720p-ben?
O és K együtt OK és minden OK!!
NSZKSZ
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
ha eleget bevenne, szerintem kifelé fordulna, mintha belefújnál egy gumikesztyűbe. teszteld le, endre!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
A Rubel jobboldal, Bayer Zsolti vezetésével erre hamar rá fog ígérni, amint megtudja, hogy a púpos mikbe van / volt ott nyugaton.
Nekik akár hú-hú-húsz ezer Rubelt is meg fog érni, hogy kiterítve lássák Semjén "dolgozó" szobája falán. A piton pont jó lesz akasztónak. Azon fog lógni a Kovács Zoli darutollas kalapja.
Szerintem ez értyhetyő.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ingyen teszem csak meg, community service-ként.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
:D ugye nem a Tibi gumicsöcsökre romantikázol?! Kapcsolj át gyorsan inkább a tv2re! :)
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek
Itt kezdd el valahol a szétnézelődést
🕎Endigame🕎
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Milyen sirko?
Ennek az aljas, szemet feregnek nem adhatjuk meg azt az aldast, hogy jo kereszteny modjara elfoldelik egy sirhellyel. NEM!!!
Valami eldugott emesztogodorbe bele kell baszni es annyi! Semmi ne maradjon utana!
Pupszaszra lehet majd zarandokolni annak, aki lehugyozna a macskaolat.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Teljesen jogos, trolleg(in)a, teljesen jogos, ha normál sírkőben gondolkodva írod, ám én
Geocaching sírkőre gondoltam, megkereshetően, egy amolyan közösösszekacsintás-jeleggel.
8 órázó szürkeegér
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A snecologia tudomanya ezt erosen megkerdojelezi.
Tetszik az otlet.
Akkor mar lehetne vandor urna is.
Aki megtalalja, az Berlin-Linz-Becs-Budapest vonalon barhol elrejtheti, a koordinatakat meg feltolthetne a sodipediara.
Vagy csak simán maradna ott ahol van, koordináták alapján felkeresi, beleköp az urnába és felírja a nickjét a vendégkönyvbe.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nem tudok upolni, de virtuálisan ment egy.
8 órázó szürkeegér
Legalabb par evente egy athelyezest!
Olyan unalmas lenne mindig ugyanott lekopni!
Szerintem ez erheto.
Tibit a kristály methes videó alapján együttműködésre kényszeríti a rendörség hogy elkaphassák a meth dillerét. Sikerrel is járnak, a diller előzetesbe kerül. Viszont a bandája többi tagja megtudja ki miatt bukót le a díler, ezért meglátogatják Szilveszter este és élő live-ba kezdik feldarabolni őket. A Banda nem tudja hogy live-ba vannak. Tibivel kezdik és vele végeznek is emiatt. Nekiállnak gyagyásnak is de 1 perc múlva rájuk törik a rendörök az ajtót mert az élő live miatt értesítve lettek és azonnal elindultak hozzájuk. De a gyagyásnak ekkor már hiányzik a 2 keze a pitonsz és a megnyúlt golyói is. Az utolsó amit látunk és hallunk mielőtt egy rendőrnek eszébe jut a live és kilövi, hogy gyagyást a mentősök stabilizálják aki azt üvölti közbe hogy SZISZA,SZISZA, MI LESZ MOST VELEM?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
minuszos gólya + kontextus nélküli youtube link = kattintás nem áll rendelkezésre. :((
vérdíj target nr. 1
...egy darab szar
ez miért kapott ennyi mínuszt? ip csapda?
hehe
ja, látom :)
hehe
a többgenerációs értelmiségi, aki fikát zabál liveba. be kell a seggnek sz*rnia
endre, miért eszed a taknyodat, mint egy óvodás?
Mar egy eve okadja be ide a semmitmondo videoit
A munka nem megoldás.
Ez nem rossz ötlet. Lehetne mondjuk hogy az urnát minden évben egy-egy a snecológiából ismert embernél (ogre, oma, rosie, rocskaiék) helyeznénk el a vécékefe mellett, majd minden évben kirándulásképpen felkeresnénk, csók herr guccse, jöttünk a szokásos évi köpésre.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Endre igazán lefelhőénekelhetné a permabant egy bizonyos minusz pont alatt.
🕎Endigame🕎
Ez eddig a legszánalmasabb dolog, amit a fórumon láttam…Aki ilyen szart akar nézni az megnézi trashvodon, és nem fog rád feliratkozni.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Tegnap este műbalhét csinált amit már törölt. A férje a kocsmából megfenyegette, hogy meg fogja ölni ezért Szabi azt kamuzta be, hogy amint tud lelép. Természetesen ismét hazudott és már "kibékült" a többszörösen elhalálozott férjével.
kissendrevagyok
Gondolkodj el azon, hogy az egész Katainca és Zsetbóca novella összesítve nem kapott annyi mínuszt mint amit neked bármelyik kommented.
