Endre! A szisza decemberben mennyivel járult hozzá az albérlet költségeihez?
Na tényfeltárás, csá. BÚÉK trollszok! Levéltárosnak köszönet az egész évados fáradtságos munkájáért!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
BÚÉK neked is !
Szerintem a tranyó egy számító féreg, csak addig marad a korcs mellett ameddig van lakás, pia, és cucc. Hidd el nem szoktak ezek össze, a herélt csak világát nem tudva lesz bújós. Amint kitavaszodik, 4 tömött szatyor társaságában indul gémeskútországba.
KURVArangy
Tibor mindenképp zsákutca a gyagyásnak. Hosszútávon nekünk trolloknak ez csak jó! Endrének semmi sem fontosabb a cica megtartásán, és miatta navigálta magát 1 év alatt 6 évnyi adósságba! Arról nem is beszélve, hogy minél tovább marad vele tibi, endre annál jobban függésben van, és a tranyó csakis addig van ott, amíg fedőt biztosít a feje fölé meg alkoholt. Tibor sose fog többet dolgozni és nem fog a gyagyással osztozkodni. Hidd el, atombomba méretű lesz az összeomlás, csak legyen türelmed.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Ha szerinted csak a vekniverés és a varangypüfölés lehet haszon, akkor igazad is van.
Ezzel a megállapítással teljesen egyetértek. Tibornál hatékonyabb belső kártevő nem kell. Olyan ő mint a daganat, amely hosszú ideig észrevétlenül, tüneteket csak ritkán, vagy kezelhető módon okozva, növekszik a szervezetben, majd kezelés nélkül, olykor napok alatt halálos lehet. Nos Tiborunk pontosan ilyen tevékenységet folytat a gyagyás életében. És bizony a többszervi elégtelenség egyre közelebb van, az meg ugye fatális, mint az köztudott.
Sodi megbasznak szárazon.
És a legdúrvább,hogy Blaha Lújza utoljára 1923-ban lépett színpadra, és ennek pont idén lesz a 100 éves évfordulója is, ennyi véletlen már nem lehet, ez egy jel az univerzumtól a gyagyá felé.
live sincs, annyiban jo hogy fogy a penz, de most boldog
jobb lenne a merci utan sovargos live meg videok tole ahol szenved
en jobban elvezem ha szenvedni latom, hogy másnak mi jo az az o dolga
de szerintem nemcsak en szeretem szenvedni latni :D
Öngyilkossághoz gyáva. Eltűnni nem tud a netről és nem is akar.
Exodus után várható egy hosszabb szünet, de amit újratölt az autipajzs visszatèr.
De ne felejtsd el, hogy a tranyóköltség standard havi 800-1200 EUR. Plusz amíg a faszpina lebeg Endre szemei előtt mint fő cél és motiváció az életben, az is csak elősegíti a züllést.
Persze tény, hogy jó lenne pár szenvedős videót is látni.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Engem nem tetszik átverni!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
tényleg etttem, ász-lókolbász!!!!!!!!!!!!!!!!még rímel is.
Micsodaaaa, asodi ki is fizethetné a milliós fütyikből azt a pár eurócskát a biztosításra?
Hogy támogassa az egészségét a Sziszának és még meg is kaphassa a hőn áhított hormonkezelését?
Na azt már nem, asodi csak züllésre ad támogatást.
A ceglédiek 99,9 százaléka szerint tibi még férfinek is undorító. Tex az más.
tex abuzálta a saját apját, fénykép volt róla!!!!!!!!!!!
Előző év végi tolvajtranyózás...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
son gets fucked in the ass by mother in Prague, ja nem, ez egy másik sodiflokk
Mifaaaaaaaaaaaan
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
a prágai kukkoló, rocco film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+
Ez ám a KARMA.
Pasolini jobb választás volna.
vazze, tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vazzze, tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trolleginának megoldódott a fejtetű probléma? Örömmel felajánlok egy minőségi nullásgépet!
Meg. Nem tetű szerencsére. De ha meglátok képet a Gyagyásról vagy a tranyójáról, önkéntelenül viszketni kezdek.
Nullásgépet NSZKSZ, de szerencsére nem lesz rá szükség.
Emily Bloom
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Akik erre a kepre minuszoltak, azok csőbuzik!
Már önjáró módon halad a totális összeomlás felé. A trolloknak csak hátra kell dőlniük, mert már ők sem tudnak ezen a folyamaton gyorsítani. A korcsot ismerve ez már ott dőlt el, amikor születtek róla azok a képek, amiken "romantikusan" próbál nézni a tranyóra a lmbtq-barát szórakozóhelyen.
A két poloska beköltözik -> balhé, hangoskodás -> csicskítás szomszédok és a policáj felől -> lyudga-verések (ráadásul melócsás outfitben) -> ultimate szopatókártyen a tanszék kezében.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
berugtál, , kedves gobesug????????????????
