sodika
Oct 01, 2012 18:49:59
<div class="quote"><div class="author">SF</div>évekig képernyőn lehetne, az katasztrófa lenne a teljes jobboldal számára. Most csak a neten az, kicsiben</div>
Miután a személyem háttérben van bármilyen mozgalmi, jobboldali témáról szóló anyagban, ezért nem tudok lejáratni semmit. Még a gárdaperbe is HANGSÚLYOZOTTAN független közíróként avatkoztam be.
Személytől függetlenül a nemzeti tartalom viszont MINDENKÉPP hasznos.
Miután a személyem háttérben van bármilyen mozgalmi, jobboldali témáról szóló anyagban, ezért nem tudok lejáratni semmit. Még a gárdaperbe is HANGSÚLYOZOTTAN független közíróként avatkoztam be.
Személytől függetlenül a nemzeti tartalom viszont MINDENKÉPP hasznos.
Oct 01, 2012 18:49:59
SF
Oct 01, 2012 18:50:31
Ami nem kampánytéma, az nem is érdekel? Zenéről beszélni pl. mainstream téma?
Oct 01, 2012 18:50:31
Géntolvaj református
Oct 01, 2012 18:50:37
Sodi, te most konkrétan miért nem dolgozol?
Oct 01, 2012 18:50:37
SF
Oct 01, 2012 18:51:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>évekig képernyőn lehetne, az katasztrófa lenne a teljes jobboldal számára. Most csak a neten az, kicsiben</div>
Személytől függetlenül a nemzeti tartalom viszont MINDENKÉPP hasznos.</div>
Nem (csak) azért, hanem mert hülyeségeket mondasz, és elriasztanád az embereket.
Személytől függetlenül a nemzeti tartalom viszont MINDENKÉPP hasznos.</div>
Nem (csak) azért, hanem mert hülyeségeket mondasz, és elriasztanád az embereket.
Oct 01, 2012 18:51:39
tigris
Oct 01, 2012 18:51:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Vagy ott van 2006. Törvények szólnak róla, hogy mik történtek, valamint elsöprő többséggel elfogadott országgyűlési határozatok. Elismert, nem tagadott, mainstream.
Az még a Tinesz Mihály-félék felelősségre vonásánál lehetne érdekes, de ilyesmiről nem nagyon hallani.
Vagy ott van, hogy az MSZP osztozik a magyar emberek tízezreit megnyomorító MSZMP bűneiben. Belekerült az alkotmányba is. Elismerték a legmagasabb szinten, senki nem vonja kétségbe, akinek cseppnyi esze van, tehát: mainstream.
SF pedig azt kérné éppen számon rajtam, hogy miért nem mutatok lelkesedést és szenvedélyt mainstream témák iránt. Azért, mert ezek győztes, sikerre jutott témák: elismerték, nem titkolják, kimondják.
Fontos róluk beszélni ezután is, de nyilán, miután nem kell harcolni azért, amiből már marha sok dolog megvalósult a harc nyomán, marad idő másra IS. Van idő hóbortos Echelon-osokra, bűnöző cigányokra, meg ilyenekre is.</div>
De te még néhány éve azt írtad, hogy ha esemény van, (olyan mint a 2006-os), akkor a tömegbe kell lőni, hogy is van ez?
Az még a Tinesz Mihály-félék felelősségre vonásánál lehetne érdekes, de ilyesmiről nem nagyon hallani.
Vagy ott van, hogy az MSZP osztozik a magyar emberek tízezreit megnyomorító MSZMP bűneiben. Belekerült az alkotmányba is. Elismerték a legmagasabb szinten, senki nem vonja kétségbe, akinek cseppnyi esze van, tehát: mainstream.
SF pedig azt kérné éppen számon rajtam, hogy miért nem mutatok lelkesedést és szenvedélyt mainstream témák iránt. Azért, mert ezek győztes, sikerre jutott témák: elismerték, nem titkolják, kimondják.
Fontos róluk beszélni ezután is, de nyilán, miután nem kell harcolni azért, amiből már marha sok dolog megvalósult a harc nyomán, marad idő másra IS. Van idő hóbortos Echelon-osokra, bűnöző cigányokra, meg ilyenekre is.</div>
De te még néhány éve azt írtad, hogy ha esemény van, (olyan mint a 2006-os), akkor a tömegbe kell lőni, hogy is van ez?
Oct 01, 2012 18:51:51
sodika
Oct 01, 2012 18:51:53
<div class="quote"><div class="author">SF</div>
Sodi, menj el dolgozni nyugodtan ha emiatt aggódsz, nem rajtad múlik a jobboldal győzelme. :)</div>
Ennyi erővel SENKIN se múlik.
Én viszont büszke vagyok rá, hogy a videókkal SOKKAL többet teszek, mint egy átlagember, aki csak szurkol a Jobbiknak.
<b>Én hetente több Jobbikos sajtótájékoztató anyagát töltöm fel, és terjesztem el, amik nélkülem nem lennének elérhetőek sehol. Mesélj, te mit teszel a nemzetért, ami ezzel összemérhető jelentőségű?</b>
Sodi, menj el dolgozni nyugodtan ha emiatt aggódsz, nem rajtad múlik a jobboldal győzelme. :)</div>
Én viszont büszke vagyok rá, hogy a videókkal SOKKAL többet teszek, mint egy átlagember, aki csak szurkol a Jobbiknak.
<b>Én hetente több Jobbikos sajtótájékoztató anyagát töltöm fel, és terjesztem el, amik nélkülem nem lennének elérhetőek sehol. Mesélj, te mit teszel a nemzetért, ami ezzel összemérhető jelentőségű?</b>
Oct 01, 2012 18:51:53
tigris
Oct 01, 2012 18:52:30
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, te most konkrétan miért nem dolgozol?</div> megszállta egy doktordémon!
Oct 01, 2012 18:52:30
sodika
Oct 01, 2012 18:53:46
Nem (csak) azért, hanem mert hülyeségeket mondasz, és elriasztanád az embereket.</div>
Szaniszlón is nagyokat röhögnek a buta komcsik.
<a href="http://comment.blog.hu/2012/09/26/az_imf_ontotte_rank_a_vorosiszapot" rel="nofollow" target="_blank">http://comment.blog.hu/2012/09/26/az_imf_ontotte_rank_a_vorosiszapot</a>
Ki nem szarja le nagyon-nagyon magasról, hogy kin röhögnek a buta komcsik? Marginális, jelentéktelen szardarabok.
Nem (csak) azért, hanem mert hülyeségeket mondasz, és elriasztanád az embereket.</div>
<a href="http://comment.blog.hu/2012/09/26/az_imf_ontotte_rank_a_vorosiszapot" rel="nofollow" target="_blank">http://comment.blog.hu/2012/09/26/az_imf_ontotte_rank_a_vorosiszapot</a>
Ki nem szarja le nagyon-nagyon magasról, hogy kin röhögnek a buta komcsik? Marginális, jelentéktelen szardarabok.
Oct 01, 2012 18:53:46
sodika
Oct 01, 2012 18:54:50
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
De te még néhány éve azt írtad, hogy ha esemény van, (olyan mint a 2006-os), akkor a tömegbe kell lőni, hogy is van ez?</div>
2003-ban írtam az öncélú randarílozásról.
2006 nem volt öncélú, hanem forradalmi volt.
De te még néhány éve azt írtad, hogy ha esemény van, (olyan mint a 2006-os), akkor a tömegbe kell lőni, hogy is van ez?</div>
2003-ban írtam az öncélú randarílozásról.
2006 nem volt öncélú, hanem forradalmi volt.
Oct 01, 2012 18:54:50
Géntolvaj református
Oct 01, 2012 18:55:05
Sodi, te mostanában kizárólag Jobbik-ellenes emberekkel készítesz riportokat. RGL, Molnár F., Titán, Balogh Puniella, Olika és Csabika.
