Jutu pénz max a tagokból és a szupercsetből lehet, mert nincsenek reklámok a tranyó lajvjain.
Szóval ilyen 30-40 ezer.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jucóra sztem fognak neki utalni...sodit már kurvára únják a nézői...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Gyagyásék megélik az 1984-et 2022 végén.
"Tiszenkettyőből néty asz kilyensz. Mi mátyt monthatynyék????"
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ezért lesz nem feltétlenül happyend(re) ennek az egésznek.
100% h ez történt.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
....egyetértek...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
mivel merga itthon érzi jól, magát mert itthon van éjjelnappali, ezért itthon....
Ő csak simán szarrá drogozta magát már 14évesen, azért néz ki 23 évesen közel 40-nek... vannak fenn róla nude-ok (nem annyira csálécsöcsű, mint Tibi)
Sokkal több az, bőven hatjegyű
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Több DMI kábele van, mint értelme az életének, azzal felakaszthatná magát.
Értetted gyagyás?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Az lesz a karácsonyi ajándéke Goldának hogy hazamegy hozzá "beszélgetni" (loopolni)
Viszont egy jótanácsot kérlek fogadj meg, kötelet javaslok, nem örülnék neki, ha annyi vasúti utas elkésne a munkahelyéről.
Annyi kiegészítés még hozzá, Endre, hogy előtte amennyire csak tudod, könnyebbülj meg a salakanyagoktól, mert halál után elernyednek a záróizmok is, és a gravitáció is a max5trollod egyike. Ugye nem szeretnél egy utolsó profilképkiadó-val kifingani? Na, látod.
Mennyire vagy keresztény, a vasárnapikereszthez odaférsz?
8 órázó szürkeegér
Ezért mondom mindig, hogy a tranyó a sárkányfűárus nemezise:
Minden rosszat, amit a társadalomnak okozott most urán, parancsolóján, férfiszerelmén keresztül kapja most vissza.
És mivel a mi pedofilunk egy szociopata geci állat balfasz, mindehez még mosolyog is, és vigyorogva rohan a saját vesztébe.
Nagyon helyes.
Hogy is mondtad a napokban hókuszpókgeci? "Karma" igaz? ;)
Mi lehet most amúgy a hitelkártyákkal? Nem úgy tűnik hogy elengedte volna, mert napokkal ezelőtt is arról volt szó, hogy utaztatja a pénzt. Csak egy kérdésem lenne: mibűűú?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Phisziklit a tranyó alá,
Recskást meg a vonat alá!
Endre, a "kicsit később" ugye nem Tibi munkájából származó pénzt jelent? Nagyon nevetek.
Link? Egy haveromnak kéne...
Tényleg nem egy 500-as Merci. Értik? Haláli...
Tibi nem csálécsöcsű, egyszerűen csak a legolcsóbb, feltehetően már egy testet megjárt implant boldog tulajdonosa, ami rég csereéretten, betonkeményre meszesedve ingerli a mi Endrénket.
Gyagyás nem megy most vonat alá, nincs nálam ceruza, ujjal meg nehéz.
Playstation Plusz havonta vagy évente fizet érte
Ülö kutyák között mindenképp
puskapoj
Kár hogy a gerince kétrét hajlik lassan a fatászpikának, lesz az 165 is.
Álmodjatok Rémeket!
Tessék
Csak annyival kiegészíteném Endre kedvéért, hogy ennek az előfeltétele, hogy ezek a férfiak nem csak gondoskodást kapnak, hanem adnak is. Igen, meglepő lehet, de egy kapcsolat nem ott kezdődik, hogy leteszed az asztalra a huszonhárom centis szamárfaszodat és várod, hogy a nők hálaimát rebegjenek érte. Mindenkinek van ugyanis fasza, ezt a szintet bárki hozza. Kapcsolatot úgy lehet építeni, ha te is adsz valamit. Ettől lesz ez a dolog kölcsönös. Meglepőnek hangzik, de egy nő inkább megy el egy tizenkét centiméteres péniszű férfival, aki szereti, udvarol neki, kedveskedik, gondoskodik róla, mint egy akármilyen szörnyetegfaszúval, aki le se szarja, csak bútordarabnak kellene neki.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
ez kinek a csöcse???????????????
A szanok vagy a janomamik között lenne legföljebb átlagon felüli. Magyarországon a férfiak átlagmagassága 176 cm.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Munkahelyről ebédidőben kiugrik majd ingyenkonyhára? Pénze még egy jó hónapig nem lesz akkor se, ha már a héten dolgozott.
Magyarul írd neki, mert nem érti. Bár már magyarul sem tud rendesen, mióta alkesz.
Neki úgysem kell kaja, ezt loopolja hetek óta. Most majd meglátja, milyen jó is az, amikor a létfenntartó sörike cukra sincs a hordóhasában.
Errol eszembe jutott ez a szam, es akkor mar a nemet verzio:
youtu.be/QidUc4nVbdY
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ez még a műtét sorozat előtti kép amikor nőnek nézett ki, utána váltott inkább travi kinézetre. úgy tudom most is valami retek cigány stricinél van külföldön
megcsalta magyarviktort es igent mondott az eljegyzesre a debella allat baratjanak 1 honap utan
en ugy tudtam kikoltozott kulfoldre az urához
Most írtam volna, hogy ki az aki képes fizetni ennek a nőnek bármilyen szexuális szolgáltatásért, de eszembe jutott a gyagyás, aki 10 milliót költött egy maga alá szaró, csöves tranyóra, hogy superstraight seggbedurrantások legyenek, szóval még sincs kérdésem.
Az operatőrt is bebaszom a vízbe
Desszertnek egy kis barbiszart, prof?
...... 2 havonta fürdő, maga alá szaró és hugyozó, kifordult szemekkel permanensen részeg, drogos, bülbülhangú Hulk Hogan.....
Imádtam minden sorát, de ez a mondat lett a kedvencem. Napokig eszembe fog jutni, időnként hangosan felröhögök majd, a környezetem meg nem fogja érteni hogy mi van velem.
A kurva anyádat Endre! Ezt írd fel egy papírra és tedd a tárcádba a lecsövesedett bankkártyáid mellé! Erre ment el a bankok pénze. Ez a te Tiborod!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Macskaólba érdemes küldened, mert mire odaérne Oszamához addigra már a Macskaól krónikák lesznek műsoron.
nszksz
oooaaarrrgghhhhh i cuuuming aaaaaooooaaarghhhh uuuuaauauuuuuuuu
basztam
Golda!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Vagy a másik klasszikus az 500 euróra, amikor fizetni kéne Oszama úrnak: "Tartsd meg az aprót, Te mocskos állat!"
