Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hát igen, ilyen amikor IQ 60-ból még az elméd is megbomlik:
Kitalálsz dolgokat amik nincsenek - Újságíró igazolvány
Nem tudsz dolgokról, amik léteznek - Prosztata
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Azóta eljutottam a feltöltött képekig az “újságíró igazolványról” és bevallom, én még ilyet nem láttam, a sajtóorgánum színvonalával egyenlő :D el nem tudom képzelni, hol és hogy fogadhatták el ezt a fecnit
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én úgy tudom, hogy van "Szerkesztőségi igazolvány" és "Sajtóigazolvány".
Ahogy én értelmezem az a különbség, hogy pl a Ufómagazin kitalálja, hogy ő ad az alkalmazottjainak igazolványt akkor adhat "szerkesztőségi igazolvány"-t, mert bejegyzett médiatermék a "Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft." tulajdona és NMHH regisztrált nyomtatott sajtótermék. sajtopub.nmhh.hu/sajto_kozzetetel/app/ Nyomtatnak magunknak valami pecsétes cuccot és már mehetnek is akár a bíróságra krónikálni vagy megkérdezni a politikust, hogy hol az UFOpedofil akta.
Viszont a Sajtóigazolványt egy-egy szervezet adja ki mint mondjuk a Magyar Újságírók Országos Szövetsége vagy a Magyar Lapkiadók Egyesülete. Ennek viszont ahogy írod a “médiatermék” tulajdonosa igazolja, hogy a kolléga tényleg náluk dolgozik és jogosult a sajtóigazolvány igénylésére.
De mindegy is, a lényeg: Endre! A vérdeből fogunk inni!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Valószínűleg akkor tényleg az ilyen ufó magazin-félékre jellemző, hogy ilyet adnak ki, minden komolyabb helyre, akkreditációhoz egy szövetség által kiadott sajtóigazolvány szükséges, de endrének nyilván nem volt ilyene, azért sem tudja a helyes megnevezést. Nagyon röhögtem a pecsétes sajtpapíron, ez az, amire annyira büszke a púpos gnóm.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
A '90-es évek Magyarországa kurva jó hely volt :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kitartott 2006-ig :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."

Fifi, még púpszászon is visszacsalogathatod magadhoz a kandúrt ezzel! Hátha rárobbantod magadra meg a zsidó kurva anyádra a kádárkockát!
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Ez e beleröhögős effektes irány kurva jó!
Így kellett volna eredetileg is mindenét megcsinálni a gyagyás buzijának.
De hát még erre sem volt képes, ezt is elbaszta, mint mindent.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
még egy évvel ezelőtt is teljesen vállalhatónak tűnt az aktuális állapothoz képest. de csak ahhoz képest.
tibi jó munkát végzett, ezt ne vegyük el tőle. A+-os leépítőipari szakmunkás a csávó.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Így van! Valamint az is tény, hogy a "függőség kialakítása" is fordítva sült el. Egy lehugyozott reciprok midas király sodi a sodi.
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
A homlokan az a csik szepen jelzi, hol kellene elkezdeni a lékelést.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Annyira be volt seggelve, h koncentralnia kellett a szavak megformalasara. Hozza meresztgetve az autista malacszemeit, alatta a logo herezacskokkal.
Minden tisztesseges kocsmaban van egy ilyen alkesz a sarokba beepulve a mumarvany asztal melle a piros mubor uloken, aki igyekszik nagyon okosakat mondani, de ez meg jozanon sem ment neki soha.
Fellebezget, meg tiltakozik, meg tudjuk-e hogy o ujsagiro/kronikas/nemzeti hos volt es volt egy aranyhaju szoke szerelme a Mercike, akit orakig dugott. Mikor meg nyugaton elt es egymillio futyiket keresett.
Hat persze pupos bacsi. Tudjuk. Tessek hazamenni gatyat cserelni holnapra, ez mar tulsagosan tele van hugyozva, ne tessek igy kibaszni Ibolyaval, a pultosnovel, neki kell maga utan a mubor szeket torolgetni. Amugy is ki lesz baszva, mert mar tul sok a hitele a pultban meg tegnap is telehanyta a sarkot. Na szedje ossze a hamutalakbol a csikkeket, talan kap erte egy pohar kobanyait.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Endre, én ismertem egy nagy gondolkodót, akinek "írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne"
Szerintem ezt a nagy gondolkodót nem hajszolta volna a totális anyagi és erkölcsi megsemmisülésbe a pina utáni loholás. Pláne ha még el is mondták volna neki, hogy a hajszolt pina az valójában egy összevarrt herezacskó, tutira fel is köti magát az első fára.
Nagy tréfamester az univerzum! Az utca hangja riportere nemsokára tényleg az utca hangja lesz, mert hajléktalan.
Volt regisztrációja a pridera, buzi is lett.
A Titok működik!
Taot!
Ennek a félszerzetnek annak idején a Hírháttér Multimédia és az Ultimátum Multimédia nevű kamuszervezet állította ki a sajtpapírját, illetve a télapógeci egyesülete. Attól még egy bíróságra vagy rendőrségre nem adnak forgatási engedélyt, csak mert ilyen lóg a nyakadban. Pl. bíróságon is a bíró határozza meg, hogy sajtónyilvános az esemény, vagy sem. Szóval ez sosem volt egy olyan joker kártya, mint a pókerben, ami bármire jó, csak tényleg azt igazolja, hogy valahol újságíróként dolgozol, vagy tagja vagy egy érdekvédelmi/szakmai szervezetnek.
OFF vége
Gyagyás, szomorúan olvastam/láttam, végül nem téged, hanem egy ártatlan osztrák állampolgárt gázolt el a vonat. De ne aggódj, szorgos népünk továbbra is jelenti a videóidat, nehogy be tudd kapcsolni a bevételszerzést. Mert ez feltételezem azért lett hirtelen ilyen fontos, mert két napos melócsá lehet a levegőben?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye

Mi ez a kényszer hogy így húzgálod a szádat állandóan te beszart öszvér?
Menj a picsaba zsido! Felrohogtem a villamoson es mindenki engem nezett, hogy minek orul ez a barom koran reggel. XDDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Azért ez erős túlzás, trolléga. Az, amit sodi művelt nem nevezhető újságírásnak. Lásd: trashvod.com/w/6cb7a5d6-00f3-46e3-af0f-75828ce2f37b
Két alkoholista beszélget!
Höhöhö.
Mié'?
Mert nem?
:DD nagyon nevetek Endre, jó nosztalgiázni!
Hozzád képest Szanyi egy agysebész.
nyílván csak irónia
Üljünk le beszéljük meg!
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Legalább alkalom nyílt a híres szanyi interjú ismételt belinkelésére. Az akkora klasszikus. Ne vegye magára, csak *pr* van így korán reggel. :)
Lehet, hogy a itt szállt át a kapitányból az alkoholizmus démon Endrébe?
