért szerencsésebb volt, mint a sodi "vendéglátója". na meg ő is a házban élt, nevelőtisztként felügyelve a migiriket. így nem igazán tudtak elkanászodni.
nyugaton elég gyakori ez. sajnos a hatóságok nem tesznek semmit, kb. úgy el vannak kanászodva nyugaton sublet tekintetben, mint nálunk a "feketén kiadom a lakást jóskának, nyehehe" lakástulajok.
bizony, itt a főbérlő súlyos hibát vétett. endrének akkora az internetes lábnyoma, mint egy t-rexé. egy 5 perces google nézelődéssel elkerülhette volna a kellemetlenségeket. sajnos akik illegálisan továbbadják a szobákat általában nem a legélesebb kések a fiókban. :)
vérdíj target nr. 1
Majd Tibi az utcáról fog hőbörögni gondolom. Egy biztos, a tündérkonyha sorozat most egy ideig szünetel :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Donéselnék kemping gázpalackra, és a raktár előtt mehetne a főzős lájv
Dehát tegnap mondta hogy mindekit megbasz mert meglopták őket. Biztos most csépeli őket.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Meglátja azt a mocskos labancot és megkéseli.
Csak sajnos tegnap a késeket is elvitte az a rohadék!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
3 szobás úszómedencés luxusapartmanba fog bukni. Evidenciákat.
A tegnapi live-ok azért elég pusztító hatásúak voltak. Asodi lassan áll bosszút minden internetezőn, válogatás nélkül.
...
szejintem a trolljai száma megduplázódott,
...
Akkor most már 10 van? XD
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Mondta is tegnap tibinek, h “talalunk jobbat”. Szoval a felfele bukasi szandek garantalt.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Úgy érted Ádám és Béla?
Visszavitték neki a fél csomag szarvacska tésztát, igy már minden oké.
Pedig a karrierjét kiköltöztetős livekkal kezdte. :D
Szerző:
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 24, 2022 09:37:56
Válasz
(2)
x23)
Válasz
(2)
Gyagyás hagyd a raktárt, tarts egy garázsvásárt a Thaliastrasen, aztán indulj meg Púpszászra. Intézel magatoknak 10m3 hatosági áras tűzifát télire, Golda majd megrendeli, leszállíttatja, összevágatja, te csak kifizeted. KB 1200 euroból meg is lesz ez. Meg megmondod Goldának hogy cserébe jön a tibi is, aztán várjátok a télt hármasba.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
.
Sep 24, 2022 09:38:21
Már csak másfél óra és érkezik a labancgermán. Ugye pakolsz veszettül Fifi?
Sep 24, 2022 09:38:21
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 09:39:38
x136)
Már csak másfél óra és érkezik a labancgermán. Ugye pakolsz veszettül Fifi?
Dehát nem fér be a raktárba a gaymer szék meg a gyerekágy.
Ásó27
(
x68)
Sep 24, 2022 09:41:16
x68)
Endre, ha innen nem a trash tanyára mész egyből, akkor neked reszeltek.
Mifaaaaaaaaaaaan
Százéves Pumukli
Sep 24, 2022 09:43:04
Én azt nem értem, hogy ezek a lakást kiadó Osztrák arcok ennyire nem látják, hogy ezzel a csávóval valami gond van és hogy nem kéne neki kiadni kb semmit?
Eleve,ahogy kinéz, a test tartása, az öltözködése. Aztán ott van az a szokásos dadogva röhögése, már az eleve sugallja, hogy bajok vannak a kobakban.
A cégeknél meg az a kiégetős, hogy ezt a szerencsétlent az összekamuzott CV-vel felvették,aztán a többi feltételezem normális megfelelő tudással rendelkező programozót,aki szintén jelentkezett az állásra , azokat kb meg elküldték a picsába.
Eleve,ahogy kinéz, a test tartása, az öltözködése. Aztán ott van az a szokásos dadogva röhögése, már az eleve sugallja, hogy bajok vannak a kobakban.