Remélem tényleg ez lesz végül és repül a gyroskés a púpjába.
kamu)))))))))))))
Az a legjobb az egészben, hogy kb. most érkezett meg arra a pontra, amikor tényleg hiába mondja le az előfizetéseit, Ausztria bezárul előtte. Számításaim szerint még akkor sem lesz pénze új lakást szerezni (első lakbér+kaució kombóval), ha nem fizeti ki a törlesztőt + lemondja a szarokat. Oszamától nem fog visszakapni semmit, már csak a rezsielszámoló miatt sem.
Vagyis addig loopolta az „igazát”, amíg igaz nem lett.
Gyagyás, te tényleg képes vagy a valósághajlításra!
Ez a gyagyás fasz csóró, mint a templom egere, ennek ellenére ahhoz is hülye, hogy fillérekért rendeljen generikus sildenafilt a netről, inkább megveszi a 4 tablettát tartalmazó Viagrát a gyógyszertárból 50 euróért. Munkanélküli, a hajléktalanság szélén áll, de erre költi az összes segélypénzét ez a nyomorult életképtelen balfasz.
dobjál már meg a csaj nudi linkjeivel minket, tetyau. A szokásos helyeken kurvára nem találom, pedig volt neki topikja a Social Media Girls fórumon is, de szerintem leszedette. Ott írták, hogy 300 Euró körül csinálja popóba, mert ő ugye nem kurva, hanem DJ meg influencer meg Twitch streamer, ami megdobja az árat. Persze a szart hiába rakod a felső polcra, attól még nem lesz lekvár.
egy akciós gémer székért seggből szájba.
Szegény Viktorsznak a hivatásos kurva McHágenszt nem sikerült levarrnia. Nem a legjobb ajánlólevél.
Nekem is ennyi van róla, semmi érdekes. 300 eurót ez max akkor érne meg ha ő adna a végén még nekem 400at. :D
gofile.io/d/FWqPvR
jájj, szegény de ronda.
A 9 napos (7 munkanap) munkaviszonyra is a hó elején kaphatott fizetést. Kb. stimmel a matek, hogy a törlesztők + fél havi lakbér el is vitte az egészet. Sőt, talán még az utolsó hitelfillérekhez is hozzá kellett nyúlni.
Segélyt jelen állás szerint nem fog kapni, mert az AMS követelést indított a júliusi segély visszafizetésére. Legalábbis ez tűnik valószínűnek azok után, hogy sneci szerint vissza kell követelniük valamit az AMS-től.
Viszont ha mégis kap segélyt, ugye ott is -9 nappal indul az EFS miatt, tehát az sem lesz valami nagy összeg.
az oltások működnek, a sodi pedig oltatlanul oltott, bizony!
vérdíj target nr. 1
A covid nem akar összesodikázódni hahó! Egy vírusnak is több esze van, mint a csöves, retardált, cigány zsivány csőcseléknek.
Szerintem ez érthető.
Hahó
(
x136)
Dec 04, 2022 12:49:23
x136)
szerintem hazajön pár napra bulizni + yt pénzt gyűteni Jucival, hogy mire kibassza őket Osama, addigra legyen lóvé...
Jutu pénz max a tagokból és a szupercsetből lehet, mert nincsenek reklámok a tranyó lajvjain.
Szóval ilyen 30-40 ezer.
halászlé
(
x24)
Dec 04, 2022 12:50:49
x24)
Szóval ilyen 30-40 ezer.
Szóval ilyen 30-40 ezer.
Jucóra sztem fognak neki utalni...sodit már kurvára únják a nézői...
Hahó
(
x136)
Dec 04, 2022 12:52:21
x136)
Sneci nálad tényleg kurva nagy baj van a matektudással, ha azt hiszed, hogy innen még van visszaút.
Innen évekig ingyenkonyha lesz, vagy takarodsz haza anyádhoz.
Ásó27
(
x68)
Dec 04, 2022 12:52:30
x68)
Én rámentem tegnap a livera próbaként, és mobilon dobott be reklámot
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 04, 2022 12:52:54
x13)
Remélem Osama néha csekkolja a tranyó streamjét, és látja ahogy szisszen sörikében a pénze vagy éppen felszívják.
horgász
(
x10)
Dec 04, 2022 12:55:56
x10)
Sneci nálad tényleg kurva nagy baj van a matektudással, ha azt hiszed, hogy innen még van visszaút.
Gyagyásék megélik az 1984-et 2022 végén.
"Tiszenkettyőből néty asz kilyensz. Mi mátyt monthatynyék????"
Sitt és ravatal
Dec 04, 2022 12:56:21
viszont azzal nem számol a szisza sem, hogy púpot már a büdös életben le nem vakarja magáról...
Dec 04, 2022 12:56:21
VibrációsPéniszgyűrű
Dec 04, 2022 12:56:35
Én már nagyon várom a Macskaól krónikák évadot. Onnantól meg max évek kérdése a blaha záró évad.
Dec 04, 2022 12:56:35
Mercis Hambi
(
x3)
Dec 04, 2022 12:56:37
x3)
Ez így igaz ! De vajon Ausztriában vagy Magyarországon fog csövezni? Ki mire tippel ? Innen évekig ingyenkonyha lesz, vagy takarodsz haza anyádhoz.
Karib
(
x10)
Dec 04, 2022 12:56:47
x10)
Sneci akkor a júliusi segélyt levonták abból, amit most december elején kellett volna kapnod? Az atosnak hitt az ams a rühes migri helyett?
100% h ez történt.
halászlé
(
x24)
Dec 04, 2022 12:57:40
x24)
....egyetértek...
halászlé
(
x24)
Dec 04, 2022 12:58:33
x24)
Ez így igaz ! De vajon Ausztriában vagy Magyarországon fog csövezni? Ki mire tippel ?
mivel merga itthon érzi jól, magát mert itthon van éjjelnappali, ezért itthon....
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 04, 2022 12:59:05
x16)
Endre!
