Egyszer nem írtam amúgy, hogy ordibálni kell vele, és azonnal elküldeni a tetves geci riherongy zsidó kurva anyjába, aki idebaszta közénk ezt a testi-lelki fogyatékos hullarabló pedofil impotens buzit.
Annyit írtam, hogy ma nem érezted. Máskor valahogy jobban keverted a lapokat.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Paszki, pocsánat!
Tényleg!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
oszinten koszonom a kerdes otleteket, mentettem
de tudod ezek olyan kerdesek amiket naczi laciba szint tesz fel, vagy épp az anyagos es mitcsinal gyagyas?
jojojojojo na szevasz
es leteszi
korbe kell masnizni, probalom
közben tobb ember pmben ir kerdeseket amiket megprobalok beleszoni, hogy ne bassza ram es helyet kapjon egy budos cigany vagy egy lacibá :D
lehet vannak olyan pillanatok amikor x ember ugy erzi hogy semmi ertelme nemvolt a beszelgetesnek de az OpenAI-s beszelgetes is azoknak volt fontos, akik a melocsa keresessel toltik az idejuket, szűkítettek a kort tobb dologgal is emiatt :D
posta imre miatt sem kell félteni, ismerem jol csak szeretem jatszani a tudatlant hatha valami ormotlan faszsagot beszel ismet :DDD
Őszintén?
Annak több az értelme, mint a félórás hetyetyének amit fölényeskedve lenyomott beled
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
igazat adok, valamiert most nemvolt olyan hangulatban a gyagyas hogy kiforgathassam
es ennek valszeg oka van melocsa vagy jott egy kis penzecske? kitudja :) tul jo a kedve
posta imre miatt sem kell félteni, ismerem jol csak szeretem jatszani a tudatlant hatha valami ormotlan faszsagot beszel ismet :DDD
ja, hogy duplacsavar, akkor emelem kipámat, kiváló volt a kohnspiráció!!
vérdíj target nr. 1
Azt is hozzá kell tenni, hogy a retard Fórizs csak azért kezdte el mentegetni Péntek Lászlót, mert a gyilkos cigánynak a rokona, Novotni István volt egykoron a kanja, aki aztán elhagyta. És úgy próbálta visszaédesgetni magához, hogy a rokonát kezdte el mentegetni nyilvánosan. Ehhez asszisztált a patkány Endre, hogy a kamerázásáért kapjon egy tál borsófőzeléket. Majd a gyilkos cigány mésztelepi rokonainál mulattak.
tűpontos, és valóban: fórizs bizony remegett a cigányfaszért. erről szólt az egész "oknyomozás". fontos részlet, hogy Bándy Kata emléke nem másért lett meggyalázva, összefórizsozva és sodizva, mint a fincsi cigányfaszért, ami egykoron nagyot ment fórizs hölgyúrban.
és természetesen ebből sem lett semmi, az egésznek shemmi, de shemmi értelme nem volt.
vérdíj target nr. 1
nem ereztem ugy hogy folenyeskedo lett volna, gecibuta, nem erzem magam megalazva általa semmilyen teren
probaltam visszaterni temakra, kerdezni
inkabb az foglalkoztat miert ilyen jo a kedve es miert nem volt hergelheto allapotban
magas lovon erzi magat, tudjuk ismerjuk lattuk mar igy, majd a het végére ismet elmebeteg geci lesz es lehet megbombazom ezekkel a kerdesekkel bemasnizva ugy, hogy ne bassza ram a telefont
de sok sem akarok lenni, se laciba szint se a masik gyoker csaj aki bejon szidni es untatja az embereket szint nemakarok lenni
most nemvolt olyan állapotban hogy terelhettem volna mas iranyzatba sajnalom,pedig megtettem volna
az lmbtq kerdesnel is rambaszta :)
Áhh nem.
Endre fejében légió vagyunk.
Ismer két arcot és akkor ővéké a minden és minden mögött ők állnak.
Magyarul te voltál rBalerina.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Bele kell taposni a taknyos kis zsidó orrát a saját hazugságaiba. Ez a Trollkodás eszenciája és művészete.
:D :D :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
megigertem neki hogy egyszer felpofozom es raszarok a mellkasara
a tobbit meg majd intezik a ferfiak! :D
:DDDDDDD megtiszteltetés!
te vagy az Barbi????????????
Ezt egyébként élvezni fogja Endi, már nem is azért! :DD
kissendrefarkas életét irigyellem
Inkognító off:DDD
Hetyetye ne ezt ne.
Te most jót akarsz neki?
baszok már rá :DDD belezavarodtam hogy folyton atkell irni :DDDD
Igy van csak nem jutott eszembe a Svábhegy Andrássy 60 nyilasok voltak hüség háza
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Király vagy!
Szép munka :D De amúgy nem mindegy?
KirályNŐ!
Pocsánat!
Nem adok ötleteket de nem sajna ha telefonálsz.
Hetyetye ne ezt ne.
Jófanna :)
Legközelebb kérdezd meg arról, mégis miért adatta be magának a pfizer boostert Herr Oltatlanul Szabadon :) Az már tényleg semmihez nem kellett, se szaunához, se munkábajáráshoz
de azlenne, csak javaslatra tartottam magam ahhoz, hogy nem irok be sajat nicken
dehat na, mostmar igy jartam :D
rBali
Hahó
Májas
Szemüveges Troll
De, teljesen mindegy.
Véletlenül sem fogom leírni amire gondolok mert tudom hogy működő képes dolog, de személy szerint én nem véletlen nem telefonálok neki.
Hetyetye ne ezt ne.
kamu fb, hahó! :)
Emberek névvel, arccal, munkahellyel. Shemmi nem történik, mert asodi egy töketlen balfasz. Fordított esetben számítana ez, ha valaki a fórumot trollkodná. Na neki én sem javasolnám, hogy hanggal és nickkel tegye.
De no big deal amúgy.
Ez a másik, hogy még csak a feltételezés sem fordult meg a fejemben, hogy ne azt használnál. Szóval nincs itt baj.
Kűd át az exelt!
Elnézést én a Facebook részről lemaradtam. Ez esetben mindegy igen, de pl telefonhívásnál(rendes hívásnál) fenntartom az allitasom
Hetyetye ne ezt ne.
Nemtom, én nem örülnék ha a Tajgi-kisboros dreamteam megjelenne az összes rokonom barátom kollégám facebook falán :D
Főleg hogy biztos van olyan ifjú kék nickes troll aki ezekkel nincs tisztában és így próbálkozik.
Hetyetye ne ezt ne.
