28-án jelenés van a policájnál, hahó..maholnap el kell, hogy induljon...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
sziszának meg a púpnak pont megfelelő, úgysincs igányük semmire...csak egy gond van: nincs nyitva a kisbót éjjel 3-kor...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
figyeld meg, Bécsig fogja magát vitetni autóval, annyira fosik...
Mondjuk vagy 10-20 kamu taxirendeléssel,hogy véletlenül se menjenek ki erre a címre többet.
Ha elfogy a putriban a sör, valamelyik ki fog jönni
A Buzidémon
tibi ebben azért tévedett. Mert már neki sem lehet, Pesten nyugodtan közlekedni. Jóból mondom , tetyó!
Szégyelheted magad Gyagyás!
Hát, hogy a faszomba néz ki az a ház?!
A gyom magasabbra nö mint a rozsdás kertkapu. Ha nem tudnám, hogy ott lurkoltok bent anyáddal azt hinném, hogy évek óta lakatlan az a viskó.
Lehet, hogy nem a buzikurvád után kellett volna koslatnod egész évben, úgy sem dolgoztál egy hónapot sem ebben az évben, kurvára lett volna idöd anyádnak segíteni. Lefesteni azt a szétrohadt kerítést vagy legalább a gyomokat kihúzgálni ha már mindenhez hikomat vagy.
Én anyád helyében be sem engednélek, vagy a trollokat engedném be hozzád.
Nyáron is napokig ott picsogtál a macskaól mögött, egy füszállat nem tettél arrébb te senkiházi!
1-2 év meg egy nagyobb vihar és rátok fog szakadni a putri teteje Budai fiú! :)
Sajnos őt előbb fogják meghívni egy ketyerűre, mint pofánbaszni. Messze vagyunk még attól, hogy azt kapja, mint a recskás, egyszer sem volt példa arra, hogy trollok inzultálják.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090

Endre, gayza üzeni, hogy jelképes pár ezer euróért megvéd.
CSENGŐŐ?!
Mikbe fagy? :DD
Olyan náluk szerintem sosem volt.
Gyagyas bolton szokott taxit rendelni (azzal ment a mazdahoz is a keletibol)
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jól fogalmaztál. Eddig még nem volt rá példa. De azok után, ahogyan a tanszékről beszélt, és degradálta. Nem beszélve az ocsmányságokról amit ezalatt a pár hónap alatt művelt Bécsben. Nem gondolom, hogy bármiben is különbözne a gyagyástól.
úgy annyira káros a társadalomra mint a fifi. Szerintem sokan nem felejtettük el tibi megmozdulásait mióta a recska mellett van. Sőt többszőre le lett írva, hogy ugyan olyan szinten kezelik sokan, mint a gyagyást
Azok magyarok voltak.
De sneci azért megpróbálhatná!
nszksz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Púpszászrol még ki juthat. Senki sem várja el az ott lévő Trolloktol, hogy az egész napot ott töltsék karácsonykor. De Pest már rizikósabb lesz neki szerintem.
De lehet rosszul gondolom .
Pisztos minden shikeres ügyféd igy él öregkorában :D
A Buzidémon
Golda is ugyanolyan tróger mint Sneci. Az utcaajtóba benőtt tuját kb 5 perc lenne visszametszeni úgy hogy normálisan betudjon menni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
14. Gyagyást jeltelen sírba temetik, kóborkutyák mellé
13+1, legyen karácsony a seggbeqrtnak is
Endre egy pedofil!
A mögötte lévő ingatlanon csak a tető többet ér mint az egész putri. Majd jó lesz nekik előkertnek egy dózer után.
melyik kukucskal ott az ablakon?
Ebben nem leszek meggyőzhető, számomra egy pedofil náci mérhetetlenül gusztustalanabb és büntetendőbb lesz, mint egy online kolduló csöves tranyó, aki részegen kiabál egy telefonba. Tibi sosem nevetett megerőszakolt, megölt vagy rákos nőkön, nem videózott kislányokat a strandon, nem szentelte annak az életét, hogy bizonyos társadalmi csoportok ellen gyűlöletet szítson, vagy gúnyt űzzön belőlük. endrének olyan hosszú a bűnlajstroma, hogy összehasonlíthatatlan a tranyóval. Azt sem tudom igazán, hogy az említett utóbbi hónapokban milyen halálos bűnöket követett el, ami miatt egyenlőséget lehet tenni közte és egy pedofil között. Részegen csámcsogásért és konstans hazudozásért senki nem fogja pofánbaszni.
Még csak gazdaságilag sem tud olyan károkat okozni, mert nem él vissza a szociális rendszer lehetőségeivel, hisz nem égeti a munkanélkülit, nem bassza át a munkaadóit kamu cv-vel, mert évek óta nem dolgozik és 5 milliós diákhitele sincs. Remélem nem kell magyaráznom, hogy ha tüzet fogna meg csak le sem hugyoznám, de objektíve nem látom az egyenlőséget.
Még csak gazdaságilag sem tud olyan károkat okozni, mert nem él vissza a szociális rendszer lehetőségeivel, hisz nem égeti a munkanélkülit, nem bassza át a munkaadóit kamu cv-vel, mert évek óta nem dolgozik és 5 milliós diákhitele sincs.
még nem, de a púpom már ezen dolgozik....
na meg persze mindenhol azzal jön, hogy neki transz cejelme van, és ezért üldözik...
én csíptem eleinte tiborszot, de mostmár szopkodja a púpot, keményen...
Én sosem csíptem, az elsők között voltam, aki elkezdte 2020 márciusában szopatni. Szerintem mindig is egy gusztustalan szarfészek volt.
Szerintem sosem lesz annyi munkaviszonya, hogy segélyt kapjon. Legalábbis úgy nehéz lesz, ha minden munkanap után kap kettő szabit, hogy kiértékeljék… lol
hitelt varázsoltak.
Bújócskáznak.
Tök jó szórakozás!
A trolloknak.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Kedves prof!
Sajnos nagyon sok minden elkerülte a figyelmét, Tibivel kapcsolatba.
Volt ott nála is bőven mindenből a felsoroltak között. Lehúzás, élősködès, kihasználás, erőszak stb..
