Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 00:52:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a "Kiss Endre Farkas (Recskaboy)-hangvételre emlékeztető" szófordulat viszont kifejezetten tetszik. Többek között pont ezért imádok tanulni a bölcs, tapasztalt, és fejlett jogérzékkel rendelkező emberektől. Mert ugye ebbe kössön bele valaki. :)</div>
Az megvan, hogy Kaufmann rád fogja kenni a Melcsikés videó feltöltését és terjesztését a bíróságon? Tényleg tanulhatnál tôle, mert meg fog szopatni :D
Az megvan, hogy Kaufmann rád fogja kenni a Melcsikés videó feltöltését és terjesztését a bíróságon? Tényleg tanulhatnál tôle, mert meg fog szopatni :D
Sep 17, 2012 00:52:33
sodika
Sep 17, 2012 00:52:41
Na jó, átgondoltam: mégsem.
Nincs különösebb aktualitása, anélkül pedig nem poén.
Nincs különösebb aktualitása, anélkül pedig nem poén.
Sep 17, 2012 00:52:41
Trollopata
Sep 17, 2012 00:53:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>LOLbazmeg
Már nem csak a teljes név, hanem annak részei is tiltva vannak? :D
Ezen érdekes körülmény lehet, hogy újabb YouTube videóért kiált. :D</div>
Szoval visszatertel, hogy kihirdesd, nem csinalsz SEMMIT!?
Szoval visszatertel, hogy kihirdesd, nem csinalsz SEMMIT!?
Sep 17, 2012 00:53:18
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 00:54:19
Krónikás, nem az volt, hogy ne nem követsz el jogi öngyilkosságot?
Vagy mostmár tökmindegy? Elvégre még a sitten is különb kaja van annál a mosléknál, mint amit ma ettél.
Krónikás, nem az volt, hogy ne nem követsz el jogi öngyilkosságot?
Vagy mostmár tökmindegy? Elvégre még a sitten is különb kaja van annál a mosléknál, mint amit ma ettél.
Sep 17, 2012 00:54:19
Tutenchamun
Sep 17, 2012 00:54:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez a "Kiss Endre Farkas (Recskaboy)-hangvételre emlékeztető" szófordulat viszont kifejezetten tetszik. Többek között pont ezért imádok tanulni a bölcs, tapasztalt, és fejlett jogérzékkel rendelkező emberektől. Mert ugye ebbe kössön bele valaki. :)</div>
ugyan sneci, ki kötne bele? nekem pl. bőven elég látni a kocsiból a szakadt Kaufmannt az ócskavas biciklijén a 5. kerben bicózni. 55 éves tartósan munkanélküli mérnök, csődbe ment családi élettel. jól elintézte magát, már be sem kell perelni. jót röhögök rajta, oszt jónapot.
ugyan sneci, ki kötne bele? nekem pl. bőven elég látni a kocsiból a szakadt Kaufmannt az ócskavas biciklijén a 5. kerben bicózni. 55 éves tartósan munkanélküli mérnök, csődbe ment családi élettel. jól elintézte magát, már be sem kell perelni. jót röhögök rajta, oszt jónapot.
Sep 17, 2012 00:54:20
Hitvány Patkány
Sep 17, 2012 00:55:22
Magányos vagy és mivel bepiáltál nem tudod megállni, hogy ne írj ide?
Sep 17, 2012 00:55:22
sodika
Sep 17, 2012 00:55:48
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Az megvan, hogy Kaufmann rád fogja kenni a Melcsikés videó feltöltését és terjesztését a bíróságon? Tényleg tanulhatnál tôle, mert meg fog szopatni :D</div>
Kaufmann szerint azt a videót a főszereplő környezete tölthette fel. Ez logikus is, mert mégis hogyan került volna Kaufmannhoz egy olyan videó, ahol a kedvese egy idegen férfival érintkezik?
Az megvan, hogy Kaufmann rád fogja kenni a Melcsikés videó feltöltését és terjesztését a bíróságon? Tényleg tanulhatnál tôle, mert meg fog szopatni :D</div>
Kaufmann szerint azt a videót a főszereplő környezete tölthette fel. Ez logikus is, mert mégis hogyan került volna Kaufmannhoz egy olyan videó, ahol a kedvese egy idegen férfival érintkezik?
Sep 17, 2012 00:55:48
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 17, 2012 00:56:02
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>Vagy mostmár tökmindegy? Elvégre még a sitten is különb kaja van annál a mosléknál, mint amit ma ettél.</div>
Az biztos. És még kóser kaját is kérhet, ha megvilágosodik, mint Csanád.
Az biztos. És még kóser kaját is kérhet, ha megvilágosodik, mint Csanád.
Sep 17, 2012 00:56:02
sodika
Sep 17, 2012 00:56:13
Mármint Kaufmann számára idegen, általa közelebbről nem ismert.
Sep 17, 2012 00:56:13
Tutenchamun
Sep 17, 2012 00:56:45
biztos jó sokat keresel ezekkel a videókkal, mr. 25 forint a zsebben. csináld csak, jókat röhögök rajtad ahogy erőlködsz.
biztos jó sokat keresel ezekkel a videókkal, mr. 25 forint a zsebben. csináld csak, jókat röhögök rajtad ahogy erőlködsz.
Sep 17, 2012 00:56:45
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 00:58:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Kaufmann szerint azt a videót a főszereplő környezete tölthette fel. Ez logikus is, mert mégis hogyan került volna Kaufmannhoz egy olyan videó, ahol a kedvese egy idegen férfival érintkezik?</div>
Vagyis azt állítod, Kaufmannnak nem metélt a fasza?
Kaufmann szerint azt a videót a főszereplő környezete tölthette fel. Ez logikus is, mert mégis hogyan került volna Kaufmannhoz egy olyan videó, ahol a kedvese egy idegen férfival érintkezik?</div>
Vagyis azt állítod, Kaufmannnak nem metélt a fasza?
Sep 17, 2012 00:58:19
sodika
Sep 17, 2012 00:58:41
Krónikás, nem az volt, hogy ne nem követsz el jogi öngyilkosságot?</div>
Objektív tény az objektív tény.
Objektív tényt senki kedvéért nem hallgatok el.
Ha van egy szűrő a fórumotokon, az objektív tény.
Sőt: manapság már arra is vigyázok, hogy magánlevelekben is bíróság előtt védhető módon fogalmazzak. :)
De aminek nincs aktualitása, annak nincs.
Ha van egy szűrő a fórumotokon, az objektív tény.
Sőt: manapság már arra is vigyázok, hogy magánlevelekben is bíróság előtt védhető módon fogalmazzak. :)
De aminek nincs aktualitása, annak nincs.
Sep 17, 2012 00:58:41
Tutenchamun
Sep 17, 2012 00:59:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
érdekes, hogy másfél éve még te azonosítottad Kaufmannt a hangjáról. fel van töltve ide az a kommented. még azt is mondtad, hogy neked nagyobb a faszod, mint Kaufmanné.
de az övé metélt, ahogy ezt snecigeci megállapította.
érdekes, hogy másfél éve még te azonosítottad Kaufmannt a hangjáról. fel van töltve ide az a kommented. még azt is mondtad, hogy neked nagyobb a faszod, mint Kaufmanné.
de az övé metélt, ahogy ezt snecigeci megállapította.
Sep 17, 2012 00:59:28
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:01:03
látom a hazudozásnak legalább akkora hagyománya van a 'nemzeti oldalon' (=anyjukon élősködő, életképtelen, érzelmi- és értelmi-intelligencia hiányos lumpenek), mint a faszotok netre való felpakolásának.
látom a hazudozásnak legalább akkora hagyománya van a 'nemzeti oldalon' (=anyjukon élősködő, életképtelen, érzelmi- és értelmi-intelligencia hiányos lumpenek), mint a faszotok netre való felpakolásának.
