pedig az helyesen van írva.
pl:
add kölcsön a bringád egy körre.
volt egy köre az új bringán.
azt hiszem, így helyes.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én menni át hatalmas kardok, kapák kaszák mit meinen freunden, lot of kannibál arabs. Zsákba varrni két rohadt féreg levágom fejük, dugom bele szaros tigrismintás cicanackó, rakom ki nekem család Dark Website.
Óvatosan, mert amíg Tibi szokás szerint szétbombáz mindenkit pár ketyerű után, addig Endi sunyiban, egyesével kezdi el leszopni muzulmán testvéreid barna faszát, de természetesen nem azért mert buzi, csak így segít Tibinek.
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Én hallani buzi Sodi 5 centiről végig nézni ahogy arab my friend kibaszni a talpbélés a tranyó dreckigen Arsch das ist szaros fenekét megrakta. Ez a korcs Sodi igazi buzi lenni le akarja szopni meine freund arab faszát és átverni haverom hogy hajléktalan nő kúrni nem férfi. Ezért még ő meglakolni, külön karóba rángatni buzi Verdammter Hund faszgyurmázó Sodi
Új példaképénél láthatta, Vadász Gyulánál.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hetyetyével nem lehet párbajozni, a tranyó meg feketöves kamera keménykedésből
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
a púp elfelejti, hogy Tiborunk született férfi és mint olyan (boocssss, fiúk), sokkal lazábban kezeli ezt a "cejelmi" kapcsolatot; nem úgy áll hozzá mint egy nő és nem is hatja meg a dolog úgy, mint egy nőt...
csajok sokszor képesek sajnálatból is egy párkapcsolatban ragadni; csakhát most hiába sajnáltatja magát: a szisza nem csaj...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem csak első harag volt tegnap este. is.
Egyébként elképesztő, 3 hónap alatt micsoda lejtmenetben vannak és bármikor szétlaffanhat a vekni a betonon. Imádom visszanézni ezeket a nagypofájű fellengzős monológjait, aztán hogy szarrá változott minden amihez hozzányúl.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Igazi életesemény. Már a szódagép vásárlása is arra a célra volt, hogy letegye a sört.
Sikeresen végződött ez a projektje is :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Fun fact: a sodastream műanyag palackjai 2 évig "okék", addig garantált, hogy semmi károsanyagot nem eresztenek bele a szódába :) Ezért vesz mindenki üveget, aki nem akar megdögleni idő előtt
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
sajnos nincs sörszörp, pedig jó lenne.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Én ugyan nem láttam és sajnos Trashvodra se került fel utána, de ha igaz akkor miután múlt héten tibi hosszú idő után ismét elöször be liveolt Tiktokon, ott 3 csaj bement hozzá és belekötöttek, ö meg le is lőtte egyből a live-ot. Tehát azért ö kamerába is csak akkor kemény mikor egyedül van. :D
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mániákus hazudozó sodi a sodi.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hogyne lenne
www.mensjournal.com/food-drink/todays-beer-atrocity-the-sodastream-beer-bar-w208260/
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egyik kedvenc műfajom! endre az önszájbaszarás Paganinije.
A tegnapi hisztérikus nyárfalevél-remegése után ettől konkrétan görcsölök :DDD Nem találok szavakat.
trashvod.com/w/4ExErktAcLmEXGtTFXEMGF?start=5m15s
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Aki a hollandoktól vesz sört, az bármilyen aljasságra képes. Olyan mintha 2.5 eurót fizetni egy dobot Heineke... Bazmeg :D
Endre! Sör főző gépet kellett volna venned!
Szevasz Alikam :D
Jo latni hogy kiengedtek,tedd rendbe pupost :D
Szerintem azt képzeli, hogy féláron megoldja a lakhatást budapesten, mint ott kint. Fogalma sincsen semmiről az együgyű parasztnak, egy 4 szobás lakás ott kezdődik (és ugye nem egy proliról van szó Endre esetében aki majd a külső kerületekben lakik), hogy 400-k.
Megugorhatatlan Endrének.

Én rendbe tenni kleine pedo púpos elf. Átvenrni meine kolléga im swingerclub. Mein freund ist sehr dühös mert bekokózva át lett verve, egy tranyó férfi kleine márió akivel sex hatte. Közben meleg púpos zavarni őt közelről bámulni arab pöcs és szorongatni szamárfasz. Ezért levágni mindkét homoszexuális europai head und kitűzni egy karóra
Speciális hetyetye készül az iráni fóbérlónek.
Az eredmény erősen kérdéses.
Mindenképpen meg kell akadályozni, hogy benyelje a két buzi dumáját... Ha sikerül elég intenzíven sírnia a púposnak ne adja az ég haladékot kapnak vagy valami.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
2 év múlva:
2 éve a hálózsákom vásárlásakor a Blahán.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
...épp ma hallgattam egy riportot a dájcse vellén; és már éjtem, hogy a púp miért vágyik oda vissza: bejlin a legélhetőbb hely a világon a transzoknak és melegeknek..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
1.30 a felliteres
kozert mai ar:
www.ah.nl/producten/product/wi119846/heineken-premium-pilsener-6-pack
contains language which some may find offensive
Ne hergelj!!
az ugrálórobot kiválóan összefoglalja endre életét: egy értelmetlen szhar.
vérdíj target nr. 1
Hát de itt írják! Áktión volt, ez ez ez a hülye kurva pénztáros meg a 2 odabaszós nagytetyó meg kettő Löwenbrau sörért képes volt 8 eurót elkérni. Mondom mifaaaan. Dehát ki volt írva hogy ákción.
Hát azért hetyetye akár életeket is menthetett volna aSodi.
www.erdekesvilag.hu/eleteket-menthet-a-makiszeruen-ugralo-apro-robot/
Nem ember. Démon!
Sodrák álomvilágban élt.Teljesen bolond.
Szerintem simán elképzeli, hogy majd mindenki dolgozni fog...
