Akkor kibérelnék egy led falas autót, és golda 0-24-be nézhetné a fiacskáját az ablakból..xdxd
De a piton halott, maximum a heréit tudná pörgetni a vállai felett, mint egy parittyát..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Már tegnap az első alkalommal is kapott 10 perc tiltást talán, legalábbis említett ilyent. Utána meg azt találgatták a tibivel hogy ez most a jelentések miatt vagy a tiktok algoritmus miatt volt e. A korcs hitetlenkedet is, hogy milyen fejlet az algoritmus, mikor a tibi mondta neki hogy hát ilyen gyorsan biztos nem bírnánk jelenteni. :D
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tedd hozza,hogy egy kinai alkalmazasrol beszelunk.Egy olyan orszag termekerol ahol repteben profilozzak meg pontozzak a kinai allampolgart,es a pontjai alapjan iteli meg nyomja el vagy tamogatja a kinai allam.
Tenyleg jok ezek mi baj lehetne,a regi mondas nem igaz,hogy az ingyen ebed csak a disznoolban igaz csak a vagas napjaig.
contains language which some may find offensive
Ki ez a gusztustalan hájfej cigány?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Endre elso tiktok partnere
Lasd trashvod archivum
Gyagyás tegnap vele tiktokozott egy darbig aztán sokan írták, hogy meneküljön és ki is lépett de nem tudta meg, hogy végül ki is az a Kaffka Tibor. Egyébként egy népszerű youtube-os Bari Rozália unokatestvére és onnan ismeri mindenki.
kissendrevagyok
Hat azert en maradnek mondjuk a Cold Onesnal vagy a linus tech tipsnel
NSZKSZ
Túl sok energiát ne fektess bele, mert csak pontot farmol ezekkel a hsz-ekkel.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
ACK
kissendrevagyok
Elirigyelte koroskenyitol
Faszt bécsben a fodrasz is troll
❤️
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Endre!
Talán ez a gém menne neked: A Gay's Life: store.steampowered.com/app/1147500/A_Gays_Life/
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
endre kifizetem helyetted a 2.39 eurocsat ha lesz vegigjatszas
Ennek is igazi retard modijai vannak. Annyit írtam csak be neki hogy, szia, akarod tudni mért írták tegnap tiktok live-ba hogy menekülj? Nos akkor, sodipedia.sodika.org. Erre az egyik modija tiltott is egyből. Mire megkérdezte tőle, hogy mért tiltott le? Az meg annyit válaszolt, hogy nem akarja hogy belekezdjek a kaffka sztoriba.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
fel nem fogom gyönge agyammal, hogy 9 évnyi tesztosteron használat után hogy lett pikk-pakk terhes? nyeméjtem...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Passzamek ideje lecserélnem a sziszàt
En is azon gondolkodtam, hogy miutan Endre live-jarol lejottem, a TikTok egy rakas osztrak cuccot dobott fel. Lehet, hogy az algoritmus elobb fogja Endret kirugatni meg a blahara juttatni mint mi.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Pénzt. Hogyan? Nézi a Titok című filmet és bevonzza. Semmi terve nincs, nem képes előre gondolkodni, elmerengeni azon, hogy mi kell a népnek.
Ha valaki megkérdezi, hogy kicsoda ő, azt válaszolja, hogy "petyig fenn vagyok a youtebeon 20 éve". A másik a hülye, hogy nem ismeri a magyar internet pedofil segglukát.
Ha nagyon erőszakolnánk, hogy adjon választ és kitépkednénk pár körmét (mert különben angolnázna, hogy ne kelljen gondolkodnia, mert azt utál), akkor valami olyasmit hetyetyézne, hogy ha az ő követői képesek voltak Anikót szórni zsetonnal, hogy idegesítsék, akkor a többi tiktokker követői is ilyenek, úgyhogy majd a párbajok alatt neki adják az ajándékokat.
Ahogy tegnap viselkedett, mindent elmond: amikor csinibabával versenyzett és kezdettől látszott, hogy esélye sincs, könyörgött a nézőknek, hogy szánják meg, új a platformon. Amikor a bolgárokkal állt szemben és volt egy 30 másodperc, míg vezetett, akkor pocsék angolsággal hergelte a srácokat, hogy "I will win, you see, i will win". Fel sem merült benne, hogy megköszönje azoknak, akik ajándékot adtak neki, őt választották. Azok npc-k. A lényeg, hogy őőőő nyer. Vesztett is.
majd befizet valami drága klinikára, ahol a herezacskójának legmélyebb részéről, valami ivarsejtet lekaparnak neki nagy nehezen és lefagyasztják, természetesen fizetve a kezelést és az ivarsejt tárolását. *pr
pedofilsodiasodi
Sose hasznaltam a platformot,voltak sejteseim azzal kapcsolatban,hogy ez egy retardalt exhibicionalistaknak szant koldusopera.
neztem trashvodon endret,hat mmit nem monjdak ez mar a blaha.
koldul bazdmeg
facebookon megkérdeklődtem tőle még régebben, hogy ha egy új nézőnek egy videót kellene mutatnia, melyik lenne az? amire büszke, vagy jónak tartja, mert jól sikerült. az volt a válasz, hogy a trollok nem győzhetnek
A legszebb mondat amit valaha itt olvastam.
belle delfinke felfuttatta az of-et, a fordított midász király meg majd szépen lerombolja
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A beltenyészet rossz...
