Kék óceán, Hahó! Endre, miért nem csinálsz te? Miért nem veszel egy fasza vetítőgépet + vásznat, aztán mehetnének a privát filmvetítések!
Mifaaaaaaaaaaaan
A Mortal Kombatot is most vette meg, nem? Steamen 50 dollár az alap kiadás.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nszksz.
Akkor 500 eur.
Még jobban nevetek. Elment a júliusi segély harmada.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Na de mennyi pénzt keresett ezekkel! Pl. volt 0 forint donés + 0 forint tagság!
Mifaaaaaaaaaaaan
hat ez az.. es azt hiszi,hogy ez a penzt fogja hozni :DDDDDD
kivancsi leszek milyen szerver admin fogja tanitgatni az alkesz trafot a gta-ra ,bar ha van eesze a gayzanak berel egy gta serot es jelkepes ezer eurocskaert kitanitja a trafot
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
De mivel 400 euróra volt tervezve a PS javítása, így az ott megspórolt 200 euró az kvázi ingyenpènz.
És játék közben szenved mindkettő. Nem is értik hogy mi a feladat, de ha értenék is kurvára nem élvezi egyik sem. Ami alapvetően szórakozásra lett kitalálva, attól ez a két majom rosszul van.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Biztos vagyok benne, hogy az a bevétel oszlopba került az excelben.
És nem csináltál egy fotót se?
Hogy lehet valaki unalmas "egy utcányit sétalva"?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az első részével egyetértek, de másodikkal a legkevésbé sem. A kettes csatorna egyrészt és legfontosabban vicces (!) másrészt nem az élősködésről, hanem a külderéstudatról szól. Például: Tomcatet azért baszták a melócsából, mert nagy volt pofája, nem azért mert be se járt.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ment volna a Malacz krónikákba :D
kérdés: mit/mennyit fizet azért, hogy arab ne nassza ki?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lehet hogy mással fizetnek.
en ugy tudom hogy nem korozik.
valami olyat hallottam hogy elso fokon felfuggesztettre iteltek, de mivel a torveny szerint minden buncselekmenynel, ami BUNTETHETO letoltendovel, kiadjak az elfogatoparancsot
azert mehetett el az orszagbol mert arra szamitott hogy az ugyesz sulyositast ker es ezt megiteli a birosag.
valoszinuleg azota ez lezongorazodott, megkapta a felfuggesztettet jogerosen a tavolletben, igy hazamehetett Perubol mikor onnan kinasztak a naci pofaja miatt
anschluss
Miért választaná valaki Magyarországot Kanada helyett?
Ha tényleg itt van, azért vann itt mert kibaszták onnan :D
Ezt a képet kölcsön veszem pár napra!
TY.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Vigyázz, mert a tartós használata visszafordíthatatlan impotenciát okoz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Közösen szopják oszama farkát lakhatásért.
O és K együtt OK és minden OK!!
semennyit. az arabnak lofasz indoka nincs, hogy kiabssza oket, amig fizetnek rendesen
igy kitoltik a berleti szerzodes idoszakat februarig.
nem kellett volna a berbeado nevet meg elerhetosegeit kiposztolni meg, mert hiaba mentek neki a feltarasok, meg kesobb a faszerdo, ezek direkt nem csinaltak olyat a lakasban ami miatt kibaszhatoak
abban a pillanatban lealltak a drogos videokkal mikor kiderult hogy van elerhetoseg a tulajhoz. elobb meg kellett volna varni, hogy valami Thalia-hoz hasonlo veres vekni, vagy rendori akcios video kikeruljon, esetleg elkezdeni a szomszedokat megkeresni elobb, de igy, csak azert, mert zaklatjak a tulajt, nem lehet kibaszni.
mostmar csak abban remenykedhetunk, hogy elfogy a penz, de meg akkor is jogaszkodhat Fifi meg pereskedhet, es Ausztriaban is van kilakoltatasi moratorium
egy pozitiv hozadeka van ennek az elbaszott dolognak, az, hogy tudjuk a cimet, es ha lesz meloja, akkor le lehet kovetni
anschluss
Valid kérdés!
Olyan lokációban láttam ahol minden nap megfordulok. Mivel kevesen voltunk az utcán ezért a fotó szögéből könnyedén beazonosítható lennék, valamint a megjelenésem miatt nagyon könnyen felismerhető vagyok, én pedig szeretném elkerülni hogy doxxoljanak, vagy bármi negatív hatással legyen valami gyökér a magánéletemre.
Nem az emberre értettem hogy unalmas, hanem a szitura. Remélem azért nem kapok elégtelent a tanszéktől :D
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Nagyon röhögök. Meg az egész SCI team is :D
Szerintem az arab ugy van vele, hogy ugyis csak 4-5 hónapról van szó, mert elvileg februárig maradhatnak, mert jön vissza az unokahúg talán, igy örül hogy addig se üresen áll a lakás. Ugye az unokahúg miatt kellet neki +1 hét airbnb kifizetnie mig az el nem utazott. Max a zárótűz után amit kapott, mikor nem hallgatott a szép szóra az addigi havi 7-800 eurot felemelte 1000 euróra. Ezek meg örültek hogy ennyivel megúszták, mert azt még talán a segélyből is kigazdálkodják majd valahogy. Innétől nekik max a rezsiköltségek kavarhatnak majd be ha nem tudják fizetni hónapról hónapra, de arról meg nem sokat tudunk, hogy vajon hogy van annak az elszámolása köztük. Lehet hogy ezért se jön már ki nekik a matek Decembere. És itt kell feltenni a kérdést megint szerintem, ha van új melócsá amit többször is említetek a héten is, akkor hogyhogy nem jön ki a matek Decemberre? Az biztos hogy November, Decemberbe minden eldől majd most.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
fair enough.
a snecológiával szemben a porksológia komolyabb és veszélyesebb tudományág, mivel az alany nem egy retartdált balfasz. csak komolyabb előképzettség mellett ajánalott.
Nem bírja befogni a lepcses pofáját és folyton kikotyog valamit, amiről azt hiszi, hogy semmire nem elég. De mivel nem ismeri a világot, csupa olyan dolgot szór el, amiből egyértelműen azonosítható a munkáltató / az oldal, ahol keresi a gányoldát / a fejvadász, aki segít neki stb. Amúgy is magas az elszólás kockázata, de a kérdéseknél robbanásszerűen nő.
Az biztos, hogy valaminek most örült, büszkén kotkodácsolt. Az is lehet, hogy egy ajánlat miatt volt feldobva, de az is, hogy annak köszönhetően, hogy hazudik és okosnak érzi magát tőle. Résen kell lenni, a további viselkedése úgyis erősíteni fogja valamelyik hipotézist. Egy oktalan állat, nem képes tartósan fenntartani semmilyen illúziót.
azt mesélte "valaki", hogy Toró nagyon hálás lenne némi infóért. Nem felejtette el, hogy tc betámadta a családját és a gyereke anyjának a származásával gecizett.