Az ,hogy nem károsít jelenleg senkit sem, nem teljesen igaz. Jelenleg is élősködik a osztrák államon,ahogy régen a Magyarországon is ezt tette. Gyermekekkel kapcsolatban,pedig ő is súlyos károkat okoz a streamekkel. Rengeteg fiatal nézője van. De erre bizonyíték,ha egy iskolában megkérdezed,ki az a Kaffka. 10bol 8 gyerek tudni fogja , részletesen. És ne felejtsük el, mit is hányt az internetre az elmúlt időben (sex,drog,koldulas, verekedés stb .)
Jelenleg ő is hamisít, mint munkahely ,mint pedig állami szféra felé. Erre is van rengeteg példa stream .
Tibinek egy szerencséje volt eddig, hogy a tanszék tudomást sem vett róla. Így elravírozott ,jó pár évet.
Szopták a Horgász faszát.
A Buzidémon
Elég kemény volt neki? Többen kérdezik
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Remélem kinyomtattátok és zsebreraktátok azt a régi sodiblogos kommentet, h buzikat dobálni szabad.
És ha kihívja a rendőrséget, azt kell felmutatni. Így a gyagyásnak tanúként igazmondási kötelezettséggel kell nyilatkoznia, hogy azt a kommentet ő írta.
Valamint ugyancsak igazmondásival, hogy buzi-e. Mert ez esetben ugye saját megfogalmazása szerint nincs itt semmi látnivaló.
A trollok ezernyi Tibis videóval tudják bizonyítani, hogy buzi, szóval tanúként nem tudna ebből kiangolnázni.
Így végül az általa mindig nagyképűen magabiztosnak gondolt bíróság sütné rá pecséttel, hogy buzi.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Parttalan ez a beszélgetés. Lehúzás, élősködés volt, csak pont a pedofilt húzta le kurva sok pénzzel, ami nagyszerű. Cserébe kék-zöldre és véresre is verte.
Olyat meg soha nem írtam, hogy nem károsít meg senkit, ilyeneket ne kelljen magyarázni.
Az osztrák államon hogy élősködik? Egy forintot nem kap az államtól. Felszopóktól kap pénzt, az meg a felszopók szégyene.
Az, hogy netszemetet hány a netre… hát, üdv 2022ben. Nagyon kemény és óriási ebben a szegmensben a mezőny. Ennél Vadász Gyula sokkal károsabb, mert ő elítélt pedofil, aki börtönben ült, most meg gyerekeknek “cukiskodik” a tiktokon.
Gurulj már le a dombról a picsába. Videóban rugdosta izomból egy magatehetetlen idős nő fejét. Akárki is legyen az és akármilyen utálatos az is.
Tibivel kapcsolatban csak az az egyetlen kérdés merülhet fel, hogy hamarabb akasszuk fel az első fára, mint a gyagyást, vagy később.
Itt a pont! Ment az upvote.
Az baj, mert ezért a putriért egy kiló krumplit nem adnék.
Nyugodj már le. Fentebb írtam, hogy remélem nem kell magyarázni, hogy le sem hugyoznám. Úgy csinálsz, mintha tagadtam volna, hogy nőverő. Tételesen leírtam, hogy mennyi mindennel rosszabb a pedofil, mint Tibi. Ez neked azt jelenti, hogy szerintem nem rugdosta meg Jutkát? A fasznak kell rögtön hőbörögni?
Pontosan erre értettem, hogy sok minden elkerülte a figyelmed. Nem csak a gyagyás volt az áldozata!
De tiszteltben tartom a véleményed, bármenyire nem értek vele egyet.
És azt is megígérhetem, hogy ha meglátom pesten. Úgy rúgom fel műholdnak, hogy arról koldul .
Jó, elnézést kérek, túl erősen fogalmaztam.
Csak felbasz, ha erre az aljadék véglényre bárki is bármiféle mentséget keresget.
Tibivel kapcsolatban csak az az egyetlen kérdés merülhet fel, hogy hamarabb akasszuk fel az első fára, mint a gyagyást, vagy később.
Jobb később mint soha.
Semmi gond, alapvetően Boldog Karácsonyt!
Nem mentegettem, nem is fogom. A nőverés ugyanúgy a számláján van, mint a pedofilnak, még az alanya is ugyanaz. Mindig is úgy fogalmaztam vele kapcsolatban, hogy addig szabad élnie, amíg a pedofilt károsítja, utána mehet a dögkútba. Eszköz.
De számomra elinflálja a pedofil bűneit a tranyóval való egyenlőségjel. Ennyi az egész.
Most pedig kapcsoljuk Újszászt
Egyébként ha belegondolunk Sodi már simán összegyűjtött maga ellen annyi embert, amennyivel Púpszászt simán meg lehet ostromolni, sőt!
Ingatkanügyek
5 emberrel? Kizárt! :D
halászlé
(
x24)
Dec 26, 2022 12:45:56
x24)
kötve hiszem h a labancok dolgoznának a két ünnep között. most vagy kiadták a gyagyának h ő is legyen szabin, vagy ami sanszosabb hogy megegyeztek h HO-ban olvasgatja majd a dokumentációkat.
szóval nem hiszem hogy a holnapi bécsi irodában való megjelenés kényszer lenne a gyagyának. így könnyen lehet h tényleg később sunnyog vissza.
szóval nem hiszem hogy a holnapi bécsi irodában való megjelenés kényszer lenne a gyagyának. így könnyen lehet h tényleg később sunnyog vissza.
28-án jelenés van a policájnál, hahó..maholnap el kell, hogy induljon...
Klohek
(
x12)
Dec 26, 2022 12:46:43
x12)
endre, 2-kor zár az utolsó létesítmény, ahol alkoholt lehet kapni... Groby ma szállít még ki???
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
halászlé
(
x24)
Dec 26, 2022 12:47:21
x24)
púpom, nincs más megoldás, autót kell rendelni, amibe gyors bepattansz és meg sem áll Bécsig...alsó hangon 400 Eur (de inkább több, mert ünnepnap van) + uzsorakamat....ebből már kijött volna az ájfon a sziszának, épp ezért kurva mérges lesz rád :o)))
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 26, 2022 12:48:08
x39)
Endre!
Hívd a tranyót, hogy küldje az embereit, a kimenekítési akcióhoz.
Szólj a dögevőnek is, az ő emberei is kelleni fognak!