Endre nem pulykapénzt kapott, hanem megpulykázták.
endi nedda van lgbtq szinben
www.mall.hu/medence/marimex-felfujhato-medence-baba-kicsi-100096189000
sohanemfurdok tibor akar hot tube lajfszot.

Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Gammer nem mer menni mióta tudja, hogy őt baszná asodi és nem lauráèkat. Fél, hogy bebaszik és fájó seggel ébred.
szerintem elnezte, es a Tiktok cimu filmet talalta meg
meg hat ugye mindket fel megerositette eloben,hogy tibornak alatette a csunyajat Urban Andris
Szoval Technikailag endre megis megbaszta lillat mar az autilogika szerint
De a faszert nem huzza be a hasat, ha mar a kamerak elott szatirkodik? Legalabb ennyit adna magara, de nem! A gyagyas fogyatek szornyszulott.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Behuzza.
ebbol ennyit lehet kihozni
xDDDDDDDD
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kirúgás volt csak. Az ideinél még a 40. születésnapja is jobban sikerült, pedig ott magányosan, egy lájvban próbálta magát álomba ringatni.
Fifi egy szörnyeteg, szóval elhiszem, hogy ő ilyen videókat szeret nézni, de ez kicsit távolabbról nézve annyira szánalmas, hogy minden más embernek rohadt megterhelő lenne figyelni, ha nem egy folyamatosan hergelő, pedofil féreg szenvedéséről lenne szó.
Nem ér rà mc pistivel veszik fel a cédét
A cigányok szégyene, a házasságtörő, gyermekét pszichésen bántalmazó, a feleségét verő mocskos geci visszasírta magát megint vámpír évához és gyomán bújkál.
Gondolom megint kirugták a fasszopót.
Geyza meg sosem fog odaérni ha nincs belőle anyagi haszon, csak pofázik.
Akkor Laurával mi lesz, küret?
Kezeli
urhajos jart a holdon
24.hu/szorakozas/2023/01/21/buzz-aldrin-hazassag-feleseg-93-eves/
állítólag a múmia tegnap megint kidobta a cigányt. előtte tört-zúzott gammer a putriban. utána szegedre menekült laurához, és most is ott van a hírek szerint.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Minek engedte vissza amikor tudja, hogy fogdossa a gyerekét ??????
kissendrevagyok
Nehez elkepzelni azt a putrit annal is rosszabb allapotban, mint amiben volt.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Szexi sziasza a sziszám.
Nem úgy volt hogy irtózik a szisza a víztől? Minek a mendence? Ezek is a fürdővizet fogják árulni? Dehát az veszélyes hulladék!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
rájöttem, miért van ez, és miért nem iszik sosem vizet vagy alkoholmentes italt: hidrofób, ami a veszettség jellemző tünete.
Örülhetünk?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Megharapta egy patkány?
Endre!
Már nem csak buzi impotens faszodra és a levágott faszú csövesedre irígykedünk, hanem a kretén hulladék haverjaidra is.
Confirmed!

Ó ez remek hír, ezek szerint mégis lesz apja a születendő gyermeknek. *pr
Lebontotta a tetőt? Vagy mi lenne ott ami ér ennyit?
Nyilván én kerültem ennyibe...
Hat nem unalmasabbak mint Endre és a férje. De tény, ez nem Gammercigany forum.
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 21, 2023 11:09:18
x6)
Endre, kit baszol ma meg képzeletben?
Klohek
(
x12)
Jan 21, 2023 11:09:52
x12)
:)))
Endrének az onlyfanson a helye szerintem ez érthetö
Akkor kibérelnék egy led falas autót, és golda 0-24-be nézhetné a fiacskáját az ablakból..xdxd
De a piton halott, maximum a heréit tudná pörgetni a vállai felett, mint egy parittyát..
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 11:11:26
x5)
Valojaban ez az egesz titktok tema hamarabb el fog halni mint a twitch-es nekifutasa endrenek.
ott egy doboz sorert ment neki a 10 perc tiltas,meg fokauvoltott,hogy ketszazezres mobil kell mer az olcso is draga is szhar,es az alkalmazas is szhar.
Endre egy lefingott boomer,ha leultetned a sajat gamer setupja ele es egy davinci resolve vagy magix vegas kellene vagnia is sirna.
tobben meg mar lattak,vettek ediust is.
szoval endre csak elinditja az alakalmazast vagy a bongeszos yt studiot es eloadja a verprofit.
de tartalomgyartonak nem neveznem.
amit o csinal azt miskolcon a putriban is megcsinalja a mcdonalds dolgozo ratyigyerek,szoval felig hazaertel endre.
de hulye vagy mint a seggem meg tibor.
ebben eddig lehetett eljutnod.
pjofi mikjofon,fenyek,djaga tyelefon
ott egy doboz sorert ment neki a 10 perc tiltas,meg fokauvoltott,hogy ketszazezres mobil kell mer az olcso is draga is szhar,es az alkalmazas is szhar.
