Igen. És emiatt a zsíroshajú herceged melletted fog maradni?
Minden O és K
Áve trollégák!
Először is elismerésem trolléga nagyon szép munka, le a fitymával!
Tegnap akármennyire szerettem volna szopatni a gyagyást, vele ellentétben nekem van családom és karrierem, ráadásul hamarosan érkezik a legkisebb trolléga így voltak tegnap prioritást élvező dolgok.
Viszont hogy lássák trollégák, hogy nem csak Fifi nemlétező álló pitonját cibáltam, gyűjtöttem egy szép listát bécsi albérletekről, több oldalról és kb össze gyűlt 20-30 potenciális hely a meglévő adatokkal. Van a Thálian 3 darab. Amint tudok többet publikálom a szállásokat. Apropó, múltkor emlegették hogy ez egy kis lyuk lenne, jól emlékszem hogy, kb 50m2?
További szép napot trollégák, púpos te meg dögölj meg.
Na meló, csá.
Hetyetye ne ezt ne.
Havi szazezer forintot akkor is megsporolsz, te suger, ha napi ottel kevesebb sort iszol az automatabol.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Minek? Korán reggel indulsz munkába, nem?
Ingatkanügyek
Mercinek nincs pinája és soha nem is lesz, hahó!!! Ő egy férfi.
Te tényleg nem értesz a szép szóból, amig meg nem indul a Ducato, ugye? Vedd már észre hogy nem 3-5 évvel ezelőtt vagyunk hogy Berlinbe elbújhatsz majd, meg hogy 10 trollodbol 3 az intervencionista troll.
Itt vagy a szomszédba, a 3 az meg ma már 7. Akikből bármikor megindulhat 2-3 hozzád, mert nem hagysz békét annak a szerencsétlen nőnek. Gondolkodj már, Szegeden hányan vártak a szállásra vezető 10-15 perces utadon mikor Lauráék kibasztak az utcára éjszaka? Vagy az elmúlt 2 hónapba hányszor mentették ki tibit tőled, egyszer Bécsből egyszer meg Pozsonyból? Ugyanígy pikk pakk felbukkanhatnak majd trollok ha Szandival kavarsz.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
783 videója van fent a korcsnak, nem hiszem el hogy nem tudjuk szétbombázni a csatornáját.
Ha valaki keresgél a videók között és talál jelenthető tartalmat, kérem hogy linkelje időkóddal!
Ha keresgélsz a videók között, az csak reklámblokkolóval és youtube premium nélkül tedd, ellenkező esetben bevétele lesz a korcsnak belőle. Pl. Asztali gépen/laptopon tölts le egy alternatív böngészőt. Tegyél rá reklám blokkolót és ne jelentkezz be premium accal. Csinálj egy gmail fiókot és kapcsold össze a yt-bal, így egyből reportolni is tudod a nyomorultat. Ugyanez mehet a faszpinás csatornájával is(kurva anyádat Tibike).
Itt az ideje a féregirtásnak!
Köszönöm Trollégák!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Meg ne próbáld te szerencsétlen kotorékeb! Akkora szartengert kapsz a nyakadba, amihez képest az elmúlt 10 éved ártatlan mókának fog tűnni.
Van az a vörös vonal amit még az udvaribolond sem léphet át!
Nagy voltál te is, szétröhögtem az agyam a produkción. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
De egyedül leszel. Szandikát felejtsd el, lett szólva.
1. Te nem döntesz el semmit
2. De, egyedül leszel
3. Annak ellenére, hogy egyedül leszel, szopni fogsz
hoty... hotyhotyhoty...
Kurva beteg állat vagy! Undorodom tőled!
Endre! Szandikat hagyd beken! Meg a vegen raragasztasz valami nemi betegseget, amit a Tibcedesztol kaptal el.
Sosem vagy egyedul, mindig itt vannak neked a kommenthaverok!
Takarodjál gugli mapszozni, hova a kurva anyádba kell menni meg hogyan dolgozni!
Jóból, én összespanciztam a Szandikával. Még ha felületesen is, de ezeket a fosadékokat amiket ideokádtál elküldöm neki. Na puszi puszi!
te tényleg olyan buta vagy, hogy nem fogod fel, ha Szandit bevonod, akkor onnan teljesen véged?
hoty... hotyhotyhoty...
Funkcionális analfabéta vagy.
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ha megvan kedden a lakás, utána egy egész héten át várok a Mercire.
Ez a terv.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te meg egy kisegítős fogyaték vagy, tudsz róla?
Egy hét után mi lesz, december?
Akkor jön a Trafó.
Mondom én, faszkalap, nem tudsz egy óránál többet aludni. Ez már a vég. De ezt úgysem fogod fel, mert "újságíróként" funkcionális analfabéta vagy.
Aztán várhatsz rá, tegnap kerek-perec kijelentette, hogy nem kellessz neki. Illetve a ma hajnali hetyetyézéseid eljutnak hozzá, mert szokta nézni a fórumot. Büdösbogár. Na, takarodj!
Ja...
Remélem, 9-ig kiszáll belőlem :)
Elhiszed, hogy nem fog menni?;)
Fogadjunk, Endre?
Az nem békén hagyás ha ő a B terved, te mocskos pedofil, férfierőszakoló.
Gondolj a vonzás törvényère. Eddig mindig bevált.
Lakás nélkül nem.
Ahova be is tud jelentkezni.
Épp ezt intézem.
Keddig meglesz
Kettő vagy három is belefér.
Igyál ketyerűt is. Meg vigyél magaddal, megiszod a vécén. Az jár neked.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tibinél is faszán intézted. :D
Nem tudsz te semmit elintézni.
Nem emiatt nem fog menni Szandi, csak mondom. ;)
Minimális alvással, sörszaggal munkába menni? Ezt hol tűrik meg?
Vagy már melócsá van, gyagyás?
He?
Nem érted.
Nyitott kapu.
Nincs Szandi.
Mert Merci jön.
Ennyi
Ez is biztos?
Nem jobb neki pest? Mai tegnap esti lájvból ez jött le. :))
Ezt is elmondtam tegnap.
Amit Merci 6 napja érzett, azt már én is.
