Marokkóban, a soukban "romarolex"-nek hívják ezeket a hulladékokat. Találó, nem? :D
broni ♥
álló fasszal várom az approve-ot.
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
:D Ez a top3 live egyike. Hangosan felnyerítettem, amikor az ogre benyitott és kiderült, hogy a tanszék hang alapján konkrét archetípust is meg tud mondani :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Már megtörtént
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
:D 2018 ota rendetrak.
contains language which some may find offensive
Kötve hiszem, Csenge lány.
Minden O és K
Azért félmeztelenül akart vele orvososat játszani
Mifaaaaaaaaaaaan
én azt se bánom ha más nyomta fel
ugyefelnyomta valaki ezt a férget tegnap? legalább ügyfélkapun?
MINTA
forum.sodika.org/?pageNo=11407&highlight=1156058#comment-1156058
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Görgess vissza.
Trash érdekvédelmi szervezet…
Broàf
Szerintem az atos volt messze a legkomolyabb munkahelye, egy igazi enterprise multicég, ha nem akar Laurához beköltözni a következő hétre, akkor nem viszi magával a céges laptopot egy bulizós-drogozós hétvégére, nem fotózza le Laura/Laura haverja (nem tudom ezen a hétfőn hol tartunk éppen), akkor ott nagyon sokáig el tudott volna alibizni, azért fáj neki :D
ott még nem tajtok; gondolom ez is olyan, minthogy a nemátalakító műtét minden egyéb előtt prioritást élvez...(by merga)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
gondolod ment volna ilyen állapotban? de ha így van, akkor Viktorsznak legalább egy korona megjár a sok kitűntetés mellé...:o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Van benne valami, de szerintem az fáj neki legjobban, hogy ott tudta az eddigi legpofátlanabb fizetési igényét elfogadtatni.
Konkrétan a teljes karrierem ilyen cégeknél töltöttem:
- Néha csak kapsz egy random embert, hátha nálad lehet valamire használni: Az ember meglepődik azon a kérésen, hogy "itt most a notepad-be írj egy bármilyen selectet ami bármilyen rendszeren működhet" :D
- Megpróbálsz kirúgatni egy alkalmazottat - ez minimum fél éves munka, personal improvement plan-ekkel és 10 órányi meetinggel havonta
Egy ghetto vitalakademie meg csak kibaszta és írtak a fórumra, hogy vegyük le a képeket az alkalmazottakkal :D
O és K együtt OK és minden OK!!

Endre hogy basznád meg a jó kurva édesanyád, kevesebb mint 1 év hormonterápia után így néz ki egy faszi (akinek még a pöcse is megvan). Nem ám egy 10 éve átműttetett ratykó, aki olyanokat kiabál, hogy MEGÖLLEK, és hasonló válogatott jó kívánságok. Te férfibaszó véglény!
linktr.ee/MichellexAlter
Endre hogy basznád meg a jó kurva édesanyád, kevesebb mint 1 év hormonterápia után így néz ki egy faszi (akinek még a pöcse is megvan). Nem ám egy 10 éve átműttetett ratykó, aki olyanokat kiabál, hogy MEGÖLLEK, és hasonló válogatott jó kívánságok. Te férfibaszó véglény!
linktr.ee/MichellexAlter
Mit keres ott a bal háttérben a nyitott szájú snecink?
100dbtól 39.99 dollár az amazonon
Egyelőre csak a fogatlan Évike, akinek anyagi hasznot hozott a milliomosok fúziója! Ha van egy kis esze,akkor a szar órákat átviszi a dévaványai piacra és elcseréli pár darab tojásra.
Így már teljesen érthető a "targetek" minősége.
A jó portás csak baszik!
Mint a stickman-es mém :D
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
ezzel 3 trollt is beáraztál, tetyóu. állítólag.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról

Endre, ugye elfogadod? Te drogos szar
Amugy erdkes,hogy bizonyos kolcsonok felett amiket endre adott szemethuny.
Nem latok semmi zsarolasra utalot es fel sem merul bennem semmi ilyesmi
gondolnám, ott sincs semmi összefüggés, hogy egy dílertől el kéne venni a gyermekét...ha valakit ezzel a váddal illetnek, akkor megkapja a büntetését, viseli következményeit...de nem hinném, hogy ezért elvennék a gyermekét...esetleg kis jogi felhomályosítást kérhetünk? NSZKSZ!