Meg a fekete Alfákat is rendeld a macskaólhoz!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hívd a tranyót, hogy küldje az embereit, a kimenekítési akcióhoz.
Szólj a dögevőnek is, az ő emberei is kelleni fognak!
Meg a fekete Alfákat is rendeld a macskaólhoz!
Newton-Leibniz
(
x1)
Dec 26, 2022 12:48:37
x1)
minden respektem a helyszinelos trollegaknak!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 26, 2022 12:49:15
x37)
Endre addig fog lapítani, míg vagy a trollok lelépnek, vagy indul az utolsó vonat, amelyik hamarabb történik. Ergo Ki kell tartani. Ha lekési a vonatot, az is jó!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 12:49:52
x47)
endre, múltkor Tibinek magyaráztad, hogy semmi értelme annak amit mond, amikor arról beszélt, hogy veled nem lehet Pesten közlekedni, mert elpicsáznak a trollok. Kifejtetted, hogy te évekig éltél Pesten és semmilyen atrocitás nem ért, hülyeség ez az indok.
Nincs mitől félned, indulj meg! Mutasd meg Tibinek, hogy neked van igazad, lépj ki az ajtón, menj el az állomásra, vonatozz fel Pestre és jelentkezz be!
Az nem lehet, hogy hazudtál és/vagy faszságokat beszél Tibinek!
Gyerünk gyagyás, púpra!
Nincs mitől félned, indulj meg! Mutasd meg Tibinek, hogy neked van igazad, lépj ki az ajtón, menj el az állomásra, vonatozz fel Pestre és jelentkezz be!
Gyerünk gyagyás, púpra!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 26, 2022 12:50:02
x7)
borzasztóan néz ki a ház, szart sem ér.
pedig lehetne belőle szép otthont újítani, ha a nyugati programozó nem egy férfi után buziskodna
le vagy tiltva, kurva anyád
pedig lehetne belőle szép otthont újítani, ha a nyugati programozó nem egy férfi után buziskodna
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 26, 2022 12:51:12
x37)
Taxival fog kimenni az állomásra, ha van esze, úgyhogy erre is fel kell készülni!
halászlé
(
x24)
Dec 26, 2022 12:51:55
x24)
borzasztóan néz ki a ház, szart sem ér.
sziszának meg a púpnak pont megfelelő, úgysincs igányük semmire...csak egy gond van: nincs nyitva a kisbót éjjel 3-kor...
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 26, 2022 12:52:28
x5)
Elképzelem ahogy karácsony utolsó napján épp a főnökét/irodavezető hívja és zargatja.
-Sodi: encsuldigung,hogy így karácsony utolsó napján zavarom,de holnap nem tudok bemenni az irodába.
-Irodavezető: magának is boldog karácsonyt,de hogy érti,hogy nem tud bejönni ?
-Sodi: hát mi az,hogy hogy értem,hát a trollok a hibásak,egyszerűen nem engednek haza,itt bújkálok Magyarországon az anyám szekrényében most is.
-Irodavezető: Herr Kis, miért vannak magának ezek az úgynevezett trolljai ?
-Sodi: jajj már mit kell most ezen úgy fenn akadni,hát volt pár videóm és elejtett megjegyzésem ami pár embernek nem tetszhetett,de semmi komoly.
-Irodavezető: értem Herr Kiss, de mégis mik voltak ezek ?
-Sodi: még hogy mik voltak, hát semmi komoly,csak olyan apróságok,mint beteg embereken és halottakon viccelődtem, meg gyerekeket fotóztam a nudista strandokon valamint azok fotóit néztem az interneten, aztán egy idős agysérült nőt ütöttem élő adásban, valamint embereket fenyegettem,hogy kiírtom a családjukat és a torkukon fogok taposni.
-Irodavezető: nos Herr Kiss, akkor holnap tényleg nem kell már befáradni,de tulajdonképpen arra kérnénk,hogy soha többé ne is fáradjon be hozzánk maga szörnyeteg.
-Sodi: encsuldigung,hogy így karácsony utolsó napján zavarom,de holnap nem tudok bemenni az irodába.
-Irodavezető: magának is boldog karácsonyt,de hogy érti,hogy nem tud bejönni ?
-Sodi: hát mi az,hogy hogy értem,hát a trollok a hibásak,egyszerűen nem engednek haza,itt bújkálok Magyarországon az anyám szekrényében most is.
-Irodavezető: Herr Kis, miért vannak magának ezek az úgynevezett trolljai ?
-Sodi: jajj már mit kell most ezen úgy fenn akadni,hát volt pár videóm és elejtett megjegyzésem ami pár embernek nem tetszhetett,de semmi komoly.
-Irodavezető: értem Herr Kiss, de mégis mik voltak ezek ?
-Sodi: még hogy mik voltak, hát semmi komoly,csak olyan apróságok,mint beteg embereken és halottakon viccelődtem, meg gyerekeket fotóztam a nudista strandokon valamint azok fotóit néztem az interneten, aztán egy idős agysérült nőt ütöttem élő adásban, valamint embereket fenyegettem,hogy kiírtom a családjukat és a torkukon fogok taposni.
-Irodavezető: nos Herr Kiss, akkor holnap tényleg nem kell már befáradni,de tulajdonképpen arra kérnénk,hogy soha többé ne is fáradjon be hozzánk maga szörnyeteg.
halászlé
(
x24)
Dec 26, 2022 12:52:32
x24)
Taxival fog kimenni az állomásra, ha van esze, úgyhogy erre is fel kell készülni!
figyeld meg, Bécsig fogja magát vitetni autóval, annyira fosik...
Diszpécser
Dec 26, 2022 12:52:39
Mondjuk vagy 10-20 kamu taxirendeléssel,hogy véletlenül se menjenek ki erre a címre többet.
Dec 26, 2022 12:52:39
Buzidémon
Dec 26, 2022 12:52:46
Endre addig fog lapítani, míg vagy a trollok lelépnek, vagy indul az utolsó vonat, amelyik hamarabb történik. Ergo Ki kell tartani. Ha lekési a vonatot, az is jó!
