+ Zsombit is lecummantotta!
broni ♥
Ez is tökéletesen bemutatja, hogy a "minden hetero férfi " helyett két csoport van, akik a faszpinásra gerjednek:
- visszataszító vénemberek, akiknek normális emberi kapcsolatok híján a pervezkedés maradt az egyetlen öröm az életben
- a pinát sohasem látott, a nőkkel kommunikálni abszolút képtelen örökszűz idióták (pl. Zsombi)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hogy lehet valami ilyen gusztustalan és mű mint a buzikurvának a gumicsöcse? Egy épeszű orvos eleve ilyen kókány munkat nem ad ki a kezei közül
Punszisza a lekjopp!
Nem 3? Trutyi se nem vénember, se nem örökszűz.
Ez ety fosh!
Trutyi buzi
Hát ja, Trutyinak már több cigánykurvája volt mint Endrének munkahelye :D
A Buzidémon
szíjjel lesztek bombázva
Nye mongyatyok mály ilyet, a punsziszának natyon szépek a mejjei, a legszebbek a vijágon!
Valszeg nem egy Tizedes prof kaliberű orvos csinálta, hanem valami sarki hentes óccsón okosba, meg hát az alap se volt valami jó.
broni ♥
Mint amikor egy kivénhedt, NDK-s labdarúgónak beműtenek két ösztrogénnel bekent focilabdát, jóvan az úgy falura, a labdákat meg leírjuk a kőccségvetésbő' kommenttel... :))
De nem is heteró xD Zsombival is leszopták egymást.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Valószínű az urológus csinálta ezt is, azért lett ilyen szar.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Previously on Tranyó & Trutymó
trashvod.com/w/6T12bisaiMu72AXRXUd379
trashvod.com/w/9SMygYbNiiMWZ89HC5kr2p
trashvod.com/w/xcnMrVx55psYH6ajFdxDuo
trashvod.com/w/jSh8YwSKPMwaMPxaAULbLE
trashvod.com/w/aK3qnuW78FXFa7WWCHe2vZ
trashvod.com/w/cHtmtk7mbrnx62ATKs7ySv
trashvod.com/w/aMSYGdqSseJT9Jqt84Fyfn
kissendrevagyok
Jó lenne látni a saját magáról leforgatott kilakoltatás ellenes videót, ahol ő az áldozat, a tényfeltáró riporter és az operatőr is.
annyira hetero, mint a mi vadaszbikank :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
És kemény volt nekik ? Egy haverom kérdi :D
KURVArangy
nehéz eldönteni, hogy melyik forgatókönyvet kívánjuk.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
S.Zs fennt van, a saját youtube csatornán is.
A látszat csal. Mindenki rühelli
Á, max öten utálják.
pitonsz
Egy éve nem a kacserral dolgozik, azért az enyhe túlzás ,hogy nem tud megélni.
Azért hetyetye...
Én nem vagyok kíváncsi macskasegget nyaló Turbó Titánra (sem)!
Legalábbis, ameddig igazi macskát kínoz ezzel...
Az ilyen aberrált húzzon a jó édesanyjába, nyalogassa azt, vagy saját magát!
Urológus csinálta...
Mert hogy most valamelyik véglény lájfszozik? :))
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
reméljük még visszatér venom, nagy laci és ismét csak 30an fogják nézni a gyagyást mint a trashcsoportos idők előtt,
Amikor a régi trollok is erről beszélnek, akkor mi a zsidó szabályzat ? Az is offnak számít ?
Kutatási célzattal kérdezem.
+1
ezereszer el lett mondva h ne hányják ide a snecológiailag érdekteln szemetüket.
sajnos nehéz a felfogása a mónika-show-rajongóknak.
Elnézést nagyuram, akkor most mindenki kussoljon be és maximum néha böfögje hogy kurva anyád endre, mert mint tudjuk ez sodit nagyon bántja és egyébként pedig minőségi kontent.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Nyeméjted.
Amúgy van némi snecológiai fonatkozás trutymónak, még a tranyó előtti időkből is.
Az csak jót tenne a snecológiának ha a régi trash arcok visszatérnének, és a tranyó-gyagyás páros jóval kevesebb figyelmet kapna.
jó kilátások vannak az 50ks hitelre, és megy nézni a cicával a mejcit
* ásít *
Hamarosan összeér a két univerzum, A Tiborsz lassan megjelenik majd a Trugymónál, közben elolvad a púpos nézettsége még YouTube bevétele se lesz,plusz a melócsából is kibasszák, így az Endre egyszerre kap agyvérzést és szívinfarktust.
Egy lávszjban megnézném ahogy az ikkaszi nattiták játszadoznak velük mint valami labdával
Punszisza a lekjopp!
Ha engem kérdezel új autót (németet legalábbis) ne akarjon rendelni. Nem éri meg mire leszállítják. Én 4 v 5 sodi melóhellyel ezelőtt (augusztusban) rendeltem, pár napja szóltak, hogy már gyártásba is vették, 2024Q2 érkezik, ha nem késik.
De van egy jó hírem, van egy megbízható osztrák magánkereskedő Herr Simon, nála van készleten egy megkímélt Audi :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Pedig az adná ha a travi lelépne Trutymóhoz Endre meg ott süsüzhetne a hiteleivel :D
Csak jóbol mondom hogy a tranyó betegen szerelmes volt trutymóba.
trutymó már fél éve szingli :D szóval ha dől a kártyavár mehet nyergesre XDD
Kb. egy évvel ezelőtt javasoltam én is Szomáliát a gyagyásnak, de hát hallgat is ő a jó szóra!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Dec 20-an le adott model S itt parkol dec 20 16h ota.