A cégeknél meg az a kiégetős, hogy ezt a szerencsétlent az összekamuzott CV-vel felvették,aztán a többi feltételezem normális megfelelő tudással rendelkező programozót,aki szintén jelentkezett az állásra , azokat kb meg elküldték a picsába.
Sep 24, 2022 09:43:04
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 09:43:23
x136)
Sneci ha bérelned kell még egy miniraktárt a bútoroknak, amik összesen nem érnek használtan 100 eurót, akkor már havi 212 eurót, azaz 86 ezer fütyit fogsz fizetni raktárra, amiért pesten már fél lakást és púpszászon házat bérelhetnél.
Trollul Madár
(
x15)
Sep 24, 2022 09:46:26
x15)
Endre!
Amikor Golda fogja serpázni télen a rőzsét a a púpszász melletti rekettyésből hogy ne vacogjon a testecske, akkor az cigánybűzözés lesz?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Amikor Golda fogja serpázni télen a rőzsét a a púpszász melletti rekettyésből hogy ne vacogjon a testecske, akkor az cigánybűzözés lesz?
linziasztal01
(
x77)
Sep 24, 2022 09:49:01
x77)
Endre!
A púpszászi favela projekt hogy áll?
A púpszászi favela projekt hogy áll?
Tyodika
Sep 24, 2022 09:49:31
Sneci ha bérelned kell még egy miniraktárt a bútoroknak, amik összesen nem érnek használtan 100 eurót, akkor már havi 212 eurót, azaz 86 ezer fütyit fogsz fizetni raktárra, amiért pesten már fél lakást és púpszászon házat bérelhetnél.
Mikve faty én éjtejmiségi fatyok nem pjoli hogy Ujszászon lakjak. Ne már ne már.
Sep 24, 2022 09:49:31
Kötőjel
(
x12)
Sep 24, 2022 09:49:58
x12)
Én azt nem értem, hogy ezek a lakást kiadó Osztrák arcok ennyire nem látják, hogy ezzel a csávóval valami gond van és hogy nem kéne neki kiadni kb semmit?
ne úgy nézz rá, mint mondjuk egy pesti lakástulaj, aki hivatalos úton adja ki a lakását valakinek. nézd ezt egy albérlő szemével, aki subletting (ez jellemzően a tulaj tudta nélkül történik és bűncselekmény btw) útján akar egy kis extra bevételhez jutni.
az ilyen ügyeskedő albérlőknek kifejezetten jó kapás egy ilyen hetyetyéző kobold mert első ránézésre ártalmatlannak és zsarolhatónak tűnik. nyilván senki sem számít arra, hogy ez a fura, motyogó, igénytelen, magát informatikusnak mondó valami csöves(eke)t költöztet a lakásba, akik szétcigizik és tönkretesznek mindent.
angliában is ismertem egy embert, aki kivett valami spanyol fószertől egy hatalmas, 2 emeletes családi házat vidéken és megtöltötte (ne tudd meg, milyen kategóriájú) migirikkel. 1000+ font haszonnal zárta a hónapot. persze állandóan idegben volt, hogy feldobja-e egy ismeretlen jóakaró. :)
szóval van az a piac, ahol endre kapós és amíg van pénze, addig ezt el is tudja játszani, ha talál megint egy ügyeskedni kívánó albérlőt. éltet a remény, hogy vagy nem talál egy újabb költségcsökkenteni vágyó albérlőt, vagy elfogy a hitelpénzecske végre.
VibrációsPéniszgyűrű
Sep 24, 2022 09:51:34
Az IT-sokkal szemben többnyire van egy ilyen berögzülés, hogy kissé fura alakok, akik a külsejükre kicsit igénytelenek és szokatlan mozgáskultúrával rendelkeznek, de az IT-s dolgokat kenik-vágják. A gnómról is ez volt(!) a prekoncepció.
Sep 24, 2022 09:51:34
50 ezres
Sep 24, 2022 09:51:42
Szerintem a Beko ügy miatt akar Berlinbe költözni.