Elég volt a keresgélésből és cipekedésből
Tegnap.
Este.
Az utcán volt.
Mert nem volt szállás
Merci max akkor fog vissza menni ha nagyon nagyon hideg lesz. Ja és akkor sem egyedül.
Ezt könyveld el.
Megmondta tegnap, hogy undorodik tőled.
Borz Endre
Szép munka, kapitány. :)
Igen 50m2. Én a következő infókkal keresek. 1900 vagy 2000 a kaució, 700 euro a bérleti dij. 2 szoba. Pici, szűk konyha, benne hűtő, tűzhely és talán még mosógép is. Tűzhellyel szembe egy folyosó van talán. És talán a belvárosba van, tehát esélyes hogy egy számjegyű kerületbe.
Esetleg gépre, képeket ments a találatokról, meg ha van címet is. Arra az estre ha lekerülne a hirdetés mert kiveszik, hátha később egy egy leaknél jól jönnek majd az azonosításhoz. :D Esetleg hirdetéseket könyvjelzőbe berakni aztán naponta megnyitogatni, hátha lekerül valamelyik a napokba az meg egy erős jel lehet, hogy talán a gyagyás kivette.
Nem mondott ilyet.
Ott lenne trashvodon
tehát akkor nem vagy alkoholista te buzi geci gnóm xddddddd
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Miért nem ment a luxusszállásra hozzád?
Mifaaaaaaaaaaaan
A Merci azt érezte, hogy egy nárcisztikus elmebeteg vagy. Ahogy ő is, csak te két fokkal rosszabb, mert magatehetetlen állapotában megerőszakoltad, és még kérkedtél is vele. Te alja hulladék szenny. Na, ezért menekült el tőled.
Még mindig csutka részeg vagy, gyagyás?
Belőled volt elege, idióta. Az első vonatra szállt fel, csak húzzon onnan. Pozsonyból vitték haza. Napokig nem lájvolt, mert megteheti. Melletted azért lájvolt 10 órákat kb átlagban, mert akkor nem lehettél a közelében!!
Lájvon kívül mondta a trolloknak. Egész este velük volt.
Az arab faszokat vedd ki a szádból, kezdésnek.
Az ingyenkonyha és hajlesz szálló, valamint a púpszászi vonat. Kiveszed?:))
Blaha Lujza tér, metróállomás aluljáró. Nagyon takaros, frissen felújított kis pecó.
Akarod mondani LUXUS?!
2020 februárjában kezdődtek a lego busz streamek (mirror csati alapján).
Pontosabban feb 23 volt a kezdés. (14 órás stream)
5951-es oldal a fórumon.
Abszolúte! Úri környék az az ilyen Endre féle csöveseknek.
Ne tetézd b+, ne tetézd!
Minden O és K
Az a rész meg van, hogy Elnök úr megérkezik elmondja Sodiról, hogy egy rossz pedofil buzi?
Majd szól a TE CICÁDNAK, hogy kapcsolja le a liveot.
A TE cicád pedig, nem felkérdezett, hogy mit keresek ott, hanem első szóra letette a liveot. Majd kedélyesen eldumcsiztunk a te titkaidról.
Közben befutott még két troll. Ez sem volt a liveban még is így volt.
Engem miért nem vont felelősségre a TE CICÁD, hogy mit keresek ott és miért veszem?
Te rossz balek, bárkivel leáll a Merci, csak veled nem. :D
Borz Endre
Mondjuk elég aljas voltal, hogy lekapcsoltattad, és elbasztad a műsort.
Már megint 5 oldal lemaradásban vagyok. Mit csináltál megint te púprém?
Amúgy nagyon nevettem, cseten felkérdezték hogy már őszül a festés óta. Jött is a hetyetye, jajj ott lenőtte. Nem úgy folt endre hogy az új haj majd az eredeti színében fog pompázni? *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Vodkát igyál gyagyás azt nem érzik meg. Mondtam már pár napja, literes narancslé, fele kiönt, fél liter vodkával feltölt. Többet nem segítek neked, ha az utcán fogsz fetrengve szenvedni rúgok egyet a mocskos veknibe. Kurva anyádat a hajnali cunamiért!
Nagyon szarul hazudsz, pedofil. Soha nem írnád le, ha tényleg azt akarnád kivenni. Érzed hogy szorul a hurok és talán már azelőtt meglesz a patkánylyuk mielőtt egyáltalán kivennéd?
Amugy meg akkor most az a terv a tegnapi live alapján hogy nem csak a tibi de te is lájvolni fogsz, mert már megint ez a munkád? Az jó lesz. Thaliánál is te adtad a 1 hét alatt a két legnagyobb segítséget a háromszögeléshez a tükrözödö telefonal és a szomszéd ház megmutatásával. Tibi 4 hét alatt összesen nem adott akkora segítséget mint te ezzel a két esettel. Szóval nyugodtan lájvoz majd, te fogyatékos, balfasz.
Azt ugye mindenki látja, hogy pedókorcs minket próbál zsarolni? Más szavakkal egy Mercedes mentes, Szandika gyámját értesítő faszerdőt rendelt ez a szubhumán.
Endre egy pedofil!
Mész már melóba, Gyagya? Főnökúr nem lesz boldog!
Ingatkanügyek
Nagyon nevetek, azt ugye tudod hogy soha sem fog dolgozni. Főleg nem ott, német vagy angoltudás nélkül? Akkor minek bejelenteni?
Apropó, az előző aláíráshamisításos ügy hogy áll?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nézd vissza.
Még a tegnapi live-ban is azt mondta, hogy akár.
Ja. Úgy.
Előre menekülök.
Anyád picsáját! Ha meg ott van trashvodon, akkor részegen pontatlanul fogalmaz az ember, meg különben is első harag...
Mindenre megvan az autiválasz, ugye, ami megvéd a csúnya valóságtól!?
Minden előre menekülésed nagyon bevált eddig.
Minden hiteledet felélted. Még kb. 2 ezer euró van 38 ezres keretből.
Te amugy mikorra jarsz dolgozni, hogy fel kilenckor meg forumozgatsz?
