Jobbról előzött egy Cigánykordét a járdán
🕎Endigame🕎
Ez akkor azt jelenti, hogy - hasonlóan a közszolgálati médiához - tematizálva lesznek Merga csatornák?
Vagyis
Merga 1: hírek, vagyis luppolunk arról hogy mi történik éppen
Merga 2: mese, vagyis épp mivel basszuk át asodi fejét
Merga 3: retró linzi ámokfutások ismétlése nonstop
Merga 4: sportcsatorna, pl. gyúrás utcai sporteszközökön, vekniegyengetés ököllel és partvisnyllel stb... stb...
Merga 5: magaskultúra, pl. gasztronómia, főzős műsorok, fingás, paloma blanca-ra ugrálás stb...
Fhosná!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Endre kapott szakorvosi beutalót.
- Endre, abba kell hagynia a maszturbálást!
- De miért, a púpom miatt?
- Azért, mert zavarja a vizsgálatot.
whatlájv? nem látom. linket pls.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
ez az előző videó streamelve
Harmadik rész
Eljött a nagy nap hajnala majd a reggelre a vidám csengőhangok ébresztették Katalincát és Zserbócát.
- Megindulunk barinőm, ne tétovázzunk! - s usgyi, gyorsan felöltöztek és megindultak Trash völgyéből kifelé az ismeretlenbe Trash földjén.
Mentek, mentek mendegéltek és még mindig mennének, de ekkora már besötétedet és Faszerdejének sötét árnyaihoz értek.
- Úgy elfáradtam Zserbóca. - sopánkodott Katalinca – olyan ijesztő itt és fázom folytatta szíve panaszát Katalica.
- Tudom. Én is elfáradtam és megszomjaztam és megéheztem kicsi barinőm, de kérlek ne sírdogálj, megalszunk itt. - vigasztalta gyengéden Zserbóca Katalincát.
- De én nem is sírok Zserbóca. - felelte Katalinca.
- Akkor ki sírdogál itt? - riadt fel Zserbóca.
Katalinca és Zserbóca összerezzent, mint a púpszászi toronyőr felkérdezéskor és riadtan forgatták fejecskéjüket a sötét faszerdő ijesztő árnyai közepette. Ahogy füleltek már tisztán hallották, hogy egy kis kedves vékony hangocska halkan sírdogál az árnyak leple alatt.
Zserbóca meggyújtotta a telójának világát és óvatosan körbevilágolta az éji setétet és egy apró szomorúan tündöklő szempárt pillantottak meg egy bokor melyén.
ez a troll csatorna.
Holnapra legyen tele 5 oldal A4-es papír. "Jobban figyelek!"
O és K együtt OK és minden OK!!
TranyóMirror
ON
Mer nem tudhassuk, melyik az eredeti, he! De gyanús, hogy ez az!
trashvod.com/tranyomirror
Ne bántsd őket. Most teljesedik ki a szerelmük. Nem rontja ott a levegőt a Varangy, egymáséi lehetnek, amikor csak Sodinak feláll (és lemossa a makk pereme alól a szmegmát) és Tibor éppen akkor felkínálja a befordított pöcsét a coitushoz.
Fujj de undorító.
Frakkban járja az intejúköröket, kérem!
🕎Endigame🕎
A kurva istenit!
Ezek már nem is Minecraft kockák, hanem szabályosan foltok!
Mit is mondtál, púposgörény?
"Van lájfszoty tyinyáj a tyitya hoty beszajtok"
Hát...végülis...bravó gecifxejűek!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Mit kártyen bite. Nájn, nájn. Já, já. Cváj bír bite! Dánkesőn!
sőt, sneci lesz kénytelen fizetni a tranyó minden kiadását, beleértve a cigit, telószámlát, raktárt.
Hátazért hetyetyetye. Egyébként persze, hogy a pénzéért (elnézést, az ÉN PÉNZEMÉRT) van vele. Aztán majd meglátom, mennyire leszek engedékeny.
nevetni fogsz, de sneci minden vagyona a kaució, 1,5 K vagy 1,9 K nem tudom már mennyit hazudott.
ezen kívül lehet olyan 500 eurója fizetésig. de mivel a tranyó naponta háromszor-négyszer zabál, cigizik, piál rendesen, meg drogozik is, ezért kurva gyorsan fogy a pénzecske.
Ne izgass!
Megfésülködni sincsen pénze a sztárprogramozónak, nem hogy kütyüzésre.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Pedig múltkor idegbetegen az Oszi mellett arról fogadkozott, hogy MÁRPEDIG NEM PÓTLÁS, hanem fejlesztése lesz a szetáppnak.
Csóró pedofil Farkas :(
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Bocsánat, ez nem teljesen igaz, ha Tibivel van, akkor a baszásról beszél állandóan.
Mifaaaaaaaaaaaan
Már a ketyerűból is csak 2cl vesznek. Nem telik már holmi ps5-re. Szenyor bigdata örül ha enni van mit, nem hogy vegyen valami luxust. Ezért nem lesz iPhone 14 sem..
viszont neked nincs ilyen cép női kabátod
Én már mondtam ma neki, hogy ha már majomhimlő oltásra nem megy el akkor legalább veszettség ellenire menjen nehogy megharaplojon valakit a Blahán. :(
De ilyen társadalomra veszélyes SoDI a sodi.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Olyan szép elfekvős ingem sincsen, mint amire rá szokta húzni azt a női kiskabátot és amibe bele van varrva az öregembernek a neve akiről lecibálták a hullaházban. Irigy vagyok! :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ezen nagyon nevetek, a saját alkoholizmusát se tudja ebből fedezni már, a tranyóét pláne nem... gyakorlatilag csődbe ment.
A jó portás csak baszik!
Sneci, büszke vagy magadra, hogy van rólad egy ilyen felvétel? Ok, van faszverő és -lóbáló videó is, de manapság már nem is lehet politikus, akiről nincs. Ilyen felvétel viszont nem sok emberről van.
Ingatkanügyek
nem is beszelve a reformatus nagypapa "tabori" pizsamajarol :)
anschluss
Sárkányfűárus jelmez.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
én egy olyan jó 46-os munkásőr bakancsot szeretnék
Ki akartam fényképezni, dehát valami egomán faszkalap a pitonszlóbálással tiltotta a csatornáját. Nem tudod véletlenül ki volt, fifi kutya?
