Voltak előkészületei. Pláne a héfői trottel live után ami nettó rágalmazás JP és BC felé. Én is kurvára kiakadtam. Tervezgettünk, W kinyert a fórumról tetemes mennyiségű fotót és videót amin bagolyka van meg a körülmények amibentartják.
A legutóbb állás azonban amit itt a fórumon is láttam, hogy a hatóságokban elvesztett bizalom miatt nem fognak ezzel küszködni pláne hogy egyikünk sem tudja hogyan kell feljelentést tenni. És a trauma is friss számukra, szóval én nem fogom ezzel nyaggatni őket.
Ha valaki ezt kézbe tudja venni talán változhat a helyzet.
Most néztem meg Tematikus videóját. Ez valami elképesztő, tényleg dokumentálva van, hogy áprilisban már legalább 3 hónapja fennállt a baj. És tudott is róla, teljes mértékben tisztában volt a helyzettel!
Gyakorlatilag fél éves kínszenvedésre, lassú kínhalálra (éhhalálra) lett ítélve a szerencsétlen macska.
A fórumon a komment.sodikereso.info szerint 282x volt említve az "állatorvos" kifejezés valaha, ebből csak április 17. óta 110x!

Konkrétan a nulladik pillanattól kezdve, a teljes fórum, egy emberként hangsúlyozta, hogy AZONNAL ÁLLATORVOS! Vitán felüli konszenzus volt ebben. Ekkor még bőven kezelhető és megmenthető lett volna!
De már 2024(!)-ben is fel lett hívva rá a figyelme, hogy az állattartás milyen felelősségekkel jár.

Ez, ami történt, egy nagy nyilvánosság előtt zajló, dokumentált állatkínzás minősített esete. Erre nincs magyarázat, nincs rá bocsánat. De hogy még ő merészeli az utolsó utáni pillanatban segíteni próbálókat gyilkosozni, erre tényleg nincsenek szavak...
köszi a választ illetve az intervenciót. én nem akarok ezzel foglalkozni, én sem tudok feljelentést írni, de remélem, hogy a szlovák jégkorongozó a kezébe veszi a dolgokat
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
MC Istiben jóérzés??? Te melyik mozit nézed???
Tessék itt a sok jóérzés hallgasd végig:
trashcity.net/video/24233/extr%C3%A8m-m%C3%B2don-aberr%C3%A0lt-malacr%C3%B6f%C3%B6g%C3%A8sek-pszichok%C3%A9nyi-priv%C3%A0t-%C3%BCzenetben-emberkedik-audio
MC ugyanúgy dögkútba való mint Endre
és Kaffka meg Gézára is igaz… jó érzés ezekbe? Vicc. Érdek ember mind meg utolsó számító patkányok.
a filozófia fekete öves nagymestere, a buddhizmus magyarországi nagykövete, akit rács gábor lászló alaptalanul gyanúsít seggbebaszatással ("baszót küldtek rolandra" - mondta talán Isten embere) kisfasz1 "beszélek akkor én is" csatornáján világgáböffentett véleményén van: mindez nem történik meg, ha a trollok nem lehetetlenítik el a sodi külföldi életét.
az ukrán hazaáruló és a seggbekúrt cselfenomén között tehát egyetértés van: a sodi semmiért sem felelős macska tekintetében sem.
vérdíj target nr. 1
a disznó szobáztatása, cigiztatése, etetése alsó hangon havi 1,2 milla; endre itatása am. tényleg olcsóbb
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Snecologiai axioma, hogy aki összesodizza magát, azt kellemetlen meglepetések érik.
Hát azért hetyetye. Eddig teljesen ellenkező infók jöttek, úgyhogy engedtessék meg a kételkedés
aki nem hitelképes az nem ember
Endre gondoskodott arról,hogy felvegye a kapcsolatot Kaffka vele, ugye a "Prozon ügy" "mazda ügy" kifizetett számlák stb,amikről Endre maga terhelte be a Tranyót és nem csak ebben.
Jutka elmondása szerint, a Tranyó kőkeményen tolja a Rivót továbbra is és "megint kezdi"
Ja és a ruhát Jutka vette neki azt a feketét amiben táncol és nem Bécsben lett vásárolva a ruha,Sneci ahogy te mondtad!