Bocs Viktorsz, gyere le az első pinabűvőletéről, pesten azért van kínálat.
A jó portás csak baszik!
vittem.
NSZKSZ
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
inkább ne menjünk bele a fikás rendkívül ostoba "logikai" "fejtegetéseinek" boncolgatásába.
miért "vennék el" egy klasszikus vasárnapi apukától a gyerekét, amikor nem is nála van elhelyezve, és kéthetente és a szünidő felében láthatja a gyerekét? azért, mert egy barátnője ellen, akivel 3 hétig lesz még együtt, esetleg van folyamatban eljárás kábszer átadása miatt?
ekkora faszság is csak a fikás fejében születhet meg "értelmes" "gondolatként". az meg a bónusz, hogy ebből vezeti le azt, hogy mivel nem vették el a vasárnapi apukától a gyerekét, ezért ő sem fogyaszthatott kokaint.
nincsenek szavak arra, hogy mekkora idióta a fikás.
köcönöm cépen :o))
Ezt még az ecseri piacon is kiröhögik
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Remelem hogy ez csak olyan sok reteg ironia, hogy en nem ertem hogy vicc.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Megis mekkora baj lehet abbol,hogy egy kulfoldon elo magyar ki be utazgat gemeskutba mikozben az elettarsat megfogjak csekely mennyisegu THC tartalmu tormelekkel es kozben elozik a gomba tripjuket,kozben hangosan emlegetik,hogy laura mekkora geci,hogy felvette amit nem kellett volna mert ok soha de soha nem vettek fel (de felvettek) a kristalycukor fogyasztasukat.
Azt kombinaljuk bele a kepletbe,hogy gemeskutorszag elegge elutasito nem csak a pedofilokkal a melegekkel a serultekkel meg altalaban mindenkivel szemben de legfokeppen a rothado nyugattal szemben.
a kerdes koltoi es nem is irtam bele a 2006-os rendorket megfingato meg a szarvasi rendorok szopni fognak tipusu SoDi-t.
Nem lehet baj
ne feledkezzunk meg rola,hogy hajnalban fokazta ki,hogy nem vette fel a rendoroknek a telefont amikor tibor ot adta meg legkozelebbi hozzatartozonak.
ilyen ember ez a sodi.
es hat ha most peldat akarnak statualni drogos raketakkal fenyegetozo drogosokon meg pedofilokon hat erosen kell tornom a fejem,hogy ki az elso befuto paros a faszerdobe.
De persze mind a rendorseg mind az ugyeszseg mind a magyar birosagok teljesen elfogulatlanok es nem jogaszok irjak percrol percre a valosagot 3 valsaghelyzetben hanem SoDi es az o kis youtubeos meg tiktokos vilaga a nyero.
Ajaj Endre, ideje leborotválni a ritkuló pamacsot a vekniről. Este 9-kor egy fejborotválós live?
jó akkor még fokozom. az lenne a legjobb, hogy a puncs.hu-n felszedett faszik lehúzásából élő laurát a gammer "gyomai örökösnő" bandi lehúzná a new york-i örökölt lakás megszerzése ürügyén pár millióra.
szerintem ebben az egész trashvilágban az a legjobb amikor a trashek egymást basszák át, húzzák le, aztán emiatt egymással harcolnak. ezért is élvezem annyira, hogy a trashek bevonásával bővült a snecológia. több trash szereplő = több műsor.
Ráadásul 10 percben?Akkor itt szar van a bugyogóban.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
10 perc 1 másodperc!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
nagyon retteg a KORCS :DD ajjajj fifike drogfogyasztás miatt végre elkapnak? gyere csak haza az uraddal, te féreg!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem istálló, az egy komoly bódé
Endre, le kene nyirni a hajad kopaszra! Abbol mutathatok ki a drogok.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Remélhetőleg mindkettő egyszerre, de nem lesz ilyen szerencsénk
Milyen kibaszottul fájhat azoknak, akik tényleg értik a magyar nyelvtant (pl. jogászok)
"Héty és féj pejszes lesz, lyó?"