Tényleg, Pénzügyminiszter Úr, mi a konszenzus, innen még van matematikai esélye felállni gyagyásnak? Tudom, olvastam, valószínűleg már nem fizet törlesztőt. Akkor innen már fixen Blaha?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ne hazudj, csak 0,18!
ezt veszik: shop.billa.at/produkte/jaegermeister-9er/00-819360
és az a jó, hogy így 1 liter 49,94 euróba jön ki, de ha 7 deciset vennének, akkor az 21,41 eur lenne. jobb nekik majdnem két és félszeres áron vásárolni.
Hagyjatok békén, már mindent odaadtam annak a büdös púposnak!
NEM MARADT SEMMI A 90-ES ÉVEKBŐL, ÉRTSÉTEK MEG!!!
Ez 2cl-es. 9 db * 2cl = 0.18 liter.
Jó, de a 7 deciset Tibi leküldi reggelire, nem tehet róla, ez ilyen kőműves berögződés nála. Endre a művezető, aki apró kortyokkal próbálja kordában tartani szakmunkását.
Tisztára mintha igazából nem is spórolna a cica Endrének :(((
Mifaaaaaaaaaaaan
Ingyen konyhán ettek. Ezzel spórolnak.
ja, elnéztem.
Gyagyás új számlacsomagja:
BlahaFix
Nem ment csődbe,csak egyenlő felek lettek tibivel. Ez is a taktika része. Kezeli
De a Tibi éppen azt mondta, hogy azért szuper ez a kétcentes ketyerű, mert nem kell osztozni rajta, 1:1-ben mehet be a büdös szájba, legyen az bármelyiküké.
szkrínshautaaauld

Dörpapa videói???
Azok még sokat segíthetnek!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
pont ez a lenyeg, hogy addig er mar a fos, hogy a cigany meg a torpe penze kene :D
Szokott rövid filmkrikával is próbálkozni:
"Hö-hö-hö, kurva jó! Hö-hö, az első részből már megnéztünk öt részt!"
Kezelem.
Nyugalom!
És mit ér(né)nek vele? Eleve már a felét éri annak amit akkor ért. Ha nem kamu, akkor lassan most már tényleg itt a bécsi évad vége, ha jön csövespénz, ha nem.
Ingatkanügyek
tehát minden a dörpappa hibája.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Endre!
Lesz ma 3D Mario?
Szegény törpicsek, a végén tényleg megkeresik a Blahán.. :DDDDDD
Ingatkanügyek
mukszáld kálmán udca
ezt csak úgy tudom értelmezni, hogy snecit kirúgták.
Vagy csak kamu.. ismét.
Vagy fel se vették és eddig tartott a kártyen.
Ingatkanügyek
Ketves barátom Soti! Ram szám ithac mindiktudod!! Kügy WUN 1000ezer EÚRÓT és visza küdők a kőcsönbő 7 százat asztán mega tőbit!
Nagyón szeretlek púszi púszi
Nem baj, akkor a dörpe is megveri asodit :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Szerző:
4dd4m
Oct 17, 2022 13:31:45
Válasz
(2)
A trafo elkezdte mar a cva'j munkaviszonyt?
Oct 17, 2022 13:31:45
Andi
(
x13)
Oct 17, 2022 13:32:36
x13)
Még Sodinál is kreatívabban átnevezte a csatit.
Merga 1 csatorna hivatalos
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Penzmento
(
x6)
Oct 17, 2022 13:40:29
x6)
Ha kanyarodik a villamos, akkor megálló nélkül is megállhatott.
Jobbról előzött egy Cigánykordét a járdán
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 17, 2022 13:45:13
x4)
Még Sodinál is kreatívabban átnevezte a csatit.
Ez akkor azt jelenti, hogy - hasonlóan a közszolgálati médiához - tematizálva lesznek Merga csatornák?
Vagyis
Merga 1: hírek, vagyis luppolunk arról hogy mi történik éppen
Merga 2: mese, vagyis épp mivel basszuk át asodi fejét
Merga 3: retró linzi ámokfutások ismétlése nonstop
Merga 4: sportcsatorna, pl. gyúrás utcai sporteszközökön, vekniegyengetés ököllel és partvisnyllel stb... stb...
Merga 5: magaskultúra, pl. gasztronómia, főzős műsorok, fingás, paloma blanca-ra ugrálás stb...
Fhosná!
Trollul Madár
(
x15)
Oct 17, 2022 13:49:16
x15)
Endre!
Tőled tanulta a Merci, hogy idióta csatinevekkel, több lesz a feliratkozó?
Nem elég, hogy csatorna patkánykodtál a Mercin, aztán meg kilövetted a csatiját?
Most meg hülyébnél hülyébb tanácsokkal látod el, mintha elolvastál volna egy youtubes könyvet is.
Meddig bántalmazod még a Mercit?
Tőled tanulta a Merci, hogy idióta csatinevekkel, több lesz a feliratkozó?
Nem elég, hogy csatorna patkánykodtál a Mercin, aztán meg kilövetted a csatiját?
Most meg hülyébnél hülyébb tanácsokkal látod el, mintha elolvastál volna egy youtubes könyvet is.
Meddig bántalmazod még a Mercit?
Dörpepúp
(
x7)
Oct 17, 2022 13:50:50
x7)
Hód kurva anyád gyagyás, betegen elkapartam a májat a májgombóc leveshez. Te pedig az abonyi kiserdőben leszel elkaparva nemsokára.
Tibi mit főzött ma? Megint vérhas leves?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Tibi mit főzött ma? Megint vérhas leves?
sörtötbontok
(
x8)
Oct 17, 2022 13:51:16
x8)
Endre az orvosnál:
- Endre, önnek több mozgásra van szüksége a púpja miatt. Sportol valamit?
- A szex a férjemmel annak számít?
- Igen.
- Akkor nem.
- Endre, önnek több mozgásra van szüksége a púpja miatt. Sportol valamit?
- A szex a férjemmel annak számít?
- Igen.
- Akkor nem.
Endre kapott szakorvosi beutalót.
- Endre, abba kell hagynia a maszturbálást!
- De miért, a púpom miatt?
- Azért, mert zavarja a vizsgálatot.
Nemek forradalma film
Oct 17, 2022 13:52:51
SODI!