A mai elkorcsosult világunkban tudjuk, hogy még a tökély se elég senkinek, senki se akar megalkudni, senki sem akarja reálisan elhelyezni magát a világban, hiszen az eleve arra rendeltetett, hogy ő körülötte forogjon, stb. Ha felmész az instára, meg más közösségi oldalra, ott még tragikusabb a helyzet. Érdekes módon mindenkinek tökéletes élete van, tökéletes melle, tökéletes segge, alakja, "kicsimmelhorvátban" és a többi.
De azért a való életben nem csak ilyenek vannak. Vannak köpcös kis szemüveges könyvelők, akik még életükben nem mertek megszólítani egy csajt. Vannak introvertált, érzékeny művészlelkek. Vannak maguknak való értelmiségiek, akik inkább egy könyv magányában érzik jól magukat, és nem egy buliban részegen csajokat ölelgetve.
De tudod, nem mindenki anyósülésdísznek választ párt, meg a szomszéd irigykedésére. Előbb vagy utóbb még a fentiek is megtalálják a párjukat. Oké, lehet hogy nem egy fitnessz modell személyében, és akkor mi van? Lehet hogy egy kövér, tenyeres-talpas asszonyság lesz a párjuk. Lehet hogy egy kiálló fogú, egérfejű kötöttpulcsis lány. Lehet hogy ott éktelenkedik egy nagy bibircsók az arcán. De tudod őket ez nem érdekli. Mert akárhogy is van, ezek a nők szeretik őket, gondoskodnak róluk, gyengédséget kapnak tőlük. És ezek a nők is úgy érzik, hogy megfelel nekik ez a kis szürkeegér típus, mert ők is szeretetet és gondoskodást kapnak. Amit valószínűleg egy topmodelltől egyik se kapna meg őszintén.
Szóval még a legnyomorultabb emberke is előbb vagy utóbb megtalálja az élete párját olyan nőben, aki ha másnak nem is, de neki megfelel.
De te bazdmeg, téged semmilyen nő nem méltat szóra férfiként. Még a legrondább, leglepattantabb némberek is lekoptatnak. Még a félhajléktalan Koppány csoportból se volt hajlandó egy se leállni veled, az értelmiségivel, inkább voltak együtt valami nikotintól sárgálló szakállú, vizenyős szemű prolival. Te semmilyen nőnek nem kellesz, tőled még a legalantasabb nőszemélyek is megvetve elfordulnak.
Mi jutott neked bazmeg? Kínodban csak egy férfit tudtál összeszedni? Nem szégyelled magad, krisztusi korban családot alapítani vágyó, keresztény hazafi!!??
De ha még úgy lenne, még abból is csak a társadalom szemete áll szóba veled? Egy 2 havonta fürdő, maga alá szaró és hugyozó, kifordult szemekkel permanensen részeg, drogos, bülbülhangú Hulk Hogan, bazmeg??? Akitől szeretet egy fikarcnyit nem kapsz, folyamatosan ütlegel, a pofádba fingik? Bazmeg, ha az én párom fingana a pofámba, szerinted hány másodperc után mutatnék neki ajtót? Csakis a gyűlölet és a megvetés hangján beszél rólad. Semmilyen szinten nem kívánja a felfújt léggömbbe bújtatott teleszart búvárruha tested, kizárólag benarkózva, kiütve csavarhatod a sárgálló ecetes pitonlevedet a félbevágott grundfoci labdákra.
Endre, legalább valamilyen féle és -fajta nőt még a legelőnytelenebb és legnyomorultabb férfiak is össze tudnak szedni. Neked meg a majdnem 8 milliárdos bolygón egyetlen nő se jutott. Férfisegg felé kellett fordulnod kínodban. De abból is csak a legutolsó, fosbűzt árasztó, alkoholista, agresszív tranyó állt szóba veled. Egy csőd vagy, egy bukás vagy, fiatalkorodtól kezdve az összes álmod befuccsolt. Neked már ez a végállomás, ugye érzed?
Viszont egy jótanácsot kérlek fogadj meg, kötelet javaslok, nem örülnék neki, ha annyi vasúti utas elkésne a munkahelyéről.
A mai elkorcsosult világunkban tudjuk, hogy még a tökély se elég senkinek, senki se akar megalkudni, senki sem akarja reálisan elhelyezni magát a világban, hiszen az eleve arra rendeltetett, hogy ő körülötte forogjon, stb. Ha felmész az instára, meg más közösségi oldalra, ott még tragikusabb a helyzet. Érdekes módon mindenkinek tökéletes élete van, tökéletes melle, tökéletes segge, alakja, "kicsimmelhorvátban" és a többi.
De azért a való életben nem csak ilyenek vannak. Vannak köpcös kis szemüveges könyvelők, akik még életükben nem mertek megszólítani egy csajt. Vannak introvertált, érzékeny művészlelkek. Vannak maguknak való értelmiségiek, akik inkább egy könyv magányában érzik jól magukat, és nem egy buliban részegen csajokat ölelgetve.
De tudod, nem mindenki anyósülésdísznek választ párt, meg a szomszéd irigykedésére. Előbb vagy utóbb még a fentiek is megtalálják a párjukat. Oké, lehet hogy nem egy fitnessz modell személyében, és akkor mi van? Lehet hogy egy kövér, tenyeres-talpas asszonyság lesz a párjuk. Lehet hogy egy kiálló fogú, egérfejű kötöttpulcsis lány. Lehet hogy ott éktelenkedik egy nagy bibircsók az arcán. De tudod őket ez nem érdekli. Mert akárhogy is van, ezek a nők szeretik őket, gondoskodnak róluk, gyengédséget kapnak tőlük. És ezek a nők is úgy érzik, hogy megfelel nekik ez a kis szürkeegér típus, mert ők is szeretetet és gondoskodást kapnak. Amit valószínűleg egy topmodelltől egyik se kapna meg őszintén.
Szóval még a legnyomorultabb emberke is előbb vagy utóbb megtalálja az élete párját olyan nőben, aki ha másnak nem is, de neki megfelel.
De te bazdmeg, téged semmilyen nő nem méltat szóra férfiként. Még a legrondább, leglepattantabb némberek is lekoptatnak. Még a félhajléktalan Koppány csoportból se volt hajlandó egy se leállni veled, az értelmiségivel, inkább voltak együtt valami nikotintól sárgálló szakállú, vizenyős szemű prolival. Te semmilyen nőnek nem kellesz, tőled még a legalantasabb nőszemélyek is megvetve elfordulnak.
Mi jutott neked bazmeg? Kínodban csak egy férfit tudtál összeszedni? Nem szégyelled magad, krisztusi korban családot alapítani vágyó, keresztény hazafi!!??