Régen mikor még viszonylag jól állt pénzügyileg akkor meg a végzettségére utaló kérdések voltak tiltottak.
Emlékszem twitchen még ilyen egy a4es oldalas "útmutatót" is írt, hogy mi ér bannt meg magyarázatok voltak mellé. Még a Márkos korszakban. Asszem a márkos kérdések is tiltottak voltak :)
Érdekes, hogy nála mindig vannak ilyen tabu témák. Talán mert egész élete egy hazugság :)
ha valakinek ervenyes berleti szerzodese van, akkor nem lehet egyik naprol a masikra felemelni a berleti dijat semmilyen indokkal.
sot, kirakni sem lehet, egyebkent csak nagyon eros indokkal, mint pl a Thalian Tibi mint illegalis lako, de ehhez is kelletta rendorsegi intezkedes, hogy kimentek ellenorizni ki lakik a lakasban. ez volt az indoka az azonnali felmondasnak
egyebkent meg ez ugy nez ki, hogy ha felmondanak a berlonek, es az nem fogadja el, akkor bizony a tulajnak birosagra kell mennie es kiuritesi pert kell kezdemenyeznie. az meg minimum tobb honap
kb sehol a vilagon nincs olyan, hogy valakit, akinek ervenyes szerzodese van, azt ki lehetne rakni az utcara egyik naprol a masikra. ahogy berleti dijat sem lehet egyoldaluan emelni, meg kb semmilyen szerzodesi pontot nem lehet egyoldaluan megvaltoztatni
ez volt az oka annak peldual, hogy Linzben volt minden: Judga veres, drogozas, feljelentesek, rendori intezkedesek, feltarasok, panaszkodo szomszedok. Megsem lehetett onnan kibaszni, ezt a tulajdonos ceg is atlatta, hogy max egy per utan lehetne kibaszni, igy inkabb megvartak, mig felmond, addig is fizette e berleti dijat meg ott volt a kaucio
a Thaliban egy szerencsenk volt, hogy Tibi illegalisan ott lakott es volt annyi esze a tulajnak, hogy ezt csekkoltatta a rendorokkel. EGyebkent meg mindig ott lakna Fifi.
erre mondjak, hogy tobbet eszel, mint erovel. lehet azt kivanni, hogy bar raknak azonnal az utcara oket, de ez nem igy megy, nem megy azonnal meg erobol,ahhoz hogy megtortenjen, tobb kell, mint tenyfeltaras, troll faszerdo vagy akar nem fizetes. sajnos :(
anschluss
azért baszták ki, mert szarul dolgozik. A mai IT bizniszben bármilyen remote munkát fel lehet csípni, ha jó vagy beéred nem sok pénzzel, akkor lehetsz bármekkora faszfej. Ráadásul egy csomó helyen a kollégákkal max fél évente találkozol élőben.... Azért rúgták ki mindenhonnan, mert nem jó munkaerő. Athina is meg mondta, hogy borzasztó ótvar oldalakat csinált. Rengeteget röhögtünk ezen
Ne felejtsük el azt sem, hogy egy szörnyeteg. Rosie után szabadon.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Sneci, amúgy képzeld, én ma finom bojsófőzeléket ettem és nem az ingyenkonyhán! Még pörkölt is volt hozzá!
nem tudom miről beszélsz!
A 'Rencer' például a maga korának kiemelkedő CMS platforma volt, úttörő cyber security-s megoldásokkal!
vagy mert kiképezték és hazaküldték? láttunk már ilyet, cseh kata, márki-zay péter prof stb
Szerencsére ez a retardált valós tömegbázis közelébe soha nem kerül.
ötvözni kell, hahó!
pro-tipp betelefonálós, profi snecológusoknak:
"Szia Endre! Ne hagyd magad, hogy a trollok az adóásgoddal provokáljanak! Nem a te hibád! Akinek nincs felsőfokú végzettsége, az nem érti a pénzügyi rendszert, így könnyen eladósodhat. Épp úgy mint Te"
Még GTA RP-ben is büdös lenne neki a munka...
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
év elején volt egy eset, amikor rendszeresen utazott haza lincből. ült egy fecske bhv-n valahol púpszász és pest között, épp liveozott, dadogott és luppolt merciról, házasságról, meg hogy nem tudja, hogyan lehet elintézni. két idősebb nő bejött a kocsiba (azt hiszem nem látszódtak,csak a hangjukat lehetett hallani), az egyik egyből rávágta, ez nem normális. egy rövid ideig hallgatták, aztán mondta a másik, hogy tényleg, menjünk innen, majd csukódott is a kocsi ajtaja. szóval ja, mindenkinek leesik egyből
Fúúúj! Ilyen undorító dolgot! A közelébe nem mernék menni annak a gyagyás gnómnak! Nincs az a pénz! A kép pedig fotosop és kérném az undorító kontent eltávolítását!
Igaz már nem a feleségem, de Michaela a gyermekem édesanyja. Amint lesz rá lehetőségem, le fogom vadásztatni a szerbekkel azt a vamzer köcsögöt!
Köszönöm az infót a fórumnak hogy itt van a mi hazánkban.
Hármasban szokták nyomni, swinger, utána meg egy kis laza könyvdarálás levezetésképpen. :)
Ezzel hekker henrik is egyetért.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
egyszerűsítettem neki, mert úgyse szeret olvasni.
még szerencse hogy nem agrármérnökire járt.
és mivel járt 4 évet az már majdnem olyan mintha elvégezte volna. tyerintyem esz éjthetyő. na pont ilyen remek programozó is :DD gyagyás fhassz
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Fhatászpikát ilyen gyorsan még nem raktak inasba.
Endre, a végén látszott a félelem a szemeidben. Tibike azért kemény csávó ha be van egy kicsit piázva, nem? Hamar eljár a keze?
Mariahilfer közepe
Tibi nagyon mondogatta hogy dolgozna, siman el tudom kepzelni hogy keresett neki Fifi valami mosogato vagy takarito melot, oda siman mehet "interjura" ilyenkor is
mas kerdes hogy elso munkanapra nem fog soha odaerni mert masnaposan fetreng majd, de biztos megint mas lesz a hibas
es igy Fifi se loopolhat hogy nem probal melozni
anschluss
Még van 1 hónap, nem? Arról volt szó hogy december 2. hete körül, ha jól viselkedik.
le vagy tiltva, kurva anyád
Nem nyalhatja ki a tányért, csak fifi picsáját
az hogy dolgozni kell
De éppen ez az , hogy tudja Ő is , hogy nem fog dolgozni!
Hehehe!
Szerző:
Mercis Hambi
(
x3)
Nov 01, 2022 16:19:19
Válasz
(3)
x3)
Válasz
(3)
Belenéztem Sneci utolsó livejába , hááát ,nem mondom, Merga is kezd szépen öregedni , lassan már Jutka egy szép tini csajnak fog tűnni "mellettük". Látszik,hogy megy a cucc rendesen.