A Tibor nevezetű, levágott péniszű csávódról írnék pár szót mivel hétfő van és ilyenkor mindig megpróbállak szembesíteni a valósággal. Miközben e sorokat olvasok gondolj bele abba, hogy valaha egy keresztény, konzervatív fehér-európai, hetero embernek akartad beállítani magadat te hitelmilliomos fehér cigány:
- Miután Tibor néven megszületett Komlón és kezdett felcseperedni igazi kisfiú volt. Pénisze volt mint neked, talán még baszott is vele.Fiúkkal játszott, lehet hogy már érezték rajta hogy buzi akárcsak te de mindenben a férfiakkal tartott. Fiú mosdóba járt, a védő néni megvizsgálta a heréit, az apja kőművesnek szánta. Később katona is lett belőle mivel minden férfit (Értsd férfit, nem buzit mint te) behívtak katonának. Amikor tetőzött nála az agybaj, a saját heréinek esett és megcsonkíttatta azokat. Végül elérte, hogy a faszát az orvosok levágják és befordítsák a testébe majd a heréiből pinát varrjanak a gyomrán vágott lyukba. Ezek után megkezdte a kis életét segédmunkásként. Volt segédmunkás építőiparban és ápolóként is. (ugyanis egy retardált emberről van szó rajtad kívül senki nem hiszi azt róla hogy egy szakember aki önhibáján kívül nem lett sebész. Rajtad kívül mindannyian látjuk rajta hogy csak egy average hajléktalan tranyó aki összeszarta magát.) Szóval élte a kis életét amíg rá nem jött hogy gyakorlatilag állati sorba is tudna süllyedni és be tudná teljesíteni a sorsát mint ügyeletes elmebeteg. Ekkor alkoholistává vált. A megcsonkított tranyó Tibi emberek alá szart és hugyozott az utcán, a társadalom hasznos tagjai, normális fehér emberek, anyukák, apukák lába alá okádott , fosott. Őrjöngött. A levágott faszába rengeteg hajléktalan bele dugta a péniszét amire ő azt nyilatkozta legutóbb hogy téged nem szokott érdekelni ha túrós te imádod más hajléktalanok ondójával a faszpinát.Szóval a társadalom legaljasabb, leggusztustalanabb, vakmeleg buzijává, egy elmbeteg gecivé süllyedt. Ekkor jöttél te. A buzi Sodi.
The End
A Tibor nevezetű, levágott péniszű csávódról írnék pár szót mivel hétfő van és ilyenkor mindig megpróbállak szembesíteni a valósággal. Miközben e sorokat olvasok gondolj bele abba, hogy valaha egy keresztény, konzervatív fehér-európai, hetero embernek akartad beállítani magadat te hitelmilliomos fehér cigány:
- Miután Tibor néven megszületett Komlón és kezdett felcseperedni igazi kisfiú volt. Pénisze volt mint neked, talán még baszott is vele.Fiúkkal játszott, lehet hogy már érezték rajta hogy buzi akárcsak te de mindenben a férfiakkal tartott. Fiú mosdóba járt, a védő néni megvizsgálta a heréit, az apja kőművesnek szánta. Később katona is lett belőle mivel minden férfit (Értsd férfit, nem buzit mint te) behívtak katonának. Amikor tetőzött nála az agybaj, a saját heréinek esett és megcsonkíttatta azokat. Végül elérte, hogy a faszát az orvosok levágják és befordítsák a testébe majd a heréiből pinát varrjanak a gyomrán vágott lyukba. Ezek után megkezdte a kis életét segédmunkásként. Volt segédmunkás építőiparban és ápolóként is. (ugyanis egy retardált emberről van szó rajtad kívül senki nem hiszi azt róla hogy egy szakember aki önhibáján kívül nem lett sebész. Rajtad kívül mindannyian látjuk rajta hogy csak egy average hajléktalan tranyó aki összeszarta magát.) Szóval élte a kis életét amíg rá nem jött hogy gyakorlatilag állati sorba is tudna süllyedni és be tudná teljesíteni a sorsát mint ügyeletes elmebeteg. Ekkor alkoholistává vált. A megcsonkított tranyó Tibi emberek alá szart és hugyozott az utcán, a társadalom hasznos tagjai, normális fehér emberek, anyukák, apukák lába alá okádott , fosott. Őrjöngött. A levágott faszába rengeteg hajléktalan bele dugta a péniszét amire ő azt nyilatkozta legutóbb hogy téged nem szokott érdekelni ha túrós te imádod más hajléktalanok ondójával a faszpinát.Szóval a társadalom legaljasabb, leggusztustalanabb, vakmeleg buzijává, egy elmbeteg gecivé süllyedt. Ekkor jöttél te. A buzi Sodi.
The End
Oct 17, 2022 13:52:51
Nemek forradalma film
Oct 17, 2022 14:02:56
Na mivan Sodi, nem tetszik a valóság? Hamarosan ki jön a Nemek forradalma 2 ! A kistestvérem! Csak ő sokkal komolyabb propaganda film lesz! Ha megnézed onnan már arról is meg tudod győzni magadat, hogy az a buzi aki született nővel szexel mert az LMBTQ közösség azt mondta és amúgy is fordított nap van!
Na bej!
Na bej!
Oct 17, 2022 14:02:56
Andi
(
x13)
Oct 17, 2022 14:06:11
x13)
Endre, a te csatornádat nevezd át Kancsó Arénának.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sodronyka
(
x4)
Oct 17, 2022 14:08:40
x4)
Lajv a Tranyo! Mikor máskor mint hétfő ebéd után
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Golda csiklója
(
x8)
Oct 17, 2022 14:10:36
x8)
Mirror trollok jó munkát!
O és K együtt OK és minden OK!!
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 14:14:14
x136)
whatlájv? nem látom. linket pls.
szabigal
Oct 17, 2022 14:14:32
ez az előző videó streamelve
Oct 17, 2022 14:14:32
Katalinca és Zserbóca
Oct 17, 2022 14:14:33
Második rész
Az elkövetkező pár napban Katalinca és Zserbóca összeszedtek minden fontosat a nagy útra. Kis rózsaszín hátijukba pakoltak női magazint, telefont és powerbankot. Nem feledkeztek el az ételről sem, Zserbóca ebben is jó tanácsokat adott Katalicának, így ő maga gombát rakott el az útra, míg Katalinca halat tett a táskába. Nem felejtették el, hogy meg is szomjazhatnak.
- Zserbóca! Én varázsvizet viszek magunknak a varázslótól kaptuk azt mondta mindig erőre kapunk ha bele kóstolunk. - büszkélkedett Katalinca.