A Merci natyon pontoshan fogalmaz. A hajléktalan csövesek általában arról híresek, hogy minden szavuk szentírás és mindig úgy szólalnak meg, mintha bíróság előtt lennének.
Ingatkanügyek
Kurba Sbahnon vagyok
Hát ez pont nem így működik te férfierőszakoló
Szerző:
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 07, 2022 06:52:34
Válasz
(3)
x23)
Válasz
(3)
Amúgy az jutott eszembe, hogy mindkét helynél 2500 euro a kaució, ami ugye nem vág egybe a 2000 euros kaucióval amikről beszéltek. Vajon azt nem tudják megbeszélni a bérbeadoval, hogy a 2500 kaució lemegy 2000-re cserébe viszont mondjuk havi 50 euroval többet fizetnek bérleti díjba? Mert igy meglenne mindét helynél az emlegetett 700 eurós bérleti díj ami most 650 és 680 és a 2000 kaució is. Persze az is lehet hogy enélkül is levitte a bérbeadó nekik, csak hogy kitudja adni valahogy.
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 06:53:41
x78)
Van pénz, oldjuk meg. Be vagyok biztosítva. VS Kiveszek olyat, amihez kell Merci fizetése is.
Anyagi gondok vannak, Endre?!
Anyagi gondok vannak, Endre?!
Nem vagyok őrült
(
x3)
Oct 07, 2022 06:57:56
x3)
Nem érted.
Egyszerűen elegem lett a keresgélésből. Kiveszem azt, ahol a Merci fizetése ill. YouTube pénz is kelleni fog, mert az ingázásból a belvárosig elegem van, ahogy a hurcolkodásból is.
Holnap délelőtt felhívom a csávó. Készítse a szerződést, viszem a kauciót.
Egyszerűen elegem lett a keresgélésből. Kiveszem azt, ahol a Merci fizetése ill. YouTube pénz is kelleni fog, mert az ingázásból a belvárosig elegem van, ahogy a hurcolkodásból is.
Holnap délelőtt felhívom a csávó. Készítse a szerződést, viszem a kauciót.
Igen. És emiatt a zsíroshajú herceged melletted fog maradni?
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 07, 2022 07:00:23
x6)
Áve trollégák!
Tegnap akármennyire szerettem volna szopatni a gyagyást, vele ellentétben nekem van családom és karrierem, ráadásul hamarosan érkezik a legkisebb trolléga így voltak tegnap prioritást élvező dolgok.
Viszont hogy lássák trollégák, hogy nem csak Fifi nemlétező álló pitonját cibáltam, gyűjtöttem egy szép listát bécsi albérletekről, több oldalról és kb össze gyűlt 20-30 potenciális hely a meglévő adatokkal. Van a Thálian 3 darab. Amint tudok többet publikálom a szállásokat. Apropó, múltkor emlegették hogy ez egy kis lyuk lenne, jól emlékszem hogy, kb 50m2?
Na meló, csá.
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 07, 2022 07:04:35
x4)
Endre, nézegetem miket írogattál. Te azt a szerencsétlen Mercit szexre kényszeríted a lakhatásért, a piáért, a drogért és az ételért cserébe.
Többször elmondtad, hogy ezekért cserébe neked jár a szex. Az egyik live-ban szó szerint órákon át baszogattad, hogy szexeljen veled, miután megtörtént, teljes levertség látszott rajta, míg te meg örültél, mint majom a faszának.
Egy gusztustalan szar ember vagy Sodi, aki kihasználja a szerencsétlen csöves helyzetét.
Őszintén remélem, hogy hamarosan teljesen összeomlik az életed, és a Blahán lehet majd rugdosni.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Többször elmondtad, hogy ezekért cserébe neked jár a szex. Az egyik live-ban szó szerint órákon át baszogattad, hogy szexeljen veled, miután megtörtént, teljes levertség látszott rajta, míg te meg örültél, mint majom a faszának.
Egy gusztustalan szar ember vagy Sodi, aki kihasználja a szerencsétlen csöves helyzetét.
Őszintén remélem, hogy hamarosan teljesen összeomlik az életed, és a Blahán lehet majd rugdosni.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 07, 2022 07:04:59
x7)
Az is segítség, ha hozza a YouTube bevételt. Így vagy úgy, de kb. havi 100 ezer forinttal beterveztem a Mercit, igen.
Havi szazezer forintot akkor is megsporolsz, te suger, ha napi ottel kevesebb sort iszol az automatabol.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 07, 2022 07:09:32
x6)
Na alszom.
Csá.
Csá.
Minek? Korán reggel indulsz munkába, nem?
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 07, 2022 07:13:26
x2)
Részegen az ember pongyolán fogalmaz.
Hátulról pinán, miközben a segge a hasamat nyomta.
Így a pontos.
Hátulról pinán, miközben a segge a hasamat nyomta.
Így a pontos.
Mercinek nincs pinája és soha nem is lesz, hahó!!! Ő egy férfi.
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:16:45
x78)
Remélem mata részegen, pia szagúan mész be.
Régen volt krízis értekezlet a Rafinál! :)
Régen volt krízis értekezlet a Rafinál! :)
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 07, 2022 07:18:10
x23)
Hát, ha kiveszem a lakást kedden (akkor foglalható el), kb. egy hétig fogom oda várni a Mercit.
Utána meg azt mondom, egye fene, kikupáljuk a Szandikát, elvégre pedagógusnak tanultam.
Utána meg azt mondom, egye fene, kikupáljuk a Szandikát, elvégre pedagógusnak tanultam.
Te tényleg nem értesz a szép szóból, amig meg nem indul a Ducato, ugye? Vedd már észre hogy nem 3-5 évvel ezelőtt vagyunk hogy Berlinbe elbújhatsz majd, meg hogy 10 trollodbol 3 az intervencionista troll.
Itt vagy a szomszédba, a 3 az meg ma már 7. Akikből bármikor megindulhat 2-3 hozzád, mert nem hagysz békét annak a szerencsétlen nőnek. Gondolkodj már, Szegeden hányan vártak a szállásra vezető 10-15 perces utadon mikor Lauráék kibasztak az utcára éjszaka? Vagy az elmúlt 2 hónapba hányszor mentették ki tibit tőled, egyszer Bécsből egyszer meg Pozsonyból? Ugyanígy pikk pakk felbukkanhatnak majd trollok ha Szandival kavarsz.