Aznapi szalitassal hoztak oke nem nemet
Volt ra 14% kedvezmeny
contains language which some may find offensive
Mehetne Nigériába scammernek
Cso-cso-csókolom! Víjus fan a gépén, utaljon át 3 bitcojint a szisza számlájára!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
kp-s netes vasarlas,mondjuk endre itt ki is esett.
Ja, persze, amelyikre nincs kereslet és akciózva kell kiszórni, hogy a cash flow ne nyírja ki a céget azt lehet :) a model s-t még mindig gyártják? wow
www.tesla.com/nl_nl/models/design#overview
januari szallitast ir gyakorlatilag potos hozza amsterdambol.
persze kell hozza 140k eur.
Van elég fóruma a trashaknek. Ami ma ment itt, semmi snecológiai vonatkozása nem volt. Majd ha lesz, akkor nem bánom hogy pár oldalt róluk kell olvasnom, de most tök felesleges, elviszi a kutatásról a figyelmet.
Kirúgtak ma gyagya?
Ismerem az autót, de nekem ez túl kicsi meg igénytelen, szerintem a zsigulinkon szebbek voltak az illesztések :)
nem fityelsz, tegnap rúgták ki. hiszen kihangosítva hallottuk a nem lehalkított streamben.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
jó ez a sodichu rovat.
szerintem az nyert, aki bécsbe jár videókártyát venni
teljesen igazad van.
en is csak azert nyultam ra mert gyereknek lett jogsija es eppen az elozo model s ami meg a sima nem long verzio volt eppen feleslegesse valt (nekem 1992-ben egy trabant jutott a merkurbol) szoval ranyultam.
de mondom en ket eve ezzel az igenytelen szarral kozlekedtem.
hozzateszem itt hollandiaban ingyen tankolok bele.
na akkor most kell rafekudni a lefele mutato ikonra ott a valaszgomb mellett :DDDD
Nem mondod, hogy terhes! Komolyan, gyereket akar szulni annak a degeneraltnak? Hulyebb, mint gondoltam.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ámen!
Én is kezdem kapkodni a fejem, sok ez (és undorító) egyszerre...
Sztaqrva! Lehet Endiét is kihordaná béranyaként, nem kéne Braziliában ügyintézni!
blabla
Szüljön vagy ötöt!
O és K együtt OK és minden OK!!
Hát nehogy már fizetned kelljen érte 140e euróért baszki :) Én pénzt keresek amikor itthon töltöm mert a cég listaáron fizeti az áramot, nekem meg a napelem termeli :D
Én a videókat is megnézném more.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
itt a lakoparkban benne van az ingyenes toltes,a cegnel ahol dolgozom szinten ingyenes a toltes.
2 ev alatt mentem 29k km-t lasd en sokat megyek elektromos kerekparral is.
napelem itt nem annyira szelturbina az van hagaban rengeteg.
de ami fontosabb,hogy 5 evig nem kell elektromos vetrece utan fizetni az adot,itt nem regado van meg tulajdonszerzesi illetek hanem negyedevente lehuznak parszaz euroval na ez nincs elektromosnal.
de amugy aldasom minden napelemet hasznalo snecologusra.
neha fizikailag faj,hogy csak egy felcsutot tudok adni a kommentre.
Gyengeelméjű Laura. Egyszerűen ennyi szerintem.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Vagy a dögevőtől, vagy valaki mástól... Mivan, ha Szopós Lilla, nem mosott fogat, mielőtt odanyalt...
Naugye!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nagyon nevetek! :DDD
Endre, egy trashcickány inkubátornak a lábát nyalogattad! :DDDDD
Te balek!
honnan az info? biztos igaz, csak azért. Bár amekkora buta lotyó, nem lepne meg ha a cigányfaszt koton nélkül engedte volna magába.
Szóljon McPistike a lakodalom alatt!
innen lengetem a kipamat aki horvath karolyt alavagta a videonak.
koszonom a hatamon folyik a konnyem.
XDDDDD
szerintem kb egy szinten kezelhetjük őket
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
2 év alatt 29k az nagyon kevés :) És ja nálunk is hasonló a szabályozás
Ruhafogast.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
JuDKa
(
x1)
Jan 18, 2023 17:17:15
x1)
Volt csaja is pedzegette, hogy trutyi biszex. Plusz liveban már udvarolgatott traviknak is.
Plusz itt a bizonyíték zsombitól... Nem mai kép. Előbb baszta mercit mint sodi vagy gammer.
Plusz itt a bizonyíték zsombitól... Nem mai kép. Előbb baszta mercit mint sodi vagy gammer.
+ Zsombit is lecummantotta!
Karib
(
x10)
Jan 18, 2023 17:21:02
x10)
Volt csaja is pedzegette, hogy trutyi biszex. Plusz liveban már udvarolgatott traviknak is.