én is vótam vasutas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
így van, a sodi pont arra megfelelő "ember", hogy meghaljon az első sorban, a trollok eközben a háttérben kezelik a technikát, teát szürcsölgetve.
vérdíj target nr. 1
Talaltam a kabatzsebemben egy hanburgert
ikszdé, akó be))))))))))))))))))))
ez így van))))))))))))))))))))
Hajrá!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Az Apply gomb után is.
Boldog Vekni
Endre, mit szólna édesapád,
ha látná hogy te csak
merga cum belsőcomb
minősítéssel végzel?
Ráadásul a hátsó sorból, haloperidolos teát szürcsölgetve?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Soha sem felejtünk Szmöre!!
seggbe sosem, kizárt, soha!
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
mehetett volna bele az a komment is, ahol azt fejtegeti hogy ha segbebassza a cicát akkor meleg, meg ő sose rakja oda stb fuj fuj jajj jajj
Ez is csak egy újabb bizonyíték arra, hogy itt mindenki Sodi. Én is :)
És valóban, Emily Bloom művésznő van a képen. Született pinás.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Tibi szerint is buzi vagy, Endre!
Ilyenkor mi a helyzet?
Seggbe baszta tibort. Az nem egy átműtött segg, az piszony egy férfi segg.
Buzi vagy, fikás!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Endre!
Pfejj de gusztustalan véglények vagyok!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Hát ugye.... munka--- tb----ösztrogén....
Kéne egy kis elhatározás is, de ugye az állandó módosult tudatállapot, jó kifogás. :DD
Endre!
Nem tűztél ki célokat az új évre!
Kéne egy buzigyógyító tüntetés!
Lehetnél az elrettentő példa!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szerző:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 01, 2023 14:22:27
Válasz
(25)
x37)
Válasz
(25)
Nagy csalódás volt számomra, hogy Józsi nem verte le egyik köcsög veséjét sem.
trolléga
(
x30)
Jan 01, 2023 14:27:11
x30)
Most viszont van noje, van szex, vannak baratai, emberek kozott el, mar szinte a tarsadalom resze. Nem veletlenul hagyta abba az osszes regi hobbijat. Eleteben eloszor nem abbol all a napja, hogy egy sotet szobaban futyizik es idegenekkel obegat az interneten.
Egyébként igen, én is ezért szoktam kérdezgetni hogy pisztos jó-e nekünk, hogy tibi ennyi ideig ott héderel. Persze anyagilag lehúzza, de nagyon úgy tűnik hogy egymáshoz szoktak, gyagya meg tényleg élvezi a helyzetet. Endre! A szisza decemberben mennyivel járult hozzá az albérlet költségeihez?
Na tényfeltárás, csá. BÚÉK trollszok! Levéltárosnak köszönet az egész évados fáradtságos munkájáért!
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2023 14:28:30
x68)
Tényleg pedofil, nekem az is tetszett a szilveszteri videódban, amikor a tranyóval közös tervként állítottad be a Józsi-Jutka kombót, miközben csak te találhattál ki ekkora baromságot, hogy a Józsi majd nyugalomszigete lesz, és Jutka lenyugszik :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Szábzéró
Jan 01, 2023 14:30:51
Endre, te nagy szerelmes!
Józanul hányszor érhettél már hozzá?
Jan 01, 2023 14:30:51
mikedp
(
x9)
Jan 01, 2023 14:32:07
x9)
Egyébként igen, én is ezért szoktam kérdezgetni hogy pisztos jó-e nekünk, hogy tibi ennyi ideig ott héderel. Persze anyagilag lehúzza, de nagyon úgy tűnik hogy egymáshoz szoktak, gyagya meg tényleg élvezi a helyzetet.
BÚÉK neked is !
Szerintem a tranyó egy számító féreg, csak addig marad a korcs mellett ameddig van lakás, pia, és cucc. Hidd el nem szoktak ezek össze, a herélt csak világát nem tudva lesz bújós. Amint kitavaszodik, 4 tömött szatyor társaságában indul gémeskútországba.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 01, 2023 14:32:20
x5)
A szisza most megnyugodhat, nem kell melózni, a gyagyásnak meg lett pénze a januári bérleti díjra,így még az utcára se kell menniük.
Amúgy sehol nincs fenn a Tiborsznak a “meglep” című december 16.-ai lájvja ? Abban volt a bécsi karácsonyi vásáron,amikor egyedül sétálgatott miközben az Endre céges vacsorán volt. Ott hangzott el egy olyan infó is a Tiborsztól,hogy részletekben fizetik a decemberi lakbért,de még kéne pár euró mert,ha nem fizetik ki akkor december végén repülnek, na ezek után 1héttel ment a Sodi púpszászra és tuti kikönyörögte a Goldától a hiányzó decemberi részletet.