Üzenem Kobrának.
Márcsak a box meccsre történő kihívás hiányzik.
Én személyes vinnék le egy 2 literes kokát a tokásnak, ha ezt elérné.
puskapoj
Ez most ösztönzés vagy fenyegetés?
ezmiez?
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jan 23, 2023 11:26:39
x2)
Valaki a múltkor kereste a legendás bicikliszerelő live-sorozatot, most pont megtaláltam mindhárom részt a régi szerveremen úgyhogy felraktam trashvodra is :D
Majd ha az adminok jóváhagyják, itt lesznek: trashvod.com/c/zserychannel/videos
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
JuDKa
(
x1)
Jan 23, 2023 11:26:40
x1)
akkor mutatom gammer egyik rolex óráját. de lehet, hogy rolexa, vagy rolax.
i.imgur.com/TWf4XdI.jpg]
i.imgur.com/TWf4XdI.jpg]
Marokkóban, a soukban "romarolex"-nek hívják ezeket a hulladékokat. Találó, nem? :D
A Sodacca védelem
Jan 23, 2023 11:27:08
-Sodi:
Hölgyeim és Uraim, mondjuk úgy esküdtek. Mayer kisasszony védője azt próbálta elhitetni velünk, hogy én drogoztam azon a párhónapja készült felvételen. Sőt, talán el is hitette. Még én is majdnem elhittem a felvétel valódiságát! De hölgyek és urak, úgymond esküdtek! Csak egy dolgot említenék, ha megengedik. Hölgyek és urak, ez itt Csubakka. Csubakka egy wookie a Kashyyyk bolygóról. De Csubakka az Endor bolygón él. Gondolják csak meg; ennek nincs értelme!
-Laura:
Bassza meg!
-Gammer:
Mi az?
-Laura:
Használja a sodacca-védelmet!
-Sodi:
Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme! De ami még fontosabb: ennek az egésznek mi köze a most tárgyalás alatt lévő ügyhöz? Semmi. Hölgyek és urak, ennek semmi köze az ügyhöz. Ennek nincs értelme. Nézzenek rám! Csubakkáról beszélek. Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme. Az egésznek nincs értelme. Tehát emlékezniük kell, amikor majd vitázgatnak és döntögetnek a drogozós videóm valódiságáról: van értelme? Nincs. Hölgyek urak, úgymond esküdtszék! Ennek nincs értelme. Ha Csubakka az Endoron él, ítéljenek bűnöst. A védelem végzett.
Hölgyeim és Uraim, mondjuk úgy esküdtek. Mayer kisasszony védője azt próbálta elhitetni velünk, hogy én drogoztam azon a párhónapja készült felvételen. Sőt, talán el is hitette. Még én is majdnem elhittem a felvétel valódiságát! De hölgyek és urak, úgymond esküdtek! Csak egy dolgot említenék, ha megengedik. Hölgyek és urak, ez itt Csubakka. Csubakka egy wookie a Kashyyyk bolygóról. De Csubakka az Endor bolygón él. Gondolják csak meg; ennek nincs értelme!
-Laura:
Bassza meg!
-Gammer:
Mi az?
-Laura:
Használja a sodacca-védelmet!
-Sodi:
Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme! De ami még fontosabb: ennek az egésznek mi köze a most tárgyalás alatt lévő ügyhöz? Semmi. Hölgyek és urak, ennek semmi köze az ügyhöz. Ennek nincs értelme. Nézzenek rám! Csubakkáról beszélek. Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme. Az egésznek nincs értelme. Tehát emlékezniük kell, amikor majd vitázgatnak és döntögetnek a drogozós videóm valódiságáról: van értelme? Nincs. Hölgyek urak, úgymond esküdtszék! Ennek nincs értelme. Ha Csubakka az Endoron él, ítéljenek bűnöst. A védelem végzett.
Jan 23, 2023 11:27:08
Ásó27
(
x68)
Jan 23, 2023 11:28:25
x68)
MC Isti, feljelentés megtörtént??