Endre egy lefingott boomer,ha leultetned a sajat gamer setupja ele es egy davinci resolve vagy magix vegas kellene vagnia is sirna.
tobben meg mar lattak,vettek ediust is.
szoval endre csak elinditja az alakalmazast vagy a bongeszos yt studiot es eloadja a verprofit.
de tartalomgyartonak nem neveznem.
amit o csinal azt miskolcon a putriban is megcsinalja a mcdonalds dolgozo ratyigyerek,szoval felig hazaertel endre.
de hulye vagy mint a seggem meg tibor.
ebben eddig lehetett eljutnod.
pjofi mikjofon,fenyek,djaga tyelefon
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 21, 2023 11:31:55
x23)
Valojaban ez az egesz titktok tema hamarabb el fog halni mint a twitch-es nekifutasa endrenek.
ott egy doboz sorert ment neki a 10 perc tiltas,
ott egy doboz sorert ment neki a 10 perc tiltas,
Már tegnap az első alkalommal is kapott 10 perc tiltást talán, legalábbis említett ilyent. Utána meg azt találgatták a tibivel hogy ez most a jelentések miatt vagy a tiktok algoritmus miatt volt e. A korcs hitetlenkedet is, hogy milyen fejlet az algoritmus, mikor a tibi mondta neki hogy hát ilyen gyorsan biztos nem bírnánk jelenteni. :D
Kötőjel
(
x12)
Jan 21, 2023 11:36:07
x12)
a sodi, arra kitérhetnél, hogy lyudka megveréséért, fojtogatásáért miért mi faszulnánk? illetve mit tervezel, mit fogsz tenni? bíróságon előadod, hogy a gonosz trollok nem átallottak elküldeni a nőverést a munkáltatónak? ez egyelőre elég gyenge lábakon álló ügynek tűnik, lelkecske.
vérdíj target nr. 1
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 11:37:23
x5)
A korcs hitetlenkedet is, hogy milyen fejlet az algoritmus, mikor a tibi mondta neki hogy hát ilyen gyorsan biztos nem bírnánk jelenteni. :D
Tedd hozza,hogy egy kinai alkalmazasrol beszelunk.Egy olyan orszag termekerol ahol repteben profilozzak meg pontozzak a kinai allampolgart,es a pontjai alapjan iteli meg nyomja el vagy tamogatja a kinai allam.
Tenyleg jok ezek mi baj lehetne,a regi mondas nem igaz,hogy az ingyen ebed csak a disznoolban igaz csak a vagas napjaig.
Merga
(
x1)
Jan 21, 2023 11:43:41
x1)
Endre!
Mit szólnál ha lennének gifek és német feliratos videók a pedofil magyarázkodásodról? Szeretnéd, ha az osztrák rendőrség nyomozna utánad egy kicsit? Lehet kapnál egy papírt arról, hogy nem vagy pedofil. Ha szeretnél előrébb járni, mint a trollok, akkor hétfőn besétálsz a rendőrségre és önként kéred a kivizsgálásodat te abberált kis geci.
Tibor tudja, hogy pedofil vagy? Szeretnéd, ha egy beépített trolléga elbeszélgetne vele a pedofil ügyedről?
Undorodom tőled.
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Mit szólnál ha lennének gifek és német feliratos videók a pedofil magyarázkodásodról? Szeretnéd, ha az osztrák rendőrség nyomozna utánad egy kicsit? Lehet kapnál egy papírt arról, hogy nem vagy pedofil. Ha szeretnél előrébb járni, mint a trollok, akkor hétfőn besétálsz a rendőrségre és önként kéred a kivizsgálásodat te abberált kis geci.
Tibor tudja, hogy pedofil vagy? Szeretnéd, ha egy beépített trolléga elbeszélgetne vele a pedofil ügyedről?
Undorodom tőled.
Kakaspina
(
x24)
Jan 21, 2023 11:53:53
x24)
Eljutottunk addig, hogy a róla szóló karikatúra jobban néz ki, mint ő maga.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 21, 2023 11:54:47
x48)
Aki fel akarja világosítani a tegnapi tiktokkert a púpos pedofilról az most megteheti a youtube élő alatt
youtu.be/ztsclRs9uC0
kissendrevagyok
youtu.be/ztsclRs9uC0
trolléga
(
x30)
Jan 21, 2023 11:56:14
x30)
21 márciusban mi volt? Mi ütötte ennyire át az autipajzsot, hogy ilyen önvallomásokat tett? :DD

és azóta csak rosszabb lett az alkoholizmusod, púpom. totál elittad az agyad. kereső string: jóindulat :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

és azóta csak rosszabb lett az alkoholizmusod, púpom. totál elittad az agyad. kereső string: jóindulat :D
Kakaspina
(
x24)
Jan 21, 2023 11:56:16
x24)
Aki fel akarja világosítani a tegnapi tiktokkert a púpos pedofilról az most megteheti a youtube élő alatt
youtu.be/ztsclRs9uC0
youtu.be/ztsclRs9uC0
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 11:57:56
x5)
Lasd trashvod archivum
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 21, 2023 11:58:39
x48)
Gyagyás tegnap vele tiktokozott egy darbig aztán sokan írták, hogy meneküljön és ki is lépett de nem tudta meg, hogy végül ki is az a Kaffka Tibor. Egyébként egy népszerű youtube-os Bari Rozália unokatestvére és onnan ismeri mindenki.