Holnap azaz hétfőn,meg elvileg fizetést kap a gyagya,amiből a teljes januári bérleti díjat fizeti ki, ezt meg a december 30.-ai lájvban mondta a Tiborsz. Ezért bújt annyira a legutóbbi lájvban a szisza,mert most biztonságban érzi magát, bezzeg még novemberben meg december elején,hogy elhúzódott az Endrétől amikor az odaült mellé. Ezt a telet már kihúzza a két rohadék,na de a következő télen már a Blahán fognak fagyoskodni.
Amúgy sehol nincs fenn a Tiborsznak a “meglep” című december 16.-ai lájvja ? Abban volt a bécsi karácsonyi vásáron,amikor egyedül sétálgatott miközben az Endre céges vacsorán volt. Ott hangzott el egy olyan infó is a Tiborsztól,hogy részletekben fizetik a decemberi lakbért,de még kéne pár euró mert,ha nem fizetik ki akkor december végén repülnek, na ezek után 1héttel ment a Sodi púpszászra és tuti kikönyörögte a Goldától a hiányzó decemberi részletet.
Holnap azaz hétfőn,meg elvileg fizetést kap a gyagya,amiből a teljes januári bérleti díjat fizeti ki, ezt meg a december 30.-ai lájvban mondta a Tiborsz. Ezért bújt annyira a legutóbbi lájvban a szisza,mert most biztonságban érzi magát, bezzeg még novemberben meg december elején,hogy elhúzódott az Endrétől amikor az odaült mellé. Ezt a telet már kihúzza a két rohadék,na de a következő télen már a Blahán fognak fagyoskodni.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 14:32:35
x15)
Endre!
Idén se leszel buzi?
XD
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Idén se leszel buzi?
XD
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 01, 2023 14:37:55
x4)
Egyébként igen, én is ezért szoktam kérdezgetni hogy pisztos jó-e nekünk, hogy tibi ennyi ideig ott héderel. Persze anyagilag lehúzza, de nagyon úgy tűnik hogy egymáshoz szoktak, gyagya meg tényleg élvezi a helyzetet.
Tibor mindenképp zsákutca a gyagyásnak. Hosszútávon nekünk trolloknak ez csak jó! Endrének semmi sem fontosabb a cica megtartásán, és miatta navigálta magát 1 év alatt 6 évnyi adósságba! Arról nem is beszélve, hogy minél tovább marad vele tibi, endre annál jobban függésben van, és a tranyó csakis addig van ott, amíg fedőt biztosít a feje fölé meg alkoholt. Tibor sose fog többet dolgozni és nem fog a gyagyással osztozkodni. Hidd el, atombomba méretű lesz az összeomlás, csak legyen türelmed.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 01, 2023 14:40:07
x7)
ha lajvozni kell vagy dolgozni valami sajnálatos dolog mindig történik
persze nem ment szét a térde, de kamu sántikálni kell, hogy a púppal elhitesse hogy o nemtud menni dolgozni a kamu munkahelyére :'(
eltakarodhatna mostmar onnan tibi, semmi hasznunk nincs belole
varangy püfölés sincs, se vekni verés, pedig a vekni verve jó
persze nem ment szét a térde, de kamu sántikálni kell, hogy a púppal elhitesse hogy o nemtud menni dolgozni a kamu munkahelyére :'(
Judga
Jan 01, 2023 14:42:16
Mielőtt elmentem szétütöttem a rossz buzinak a lábát.
Jan 01, 2023 14:42:16
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 01, 2023 14:42:41
x6)
semmi hasznunk nincs belole
Ha szerinted csak a vekniverés és a varangypüfölés lehet haszon, akkor igazad is van.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 14:43:30
x15)
Endre!
Többen kérdezik, hogy az idei lesz-e a záró évad?!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 01, 2023 14:43:52
x4)
Imádom hogy a számmisztika ennyire megy sodi univerzumában :D a kamu 23-as puha slag, majdnem halálra gázolja a 23-as busz. És 2023-ban eljön a vèg a gyagyásnak. Gyönyörű befejezés lenne.
luxuskondi
Jan 01, 2023 14:45:25
Ezzel a megállapítással teljesen egyetértek. Tibornál hatékonyabb belső kártevő nem kell. Olyan ő mint a daganat, amely hosszú ideig észrevétlenül, tüneteket csak ritkán, vagy kezelhető módon okozva, növekszik a szervezetben, majd kezelés nélkül, olykor napok alatt halálos lehet. Nos Tiborunk pontosan ilyen tevékenységet folytat a gyagyás életében. És bizony a többszervi elégtelenség egyre közelebb van, az meg ugye fatális, mint az köztudott.
Jan 01, 2023 14:45:25
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 14:47:00
x45)
ettetek már lókolbászt???????????????finom.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jan 01, 2023 14:48:08
x2)
Gyagyás geci, itt az új év, ilyenkor az ember visszatekint, h alakult az elmúlt év, esetleg az elmúlt pár év.
Néha felmereng a csökött agyadba, h amikor Hamburgból Brelinbe átköltöztél, volt 3k EUR megtakarításod?