- De ha elfáradunk is? - hitetlenkedett aggódva Zserbóca.
- Higgyél nekem kedves barinőm! Varázslatot is mondott ám! - mosolygott sejtelmesen Katalinca, majd folytatta – Azt mondta a Varázsló “Jó kis fütyülős mézes barack, csak fordítva vannak a bötük Majd várázst olvasott rá “rajta tehát hármisz százalékos csákártetanova” és még füvet s falat is evett, hogy a báj teljes legyen. - mesélte el a varázsvíz megszerzésének módját Katalinca Zserbócának.
- Ó be ügyes vagy Katalinca – mondta boldogan Zserbóca miközben tovább pakolta táskájába a fontos úti kellékeket.
Került még a táskácskába finom illatos parfüm, Katalinca még egy titkos kis vörös éjjeli barátot is becsempészett a poggyászba, amiről csak ő tudott.
Az elkövetkező pár napban Katalinca és Zserbóca összeszedtek minden fontosat a nagy útra. Kis rózsaszín hátijukba pakoltak női magazint, telefont és powerbankot. Nem feledkeztek el az ételről sem, Zserbóca ebben is jó tanácsokat adott Katalicának, így ő maga gombát rakott el az útra, míg Katalinca halat tett a táskába. Nem felejtették el, hogy meg is szomjazhatnak.
- Zserbóca! Én varázsvizet viszek magunknak a varázslótól kaptuk azt mondta mindig erőre kapunk ha bele kóstolunk. - büszkélkedett Katalinca.
- De ha elfáradunk is? - hitetlenkedett aggódva Zserbóca.
- Higgyél nekem kedves barinőm! Varázslatot is mondott ám! - mosolygott sejtelmesen Katalinca, majd folytatta – Azt mondta a Varázsló “Jó kis fütyülős mézes barack, csak fordítva vannak a bötük Majd várázst olvasott rá “rajta tehát hármisz százalékos csákártetanova” és még füvet s falat is evett, hogy a báj teljes legyen. - mesélte el a varázsvíz megszerzésének módját Katalinca Zserbócának.
- Ó be ügyes vagy Katalinca – mondta boldogan Zserbóca miközben tovább pakolta táskájába a fontos úti kellékeket.
Került még a táskácskába finom illatos parfüm, Katalinca még egy titkos kis vörös éjjeli barátot is becsempészett a poggyászba, amiről csak ő tudott.
Harmadik rész
Eljött a nagy nap hajnala majd a reggelre a vidám csengőhangok ébresztették Katalincát és Zserbócát.
- Megindulunk barinőm, ne tétovázzunk! - s usgyi, gyorsan felöltöztek és megindultak Trash völgyéből kifelé az ismeretlenbe Trash földjén.
Mentek, mentek mendegéltek és még mindig mennének, de ekkora már besötétedet és Faszerdejének sötét árnyaihoz értek.
- Úgy elfáradtam Zserbóca. - sopánkodott Katalinca – olyan ijesztő itt és fázom folytatta szíve panaszát Katalica.
- Tudom. Én is elfáradtam és megszomjaztam és megéheztem kicsi barinőm, de kérlek ne sírdogálj, megalszunk itt. - vigasztalta gyengéden Zserbóca Katalincát.
- De én nem is sírok Zserbóca. - felelte Katalinca.
- Akkor ki sírdogál itt? - riadt fel Zserbóca.
Katalinca és Zserbóca összerezzent, mint a púpszászi toronyőr felkérdezéskor és riadtan forgatták fejecskéjüket a sötét faszerdő ijesztő árnyai közepette. Ahogy füleltek már tisztán hallották, hogy egy kis kedves vékony hangocska halkan sírdogál az árnyak leple alatt.
Zserbóca meggyújtotta a telójának világát és óvatosan körbevilágolta az éji setétet és egy apró szomorúan tündöklő szempárt pillantottak meg egy bokor melyén.
Oct 17, 2022 14:14:33
envagyokaz
(
x1)
Oct 17, 2022 14:14:35
x1)
envagyokaz, nem ismersz meg?
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 14:16:29
x136)
www.youtube.com/watch?v=nElhhoPlm_Q
ez a troll csatorna.
Golda csiklója
(
x8)
Oct 17, 2022 14:18:11
x8)
Holnapra legyen tele 5 oldal A4-es papír. "Jobban figyelek!"
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 17, 2022 14:19:04
x7)
Lájvot a népnek retardok, úgyse dolgoztok! Meeting közben legyen már valami kontent, úgy izgalmasabb pénzt keresni!
A jó portás csak baszik!
Ásó27
(
x68)
Oct 17, 2022 14:20:49
x68)
Olyan hülye a pedofil és a tranyó, hogy 3 naponta megy pár szaros órát a live, aztán ebből akarnak megélni. Barmok.
Hol vannak a 24/7 liveok?
Hol van a merch? Hol vehetek tolvajtranyó pólót?
Hol lehet fizetni Jutkának, hogy 1000 forcsiért leordítsa a fejemet egy nekem címzett videóban?
Hol van az ismétlős csatorna?
Hol van a külön youtube short csatorna, ahonnan automatizálva megy tiktokra is a tartalom?
Még szerencse, hogy hosszú év videós tapasztalata áll mögöttetek.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hol van a merch? Hol vehetek tolvajtranyó pólót?
Hol lehet fizetni Jutkának, hogy 1000 forcsiért leordítsa a fejemet egy nekem címzett videóban?
Hol van az ismétlős csatorna?
Hol van a külön youtube short csatorna, ahonnan automatizálva megy tiktokra is a tartalom?
Még szerencse, hogy hosszú év videós tapasztalata áll mögöttetek.
MirrorTrollz
Oct 17, 2022 14:23:14
TranyóMirror
ON
Oct 17, 2022 14:23:14
sörtötbontok
(
x8)
Oct 17, 2022 14:27:10
x8)
Ne bántsd őket. Most teljesedik ki a szerelmük. Nem rontja ott a levegőt a Varangy, egymáséi lehetnek, amikor csak Sodinak feláll (és lemossa a makk pereme alól a szmegmát) és Tibor éppen akkor felkínálja a befordított pöcsét a coitushoz.
Fujj de undorító.
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 14:40:41
x136)
a tranyó nem tud most lájvozni, mert állásinterjúkra jár, és közben intenzív német nyelvtanfolyamot is végez online.