Streamer Koldus
(
x2)
Oct 07, 2022 07:24:37
x2)
"Tapintásra ott a csikló"
Milyen csikló, te buzi köcsög? Ebből a mondatodból látszik, hogy még életedben nem jártál valódi nő közelében és még életedben nem volt közöd született pinához. Tibinek nincs csiklója, mert ő Tibi te agyhalott :D. Nem menstruál, nincs pinája, nincs petefészke, prosztatája van, mert ő egy férfi. Akár tetszik, akár nem, te egy férfit dugtál és buzi vagy.
Milyen csikló, te buzi köcsög? Ebből a mondatodból látszik, hogy még életedben nem jártál valódi nő közelében és még életedben nem volt közöd született pinához. Tibinek nincs csiklója, mert ő Tibi te agyhalott :D. Nem menstruál, nincs pinája, nincs petefészke, prosztatája van, mert ő egy férfi. Akár tetszik, akár nem, te egy férfit dugtál és buzi vagy.
Zegernye
(
x2)
Oct 07, 2022 07:25:03
x2)
Éjjel magányos volt a kis Endrécske, nem tudott aludni?
Eszébe jutott az a néhány szexuális emléke, amit egy férfi seggével szerzett, és nosztalgikus állapotba került?
Jaj, egyem a kis szívét, olyan szomorú, hogy ilyen magányos állapotában sincs egy barátja sem, akivel átbeszélhetné, ezért kénytelen a fórumra jönni, ahol bár utálják, de legalább szóba állnak vele.
Magányos sodi a sodi?
Depis sodi a sodi?
Nincstelen sodi a sodi?
Nem baj, Endre, élvezd a pillanatot, egy hét múlva már ez is szép emléknek számít, egy hónap múlva pedig elérhetetlen életkörülményeknek.
Tudod, ezen a lejtőn nincs megállás számodra :)
Ha lenne gerinced, és némi önbecsülésed, már csak kerestél volna egy youtube tutorialt a kötél csomózásáról, de te gyáva szar vagy, és mélyebbre süllyedsz, amint apád, és anyád, pedig mindkettő a társadalom szemete.
Biztos büszkék rád, apádtól megörökelted a csövesek iránti vonzalmat, az alkoholizmust, anyádtól a rusnyaságot, gerinctelenséget, és az olyan szintű butaságot, amikor a buta fel sem ismeri, mennyire az, és okosnak hiszi magát.
Na csá, vettem ki egy nap szabit, szép idő van, ilyenkor érdemes a hegyekben túrázni, hát még ha egy született pinás társaságában teszed.
De te is tudod, milyen az, nem? Ja nem, mert te egy buzi csőlakó vagy :D
hoty... hotyhotyhoty...
Eszébe jutott az a néhány szexuális emléke, amit egy férfi seggével szerzett, és nosztalgikus állapotba került?
Jaj, egyem a kis szívét, olyan szomorú, hogy ilyen magányos állapotában sincs egy barátja sem, akivel átbeszélhetné, ezért kénytelen a fórumra jönni, ahol bár utálják, de legalább szóba állnak vele.
Magányos sodi a sodi?
Depis sodi a sodi?
Nincstelen sodi a sodi?
Nem baj, Endre, élvezd a pillanatot, egy hét múlva már ez is szép emléknek számít, egy hónap múlva pedig elérhetetlen életkörülményeknek.
Tudod, ezen a lejtőn nincs megállás számodra :)
Ha lenne gerinced, és némi önbecsülésed, már csak kerestél volna egy youtube tutorialt a kötél csomózásáról, de te gyáva szar vagy, és mélyebbre süllyedsz, amint apád, és anyád, pedig mindkettő a társadalom szemete.
Biztos büszkék rád, apádtól megörökelted a csövesek iránti vonzalmat, az alkoholizmust, anyádtól a rusnyaságot, gerinctelenséget, és az olyan szintű butaságot, amikor a buta fel sem ismeri, mennyire az, és okosnak hiszi magát.
Na csá, vettem ki egy nap szabit, szép idő van, ilyenkor érdemes a hegyekben túrázni, hát még ha egy született pinás társaságában teszed.
De te is tudod, milyen az, nem? Ja nem, mert te egy buzi csőlakó vagy :D
szörnyeteg
(
x3)
Oct 07, 2022 07:28:14
x3)
Merci fizetése ill. YouTube pénz is kelleni fog
783 videója van fent a korcsnak, nem hiszem el hogy nem tudjuk szétbombázni a csatornáját.
Ha valaki keresgél a videók között és talál jelenthető tartalmat, kérem hogy linkelje időkóddal!
Ha keresgélsz a videók között, az csak reklámblokkolóval és youtube premium nélkül tedd, ellenkező esetben bevétele lesz a korcsnak belőle. Pl. Asztali gépen/laptopon tölts le egy alternatív böngészőt. Tegyél rá reklám blokkolót és ne jelentkezz be premium accal. Csinálj egy gmail fiókot és kapcsold össze a yt-bal, így egyből reportolni is tudod a nyomorultat. Ugyanez mehet a faszpinás csatornájával is(kurva anyádat Tibike).
Itt az ideje a féregirtásnak!
Köszönöm Trollégák!
Elnökúr
Oct 07, 2022 07:33:33
Jó reggelt! Gyagyás, neked nem! Remélem már elvonásod van.

Tessék, itt van életed szerelme. Micsoda nőies alak, micsoda nőies idomok... Te barom, te meg ebbe tömted a lankadt slagot, te. Isten majma...
Shiker, shiker, shiker...
Balek! :D
Borz Endre

Tessék, itt van életed szerelme. Micsoda nőies alak, micsoda nőies idomok... Te barom, te meg ebbe tömted a lankadt slagot, te. Isten majma...
Oct 07, 2022 07:33:33
szörnyeteg
(
x3)
Oct 07, 2022 07:34:44
x3)
Hát, ha kiveszem a lakást kedden (akkor foglalható el), kb. egy hétig fogom oda várni a Mercit.