De ha még úgy lenne, még abból is csak a társadalom szemete áll szóba veled? Egy 2 havonta fürdő, maga alá szaró és hugyozó, kifordult szemekkel permanensen részeg, drogos, bülbülhangú Hulk Hogan, bazmeg??? Akitől szeretet egy fikarcnyit nem kapsz, folyamatosan ütlegel, a pofádba fingik? Bazmeg, ha az én párom fingana a pofámba, szerinted hány másodperc után mutatnék neki ajtót? Csakis a gyűlölet és a megvetés hangján beszél rólad. Semmilyen szinten nem kívánja a felfújt léggömbbe bújtatott teleszart búvárruha tested, kizárólag benarkózva, kiütve csavarhatod a sárgálló ecetes pitonlevedet a félbevágott grundfoci labdákra.
Endre, legalább valamilyen féle és -fajta nőt még a legelőnytelenebb és legnyomorultabb férfiak is össze tudnak szedni. Neked meg a majdnem 8 milliárdos bolygón egyetlen nő se jutott. Férfisegg felé kellett fordulnod kínodban. De abból is csak a legutolsó, fosbűzt árasztó, alkoholista, agresszív tranyó állt szóba veled. Egy csőd vagy, egy bukás vagy, fiatalkorodtól kezdve az összes álmod befuccsolt. Neked már ez a végállomás, ugye érzed?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 04, 2022 13:00:43
x5)
Trashvodon most nem találom, de visszanéztem a Tibi csatornáján a tegnapi lájvot és tényleg elhangzott ez a mondat a Sodi szájából: “Akkor átvágom az ereimet”. 1:35:54-nél mondta,de a Tibit ezzel nem hatotta meg, azt válaszolta: akkor vágd át most az ereidet.
Gyagyásnak már most suicid gondolatai vannak, és mi lesz még ha lelép a tranyó…
M
Dec 04, 2022 13:02:34
tranyónak mikor lesz ilyen mélyenszántó élő lájv adása ?
adhd sorstársak!
adhd sorstársak!
Ő csak simán szarrá drogozta magát már 14évesen, azért néz ki 23 évesen közel 40-nek... vannak fenn róla nude-ok (nem annyira csálécsöcsű, mint Tibi)
Dec 04, 2022 13:02:34
trashvod
(
x6)
Dec 04, 2022 13:05:20
x6)
Szóval ilyen 30-40 ezer.
Szóval ilyen 30-40 ezer.
Sokkal több az, bőven hatjegyű
tibóca
Dec 04, 2022 13:06:14
Oszama bácsi vajon mennyire örülne neki, ha megtudná hogy drogokra ment el az albérlet pénz fele?
Dec 04, 2022 13:06:14
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 04, 2022 13:07:11
x13)
Trashvodon most nem találom, de visszanéztem a Tibi csatornáján a tegnapi lájvot és tényleg elhangzott ez a mondat a Sodi szájából: “Akkor átvágom az ereimet”. 1:35:54-nél mondta,de a Tibit ezzel nem hatotta meg, azt válaszolta: akkor vágd át most az ereidet.
Több DMI kábele van, mint értelme az életének, azzal felakaszthatná magát.
Értetted gyagyás?
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 04, 2022 13:14:21
x8)
Endre!
Ha mar hajnalban azt loopoltad, hogy te anyukaddal akarsz karacsonyozni, aruld mar el, hogy iden milyen ajandekkal fogsz kedveskedni neki! Annak fenyeben kulonosen erdekel, hogy evekig semmit sem kapod toled stresszen es szegyenen kivul.
Ha mar hajnalban azt loopoltad, hogy te anyukaddal akarsz karacsonyozni, aruld mar el, hogy iden milyen ajandekkal fogsz kedveskedni neki! Annak fenyeben kulonosen erdekel, hogy evekig semmit sem kapod toled stresszen es szegyenen kivul.
Az lesz a karácsonyi ajándéke Goldának hogy hazamegy hozzá "beszélgetni" (loopolni)
Telebetyár_Időtelefon
Dec 04, 2022 13:15:17
Annyi kiegészítés még hozzá, Endre, hogy előtte amennyire csak tudod, könnyebbülj meg a salakanyagoktól, mert halál után elernyednek a záróizmok is, és a gravitáció is a max5trollod egyike. Ugye nem szeretnél egy utolsó profilképkiadó-val kifingani? Na, látod.
Mennyire vagy keresztény, a vasárnapikereszthez odaférsz?
Dec 04, 2022 13:15:17
linziasztal01
(
x77)
Dec 04, 2022 13:16:37
x77)
Endre!
Anyád az adócsalt forintokat utalgatja még serényen.
Bűnöző asodi, sodi, bizony.
Anyád az adócsalt forintokat utalgatja még serényen.
Bűnöző asodi, sodi, bizony.
Sztrapacska
(
x6)
Dec 04, 2022 13:17:07
x6)
Endre már nem tudod fenntartani magatokat, a tranyó pedig,
- aki henyélni ment ki, plusz a mindenfajta ígereteid miatt (lásd ajfon 14 pro max decemberben)-
erre már régen rájött, lájvozni pedig AKÁRHONNAN tud,nálad sokkal érdekesebb személyekkel ha már voltál olyan szíves balek és adtál neki egy csatornát.
Pro tipp: Ha nem éred el valahogy, hogy ezt a csatornáját is rövid úton tiltsák Tibinek, immár SEMMI nem lesz, ami miatt veled maradjon.
Tibi MÁR MOST jobban élne Pesten
mint melletted, úgyhogy az időd vészesen fogy.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
- aki henyélni ment ki, plusz a mindenfajta ígereteid miatt (lásd ajfon 14 pro max decemberben)-
erre már régen rájött, lájvozni pedig AKÁRHONNAN tud,nálad sokkal érdekesebb személyekkel ha már voltál olyan szíves balek és adtál neki egy csatornát.
Pro tipp: Ha nem éred el valahogy, hogy ezt a csatornáját is rövid úton tiltsák Tibinek, immár SEMMI nem lesz, ami miatt veled maradjon.
Tibi MÁR MOST jobban élne Pesten
mint melletted, úgyhogy az időd vészesen fogy.
horgász
(
x10)
Dec 04, 2022 13:20:52
x10)
Endre!
A mai elkorcsosult világunkban ...
A mai elkorcsosult világunkban ...