So the solution is that when you use a black nick, write in English and then you will never find out
It's that simple
De pont arról beszélünk, hogy nem valós fb-ről hívják. Így meg marad az asztrálhangdetektor, másképp nem tudja bemérni a lobotómia osztag.
es rbali es haho is szoba johetne, mindenkepp nagyon fincsi krém lenne ebből
Nekem tetszett, bár elismerem a végére én is ugy éreztem hogy mintha kifuladt volna a dolog, talán részedröl is. De ettől még szerintem jó voltál.
Én amúgy már tanácsoltam itt Oszi Györi talkozása után hogy kéne pédiára összegyűjteni 15,20... kérdést amikröl tudjuk hogy szeret ignorál lásd menyi a fizu, megigért jegyzőkönyv, Oszi és Zsery 50 eurója stb stb. Kitenni mondjuk Kérdések cimmel és a telefonáloknak vagy ha szemtől szembe van a felkerdészés csak megkel ezt nyitniuk és azokat a kérdéseket ismételjék neki mig választ nem kapnak rá. Telefonál könnyű dolga van mert kinyomja de szemtől szembe azért már meglenne lőve. Ugyanis az a baj hogy egy ilyen autistával kurva nehéz lehet egyenesen beszélni főleg hosszan. Igy viszont nem csoda hogy ha picit nem figyel oda az ember akkor azonnal kisiklik a markunkból és elmenekül. Úgymond nem szabad hagyni, hogy hetyetyézen vagy hogy elterelje a beszélgetést akár csak egy vissza kérdezéssel is.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ja, persze. De aki még itt atroll rajongói fórumon is benézi, az a facebook-on is bármikor összekeveri az accountját :)
És akkor mi lenne ha valaki akár a saját számáról telefonálna? Egyrészt semmiféle trollkodást nem tudna ráfogni Endre, másrészt ő maga biztatja a nézőket, hogy telefonáljanak.
Arról nem is beszélve, hogy még ha olyan el is hangzana egy beszélgetésben, azt, hogy ki a betelefonáló, csak a rendőrség tudná kideriteni.
Endre meg egy gyáva szar és fosik a rendőröktől, akkor se jelentene fel senkit, ha halálosan megfenyegtnék. Inkább meghivná egy sörre :D
A Buzidémon
Endre meg egy gyáva szar és fosik a rendőröktől, akkor se jelentene fel senkit, ha halálosan megfenyegtnék. Inkább meghivná egy sörre :D
Amikor legutóbb megpróbált feljelentést tenni, őt tették fogdába.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Ezzel vitatkoznek. Tel szám alapján az ember lazán kiderítheti ki a hívó és mi a címe, régen én is kerestem azokat az embereket akikkel számot cseréltem, de úgy bebasztam mint a szar így nem érkeztem rájuk.
Ehhez semmi titkosszolgálat nem kell, és informatikus se kell legyél.
Hetyetye ne ezt ne.
Elmész a Leila GSMhez a Nyugatinál, vagy bármelyik hasonlóba, veszel egy előre regelt SIM-et és benzinkúton töltöd készpénzzel?
Tajgi mondta, hogy ez a menő!
Ezt értem, de mi most a nyomi Endréről beszélünk. Van olyan troll, akiknek évek óta tudja a nevét, elérhetőségét, mégsem tett semmit. Nem is fog csak a pofáját jártatja.
Sőt, ha nem lennének trolljai, zokogva aludna el, mert akkor aztán tényleg nem lenne a kutya sem kiváncsi rá. Neki egyszerűen kellenek is a trollok, mert nézőket, rajongókat, követőket nem tud szerezni, pedig már több mint 10 éve próbálkozik.
A Buzidémon
Természetesen akinek van esze és tudja hogy működik ez az nem a saját számán fog próbálkozni.
Nem is riogatni akartam, de jobb ha ezt tudjuk mivel simán elképzelhető hogy egy ujonc beszalad a fasz erdőbe mert nagyon megakarja mondani.
Hetyetye ne ezt ne.
Akkor megint takaríthatom az billentyűzetem :)
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Hahó! Holnap vasárnap van és Mise!
Pajor atya cerebrál, utána pogányégetés bronival.
Endre!
Ne hallgass a gonosz trollra!
Egyszerűen csak kösd be a cipődet egy lájban!
Az fhosná gyagyás!
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi

Tajgi,molnárf,titán,rgl
Kiss Farkas Farkas
Sodrony!
Tudod miért nem megyek külföldre dolgozni? Mert én egy nyomorult vasas vagyok, és kurva jó a szakmámban, így keresek itthon is annyit. Leraktam a névjegyem huszonéve a szakmai mikroközösségemben, hogy engem hívnak multicégek dolgozni. Az, hogy eltartsam, neveljem a 2 saját, meg a 2 nevelt gyermekem, hogy hagyjam kibontakozni a feleségem, hogy elvigyem őket nyaralni, vagy megadjam nekik ami kell, a te autilogikád szerint hány emberes feladat?
A matekod szerint a te életviteled 2 emberes, és kevés vagy hozzá, ezért kell hozzá 2 ember keresete.
Ami nincs meg.
Én csak acélt hajtogatok, meg feszegetem a fizika határait az acéliparban, de eltartok 5 embert Gémeskút országban. Te világ barma.

Endre, a hajnal hármas húgymeleg sörike szlopálása közben ne felejtsd el kitenni a keresztet, hiszen vasárnap van, hahó!
Tajgi,molnárf,titán,rgl
az ott nem titán józsi
Akkor ki , rió MC? :D
Amúgy szerintem de.
Kiss Farkas Farkas
Bocsi, akkor legközelebb már tudni fogom. RIP.
Kiss Farkas Farkas

Pedofil, en is vezetek egy "autiexcelt", igy nez ki egy Senior berezese aki nem ChatGPT-vel dolgozik es nem egy digitalis segedmunkas.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Pedofil, en is vezetek egy "autiexcelt", igy nez ki egy Senior berezese aki nem ChatGPT-vel dolgozik es nem egy digitalis segedmunkas.
nem fogja erteni a gyagyås, mert nem forintositottad :-))
Csinald meg forintban is!
Amugy ebbol mennyit koltottel:
- sörre
- drogra
- banopenzekre
- haszontalan kütyükre
- beforditott faszu, maga ala szaro es hugyozo, alpari hajlektalanra
- szarfosott, atirhatatlan kocsira
Na ugye.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító

Van bovitett valtozat, az olyan autista pedofil geciknek mint a SoDi.
Mennyit is kerestel Endrus 2022-ben?
Hany orszagba is utaztal Endrus 2022-ben?