Endre egy pedofil!
Hát azért hetyetye. A kurva anyját hogy a laptop töltős kezelést nem végezte el rajt. Fifi mehetett volna szívószállal enni, tranyó meg a böribe. Mindneki jól járt volna.
A trollok meg csak egy kávét kérnek.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
trashvod.com/w/tM293Tz1gNd3YaSL6ohZZg
Szerintem a 444-töl vagy a 888-tól esetleg mindkettőtől, hogy kiderüljön most melyik oldalra húz, kéne megkeresni egy főszerkesztői pozícióval. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Milyen kar lenne ha ilyen kijelentesek miatt meg a rendorok is elkezdenek baszogatni. Elore jelzi, hogy le akar meszarolni embereket? Hat az ilyet nem igazan szeressuk, akkor inkabb ugorj be egy vonat ele gyorsan.
Az lenne a legjobb ha Pupszaszon ugranal be a vonat ele, azt Golda osszeszedhetne ami maradt a pupodbol.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Tényfeltárás kell az ams-nek, mert lehet nem jelentette le a raiffeisenes melócsát.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
még mindig a mészárláson pörög ez a geci? ezt imádom a lelkecskében! ártatlan emberek meggyilkolásáról fantáziál a konzervatív keresztYény a sodi és ezzel párhuzamosan panaszkodik, amiért a trollok bántják a jobb sorsra érdemes, élhetetlen has been budai úrifiú szhart.
ezért nem értem azokat, akik azon háborognak, miszerint egyes trollok legszívesebben agyoncsapnák a masztirémet. egyre valószínűbb, hogy ez a félszerzet rátámad valami járókelőre, mert "biztos troll". ha valaki ezt megelőzve kinyírja a mocskos púpost, az jobbá teszi a világot. ilyen nagyon egyszerű ez!
vérdíj target nr. 1
-1650 a segelykelye azt nem adja fel ilyen marhasagokert mint raktari melo
Én egyébként ezt nyeméjtem. A segélyke is skálázódik? Vagy mire fel ennyi neki? Meg mennyi ideje, már vagy 2 éve kapja? Úgy, hogy idén max 3 hónapot dolgozott. Hát a kurva anyád fifi, labancozol a lájfszokban, miközben ezek a kurva osztrákok eltartanak téged?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Sírok kecc, hatalmas lett, és a legjobb, hogy nem is kell görény megafon módjára kitekerve megvágni, mert saját maga szolgáltatja a beismerést.
blabla
ja pedig szerintem egy raktaros melora a
Year Wage 34.807,00 EUR nem szar.
Raadasul januartol itt 14 eur felett lesznek a berek lasd minimalber 14 lesz.
De hat endre se dolgozni se eloskodesen szlopalason kivul mast nem tud nem akar.
contains language which some may find offensive
hát ez nagyon jó lett
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Dettó, csak én a kocsimban a dugóban ülve :)
"te beszart öszvér" :D :D :D
Szerintem hazudott az Endre aki nyelftanilak mindig pontosan fogalmaz.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Nem tudom menyibe kerül Hollandiába a megélhetés, majd te talán megírod. :) De az a durva ebbe, hogy ha minden hónapban a fele keresetét félre rakná ebből, akkor 2-2.5 év alatt ki is fizetné a bankok felé fent álló tartozásait és még akkor is csak max 43 éves lenne. Bár az ö jelenlegi állapotába arra nagyobb esély van hogy az elsö nap magára rántana egy polcot és ott döglene meg. Mondjuk azzal is nullázná a tartozásait. :D
Köszi! Sodi, ez most szerintem mindenkit meglepetésként ért, elvégre nem mondogattuk itt ÉVTIZEDEKEN KERESZTÜL, hogy ez lesz a vége. Na gyerünk, küldjed szét azt a masnis CV-t, hátha szerencséd lesz.
Ingatkanügyek
Kaja szempontjabol kb 15% olcsobb mint magyarorszagon lasd alacsonyabb afa kisebb inflacio.
Nszksz, ez meg is lett örökítve:
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Az_abomin%C3%A1ci%C3%B3_sz%C3%BClet%C3%A9se
Ezen kívül a kiváló gyagyas.hu/fifi képbeszúráscsicskakutya segédkutya is fel lett tüntetve a főoldalon a Sodidigest mellett, hadd kapjon több publicitást.
Továbbá tervben van a 0. napos lakhatás szócikk, valamit az impotencia szócikk kibővítése Jövő Héten...
Csak a szokásos "inkább a halál, mint a munka"
Krokó lesz az, nem Kaufmanndil :)
Nem figyelsz :) A szócikkben ez javítva lett. Amúgy Kaufmanndilt tervezett írni a szerző :)
Egy kibaszott loop ennek a lénynek az élete.
Nekiáll edzeni meg angolnázozni. Jövő héttől. * ásít *
Tényleg endrus! Hogy is tetszett az angol csoportvezetői melócsá? Már azt sem bírom követni melyik cégnél lett volna e a feladatköröd. Pisztos valamelyik 0 napos helyen. Te BALEK
Ezen a télapócecin mindig hangosan felröhögök, akár hányszor olvasom:-D
Most itt néznek rám vagy 40en az okmany irodaban:-DD
Főbérlő lesz
Mifaaaaaaaaaaaan
Jajj jól van, hagyjál már. A sziszának nincs fütyije, puncicája van.
Meg prosztatája, de az más. Tibi, mindegy.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Viszont szep magyra nyitotta a szemet, igy nem nez ki autistanak xdddd
Amit linkeltél, az is egy szervezet, az állítja ki az igazolványt, nem a munkáltató, a munkáltató médium csak igazolja, hogy valóban nekik dolgozol és jogosult vagy az igazolványra. Semmi köze a számlázáshoz és ahhoz, hogy ki egyéni vállalkozó és ki nem, az is ugyanúgy megkaphatja, aki bejelentve dolgozik. Annyit ér, hogy fontosabb rendezvényekre tényleg el szokták kérni, mert túl sok volt régebben az olyan “újságíró”, mint asodi, hogy az ingyen kajáért járt sajtótájékoztatókra, rendezvényekre. Ezeket is próbálják ezzel kiszűrni, plusz csomó helyre (például múzeumokba) ingyenes belépést is biztosít a MÚOSZ-os kártya. Az újságírói igazolvány pedig azért nem helyes kifejezés, mert fotósok például ugyanúgy megkaphatják. De amúgy ez a linkelt mukeszes tényleg szart se ér, a press cardot pedig újságíró igazolványnak fordítani… Erre inkább nem is írok semmit. SnecológusHallgató remekül összefoglalta előttem a lényeget.