Józsi kap egy pilóta képzést, a varangy meg egy motorcsónak jogosítványt. De nem lesz pénz egyikre sem kiváltani lol
Mondjuk bécshez kepest tényleg olcsóbb egy 4 szobás :D
housinganywhere.com/room/1409116/at/Vienna/salvatorgasse?bedroomCount=4%2B&categories=apartment-for-rent
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ez bukta
a sodi ugrálórobotja nem ilyen volt. annak csak és kizárólag a 10 éves kisgyerekek és ebben az életkorban rekedt felnőttek szórakoztatása volt a célja. 5 perc alatt unta meg a sodi lelkecske!
vérdíj target nr. 1
Nem a boxból hajnal kettőkor :)
Az az igazi szép klasszik autista vonás sodrákbam, hogy bekattan hirtelen neki valami abszurd hülyeség, aztán azt loopolja hónapokig.
Egy normál emberke simán kikészül csak 10 perc hasonló dumától.
Rotterdam egy rendes kikötőváros, ott vannak 0-24 boltok. A coffeeshopok azért bezárnak időben :)
Tudom, csak valami ilyesmit képzelhetett el az autista mágikus gondolkodásával, az alatt a röpke idő alatt, amíg lekötötte a figyelemzavarát.
Nem ember. Démon!
az is nagy dialógus lenne. odamenne a sodi amoszkvai zöldségeshez bérgyilkoshoz, és:
a sodi: akor moszt aszt akaromm, hoty öltjety mek a tjollokat!
bérgyilkos úr: értem, és hol találom meg ezeket a "tjollokat"?
a sodi: háty a fórumon, nye keljen már efitenciákat matyarászni!!
bérgyilkos úr: rendben, 1 millió dollár lesz.
a sodi: tesék. nyehehe, nyejt a sodi, nyehehe.
vérdíj target nr. 1
Megszólaltam a háttérben és a stáblista végéig megyek

Lehetséges hogy amit mi gusztustalankodásnak élünk meg, az valójában nem más, mint Sneci skandináv kulturha iránti rajongásának a megnyilvánulása?
Lehetséges hogy amit mi gusztustalankodásnak élünk meg, az valójában nem más, mint Sneci skandináv kulturha iránti rajongásának a megnyilvánulása?
Ajjajj!
Ehhez örebrónak lesz egy két kommentje!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
én még locsoltam volna rá egy kis csapvizes erőspistát
a púpos mi a kurva anyjáért körözik körülötte? :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Retartdik keringő, béta teszt!
Endre shaját megoldása erre:
www.newworlddesigns.co.uk/creating-the-matrix-bullet-time-effect/
hoty... hotyhotyhoty...
Jó látni, hogy már akkor is a tőle sokkal okosabb emberek társaságát kereste :DD
Meg is lett az eredménye, igaz Endre? Kétszáz forintod nincs kenyérre, nyomorék.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Erkély az a minimum Endrének is, ki kell majd állnia a milliomos szoftveréneknek reggelente egy kávéval és lenézni a sok proli hangyára.
Erkély legyen!!! Különben szart sem ér az egész...

Hogy verném a hód kurva anyádba, Endre! Muskotályos Ilonkát is elrontottad, 51 évesen diétás kólával meg játékfegyverrel flexel az öreg. Mondjuk a 4 kólával önmagában több vagyonnal rendelkezik mint ti ketten a befordított faszú csöves szerelmeddel.
4 felnőtt emberre minimum 2 fürdőszoba meg wc kell
plusz nemi villamossin ha tibire rajon a fosas
Ezek nem fűrdenek. Minek?
A Szisza is csak hetente ha natyon kell. Viszont mondjuk űrítenek rendesen, lehet, hogy a wcből 4 is kell.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Hogy ne legyen balhè mikor egyszere jön rájuk a fosás.
Plusz endre egy órát fürdik, addig ne foshasson senki?
Gyanítom Józsi nem buzi.
Különben már kint lenne.
Ali Hisham Raad az arab
Nov 28, 2022 12:30:25
Szálemálejkum evriván!
Áj hörd, máj fülembe jutott hogy dász iszt kiss endre pedofil buzeráns und kleine csövestranyó haben kein geld, no money, lenni csóró kukás ingyenkonyhás alkeszek.
Én menni át hatalmas kardok, kapák kaszák mit meinen freunden, lot of kannibál arabs. Zsákba varrni két rohadt féreg levágom fejük, dugom bele szaros tigrismintás cicanackó, rakom ki nekem család Dark Website. Wir hassen mi utálni meleg párok főleg fehér európai Istentagadó perverz korcsok. Thank you. Danke
Áj hörd, máj fülembe jutott hogy dász iszt kiss endre pedofil buzeráns und kleine csövestranyó haben kein geld, no money, lenni csóró kukás ingyenkonyhás alkeszek.
Én menni át hatalmas kardok, kapák kaszák mit meinen freunden, lot of kannibál arabs. Zsákba varrni két rohadt féreg levágom fejük, dugom bele szaros tigrismintás cicanackó, rakom ki nekem család Dark Website. Wir hassen mi utálni meleg párok főleg fehér európai Istentagadó perverz korcsok. Thank you. Danke
Nov 28, 2022 12:30:25
xray
(
x21)
Nov 28, 2022 12:33:06
x21)
*körre
autikorrekt
Na meló, csá.
autikorrekt
Na meló, csá.
pedig az helyesen van írva.
pl:
add kölcsön a bringád egy körre.
volt egy köre az új bringán.
azt hiszem, így helyes.
Vízbebaszott Operatőr
Nov 28, 2022 12:34:29
Én menni át hatalmas kardok, kapák kaszák mit meinen freunden, lot of kannibál arabs. Zsákba varrni két rohadt féreg levágom fejük, dugom bele szaros tigrismintás cicanackó, rakom ki nekem család Dark Website.