Csóró proli sodi asodi, nem telik neki már ilyesmire.
Na tejhabosítás, csá.
"Találja meg az apply gombot és legyenek kattinthatóak a linkek"
Egyébként hiába provokálsz. :)
Anyád.
na csá
Magna... az bzdmg az ostoba proli aki felső körökről álmodozik.
Impotens buzeráns plebejus fasszopó.
Eközben ahelyett, hogy a háttérben diplomás mérnökként a teát szürcsölné mint a kisemmizett elásott apja, Endre mindig előre menekül a halálba az első sorban és még egy olyan csöves lebujt sem tud kialakítani, mint annó az apja. Mert még ehhez is kevés.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Andihoz bármikor mehet, megígérte neki, hogy ha bajban van oda mehet aludni :D :D :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Persze, mindig magát állítja be áldozatnak. Egy szava volt csak igaz az utóbbi 40 évben, mikor coming outolt bebaszva Józsinak.
Volt még több is, csak a titkosszolgálati Viktorsz kellett hozzá :)
"Beleszerettem a kibaszott Kaffka Mercibe"
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A büszke felsőbbrendű köcsögök, nagyon nevetek, te hulladék.
Endre te már csak a "cum" részehez tudsz hozzáférni, amikor nagy keservesen rávered egy alvó hajléktalan férfi combjára.
A technikát meg soha életedben nem tudtad kezelni, a teát azt szürcsölöd, de Haloperidol van benne.
Még golyófogónak is alkalmatlan vagy az első sorban, talán pár perc meleget tudnál adni a harcosoknak, ha befűtenek veled.
A magna cum laude-ből csak a cum igaz nyelftanilag
🕎Endigame🕎
Mára max az arabgecit és a cica húgyáz szürcsöli, meg a taknyát.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
A mai menü fika'la carte
Na bumm.
A skullcandytől a crusherből van nekünk pár és nekem ez a kedvencem mert jó hangja van. Vinkovics pedig fényévekre van a recskástól mert A MUNKÁVAL MEGERESETT SHAJÁT nem hitel pénzét költi szetápra. Ez endinek a sci-fi kategória.
Egyébként ez a történet szinte biztos, hogy kamu. Ki venne egyetemi tankönyvet vizsgaidőszakban? Ha azt állítaná, hogy augusztus-októberben adta el az öreg, még jobban elhinném, de így? Valószínűleg ezt is csak hazudta a Recskás, mint minden mást is. * ásít *
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
1. axióma: a gyagyás mindig hazudik.
Ezért oldottuk meg mi gyorsan most délelőtt, amíg ezek a szarok fennakadt szemekkel, kiütve hortyogtak.
Akkor neked nem lesz választási lehetőséged ha véletlenül a két retardált lájvozni kezd!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Próbafeladat hogy sikerült te kókler fos?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Dögölj meg te drogos geci!
A jó portás csak baszik!
Téged ki a geci hívott ide? Takarodják fikát zabálni és férfi segget nyalogatni te rossz buzi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nemsokára megint egyes-egyedül leszel Endre!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Ott fog hagyni a cica, Jutkát szereti, a fikás fejedet gyűlöli
Mifaaaaaaaaaaaan
Fosfej tibinek hogy vannak a "lyukai"? Ja te nem is tudsz benne kárt okozni...
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Akkor még volt pénz ételre meg korlátlan piára, hahó :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Szia Fikazabáló.
Viszlát Fikazabáló.
Na bumm.
MA MÁR SZAROS LETT A FASZOD ? ja nem , mert nem tudtad betenni :D
KURVArangy
LEgalább szétverte a vekni pofád!
Álmodjatok Rémeket!
a hulye is latja hogy szerencsétlen mar nemtud mit kitalalni muszaj volt bedobnia hogy jutkat elvittek garazdalkpdasert te szhar
Neki nincs klasszikus másnaposságra. A régi viccet követve úgy kerüli a másnapot hogy részeg marad. Hajnal 3kor pontosan kel a józanodás elleni sörikéért
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
A hitelkeretről, arról beszél. Elfogyott.
És mi maradt? A csóróság, a fikazabálás és az impotencia.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
vagy döglik vagy terelés van valamiről
koszos
(
x11)
Dec 03, 2022 00:59:10
x11)
ebren vagy meg Fikagep ?
hogy sikerult a 4 oras "vizsgamunka" ??:D gondolom ahogy szokott :DDD nembaj, csak elore !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
hogy sikerult a 4 oras "vizsgamunka" ??:D gondolom ahogy szokott :DDD nembaj, csak elore !