Engem elégedettséggel tölt el hogy a hidegebb időben éli meg a hajléktalanságot, golda már biztos nem engedi haza, sorra zaklatni fogja a forizs féle ismerőseit. Lehet hogy még az apját is felkeresi.
Engem elégedettséggel tölt el hogy a hidegebb időben éli meg a hajléktalanságot, golda már biztos nem engedi haza, sorra zaklatni fogja a forizs féle ismerőseit. Lehet hogy még az apját is felkeresi.
Sep 24, 2022 09:51:42
Mitokondrium
(
x7)
Sep 24, 2022 09:51:43
x7)
Egy honapig sem fogja fizetni. Hazamegy, a raktar pedig par het mulva elarverezi a szarjait, o egy vasat nem kap belole.
Tyodi
Sep 24, 2022 09:53:37
De nyem én írtam a masztipartis kommentet és nem fatyok buszi! Csak ha a helyzet úgy kívánja!
te faty a buzi!! Sep 24, 2022 09:53:37
Tyodika
Sep 24, 2022 09:54:38
a BEKO a Buszi!! Sep 24, 2022 09:54:38
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 24, 2022 09:56:12
x6)
Endre ne hallgass senkire, te most megfogtad az isten lábát!
Kell egy fasza 2 szobás bécs külvárosában, valami migiri környéken, bútorozottan, a szarjaidat hagyd ott a főbérlő gecinek, szopjon csak a kidobásával, úgyse ér sokat az ikeás szar.
Gyorsan átviszitek az új recskabunkerbe a gémerpécét a söröket, hálózati eszközöket és az elgátót, már mehet is tovább a shikeres műsor.
Foshni fogja meglásd!
Ja igen, meth is kelleni fog ehhez a melóhoz, Villámnak szólj!
MOST jött el a te időd, erre vártál egész életedben, el ne baszd a kicsinyes spórolással, hogy basszalak púpon te retard fasz!
Kell egy fasza 2 szobás bécs külvárosában, valami migiri környéken, bútorozottan, a szarjaidat hagyd ott a főbérlő gecinek, szopjon csak a kidobásával, úgyse ér sokat az ikeás szar.
Gyorsan átviszitek az új recskabunkerbe a gémerpécét a söröket, hálózati eszközöket és az elgátót, már mehet is tovább a shikeres műsor.
Foshni fogja meglásd!
Ja igen, meth is kelleni fog ehhez a melóhoz, Villámnak szólj!
MOST jött el a te időd, erre vártál egész életedben, el ne baszd a kicsinyes spórolással, hogy basszalak púpon te retard fasz!
halászlé
(
x24)
Sep 24, 2022 09:56:29
x24)
HR-esként nem is felvételiztetnék ilyen posztra úgy, hogy nincs mellettem valaki, aki ért az adott területhez...komolyabb helyeken persze így megy, azért is kerül be max nettó 2500 ojrós cégekhez, mert komolyabb pénzekért komolyabb interjúkra kéne járni; ahová meg bekerül, a munkaerőhiány miatt úgy vannak vele, majd betanítják, hátha...
sok a fiatal a szakmában, akik korukból/élettapasztalukból adódóan nem látnak át ilyen poop féléken...
Bumburnyák
Sep 24, 2022 09:57:14
Storage Wars Vienna - Retard Edition?
Sep 24, 2022 09:57:14
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 24, 2022 09:57:32
x1)
Az mekkora lenne ha a BEKO tárgyalásig vinné ahol lepapíroznák hogy Endike buzi.
Boldog Vekni
halászlé
(
x24)
Sep 24, 2022 09:58:50
x24)
Szerintem a Beko ügy miatt akar Berlinbe költözni.
bejlin nagyobb, kevés a magyar, eleve több cég van, akit át tud verni; tudtommal eddig ott volt a leghosszabb munkaviszonya; nem véletlen, h oda vágyik....csak azt felejti el, hogy azóta kurvára leépült; 2-3 óránként le kell dőline + szejintem a trolljai száma megduplázódott, nem feltétlen nem lesz ott is feljentés hamis cv miatt....