Mifaaaaaaaaaaaan
hejneken
(
x3)
Jan 23, 2023 11:30:03
x3)
Valaki a múltkor kereste a legendás bicikliszerelő live-sorozatot, most pont megtaláltam mindhárom részt a régi szerveremen úgyhogy felraktam trashvodra is :D
Pisás Farmer
Jan 23, 2023 11:31:06
Sodi a kurva anyádat eddig vagy 30x néztem meg ahogy bőgve keresed a bankkártyádat, ki fognak baszni a munkahelyemről :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lehugyoztak help!
Jan 23, 2023 11:31:06
bolgár jeti
(
x30)
Jan 23, 2023 11:32:34
x30)
:D Ez a top3 live egyike. Hangosan felnyerítettem, amikor az ogre benyitott és kiderült, hogy a tanszék hang alapján konkrét archetípust is meg tud mondani :)
bolgár jeti
(
x30)
Jan 23, 2023 11:33:34
x30)
Már megtörtént
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 11:33:47
x5)
Valaki a múltkor kereste a legendás bicikliszerelő live-sorozatot
:D 2018 ota rendetrak.
Okjs Snecologus
(
x1)
Jan 23, 2023 11:36:02
x1)
A tegnapi lájv is alátámasztja, hogy ezzel a pedofil féreggel felesleges beszélni telefonon, teljesen leszakadt a valóságtól. 100% időpazarlás betelefonálni neki, enélkül is szállítja magának a faszerdőt. Elképesztő hetyetyét tolt tegnap a kisgyerekekről...
Figyeljétek meg, pár hónap és elismeri a drogozást is, utána már csak a coming out van hátra.
Főleg, ha a hitelkártyavár omlása fejbe vágja :D
szutyok
Figyeljétek meg, pár hónap és elismeri a drogozást is, utána már csak a coming out van hátra.
Főleg, ha a hitelkártyavár omlása fejbe vágja :D
Nem vagyok őrült
(
x3)
Jan 23, 2023 11:36:18
x3)
Sziasztok, valaki tudja hogy miért emlegeti folyamatosan a Csengét? Tán nem szerelmes a pedofil?
Ásó27
(
x68)
Jan 23, 2023 11:38:43
x68)
Azért félmeztelenül akart vele orvososat játszani
trolléga
(
x30)
Jan 23, 2023 11:40:04
x30)
MC Isti, feljelentés megtörtént??
én azt se bánom ha más nyomta fel
ugyefelnyomta valaki ezt a férget tegnap? legalább ügyfélkapun?
MINTA
forum.sodika.org/?pageNo=11407&highlight=1156058#comment-1156058
buniBanki
(
x2)
Jan 23, 2023 11:40:17
x2)
Egyébiránt lehet tudni, hogy mikor jön a szatír varázspálcát lóbálni a HP kiállításra?
Endre egy pedofil!
halászlé
(
x24)
Jan 23, 2023 11:43:38
x24)
hallgatom a tegnapi hetyetyét (má nemtom melyiket), aszongya, hogy ő azt az embert fenyegeti, aki az Atosos faptopot fotózta....aztán mégis mi a bánatos faszom garantája azt, hogy az Atosnál kibírtad volna egy hónapnál tovább????
tulképp van indok a hasfájásra? nincs. pont.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 11:47:45
x5)
hallgatom a tegnapi hetyetyét (má nemtom melyiket), aszongya, pont.
Görgess vissza.
Broàf
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 23, 2023 11:48:27
x7)
Endre az a szerencse hogy nem a tibinek tett ígéretedtől, hanem a trolloktól függsz.
Hogy a laura témát mikor fogod elengedni nem te döntöd el, hanem a rendőrség meg talán a bíróság, lol.
le vagy tiltva, kurva anyád
Hogy a laura témát mikor fogod elengedni nem te döntöd el, hanem a rendőrség meg talán a bíróság, lol.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 23, 2023 11:49:14
x30)
hallgatom a tegnapi hetyetyét (má nemtom melyiket), aszongya, hogy ő azt az embert fenyegeti, aki az Atosos faptopot fotózta....aztán mégis mi a bánatos faszom garantája azt, hogy az Atosnál kibírtad volna egy hónapnál tovább????
