gondolom a rendorok szivesen meghalgatjak a buncselekmeny miatt a csatorna tulajdonosat is..
igy kell endre.
nem kell semmit csinanunk trolloknak elasod te magadat szepe n
contains language which some may find offensive
A NAV meg a többi faszcsemete még csak most fogja elkezdeni pöcögtetni a púpost meg a kurva anyját amiért pimaszkodott :)
De nem lesz.
Punszisza a lekjopp!
ELÉÉÉÉG BAJAZ
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Google-nek kellene jelezni, hogy egy terroristának akar fizetni
Most a Youtube csatornáján loopol a homoszexuális pupos:
www.youtube.com/@vagatlan/community
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Good idea
Nem lepődnék meg, ha azt a raktárat helyszínelők lepnék el…ki tudja mit tárolt ott Tibor..
Taot!
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Azért szereted, mert buzi vagy. És ezzel a teljes magyar sajtó is egyetért
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kalocsán mindenki "babája" lesz
Punszisza a lekjopp!
Na pont erről beszéltem, a pedofil örül ennek, mert így teljesen kitaszított lesz Tibi és rá lesz utalva. 3 ev múlva.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ilyenkor orizetbe vetelkor letesztelik minden fertozo betegsegre? Vagy honnan tudjak?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Buziság véglegesen is: CONFIRMED!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Hol lesz addigra ő már..Humuszként lesz értekesítve
Punszisza a lekjopp!
tudom,tőlem kapta.
Eztneeztneeztnenajóeztne
Punszisza a lekjopp!
www.borsonline.hu/aktualis/2015/01/16-hiv-fertozott-ul-a-tokoli-bortonben
Ha tokolre kerul, akkor tuti. Ott tartjak elkulonitve a HIV fertozott elitelteket.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Helyes! Mutasd csak meg az itthoni szélsőjobbnak, hogy mi lett "2006 hőséből"! Egyébként ez ilyen Sodi-ciklus, Gyagya minden évtizedben csinál valami "meglepetést", amiben vagy ő vagy valaki hozzá közelálló végigfut a magyar médiában. A Velvet cikk is nemsokára 11 éves (te jó Isten, hogy eltelt az idő), ideje volt valami újjal előrukkolni.
Ingatkanügyek
Engem speciel jobban lesokkolna ha nem volna az, tekintve, hogy minden csúszó-mászó főemlőssel kopulál
szíjjel lesztek bombázva
Már 20 százalékra csökkent 25 ről
Punszisza a lekjopp!
Beszállok!
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Na ezt pont kurvara nem kéne csinalnia :D
nemétyeeem
Jucit valószínűleg éppen kerítik elő a yardok mert megtudták, hogy Kiss Endre Farkas vele akarja kiüríteni a drograktárat a RAKTÁRBOX nevű raktárban (Budapest, Jókai u. 29, 1065).

Pár nap és megint úgy fog kinézni az egész mintha atombomba pusztított volna. Tényleg, nem úgy volt, hogy újévkor sipirc és irány az AirBNB?
Ingatkanügyek
teljesen egyértelmű, hogy magas körökben adtak rá ki kilövési parancsot. az egész ner-médiában megfuttatják a kamutémát ezerrel.
gyagyás képtelen felfogni, hogy itt nagypolitikáról van szó, arról hogy az elvtársai a teljhatalmuknak köszönhetően simán kicsinálhatnak egy embert és ki is fognak. hiába zugjogászkodik itt egy elmeháborodott bécsi lúzer.
mivel endre fogyatékos még nem esett le neki, hogy azok veszik el a szerelmét és a rendszeres baszás lehetőségét akikért harcolt egész életében :D
remélem izlik a krém, gyagya!
Akkor ez már 2
Punszisza a lekjopp!
Höhöhö háty pejsze natyon hithű katolikus életet él a szisza íty ő már nem tyak hívő, hanem hívő+ :)
"Az egész napomat elvette az idő..."
A Berettyón lévő BV Confirmed ? Mert Tegnap volt aki azt írta,hogy a Tökölön lévő Büntetés-Végrehajtás Központi Kórházba vitték a Tiborszt és nem a Berettyóiba, és az esti lájvban a gyagyás chatjén is írtak erről. És ez azért lehet valószínűbb,mert a nemibeteg vagy súlyosan nemi betegeket a Tököl-ön lévő BV-be szállítják, ott van kórház is nekik, plusz ott ülnek a hív fertőzött rabok is.
Értelmi fogyatékos a nő.Ha magától visszaszáll a trashverzumba megérdemli a faszerdőt,de ennek a korcsnak ne adj már tippeket.Nszksz
Punszisza a lekjopp!
Balhézott, gondolom folyt némi vér és volt sérülés, biztos ami biztos.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Vizsgalat nelkul is megmondjuk hogy van nemi betegsege
Punszisza a lekjopp!
trashvod.com/w/phUabwnWpWV1aBQ74LKxVq
O és K együtt OK és minden OK!!
Kb az összeset begyűjtötte már ami létezik,én se csodálkozok. Na nem baj Endrét legalább HÍVja egy szép új világ…
Na jó XDDDDDDD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
a teljes jobbos média meg akarja baszni a mercit!
kell ennél több bizonyíték, hogy mennyire kívánatos !?
Hát igen, mert Tibi anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.
Bevallotta.
Hülyék fatytok! A szisza ránézésre megállapítja a partnereiről hogy egészségesek.
Na aidsben kimúlás,csá.
Ezt nem hiszen el geciXD
Punszisza a lekjopp!