Meg ne próbáld te szerencsétlen kotorékeb! Akkora szartengert kapsz a nyakadba, amihez képest az elmúlt 10 éved ártatlan mókának fog tűnni.
Van az a vörös vonal amit még az udvaribolond sem léphet át!
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 07, 2022 07:36:01
x19)
Szerintem felesleges aggódni Szandi miatt.
1: endre buzi, nem érdeklik a nők.
2. Akármennyire sérült a Szandi, tuti elmenekülne pár nap után. Neki nem kapcsolat egy alkesszal meg halott pitonsz kell, hanem egy impotens szállásadó, aki nem erőszakolja még álmában. Ebből ugye nem mind van meg asodinak.
De azért az labancul jól beszélő Levelező Levente remélem akcióba lép, mind meló és Szandika ügyében. Respect a levelező tagozatnak.
1: endre buzi, nem érdeklik a nők.
2. Akármennyire sérült a Szandi, tuti elmenekülne pár nap után. Neki nem kapcsolat egy alkesszal meg halott pitonsz kell, hanem egy impotens szállásadó, aki nem erőszakolja még álmában. Ebből ugye nem mind van meg asodinak.
De azért az labancul jól beszélő Levelező Levente remélem akcióba lép, mind meló és Szandika ügyében. Respect a levelező tagozatnak.
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 07, 2022 07:37:39
x4)
Jó reggelt! Gyagyás, neked nem! Remélem már elvonásod van.
Nagy voltál te is, szétröhögtem az agyam a produkción. :D
sodika
Oct 07, 2022 07:42:50
Most már eldöntöttem.
1) vasárnaptól keddig olcsó hotel
2) kedden beköltözöm a főzőfülkés kétszobásba
3) egy hétig várom a Mercit, utána Szandi, aki hétfőn világosan fogalmazott
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Oct 07, 2022 07:42:50
sodika
Oct 07, 2022 07:43:10
Ez lesz.
Oct 07, 2022 07:43:10
Mitokondrium
(
x7)
Oct 07, 2022 07:43:13
x7)
Egyebkent ez a lakasberles tulajdonkeppen az uj "orulhettek". Meg a Sodi is felfogta, hogy nincs tovabb, itt a csod. Igy ketsegbeesetten kereste, hogyan lehetne ezt maganak bemagyarazni, hogy mas hibaja az egesz. Ez a mesterterv: a Tibcedesz lesz a hunyo, o dontotte nyomorba a millio futyis programozot, mert hamis igeretekkel ravette, hogy kivegyen egy meregdraga lakast es aztan nem jott beadni a fizeteset. Aztan majd lehet errol loopolni eveken at, hogy faszasag lett volna, minden ragyogoan ment volna, de a gonosz Tibcedesz atverte.
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:44:36
x78)
Most már eldöntöttem.
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
De egyedül leszel. Szandikát felejtsd el, lett szólva.
Zegernye
(
x2)
Oct 07, 2022 07:44:51
x2)
Most már eldöntöttem.
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
1. Te nem döntesz el semmit
2. De, egyedül leszel
3. Annak ellenére, hogy egyedül leszel, szopni fogsz
szörnyeteg
(
x3)
Oct 07, 2022 07:44:57
x3)
Egyszer sem.
Alvás közben legfeljebb ráverhettem, de rögtön le is töröltem.
De soha nem basztam meg.
Alvás közben legfeljebb ráverhettem, de rögtön le is töröltem.
De soha nem basztam meg.
Kurva beteg állat vagy! Undorodom tőled!
Mitokondrium
(
x7)
Oct 07, 2022 07:45:05
x7)
Most már eldöntöttem.
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Endre! Szandikat hagyd beken! Meg a vegen raragasztasz valami nemi betegseget, amit a Tibcedesztol kaptal el.
Sosem vagy egyedul, mindig itt vannak neked a kommenthaverok!
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:45:10
x78)
Ez lesz.
Takarodjál gugli mapszozni, hova a kurva anyádba kell menni meg hogyan dolgozni!
-
Oct 07, 2022 07:46:10
Most már eldöntöttem.
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Jóból, én összespanciztam a Szandikával. Még ha felületesen is, de ezeket a fosadékokat amiket ideokádtál elküldöm neki. Na puszi puszi!
Oct 07, 2022 07:46:10
Zegernye
(
x2)
Oct 07, 2022 07:46:19
x2)
Ez lesz.
te tényleg olyan buta vagy, hogy nem fogod fel, ha Szandit bevonod, akkor onnan teljesen véged?
sodika
Oct 07, 2022 07:47:21
Endre! Szandikat hagyd beken!
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ez a terv.
Oct 07, 2022 07:47:21
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:48:02
x68)
Ilyenkor szoktál azért egy sört inni?
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 07, 2022 07:48:22
x19)
Remegsz már endre? Vagy azért ittál egyet indulás előtt?
Mert gondolom max egy órával munkakezdés előtt hagyod abba a piát, mint interjúkor szoktad.
Mert gondolom max egy órával munkakezdés előtt hagyod abba a piát, mint interjúkor szoktad.
sodika
Oct 07, 2022 07:48:37
Szandi pontosan tudja, hogy csak akkor játszik, ha Merci nem jön.
Ezzel ő pontosan tisztában van
Oct 07, 2022 07:48:37
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:48:43
x78)
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ez a terv.
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ez a terv.
Te meg egy kisegítős fogyaték vagy, tudsz róla?
Egy hét után mi lesz, december?
Akkor jön a Trafó.
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:48:58
x68)
Ma éjszaka legalább nem erőszakoltad meg Mergát
Mifaaaaaaaaaaaan
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 07, 2022 07:49:06
x4)
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ez a terv.
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ez a terv.
Mondom én, faszkalap, nem tudsz egy óránál többet aludni. Ez már a vég. De ezt úgysem fogod fel, mert "újságíróként" funkcionális analfabéta vagy.
Aztán várhatsz rá, tegnap kerek-perec kijelentette, hogy nem kellessz neki. Illetve a ma hajnali hetyetyézéseid eljutnak hozzá, mert szokta nézni a fórumot. Büdösbogár. Na, takarodj!
sodika
Oct 07, 2022 07:49:20
Ilyenkor szoktál azért egy sört inni?