Ábel bábel
Jan 21, 2023 12:00:21
Csak most nézem a tegnapi TikTok live-ot. Ennyire coming outolt valaha élőben Sodi?
"Háromszor annyi fazs áll fel a hölgyre mint rám". Baszd meg Gyagyás, aki csak befordított faszpinát látott életében, az sose fog látni és érezni egy nedves puncit!
"Háromszor annyi fazs áll fel a hölgyre mint rám". Baszd meg Gyagyás, aki csak befordított faszpinát látott életében, az sose fog látni és érezni egy nedves puncit!
Jan 21, 2023 12:00:21
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 12:01:39
x5)
. Egyébként egy népszerű youtube-os Bari Rozália unokatestvére és onnan ismeri mindenki.
NSZKSZ
Puha Slag
(
x7)
Jan 21, 2023 12:07:18
x7)
Lasd trashvod archivum
Lasd trashvod archivum
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 12:09:41
x5)
ACK
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 12:10:39
x21)
gyagyás, világi a tarajos sül frizurád, szakadok, amikor látom. xd
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 21, 2023 12:11:56
x48)
NSZKSZ
NSZKSZ
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 12:15:54
x5)
gyagyás, világi a tarajos sül frizurád, szakadok, amikor látom. xd
Elirigyelte koroskenyitol
Faszt bécsben a fodrasz is troll
Trollul Madár
(
x15)
Jan 21, 2023 12:34:16
x15)
Endre!
Undorodom tőled.
Undorodom tőled.
❤️
linzi fapóleon
(
x8)
Jan 21, 2023 12:36:41
x8)
Hm... gyerekes szülőként szemet szúrt a képen a ROBLOX
Aki nem tudja mi az, nos az egy igazi paradicsom a pedofiloknak, rengeteg gyerek játszik online játékokat együtt. Elég gagyi a kinézetük de iszonyat népszerű, annyira hogy az angol sulikban rendszeresen kaptunk tájékoztatást az iskolától hogy hogy figyeljünk oda szülőként erre az egészre.
Szóval PEDOFIL mi a te dolgod a Robloxal? Erről mesélj szépen.

Aki nem tudja mi az, nos az egy igazi paradicsom a pedofiloknak, rengeteg gyerek játszik online játékokat együtt. Elég gagyi a kinézetük de iszonyat népszerű, annyira hogy az angol sulikban rendszeresen kaptunk tájékoztatást az iskolától hogy hogy figyeljünk oda szülőként erre az egészre.
Szóval PEDOFIL mi a te dolgod a Robloxal? Erről mesélj szépen.

Trollul Madár
(
x15)
Jan 21, 2023 12:38:44
x15)
Ha mar kecske.
Gyagyás buzi, a Goat szimulatort vegig tudnad vini??
Gondolom azt sem:-DD
Agyhalott sodiasodi, piszuony.
Endre!
Talán ez a gém menne neked: A Gay's Life: store.steampowered.com/app/1147500/A_Gays_Life/
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 12:40:32
x5)
Endre!
endre kifizetem helyetted a 2.39 eurocsat ha lesz vegigjatszas
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 21, 2023 12:46:44
x23)
Ennek is igazi retard modijai vannak. Annyit írtam csak be neki hogy, szia, akarod tudni mért írták tegnap tiktok live-ba hogy menekülj? Nos akkor, sodipedia.sodika.org. Erre az egyik modija tiltott is egyből. Mire megkérdezte tőle, hogy mért tiltott le? Az meg annyit válaszolt, hogy nem akarja hogy belekezdjek a kaffka sztoriba.
banshee
(
x24)
Jan 21, 2023 12:53:45
x24)
Sört iszik a sodi
Nem pediglen vizet
A tranyó moslékjáért
Puha fasszal fizet
Nem pediglen vizet
A tranyó moslékjáért
Puha fasszal fizet
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 12:55:32
x5)
halászlé
(
x24)
Jan 21, 2023 12:58:31
x24)
votma?