Golda csiklója
(
x8)
Dec 03, 2022 01:23:08
x8)
100€-t fizetek majd annak, aki az első pofont / boxot arcba adja majd gyagyásnak "magyarba" - videós bizonyítékkal!
720p-ben?
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 03, 2022 01:32:53
x13)
Reverse image search szerint közel járhatnak a tippjeid :) rosszlanyok.hu/grafika/icon/rl.ico
NSZKSZ
Trollul Madár
(
x15)
Dec 03, 2022 01:41:05
x15)
Endre!
Annyira tönkretetted a Mercit, hogy már a körmét se festi mint az egri óriáskerekes lájf idejében.
Egy célod van vele. Minél inkább férfiassá tenni Tibort.
Az a rossz hír Endre, hogy nem fog kinőni a Tibor pitonszja ettől!
Te /b]buzi[/b]!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Annyira tönkretetted a Mercit, hogy már a körmét se festi mint az egri óriáskerekes lájf idejében.
Egy célod van vele. Minél inkább férfiassá tenni Tibort.
Az a rossz hír Endre, hogy nem fog kinőni a Tibor pitonszja ettől!
Te /b]buzi[/b]!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Dec 03, 2022 01:42:00
x7)
Aztán mi történik, ha tibi szippantja fel a viagrát?
Feldúzzad a befordított fasz, és beszorul a löttyedt piton. Kvázi ugyanaz a hatás, csak időben be kell lógatni. Talán tibié jobban is működik.
|__o__|
Feldúzzad a befordított fasz, és beszorul a löttyedt piton. Kvázi ugyanaz a hatás, csak időben be kell lógatni. Talán tibié jobban is működik.
vladrl
(
x8)
Dec 03, 2022 01:46:16
x8)
Aztán mi történik, ha tibi szippantja fel a viagrát?
ha eleget bevenne, szerintem kifelé fordulna, mintha belefújnál egy gumikesztyűbe. teszteld le, endre!
Trollul Madár
(
x15)
Dec 03, 2022 01:55:51
x15)
Endre!
Külön vicces, hogy a Szisza Jutkát ugyanazon hanglejtéssel csititgatja "NE ÜVÖLTÖZZÉL!" mint ahogy téged idomít azzal, hogy "NE LOOPOLJ!"
Kibaszott rossz Varangy vagy Endre.:(
Egy rendes Varangy üvöltözik!
Talán úgy javíthatsz, hogy ha üvöltözve loopolnál!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Külön vicces, hogy a Szisza Jutkát ugyanazon hanglejtéssel csititgatja "NE ÜVÖLTÖZZÉL!" mint ahogy téged idomít azzal, hogy "NE LOOPOLJ!"
Kibaszott rossz Varangy vagy Endre.:(
Egy rendes Varangy üvöltözik!
Talán úgy javíthatsz, hogy ha üvöltözve loopolnál!
SyntaxError
(
x24)
Dec 03, 2022 02:12:38
x24)
100€-t fizetek majd annak, aki az első pofont / boxot arcba adja majd gyagyásnak "magyarba" - videós bizonyítékkal!
A Rubel jobboldal, Bayer Zsolti vezetésével erre hamar rá fog ígérni, amint megtudja, hogy a púpos mikbe van / volt ott nyugaton.
Nekik akár hú-hú-húsz ezer Rubelt is meg fog érni, hogy kiterítve lássák Semjén "dolgozó" szobája falán. A piton pont jó lesz akasztónak. Azon fog lógni a Kovács Zoli darutollas kalapja.
Szerintem ez értyhetyő.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Dec 03, 2022 02:16:43
x3)
Ingyen teszem csak meg, community service-ként.
Közöd
(
x2)
Dec 03, 2022 02:25:20
x2)
Látod te senkiházi endre. Ilyen amikor értenek ahhoz amit csinálnak. Te szoftverèn szenyor programozó.
Golda csiklója
(
x8)
Dec 03, 2022 02:46:12
x8)
Látod te senkiházi endre. Ilyen amikor értenek ahhoz amit csinálnak. Te szoftverèn szenyor programozó.
:D ugye nem a Tibi gumicsöcsökre romantikázol?! Kapcsolj át gyorsan inkább a tv2re! :)
Öreg troll
Dec 03, 2022 03:48:44
Jól esett ez a lájv nélküli este. Kellett a lelkemnek.
Dec 03, 2022 03:48:44
Penzmento
(
x6)
Dec 03, 2022 06:02:29
x6)
Én viszonylag új vagyok ebbe a Sodi/Kaffka univerzumba de két kérdésem lenne. Ezek miért nem mennek el dolgozni és hagyják abba ezeket a liveokat és egy idő után mindenki elfelejtené őket? A második az lenne hogy Sodit miért utáljátok jobban mikor látszólag mind a kettő ugyanolyan 1bites vonalon mozog?