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2022 16:19:42
x68)
- arról fantáziálnak, hogy Bécsben lehetnének magyar filmvetítések, mert sok a magyar
Kék óceán, Hahó! Endre, miért nem csinálsz te? Miért nem veszel egy fasza vetítőgépet + vásznat, aztán mehetnének a privát filmvetítések!
Karib
(
x10)
Nov 01, 2022 16:21:08
x10)
Nagyon nevetek.
200 ps5 javítás
70 cod
70 kontroller
100 elfbar
Összesen 440 eur.
200 ps5 javítás
70 cod
70 kontroller
100 elfbar
Összesen 440 eur.
Hahó
(
x135)
Nov 01, 2022 16:23:20
x135)
Nszksz.
Akkor 500 eur.
koszos
(
x11)
Nov 01, 2022 16:24:39
x11)
megveszed ezt a sok jatekot es jatszol vele egyszer :D
te annyira buta ember vagy,hogy hihetetlen,nyilvan ez csak csepp a tengerben,meg is erdemled a sorsod :DD
tibinek evek ota "halodzsin" van,hisz folyamat "Nonek" oltozik,bar ezek nem igazan tudnak feloltozni,de nem is za a lenyeg nekik, az agy zsibbadjon es a maj dagadjon :D csak igy tovabbXD
anyad buszke szerinted a vejere ?:D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
te annyira buta ember vagy,hogy hihetetlen,nyilvan ez csak csepp a tengerben,meg is erdemled a sorsod :DD
tibinek evek ota "halodzsin" van,hisz folyamat "Nonek" oltozik,bar ezek nem igazan tudnak feloltozni,de nem is za a lenyeg nekik, az agy zsibbadjon es a maj dagadjon :D csak igy tovabbXD
anyad buszke szerinted a vejere ?:D
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2022 16:24:41
x68)
Akkor 500 eur.
MaxPayne
(
x24)
Nov 01, 2022 16:29:03
x24)
Endre, te pedofil pederaszta allat!
Meg mindig ugy gondolod, hogy negyszer tobbet ersz egy atlagos magyar munkasnal? Negyszer. Neeegyszer. Negyszer, jo?
Vagy mar rajottel, hogy egy atlag magyar hajlesznel is nagysagrendekkel ertektelenebb vagy?
Amugy mint alkereszteny faszpinanyalo, mi a velemenyed arrol a Jezusi tanitasrol, hogy az emberi elet felbecsulhetetlen es nem szamszerusitheto?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Meg mindig ugy gondolod, hogy negyszer tobbet ersz egy atlagos magyar munkasnal? Negyszer. Neeegyszer. Negyszer, jo?
Vagy mar rajottel, hogy egy atlag magyar hajlesznel is nagysagrendekkel ertektelenebb vagy?
Amugy mint alkereszteny faszpinanyalo, mi a velemenyed arrol a Jezusi tanitasrol, hogy az emberi elet felbecsulhetetlen es nem szamszerusitheto?
koszos
(
x11)
Nov 01, 2022 16:29:13
x11)
hat ez az.. es azt hiszi,hogy ez a penzt fogja hozni :DDDDDD
kivancsi leszek milyen szerver admin fogja tanitgatni az alkesz trafot a gta-ra ,bar ha van eesze a gayzanak berel egy gta serot es jelkepes ezer eurocskaert kitanitja a trafot
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2022 16:30:15
x19)
Nagyon nevetek.
200 ps5 javítás
70 cod
70 kontroller
100 elfbar
Összesen 440 eur.
200 ps5 javítás
70 cod
70 kontroller
100 elfbar
Összesen 440 eur.
De mivel 400 euróra volt tervezve a PS javítása, így az ott megspórolt 200 euró az kvázi ingyenpènz.
halászlé
(
x24)
Nov 01, 2022 16:30:29
x24)
melyik konyjára is járnak? lehet megérne az is pár levelet....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2022 16:32:02
x68)
GTA RP lesz, de azt sem tudja, hogy mi az az RP :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
szörnyeteg
(
x3)
Nov 01, 2022 16:33:02
x3)
És játék közben szenved mindkettő. Nem is értik hogy mi a feladat, de ha értenék is kurvára nem élvezi egyik sem. Ami alapvetően szórakozásra lett kitalálva, attól ez a két majom rosszul van.
szörnyeteg
(
x3)
Nov 01, 2022 16:33:56
x3)
Biztos vagyok benne, hogy az a bevétel oszlopba került az excelben.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 01, 2022 16:35:48
x30)
Shalom!
Tamás macska belföldön van, tudtátok? Ma a fővárosban találkoztam vele, szembe jött az utcán. Meg is lepődtem mert azt hittem magasabb. Valamint nagyon fura volt nekem a mozgáskultúrája, nagyon zavartan viselkedett él valamivel, vagy mentális bajai vannak? Nem úgy volt hogy kanadában családot alapít? Tuti ő volt az, egy utcányira követtem is, de nagyon unalmas volt szóval inkább mentem a dolgomra.
Tamás macska belföldön van, tudtátok? Ma a fővárosban találkoztam vele, szembe jött az utcán. Meg is lepődtem mert azt hittem magasabb. Valamint nagyon fura volt nekem a mozgáskultúrája, nagyon zavartan viselkedett él valamivel, vagy mentális bajai vannak? Nem úgy volt hogy kanadában családot alapít? Tuti ő volt az, egy utcányira követtem is, de nagyon unalmas volt szóval inkább mentem a dolgomra.
KicsiNéző
(
x13)
Nov 01, 2022 16:37:36
x13)
Amúgy ha a Tranyó GTA RP-ben dolgozni fog, az valóban kuriózum lesz.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 01, 2022 16:39:44
x30)
Valószínűleg ennyi időbe került, mire minden halasztó lehetőséget végigzongorázott a menedékkérelmével, amit végül elutasítottak. Autókázni is azért indulhatott, hogy a bírósági papír be találja otthon, stb. Ugyanolyan élősködő pszichopata féreg, mint Endre, és ugyanúgy visszaél a társadalom jóindulatával.
Az első részével egyetértek, de másodikkal a legkevésbé sem. A kettes csatorna egyrészt és legfontosabban vicces (!) másrészt nem az élősködésről, hanem a külderéstudatról szól. Például: Tomcatet azért baszták a melócsából, mert nagy volt pofája, nem azért mert be se járt.