24.hu/elet-stilus/2023/01/20/transznemu-apa-gyerek-szules-seattle/
fel nem fogom gyönge agyammal, hogy 9 évnyi tesztosteron használat után hogy lett pikk-pakk terhes? nyeméjtem...
halászlé
(
x24)
Jan 21, 2023 12:59:10
x24)
egyéjaszkás kaland....milyen ember az már, aki férfi kinézető nőbe teszi a pöcsét??...ja, sodi...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Tyodika
Jan 21, 2023 13:02:36
votma?
Passzamek ideje lecserélnem a sziszàt
Jan 21, 2023 13:02:36
Trollul Madár
(
x15)
Jan 21, 2023 13:22:48
x15)
Ajjaj Endre!
444.hu/2023/01/21/a-magas-energiaarak-miatt-elvennek-a-raboktol-a-vizforralokat-es-a-nagy-teveket
Pont a legrosszabbkor fog bekerülni!
444.hu/2023/01/21/a-magas-energiaarak-miatt-elvennek-a-raboktol-a-vizforralokat-es-a-nagy-teveket
Pont a legrosszabbkor fog bekerülni!
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 21, 2023 13:30:48
x48)
Endre kijelenthetjük, hogy a vérvonalad utolsó tagja vagy ?
Több ezer év evolúció, szenvedés, háború, betegség után te leszel az utolsó ? Az erős impotencia már jele a meddőségnek, tehát ha még fel is tudod tornázni a pitonszt egy marék viagrával akkor is már csak vaktölténnyel lövöldözöl.
kissendrevagyok
Több ezer év evolúció, szenvedés, háború, betegség után te leszel az utolsó ? Az erős impotencia már jele a meddőségnek, tehát ha még fel is tudod tornázni a pitonszt egy marék viagrával akkor is már csak vaktölténnyel lövöldözöl.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 21, 2023 13:32:12
x5)
Endre tiktok lájvjában csak a chat rész volt érdekes, ahogy az új nézők/követők akik,eddig még nem ismerték, a kezdeti érdeklődés után szép lassan ráeszméltek,hogy ki is az a Kiss Endre Farkas valójában. Amikor mutatta a sziszáját is,ott már rádöbbentek az újak,hogy ez bizony egy homokos és egy átoperált faszival él, aztán jöttek a betelefonálók és ekkor már szörnyülködve kérdezték a chaten,hogy mi ez a pedofil dolog.
Púpom,a te előéleteddel és természeteddel az új,most rád talált divat tiktok követőid is hamar meggyűlölnek, sőt szerintem még több taggal bővül a troll sereged…
Púpom,a te előéleteddel és természeteddel az új,most rád talált divat tiktok követőid is hamar meggyűlölnek, sőt szerintem még több taggal bővül a troll sereged…
noikabatgomb
(
x10)
Jan 21, 2023 13:35:39
x10)
Endre tiktok lájvjában csak a chat rész volt érdekes, ahogy az új nézők/követők akik,eddig még nem ismerték, a kezdeti érdeklődés után szép lassan ráeszméltek,hogy ki is az a Kiss Endre Farkas valójában. Amikor mutatta a sziszáját is,ott már rádöbbentek az újak,hogy ez bizony egy homokos és egy átoperált faszival él, aztán jöttek a betelefonálók és ekkor már szörnyülködve kérdezték a chaten,hogy mi ez a pedofil dolog.
En is azon gondolkodtam, hogy miutan Endre live-jarol lejottem, a TikTok egy rakas osztrak cuccot dobott fel. Lehet, hogy az algoritmus elobb fogja Endret kirugatni meg a blahara juttatni mint mi.
ascites
(
x57)
Jan 21, 2023 13:38:22
x57)
De tényleg endi mit vàrtàl mi a faszom lesz tiktokon
Pénzt. Hogyan? Nézi a Titok című filmet és bevonzza. Semmi terve nincs, nem képes előre gondolkodni, elmerengeni azon, hogy mi kell a népnek.
Ha valaki megkérdezi, hogy kicsoda ő, azt válaszolja, hogy "petyig fenn vagyok a youtebeon 20 éve". A másik a hülye, hogy nem ismeri a magyar internet pedofil segglukát.
Ha nagyon erőszakolnánk, hogy adjon választ és kitépkednénk pár körmét (mert különben angolnázna, hogy ne kelljen gondolkodnia, mert azt utál), akkor valami olyasmit hetyetyézne, hogy ha az ő követői képesek voltak Anikót szórni zsetonnal, hogy idegesítsék, akkor a többi tiktokker követői is ilyenek, úgyhogy majd a párbajok alatt neki adják az ajándékokat.
Ahogy tegnap viselkedett, mindent elmond: amikor csinibabával versenyzett és kezdettől látszott, hogy esélye sincs, könyörgött a nézőknek, hogy szánják meg, új a platformon. Amikor a bolgárokkal állt szemben és volt egy 30 másodperc, míg vezetett, akkor pocsék angolsággal hergelte a srácokat, hogy "I will win, you see, i will win". Fel sem merült benne, hogy megköszönje azoknak, akik ajándékot adtak neki, őt választották. Azok npc-k. A lényeg, hogy őőőő nyer. Vesztett is.
pedofilsodiasodi
(
x2)
Jan 21, 2023 13:47:11
x2)
majd befizet valami drága klinikára, ahol a herezacskójának legmélyebb részéről, valami ivarsejtet lekaparnak neki nagy nehezen és lefagyasztják, természetesen fizetve a kezelést és az ivarsejt tárolását. *pr
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 13:47:42
x5)
Pénzt.