OFF vége
Gyagyás, ugye ma kijön az “Örülhettek” ravatal flokk? Többen kérdezik.
xray
(
x21)
Oct 04, 2022 23:23:29
x21)
Oct 04, 2022 23:23:29
be van baszva már rég.
ad magárnak egy pár napot és majd akkor kezdi a leszokást. Oct 04, 2022 23:23:29
döglöttpiton
Oct 04, 2022 23:24:20
Endre, te erre a férfira költötted az összes pénzed:
trashvod.com/w/iYFtTCVEtx8DHb6ktRc9Sj?start=16s
Remélem mihamarabb megdöglesz a befordítottfaszu szerelmeddel együtt!
trashvod.com/w/iYFtTCVEtx8DHb6ktRc9Sj?start=16s
Remélem mihamarabb megdöglesz a befordítottfaszu szerelmeddel együtt!
Oct 04, 2022 23:24:20
horgász
(
x10)
Oct 04, 2022 23:27:21
x10)
Újságíró igazolványa tényleg nem lehetett, 1) soha nem is volt az, 2) valóban nem létezik újságírói igazolvány, a púpos gnóm ezt is elbaszta
Részletre vett szalvéta
Oct 04, 2022 23:35:05
Azóta eljutottam a feltöltött képekig az “újságíró igazolványról” és bevallom, én még ilyet nem láttam, a sajtóorgánum színvonalával egyenlő :D el nem tudom képzelni, hol és hogy fogadhatták el ezt a fecnit
Oct 04, 2022 23:35:05
xray
(
x21)
Oct 04, 2022 23:36:55
x21)
Oct 04, 2022 23:36:55
a ruhatárban. Oct 04, 2022 23:36:55
technikai_proba
(
x1)
Oct 04, 2022 23:37:18
x1)
azt mondja a kétperces veknizésben, hogy ő ült be sajtótájékoztatókra. úgy lett a legendás echo tv-s pedofil veszélyforrásos videó is XDXDXDXD
Trollul Madár
(
x15)
Oct 04, 2022 23:45:21
x15)
Újságíró igazolványa tényleg nem lehetett, 1) soha nem is volt az, 2) valóban nem létezik újságírói igazolvány, a púpos gnóm ezt is elbaszta
Sajtóigazolvány a helyes megnevezése, de nem a szerkesztőség vagy a “médiatermék” tulajdonosa adja ki, ők csak igazolják, hogy a kolléga tényleg náluk dolgozik és jogosult a sajtóigazolvány igénylésére.
De mindegy is, a lényeg: endre, rohadj meg!
Sajtóigazolvány a helyes megnevezése, de nem a szerkesztőség vagy a “médiatermék” tulajdonosa adja ki, ők csak igazolják, hogy a kolléga tényleg náluk dolgozik és jogosult a sajtóigazolvány igénylésére.
Ahogy én értelmezem az a különbség, hogy pl a Ufómagazin kitalálja, hogy ő ad az alkalmazottjainak igazolványt akkor adhat "szerkesztőségi igazolvány"-t, mert bejegyzett médiatermék a "Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft." tulajdona és NMHH regisztrált nyomtatott sajtótermék. sajtopub.nmhh.hu/sajto_kozzetetel/app/ Nyomtatnak magunknak valami pecsétes cuccot és már mehetnek is akár a bíróságra krónikálni vagy megkérdezni a politikust, hogy hol a
Viszont a Sajtóigazolványt egy-egy szervezet adja ki mint mondjuk a Magyar Újságírók Országos Szövetsége vagy a Magyar Lapkiadók Egyesülete. Ennek viszont ahogy írod a “médiatermék” tulajdonosa igazolja, hogy a kolléga tényleg náluk dolgozik és jogosult a sajtóigazolvány igénylésére.
Részletre vett szalvéta
Oct 04, 2022 23:51:12
Ahogy én értelmezem az a különbség, hogy pl a Ufómagazin kitalálja, hogy ő ad az alkalmazottjainak igazolványt akkor adhat "szerkesztőségi igazolvány"-t, mert bejegyzett médiatermék a "Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft." tulajdona és NMHH regisztrált nyomtatott sajtótermék. sajtopub.nmhh.hu/sajto_kozzetetel/app/ Nyomtatnak magunknak valami pecsétes cuccot és már mehetnek is akár a bíróságra krónikálni vagy megkérdezni a politikust, hogy hol az UFOpedofil akta.
Valószínűleg akkor tényleg az ilyen ufó magazin-félékre jellemző, hogy ilyet adnak ki, minden komolyabb helyre, akkreditációhoz egy szövetség által kiadott sajtóigazolvány szükséges, de endrének nyilván nem volt ilyene, azért sem tudja a helyes megnevezést. Nagyon röhögtem a pecsétes sajtpapíron, ez az, amire annyira büszke a púpos gnóm.
Oct 04, 2022 23:51:12
bolgár jeti
(
x30)
Oct 05, 2022 00:00:58
x30)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 05, 2022 00:01:30
x30)
Kitartott 2006-ig :)
halászlé
(
x24)
Oct 05, 2022 00:16:38
x24)
endre, mit gondolsz?

Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.

fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 05, 2022 00:32:47
x3)

Fifi, még púpszászon is visszacsalogathatod magadhoz a kandúrt ezzel! Hátha rárobbantod magadra meg a zsidó kurva anyádra a kádárkockát!
döglöttpiton
Oct 05, 2022 00:58:27
Oct 05, 2022 00:58:27
horgász
(
x10)
Oct 05, 2022 01:02:38
x10)
Az éjszakai műszakosoknak:
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
Ez e beleröhögős effektes irány kurva jó!
Így kellett volna eredetileg is mindenét megcsinálni a gyagyás buzijának.
De hát még erre sem volt képes, ezt is elbaszta, mint mindent.
gobesug
(
x30)
Oct 05, 2022 01:08:36
x30)
de geci ronda vagy endre. mint valami retard román erőszaktevő.
annyi különbséggel, hogy amilyen gyenge vagy, egy halottat nem tudnál kényszeríteni semmire.
lúzer dög
annyi különbséggel, hogy amilyen gyenge vagy, egy halottat nem tudnál kényszeríteni semmire.
lúzer dög
gobesug
(
x30)
Oct 05, 2022 01:11:54
x30)
brutalisan haldokolsz sneci

gobesug
(
x30)
Oct 05, 2022 01:16:56
x30)
leköpött falu bolondja..
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 05, 2022 01:25:14
x11)
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
még egy évvel ezelőtt is teljesen vállalhatónak tűnt az aktuális állapothoz képest. de csak ahhoz képest.
tibi jó munkát végzett, ezt ne vegyük el tőle. A+-os leépítőipari szakmunkás a csávó.
döglöttpiton
Oct 05, 2022 01:34:28
A+-os leépítőipari szakmunkás a csávó.