Jonciii
(
x8)
Nov 01, 2022 16:40:04
x8)
Ment volna a Malacz krónikákba :D
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 01, 2022 16:40:09
x23)
Csak én gondolom ugy hogy elég érdekes hogy menyire emlegeti mostanába, hogy van új melócsá, miközbe a nic.at-tol 2 vagy 3 hete küldték el? És azt is több hónapnyi munkanélküliség után hozta össze. Tehát mintha azt akarná most, hogy azzal foglaljuk le magunkat, hogy az új melócsát keressük és addig se őket baszogatjuk. Esetleg lehet tényleg az van amit irtatok, hogy megcsipet valami Home Office melót, aminél meg ugye az lenne a fontos hogy legyen egy stabil albérlete ahonnan könnyen tud dolgozni és ne albérlet kereséssel, intézéssel, költözéssel menjen az ideje nagy része, és ezért nem akarja hogy veszélyeztetve legyen a mostani albérletcsája ezért akarja hogy a melócsát keressük. Vagy akár ki tudja AMS-nél is bekavarhat ha folyamatosan új lakcímet kell leadnia neki az állandó költözés miatt.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
halászlé
(
x24)
Nov 01, 2022 16:44:16
x24)
Vagy akár ki tudja AMS-nél is bekavarhat ha folyamatosan új lakcímet kell leadnia neki az állandó költözés miatt.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 01, 2022 16:46:17
x21)
Teljesen épeszű dolog, hogy az ember úgy spórol, hogy összevásárol magának minden létszükséges dolgot (PS5 kontroller, új COD játék, új e-cigi), míg a kevésbé fontos dolgokról (normális kaja) pedig igyekszik teljesen lemondani.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
rezsidémon
(
x8)
Nov 01, 2022 16:47:42
x8)
Az "egzisztenciális kérdések" miért zavarnak?
Azért mert az igazat kellene elmondanod, vagy azért mert az igazat kellene elmondanod?
Bezzeg ilyenkor megy a ban, de a múltkor itt flexeltél a segélyeddel :)
Nincs már sok pénz nálad, igaz?
Sokba kerül neked ez a tibi és a ps5, te világ balekja :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Azért mert az igazat kellene elmondanod, vagy azért mert az igazat kellene elmondanod?
Bezzeg ilyenkor megy a ban, de a múltkor itt flexeltél a segélyeddel :)
Nincs már sok pénz nálad, igaz?
Sokba kerül neked ez a tibi és a ps5, te világ balekja :D
Tibicoin
Nov 01, 2022 16:48:30
Lehet hogy mással fizetnek.
Nov 01, 2022 16:48:30
Anschluss
(
x4)
Nov 01, 2022 16:48:35
x4)
töppedt buzigolyókValószínűleg ennyi időbe került, mire minden halasztó lehetőséget végigzongorázott a menedékkérelmével, amit végül elutasítottak. Autókázni is azért indulhatott, hogy a bírósági papír be találja otthon, stb. Ugyanolyan élősködő pszichopata féreg, mint Endre, és ugyanúgy visszaél a társadalom jóindulatával.
Az első részével egyetértek, de másodikkal a legkevésbé sem. A kettes csatorna egyrészt és legfontosabban vicces (!) másrészt nem az élősködésről, hanem a külderéstudatról szól. Például: Sherlock Porkset azért baszták a melócsából, mert nagy volt pofája, nem azért mert be se járt.
Az első részével egyetértek, de másodikkal a legkevésbé sem. A kettes csatorna egyrészt és legfontosabban vicces (!) másrészt nem az élősködésről, hanem a külderéstudatról szól. Például: Sherlock Porkset azért baszták a melócsából, mert nagy volt pofája, nem azért mert be se járt.
en ugy tudom hogy nem korozik.
valami olyat hallottam hogy elso fokon felfuggesztettre iteltek, de mivel a torveny szerint minden buncselekmenynel, ami BUNTETHETO letoltendovel, kiadjak az elfogatoparancsot
azert mehetett el az orszagbol mert arra szamitott hogy az ugyesz sulyositast ker es ezt megiteli a birosag.
valoszinuleg azota ez lezongorazodott, megkapta a felfuggesztettet jogerosen a tavolletben, igy hazamehetett Perubol mikor onnan kinasztak a naci pofaja miatt
bolgár jeti
(
x30)
Nov 01, 2022 16:51:14
x30)
igy hazamehetett Perubol mikor onnan kinasztak a naci pofaja miatt
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 01, 2022 16:52:24
x39)
A nőiesség kvintesszenciája a Tibi ma is, úgy látom:
TY.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 01, 2022 16:53:23
x7)
Vajon Endre ugyanott dolgozik, ahol a tranyó?
le vagy tiltva, kurva anyád
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 01, 2022 16:54:44
x13)
TY.
TY.
Vigyázz, mert a tartós használata visszafordíthatatlan impotenciát okoz.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 01, 2022 16:55:01
x8)
Vajon Endre ugyanott dolgozik, ahol a tranyó?
Közösen szopják oszama farkát lakhatásért.
Anschluss
(
x4)
Nov 01, 2022 16:55:39
x4)
EasybankosPedo Vagy akár ki tudja AMS-nél is bekavarhat ha folyamatosan új lakcímet kell leadnia neki az állandó költözés miatt.
semennyit. az arabnak lofasz indoka nincs, hogy kiabssza oket, amig fizetnek rendesen
igy kitoltik a berleti szerzodes idoszakat februarig.
nem kellett volna a berbeado nevet meg elerhetosegeit kiposztolni meg, mert hiaba mentek neki a feltarasok, meg kesobb a faszerdo, ezek direkt nem csinaltak olyat a lakasban ami miatt kibaszhatoak
abban a pillanatban lealltak a drogos videokkal mikor kiderult hogy van elerhetoseg a tulajhoz. elobb meg kellett volna varni, hogy valami Thalia-hoz hasonlo veres vekni, vagy rendori akcios video kikeruljon, esetleg elkezdeni a szomszedokat megkeresni elobb, de igy, csak azert, mert zaklatjak a tulajt, nem lehet kibaszni.
mostmar csak abban remenykedhetunk, hogy elfogy a penz, de meg akkor is jogaszkodhat Fifi meg pereskedhet, es Ausztriaban is van kilakoltatasi moratorium
egy pozitiv hozadeka van ennek az elbaszott dolognak, az, hogy tudjuk a cimet, es ha lesz meloja, akkor le lehet kovetni
Bécsi mozi
Nov 01, 2022 16:57:22
Endre,megvan az első magyar film,amit vetítenek!
Nov 01, 2022 16:57:22
NiggerBerger
Nov 01, 2022 16:59:50
Valid kérdés!
Olyan lokációban láttam ahol minden nap megfordulok. Mivel kevesen voltunk az utcán ezért a fotó szögéből könnyedén beazonosítható lennék, valamint a megjelenésem miatt nagyon könnyen felismerhető vagyok, én pedig szeretném elkerülni hogy doxxoljanak, vagy bármi negatív hatással legyen valami gyökér a magánéletemre.
Nem az emberre értettem hogy unalmas, hanem a szitura. Remélem azért nem kapok elégtelent a tanszéktől :D
Nov 01, 2022 16:59:50
bolgár jeti
(
x30)
Nov 01, 2022 17:03:02
x30)
Mivel kevesen voltunk az utcán ezért a fotó szögéből könnyedén beazonosítható lennék, valamint a megjelenésem miatt
Nagyon röhögök. Meg az egész SCI team is :D
SherlockPorks
Nov 01, 2022 17:06:01
Le lehet rólam szállni, jó?
Azért jöttem haza, hogy krónikákat írhassak a háborúról és megvédhessem a hazámat a cigányok ellen!