Egy kibaszott digitalis segedmunkas vagy, sok hozzad hasonlo faszkalappal szoktam talalkozni az IT-ban, mindig gondoskodom rola, hogy melocsa legyen a vege. Igazi fonyeremeny lenne az idei evre kirugatni a probaido lejarta elott 1 nappal.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:29:44
x47)
ellenkeznék
+ utálókat gyűjt, magára haragit tobb embert
elerem a célom
lehet az en szar habitusom az, hogy alapvetoen sem szeretek veszekedni es inkabb vitázok ha van kivel, itt pedig azt statualom hogy endre egy buta geci es erdemleges vitára nem erett meg, pontosan ezert felt otthagyni engem mercivel a john harrises karkotos sztorinal, mert retteg
tobb alkalommal is elkuldtem a halal faszara mindenféle csunyabeszed nélkül
az, hogy olyan dolgokat mond ki, amivel elerem hogy a tibi majd jol nyakonbassza nekem epp eleg, vagy az, hogy megtobb irl trollnak legyen +1 oka megdobalni tojassal esetleg leonteni huggyal is pont eleg nekem
itt elerte, hogy egy szimpla bocsanatkeresre sem kepes is ppnt eleg volt hogy max5en utaljak ugye
endre fel az okos es hatarozott emberektol, foleg a noktol
nehidd azt, hogy tolem nem fosik, hiaba tunik ugy, hogy boldog vagy total leszarja, nem
retteg
+ utálókat gyűjt, magára haragit tobb embert
elerem a célom
lehet az en szar habitusom az, hogy alapvetoen sem szeretek veszekedni es inkabb vitázok ha van kivel, itt pedig azt statualom hogy endre egy buta geci es erdemleges vitára nem erett meg, pontosan ezert felt otthagyni engem mercivel a john harrises karkotos sztorinal, mert retteg
tobb alkalommal is elkuldtem a halal faszara mindenféle csunyabeszed nélkül
az, hogy olyan dolgokat mond ki, amivel elerem hogy a tibi majd jol nyakonbassza nekem epp eleg, vagy az, hogy megtobb irl trollnak legyen +1 oka megdobalni tojassal esetleg leonteni huggyal is pont eleg nekem
itt elerte, hogy egy szimpla bocsanatkeresre sem kepes is ppnt eleg volt hogy max5en utaljak ugye
endre fel az okos es hatarozott emberektol, foleg a noktol
nehidd azt, hogy tolem nem fosik, hiaba tunik ugy, hogy boldog vagy total leszarja, nem
retteg
Egyszer nem írtam amúgy, hogy ordibálni kell vele, és azonnal elküldeni a tetves geci riherongy zsidó kurva anyjába, aki idebaszta közénk ezt a testi-lelki fogyatékos hullarabló pedofil impotens buzit.
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2023 23:29:55
x24)
apropó....nem arról volt szó, h februárban ki kell költözni? mert most költözésről meg kakukkcióról nincs szó....csak a hitelfelvételt pörgetjük...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 14, 2023 23:30:07
x21)
Az én konteóm: Fórizs egy alvó FSZB ügynök volt, akit egy pár éve beaktiváltak. :)
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Trollul Madár
(
x15)
Jan 14, 2023 23:30:18
x15)
Az a legelső, hahó!
Hetente 3x szoktam futni, azért nem értettem, hogy az istenbe tudott 33 perces 5km-t futni (nem futóknak: ez egy elég gyenge idő, de hát sodiról van szó)
Hetente 3x szoktam futni, azért nem értettem, hogy az istenbe tudott 33 perces 5km-t futni (nem futóknak: ez egy elég gyenge idő, de hát sodiról van szó)
Paszki, pocsánat!
Tényleg!
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 23:31:29
x68)
Hergelés miatt elfelejtette a tanszék, hogy Gammercigány meg lekúrta azt a nőt, aki Endrének azt sem hagyta, hogy a lábát megcsókolja. Ráadásul még sokkal többet is keres a pedofilnál!
Mifaaaaaaaaaaaan
betelefonalos
Jan 14, 2023 23:31:31
Ezeket kérdezd majd meg :)
de tudod ezek olyan kerdesek amiket naczi laciba szint tesz fel, vagy épp az anyagos es mitcsinal gyagyas?
jojojojojo na szevasz
es leteszi
korbe kell masnizni, probalom
közben tobb ember pmben ir kerdeseket amiket megprobalok beleszoni, hogy ne bassza ram es helyet kapjon egy budos cigany vagy egy lacibá :D
lehet vannak olyan pillanatok amikor x ember ugy erzi hogy semmi ertelme nemvolt a beszelgetesnek de az OpenAI-s beszelgetes is azoknak volt fontos, akik a melocsa keresessel toltik az idejuket, szűkítettek a kort tobb dologgal is emiatt :D
Jan 14, 2023 23:31:31
bolgár jeti
(
x30)
Jan 14, 2023 23:33:05
x30)
jojojojojo na szevasz
es leteszi
jojojojojo na szevasz
es leteszi
Őszintén?
Annak több az értelme, mint a félórás hetyetyének amit fölényeskedve lenyomott beled
betelefonalos
Jan 14, 2023 23:33:21
igazat adok, valamiert most nemvolt olyan hangulatban a gyagyas hogy kiforgathassam
es ennek valszeg oka van melocsa vagy jott egy kis penzecske? kitudja :) tul jo a kedve
Jan 14, 2023 23:33:21
Kötőjel
(
x12)
Jan 14, 2023 23:33:38
x12)
ja, hogy duplacsavar, akkor emelem kipámat, kiváló volt a kohnspiráció!!
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 23:34:12
x68)
Endre, miért vagy ideges Gammerra? A fizetését vagy Laurát irigyled tőle?
Mifaaaaaaaaaaaan
Lenin atomjégtörő
Jan 14, 2023 23:34:28
trollegina, kiváló volt ismét a felkérdezés. sajnos posta retarddal kicsit megfogott, lehet nem jutottál a tudomány elfeledettebb szegletéig még. de ezt most bepótoljuk röviden és tömören, hogy legközelebb ezzel se tudjon védekezni a gyagyás fasz.
a lényeg, hogy dr. fórizs FASZ eszternek volt egy elmélete, miszerint Bándy Katát azért ölték meg, mert rájött arra, hogy a rendőrök basznakszopnakkúrnak VAGY pintér sándor maffiózó. tetszés szerint behelyettesíthető, hogy melyikre jött rá, ezt a faszos gyógyszerész asszony sem tudná megmondani. ezt az elméletet részben posta imrétől kölcsönözte, aki kivégzésre ítélt egy rakat politikust és ezt a kivégzésről szóló listát élőben felolvasta. ez volt a híres és nevezetes lájv, ahol kisgyehekek szaladgáltak, "kissé molett" asszonyok főzték a jó gulyást. posta faszfej imre pedig arról szónokolt, kiket végeztetne ki, ítélt épp halálra stb. parádés volt az is.
posta imre egy vállalhatatlan pszichopata őrült, aki hasonló "összeesküvéseket" leplez le, mint molnár FASZ árpád. dr. fórizs FASZ eszter és molnár FASZ árpád egy erős tengelyhatalom a retardverzumban.