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek
Itt kezdd el valahol a szétnézelődést
MacY2
(
x1)
Dec 03, 2022 06:41:14
x1)
Mondjuk a matek se stimmel, mert 2600*300 = 780000
Remélem a büntetés valódi :D
Nem szabad kézpénznek venni amit az a lény mond,az is hazudik mint a vízfolyás :D Hazudott arról is hogy meghalt a férje,mikor meg számonkérték tagadott :D Remélem a büntetés valódi :D
RECSKABUNKER
(
x3)
Dec 03, 2022 07:21:19
x3)
Szép reggelt mindenkinek! Neked nem gyagyás te dögölj meg!!
Kösz hogy meghagytátok a péntek estét nyugisra. Szükségem volt már rá.
Kösz hogy meghagytátok a péntek estét nyugisra. Szükségem volt már rá.
öklendező szerelő
(
x4)
Dec 03, 2022 07:39:30
x4)
Szerintem azért nem volt tegnap live, mert a gyagyás degeszre ette magát fikával, és kajakómás lett.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Telebetyár_Időtelefon
Dec 03, 2022 07:41:50
Endre, mi legyen a sírköveden, segíts már, mert most ér rá (meg most elég józan) a sírkőfaragó Józsibácsi?
"End is end"
vaaaagy
"Endi's end"?
8 órázó szürkeegér
"End is end"
vaaaagy
"Endi's end"?
Dec 03, 2022 07:41:50
xray
(
x21)
Dec 03, 2022 07:54:11
x21)
sneci férje még nem indult B.pestre judkát menteni?
MaxPayne
(
x24)
Dec 03, 2022 07:54:32
x24)
Endre, mi legyen a sírköveden, segíts már, mert most ér rá (meg most elég józan) a sírkőfaragó Józsibácsi?
"End is end"
vaaaagy
"Endi's end"?
"End is end"
vaaaagy
"Endi's end"?
Milyen sirko?
Ennek az aljas, szemet feregnek nem adhatjuk meg azt az aldast, hogy jo kereszteny modjara elfoldelik egy sirhellyel. NEM!!!
Valami eldugott emesztogodorbe bele kell baszni es annyi! Semmi ne maradjon utana!
Telebetyár_Időtelefon
Dec 03, 2022 08:10:04
Milyen sirko?
Teljesen jogos, trolleg(in)a, teljesen jogos, ha normál sírkőben gondolkodva írod, ám én
Geocaching sírkőre gondoltam, megkereshetően, egy amolyan közösösszekacsintás-jeleggel.
Dec 03, 2022 08:10:04
xray
(
x21)
Dec 03, 2022 08:12:29
x21)
Milyen sirko?
még a vadnyugati rablóknak is van egy sírhantja. gyagyás nem jó ember, de mégiscsak egy ember. Ennek az aljas, szemet feregnek nem adhatjuk meg azt az aldast, hogy jo kereszteny modjara elfoldelik egy sirhellyel. NEM!!!
MaxPayne
(
x24)
Dec 03, 2022 08:21:10
x24)
még a vadnyugati rablóknak is van egy sírhantja. gyagyás nem jó ember, de mégiscsak egy ember.
A snecologia tudomanya ezt erosen megkerdojelezi.
MaxPayne
(
x24)
Dec 03, 2022 08:35:37
x24)
Tetszik az otlet.
Aki megtalalja, az Berlin-Linz-Becs-Budapest vonalon barhol elrejtheti, a koordinatakat meg feltolthetne a sodipediara.
Dörpepúp
(
x7)
Dec 03, 2022 08:39:00
x7)
Tetszik az otlet.
Vagy csak simán maradna ott ahol van, koordináták alapján felkeresi, beleköp az urnába és felírja a nickjét a vendégkönyvbe.
Telebetyár_Időtelefon
Dec 03, 2022 08:44:58
Nem tudok upolni, de virtuálisan ment egy.
Dec 03, 2022 08:44:58
MaxPayne
(
x24)
Dec 03, 2022 08:48:19
x24)
Szerintem ez erheto.
Éjfél
Dec 03, 2022 08:48:23
De hát gyagyás egy önző disznó! Tisztában vann vele, hogy a halála mennyi embert tenne boldoggá, és még sem teszi meg :(
Akkor legyen szorulásod amikor a fele már kijött!
Akkor legyen szorulásod amikor a fele már kijött!
Dec 03, 2022 08:48:23
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 03, 2022 08:52:25
x23)
Trollok, beköszöntött a december. Tudjuk, hogy az év végi finálé minden esetben borzasztó vicces volt eddig, a korcsnak meg maga a katasztrófa.
Ki mit tippel, mi lesz idén az év végi finálé?
Ki mit tippel, mi lesz idén az év végi finálé?