Ha elfogy a putriban a sör, valamelyik ki fog jönni
Dec 26, 2022 12:52:46
Pietr
(
x2)
Dec 26, 2022 12:53:31
x2)
Endre te magad fejtetted ki hogy SZABAD dobálni a buzikat tojással. Majd a trollégák is odafigyelnek rá hogy ha a rendőr szól abbahagyják. És hagyjuk a nem létező MEI ről szóló mesét meg a női agy konteókat. Egy LMBTQ person, egy igazi vakmeleg buzeráns swingerklubba járós homokos kis geciláda vagy
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Tyodika
Dec 26, 2022 12:56:15
Ennyi idősen nem fokjajkozunk itentitás kéjdésekkel mikbe fatyhtok mál
Dec 26, 2022 12:56:15
Közöd
(
x2)
Dec 26, 2022 12:56:36
x2)
endre, múltkor Tibinek magyaráztad, hogy semmi értelme annak amit mond, amikor arról beszélt, hogy veled nem lehet Pesten közlekedni, mert elpicsáznak a trollok. Kifejtetted, hogy te évekig éltél Pesten és semmilyen atrocitás nem ért, hülyeség ez az indok.
Gyerünk gyagyás, púpra!
Gyerünk gyagyás, púpra!
tibi ebben azért tévedett. Mert már neki sem lehet, Pesten nyugodtan közlekedni. Jóból mondom , tetyó!
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 26, 2022 12:58:00
x8)
Akkor ez most egy buzigyógyító tüntetés lesz?
D_Dezső
(
x29)
Dec 26, 2022 12:58:42
x29)
Endre!
Nem akarsz kibújni az ólból kicsit?
Gyere kiolyan szépen süt a napocska.
Nem akarsz kibújni az ólból kicsit?
Gyere kiolyan szépen süt a napocska.
Szégyelheted magad Gyagyás!
Hát, hogy a faszomba néz ki az a ház?!
A gyom magasabbra nö mint a rozsdás kertkapu. Ha nem tudnám, hogy ott lurkoltok bent anyáddal azt hinném, hogy évek óta lakatlan az a viskó.
Lehet, hogy nem a buzikurvád után kellett volna koslatnod egész évben, úgy sem dolgoztál egy hónapot sem ebben az évben, kurvára lett volna idöd anyádnak segíteni. Lefesteni azt a szétrohadt kerítést vagy legalább a gyomokat kihúzgálni ha már mindenhez hikomat vagy.
Én anyád helyében be sem engednélek, vagy a trollokat engedném be hozzád.
Nyáron is napokig ott picsogtál a macskaól mögött, egy füszállat nem tettél arrébb te senkiházi!
1-2 év meg egy nagyobb vihar és rátok fog szakadni a putri teteje Budai fiú! :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 26, 2022 13:00:04
x37)
Egyébként nyugodtan be lehet csöngetni útbaigazítást kérni az állomáshoz/postához/városházához, akár többen is, egymás után.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 13:00:19
x47)
Sajnos őt előbb fogják meghívni egy ketyerűre, mint pofánbaszni. Messze vagyunk még attól, hogy azt kapja, mint a recskás, egyszer sem volt példa arra, hogy trollok inzultálják.
Kovi
(
x2)
Dec 26, 2022 13:01:50
x2)

Endre, gayza üzeni, hogy jelképes pár ezer euróért megvéd.
Offline Troll
(
x1)
Dec 26, 2022 13:03:18
x1)
Egyébként nyugodtan be lehet csöngetni útbaigazítást kérni az állomáshoz/postához/városházához, akár többen is, egymás után.
CSENGŐŐ?!
Mikbe fagy? :DD
Olyan náluk szerintem sosem volt.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 26, 2022 13:03:52
x13)
Gyagyas bolton szokott taxit rendelni (azzal ment a mazdahoz is a keletibol)
kripli figyelő
(
x12)
Dec 26, 2022 13:06:37
x12)
Már próbálja intézni hogy tranyó fellője a lájvot és megpróbálja elterelni a trollok figyelmét.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 13:06:44
x47)
A szemüvegedre nagyon vigyázz, mert ha megint lekapják a gusztustalan, torz fejedről, akkor újabb garázdaság miatt kell felelned, te kikúrt balek!
gobesug
(
x30)
Dec 26, 2022 13:07:55
x30)
Rendorbacsik majd megvedenek? Haha!
Közöd
(
x2)
Dec 26, 2022 13:09:11
x2)
Jól fogalmaztál. Eddig még nem volt rá példa. De azok után, ahogyan a tanszékről beszélt, és degradálta. Nem beszélve az ocsmányságokról amit ezalatt a pár hónap alatt művelt Bécsben. Nem gondolom, hogy bármiben is különbözne a gyagyástól.
úgy annyira káros a társadalomra mint a fifi. Szerintem sokan nem felejtettük el tibi megmozdulásait mióta a recska mellett van. Sőt többszőre le lett írva, hogy ugyan olyan szinten kezelik sokan, mint a gyagyást
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 26, 2022 13:10:27
x37)
Golda ki fogja lökni az ajtón inkább előbb, mint utóbb.
Recskabunker
Dec 26, 2022 13:11:19
Golda: A galleried itt állnak a házunk körül, fotózgatnak meg ide-oda járkálnak a kerítéshez meg a ház körül. Ezért jöttél haza hozzám te szerencsétlen, ezért?
Sodi: De-de-de-de nem posztoltam semmit arról hoty hofa metyek karácsonykor én ezt nem értem nem mondtam meg senkinek hogy hova megyek karácsonykor, látod, pedig ha Gézával beszélték volna tavaly akkor nem mondta volna el a munkahelyem és maradhattam volna ott a cégnél de te nem beszéltél vele.
Golda: Persze! Én árultam el neki a munkahelyemet! Én videóztam a munkahelyemről! Most mégis mit csináljak, te szerencsétlen? Nem merek a saját házamból kimenni öregségemre!
Sodi: Jó-jó-jó-jó majd valahogy szerzünk sört, majd valahogy megoldjuk, na.
Golda: Itt nem az alkoholról van szó te idióta! Hát én nem ismerem a barátaidat te szerencsétlen! Lehet hogy meg akarnak verni engem is meg téged is! Téged meg az a kibaszott alkohol foglalkoztat mindig! Hát hogy nézel ki! Te szerencsétlen alkoholista.
Sodi: De-de-de-de nem vatyok alkoholista hagyjál már ezzel a faszsággal te is baszdmeg, kint vannak ezek a szarok baszdmeg te meg itt ezzel a hülyeséggel basztatsz állandóan baszdmeg.