Meg kell hogy védjem a trollégát, látom már indul a mínuszozása, pedig nem kellene. Mert mi történt? Van egy retardált embercsoport, akiken jókat szórakozunk, mert idióták. Bűncselekményeket követnek el, amiket mi jelentgetünk ezerrel, mégsem történik semmi. De amikor a politikusokat fenyegetik, akkor aztán jön a rohamosztag, pedig tízmillió másért már rég a hűvösön kellene pihennie mindegyiknek. Az egész ügy komolytalan. Aki nem ismeri a Snecológiát részletesen, annak ez az egész ügy csak valami elmeháborodott herélt barom őrjöngése, amit bárki levághat egy komolyabb éjszaka után. Ezért nem jár börtön, illetve maga a tény, hogy ez indította el a lavinát, hogy az eddigi bűncselekményeiért is elővegyék, megint magát az országot jellemzi.
Ingatkanügyek
Kapálidzik a kis pimasz zsidó, de nincs mibe kapaszkodnia.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
De figyelitek!
A saját csatija donáthjára gyűjtene. Ennyit ér neki Merci.
Ráadásul már angolnázik a droggal.
Endre!
Ez kevés lesz a rendszer megbaszáshoz!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ha a nemibetegség pokémon lenne, ő lenne a nagymester...
szíjjel lesztek bombázva
Szandikával is a saját számlaszámára koldult.
Egy mocskos féreg ez, nem ember.
Semmi emberi érzés nincs benne.
Ráadásul azt mondja, hogy a Trollok nyomták ki a Sziszát az X-Faktorból.
Endre!
Hogy megy meló Főnök úrnak hogy, ilyenekre van időd?
Szerző:
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:42:05
Válasz
(6)
x17)
Válasz
(6)
Te buzeráns korcs.Már körözték GYANÚSÍTOTTként.
Punszisza a lekjopp!
seymour schwartz
(
x6)
Jan 10, 2023 12:42:06
x6)
Zsodrák, szerintem 99,9999999%, hogy ő már nem a "te sziszád". Mindegy, már csak egy év és megbeszélheted vele személyesen is.
Ingatkanügyek
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 10, 2023 12:42:54
x5)
Most meg szon oromkodik, hogy az AdSensebol lesz penz a raktarra. Mekkora egy fereg! Csak ez szamit, mikozben az allitolagos szerelme a bortonben senyved.
gondolom a rendorok szivesen meghalgatjak a buncselekmeny miatt a csatorna tulajdonosat is..
igy kell endre.
nem kell semmit csinanunk trolloknak elasod te magadat szepe n
még éltet a remény
(
x1)
Jan 10, 2023 12:42:59
x1)
Azért a nagy kacagások között felhívnám mindenki figyelmét Endre egy olyan teljesítményére,amit nem lehet elvitatni.
A politikai árkok kettészelik az országot, semmiben nincs konszenzus, erre jött Endre, a híd angolna és mostanra teljes a nemzeti konszenzus abban,hogy Tibor egy drogos buzi. Bayer Zsolt, a kuruc info, az ex indexes zsidók és még talán Tóta W is egyetért ebben. Ez igen, Endre! Nem kevés pénzedbe, energiádba került, de megtaláltad a nemzeti minimumot, amit mindenki elfogad. Tibor buzi, meg te is az vagy.
Nézd, másnak ennyi sem jut, erre nyugodtan lehetsz büszke.
Taot!
A politikai árkok kettészelik az országot, semmiben nincs konszenzus, erre jött Endre, a híd angolna és mostanra teljes a nemzeti konszenzus abban,hogy Tibor egy drogos buzi. Bayer Zsolt, a kuruc info, az ex indexes zsidók és még talán Tóta W is egyetért ebben. Ez igen, Endre! Nem kevés pénzedbe, energiádba került, de megtaláltad a nemzeti minimumot, amit mindenki elfogad. Tibor buzi, meg te is az vagy.
Nézd, másnak ennyi sem jut, erre nyugodtan lehetsz büszke.
Hahó
(
x135)
Jan 10, 2023 12:43:00
x135)
Menj büszkülni a kurucra, hogy ez az ócska, drogos, X-faktoros buzi a te barátnőd!!!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
balek
(
x10)
Jan 10, 2023 12:43:11
x10)
Nagyon nevetek, még az előzetes letartóztatás, fogda és jó eséllyel kinéző börtönévek is JOBB ALTERNATÍVÁT nyújtanak mint a pedofilhoz tartó telekocsi.
Fogd fel Endi, neked még egy csöves hajléktalan tranyó csávód sem lehet! Itt a vége.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Fogd fel Endi, neked még egy csöves hajléktalan tranyó csávód sem lehet! Itt a vége.
infó
Jan 10, 2023 12:43:25
Jól alakul a trollok elleni harc Endi.
Kicsit fenyegetőzz meg hergelj, még nem kaptál elég trollfaszt a szádba.
A faszcsemeték meg csak cseperednek.
Kicsit fenyegetőzz meg hergelj, még nem kaptál elég trollfaszt a szádba.
A faszcsemeték meg csak cseperednek.
A NAV meg a többi faszcsemete még csak most fogja elkezdeni pöcögtetni a púpost meg a kurva anyját amiért pimaszkodott :)
Jan 10, 2023 12:43:25
Éjféli ebéd
Jan 10, 2023 12:43:33
Endre, reggel óta folyamatosan röhögök rajtad, te igazi BALEK!