NA, ha itt úgy döntöttél volna, h nem kell figyelemkurvulni, bevásárolni minden fos kütyüből, venni PS játékokat 1m HUF értékben, csak befogni a pofádat és eltakarodni a netről. Most szerintem még mindig Berlinben szopkodhatnád a vén faszokat a buzigőzben. Ebbe simán beleférne a deficás haver meg a többi lumper lehúzód, sőt még a főbérlői lehúzások is. Nem lett volna becsületes Zoli, cigány Márk, és a fasztalan csöves se.
Te egy igénytelen állat vagy (egynadrág) aki a "nájszköl" odúban simán ellenne hosszú évekig, csak az ogrénak kell lerakni mindig a bánópénzt, szép csendbe elgányoltál volna a radar alatt, és minden rendben lenne.
Hál isten te viszont retardált vagy, és nem így tettél :D
Rohadjon ki a gyomrod te szégyentelen állat.
Hetyetye
Néha felmereng a csökött agyadba, h amikor Hamburgból Brelinbe átköltöztél, volt 3k EUR megtakarításod?
NA, ha itt úgy döntöttél volna, h nem kell figyelemkurvulni, bevásárolni minden fos kütyüből, venni PS játékokat 1m HUF értékben, csak befogni a pofádat és eltakarodni a netről. Most szerintem még mindig Berlinben szopkodhatnád a vén faszokat a buzigőzben. Ebbe simán beleférne a deficás haver meg a többi lumper lehúzód, sőt még a főbérlői lehúzások is. Nem lett volna becsületes Zoli, cigány Márk, és a fasztalan csöves se.
Te egy igénytelen állat vagy (egynadrág) aki a "nájszköl" odúban simán ellenne hosszú évekig, csak az ogrénak kell lerakni mindig a bánópénzt, szép csendbe elgányoltál volna a radar alatt, és minden rendben lenne.
Hál isten te viszont retardált vagy, és nem így tettél :D
Rohadjon ki a gyomrod te szégyentelen állat.
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2023 14:49:14
x68)
Nem Tibort kell eltűntetni onnan, hanem Endrét kirúgatni, aztán ő is megy.
Mifaaaaaaaaaaaan
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 01, 2023 14:49:16
x5)
Imádom hogy a számmisztika ennyire megy sodi univerzumában :D a kamu 23-as puha slag, majdnem halálra gázolja a 23-as busz. És 2023-ban eljön a vèg a gyagyásnak. Gyönyörű befejezés lenne.
És a legdúrvább,hogy Blaha Lújza utoljára 1923-ban lépett színpadra, és ennek pont idén lesz a 100 éves évfordulója is, ennyi véletlen már nem lehet, ez egy jel az univerzumtól a gyagyá felé.
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 14:51:26
x45)
én már aludtam a budai várban egy padon, nyáron. romantikuss volt
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 15:08:46
x15)
Endre!
Mindegyik új évad egyre brutálisabb és egyre nagyobb mélységekbe enged betekinteni az ember alatti lét pöcegödrébe.
Én őszintén azt várom az új évtől, hogy valami brutális mértékű vekni leépülést fogunk látni!
Mindegyik új évad egyre brutálisabb és egyre nagyobb mélységekbe enged betekinteni az ember alatti lét pöcegödrébe.
Én őszintén azt várom az új évtől, hogy valami brutális mértékű vekni leépülést fogunk látni!
féregnyulvány
(
x7)
Jan 01, 2023 15:10:47
x7)
live sincs, annyiban jo hogy fogy a penz, de most boldog
jobb lenne a merci utan sovargos live meg videok tole ahol szenved
en jobban elvezem ha szenvedni latom, hogy másnak mi jo az az o dolga
de szerintem nemcsak en szeretem szenvedni latni :D
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 01, 2023 15:11:52
x13)
Gyagyás, kifizetted már?
Mert a te új éved így indult...
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Mert a te új éved így indult...
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 15:13:15
x45)
texnek nem teccik tibi, pedig nagy travis a ceglédi ördögfatttya.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 01, 2023 15:24:12
x19)
Endre!
Öngyilkossághoz gyáva. Eltűnni nem tud a netről és nem is akar.
Exodus után várható egy hosszabb szünet, de amit újratölt az autipajzs visszatèr.
Karib
(
x10)
Jan 01, 2023 15:25:25
x10)
ha lajvozni kell vagy dolgozni valami sajnálatos dolog mindig történik
De ne felejtsd el, hogy a tranyóköltség standard havi 800-1200 EUR. Plusz amíg a faszpina lebeg Endre szemei előtt mint fő cél és motiváció az életben, az is csak elősegíti a züllést.
Persze tény, hogy jó lenne pár szenvedős videót is látni.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 01, 2023 15:26:46
x47)
ettetek már lókolbászt???????????????finom.
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 15:28:00
x45)
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 15:28:54
x45)
tényleg etttem, ász-lókolbász!!!!!!!!!!!!!!!!még rímel is.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 01, 2023 15:29:18
x47)
Tavaly szeptember végén hogy állt a pedofil mindent összevetve?