Ja...
linziasztal01
(
x78)
x78)
Szandi pontosan tudja, hogy csak akkor játszik, ha Merci nem jön.
Fogadjunk, Endre?
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 07, 2022 07:49:23
x19)
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ez a terv.
Azt tervezem.
Hogy békén hagyom.
Ez a terv.
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:50:03
x68)
Nagyon remeg a kezed reggelente az első sör előtt?
Mifaaaaaaaaaaaan
pedofilsodiasodi
(
x2)
Oct 07, 2022 07:50:09
x2)
Off topic. Valaki tudná linkelni, nagyságrendileg hol kezdődik a fórumon az az időszak, amikor a legobuszt kezdte összerakni? NSZKSZ
pedofilsodiasodi
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 07, 2022 07:50:13
x19)
Ja...
Gondolj a vonzás törvényère. Eddig mindig bevált.
sodika
Oct 07, 2022 07:50:19
Fogadjunk, Endre?
Fogadjunk, Endre?
Lakás nélkül nem.
Épp ezt intézem.
Keddig meglesz
Oct 07, 2022 07:50:19
Hahó
(
x136)
Oct 07, 2022 07:51:10
x136)
Ja...
Kettő vagy három is belefér.
Igyál ketyerűt is. Meg vigyél magaddal, megiszod a vécén. Az jár neked.
linziasztal01
(
x78)
x78)
Lakás nélkül nem.
Épp ezt intézem.
Keddig meglesz
Épp ezt intézem.
Keddig meglesz
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 07, 2022 07:51:17
x4)
Ja...
Minimális alvással, sörszaggal munkába menni? Ezt hol tűrik meg?
Vagy már melócsá van, gyagyás?
sodika
Oct 07, 2022 07:51:25
He?
Nem érted.
Nyitott kapu.
Nincs Szandi.
Mert Merci jön.
Ennyi
Oct 07, 2022 07:51:25
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:51:47
x68)
Ez teljesen részeg, alapvető dolgokat nem ért
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:52:27
x78)
He?
Nem érted.
Nyitott kapu.
Nincs Szandi.
Mert Merci jön.
Ennyi
Nem érted.
Nyitott kapu.
Nincs Szandi.
Mert Merci jön.
Ennyi
Ez is biztos?
sodika
Oct 07, 2022 07:52:37
Ezt is elmondtam tegnap.
Oct 07, 2022 07:52:37
sodika
Oct 07, 2022 07:53:12
Ez is biztos?
Tegnap.
Este.
Az utcán volt.
Mert nem volt szállás
Oct 07, 2022 07:53:12
Elnökúr
Oct 07, 2022 07:53:17
Most már eldöntöttem.
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Merci max akkor fog vissza menni ha nagyon nagyon hideg lesz. Ja és akkor sem egyedül.
Ezt könyveld el.
Oct 07, 2022 07:53:17
Penzmento
(
x6)
Oct 07, 2022 07:53:26
x6)
Ma nincs meló a Rajfajzatnál Kobold?
🕎Endigame🕎
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:53:38
x78)
Tudod mi a nyutott kapu? A Rafi kapuja, ahonnan szörnyetegként, masnistúl a spagetti kódjaiddal basznak ki páros lábbal.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 07, 2022 07:53:53
x23)
Áve trollégák!
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Szép munka, kapitány. :)
Igen 50m2. Én a következő infókkal keresek. 1900 vagy 2000 a kaució, 700 euro a bérleti dij. 2 szoba. Pici, szűk konyha, benne hűtő, tűzhely és talán még mosógép is. Tűzhellyel szembe egy folyosó van talán. És talán a belvárosba van, tehát esélyes hogy egy számjegyű kerületbe.
Esetleg gépre, képeket ments a találatokról, meg ha van címet is. Arra az estre ha lekerülne a hirdetés mert kiveszik, hátha később egy egy leaknél jól jönnek majd az azonosításhoz. :D Esetleg hirdetéseket könyvjelzőbe berakni aztán naponta megnyitogatni, hátha lekerül valamelyik a napokba az meg egy erős jel lehet, hogy talán a gyagyás kivette.
sodika
Oct 07, 2022 07:53:56
Ezt könyveld el.
Ezt könyveld el.
Nem mondott ilyet.
Ott lenne trashvodon
Oct 07, 2022 07:53:56
Törcsi
Oct 07, 2022 07:54:09
Ja...
tehát akkor nem vagy alkoholista te buzi geci gnóm xddddddd
Oct 07, 2022 07:54:09
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:54:18
x68)
Tegnap.
Este.
Az utcán volt.
Mert nem volt szállás
Este.
Az utcán volt.
Mert nem volt szállás
Miért nem ment a luxusszállásra hozzád?
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 07, 2022 07:54:45
x4)
Ezt is elmondtam tegnap.
A Merci azt érezte, hogy egy nárcisztikus elmebeteg vagy. Ahogy ő is, csak te két fokkal rosszabb, mert magatehetetlen állapotában megerőszakoltad, és még kérkedtél is vele. Te alja hulladék szenny. Na, ezért menekült el tőled.
Még mindig csutka részeg vagy, gyagyás?
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:55:10
x78)
Ezt is elmondtam tegnap.
Belőled volt elege, idióta. Az első vonatra szállt fel, csak húzzon onnan. Pozsonyból vitték haza. Napokig nem lájvolt, mert megteheti. Melletted azért lájvolt 10 órákat kb átlagban, mert akkor nem lehettél a közelében!!
Hahó
(
x136)
Oct 07, 2022 07:55:41
x136)
Nem mondott ilyet.
Ott lenne trashvodon
Ott lenne trashvodon
Lájvon kívül mondta a trolloknak. Egész este velük volt.
sodika
Oct 07, 2022 07:55:44
Ha van a Thaliánál 3 darab, szólj.
Mert én csak egyről tudok.
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Oct 07, 2022 07:55:44
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:56:21
x78)
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Az arab faszokat vedd ki a szádból, kezdésnek.
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:56:23
x68)
Nagyon magányos vagy pedofil?