NSZKSZ a tanszéki trollégának, hogy itt tartunk és ennyi erőfeszítést beletettek abba, hogy a Gyagyás most fókaüvöltések között pörögjön a púpján.
Endre egy kis emlékeztető mi az a 3 csapás, ami miatt a Blahára fogsz kerülni és teljesen megőrülj:
-Tranyócsá
-Melócsá
-Bécsi lakáscsá
Ebből egy már teljesült, a komment haverok meg intézkednek, hogy mederben maradjon az, ami elindult.
Zsidók vagytok.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
NSZKSZ a tanszéki trollégának, hogy itt tartunk és ennyi erőfeszítést beletettek abba, hogy a Gyagyás most fókaüvöltések között pörögjön a púpján.
Endre egy kis emlékeztető mi az a 3 csapás, ami miatt a Blahára fogsz kerülni és teljesen megőrülj:
-Tranyócsá
-Melócsá
-Bécsi lakáscsá
Ebből egy már teljesült, a komment haverok meg intézkednek, hogy mederben maradjon az, ami elindult.
Zsidók vagytok.
Jan 10, 2023 12:43:33
Kóser Szalonna
Jan 10, 2023 12:45:19
Remélem a nemzeti oldalra beszivárgó homokos nekro- és pedofil zsidó Kiss Endre Farkasról is lesz egyszer külön cikk kurucon.
Jan 10, 2023 12:45:19
vladrl
(
x8)
Jan 10, 2023 12:45:35
x8)
Kekfenyes trollega, lesz majd adas a tibirol? Foshna!!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:45:41
x17)
Ha már a tvben lement ott bizony súlyos évek lesznek.Tudod jogi gyakorlat.A bírók ilyenkor mint koncepciós perként kezelik..De elmondom,hogy te is megértsd.Ott fog a buzikurvád megdögleni a rácsok mögött de minimum évek.
Punszisza a lekjopp!
Pietr
(
x2)
Jan 10, 2023 12:45:58
x2)
Mivel még a rendőrös videó is megvan plusz Sodi faszmutogatása óta nem lett töröltetve a Kleine beszart Tranyó channel ezért jó lenne végre töröltetni a gecibe nem? A meleg hülyegyerek most azzal dicsekszik hogy mivel a Blikk megosztotta a "cica" (inverzfasztibor) videóját lesz pénz a raktárra.
EZENNEL KOMMENTRAKÉTATÁMADÁSSAL FENYEGETEM MEG TIBOR RAKTÁRÁT!!
a takonyevő
Jan 10, 2023 12:46:39
most kell még rácsavarni mindkettőre..na kóserbor csá
202212030c309c7a20ed5071ecb81c7f68016c4bafiec880
Jan 10, 2023 12:46:39
Sanyi a sittről
Jan 10, 2023 12:46:57
Hát, gyerekek, köszi hogy beküldtétek ezt a hogyishijjákot, de azért Tajgi sokkal jobb volt.
Jan 10, 2023 12:46:57
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:47:00
x17)
Mivel még a rendőrös videó is megvan plusz Sodi faszmutogatása óta nem lett töröltetve a Kleine beszart Tranyó channel ezért jó lenne végre töröltetni a gecibe nem? A meleg hülyegyerek most azzal dicsekszik hogy mivel a Blikk megosztotta a "cica" (inverzfasztibor) videóját lesz pénz a raktárra.
De nem lesz.
Pietr
(
x2)
Jan 10, 2023 12:48:21
x2)
De nem lesz.
ELÉÉÉÉG BAJAZ
Gunnar
(
x2)
Jan 10, 2023 12:48:42
x2)
Hol kommentel Endrus Fórum / FB helyett? URL légyszi.
blabla
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:49:17
x17)
Korcs...Vajon hány bíró dörzsöli a tenyerét,hogy ő kapja meg az ügyet és küldje évekre el a buzikurvád a picsába? Vajon mennyi?? Nem kizárt,hogy Polt Péter szól pár jó szót az érdekében
Punszisza a lekjopp!
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 10, 2023 12:49:21
x5)
Endre! Szerinted amikor a nyomozók és az ügyész nézi majd ezt a videót, akkor szóba kerül majd a neved? Számítasz újabb kihallgatásokra az ügyben? Többen kérdezik gyagyás fasz! :D:D:D
trashvod.com/w/wMp5gqa41hoFkZwouCD7YW
Na tejhabosítás, csá.
trashvod.com/w/wMp5gqa41hoFkZwouCD7YW
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 10, 2023 12:49:34
x19)
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Jan 10, 2023 12:49:59
x5)
Na tejhabosítás, csá.
Pietr
(
x2)
x2)
Hol kommentel Endrus Fórum / FB helyett? URL légyszi.
Most a Youtube csatornáján loopol a homoszexuális pupos:
www.youtube.com/@vagatlan/community
Pietr
(
x2)
Jan 10, 2023 12:50:46
x2)
Good idea
D_Dezső
(
x29)
Jan 10, 2023 12:51:08
x29)
Na most sikerült csak az esti netszemetet meghallgatni.
Figyelj csak Gyagyás!
Már megint angolnázol mint valami undorító csúszómászó a púpos felpüffedt testével.
Miért nem mondod azt, hogy ez a félszerzet “akhi nyő” engem kirabolt, összevert, elárult stb. Bassza meg magát, jó helyen van ott ahol van, addig se pusztítja az én keserűm amíg bevan zárva. Elküldöm a telefonszámom majd ha szólnak akkor szólnak, addig is ketyerűzés csá.
Ez egy nyílt, egyenes beszéd lenne. Azt mondanám, hogy hajjak’ meg igazad van Gyagyás!