Ez is tökéletesen bemutatja, hogy a "minden hetero férfi " helyett két csoport van, akik a faszpinásra gerjednek:
- visszataszító vénemberek, akiknek normális emberi kapcsolatok híján a pervezkedés maradt az egyetlen öröm az életben
- a pinát sohasem látott, a nőkkel kommunikálni abszolút képtelen örökszűz idióták (pl. Zsombi)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 18, 2023 17:22:11
x17)
Hogy lehet valami ilyen gusztustalan és mű mint a buzikurvának a gumicsöcse? Egy épeszű orvos eleve ilyen kókány munkat nem ad ki a kezei közül
Szteppen
(
x3)
Jan 18, 2023 17:24:34
x3)
gobesug
(
x30)
Jan 18, 2023 17:26:17
x30)
Trutyi buzi
Buzidémon
Jan 18, 2023 17:26:47
KaribEz is tökéletesen bemutatja, hogy a "minden hetero férfi " helyett két csoport van, akik a faszpinásra gerjednek:
Hát ja, Trutyinak már több cigánykurvája volt mint Endrének munkahelye :D
Jan 18, 2023 17:26:47
Loop
Jan 18, 2023 17:27:39
Te púp, hol van a zajszűrő/hangtompítós függöny amit még a berlini recskabarlangban használtál? Emlékszel még?
Jan 18, 2023 17:27:39
fantomgolyók
Jan 18, 2023 17:27:52
Főleg, hogy középen össze is ér Jan 18, 2023 17:27:52
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2023 17:29:16
x15)
Endre!
Lehetett volna minden másképp, ha Golda Beszél Gézával!
Elmehettél volna New Yorkba a Szsizával.
Csodálatos életeted lehetne tele rendgeteg pénzecskével.
Sokat keresnél és a felesleget fialtathatnád.
Ugy zabálhatnád a dönret ahogy csak kívánná a pocak.
Kajálhattál 50.000-es halat minden nap.
Jókat ihatnál pezsgőket és menő borokat a legtutibb keserkéket a sört meg csak neked főznék.
Álmaid pasijait is megkaphatnád aki nem sokban különbözne tibitől csak lenne farka.
Kellene gondolnod a munkára? Dehogy! A pénz magától jönne.
Mehetnél utzhatnál az oroszországi Kievbe(sic!) anyáddal kézenfogva.
Elbűvölhetné a mosolyod a környezeteted.
Ráadásul mindenki arra vágyna, hogy téged nézzem a youtube-en!
Cicákkal lenne tele a medence aminek a partján a Telsa állna.
Irigyeid lenne mindenki Elon Musk példaképe is te lennél.
Tervezhetnél nagyban, olyan szetáp ami másnak nincs és nem is lesz!
És a hűtőbe is az underclass szolga hordaná az ételt, hogy nézni is tereh.
Valóban nem lenne Trollod mert az összeset kivégezted volna mint Sztálin.
Egy napnál több lenne minden szabadság, sőt egy élet lenne.
Kábítószerből is annyi lenne bűntetlenül, hogy nem férne már abba nagy zsidó orrodba bármennyit is szívsz belőle.
Rászarhatnál mindenre!
Erre Golda nem beszélt Gézával. :(
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Lehetett volna minden másképp, ha Golda Beszél Gézával!
Elmehettél volna New Yorkba a Szsizával.
Csodálatos életeted lehetne tele rendgeteg pénzecskével.
Sokat keresnél és a felesleget fialtathatnád.
Ugy zabálhatnád a dönret ahogy csak kívánná a pocak.
Kajálhattál 50.000-es halat minden nap.
Jókat ihatnál pezsgőket és menő borokat a legtutibb keserkéket a sört meg csak neked főznék.
Álmaid pasijait is megkaphatnád aki nem sokban különbözne tibitől csak lenne farka.
Kellene gondolnod a munkára? Dehogy! A pénz magától jönne.
Mehetnél utzhatnál az oroszországi Kievbe(sic!) anyáddal kézenfogva.
Elbűvölhetné a mosolyod a környezeteted.
Ráadásul mindenki arra vágyna, hogy téged nézzem a youtube-en!
Cicákkal lenne tele a medence aminek a partján a Telsa állna.
Irigyeid lenne mindenki Elon Musk példaképe is te lennél.
Tervezhetnél nagyban, olyan szetáp ami másnak nincs és nem is lesz!
És a hűtőbe is az underclass szolga hordaná az ételt, hogy nézni is tereh.
Valóban nem lenne Trollod mert az összeset kivégezted volna mint Sztálin.
Egy napnál több lenne minden szabadság, sőt egy élet lenne.
Kábítószerből is annyi lenne bűntetlenül, hogy nem férne már abba nagy zsidó orrodba bármennyit is szívsz belőle.
Rászarhatnál mindenre!
Erre Golda nem beszélt Gézával. :(
BuziEndre
Jan 18, 2023 17:30:44
Főleg, hogy középen össze is ér
Nye mongyatyok mály ilyet, a punsziszának natyon szépek a mejjei, a legszebbek a vijágon!
Jan 18, 2023 17:30:44
JuDKa
(
x1)
Jan 18, 2023 17:30:53
x1)
Valszeg nem egy Tizedes prof kaliberű orvos csinálta, hanem valami sarki hentes óccsón okosba, meg hát az alap se volt valami jó.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2023 17:31:29
x11)
Mint amikor egy kivénhedt, NDK-s labdarúgónak beműtenek két ösztrogénnel bekent focilabdát, jóvan az úgy falura, a labdákat meg leírjuk a kőccségvetésbő' kommenttel... :))
Karib
(
x10)
Jan 18, 2023 17:40:57
x10)
FifiLegnagyobbLajongója
Jan 18, 2023 17:41:06
Trutyi csaját be linkeli egy trolléga?
Nszk :*
Hajléktalan Fifi a jó Fifi
Jan 18, 2023 17:41:06
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2023 17:41:27
x15)
Endre!
Ha annak az egy embernek az ügyével nem foglalkozol aki jelenleg úgy nézki hogy nem rühhel mint a szhart, akkor mit várhat tőled a társadalom?