Golda: Minden a te hibád!
Sodi: De-de-de-de nem posztoltam semmit arról hoty hofa metyek karácsonykor én ezt nem értem nem mondtam meg senkinek hogy hova megyek karácsonykor, látod, pedig ha Gézával beszélték volna tavaly akkor nem mondta volna el a munkahelyem és maradhattam volna ott a cégnél de te nem beszéltél vele.
Golda: Persze! Én árultam el neki a munkahelyemet! Én videóztam a munkahelyemről! Most mégis mit csináljak, te szerencsétlen? Nem merek a saját házamból kimenni öregségemre!
Sodi: Jó-jó-jó-jó majd valahogy szerzünk sört, majd valahogy megoldjuk, na.
Golda: Itt nem az alkoholról van szó te idióta! Hát én nem ismerem a barátaidat te szerencsétlen! Lehet hogy meg akarnak verni engem is meg téged is! Téged meg az a kibaszott alkohol foglalkoztat mindig! Hát hogy nézel ki! Te szerencsétlen alkoholista.
Sodi: De-de-de-de nem vatyok alkoholista hagyjál már ezzel a faszsággal te is baszdmeg, kint vannak ezek a szarok baszdmeg te meg itt ezzel a hülyeséggel basztatsz állandóan baszdmeg.
Golda: Minden a te hibád!
Dec 26, 2022 13:11:19
KynczA
Dec 26, 2022 13:11:22
[quote=Offline Troll]Endre, ebben vajon mi lehet?
Endre! Látod? Kedvenc trolljaid szereztek sziszapisit!
Ezt ihatod is!
Endre! Látod? Kedvenc trolljaid szereztek sziszapisit!
Ezt ihatod is!
Dec 26, 2022 13:11:22
Kovi
(
x2)
Dec 26, 2022 13:14:10
x2)
Endre, a kommenthaveroknak vettél ajándékot?
Mitokondrium
(
x7)
Dec 26, 2022 13:15:53
x7)
Endre, hogy volt ez, hogy Andinak elete vegeig csatornapatkanykent kell majd bujkalnia, mert nemet mert mondani a Sodinak?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 26, 2022 13:17:36
x21)
Én a sírodra azt az idézetet vésetném tőled, hogy:
"Ha rendes ember vagy, a bank is szeret téged"
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
"Ha rendes ember vagy, a bank is szeret téged"
Offline Troll
(
x1)
Dec 26, 2022 13:18:56
x1)
Endre jóból mondom.
A közért 2-kor zár.
Szerintem nem lesz elég az a sörike amit a macskaólban szlopálsz.
A közért 2-kor zár.
Szerintem nem lesz elég az a sörike amit a macskaólban szlopálsz.
Bejlin
(
x8)
Dec 26, 2022 13:19:30
x8)
Ha valamelyik troll spottolná Snecit csak jusson eszébe az amikor nagy pofával, magas lóról, autista módon heherészett amikor nyeregben érezte magát.
Közöd
(
x2)
Dec 26, 2022 13:23:05
x2)
endre, mennyire vagy túsz. Sorhoz odafersz ?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 26, 2022 13:23:53
x21)
Itt már csak Halász úr segíthet
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jonciii
(
x8)
Dec 26, 2022 13:24:16
x8)
Stresszben a sör is jobban fogy
Hahó
(
x136)
Dec 26, 2022 13:28:06
x136)
fikás törj ki mint a németek budáról!
Pietr
(
x2)
Dec 26, 2022 13:28:56
x2)
Endre! Amíg úgy is benn vagytok anyáddal kérdezd már meg hogy heteronak gondol-e téged. De a frankót mondja. Kiváncsi vagyok hogy van e még egy személy a világon rajtad kívül aki szerint nem vagy homokos
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Sanyibacsi
(
x6)
Dec 26, 2022 13:30:04
x6)
Endre, ne bujkálj tovább, nincs értelme.
Pár tojás és kis chili, ugyan már, ez kaland!
Légy végre férfi *pr
Pár tojás és kis chili, ugyan már, ez kaland!
Légy végre férfi *pr
Örebro
(
x17)
Dec 26, 2022 13:32:27
x17)
elöjön az emlek gyagyås, mikor a tom.cat låtogatott meg e te meg bent remegtel?
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 26, 2022 13:32:49
x39)
Endre!
Legyél férfi, menj ki az utcára, mint 2006-ban és vállald magad.
Jaaaa, hogy itt nincs ki mögé elbújni?
Az más.
Legyél férfi, menj ki az utcára, mint 2006-ban és vállald magad.
Jaaaa, hogy itt nincs ki mögé elbújni?
Az más.
Trollténelem Tanár
Dec 26, 2022 13:32:52
fikás törj ki mint a németek budáról!
Azok magyarok voltak.
Dec 26, 2022 13:32:52
Hahó
(
x136)
Dec 26, 2022 13:34:17
x136)
Azok magyarok voltak.
nszksz.
Nemvoltdurex
(
x13)
x13)
Buzidémon
Dec 26, 2022 13:35:06
Szerintetek Endre már felhívta a bécsi rendőrkapitányt hogy nem megy kihallgatásra? Tudjátok, azt aki eljárást indított a trollok ellen és biztos ő is meg akarja baszni a Tibit. :D
Mit mondhatna? Csuldigung, nem tudok menni mert a max5 troll aki engem utál itt van anyám putrijánál és én félek kimenni? :D
A Buzidémon
Mit mondhatna? Csuldigung, nem tudok menni mert a max5 troll aki engem utál itt van anyám putrijánál és én félek kimenni? :D
Dec 26, 2022 13:35:06
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 26, 2022 13:37:03
x21)
Faszfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaty!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Közöd
(
x2)
Dec 26, 2022 13:40:29
x2)
Szerintetek Endre már felhívta a bécsi rendőrkapitányt hogy nem megy kihallgatásra? Tudjátok, azt aki eljárást indított a trollok ellen és biztos ő is meg akarja baszni a Tibit. :D
Púpszászrol még ki juthat. Senki sem várja el az ott lévő Trolloktol, hogy az egész napot ott töltsék karácsonykor. De Pest már rizikósabb lesz neki szerintem.
De lehet rosszul gondolom .