De te most is csak angolnázol meg patkánykodsz bazdmeg. A cica még 24 órát sem volt bent te már egyből anyádat hívtad, hogy jöjjön az értelmi fogyatékos fiát tisztába tenni, mert itt vannak a “démonok” az üres szobában és féjek’.
Egy nap/egy hivatalos ügy :) Ezért tartasz te ott, hogy ha anyád meghal hajléktalan leszel pasztmek!
Amúgy azt vettem észre, hogy nekef kifejezetten tetszik ez a helyzet, ok a “démonoktól” kicsit félsz akik a fejedben vannak és előjönnek ha nincs hajléktalan ordibálás de amúgy ez egy kurva jó helyzet neked.
Lehet, hogy te nyomtad fel a cicát, hogy a Nyugatinál loopol? hmm?
Te tudtál róla, hogy állnak az “ügyei” ki tanú meg ki nem. ;)
Ezzel a szemtelenül egyszerű lépéssel megdupláztad a nézőszámodat, tolhatod a jogi hetyetyédet szegény tévőnéző gyerekeknek plusz megspórolsz egy csomó sört meg ketyerűt amíg nincs a cica.
Csak neked állt érdekedben felnyomni a Tibit! Most meg vihorászva totyorogsz live-ban, hogy intézkedsz meg azt magyarázod, hogy a kirendelt ütyféd is jó lesz, közben meg te is tudod milyen embereket küldenek oda ingyen ;)
Nagy geci faty te Gyagyás ;)
Figyelj csak Gyagyás!
Már megint angolnázol mint valami undorító csúszómászó a púpos felpüffedt testével.
Miért nem mondod azt, hogy ez a félszerzet “akhi nyő” engem kirabolt, összevert, elárult stb. Bassza meg magát, jó helyen van ott ahol van, addig se pusztítja az én keserűm amíg bevan zárva. Elküldöm a telefonszámom majd ha szólnak akkor szólnak, addig is ketyerűzés csá.
Ez egy nyílt, egyenes beszéd lenne. Azt mondanám, hogy hajjak’ meg igazad van Gyagyás!
De te most is csak angolnázol meg patkánykodsz bazdmeg. A cica még 24 órát sem volt bent te már egyből anyádat hívtad, hogy jöjjön az értelmi fogyatékos fiát tisztába tenni, mert itt vannak a “démonok” az üres szobában és féjek’.
Egy nap/egy hivatalos ügy :) Ezért tartasz te ott, hogy ha anyád meghal hajléktalan leszel pasztmek!
Amúgy azt vettem észre, hogy nekef kifejezetten tetszik ez a helyzet, ok a “démonoktól” kicsit félsz akik a fejedben vannak és előjönnek ha nincs hajléktalan ordibálás de amúgy ez egy kurva jó helyzet neked.
Lehet, hogy te nyomtad fel a cicát, hogy a Nyugatinál loopol? hmm?
Te tudtál róla, hogy állnak az “ügyei” ki tanú meg ki nem. ;)
Ezzel a szemtelenül egyszerű lépéssel megdupláztad a nézőszámodat, tolhatod a jogi hetyetyédet szegény tévőnéző gyerekeknek plusz megspórolsz egy csomó sört meg ketyerűt amíg nincs a cica.
Csak neked állt érdekedben felnyomni a Tibit! Most meg vihorászva totyorogsz live-ban, hogy intézkedsz meg azt magyarázod, hogy a kirendelt ütyféd is jó lesz, közben meg te is tudod milyen embereket küldenek oda ingyen ;)
Nagy geci faty te Gyagyás ;)
fantomgolyók
Jan 10, 2023 12:51:37
Low budget meg lett oldva a sziszának a magyarországi lakhatás. Mi ez ha nem shiker?
szíjjel lesztek bombázva
Jan 10, 2023 12:51:37
még éltet a remény
(
x1)
Jan 10, 2023 12:51:38
x1)
Nem lepődnék meg, ha azt a raktárat helyszínelők lepnék el…ki tudja mit tárolt ott Tibor..
Kakaspina
(
x24)
Jan 10, 2023 12:51:50
x24)
Sodrák egyáltalán nem szeretném hogy pánikba ess de Berettyón az hír járja...
A szisza bizonyos HIV+.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A szisza bizonyos HIV+.
Zsénó
(
x22)
Jan 10, 2023 12:51:58
x22)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 10, 2023 12:52:12
x47)
A trashvod ellen nyomoznak és Tibi van börtönben? Nyem éjtyem :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
lolnomaillolnopwreset
Jan 10, 2023 12:52:44
Most tartok 1:55:30 kornyeken a tegnapi flokkbol.
Hatalmas UP a trolleginanak.
Na meló, csá.
100%, hogy 75%ban 50%.
Hatalmas UP a trolleginanak.
Na meló, csá.
Jan 10, 2023 12:52:44
Nemfatyle
(
x7)
Jan 10, 2023 12:53:02
x7)
Azért szereted, mert buzi vagy. És ezzel a teljes magyar sajtó is egyetért
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:53:13
x17)
Kalocsán mindenki "babája" lesz
max5enutálnak
(
x47)
Jan 10, 2023 12:53:40
x47)
Na pont erről beszéltem, a pedofil örül ennek, mert így teljesen kitaszított lesz Tibi és rá lesz utalva. 3 ev múlva.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 10, 2023 12:53:57
x7)
A szisza bizonyos HIV+.
A szisza bizonyos HIV+.