Óvatosan, mert amíg Tibi szokás szerint szétbombáz mindenkit pár ketyerű után, addig Endi sunyiban, egyesével kezdi el leszopni muzulmán testvéreid barna faszát, de természetesen nem azért mert buzi, csak így segít Tibinek.
Nov 28, 2022 12:34:29
Trollul Madár
(
x15)
Nov 28, 2022 12:35:12
x15)
Endre!
Még csak nem is te fizetted Tibor metamorfózisát!
Készen kaptad ne sírjál!
Még csak nem is te fizetted Tibor metamorfózisát!
Készen kaptad ne sírjál!
banshee
(
x24)
Nov 28, 2022 12:37:18
x24)
De hát Tibi nem valódi transz, Dr. Hannibal Lecter is megmondta!
Ali Hisham Raad az arab
Nov 28, 2022 12:37:46
Én hallani buzi Sodi 5 centiről végig nézni ahogy arab my friend kibaszni a talpbélés a tranyó dreckigen Arsch das ist szaros fenekét megrakta. Ez a korcs Sodi igazi buzi lenni le akarja szopni meine freund arab faszát és átverni haverom hogy hajléktalan nő kúrni nem férfi. Ezért még ő meglakolni, külön karóba rángatni buzi Verdammter Hund faszgyurmázó Sodi
Nov 28, 2022 12:37:46
max5enutálnak
(
x47)
Nov 28, 2022 12:37:52
x47)
Fulladozok a röhögéstől :DDD
trashvod.com/w/ghoaSFaN7SwQT1GFJapkkM
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 28, 2022 12:38:36
x23)
Engem most az érdekelne hogy miből találta ki hogyha már szerinte a gameplay streamek nem hozzák akkor majd a TikTok párbajok hozni fogják a lóvét? Oké elindult onnan hogy a TikTok lóvéra nem kell várni heteket, hanem talán azonnal kivehetők. De onnan hogy jutott el oda, hogy párbajozni kell? De gondolom a mesterterv is az lehet, hogy nem ő hanem a tibi párbajozik majd.
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2022 12:39:16
x68)
De onnan hogy jutott el oda, hogy párbajozni kell?
Új példaképénél láthatta, Vadász Gyulánál.
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 28, 2022 12:41:43
x13)
Engem most az érdekelne hogy miből találta ki hogyha már szerinte a gameplay streamek nem hozzák akkor majd a TikTok párbajok hozni fogják a lóvét? Oké elindult onnan hogy a TikTok lóvéra nem kell várni heteket, hanem talán azonnal kivehetők. De onnan hogy jutott el oda, hogy párbajozni kell? De gondolom a mesterterv is az lehet, hogy nem ő hanem a tibi párbajozik majd.
Hetyetyével nem lehet párbajozni, a tranyó meg feketöves kamera keménykedésből
koszos
(
x11)
Nov 28, 2022 12:42:41
x11)
kar,hogy nem mondta ki amit valojaban gondolt,hogy "tartozol 30 ezer euroval kb"... nagyon be volt szarva a pupos gnom,de valszeg lesz ilyen video nemsokara :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
halászlé
(
x24)
Nov 28, 2022 12:43:07
x24)
a púp elfelejti, hogy Tiborunk született férfi és mint olyan (boocssss, fiúk), sokkal lazábban kezeli ezt a "cejelmi" kapcsolatot; nem úgy áll hozzá mint egy nő és nem is hatja meg a dolog úgy, mint egy nőt...
csajok sokszor képesek sajnálatból is egy párkapcsolatban ragadni; csakhát most hiába sajnáltatja magát: a szisza nem csaj...
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2022 12:43:23
x68)
Nosztalgiázik a patkány
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Nov 28, 2022 12:43:57
x24)
Szerintem csak első harag volt tegnap este. is.
Egyébként elképesztő, 3 hónap alatt micsoda lejtmenetben vannak és bármikor szétlaffanhat a vekni a betonon. Imádom visszanézni ezeket a nagypofájű fellengzős monológjait, aztán hogy szarrá változott minden amihez hozzányúl.
rBali
(
x24)
Nov 28, 2022 12:45:05
x24)
Nosztalgiázik a patkány
Igazi életesemény. Már a szódagép vásárlása is arra a célra volt, hogy letegye a sört.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2022 12:45:36
x30)
Nosztalgiázik a patkány
Fun fact: a sodastream műanyag palackjai 2 évig "okék", addig garantált, hogy semmi károsanyagot nem eresztenek bele a szódába :) Ezért vesz mindenki üveget, aki nem akar megdögleni idő előtt
-
Nov 28, 2022 12:46:08
Endre! A szódagép meg a takarítórobot hányszor volt használva?
Hát a kávégépen is már a muslincák basznak, te aljadék csöves!
Hát a kávégépen is már a muslincák basznak, te aljadék csöves!
Nov 28, 2022 12:46:08
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 28, 2022 12:46:47
x6)
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 28, 2022 12:48:08
x23)
a tranyó meg feketöves kamera keménykedésből
Én ugyan nem láttam és sajnos Trashvodra se került fel utána, de ha igaz akkor miután múlt héten tibi hosszú idő után ismét elöször be liveolt Tiktokon, ott 3 csaj bement hozzá és belekötöttek, ö meg le is lőtte egyből a live-ot. Tehát azért ö kamerába is csak akkor kemény mikor egyedül van. :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 12:48:34
x39)
Mániákus hazudozó sodi a sodi.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2022 12:49:08
x30)
Hogyne lenne
www.mensjournal.com/food-drink/todays-beer-atrocity-the-sodastream-beer-bar-w208260/
max5enutálnak
(
x47)
Nov 28, 2022 12:49:24
x47)
Imádom visszanézni ezeket a nagypofájű fellengzős monológjait, aztán hogy szarrá változott minden amihez hozzányúl.
Egyik kedvenc műfajom! endre az önszájbaszarás Paganinije.