Ha annak az egy embernek az ügyével nem foglalkozol aki jelenleg úgy nézki hogy nem rühhel mint a szhart, akkor mit várhat tőled a társadalom?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 18, 2023 17:41:31
x39)
Valószínű az urológus csinálta ezt is, azért lett ilyen szar.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 18, 2023 17:41:59
x48)
Previously on Tranyó & Trutymó
trashvod.com/w/6T12bisaiMu72AXRXUd379
trashvod.com/w/9SMygYbNiiMWZ89HC5kr2p
trashvod.com/w/xcnMrVx55psYH6ajFdxDuo
trashvod.com/w/jSh8YwSKPMwaMPxaAULbLE
trashvod.com/w/aK3qnuW78FXFa7WWCHe2vZ
trashvod.com/w/cHtmtk7mbrnx62ATKs7ySv
trashvod.com/w/aMSYGdqSseJT9Jqt84Fyfn
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2023 17:42:19
x11)
dehát ez a snecológia legjobb része, hogy a fikás szarrá adósodik. ráadásul külföldön, ahova az emberek nagy része azért megy, hogy összeszedje magát, megtakarítson. ugye, a fikás is a fehér (sic!) lap miatt ment ki.
nehéz eldönteni, hogy melyik forgatókönyvet kívánjuk. egyrészt van a csőd, púpszászi évaddal, és van a további, még nagyobb eladósodás. a magam részéről hajlok az utóbbira. havi 7-800 eurós törlesztő még 8-10 évig, és 1-2-3 éven belül újabb 30 ezer euró kártyenadósság, aztán újabb hitelkiváltó hitelkiváltó hitelke, de már nem 50 ezres, hanem 70, és újabb 8-10 éves nyomorgás hitelspirállal.
szóval a hosszú nyomorgás, fillérezgetés, az talán még jobb, mint a teljes csőd.
mellesleg a fikás nem egészen érti, hogy 2800 bevétel és 2800 (vagy több) állandó kiadás mellett mindegy, hogy a kiadás lemegy 200 euróval egy hitelkiváltó hitellel.
nehéz eldönteni, hogy melyik forgatókönyvet kívánjuk. egyrészt van a csőd, púpszászi évaddal, és van a további, még nagyobb eladósodás. a magam részéről hajlok az utóbbira. havi 7-800 eurós törlesztő még 8-10 évig, és 1-2-3 éven belül újabb 30 ezer euró kártyenadósság, aztán újabb hitelkiváltó hitelkiváltó hitelke, de már nem 50 ezres, hanem 70, és újabb 8-10 éves nyomorgás hitelspirállal.
szóval a hosszú nyomorgás, fillérezgetés, az talán még jobb, mint a teljes csőd.
mellesleg a fikás nem egészen érti, hogy 2800 bevétel és 2800 (vagy több) állandó kiadás mellett mindegy, hogy a kiadás lemegy 200 euróval egy hitelkiváltó hitellel.
Jó lenne látni a saját magáról leforgatott kilakoltatás ellenes videót, ahol ő az áldozat, a tényfeltáró riporter és az operatőr is.
koszos
(
x11)
Jan 18, 2023 17:42:38
x11)
LoLkong
Jan 18, 2023 17:46:03
Sodrak mi lesz ha turbo visszatér? Nem lesz annyi néző neked meg a mercinek se ő berivozva egy szó nélkül jobb műsort csinál mint ti ketten bármikor
Jan 18, 2023 17:46:03
mikedp
(
x9)
Jan 18, 2023 17:46:48
x9)
És kemény volt nekik ? Egy haverom kérdi :D
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2023 17:52:44
x30)
nehéz eldönteni, hogy melyik forgatókönyvet kívánjuk.
HerbertLizzard
Jan 18, 2023 17:53:21
Trutyi csaját be linkeli egy trolléga?
S.Zs fennt van, a saját youtube csatornán is.
Jan 18, 2023 17:53:21
Jonciii
(
x8)
Jan 18, 2023 18:01:58
x8)
Endre!
zsidovagyokdetenyleg
Jan 18, 2023 18:04:55
Á, max öten utálják.
Jan 18, 2023 18:04:55
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 18, 2023 18:11:51
x5)
Trutymó Titánt is véresre verte egyszer a “nője” VR Zsombi az örök szűz, az volt a csúcs a Turbó videós karrierjében.
Meg utána később még volt ez ékszer fóbiás csaja a Heléna vagy ki.
Egyszer már leállt a cuccokal és dolgozni kezdett,de úgy látszik eddig bírta, meg rájött hogy nem tud megélni abból a kétkezű melóból amit csinált a Kacser haverjával az elmúlt 2évben. Könnyebb pénzszerzés,ha újból elkezdi a bemindenezős lájvokat.
Jöhet a szellemekkel suttogó és specnaz videót néző Trutymó újra.
Púpom te pedig kezdhetsz félni, bár mondjuk a trash király trónról nehéz lesz letaszítani,főleg amit ebben a két hétben csináltál.
Egyszer már leállt a cuccokal és dolgozni kezdett,de úgy látszik eddig bírta, meg rájött hogy nem tud megélni abból a kétkezű melóból amit csinált a Kacser haverjával az elmúlt 2évben. Könnyebb pénzszerzés,ha újból elkezdi a bemindenezős lájvokat.
Púpom te pedig kezdhetsz félni, bár mondjuk a trash király trónról nehéz lesz letaszítani,főleg amit ebben a két hétben csináltál.
HerbertLizzard
Jan 18, 2023 18:15:00
Trutymó Titánt is véresre verte egyszer a “nője” VR Zsombi az örök szűz, az volt a csúcs a Turbó videós karrierjében.