Sep 17, 2012 01:01:03
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 01:01:59
Ha van egy szűrő a fórumotokon, az objektív tény.</div>
Pontosan azért van filter, mert mi nem szeretnénk jogi öngyilkosságot elkövetni.
Tudod, Recskaboy, a felelôsség a weboldaladon megjelenô tartalmakért, meg ilyesmik. De hát mit is beszélek, pont emiatt lettél vádlott, szóval mostanra már biztosan büfé vagy a témából. Ügyvéd van már, vagy mindenki elhajtott?
Ha van egy szűrő a fórumotokon, az objektív tény.</div>
Pontosan azért van filter, mert mi nem szeretnénk jogi öngyilkosságot elkövetni.
Tudod, Recskaboy, a felelôsség a weboldaladon megjelenô tartalmakért, meg ilyesmik. De hát mit is beszélek, pont emiatt lettél vádlott, szóval mostanra már biztosan büfé vagy a témából. Ügyvéd van már, vagy mindenki elhajtott?
Sep 17, 2012 01:01:59
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:02:49
ma legalább rátapintottunk Kaufmann gyenge pontjaira. nem szereti ha a metélt faszáról beszélgetnek, és azt sem, ha egy másik oldaláról mutatják be a családi szennyesét. csak nehogy erről beszéljen az egész falk miksa utca.
Sep 17, 2012 01:02:49
sodika
Sep 17, 2012 01:03:28
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
érdekes, hogy másfél éve még te azonosítottad Kaufmannt a hangjáról</div>
Nem azonosítottam senkit. Utaltam egy benyomásomra, és a weblapjáról idéztem Kaufmann véleményét. Én süket hülyegyerek vagyok, így teljesen mindegy, mit gondoltam esetleg meghallani.
Egyébként szerintem a videó is hamisítvány. Ócska és aljas rágalomnak érzem azt az állítást, hogy egy értelmiségi nő valaha is hasonló videóban szerepelne.
Nem azonosítottam senkit. Utaltam egy benyomásomra, és a weblapjáról idéztem Kaufmann véleményét. Én süket hülyegyerek vagyok, így teljesen mindegy, mit gondoltam esetleg meghallani.
Egyébként szerintem a videó is hamisítvány. Ócska és aljas rágalomnak érzem azt az állítást, hogy egy értelmiségi nő valaha is hasonló videóban szerepelne.
Sep 17, 2012 01:03:28
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:04:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Egyébként szerintem a videó is hamisítvány. Ócska és aljas rágalomnak érzem azt az állítást, hogy egy értelmiségi nő valaha is hasonló videóban szerepelne.</div>
te is 'értelmiséginek' tartod magad, mégis tele van a net a faszoddal :D
Egyébként szerintem a videó is hamisítvány. Ócska és aljas rágalomnak érzem azt az állítást, hogy egy értelmiségi nő valaha is hasonló videóban szerepelne.</div>
te is 'értelmiséginek' tartod magad, mégis tele van a net a faszoddal :D
Sep 17, 2012 01:04:28
Trollopata
Sep 17, 2012 01:04:59
mint a recskaboy videok egy 28 felevet vegzett sracrol, aki a faszat veri kozszemlere teve!?
Sep 17, 2012 01:04:59
sodika
Sep 17, 2012 01:05:45
Tudod, Recskaboy, a felelôsség a weboldaladon megjelenô tartalmakért, meg ilyesmik.</div>
Mondod ezt anonim domain alatt, anonim szerveren. xD
Bár természetesen akár még igazat mondhatsz. Én legalábbis soha nem állítottam az ellenkezőjét. ;P
Van egy objektív tény, és gondoljon mindenki, amit akar.
Tudod, Recskaboy, a felelôsség a weboldaladon megjelenô tartalmakért, meg ilyesmik.</div>
Mondod ezt anonim domain alatt, anonim szerveren. xD
Bár természetesen akár még igazat mondhatsz. Én legalábbis soha nem állítottam az ellenkezőjét. ;P
Van egy objektív tény, és gondoljon mindenki, amit akar.
Sep 17, 2012 01:05:45
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:06:11
a törpapánál a régi jó öreg kaftán volt rajtad? mintha az lenne az egyik képen.
Sep 17, 2012 01:06:11
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 01:06:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
Haha, tele lett a gatyó, púp?
Pedig mekkora pofád volt anno, hogy Melcsike van a videón, és ment a géntolvajozás ezerrel :D
Haha, tele lett a gatyó, púp?
Pedig mekkora pofád volt anno, hogy Melcsike van a videón, és ment a géntolvajozás ezerrel :D
Sep 17, 2012 01:06:19
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:07:03
* ásít *
beteges hazudozó vagy. most Kaufmannnak játszol, mert ő is olvassa ezt a fórumot?
minden snecológus jól tudja, hogy te hívtad fel a figyelmünket a videóra, te írtad meg, hogy melyik oldalon milyen névre kell rákeresni, te mondtad, hogy Kaufmann és a nője szerepelnek a videón.
hazug geci vagy. de már csak röhögünk rajtad amikor ezt csinálod.
* ásít *
beteges hazudozó vagy. most Kaufmannnak játszol, mert ő is olvassa ezt a fórumot?
minden snecológus jól tudja, hogy te hívtad fel a figyelmünket a videóra, te írtad meg, hogy melyik oldalon milyen névre kell rákeresni, te mondtad, hogy Kaufmann és a nője szerepelnek a videón.
hazug geci vagy. de már csak röhögünk rajtad amikor ezt csinálod.
Sep 17, 2012 01:07:03
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:07:45
sőt, a videót se te mondtad el, hol találjuk. akinek megvan, másolja már be a sodézetek idevágó kommentjeit.
sőt, a videót se te mondtad el, hol találjuk. akinek megvan, másolja már be a sodézetek idevágó kommentjeit.
Sep 17, 2012 01:07:45
sodika
Sep 17, 2012 01:08:05
Ez baromság. Tartalmat felszólításra kell törölni, vagy ha véletlenül magad veszed észre. Miután én ilyesmiből akarok életem végéig élni, ezt az jogszabályi háttérrel megtámogatott elvet nagyon keményen megvédem bármilyen bíróság előtt.
Ez baromság. Tartalmat felszólításra kell törölni, vagy ha véletlenül magad veszed észre. Miután én ilyesmiből akarok életem végéig élni, ezt az jogszabályi háttérrel megtámogatott elvet nagyon keményen megvédem bármilyen bíróság előtt.
Sep 17, 2012 01:08:05
tigris
Sep 17, 2012 01:08:50
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
* ásít *
hazug geci vagy. de már csak röhögünk rajtad amikor ezt csinálod.</div>
ez így volt. és Kaufmanndil ezért ki fog filézni. hiába akarod majd rákenni a szart, a földbe fog döngölni.
rábasztál gnóm!
finom votl a dögleves?
* ásít *
hazug geci vagy. de már csak röhögünk rajtad amikor ezt csinálod.</div>
ez így volt. és Kaufmanndil ezért ki fog filézni. hiába akarod majd rákenni a szart, a földbe fog döngölni.
rábasztál gnóm!
finom votl a dögleves?
Sep 17, 2012 01:08:50
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 01:08:53
Mondod ezt anonim domain alatt, anonim szerveren. xD</div>
Mi névtelenül is jögkövetô magatartást tanúsítunk.
Téged is erre próbálunk nevelni, eddig kevés sikerrel.
De majd talán a bíróság rutinosabb lesz ebben.
Tehát még mindig nem találtál ügyvédet?
Anyádat nem kérdezted meg? Mit szólt?
Mondod ezt anonim domain alatt, anonim szerveren. xD</div>
Mi névtelenül is jögkövetô magatartást tanúsítunk.
Téged is erre próbálunk nevelni, eddig kevés sikerrel.
De majd talán a bíróság rutinosabb lesz ebben.
Tehát még mindig nem találtál ügyvédet?
Anyádat nem kérdezted meg? Mit szólt?