És most hogy áll?
Szerintem ez a valós mérőszám a kaffka-kárnak. Minden más csak ízlésbeli kérdés.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
És most hogy áll?
Szerintem ez a valós mérőszám a kaffka-kárnak. Minden más csak ízlésbeli kérdés.
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 15:33:11
x45)
index.hu/kulfold/2023/01/01/vonatsin-oregon-buncselekmeny-haromeves-kislany-egyesult-allamok/
ez valami depós feminista lehet
ez valami depós feminista lehet
halászlé
(
x24)
Jan 01, 2023 15:34:39
x24)
ejjm, hát így nem lesz kiírva a szisza januárban sem dolgozni...ki hitte volna...
poopom, hazaküldöd kezelésre, vagy esetleg kifizeted neki a pisztosítást?
áhh nem, inkább elisszátok...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 01, 2023 15:38:18
x6)
ejjm, hát így nem lesz kiírva a szisza januárban sem dolgozni...ki hitte volna...
Micsodaaaa, asodi ki is fizethetné a milliós fütyikből azt a pár eurócskát a biztosításra?
Hogy támogassa az egészségét a Sziszának és még meg is kaphassa a hőn áhított hormonkezelését?
Na azt már nem, asodi csak züllésre ad támogatást.
ceglédi troll
Jan 01, 2023 15:40:14
texnek nem teccik tibi, pedig nagy travis a ceglédi ördögfatttya.
Jan 01, 2023 15:40:14
trashvod
(
x6)
Jan 01, 2023 15:43:21
x6)
Melyik videóban cameozik az anyja?
Az a bizonyos "kapcsold le" jelenet
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 15:45:49
x45)
tex abuzálta a saját apját, fénykép volt róla!!!!!!!!!!!
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 01, 2023 15:53:06
x39)
Előző év végi tolvajtranyózás...
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2023 16:01:02
x68)
rezsidémon
(
x8)
Jan 01, 2023 16:03:59
x8)
https://trashvod.com/w/5BRJC4ktjGqSHEAamrk5yB?start=2h35m10s Az a bizonyos "kapcsold le" jelenet
Feliratozós Troll
Jan 01, 2023 16:20:47
Egyszer valaki feltette ide a Thaliás szomszédok mail címét, esetleg fellelhető még valahol?
Frank úr biztos örülne egy feliratos videónak, ahol a párját kurvázzák...NSZKSZ!
Frank úr biztos örülne egy feliratos videónak, ahol a párját kurvázzák...NSZKSZ!
Jan 01, 2023 16:20:47
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 16:21:31
x45)
a prágai kukkoló, rocco film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 16:37:17
x15)
Endre!
Az nem afterparty, hogy Szisza maga alá ürít te meg rávered a lábára!
Az nem afterparty, hogy Szisza maga alá ürít te meg rávered a lábára!
Biztatási kár
(
x10)
Jan 01, 2023 16:41:03
x10)
BÚÉK trollok! Még 10 éve a fórumnak, neked is gyagya, de már csak a Blaháról!
Sheldon
(
x2)
Jan 01, 2023 16:46:12
x2)
Ezt, ha filmben látnám, legyintenék. Fikció, humor.
Ez ám a KARMA.
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 16:49:55
x45)
fellini megfilmesítené sodi életét.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 01, 2023 16:58:14
x3)
Sodronyka
(
x4)
Jan 01, 2023 17:03:44
x4)
Boldog Új Évet Trollégak!
Gyagyas mi volt itt az éjjel? Be ütött az összes Viagra egyszerre és így megbasztad szárazon Tibort hogy meg a térde is tropara ment?
Igazi fataszpika faty *pr
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Gyagyas mi volt itt az éjjel? Be ütött az összes Viagra egyszerre és így megbasztad szárazon Tibort hogy meg a térde is tropara ment?
Igazi fataszpika faty *pr
Trollok harca
(
x5)
Jan 01, 2023 17:06:52
x5)
igy jár aki szeretszopni..
Miskolci alvósejt
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 17:08:33
x45)
vazze, tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 17:09:12
x45)
vazzze, tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jan 01, 2023 17:19:21
x4)
Trolleginának megoldódott a fejtetű probléma? Örömmel felajánlok egy minőségi nullásgépet!
SyntaxError
(
x24)
Jan 01, 2023 17:27:20
x24)
Akinek erre nem áll fel, az buzi.
Endre, te buzi vagy!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Endre, te buzi vagy!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 01, 2023 17:34:06
x21)
Nem az a baj, hogy buzi.
Az a baj, hogy homofób, meleg gyógyító tüntetést szervező Sodi a Sodi.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Az a baj, hogy homofób, meleg gyógyító tüntetést szervező Sodi a Sodi.
Polizei
Jan 01, 2023 17:36:32
Ha ma kimennénk,ugye nem találnánk hajléktalanokat ?