Így van! Valamint az is tény, hogy a "függőség kialakítása" is fordítva sült el. Egy lehugyozott reciprok midas király sodi a sodi.
Oct 05, 2022 01:34:28
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 05, 2022 01:58:41
x3)
fifi, a jeghideg jogaszisten megalkotta az elozetes fellebbezest
tetszikerteni: nem tudom mi az itelet de megfellebbezem
hulye geci korcs
hulye geci korcs
MaxPayne
(
x24)
Oct 05, 2022 02:04:35
x24)
A homlokan az a csik szepen jelzi, hol kellene elkezdeni a lékelést.
Éjfél
Oct 05, 2022 02:48:47
Hát endre én igencsak nevetősbe tolom. Na várjál segítek neked. Amikor még volt twitch csatornád (nem érdekel a most is van LOOP) akkor teljesen mindegy volt hogy van e donét vagy nincs, vásároltad a szarjaidat és foshtad a tartalmat (kb ezen a szinten)
Az elmúlt években annyi lett a változás, főleg az elmúlt időszakban, higy nincs se melócsá, se lakás, a hitelkeret elfogyott segély meg már nem nagyon jár. Így már kéne a Te Cső pénz? Szánalmas egy rohadék szatír vagy te. Itt az idő lelépni. Elengedni a múltat és új életet kezdeni a blahán
Az elmúlt években annyi lett a változás, főleg az elmúlt időszakban, higy nincs se melócsá, se lakás, a hitelkeret elfogyott segély meg már nem nagyon jár. Így már kéne a Te Cső pénz? Szánalmas egy rohadék szatír vagy te. Itt az idő lelépni. Elengedni a múltat és új életet kezdeni a blahán
Oct 05, 2022 02:48:47
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 05, 2022 03:01:24
x11)
fifi, a jeghideg jogaszisten megalkotta az elozetes fellebbezest
hulye geci korcs
hulye geci korcs
Annyira be volt seggelve, h koncentralnia kellett a szavak megformalasara. Hozza meresztgetve az autista malacszemeit, alatta a logo herezacskokkal.
Minden tisztesseges kocsmaban van egy ilyen alkesz a sarokba beepulve a mumarvany asztal melle a piros mubor uloken, aki igyekszik nagyon okosakat mondani, de ez meg jozanon sem ment neki soha.
Fellebezget, meg tiltakozik, meg tudjuk-e hogy o ujsagiro/kronikas/nemzeti hos volt es volt egy aranyhaju szoke szerelme a Mercike, akit orakig dugott. Mikor meg nyugaton elt es egymillio futyiket keresett.
Hat persze pupos bacsi. Tudjuk. Tessek hazamenni gatyat cserelni holnapra, ez mar tulsagosan tele van hugyozva, ne tessek igy kibaszni Ibolyaval, a pultosnovel, neki kell maga utan a mubor szeket torolgetni. Amugy is ki lesz baszva, mert mar tul sok a hitele a pultban meg tegnap is telehanyta a sarkot. Na szedje ossze a hamutalakbol a csikkeket, talan kap erte egy pohar kobanyait.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 05, 2022 06:10:24
x16)
Aztán jött a pina.
Rendezte Oscar Wilde.
Rendezte Oscar Wilde.
Endre, én ismertem egy nagy gondolkodót, akinek "írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne"
Szerintem ezt a nagy gondolkodót nem hajszolta volna a totális anyagi és erkölcsi megsemmisülésbe a pina utáni loholás. Pláne ha még el is mondták volna neki, hogy a hajszolt pina az valójában egy összevarrt herezacskó, tutira fel is köti magát az első fára.
Nabontokmégegysört
Oct 05, 2022 06:28:04
Fél off.
Magát a sajtóigazolványt az adott médium állítja ki munkavállalói részére. Erre többek között azért is van szükség, mert a médiában nincsenek sztenderd munkaszerződések, megbízások vannak és egyéni vállalozóként beszámlázik(zott) az ember. Így tudja igazolni magát az illető, hogy x.y. tv társaság megbításából dolgozik. Maga az újságírói igazolvány létezik, de szart sem ér. Kb egy tagkártya, amj igazolja, hogy tagja vagy a MUKESZ-nek.
www.mukesz.hu/igazolvany/
Attól még dögöl meg Korcs! Ma melócsá jöhet?
Magát a sajtóigazolványt az adott médium állítja ki munkavállalói részére. Erre többek között azért is van szükség, mert a médiában nincsenek sztenderd munkaszerződések, megbízások vannak és egyéni vállalozóként beszámlázik(zott) az ember. Így tudja igazolni magát az illető, hogy x.y. tv társaság megbításából dolgozik. Maga az újságírói igazolvány létezik, de szart sem ér. Kb egy tagkártya, amj igazolja, hogy tagja vagy a MUKESZ-nek.
www.mukesz.hu/igazolvany/
Oct 05, 2022 06:28:04
még éltet a remény
(
x1)
Oct 05, 2022 06:31:00
x1)
Az utca hangja a télapógeci egyesülete volt valójában, mint sajtószerv.
Szerencsére már télapógeci is ingyenkonyhára jár.
Nagy tréfamester az univerzum! Az utca hangja riportere nemsokára tényleg az utca hangja lesz, mert hajléktalan.
Volt regisztrációja a pridera, buzi is lett.
A Titok működik!
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 05, 2022 06:39:56
x4)
Fél off.
Ennek a félszerzetnek annak idején a Hírháttér Multimédia és az Ultimátum Multimédia nevű kamuszervezet állította ki a sajtpapírját, illetve a télapógeci egyesülete. Attól még egy bíróságra vagy rendőrségre nem adnak forgatási engedélyt, csak mert ilyen lóg a nyakadban. Pl. bíróságon is a bíró határozza meg, hogy sajtónyilvános az esemény, vagy sem. Szóval ez sosem volt egy olyan joker kártya, mint a pókerben, ami bármire jó, csak tényleg azt igazolja, hogy valahol újságíróként dolgozol, vagy tagja vagy egy érdekvédelmi/szakmai szervezetnek.
OFF vége
Gyagyás, szomorúan olvastam/láttam, végül nem téged, hanem egy ártatlan osztrák állampolgárt gázolt el a vonat. De ne aggódj, szorgos népünk továbbra is jelenti a videóidat, nehogy be tudd kapcsolni a bevételszerzést. Mert ez feltételezem azért lett hirtelen ilyen fontos, mert két napos melócsá lehet a levegőben?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 05, 2022 06:56:58
x3)

MaxPayne
(
x24)
Oct 05, 2022 07:03:13
x24)
Menj a picsaba zsido! Felrohogtem a villamoson es mindenki engem nezett, hogy minek orul ez a barom koran reggel. XDDD
seymour schwartz
(
x6)
Oct 05, 2022 07:04:49
x6)
Az a szúnyog hatalmas az új videóban!