A tegnapi hisztérikus nyárfalevél-remegése után ettől konkrétan görcsölök :DDD Nem találok szavakat.
trashvod.com/w/4ExErktAcLmEXGtTFXEMGF?start=5m15s
van
Nov 28, 2022 12:49:36
Nov 28, 2022 12:49:36
linziasztal01
(
x78)
Nov 28, 2022 12:49:51
x78)
Endre!
Avatar ultimátuma rég lejárt. Nem mondtad le a kondi bétletet meg az előfizetéseid, így ugrik a szisza és a kaffcsolat.
Rohadt egy pech, pedig szépen szóltak.
Na, bejj.
Ja, nincs mit cisszegtetni. :D
Avatar ultimátuma rég lejárt. Nem mondtad le a kondi bétletet meg az előfizetéseid, így ugrik a szisza és a kaffcsolat.
Rohadt egy pech, pedig szépen szóltak.
Na, bejj.
Ja, nincs mit cisszegtetni. :D
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2022 12:53:15
x30)
bottledistillery.nl/product/voorbeeld-3/
Aki a hollandoktól vesz sört, az bármilyen aljasságra képes. Olyan mintha 2.5 eurót fizetni egy dobot Heineke... Bazmeg :D
sarokülőgarnitúra
Nov 28, 2022 12:54:41
Nosztalgiázik a patkány
Endre! Sör főző gépet kellett volna venned!
Nov 28, 2022 12:54:41
Balázs Padre
(
x13)
Nov 28, 2022 12:55:31
x13)
Gondolom mindenki látta a tegnapi lájvsz utölsó 50 percét.
Arany adás volt a vége.
Igazi Best of.
Kiderült az igazság tibor munkájáról, ami nem létezik.
Vége lett egy egyik oldalról erőteljes pénzügyi érdekek, másik oldalról AUTIZMUS-KÖDÉBE borult színtiszta órület által vezérelt TRUE BUZI LOVE-nak.
Golda mama aranya eddig tartott.
Most ott ülnek a lakáson, várva oszama haragjára.
Arany adás volt a vége.
Igazi Best of.
Kiderült az igazság tibor munkájáról, ami nem létezik.
Vége lett egy egyik oldalról erőteljes pénzügyi érdekek, másik oldalról AUTIZMUS-KÖDÉBE borult színtiszta órület által vezérelt TRUE BUZI LOVE-nak.
Golda mama aranya eddig tartott.
Most ott ülnek a lakáson, várva oszama haragjára.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 12:56:36
x39)
Endre!!!
Pedig szerintem, ez egy igazi szerelem volt...
-Kinek nem ver be a szejejme egy-egy mokkát rövid időn belül.
-Kit nem foszt ki, az utolsó eujóig, vagy duplázza meg az adósságát.
-Kit nem alázna egész nap.
-Kit nem fenyegetne minden nap a lelépéscsával.
-Kit nem ver véresre, hogy a rendőr fegyverrel nézni át a lakást.
-Kit nem hagy a padon megrohadni a lakás előtt, kamerázza az igazoltatásod és nevet rajta.
-Kivel nem fordult elő, hogy a szejejme oda hívja az ellenségét, hogy pénzel húzzák le, 350 eurócsá...
-Kinek a munkahelyét nem leekelte még a szejejme.
És még a sörödet is elissza elölled!
Balek vagy FIFI kutya, világi balek!
Pedig szerintem, ez egy igazi szerelem volt...
-Kinek nem ver be a szejejme egy-egy mokkát rövid időn belül.
-Kit nem foszt ki, az utolsó eujóig, vagy duplázza meg az adósságát.
-Kit nem alázna egész nap.
-Kit nem fenyegetne minden nap a lelépéscsával.
-Kit nem ver véresre, hogy a rendőr fegyverrel nézni át a lakást.
-Kit nem hagy a padon megrohadni a lakás előtt, kamerázza az igazoltatásod és nevet rajta.
-Kivel nem fordult elő, hogy a szejejme oda hívja az ellenségét, hogy pénzel húzzák le, 350 eurócsá...
-Kinek a munkahelyét nem leekelte még a szejejme.
És még a sörödet is elissza elölled!
Balek vagy FIFI kutya, világi balek!
Autiköd generátor
Nov 28, 2022 12:57:19
Ez így fasza!
Ez így fasza!
Ez így fasza!
Ez így fasza!
Ez így fasza!
Nov 28, 2022 12:57:19
linziasztal01
(
x78)
Nov 28, 2022 13:02:34
x78)
Endre!
Sírtál ma Tibinek, hogy ha már megölt ne hagyjon el?
Hoty fan esz?
Sírtál ma Tibinek, hogy ha már megölt ne hagyjon el?
Hoty fan esz?
MaxPayne
(
x24)
Nov 28, 2022 13:03:25
x24)
Endre!
A Blaha elott meg egy liveban kitoltott IQ tesztet a kommenthaveroknak!
Neked is csak jo, ha kepbe kerulsz a mentalis kepessegeiddel.
Akkor vegre elengedheted az IT teruletet es szamodra testhezallo munkakat vallalhatsz, ahol sikerelmenyek is varnak.
Pl.:
Madarijeszto a gyumolcsosben
Csikkszedo a Blahan
Blahai (láma) szopofantom
Latod mennyi lehetoseg all elotted?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A Blaha elott meg egy liveban kitoltott IQ tesztet a kommenthaveroknak!
Neked is csak jo, ha kepbe kerulsz a mentalis kepessegeiddel.
Akkor vegre elengedheted az IT teruletet es szamodra testhezallo munkakat vallalhatsz, ahol sikerelmenyek is varnak.
Pl.:
Madarijeszto a gyumolcsosben
Csikkszedo a Blahan
Blahai (láma) szopofantom
Latod mennyi lehetoseg all elotted?
EgyDiplomásTrashVideos
Nov 28, 2022 13:05:49
Szálemálejkum evriván!