Mindennekvanhatara
Sep 24, 2022 10:00:51
Lassan jön a fater…
Sep 24, 2022 10:00:51
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 24, 2022 10:01:05
x39)
Endre!
Már csak 1 óra a főbérlő érkezéséig...
Izgulsz?
Stressz mentes nyugi van?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Már csak 1 óra a főbérlő érkezéséig...
Izgulsz?
Stressz mentes nyugi van?
Főbérlő
Sep 24, 2022 10:01:29
T minusz 1 óra púp!
Sep 24, 2022 10:01:29
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 24, 2022 10:02:54
x39)
Endre!
Ideiglenesen beköltözhetnétek a miskolci streamer studióba, csak amíg nincs jobb.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ideiglenesen beköltözhetnétek a miskolci streamer studióba, csak amíg nincs jobb.
Ásó27
(
x68)
Sep 24, 2022 10:05:41
x68)
Endre!
Ott meleg lesz, fasza a szigetelés!
VibrációsPéniszgyűrű
Endre!
Az nem úgy volt, hogy tanulsággá vált?
Elnökúr
Sep 24, 2022 10:05:58
Gnóm!
Mi a kurva anyádat képzelsz te magadról??
(Nem válaszol a geci.)
Borz Endre
Mi a kurva anyádat képzelsz te magadról??
(Nem válaszol a geci.)
Sep 24, 2022 10:05:58
fogcsonkos angolna
(
x3)
Sep 24, 2022 10:10:54
x3)

Sanyibacsi
(
x6)
Sep 24, 2022 10:11:30
x6)
ELLOPTAD!!!!!!
JohnCramer
(
x1)
Sep 24, 2022 10:22:54
x1)
Ha egy szép napon kifingik a Gyogyi, lesz valaki majd, aki odamegy a Golda mamához és azt mondja majd, hogy őszinte részvétem? Ugye hogy nem vagyok egyedül, aki így gondolja? Örök világosság fényeskedjék neki
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 24, 2022 10:23:06
x23)
Gyagyás azt azért vedd figyelembe, hogy Berlinbe azért jóval drágább egy albérlet mint Linzbe vagy Bécsbe. Főleg ha még egy tranyód is van. Hogy is mondtad 2.5 éve mikor meglátogattad Márkcicát Linzbe, meglepődtél hogy fele annyiba kerül ott az albérlet mint Berlinbe? Ráadásul egy tranyóval a honaljad alatt, nem feltétlenül fogsz még egy Ogrét találni Berlinbe. Anélkül meg főleg elég zsebbe nyúlós lehet majd az a albérlet.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tibike
Sep 24, 2022 10:23:46
Hozd vissza!!
Hozd vissza!!
Hozd vissza!!
Sep 24, 2022 10:23:46
Vasaltheréspatkány
Sep 24, 2022 10:24:49
Sep 24, 2022 10:24:49
Optimusz
Sep 24, 2022 10:27:02
Ráadásul, csípős csemege paprika. Ilyet még nem láttál :)
Sep 24, 2022 10:27:02
Trollul Madár
(
x15)
Sep 24, 2022 10:29:19
x15)
Endre!
Benyomsz egy EKI + LSD + THC kombót gyorsan és megoldod.
Ez ilyen egyszerű!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Benyomsz egy EKI + LSD + THC kombót gyorsan és megoldod.
Ez ilyen egyszerű!
Makker
Sep 24, 2022 10:31:23
Hamarosan Takarodó lesz,ha minden jól megy.
Makker
Sep 24, 2022 10:31:23
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 24, 2022 10:39:25
x1)
20perc és kifüstölik a kártevőket.