Sep 17, 2012 01:08:53
sodika
Sep 17, 2012 01:09:12
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>te mondtad, hogy Kaufmann és a nője szerepelnek a videón.</div>
Ez viszont szemen szedett hazugság.
Soha nem mondtam ilyet.
Soha nem mondtam ilyet.
Sep 17, 2012 01:09:12
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 17, 2012 01:09:16
Sodi, már azt is tagadod, hogy feltetted a recskavideóidat a netre?
Sep 17, 2012 01:09:16
tigris
Sep 17, 2012 01:09:22
Ez baromság. Tartalmat felszólításra kell törölni, vagy ha véletlenül magad veszed észre. Miután én ilyesmiből akarok életem végéig élni, ezt az jogszabályi háttérrel megtámogatott elvet nagyon keményen megvédem bármilyen bíróság előtt.</div>
"nagyon keményen megvédem" ez milyen jogi fogalom?
téged nagyon keményen el fognak ítélni.
Ez baromság. Tartalmat felszólításra kell törölni, vagy ha véletlenül magad veszed észre. Miután én ilyesmiből akarok életem végéig élni, ezt az jogszabályi háttérrel megtámogatott elvet nagyon keményen megvédem bármilyen bíróság előtt.</div>
"nagyon keményen megvédem" ez milyen jogi fogalom?
téged nagyon keményen el fognak ítélni.
Sep 17, 2012 01:09:22
tigris
Sep 17, 2012 01:09:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>te mondtad, hogy Kaufmann és a nője szerepelnek a videón.</div>
Soha nem mondtam ilyet.</div>
te írtad geciszájú! te írtad!
Soha nem mondtam ilyet.</div>
te írtad geciszájú! te írtad!
Sep 17, 2012 01:09:44
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:10:30
<i>"Beszarok...
A redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kaufmann csaja jön be. Pontosan, ahogy a feljelentésekben írták.
Az azért milyen gáz már, hogy tényleg képes - vélhetően - saját magáról ilyen felvételeket közzétenni csak azért, hogy erre hivatkozva letartóztathassa a Kaufmann-t? :( "</i>
Mégis milyen alapon tartóztathatta volna le Kaufmannt, ha azon a videón ő meg az új barátja szerepel, recskaboy?
A redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kaufmann csaja jön be. Pontosan, ahogy a feljelentésekben írták.
Az azért milyen gáz már, hogy tényleg képes - vélhetően - saját magáról ilyen felvételeket közzétenni csak azért, hogy erre hivatkozva letartóztathassa a Kaufmann-t? :( "</i>
Mégis milyen alapon tartóztathatta volna le Kaufmannt, ha azon a videón ő meg az új barátja szerepel, recskaboy?
Sep 17, 2012 01:10:30
tigris
Sep 17, 2012 01:10:49
milyen érzés úgy lefeküdni, hogy tudod, hogy a börtön vár? álmodsz már az óriási pofonokról? ezt láttad? <a href="http://www.youtube.com/watch?v=I7g6qfdQ6cI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=I7g6qfdQ6cI</a>
Amerika Kapitány
Oké, ügyvéd úr, ezt az érvet majd hozd elô a saját tárgyalásodon.
Alkalmad lesz kipróbálni a saját jogi tanácsaidat :D
Oké, ügyvéd úr, ezt az érvet majd hozd elô a saját tárgyalásodon.
Alkalmad lesz kipróbálni a saját jogi tanácsaidat :D
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:12:18
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, már azt is tagadod, hogy feltetted a recskavideóidat a netre?</div>
ez is olyan homályos pont, mint hogy zseni-e molnáreff. az is lehetséges, hogy a trollok voltak. molnáreff szerint amúgy is sodika az összes troll, ő pedig egy talán-zseni.
egy időben az volt az álláspont, hogy a trollok hamisították, de aztán visszakozott, amikor elkezdték basztatni, hogy valójában biztos kicsi a farka :DDD
ez is olyan homályos pont, mint hogy zseni-e molnáreff. az is lehetséges, hogy a trollok voltak. molnáreff szerint amúgy is sodika az összes troll, ő pedig egy talán-zseni.
egy időben az volt az álláspont, hogy a trollok hamisították, de aztán visszakozott, amikor elkezdték basztatni, hogy valójában biztos kicsi a farka :DDD
Sep 17, 2012 01:12:18
sodika
Sep 17, 2012 01:16:19
Miről is beszélünk? Erről a hamisításról KÜLÖN is megemlékeztem a pár napja Facebook-ra töltött levelemben.
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4617534684234.2187493.1468622787&type=3" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4617534684234.2187493.1468622787&type=3</a>
Megint ugyanott vagyunk, hogy olyan dolgot kellene magyaráznom, ami már részletesen ki lett tárgyalva nemrég.
Na, pont ezért nem járok ide. Mert ha ugyanazt magyarázom el tízszer is, az rohadtul időrabló dolog.
<a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4617534684234.2187493.1468622787&type=3" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4617534684234.2187493.1468622787&type=3</a>
Megint ugyanott vagyunk, hogy olyan dolgot kellene magyaráznom, ami már részletesen ki lett tárgyalva nemrég.
Na, pont ezért nem járok ide. Mert ha ugyanazt magyarázom el tízszer is, az rohadtul időrabló dolog.
Sep 17, 2012 01:16:19
sodika
Sep 17, 2012 01:18:20
Oké, ügyvéd úr, ezt az érvet majd hozd elô a saját tárgyalásodon.</div>
A törvény pontosan fogalmaz. Ha üzemeltetsz egy felhasználói tartalmakra épülő szolgáltatást, például fórumot, akkor csak abban az esetleg vagy felelős az ott megvalósuló törvénysértésért, ha nem törlöd azonnal, amint tudomásodra hozzák.
A törvény pontosan fogalmaz. Ha üzemeltetsz egy felhasználói tartalmakra épülő szolgáltatást, például fórumot, akkor csak abban az esetleg vagy felelős az ott megvalósuló törvénysértésért, ha nem törlöd azonnal, amint tudomásodra hozzák.
Sep 17, 2012 01:18:20
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:18:40
tessék, te mocskos hazudozó:
SoDI (Nov 24, 2010 22:21:14)
Egyébként hang alapján felismerhető, hogy bizony ő az. :D
Egyébként hang alapján felismerhető, hogy bizony ő az. :D
Sep 17, 2012 01:18:40
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:20:00
még ezt is írtad Kaufmannról:
SoDI (Nov 24, 2010 22:29:07)
Müller Niki után ő a második nemzeti radikális pornóceleb. :D
SoDI (Nov 24, 2010 22:29:07)
Müller Niki után ő a második nemzeti radikális pornóceleb. :D
Sep 17, 2012 01:20:00
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 01:20:19
A törvény pontosan fogalmaz. Ha üzemeltetsz egy felhasználói tartalmakra épülő szolgáltatást, például fórumot, akkor csak abban az esetleg vagy felelős az ott megvalósuló törvénysértésért, ha nem törlöd azonnal, amint tudomásodra hozzák.</div>
De az általad kirakott lista nem felhasználói, hanem szerkesztói tartalom volt, te idióta.
Szóval ezt majd add elô a tárgyaláson.
Harmadszor kérdem: van ügyvéd?
A törvény pontosan fogalmaz. Ha üzemeltetsz egy felhasználói tartalmakra épülő szolgáltatást, például fórumot, akkor csak abban az esetleg vagy felelős az ott megvalósuló törvénysértésért, ha nem törlöd azonnal, amint tudomásodra hozzák.</div>
De az általad kirakott lista nem felhasználói, hanem szerkesztói tartalom volt, te idióta.
Szóval ezt majd add elô a tárgyaláson.
Harmadszor kérdem: van ügyvéd?
Sep 17, 2012 01:20:19
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 17, 2012 01:20:45
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>tessék, te mocskos hazudozó:
Egyébként hang alapján felismerhető, hogy bizony ő az. :D</div>
Erről ennyit Sodi.