Minden épeszű embernek ez lenne a feladata, csak a mocskos zsidók képtelenek ezt felfogni.
Azért jöttem haza, hogy krónikákat írhassak a háborúról és megvédhessem a hazámat a cigányok ellen!
Minden épeszű embernek ez lenne a feladata, csak a mocskos zsidók képtelenek ezt felfogni.
Nov 01, 2022 17:06:01
kérdések
Nov 01, 2022 17:07:46
Az, hogy ennyire triggerelodott az egzisztencialis kerdesre valamit tenyleg jelenthet.
Persze autilogikaval kell megkozeliteni.
Legsanszosabb, hogy leallt a nemet hitelkartyak minimum befizeteseivel is.
De lehet a szemelyi kolcson torlesztoje se ment mar el ebben a honapban.
Rakd ki az excelt sneci!!!!
A penzugyi tisztazos flokkok mindig fossak a nezoket!
Persze autilogikaval kell megkozeliteni.
Legsanszosabb, hogy leallt a nemet hitelkartyak minimum befizeteseivel is.
De lehet a szemelyi kolcson torlesztoje se ment mar el ebben a honapban.
Rakd ki az excelt sneci!!!!
A penzugyi tisztazos flokkok mindig fossak a nezoket!
Nov 01, 2022 17:07:46
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 01, 2022 17:09:53
x3)
Sodrák, azért az apósod sírjára igazán vihettél volna egy koszorút a férjeddel. Ez nem pénz kérdése.
Minden O és K
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 01, 2022 17:12:38
x23)
Szerintem az arab ugy van vele, hogy ugyis csak 4-5 hónapról van szó, mert elvileg februárig maradhatnak, mert jön vissza az unokahúg talán, igy örül hogy addig se üresen áll a lakás. Ugye az unokahúg miatt kellet neki +1 hét airbnb kifizetnie mig az el nem utazott. Max a zárótűz után amit kapott, mikor nem hallgatott a szép szóra az addigi havi 7-800 eurot felemelte 1000 euróra. Ezek meg örültek hogy ennyivel megúszták, mert azt még talán a segélyből is kigazdálkodják majd valahogy. Innétől nekik max a rezsiköltségek kavarhatnak majd be ha nem tudják fizetni hónapról hónapra, de arról meg nem sokat tudunk, hogy vajon hogy van annak az elszámolása köztük. Lehet hogy ezért se jön már ki nekik a matek Decembere. És itt kell feltenni a kérdést megint szerintem, ha van új melócsá amit többször is említetek a héten is, akkor hogyhogy nem jön ki a matek Decemberre? Az biztos hogy November, Decemberbe minden eldől majd most.
sittessanyi
(
x7)
Nov 01, 2022 17:15:01
x7)
biztos vótmá (ha igen, sorry) de nekem csak most esett le, hogy a cicát hol láttam már korábban
szörnyeteg
(
x3)
Nov 01, 2022 17:17:41
x3)
A valóság mindig durvább. Szerintem Tibi faszpinája lett felkínálva azért hogy maradhassanak az albiban.
Nem tartom magam egy prűd embernek, de ezek swingerbe jártak, ahol Tibit nőgyógyászati vizsgáló székben kúrták kitudja mennyien, Endre meg kilefetyelte a cumót az aktus után a mutánsból.
Nem tartom magam egy prűd embernek, de ezek swingerbe jártak, ahol Tibit nőgyógyászati vizsgáló székben kúrták kitudja mennyien, Endre meg kilefetyelte a cumót az aktus után a mutánsból.
sittessanyi
(
x7)
Nov 01, 2022 17:19:53
x7)
Valid kérdés!
fair enough.
a snecológiával szemben a porksológia komolyabb és veszélyesebb tudományág, mivel az alany nem egy retartdált balfasz. csak komolyabb előképzettség mellett ajánalott.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 01, 2022 17:24:21
x47)
Na, mi van csillagom? Spórolni kell a főtt ételen?? :DDDDD 40 évesen ez lett az egzisztencia csúcsa? Ezek szerint MC Isti a miskolci panelsoron köröket ver ràd és te teszed relevánssá a hűtőflexeit, mert így beigazolódik, hogy tényleg nem mindenki eszik olyat, mint ő! LOOOOOOOL
“Látod román? Nekünk van, neked meg nincs!”
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Gunnar
(
x2)
Nov 01, 2022 17:24:23
x2)
Bazeg napokig nem néztem 1 percnél többet a streamekből, a hogyvolt elolvasása alapján úgy látom, ez már a végstádium. Asszem nekem jobban megérte szabadidőben COD-ozni a haverokkal mint a Sodipedia alapján brutál unalmas szart bámulni. Azt hiszem a Púpszászi / Blaha évadig már ez nem is fog változni, kivéve ha lesz közben egy véres balhés katarzis, ami a Gémeskútországba költözést előidézi.
blabla
ascites
(
x57)
Nov 01, 2022 17:29:02
x57)
Nem bírja befogni a lepcses pofáját és folyton kikotyog valamit, amiről azt hiszi, hogy semmire nem elég. De mivel nem ismeri a világot, csupa olyan dolgot szór el, amiből egyértelműen azonosítható a munkáltató / az oldal, ahol keresi a gányoldát / a fejvadász, aki segít neki stb. Amúgy is magas az elszólás kockázata, de a kérdéseknél robbanásszerűen nő.
Az biztos, hogy valaminek most örült, büszkén kotkodácsolt. Az is lehet, hogy egy ajánlat miatt volt feldobva, de az is, hogy annak köszönhetően, hogy hazudik és okosnak érzi magát tőle. Résen kell lenni, a további viselkedése úgyis erősíteni fogja valamelyik hipotézist. Egy oktalan állat, nem képes tartósan fenntartani semmilyen illúziót.
tigris
(
x1)
Nov 01, 2022 17:30:11
x1)
fair enough.
azt mesélte "valaki", hogy Toró nagyon hálás lenne némi infóért. Nem felejtette el, hogy tc betámadta a családját és a gyereke anyjának a származásával gecizett.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 01, 2022 17:33:15
x19)
Régen mikor még viszonylag jól állt pénzügyileg akkor meg a végzettségére utaló kérdések voltak tiltottak.