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:56:59
x78)
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Az ingyenkonyha és hajlesz szálló, valamint a púpszászi vonat. Kiveszed?:))
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 07, 2022 07:58:08
x4)
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Blaha Lujza tér, metróállomás aluljáró. Nagyon takaros, frissen felújított kis pecó.
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:58:28
x68)
Van pénz merci = ingyenkonyha
Oda itthon is tud járni te buta patkány :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Oda itthon is tud járni te buta patkány :)))
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 07:58:37
x78)
Akarod mondani LUXUS?!
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 07, 2022 07:58:54
x19)
Off topic. Valaki tudná linkelni, nagyságrendileg hol kezdődik a fórumon az az időszak, amikor a legobuszt kezdte összerakni? NSZKSZ
2020 februárjában kezdődtek a lego busz streamek (mirror csati alapján).
Pontosabban feb 23 volt a kezdés. (14 órás stream)
5951-es oldal a fórumon.
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 07, 2022 07:59:19
x4)
Akarod mondani LUXUS?!
Abszolúte! Úri környék az az ilyen Endre féle csöveseknek.
Ásó27
(
x68)
Oct 07, 2022 07:59:48
x68)
Jucust is be kell tudni jelenteni az új lakásba, csak akkor megy ki a tranyó
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 08:00:02
x78)
Amúgy le vagy szarva, Endre!
Elismerted itt hajnalban, hogy bedrogozott állapotban megerőszakoltál/ráverted egy férfire.
Na, kotródj munkábs, feltéve ha van még.
Elismerted itt hajnalban, hogy bedrogozott állapotban megerőszakoltál/ráverted egy férfire.
Na, kotródj munkábs, feltéve ha van még.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Oct 07, 2022 08:01:31
x3)
Most már eldöntöttem.
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Mert egyedül nem leszek.
Ennyi
Ne tetézd b+, ne tetézd!
Hahó
(
x136)
Oct 07, 2022 08:03:07
x136)
Sneci te egy szürke egér lettél, aki minden nap bkv-n zötykölődik be a melócsába, és csinálja amit a főnök úr parancsol neki. És még így is nyomorogsz, kuporgatsz, garasoskodsz.
Nagyon nevetek rajtad.
Nagyon nevetek rajtad.
Norina
(
x2)
Oct 07, 2022 08:04:37
x2)
Endre, ne keverd bele megint Szandit t, te féreg. Varjad csak a pasikat.
Norina
(
x2)
Oct 07, 2022 08:05:18
x2)
pasidat*
linziasztal01
(
x78)
Oct 07, 2022 08:05:29
x78)
Endre!
Azt tudod hogyan kell a "kritikus infrastruktúrát" (rezsi) bejelenteni havonta?
A köbizéfaszom nagyon karcsú lesz....
Azt tudod hogyan kell a "kritikus infrastruktúrát" (rezsi) bejelenteni havonta?
A köbizéfaszom nagyon karcsú lesz....
Elnökúr
Oct 07, 2022 08:05:44
Nem mondott ilyet.
Ott lenne trashvodon
Ott lenne trashvodon
Az a rész meg van, hogy Elnök úr megérkezik elmondja Sodiról, hogy egy rossz pedofil buzi?
A TE cicád pedig, nem felkérdezett, hogy mit keresek ott, hanem első szóra letette a liveot. Majd kedélyesen eldumcsiztunk a te titkaidról.
Engem miért nem vont felelősségre a TE CICÁD, hogy mit keresek ott és miért veszem?
Oct 07, 2022 08:05:44
Törcsi
Oct 07, 2022 08:07:09
Endi, szerinted a zsidó kurva anyád már megbánta, hogy a világra baszott??
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Oct 07, 2022 08:07:09
Norina
(
x2)
Oct 07, 2022 08:08:29
x2)
Mondjuk elég aljas voltal, hogy lekapcsoltattad, és elbasztad a műsort.
trolléga
(
x30)
Oct 07, 2022 08:08:46
x30)
olyan friss es ude az abrazatod te ven pedofil trotty
img.sodika.dk/imgur.com/BzrNeOH.png
img.sodika.dk/imgur.com/BzrNeOH.png
Már megint 5 oldal lemaradásban vagyok. Mit csináltál megint te púprém?
Amúgy nagyon nevettem, cseten felkérdezték hogy már őszül a festés óta. Jött is a hetyetye, jajj ott lenőtte. Nem úgy folt endre hogy az új haj majd az eredeti színében fog pompázni? *pr*
szörnyeteg
(
x3)
Oct 07, 2022 08:10:21
x3)
Ja...
Vodkát igyál gyagyás azt nem érzik meg. Mondtam már pár napja, literes narancslé, fele kiönt, fél liter vodkával feltölt. Többet nem segítek neked, ha az utcán fogsz fetrengve szenvedni rúgok egyet a mocskos veknibe. Kurva anyádat a hajnali cunamiért!
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 07, 2022 08:11:03
x23)
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Nagyon szarul hazudsz, pedofil. Soha nem írnád le, ha tényleg azt akarnád kivenni. Érzed hogy szorul a hurok és talán már azelőtt meglesz a patkánylyuk mielőtt egyáltalán kivennéd?
Amugy meg akkor most az a terv a tegnapi live alapján hogy nem csak a tibi de te is lájvolni fogsz, mert már megint ez a munkád? Az jó lesz. Thaliánál is te adtad a 1 hét alatt a két legnagyobb segítséget a háromszögeléshez a tükrözödö telefonal és a szomszéd ház megmutatásával. Tibi 4 hét alatt összesen nem adott akkora segítséget mint te ezzel a két esettel. Szóval nyugodtan lájvoz majd, te fogyatékos, balfasz.
Hahó
(
x136)
Oct 07, 2022 08:13:04
x136)
Sneci csinálj egy szürke egér lájvot, ahogy reggel zötykölődsz a bkv-n a melócsába menet.
buniBanki
(
x2)
Oct 07, 2022 08:13:05
x2)
He?
Nem érted.
Nyitott kapu.
Nincs Szandi.
Mert Merci jön.
Ennyi
Nem érted.
Nyitott kapu.
Nincs Szandi.
Mert Merci jön.