Ezért mondom mindig, hogy a tranyó a sárkányfűárus nemezise:
Minden rosszat, amit a társadalomnak okozott most urán, parancsolóján, férfiszerelmén keresztül kapja most vissza.
És mivel a mi pedofilunk egy szociopata geci állat balfasz, mindehez még mosolyog is, és vigyorogva rohan a saját vesztébe.
Nagyon helyes.
Hogy is mondtad a napokban hókuszpókgeci? "Karma" igaz? ;)
Trollok harca
(
x5)
Dec 04, 2022 13:22:42
x5)
Mercicát nem fogja beszámolni 500 eurónak hiába reménykedsz
Miskolci alvósejt
trolléga
(
x30)
Dec 04, 2022 13:24:38
x30)
Gyönyörűen omlott össze a kártyenvár, sneci.
Még bízol benne, hogy kezeled? :)))
Még bízol benne, hogy kezeled? :)))
Mi lehet most amúgy a hitelkártyákkal? Nem úgy tűnik hogy elengedte volna, mert napokkal ezelőtt is arról volt szó, hogy utaztatja a pénzt. Csak egy kérdésem lenne: mibűűú?
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 04, 2022 13:24:46
x13)
horgász
(
x10)
Dec 04, 2022 13:26:16
x10)
Phisziklit a tranyó alá,
Matek
Dec 04, 2022 13:26:29
Nem titok.
Azt, hogy kicsit később kapja meg a másik 500 eurót.
Azt, hogy kicsit később kapja meg a másik 500 eurót.
Endre, a "kicsit később" ugye nem Tibi munkájából származó pénzt jelent? Nagyon nevetek.
Dec 04, 2022 13:26:29
Link Lajos
Dec 04, 2022 13:28:40
Dec 04, 2022 13:28:40
Galla Miki
Dec 04, 2022 13:30:25
Mercicát nem fogja beszámolni 500 eurónak hiába reménykedsz
Tényleg nem egy 500-as Merci. Értik? Haláli...
Dec 04, 2022 13:30:25
Merga
(
x1)
Dec 04, 2022 13:33:50
x1)
Endre, te értelmifogyatékos!
20 percet tudtam meghallgatni a 6 órás lájfszból, de az pont elég volt arra, hogy elviselhetetlenné váljon a hisztis loopolásodtól. Téged sem szeretni, sem tisztelni, sem elviselni nem lehet. Merci nem szeret téged, nem tisztel és nem is tud elviselni. Ha érdekel, hogy miért, akkor nézzed vissza az élő adásaitokat, hogy milyen alantas, szánalmas, fogyatékos kis görcs vagy.
Páran kérdezik, hogy mikor lesz biciklizős lájfsz, szívesen megnéznénk, ahogy próbálsz nem megdögleni 500 méteren a forgalomban.
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
20 percet tudtam meghallgatni a 6 órás lájfszból, de az pont elég volt arra, hogy elviselhetetlenné váljon a hisztis loopolásodtól. Téged sem szeretni, sem tisztelni, sem elviselni nem lehet. Merci nem szeret téged, nem tisztel és nem is tud elviselni. Ha érdekel, hogy miért, akkor nézzed vissza az élő adásaitokat, hogy milyen alantas, szánalmas, fogyatékos kis görcs vagy.
Páran kérdezik, hogy mikor lesz biciklizős lájfsz, szívesen megnéznénk, ahogy próbálsz nem megdögleni 500 méteren a forgalomban.
Dr.Kotász
Dec 04, 2022 13:35:25
Tibi nem csálécsöcsű, egyszerűen csak a legolcsóbb, feltehetően már egy testet megjárt implant boldog tulajdonosa, ami rég csereéretten, betonkeményre meszesedve ingerli a mi Endrénket.
Dec 04, 2022 13:35:25
Pál Marci
Dec 04, 2022 13:36:39
Hát biciklizzél te a jó kurva anyádba, Endre, én azt mondom.
Dec 04, 2022 13:36:39
Érdeklődő
(
x6)
Dec 04, 2022 13:38:07
x6)
Amúgy Endre, szerintem ez a biciklizés nem rossz ötlet. Bemutathatnád, hogy milyen sportos, erős, fiatal sodi asodi.
Egy jótanács: ha leszerelteted a nyerget Tibivel, jobban fogod élvezni a tekerést! :)
Egy jótanács: ha leszerelteted a nyerget Tibivel, jobban fogod élvezni a tekerést! :)
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 04, 2022 13:39:17
x13)
Phisziklit a tranyó alá,
Gyagyás nem megy most vonat alá, nincs nálam ceruza, ujjal meg nehéz.
Éjfél
Dec 04, 2022 13:40:30
Hát azt sem nézném el neked, hogy 1 euróval tartozz, nem hogy 500-al... Sebaj, majd a hideg megbosszulja
Dec 04, 2022 13:40:30
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 04, 2022 13:45:39
x8)
Baxi
(
x2)
Dec 04, 2022 13:46:53
x2)
Golda amugy engedi, hogy karácsonykor ott legyél?
Amúgy szeretettel várunk, gyere csak hazafele.
Amúgy szeretettel várunk, gyere csak hazafele.
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 04, 2022 13:48:52
x13)
Miről motyog a recskás itt? Bukott valamit a ps networkön?
youtu.be/nGoerWyyCQE?t=21585
youtu.be/nGoerWyyCQE?t=21585
Playstation Plusz havonta vagy évente fizet érte
halászlé
(
x24)
Dec 04, 2022 13:51:40
x24)
púp azt mondja, hogy a 170 centijével átlagon felüli magasságú XXDD
cucksodi
(
x3)
Dec 04, 2022 13:52:33
x3)
Ülö kutyák között mindenképp
horgász
(
x10)
Dec 04, 2022 13:54:11
x10)
Baxi
(
x2)
Dec 04, 2022 13:54:12
x2)
Kár hogy a gerince kétrét hajlik lassan a fatászpikának, lesz az 165 is.
halászlé
(
x24)
Dec 04, 2022 14:06:52
x24)
sodi: "...szép hajad, szép a szemed..." XXXDDD
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 04, 2022 14:08:59
x10)
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 04, 2022 14:09:08
x6)
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen kisebb-nagyobb elfelejtett automatikusan megújuló előfizetésecskék aktiválódnak még decemberben, és vajon ez mennyiben fogja megtorpedózni az elmaradt lakásrészlet kifizetését.
Addig is halkan kuncogok magamban.