A 3-4 nap már lejárt…
A 3-4 nap már lejárt…
Jan 01, 2023 17:36:32
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 01, 2023 17:39:57
x3)
Meg. Nem tetű szerencsére. De ha meglátok képet a Gyagyásról vagy a tranyójáról, önkéntelenül viszketni kezdek.
Nullásgépet NSZKSZ, de szerencsére nem lesz rá szükség.
ascites
(
x57)
Jan 01, 2023 17:40:52
x57)
Nekem is vegyes érzéseim vannak Merga ottlétével kapcsolatban, de azzal nyugtatom magam, hogy akkor tud igazán nagyot esni a korcs, ha felmászik a hegyre.
Ha a Tiborja lelécel vagy kiszenved a karjai közt (ahogy az apja szegény Tobora tette), a púpos már örökké ehhez fogja mérni az életét. Még egy olyan alkoholista, videós hímnöt nem talál, amelyik elviseli a trollokat és leszarja, hogy az impotens ráveri amíg alszik. Innen már bármi bukás lesz a kis homoknak.
Ha a Tiborja lelécel vagy kiszenved a karjai közt (ahogy az apja szegény Tobora tette), a púpos már örökké ehhez fogja mérni az életét. Még egy olyan alkoholista, videós hímnöt nem talál, amelyik elviseli a trollokat és leszarja, hogy az impotens ráveri amíg alszik. Innen már bármi bukás lesz a kis homoknak.
MaxPayne
(
x24)
Jan 01, 2023 17:46:29
x24)
Endre, te buzi vagy!
Endre, te buzi vagy!
Emily Bloom
vladrl
(
x8)
Jan 01, 2023 17:46:38
x8)
szerintem addig nincs baj, amíg újabb és újabb rendőrségi ügyekbe sodorja magát a hímkurvája mellett. masnizhatja a szarjait aztán ha kéthetente egyszer feláll 3 pirula után a fasza akkor megdugja, amúgy meg csak szenved mellette. így rendszeresen drogozik (amit magától nem tenne szerintem, bár most már lehet) stb. szerintem jók vagyunk. csak egy kicsit ki kell bírni
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
MaxPayne
(
x24)
Jan 01, 2023 17:47:33
x24)
Endre, te buzi vagy!
Endre, te buzi vagy!
gyagyás irigye
Jan 01, 2023 17:50:04
Endi, itt vitatkoznak, hogy jó-e, hogy nálad van a szépcica, jócica, puncica.
Hát hogynevónajó, irigyellek!
Olyan auticunamit rendezel a fórumon, ha megkérdőjelezik a cica szépségét, hogy csak úgy füstölnek a billentyűk a pókujjaid alatt.
És azt is irigylem, amikor a mercica elégedetlenkedik a pitonsz miatt, ez is biztos eszegeti megfele a lelkecskét, hogy fölösleges rád az a lúdnyak.
Jók vagytok egymáshoz, összeszoktatok már, ahogy a mercica is mondta.
Arra figyelj, hogy pénz valahonnan mindig legyen, mert úgy szokott össze veled, hogy az mindig van.
Akkor bújós igazán.
Ezt is irigylem tőled!
kissendrefarkas életét irigyellem
Hát hogynevónajó, irigyellek!
Olyan auticunamit rendezel a fórumon, ha megkérdőjelezik a cica szépségét, hogy csak úgy füstölnek a billentyűk a pókujjaid alatt.
És azt is irigylem, amikor a mercica elégedetlenkedik a pitonsz miatt, ez is biztos eszegeti megfele a lelkecskét, hogy fölösleges rád az a lúdnyak.
Jók vagytok egymáshoz, összeszoktatok már, ahogy a mercica is mondta.
Arra figyelj, hogy pénz valahonnan mindig legyen, mert úgy szokott össze veled, hogy az mindig van.
Akkor bújós igazán.
Ezt is irigylem tőled!
Jan 01, 2023 17:50:04
gobesug
(
x30)
Jan 01, 2023 17:50:14
x30)
Jó reggelt mindenkinek
Váci kalauz
Jan 01, 2023 17:56:30
Endre kivételével mindenkinek BÚÉK!
Jan 01, 2023 17:56:30
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 01, 2023 17:59:51
x2)
szerintem addig nincs baj, amíg újabb és újabb rendőrségi ügyekbe sodorja magát a hímkurvája mellett. masnizhatja a szarjait aztán ha kéthetente egyszer feláll 3 pirula után a fasza akkor megdugja, amúgy meg csak szenved mellette. így rendszeresen drogozik (amit magától nem tenne szerintem, bár most már lehet) stb. szerintem jók vagyunk. csak egy kicsit ki kell bírni
Már önjáró módon halad a totális összeomlás felé. A trolloknak csak hátra kell dőlniük, mert már ők sem tudnak ezen a folyamaton gyorsítani. A korcsot ismerve ez már ott dőlt el, amikor születtek róla azok a képek, amiken "romantikusan" próbál nézni a tranyóra a lmbtq-barát szórakozóhelyen.