Mikor tanulod meg végre, hogy minden hazugságoddal úgyis mindig lebuksz?
Erről ennyit Sodi.
Mikor tanulod meg végre, hogy minden hazugságoddal úgyis mindig lebuksz?
Sep 17, 2012 01:20:45
tigris
Sep 17, 2012 01:22:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miről is beszélünk? Erről a hamisításról KÜLÖN is megemlékeztem a pár napja Facebook-ra töltött levelemben.
Na, pont ezért nem járok ide. Mert ha ugyanazt magyarázom el tízszer is, az rohadtul időrabló dolog.</div>
nem lett kitárgyalva semmi, miért hazudsz?
az a te nagy tragédiád, hogy azt hiszed, hogy valamit kimondasz és az úgy is van.
mindig az a vége, hogy elmenekülsz taknyos orral.
Na, pont ezért nem járok ide. Mert ha ugyanazt magyarázom el tízszer is, az rohadtul időrabló dolog.</div>
nem lett kitárgyalva semmi, miért hazudsz?
az a te nagy tragédiád, hogy azt hiszed, hogy valamit kimondasz és az úgy is van.
mindig az a vége, hogy elmenekülsz taknyos orral.
Sep 17, 2012 01:22:22
sodika
Sep 17, 2012 01:23:30
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Mégis milyen alapon tartóztathatta volna le Kaufmannt, ha azon a videón ő meg az új barátja szerepel</div>
Maga a gondolat, bár nem tőlem származik, logikus. Az, hogy egy nő ártani akar a férfinek, és ezért közzétesz magáról egy felvételt, ahol azt állítja, hogy a konkrét férfi szerepel rajta, miközben egy másik, akkor is nagyon logikus gondolat, ha egyébként esetlegesen egy szó sem igaz belőle. Azért logikus, függetlenül attól, hogy igaz-e, vagy egyszerű hazugság, mert a nők általában gonoszak tudnak lenni.
Mégis milyen alapon tartóztathatta volna le Kaufmannt, ha azon a videón ő meg az új barátja szerepel</div>
Maga a gondolat, bár nem tőlem származik, logikus. Az, hogy egy nő ártani akar a férfinek, és ezért közzétesz magáról egy felvételt, ahol azt állítja, hogy a konkrét férfi szerepel rajta, miközben egy másik, akkor is nagyon logikus gondolat, ha egyébként esetlegesen egy szó sem igaz belőle. Azért logikus, függetlenül attól, hogy igaz-e, vagy egyszerű hazugság, mert a nők általában gonoszak tudnak lenni.
Sep 17, 2012 01:23:30
tigris
Sep 17, 2012 01:23:53
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>tessék, te mocskos hazudozó:
erre mondják azt hogy : TOUCHÉ
lebuktál megint te
erre mondják azt hogy : TOUCHÉ
lebuktál megint te
Sep 17, 2012 01:23:53
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:24:33
a hazudós kurva anyádat, sneci. megint lebuktál.
Sep 17, 2012 01:24:33
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:25:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miről is beszélünk? Erről a hamisításról KÜLÖN is megemlékeztem a pár napja Facebook-ra töltött levelemben.
<i>Kaufmann és a géntolvajok
Az áldást sodika küldte 2009. október 4., vasárnap - 20:32-kor
Címkék: bulvar gentolvaj Kaufmann video zsido
85 komment
Kaufmann tanár úr éppen ádáz küzdelmét vívja a lányát fogva tartó belterjes géntolvajokkal.
Alább 40 másodpercben foglalom össze a lényeget.
...
sodika:
2009. 10. 09. 20:50
UP! Fejlemények vannak az ügyben.
Megindultak a büntetőeljárások a zsidó géntolvajok ellen.
<a href="http://Kaufmanntanarur.hu/2009/Gentolvajok/Bunteto.html" rel="nofollow" target="_blank">http://Kaufmanntanarur.hu/2009/Gentolvajok/Bunteto.html</a>
...
sodika:
2009. 10. 09. 21:07
TÉNYLEG csak miatta tette.
Mert EZEK ezt érdemlik.
MIÉRT, BAZMEG, SZERINTED A SZEMÉT BŰNÖZŐ GYERMEKTOLVAJ SZAR ZSIDÓK MI MÁST ÉRDEMELNEK?
...
sodika:
2009. 10. 09. 21:26
A gyereknek az az érdeke, hogy Kaufmann igazi magyar hazafit neveljen belőle, és kiszabadítsa a zsidó géntolvajok karmaiból.
De tovább megyek: a magyar nemzetnek szintén ez az érdeke.
...
sodika:
2009. 10. 09. 21:52
Minél jobban megkeseríti Kaufmann a köcsög bűnöző zsidók életét, annál hamarabb rájönnek, hogy nem érdemes baszakodni vele, és így annál hamarabb biztosítják számára a láthatást, tehát annál hamarabb tud elkezdeni valódi hazafit nevelni a kislányából.
Ez így teljesen logikus.
...
sodika:
2009. 10. 09. 22:11
Kaufmann egy polgári értelmiségi saját lakással, és tágas vidéki nyaralóval. Ezentúl több évtizedes pedagógusi gyakorlata van.
Ezzel szemben a tanulatlan csaj egy szánalmas panel-lyukban vegetál az idegbeteg szüleivel.
Egyértelmű, hogy Kaufmann sokkal inkább alkalmas apának.
...
sodika:
2009. 10. 09. 22:59
Milyen család bazmeg?
Ők nem a családja, hanem az ellenségei.</i>
Kell még, te mocskos hazudozó púposbűnöző?
<i>Kaufmann és a géntolvajok
Az áldást sodika küldte 2009. október 4., vasárnap - 20:32-kor
Címkék: bulvar gentolvaj Kaufmann video zsido
85 komment
Kaufmann tanár úr éppen ádáz küzdelmét vívja a lányát fogva tartó belterjes géntolvajokkal.
Alább 40 másodpercben foglalom össze a lényeget.
...
sodika:
2009. 10. 09. 20:50
UP! Fejlemények vannak az ügyben.
Megindultak a büntetőeljárások a zsidó géntolvajok ellen.
<a href="http://Kaufmanntanarur.hu/2009/Gentolvajok/Bunteto.html" rel="nofollow" target="_blank">http://Kaufmanntanarur.hu/2009/Gentolvajok/Bunteto.html</a>
...
sodika:
2009. 10. 09. 21:07
TÉNYLEG csak miatta tette.
Mert EZEK ezt érdemlik.
MIÉRT, BAZMEG, SZERINTED A SZEMÉT BŰNÖZŐ GYERMEKTOLVAJ SZAR ZSIDÓK MI MÁST ÉRDEMELNEK?
...
sodika:
2009. 10. 09. 21:26
A gyereknek az az érdeke, hogy Kaufmann igazi magyar hazafit neveljen belőle, és kiszabadítsa a zsidó géntolvajok karmaiból.
De tovább megyek: a magyar nemzetnek szintén ez az érdeke.
...
sodika:
2009. 10. 09. 21:52
Minél jobban megkeseríti Kaufmann a köcsög bűnöző zsidók életét, annál hamarabb rájönnek, hogy nem érdemes baszakodni vele, és így annál hamarabb biztosítják számára a láthatást, tehát annál hamarabb tud elkezdeni valódi hazafit nevelni a kislányából.
Ez így teljesen logikus.
...
sodika:
2009. 10. 09. 22:11
Kaufmann egy polgári értelmiségi saját lakással, és tágas vidéki nyaralóval. Ezentúl több évtizedes pedagógusi gyakorlata van.
Ezzel szemben a tanulatlan csaj egy szánalmas panel-lyukban vegetál az idegbeteg szüleivel.
Egyértelmű, hogy Kaufmann sokkal inkább alkalmas apának.
...
sodika:
2009. 10. 09. 22:59
Milyen család bazmeg?