Leaker Leonidász
Dec 04, 2022 14:12:16
Tessék
Dec 04, 2022 14:12:16
Sodibob kockanadrág
Dec 04, 2022 14:12:32
Most nézem a methes videót..akkora a pupillád mint egy káddugó te féreg..gazdit keresek kifejezés az arcodon..remélem linkeled a cv-d mellé a következő pályázáskor. Ha nem akkor majd lesz aki megteszi helyetted..
Tiltalak a gecibe….
Dec 04, 2022 14:12:32
Mitokondrium
(
x7)
Dec 04, 2022 14:12:58
x7)
Endre!
Csak annyival kiegészíteném Endre kedvéért, hogy ennek az előfeltétele, hogy ezek a férfiak nem csak gondoskodást kapnak, hanem adnak is. Igen, meglepő lehet, de egy kapcsolat nem ott kezdődik, hogy leteszed az asztalra a huszonhárom centis szamárfaszodat és várod, hogy a nők hálaimát rebegjenek érte. Mindenkinek van ugyanis fasza, ezt a szintet bárki hozza. Kapcsolatot úgy lehet építeni, ha te is adsz valamit. Ettől lesz ez a dolog kölcsönös. Meglepőnek hangzik, de egy nő inkább megy el egy tizenkét centiméteres péniszű férfival, aki szereti, udvarol neki, kedveskedik, gondoskodik róla, mint egy akármilyen szörnyetegfaszúval, aki le se szarja, csak bútordarabnak kellene neki.
broni
(
x45)
Dec 04, 2022 14:13:46
x45)
Tessék
horgász
(
x10)
Dec 04, 2022 14:14:03
x10)
Pedobuzi,
Képzeld most nézem, hogy kapok a hitelkártyámra nem sokára egy kis fagylaltpénzt visszatérítés címén.
Vajon te is fogsz kapni mindre? xD
Te világlúzere balfasz senkiház bűnöző bulldogfejű hamurató-picsaszájú zseniálprimitív alpári fasszopó gecinyelő szemét moslék hulladéka a társadalomnak.
Képzeld most nézem, hogy kapok a hitelkártyámra nem sokára egy kis fagylaltpénzt visszatérítés címén.
Vajon te is fogsz kapni mindre? xD
Te világlúzere balfasz senkiház bűnöző bulldogfejű hamurató-picsaszájú zseniálprimitív alpári fasszopó gecinyelő szemét moslék hulladéka a társadalomnak.
Leaker Leonidász
Dec 04, 2022 14:15:23
Dec 04, 2022 14:15:23
Hahó
(
x136)
Dec 04, 2022 14:16:27
x136)
fikagép árud már el, hogy ha már annyi pénzed sincs, hogy kifizesd a lakást, akkor miért nem írsz 600 ezres levelet az ams-nek?
hol van most a nagy arcod, mr. dismissed?
broni
(
x45)
Dec 04, 2022 14:17:23
x45)
Mitokondrium
(
x7)
Dec 04, 2022 14:17:28
x7)
A szanok vagy a janomamik között lenne legföljebb átlagon felüli. Magyarországon a férfiak átlagmagassága 176 cm.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 04, 2022 14:24:39
x37)
Munkahelyről ebédidőben kiugrik majd ingyenkonyhára? Pénze még egy jó hónapig nem lesz akkor se, ha már a héten dolgozott.
Karib
(
x10)
Dec 04, 2022 14:26:23
x10)
Magyarul írd neki, mert nem érti. Bár már magyarul sem tud rendesen, mióta alkesz.
ascites
(
x57)
Dec 04, 2022 14:27:52
x57)
Neki úgysem kell kaja, ezt loopolja hetek óta. Most majd meglátja, milyen jó is az, amikor a létfenntartó sörike cukra sincs a hordóhasában.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 04, 2022 14:29:40
x13)
Érdekes, Pénteken azzal keresett meg a főnököm, hogy idén dupla karácsonyi bónusz lesz, az pedig jóval sokkal több ám, mint amit az AMS tőled elvett, Recskás. Ebből jut majd a Trashvodnak is karácsony donate formájában, mert ugye a fontos dolgokra nem sajnálja az ember (de csak ha van rá zseton, nem a bank pénzéből).
Persze ezért cserébe nem a pitont lógattam meg dokumentációt olvastam egy éven át, sőt, hétszer sem rúgtak ki, de nem mondom tovább, mert úgy sem értenéd meg, hiszen egy segélyeken élő, munkanélküli alkesz csődtömeg vagy. Köszönöm a figyelmet, puszi puszi a teknősnek!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Persze ezért cserébe nem a pitont lógattam meg dokumentációt olvastam egy éven át, sőt, hétszer sem rúgtak ki, de nem mondom tovább, mert úgy sem értenéd meg, hiszen egy segélyeken élő, munkanélküli alkesz csődtömeg vagy. Köszönöm a figyelmet, puszi puszi a teknősnek!
Éjfél
Dec 04, 2022 14:29:55
most nem lesz dönerecske, sörike, ketyerűke... aztán meg fedél a nagy csúf gnóm fejed felett, végig meleg a sorvadt testednek.
lesz helyette alkoholhiány meg fagyhalál! Shiker
lesz helyette alkoholhiány meg fagyhalál! Shiker
Dec 04, 2022 14:29:55
Vízbebaszott Operatőr
Dec 04, 2022 14:31:21
Ha az orvosira jártam volna, kurva élet, hogy asodiról írom a diplomamunkámat. Még egy ilyen elbaszottul korcs ember, aki amúgy nem minősül sérültnek, nincs a világon. Külön esettanulmány lesz a következő időszak, amikor a pénzcsá miatt sörcsá is van és jönnek azok a fránya elvonási tünetek.
Dec 04, 2022 14:31:21
MaxPayne
(
x24)
Dec 04, 2022 14:32:59
x24)
sodi: "...szép hajad, szép a szemed..." XXXDDD
Errol eszembe jutott ez a szam, es akkor mar a nemet verzio:
youtu.be/QidUc4nVbdY
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 04, 2022 14:33:24
x37)
Natasa McHágensz meztelenkedik? Kibaszottul meglepődtem. Mondjuk én úgy hallottam, hogy rendesen szolgáltat is, pénzért. Fuvola, oboa, fagott, mint a zeneakadémián.