Offline Troll
(
x1)
Dec 26, 2022 13:42:02
x1)
Gec a bogdáni kultúráltabban néz ki. :DD
Közöd
(
x2)
Dec 26, 2022 13:42:36
x2)
Ugyan azt csinálja most mint Szegeden. Kivárja amíg a Trollok megfáradnak.
Buzidémon
Dec 26, 2022 13:43:07
Pisztos minden shikeres ügyféd igy él öregkorában :D
Dec 26, 2022 13:43:07
Bejlin
(
x8)
Dec 26, 2022 13:44:30
x8)
Golda is ugyanolyan tróger mint Sneci. Az utcaajtóba benőtt tuját kb 5 perc lenne visszametszeni úgy hogy normálisan betudjon menni.
buniBanki
(
x2)
Dec 26, 2022 13:46:06
x2)
14. Gyagyást jeltelen sírba temetik, kóborkutyák mellé
13+1, legyen karácsony a seggbeqrtnak is
Trollul Madár
(
x15)
Dec 26, 2022 13:48:59
x15)
Endre!
Trollok a mai zabálásban a sütinél járnak!

Úgy hallom te nemsokára a paprikás tojásnál jársz!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Trollok a mai zabálásban a sütinél járnak!

Úgy hallom te nemsokára a paprikás tojásnál jársz!
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 26, 2022 13:50:26
x39)
Endre!
Ugye nem vagy akkora balfasz, hogy retúr jegyet vettél, hogy spórolj?
Korlátozott felhasználhatósági idővel?
Ugye nem vagy ekkora balfasz?
Ugye nem?
Ugye nem vagy akkora balfasz, hogy retúr jegyet vettél, hogy spórolj?
Korlátozott felhasználhatósági idővel?
Ugye nem vagy ekkora balfasz?
Ugye nem?
Offline Troll
(
x1)
Dec 26, 2022 13:51:11
x1)
Endre!
Mikor roptok egy jogvédett keringőt itt?
Szerintem foshná. :DD
Mikor roptok egy jogvédett keringőt itt?
Szerintem foshná. :DD
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 26, 2022 13:52:18
x39)
Endre?
Van közvetlen járat púpszászról bécsbe?
Vagy át kell szállnod a keletiben?
Ajvé Endre! Ebbű baj lesz zsidó!
Van közvetlen járat púpszászról bécsbe?
Vagy át kell szállnod a keletiben?
Ajvé Endre! Ebbű baj lesz zsidó!
Púpegyengetőkisiparos
Dec 26, 2022 13:53:16
Szerintem ma nem fog kimozdulni mert beszart, sejtem hogy holnap korahajnalban tervez elindulni, mert úgy gondolja hogy addigra már elfáradnak a moszadosok. Ha addig se tudna elindulni akkor mindenképp púpon basszák a rendőrbácsik.
Dec 26, 2022 13:53:16
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 26, 2022 13:53:53
x39)
Még sütök egy sütit és bepácolom a lazacot estére.
Utána 15 perc, hogy a keletibe érjek.
Álló fasszal várom a fejleményeket!
Utána 15 perc, hogy a keletibe érjek.
Álló fasszal várom a fejleményeket!
Ingatlanos
Dec 26, 2022 13:54:22
A mögötte lévő ingatlanon csak a tető többet ér mint az egész putri. Majd jó lesz nekik előkertnek egy dózer után.
Dec 26, 2022 13:54:22
trashvod
(
x6)
Dec 26, 2022 13:54:26
x6)
Endre! Mar a született pinás párom is a fórumot nézi hogy derüljön a szar sorsodon.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
féregnyulvány
(
x7)
Dec 26, 2022 13:56:36
x7)
melyik kukucskal ott az ablakon?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 13:57:42
x47)
Ebben nem leszek meggyőzhető, számomra egy pedofil náci mérhetetlenül gusztustalanabb és büntetendőbb lesz, mint egy online kolduló csöves tranyó, aki részegen kiabál egy telefonba. Tibi sosem nevetett megerőszakolt, megölt vagy rákos nőkön, nem videózott kislányokat a strandon, nem szentelte annak az életét, hogy bizonyos társadalmi csoportok ellen gyűlöletet szítson, vagy gúnyt űzzön belőlük. endrének olyan hosszú a bűnlajstroma, hogy összehasonlíthatatlan a tranyóval. Azt sem tudom igazán, hogy az említett utóbbi hónapokban milyen halálos bűnöket követett el, ami miatt egyenlőséget lehet tenni közte és egy pedofil között. Részegen csámcsogásért és konstans hazudozásért senki nem fogja pofánbaszni.
Még csak gazdaságilag sem tud olyan károkat okozni, mert nem él vissza a szociális rendszer lehetőségeivel, hisz nem égeti a munkanélkülit, nem bassza át a munkaadóit kamu cv-vel, mert évek óta nem dolgozik és 5 milliós diákhitele sincs. Remélem nem kell magyaráznom, hogy ha tüzet fogna meg csak le sem hugyoznám, de objektíve nem látom az egyenlőséget.
halászlé
(
x24)
Dec 26, 2022 14:04:39
x24)
Még csak gazdaságilag sem tud olyan károkat okozni, mert nem él vissza a szociális rendszer lehetőségeivel, hisz nem égeti a munkanélkülit, nem bassza át a munkaadóit kamu cv-vel, mert évek óta nem dolgozik és 5 milliós diákhitele sincs.
na meg persze mindenhol azzal jön, hogy neki transz cejelme van, és ezért üldözik...
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 14:12:06
x47)
Én sosem csíptem, az elsők között voltam, aki elkezdte 2020 márciusában szopatni. Szerintem mindig is egy gusztustalan szarfészek volt.