Egy éve nem a kacserral dolgozik, azért az enyhe túlzás ,hogy nem tud megélni.
Jan 18, 2023 18:15:00
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2023 18:22:23
x11)
Sodrak mi lesz ha turbo visszatér? Nem lesz annyi néző neked meg a mercinek se ő berivozva egy szó nélkül jobb műsort csinál mint ti ketten bármikor
Azért hetyetye...
Én nem vagyok kíváncsi macskasegget nyaló Turbó Titánra (sem)!
Legalábbis, ameddig igazi macskát kínoz ezzel...
Az ilyen aberrált húzzon a jó édesanyjába, nyalogassa azt, vagy saját magát!
banshee
(
x24)
Jan 18, 2023 18:23:58
x24)
Urológus csinálta...
Váci kalauz
Jan 18, 2023 18:25:36
Mondjuk annyi haszna van a trutymó nak, hogy el lopja. nézőket a korcstól meg a buzikurvájától.
Jan 18, 2023 18:25:36
Kalenderga
Jan 18, 2023 18:26:02
Nem lehetne, hogy ilyen Lillák, Lauk, Gammerek, Trutymók helyett a bécsi exodusra koncentráljunk? Ezek a mellékretardok túl sok felesleges erőforrást kötnek le. Itt a poop a final boss, a fő villain.
Ha konkrét vagyok, az a baj, ha absztrakt vagyok, az a baj.
Jan 18, 2023 18:26:02
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2023 18:26:24
x77)
Mondjuk annyi haszna van a trutymó nak, hogy el lopja. nézőket a korcstól meg a buzikurvájától.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2023 18:29:17
x15)
Endre!
Ha az open ai válaszainak felhasználása mégis csak jogsértés akkor arról az open ai tehet vagy a Trollok?
Ha az open ai válaszainak felhasználása mégis csak jogsértés akkor arról az open ai tehet vagy a Trollok?
. . .
Jan 18, 2023 18:32:12
Endre, te ugye nem Csokonai trash reinkarnációja vagy?
Tudod: "Kedv,remények,Lillák, Isten véletek!"
Tudod: "Kedv,remények,Lillák, Isten véletek!"
Jan 18, 2023 18:32:12
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 18, 2023 18:32:14
x21)
Váci kalauz
Jan 18, 2023 18:33:00
A, trutymót ismerve valszeg kitart 11 óráig, a púpot nézik majd 130 youtubeon, trashvodon meg 50. Nem fog örülni a púp. Jan 18, 2023 18:33:00
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2023 18:34:49
x15)
Endre!
Nagyon nevetek amikor azt
mondod, hogy a chat AI nem
harmadik személy tehát hülyeséget mondunk.
Mi nem is ezt mondjuk Hahó!
Az open AI-t üzemeltető és fejlesztő cég a harmadik személy te marharépa! :D
Nagyon nevetek amikor azt
mondod, hogy a chat AI nem
harmadik személy tehát hülyeséget mondunk.
Mi nem is ezt mondjuk Hahó!
Az open AI-t üzemeltető és fejlesztő cég a harmadik személy te marharépa! :D
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 18, 2023 18:35:55
x5)
Na belenéztem a mostani Turbo Lájfszba és megint offon van, pedig már egész normális volt a motorszerelős összeépítős és a lakásfelújítós lájvokban, de újra visszaesett, megy a pia meg a gyógyszer együtt, ez innen már kapa, nem fog újra felállni innen. Vajon a gyagyás vagy a Turbó adja be előbb a kulcsot ?
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 18, 2023 18:36:09
x1)
A, trutymót ismerve valszeg kitart 11 óráig, a púpot nézik majd 130 youtubeon, trashvodon meg 50. Nem fog örülni a púp.
reméljük még visszatér venom, nagy laci és ismét csak 30an fogják nézni a gyagyást mint a trashcsoportos idők előtt,
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 18, 2023 18:37:08
x6)
Tranyó miért nem liveol? Ja biztos dolgozik bocsánat.
*pr
*pr
sörtötbontok
(
x8)
Jan 18, 2023 18:39:10
x8)
Valaki szakértő csinálhatna egy ilyen “ki kivel kúrt a trash-szcénában” ábrát!
forum.trashcsoportka.org
Jan 18, 2023 18:40:58
*ásít*
Jan 18, 2023 18:40:58
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2023 18:43:59
x11)
Csöves Tranyó húzna a gecibe, a múltkor még ragaszkodott Közép-Európához.
Amikor Púpos mindenféle utazást, székhelyváltást javasolt, kézzel-lábbal tiltakozott, mert miből fognak megélni nyelvtudás nélkül? :)
Már rábízná magát a Púposra, küzdjön ő realitások ellen, keressen pénzt akárhol, neki elég, ha a háztartást vezeti. XD
Ausztráliában például felporszívózná a mérges kígyókat, pókokat, az oroszlánokat szájbarúgná, megdögleszítené... :)
A kanári-szigeteket direkt nem mondom, mert nagyon sajnálnám szegény kanárikat. :(
Amikor Púpos mindenféle utazást, székhelyváltást javasolt, kézzel-lábbal tiltakozott, mert miből fognak megélni nyelvtudás nélkül? :)
Már rábízná magát a Púposra, küzdjön ő realitások ellen, keressen pénzt akárhol, neki elég, ha a háztartást vezeti. XD
Ausztráliában például felporszívózná a mérges kígyókat, pókokat, az oroszlánokat szájbarúgná, megdögleszítené... :)
A kanári-szigeteket direkt nem mondom, mert nagyon sajnálnám szegény kanárikat. :(
A figyelő.