Boldog Vekni
Kötőjel
(
x12)
Sep 24, 2022 10:39:28
x12)
a sodi, mindenképpen közvetítsd a főbérlő érkezését, a veszekedést és gondoskodj róla, hogy lebukj a lájvozással. erre jönnek a nézők, ezért ezt kell csinálni.
vérdíj target nr. 1
halászlé
(
x24)
x24)
Gyagyás azt azért vedd figyelembe, hogy Berlinbe azért jóval drágább egy albérlet mint Linzbe vagy Bécsbe. Főleg ha még egy tranyód is van. Hogy is mondtad 2.5 éve mikor meglátogattad Márkcicát Linzbe, meglepődtél hogy fele annyiba kerül ott az albérlet mint Berlinbe? Ráadásul egy tranyóval a honaljad alatt, nem feltétlenül fogsz még egy Ogrét találni Berlinbe. Anélkül meg főleg elég zsebbe nyúlós lehet majd az a albérlet.
nem fityelsz, összeházasodnak (muhhhhhahhah tibor, mint menyasszony XXDDDDD)), és lesz aódkedvezmény! + mindenhol tolhatja, hogy ő buzi + transszal él együtt, övék lesz a világ :o)))
Főbérlő
Sep 24, 2022 10:40:30
Én már a közeli piacon veszek kis rizst és szarvacska tésztát.
20 perced van eltakarodni korcs, aztán érkezem faterral.
20 perced van eltakarodni korcs, aztán érkezem faterral.
Sep 24, 2022 10:40:30
Százéves Pumukli
Sep 24, 2022 10:40:51
Az kemény bakker! Az angliai csávóval milett végül? Hazabírt menni tömött szebbel, vagy a végén tényleg feldobták és fizethetett a Spanyol tulajnak a javításokért. (Gondolom igénytelen trógerek napok alatt lelakták a házat).
Erről a subletting most hallok először, csak nekem nagyon fura volt. Lehet én vagyok nagyon retard vagy paranoiás, de van egy olyan rossz szokásom, hogy megpróbálok emberek után nézni a neten.Rákeresek a nevére Google-ben pl. Gondolj bele ha a csávó beírta volna véletlenül, hogy Kiss Endre Farkas, akkor lehet kinyílt volna a szeme pillanatok alatt.
Sep 24, 2022 10:40:51
Ásó27
(
x68)
Sep 24, 2022 10:41:24
x68)
A román cigányokat remélem megkínáltátok egy kis sörikével tegnap!
Mifaaaaaaaaaaaan
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Sep 24, 2022 10:41:51
x1)
....
....
Dehogynem! Azonnal gyanús lenne, sőt mi több, azonnal basznám is ki, hogy a lába nem érné a földet. A taknyán csúszna ki! És mégis van aki felveszi meg kiadja neki a lakásást. Hát hogy? MIÉRT? Mi ez a retardáció?
Főbérlő apuka
Sep 24, 2022 10:43:19
Elöször repül az ablakon egy doboz zyklon-b a biztonság kedvéért, még nagyapám hagyta rám.
Sep 24, 2022 10:43:19
seymour schwartz
(
x6)
Sep 24, 2022 10:44:17
x6)
Hétfőn milyen interjúra mész Sodrák? Lesz melócsá? A raktárból jó lesz melóba menni (*pr*) Raktár sem lesz, nemhogy melócsá! Macskaól lesz, de az is csak egy darabig!
Ingatkanügyek
Pitonverő
(
x2)
Sep 24, 2022 10:44:36
x2)
Endre!
Csak ha Tibor is besegít. *paródiarovat*
Főbérlő apuka
Sep 24, 2022 10:46:24
Elöször repül az ablakon egy doboz zyklon-b a biztonság kedvéért, még nagyapám hagyta rám.
aztán ss egyenruhában besétálok kezemben a mp-40, oldalamon a mauser. Aki életben van kilyukasztom. Sep 24, 2022 10:46:24
Kötőjel
(
x12)
Sep 24, 2022 10:46:45
x12)
nem bukott le. a tulaj nem is él már angliában, szarik rá, amíg jön a pénz és nem áll lángokban a ház. azért hozzá kell tennem, hogy a subletter kecy azért szerencsésebb volt, mint a sodi "vendéglátója". na meg ő is a házban élt, nevelőtisztként felügyelve a migiriket. így nem igazán tudtak elkanászodni.