Szerintem sosem lesz annyi munkaviszonya, hogy segélyt kapjon. Legalábbis úgy nehéz lesz, ha minden munkanap után kap kettő szabit, hogy kiértékeljék… lol
Mitokondrium
(
x7)
Dec 26, 2022 14:12:20
x7)
Endre, ha tartasz a trolloktol, hivd ki a rendorseget! Tudod, a csicska kozszolganak ugrania kell, ha te hivod. Ha nem akarnak kijonni, mondd nekik, hogy be akarod vallani, hogy a geped teli van pedofil kepekkel. Akkor biztos kijonnek!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
gammercigány
Dec 26, 2022 14:17:06
köszi hogy hívtál sodi, a barátaim, a tek meg az fbi már úton van a legkomolyabb felvezetést kapja majd a vonatod is! a ház átírását majd a szünet után intézzük
Dec 26, 2022 14:17:06
rBali
(
x24)
Dec 26, 2022 14:19:36
x24)
Endre, nem győzöm újratölteni a poharamat meg tömni a tőtöttkáposztát. Nálatok mi a helyzet? Gondolom meghitt, nyugodt napod van ott a konyhában a sötét házból kifelé leskelődve :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Budai-úrifiú
(
x9)
Dec 26, 2022 14:20:44
x9)
Nálunk családi társasozás volt.
Ti csináltok valamit közösen a zugügyvéd kurva anyáddal?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Hahó
(
x136)
Dec 26, 2022 14:21:21
x136)
hitelt varázsoltak.
rBali
(
x24)
Dec 26, 2022 14:23:20
x24)
Fogadjunk, hogy egy falat töltött káposztát nem fog vinni Tibinek bécsbe, mert azt direkt kérte a gyagyástól és meg is lett neki ígérve.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Troll százezredes
Dec 26, 2022 14:24:22
Ez a mai nap,úgy vonul be a történelembe,mint a púpszászi hadművelet. A troll hadsereg teljesen körbevette púpszászt. Fokozzuk a támadást, elvágni az útját a kocsmától, a kritikus infrastruktúra teljes támadásával elzárjuk a külvilágtól,nem juthat el tömegközlekedési eszközhöz,járműhöz. Szárazföldi egységek,legyetek készenlétben a fegyverekkel (hugyos palack, csípős paprika, tojás).
Endre ma demilitarizálni fogunk téged.
Endre ma demilitarizálni fogunk téged.
Dec 26, 2022 14:24:22
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 26, 2022 14:26:14
x13)
Latod endre, ket troll eleg ahhoz hogy teljesen megbenitsanak es teljes stresszbe tegyenek. Mindekozben ok gondolom dumalnak es jokat rohognek :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
egynadrág
(
x2)
Dec 26, 2022 14:26:16
x2)
Bújócskáznak.
Tök jó szórakozás!
A trolloknak.
Közöd
(
x2)
Dec 26, 2022 14:26:37
x2)
Kedves prof!
Volt ott nála is bőven mindenből a felsoroltak között. Lehúzás, élősködès, kihasználás, erőszak stb..
Az ,hogy nem károsít jelenleg senkit sem, nem teljesen igaz. Jelenleg is élősködik a osztrák államon,ahogy régen a Magyarországon is ezt tette. Gyermekekkel kapcsolatban,pedig ő is súlyos károkat okoz a streamekkel. Rengeteg fiatal nézője van. De erre bizonyíték,ha egy iskolában megkérdezed,ki az a Kaffka. 10bol 8 gyerek tudni fogja , részletesen. És ne felejtsük el, mit is hányt az internetre az elmúlt időben (sex,drog,koldulas, verekedés stb .)
Jelenleg ő is hamisít, mint munkahely ,mint pedig állami szféra felé. Erre is van rengeteg példa stream .
Tibinek egy szerencséje volt eddig, hogy a tanszék tudomást sem vett róla. Így elravírozott ,jó pár évet.
Buzidémon
Dec 26, 2022 14:28:38
Dec 26, 2022 14:28:38
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 26, 2022 14:30:29
x21)
Elég kemény volt neki? Többen kérdezik
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 26, 2022 14:33:35
x16)
Endre te magad fejtetted ki hogy SZABAD dobálni a buzikat tojással. Majd a trollégák is odafigyelnek rá hogy ha a rendőr szól abbahagyják. És hagyjuk a nem létező MEI ről szóló mesét meg a női agy konteókat. Egy LMBTQ person, egy igazi vakmeleg buzeráns swingerklubba járós homokos kis geciláda vagy
Remélem kinyomtattátok és zsebreraktátok azt a régi sodiblogos kommentet, h buzikat dobálni szabad.
És ha kihívja a rendőrséget, azt kell felmutatni. Így a gyagyásnak tanúként igazmondási kötelezettséggel kell nyilatkoznia, hogy azt a kommentet ő írta.
Valamint ugyancsak igazmondásival, hogy buzi-e. Mert ez esetben ugye saját megfogalmazása szerint nincs itt semmi látnivaló.
A trollok ezernyi Tibis videóval tudják bizonyítani, hogy buzi, szóval tanúként nem tudna ebből kiangolnázni.
Így végül az általa mindig nagyképűen magabiztosnak gondolt bíróság sütné rá pecséttel, hogy buzi.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 14:37:58
x47)
Kedves prof!
Parttalan ez a beszélgetés. Lehúzás, élősködés volt, csak pont a pedofilt húzta le kurva sok pénzzel, ami nagyszerű. Cserébe kék-zöldre és véresre is verte.
Olyat meg soha nem írtam, hogy nem károsít meg senkit, ilyeneket ne kelljen magyarázni.
Az osztrák államon hogy élősködik? Egy forintot nem kap az államtól. Felszopóktól kap pénzt, az meg a felszopók szégyene.
Az, hogy netszemetet hány a netre… hát, üdv 2022ben. Nagyon kemény és óriási ebben a szegmensben a mezőny. Ennél Vadász Gyula sokkal károsabb, mert ő elítélt pedofil, aki börtönben ült, most meg gyerekeknek “cukiskodik” a tiktokon.
Karvaj Tőke
Dec 26, 2022 14:38:25
Endre Kis ! Ha hitelre lenne szüksége nyugodtan szóljon
,újévi uzsorahitelek közvetítése nem probléma. Természetesen
ingatlanfedezet szükséges. : )
Hehehe!
Dec 26, 2022 14:38:25
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Dec 26, 2022 14:42:43
x8)
Gyagyásbuzi,látom pupsztálingrádban ragadtál,ha elfogy a pia akkor mehet a szomjazók viadala, aki nyer az még húst is tud majd enni.:-D
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 26, 2022 14:43:10
x16)
Gurulj már le a dombról a picsába. Videóban rugdosta izomból egy magatehetetlen idős nő fejét. Akárki is legyen az és akármilyen utálatos az is.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 26, 2022 14:44:35
x16)
Gyermekekkel kapcsolatban,pedig ő is súlyos károkat okoz a streamekkel. Rengeteg fiatal nézője van. De erre bizonyíték,ha egy iskolában megkérdezed,ki az a Kaffka. 10bol 8 gyerek tudni fogja , részletesen. És ne felejtsük el, mit is hányt az internetre az elmúlt időben (sex,drog,koldulas, verekedés stb .)