Az említett barátnő a "Zsu" aki nem barátnő.
Használva lett bizonyos dolgokra,de nem ártatlanul.
Nos, KaffkaTranyó folytasd csak :)
Az ,hogy nincs minden ide írva,pontosan tudjuk mi van!
Folytatódjon a TÁNC :)
heréltnek is nevezte. mert amikor a buzi sodi meg van sértődve, akkor a tranyó az tibi, meg herélt. amikor éppen nincs megsértődve és heteronak akarja álcázni magát, akkor viszont esz ety nö.
vérdíj target nr. 1
Kendra
(
x2)
Jun 08, 2026 09:57:55
x2)
Endre! Tudom már 10 előtt sakál részeg vagy, de játsszunk el a gondolattal hogy igazad van! Tehát ha jól értelmezem a Sodicsapat egy megbízható tagja elvitte Bagolykát (akit mellesleg piáért cseréltél el) megöletni.
Ez esetben nincs mit tenni újabb baszókat kell írni ha iga iga zad van!
Ugye kinn van az állatorvos, neve, címe stb. Nyilván meghamisította a jelentéseket, és Ő a hóhér aki kivégezte a családtagodat.
Jól mondom???
Endre miért nem cselekszel?
Hisz te ismételten pont megint csak a körülmények áldozata vagy. Nem Endre? Vàlaszolj!
Ez esetben nincs mit tenni újabb baszókat kell írni ha iga iga zad van!
Ugye kinn van az állatorvos, neve, címe stb. Nyilván meghamisította a jelentéseket, és Ő a hóhér aki kivégezte a családtagodat.
Jól mondom???
Endre miért nem cselekszel?
Hisz te ismételten pont megint csak a körülmények áldozata vagy. Nem Endre? Vàlaszolj!
Viking
Jun 08, 2026 10:01:50
egy kérdés:
a korcsot ugye ezért feljelentettétek?
a korcsot ugye ezért feljelentettétek?
Voltak előkészületei. Pláne a héfői trottel live után ami nettó rágalmazás JP és BC felé. Én is kurvára kiakadtam. Tervezgettünk, W kinyert a fórumról tetemes mennyiségű fotót és videót amin bagolyka van meg a körülmények amibentartják.
A legutóbb állás azonban amit itt a fórumon is láttam, hogy a hatóságokban elvesztett bizalom miatt nem fognak ezzel küszködni pláne hogy egyikünk sem tudja hogyan kell feljelentést tenni. És a trauma is friss számukra, szóval én nem fogom ezzel nyaggatni őket.
Jun 08, 2026 10:01:50
Solaris Trollino
(
x1)
Jun 08, 2026 10:02:35
x1)
azt megjegyezném újra, hogy az április lájban endre említette, hogy bagolyjának 3 hónapja nem tud enni, vagyis január óta látta szenvedni
Most néztem meg Tematikus videóját. Ez valami elképesztő, tényleg dokumentálva van, hogy áprilisban már legalább 3 hónapja fennállt a baj. És tudott is róla, teljes mértékben tisztában volt a helyzettel!
Gyakorlatilag fél éves kínszenvedésre, lassú kínhalálra (éhhalálra) lett ítélve a szerencsétlen macska.
A fórumon a komment.sodikereso.info szerint 282x volt említve az "állatorvos" kifejezés valaha, ebből csak április 17. óta 110x!

Konkrétan a nulladik pillanattól kezdve, a teljes fórum, egy emberként hangsúlyozta, hogy AZONNAL ÁLLATORVOS! Vitán felüli konszenzus volt ebben. Ekkor még bőven kezelhető és megmenthető lett volna!
De már 2024(!)-ben is fel lett hívva rá a figyelme, hogy az állattartás milyen felelősségekkel jár.