Oct 01, 2012 18:55:05
sodika
Oct 01, 2012 18:55:37
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, te mostanában kizárólag Jobbik-ellenes emberekkel készítesz riportokat. RGL, Molnár F., Titán, Balogh Puniella, Olika és Csabika.</div>
És ha szidják a Jobbikot, én megvédem.
És ha szidják a Jobbikot, én megvédem.
Oct 01, 2012 18:55:37
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2012 18:55:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>
Ki nem szarja le nagyon-nagyon magasról, hogy kin röhögnek a buta komcsik? Marginális, jelentéktelen szardarabok.</div>
Nem a komcsik, hanem az értelmes emberek röhögnek rajta.
Persze te nem vagy értelmes, ezt tudjuk jól.
Ki nem szarja le nagyon-nagyon magasról, hogy kin röhögnek a buta komcsik? Marginális, jelentéktelen szardarabok.</div>
Nem a komcsik, hanem az értelmes emberek röhögnek rajta.
Persze te nem vagy értelmes, ezt tudjuk jól.
Oct 01, 2012 18:55:45
tigris
Oct 01, 2012 18:55:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>
szaniszló egy szellemi fogyatékos. buta komcsi te vagy, szaniszlón meg minden normális ember röhög.
azt tudtad egyébként, hogy szaniszló a panoráma moszkvai tudósítója volt a kádár rendszerben. Igen, a szovjetúnióban volt megbecsült újságíró, megbízható káder, egy igazi vérkomcsi féreg! és te ennek a faszát szopod!
szaniszló egy szellemi fogyatékos. buta komcsi te vagy, szaniszlón meg minden normális ember röhög.
azt tudtad egyébként, hogy szaniszló a panoráma moszkvai tudósítója volt a kádár rendszerben. Igen, a szovjetúnióban volt megbecsült újságíró, megbízható káder, egy igazi vérkomcsi féreg! és te ennek a faszát szopod!
Oct 01, 2012 18:55:46
Hitvány Patkány
Oct 01, 2012 18:55:51
Morvai Krisztina harcostársaként emlegetett, Gaudi egy rakat kárpit harcolt ki neked, többször kijelentetted, hogy Jobbik-szimpatizáns vagy. Hiába hajtogatod, hogy független vagy, az átlagember jobbikosnak tart. Így ha választások lesznek, nem pártfüggetlen homokos pederaszta leszel, hanem jobbikos pederaszta.
SF legalább annyit megtesz a Jobbikért hogy nem járatja le.
SF legalább annyit megtesz a Jobbikért hogy nem járatja le.
Oct 01, 2012 18:55:51
tigris
Oct 01, 2012 18:56:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, te mostanában kizárólag Jobbik-ellenes emberekkel készítesz riportokat. RGL, Molnár F., Titán, Balogh Puniella, Olika és Csabika.</div>
És ha szidják a Jobbikot, én megvédem.</div>
amikor molnár f. szidtea akkor miért nem véded meg?
amikor rgl szidja miért kkussolsz?
MIÉRT HAZUDSZ MINDIG KUKIDOKI?
És ha szidják a Jobbikot, én megvédem.</div>
amikor molnár f. szidtea akkor miért nem véded meg?
amikor rgl szidja miért kkussolsz?
MIÉRT HAZUDSZ MINDIG KUKIDOKI?
Oct 01, 2012 18:56:32
szpítsopp
Oct 01, 2012 18:57:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
<b>Én hetente több Jobbikos sajtótájékoztató anyagát töltöm fel, és terjesztem el, amik nélkülem nem lennének elérhetőek sehol. Mesélj, te mit teszel a nemzetért, ami ezzel összemérhető jelentőségű?</b></div>
doktorúr, úgy látom ideges, írjon fel magának egy jó doboz rejsz-tablettát, vagy egy üvegcse autocumicedilt!
<b>Én hetente több Jobbikos sajtótájékoztató anyagát töltöm fel, és terjesztem el, amik nélkülem nem lennének elérhetőek sehol. Mesélj, te mit teszel a nemzetért, ami ezzel összemérhető jelentőségű?</b></div>
doktorúr, úgy látom ideges, írjon fel magának egy jó doboz rejsz-tablettát, vagy egy üvegcse autocumicedilt!
Oct 01, 2012 18:57:14
sodika
Oct 01, 2012 18:57:15
<div class="quote"><div class="author">SF</div>Ami nem kampánytéma, az nem is érdekel?</div>
Informatikai témák még érdekelnek a közéleten kívül.
De még mindig adós vagy a válasszal. Én minden héten közzéteszem több olyan jobbikos sajtótájékoztató felvételét, ami nélkülem nem lenne elérhető sehol.
Te mit teszel a nagy száddal a hazáért, ami összemérhető ezzel?
De még mindig adós vagy a válasszal. Én minden héten közzéteszem több olyan jobbikos sajtótájékoztató felvételét, ami nélkülem nem lenne elérhető sehol.
Te mit teszel a nagy száddal a hazáért, ami összemérhető ezzel?
Oct 01, 2012 18:57:15
SF
Oct 01, 2012 18:57:43
Sajtótájékoztató anyagát gondolod csak te rögzíted? Az ott elhangzottak leirata megjelenik minden jelentősebb hírportálon... én nem vagyok politikus, illetve más is érdekel a politikán kívül, téged nem?
Nem fontosabb lenne megszabadulni az 5 milliós adósságodtól?
Sajtótájékoztató anyagát gondolod csak te rögzíted? Az ott elhangzottak leirata megjelenik minden jelentősebb hírportálon... én nem vagyok politikus, illetve más is érdekel a politikán kívül, téged nem?
Nem fontosabb lenne megszabadulni az 5 milliós adósságodtól?
Oct 01, 2012 18:57:43
El Snesí
Oct 01, 2012 18:58:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>Ami nem kampánytéma, az nem is érdekel?</div>
Te mit teszel a nagy száddal a hazáért, ami összemérhető ezzel?</div>
Pl. dolgozik és adót fizet.
Pl. dolgozik és adót fizet.
Oct 01, 2012 18:58:46
sodika
Oct 01, 2012 18:58:59
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>többször kijelentetted, hogy Jobbik-szimpatizáns vagy</div>
Na, akkor egészen pontosan fogalmazok.
Ha a pártszimpátiámat kérdezik, elmondom, hogy a Jobbikra szavazok, mert mindenki más hazaáruló szar.
De ha bárki úgy kérdez rá, hogy "jobbikos" vagyok-e, akkor mindig rávágom, hogy nem, nem vagyok jobbikos, én elvből soha nem lépek be sehova.
Ha a pártszimpátiámat kérdezik, elmondom, hogy a Jobbikra szavazok, mert mindenki más hazaáruló szar.
De ha bárki úgy kérdez rá, hogy "jobbikos" vagyok-e, akkor mindig rávágom, hogy nem, nem vagyok jobbikos, én elvből soha nem lépek be sehova.
Oct 01, 2012 18:58:59
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2012 19:00:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>Ami nem kampánytéma, az nem is érdekel?</div>
Azok a jobbikos sajtótájékoztatók szart sem érnek.
Annál még a kilakoltatások is érdekesen ék voltak, mert lehetett rajtuk röhögni,
Azok a jobbikos sajtótájékoztatók szart sem érnek.
Annál még a kilakoltatások is érdekesen ék voltak, mert lehetett rajtuk röhögni,
Oct 01, 2012 19:00:12
banshee
Oct 01, 2012 19:00:47
Nem járatja le...