Nov 28, 2022 13:05:49
Golda csiklója
(
x8)
Nov 28, 2022 13:06:00
x8)
Elkezdték már egymást zsarolni, hogy ki mit vett fel/mi tud a másikról? Faszaság van? Kezelik? Esetleg Tibi elindult a síneken, mint József Attila?
O és K együtt OK és minden OK!!
Balázs Padre
(
x13)
Nov 28, 2022 13:08:36
x13)
ASperger-szindromás budai úrifiú találkozása a valósággal érdekes ötleteket csalt ki gyagyásból.
Juddga Józsi és a szuperpáros 4!!!!! szobás lakásban together forever.
Pénz erre a tervre meg lóg a faágakról.
Úgy van,meg terem a lóvé.
Álmoknak ne szabjunk már holmi határokat.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 13:09:53
x39)
Endre!!!
Hétfő van!!!
Nem ma akartál megbaszni szárazon mindenkit?
Hétfő van!!!
Nem ma akartál megbaszni szárazon mindenkit?
rBali
(
x24)
Nov 28, 2022 13:14:47
x24)
ASperger-szindromás budai úrifiú találkozása a valósággal érdekes ötleteket csalt ki gyagyásból.
Szerintem azt képzeli, hogy féláron megoldja a lakhatást budapesten, mint ott kint. Fogalma sincsen semmiről az együgyű parasztnak, egy 4 szobás lakás ott kezdődik (és ugye nem egy proliról van szó Endre esetében aki majd a külső kerületekben lakik), hogy 400-k.

Ali Hisham Raad az arab
Nov 28, 2022 13:17:04
Én rendbe tenni kleine pedo púpos elf. Átvenrni meine kolléga im swingerclub. Mein freund ist sehr dühös mert bekokózva át lett verve, egy tranyó férfi kleine márió akivel sex hatte. Közben meleg púpos zavarni őt közelről bámulni arab pöcs és szorongatni szamárfasz. Ezért levágni mindkét homoszexuális europai head und kitűzni egy karóra
Nov 28, 2022 13:17:04
rezsidémon
(
x8)
Nov 28, 2022 13:17:15
x8)
Félcsöves, rakd ki hogy mit hetyetyéztél az ams-nek! :D
Ne csak akkor rakjál ki ide valamit amikor terelni vagy vagizni kell a segélyeddel :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Ne csak akkor rakjál ki ide valamit amikor terelni vagy vagizni kell a segélyeddel :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2022 13:17:22
x19)
Csak megjegyzem, hogy a hamburgi meló az gondolom berlini, csak már hazudik a trolloknak. Ugye düsseldorfi meló is volt...
És mivel hamburgot mondja ahol lakott is és ismeri ezért evidens szerintem, hogy berlini a cég.
Mert oda vágyik vissza :)
És mivel hamburgot mondja ahol lakott is és ismeri ezért evidens szerintem, hogy berlini a cég.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 28, 2022 13:17:30
x6)
"Két éve, a szódagépem vásárlásakor Linzben."
Az meg van még, vagy el lett hagyva egy buszmegállóban?
Ingatkanügyek
Pietr
(
x2)
Nov 28, 2022 13:19:26
x2)
Mindenképpen meg kell akadályozni, hogy benyelje a két buzi dumáját... Ha sikerül elég intenzíven sírnia a púposnak ne adja az ég haladékot kapnak vagy valami.
Balázs Padre
(
x13)
Nov 28, 2022 13:20:48
x13)
Terv voét az egész.Ezt tartsuk szem előtt.
ZSENIÁLSODRÁK pontosan 6ÉV 8 HÓNAP 11 NAPRA tervezett.
Ő már így előre gondolkodik.
Én már annak is örülök, hogy néha megosztja velünk unikális egyedi filozófiáját.
A BUKÁS tanait már mesterfokon űzi soderitto y salamanca.
ZSENIÁLSODRÁK pontosan 6ÉV 8 HÓNAP 11 NAPRA tervezett.
Ő már így előre gondolkodik.
Én már annak is örülök, hogy néha megosztja velünk unikális egyedi filozófiáját.
A BUKÁS tanait már mesterfokon űzi soderitto y salamanca.
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2022 13:20:51
x17)
többen kerdezik, hol van az ugrålorobot te fasz?
Sztrapacska
(
x6)
Nov 28, 2022 13:21:12
x6)
"Két éve, a szódagépem vásárlásakor Linzben."
2 év múlva:
2 éve a hálózsákom vásárlásakor a Blahán.
halászlé
(
x24)
Nov 28, 2022 13:24:25
x24)
Csak megjegyzem, hogy a hamburgi meló az gondolom berlini, csak már hazudik a trolloknak. Ugye düsseldorfi meló is volt...
...épp ma hallgattam egy riportot a dájcse vellén; és már éjtem, hogy a púp miért vágyik oda vissza: bejlin a legélhetőbb hely a világon a transzoknak és melegeknek..
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 13:25:11
x5)
1.30 a felliteres
kozert mai ar:
www.ah.nl/producten/product/wi119846/heineken-premium-pilsener-6-pack
tyodika
Nov 28, 2022 13:26:16
Ne hergelj!!
Nov 28, 2022 13:26:16
Balázs Padre
(
x13)
Nov 28, 2022 13:26:22
x13)
[quote=Pietr]Mindenképpen meg kell akadályozni, hogy benyelje a két buzi dumáját... Ha sikerül elég intenzíven sírnia a púposnak ne adja az ég haladékot kapnak vagy valami.[/quote
Ouszama pénzéhségén múlik sok cucc.
Amire mehet a hetyetye, az a kakucijjó.Itt tud az iránival soderátor próbálkozni.
De remélhetőleg ouszama uram egy igazságtalan vérgeci bunkó.
SE kakucijjó, se lakás, hanem sodrák-kergetés lesz a vége.
Ouszama pénzéhségén múlik sok cucc.