Ők nem a családja, hanem az ellenségei.</i>
Kell még, te mocskos hazudozó púposbűnöző?
Sep 17, 2012 01:25:04
sodika
Sep 17, 2012 01:25:10
De az általad kirakott lista nem felhasználói, hanem szerkesztói tartalom volt, te idióta.</div>
Hurrá. Ha nem én készítem, alkalmas lehet személyes adattal való visszaélésre (az más miatt nem valósult meg) és rágalmazásra (az nincs a vádiratban), de becsületsértésre nem.
De az általad kirakott lista nem felhasználói, hanem szerkesztói tartalom volt, te idióta.</div>
Hurrá. Ha nem én készítem, alkalmas lehet személyes adattal való visszaélésre (az más miatt nem valósult meg) és rágalmazásra (az nincs a vádiratban), de becsületsértésre nem.
Sep 17, 2012 01:25:10
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 01:25:26
Sneci, most, miután megint belenyomták az orrodat a szarodba, az a rész jön, hogy bekussolsz mára.
Sep 17, 2012 01:25:26
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:26:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>a nők általában gonoszak tudnak lenni.</div>
ezért lettél buzi. értem.
ezért lettél buzi. értem.
Sep 17, 2012 01:26:17
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:27:29
Hurrá. Ha nem én készítem, alkalmas lehet személyes adattal való visszaélésre (az más miatt nem valósult meg) és rágalmazásra (az nincs a vádiratban), de becsületsértésre nem.</div>
<i>ÁVÓ azonosító rendszer
Az áldást sodika küldte 2009. december 28., hétfő - 19:40-kor
Címkék: dokumentum herman peter rebisz rendor
27 komment
Az alábbi két dokumentumot Hermán Péter bajtársunk bocsátotta a rendelkezésemre. Hermán úr a Rendészeti Panasztestület nyilvánosan elérhető állásfoglalásai alapján összeállított egy listát arról, hogy a különféle azonosítószámokat név szerint melyik sün viseli.
A dokumentumok pontosságáért személy szerint nem tudok felelősséget vállalni, <b>én csupán eredeti formájukban közlöm őket, mindenféle változtatás nélkül.</b>
ÁVH azonosító rendszer
ÁVH rendszer szám szerint
By SoDI</i>
erről a listáról beszélünk?
Hurrá. Ha nem én készítem, alkalmas lehet személyes adattal való visszaélésre (az más miatt nem valósult meg) és rágalmazásra (az nincs a vádiratban), de becsületsértésre nem.</div>
27 komment
Az alábbi két dokumentumot Hermán Péter bajtársunk bocsátotta a rendelkezésemre. Hermán úr a Rendészeti Panasztestület nyilvánosan elérhető állásfoglalásai alapján összeállított egy listát arról, hogy a különféle azonosítószámokat név szerint melyik sün viseli.
A dokumentumok pontosságáért személy szerint nem tudok felelősséget vállalni, <b>én csupán eredeti formájukban közlöm őket, mindenféle változtatás nélkül.</b>
ÁVH azonosító rendszer
By SoDI</i>
erről a listáról beszélünk?
Sep 17, 2012 01:27:29
tigris
Sep 17, 2012 01:27:58
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>Sneci, most, miután megint belenyomták az orrodat a szarodba, az a rész jön, hogy bekussolsz mára.</div>
ekkora csicskítást. te jó isten.
:DDDDD micsoda égés már megint....
ekkora csicskítást. te jó isten.
:DDDDD micsoda égés már megint....
Sep 17, 2012 01:27:58
sodika
Sep 17, 2012 01:27:59
<b>Mik ezek az idézetek?
Honnan származnak? :)</b>
Attól, hogy kitaláljátok, hogy biztos ilyeneket írtam, és ha írt is valaki, csak én lehettem, már igaz is lesz? Külföldi szerver, troll rendszergazdával. Nagyon hiteles forrás, mondhatom.
Attól, hogy kitaláljátok, hogy biztos ilyeneket írtam, és ha írt is valaki, csak én lehettem, már igaz is lesz? Külföldi szerver, troll rendszergazdával. Nagyon hiteles forrás, mondhatom.
Sep 17, 2012 01:27:59
tigris
Sep 17, 2012 01:28:43
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
27 komment
ÁVH azonosító rendszer
By SoDI</i>
erről a listáról beszélünk?</div>
a mai ismételt gigantikus cumizás után megint nem ír ide soha többé
27 komment
ÁVH azonosító rendszer
By SoDI</i>
erről a listáról beszélünk?</div>
a mai ismételt gigantikus cumizás után megint nem ír ide soha többé
Sep 17, 2012 01:28:43
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:28:54
sneci, az ilyen lebuktatások miatt utálsz engem annyira, ugye? azért, mert mindig bebizonyítom, hogy egy beteges hazudozó vagy. nagyon fáj, hogy mindig szopatlak?:))
Sep 17, 2012 01:28:54
sodika
Sep 17, 2012 01:29:30
Ez a másik.
Mégis mit akarsz mondani azzal, hogy én mindenféle változtatás nélkül közöltem a listát, amikor már a legelső rendőrségi kihallgatásom alkalmával beismertem, hogy igen, bizony ez így volt, és később több beadványomban megerősítettem ezt?
Mégis mit akarsz mondani azzal, hogy én mindenféle változtatás nélkül közöltem a listát, amikor már a legelső rendőrségi kihallgatásom alkalmával beismertem, hogy igen, bizony ez így volt, és később több beadványomban megerősítettem ezt?
Sep 17, 2012 01:29:30
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 01:29:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Mik ezek az idézetek?
Attól, hogy kitaláljátok, hogy biztos ilyeneket írtam, és ha írt is valaki, csak én lehettem, már igaz is lesz? Külföldi szerver, troll rendszergazdával. Nagyon hiteles forrás, mondhatom.</div>
Ezen a ponton kussolj el, te hazug szardarab, mert nagyon rábaszol.
Attól, hogy kitaláljátok, hogy biztos ilyeneket írtam, és ha írt is valaki, csak én lehettem, már igaz is lesz? Külföldi szerver, troll rendszergazdával. Nagyon hiteles forrás, mondhatom.</div>
Ezen a ponton kussolj el, te hazug szardarab, mert nagyon rábaszol.
Sep 17, 2012 01:29:41
sodika
Sep 17, 2012 01:30:04
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, az ilyen lebuktatások miatt utálsz engem annyira, ugye? azért, mert mindig bebizonyítom, hogy egy beteges hazudozó vagy. nagyon fáj, hogy mindig szopatlak?:))</div>
Nem, sodi szereti a papát.
Nem, sodi szereti a papát.
Sep 17, 2012 01:30:04
tigris
Sep 17, 2012 01:31:10
a lényeg az, hogy mindannyian tudjuk, hogy hazudsz. jöhetsz ezzel a héber típusú védekezéssel.... de értelme nincs.
egy kurva nagy szardarab vagy, akinek a szava semmit, érted SEMMIT se ér.
a lényeg az, hogy mindannyian tudjuk, hogy hazudsz. jöhetsz ezzel a héber típusú védekezéssel.... de értelme nincs.
egy kurva nagy szardarab vagy, akinek a szava semmit, érted SEMMIT se ér.
Sep 17, 2012 01:31:10
Amerika Kapitány
Sep 17, 2012 01:31:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, az ilyen lebuktatások miatt utálsz engem annyira, ugye? azért, mert mindig bebizonyítom, hogy egy beteges hazudozó vagy. nagyon fáj, hogy mindig szopatlak?:))</div>
Nem, sodi szereti a papát.</div>
Mondtam, hogy kuss. Nem szólok még egyszer.
Mondtam, hogy kuss. Nem szólok még egyszer.