nagyjából ennyi. aki bárminek hitelt ad, ami mailbox imi pudvás pofájából dől ki, az egy veszélyes elmebeteg és akként kezelendő.
a lényeg, hogy dr. fórizs FASZ eszternek volt egy elmélete, miszerint Bándy Katát azért ölték meg, mert rájött arra, hogy a rendőrök basznakszopnakkúrnak VAGY pintér sándor maffiózó. tetszés szerint behelyettesíthető, hogy melyikre jött rá, ezt a faszos gyógyszerész asszony sem tudná megmondani. ezt az elméletet részben posta imrétől kölcsönözte, aki kivégzésre ítélt egy rakat politikust és ezt a kivégzésről szóló listát élőben felolvasta. ez volt a híres és nevezetes lájv, ahol kisgyehekek szaladgáltak, "kissé molett" asszonyok főzték a jó gulyást. posta faszfej imre pedig arról szónokolt, kiket végeztetne ki, ítélt épp halálra stb. parádés volt az is.
posta imre egy vállalhatatlan pszichopata őrült, aki hasonló "összeesküvéseket" leplez le, mint molnár FASZ árpád. dr. fórizs FASZ eszter és molnár FASZ árpád egy erős tengelyhatalom a retardverzumban.
nagyjából ennyi. aki bárminek hitelt ad, ami mailbox imi pudvás pofájából dől ki, az egy veszélyes elmebeteg és akként kezelendő.
Azt is hozzá kell tenni, hogy a retard Fórizs csak azért kezdte el mentegetni Péntek Lászlót, mert a gyilkos cigánynak a rokona, Novotni István volt egykoron a kanja, aki aztán elhagyta. És úgy próbálta visszaédesgetni magához, hogy a rokonát kezdte el mentegetni nyilvánosan. Ehhez asszisztált a patkány Endre, hogy a kamerázásáért kapjon egy tál borsófőzeléket. Majd a gyilkos cigány mésztelepi rokonainál mulattak.
Jan 14, 2023 23:34:28
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2023 23:35:57
x24)
betelefonálálós Trolleginának nagy gratula!
egyszer kérdezd már meg tőle, hogy szerinte mi számít jónak és rossznak....állandóan azt szajkózza, hogy nem csinál semmit rosszat..kivi lennék egy autista válaszára....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
egyszer kérdezd már meg tőle, hogy szerinte mi számít jónak és rossznak....állandóan azt szajkózza, hogy nem csinál semmit rosszat..kivi lennék egy autista válaszára....
Kötőjel
(
x12)
Jan 14, 2023 23:36:24
x12)
tűpontos, és valóban: fórizs bizony remegett a cigányfaszért. erről szólt az egész "oknyomozás". fontos részlet, hogy Bándy Kata emléke nem másért lett meggyalázva, összefórizsozva és sodizva, mint a fincsi cigányfaszért, ami egykoron nagyot ment fórizs hölgyúrban.
és természetesen ebből sem lett semmi, az egésznek shemmi, de shemmi értelme nem volt.
betelefonalos
Jan 14, 2023 23:37:29
Őszintén?
nem ereztem ugy hogy folenyeskedo lett volna, gecibuta, nem erzem magam megalazva általa semmilyen teren
inkabb az foglalkoztat miert ilyen jo a kedve es miert nem volt hergelheto allapotban
magas lovon erzi magat, tudjuk ismerjuk lattuk mar igy, majd a het végére ismet elmebeteg geci lesz es lehet megbombazom ezekkel a kerdesekkel bemasnizva ugy, hogy ne bassza ram a telefont
de sok sem akarok lenni, se laciba szint se a masik gyoker csaj aki bejon szidni es untatja az embereket szint nemakarok lenni
most nemvolt olyan állapotban hogy terelhettem volna mas iranyzatba sajnalom,pedig megtettem volna
az lmbtq kerdesnel is rambaszta :)
Jan 14, 2023 23:37:29
Trollul Madár
(
x15)
Jan 14, 2023 23:38:03
x15)
.....
de tudod ezek olyan kerdesek amiket naczi laciba szint tesz fel, vagy épp .....
de tudod ezek olyan kerdesek amiket naczi laciba szint tesz fel, vagy épp .....
Áhh nem.
Endre fejében légió vagyunk.
Ismer két arcot és akkor ővéké a minden és minden mögött ők állnak.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:38:32
x47)
Én amúgy nagyon is támogatom, hogy legyen női betelefonáló, mert nem is az hogy fél, inkább azt látom, hogy kurvaideges attól, ha egy nő osztja. Egy határozott férfihangot meghall, aki értelmesen beszél vele és azonnal sub kislánnyá változik. Még azokat a beszólásokat is megengedi neki, amiket másnak nem. Ha egy határozott és értelmes nő teszi ennek a negyedét, azonnal picsaszájharapdálás jön és alig várja, hogy megsérthesse.
Szóval ez a megjegyzésem ne szegje kedved, csak a fegyver élesítése a cél. Persze lehettem volna kifejtősebb is, ezt aláírom, mert ez így maximum kötözködésnek hathatott.
Szóval ez a megjegyzésem ne szegje kedved, csak a fegyver élesítése a cél. Persze lehettem volna kifejtősebb is, ezt aláírom, mert ez így maximum kötözködésnek hathatott.
Ásó27
(
x68)
Jan 14, 2023 23:39:41
x68)
Nem kell borítékba tartogatni a pénzt, vagy felajánlani, csak át kell utalni a nyomozó úrnak:
private-detective.at/
Mifaaaaaaaaaaaan
private-detective.at/
-
Jan 14, 2023 23:39:48
fifikutya te itt miert vered magad az 1 millio nettora? ez utoljara 2020 kornyeken volt oke penz gemeskutorszagban tobb ev tapasztalattal IT-skent.
Jan 14, 2023 23:39:48
Trollul Madár
(
x15)
Jan 14, 2023 23:40:06
x15)
Bele kell taposni a taknyos kis zsidó orrát a saját hazugságaiba. Ez a Trollkodás eszenciája és művészete.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 14, 2023 23:40:43
x30)
:D :D :D
betelefonalos
Jan 14, 2023 23:41:48
Jan 14, 2023 23:41:48
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2023 23:42:16
x7)
:DDDDDDD megtiszteltetés!
ál broni
Jan 14, 2023 23:42:30
te vagy az Barbi????????????
Jan 14, 2023 23:42:30
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2023 23:42:38
x7)
lebuktam! :DDD elbasztam
gyagyás irigye
Jan 14, 2023 23:43:07
Ezt egyébként élvezni fogja Endi, már nem is azért! :DD
Jan 14, 2023 23:43:07
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 14, 2023 23:43:15
x6)
Baxi
(
x2)
Jan 14, 2023 23:43:20
x2)
Te most jót akarsz neki?