Sose hasznaltam a platformot,voltak sejteseim azzal kapcsolatban,hogy ez egy retardalt exhibicionalistaknak szant koldusopera.
neztem trashvodon endret,hat mmit nem monjdak ez mar a blaha.
koldul bazdmeg
technikai_proba
(
x1)
Jan 21, 2023 13:48:48
x1)
facebookon megkérdeklődtem tőle még régebben, hogy ha egy új nézőnek egy videót kellene mutatnia, melyik lenne az? amire büszke, vagy jónak tartja, mert jól sikerült. az volt a válasz, hogy a trollok nem győzhetnek
Kakaspina
(
x24)
Jan 21, 2023 13:50:14
x24)
Több ezer év evolúció, szenvedés, háború, betegség után te leszel az utolsó.
Több ezer év evolúció, szenvedés, háború, betegség után te leszel az utolsó.
A legszebb mondat amit valaha itt olvastam.
technikai_proba
(
x1)
Jan 21, 2023 13:52:54
x1)
*megérdeklődtem
pátyi grammatika, ugye...
meg volt régebben az az elszólása, hogy most már olyan videókat csinál, amit ő is szívesen nézne. az bpc-knek jó lesz a sz*r is, igaz, endre? aztán csodálkozol, hogy miért nem tudsz befutni
pátyi grammatika, ugye...
meg volt régebben az az elszólása, hogy most már olyan videókat csinál, amit ő is szívesen nézne. az bpc-knek jó lesz a sz*r is, igaz, endre? aztán csodálkozol, hogy miért nem tudsz befutni
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 13:54:17
x5)
Azert nagy dolog hogy kaffka muvesz ur tegnap vampir evire sminkelte magat.
ebben eddig lehetett eljutni
technikai_proba
(
x1)
Jan 21, 2023 13:57:16
x1)
:)))
belle delfinke felfuttatta az of-et, a fordított midász király meg majd szépen lerombolja
technikai_proba
(
x1)
Jan 21, 2023 13:58:17
x1)
index.hu/gazdasag/2023/01/21/autoipar-munkaeropiac-mercedes-benz-kecskemet/
endre, mennyi volt az év végi pulykapénzed?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 13:59:53
x5)
Endre voltatok medencet venni tibornak?
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 14:02:28
x21)
már Andi idejében is gyűjtötte a matériát, mert már akkor is erősen fogyóban volt. igaz hogy Andi elhajtotta mint a kőmagzatot és ott sem sikerült merevedést prezentálni. xd Több ezer év evolúció, szenvedés, háború, betegség után te leszel az utolsó ? Az erős impotencia már jele a meddőségnek, tehát ha még fel is tudod tornázni a pitonszt egy marék viagrával akkor is már csak vaktölténnyel lövöldözöl.
Mercis Hambi
(
x3)
Jan 21, 2023 14:02:39
x3)
Azert nagy dolog hogy kaffka muvesz ur tegnap vampir evire sminkelte magat.
Előtte biztos megborotválkozott , ennyi a javára írható . ebben eddig lehetett eljutni
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 14:03:29
x21)
Jan 21, 2023 14:03:29
egy nagyobb lavór lesz a medence abban picsányi szobában. Jan 21, 2023 14:03:29
banshee
(
x24)
Jan 21, 2023 14:03:39
x24)
A beltenyészet rossz...
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 21, 2023 14:04:53
x6)
Endre másokat másoló algoritmusa hibás.
Nyem éjti neki miért nem megy ami másnak igen, és eszébe sem jut, hogy pont ő a hiba oka.
És mivel ezt tagadja maga előtt is, ezért és a hibás CRC miatt van sikertelenségre és bukásra ítélve.
A balek.
Nyem éjti neki miért nem megy ami másnak igen, és eszébe sem jut, hogy pont ő a hiba oka.
És mivel ezt tagadja maga előtt is, ezért és a hibás CRC miatt van sikertelenségre és bukásra ítélve.
A balek.
banshee
(
x24)
Jan 21, 2023 14:06:00
x24)
index.hu/gazdasag/2023/01/21/autoipar-munkaeropiac-mercedes-benz-kecskemet/
Endre nem pulykapénzt kapott, hanem megpulykázták.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 14:06:16
x5)
egy nagyobb lavór lesz a medence abban picsányi szobában.
endi nedda van lgbtq szinben
www.mall.hu/medence/marimex-felfujhato-medence-baba-kicsi-100096189000
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 14:08:44
x21)
nem bír állni 2 percet a zuhany alatt a fogyaték?