Ilyenkor orizetbe vetelkor letesztelik minden fertozo betegsegre? Vagy honnan tudjak?
vladrl
(
x8)
Jan 10, 2023 12:54:14
x8)
Buziság véglegesen is: CONFIRMED!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:54:37
x17)
Hol lesz addigra ő már..Humuszként lesz értekesítve
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 10, 2023 12:54:45
x1)
sodikám készítsd a kártyent, vinni kell a sziszánka a cigerettát
Endre
Jan 10, 2023 12:54:53
A szisza bizonyos HIV+.
A szisza bizonyos HIV+.
tudom,tőlem kapta.
Jan 10, 2023 12:54:53
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:55:22
x17)
A szisza bizonyos HIV+.
A szisza bizonyos HIV+.
Eztneeztneeztnenajóeztne
Mitokondrium
(
x7)
Jan 10, 2023 12:56:39
x7)
A szisza bizonyos HIV+.
A szisza bizonyos HIV+.
www.borsonline.hu/aktualis/2015/01/16-hiv-fertozott-ul-a-tokoli-bortonben
Ha tokolre kerul, akkor tuti. Ott tartjak elkulonitve a HIV fertozott elitelteket.
Pietr
(
x2)
Jan 10, 2023 12:56:55
x2)
Olvasom a Kurucos cikket. Endre! Mit szólsz hogy meglepő módon a régi bajtársaid is buzinak gondolják az alkoholista beszart srácot aki levágatta faszát és két gumilabdát rakott a mellkasába?
TE mikor vallod be hogy buzi vagy, meddig kell még várnunk? Nem azért mintha nem tudná MINDEN EGYES EMBER aki néz téged hogy az vagy hanem mert hiszek egy olyan világban amiben nem tagadod a valóságot. Tudom.. Hülyeség... De érdekelne a véleményed
TE mikor vallod be hogy buzi vagy, meddig kell még várnunk? Nem azért mintha nem tudná MINDEN EGYES EMBER aki néz téged hogy az vagy hanem mert hiszek egy olyan világban amiben nem tagadod a valóságot. Tudom.. Hülyeség... De érdekelne a véleményed
seymour schwartz
(
x6)
Jan 10, 2023 12:57:00
x6)
Helyes! Mutasd csak meg az itthoni szélsőjobbnak, hogy mi lett "2006 hőséből"! Egyébként ez ilyen Sodi-ciklus, Gyagya minden évtizedben csinál valami "meglepetést", amiben vagy ő vagy valaki hozzá közelálló végigfut a magyar médiában. A Velvet cikk is nemsokára 11 éves (te jó Isten, hogy eltelt az idő), ideje volt valami újjal előrukkolni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:57:22
x17)
Ha kiderül hogy egy Aidses buzi lettél a legnagyobb doboz Merci csokoládét küldöm el neked!
Punszisza a lekjopp!
fantomgolyók
Jan 10, 2023 12:57:46
A szisza bizonyos HIV+.
A szisza bizonyos HIV+.
Engem speciel jobban lesokkolna ha nem volna az, tekintve, hogy minden csúszó-mászó főemlőssel kopulál
Jan 10, 2023 12:57:46
vladrl
(
x8)
Jan 10, 2023 12:58:00
x8)
hajaj sodi, nem szedte ki a hivet a faszpinabol a betadin??
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 10, 2023 12:58:22
x6)
Endre, érdekelne az aktualizált aggódás százalék.
Juci megvan már?
Kezeled?
Melóban minden rendben?
Juci megvan már?
Kezeled?
Melóban minden rendben?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 12:59:32
x17)
Juci megvan már?
Kezeled?
Melóban minden rendben?
Juci megvan már?
Kezeled?
Melóban minden rendben?
Már 20 százalékra csökkent 25 ről
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 10, 2023 12:59:45
x13)
Ha kiderül hogy egy Aidses buzi lettél a legnagyobb doboz Merci csokoládét küldöm el neked!
Beszállok!
AIDS Hilfe Wien
Jan 10, 2023 12:59:47
Szia Endre, nálunk ingyen csinálhatsz tesztet. Nem is vagyunk olyan messze tőled, U6-al pár megálló. Mariahilfer Gürtel 4, 1060 Wien
Jan 10, 2023 12:59:47
Rakott Rolinda
Jan 10, 2023 13:00:36
Mekkora lenne, ha kiderülne, hogy nem csak egy szimpla pedofil buzi vagy, Gyagyás, hanem egy AIDS-es pedofil buzi :D
Jan 10, 2023 13:00:36
Gunnar
(
x2)
Jan 10, 2023 13:00:57
x2)
Endrus itt az ideje - jobb híján - felhívni Szandikát, hogy most mitévő legyél, illetve beléd van-e még zúgva, magány enyhítés céljából, meg kellene valaki amúgyis aki rendet tart a kecóban.
blabla
Tápkábel
Jan 10, 2023 13:01:56
Endrus itt az ideje - jobb híján - felhívni Szandikát, hogy most mitévő legyél, illetve beléd van-e még zúgva, magány enyhítés céljából, meg kellene valaki amúgyis aki rendet tart a kecóban.
Na ezt pont kurvara nem kéne csinalnia :D
Jan 10, 2023 13:01:56
Levelező Levente
Jan 10, 2023 13:02:16
Juci megvan már?
Kezeled?
Melóban minden rendben?
Juci megvan már?
Kezeled?
Melóban minden rendben?