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2023 23:43:43
x7)
baszok már rá :DDD belezavarodtam hogy folyton atkell irni :DDDD
Badoer
(
x1)
Jan 14, 2023 23:43:58
x1)
A Gestapo a Svábhegyen volt (messzebb az oroszoktól), te nagyon fasz.
Igy van csak nem jutott eszembe a Svábhegy Andrássy 60 nyilasok voltak hüség háza
Trollul Madár
(
x15)
Jan 14, 2023 23:44:36
x15)
Király vagy!
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:45:10
x47)
Trollul Madár
(
x15)
Jan 14, 2023 23:45:28
x15)
Király vagy!
KirályNŐ!
Pocsánat!
Kötőjel
(
x12)
Jan 14, 2023 23:46:08
x12)
trollexcel.xlsx: *felizzik
"nyehehe, a sodi lenyomozta, a betelefonálós troll a féregnyúlvány, nyehehe, hehe, a sodi.
vérdíj target nr. 1
"nyehehe, a sodi lenyomozta, a betelefonálós troll a féregnyúlvány, nyehehe, hehe, a sodi.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:46:23
x47)
Most szólok, hogy ha ebből simpeskedés indul, akkor szólok Májasnak!
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 14, 2023 23:46:31
x6)
Értetlen
(
x1)
Jan 14, 2023 23:47:29
x1)
Karmalita, P úp, igen
Ezek is gyűlnek rendesen, a szavak, amiket Gyagya nem ismer, de használ
Ezek is gyűlnek rendesen, a szavak, amiket Gyagya nem ismer, de használ
bolgár jeti
(
x30)
Jan 14, 2023 23:47:54
x30)
Jófanna :)
Legközelebb kérdezd meg arról, mégis miért adatta be magának a pfizer boostert Herr Oltatlanul Szabadon :) Az már tényleg semmihez nem kellett, se szaunához, se munkábajáráshoz
tyodika
Jan 14, 2023 23:47:55
Ény azt is tudom ki Náci Laci Bácsi!
Egy telejefonyáló Hahó!
Egy telejefonyáló Hahó!
Jan 14, 2023 23:47:55
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2023 23:48:05
x7)
de azlenne, csak javaslatra tartottam magam ahhoz, hogy nem irok be sajat nicken
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:48:14
x47)
rBali
Hahó
Májas
Szemüveges Troll
De, teljesen mindegy.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 14, 2023 23:49:43
x6)
rBali
Hahó
Májas
Szemüveges Troll
De, teljesen mindegy.
Hahó
Májas
Szemüveges Troll
De, teljesen mindegy.
Véletlenül sem fogom leírni amire gondolok mert tudom hogy működő képes dolog, de személy szerint én nem véletlen nem telefonálok neki.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 14, 2023 23:51:30
x15)
Endre!
Akkora nárcisztikus faszkalap vagy, hogy a "bocsánat" szóra nincs Snecológiai terminus és magunknak kell legyártani a "pocsánat szót.
Hát ilyen ember vagy te. Ez mindent elmond.
Akkora nárcisztikus faszkalap vagy, hogy a "bocsánat" szóra nincs Snecológiai terminus és magunknak kell legyártani a "pocsánat szót.
Hát ilyen ember vagy te. Ez mindent elmond.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2023 23:51:36
x7)
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:51:52
x47)
Emberek névvel, arccal, munkahellyel. Shemmi nem történik, mert asodi egy töketlen balfasz. Fordított esetben számítana ez, ha valaki a fórumot trollkodná. Na neki én sem javasolnám, hogy hanggal és nickkel tegye.
-
Jan 14, 2023 23:52:07
Hiába nem írsz a saját nickeden, az írásmódod alapján megvolt hogy te voltál.dehat na, mostmar igy jartam :D
De no big deal amúgy.
Jan 14, 2023 23:52:07
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:52:40
x47)
Ez a másik, hogy még csak a feltételezés sem fordult meg a fejemben, hogy ne azt használnál. Szóval nincs itt baj.
Tajgi
Jan 14, 2023 23:53:06
Hiába nem írsz a saját nickeden, az írásmódod alapján megvolt hogy te voltál.
De no big deal amúgy.
De no big deal amúgy.
Kűd át az exelt!
Jan 14, 2023 23:53:06
Pintér Sándor
Jan 14, 2023 23:53:18
Jegyzetelek.
Jan 14, 2023 23:53:18
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 14, 2023 23:53:31
x6)
Elnézést én a Facebook részről lemaradtam. Ez esetben mindegy igen, de pl telefonhívásnál(rendes hívásnál) fenntartom az allitasom
bolgár jeti
(
x30)
Jan 14, 2023 23:54:27
x30)
Nemtom, én nem örülnék ha a Tajgi-kisboros dreamteam megjelenne az összes rokonom barátom kollégám facebook falán :D
-
Jan 14, 2023 23:54:30
Kűd át az exelt!
15 emeletesről kell legközelebb leugornod Jan 14, 2023 23:54:30
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 14, 2023 23:54:46
x6)
Főleg hogy biztos van olyan ifjú kék nickes troll aki ezekkel nincs tisztában és így próbálkozik.
ChatAI
Jan 14, 2023 23:59:22
Hiába nem írsz a saját nickeden, az írásmódod alapján megvolt hogy te voltál.
De no big deal amúgy.
De no big deal amúgy.
So the solution is that when you use a black nick, write in English and then you will never find out
It's that simple
Jan 14, 2023 23:59:22
max5enutálnak
(
x47)
Jan 14, 2023 23:59:55
x47)
De pont arról beszélünk, hogy nem valós fb-ről hívják. Így meg marad az asztrálhangdetektor, másképp nem tudja bemérni a lobotómia osztag.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 15, 2023 00:00:49
x3)
Meg is van a holnapi téma, csúnyán lebukott a betelefonálósa troll, Asodi megint óriási győzelmet aratott.
-
Jan 15, 2023 00:01:03
Endre, te vagy kokainozol, vagy pedig mániákus szakaszban vagy éppen, de nyilván az előbbire nincs pénzed, szóval inkább az utóbbi. Mint egy őrült ámokfutó, totál elmebeteg.
Jan 15, 2023 00:01:03
féregnyulvány
(
x7)
Jan 15, 2023 00:02:03
x7)
Meg is van a holnapi téma, csúnyán lebukott a betelefonálósa troll, Asodi megint óriási győzelmet aratott.
es rbali es haho is szoba johetne, mindenkepp nagyon fincsi krém lenne ebből
EasybankosPedo
(
x23)
x23)
Nekem tetszett, bár elismerem a végére én is ugy éreztem hogy mintha kifuladt volna a dolog, talán részedröl is. De ettől még szerintem jó voltál.