Nem járatja le...
szpítsopp
nem csal adót, hanem fizeti? nem lopja meg az államot? nem lopja a közüzemi szolgáltatásokat?
sodika, a te faszverésed többe kerül az államnak, mint amennyi hasznot hoz (semmit).
nem csal adót, hanem fizeti? nem lopja meg az államot? nem lopja a közüzemi szolgáltatásokat?
sodika, a te faszverésed többe kerül az államnak, mint amennyi hasznot hoz (semmit).
sodika
Oct 01, 2012 19:00:53
Sajtótájékoztató anyagát gondolod csak te rögzíted?</div>
NAGYON sokszor igen. :)
Minden harmadik jobbikos sajtótájékoztató olyan, hogy nincs rajtam kívül ott más kamera.
<div class="quote"><div class="author">SF</div>Az ott elhangzottak leirata megjelenik minden jelentősebb hírportálon...</div>
De videó nélkülem nem lenne.
Az, hogy véletlenül ott van a HírTV kamerája, de leszarja a hírszerkesztőjük az egészet, és megy az anyag a dobozba, nem az igazság terjesztése.
Minden harmadik jobbikos sajtótájékoztató olyan, hogy nincs rajtam kívül ott más kamera.
<div class="quote"><div class="author">SF</div>Az ott elhangzottak leirata megjelenik minden jelentősebb hírportálon...</div>
Az, hogy véletlenül ott van a HírTV kamerája, de leszarja a hírszerkesztőjük az egészet, és megy az anyag a dobozba, nem az igazság terjesztése.
Oct 01, 2012 19:00:53
snecigeci
Oct 01, 2012 19:01:01
</div>
Nem szavazol a jobbikra, mert lusta vagy elmenni, te fos.
</div>
Nem szavazol a jobbikra, mert lusta vagy elmenni, te fos.
Oct 01, 2012 19:01:01
sodika
Oct 01, 2012 19:01:51
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Morvai Krisztina harcostársaként emlegetett, Gaudi egy rakat kárpit harcolt ki neked</div>
Te teljesen hülye vagy?
<b>Kettejük közül melyik Jobbik-tag?</b>
Ja hogy egyik sem? :DDDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ekkora öngólt!
Te teljesen hülye vagy?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ekkora öngólt!
Oct 01, 2012 19:01:51
sodika
Oct 01, 2012 19:03:11
Látom, SF, én minden héten adom tanújelét annak, hogy na, ott voltam, na itt a videó, na szolgálva lett a haza.
A nagy arcoddal nevezd meg, hogy egy átlagos héten TE mit teszel a nemzeti oldalért, ami ezzel összemérhető?
A nagy arcoddal nevezd meg, hogy egy átlagos héten TE mit teszel a nemzeti oldalért, ami ezzel összemérhető?
Oct 01, 2012 19:03:11
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:03:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>többször kijelentetted, hogy Jobbik-szimpatizáns vagy</div>
De ha bárki úgy kérdez rá, hogy "jobbikos" vagyok-e, akkor mindig rávágom, hogy nem, nem vagyok jobbikos, én elvből soha nem lépek be sehova.</div>
látod, még ennyit sem érsz, te szar, <b>még szavazni sem voltál, inkább verted a brét!</b>
Nem vagy még jobbik-szavazó sem. Legközelebb meg már lehetőséged sem lesz rá, mert nincs is bejelentett lakcímed Hahó!
De ha bárki úgy kérdez rá, hogy "jobbikos" vagyok-e, akkor mindig rávágom, hogy nem, nem vagyok jobbikos, én elvből soha nem lépek be sehova.</div>
látod, még ennyit sem érsz, te szar, <b>még szavazni sem voltál, inkább verted a brét!</b>
Nem vagy még jobbik-szavazó sem. Legközelebb meg már lehetőséged sem lesz rá, mert nincs is bejelentett lakcímed Hahó!
Oct 01, 2012 19:03:19
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:04:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Morvai Krisztina harcostársaként emlegetett, Gaudi egy rakat kárpit harcolt ki neked</div>
Te teljesen hülye vagy?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ekkora öngólt!</div>
:DDDD
Ránts csak rá, kezdesz megkattanni!
Te teljesen hülye vagy?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ekkora öngólt!</div>
:DDDD
Ránts csak rá, kezdesz megkattanni!
Oct 01, 2012 19:04:14
SF
Oct 01, 2012 19:04:46
Az, hogy véletlenül ott van a HírTV kamerája, de leszarja a hírszerkesztőjük az egészet, és megy az anyag a dobozba, nem az igazság terjesztése.</div>
Minek ezekről video. Hosszú és unalmas, a szöveget viszont gyorsan elolvassák. Te meg ilyenek miatt rontod el a saját ÉLETED! "megéri" mi?
Az, hogy véletlenül ott van a HírTV kamerája, de leszarja a hírszerkesztőjük az egészet, és megy az anyag a dobozba, nem az igazság terjesztése.</div>
Minek ezekről video. Hosszú és unalmas, a szöveget viszont gyorsan elolvassák. Te meg ilyenek miatt rontod el a saját ÉLETED! "megéri" mi?
Oct 01, 2012 19:04:46
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:06:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Látom, SF, én minden héten adom tanújelét annak, hogy na, ott voltam, na itt a videó, na szolgálva lett a haza.
A nagy arcoddal nevezd meg, hogy egy átlagos héten TE mit teszel a nemzeti oldalért, ami ezzel összemérhető?</div>
Ha a nemzeti oldal azok az elmebetegek, csövesek, ingyenélők, cigánybűnözők akikkel te lógsz, akkor hála istennek, hogy semmit!
Amúgy már leírtuk, makkdoktor úr. Nem lop, adót fizet. Tőled is elég lenne ennyi.
A nagy arcoddal nevezd meg, hogy egy átlagos héten TE mit teszel a nemzeti oldalért, ami ezzel összemérhető?</div>
Ha a nemzeti oldal azok az elmebetegek, csövesek, ingyenélők, cigánybűnözők akikkel te lógsz, akkor hála istennek, hogy semmit!
Amúgy már leírtuk, makkdoktor úr. Nem lop, adót fizet. Tőled is elég lenne ennyi.
Oct 01, 2012 19:06:04
sodika
Oct 01, 2012 19:06:10
Csak mert én egészen konkrétan még ma is elmentem a Jobbik sajtótájékoztatójára, és mindjárt jön róla a videó.
Eközben, SF, te a rólam szóló marhaságok legépelésével voltál elfoglalva. Szerinted hogy viszonyul egymáshoz ez a kettő a nemzeti érdekek szolgálatának viszonylatában?
Eközben, SF, te a rólam szóló marhaságok legépelésével voltál elfoglalva. Szerinted hogy viszonyul egymáshoz ez a kettő a nemzeti érdekek szolgálatának viszonylatában?
Oct 01, 2012 19:06:10
banshee
Oct 01, 2012 19:06:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Látom, SF, én minden héten adom tanújelét annak, hogy na, ott voltam, na itt a videó, na szolgálva lett a haza.
Ha elolvassák a leiratot, ki a fasz nézi meg a videót?
Ha elolvassák a leiratot, ki a fasz nézi meg a videót?
Oct 01, 2012 19:06:48
snecigeci
Oct 01, 2012 19:07:00
Sodi a hazának azzal tennél jót, ha nem lopnád meg minden adandó alkalommal.
Az, hogy senkit sem érdeklő sajtótájékoztatókat videózol, majd ezekbe beleteker 10-20 troll, mivel szolgálja a hazát?
Az, hogy senkit sem érdeklő sajtótájékoztatókat videózol, majd ezekbe beleteker 10-20 troll, mivel szolgálja a hazát?
Oct 01, 2012 19:07:00
Hitvány Patkány
Oct 01, 2012 19:07:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Morvai Krisztina harcostársaként emlegetett, Gaudi egy rakat kárpit harcolt ki neked</div>
Te teljesen hülye vagy?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ekkora öngólt!</div>
Morvai jobbikos Ep-képviselő, Gaudi jobbikos ogy-képviselő. Még mindig nem érted, hogy nem a párttagsági számít, hanem az egyértelmű szimpátia illetve a tevékeny támogatás. Ritka sötét szar vagy.