Emlékszem twitchen még ilyen egy a4es oldalas "útmutatót" is írt, hogy mi ér bannt meg magyarázatok voltak mellé. Még a Márkos korszakban. Asszem a márkos kérdések is tiltottak voltak :)
Érdekes, hogy nála mindig vannak ilyen tabu témák. Talán mert egész élete egy hazugság :)
Anschluss
(
x4)
Nov 01, 2022 17:34:16
x4)
halászlékérdés: mit/mennyit fizet azért, hogy arab ne nassza ki?
ha valakinek ervenyes berleti szerzodese van, akkor nem lehet egyik naprol a masikra felemelni a berleti dijat semmilyen indokkal.
sot, kirakni sem lehet, egyebkent csak nagyon eros indokkal, mint pl a Thalian Tibi mint illegalis lako, de ehhez is kelletta rendorsegi intezkedes, hogy kimentek ellenorizni ki lakik a lakasban. ez volt az indoka az azonnali felmondasnak
egyebkent meg ez ugy nez ki, hogy ha felmondanak a berlonek, es az nem fogadja el, akkor bizony a tulajnak birosagra kell mennie es kiuritesi pert kell kezdemenyeznie. az meg minimum tobb honap
kb sehol a vilagon nincs olyan, hogy valakit, akinek ervenyes szerzodese van, azt ki lehetne rakni az utcara egyik naprol a masikra. ahogy berleti dijat sem lehet egyoldaluan emelni, meg kb semmilyen szerzodesi pontot nem lehet egyoldaluan megvaltoztatni
ez volt az oka annak peldual, hogy Linzben volt minden: Judga veres, drogozas, feljelentesek, rendori intezkedesek, feltarasok, panaszkodo szomszedok. Megsem lehetett onnan kibaszni, ezt a tulajdonos ceg is atlatta, hogy max egy per utan lehetne kibaszni, igy inkabb megvartak, mig felmond, addig is fizette e berleti dijat meg ott volt a kaucio
a Thaliban egy szerencsenk volt, hogy Tibi illegalisan ott lakott es volt annyi esze a tulajnak, hogy ezt csekkoltatta a rendorokkel. EGyebkent meg mindig ott lakna Fifi.
erre mondjak, hogy tobbet eszel, mint erovel. lehet azt kivanni, hogy bar raknak azonnal az utcara oket, de ez nem igy megy, nem megy azonnal meg erobol,ahhoz hogy megtortenjen, tobb kell, mint tenyfeltaras, troll faszerdo vagy akar nem fizetes. sajnos :(
nagyfarkúnégersnecológus
Nov 01, 2022 17:34:50
Sziasztok snecológusok trollégák!
Én egy néger melegpornószínész vagyok Bécsből. Nem hittem a szememnek amikor megláttam hogy kivel fogunk ma forgatni! Kicsi a világ!
Én egy néger melegpornószínész vagyok Bécsből. Nem hittem a szememnek amikor megláttam hogy kivel fogunk ma forgatni! Kicsi a világ!
Nov 01, 2022 17:34:50
tigris
(
x1)
Nov 01, 2022 17:35:47
x1)
azért baszták ki, mert szarul dolgozik. A mai IT bizniszben bármilyen remote munkát fel lehet csípni, ha jó vagy beéred nem sok pénzzel, akkor lehetsz bármekkora faszfej. Ráadásul egy csomó helyen a kollégákkal max fél évente találkozol élőben.... Azért rúgták ki mindenhonnan, mert nem jó munkaerő. Athina is meg mondta, hogy borzasztó ótvar oldalakat csinált. Rengeteget röhögtünk ezen
max5enutálnak
(
x47)
Nov 01, 2022 17:39:33
x47)
endre rosszabbul él, mint 4 éve
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Karib
(
x10)
Nov 01, 2022 17:42:59
x10)
Ne felejtsük el azt sem, hogy egy szörnyeteg. Rosie után szabadon.
sikeres troll
Nov 01, 2022 17:43:20
Na, mi van csillagom? Spórolni kell a főtt ételen?? :DDDDD 40 évesen ez lett az egzisztencia csúcsa? Ezek szerint MC Isti a miskolci panelsoron köröket ver ràd és te teszed relevánssá a hűtőflexeit, mert így beigazolódik, hogy tényleg nem mindenki eszik olyat, mint ő! LOOOOOOOL
Sneci, amúgy képzeld, én ma finom bojsófőzeléket ettem és nem az ingyenkonyhán! Még pörkölt is volt hozzá!
Nov 01, 2022 17:43:20
sittessanyi
(
x7)
Nov 01, 2022 17:43:49
x7)
Athina is meg mondta, hogy borzasztó ótvar oldalakat csinált. Rengeteget röhögtünk ezen
A 'Rencer' például a maga korának kiemelkedő CMS platforma volt, úttörő cyber security-s megoldásokkal!
technikai_proba
(
x1)
Nov 01, 2022 17:43:59
x1)
vagy mert kiképezték és hazaküldték? láttunk már ilyet, cseh kata, márki-zay péter prof stb
Stekler Ottó
Nov 01, 2022 17:47:59
Szerencsére ez a retardált valós tömegbázis közelébe soha nem kerül.
Nov 01, 2022 17:47:59
sittessanyi
(
x7)
Nov 01, 2022 17:52:13
x7)
ötvözni kell, hahó!
pro-tipp betelefonálós, profi snecológusoknak:
"Szia Endre! Ne hagyd magad, hogy a trollok az adóásgoddal provokáljanak! Nem a te hibád! Akinek nincs felsőfokú végzettsége, az nem érti a pénzügyi rendszert, így könnyen eladósodhat. Épp úgy mint Te"
JohnCramer
(
x1)
Nov 01, 2022 17:53:08
x1)
Fifi, tudod mit csinálj?
Alapíts 2 személyes zenekart a Tranyóval. Köcsögdudán játsz...
Úgy tarhálj majd a Blahán, ha oda jutsz egyszer... Tibi pedig daloljon hozzá, Márkcica pedig citerázzon... S egy köcsög legyen kirakva mibe gyűjtitek az aprót a belépőre a Rudasban levő buzigőzbe... Egész nap ott lógjatok a Rudas előtt s belepőre tarháljatok, mi délutánig meglenne s aztán odabenn lecidáznátok s megtöcskölnétek mindenkit te kis buzzancs... Kicsi? Hát megsül kezeitekben a gesztenye és kipattog Gémeskútország összes kukoricatermése
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Alapíts 2 személyes zenekart a Tranyóval. Köcsögdudán játsz...
Úgy tarhálj majd a Blahán, ha oda jutsz egyszer... Tibi pedig daloljon hozzá, Márkcica pedig citerázzon... S egy köcsög legyen kirakva mibe gyűjtitek az aprót a belépőre a Rudasban levő buzigőzbe... Egész nap ott lógjatok a Rudas előtt s belepőre tarháljatok, mi délutánig meglenne s aztán odabenn lecidáznátok s megtöcskölnétek mindenkit te kis buzzancs... Kicsi? Hát megsül kezeitekben a gesztenye és kipattog Gémeskútország összes kukoricatermése
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 01, 2022 17:54:03
x13)
Amúgy ha a Tranyó GTA RP-ben dolgozni fog, az valóban kuriózum lesz.
Még GTA RP-ben is büdös lenne neki a munka...
technikai_proba
(
x1)
Nov 01, 2022 17:54:36
x1)
Ez is klasszikus, lobotómián átesett retardlogika. Nyilván alig várta a torzszülött egyik volt osztálytársa, hogy beszéljen egy csöves tranyóval és elmondja neki, hogy a púpos gnómot felmentették tesiből. Ez aztán kibaszott életszerű.