A két poloska beköltözik -> balhé, hangoskodás -> csicskítás szomszédok és a policáj felől -> lyudga-verések (ráadásul melócsás outfitben) -> ultimate szopatókártyen a tanszék kezében.
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 18:02:33
x45)
Jó reggelt mindenkinek
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 18:03:17
x45)
Endre kivételével mindenkinek BÚÉK!
xray
(
x21)
Jan 01, 2023 18:05:34
x21)
Jan 01, 2023 18:05:34
1 nap még arra is kevés, hogy lyukasztó kezelést megtanuld. xd Jan 01, 2023 18:05:34
Kötőjel
(
x12)
Jan 01, 2023 18:06:00
x12)
így van, a sodi pont arra megfelelő "ember", hogy meghaljon az első sorban, a trollok eközben a háttérben kezelik a technikát, teát szürcsölgetve.
gobesug
(
x30)
Jan 01, 2023 18:09:14
x30)
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 18:11:27
x45)
ikszdé, akó be))))))))))))))))))))
broni
(
x45)
Jan 01, 2023 18:12:40
x45)
1 nap még arra is kevés, hogy lyukasztó kezelést megtanuld. xd
ez így van))))))))))))))))))))
gobesug
(
x30)
Jan 01, 2023 18:17:29
x30)
11 honapja nyomoznak utanam.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 18:18:32
x15)
Endre!
Nyitva volt ma az ingyenkonyha vagy január elsején az is zárva van?
Nyitva volt ma az ingyenkonyha vagy január elsején az is zárva van?
gobesug
(
x30)
Jan 01, 2023 18:18:36
x30)
A rendőrségnek három ev kellett hogy kideritsek a személyazonossagom.
Mondjak pár nevet?
Mondjak pár nevet?
Ásó27
(
x68)
Jan 01, 2023 18:18:52
x68)
Endre, Markó Gergely 1 hetes karácsonyi videója 22 ezer megtekintésnél jár, neked ehhez a nézettséghez kellett idáig 5-10 év, nagyon nevetek :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Puha Slag
(
x7)
Jan 01, 2023 18:20:28
x7)
A rendőrségnek három ev kellett hogy kideritsek a személyazonossagom.
Mondjak pár nevet?
Mondjak pár nevet?
Hajrá!
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 01, 2023 18:20:33
x2)
11 honapja nyomoznak utanam.
Az Apply gomb után is.
A szauna szatírja
(
x1)
Jan 01, 2023 18:21:02
x1)
Endre, te nagy szerelmes!
zábZéró Józanul hányszor érhettél már hozzá?
gobesug
(
x30)
Jan 01, 2023 18:23:03
x30)
A Ludwigsfedei buzifürdő
Örebro
(
x17)
Jan 01, 2023 18:28:17
x17)
gyagyås, többen kerik, hogy igy 41 evesen mondanål pår szot a jövendöbeli terveidröl, mint egy erettsegi bizonyitvåny boldog tulajdonosa.
Karvaj Tőke
Jan 01, 2023 18:28:25
Endre a Gőz után indulhatunk? : )
Hehehe!
Jan 01, 2023 18:28:25
Sztrapacska
(
x6)
Jan 01, 2023 18:40:40
x6)
így van, a sodi pont arra megfelelő "ember", hogy meghaljon az első sorban, a trollok eközben a háttérben kezelik a technikát.
Endre, mit szólna édesapád,
ha látná hogy te csak
merga cum belsőcomb
minősítéssel végzel?
Ráadásul a hátsó sorból, haloperidolos teát szürcsölgetve?
linziasztal01
(
x77)
Jan 01, 2023 18:45:19
x77)
Endre!
Benne vagytok még a 3-4 napban a vendégek fonatkozásában?:))
Benne vagytok még a 3-4 napban a vendégek fonatkozásában?:))
Sodipatkány
(
x1)
Jan 01, 2023 18:59:53
x1)
Teát szürcsölgettek, nem gecit?
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
tyodika
Jan 01, 2023 19:01:11
Teje vatyok apjó szúnyogtyípésszel.

Jan 01, 2023 19:01:11
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 01, 2023 19:13:38
x6)
Szedunka Judit alias Judit Háj csatiján éppen egy retro adás megy, zacskófejű meglátogatja a hölgyeket és Szmörét a padnál, kibaszás után, X faktor előtt.