Te teljesen hülye vagy?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Ekkora öngólt!</div>
Morvai jobbikos Ep-képviselő, Gaudi jobbikos ogy-képviselő. Még mindig nem érted, hogy nem a párttagsági számít, hanem az egyértelmű szimpátia illetve a tevékeny támogatás. Ritka sötét szar vagy.
Oct 01, 2012 19:07:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2012 19:07:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Te mit teszel a nagy száddal a hazáért, ami összemérhető ezzel?</div>
Pl. leleplezte egy recskagnóm sötét üzelmeit, és ezzel hozzájárult ahhoz, hogy tisztább viszonyok legyenek Magyarországon.
Fontos, hogy minden jóérzésű becsületes magyar tudja, hogy ki az elmebeteggekkel haverkodó recskagnóm, és ki nem.
Pl. leleplezte egy recskagnóm sötét üzelmeit, és ezzel hozzájárult ahhoz, hogy tisztább viszonyok legyenek Magyarországon.
Fontos, hogy minden jóérzésű becsületes magyar tudja, hogy ki az elmebeteggekkel haverkodó recskagnóm, és ki nem.
Oct 01, 2012 19:07:13
sodika
Oct 01, 2012 19:07:33
Minek ezekről video. Hosszú és unalmas, a szöveget viszont gyorsan elolvassák. Te meg ilyenek miatt rontod el a saját ÉLETED! "megéri" mi?</div>
Nem, ha a munka rovására megy, nem éri meg.
De ma már ügyelek arra, hogy ne menjen a rovására.
Másrészt a videó fontos műfaj. A gerillamédia fegyvernem.
Az igazán nemes lélek egyébként a hazájáért magát is feláldozza.
Minek ezekről video. Hosszú és unalmas, a szöveget viszont gyorsan elolvassák. Te meg ilyenek miatt rontod el a saját ÉLETED! "megéri" mi?</div>
Az igazán nemes lélek egyébként a hazájáért magát is feláldozza.
Oct 01, 2012 19:07:33
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:07:44
sodika, te akkor hazaáruló szar vagy? hiszen nem szavaztál még a jobbikra. hogy lehetsz így hatos színtű hazafi? ezért levonok három szintet!
Oct 01, 2012 19:07:44
banshee
Oct 01, 2012 19:08:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csak mert én egészen konkrétan még ma is elmentem a Jobbik sajtótájékoztatójára, és mindjárt jön róla a videó.
Eközben, SF, te a rólam szóló marhaságok legépelésével voltál elfoglalva. Szerinted hogy viszonyul egymáshoz ez a kettő a nemzeti érdekek szolgálatának viszonylatában?</div>
SF megpróbál téged eltávolítani a nemzeti oldal mellől, amivel óriási szolgálatokat tesz a nemzeti oldalnak. Még a rokoni szeretetet félretéve is a nemzeti oldalnak akar jót.
Eközben, SF, te a rólam szóló marhaságok legépelésével voltál elfoglalva. Szerinted hogy viszonyul egymáshoz ez a kettő a nemzeti érdekek szolgálatának viszonylatában?</div>
SF megpróbál téged eltávolítani a nemzeti oldal mellől, amivel óriási szolgálatokat tesz a nemzeti oldalnak. Még a rokoni szeretetet félretéve is a nemzeti oldalnak akar jót.
Oct 01, 2012 19:08:24
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:08:26
Az igazán nemes lélek egyébként a hazájáért magát is feláldozza.</div>
Te a faszodért áldozod fel magad, nem a hazádért, csöves :D
Te a faszodért áldozod fel magad, nem a hazádért, csöves :D
Oct 01, 2012 19:08:26
sodika
Oct 01, 2012 19:08:55
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>nem a párttagsági számít, hanem az egyértelmű szimpátia illetve a tevékeny támogatás</div>
Én még aktivistaként sem segítettem a Jobbikot soha.
Amit csinálok, az utasítás és irányítás nélküli hobbi.
Én még aktivistaként sem segítettem a Jobbikot soha.
Amit csinálok, az utasítás és irányítás nélküli hobbi.
Oct 01, 2012 19:08:55
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2012 19:09:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csak mert én egészen konkrétan még ma is elmentem a Jobbik sajtótájékoztatójára, és mindjárt jön róla a videó.
Nagy őszi felpörgés ezeke szerint októberben sem indult el.
Nagy őszi felpörgés ezeke szerint októberben sem indult el.
Oct 01, 2012 19:09:19
banshee
Oct 01, 2012 19:09:28
Akkor miért nem gyújtod fel magad a Parlament előtt?
Akkor miért nem gyújtod fel magad a Parlament előtt?
Oct 01, 2012 19:09:28
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:09:47
ne hazudj, doki, a kappanos vermuthért mentél csak be!
ne hazudj, doki, a kappanos vermuthért mentél csak be!
Oct 01, 2012 19:09:47
sodika
Oct 01, 2012 19:09:54
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
SF megpróbál téged eltávolítani a nemzeti oldal mellől</div>
Nem, ennyire nem elvetemült, de azt viszont szeretné látni, ha többet dolgoznék. Nyugodj meg, SF, dolgozok.
Nem, ennyire nem elvetemült, de azt viszont szeretné látni, ha többet dolgoznék. Nyugodj meg, SF, dolgozok.
Oct 01, 2012 19:09:54
SF
Oct 01, 2012 19:10:07
Nem marhaságok, észrevételek. 2010-ben valaki nem jutott el szavazni, mert délutánra hosszú volt a sor, vagy ilyesmi, és inkább hagyta veszni a szavazatát. Nem Sodi volt az?
Oct 01, 2012 19:10:07
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:10:38
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csak mert én egészen konkrétan még ma is elmentem a Jobbik sajtótájékoztatójára, és mindjárt jön róla a videó.
Nagy őszi felpörgés ezeke szerint októberben sem indult el.</div>
december 21-ig még tart a csillagászati ősz Hahó!
minden egy folyamat.
Nagy őszi felpörgés ezeke szerint októberben sem indult el.</div>
december 21-ig még tart a csillagászati ősz Hahó!
minden egy folyamat.
sodika
A munkától nem a heti egy-két jobbikos sajtótájékoztató szívja el az időmet, hanem leginkább ez a szaros fórum.
De ennek is egyre kevésbé hagyom.
De ennek is egyre kevésbé hagyom.
SF
Oct 01, 2012 19:11:03
Szeretném, ha nem züllenél tovább, ezzel nem is csak az adósságaidra célzok.
Oct 01, 2012 19:11:03
sodika
Oct 01, 2012 19:11:38
<div class="quote"><div class="author">SF</div>Nem marhaságok, észrevételek. 2010-ben valaki nem jutott el szavazni, mert délutánra hosszú volt a sor, vagy ilyesmi, és inkább hagyta veszni a szavazatát. Nem Sodi volt az?</div>
Nem. Ahol én szavaztam, ott éppen nem volt sor.
Ezért le is adtam a szavazatomat.
Ugyanakkor leírtam volna, hogy sok órás sort talán tényleg nem álltam volna végig.
Ugyanakkor leírtam volna, hogy sok órás sort talán tényleg nem álltam volna végig.
Oct 01, 2012 19:11:38
sodika
Oct 01, 2012 19:12:19
<div class="quote"><div class="author">SF</div>Szeretném, ha nem züllenél tovább, ezzel nem is csak az adósságaidra célzok.</div>
:)
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Mit értünk "züllés" alatt? :D
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Mit értünk "züllés" alatt? :D
Oct 01, 2012 19:12:19
IsmeretlenJoAkaro
Oct 01, 2012 19:13:07
Sodi hallod fetrengek a rohogestol! Most olvastam csak a mai termest, ez legalabb akkorat szolt mint a recskagate! :D
1000 eves kereszteny ertekek vedelme? Mi csak poenkodtunk a "recskabunker" kifejezesen, de te tenyleg megvalositottad! Mond, dagadt a melled a buszkesegtol, amikor a sok kisgyerek simogatta a 23 centis csodat?