Nem képes elfogadni, hogy az egész világ röhög rajta és mindenki rögtön levágja, hogy testi/szellemi fogyatékos.
Nem képes elfogadni, hogy az egész világ röhög rajta és mindenki rögtön levágja, hogy testi/szellemi fogyatékos.
év elején volt egy eset, amikor rendszeresen utazott haza lincből. ült egy fecske bhv-n valahol púpszász és pest között, épp liveozott, dadogott és luppolt merciról, házasságról, meg hogy nem tudja, hogyan lehet elintézni. két idősebb nő bejött a kocsiba (azt hiszem nem látszódtak,csak a hangjukat lehetett hallani), az egyik egyből rávágta, ez nem normális. egy rövid ideig hallgatták, aztán mondta a másik, hogy tényleg, menjünk innen, majd csukódott is a kocsi ajtaja. szóval ja, mindenkinek leesik egyből
Igazi nagyfarkú néger
Nov 01, 2022 18:00:31
Sziasztok snecológusok trollégák!
Fúúúj! Ilyen undorító dolgot! A közelébe nem mernék menni annak a gyagyás gnómnak! Nincs az a pénz! A kép pedig fotosop és kérném az undorító kontent eltávolítását!
Nov 01, 2022 18:00:31
Toro
Nov 01, 2022 18:02:35
Igaz már nem a feleségem, de Michaela a gyermekem édesanyja. Amint lesz rá lehetőségem, le fogom vadásztatni a szerbekkel azt a vamzer köcsögöt!
Köszönöm az infót a fórumnak hogy itt van a mi hazánkban.
Nov 01, 2022 18:02:35
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 01, 2022 18:06:44
x13)
BodiTesok
(
x1)
Nov 01, 2022 18:07:51
x1)
Elnezest, de megkopott a tudasom.
A Toro az a Toroczkai Laci?
Ranezesre a Novak Elodot szokta seggbe rakni a MiHazank-os csapatepitokon.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 01, 2022 18:09:06
x39)
"Oldalt látszik az ősz hajszál..."

Véleményes, de én úgy fogalmaznék, látszik a nem ősz is kicsit, itt-ott...

Véleményes, de én úgy fogalmaznék, látszik a nem ősz is kicsit, itt-ott...
-
Nov 01, 2022 18:09:46
Elnezest, de megkopott a tudasom.
Hármasban szokták nyomni, swinger, utána meg egy kis laza könyvdarálás levezetésképpen. :)
Nov 01, 2022 18:09:46
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 01, 2022 18:15:41
x13)
Ezzel hekker henrik is egyetért.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 01, 2022 18:16:59
x39)
Hölgyeim és uraim és egyéb kategóri.
Púp szerint "a fa gyökere"
jumma binladen
Nov 01, 2022 18:18:44
Fifi, tudod mit csinálj?
Baszd meg anyádat!
Baszd meg anyádat!
egyszerűsítettem neki, mert úgyse szeret olvasni.
Nov 01, 2022 18:18:44
tibi2435645
(
x2)
Nov 01, 2022 18:19:56
x2)
Tranyó paprikás hangulatban van, mert rájött hogy át lett baszva az iPhone-nal.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Sodi első csótánya
(
x1)
Nov 01, 2022 18:20:02
x1)
központ idegrendszer = fullkicsekk, KAPCSÓDKI KAPCSÓDKI
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 01, 2022 18:20:32
x39)
" nah akkor most kapcsold le!!!"
Mondta Tibicica.
Endre rögtön vigyázzba állt és lekapcsolta.
A BALEK csicska!!! :DDDDDD
Mondta Tibicica.
Endre rögtön vigyázzba állt és lekapcsolta.
A BALEK csicska!!! :DDDDDD
KicsiNéző
(
x13)
Nov 01, 2022 18:20:36
x13)
Mercinek de kurvára elege van a púp loopolásából :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 01, 2022 18:20:39
x13)
Gyagyás... Szépen becsicskított az urad xD
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 01, 2022 18:20:47
x6)
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 01, 2022 18:21:12
x6)
Hu de ideges lett a cica.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Söröskorsó
Nov 01, 2022 18:21:46
simán lehet hogy lekapcsoltatta és utána kapott egy két csicskalángost, Púp már érezte hogy jön a viharsz.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Nov 01, 2022 18:21:46
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2022 18:23:09
x30)
Hölgyeim és uraim és egyéb kategóri.
még szerencse hogy nem agrármérnökire járt.
és mivel járt 4 évet az már majdnem olyan mintha elvégezte volna. tyerintyem esz éjthetyő. na pont ilyen remek programozó is :DD gyagyás fhassz
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 01, 2022 18:24:03
x4)
Talàltak a tranyónak nyelvtudást nem igénylő melót, tuti ez lesz. Emiatt full ideg tibi.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Ásó27
(
x68)
Nov 01, 2022 18:24:54
x68)
Honnan volt a live? Könnyen lehet, hogy a környéken találtak valamit (lakás, meló)
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2022 18:26:25
x30)
fifi holnap munkanap a kurva anyád, volt egy hosszúhétvégéd műsorra. te vén hülye buzeráns
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Karvaj Tőke
Nov 01, 2022 18:28:48
..Persze ma este , idióta , tegnap várták a "lajongók"!
Hehehe!
Nov 01, 2022 18:28:48
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 01, 2022 18:30:56
x4)
Volt egy elszólàsa gyagyásnak még a live elején, hogy időre jottek valahova. Ezen is erdemes elindulni hogy unnepnapon hova johettek idore? Plane este.
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 01, 2022 18:32:06
x13)
Remorse: The List játékban szerepel Tibi is mint boss, Ágnes álnéven. Az alábbi screenshoton látható ahogy éppen leválasztja a ráfecskendezett ketyetű miatt leválasztódik a központi idegrendszerről.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
szörnyeteg
(
x3)
Nov 01, 2022 18:32:26
x3)
Endre, látom jó a hangulat :)
trashvod.com/w/9nSYMRNMBcRLhoDTn4oWHp
Fhatászpikát ilyen gyorsan még nem raktak inasba.
Endre, a végén látszott a félelem a szemeidben. Tibike azért kemény csávó ha be van egy kicsit piázva, nem? Hamar eljár a keze?
-
Nov 01, 2022 18:32:33
Honnan volt a live? Könnyen lehet, hogy a környéken találtak valamit (lakás, meló)
Mariahilfer közepe
Nov 01, 2022 18:32:33
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 01, 2022 18:34:31
x4)
Gyagyás ne aggódj, a lekövető trollok tudnák a munkájukat, nem sokáig marad tibor állományban :) vagy járjon minden reggel uberrel az urad?
Anschluss
(
x4)
Nov 01, 2022 18:34:33
x4)
..Persze ma este , idióta , tegnap várták a "lajongók"!