Jan 18, 2023 18:46:40
*ásít*
Amikor a régi trollok is erről beszélnek, akkor mi a zsidó szabályzat ? Az is offnak számít ?
Kutatási célzattal kérdezem.
Jan 18, 2023 18:46:40
Mayej Lauja
Jan 18, 2023 18:47:15
Hoppá hoppá, friss hús, Tujbó Titán szejetlek
Jan 18, 2023 18:47:15
sittessanyi
(
x7)
Jan 18, 2023 18:47:50
x7)
*ásít*
+1
ezereszer el lett mondva h ne hányják ide a snecológiailag érdekteln szemetüket.
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 18, 2023 18:49:25
x2)
*ásít*
Elnézést nagyuram, akkor most mindenki kussoljon be és maximum néha böfögje hogy kurva anyád endre, mert mint tudjuk ez sodit nagyon bántja és egyébként pedig minőségi kontent.
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2023 18:51:02
x77)
Nyeméjted.
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 18, 2023 18:51:53
x1)
+1
Amúgy van némi snecológiai fonatkozás trutymónak, még a tranyó előtti időkből is.
Az csak jót tenne a snecológiának ha a régi trash arcok visszatérnének, és a tranyó-gyagyás páros jóval kevesebb figyelmet kapna.
teljes kiőrlésű vekni
Jan 18, 2023 18:52:40
Mi a tippetek a mai nagy bejelentésével ?a Ami tegnap még túl friss volt hogy elmondja. Remélem Aidses.
Jan 18, 2023 18:52:40
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 18, 2023 18:53:31
x1)
Mi a tippetek a mai nagy bejelentésével ?a Ami tegnap még túl friss volt hogy elmondja. Remélem Aidses.
* ásít *
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2023 18:53:58
x11)
Mondjuk leginkább Afrikában tudnám elképzelni őket, ott sok a cica, vannak vicces színűek, törzsi lázadások, ahol macsetéznek, időnként rakétáznak is (Mogadishu) az egyenlítő környékén megvan az állandó celsius-fok és páratartalom, és ott élnek Kaffka Tibor közeli rokonai (igaz, a kihalás szélén), a csimpánzok...
Offline Troll
(
x1)
Jan 18, 2023 18:54:15
x1)
Na Trutyinál már megy a VR minőség.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 18, 2023 18:54:52
x5)
+1
Hamarosan összeér a két univerzum, A Tiborsz lassan megjelenik majd a Trugymónál, közben elolvad a púpos nézettsége még YouTube bevétele se lesz,plusz a melócsából is kibasszák, így az Endre egyszerre kap agyvérzést és szívinfarktust.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 18, 2023 18:55:44
x17)
Mondjuk leginkább Afrikában tudnám elképzelni őket, ott sok a cica, vannak vicces színűek, törzsi lázadások, ahol macsetéznek, időnként rakétáznak is (Mogadishu) az egyenlítő környékén megvan az állandó celsius-fok és páratartalom, és ott élnek Kaffka Tibor közeli rokonai (igaz, a kihalás szélén), a csimpánzok...
Egy lávszjban megnézném ahogy az ikkaszi nattiták játszadoznak velük mint valami labdával
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2023 19:00:28
x30)
* ásít *
* ásít *
Ha engem kérdezel új autót (németet legalábbis) ne akarjon rendelni. Nem éri meg mire leszállítják. Én 4 v 5 sodi melóhellyel ezelőtt (augusztusban) rendeltem, pár napja szóltak, hogy már gyártásba is vették, 2024Q2 érkezik, ha nem késik.
De van egy jó hírem, van egy megbízható osztrák magánkereskedő Herr Simon, nála van készleten egy megkímélt Audi :D
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 18, 2023 19:03:19
x8)
Gayza leadott pár mázsát.
Na többet nem posztolok turbiról mert ez nem az a fórum.
Csak ha visszatér a sodiverzumba.
Na többet nem posztolok turbiról mert ez nem az a fórum.
Csak ha visszatér a sodiverzumba.
Pedig az adná ha a travi lelépne Trutymóhoz Endre meg ott süsüzhetne a hiteleivel :D
Sodi első csótánya
(
x1)
Jan 18, 2023 19:03:55
x1)
trutymó már fél éve szingli :D szóval ha dől a kártyavár mehet nyergesre XDD
Darth Tibor
(
x7)
Jan 18, 2023 19:04:57
x7)
Kb. egy évvel ezelőtt javasoltam én is Szomáliát a gyagyásnak, de hát hallgat is ő a jó szóra!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2023 19:05:20
x11)
Kaffka egyébként elnyomja valamiben a cigicsikkjeit, vagy csak kidobálja a nyitott ablakon, random járókelők nyakába? :O
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:05:36
x5)
Ha engem kérdezel új autót (németet legalábbis) :D
Volt ra 14% kedvezmeny
Puha Slag
(
x7)
Jan 18, 2023 19:06:50
x7)
Mehetne Nigériába scammernek
Cso-cso-csókolom! Víjus fan a gépén, utaljon át 3 bitcojint a szisza számlájára!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:08:36
x5)
Volt ra 14% kedvezmeny
Volt ra 14% kedvezmeny
kp-s netes vasarlas,mondjuk endre itt ki is esett.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2023 19:08:49
x30)
Volt ra 14% kedvezmeny
Volt ra 14% kedvezmeny
Ja, persze, amelyikre nincs kereslet és akciózva kell kiszórni, hogy a cash flow ne nyírja ki a céget azt lehet :) a model s-t még mindig gyártják? wow
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:11:39
x5)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:13:16
x5)
endre nem er meg tibi faszpinaja havi 812 eurot?