Amire mehet a hetyetye, az a kakucijjó.Itt tud az iránival soderátor próbálkozni.
De remélhetőleg ouszama uram egy igazságtalan vérgeci bunkó.
SE kakucijjó, se lakás, hanem sodrák-kergetés lesz a vége.
Kötőjel
(
x12)
Nov 28, 2022 13:29:31
x12)
többen kerdezik, hol van az ugrålorobot te fasz?
Maffka Berci
Nov 28, 2022 13:30:33
Hát de itt írják! Áktión volt, ez ez ez a hülye kurva pénztáros meg a 2 odabaszós nagytetyó meg kettő Löwenbrau sörért képes volt 8 eurót elkérni. Mondom mifaaaan. Dehát ki volt írva hogy ákción.
Nov 28, 2022 13:30:33
Démon Démon Démon
Nov 28, 2022 13:38:19
www.erdekesvilag.hu/eleteket-menthet-a-makiszeruen-ugralo-apro-robot/
Nov 28, 2022 13:38:19
Balázs Padre
(
x13)
Nov 28, 2022 13:39:44
x13)
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 28, 2022 13:45:05
x13)
Józsi kap egy pilóta képzést, a varangy meg egy motorcsónak jogosítványt. De nem lesz pénz egyikre sem kiváltani lol
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 28, 2022 13:45:37
x13)
housinganywhere.com/room/1409116/at/Vienna/salvatorgasse?bedroomCount=4%2B&categories=apartment-for-rent
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 28, 2022 13:46:59
x13)
Ez bukta
Kötőjel
(
x12)
Nov 28, 2022 13:47:19
x12)
erdekesvilag.hu/eleteket-menthet-a-makiszeruen-ugralo-apro-robot/
erdekesvilag.hu/eleteket-menthet-a-makiszeruen-ugralo-apro-robot/
a sodi ugrálórobotja nem ilyen volt. annak csak és kizárólag a 10 éves kisgyerekek és ebben az életkorban rekedt felnőttek szórakoztatása volt a célja. 5 perc alatt unta meg a sodi lelkecske!
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2022 13:48:19
x30)
Nem a boxból hajnal kettőkor :)
SzerencsésSodi
Nov 28, 2022 13:48:23
Naa alig bíjom magamba tajtani az új ötyletet, ami tut siker a felálláshoz.
Koldulunk és lottózunk, a hojoszkópom is íjta hogy naty szerencse vár, szóval ha minden jól mety nem csak max 5 trollt fogok tudni megöletni ha megnyerem hanem mind pusztultok a gecibe, utána meg szárzon sekkbe is baszlak titeket... hetyetyetyetye
Koldulunk és lottózunk, a hojoszkópom is íjta hogy naty szerencse vár, szóval ha minden jól mety nem csak max 5 trollt fogok tudni megöletni ha megnyerem hanem mind pusztultok a gecibe, utána meg szárzon sekkbe is baszlak titeket... hetyetyetyetye
Nov 28, 2022 13:48:23
Balázs Padre
(
x13)
Nov 28, 2022 13:50:20
x13)
Az az igazi szép klasszik autista vonás sodrákbam, hogy bekattan hirtelen neki valami abszurd hülyeség, aztán azt loopolja hónapokig.
Egy normál emberke simán kikészül csak 10 perc hasonló dumától.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 28, 2022 13:50:27
x23)
Gyagyás, remek terv volt. Trolljaidal leépittetni, elintéztetni a cica bevétel forrásait, ezzel függőséget kialakitani magad felé. Majd ígéretekkel, sörrel, ketyerüvel, droggal magadhoz lácolni és igy a tied lesz örökre. Ahol elbasztad a dolgot és ezért csak remek és nem mesteri terv mert 2 dolgot elfelejtettél közbe. A te cicád egy szabad, gurulós cica. A Zsidó bankok pénzei mindenkinél elfogynak egyszer.
A Kérdés most az, hogy vajon milyen lenne a tökéletes befejezés ennek a fejezetnek? Ha én rendező lennék akkor úgy fejezném be ezt, hogy mikor te végérvényesen birtokba vesszed a Blahát majd, akkor Tibi belájvolna. Először azt látnánk, hogy megy le a nap a háttérbe, és tibi elkezdené mondani, hogy az utolsó 2 évbe ö a Tanszék melléd beépített trollja volt. Amiért ö és Judka egy tanyát kaptak cserébe a tanszéktöl. Itt belépne Judka a videóba, majd fordulna a kamera a naplementéröl egy a púpszázi kádárkockához hasonló viskora és Tibiék elkezdenek a ház felé sétálni. Jönne a vágás és azt látnánk hogy jó pár ember tojástartókat vesz magához és megindulnak valahova. Majd kiírásra kerülne, hogy következik az utolsó fejezet!
A Kérdés most az, hogy vajon milyen lenne a tökéletes befejezés ennek a fejezetnek? Ha én rendező lennék akkor úgy fejezném be ezt, hogy mikor te végérvényesen birtokba vesszed a Blahát majd, akkor Tibi belájvolna. Először azt látnánk, hogy megy le a nap a háttérbe, és tibi elkezdené mondani, hogy az utolsó 2 évbe ö a Tanszék melléd beépített trollja volt. Amiért ö és Judka egy tanyát kaptak cserébe a tanszéktöl. Itt belépne Judka a videóba, majd fordulna a kamera a naplementéröl egy a púpszázi kádárkockához hasonló viskora és Tibiék elkezdenek a ház felé sétálni. Jönne a vágás és azt látnánk hogy jó pár ember tojástartókat vesz magához és megindulnak valahova. Majd kiírásra kerülne, hogy következik az utolsó fejezet!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 13:50:38
x5)
itt meg az ejjelnappali italdiszkont is bezar ejfelkor.
reggel hetig nincs ivaszat ha nem veszed meg elore.
de mondjuk ez tenyleg falu a maga 540 ezres lakossagaval.