Szerintem az atos volt messze a legkomolyabb munkahelye, egy igazi enterprise multicég, ha nem akar Laurához beköltözni a következő hétre, akkor nem viszi magával a céges laptopot egy bulizós-drogozós hétvégére, nem fotózza le Laura/Laura haverja (nem tudom ezen a hétfőn hol tartunk éppen), akkor ott nagyon sokáig el tudott volna alibizni, azért fáj neki :D
halászlé
(
x24)
Jan 23, 2023 11:49:55
x24)
Görgess vissza.
Broàf
Broàf
ott még nem tajtok; gondolom ez is olyan, minthogy a nemátalakító műtét minden egyéb előtt prioritást élvez...(by merga)
halászlé
(
x24)
Jan 23, 2023 11:50:48
x24)
gondolod ment volna ilyen állapotban? de ha így van, akkor Viktorsznak legalább egy korona megjár a sok kitűntetés mellé...:o))
D_Dezső
(
x29)
Jan 23, 2023 11:52:53
x29)
Van benne valami, de szerintem az fáj neki legjobban, hogy ott tudta az eddigi legpofátlanabb fizetési igényét elfogadtatni.
rBali
(
x24)
Jan 23, 2023 11:53:25
x24)
Azok után, hogy Viktor feketén-fehéren leírta a balfasznak, hogy Laura egy troll Endre senkit sem hibáztathat semmiért, csakis magát. Figyelmeztetve lett, ő már csak azért is leszarta és beszopta.
Együgyű, ostoba teremtés vagy Endre.
Ha esetleg maradtál volna az ilyen ártatlan picikli unboxingos videóknál komoly bevételed lehetne mára és nem is akarna kivégezni mindenki aki megismer. Keményen lecsúsztál tetyó, de tényleg. Nézd vissza magad.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Együgyű, ostoba teremtés vagy Endre.
Ha esetleg maradtál volna az ilyen ártatlan picikli unboxingos videóknál komoly bevételed lehetne mára és nem is akarna kivégezni mindenki aki megismer. Keményen lecsúsztál tetyó, de tényleg. Nézd vissza magad.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 23, 2023 11:55:12
x30)
Konkrétan a teljes karrierem ilyen cégeknél töltöttem:
- Néha csak kapsz egy random embert, hátha nálad lehet valamire használni: Az ember meglepődik azon a kérésen, hogy "itt most a notepad-be írj egy bármilyen selectet ami bármilyen rendszeren működhet" :D
- Megpróbálsz kirúgatni egy alkalmazottat - ez minimum fél éves munka, personal improvement plan-ekkel és 10 órányi meetinggel havonta
Egy ghetto vitalakademie meg csak kibaszta és írtak a fórumra, hogy vegyük le a képeket az alkalmazottakkal :D
Golda csiklója
(
x8)
Jan 23, 2023 11:57:18
x8)

pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 11:59:30
x5)
endre kene tolnod kis spurit mert nagyon lelassultal hajnal ota.
SoDI firizura
Jan 23, 2023 12:00:24
Be kellene küldeni azt a LUKSZUS ÓRÁT AMI DÖGEVŐ KEZÉBEN VAN az óraszakértőnek a TikTokon...
Minőségi, prémium,luxus kategória azzal a celluxal vagy nejlonnal az óraszíjjon...hol is láttam ano ilyet ,jaaa a Józsefvárosin...míg volt
Ugráló Robot
Minőségi, prémium,luxus kategória azzal a celluxal vagy nejlonnal az óraszíjjon...hol is láttam ano ilyet ,jaaa a Józsefvárosin...míg volt
Jan 23, 2023 12:00:24
Transzikedvelő
Jan 23, 2023 12:00:43

linktr.ee/MichellexAlter
Jan 23, 2023 12:00:43
Golda csiklója
(
x8)
Jan 23, 2023 12:01:37
x8)
Golda csiklója
(
x8)
Jan 23, 2023 12:04:35
x8)
linktr.ee/MichellexAlter
Mit keres ott a bal háttérben a nyitott szájú snecink?
Törcsi
Jan 23, 2023 12:05:24
Kammer milliárdos ingatlan mogul
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Jan 23, 2023 12:05:24
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 23, 2023 12:05:27
x3)
Begombazva magyarazni hogy nem kokainozol = 200 IQ
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 12:06:24
x5)
Endre miert nem veszed fel a telefont a rendoroknek?