Sep 17, 2012 01:31:19
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:31:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Maga a gondolat, bár nem tőlem származik, logikus. Az, hogy egy nő ártani akar a férfinek, és ezért közzétesz magáról egy felvételt, ahol azt állítja, hogy a konkrét férfi szerepel rajta, miközben egy másik, akkor is nagyon logikus gondolat, ha egyébként esetlegesen egy szó sem igaz belőle. Azért logikus, függetlenül attól, hogy igaz-e, vagy egyszerű hazugság, mert a nők általában gonoszak tudnak lenni.</div>
még mindig ezen röhögök. remélem ilyesmikre akarod majd alapozni a védelmed, hogy 'a nők általában gonoszak tudnak lenni' :DDD
Maga a gondolat, bár nem tőlem származik, logikus. Az, hogy egy nő ártani akar a férfinek, és ezért közzétesz magáról egy felvételt, ahol azt állítja, hogy a konkrét férfi szerepel rajta, miközben egy másik, akkor is nagyon logikus gondolat, ha egyébként esetlegesen egy szó sem igaz belőle. Azért logikus, függetlenül attól, hogy igaz-e, vagy egyszerű hazugság, mert a nők általában gonoszak tudnak lenni.</div>
még mindig ezen röhögök. remélem ilyesmikre akarod majd alapozni a védelmed, hogy 'a nők általában gonoszak tudnak lenni' :DDD
Sep 17, 2012 01:31:20
sodika
Sep 17, 2012 01:31:29
Ezen a ponton kussolj el, te hazug szardarab, mert nagyon rábaszol.</div>
Játszunk mostantól olyat, hogy csak annak van erkölcsi joga hozzám szólni, aki vállalja ezt arccal és névvel.
Mit szólsz hozzá?
Játszunk mostantól olyat, hogy csak annak van erkölcsi joga hozzám szólni, aki vállalja ezt arccal és névvel.
Mit szólsz hozzá?
Sep 17, 2012 01:31:29
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:31:31
pontosan tudod te is, hogy azok a te kommentjeid. snecigeci töltötte fel őket ide:
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=9" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=9</a>
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=10" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=10</a>
biztos előre tudta, hogy ma éppen mit fogsz hazudni, és meghamisította, átírta az adatbázist. pont ezeken a pontokon.
micsoda ökör vagy te, hogy ilyen hülyeséget akarsz beadni nekünk, meg Kaufmannnak.:))
pontosan tudod te is, hogy azok a te kommentjeid. snecigeci töltötte fel őket ide:
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=9" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=9</a>
<a href="http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=10" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.sodika.org/index.php?page=sodi-comments&pageNo=10</a>
biztos előre tudta, hogy ma éppen mit fogsz hazudni, és meghamisította, átírta az adatbázist. pont ezeken a pontokon.
micsoda ökör vagy te, hogy ilyen hülyeséget akarsz beadni nekünk, meg Kaufmannnak.:))
Sep 17, 2012 01:31:31
tigris
Sep 17, 2012 01:31:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, az ilyen lebuktatások miatt utálsz engem annyira, ugye? azért, mert mindig bebizonyítom, hogy egy beteges hazudozó vagy. nagyon fáj, hogy mindig szopatlak?:))</div>
te miért beszélsz magadról e/3-ban? értelmi fogyatékos vagy? megint bebasztál és erősnek hiszed magad?
te miért beszélsz magadról e/3-ban? értelmi fogyatékos vagy? megint bebasztál és erősnek hiszed magad?
Sep 17, 2012 01:31:41
tigris
Sep 17, 2012 01:32:05
Mit szólsz hozzá?</div>
oké , adom, hol mikor?
Mit szólsz hozzá?</div>
oké , adom, hol mikor?
Sep 17, 2012 01:32:05
tigris
Sep 17, 2012 01:32:49
Mit szólsz hozzá?</div>
játszuk azt, hogy csak akkor van erkölcsi alapod megszólalni, hogyha mered vállalni élőben is .. na? mitszólsz hozzá ?
Mit szólsz hozzá?</div>
játszuk azt, hogy csak akkor van erkölcsi alapod megszólalni, hogyha mered vállalni élőben is .. na? mitszólsz hozzá ?
Sep 17, 2012 01:32:49
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:32:54
a saját freeblogodról, te hülye fasz :D
nem tudsz eltüntetni semmit, gnóm, törődj bele. mindent archivál a Snecológiai Intézet.
nem tudsz eltüntetni semmit, gnóm, törődj bele. mindent archivál a Snecológiai Intézet.
Sep 17, 2012 01:32:54
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:33:26
akkor miért nem látogatod szegény beteg papádat szomódon?
akkor miért nem látogatod szegény beteg papádat szomódon?
Sep 17, 2012 01:33:26
tigris
Sep 17, 2012 01:34:08
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, az ilyen lebuktatások miatt utálsz engem annyira, ugye? azért, mert mindig bebizonyítom, hogy egy beteges hazudozó vagy. nagyon fáj, hogy mindig szopatlak?:))</div>
akkor miért nem látogatod szegény beteg papádat szomódon?</div>
mert egy csoró senkiháza. nincs két forintja sem. már ott tart, hogy a döglevesért pitizik.
akkor miért nem látogatod szegény beteg papádat szomódon?</div>
mert egy csoró senkiháza. nincs két forintja sem. már ott tart, hogy a döglevesért pitizik.
Sep 17, 2012 01:34:08
asd a Régi Troller
Sep 17, 2012 01:34:33
<b> Kaufmann! Sodika mutatta meg nekünk hol található a szexvideód. Valamint azt is tőle tudjuk, hogy te szerepelsz rajta! Hogyan máshogyan találtuk volna meg? Te elmondtad sodikának, ő meg nekünk.</b>
Sep 17, 2012 01:34:33
tigris
Sep 17, 2012 01:34:38
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Mik ezek az idézetek?
nem tudsz eltüntetni semmit, gnóm, törődj bele. mindent archivál a Snecológiai Intézet.</div>
ekkora pofont megint a szamárfasszal. ez az állat egyre mélyebbre ássa magát a kulába
nem tudsz eltüntetni semmit, gnóm, törődj bele. mindent archivál a Snecológiai Intézet.</div>
ekkora pofont megint a szamárfasszal. ez az állat egyre mélyebbre ássa magát a kulába
Sep 17, 2012 01:34:38
sodika
Sep 17, 2012 01:34:50
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
még mindig ezen röhögök. remélem ilyesmikre akarod majd alapozni a védelmed, hogy 'a nők általában gonoszak tudnak lenni' :DDD</div>
Jelen pillanatban egyik ügyemben sem érzem szükségét bármire is alapoznom a védelmet, mert mindkét ügyemben egy nagy ökörség az egész.
A rendőrlistás ügyemben nem árulják el, hogy társszerzője voltam-e a listának, és hogy kiknek az adataival éltem vissza. Előbb ezeket kéne elárulni, aztán majd védekezek.
A Kaufmann-féle ügyben pedig a "tök mindegy, hogy a trollok írták-e a többi 15 ezer komment mellé, akkor is én vagyok a felelős", eleve akkora faszság, mint ide lacháza. :D
még mindig ezen röhögök. remélem ilyesmikre akarod majd alapozni a védelmed, hogy 'a nők általában gonoszak tudnak lenni' :DDD</div>
Jelen pillanatban egyik ügyemben sem érzem szükségét bármire is alapoznom a védelmet, mert mindkét ügyemben egy nagy ökörség az egész.
A rendőrlistás ügyemben nem árulják el, hogy társszerzője voltam-e a listának, és hogy kiknek az adataival éltem vissza. Előbb ezeket kéne elárulni, aztán majd védekezek.
A Kaufmann-féle ügyben pedig a "tök mindegy, hogy a trollok írták-e a többi 15 ezer komment mellé, akkor is én vagyok a felelős", eleve akkora faszság, mint ide lacháza. :D
Sep 17, 2012 01:34:50
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:35:52
Mit szólsz hozzá?</div>
ugyan kit érdekelnek a te erkölcsi szabályaid? egy olyan ember erkölcse, aki faszverő videókat készít magáról, majd ezeket feltölti szexhirdetésekhez, és ezek segítségével akar megismerkedni párokkal, hogy előttük maszturbáljon?
te mégis milyen erkölcsről beszélsz? te teljesen hülye vagy?