Ez, ami történt, egy nagy nyilvánosság előtt zajló, dokumentált állatkínzás minősített esete. Erre nincs magyarázat, nincs rá bocsánat. De hogy még ő merészeli az utolsó utáni pillanatban segíteni próbálókat gyilkosozni, erre tényleg nincsenek szavak...
herr_schwechater
(
x8)
Jun 08, 2026 10:03:27
x8)
köszi a választ illetve az intervenciót. én nem akarok ezzel foglalkozni, én sem tudok feljelentést írni, de remélem, hogy a szlovák jégkorongozó a kezébe veszi a dolgokat
Kendra
(
x2)
Jun 08, 2026 10:07:37
x2)
Endre harcolj! Állíttasd le a hamvasztást. A gonosz trollok ezzel csak el akarják tüntetni nyilvánvalóan a bizonyítékokat!
Azonnali boncolás kimutatná hogy igen is meggyilkolták szervezetten Bagolykát.
Tudod ez a narratívád nehogy elfejeltsd sokat loopold hogy természetes higető válasznak tűnjön!
Azonnali boncolás kimutatná hogy igen is meggyilkolták szervezetten Bagolykát.
Tudod ez a narratívád nehogy elfejeltsd sokat loopold hogy természetes higető válasznak tűnjön!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jun 08, 2026 10:08:51
x5)
Köszi a részletes beszámolót. Retard és retard közt is van különbség. A nagy részük alávaló senkiházi, de mégis valahol van bennük némi jóérzés. Jenes, Kaffka, Géjza, MC
trashcity.net/video/24233/extr%C3%A8m-m%C3%B2don-aberr%C3%A0lt-malacr%C3%B6f%C3%B6g%C3%A8sek-pszichok%C3%A9nyi-priv%C3%A0t-%C3%BCzenetben-emberkedik-audio
Zármester
Jun 08, 2026 10:14:53
és Kaffka meg Gézára is igaz… jó érzés ezekbe? Vicc. Érdek ember mind meg utolsó számító patkányok.
Jun 08, 2026 10:14:53
Kötőjel
(
x12)
Jun 08, 2026 10:16:27
x12)
Apropó, a sitten seggbekúrt nőverő Tajgefos, ha jól emlékszem nagy buddhista és állatvédő.
A Bagolykás eset után is lesz pofád kiállni óbégatni, hogy "szabadságot Kiss Endre Farkasnak"?
A Bagolykás eset után is lesz pofád kiállni óbégatni, hogy "szabadságot Kiss Endre Farkasnak"?
a filozófia fekete öves nagymestere, a buddhizmus magyarországi nagykövete, akit rács gábor lászló alaptalanul gyanúsít seggbebaszatással ("baszót küldtek rolandra" - mondta talán Isten embere) kisfasz1 "beszélek akkor én is" csatornáján világgáböffentett véleményén van: mindez nem történik meg, ha a trollok nem lehetetlenítik el a sodi külföldi életét.
az ukrán hazaáruló és a seggbekúrt cselfenomén között tehát egyetértés van: a sodi semmiért sem felelős macska tekintetében sem.
kaffkainfo
Jun 08, 2026 10:24:33
Kaffkatranyó teljes mellszélességgel kiáll Endre teóriája mellett,bagolykával kapcsolatosan "is" mondom "is"!
"Nyem beszéjek a Mejszivel"
Pedig de!
Pedig de!
Jun 08, 2026 10:24:33
linziasztal01
(
x78)
Jun 08, 2026 10:26:04
x78)
Tibike, megint nem bírsz a faszoddal?
halászlé
(
x24)
Jun 08, 2026 10:28:15
x24)
Havi 3 millióból futja rá.
a disznó szobáztatása, cigiztatése, etetése alsó hangon havi 1,2 milla; endre itatása am. tényleg olcsóbb
Erkelyszimulator
(
x2)
Jun 08, 2026 10:28:29
x2)
Ennyire be van szarva a találattól, hogy ezzel próbálkozik? Mondjuk joggal.XD
Snecologiai axioma, hogy aki összesodizza magát, azt kellemetlen meglepetések érik.
halottpiton
(
x4)
Jun 08, 2026 10:38:02
x4)
Kaffkatranyó teljes mellszélességgel kiáll Endre teóriája mellett,bagolykával kapcsolatosan "is" mondom "is"!
Pedig de!
Pedig de!
Hát azért hetyetye. Eddig teljesen ellenkező infók jöttek, úgyhogy engedtessék meg a kételkedés
kaffkainfo
Jun 08, 2026 10:42:54
Tibike, megint nem bírsz a faszoddal?