Mercis Hambi
(
x3)
Jan 21, 2023 14:09:37
x3)
Sneci,most jut eszembe, Gammer kint volt Bécsben a szülinapodon , ettetek sütit egy cukrászdában , ahogy megígérte ? Lilla és Laura is meglátogattak,felköszöntöttek 17-én ? Volt állófasz ? Volt szex ?
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 14:09:43
x5)
nem bír állni 2 percet a zuhany alatt a fogyaték?
sohanemfurdok tibor akar hot tube lajfszot.
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 14:09:53
x21)
a parkettás szobába ideális. xd
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 14:11:55
x21)
egy ilyen fürdés alakalmával megjelenhetne a tulaj. xd
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 14:12:54
x5)
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 21, 2023 14:17:32
x13)
endre tudtok indulni?
hvg.hu/elet/20230121_Legalizalnak_a_kukazast_a_nemetek_hogy_megmentsek_a_kidobott_elelmiszert
hvg.hu/elet/20230121_Legalizalnak_a_kukazast_a_nemetek_hogy_megmentsek_a_kidobott_elelmiszert

Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 21, 2023 14:18:49
x19)
Sneci,most jut eszembe, Gammer kint volt Bécsben a szülinapodon , ettetek sütit egy cukrászdában , ahogy megígérte ? Lilla és Laura is meglátogattak,felköszöntöttek 17-én ? Volt állófasz ? Volt szex ?
Gammer nem mer menni mióta tudja, hogy őt baszná asodi és nem lauráèkat. Fél, hogy bebaszik és fájó seggel ébred.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 21, 2023 14:20:36
x1)
szerintem elnezte, es a Tiktok cimu filmet talalta meg
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 14:20:41
x5)
meg hat ugye mindket fel megerositette eloben,hogy tibornak alatette a csunyajat Urban Andris
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 14:27:55
x5)
Szoval Technikailag endre megis megbaszta lillat mar az autilogika szerint
MaxPayne
(
x24)
Jan 21, 2023 14:35:06
x24)
De a faszert nem huzza be a hasat, ha mar a kamerak elott szatirkodik? Legalabb ennyit adna magara, de nem! A gyagyas fogyatek szornyszulott.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 14:37:15
x5)
Behuzza.
Ásó27
(
x68)
Jan 21, 2023 14:37:18
x68)
Géjza odaért végül Gammerhez?
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Jan 21, 2023 14:43:05
x24)
Behuzza.
xDDDDDDDD
ascites
(
x57)
Jan 21, 2023 14:50:08
x57)
Kirúgás volt csak. Az ideinél még a 40. születésnapja is jobban sikerült, pedig ott magányosan, egy lájvban próbálta magát álomba ringatni.
Fifi egy szörnyeteg, szóval elhiszem, hogy ő ilyen videókat szeret nézni, de ez kicsit távolabbról nézve annyira szánalmas, hogy minden más embernek rohadt megterhelő lenne figyelni, ha nem egy folyamatosan hergelő, pedofil féreg szenvedéséről lenne szó.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 14:57:21
x5)
Nem ér rà mc pistivel veszik fel a cédét
Ásó27
(
x68)
x68)
Endre likeolta ezt a tiktokot, mire véljük ezt?
www.tiktok.com/@zsevonzse/video/7181759560116407557
"az árulót mindig a barátaid és az ismerőseid közt keresd"
Mifaaaaaaaaaaaan
www.tiktok.com/@zsevonzse/video/7181759560116407557
"az árulót mindig a barátaid és az ismerőseid közt keresd"
Endre
Jan 21, 2023 14:58:35
Höhöhö… felhőpina.
A cicámé szebb.
A cicámé szebb.
Jan 21, 2023 14:58:35
Gammer cigány
Jan 21, 2023 15:01:34
A cigányok szégyene, a házasságtörő, gyermekét pszichésen bántalmazó, a feleségét verő mocskos geci visszasírta magát megint vámpír évához és gyomán bújkál.
Jan 21, 2023 15:01:34
xelioner
Jan 21, 2023 15:05:57
Na, megneztem a tegnapi lajvot.
Birosagon Endre:
Biro::
- az ügy lezarva, maga pedofil
Pip:
- Aki mondja
fullsztek felylesztö
Birosagon Endre:
Biro::
- az ügy lezarva, maga pedofil
Pip:
- Aki mondja
Jan 21, 2023 15:05:57
xelioner
Jan 21, 2023 15:06:12
Pup*
fullsztek felylesztö
Jan 21, 2023 15:06:12
banshee
(
x24)
Jan 21, 2023 15:12:19
x24)
banshee
(
x24)
Jan 21, 2023 15:15:40
x24)
Mondjuk Laura se egy matyóhímzés, de ez...