Penzmento
(
x6)
Oct 17, 2022 14:44:27
x6)
a tranyó nem tud most lájvozni, mert állásinterjúkra jár, és közben intenzív német nyelvtanfolyamot is végez online.
Frakkban járja az intejúköröket, kérem!
horgász
(
x10)
Oct 17, 2022 14:44:57
x10)
TranyóMirror
ON
ON
A kurva istenit!
Ezek már nem is Minecraft kockák, hanem szabályosan foltok!
Mit is mondtál, púposgörény?
"Van lájfszoty tyinyáj a tyitya hoty beszajtok"
Hát...végülis...bravó gecifxejűek!
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 14:45:15
x136)
tök jó amúgy, hogy a troll akcióknak köszönhetően a 11 k-s tranyó csatorna 5 k-ra változott, most meg 1,6 k a feliratkozók száma.
annyi pénze nem lesz, hogy a büntetéseit meg a bűnügyi költséget kifizesse, nemhogy snecinek tudjon pénzt adni az albérletbe.
sőt, sneci lesz kénytelen fizetni a tranyó minden kiadását, beleértve a cigit, telószámlát, raktárt.
annyi pénze nem lesz, hogy a büntetéseit meg a bűnügyi költséget kifizesse, nemhogy snecinek tudjon pénzt adni az albérletbe.
Tranyológiai Nyelvóra
Oct 17, 2022 14:46:42
Mit kártyen bite. Nájn, nájn. Já, já. Cváj bír bite! Dánkesőn!
Oct 17, 2022 14:46:42
kramalon
(
x8)
Oct 17, 2022 14:47:09
x8)
Gyagyás!
Kérd meg Tibort, hogy kúrjon meg úgy istenesen egy felcsatolható műfasszal, hátha a prosztatamasszázs még ki tudja paszírozni a gecit abból a télapó puttony méretű zacskódból.
Nem is buzis, ne félj, hiszen nem a saját farkával lékelné a fingtartályt. Kék óceán!
Faszom
Kérd meg Tibort, hogy kúrjon meg úgy istenesen egy felcsatolható műfasszal, hátha a prosztatamasszázs még ki tudja paszírozni a gecit abból a télapó puttony méretű zacskódból.
Nem is buzis, ne félj, hiszen nem a saját farkával lékelné a fingtartályt. Kék óceán!
Targó manó
Oct 17, 2022 14:49:34
Hátazért hetyetyetye. Egyébként persze, hogy a pénzéért (elnézést, az ÉN PÉNZEMÉRT) van vele. Aztán majd meglátom, mennyire leszek engedékeny.
Oct 17, 2022 14:49:34
Sodigyűlölő
Oct 17, 2022 14:51:05
Darálnának le kutyatápnak téged te mocsok féreg, te társadalom alja, te szutykos parazita! Gyűlöllek! Nagyon gyűlöllek, mocskos rohadék disznó! Remélem elkaparnak és a patkányok zabálják ki a kis disznószemeid!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Oct 17, 2022 14:51:05
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 14:52:21
x136)
Endre, mennyire van most lájfdéndzsör? Van összesen 1000 euród egyben mindenféle csicska kamat nélkül? Kamatra cigit venni egy csövesnek, ez akárhányszor eszembe jut hangosan nevetek! Ekkora balek nincs a világon másik, a zsidó véred nem figyelmeztet ilyen költések előtt??
nevetni fogsz, de sneci minden vagyona a kaució, 1,5 K vagy 1,9 K nem tudom már mennyit hazudott.
ezen kívül lehet olyan 500 eurója fizetésig. de mivel a tranyó naponta háromszor-négyszer zabál, cigizik, piál rendesen, meg drogozik is, ezért kurva gyorsan fogy a pénzecske.
tyodika
Oct 17, 2022 14:53:43
Miután Tibor néven megszületett Komlón és kezdett felcseperedni igazi kisfiú volt.
Ne izgass!
Oct 17, 2022 14:53:43
kramalon
(
x8)
Oct 17, 2022 14:55:34
x8)
Szerintem ideje lenne visszatérni az utazós formátumhoz, végre nincs olyan durva Covid játvány és Tibi is biztosan értékelné.
Ez szerintem jó befektetés lenne, most kell beruházni, hogy később sokszorosan megtérüljön! Fél év múlva már mindenki nyaralni fog menni a buzibarátjával, de most még lehetsz úttörő Gyagyás!
Túrára fel!
Te buzi.
Faszom
Ez szerintem jó befektetés lenne, most kell beruházni, hogy később sokszorosan megtérüljön! Fél év múlva már mindenki nyaralni fog menni a buzibarátjával, de most még lehetsz úttörő Gyagyás!
Túrára fel!
Te buzi.
rBali
(
x24)
Oct 17, 2022 14:59:51
x24)
Megvetted már a másik PS5-öt recskás? Hol a PÉESÖTÖS FORÁJZÜNH stream?
Karib
(
x10)
Oct 17, 2022 15:02:18
x10)
rBali
(
x24)
Oct 17, 2022 15:04:44
x24)
Pedig múltkor idegbetegen az Oszi mellett arról fogadkozott, hogy MÁRPEDIG NEM PÓTLÁS, hanem fejlesztése lesz a szetáppnak.
Csóró pedofil Farkas :(
Ásó27
(
x68)
Oct 17, 2022 15:04:45
x68)
Pár gond van ezzel a kurva videós karrierrel gyagyás: utálsz utazni, utálsz játszani, utálsz a nézőkre figyelni, ráadásul semmilyen témád nincs Tibin kívül.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Oct 17, 2022 15:07:05
x68)
ráadásul semmilyen témád nincs Tibin kívül.
Bocsánat, ez nem teljesen igaz, ha Tibivel van, akkor a baszásról beszél állandóan.
buniBanki
(
x2)
Oct 17, 2022 15:08:10
x2)
[quote=Nemek forradalma Később katona is lett belőle mivel minden férfit (Értsd férfit, nem buzit mint te) behívtak katonának. [/quote]
Azt hittem Tibi is buzi volt. Na mindegy, ezért az idióta mondatért ment a mínusz.
Endre egy pedofil!
Azt hittem Tibi is buzi volt. Na mindegy, ezért az idióta mondatért ment a mínusz.