Ingatkanügyek
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Oct 05, 2022 07:06:09
x5)
Most hogy végre van időd Gyagyás, végre végig nézhetnél engem!
Törcsi
Oct 05, 2022 07:14:19
Újságíró voltál
Most meg egy autista, alkoholista fartúró buzi vagy :DDD
Nagyot mentél az elmúlt években Endi * ásít *
Most meg egy autista, alkoholista fartúró buzi vagy :DDD
Nagyot mentél az elmúlt években Endi * ásít *
Oct 05, 2022 07:14:19
linziasztal01
(
x77)
Oct 05, 2022 07:16:50
x77)
Endre! Azt elmagyaráztad a kurva zsidó rafi banknak, hogy attól még hogy videókat gyártasz nem vagy videós?
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 05, 2022 07:17:35
x4)
Újságíró voltál
Azért ez erős túlzás, trolléga. Az, amit sodi művelt nem nevezhető újságírásnak. Lásd: trashvod.com/w/6cb7a5d6-00f3-46e3-af0f-75828ce2f37b
linziasztal01
(
x77)
Oct 05, 2022 07:21:34
x77)
Két alkoholista beszélget!
Höhöhö.
Mié'?
Mert nem?
:DD nagyon nevetek Endre, jó nosztalgiázni!
Hozzád képest Szanyi egy agysebész.
Törcsi
Oct 05, 2022 07:42:08
Azért ez erős túlzás, trolléga
nyílván csak irónia
Üljünk le beszéljük meg!
Oct 05, 2022 07:42:08
Penzmento
(
x6)
Oct 05, 2022 07:45:38
x6)
Off: vajon Rosi bújja még a fórumot, my nigga?
🕎Endigame🕎
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 05, 2022 07:46:02
x4)
nyílván csak irónia
Üljünk le beszéljük meg!
Üljünk le beszéljük meg!
Legalább alkalom nyílt a híres szanyi interjú ismételt belinkelésére. Az akkora klasszikus. Ne vegye magára, csak *pr* van így korán reggel. :)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Oct 05, 2022 07:49:58
x5)
sodi en az elmult napok fenyeben rajottem, hogy teged tenyleg max 5en utalnak..
a tobbiek gyulolnek! *badumm-tsss*
Na tejhabosítás, csá.
a tobbiek gyulolnek! *badumm-tsss*
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 05, 2022 07:52:01
x23)
Jó reggelt, neked nem gyagyás.
Na gyagyás felkéne pörögnőd. A Trollok már ezt teszik, mert 24 óra alatt közel 800hsz úgy hogy tegnap szinte lényegébe semmi sem történt. Nincs már kandúrod sem, talán melód se, úgyhogy mássz fel a ravatalra, aztán induljon a show. Csak azért, hogy nehogy a trollégák azt higgyék, hogy minden rendben körülötted, azért a nagy hallgatás, és emiatt elkezdjenek szervezkedni.
Na gyagyás felkéne pörögnőd. A Trollok már ezt teszik, mert 24 óra alatt közel 800hsz úgy hogy tegnap szinte lényegébe semmi sem történt. Nincs már kandúrod sem, talán melód se, úgyhogy mássz fel a ravatalra, aztán induljon a show. Csak azért, hogy nehogy a trollégák azt higgyék, hogy minden rendben körülötted, azért a nagy hallgatás, és emiatt elkezdjenek szervezkedni.
buniBanki
(
x2)
Oct 05, 2022 07:58:40
x2)
Lehet, hogy a itt szállt át a kapitányból az alkoholizmus démon Endrébe?
trolléga
(
x30)
Oct 05, 2022 08:00:07
x30)
Hát azért hetyetye. A kurva anyját hogy a laptop töltős kezelést nem végezte el rajt. Fifi mehetett volna szívószállal enni, tranyó meg a böribe. Mindneki jól járt volna.
A trollok meg csak egy kávét kérnek.
Zegernye
(
x2)
Oct 05, 2022 08:03:55
x2)
Endre, neked mikor lesz saját monogrammos rendszámú autód?
RGL-nek már van:
assets.4cdn.hu/kraken/7o7rKG6OhsWd132mms-lg.jpeg
hoty... hotyhotyhoty...
RGL-nek már van:
Törcsi
Oct 05, 2022 08:10:24
Endi, az asszony csinálja a reggelit, meg főzi a friss finom teát.
Nálad miújság?
Zsidók vagytok.
Nálad miújság?
Zsidók vagytok.
Oct 05, 2022 08:10:24
Törcsi
Oct 05, 2022 08:16:38
Endre, neked mikor lesz saját monogrammos rendszámú autód?
RGL-nek már van:
RGL-nek már van:
trashvod.com/w/tM293Tz1gNd3YaSL6ohZZg
Oct 05, 2022 08:16:38
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 05, 2022 08:17:41
x5)
Egy haver tegnap rairt endrusra,melot ajanlott neki 2400 korul minusz szallas az kb 600 egy rotterdami hotelben berel az a francia kolcsonzoceg szallast akin keresztul a melot kiajanlotta srac.
Hat par dolog derult ki
-faj a hata mert tonkre van menve (lasd az elet terhei)
-mar csak egy jo kis lakas kellene neki meg melo ahol nem kell dolgozni.
hat ilyen ember volt ez a lenin akarom irni sodi.
az vesse ra az elso kovet aki nem hasonlit ra.
Endre indulj meg tenyleg a blahara ebbol nem lesz betu
Hat par dolog derult ki
seymour schwartz
(
x6)
Oct 05, 2022 08:22:40
x6)
Akkor keine ráfázol meló?
Ingatkanügyek
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 05, 2022 08:28:10
x5)
Dörpepúp
(
x7)
Oct 05, 2022 08:30:11
x7)
Meddig járhat neki a segílyke, ha tényleg kibaszták hétfőn vagy kedden?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ásó27
(
x68)
Oct 05, 2022 08:31:28
x68)
"sürgősen találnom kell normális szállást" - "van luxuslakás mejci"
He????
Mifaaaaaaaaaaaan
He????
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 05, 2022 08:32:21
x23)
Egy haver tegnap rairt endrusra,melot ajanlott neki 2400 korul minusz szallas az kb 600 egy rotterdami hotelben berel az a francia kolcsonzoceg szallast akin keresztul a melot kiajanlotta srac.
Hat par dolog derult ki
Hat par dolog derult ki
Szerintem a 444-töl vagy a 888-tól esetleg mindkettőtől, hogy kiderüljön most melyik oldalra húz, kéne megkeresni egy főszerkesztői pozícióval. :)
BodiTesok
(
x1)
Oct 05, 2022 08:33:22
x1)
i.ibb.co/kB8z1rN/Screenshot-2022-10-05-at-08-25-49.png
ugy tunik
ugy tunik
Milyen kar lenne ha ilyen kijelentesek miatt meg a rendorok is elkezdenek baszogatni. Elore jelzi, hogy le akar meszarolni embereket? Hat az ilyet nem igazan szeressuk, akkor inkabb ugorj be egy vonat ele gyorsan.