Leaker Leonidász
Dec 04, 2022 14:35:57
Natasa McHágensz meztelenkedik? Kibaszottul meglepődtem. Mondjuk én úgy hallottam, hogy rendesen szolgáltat is, pénzért. Fuvola, oboa, fagott, mint a zeneakadémián.
ez még a műtét sorozat előtti kép amikor nőnek nézett ki, utána váltott inkább travi kinézetre. úgy tudom most is valami retek cigány stricinél van külföldön
Dec 04, 2022 14:35:57
-
Dec 04, 2022 14:39:13
megcsalta magyarviktort es igent mondott az eljegyzesre a debella allat baratjanak 1 honap utan
en ugy tudtam kikoltozott kulfoldre az urához
Dec 04, 2022 14:39:13
Vízbebaszott Operatőr
Dec 04, 2022 14:39:56
Mondjuk én úgy hallottam, hogy rendesen szolgáltat is, pénzért.
Most írtam volna, hogy ki az aki képes fizetni ennek a nőnek bármilyen szexuális szolgáltatásért, de eszembe jutott a gyagyás, aki 10 milliót költött egy maga alá szaró, csöves tranyóra, hogy superstraight seggbedurrantások legyenek, szóval még sincs kérdésem.
Dec 04, 2022 14:39:56
broni
(
x45)
Dec 04, 2022 14:43:29
x45)
natasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
óarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
MaxPayne
(
x24)
Dec 04, 2022 14:46:52
x24)
natasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szörnyeteg
(
x3)
Dec 04, 2022 14:50:51
x3)
...... 2 havonta fürdő, maga alá szaró és hugyozó, kifordult szemekkel permanensen részeg, drogos, bülbülhangú Hulk Hogan.....
Imádtam minden sorát, de ez a mondat lett a kedvencem. Napokig eszembe fog jutni, időnként hangosan felröhögök majd, a környezetem meg nem fogja érteni hogy mi van velem.
A kurva anyádat Endre! Ezt írd fel egy papírra és tedd a tárcádba a lecsövesedett bankkártyáid mellé! Erre ment el a bankok pénze. Ez a te Tiborod!
MacY2
(
x1)
Dec 04, 2022 14:56:40
x1)
Gyagyás! Képzeld elkapott engem egy kis nátha,így ennek köszönhetően sok zsebkendőt elhasználtam. Tele van vele a kukás zacskó,ha gondolod karácsony alkalmából kötök a zacskóra egy kis masnit és oda adom neked! Legyen mit falatoznod ünnepekkor! Mit mondasz rá? Örülnél neki?
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
VibrációsPéniszgyűrű
Dec 04, 2022 15:00:42
Gyagyás! Képzeld elkapott engem egy kis nátha,így ennek köszönhetően sok zsebkendőt elhasználtam. Tele van vele a kukás zacskó,ha gondolod karácsony alkalmából kötök a zacskóra egy kis masnit és oda adom neked! Legyen mit falatoznod ünnepekkor! Mit mondasz rá? Örülnél neki?
Macskaólba érdemes küldened, mert mire odaérne Oszamához addigra már a Macskaól krónikák lesznek műsoron.
Dec 04, 2022 15:00:42
broni
(
x45)
Dec 04, 2022 15:08:24
x45)
nszksz
májasbaszó
Dec 04, 2022 15:13:01
Tessék
oooaaarrrgghhhhh i cuuuming aaaaaooooaaarghhhh uuuuaauauuuuuuuu
basztam
Dec 04, 2022 15:13:01
balek
(
x10)
Dec 04, 2022 15:21:42
x10)
Endi, a maradék 500 eurót nem tudod fikában törleszteni? Vagy más okból túrod állandóan a taknyod?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
MaxPayne
(
x24)
Dec 04, 2022 15:24:01
x24)
Ha az orrabol kivakart taknyot jo izuen elcsamcsogja, akkor milyen lehet a tranyo foztje, amitol meg ő is undorodik?
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 04, 2022 15:38:13
x5)
Szèp volt Endre!! Minden a legnagyobb rendben! Már most imádom a decembert! Miket tartogatsz még karácsonyra? Nagyon nevetek!!!!! trashvod.com/videos/watch/d0018089-b826-4871-9923-1a77256f7cde
Jozsii Busák
Oszama 500 eurója
Dec 04, 2022 15:39:57
Endre, ide Torrente örökérvényű idézete illik:
"Ha meg kell baszódni,
akkor meg kell baszódni"
"Ha meg kell baszódni,
akkor meg kell baszódni"
Dec 04, 2022 15:39:57
koszos
(
x11)
Dec 04, 2022 15:44:35
x11)
Golda!
Vízbebaszott Operatőr
Dec 04, 2022 15:46:20
Endre, ide Torrente örökérvényű idézete illik:
"Ha meg kell baszódni,
akkor meg kell baszódni"
"Ha meg kell baszódni,
akkor meg kell baszódni"
Vagy a másik klasszikus az 500 euróra, amikor fizetni kéne Oszama úrnak: "Tartsd meg az aprót, Te mocskos állat!"
Remélem tényleg ez lesz végül és repül a gyroskés a púpjába.
Dec 04, 2022 15:46:20
broni
(
x45)
Dec 04, 2022 15:50:03
x45)
Golda!
kamu)))))))))))))
Hahó
(
x136)
Dec 04, 2022 15:53:58
x136)
fikagép, akkor oszama hiányzó 500 eurójából joggal következtethetünk arra, hogy most már TÉNYLEG elfogyott az összes hitelkereted?
amúgy tök jó, hogy a két raktárral együtt 1200 euróból bérelsz lakást, ami linzben csak 500 euró volt.:))))
amúgy tök jó, hogy a két raktárral együtt 1200 euróból bérelsz lakást, ami linzben csak 500 euró volt.:))))
ascites
(
x57)
Dec 04, 2022 16:07:29
x57)
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen kisebb-nagyobb elfelejtett automatikusan megújuló előfizetésecskék aktiválódnak még decemberben, és vajon ez mennyiben fogja megtorpedózni az elmaradt lakásrészlet kifizetését.
Az a legjobb az egészben, hogy kb. most érkezett meg arra a pontra, amikor tényleg hiába mondja le az előfizetéseit, Ausztria bezárul előtte. Számításaim szerint még akkor sem lesz pénze új lakást szerezni (első lakbér+kaució kombóval), ha nem fizeti ki a törlesztőt + lemondja a szarokat. Oszamától nem fog visszakapni semmit, már csak a rezsielszámoló miatt sem.
Vagyis addig loopolta az „igazát”, amíg igaz nem lett.