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 15:08:21
x136)
valakinek megvan az a hosszú setup lista amivel a flokkok alatt vagizott? tökk vicces lenne kihúzni róla ami már elveszett/tönkrement.
Közöd
(
x2)
Oct 17, 2022 15:11:04
x2)
Már a ketyerűból is csak 2cl vesznek. Nem telik már holmi ps5-re. Szenyor bigdata örül ha enni van mit, nem hogy vegyen valami luxust. Ezért nem lesz iPhone 14 sem..
rBali
(
x24)
Oct 17, 2022 15:11:12
x24)
Ma hányszor basztad a sarokba a faszidat, Endre? Azt tudjuk, hogy már semmit sem tudsz neki nyújtani mert anyagilag meszeltek neked, ilyenkor a férfias erőszakhoz tudsz már csak folyamodni, ugye?
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:11:38
x30)
"Veszett, leszart róka jelent meg a Blaha Lujza téri aluljáróban"

rBali
(
x24)
Oct 17, 2022 15:14:44
x24)
Gyagyás bazdmeg :D. Tudnál ennél szánalmasabban próbálkozni azzal, hogy vissza tudd venni az alkoholfogyasztásotokat, minthogy a 2cl-es nyomorult jageren akarsz osztozni a cicafiúddal?
Hatalmas bajok lehetnek.
Hatalmas bajok lehetnek.
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:15:38
x30)
Gyagyás bazdmeg :D. Tudnál ennél szánalmasabban próbálkozni azzal, hogy vissza tudd venni az alkoholfogyasztásotokat, minthogy a 2cl-es nyomorult jageren akarsz osztozni a cicafiúddal?
Hatalmas bajok lehetnek.
Hatalmas bajok lehetnek.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 17, 2022 15:15:43
x15)
Én már mondtam ma neki, hogy ha már majomhimlő oltásra nem megy el akkor legalább veszettség ellenire menjen nehogy megharaplojon valakit a Blahán. :(
De ilyen társadalomra veszélyes SoDI a sodi.
rBali
(
x24)
Oct 17, 2022 15:17:09
x24)
Olyan szép elfekvős ingem sincsen, mint amire rá szokta húzni azt a női kiskabátot és amibe bele van varrva az öregembernek a neve akiről lecibálták a hullaházban. Irigy vagyok! :D
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 17, 2022 15:17:21
x7)
Ezen nagyon nevetek, a saját alkoholizmusát se tudja ebből fedezni már, a tranyóét pláne nem... gyakorlatilag csődbe ment.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 17, 2022 15:19:09
x6)
Sneci, büszke vagy magadra, hogy van rólad egy ilyen felvétel? Ok, van faszverő és -lóbáló videó is, de manapság már nem is lehet politikus, akiről nincs. Ilyen felvétel viszont nem sok emberről van.
Anschluss
(
x4)
Oct 17, 2022 15:19:39
x4)
gobesugviszont neked nincs ilyen cép női kabátod
nem is beszelve a reformatus nagypapa "tabori" pizsamajarol :)
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:19:52
x30)
endre, finom volt a mai tibikoszt?
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 17, 2022 15:20:02
x6)
Áve trollégák!
Első körben szeretném elismerésem kifejezni mindenkinek aki nagyban keresi snecigecit. Jó látni hogy így összedolgozik mindenki, és mindenkinek megvan a maga szakterülete (hallgatózós és villamosos, térképes trolléga).
Lehet nem rózsás a helyzet de ne feledjük olyan meg nem volt hogy púpos meguszná. Ha nem mi akkor saját maga fogja kibaszatni magát onnan ahol van.
Na de a komment lényege egy kis összefoglaló lenne amit leírok a következő kommentemben, hogy ne keveredjenek a dolgok.
Hetyetye ne ezt ne.
Első körben szeretném elismerésem kifejezni mindenkinek aki nagyban keresi snecigecit. Jó látni hogy így összedolgozik mindenki, és mindenkinek megvan a maga szakterülete (hallgatózós és villamosos, térképes trolléga).
Lehet nem rózsás a helyzet de ne feledjük olyan meg nem volt hogy púpos meguszná. Ha nem mi akkor saját maga fogja kibaszatni magát onnan ahol van.
Na de a komment lényege egy kis összefoglaló lenne amit leírok a következő kommentemben, hogy ne keveredjenek a dolgok.
Dörpepúp
(
x7)
Oct 17, 2022 15:20:06
x7)
Sárkányfűárus jelmez.
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:21:17
x30)
trolléga
(
x30)
Oct 17, 2022 15:22:49
x30)
valakinek megvan az a hosszú setup lista amivel a flokkok alatt vagizott? tökk vicces lenne kihúzni róla ami már elveszett/tönkrement.
Ki akartam fényképezni, dehát valami egomán faszkalap a pitonszlóbálással tiltotta a csatornáját. Nem tudod véletlenül ki volt, fifi kutya?
Tényleg, Pénzügyminiszter Úr, mi a konszenzus, innen még van matematikai esélye felállni gyagyásnak? Tudom, olvastam, valószínűleg már nem fizet törlesztőt. Akkor innen már fixen Blaha?
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 15:23:48
x136)
Hatalmas bajok lehetnek.
Hatalmas bajok lehetnek.
ne hazudj, csak 0,18!
és az a jó, hogy így 1 liter 49,94 euróba jön ki, de ha 7 deciset vennének, akkor az 21,41 eur lenne. jobb nekik majdnem két és félszeres áron vásárolni.
Rocskai Gergely
Oct 17, 2022 15:24:25
Hagyjatok békén, már mindent odaadtam annak a büdös púposnak!
NEM MARADT SEMMI A 90-ES ÉVEKBŐL, ÉRTSÉTEK MEG!!!
Oct 17, 2022 15:24:25
sörtötbontok
(
x8)
Oct 17, 2022 15:25:20
x8)
ne hazudj, csak 0,18!
Érdeklődő
(
x6)
Oct 17, 2022 15:25:42
x6)
ne hazudj, csak 0,18!
Jó, de a 7 deciset Tibi leküldi reggelire, nem tehet róla, ez ilyen kőműves berögződés nála. Endre a művezető, aki apró kortyokkal próbálja kordában tartani szakmunkását.
Ásó27
(
x68)
Oct 17, 2022 15:26:09
x68)
jobb nekik majdnem két és félszeres áron vásárolni.