Amiket kiskorodban muveltel az ugy latom predesztinalt a Velvet-cimlapra.
1000 eves kereszteny ertekek vedelme? Mi csak poenkodtunk a "recskabunker" kifejezesen, de te tenyleg megvalositottad! Mond, dagadt a melled a buszkesegtol, amikor a sok kisgyerek simogatta a 23 centis csodat?
Amiket kiskorodban muveltel az ugy latom predesztinalt a Velvet-cimlapra.
Oct 01, 2012 19:13:07
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:13:11
<div class="quote"><div class="author">SF</div>Nem marhaságok, észrevételek. 2010-ben valaki nem jutott el szavazni, mert délutánra hosszú volt a sor, vagy ilyesmi, és inkább hagyta veszni a szavazatát. Nem Sodi volt az?</div>
dede. hazaáruló szar, egy nagy nemzeti doktor szavaival.
dede. hazaáruló szar, egy nagy nemzeti doktor szavaival.
Oct 01, 2012 19:13:11
banshee
Oct 01, 2012 19:13:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Nem, ennyire nem elvetemült, de azt viszont szeretné látni, ha többet dolgoznék. Nyugodj meg, SF, dolgozok.</div>
Ez nem elvetemültség, mert felismerte hogy te vagy a fordított Midasz király: amihez hozzáérsz, szarrá válik.
Ő meg nem akarja hogy a nemzeti oldal szarrá váljon...
Nem, ennyire nem elvetemült, de azt viszont szeretné látni, ha többet dolgoznék. Nyugodj meg, SF, dolgozok.</div>
Ez nem elvetemültség, mert felismerte hogy te vagy a fordított Midasz király: amihez hozzáérsz, szarrá válik.
Ő meg nem akarja hogy a nemzeti oldal szarrá váljon...
Oct 01, 2012 19:13:19
Tapír Hülye
Oct 01, 2012 19:13:24
"Csak mert <b>én egészen konkrétan még ma is elmentem a Jobbik sajtótájékoztatójára</b>, és mindjárt jön róla a videó.
Eközben, <b>SF, te a rólam szóló marhaságok legépelésével voltál elfoglalva. Szerinted hogy viszonyul egymáshoz ez a kettő a nemzeti érdekek szolgálatának viszonylatában?</b>"
Sodi, te menthetetlenül hülye vagy. Ha SF 1 óra 1 percet dolgozott ma, akkor már többet tett a hazáért, mint te. Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, veled ellentétben ő képes belátni a hibáit és változtatni. Ezzel is a hazát segíti, én például fütyörészve megyek holnap dolgozni miatta. Nem az információk miatt, hanem mert egy ember végre kitört a kisvilágából. Köszi SF!
Eközben, <b>SF, te a rólam szóló marhaságok legépelésével voltál elfoglalva. Szerinted hogy viszonyul egymáshoz ez a kettő a nemzeti érdekek szolgálatának viszonylatában?</b>"
Sodi, te menthetetlenül hülye vagy. Ha SF 1 óra 1 percet dolgozott ma, akkor már többet tett a hazáért, mint te. Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik, veled ellentétben ő képes belátni a hibáit és változtatni. Ezzel is a hazát segíti, én például fütyörészve megyek holnap dolgozni miatta. Nem az információk miatt, hanem mert egy ember végre kitört a kisvilágából. Köszi SF!
Oct 01, 2012 19:13:24
m.
Oct 01, 2012 19:13:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>Szeretném, ha nem züllenél tovább, ezzel nem is csak az adósságaidra célzok.</div>
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Mit értünk "züllés" alatt? :D</div>
Nezzel bele a tukorbe, es rajossz. Van olyan az irodaban?
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Nezzel bele a tukorbe, es rajossz. Van olyan az irodaban?
Oct 01, 2012 19:13:52
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:14:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>Nem marhaságok, észrevételek. 2010-ben valaki nem jutott el szavazni, mert délutánra hosszú volt a sor, vagy ilyesmi, és inkább hagyta veszni a szavazatát. Nem Sodi volt az?</div>
Ugyanakkor leírtam volna, hogy sok órás sort talán tényleg nem álltam volna végig.</div>
mit hazudsz te féreg, megint copy-pasteljek? :DDD
Ugyanakkor leírtam volna, hogy sok órás sort talán tényleg nem álltam volna végig.</div>
mit hazudsz te féreg, megint copy-pasteljek? :DDD
Oct 01, 2012 19:14:06
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2012 19:14:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>Szeretném, ha nem züllenél tovább, ezzel nem is csak az adósságaidra célzok.</div>
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Szexnagyi kúrogatását? Szexpapit? RGL-t, Molnárt, Titánt, a sok többi bolondot? Olikáékat?
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Szexnagyi kúrogatását? Szexpapit? RGL-t, Molnárt, Titánt, a sok többi bolondot? Olikáékat?
Oct 01, 2012 19:14:57
sodika
Oct 01, 2012 19:15:03
Én a következetlenséget nagyon régóta lenézem.
De ez más kérdés. :)
De ez más kérdés. :)
Oct 01, 2012 19:15:03
snecigeci
Oct 01, 2012 19:15:57
Mindenki emlékszik rá, hogy nem mentél el szavazni, faszarc!
Oct 01, 2012 19:15:57
Hitvány Patkány
Oct 01, 2012 19:16:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A munkától nem a heti egy-két jobbikos sajtótájékoztató szívja el az időmet, hanem leginkább ez a szaros fórum.
De ennek is egyre kevésbé hagyom.</div>
Hazugság. Amikor "Soha többet nem írok ide" volt, akkor volt, hogy napi 20 Facebook-poszt született, jellemzően "LOL xD" szintű értelmes megosztás. Abba már belegondolni sem merek, hány aberrált szexoldalt látogattál meg.
Neked bejáros munkahely kell, ahol elmebetegek helyett értelmes emberekkel találkozol és többek közt megtanulod, hogy nem lehet napi ötször rejszolni. Egyre távolabb kerülsz a teljes értékű emberektől és ha most nem kezded el rendezni a tartozásaidat előbb-utóbb laknod sem lesz hol, mert a lerobbant házakat, amit a szüleidtől örökölnél, azonnal vinné a NAV.
De ennek is egyre kevésbé hagyom.</div>
Hazugság. Amikor "Soha többet nem írok ide" volt, akkor volt, hogy napi 20 Facebook-poszt született, jellemzően "LOL xD" szintű értelmes megosztás. Abba már belegondolni sem merek, hány aberrált szexoldalt látogattál meg.
Neked bejáros munkahely kell, ahol elmebetegek helyett értelmes emberekkel találkozol és többek közt megtanulod, hogy nem lehet napi ötször rejszolni. Egyre távolabb kerülsz a teljes értékű emberektől és ha most nem kezded el rendezni a tartozásaidat előbb-utóbb laknod sem lesz hol, mert a lerobbant házakat, amit a szüleidtől örökölnél, azonnal vinné a NAV.
Oct 01, 2012 19:16:12
Tapír Hülye
Oct 01, 2012 19:16:27
Annyira nevetséges. Mindig látszik, mikor szart be Sodi. Olyankor mindig annak az egy embernek szól a kommunikációja. Mint egy hipnózist, nyomja a hazafiságról meg a többiről a műsort SF-nek abban bízva, hogy végül valami apróságban SF végre igazat ad neki, és egy platformra kerülnek.
SF megmondta, hogy egyedül a jobbikról nem akar beszélni, hát mit forszíroz Sodika? Hát mit?