Jucit valószínűleg éppen kerítik elő a yardok mert megtudták, hogy Kiss Endre Farkas vele akarja kiüríteni a drograktárat a RAKTÁRBOX nevű raktárban (Budapest, Jókai u. 29, 1065).

Jan 10, 2023 13:02:16
seymour schwartz
(
x6)
Jan 10, 2023 13:02:36
x6)
Pár nap és megint úgy fog kinézni az egész mintha atombomba pusztított volna. Tényleg, nem úgy volt, hogy újévkor sipirc és irány az AirBNB?
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 10, 2023 13:02:51
x1)
Endre, mit szolsz ahhoz, hogy meg a naci, viktor felszopo bayer zsoti is a szerelmedet bantja?
sittessanyi
(
x7)
Jan 10, 2023 13:03:05
x7)
Ha már a tvben lement ott bizony súlyos évek lesznek.Tudod jogi gyakorlat.A bírók ilyenkor mint koncepciós perként kezelik.
teljesen egyértelmű, hogy magas körökben adtak rá ki kilövési parancsot. az egész ner-médiában megfuttatják a kamutémát ezerrel.
gyagyás képtelen felfogni, hogy itt nagypolitikáról van szó, arról hogy az elvtársai a teljhatalmuknak köszönhetően simán kicsinálhatnak egy embert és ki is fognak. hiába zugjogászkodik itt egy elmeháborodott bécsi lúzer.
mivel endre fogyatékos még nem esett le neki, hogy azok veszik el a szerelmét és a rendszeres baszás lehetőségét akikért harcolt egész életében :D
Debil felügyelő
Baszod gyagyás akkora ez a szarvihar,hogy kurvaélet hogy elsodor téged is,sőt,lehetsz még főbalfasz is a sztoriban.Helyedben elkezdenék vazelint felhalmozni...
A jövő pinája a fasz...
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 13:03:33
x17)
Beszállok!
Akkor ez már 2
Groot
Jan 10, 2023 13:04:44
Fent van valahol a videó, ahol ez a szerencsétlen Tibi fenyegetőzik?
G
Jan 10, 2023 13:04:44
balek
(
x10)
Jan 10, 2023 13:05:00
x10)
Nem szabad elválasztani a két buzeránst egymástól. Ez embertelen! Minél előbb börtönbe kell juttatni a pedofil Kiss Endre Farkast is, hogy együtt lehessenek.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Kóser Szalonna
Jan 10, 2023 13:05:10
Juszt sem lesz igaza a trolloknak, akik szerint májzsugorban fogsz megdögelni, ha elvisz az AIDS! Ez shiker, Endre!
Jan 10, 2023 13:05:10
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 10, 2023 13:05:21
x2)
A szisza bizonyos HIV+.
A szisza bizonyos HIV+.
Höhöhö háty pejsze natyon hithű katolikus életet él a szisza íty ő már nem tyak hívő, hanem hívő+ :)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 10, 2023 13:05:24
x5)
A szisza bizonyos HIV+.
A szisza bizonyos HIV+.
A Berettyón lévő BV Confirmed ? Mert Tegnap volt aki azt írta,hogy a Tökölön lévő Büntetés-Végrehajtás Központi Kórházba vitték a Tiborszt és nem a Berettyóiba, és az esti lájvban a gyagyás chatjén is írtak erről. És ez azért lehet valószínűbb,mert a nemibeteg vagy súlyosan nemi betegeket a Tököl-ön lévő BV-be szállítják, ott van kórház is nekik, plusz ott ülnek a hív fertőzött rabok is.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 13:05:42
x17)
Értelmi fogyatékos a nő.Ha magától visszaszáll a trashverzumba megérdemli a faszerdőt,de ennek a korcsnak ne adj már tippeket.Nszksz
vladrl
(
x8)
Jan 10, 2023 13:06:32
x8)
Ha tenyleg HIV+ akkor elhiszem a John Harrises baszast!
Maffiózó
(
x1)
x1)
Remélhetőleg totaw is megírja a helyzeted abszurdítását te szar pedofil.
De jóból: visszatérhetne a Nemzet Krónikása, ezt az ügyet alaposan le kellene dokumentálnod! Oknyomozás mint 2016ban, plugina biztos segítene jó szövegekkel.
Ki van most a Halállista élén? Lesz vadászboltos bevásárlás? :DD
Kezdj el gyűjtést szervezni Tibinek,a felszopók biztos küldenek majd pénztügyfétyre sörikére.
Piaci rés, fosni fogja! :D
Hülye fasz, remélem még ebből se tanulsz semmit!
De jóból: visszatérhetne a Nemzet Krónikása, ezt az ügyet alaposan le kellene dokumentálnod! Oknyomozás mint 2016ban, plugina biztos segítene jó szövegekkel.
Ki van most a Halállista élén? Lesz vadászboltos bevásárlás? :DD
Kezdj el gyűjtést szervezni Tibinek,a felszopók biztos küldenek majd pénzt
Piaci rés, fosni fogja! :D
Hülye fasz, remélem még ebből se tanulsz semmit!