Endre gondoskodott arról,hogy felvegye a kapcsolatot Kaffka vele, ugye a "Prozon ügy" "mazda ügy" kifizetett számlák stb,amikről Endre maga terhelte be a Tranyót és nem csak ebben.
Jutka elmondása szerint, a Tranyó kőkeményen tolja a Rivót továbbra is és "megint kezdi"
Ja és a ruhát Jutka vette neki azt a feketét amiben táncol és nem Bécsben lett vásárolva a ruha,Sneci ahogy te mondtad!
Az említett barátnő a "Zsu" aki nem barátnő.
Használva lett bizonyos dolgokra,de nem ártatlanul.
Nos, KaffkaTranyó folytasd csak :)
Az ,hogy nincs minden ide írva,pontosan tudjuk mi van!
Folytatódjon a TÁNC :)
Jun 08, 2026 10:42:54
-
Jun 08, 2026 11:02:40
Stoki mondta is live-ba ,hogy Tibor is kivan akadva a Trollokon és Jenesen is amit bagolykával tettek.
Stoki készülsz már a bíróságra?
Hangfelvételekkel bizonyítasz mindent,mert azt mondtad!
Stoki készülsz már a bíróságra?
Hangfelvételekkel bizonyítasz mindent,mert azt mondtad!
Jun 08, 2026 11:02:40
feljelentéscsá howto
Jun 08, 2026 11:06:01
vannak nálam hozzáértőbb szobafestők, de én tettem már feljelentéscsát. akinek van kapacitása, használja egészséggel. sajnos sok dolgom van, holnap kilakoltatás! fehérnégyzetek mellett nem tudnám ezt hatékonyan vinni.
ugyintezes.police.hu/hu/uj-ugy-inditasa/
bűnügyi szakterület > bűnügyi ügyintézés bűncselekményre vonatkozóan > IN-100016-os űrlap
illetékes hatóság: szolnoki rendőrkapitányság.
semleges hangvételben leírod mi történt, milyen bűncselekményt követett el a sodi, linkek a videókhoz stb.
aztán mehet. valószínűleg felhívnak egyeztetni, velem is telefonon tartották a kapcsolatot anno.
ugyintezes.police.hu/hu/uj-ugy-inditasa/
bűnügyi szakterület > bűnügyi ügyintézés bűncselekményre vonatkozóan > IN-100016-os űrlap
illetékes hatóság: szolnoki rendőrkapitányság.
semleges hangvételben leírod mi történt, milyen bűncselekményt követett el a sodi, linkek a videókhoz stb.
aztán mehet. valószínűleg felhívnak egyeztetni, velem is telefonon tartották a kapcsolatot anno.
Jun 08, 2026 11:06:01
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 08, 2026 11:14:22
x5)
Tibor azt tudja hogy fél liter szeszèrt cserèlte el Bagolykát? Vagy hogy mindent megtett hogy bemártsa csak hogy szóba álljon vele? Sőt Tiborozta is csak mert rá nem 8 évet mèrtek?
Jozsii Busák
-
Jun 08, 2026 11:15:16
Lamantin is beterhelte. Valamint ma + 2 Ügy!
Inditsd a szitut Endi!
Kurvales szerintem kiteheted amit tudsz :)))))))
Inditsd a szitut Endi!
Kurvales szerintem kiteheted amit tudsz :)))))))
Jun 08, 2026 11:15:16
Kötőjel
(
x12)
Jun 08, 2026 11:15:34
x12)
Tibor azt tudja hogy fél liter szeszèrt cserèlte el Bagolykát? Vagy hogy mindent megtett hogy bemártsa csak hogy szóba álljon vele? Sőt Tiborozta is csak mert rá nem 8 évet mèrtek?
heréltnek is nevezte. mert amikor a buzi sodi meg van sértődve, akkor a tranyó az tibi, meg herélt. amikor éppen nincs megsértődve és heteronak akarja álcázni magát, akkor viszont esz ety nö.
Kakaspina
(
x24)
Jun 08, 2026 11:17:54
x24)
Látom minden a helyére kerül.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
121 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

jó-jó, de lehetne úgy, hogy hamvasztáskor endre még életben van?