SF megmondta, hogy egyedül a jobbikról nem akar beszélni, hát mit forszíroz Sodika? Hát mit?
Oct 01, 2012 19:16:27
sodika
Oct 01, 2012 19:16:52
Olikáékhoz a magasan képzett Fóris Eszter orvosnőhöz megyek, aki a legtöbb ide írogató marhánál sokkal többet keres.
RGL, Molnár, vagy Titán interjúalanyok.
RGL hozott jó kilakoltatásos felvételeket.
Titánnal csomó helyre eljutottam az országban nyáron.
Molnár pedig érdekes arc, vele mindenki szeret anyagot csinálni.
RGL, Molnár, vagy Titán interjúalanyok.
RGL hozott jó kilakoltatásos felvételeket.
Oct 01, 2012 19:16:52
m.
Oct 01, 2012 19:16:59
Tenyleg, SF, sodi a kolosyn lakik? :)
Oct 01, 2012 19:16:59
?
Oct 01, 2012 19:18:03
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
A züllés gyűjtőfogalom.
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
A züllés gyűjtőfogalom.
Oct 01, 2012 19:18:03
sodika
Oct 01, 2012 19:18:25
Hitvány Patkány:
A tartozásra megoldás a társadalmi szervezet nevére rakott vagyon. Ahogy Hermán Péter csinálja.
Egyébként pedig pörgök fel szépen, ne aggódj.
A tartozásra megoldás a társadalmi szervezet nevére rakott vagyon. Ahogy Hermán Péter csinálja.
Egyébként pedig pörgök fel szépen, ne aggódj.
Oct 01, 2012 19:18:25
SF
Oct 01, 2012 19:18:30
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Régebben azért normálisabb, rendezettebb életvitelű emberekkel barátkoztál. Vagy nem, mert ha barátkoztál volna velük, most lennének igaz barátaid. Inni meg iszol, ráadásul rosszkedvre. Ne mondd hogy nem veszélyes rászokni erre.
A Tesco parkolóban akivel kezet fogsz a képen, nem Jóni Olivér? Ez szerinted jó társaság, pont neked aki nagyon is befolyásolható vagy?
Hol vagyok én züllött?
Eljárok kocsmázni?
Eljárok drogozni?
Eljárok bűnözni?
Régebben azért normálisabb, rendezettebb életvitelű emberekkel barátkoztál. Vagy nem, mert ha barátkoztál volna velük, most lennének igaz barátaid. Inni meg iszol, ráadásul rosszkedvre. Ne mondd hogy nem veszélyes rászokni erre.
A Tesco parkolóban akivel kezet fogsz a képen, nem Jóni Olivér? Ez szerinted jó társaság, pont neked aki nagyon is befolyásolható vagy?
Oct 01, 2012 19:18:30
?
Oct 01, 2012 19:18:32
Olikáékhoz a magasan képzett Fóris Eszter orvosnőhöz megyek, aki a legtöbb ide írogató marhánál sokkal többet keres.
Te materialista fos.
Te materialista fos.
Oct 01, 2012 19:18:32
sodika
Oct 01, 2012 19:19:14
Jó, leszarom.
Megyek is vissza melózni, mert megint nem jutok sehova.
Megyek is vissza melózni, mert megint nem jutok sehova.
Oct 01, 2012 19:19:14
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:19:26
<a href="http://web.archive.org/web/20100413073008/http://blog.jobbstart.hu/?" rel="nofollow" target="_blank">http://web.archive.org/web/20100413073008/http://blog.jobbstart.hu/?</a>
Középen, április 11, 'Sor' bejegyzés :DDDDDDDDDDDDDD
Középen, április 11, 'Sor' bejegyzés :DDDDDDDDDDDDDD
Oct 01, 2012 19:19:26
?
Oct 01, 2012 19:19:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hitvány Patkány:
Egyébként pedig pörgök fel szépen, ne aggódj.</div>
A tartozásra egy ésszerű, felelősségteljes magatartás a megoldás. Vagyis az ember el sem jut a tartozásig vannak felhalmozásáig.
A tartozásra egy ésszerű, felelősségteljes magatartás a megoldás. Vagyis az ember el sem jut a tartozásig vannak felhalmozásáig.
Oct 01, 2012 19:19:42
sodika
Oct 01, 2012 19:20:38
A Tesco parkolóban akivel kezet fogsz a képen, nem Jóni Olivér? Ez szerinted jó társaság, pont neked aki nagyon is befolyásolható vagy?</div>
A magasan képzett, külföldre dolgozó, a legtöbb ezen fórumra írogató idiótánál többet kereső orvosnő társaságában miért ne lenne jó társaság?
A Tesco parkolóban akivel kezet fogsz a képen, nem Jóni Olivér? Ez szerinted jó társaság, pont neked aki nagyon is befolyásolható vagy?</div>
A magasan képzett, külföldre dolgozó, a legtöbb ezen fórumra írogató idiótánál többet kereső orvosnő társaságában miért ne lenne jó társaság?
Oct 01, 2012 19:20:38
banshee
Oct 01, 2012 19:20:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olikáékhoz a magasan képzett Fóris Eszter orvosnőhöz megyek, aki a legtöbb ide írogató marhánál sokkal többet keres.</div>
De te nem vagy meterialista, értjük...:-DDD
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>RGL, Molnár, vagy Titán interjúalanyok.</div>
És van normális ember aki kíváncsi erre?
quote=sodika]RGL hozott jó kilakoltatásos felvételeket.
Olika meg híres ember, akivel jó együtt mutatkozni. Értjük...
De te nem vagy meterialista, értjük...:-DDD
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>RGL, Molnár, vagy Titán interjúalanyok.</div>
És van normális ember aki kíváncsi erre?
quote=sodika]RGL hozott jó kilakoltatásos felvételeket.
Olika meg híres ember, akivel jó együtt mutatkozni. Értjük...
Oct 01, 2012 19:20:39
?
Oct 01, 2012 19:20:58
Sodi ez sem te napod.
Oct 01, 2012 19:20:58
sodika
Oct 01, 2012 19:21:37
<div class="quote"><div class="author">?</div>
A tartozásra egy ésszerű, felelősségteljes magatartás a megoldás. Vagyis az ember el sem jut a tartozásig vannak felhalmozásáig.</div>
Szüleim elkúrták, és mivel bíztam az értékítéleteikben, magukkal rántottak. Van egy így, ha az ember követi a családot.
A tartozásra egy ésszerű, felelősségteljes magatartás a megoldás. Vagyis az ember el sem jut a tartozásig vannak felhalmozásáig.</div>
Szüleim elkúrták, és mivel bíztam az értékítéleteikben, magukkal rántottak. Van egy így, ha az ember követi a családot.
Oct 01, 2012 19:21:37
banshee
Oct 01, 2012 19:21:56
A tartozásra megoldás a társadalmi szervezet nevére rakott vagyon. Ahogy Hermán Péter csinálja.</div>
A haszonélvezeti jog is vagyoni értékű jog, azt is le lehet foglalni, másik meg mi lesz ha megszünteti az ügyészség azt a társadalmi szervezetet?
A tartozásra megoldás a társadalmi szervezet nevére rakott vagyon. Ahogy Hermán Péter csinálja.</div>
A haszonélvezeti jog is vagyoni értékű jog, azt is le lehet foglalni, másik meg mi lesz ha megszünteti az ügyészség azt a társadalmi szervezetet?
Oct 01, 2012 19:21:56
Hitvány Patkány
Oct 01, 2012 19:22:01
Ahelyett, hogy kifizetnéd a tartozásaidat, ahogy a szerződésekben vállaltad, azon ügyködsz, hogy mástól lopj. Na pont az ilyen szemét, tolvaj viselkedés miatt utálunk annyian.