Mit szólsz hozzá?</div>
ugyan kit érdekelnek a te erkölcsi szabályaid? egy olyan ember erkölcse, aki faszverő videókat készít magáról, majd ezeket feltölti szexhirdetésekhez, és ezek segítségével akar megismerkedni párokkal, hogy előttük maszturbáljon?
te mégis milyen erkölcsről beszélsz? te teljesen hülye vagy?
Sep 17, 2012 01:35:52
sodika
Sep 17, 2012 01:36:04
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
ekkora pofont megint a szamárfasszal. ez az állat egyre mélyebbre ássa magát a kulába</div>
Rosszul játszol. Egy körből kimaradsz.
Most olyan játszink, hogy névvel és arccal kell vállalni, ha beszólsz. Legyél férfi.
ekkora pofont megint a szamárfasszal. ez az állat egyre mélyebbre ássa magát a kulába</div>
Most olyan játszink, hogy névvel és arccal kell vállalni, ha beszólsz. Legyél férfi.
Sep 17, 2012 01:36:04
tigris
Sep 17, 2012 01:36:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
A Kaufmann-féle ügyben pedig a "tök mindegy, hogy a trollok írták-e a többi 15 ezer komment mellé, akkor is én vagyok a felelős", eleve akkora faszság, mint ide lacháza. :D</div>
de ha így van, akkor miért könyörögtél a porban csúszva Melcsike családjának, hogy ejtsék az ügyet?
emlékszel még? két napja még megalázkodtál a proletárok előtt, hogy "legyenek átlagos emberek". most mire fel van ilyen nagy pofád te tapír?
A Kaufmann-féle ügyben pedig a "tök mindegy, hogy a trollok írták-e a többi 15 ezer komment mellé, akkor is én vagyok a felelős", eleve akkora faszság, mint ide lacháza. :D</div>
de ha így van, akkor miért könyörögtél a porban csúszva Melcsike családjának, hogy ejtsék az ügyet?
emlékszel még? két napja még megalázkodtál a proletárok előtt, hogy "legyenek átlagos emberek". most mire fel van ilyen nagy pofád te tapír?
Sep 17, 2012 01:36:27
sodika
Sep 17, 2012 01:37:01
te mégis milyen erkölcsről beszélsz?</div>
Emberről pofázol, legyél ember.
Névtelenül ne pofázz valakiről, aki névvel és arccal vállalja magát.
Névtelenül ne pofázz valakiről, aki névvel és arccal vállalja magát.
Sep 17, 2012 01:37:01
tigris
Sep 17, 2012 01:37:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Most olyan játszink, hogy névvel és arccal kell vállalni, ha beszólsz. Legyél férfi.</div>
jó , mondom, hogy vállalom élőben, névvel és arccal. NA EHHEZ MITSZÓLSZ TE KÖPÉS? HOL MIKOR? VAGY CSICSKA VAGY?
Most olyan játszink, hogy névvel és arccal kell vállalni, ha beszólsz. Legyél férfi.</div>
jó , mondom, hogy vállalom élőben, névvel és arccal. NA EHHEZ MITSZÓLSZ TE KÖPÉS? HOL MIKOR? VAGY CSICSKA VAGY?
Sep 17, 2012 01:37:10
tigris
Sep 17, 2012 01:37:44
Névtelenül ne pofázz valakiről, aki névvel és arccal vállalja magát.</div>
jojó te fszfej, ezt ugatjuk mióta, na mikor vállalod fel magad? vagy az nemmegy? csak a monitor mögül mersz ugatni ?
jojó te fszfej, ezt ugatjuk mióta, na mikor vállalod fel magad? vagy az nemmegy? csak a monitor mögül mersz ugatni ?
Sep 17, 2012 01:37:44
sodika
Sep 17, 2012 01:37:48
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
de ha így van, akkor miért könyörögtél a porban csúszva Melcsike családjának, hogy ejtsék az ügyet?</div>
Rávilágítottam nekik, miért lenne úgy mindenkinek jobb.
De ha nem, hát nem.
de ha így van, akkor miért könyörögtél a porban csúszva Melcsike családjának, hogy ejtsék az ügyet?</div>
De ha nem, hát nem.
Sep 17, 2012 01:37:48
asd a Régi Troller
Sep 17, 2012 01:37:52
<b>Sodika be van baszva. És zokog. (húzd el a függönyt Sodika)</b>
Sep 17, 2012 01:37:52
tigris
Sep 17, 2012 01:38:35
TUDJUK HOGY VÁLLALTAD MAGAD NÉVVEL ÉS ARCCAL , PÉLDÁUL A PRIDE.HU-N :DDDDDD
MEG A MELEG TÁRSKERESŐKÖN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
TUDJUK HOGY VÁLLALTAD MAGAD NÉVVEL ÉS ARCCAL , PÉLDÁUL A PRIDE.HU-N :DDDDDD
MEG A MELEG TÁRSKERESŐKÖN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sep 17, 2012 01:38:35
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:38:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
meg lett mondva, hogy gyere oda Sherlock Porks másodfokú tárgyalására. nem jöttél, kislány. innentől mit akarsz? majd megyek valamelyik tárgyalásodra, csak nehogy sírás legyen a vége, részedről.
meg lett mondva, hogy gyere oda Sherlock Porks másodfokú tárgyalására. nem jöttél, kislány. innentől mit akarsz? majd megyek valamelyik tárgyalásodra, csak nehogy sírás legyen a vége, részedről.
Sep 17, 2012 01:38:41
sodika
Sep 17, 2012 01:39:10
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>na mikor vállalod fel magad? vagy az nemmegy?</div>
Naponta vannak rólam képek és videók, ismert a nevem is.
Mit akarsz még? :)
Megint szabályt szegsz.
Most olyat játszunk, hogy csak az szólhat hozzám, aki nevét és arcát is adja hozzá.
Megint szabályt szegsz.
Most olyat játszunk, hogy csak az szólhat hozzám, aki nevét és arcát is adja hozzá.
Sep 17, 2012 01:39:10
tigris
Sep 17, 2012 01:39:12
De ha nem, hát nem.</div>
nekik miért lenne jobb? egy csomó pénzt fognak lehúzni rólad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nekik kiibaszott jó lesz. neked meg nagyon szar. dehát így jártál
De ha nem, hát nem.</div>
nekik miért lenne jobb? egy csomó pénzt fognak lehúzni rólad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nekik kiibaszott jó lesz. neked meg nagyon szar. dehát így jártál
Sep 17, 2012 01:39:12
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:39:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Hehh? Mi a fasz köze van annak ahhoz, hogy hány kommentet írtak a trollok (felteszem, ezt akarja jelenteni az amúgy értelmetlen mondatod), ahhoz, hogy te miket írtál czenkiékről?
Hehh? Mi a fasz köze van annak ahhoz, hogy hány kommentet írtak a trollok (felteszem, ezt akarja jelenteni az amúgy értelmetlen mondatod), ahhoz, hogy te miket írtál czenkiékről?
Sep 17, 2012 01:39:28
tigris
Sep 17, 2012 01:39:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>na mikor vállalod fel magad? vagy az nemmegy?</div>
Megint szabályt szegsz.
Most olyat játszunk, hogy csak az szólhat hozzám, aki nevét és arcát is adja hozzá.</div>
ne legyél már ilyen gyáva szar. nem mered felvállalni élőben a véleményed?
milyen szabályról ugatsz te buzi?
Megint szabályt szegsz.
Most olyat játszunk, hogy csak az szólhat hozzám, aki nevét és arcát is adja hozzá.</div>
ne legyél már ilyen gyáva szar. nem mered felvállalni élőben a véleményed?
milyen szabályról ugatsz te buzi?