Én amúgy már tanácsoltam itt Oszi Györi talkozása után hogy kéne pédiára összegyűjteni 15,20... kérdést amikröl tudjuk hogy szeret ignorál lásd menyi a fizu, megigért jegyzőkönyv, Oszi és Zsery 50 eurója stb stb. Kitenni mondjuk Kérdések cimmel és a telefonáloknak vagy ha szemtől szembe van a felkerdészés csak megkel ezt nyitniuk és azokat a kérdéseket ismételjék neki mig választ nem kapnak rá. Telefonál könnyű dolga van mert kinyomja de szemtől szembe azért már meglenne lőve. Ugyanis az a baj hogy egy ilyen autistával kurva nehéz lehet egyenesen beszélni főleg hosszan. Igy viszont nem csoda hogy ha picit nem figyel oda az ember akkor azonnal kisiklik a markunkból és elmenekül. Úgymond nem szabad hagyni, hogy hetyetyézen vagy hogy elterelje a beszélgetést akár csak egy vissza kérdezéssel is.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 15, 2023 00:02:10
x3)
Egyébként vigyázz, mert szerintem szavadon fog Endre ezzel a mellkasra szarás témával.
max638anutálnak
Jan 15, 2023 00:02:29
Jól kell tudni elrejtőzni. Ez a titka mindennek. Sosem tudjátok meg, ki vagyok!
Jan 15, 2023 00:02:29
bolgár jeti
(
x30)
Jan 15, 2023 00:02:55
x30)
Ja, persze. De aki még itt a
Buzidémon
Jan 15, 2023 00:04:08
CsendesmegfigyelőElnézést én a Facebook részről lemaradtam. Ez esetben mindegy igen, de pl telefonhívásnál(rendes hívásnál) fenntartom az allitasom
És akkor mi lenne ha valaki akár a saját számáról telefonálna? Egyrészt semmiféle trollkodást nem tudna ráfogni Endre, másrészt ő maga biztatja a nézőket, hogy telefonáljanak.
Arról nem is beszélve, hogy még ha olyan el is hangzana egy beszélgetésben, azt, hogy ki a betelefonáló, csak a rendőrség tudná kideriteni.
Jan 15, 2023 00:04:08
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 15, 2023 00:07:19
x3)
Amikor legutóbb megpróbált feljelentést tenni, őt tették fogdába.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 15, 2023 00:12:04
x6)
Ezzel vitatkoznek. Tel szám alapján az ember lazán kiderítheti ki a hívó és mi a címe, régen én is kerestem azokat az embereket akikkel számot cseréltem, de úgy bebasztam mint a szar így nem érkeztem rájuk.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 15, 2023 00:12:06
x15)
Endre!
Amúgy Fórizs is szexnagyi volt?
Többen kérdezik!
Amúgy Fórizs is szexnagyi volt?
Többen kérdezik!
Trollul Madár
(
x15)
Jan 15, 2023 00:14:02
x15)
Elmész a Leila GSMhez a Nyugatinál, vagy bármelyik hasonlóba, veszel egy előre regelt SIM-et és benzinkúton töltöd készpénzzel?
Buzidémon
Jan 15, 2023 00:15:39
BuzidémonÉs akkor mi lenne ha valaki akár a saját számáról telefonálna? Egyrészt semmiféle trollkodást nem tudna ráfogni Endre, másrészt ő maga biztatja a nézőket, hogy telefonáljanak.
Ezt értem, de mi most a nyomi Endréről beszélünk. Van olyan troll, akiknek évek óta tudja a nevét, elérhetőségét, mégsem tett semmit. Nem is fog csak a pofáját jártatja.
Sőt, ha nem lennének trolljai, zokogva aludna el, mert akkor aztán tényleg nem lenne a kutya sem kiváncsi rá. Neki egyszerűen kellenek is a trollok, mert nézőket, rajongókat, követőket nem tud szerezni, pedig már több mint 10 éve próbálkozik.
Jan 15, 2023 00:15:39
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Jan 15, 2023 00:16:46
x6)
Természetesen akinek van esze és tudja hogy működik ez az nem a saját számán fog próbálkozni.
Nem is riogatni akartam, de jobb ha ezt tudjuk mivel simán elképzelhető hogy egy ujonc beszalad a fasz erdőbe mert nagyon megakarja mondani.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 15, 2023 00:20:19
x15)
Endre!
Azt mondtad, hogy holnap reggelre azt találtad ki, hogy holnap felkelsz és estig összehozod az új opciót.
Azt mondtad, hogy holnap reggelre azt találtad ki, hogy holnap felkelsz és estig összehozod az új opciót.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 15, 2023 00:23:55
x30)
és Mise!
Akkor megint takaríthatom az billentyűzetem :)
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 15, 2023 00:27:52
x13)
Trollul Madár
(
x15)
Jan 15, 2023 00:29:46
x15)
Endre!
Nincs kedved bemenni a Kozma lájfjába most? XD
Nincs kedved bemenni a Kozma lájfjába most? XD
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 15, 2023 00:31:18
x3)
Pajor atya cerebrál, utána pogányégetés bronival.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 15, 2023 00:41:51
x15)
Endre!
Kezeket a hajnali 3-as sörike mellé!
Kezeket a hajnali 3-as sörike mellé!
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 15, 2023 00:49:17
x5)
Szerelmes vagyok a kibaszott féregnyulványba.
Kiss Farkas Farkas
Sodipatkány
(
x1)
Jan 15, 2023 00:49:36
x1)
Sneci arra nem gondoltál, hogy kihívás videókat csinálj? Például megiszod Golda pisijét,vagy bemész az ELTE tanulmányi osztályára ahol követelnéd a diplomádat a 30 kreditért de mindezt úgy, hogy előtte alsógatyát húzol a fejedre. Erre mennének a donétek.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 15, 2023 00:53:53
x15)
Sneci arra nem gondoltál, hogy kihívás videókat csinálj? Például megiszod Golda pisijét,vagy bemész az ELTE tanulmányi osztályára ahol követelnéd a diplomádat a 30 kreditért de mindezt úgy, hogy előtte alsógatyát húzol a fejedre. Erre mennének a donétek.
Endre!
Ne hallgass a gonosz trollra!
Egyszerűen csak kösd be a cipődet egy lájban!
Az fhosná gyagyás!
D_Dezső
(
x29)
Jan 15, 2023 01:18:30
x29)
Édes Istenem, hogy lehetsz ekkora naív gyengeelméjű nyomorék Endre?!
Tényleg Posta Imre neked a hivatkozási pont, akiről már 2010 előtt kiderült, hogy egy megrögzött hazudozó, súlyos mentális problémákkal?!
Hát nem emlékszel Gyagyás barom, hogy maguk a “hazaffy”-iak túrták ki maguk közül miután 1-2 év alatt világos lett mindenkinek, hogy a csávó megélhetési hazudozó?