Tibit a kristály methes videó alapján együttműködésre kényszeríti a rendörség hogy elkaphassák a meth dillerét. Sikerrel is járnak, a diller előzetesbe kerül. Viszont a bandája többi tagja megtudja ki miatt bukót le a díler, ezért meglátogatják Szilveszter este és élő live-ba kezdik feldarabolni őket. A Banda nem tudja hogy live-ba vannak. Tibivel kezdik és vele végeznek is emiatt. Nekiállnak gyagyásnak is de 1 perc múlva rájuk törik a rendörök az ajtót mert az élő live miatt értesítve lettek és azonnal elindultak hozzájuk. De a gyagyásnak ekkor már hiányzik a 2 keze a pitonsz és a megnyúlt golyói is. Az utolsó amit látunk és hallunk mielőtt egy rendőrnek eszébe jut a live és kilövi, hogy gyagyást a mentősök stabilizálják aki azt üvölti közbe hogy SZISZA,SZISZA, MI LESZ MOST VELEM?
LAcus
Dec 03, 2022 09:05:03
SoDI egy pedofil antiszemita elmebeteg
Dec 03, 2022 09:05:03
Kötőjel
(
x12)
Dec 03, 2022 09:11:53
x12)
youtu.be/pRGxnHVdNKU
minuszos gólya + kontextus nélküli youtube link = kattintás nem áll rendelkezésre. :((
Golda csiklója
(
x8)
Dec 03, 2022 09:20:42
x8)
Endre, mi legyen a sírköveden...
...egy darab szar
Golda csiklója
(
x8)
Dec 03, 2022 09:34:55
x8)
A Trash24 TV-t büntetésből kaptuk? :D
Tajgi Sucks
Dec 03, 2022 10:09:43
Na Sárkány sőr, bejjj!
Endre te burzsuly,szhar,gecitömlö itt a hétvége, és pang a rajongói forumod. Tegnap kaptál 1000 eurót, szaladj ell mint mikkor köbambiért szaladtál a fecske preszoba és vedd meg a 75 eurós The Calisto Protocolt. Aztán lödd fel a live-ot és jöjön a tyeknikai próba meg gameplay stream. Ne várd meg mig a trolljaid unatkozni kezdenek most ís, mert az többe kerül majd neked, mint 75 euró!
Pro tipmix tippek eladók. NEM KÚRTAK SEGGBE A BÖRTÖNBEN!
Endre te burzsuly,szhar,gecitömlö itt a hétvége, és pang a rajongói forumod. Tegnap kaptál 1000 eurót, szaladj ell mint mikkor köbambiért szaladtál a fecske preszoba és vedd meg a 75 eurós The Calisto Protocolt. Aztán lödd fel a live-ot és jöjön a tyeknikai próba meg gameplay stream. Ne várd meg mig a trolljaid unatkozni kezdenek most ís, mert az többe kerül majd neked, mint 75 euró!
Dec 03, 2022 10:09:43
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 03, 2022 10:36:34
x7)
youtu.be/pRGxnHVdNKU
Magyarország rémálma
(
x7)
Dec 03, 2022 10:36:53
x7)
ja, látom :)
technikai_proba
(
x1)
Dec 03, 2022 10:37:23
x1)
Szerintem azért nem volt tegnap live, mert a gyagyás degeszre ette magát fikával, és kajakómás lett.
a többgenerációs értelmiségi, aki fikát zabál liveba. be kell a seggnek sz*rnia
endre, miért eszed a taknyodat, mint egy óvodás?
miskolcigány
(
x5)
Dec 03, 2022 10:42:55
x5)
D_Dezső
(
x29)
Dec 03, 2022 10:43:35
x29)
Tudtam, hogy láttam már valahol :)
Dörpepúp
(
x7)
Dec 03, 2022 10:44:28
x7)
Szerintem ez erheto.
Szerintem ez erheto.
Ez nem rossz ötlet. Lehetne mondjuk hogy az urnát minden évben egy-egy a snecológiából ismert embernél (ogre, oma, rosie, rocskaiék) helyeznénk el a vécékefe mellett, majd minden évben kirándulásképpen felkeresnénk, csók herr guccse, jöttünk a szokásos évi köpésre.
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 03, 2022 10:44:36
x48)
Hol a tisztázós lájv Endre ???
Szombat reggel van. Publikus Szabolcs már fél órája koldul és a feji a szingliket, hogy ő majd velük lesz Karácsonykor.
kissendrevagyok
Szombat reggel van. Publikus Szabolcs már fél órája koldul és a feji a szingliket, hogy ő majd velük lesz Karácsonykor.
Penzmento
(
x6)
Dec 03, 2022 10:49:23
x6)
Endre igazán lefelhőénekelhetné a permabant egy bizonyos minusz pont alatt.