Tibi nagyon mondogatta hogy dolgozna, siman el tudom kepzelni hogy keresett neki Fifi valami mosogato vagy takarito melot, oda siman mehet "interjura" ilyenkor is
mas kerdes hogy elso munkanapra nem fog soha odaerni mert masnaposan fetreng majd, de biztos megint mas lesz a hibas
es igy Fifi se loopolhat hogy nem probal melozni
Söröskorsó
Nov 01, 2022 18:34:43
Tibszi most szerintem tiszta viszonylag, már amennyire lehet, mivel kurvára látja hogy sehova se tart az egész, Púp még mindig kókler, továbbra is teljesen kilátástalan amit csinál és elképzel. Pedig ha már a Tranyónak is többedjére van ebből elege, ő is egyértelműen látja, akkor az már jelzésértékű kéne hogy legyen. De nyhilván, tudjuk hogy Endréről van szó, tehát az egészből vagy fel se fog semmit, vagy kurvanagy és kategorikus tagadásban él ugye.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Nov 01, 2022 18:34:43
Trollok harca
(
x5)
Nov 01, 2022 18:35:11
x5)
nyilván egy vendéglőben kéne mosogatnia
Miskolci alvósejt
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 01, 2022 18:37:32
x3)
Tibi nem tervezgeti a jövőjét azt jelenti Sodráknak, hogy fél a csalódástól :DD
Mégis, egy alkoholista, drogos, hajléktalan miféle csalódástól fél??
Minden O és K
Mégis, egy alkoholista, drogos, hajléktalan miféle csalódástól fél??
Karvaj Tőke
Nov 01, 2022 18:38:11
Mosogatói állásban mi lehet a "csalódás"? :)
Hehehe!
Nov 01, 2022 18:38:11
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 01, 2022 18:39:03
x39)
Tibicica hangulata!
trashvod.com/w/8RcMKDWa32jgjFbBM3q9DK
trashvod.com/w/8RcMKDWa32jgjFbBM3q9DK
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Nov 01, 2022 18:39:15
x7)
Tranyó paprikás hangulatban van, mert rájött hogy át lett baszva az iPhone-nal.
Még van 1 hónap, nem? Arról volt szó hogy december 2. hete körül, ha jól viselkedik.
-
Nov 01, 2022 18:39:33
Nem nyalhatja ki a tányért, csak fifi picsáját
Nov 01, 2022 18:39:33
hogyvolt
Nov 01, 2022 18:39:47
- az utcáról jelentkeznek újra
- a korcs büszkén készíti a beállítás nélküli vágóképeket a telefonjával és büszkélkedik, hogy micsoda minőségű a kamerája. A kép pislog, a korcs nem tud visszazoomolni, megszokott sodiminőség. Levonja, hogy a fél milliós telefonja használhatatlan streamlabs nélkül, de az sem működik, hiába van előfizetése
- a tranyó valami „trashvod botrányt” néz a telefonján
- a púp CoD-t ígér későbbre, a tranyó pedig beszélgetős lájvot fog nyomni a másik szobából
- a púp szerint iPhoneról is gondolkodnak, bár nem akar semmit mondani, annyit azért elkotyog, hogy csupa jó híreik vannak
- valahova mennek vagy várnak, az idő megnézése után „van még időnk bőven” kijelentéssel folytatja a közvetítést
- a tranyó behisztizik, hogy miért mutogatja őt
- púp tovább pofázik a helyzetükről: „A Merci abban van, hogy nem mer bizakodni abban, hogy minden nagyon jó lesz, holott kezd mégis minden azzá alakulni, hogy jó lesz. Csak fél a csalódástól” és fél, hogy vége a „csavargó életének”. Merga közben rikácsol, hogy majd ő megoldja az életét és a korcs ne pofázzon semmit, azonnal kapcsolja ki. Vége.
- az utcáról jelentkeznek újra
- a korcs büszkén készíti a beállítás nélküli vágóképeket a telefonjával és büszkélkedik, hogy micsoda minőségű a kamerája. A kép pislog, a korcs nem tud visszazoomolni, megszokott sodiminőség. Levonja, hogy a fél milliós telefonja használhatatlan streamlabs nélkül, de az sem működik, hiába van előfizetése
- a tranyó valami „trashvod botrányt” néz a telefonján
- a púp CoD-t ígér későbbre, a tranyó pedig beszélgetős lájvot fog nyomni a másik szobából
- a púp szerint iPhoneról is gondolkodnak, bár nem akar semmit mondani, annyit azért elkotyog, hogy csupa jó híreik vannak
- valahova mennek vagy várnak, az idő megnézése után „van még időnk bőven” kijelentéssel folytatja a közvetítést
- a tranyó behisztizik, hogy miért mutogatja őt
- púp tovább pofázik a helyzetükről: „A Merci abban van, hogy nem mer bizakodni abban, hogy minden nagyon jó lesz, holott kezd mégis minden azzá alakulni, hogy jó lesz. Csak fél a csalódástól” és fél, hogy vége a „csavargó életének”. Merga közben rikácsol, hogy majd ő megoldja az életét és a korcs ne pofázzon semmit, azonnal kapcsolja ki. Vége.
Nov 01, 2022 18:39:47
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 01, 2022 18:40:21
x48)
Tranyó folyamatosan monitorozza, hogy mi történik a vetélytárssal Publikus Szabival azért ilyen ideges
kissendrevagyok
-
Nov 01, 2022 18:40:22
Mariahilfer Strasse 47.
Nov 01, 2022 18:40:22
sittessanyi
(
x7)
Nov 01, 2022 18:40:33
x7)
az hogy dolgozni kell
trolléga
(
x30)
Nov 01, 2022 18:42:51
x30)
nem pislog, nem pislog
ja de jéé tényleg mégis pislog. idióta. mióta megvetted a szarsungot kb végig pislogott, csak sztímlebsszel nem.
milyen tvod lájfszot nézett a szisza? már megint félrebeszélsz korcs! ott csak mirrorok vannak, miért nézné ott a szisza? amúgy meg donés ment?
nem félmillióba volt a telefonod, 750-be zsidókamattal, te zsidó!
ja de jéé tényleg mégis pislog. idióta. mióta megvetted a szarsungot kb végig pislogott, csak sztímlebsszel nem.
milyen tvod lájfszot nézett a szisza? már megint félrebeszélsz korcs! ott csak mirrorok vannak, miért nézné ott a szisza? amúgy meg donés ment?
nem félmillióba volt a telefonod, 750-be zsidókamattal, te zsidó!
envagyokaz
(
x1)
Nov 01, 2022 18:43:27
x1)
Endi, miert ilyen feszult a szisza? elfogyott a kabitoszer?
envagyokaz, nem ismersz meg?
Karvaj Tőke
Nov 01, 2022 18:47:08
az hogy dolgozni kell
De éppen ez az , hogy tudja Ő is , hogy nem fog dolgozni!
Nov 01, 2022 18:47:08
Baxi
(
x2)
Nov 01, 2022 18:47:55
x2)
Nemtudom másnak feltűnt-e, de sneci ha beszél valami tervről, állandóan a tranyó reakcióját lesi, mindig odanéz, kínos nevetéssel.
84 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™