Ennyire elittad az agyadat te bántalmazott buzeráns?
Azért azon kurvára röhögök, hogy annyit keresel mint nálunk Pesten egy junior programozó… :)
Mondjuk a képességeidet tekintve még így is túl vagy fizetve ;)
Tényleg Posta Imre neked a hivatkozási pont, akiről már 2010 előtt kiderült, hogy egy megrögzött hazudozó, súlyos mentális problémákkal?!
Hát nem emlékszel Gyagyás barom, hogy maguk a “hazaffy”-iak túrták ki maguk közül miután 1-2 év alatt világos lett mindenkinek, hogy a csávó megélhetési hazudozó?
Ennyire elittad az agyadat te bántalmazott buzeráns?
Azért azon kurvára röhögök, hogy annyit keresel mint nálunk Pesten egy junior programozó… :)
Mondjuk a képességeidet tekintve még így is túl vagy fizetve ;)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 15, 2023 01:28:12
x21)
noikabatgomb
(
x10)
Jan 15, 2023 01:40:37
x10)
ArbeitnehmerInnenschutzgesetz szep hosszu szo. Olyan szep hosszu lesz tole a level.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 15, 2023 01:41:20
x5)

Tajgi,molnárf,titán,rgl
SyntaxError
(
x24)
Jan 15, 2023 01:42:44
x24)
A snecológia lingvisztika és didaktika szakiránya a mai napon értékes bejelentést tett.
Nevezetesen fény derülhetett a Sodi, mint név eredetére.
A legújabb kutatások szerint ugyanis, a Sodi, a szodomita (azaz seggbe élvező) kifejezés, gyernőttes, rövidített, i képzővel, kedveskedőnek beállítani hivatott verziója.
Az elmélet így illeszkedne tudomány pszicho-sodológia ága által már korábban feltárt sejtésbe, nevezetesen, hogy az alany megragadt a korai gyermekkorban, kívülről tekint magára, és ennek eredményeként képtelen a racionális gondolkozásra, a valóságérzékelése fejletlen.
Endre ráadásul a Sodi szó használatával egyben fel is vág, hisz a szodomita szó gyökerei egészen a latin és ógörög nyelvekig nyúlnak vissza - így a budai úrifiú, használatával nem csak szexuális orientációját dörgölheti a "tudatlan" népek orra alá (LMBTQ propaganda, helló), hanem felsőbbrendűségét is hirdetheti a holt nyelvekből vett elnevezéssel.
A tanulmány teljes egészében a Journal of Shodicology (GBR), a Schnezologisches Jahrbuch (GER) és az El Snesí (ESP) tudományos folyóiratok következő számában lesz olvasható.

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nevezetesen fény derülhetett a Sodi, mint név eredetére.
A legújabb kutatások szerint ugyanis, a Sodi, a szodomita (azaz seggbe élvező) kifejezés, gyernőttes, rövidített, i képzővel, kedveskedőnek beállítani hivatott verziója.
Az elmélet így illeszkedne tudomány pszicho-sodológia ága által már korábban feltárt sejtésbe, nevezetesen, hogy az alany megragadt a korai gyermekkorban, kívülről tekint magára, és ennek eredményeként képtelen a racionális gondolkozásra, a valóságérzékelése fejletlen.
Endre ráadásul a Sodi szó használatával egyben fel is vág, hisz a szodomita szó gyökerei egészen a latin és ógörög nyelvekig nyúlnak vissza - így a budai úrifiú, használatával nem csak szexuális orientációját dörgölheti a "tudatlan" népek orra alá (LMBTQ propaganda, helló), hanem felsőbbrendűségét is hirdetheti a holt nyelvekből vett elnevezéssel.
A tanulmány teljes egészében a Journal of Shodicology (GBR), a Schnezologisches Jahrbuch (GER) és az El Snesí (ESP) tudományos folyóiratok következő számában lesz olvasható.

Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Jan 15, 2023 02:27:17
x5)
én is a tiktokbol fogok megélni de csak a sodi szülinapja után.
már van egy csomó kamu sodi tiktok accountom.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
már van egy csomó kamu sodi tiktok accountom.
Keegan
Jan 15, 2023 02:59:08
2860-ból nem.
Sajnos kurvára nem.
Mert ez itt kétkeresős életmód.
Egy keresőre.
Sajnos kurvára nem.
Mert ez itt kétkeresős életmód.
Egy keresőre.
Sodrony!
Tudod miért nem megyek külföldre dolgozni? Mert én egy nyomorult vasas vagyok, és kurva jó a szakmámban, így keresek itthon is annyit. Leraktam a névjegyem huszonéve a szakmai mikroközösségemben, hogy engem hívnak multicégek dolgozni. Az, hogy eltartsam, neveljem a 2 saját, meg a 2 nevelt gyermekem, hogy hagyjam kibontakozni a feleségem, hogy elvigyem őket nyaralni, vagy megadjam nekik ami kell, a te autilogikád szerint hány emberes feladat?
A matekod szerint a te életviteled 2 emberes, és kevés vagy hozzá, ezért kell hozzá 2 ember keresete.
Ami nincs meg.
Én csak acélt hajtogatok, meg feszegetem a fizika határait az acéliparban, de eltartok 5 embert Gémeskút országban. Te világ barma.
Jan 15, 2023 02:59:08
Kovi
(
x2)
Jan 15, 2023 03:12:25
x2)

Endre, a hajnal hármas húgymeleg sörike szlopálása közben ne felejtsd el kitenni a keresztet, hiszen vasárnap van, hahó!
Veknifejű Púposkeci
Jan 15, 2023 03:24:39
Endre! Te madárfészekhajú tartályfejű rossz buzeráns!
Az esti lájvnak már megint mi a zsidó kurva anyád értelme volt? Komolyan felégetsz magad mögött minden hidat, még úgy is, hogy közben amúgy tudod, hogy hébe hóba haza kell majd jönnöd? (akár rendőrségi megjelenésre)
Amúgy gratulálni szeretnék, elérted hogy a békés természetű trollok is beleverjenek a fejedbe egyet, és már lassan a kuruc olvasók is le fognak vadászni. Csak gyere haza. Magadnak szépen eléred, hogy majd óránként valaki szembejön veled aki vagy megüt, vagy leköp, vagy ne adj isten megfojt. Az egész ország egy veszélyzóna lesz számodra, mert nem bírod befogni azt a kibaszott pofádat már évek óta. Hát végülis ez is egy shiker, nem ?
A spórolás proli dolog.