Gyagyás, te tényleg képes vagy a valósághajlításra!
Bejlin
(
x8)
Dec 04, 2022 16:09:01
x8)
Endre! Kellett sírva könyörögni az arabnak hogy hagy fizesd ki az 500 eurót később? Vagy a férjed harcolta ki az engedményt a szájával meg a picsájával?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Lenin atomjégtörő
Dec 04, 2022 16:19:42
"Azért járunk ingyen konyhára, hogy legyen pénz Viagrára." - Kiss Endre Farkas, Senior Programozó, 1 millió fütyis pik data scientist.
Ez a gyagyás fasz csóró, mint a templom egere, ennek ellenére ahhoz is hülye, hogy fillérekért rendeljen generikus sildenafilt a netről, inkább megveszi a 4 tablettát tartalmazó Viagrát a gyógyszertárból 50 euróért. Munkanélküli, a hajléktalanság szélén áll, de erre költi az összes segélypénzét ez a nyomorult életképtelen balfasz.
Dec 04, 2022 16:19:42
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 04, 2022 16:24:22
x37)
dobjál már meg a csaj nudi linkjeivel minket, tetyau. A szokásos helyeken kurvára nem találom, pedig volt neki topikja a Social Media Girls fórumon is, de szerintem leszedette. Ott írták, hogy 300 Euró körül csinálja popóba, mert ő ugye nem kurva, hanem DJ meg influencer meg Twitch streamer, ami megdobja az árat. Persze a szart hiába rakod a felső polcra, attól még nem lesz lekvár.
Hahó
(
x136)
Dec 04, 2022 16:27:37
x136)
szörnyeteg
(
x3)
Dec 04, 2022 16:28:04
x3)
Endre, ha lecummantod a főbérlő urat, lehet hogy elenged 15 eurót az albérletből.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 04, 2022 16:31:38
x37)
Szegény Viktorsznak a hivatásos kurva McHágenszt nem sikerült levarrnia. Nem a legjobb ajánlólevél.
Leaker Leonidász
Dec 04, 2022 16:33:06
Nekem is ennyi van róla, semmi érdekes. 300 eurót ez max akkor érne meg ha ő adna a végén még nekem 400at. :D
gofile.io/d/FWqPvR
Dec 04, 2022 16:33:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 04, 2022 16:39:14
x37)
gofile.io/d/FWqPvR
gofile.io/d/FWqPvR
jájj, szegény de ronda.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 04, 2022 16:44:26
x5)
Szerintem a homokos patkány feladta! Belátta hogy vége ès decemberben a kurva annya viszi majd az elvonóra... Addig leönt mindent a picsaszájján meg felszív a veknibe.... Tudja mi vár rá... Vége van igaz púpos??!!! A nagy sodi :D
Jozsii Busák
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 04, 2022 16:51:00
x19)
Kezdjük akkor az elejéről:
Lakbér csak 2 hétre van kifizetve.
Egyetlen bevétel a honapban a segély, ami ha jön akkor kb 2/3ad összeg lesz. Abból kell mindent fizetni és piálni is 22-ig amikor jön majd kb 200 euró yt bevétel.
Szép halál lesz.
Egyetlen bevétel a honapban a segély, ami ha jön akkor kb 2/3ad összeg lesz. Abból kell mindent fizetni és piálni is 22-ig amikor jön majd kb 200 euró yt bevétel.
Szép halál lesz.
sörtötbontok
(
x8)
Dec 04, 2022 16:53:37
x8)
Endre! Most mindent meg kell tenned a fütyizésért!
Tedd pénzzé a szetapot, viagrázz be keményen és fütyizd össze a Tibort minél többször, mert közeleg a pitonszholokauszt, amikor csak magadnak csavargathatod a slagot.
Tedd pénzzé a szetapot, viagrázz be keményen és fütyizd össze a Tibort minél többször, mert közeleg a pitonszholokauszt, amikor csak magadnak csavargathatod a slagot.
Karib
(
x10)
Dec 04, 2022 17:00:27
x10)
Kezdjük akkor az elejéről:
Szép halál lesz.
Szép halál lesz.
A 9 napos (7 munkanap) munkaviszonyra is a hó elején kaphatott fizetést. Kb. stimmel a matek, hogy a törlesztők + fél havi lakbér el is vitte az egészet. Sőt, talán még az utolsó hitelfillérekhez is hozzá kellett nyúlni.
Segélyt jelen állás szerint nem fog kapni, mert az AMS követelést indított a júliusi segély visszafizetésére. Legalábbis ez tűnik valószínűnek azok után, hogy sneci szerint vissza kell követelniük valamit az AMS-től.
Viszont ha mégis kap segélyt, ugye ott is -9 nappal indul az EFS miatt, tehát az sem lesz valami nagy összeg.
Szilikon karkötő
Dec 04, 2022 17:02:10
Endre,bármi is történjen, a kondibérletet NEM mondhatod le!
Már csak én maradtam neked.
Már csak én maradtam neked.
Dec 04, 2022 17:02:10
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 04, 2022 17:05:47
x8)
Én arra lennék kiváncsi, hogy a telibe baszott kurva anyjába nem kapta a recskás még el a covidot?
Nagyon adná ebben az egészségi állapotában.
Kötőjel
(
x12)
Dec 04, 2022 17:07:17
x12)
Én arra lennék kiváncsi, hogy a telibe baszott kurva anyjába nem kapta a recskás még el a covidot?
az oltások működnek, a sodi pedig oltatlanul oltott, bizony!
VibrációsPéniszgyűrű
Dec 04, 2022 17:08:19
A covid nem akar összesodikázódni hahó! Egy vírusnak is több esze van, mint a csöves, retardált, cigány zsivány csőcseléknek.
Szerintem ez érthető.
Dec 04, 2022 17:08:19
Vízbebaszott Operatőr
Dec 04, 2022 17:08:39
Off topic, de régóta érdekel: Májviktorsz belsőkörös trashügynök és atombomba kódokkal rendelkező parancsnok hova a picsába tűnt? Lassan egy éve nem látni a fórumon, amióta kirúgták a futár melóból, azóta a pali el van tűnve kb. Nem hiányzik csak már feltűnt, hogy nem írogat.
Dec 04, 2022 17:08:39
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Idióta vagy. Kovács Márk évek óta mondja nekem, hogy "kicsit később" fog majd törleszteni, és nekem nincs vele semmilyen problémám!