Ennyi
Azt ugye mindenki látja, hogy pedókorcs minket próbál zsarolni? Más szavakkal egy Mercedes mentes, Szandika gyámját értesítő faszerdőt rendelt ez a szubhumán.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 07, 2022 08:18:06
x6)
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Azt akarom kivenni.
Mi a másik kettő?
Mész már melóba, Gyagya? Főnökúr nem lesz boldog!
szörnyeteg
(
x3)
Oct 07, 2022 08:19:41
x3)
Endre, nagyon szenvedsz Tibike nélkül?
Ne szomorkodj, a szerelmed nagyon elvan. Bulizik, piálgat, drogozik, koszos mocskos hajléktalanokkal kútratja magát.
Ha nagyon lecsökken a vérében az alkoholszint, indít egy liveot és a Trollok visznek neki ellátmányt.
Miért is kellene neki visszamenni Bécsbe, ahol egy loopoló elmebeteget kellene elviselnie, aki még a cipőfűzőjét sem tudja bekötni?
Ne szomorkodj, a szerelmed nagyon elvan. Bulizik, piálgat, drogozik, koszos mocskos hajléktalanokkal kútratja magát.
Ha nagyon lecsökken a vérében az alkoholszint, indít egy liveot és a Trollok visznek neki ellátmányt.
Miért is kellene neki visszamenni Bécsbe, ahol egy loopoló elmebeteget kellene elviselnie, aki még a cipőfűzőjét sem tudja bekötni?
Hafré
(
x9)
Oct 07, 2022 08:20:10
x9)
A kurva anyad te buzerans pedofil hat miaz, hogy a malacz szerint sem bizonyitek a youtube vagy a forum bejegyzes? Tetelesen felsoroljam neked hany embert jelentett fel forumbeli 'bizonyitekok' alapjan?
Az egesz eleted egy kibaszott hetyetye es hazudozashalmaz egyetlen hozzadott erteked a vilaghoz, hogy te meg a barataid fotoira le lehet cserelni a szondi teszt pszichopatainak arckepcsarnokat de abbol is te leszel az allin joker figura A KURVA ANYADAT!
lépek ki mert hülyék vagytok
Az egesz eleted egy kibaszott hetyetye es hazudozashalmaz egyetlen hozzadott erteked a vilaghoz, hogy te meg a barataid fotoira le lehet cserelni a szondi teszt pszichopatainak arckepcsarnokat de abbol is te leszel az allin joker figura A KURVA ANYADAT!
trolléga
(
x30)
Oct 07, 2022 08:21:15
x30)
Már megint itt loopolsz te korcs? Tessék szépen munkába indulni, vár az 50 perc ingázás.
Nagyon nevetek, az új pecót csak úgy fogod tudni kifizetni ha tranyó is ad bele? Te tényleg ennyire hülye vagy? Akkor jövő hónapban már tényleg az utcán alszol. Örülhetünk?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nagyon nevetek, az új pecót csak úgy fogod tudni kifizetni ha tranyó is ad bele? Te tényleg ennyire hülye vagy? Akkor jövő hónapban már tényleg az utcán alszol. Örülhetünk?
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 07, 2022 08:22:41
x6)
Lakás nélkül nem.
Épp ezt intézem.
Keddig meglesz
Épp ezt intézem.
Keddig meglesz
Nagyon nevetek, azt ugye tudod hogy soha sem fog dolgozni. Főleg nem ott, német vagy angoltudás nélkül? Akkor minek bejelenteni?
Apropó, az előző aláíráshamisításos ügy hogy áll?
sodika
Oct 07, 2022 08:26:10
Nézd vissza.
Oct 07, 2022 08:26:10
sodika
Oct 07, 2022 08:26:38
Már megint itt loopolsz te korcs? Tessék szépen munkába indulni, vár az 50 perc ingázás.
Ja. Úgy.
Előre menekülök.
Oct 07, 2022 08:26:38
Rumci
(
x2)
Oct 07, 2022 08:26:41
x2)
Gyagyás melyik gyötör jobban? A fasz hiánya? Vagy az alkohol elvonása?
Theerhosszbuzigyógyítóbuzi!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Theerhosszbuzigyógyítóbuzi!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 07, 2022 08:27:06
x10)
Egy született nőhöz, neked minimum 1 levél viagra kell, de lehet, hogy az kevés lesz.
Álmodjatok Rémeket!
nemet mondtak
(
x4)
Oct 07, 2022 08:27:41
x4)
Nem mondott ilyet.
Ott lenne trashvodon
Ott lenne trashvodon
Anyád picsáját! Ha meg ott van trashvodon, akkor részegen pontatlanul fogalmaz az ember, meg különben is első harag...
Mindenre megvan az autiválasz, ugye, ami megvéd a csúnya valóságtól!?
Hahó
(
x136)
Oct 07, 2022 08:30:14
x136)
Ja. Úgy.
Előre menekülök.
Előre menekülök.
Minden előre menekülésed nagyon bevált eddig.
Minden hiteledet felélted. Még kb. 2 ezer euró van 38 ezres keretből.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 07, 2022 08:31:07
x7)
Ja. Úgy.
Előre menekülök.
Előre menekülök.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 07, 2022 08:31:22
x6)
Nézd vissza.
A Merci natyon pontoshan fogalmaz. A hajléktalan csövesek általában arról híresek, hogy minden szavuk szentírás és mindig úgy szólalnak meg, mintha bíróság előtt lennének.
Hahó
(
x136)
Oct 07, 2022 08:31:41
x136)
Nem is. Mert kb. 41 ezres volt a hitelkereted. Olyan 38-39 ezer lehet most a kártya tartozásod.
sodika
Oct 07, 2022 08:31:43
Igen.
Mától nekem is "csinálni kell", mert - részben - ebből élek.
Amit a másik mondhat nekem, azt én is mondhatom neki. Evidens.
Amit másnak szabad adott helyzetben, azt nekem is. Ugyanúgy.
Oct 07, 2022 08:31:43
sodika
Oct 07, 2022 08:32:44
Kurba Sbahnon vagyok
Oct 07, 2022 08:32:44
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 07, 2022 08:32:53
x19)
Igen.
Hát ez pont nem így működik te férfierőszakoló
159 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™