Biztatási kár
(
x10)
Jan 18, 2023 19:13:38
x10)
Nem lehetne, hogy ilyen Lillák, Lauk, Gammerek, Trutymók helyett a bécsi exodusra koncentráljunk? Ezek a mellékretardok túl sok felesleges erőforrást kötnek le. Itt a poop a final boss, a fő villain.
Van elég fóruma a trashaknek. Ami ma ment itt, semmi snecológiai vonatkozása nem volt. Majd ha lesz, akkor nem bánom hogy pár oldalt róluk kell olvasnom, de most tök felesleges, elviszi a kutatásról a figyelmet.
Kirúgtak ma gyagya?
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2023 19:15:09
x30)
Ismerem az autót, de nekem ez túl kicsi meg igénytelen, szerintem a zsigulinkon szebbek voltak az illesztések :)
Klohek
(
x12)
Jan 18, 2023 19:15:42
x12)
Nahát endre, a gyorstüzelő dögevő, betalált?!..Leszel a keresztapja?
trashvod.com/w/krTk6B4ibjxxxEX5oaVn2b
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 18, 2023 19:16:05
x6)
Kirúgtak ma gyagya?
Kirúgtak ma gyagya?
nem fityelsz, tegnap rúgták ki. hiszen kihangosítva hallottuk a nem lehalkított streamben.
sittessanyi
(
x7)
Jan 18, 2023 19:16:59
x7)
Én 4 v 5 sodi melóhellyel ezelőtt (augusztusban) rendeltem, pár napja szóltak, hogy már gyártásba is vették, 2024Q2 érkezik, ha nem késik.
Volt ra 14% kedvezmeny
Volt ra 14% kedvezmeny
jó ez a sodichu rovat.
szerintem az nyert, aki bécsbe jár videókártyát venni
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:18:13
x5)
teljesen igazad van.
en is csak azert nyultam ra mert gyereknek lett jogsija es eppen az elozo model s ami meg a sima nem long verzio volt eppen feleslegesse valt (nekem 1992-ben egy trabant jutott a merkurbol) szoval ranyultam.
de mondom en ket eve ezzel az igenytelen szarral kozlekedtem.
na akkor most kell rafekudni a lefele mutato ikonra ott a valaszgomb mellett :DDDD
Kalenderga
Jan 18, 2023 19:19:04
Csendesmegfigyelő, nem akarod bővíteni a YGO kártyákat Polizei-al, AMS-szel, Tibigéllel meg Oszamával? Foshná!
Ha konkrét vagyok, az a baj, ha absztrakt vagyok, az a baj.
Jan 18, 2023 19:19:04
Mitokondrium
(
x7)
Jan 18, 2023 19:19:17
x7)
Nem mondod, hogy terhes! Komolyan, gyereket akar szulni annak a degeneraltnak? Hulyebb, mint gondoltam.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:19:37
x5)
bonustrack:
es egyetlen kilincsjavitas volt ingyen vezetooldalon.
szar tenyleg igenytelen recseg ropog.
ah,
es egyetlen kilincsjavitas volt ingyen vezetooldalon.
szar tenyleg igenytelen recseg ropog.
ah,
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jan 18, 2023 19:19:44
x11)
Kirúgtak ma gyagya?
Kirúgtak ma gyagya?
Ámen!
Én is kezdem kapkodni a fejem, sok ez (és undorító) egyszerre...
Gunnar
(
x2)
Jan 18, 2023 19:25:27
x2)
Sztaqrva! Lehet Endiét is kihordaná béranyaként, nem kéne Braziliában ügyintézni!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2023 19:25:42
x37)
Arra szeretnélek megkérni, Endre, hogy ma ne legyen lájv. Köszönöm szépen!
Golda csiklója
(
x8)
Jan 18, 2023 19:26:27
x8)
Szüljön vagy ötöt!
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2023 19:27:43
x30)
Hát nehogy már fizetned kelljen érte 140e euróért baszki :) Én pénzt keresek amikor itthon töltöm mert a cég listaáron fizeti az áramot, nekem meg a napelem termeli :D
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2023 19:28:19
x37)
Ne haragudjatok, de ez a Laura tud bármi mást is csinálni a műsíráson kívül? Ez komolyan olyan hülye, hogy MC Istinek sírja el a bánatát, mert majd ő megvédi a fórumtól, a trashvodtól meg a trashcsoportos trolloktól? Mi ez, valami kibaszott kabaré? Egy darabig szórakoztató volt ez a kurva, de lassan ott tartunk, hogy kiderül, hogy nagyobb hülye még Endrénél is.
Golda csiklója
(
x8)
Jan 18, 2023 19:28:55
x8)
Amúgy meg én azért megnézném kiket szopott le a Lilla, mielőtt belenyalt mézes hordóba!!! Fél Szeged potenciális apa jelölt.
O és K együtt OK és minden OK!!
SyntaxError
(
x24)
Jan 18, 2023 19:29:25
x24)
Egy párhuzamos univerzumban ma Sodi, alias Dr. Kiss Endre Farkas magyarázta Gulyás Marcinak a Partizánban, hogy hogyan sikerült a magyar kormány, egy képzett, több nyelven beszélő jogászaként, letárgyalnia az EU-val, a következő 2000 milliárd Forintos fejlesztési támogatást.