Golda csiklója
(
x8)
Jan 23, 2023 12:09:18
x8)
Nem látok különbséget:
100dbtól 39.99 dollár az amazonon
Hahó
(
x136)
Jan 23, 2023 12:10:27
x136)
rossz nyelvek szerint laurának nincs semmiféle öröksége, hanem faszik lehúzásából él.
gammerről nyilván az óragyűjteményt akarja lehúzni.
gammer havonta csak 2 doboz cigi árát teszi félre amire laurától kap pénzt, megveszi a kamu rolexet, aztán nagylelkűen elajándékozza laurának, hogy ez 5 milliót ér.
fél év múlva laura abba lesz, hogy 30 milliója van órákban, és beváltja az egyiket 20 g kokainra lillánál.
szerintem ez érthető.
gammer havonta csak 2 doboz cigi árát teszi félre amire laurától kap pénzt, megveszi a kamu rolexet, aztán nagylelkűen elajándékozza laurának, hogy ez 5 milliót ér.
fél év múlva laura abba lesz, hogy 30 milliója van órákban, és beváltja az egyiket 20 g kokainra lillánál.
szerintem ez érthető.
Törcsi
Jan 23, 2023 12:12:26
Korcsgeci, ha nem vagy drogos akkor Lillácska kedves miért mondta a vidiben, h szív még egy kis colat és jobban lesz?
Azt azzal a hombár bazilikakilincs orroddal 4be szívsz fel egy fél utcát te szhaaaaaaaar
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Azt azzal a hombár bazilikakilincs orroddal 4be szívsz fel egy fél utcát te szhaaaaaaaar
Jan 23, 2023 12:12:26
Golda csiklója
(
x8)
Jan 23, 2023 12:17:03
x8)
rossz nyelvek szerint laurának nincs semmiféle öröksége, hanem faszik lehúzásából él.
Egyelőre csak a fogatlan Évike, akinek anyagi hasznot hozott a milliomosok fúziója! Ha van egy kis esze,akkor a szar órákat átviszi a dévaványai piacra és elcseréli pár darab tojásra.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 23, 2023 12:17:23
x7)
MacY2
(
x1)
Jan 23, 2023 12:17:33
x1)
Mint mikor a fater ránéz a gyerekre, mit csinál a gépen :D
Mint a stickman-es mém :D
Hahó
(
x136)
Jan 23, 2023 12:18:48
x136)
fikás te miért nyüszítettél annyira, amikor tibi 250 euró játékpénzt vett fel a kártyádról linzben, amibe az orrát fújta?
vagy amikor pesten játékpénzt vettek le a kártyádról judkával?
ha a kokain sütőpor volt, akkor a pénz is csak játékpénz.
játékpénz miatt mentél be a rendőrségre, hogy feljelentsd tibort? normális vagy?
vagy amikor pesten játékpénzt vettek le a kártyádról judkával?
ha a kokain sütőpor volt, akkor a pénz is csak játékpénz.
játékpénz miatt mentél be a rendőrségre, hogy feljelentsd tibort? normális vagy?
Trollok harca
(
x5)
Jan 23, 2023 12:19:50
x5)
azt is többször elismételte hogy Géza volt az egyetlen aki nem kokózott
Miskolci alvósejt
Hahó
(
x136)
Jan 23, 2023 12:20:12
x136)
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Jan 23, 2023 12:21:28
x2)

Endre, ugye elfogadod? Te drogos szar
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 12:21:39
x5)
azt is többször elismételte hogy Géza volt az egyetlen aki nem kokózott
Amugy erdkes,hogy bizonyos kolcsonok felett amiket endre adott szemethuny.
Nem latok semmi zsarolasra utalot es fel sem merul bennem semmi ilyesmi
halászlé
(
x24)
Jan 23, 2023 12:22:58
x24)
...kérdés...
gondolnám, ott sincs semmi összefüggés, hogy egy dílertől el kéne venni a gyermekét...ha valakit ezzel a váddal illetnek, akkor megkapja a büntetését, viseli következményeit...de nem hinném, hogy ezért elvennék a gyermekét...esetleg kis jogi felhomályosítást kérhetünk? NSZKSZ!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jan 23, 2023 12:26:15
x7)
Bocs Viktorsz, gyere le az első pinabűvőletéről, pesten azért van kínálat.
hejneken
(
x3)
Jan 23, 2023 12:26:46
x3)
Profilképet tessék! Profilképet vigyenek!
vittem.