Kakaspina
(
x24)
Jan 10, 2023 13:06:42
x24)
Balhézott, gondolom folyt némi vér és volt sérülés, biztos ami biztos.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 13:07:05
x17)
Golda csiklója
(
x8)
Jan 10, 2023 13:07:25
x8)
Fent van valahol a videó, ahol ez a szerencsétlen Tibi fenyegetőzik?
trashvod.com/w/phUabwnWpWV1aBQ74LKxVq
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 10, 2023 13:07:44
x5)
Endre indits egy lajfszot a kleine mano csatornan
contains language which some may find offensive
rBali
(
x24)
Jan 10, 2023 13:08:08
x24)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 10, 2023 13:08:19
x1)
Egy náci, pedofil, impotens buzi, aki nem tudja elfogadni, hogy az, szerelmes és milliókat költ hitelekbôl egy drogos, hajléktalan, bûnözô fél transzfesztitára
Ilyet kitalálni se lehetne
Ilyet kitalálni se lehetne
fantomgolyók
Jan 10, 2023 13:08:32
Májzsugor vs. AIDS. Let the race begin...
szíjjel lesztek bombázva
Jan 10, 2023 13:08:32
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 10, 2023 13:08:57
x5)
Kb az összeset begyűjtötte már ami létezik,én se csodálkozok. Na nem baj Endrét legalább HÍVja egy szép új világ…
Trollul Madár
(
x15)
Jan 10, 2023 13:09:11
x15)
Ajjaj Endre!
szentkoronaradio.com/blog/2023/01/10/nem-vicc-kaffka-tibor-mar-valoban-no-es-nem-akarta-a-parlamentet-megraketazni-segitsunk-neki-ugyveddel/
Már a radikál haverok sem segítenek, nekik is ciki vagy?
Nem csoodálom b+!!
szentkoronaradio.com/blog/2023/01/10/nem-vicc-kaffka-tibor-mar-valoban-no-es-nem-akarta-a-parlamentet-megraketazni-segitsunk-neki-ugyveddel/
Nem csoodálom b+!!
Nemfatyle
(
x7)
Jan 10, 2023 13:09:23
x7)
Kurvára röhögök!
Na jó XDDDDDDD
sittessanyi
(
x7)
Jan 10, 2023 13:09:24
x7)
Menj büszkülni a kurucra, hogy ez az ócska, drogos, X-faktoros buzi a te barátnőd!!!
a teljes jobbos média meg akarja baszni a mercit!
kell ennél több bizonyíték, hogy mennyire kívánatos !?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 13:09:32
x17)
Blikk elmagyaraznád hogy ki a faszom vonzódik a buzikurvához?
Punszisza a lekjopp!
Zsénó
(
x22)
Jan 10, 2023 13:09:59
x22)
Nyugalom, Endre! A statuálás a lényeg. Majd ne lepődj meg, ha a kirendelt védőügyvéd igen szigorú büntetést kér Tiborra XD.
"...Szóval halál."
Ha rajtam múlna, így is lenne.
Ha rajtam múlna, így is lenne.
Hát igen, mert Tibi anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.
Bevallotta.
tyodika
Jan 10, 2023 13:10:35
Hülyék fatytok! A szisza ránézésre megállapítja a partnereiről hogy egészségesek.
Na aidsben kimúlás,csá.
Jan 10, 2023 13:10:35
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 10, 2023 13:11:25
x17)
Ajjaj Endre!
Nem csoodálom b+!!
Nem csoodálom b+!!
Ezt nem hiszen el geciXD
seymour schwartz
(
x6)
Jan 10, 2023 13:12:35
x6)
Meg kell hogy védjem a trollégát, látom már indul a mínuszozása, pedig nem kellene. Mert mi történt? Van egy retardált embercsoport, akiken jókat szórakozunk, mert idióták. Bűncselekményeket követnek el, amiket mi jelentgetünk ezerrel, mégsem történik semmi. De amikor a politikusokat fenyegetik, akkor aztán jön a rohamosztag, pedig tízmillió másért már rég a hűvösön kellene pihennie mindegyiknek. Az egész ügy komolytalan. Aki nem ismeri a Snecológiát részletesen, annak ez az egész ügy csak valami elmeháborodott herélt barom őrjöngése, amit bárki levághat egy komolyabb éjszaka után. Ezért nem jár börtön, illetve maga a tény, hogy ez indította el a lavinát, hogy az eddigi bűncselekményeiért is elővegyék, megint magát az országot jellemzi.
Maffiózó
(
x1)
Jan 10, 2023 13:12:45
x1)
Endre bazmeg összevissza spameled a szélsőjobbos site-kat, részeg vagy? :D
Még Toroczkainak is írtál te állat? :D
Még Toroczkainak is írtál te állat? :D
Trollul Madár
(
x15)
x15)
Ezt nem hiszen el geciXD
Kapálidzik a kis pimasz zsidó, de nincs mibe kapaszkodnia.
vladrl
(
x8)
Jan 10, 2023 13:13:03
x8)
Szent koronas trollnak ropjuk most! :DDDDD
Legyen meg
Jan 10, 2023 13:13:37
Az alábbi zavarba ejtő levelet kaptuk ezzel összefüggésben:
“Ti még nem vagytok zsidók úgy látom!
Kérlek hozzátok le az alábbit:
Tegnap egy nőt letartóztattak azzal a váddal, hogy rakétát lőne a paralamentre és drog volt nála.
Mára ebből elferdített sajtóhír és bulvár média esemény lett.
Kaffka Mercédeszről azt kell tudni, hogy a híresztelésekkel ellentétben igen is nő, mert a nemi helyreálító műtét megtörtént. Igen igaz, hogy élettársam szerepelt az X-Faktorban ahonnal tehetsége miatt az internetes trollok hamis videókkal eltávolítatták.
Teljesen biztos vagy benne, hogy nem volt drog az élettársamnál és ha ilyet találtak nála azt csak is az intézkedő hatóságok tehették oda.
A rakéta fenyegetőszős videója pedig semmi más, hanem egy összevágott hamis anyag amit a feltölrt youtube fiókjába raktak fel.