Az lenne a legjobb ha Pupszaszon ugranal be a vonat ele, azt Golda osszeszedhetne ami maradt a pupodbol.
Ásó27
(
x68)
Oct 05, 2022 08:33:26
x68)
Mészárló Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
gyagyás irigye
Oct 05, 2022 08:35:21
endre!
a cipődet a mercica kötötte be, milyen mészárlásra lennél képes?
kissendrefarkas életét irigyellem
a cipődet a mercica kötötte be, milyen mészárlásra lennél képes?
Oct 05, 2022 08:35:21
Hahó
(
x136)
Oct 05, 2022 08:37:12
x136)
Meddig járhat neki a segílyke, ha tényleg kibaszták hétfőn vagy kedden?
Tényfeltárás kell az ams-nek, mert lehet nem jelentette le a raiffeisenes melócsát.
Kötőjel
(
x12)
Oct 05, 2022 08:37:58
x12)
ugy tunik
ugy tunik
még mindig a mészárláson pörög ez a geci? ezt imádom a lelkecskében! ártatlan emberek meggyilkolásáról fantáziál a konzervatív keresztYény a sodi és ezzel párhuzamosan panaszkodik, amiért a trollok bántják a jobb sorsra érdemes, élhetetlen has been budai úrifiú szhart.
ezért nem értem azokat, akik azon háborognak, miszerint egyes trollok legszívesebben agyoncsapnák a masztirémet. egyre valószínűbb, hogy ez a félszerzet rátámad valami járókelőre, mert "biztos troll". ha valaki ezt megelőzve kinyírja a mocskos púpost, az jobbá teszi a világot. ilyen nagyon egyszerű ez!
Hahó
(
x136)
Oct 05, 2022 08:45:06
x136)
Sneci csinálj egy halállista flokkot, hogy kihez indulnál meg először mészárolni.
trolléga
(
x30)
Oct 05, 2022 08:45:11
x30)
Én egyébként ezt nyeméjtem. A segélyke is skálázódik? Vagy mire fel ennyi neki? Meg mennyi ideje, már vagy 2 éve kapja? Úgy, hogy idén max 3 hónapot dolgozott. Hát a kurva anyád fifi, labancozol a lájfszokban, miközben ezek a kurva osztrákok eltartanak téged?
Gunnar
(
x2)
Oct 05, 2022 08:46:12
x2)
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
Sírok kecc, hatalmas lett, és a legjobb, hogy nem is kell görény megafon módjára kitekerve megvágni, mert saját maga szolgáltatja a beismerést.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 05, 2022 08:47:40
x5)
De hat endre se dolgozni se eloskodesen szlopalason kivul mast nem tud nem akar.
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 05, 2022 08:52:19
x4)
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
youtu.be/zFeCvQJ-XJk
SoDI ismét hazudott!
hát ez nagyon jó lett
Telebetyár_Időtelefon
Oct 05, 2022 08:57:30
Ne, Sodi, ne fagyaszd le magad shaját megoldáshként, mert 2546-ban ébresztenek fel!
8 órázó szürkeegér
Oct 05, 2022 08:57:30
bolgár jeti
(
x30)
Oct 05, 2022 08:58:53
x30)
Dettó, csak én a kocsimban a dugóban ülve :)
"te beszart öszvér" :D :D :D
Hafré
(
x9)
Oct 05, 2022 09:00:27
x9)
Endre! Tudom a gaz draga hogy kinyisd ezert szeretnek segiteni neked:
www.oebb.at/en/fahrplan
szivesen
lépek ki mert hülyék vagytok
www.oebb.at/en/fahrplan
szivesen
szörnyeteg
(
x3)
Oct 05, 2022 09:00:56
x3)
"sürgősen találnom kell normális szállást" - "van luxuslakás mejci"
He????
He????
Szerintem hazudott az Endre aki nyelftanilak mindig pontosan fogalmaz.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 05, 2022 09:01:53
x23)
Nem tudom menyibe kerül Hollandiába a megélhetés, majd te talán megírod. :) De az a durva ebbe, hogy ha minden hónapban a fele keresetét félre rakná ebből, akkor 2-2.5 év alatt ki is fizetné a bankok felé fent álló tartozásait és még akkor is csak max 43 éves lenne. Bár az ö jelenlegi állapotába arra nagyobb esély van hogy az elsö nap magára rántana egy polcot és ott döglene meg. Mondjuk azzal is nullázná a tartozásait. :D
seymour schwartz
(
x6)
Oct 05, 2022 09:06:29
x6)
ugy tunik
ugy tunik
Köszi! Sodi, ez most szerintem mindenkit meglepetésként ért, elvégre nem mondogattuk itt ÉVTIZEDEKEN KERESZTÜL, hogy ez lesz a vége. Na gyerünk, küldjed szét azt a masnis CV-t, hátha szerencséd lesz.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Oct 05, 2022 09:06:57
x2)
"Beteg a hátam". :)
Na, púpos! Akkor már elismered azt is hogy nem csak szellemileg, de testileg is fogyatékkal élsz?
Számunkra ez eddig is nyilvánvaló volt, de az, hogy a bordapúpot hozd fel mentségképp valamire, az csodálatos érzés. Így tovább
pedofilsodiasodi
Na, púpos! Akkor már elismered azt is hogy nem csak szellemileg, de testileg is fogyatékkal élsz?
Számunkra ez eddig is nyilvánvaló volt, de az, hogy a bordapúpot hozd fel mentségképp valamire, az csodálatos érzés. Így tovább
Ásó27
(
x68)
Oct 05, 2022 09:06:58
x68)
De miért kéne sürgősen lakás, ha úgyis kibasszák? Nem fogja fel? Tudom, majd koncentrál arra, hogy ne keressenek rá a következő melócsában SEM...
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 05, 2022 09:07:32
x5)
Nem tudom menyibe kerül Hollandiába a megélhetés, majd te talán megírod. :) :D
Kaja szempontjabol kb 15% olcsobb mint magyarorszagon lasd alacsonyabb afa kisebb inflacio.
Kötőjel
(
x12)
Oct 05, 2022 09:11:23
x12)
a sodi, a hátad ugyanúgy NEM beteg, ahogy NEM vagy alkoholista! ne ess ki a szerepből, te sportos, erős, fiatal.
vérdíj target nr. 1
Snecológia Tanszék
Oct 05, 2022 09:12:32
Addig is amíg STNÍ van előkerült egy kordokumentum a rendszerváltás előttről.
"1982. Januárjában járunk.