Penzmento
(
x6)
Dec 03, 2022 10:52:30
x6)
Endre, a Cion bölcseinek receptkönyvéből főzöm ma az ünnepi sóletet! Nektek mi lesz az ebéd? Karitászos patkányburger?
🕎Endigame🕎
Klohek
(
x12)
Dec 03, 2022 10:53:22
x12)
endre, hogy sikerült a 4 órás próbamunka, kaptál érte virtuális nyalókát, fikagép..
Töltsd fel a feladatot, hadd nevessünk! :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mercis Hambi
(
x3)
Dec 03, 2022 10:57:40
x3)
Hol a tisztázós lájv Endre ???
Te , hogy tudod nézni azt a tákolmányt ?? Rettenetes ! Férfiak szégyene és még a kinézete is undorító! Azért csináltatott csöcsöket magának meg a pofáját ilyen NŐIESRE ,hogy több pénzért buziskodhasson ! Az ilyennel nem csak a gyerekeket , a felnőtteket is ijesztgetni lehet! Az undor fog el attól a pofától,nézni se bírom , egy pár rövid videóját megnéztem trashvodon ,elég is volt! Szombat reggel van. Publikus Szabolcs már fél órája koldul és a feji a szingliket, hogy ő majd velük lesz Karácsonykor.
xray
(
x21)
Dec 03, 2022 10:58:47
x21)
gyagyás. közledik az ünnepm kinézted már magadnak az ajándékot? az anyádét nem kérdem, mert veszek egy 2 db elemet a régi ajándékodba, a konyhai mérlegbe és elégedjen meg ennyivel!
Nemvoltdurex
(
x13)
Dec 03, 2022 11:00:46
x13)
youtu.be/pRGxnHVdNKU
Ez eddig a legszánalmasabb dolog, amit a fórumon láttam…Aki ilyen szart akar nézni az megnézi trashvodon, és nem fog rád feliratkozni.
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 03, 2022 11:05:31
x48)
Te , hogy tudod nézni azt a tákolmányt ??
Tegnap este műbalhét csinált amit már törölt. A férje a kocsmából megfenyegette, hogy meg fogja ölni ezért Szabi azt kamuzta be, hogy amint tud lelép. Természetesen ismét hazudott és már "kibékült" a többszörösen elhalálozott férjével.
Katalinca és Zserbóca
Dec 03, 2022 11:07:59
youtu.be/pRGxnHVdNKU
Gondolkodj el azon, hogy az egész Katainca és Zsetbóca novella összesítve nem kapott annyi mínuszt mint amit neked bármelyik kommented.
Dec 03, 2022 11:07:59
rBali
(
x24)
Dec 03, 2022 11:08:51
x24)
Endre, látod hogy lehagy a VKÁ a kütyüzésben? MacBook Pro, iPhone 14 Pro Max-ra vár, most vett egy 55k-s fejhallgatót. Te miért nem kütyüzöl? Rohadt a setup, le vagy maradva.
Mercis Hambi
(
x3)
Dec 03, 2022 11:12:05
x3)
Dec 03, 2022 11:12:05
Az komoly gec....és gondolom ilyenkor tömik pénzzel a felszopói szegény sajnálni való tranyót ..azt tudom,hogy jó pénzt keres a majmoskodásával ,hazugságaival , de egy tisztességes férfimunkát nem végezne ,mert fél,hogy letörik a műkörme , az is csak kurválkodni meg koldulni tud!Szégyen! Dec 03, 2022 11:12:05
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 03, 2022 11:12:21
x5)
Endre, látod hogy lehagy a VKÁ a kütyüzésben? MacBook Pro, iPhone 14 Pro Max-ra vár, most vett egy 55k-s fejhallgatót. Te miért nem kütyüzöl? Rohadt a setup, le vagy maradva.
Csóró proli sodi asodi, nem telik neki már ilyesmire.
tyodika
Dec 03, 2022 11:14:04
endre, hogy sikerült a 4 órás próbamunka, kaptál érte virtuális nyalókát, fikagép..
Kivételesen erre válaszolok.Töltsd fel a feladatot, hadd nevessünk! :)
"Találja meg az apply gombot és legyenek kattinthatóak a linkek"
Egyébként hiába provokálsz. :)
Anyád.
na csá
Dec 03, 2022 11:14:04
Retro rovat
Dec 03, 2022 11:15:49
Dec 03, 2022 11:15:49
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 03, 2022 11:20:01
x6)
Magna... az bzdmg az ostoba proli aki felső körökről álmodozik.
Impotens buzeráns plebejus fasszopó.
rBali
(
x24)
Dec 03, 2022 11:31:14
x24)
Eközben ahelyett, hogy a háttérben diplomás mérnökként a teát szürcsölné mint a kisemmizett elásott apja, Endre mindig előre menekül a halálba az első sorban és még egy olyan csöves lebujt sem tud kialakítani, mint annó az apja. Mert még ehhez is kevés.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 03, 2022 11:38:09
x19)
Nekem az apja másik mondása ugrik be.