Ahelyett, hogy kifizetnéd a tartozásaidat, ahogy a szerződésekben vállaltad, azon ügyködsz, hogy mástól lopj. Na pont az ilyen szemét, tolvaj viselkedés miatt utálunk annyian.
Oct 01, 2012 19:22:01
SF
Oct 01, 2012 19:22:41
<div class="quote"><div class="author">m.</div>Tenyleg, SF, sodi a kolosyn lakik? :)</div>
Péter, és Pál Marci összebeszélhettek, hogy ott találkoztak vele? Nem hiszem.
Péter, és Pál Marci összebeszélhettek, hogy ott találkoztak vele? Nem hiszem.
Oct 01, 2012 19:22:41
Hitvány Patkány
Oct 01, 2012 19:22:52
A magasan képzett, külföldre dolgozó, a legtöbb ezen fórumra írogató idiótánál többet kereső orvosnő társaságában miért ne lenne jó társaság?</div>
Mert papírja van róla, hogy nem százas.
A magasan képzett, külföldre dolgozó, a legtöbb ezen fórumra írogató idiótánál többet kereső orvosnő társaságában miért ne lenne jó társaság?</div>
Mert papírja van róla, hogy nem százas.
Oct 01, 2012 19:22:52
banshee
Oct 01, 2012 19:23:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A magasan képzett, külföldre dolgozó, a legtöbb ezen fórumra írogató idiótánál többet kereső orvosnő társaságában miért ne lenne jó társaság?</div>
Most ezzel degradálod a Fórizst? :-DDD
Most ezzel degradálod a Fórizst? :-DDD
Oct 01, 2012 19:23:04
sodika
Oct 01, 2012 19:23:36
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Olika meg híres ember, akivel jó együtt mutatkozni. Értjük...</div>
Híres emberekkel szeretek.
<b>AZ IGENIS HATALMAS POÉN VOLT, HOGY PÉNTEKEN MÉG MINDENKI ŐT KERESTE AZ ORSZÁGBAN, MINT A DNS-SEL EGYÉRTELMŰEN AZONOSÍTOTT GYILKOST, VASÁRNAP DÉLBEN PEDIG MÁR TALÁLKOZHATTAM VELE VIDÉKEN, ÉS RÖGTÖN FEL IS TUDTAM TÖLTENI FACEBOOK-RA EZT AZ ESEMÉNYT.</b>
<b>AZ IGENIS HATALMAS POÉN VOLT, HOGY PÉNTEKEN MÉG MINDENKI ŐT KERESTE AZ ORSZÁGBAN, MINT A DNS-SEL EGYÉRTELMŰEN AZONOSÍTOTT GYILKOST, VASÁRNAP DÉLBEN PEDIG MÁR TALÁLKOZHATTAM VELE VIDÉKEN, ÉS RÖGTÖN FEL IS TUDTAM TÖLTENI FACEBOOK-RA EZT AZ ESEMÉNYT.</b>
Oct 01, 2012 19:23:36
Kérdezőbiztos
Oct 01, 2012 19:25:20
"sodika Mondja:
április 11th, 2010 at 17:39
Voltam szavazni.
És nem kellett sorba állni.
Meg úgy semmire se várni.
Bp. XI. ker, 16. választókerület, 65-ös szavazókör."
A kommentek között írja.
Voltam szavazni.
A kommentek között írja.
Oct 01, 2012 19:25:20
sodika
Oct 01, 2012 19:26:40
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Mert papírja van róla, hogy nem százas.</div>
Igen, ez egy érdekes téma.
Hogy politikai aktivistákat (Hajdú Attila, Molnár F. Árpád, Mónus Áron, Borbély József, Fóris Eszter, Soós József, Minda Zoltán) milyen aljas módszerekkel próbálnak meg elmebeteggé nyilvánítani.
<b>Na, ez a téma pont azért vonz, mert nem mainstream.</b>
Hogy politikai aktivistákat (Hajdú Attila, Molnár F. Árpád, Mónus Áron, Borbély József, Fóris Eszter, Soós József, Minda Zoltán) milyen aljas módszerekkel próbálnak meg elmebeteggé nyilvánítani.
<b>Na, ez a téma pont azért vonz, mert nem mainstream.</b>
Oct 01, 2012 19:26:40
banshee
Oct 01, 2012 19:27:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
<b>AZ IGENIS HATALMAS POÉN VOLT, HOGY PÉNTEKEN MÉG MINDENKI ŐT KERESTE AZ ORSZÁGBAN, MINT A DNS-SEL EGYÉRTELMŰEN AZONOSÍTOTT GYILKOST, VASÁRNAP DÉLBEN PEDIG MÁR TALÁLKOZHATTAM VELE VIDÉKEN, ÉS RÖGTÖN FEL IS TUDTAM TÖLTENI FACEBOOK-RA EZT AZ ESEMÉNYT.</b></div>
Ezen a hatalmas poénon csak te röhögtél...
De bazmeg olyan vagy mint az egyszeri szőke csaj a viccben, aki odamegy a discoban egy feltűnően sápadt palihoz.
- Te miért vagy ilyen sápadt?
- 20 évet ültem mert megöltem és feldaraboltam a feleségem.
Csaj visszamegy a barátnőihez:
- Lányok, ezt nem hiszem el! Nőtlen!
<b>AZ IGENIS HATALMAS POÉN VOLT, HOGY PÉNTEKEN MÉG MINDENKI ŐT KERESTE AZ ORSZÁGBAN, MINT A DNS-SEL EGYÉRTELMŰEN AZONOSÍTOTT GYILKOST, VASÁRNAP DÉLBEN PEDIG MÁR TALÁLKOZHATTAM VELE VIDÉKEN, ÉS RÖGTÖN FEL IS TUDTAM TÖLTENI FACEBOOK-RA EZT AZ ESEMÉNYT.</b></div>
Ezen a hatalmas poénon csak te röhögtél...
De bazmeg olyan vagy mint az egyszeri szőke csaj a viccben, aki odamegy a discoban egy feltűnően sápadt palihoz.
- Te miért vagy ilyen sápadt?
- 20 évet ültem mert megöltem és feldaraboltam a feleségem.
Csaj visszamegy a barátnőihez:
- Lányok, ezt nem hiszem el! Nőtlen!
Oct 01, 2012 19:27:25
kerem tisztelettel
Oct 01, 2012 19:27:50
Iteletet hozo mocskos verbirak,mi?
"#820: SoDI - 2009.11.17.01:30 (Válasz erre: #819)
Szerintem Novák Előd az elsők között volt délelőtt 10 óra fele, akit előállítottak 2006 október 23-án. (Én meg az utolsók között voltam 24-ére virradó éjjel 2 óra 5 perckor).
Szerintem az, hogy a Kuruc tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy kik voltak a másodfokon sorra megsemmisített dilettáns ítéletet hozó mocskos vérbírák, igenis hazafias tett volt."
"#820: SoDI - 2009.11.17.01:30 (Válasz erre: #819)
Szerintem Novák Előd az elsők között volt délelőtt 10 óra fele, akit előállítottak 2006 október 23-án. (Én meg az utolsók között voltam 24-ére virradó éjjel 2 óra 5 perckor).
Szerintem az, hogy a Kuruc tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy kik voltak a másodfokon sorra megsemmisített dilettáns ítéletet hozó mocskos vérbírák, igenis hazafias tett volt."
Oct 01, 2012 19:27:50
banshee
Oct 01, 2012 19:28:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
<b>Na, ez a téma pont azért vonz, mert nem mainstream.</b></div>
A masztiparti se az, az is azért vonz?
A masztiparti se az, az is azért vonz?
Oct 01, 2012 19:28:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 01, 2012 19:28:20
Szerinted Fórizs attól jó ember vagy érdekes társaság, hogy sokat keres?