www.youtube.com/watch?v=GiPEYexbf1o
www.youtube.com/watch?v=GiPEYexbf1o
halászlé
(
x24)
Jan 01, 2023 19:13:43
x24)
merge utólsó posztja alatt néhány hozzászólás:
"Azért kiváncsi leszek ha Sodi becsődöl ki fog téged eltartani" - jaj, hát mindenki mekk akarja paszni, minden ujjára akad egy gazdag kandúr, aki finanszírozza a sorozatnézést meg a drogozást
"Gondolom Endike kijatszotta a : 'Neked is dolgoznod kell' kártyát. Te meg rá raktad a Krankenstand jokert. Tavaly dolgoztál kB 5 napot"
geringfügig kizártnak tartom, hogy teljesértékű eü-re, illetre krankenstandra/geldre jogosult lenne; ahhoz endinek fizetni kéne a betegbiztosítást....bár, amilyen hülye, lehet kifizeti....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
"Azért kiváncsi leszek ha Sodi becsődöl ki fog téged eltartani" - jaj, hát mindenki mekk akarja paszni, minden ujjára akad egy gazdag kandúr, aki finanszírozza a sorozatnézést meg a drogozást
"Gondolom Endike kijatszotta a : 'Neked is dolgoznod kell' kártyát. Te meg rá raktad a Krankenstand jokert. Tavaly dolgoztál kB 5 napot"
geringfügig kizártnak tartom, hogy teljesértékű eü-re, illetre krankenstandra/geldre jogosult lenne; ahhoz endinek fizetni kéne a betegbiztosítást....bár, amilyen hülye, lehet kifizeti....
sztárprogramozó
(
x2)
Jan 01, 2023 19:17:02
x2)
Szedunka Judit alias Judit Háj csatiján éppen egy retro adás megy, zacskófejű meglátogatja a hölgyeket és Szmörét a padnál, kibaszás után, X faktor előtt.
youtube.com/watch?v=GiPEYexbf1o
youtube.com/watch?v=GiPEYexbf1o
Soha sem felejtünk Szmöre!!
Ravioliforever
Jan 01, 2023 19:18:34
Hé, SyntaxError.
osszál már egy jófelé képet
(légyszíves)
Böri
osszál már egy jófelé képet
(légyszíves)
Jan 01, 2023 19:18:34
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 01, 2023 19:23:41
x10)
Gyagyás! Idén is heteronak tartod magad?
Álmodjatok Rémeket!
szaros lepedő
Jan 01, 2023 19:23:42
Sodika erről nyilatkozhatnál bővebben.
www.youtube.com/watch?v=OuVtcFm4bvE
www.youtube.com/watch?v=OuVtcFm4bvE
Jan 01, 2023 19:23:42
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 01, 2023 19:26:23
x6)
youtube.com/watch?v=OuVtcFm4bvE
seggbe sosem, kizárt, soha!
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 01, 2023 19:26:43
x1)
mehetett volna bele az a komment is, ahol azt fejtegeti hogy ha segbebassza a cicát akkor meleg, meg ő sose rakja oda stb fuj fuj jajj jajj
SyntaxError
(
x24)
Jan 01, 2023 19:29:36
x24)
Ez is csak egy újabb bizonyíték arra, hogy itt mindenki Sodi. Én is :)
És valóban, Emily Bloom művésznő van a képen. Született pinás.
linziasztal01
(
x77)
Jan 01, 2023 19:33:38
x77)
Tibi szerint is buzi vagy, Endre!
Ilyenkor mi a helyzet?
Hahó
(
x135)
Jan 01, 2023 19:34:29
x135)
Seggbe baszta tibort. Az nem egy átműtött segg, az piszony egy férfi segg.
Buzi vagy, fikás!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 01, 2023 19:36:42
x7)
Összeszedtél egy csajt tegnap este recskás? Azt ígérted a cicának, hogy hamarabb fogsz felszedni egy csajt a három euróddal, az impotens faszoddal, meg azzal a kibaszott ocsmány vekniddel amit a testeden hordasz.
Shiker volt? Ugye beokádva fetrengtél a sarokba és senki le se szart?
A jó portás csak baszik!
Shiker volt? Ugye beokádva fetrengtél a sarokba és senki le se szart?
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 01, 2023 19:40:11
x6)
Most nézem vissza az estit, hogy a kurva anyátokba néztek ki? Mint két alkoholista csöves. Ja bocsi, azok is vagytok :D
halászlé
(
x24)
Jan 01, 2023 19:42:18
x24)
púpom, tiborsz egyre férfiasabb...mi lesz a labanc ösztrogénnel?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 01, 2023 19:47:35
x15)
Endre!
Pfejj de gusztustalan véglények vagyok!
MaxPayne
(
x24)
Jan 01, 2023 19:48:08
x24)
Ajjaj Endre!
Seggbe nem! Seggbe sose! - pont akkora hazugsag, mint hogy nem vagy buzi.
Seggbe nem! Seggbe sose! - pont akkora hazugsag, mint hogy nem vagy buzi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 01, 2023 19:49:58
x39)
púpom, tiborsz egyre férfiasabb...mi lesz a labanc ösztrogénnel?
Hát ugye.... munka--- tb----ösztrogén....
Kéne egy kis elhatározás is, de ugye az állandó módosult tudatállapot, jó kifogás. :DD
Endre!
Nem tűztél ki célokat az új évre!
Kéne egy buzigyógyító tüntetés!
Lehetnél az elrettentő példa!
81 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™