nyugaton elég gyakori ez. sajnos a hatóságok nem tesznek semmit, kb. úgy el vannak kanászodva nyugaton sublet tekintetben, mint nálunk a "feketén kiadom a lakást jóskának, nyehehe" lakástulajok.
bizony, itt a főbérlő súlyos hibát vétett. endrének akkora az internetes lábnyoma, mint egy t-rexé. egy 5 perces google nézelődéssel elkerülhette volna a kellemetlenségeket. sajnos akik illegálisan továbbadják a szobákat általában nem a legélesebb kések a fiókban. :)
rBali
(
x24)
Sep 24, 2022 10:47:40
x24)
Nincs más opciójuk a tegnapi nagypofáskodás után, mint:
1. agyonverni mindegyiket aki oda meri tolni a képét és nem adják vissza a paprikát
2. ottmaradni a döngölt padlós putriban decemberig és beleállni a főbérlő / tulajba.
Bármi mást csinálnak az a teljes csicskulást jelenti.
Hallod, Endre?
MOST KELL MEGBASZNI MINDENKIT, BIZONYíTS! :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
1. agyonverni mindegyiket aki oda meri tolni a képét és nem adják vissza a paprikát
2. ottmaradni a döngölt padlós putriban decemberig és beleállni a főbérlő / tulajba.
Hallod, Endre?
Fifike
Sep 24, 2022 10:51:33
Sep 24, 2022 10:51:33
Főbérlő apuka
Sep 24, 2022 10:54:38
Nincs más opciójuk a tegnapi nagypofáskodás után, mint:
Hallod, Endre?
felkészültem mondta a lányom hogy két homokos fartúró van bent, ez zsidó és egy félcigány, hazavágom őket. 1. agyonverni mindegyiket aki oda meri tolni a képét és nem adják vissza a paprikát
Hallod, Endre?
Sep 24, 2022 10:54:38
Vasaltheréspatkány
Sep 24, 2022 10:55:45
Megnézném ahogy fifike hetyetyézés közben kap egy deformáló kalapács ütést a horog orrára.
Sep 24, 2022 10:55:45
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 24, 2022 10:55:46
x11)
Endi, 5 perc es indulhat a BRÉK!
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 24, 2022 10:56:35
x11)
Lesz ma mászkálós/csövezős lájv? Vagy Hostel Mário?
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 10:57:00
x136)
Sneci 3 perc múlva indulhatunk?
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 24, 2022 10:59:03
x1)
Vagonírozás következik.
Boldog Vekni
Baxi
(
x2)
Sep 24, 2022 10:59:43
x2)
Vajon sikerül felkelni a kibaszásra?
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 24, 2022 11:00:17
x5)
Endre, csöves vagy már?
#50euro + kamatok
rBali
(
x24)
Sep 24, 2022 11:00:30
x24)
CSULDIGUNG TIME!
Basom_Assad
Sep 24, 2022 11:00:40
START!
NEAAAHH
Sep 24, 2022 11:00:40
Kapucsengő
Sep 24, 2022 11:02:11
Felizzottam
Sep 24, 2022 11:02:11
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Sep 24, 2022 11:02:37
x1)
Amikor lenne nézettség, meg jön a tulaj és lehetne sztrímelni, ahogy kidobják őket, akkor nem indítja a lájvot.
endre logika...
endre logika...
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:03:03
x136)
Kipp-kopp, raus rühes migri!
Főbérlő apuka
Sep 24, 2022 11:03:15
Blitzkrieg!!!!!
Sep 24, 2022 11:03:15
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 24, 2022 11:03:41
x6)
Van van valaki a lakásnál? Bécsi trollégák. Rövidesen dühös elemek hagyják el a lakást.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Baxi
(
x2)
Sep 24, 2022 11:04:15
x2)
A nemzeti fatászpikát románcigányok basszák ki az utcára.