Tisztára mintha igazából nem is spórolna a cica Endrének :(((
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:28:02
x30)
ajjaj sodi - érkeznek a legfrissebb adatok a macskaól környékéről, anyádat hívd gyorsan, hogy szedje be a ruhákat!

Közöd
(
x2)
Oct 17, 2022 15:28:15
x2)
endre, finom volt a mai tibikoszt?
Ingyen konyhán ettek. Ezzel spórolnak.
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 15:30:49
x136)
ja, elnéztem.
Gerzson
Oct 17, 2022 15:32:44
Gyagyás új számlacsomagja:
BlahaFix
Oct 17, 2022 15:32:44
Közöd
(
x2)
Oct 17, 2022 15:32:57
x2)
Nem ment csődbe,csak egyenlő felek lettek tibivel. Ez is a taktika része. Kezeli
sörtötbontok
(
x8)
Oct 17, 2022 15:34:51
x8)
Hatalmas bajok lehetnek.
Hatalmas bajok lehetnek.
De a Tibi éppen azt mondta, hogy azért szuper ez a kétcentes ketyerű, mert nem kell osztozni rajta, 1:1-ben mehet be a büdös szájba, legyen az bármelyiküké.
Balogh
(
x1)
Oct 17, 2022 15:37:32
x1)
Mercédesz Kaffka FB poszt
Gyerekeknagyon nagy bajbavagyunk! Utcalesz Endivel a kölcsöneit nem kapja vissza!
Gyerekeknagyon nagy bajbavagyunk! Utcalesz Endivel a kölcsöneit nem kapja vissza!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Oct 17, 2022 15:38:56
x6)
Kb péntek óta rajta vagyok a dolgokon, visszahallgattam több tranyó és púpos lajfszot és pár adat nem kapott nagy hangsúlyt. Kérlek ha faszsagot írnék javítsatok ki, de nézzétek el ha az ember fogyatékosokat hallgat állandóan akkor nála is megindul minimális leépülés.
1 egy régi típusú épületről beszélünk a belvárosban, nem túl modern. Közel 50nm2 de számolhatunk +- 10nm-rel.
3 szombarol tudunk egy tranyó alvós egy nagyobb nappali és valami harmadik szoba. Ezen kívül van kettő plussz helység egy kicsi konyha és egy fürdő. Kőműves Tibor úgy fejezte ki magát hogy azért ilyen kicsi a konyha mert régen fürdő volt esetleg. Gyanítom mivel nem olyan könnyű egy új fürdőt kialakítani ezért a régi fürdő mellé került hogy ne kelljen ujracsovezni mindent. Tehat az én tippem hogy a konyha és fürdő egymás mellett van, de ez csak TIPP.
A konyha egy szűk szar kb 1,5 méter széles mozgastérrel, amelynek egyik felén van minden szar berendezés. Az utolsó berendezési tárgy egy hűtő ott, nézőpont kérdése melyik irányból utolsó de lényeg hogy az S vége. A konyhában van egy mosogató és egy mosógép. Tűzhely is van viszont itt egy FONTOS DOLOG: nincs bekötve a gáz és PB palackrol működik ( kérés esetén lenne gáz de kitudja mikor kérnek).
Ha jól hallottam a fürdőben van egy kád.
Kis érdekes okfejtésem is lenne. Tranyó azon looooopolt hogy a hely hogy lehet komfortos mikor nem az, gyanítom a hirdető úgy hirdette nevileg hogy ez egy komfortos lakás a nevében. Lehet ez alapján is keresni.
Emeleten vannak ez fix mivel akkor a villamos sokkal hangosabb lenne gyanítom 1-2 második emelet.
A bérbeadó arab származású púpos szerint, de én ezt feltételekkel kezelném abból kiindulva sneci milyen művelt tud lenni más népcsoportokkal. Elképzelhető hogy Afrika származású vagy valami mediterrán ország szülöttje. Csak tudjátok migráns színe van ezért csak arab lehet. Buzi Merkel tudjuk.
3 nap alatt kb 600-800 szállást néztem meg, tudjátok hogy képes vagyok rá:D de bookingon és airbnb-n sem látok hasonlót. Airbnbt azért érdemes használni mert az kb egy gyűjtő legtöbb bookingos és háuszingevriver hirdetés is fent van rajta.
Javaslom használni a housinganywhere.com/ oldalát mivel itt a szállásadó származása is fel van tüntetve illetve hogy a lakás körül milyen éjjel nappali van, milyen boltok stb.
Arra is figyeljünk hogy nem biztos hogy a faszi hirdette hanem akár húga vagy nem is tudom már o kicsoda neki és lehet hogy csak a faszi a kapcsolattartó mivel ő van itt helyben.
Köszönöm az eddigi munkát és nektek is jó keresgélést!
Hetyetye ne ezt ne.
1 egy régi típusú épületről beszélünk a belvárosban, nem túl modern. Közel 50nm2 de számolhatunk +- 10nm-rel.
3 szombarol tudunk egy tranyó alvós egy nagyobb nappali és valami harmadik szoba. Ezen kívül van kettő plussz helység egy kicsi konyha és egy fürdő. Kőműves Tibor úgy fejezte ki magát hogy azért ilyen kicsi a konyha mert régen fürdő volt esetleg. Gyanítom mivel nem olyan könnyű egy új fürdőt kialakítani ezért a régi fürdő mellé került hogy ne kelljen ujracsovezni mindent. Tehat az én tippem hogy a konyha és fürdő egymás mellett van, de ez csak TIPP.
A konyha egy szűk szar kb 1,5 méter széles mozgastérrel, amelynek egyik felén van minden szar berendezés. Az utolsó berendezési tárgy egy hűtő ott, nézőpont kérdése melyik irányból utolsó de lényeg hogy az S vége. A konyhában van egy mosogató és egy mosógép. Tűzhely is van viszont itt egy FONTOS DOLOG: nincs bekötve a gáz és PB palackrol működik ( kérés esetén lenne gáz de kitudja mikor kérnek).
Ha jól hallottam a fürdőben van egy kád.
Kis érdekes okfejtésem is lenne. Tranyó azon looooopolt hogy a hely hogy lehet komfortos mikor nem az, gyanítom a hirdető úgy hirdette nevileg hogy ez egy komfortos lakás a nevében. Lehet ez alapján is keresni.
Emeleten vannak ez fix mivel akkor a villamos sokkal hangosabb lenne gyanítom 1-2 második emelet.