Az esti lájvnak már megint mi a zsidó kurva anyád értelme volt? Komolyan felégetsz magad mögött minden hidat, még úgy is, hogy közben amúgy tudod, hogy hébe hóba haza kell majd jönnöd? (akár rendőrségi megjelenésre)
Amúgy gratulálni szeretnék, elérted hogy a békés természetű trollok is beleverjenek a fejedbe egyet, és már lassan a kuruc olvasók is le fognak vadászni. Csak gyere haza. Magadnak szépen eléred, hogy majd óránként valaki szembejön veled aki vagy megüt, vagy leköp, vagy ne adj isten megfojt. Az egész ország egy veszélyzóna lesz számodra, mert nem bírod befogni azt a kibaszott pofádat már évek óta. Hát végülis ez is egy shiker, nem ?
Jan 15, 2023 03:24:39
kripli figyelő
(
x12)
Jan 15, 2023 04:50:15
x12)
Elképesztő milyen jó hatással van gyagyásra a magány.Egyből felpörgött a show.Ezt rendszeresíthetnénk,hónapok óta tartó unalmas looplájvok után végre pörög a show.Remélem nem megy vissza tranyó.
technikai_proba
(
x1)
Jan 15, 2023 04:51:07
x1)
Tajgi,molnárf,titán,rgl
az ott nem titán józsi
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 15, 2023 05:05:11
x5)
az ott nem titán józsi
Akkor ki , rió MC? :D
Amúgy szerintem de.
-
Jan 15, 2023 05:10:46
Jan 15, 2023 05:10:46
MacY2
(
x1)
Jan 15, 2023 05:11:49
x1)
Hát gyagyás,a jó kurva anyádat,vissza néztem a tegnap adásodat,azt nem értem az emberrablók miért nem téged visznek el? Erdőben kifeszíthetnének téged,te lelketlen szardarab.
Ha egyszer bekövetkezik,hogy elbasz téged egy autó és ott szenvedsz órákig a fájdalomtól,és végre megdöglesz. Egy öröm teli nap lesz számomra,meg sokak számára. Pezsgőt bontunk,temetésedkor meg rálesz hugyozva a hulládra.Anyád is végre fellélegezhet akkor.Utána úgy is a pokolra kerülsz,sátán meg a nagyfaszára húzz téged,te undorító púpos takony zabáló,alacsony fizetéssel rendelkező förmedvény.
Többieknek szép reggelt
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Ha egyszer bekövetkezik,hogy elbasz téged egy autó és ott szenvedsz órákig a fájdalomtól,és végre megdöglesz. Egy öröm teli nap lesz számomra,meg sokak számára. Pezsgőt bontunk,temetésedkor meg rálesz hugyozva a hulládra.Anyád is végre fellélegezhet akkor.Utána úgy is a pokolra kerülsz,sátán meg a nagyfaszára húzz téged,te undorító púpos takony zabáló,alacsony fizetéssel rendelkező förmedvény.
Többieknek szép reggelt
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 15, 2023 05:17:23
x5)
RIP Domján Tibor.
youtu.be/QNaSvoCdGWk
youtu.be/QNaSvoCdGWk
Bocsi, akkor legközelebb már tudni fogom. RIP.
MaxPayne
(
x24)
Jan 15, 2023 05:24:34
x24)
Milyen erzes recskas, hogy mar mindenki tudja rolad mekkora balfasz balek vagy?
Elkurtal eddigi eleted soran tobb, mint 100millio forintot es csak egy lepes valaszt el a hajlektalansagtol. Kevesebbet keresel, mint egy diakmunkas, oromod meg csak a kegyeletsertesekbol szarmazik.
Impotens, ongyulolo buzi vagy, aki mar most legalabb ket sort betolt a picsaszajaba ejfel ota, mert massziv alkoholista is vagy.
Mindenki megvet es legszivesebben agyonverne. A sajat anyad szerint is elmebeteg vagy.
Munkad nem kiteljesedest hoz szamodra, csak stresszt, mert tanulasra, onfejlesztesre is keptelen vagy. Csak egy csuszumaszo, aljas kis eloskodo vagy.
Mi ertelme a maganyos, leszart eletednek?
Erre miert nem valaszolsz?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Elkurtal eddigi eleted soran tobb, mint 100millio forintot es csak egy lepes valaszt el a hajlektalansagtol. Kevesebbet keresel, mint egy diakmunkas, oromod meg csak a kegyeletsertesekbol szarmazik.
Impotens, ongyulolo buzi vagy, aki mar most legalabb ket sort betolt a picsaszajaba ejfel ota, mert massziv alkoholista is vagy.
Mindenki megvet es legszivesebben agyonverne. A sajat anyad szerint is elmebeteg vagy.
Munkad nem kiteljesedest hoz szamodra, csak stresszt, mert tanulasra, onfejlesztesre is keptelen vagy. Csak egy csuszumaszo, aljas kis eloskodo vagy.
Mi ertelme a maganyos, leszart eletednek?
Erre miert nem valaszolsz?
BodiTesok
(
x1)
Jan 15, 2023 05:37:14
x1)

Örebro
(
x17)
Jan 15, 2023 05:38:16
x17)
ne ne ne ne ne ne ne ne ne tiltalak, nee nee nee nee es csak dadogsz te fasz. azt remeltem arra ebredek, hogy a hullådat mår besoztåk.
Örebro
(
x17)
Jan 15, 2023 05:39:58
x17)
nem fogja erteni a gyagyås, mert nem forintositottad :-))
MaxPayne
(
x24)
Jan 15, 2023 05:46:39
x24)
Csinald meg forintban is!
Amugy ebbol mennyit koltottel:
- sörre
- drogra
- banopenzekre
- haszontalan kütyükre
- beforditott faszu, maga ala szaro es hugyozo, alpari hajlektalanra
- szarfosott, atirhatatlan kocsira
Na ugye.
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 15, 2023 06:05:43
x5)
10éve még milyen fain kis homoszexuális gyerek volt a mi kis Endrécskénk.
Kiss Farkas Farkas
BodiTesok
(
x1)
Jan 15, 2023 06:07:13
x1)

Van bovitett valtozat, az olyan autista pedofil geciknek mint a SoDi.
Mennyit is kerestel Endrus 2022-ben?
Hany orszagba is utaztal Endrus 2022-ben?
Egy kibaszott digitalis segedmunkas vagy, sok hozzad hasonlo faszkalappal szoktam talalkozni az IT-ban, mindig gondoskodom rola, hogy melocsa legyen a vege. Igazi fonyeremeny lenne az idei evre kirugatni a probaido lejarta elott 1 nappal.
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ráadásul még abból az épületből is elköltöztek
Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda ; Cím: 1021 Budapest, Labanc út 57
Ez is ilyen alufóliasisakos retard legenda, amit az elmebajos barátid terjesztettek és te ellenőrzés nélkül átvetted, mert jól hangzik. És még fel is vágsz vele.
Síkhülye vagy!
Valami konteós, agyhalott hetyetyével ezt is megmagyarázná tuti.