"Fiam, eladtam a könyveid borèrt és most gyere cirogasd Tibi bácsit mint múltkor, mert nem kapsz vacsorát"
"Fiam, eladtam a könyveid borèrt és most gyere cirogasd Tibi bácsit mint múltkor, mert nem kapsz vacsorát"
xray
(
x21)
Dec 03, 2022 11:42:41
x21)
én azt sem hiszem el, amit sneci kérdez. "Fiam, eladtam a könyveid borèrt és most gyere cirogasd Tibi bácsit mint múltkor, mert nem kapsz vacsorát"
bolgár jeti
(
x30)
Dec 03, 2022 11:43:57
x30)
Andihoz bármikor mehet, megígérte neki, hogy ha bajban van oda mehet aludni :D :D :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 03, 2022 11:44:05
x19)
én azt sem hiszem el, amit sneci kérdez.
Persze, mindig magát állítja be áldozatnak. Egy szava volt csak igaz az utóbbi 40 évben, mikor coming outolt bebaszva Józsinak.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 03, 2022 11:46:35
x30)
Volt még több is, csak a titkosszolgálati Viktorsz kellett hozzá :)
"Beleszerettem a kibaszott Kaffka Mercibe"
Magyar Cum Laude
Dec 03, 2022 11:48:19
A büszke felsőbbrendű köcsögök, nagyon nevetek, te hulladék.
Endre te már csak a "cum" részehez tudsz hozzáférni, amikor nagy keservesen rávered egy alvó hajléktalan férfi combjára.
A technikát meg soha életedben nem tudtad kezelni, a teát azt szürcsölöd, de Haloperidol van benne.
Még golyófogónak is alkalmatlan vagy az első sorban, talán pár perc meleget tudnál adni a harcosoknak, ha befűtenek veled.
Dec 03, 2022 11:48:19
Penzmento
(
x6)
Dec 03, 2022 11:48:31
x6)
A magna cum laude-ből csak a cum igaz nyelftanilag
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 03, 2022 11:50:51
x19)
rBali
(
x24)
Dec 03, 2022 11:53:21
x24)
Zabálod már a fikát, pedofil?
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 03, 2022 11:53:41
x6)
Mára max az arabgecit és a cica húgyáz szürcsöli, meg a taknyát.
MegintKezded
(
x6)
Dec 03, 2022 11:57:04
x6)
Zabálod már a fikát, pedofil?
A mai menü fika'la carte
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Dec 03, 2022 12:03:56
x5)
endre! a frissebb, nyúlósabb, vagy inkább a száraz fikát szereted jobban?
Na tejhabosítás, csá.
noikabatgomb
(
x10)
Dec 03, 2022 12:04:57
x10)
Unicum Laude lesz az
Ebben eddig lehetett eljutni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 03, 2022 12:08:41
x37)
Remélem, ma sem lesz lájv. Szexelni szeretnék asszonnyal estefelé, és a gyenge lelkem nem bírná elviselni, ha akár csak a gyanúja is felmerülne, hogy Endre és Tibor velünk egyidőben fajtalankodik.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 03, 2022 12:12:02
x8)
A skullcandytől a crusherből van nekünk pár és nekem ez a kedvencem mert jó hangja van. Vinkovics pedig fényévekre van a recskástól mert A MUNKÁVAL MEGERESETT SHAJÁT nem hitel pénzét költi szetápra. Ez endinek a sci-fi kategória.
Jonciii
(
x8)
Dec 03, 2022 12:13:16
x8)
Újabb help itt a békésebb időszakban, esetleg valaki tud videot, ahol a recskás kijelenti, hogy ő szép?
Viagra
Dec 03, 2022 12:13:58
Soha életemben nem voltam ilyen felesleges :,(
Dec 03, 2022 12:13:58
seymour schwartz
(
x6)
Dec 03, 2022 12:15:50
x6)
Gyerünk Merci! Már csak pár hónapot kell kibírnod és itt a tavasz, a jó idő, amikor már lehet csövezni és nem kell együtt laknod egy gyagyás fasszal!
Ingatkanügyek
Mitokondrium
(
x7)
Dec 03, 2022 12:16:26
x7)
Egyébként ez a történet szinte biztos, hogy kamu. Ki venne egyetemi tankönyvet vizsgaidőszakban? Ha azt állítaná, hogy augusztus-októberben adta el az öreg, még jobban elhinném, de így? Valószínűleg ezt is csak hazudta a Recskás, mint minden mást is. * ásít *
xray
(
x21)
Dec 03, 2022 12:18:59
x21)
1. axióma: a gyagyás mindig hazudik.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 03, 2022 12:19:10
x16)
Remélem, ma sem lesz lájv. Szexelni szeretnék asszonnyal estefelé, és a gyenge lelkem nem bírná elviselni, ha akár csak a gyanúja is felmerülne, hogy Endre és Tibor velünk egyidőben fajtalankodik.