A bérbeadó arab származású púpos szerint, de én ezt feltételekkel kezelném abból kiindulva sneci milyen művelt tud lenni más népcsoportokkal. Elképzelhető hogy Afrika származású vagy valami mediterrán ország szülöttje. Csak tudjátok migráns színe van ezért csak arab lehet. Buzi Merkel tudjuk.
3 nap alatt kb 600-800 szállást néztem meg, tudjátok hogy képes vagyok rá:D de bookingon és airbnb-n sem látok hasonlót. Airbnbt azért érdemes használni mert az kb egy gyűjtő legtöbb bookingos és háuszingevriver hirdetés is fent van rajta.
Javaslom használni a housinganywhere.com/ oldalát mivel itt a szállásadó származása is fel van tüntetve illetve hogy a lakás körül milyen éjjel nappali van, milyen boltok stb.
Arra is figyeljünk hogy nem biztos hogy a faszi hirdette hanem akár húga vagy nem is tudom már o kicsoda neki és lehet hogy csak a faszi a kapcsolattartó mivel ő van itt helyben.
Köszönöm az eddigi munkát és nektek is jó keresgélést!
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:38:59
x30)
szkrínshautaaauld
Trollul Madár
(
x15)
Oct 17, 2022 15:39:40
x15)
Endre!
Legalább a swingerből hozzál egy szájkosarat magadnak a Blahára ha már nem mész a veszetség ellenire!
Legalább a swingerből hozzál egy szájkosarat magadnak a Blahára ha már nem mész a veszetség ellenire!
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:39:42
x30)

Trollul Madár
(
x15)
Oct 17, 2022 15:40:46
x15)
Dörpapa videói???
Azok még sokat segíthetnek!
seymour schwartz
(
x6)
Oct 17, 2022 15:42:28
x6)
Ha nem kamu, akkor mit fog érni azzal, hogy visszakapja azt a pár százezer forintot? Egy hónapig nem lesz elég!
Ingatkanügyek
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:43:41
x30)
Ha nem kamu, akkor mit fog érni azzal, hogy visszakapja azt a pár százezer forintot? Egy hónapig nem lesz elég!
pont ez a lenyeg, hogy addig er mar a fos, hogy a cigany meg a torpe penze kene :D
Balogh
(
x1)
Oct 17, 2022 15:43:43
x1)
Szisszenhet a sörike gyagyás! Jah már azt se tudsz venni?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Oct 17, 2022 15:43:54
x11)
Pár gond van ezzel a kurva videós karrierrel gyagyás: utálsz utazni, utálsz játszani, utálsz a nézőkre figyelni, ráadásul semmilyen témád nincs Tibin kívül.
Szokott rövid filmkrikával is próbálkozni:
"Hö-hö-hö, kurva jó! Hö-hö, az első részből már megnéztünk öt részt!"
Trollul Madár
(
x15)
Oct 17, 2022 15:45:51
x15)
Endre!
Én azt gondoltam, hogy a mazdás úriember fizet rendesen.
Én azt gondoltam, hogy a mazdás úriember fizet rendesen.
Endre
Oct 17, 2022 15:46:45
Kezelem.
Nyugalom!
Oct 17, 2022 15:46:45
seymour schwartz
(
x6)
Oct 17, 2022 15:46:52
x6)
És mit ér(né)nek vele? Eleve már a felét éri annak amit akkor ért. Ha nem kamu, akkor lassan most már tényleg itt a bécsi évad vége, ha jön csövespénz, ha nem.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 17, 2022 15:47:42
x11)
Trollul Madár
(
x15)
Oct 17, 2022 15:48:04
x15)
Endre!
Lesz ma 3D Mario?
vladrl
(
x8)
Oct 17, 2022 15:48:14
x8)
Endre, jelképes há-há-hárommillió forint ellenében nyitok egy hdmi kábel múzeumot, a bevételből majd kapsz egy kis részededést! Deal?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
seymour schwartz
(
x6)
Oct 17, 2022 15:48:47
x6)
gobesug
(
x30)
Oct 17, 2022 15:49:31
x30)
mukszáld kálmán udca
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 17, 2022 15:49:53
x4)
Endre!
Akkor hivatalos az információ? Magáncsőd van? Összedőlt minden, mert a melócsá miatt a bankok sem biztosítanak neked többé hitelkártyát?
Púpszászi rehab évad a következő?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Akkor hivatalos az információ? Magáncsőd van? Összedőlt minden, mert a melócsá miatt a bankok sem biztosítanak neked többé hitelkártyát?
Púpszászi rehab évad a következő?
Norina
(
x2)
Oct 17, 2022 15:49:58
x2)
Endre, bejelentetted már Tibit a címre?
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 15:50:27
x136)
Norina
(
x2)
Oct 17, 2022 15:51:05
x2)
Vagy csak kamu.. ismét.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 17, 2022 15:51:48
x6)
Vagy fel se vették és eddig tartott a kártyen.
Kovács Márk, CigóCEO
Oct 17, 2022 15:51:51
Ketves barátom Soti! Ram szám ithac mindiktudod!! Kügy WUN 1000ezer EÚRÓT és visza küdők a kőcsönbő 7 százat asztán mega tőbit!
Nagyón szeretlek púszi púszi
Oct 17, 2022 15:51:51
vladrl
(
x8)
Oct 17, 2022 15:52:08
x8)
Endre, készen állsz már az utcára? Vagy talán már most is ott csövezel a tranyóval? Lájvot!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 17, 2022 15:53:00
x11)
Nem baj, akkor a dörpe is megveri asodit :D
Railjet
Oct 17, 2022 15:54:02
Merci vettem neked jegyet szólj ha indulunk.
Oct 17, 2022 15:54:02
rBali
(
x24)
Oct 17, 2022 15:54:15
x24)
Mi baj fifi, elfogytak a forcsik? Behánytál már az öledbe, te milliomos? :D
Trollul Madár
(
x15)
Oct 17, 2022 15:54:17
x15)
Endre!
Szerintem dombjunk be egy bélyeget és indulhat a tisztázós!
Szerintem dombjunk be egy bélyeget és indulhat a tisztázós!
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2022 15:54:22
x136)
követelem, hogy dőrppe törpterror miniman andrás azonnal kezdje el a törlesztést 5 perces videókkal!!!!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 17, 2022 15:54:32
x7)
Meló ist csá?
A jó portás csak baszik!
Hahó