Kérlek a 2006-os évekre való tekintettel segítsetek összeszedni a pénzt egy jó ügyvédre.
Támogatásotokat a minden esti kilencórakor kezdődő élő viideóimban tudjátok megtenni: https://www.youtube.com/@vagatlan/featured
Kiss Endre Farkas SoDI
2012.01.10″
“Ti még nem vagytok zsidók úgy látom!
Kérlek hozzátok le az alábbit:
Tegnap egy nőt letartóztattak azzal a váddal, hogy rakétát lőne a paralamentre és drog volt nála.
Mára ebből elferdített sajtóhír és bulvár média esemény lett.
Kaffka Mercédeszről azt kell tudni, hogy a híresztelésekkel ellentétben igen is nő, mert a nemi helyreálító műtét megtörtént. Igen igaz, hogy élettársam szerepelt az X-Faktorban ahonnal tehetsége miatt az internetes trollok hamis videókkal eltávolítatták.
Teljesen biztos vagy benne, hogy nem volt drog az élettársamnál és ha ilyet találtak nála azt csak is az intézkedő hatóságok tehették oda.
A rakéta fenyegetőszős videója pedig semmi más, hanem egy összevágott hamis anyag amit a feltölrt youtube fiókjába raktak fel.
Kérlek a 2006-os évekre való tekintettel segítsetek összeszedni a pénzt egy jó ügyvédre.
Támogatásotokat a minden esti kilencórakor kezdődő élő viideóimban tudjátok megtenni: https://www.youtube.com/@vagatlan/featured
Kiss Endre Farkas SoDI
2012.01.10″
Jan 10, 2023 13:13:37
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 10, 2023 13:13:55
x19)
Kép formájában is legyen meg
Tyodika
Jan 10, 2023 13:13:56
"feltölrt"
Idióták! Asodi mindig kirakja a mondat végi zárójelet.
Ezzel most nagyon rábasztatok hogy a nevemben leveleztek, 20 éve a narancssárga nick jelezte, hogy a valódi tyodika ír ide. Zsidók vagytok!
Idióták! Asodi mindig kirakja a mondat végi zárójelet.
Ezzel most nagyon rábasztatok hogy a nevemben leveleztek, 20 éve a narancssárga nick jelezte, hogy a valódi tyodika ír ide. Zsidók vagytok!
Jan 10, 2023 13:13:56
Zsénó
(
x22)
Jan 10, 2023 13:14:45
x22)
hát beszarok mindjárt a röhögéstől :DDDDDDDDDDD
Trollul Madár
(
x15)
Jan 10, 2023 13:15:08
x15)
Kép formájában is legyen meg
De figyelitek!
Endre!
balek
(
x10)
Jan 10, 2023 13:15:32
x10)
Legyen meg képben is
fantomgolyók
Jan 10, 2023 13:15:48
Ha a nemibetegség pokémon lenne, ő lenne a nagymester...
Jan 10, 2023 13:15:48
Kurucinfo
Jan 10, 2023 13:16:38
Szerkesztőségünk birtokába jutott egy fontos információ,miszerint a parlamentet fenyegető átoperált züllött alkoholista csöves férfi Kaffka Tibor élettársa nem más,mint a 2006-os hős,a nemzet krónikás a keresztény értékeket képviselő,heteroszexuális Kiss Endre Farkas.
Jan 10, 2023 13:16:38
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 10, 2023 13:17:08
x19)
De figyelitek!
Endre!
Endre!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jan 10, 2023 13:17:35
x4)
Ez nem lehet a valóság...
xddddddddd
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
xddddddddd
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 10, 2023 13:18:21
x1)
sodi ebédszünetben lenyomtál egy gyümölcsös sört ? vagy már nem elég a stresszecske oldásához ? :D
Maffiózó
(
x1)
Jan 10, 2023 13:18:31
x1)
Fifi a NaNe-nak meg a Helsinkinek már nem kell írnod!
Viszont a nyugati LMBTQ jogvédőknek nyugodtan küldhetsz levelet!
Még Brüsszelben is téma lehet, végülis a te agyaddal simán csinálhatsz belőle szólásszabadság jogkérdést! :DD
Viszont a nyugati LMBTQ jogvédőknek nyugodtan küldhetsz levelet!
Még Brüsszelben is téma lehet, végülis a te agyaddal simán csinálhatsz belőle szólásszabadság jogkérdést! :DD
Trollul Madár
(
x15)
Jan 10, 2023 13:18:38
x15)
Semmi emberi érzés nincs benne.
Ráadásul azt mondja, hogy a Trollok nyomták ki a Sziszát az X-Faktorból.
Endre!
Hogy megy meló Főnök úrnak hogy, ilyenekre van időd?
Fikagép
Jan 10, 2023 13:19:11
Fikás nyomorult, hanyadik sörnél tartasz? Főszabály szerint mennyit is lehet hétköznapokon inni?
Egyébként látom, hogy az autipajzs maxon pörög, lassan csak leolvad már a rendszer az ekkora valósághajlító kijelentésekkel.
Jó az irány te gyagyás geci! :D
Egyébként látom, hogy az autipajzs maxon pörög, lassan csak leolvad már a rendszer az ekkora valósághajlító kijelentésekkel.
Jó az irány te gyagyás geci! :D
Jan 10, 2023 13:19:11
Kóser Szalonna
Jan 10, 2023 13:19:48
Endre, hogy haladsz a melócsával? Reggel tudunk indulni?
Jan 10, 2023 13:19:48
94 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™