Sep 17, 2012 01:39:44
sodika
Sep 17, 2012 01:40:12
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>majd megyek valamelyik tárgyalásodra, csak nehogy sírás legyen a vége, részedről.</div>
Valamelyik?
Hát megígérted, hogy jössz a Kaufmannsra...
Apunak dolgoznia kell, és nem nézi meg a mikulásműsort az oviban? :((
Valamelyik?
Apunak dolgoznia kell, és nem nézi meg a mikulásműsort az oviban? :((
Sep 17, 2012 01:40:12
tigris
Sep 17, 2012 01:40:34
miért hazudtál itt a Kaufmanns videóról? nem jöttél még rá, hogy olyan ostoba vagy, hogy tíz másodperc alatt lelepleződsz?
Sep 17, 2012 01:40:34
sodika
Sep 17, 2012 01:41:15
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>nem mered felvállalni élőben a véleményed? </div>
Hol volt olyan, hogy nem mertem vállalni?
Cegléden is megmondtam a cigányoknak, hogy ne lopjanak, és ne beszéljenek nácikról, amikor a hazafiak a másik oldalon nem nácik.
Cegléden is megmondtam a cigányoknak, hogy ne lopjanak, és ne beszéljenek nácikról, amikor a hazafiak a másik oldalon nem nácik.
Sep 17, 2012 01:41:15
Polgár Tamás
Sep 17, 2012 01:41:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>majd megyek valamelyik tárgyalásodra, csak nehogy sírás legyen a vége, részedről.</div>
Valamelyik?
Apunak dolgoznia kell, és nem nézi meg a mikulásműsort az oviban? :((</div>
Én felvállalom a nevem. Élőben is akarsz találkozni?
Valamelyik?
Én felvállalom a nevem. Élőben is akarsz találkozni?
Sep 17, 2012 01:41:47
tigris
Sep 17, 2012 01:41:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>majd megyek valamelyik tárgyalásodra, csak nehogy sírás legyen a vége, részedről.</div>
Valamelyik?
már ott tart az apakomplexusood, hogy őt tekinted apádnak?
a te férfi irányultságú ismert ödipusz komplexusod miatt nem irigylem tutant.
ne itt udvarolj neki te perverz állat.
Valamelyik?
már ott tart az apakomplexusood, hogy őt tekinted apádnak?
a te férfi irányultságú ismert ödipusz komplexusod miatt nem irigylem tutant.
ne itt udvarolj neki te perverz állat.
Sep 17, 2012 01:41:55
Tutenchamun
Sep 17, 2012 01:42:01
te teljesen hülye vagy? minden embernek van neve. ez a "névtelenség" csak a te fikciód. mit érsz azzal, hogy tudod valakinek a nevét? hülye videókat gyártasz, mert azt hiszed, hogy az bárkinek is fáj? nem jöttél még rá, hogy ez nem fegyver?
az emberek csak azért nem írják ide az irl nevüket, mert annyira gáz vagy, hogy ciki veled egy oldalon szerepelni. a te neved a lejárató tényező, mivel egy retardált faszcibáló netnáci vagy.
te teljesen hülye vagy? minden embernek van neve. ez a "névtelenség" csak a te fikciód. mit érsz azzal, hogy tudod valakinek a nevét? hülye videókat gyártasz, mert azt hiszed, hogy az bárkinek is fáj? nem jöttél még rá, hogy ez nem fegyver?
az emberek csak azért nem írják ide az irl nevüket, mert annyira gáz vagy, hogy ciki veled egy oldalon szerepelni. a te neved a lejárató tényező, mivel egy retardált faszcibáló netnáci vagy.
Sep 17, 2012 01:42:01
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:42:24
kezdem úgy érezni, hogy eleget szopattunk ma sodika, menj, sírd ki magad, aztán reggelig még van időd leveleket írogatni a bíróságnak magukat szopkodó hermafroditákról, eredendően gonosz nőkről, talán-géniusz tényfeltárókról és a körülöttük köröző kémlegyekről. a vajas kenyérrel ne törődj, a mai moslékkal elleszel a következő 'nemzeti ételosztásig'.
sodika
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>tíz másodperc alatt lelepleződsz</div>
Makulátlan hitelesség, hogy még egy nyomorult linket sem vagytok képesek prezentálni a "lebukáshoz".
Makulátlan hitelesség, hogy még egy nyomorult linket sem vagytok képesek prezentálni a "lebukáshoz".
tigris
Sep 17, 2012 01:42:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>nem mered felvállalni élőben a véleményed? </div>
Cegléden is megmondtam a cigányoknak, hogy ne lopjanak, és ne beszéljenek nácikról, amikor a hazafiak a másik oldalon nem nácik.</div>
jó, akkor hol mikor?
cegléden azt mondtad a cigányoknak hogy verjék meg bátran a gárdistákat. sőt te buzdítoottad őket magyarerésre. van róla videó, te hazaáruló fos.
Cegléden is megmondtam a cigányoknak, hogy ne lopjanak, és ne beszéljenek nácikról, amikor a hazafiak a másik oldalon nem nácik.</div>
jó, akkor hol mikor?
cegléden azt mondtad a cigányoknak hogy verjék meg bátran a gárdistákat. sőt te buzdítoottad őket magyarerésre. van róla videó, te hazaáruló fos.
Sep 17, 2012 01:42:47
Polgár Mester
Sep 17, 2012 01:42:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>nem mered felvállalni élőben a véleményed? </div>
Sodika mikor jössz Szomódra?
Sodika mikor jössz Szomódra?
Sep 17, 2012 01:42:59
Hitvány Patkány
Sep 17, 2012 01:43:09
Meg azt is, hogy aki odamegy kellemetlenkedni, azt verjék meg nyugodtan.
Meg azt is, hogy aki odamegy kellemetlenkedni, azt verjék meg nyugodtan.
Sep 17, 2012 01:43:09
tigris
Sep 17, 2012 01:43:31
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>kezdem úgy érezni, hogy eleget szopattunk ma sodika, menj, sírd ki magad, aztán reggelig még van időd leveleket írogatni a bíróságnak magukat szopkodó hermafroditákról, eredendően gonosz nőkről, talán-géniusz tényfeltárókról és a körülöttük köröző kémlegyekről. a vajas kenyérrel ne törődj, a mai moslékkal elleszel a következő 'nemzeti ételosztásig'.</div>
ismeri az összes ingyenkonyhát.
ismeri az összes ingyenkonyhát.
Sep 17, 2012 01:43:31
sodika
Sep 17, 2012 01:44:00
az emberek csak azért nem írják ide az irl nevüket, mert annyira gáz vagy, hogy ciki veled egy oldalon szerepelni. a te neved a lejárató tényező, mivel egy retardált faszcibáló netnáci vagy.</div>
Ha nem fosol tőlem, nosza: legyen fegyveregyenlőség.
Nevet, arcot kérek.
Mármint a többiektől, tőled az előbbit vicces lenne kérni. xD
az emberek csak azért nem írják ide az irl nevüket, mert annyira gáz vagy, hogy ciki veled egy oldalon szerepelni. a te neved a lejárató tényező, mivel egy retardált faszcibáló netnáci vagy.</div>
Ha nem fosol tőlem, nosza: legyen fegyveregyenlőség.
Nevet, arcot kérek.
Mármint a többiektől, tőled az előbbit vicces lenne kérni. xD
Sep 17, 2012 01:44:00
szpítsopp
Sep 17, 2012 01:44:06
nem, azt mondtad a cigányoknak, hogy 'hetyetyetyetye', és hogy verjék meg a kellemetlenkedő magyarokat.
nem, azt mondtad a cigányoknak, hogy 'hetyetyetyetye', és hogy verjék meg a kellemetlenkedő magyarokat.
Sep 17, 2012 01:44:06
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezen érdekes körülmény lehet, hogy újabb YouTube videóért kiált. :D