De Rdamban is szerintem ejjel kettokor bezar minden.
Szoval ausztria azert elegge keleteuropa XD
Apple IPhone 14 Pro Max
Nov 28, 2022 13:51:03
Sajnálom Merci szakítanunk,kell tudod,hogy én sosem lehetek a tiéd…
Nov 28, 2022 13:51:03
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 28, 2022 13:52:41
x13)
Látod gyagyás ha nem lennél egy nincstelen proli ide költöztetnéd a sziszát, kondi, fürcsi, szauna minden van.
housinganywhere.com/room/1684087/at/Vienna/amalgergasse?bedroomCount=4%2B&categories=apartment-for-rent
housinganywhere.com/room/1684087/at/Vienna/amalgergasse?bedroomCount=4%2B&categories=apartment-for-rent
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2022 13:53:45
x30)
itt meg az ejjelnappali italdiszkont is bezar ejfelkor.
Rotterdam egy rendes kikötőváros, ott vannak 0-24 boltok. A coffeeshopok azért bezárnak időben :)
Démon Démon Démon
Nov 28, 2022 13:54:16
a sodi ugrálórobotja nem ilyen volt.
Tudom, csak valami ilyesmit képzelhetett el az autista mágikus gondolkodásával, az alatt a röpke idő alatt, amíg lekötötte a figyelemzavarát.
Nov 28, 2022 13:54:16
Kötőjel
(
x12)
Nov 28, 2022 13:54:18
x12)
Naa alig bíjom magamba tajtani az új ötyletet, ami tut siker a felálláshoz.
az is nagy dialógus lenne. odamenne a sodi a
a sodi: akor moszt aszt akaromm, hoty öltjety mek a tjollokat!
bérgyilkos úr: értem, és hol találom meg ezeket a "tjollokat"?
a sodi: háty a fórumon, nye keljen már efitenciákat matyarászni!!
bérgyilkos úr: rendben, 1 millió dollár lesz.
a sodi: tesék. nyehehe, nyejt a sodi, nyehehe.
rBali
(
x24)
Nov 28, 2022 13:56:02
x24)
Endre, van egy kurva jó ötletem!
Nézd meg a bútorok mögötti réseket, hátha beesett még oszamától 1-2 eurócska, Ha elég ügyes vagy ki tudod kapargatni a porcicák mellől! Esetleg fikát is találhatsz, azt meg meg is tudod enni!
Nézd meg a bútorok mögötti réseket, hátha beesett még oszamától 1-2 eurócska, Ha elég ügyes vagy ki tudod kapargatni a porcicák mellől! Esetleg fikát is találhatsz, azt meg meg is tudod enni!
halászlé
(
x24)
Nov 28, 2022 13:58:54
x24)
mi újság púpom, elfogadták a tesztoszteron túltengést, mint indokot a nőverésre? dolgozol?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 28, 2022 13:59:02
x10)
Endre! IDén is lesz Gammer cigány látogatás?
Lukács Viktor család kiirtós, ház felgyújtós live?
Jah elfelejtettem, hogy lassan már vonatra sincs pénzed ,nem hogy benzinre...
Álmodjatok Rémeket!
Lukács Viktor család kiirtós, ház felgyújtós live?
Jah elfelejtettem, hogy lassan már vonatra sincs pénzed ,nem hogy benzinre...
Munkafelvétel
Nov 28, 2022 13:59:58
Kiszivárgott beszélgetés az első eligazításról, amelyen mindenkinek be kellett mutatni egy szituációs gyakorlatot, mielőtt megkezdheti a tényleges munkát:
- Mercédesz, bitte.
- Ááá, háló, őőő, pizza? Tíz euró, őő, tíz juró, hehe. Mit kártye bitte? Dánke
- Mercédesz, bitte.
- Ááá, háló, őőő, pizza? Tíz euró, őő, tíz juró, hehe. Mit kártye bitte? Dánke
Nov 28, 2022 13:59:58
Trollul Madár
(
x15)
Nov 28, 2022 14:01:40
x15)
A döner világában egyetlen egyetlen fajta döner van ami vegyes hússal is tradícionális. Ez a török döner tál.
Különlegességét az adja, hogy a csirke és a borjú együtt van jelen ezzel kiváltva egy nagyon intenzív ízélményt a szerencsés kiválasztott számára.

Megemlékezvén a trash világról ezt a tálat a Kaffka Mercédesz néven elhíresült Kaffka Tibor kedvenc helyén a Westend étkerzősorán fogyasztottunk el.
Az élmény kiheverendő estefelé egy igazi görög étterembe látogatunk el, hogy felidézzük magunkban a mára már távoli Görög nyaralás felejthetetlen napjainak élményeit.
Különlegességét az adja, hogy a csirke és a borjú együtt van jelen ezzel kiváltva egy nagyon intenzív ízélményt a szerencsés kiválasztott számára.

Megemlékezvén a trash világról ezt a tálat a Kaffka Mercédesz néven elhíresült Kaffka Tibor kedvenc helyén a Westend étkerzősorán fogyasztottunk el.
Az élmény kiheverendő estefelé egy igazi görög étterembe látogatunk el, hogy felidézzük magunkban a mára már távoli Görög nyaralás felejthetetlen napjainak élményeit.
Narrátor
Nov 28, 2022 14:01:42
És akkor Endre azt hitte,hogy az élete minden téren helyre jön,ha magához költöztet egy igénytelen csöves alkesz tranyót,aki a munkáról még hallani se akar.
De nem,így lett
De nem,így lett
Nov 28, 2022 14:01:42
Drámai aláfestő zene
Nov 28, 2022 14:03:42
És akkor Endre azt hitte,hogy az élete minden téren helyre jön,ha magához költöztet egy igénytelen csöves alkesz tranyót,aki a munkáról még hallani se akar.