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:04:23
x136)
Bitte takarodó, herr kiss und herr kaffka!
egynadrág
(
x2)
Sep 24, 2022 11:04:37
x2)
Készül már a bécsiszelet.
Ecetes ubisalival.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Ecetes ubisalival.
rBali
(
x24)
Sep 24, 2022 11:04:40
x24)
Van van valaki a lakásnál? Bécsi trollégák. Rövidesen dühös elemek hagyják el a lakást.
Majd Tibi az utcáról fog hőbörögni gondolom. Egy biztos, a tündérkonyha sorozat most egy ideig szünetel :D
rBali
(
x24)
Sep 24, 2022 11:05:30
x24)
A lényeg, hogy te rendben vagy fifi!
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:05:56
x136)
Donéselnék kemping gázpalackra, és a raktár előtt mehetne a főzős lájv
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 24, 2022 11:06:50
x6)
Dehát tegnap mondta hogy mindekit megbasz mert meglopták őket. Biztos most csépeli őket.
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:07:18
x136)
Kis székeken ülhetnének a gázpalack körül mint a vietnámiak, és boldogan majszolhatnák a tésztát rizzsel.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 24, 2022 11:07:31
x19)
Van elég ágyneműtartó a lakásban mindkettőtöknek endre?
MegintKezded
(
x6)
Sep 24, 2022 11:07:32
x6)
Gyerekek türelem, szétbaszni 10+ román bevándorló gecit nem 10 perc!!!!!!!!!
Na bumm.
Nemvoltdurex
(
x13)
Sep 24, 2022 11:07:43
x13)
Hamarosan kibaszták őket loopolás a lopással
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Kiűzetés a paradicsomból
Sep 24, 2022 11:08:05
Cesare Fantetti - Raffaello Santi: Raffaello bibliája, Ádám és Éva kiűzetése a Paradicsomból
rézmetszet , 24 x 26 cm
rézmetszet , 24 x 26 cm
Sep 24, 2022 11:08:05
Botixx5
Sep 24, 2022 11:08:29
Gyagyás! Igazán elindíthatnád a lájvot, ha már egészen eddig követtük a gyomorforgató buzulásodat, leépülésedet, alkoholizmusodat, májzsugorodat, anyagi csődödet. Szeretnénk látni, ahogy megeszed, amit évek óta főzöl magadnak! Rekordnézettség lenne, és vesztenivalód már régóta nincs, úgy sem. Naa, léccilécci! Liveolj nekünk, gyagyás!
Pedofil, a kurva anyád.
Sep 24, 2022 11:08:29
max5enutálnak
(
x47)
Sep 24, 2022 11:11:43
x47)
Fú de geci irigy vagyok
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
egynadrág
(
x2)
Sep 24, 2022 11:11:44
x2)
Meglátja azt a mocskos labancot és megkéseli.
Csak sajnos tegnap a késeket is elvitte az a rohadék!
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 24, 2022 11:12:32
x2)
Endre, inditsd a lajfot, most foshna!
Darth Tibor
(
x8)
Sep 24, 2022 11:14:25
x8)
Most néztem vissza Federer búcsú meccsét, és nem fogom összehasonlítani egy féreggel, hogy az az ember mi mindent ért el 41 éves korára.
Endre, neked már csak az aranylövés maradt! Nincs más kiút!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Endre, neked már csak az aranylövés maradt! Nincs más kiút!
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:15:38
x136)
Sneci mondtad már a tulajnak, hogy te jogilag erős fatászpika vagy, és még nem vesztettél pert?
Ettől megretten majd!!!
Ettől megretten majd!!!
Sodi-Wan Snecobi
Sep 24, 2022 11:17:24
Kibaszarintották már snecedéket?
Bájány stoki a stoki, amíg jendesek veje, de fajkas jesz, ha bántják, hetyetye
Sep 24, 2022 11:17:24
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 24, 2022 11:17:46
x11)
Pupos, visszakovetelted mar a fel zacsko szarvacskat es a fokhagyma granulatumot? Ha nem, nem vagy ferfi!