Itt a pont! Ment az upvote.
Uzsorás
Dec 26, 2022 14:45:41
Endre Kis ! Ha hitelre lenne szüksége nyugodtan szóljon
Az baj, mert ezért a putriért egy kiló krumplit nem adnék.
Dec 26, 2022 14:45:41
SyntaxError
(
x24)
Dec 26, 2022 14:45:44
x24)
Endre, nem igaz, hogy nem jut eszedbe az a szemtelenül pimasz megoldás, hogy felpattansz az elektromos rolleredre, és egyszerűen legyorsulod a rád várakozó trollokat.
Ez a segítség még ingyen volt, de legközelebb már számlázni fogok.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez a segítség még ingyen volt, de legközelebb már számlázni fogok.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 14:48:08
x47)
Nyugodj már le. Fentebb írtam, hogy remélem nem kell magyarázni, hogy le sem hugyoznám. Úgy csinálsz, mintha tagadtam volna, hogy nőverő. Tételesen leírtam, hogy mennyi mindennel rosszabb a pedofil, mint Tibi. Ez neked azt jelenti, hogy szerintem nem rugdosta meg Jutkát? A fasznak kell rögtön hőbörögni?
gobesug
(
x30)
Dec 26, 2022 14:50:22
x30)
Kérd el a kurva anyadtol a nimbus 2000-et es irany az állomás
Közöd
(
x2)
Dec 26, 2022 14:52:59
x2)
Pontosan erre értettem, hogy sok minden elkerülte a figyelmed. Nem csak a gyagyás volt az áldozata!
De tiszteltben tartom a véleményed, bármenyire nem értek vele egyet.
És azt is megígérhetem, hogy ha meglátom pesten. Úgy rúgom fel műholdnak, hogy arról koldul .
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Dec 26, 2022 14:53:20
x5)
A ki a kártékonyabb, Tibi vagy Endre témához csak annyit szólnék,hogy mindkettő egyformán kártékony, de és mégegyszer de, a Tibi egy beteg állát (bipoláris és személyiség zavaros,skizofréniás) és bármikor ha elpattan nála a cérna képes lenne megölni bárkit, a Jutkát fejbebaszta egy laptop töltővel és ha nem mentik meg az orvosok,akkor az agyában keletkező vérömleny végzett volna vele. Aztán a Tibi még késsel is fenyegetőzött élő lájvban a nyílt utcán,hogyha bárki odamegy hozzá leszúrja és látszott a szemén,hogy ő tényleg megtenné, emellett eltörpül az,hogy összefosta és hugyozta a köztereket.
A legjobb büntetés nekik,hogy egymással vannak a gyagyással,megérdemlik egymást két beteg állat.
A legjobb büntetés nekik,hogy egymással vannak a gyagyással,megérdemlik egymást két beteg állat.
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 26, 2022 14:56:56
x16)
Csak felbasz, ha erre az aljadék véglényre bárki is bármiféle mentséget keresget.
HerbertLizzard
Dec 26, 2022 14:57:43
Mint amikor kántálta Endre,hogy
Gyáva szar, indulj el.......vegtelenítve.
Gyáva szar, indulj el.......vegtelenítve.
Dec 26, 2022 14:57:43
Bejlin
(
x8)
Dec 26, 2022 14:59:47
x8)
Jobb később mint soha.
Klohek
(
x12)
Dec 26, 2022 15:01:41
x12)
Endre, elő a drónnal, jahh azt elhagytad...
Mindegy...
Andi..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Mindegy...
Andi..
Úton a segítség
Dec 26, 2022 15:02:29
A visszapillantóban lassan apróra zsugorodott a mezőkövesdi ház felhajtója, ahogy az autópálya felé vette az irányt.
Félkézzel markolta az öreg Audi kifényesedett kormányát, miközben a másikkal egy fasírtos szendvicset bontogatott az anyósülésre helyezett sztaniolpapírból, az intenzív ételszag azonnal megtöltötte a valaha jobb napokat látott autó belsejét.
A fűtés még nem indult meg, ezért a hájas férfi nyakig behúzta a pufimellény cipzárját.
Jövök már, "barátom" vihogott elégedetlen amikor
az egy óra 12 perc múlva történő újszászi érkezést jelző GPS-re pillantott, és az euróbankjegyekre gondolt, amikben megállapodtak.
Félkézzel markolta az öreg Audi kifényesedett kormányát, miközben a másikkal egy fasírtos szendvicset bontogatott az anyósülésre helyezett sztaniolpapírból, az intenzív ételszag azonnal megtöltötte a valaha jobb napokat látott autó belsejét.
A fűtés még nem indult meg, ezért a hájas férfi nyakig behúzta a pufimellény cipzárját.
Jövök már, "barátom" vihogott elégedetlen amikor
az egy óra 12 perc múlva történő újszászi érkezést jelző GPS-re pillantott, és az euróbankjegyekre gondolt, amikben megállapodtak.
Dec 26, 2022 15:02:29
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 15:07:24
x47)
Semmi gond, alapvetően Boldog Karácsonyt!
Nem mentegettem, nem is fogom. A nőverés ugyanúgy a számláján van, mint a pedofilnak, még az alanya is ugyanaz. Mindig is úgy fogalmaztam vele kapcsolatban, hogy addig szabad élnie, amíg a pedofilt károsítja, utána mehet a dögkútba. Eszköz.
De számomra elinflálja a pedofil bűneit a tranyóval való egyenlőségjel. Ennyi az egész.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 26, 2022 15:09:50
x6)
Egyébként ha belegondolunk Sodi már simán összegyűjtött maga ellen annyi embert, amennyivel Púpszászt simán meg lehet ostromolni, sőt!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 26, 2022 15:10:25
x47)
5 emberrel? Kizárt! :D
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Jajde, az ugráló robot boldogsága is már csak ködös emlék! Ó, szegény, szegény Endre!