De nem,így lett
De nem,így lett
Megszólaltam a háttérben és a stáblista végéig megyek
Nov 28, 2022 14:03:42
Poop in the loop
(
x2)
Nov 28, 2022 14:04:03
x2)

Trollul Madár
(
x15)
Nov 28, 2022 14:05:21
x15)
Ajjajj!
Ehhez örebrónak lesz egy két kommentje!
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 28, 2022 14:07:51
x7)
csodálatos, ahogy a pedofil próbálja tolni a cicának ezt a szerelmes, mindegy, hogy hol vagyunk, csak te legyél ott dumát, de folyamatosan csak le van pattintva, aztán egyre erőszakosabb lesz, hogy “szétpasztál mindent, pejsze, hogy metyek vejed” :D:D:D
ezt a két embert egymásnak teremtette az univerzum, szopják csak egymás társaságát
hehe
ezt a két embert egymásnak teremtette az univerzum, szopják csak egymás társaságát
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 28, 2022 14:08:45
x13)
Gyagyás, nincs vásárlási kényszered most?
Ebből ihatnád a sörikét
Ebből ihatnád a sörikét
Maffiózó
(
x1)
Nov 28, 2022 14:09:15
x1)
Endre ez az utolsó Merci lájv nagyon rossz hangulatú volt.
Mi a terv ha Mercit kimentik? Magányos karácsony lesz?
Mi a terv ha Mercit kimentik? Magányos karácsony lesz?
gobesug
(
x30)
Nov 28, 2022 14:09:50
x30)
én még locsoltam volna rá egy kis csapvizes erőspistát
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 28, 2022 14:11:20
x13)
youtu.be/BZXFpbGnep4
RGL is nosztalgiázik.
RGL is nosztalgiázik.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 14:14:48
x39)
Retartdik keringő, béta teszt!
Poop in the loop
(
x2)
Nov 28, 2022 14:15:18
x2)
Nov 28, 2022 14:15:18
lehet hogy dögkeselyű felmenőkkel is rendelkezik és előjöttek a gének. Nov 28, 2022 14:15:18
sörtötbontok
(
x8)
Nov 28, 2022 14:15:53
x8)
Nov 28, 2022 14:15:53
Endre ez az utolsó Merci lájv nagyon rossz hangulatú volt.
Komoly veknizés lehetett volna a végén, ha megfelelő mennyiségű védőitalt biztosított volna a Gyagyás. Sajnos nem volt rá pénze :( Nov 28, 2022 14:15:53
Zegernye
(
x2)
Nov 28, 2022 14:16:59
x2)
Endre shaját megoldása erre:
www.newworlddesigns.co.uk/creating-the-matrix-bullet-time-effect/
Endre Legjobb barátja
Nov 28, 2022 14:23:12
Endi nezegettuk a 3 szobas lakasokat, nagy nappalival. A Jozsi erkelyeset akar furdokaddal?
Nov 28, 2022 14:23:12
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2022 14:25:29
x19)
Ejj endre, most jól jönne egy saját budai lakás nem?
Milyen kár, hogy a családod nem hagyott rád ilyesmit.
Milyen kár, hogy a családod nem hagyott rád ilyesmit.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 28, 2022 14:25:43
x13)
Jó látni, hogy már akkor is a tőle sokkal okosabb emberek társaságát kereste :DD
Meg is lett az eredménye, igaz Endre? Kétszáz forintod nincs kenyérre, nyomorék.
rBali
(
x24)
Nov 28, 2022 14:26:03
x24)
Endi nezegettuk a 3 szobas lakasokat, nagy nappalival. A Jozsi erkelyeset akar furdokaddal?
Erkély az a minimum Endrének is, ki kell majd állnia a milliomos szoftveréneknek reggelente egy kávéval és lenézni a sok proli hangyára.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 14:27:35
x5)
Szegeny tibi nem tud hazamenni magyarba,kurva vasutassztrajk miatt.
Ez is a te hibad endre.
Ez is a te hibad endre.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 28, 2022 14:28:25
x39)
Erkély legyen!!! Különben szart sem ér az egész...
gobesug
(
x30)
Nov 28, 2022 14:28:46
x30)
most nézem endre, a RGL milyen kulturált helyen tölti majd a telet és alakítja ki a piszkosbomba műhelyét.
megüresedett a hely a reichbrücke alatt, bringád is van.
megüresedett a hely a reichbrücke alatt, bringád is van.
-
Nov 28, 2022 14:30:53

Hogy verném a hód kurva anyádba, Endre! Muskotályos Ilonkát is elrontottad, 51 évesen diétás kólával meg játékfegyverrel flexel az öreg. Mondjuk a 4 kólával önmagában több vagyonnal rendelkezik mint ti ketten a befordított faszú csöves szerelmeddel.
Nov 28, 2022 14:30:53
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2022 14:32:01
x30)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Nov 28, 2022 14:33:06
x5)
plusz nemi villamossin ha tibire rajon a fosas
Trollul Madár
(
x15)
Nov 28, 2022 14:35:11
x15)
A Szisza is csak hetente ha natyon kell. Viszont mondjuk űrítenek rendesen, lehet, hogy a wcből 4 is kell.
Sodi haja
Nov 28, 2022 14:37:44
Endre, én Józsival egy közös szobán, elgondolkodnék így kijöhetne a matek is és az impotenciádra is jó hatással lenne
mullet king
Nov 28, 2022 14:37:44
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2022 14:38:41
x19)
Hogy ne legyen balhè mikor egyszere jön rájuk a fosás.
Plusz endre egy órát fürdik, addig ne foshasson senki?
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 28, 2022 14:39:32
x19)
Endre, én Józsival egy közös szobán, elgondolkodnék így kijöhetne a matek is és az impotenciádra is jó hatással lenne
Gyanítom Józsi nem buzi.
Különben már kint lenne.
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egy nyugatos szoftverének egy csapat csövest el kéne, hogy tudjon tartani és
legalább három meleg szeretőt!