Spud
Sep 24, 2022 11:18:22
Endre, ez valamiért engem rád emlékeztet :D
www.youtube.com/watch?v=ax-hT_QstcE
www.youtube.com/watch?v=ax-hT_QstcE
Sep 24, 2022 11:18:22
bolgár jeti
(
x30)
Sep 24, 2022 11:19:10
x30)
Pedofil, miért nem jössz a kommenthaverokhoz elmagyarázni, hogy most hogyan fogsz felfelé bukni? Ja, nem érsz rá mert pakolsz :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:19:15
x136)
Sneci mondd a tulajnak, hogy maradsz dec.20-ig. Csak a poén kedvéért!
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:20:31
x136)
Pedofil, miért nem jössz a kommenthaverokhoz elmagyarázni, hogy most hogyan fogsz felfelé bukni? Ja, nem érsz rá mert pakolsz :)
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 24, 2022 11:21:41
x9)
Na, már utcákerülés is megvolt, így indulnia kell a mészárlásnak, ha el nem sodikázod. Mészárlás mikor indul, púp? És mivel? Fegyvert nem vehetsz, a geci főbérlő meg elvitte a konyhakéseket.
A tegnapi live-ok azért elég pusztító hatásúak voltak. Asodi lassan áll bosszút minden internetezőn, válogatás nélkül.
Sanyibacsi
(
x6)
Sep 24, 2022 11:22:06
x6)
Sep 24, 2022 11:22:06
Ehhez a vízióhoz rengeteg LSD fog kelleni sneci, hívd villámot! Sep 24, 2022 11:22:06
Zsénó
(
x22)
Sep 24, 2022 11:22:46
x22)
...
szejintem a trolljai száma megduplázódott,
...
Akkor most már 10 van? XD
sodika halálvágya
(
x11)
Sep 24, 2022 11:22:47
x11)
Mondta is tegnap tibinek, h “talalunk jobbat”. Szoval a felfele bukasi szandek garantalt.
Buzik bibliája
Sep 24, 2022 11:23:50
Cesare Fantetti - Raffaello Santi: Raffaello bibliája, Ádám és Éva kiűzetése a Paradicsomból
rézmetszet , 24 x 26 cm
rézmetszet , 24 x 26 cm
Úgy érted Ádám és Béla?
Sep 24, 2022 11:23:50
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 24, 2022 11:23:58
x1)
Remélem Tibike most kemény és nem egy óra múlva lesz csak az.
Boldog Vekni
xray
(
x21)
Sep 24, 2022 11:25:02
x21)
egy ilyen eseményt nem közvetít a gyagyás? normális?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
-
Sep 24, 2022 11:25:06
Úgy érted Ádám és Béla?
Ezek a kurva zsidók így írták a sztorit, hát tehetek én róla, hogy akkoriban még nem léteztek faszpinások? Sep 24, 2022 11:25:06
Hahó
(
x136)
Sep 24, 2022 11:25:48
x136)
Remélem Tibike most kemény és nem egy óra múlva lesz csak az.
Visszavitték neki a fél csomag szarvacska tésztát, igy már minden oké.
Soderátor
Sep 24, 2022 11:26:42
egy ilyen eseményt nem közvetít a gyagyás? normális?
Pedig a karrierjét kiköltöztetős livekkal kezdte. :D
Sep 24, 2022 11:26:42
-
Sep 24, 2022 11:27:38
Mindenki emlegeti itt a szarvacska tésztákat, paprikákat, fokhagyma granulátumokat.
De a SZŐNYEGEK is eltűntek!!!!4!
Ez lopás, rablás, kifosztás!
Sneci, torold meg azonnal, ezek tényleg loptak, nem úgy mint rmátéék!
De a SZŐNYEGEK is eltűntek!!!!4!
Ez lopás, rablás, kifosztás!
Sneci, torold meg azonnal, ezek tényleg loptak, nem úgy mint rmátéék!
Sep 24, 2022 11:27:38
133 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™