Akkor te milyen ember és milyen társaság vagy? LOL, XD, LOL, XD, :), :), XD, LOL, XD, LOL.
Akkor te milyen ember és milyen társaság vagy? LOL, XD, LOL, XD, :), :), XD, LOL, XD, LOL.
Oct 01, 2012 19:28:20
sodika
Oct 01, 2012 19:28:33
Miután ez a sok ember egyszerre nem lehet elmebeteg, innentől az ő eseteik egy nagyon fasza dokumentumfilmbe lennének foglalhatóak.
Vagy blogba, vagy valami.
<b>Kevesen foglalkoznak a témával, miközben nyomokban valóban jogos lenne foglalkozni vele, ezért vonz.</b>
Vagy blogba, vagy valami.
<b>Kevesen foglalkoznak a témával, miközben nyomokban valóban jogos lenne foglalkozni vele, ezért vonz.</b>
Oct 01, 2012 19:28:33
SF
Oct 01, 2012 19:30:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Mindegy miről van papírjuk. Otthon, és más ismerősnek mutattam pár hírhátteres tartalmat. Pont azt mondták, "ez nem százas".
Mindegy miről van papírjuk. Otthon, és más ismerősnek mutattam pár hírhátteres tartalmat. Pont azt mondták, "ez nem százas".
Oct 01, 2012 19:30:30
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:30:31
sodika az EP-választás napján, 2009. Június 7-én:
<i><b>sodika:
2009. 06. 07. 23:22
IsmeretlenJoAkaro: Igen, megint, Jobbikozás helyett ismét hölgytársaságban voltam. :))
Egyébként meg a vizsgáimhoz semmi közöd.</b></i>
HAZAÁRULÓ :DDD
<i><b>sodika:
2009. 06. 07. 23:22
IsmeretlenJoAkaro: Igen, megint, Jobbikozás helyett ismét hölgytársaságban voltam. :))
Egyébként meg a vizsgáimhoz semmi közöd.</b></i>
HAZAÁRULÓ :DDD
Oct 01, 2012 19:30:31
sodika
Oct 01, 2012 19:30:47
<div class="quote"><div class="author">kerem tisztelettel</div>Iteletet hozo mocskos verbirak,mi?</div>
A 2006-os, később indokolatlannak bizonyult előzeteseket az esetek érdemi vizsgálata nélkül elrendelő szarzsákok mind vagy a magyarság ellenségei, vagy dilettáns barmok, akiket bíróság közelébe sem lenne engedni soha többet.
Bizony.
A 2006-os, később indokolatlannak bizonyult előzeteseket az esetek érdemi vizsgálata nélkül elrendelő szarzsákok mind vagy a magyarság ellenségei, vagy dilettáns barmok, akiket bíróság közelébe sem lenne engedni soha többet.
Bizony.
Oct 01, 2012 19:30:47
kerem tisztelettel
Oct 01, 2012 19:31:33
#818: SoDI - 2009.11.17.01:18 (Válasz erre: #815)
Mondom, tessék bebaszni egy molotovot a Molnár ablakán.
Megint összefesteni a Novák Előd kerítését, mint a múltkor.
Kiverni néhány fogukat,
Összetörni a kocsijukat.
A rágalmazásért magánvádas eljárást kezdeményezni.
Vagy mit tudom én.
Mondom, tessék bebaszni egy molotovot a Molnár ablakán.
Megint összefesteni a Novák Előd kerítését, mint a múltkor.
Kiverni néhány fogukat,
Összetörni a kocsijukat.
A rágalmazásért magánvádas eljárást kezdeményezni.
Vagy mit tudom én.
Oct 01, 2012 19:31:33
here
Oct 01, 2012 19:31:57
ismét hölgytársaságban!
Oct 01, 2012 19:31:57
sodileaks
Oct 01, 2012 19:32:26
sneci, te tényleg fagyival csaltál be tőled fiatalabb fiúkat a bunkeredbe, ahol perverz játékokat űztél velük?
Mik fognak még kiderülni rólad te szar?
Mik fognak még kiderülni rólad te szar?
Oct 01, 2012 19:32:26
sodika
Oct 01, 2012 19:33:03
Mindegy miről van papírjuk. Otthon, és más ismerősnek mutattam pár hírhátteres tartalmat. Pont azt mondták, "ez nem százas".</div>
Hurrá. Teljesen és egytől egyig talán még szerintem se.
(Bár 40 év Kádár-rendszer után ki normális az országban?)
De mivel is kezdem az utolsó videóm elején?
<i>"Még ha <b>elmebeteg futóbolondnak</b> is tartod őket, a velük szemben alkalmazott MÓDSZEREK ellen akkor is tiltakoznod kell."</i>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dEJxhtIc62E" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dEJxhtIc62E</a>
Mindegy miről van papírjuk. Otthon, és más ismerősnek mutattam pár hírhátteres tartalmat. Pont azt mondták, "ez nem százas".</div>
Hurrá. Teljesen és egytől egyig talán még szerintem se.
(Bár 40 év Kádár-rendszer után ki normális az országban?)
De mivel is kezdem az utolsó videóm elején?
<i>"Még ha <b>elmebeteg futóbolondnak</b> is tartod őket, a velük szemben alkalmazott MÓDSZEREK ellen akkor is tiltakoznod kell."</i>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=dEJxhtIc62E" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dEJxhtIc62E</a>
Oct 01, 2012 19:33:03
Tapír Hülye
Oct 01, 2012 19:33:24
Sodi, én 2006-ban ott voltam a tévéostromnál. Egy kis szardarab vagy, aki veri a mellét a semmire. Ennyit rólad.
Oct 01, 2012 19:33:24
szpítsopp
Oct 01, 2012 19:34:02
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>"sodika Mondja:
Voltam szavazni.
A kommentek között írja.</div>
Hazudott, már aznap lebukott. Olvasd tovább a kommenteket. Ez az az időszak, amikor szétkötbérezték a seggét, ezért egész nap 'melóznia' kellett. Egész nap folyamatosan kommentelt a blogjára, és akkor még nem volt kárpi-laptop. Később sem tudott semmilyen bizonyítékot mutatni, hogy volt, a második körre kértük, hogy fényképezze le az épületet, az sem történt meg valamiért...
Voltam szavazni.
A kommentek között írja.</div>
Hazudott, már aznap lebukott. Olvasd tovább a kommenteket. Ez az az időszak, amikor szétkötbérezték a seggét, ezért egész nap 'melóznia' kellett. Egész nap folyamatosan kommentelt a blogjára, és akkor még nem volt kárpi-laptop. Később sem tudott semmilyen bizonyítékot mutatni, hogy volt, a második körre kértük, hogy fényképezze le az épületet, az sem történt meg valamiért...
Oct 01, 2012 19:34:02
sodika
Oct 01, 2012 19:34:35
sodileaks :
Világosan leírtam, hogy a fagyikat hétköznap vették a bunkibankot önhatalmúlag kifosztó gyerekek, miközben én Pesten voltam. Nem figyelsz. :)
idióta
Világosan leírtam, hogy a fagyikat hétköznap vették a bunkibankot önhatalmúlag kifosztó gyerekek, miközben én Pesten voltam. Nem figyelsz. :)
idióta
Oct 01, 2012 19:34:35
sodika
Oct 01, 2012 19:35:26
<div class="quote"><div class="author">Tapír Hülye</div>Sodi, én 2006-ban ott voltam a tévéostromnál.</div>
Hurrá. Hátul a több ezer bámészkodó között?
Mert én végig az első sorban voltam.
Hurrá. Hátul a több ezer bámészkodó között?
Mert én végig az első sorban voltam.
Oct 01, 2012 19:35:26
85 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Felhívott éjjel fel 1-kor Skype-on, hogy megtámadták, én pedig bekapcsoltam a hangrögzítést, mert ez érdekes téma.