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/IzZ3qo7.jpg
[img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/IzZ3qo7.jpg
banshee
(
x24)
Jan 21, 2023 15:15:58
x24)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 15:17:46
x5)
endre a holdrol is latszik hogy impotens pedofil buzi vagy
twitter.com/TheRealBuzz/status/1616600085441159168/photo/1
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 21, 2023 15:20:31
x6)
Kezeli
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 15:20:39
x21)
endre a holdrol is latszik hogy impotens pedofil buzi vagy
legalább sok pénze van a bácsinak? xd twitter.com/TheRealBuzz/status/1616600085441159168/photo/1
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 21, 2023 15:22:27
x5)
legalább sok pénze van a bácsinak? xd
urhajos jart a holdon
Hahó
(
x136)
Jan 21, 2023 15:27:04
x136)
állítólag a múmia tegnap megint kidobta a cigányt. előtte tört-zúzott gammer a putriban. utána szegedre menekült laurához, és most is ott van a hírek szerint.
kissendrevagyok
(
x48)
Jan 21, 2023 15:30:03
x48)
Minek engedte vissza amikor tudja, hogy fogdossa a gyerekét ??????
xray
(
x21)
Jan 21, 2023 15:30:48
x21)
urhajos jart a holdon
nem is néztem a nevét. akkor holdkóros az öreg. xd 24.hu/szorakozas/2023/01/21/buzz-aldrin-hazassag-feleseg-93-eves/
noikabatgomb
(
x10)
Jan 21, 2023 15:32:29
x10)
Nehez elkepzelni azt a putrit annal is rosszabb allapotban, mint amiben volt.
Tyodika
Jan 21, 2023 15:34:52
Szexi sziasza a sziszám.
Jan 21, 2023 15:34:52
trolléga
(
x30)
Jan 21, 2023 15:36:20
x30)
Nem úgy volt hogy irtózik a szisza a víztől? Minek a mendence? Ezek is a fürdővizet fogják árulni? Dehát az veszélyes hulladék!
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 21, 2023 15:38:52
x6)
rájöttem, miért van ez, és miért nem iszik sosem vizet vagy alkoholmentes italt: hidrofób, ami a veszettség jellemző tünete.
Örülhetünk?
banshee
(
x24)
Jan 21, 2023 15:40:01
x24)
Örülhetünk?
Örülhetünk?
Megharapta egy patkány?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 21, 2023 15:40:38
x15)
Endre!
Már nem csak buzi impotens faszodra és a levágott faszú csövesedre irígykedünk, hanem a kretén hulladék haverjaidra is.
Kovi
(
x2)
Jan 21, 2023 15:42:27
x2)
Confirmed!
TÁMADÓ NAP
Jan 21, 2023 15:45:16
Gammercickány haverod kezd rád hasonlítani endre. 700 ezer forintnyi kárt csinált a házban a tomboló cickány. Biztos infó. Sok dologban hasonlítotok, kérd meg Bandikát hogy fordítsa be a faszát és legyen második feleséged.
MINDEN MÁSODIK NAP TÁMADÓ NAP
Jan 21, 2023 15:45:16
Kakaspina
(
x24)
Jan 21, 2023 15:45:23
x24)
Höhöhö… felhőpina.
A cicámé szebb.
A cicámé szebb.

Sanyibacsi
(
x6)
Jan 21, 2023 15:46:09
x6)
Ó ez remek hír, ezek szerint mégis lesz apja a születendő gyermeknek. *pr
AutiAdsense
Jan 21, 2023 15:47:19
Nézd Endre!
Ha még az AI segítségével akarod tákolni a gányolásaidat, akkor itt egy újabb remek előfizetési lehetőség!
Elfér a többi mellé, gondolom +1 előfizetés havi 42 dolcsiért belefér :D
techau.com.au/chatgpt-pro-plan-costs-42-mo-free-plan-available-when-demand-is-low/
Ha még az AI segítségével akarod tákolni a gányolásaidat, akkor itt egy újabb remek előfizetési lehetőség!
Elfér a többi mellé, gondolom +1 előfizetés havi 42 dolcsiért belefér :D
techau.com.au/chatgpt-pro-plan-costs-42-mo-free-plan-available-when-demand-is-low/
Jan 21, 2023 15:47:19
Norina
(
x2)
Jan 21, 2023 15:47:41
x2)
Gammercickány haverod kezd rád hasonlítani endre. 700 ezer forintnyi kárt csinált a házban a tomboló cickány. Biztos infó. Sok dologban hasonlítotok, kérd meg Bandikát hogy fordítsa be a faszát és legyen második feleséged.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 21, 2023 15:48:34
x17)
Kezd kurva unalmas lenni a gammercigány a múmia meg a figyelemhiányos trash faszra professzionált egybites picsa.
Punszisza a lekjopp!
Replika gyűjtemény
Jan 21, 2023 15:48:41
Nyilván én kerültem ennyibe...
Jan 21, 2023 15:48:41
Norina
(
x2)
Jan 21, 2023 15:49:57
x2)
Kezd kurva unalmas lenni a gammercigány a múmia meg a figyelemhiányos trash faszra professzionált egybites picsa.
Hat nem unalmasabbak mint Endre és a férje. De tény, ez nem Gammercigany forum.
trashvod
(
x6)
Jan 21, 2023 15:50:05
x6)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ha mar kecske.