Ezért oldottuk meg mi gyorsan most délelőtt, amíg ezek a szarok fennakadt szemekkel, kiütve hortyogtak.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Dec 03, 2022 12:21:20
x4)
Én nem akarom hogy csak hirtelen gyorsan kilehelje a lelkét a korcs. Szeretnék egy elhúzódó csöveskedést látni még pesten. Eltökélt célom hogy lehugyozzam egy aluljáróban!
A hangulat jóindulatú és tréfás
egynadrág
(
x2)
Dec 03, 2022 12:22:38
x2)
Akkor neked nem lesz választási lehetőséged ha véletlenül a két retardált lájvozni kezd!
sodika
Dec 03, 2022 12:22:45
Nyár közepén is hónapokig velem volt.
Miről beszélsz?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Miről beszélsz?
Dec 03, 2022 12:22:45
rezsidémon
(
x8)
Dec 03, 2022 12:23:39
x8)
Miről beszélsz?
Szia korcs!Miről beszélsz?
Próbafeladat hogy sikerült te kókler fos?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
x7)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
Dögölj meg te drogos geci!
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 03, 2022 12:24:25
x13)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
Téged ki a geci hívott ide? Takarodják fikát zabálni és férfi segget nyalogatni te rossz buzi
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 03, 2022 12:24:45
x13)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
Nemsokára megint egyes-egyedül leszel Endre!
Ásó27
(
x68)
Dec 03, 2022 12:24:52
x68)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
Ott fog hagyni a cica, Jutkát szereti, a fikás fejedet gyűlöli
Rumci
(
x2)
Dec 03, 2022 12:24:53
x2)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
Fosfej tibinek hogy vannak a "lyukai"? Ja te nem is tudsz benne kárt okozni...
Ásó27
(
x68)
Dec 03, 2022 12:25:25
x68)
Meséld már el Endre, hogy akinek viagrával SEM áll fel, az impotens?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Dec 03, 2022 12:25:53
x24)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
Akkor még volt pénz ételre meg korlátlan piára, hahó :)
MegintKezded
(
x6)
Dec 03, 2022 12:26:13
x6)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
Szia Fikazabáló.
Viszlát Fikazabáló.
mikedp
(
x9)
Dec 03, 2022 12:26:22
x9)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
MA MÁR SZAROS LETT A FASZOD ? ja nem , mert nem tudtad betenni :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 03, 2022 12:26:26
x10)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
LEgalább szétverte a vekni pofád!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 03, 2022 12:26:35
x37)
Megébredtél, alkesz? Mondd, milyen érzés minden "reggel" hasogató fejfájással ébredni, és egyből rányúlni az előző napról maradt húgymeleg sörre?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 03, 2022 12:26:47
x47)
Ma lesz éhező impotens csövesek viadala?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
féregnyulvány
(
x7)
Dec 03, 2022 12:27:08
x7)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
a hulye is latja hogy szerencsétlen mar nemtud mit kitalalni muszaj volt bedobnia hogy jutkat elvittek garazdalkpdasert te szhar
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 03, 2022 12:27:56
x13)
Megébredtél, alkesz? Mondd, milyen érzés minden "reggel" hasogató fejfájással ébredni, és egyből rányúlni az előző napról maradt húgymeleg sörre?
Neki nincs klasszikus másnaposságra. A régi viccet követve úgy kerüli a másnapot hogy részeg marad. Hajnal 3kor pontosan kel a józanodás elleni sörikéért
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 03, 2022 12:28:14
x1)
ha a korcs beír, akkor nincs közelben a cica ? tán megugrot pöstre ? :))))
Hahó
(
x135)
Dec 03, 2022 12:28:21
x135)
Miről beszélsz?
Miről beszélsz?
A hitelkeretről, arról beszél. Elfogyott.
És mi maradt? A csóróság, a fikazabálás és az impotencia.
féregnyulvány
(
x7)
Dec 03, 2022 12:28:44
x7)
ha a korcs beír, akkor nincs közelben a cica ? tán megugrot pöstre ? :))))
vagy döglik vagy terelés van valamiről
Trollul Madár
(
x15)
Dec 03, 2022 12:28:57
x15)
Endre!
Tedd ki a Szasza adhd-drogfogyasztási engedélyét!
Megígérted!
Tedd ki a Szasza adhd-drogfogyasztási engedélyét!
Megígérted!
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 03, 2022 12:29:16
x19)
Hogy haladsz a 4 órás melóval fifi?
80 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.