A Honvéd kórház szülészete pokoli, fülsüketítő, sziréna szerű női üvöltéstől visszhangzik. A remegő kézzel már második symphoniáját szívó rezidens, fátyolos hangon csak annyit mond az ott várakozó rosszul öltözött férfinak, hogy
"a Nyomorult asszonyt felvágták szügyig, de annak a pokolfajzatnak akkora feje van mint egy két kilós vekni" Erre a magát "Kaufmanndil"-nak hívó furcsa férfi biccent és sietve távozik a váróból.
A Honvéd kórházban utoljára 44 telén láttak ilyen mészárszéket mint ami aznap volt a műtőben. Az ügyeletes szülész orvos sietve tárcsázta az öreg Hubay doktort, azonnal szedje össze magát, itt már csak ő segíthet.
Hubay doktor már 56-ban szanitécként tevékenykedett, nem esett kétségbe ha neki kellett visszapakolnia az ember beleit a szétnyílt hasfalba, majd tűvel és cérnával összevarrni az omladozó épületben, és most egy ilyen hentesre volt szükség.
Amint megérkezett Hubay a vértől áztatott műtőbe azonnal felismerte a problémát. "Hívjátok a Kálmánt, eldugult itt egy vezeték, hozza a kulcsokat! A szülész orvos csak hebegni tudott, De, de, de a Kálmán a karbantartó ... minek hívnánk?. De, Ahogy Hubayra nézett, többet nem kérdezett Szóljatok a Kálmánnak a Kálmánnak!.
Kisvártatva Kálmán is előkerült, Zsigulijából felcipelte összes szerszámát és munkához látott. Fúrt, kalapált, csőgörényezett ... közben Hubay doktor fércelte a szerencsétlen asszonyt, majd 1,5 órányi megfeszített munka és fél doboz symphonia elszívása után megszületett a kis Endre.
Az öreg Kiss soha nem tudott többé úgy nézni a feleségére mint az előtt, a fiú születése után külön ágyba költözött feleségétől és a látott borzalmak elől az alkoholba menekült.
"1982. Januárjában járunk.
A Honvéd kórház szülészete pokoli, fülsüketítő, sziréna szerű női üvöltéstől visszhangzik. A remegő kézzel már második symphoniáját szívó rezidens, fátyolos hangon csak annyit mond az ott várakozó rosszul öltözött férfinak, hogy
"a Nyomorult asszonyt felvágták szügyig, de annak a pokolfajzatnak akkora feje van mint egy két kilós vekni" Erre a magát "Kaufmanndil"-nak hívó furcsa férfi biccent és sietve távozik a váróból.
A Honvéd kórházban utoljára 44 telén láttak ilyen mészárszéket mint ami aznap volt a műtőben. Az ügyeletes szülész orvos sietve tárcsázta az öreg Hubay doktort, azonnal szedje össze magát, itt már csak ő segíthet.
Hubay doktor már 56-ban szanitécként tevékenykedett, nem esett kétségbe ha neki kellett visszapakolnia az ember beleit a szétnyílt hasfalba, majd tűvel és cérnával összevarrni az omladozó épületben, és most egy ilyen hentesre volt szükség.
Amint megérkezett Hubay a vértől áztatott műtőbe azonnal felismerte a problémát. "Hívjátok a Kálmánt, eldugult itt egy vezeték, hozza a kulcsokat! A szülész orvos csak hebegni tudott, De, de, de a Kálmán a karbantartó ... minek hívnánk?. De, Ahogy Hubayra nézett, többet nem kérdezett Szóljatok a Kálmánnak a Kálmánnak!.
Kisvártatva Kálmán is előkerült, Zsigulijából felcipelte összes szerszámát és munkához látott. Fúrt, kalapált, csőgörényezett ... közben Hubay doktor fércelte a szerencsétlen asszonyt, majd 1,5 órányi megfeszített munka és fél doboz symphonia elszívása után megszületett a kis Endre.
Az öreg Kiss soha nem tudott többé úgy nézni a feleségére mint az előtt, a fiú születése után külön ágyba költözött feleségétől és a látott borzalmak elől az alkoholba menekült.
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_Az_abomin%C3%A1ci%C3%B3_sz%C3%BClet%C3%A9se
Ezen kívül a kiváló gyagyas.hu/fifi képbeszúrás
Továbbá tervben van a 0. napos lakhatás szócikk, valamit az impotencia szócikk kibővítése Jövő Héten...
Oct 05, 2022 09:12:32
bolgár jeti
(
x30)
Oct 05, 2022 09:12:34
x30)
a sodi, a hátad ugyanúgy NEM beteg, ahogy NEM vagy alkoholista! ne ess ki a szerepből, te sportos, erős, fiatal.
Csak a szokásos "inkább a halál, mint a munka"
bolgár jeti
(
x30)
Oct 05, 2022 09:13:39
x30)
Krokó lesz az, nem Kaufmanndil :)
Snecológia Tanszék
Oct 05, 2022 09:14:52
Amúgy Sodi, használsz egy "alternatív" facebook profilt is? Ez a Fifi Sodi Lovato név igencsak gyanús.
www.facebook.com/fifi.sodilovato/
Mondjuk az se lenne csoda, ha Demi Lovato a példaképed, legalább akkora agysérült, mint te.
www.facebook.com/fifi.sodilovato/
Mondjuk az se lenne csoda, ha Demi Lovato a példaképed, legalább akkora agysérült, mint te.
Oct 05, 2022 09:14:52
Ásó27
(
x68)
Oct 05, 2022 09:15:12
x68)
Bármikor mészárlást rendezhet asodi, csak valaki kösse be neki a cipőfűzőjét!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Snecológia Tanszék
Oct 05, 2022 09:15:56
Kaufmann lesz az, nem Kaufmanndil :)
Nem figyelsz :) A szócikkben ez javítva lett. Amúgy Kaufmanndilt tervezett írni a szerző :)
Oct 05, 2022 09:15:56
Snecológia Tanszék
Oct 05, 2022 09:17:00
Na a faszom, köcsög sneci meg a fél délutánon összedobott fórumja... :)
Szóval K.r.o.k.o.d.i.l.t tervezett írni a szerző
Szóval K.r.o.k.o.d.i.l.t tervezett írni a szerző
Oct 05, 2022 09:17:00
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 05, 2022 09:17:33
x23)
Gyagyás, használt a heti 2x edzés, ugye?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 05, 2022 09:20:26
x5)
Na ennyit a pupsimogatasrol.
Kurva anyadat endre hanyadik sor ma reggel?
Kurva anyadat endre hanyadik sor ma reggel?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Oct 05, 2022 09:20:27
x5)
sodi küld el eric schmidt-nek a tota w. árpi cikket
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Ásó27
(
x68)
Oct 05, 2022 09:22:03
x68)
Hogy haladnak a BEKOs ügyek Endre? Hamis CV és rágalmazás??