A pénzt, az általa, Fejlesztési és technológiai miniszterként igazgatott minisztérium, a következő öt évben költi el.
Na ez mind így (is) lehetett volna, ha nem egy ütődött, alkoholista kókler.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A pénzt, az általa, Fejlesztési és technológiai miniszterként igazgatott minisztérium, a következő öt évben költi el.
Na ez mind így (is) lehetett volna, ha nem egy ütődött, alkoholista kókler.
Ebben eddig lehetett eljutni.
SyntaxError
(
x24)
Jan 18, 2023 19:30:54
x24)
Amúgy meg én azért megnézném kiket szopott le a Lilla, mielőtt belenyalt mézes hordóba!!! Fél Szeged potenciális apa jelölt.
Én a videókat is megnézném more.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:31:38
x5)
itt a lakoparkban benne van az ingyenes toltes,a cegnel ahol dolgozom szinten ingyenes a toltes.
de ami fontosabb,hogy 5 evig nem kell elektromos vetrece utan fizetni az adot,itt nem regado van meg tulajdonszerzesi illetek hanem negyedevente lehuznak parszaz euroval na ez nincs elektromosnal.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 18, 2023 19:31:41
x37)
És bazmeg ez a szutyok tényleg vemhes lett a dögevő cigánytól. Hát ilyen nincs bazmeg. És most azon kontemplál, hogy megtartsa-e vagy sem :D :D :D Múmiának mondta már valaki? Endrének, Tibinek ment már az infó? BESZAROK, A GÖMBCIGÁNY TEHERBE EJTETTE LAURÁT :D VIAGRA NÉLKÜL, ENDRE, HALLOD? HALLOD? VIAGRA NÉLKÜL SIKERÜLT NEKI BELEÉLVEZNIE LAURÁBA, HALLOD? KŐKEMÉNY KOKERÓ CIGÁNYFASSZAL! TE MEG ARRA SE KELLETTÉL A CSAJNAK, HOGY A MELLÉT MEGFOGHASD :D :D :D
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:33:46
x5)
woob wooob
neha fizikailag faj,hogy csak egy felcsutot tudok adni a kommentre.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 18, 2023 19:34:14
x15)
Ne haragudjatok, de ez a Laura tud bármi mást is csinálni a műsíráson kívül? Ez komolyan olyan hülye, hogy MC Istinek sírja el a bánatát, mert majd ő megvédi a fórumtól, a trashvodtól meg a trashcsoportos trolloktól? Mi ez, valami kibaszott kabaré? Egy darabig szórakoztató volt ez a kurva, de lassan ott tartunk, hogy kiderül, hogy nagyobb hülye még Endrénél is.
Gyengeelméjű Laura. Egyszerűen ennyi szerintem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 18, 2023 19:34:50
x39)
És bazmeg ez a szutyok tényleg vemhes lett a dögevő cigánytól. Hát ilyen nincs bazmeg. És most azon kontemplál, hogy megtartsa-e vagy sem :D :D :D Múmiának mondta már valaki? Endrének, Tibinek ment már az infó? BESZAROK, A GÖMBCIGÁNY TEHERBE EJTETTE LAURÁT :D VIAGRA NÉLKÜL, ENDRE, HALLOD? HALLOD? VIAGRA NÉLKÜL SIKERÜLT NEKI BELEÉLVEZNIE LAURÁBA, HALLOD? KŐKEMÉNY KOKERÓ CIGÁNYFASSZAL! TE MEG ARRA SE KELLETTÉL A CSAJNAK, HOGY A MELLÉT MEGFOGHASD :D :D :D
Vagy a dögevőtől, vagy valaki mástól... Mivan, ha Szopós Lilla, nem mosott fogat, mielőtt odanyalt...
Naugye!
koszos
(
x11)
Jan 18, 2023 19:36:11
x11)
ha veletlenul a cigany felcsinalta a prostit(amit nem hiszek el) akkor endre valaszolni kellene erre nem ? de hogyan is tudnad teherbe ejteni a tibit ? van oteleted erre ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2023 19:36:17
x77)
Nagyon nevetek! :DDD
Endre, egy trashcickány inkubátornak a lábát nyalogattad! :DDDDD
Te balek!
Penzmento
(
x6)
Jan 18, 2023 19:37:15
x6)
Milyen ajándékot küldenek a trollok a tejkönnyfakasztóra?
🕎Endigame🕎
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 18, 2023 19:37:23
x6)
honnan az info? biztos igaz, csak azért. Bár amekkora buta lotyó, nem lepne meg ha a cigányfaszt koton nélkül engedte volna magába.
linziasztal01
(
x77)
Jan 18, 2023 19:37:42
x77)
Szóljon McPistike a lakodalom alatt!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 18, 2023 19:37:46
x5)
:D :D :D
innen lengetem a kipamat aki horvath karolyt alavagta a videonak.
koszonom a hatamon folyik a konnyem.
XDDDDD
trolléga
(
x30)
Jan 18, 2023 19:37:52
x30)
szerintem kb egy szinten kezelhetjük őket
max5enutálnak
(
x47)
Jan 18, 2023 19:40:17
x47)
Laura megszüli az osmotolvaj gyerekét és felneveli Tibor meg a púpos impotens. Szerintem ez érthető.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
bolgár jeti
(
x30)
Jan 18, 2023 19:40:59
x30)
2 év alatt 29k az nagyon kevés :) És ja nálunk is hasonló a szabályozás
Kakaspina
(
x24)
Jan 18, 2023 19:41:04
x24)
Ruhafogast.
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™