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Oct 05, 2022 09:24:36
x30)
Gyagyás, használt a heti 2x edzés, ugye?
img.sodika.dk/imgur.com/S5IIXC1.png
img.sodika.dk/imgur.com/S5IIXC1.png
Egy kibaszott loop ennek a lénynek az élete.
Nekiáll edzeni meg angol
Tényleg endrus! Hogy is tetszett az angol csoportvezetői melócsá? Már azt sem bírom követni melyik cégnél lett volna e a feladatköröd. Pisztos valamelyik 0 napos helyen. Te BALEK
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 05, 2022 09:27:04
x6)
Endre, van egy kiváló ötletem, egyedül érzed magad, kell melléd egy társ, így mindenképp olyan társbérletet nézz, ahol csak 1 pici szobád lesz és nem vihetsz majd oda senkit.
Ez már egyszer bevált te ostoba balek.
Ez már egyszer bevált te ostoba balek.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 05, 2022 09:31:01
x47)
Púposhátú geci
Púposhátú geci
Púposhátú geci
Púposhátú geci
(Anettkas betelefonáló után szabadon - aki állításom szerint Pityinger Péter volt)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Púposhátú geci
Púposhátú geci
Púposhátú geci
(Anettkas betelefonáló után szabadon - aki állításom szerint Pityinger Péter volt)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Oct 05, 2022 09:31:57
x5)
Endrének kimaradt ez a NAGYON fontos információ, mert hiányzott a biológia óráról mivel "fájt a háta" éppen.
www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw
Ezért követte el azt a hibát hogy a tranyót lánynak nézte.
www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw
Hahó
(
x136)
Oct 05, 2022 09:32:14
x136)
Sneci jövő hétre is airbnb-t veszel ki 500 euróért?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 05, 2022 09:34:48
x8)
Az utca hangja a télapógeci egyesülete volt valójában, mint sajtószerv.
Ezen a télapócecin mindig hangosan felröhögök, akár hányszor olvasom:-D
Most itt néznek rám vagy 40en az okmany irodaban:-DD
Ásó27
(
x68)
Oct 05, 2022 09:34:51
x68)
Sneci jövő hétre is airbnb-t veszel ki 500 euróért?
Főbérlő lesz
seymour schwartz
(
x6)
Oct 05, 2022 09:40:07
x6)
Meddig is kapja a segélyt? Januárig? Az is érdekes, hogy miért jár neki ennyi. Alig dolgozott valamit ebben az évben.
Ingatkanügyek
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 05, 2022 09:43:03
x5)
Tisztelt tanszek
az igazsag mindig borzalmasabb es snecologiai alapvetes.
Tibor kozlegenynek igaza volt,hogy penztelenseg miatt pattant le es nem az otven euros ajfonrol beszelek.
Endre ingyenkonyhan zabal es promozza,hogy airbnb-en alszik.
de ugye 1650 nettobol nem jon ki az airbnb ot hetre meg hat kozben a hiteleket is kellett volna torlesztenie.
nem csak a matek santit hanem minden.
orulhetunk szerintem.
az igazsag mindig borzalmasabb es snecologiai alapvetes.
Tibor kozlegenynek igaza volt,hogy penztelenseg miatt pattant le es nem az otven euros ajfonrol beszelek.
Endre ingyenkonyhan zabal es promozza,hogy airbnb-en alszik.
de ugye 1650 nettobol nem jon ki az airbnb ot hetre meg hat kozben a hiteleket is kellett volna torlesztenie.
nem csak a matek santit hanem minden.
orulhetunk szerintem.
tyodika
Oct 05, 2022 09:43:21
Endrének kimaradt ez a NAGYON fontos információ, mert hiányzott a biológia óráról mivel "fájt a háta" éppen.
youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw
youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw
Jajj jól van, hagyjál már. A sziszának nincs fütyije, puncicája van.
Meg prosztatája, de az más. Tibi, mindegy.
Oct 05, 2022 09:43:21
trolléga
(
x30)
Oct 05, 2022 09:44:45
x30)
Endre! Lemaradásban vagy, tessék szépen megindulni a tranyót fenyegetős, "mostantól hajléktalan vagy Mercike", de azért van pénz, gyere vissza flokkokkal!
Mi ez a nagy passzivitás? Melócsára koncentrálsz? Lakást keresel? Te BALEK.
Mi ez a nagy passzivitás? Melócsára koncentrálsz? Lakást keresel? Te BALEK.
balek
(
x10)
Oct 05, 2022 09:48:26
x10)
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 05, 2022 09:50:52
x2)
Viszont szep magyra nyitotta a szemet, igy nem nez ki autistanak xdddd
Hahó
(
x136)
Oct 05, 2022 09:55:03
x136)
Sneci amikor összevertek a trollok a bogdáni úton, miért nem mészároltad le őket?
A hátad miatt?
A hátad miatt?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 05, 2022 09:57:16
x5)
Endre noveszel nagy szzakallat,latod szajerjozsinak is bejott
Hahó
(
x136)
Oct 05, 2022 09:58:03
x136)
2700-3000 eur kéne neki egy lakás kibérléséhez, de csak 1650 eur a segély.
Hát így nehéz lesz luxuslakást szerezni amibe a cica is visszamenne.
Hát így nehéz lesz luxuslakást szerezni amibe a cica is visszamenne.
Részletre vett szalvéta
Oct 05, 2022 09:59:25
Fél off.
mukesz.hu/igazolvany/
mukesz.hu/igazolvany/
Amit linkeltél, az is egy szervezet, az állítja ki az igazolványt, nem a munkáltató, a munkáltató médium csak igazolja, hogy valóban nekik dolgozol és jogosult vagy az igazolványra. Semmi köze a számlázáshoz és ahhoz, hogy ki egyéni vállalkozó és ki nem, az is ugyanúgy megkaphatja, aki bejelentve dolgozik. Annyit ér, hogy fontosabb rendezvényekre tényleg el szokták kérni, mert túl sok volt régebben az olyan “újságíró”, mint asodi, hogy az ingyen kajáért járt sajtótájékoztatókra, rendezvényekre. Ezeket is próbálják ezzel kiszűrni, plusz csomó helyre (például múzeumokba) ingyenes belépést is biztosít a MÚOSZ-os kártya. Az újságírói igazolvány pedig azért nem helyes kifejezés, mert fotósok például ugyanúgy megkaphatják. De amúgy ez a linkelt mukeszes tényleg szart se ér, a press cardot pedig újságíró igazolványnak fordítani… Erre inkább nem is írok semmit. SnecológusHallgató remekül összefoglalta előttem a lényeget.
OFF vége
Gyagyás, ugye ma kijön az “Örülhettek” ravatal flokk? Többen kérdezik.
Oct 05, 2022 09:59:25
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na ennyire volt neki "újségírói igazolványa".