NSZKSZ
Hahó
(
x136)
Jan 23, 2023 12:30:08
x136)
inkább ne menjünk bele a fikás rendkívül ostoba "logikai" "fejtegetéseinek" boncolgatásába.
miért "vennék el" egy klasszikus vasárnapi apukától a gyerekét, amikor nem is nála van elhelyezve, és kéthetente és a szünidő felében láthatja a gyerekét? azért, mert egy barátnője ellen, akivel 3 hétig lesz még együtt, esetleg van folyamatban eljárás kábszer átadása miatt?
ekkora faszság is csak a fikás fejében születhet meg "értelmes" "gondolatként". az meg a bónusz, hogy ebből vezeti le azt, hogy mivel nem vették el a vasárnapi apukától a gyerekét, ezért ő sem fogyaszthatott kokaint.
bolgár jeti
(
x30)
Jan 23, 2023 12:32:27
x30)
halászlé
(
x24)
Jan 23, 2023 12:33:22
x24)
köcönöm cépen :o))
trolléga
(
x30)
Jan 23, 2023 12:33:27
x30)
endre a drogos hód kurva anyád!
most hallgatom az hajnali hetyetyédet, hát este 9 órakor még arról pofáztál hogy te tudod ki a díler, de bibibi nem mondod meg. de azt is hazudoztad, hogy pisztos nem te vagy, nem gammer, nem gayza, nem laura. ha te nem vagy drogos akkor Laura nem díler. te ott fogyasztod a sütőport, akkor mégis ő a díler? nyeméjtyem. Csenge hogy jön az egészhez? nyeméjtyem
ostoba 2-es érettségizett proli! remélem holnap az uradat lecsukják egy bő 3 évre
most hallgatom az hajnali hetyetyédet, hát este 9 órakor még arról pofáztál hogy te tudod ki a díler, de bibibi nem mondod meg. de azt is hazudoztad, hogy pisztos nem te vagy, nem gammer, nem gayza, nem laura. ha te nem vagy drogos akkor Laura nem díler. te ott fogyasztod a sütőport, akkor mégis ő a díler? nyeméjtyem. Csenge hogy jön az egészhez? nyeméjtyem
ostoba 2-es érettségizett proli! remélem holnap az uradat lecsukják egy bő 3 évre
Púpszászi napelem
(
x13)
Jan 23, 2023 12:34:47
x13)
Ezt még az ecseri piacon is kiröhögik
trolléga
(
x30)
Jan 23, 2023 12:36:20
x30)
ja még tegnap gondolkodtam ezen a szokásos passzív-agresszív védekezéseden púpom. hogy kvázi ez a "ha feljelentetek drogfogyasztásért, akkor a Csenge megy árvaházba. ugye ezt senki nem akarhatja?" kinek is szólhat... endre! te komolyan azt hiszed hogy a vaskalapos trollszokat ez visszatartja az egész kompánia feljelentésétől? te gecire el vagy tévedve!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Jan 23, 2023 12:38:36
x3)
szerintem ez érthető.
szerintem ez érthető.
őpúpossága
Jan 23, 2023 12:39:39
trashvodon visszanézve a saját szerencsétlenkedésed a bicajjal gyagyás (mert biztos hogy nézed hogy dögölnél meg), eszedbe jutnak a régi szép idők amikor még egyszerű dolgok összerakása volt a legnagyobb gondod, nem pedig magad mosdatása mindenféle bűncselekményben?
Jan 23, 2023 12:39:39
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 12:40:23
x5)
Megis mekkora baj lehet abbol,hogy egy kulfoldon elo magyar ki be utazgat gemeskutba mikozben az elettarsat megfogjak csekely mennyisegu THC tartalmu tormelekkel es kozben elozik a gomba tripjuket,kozben hangosan emlegetik,hogy laura mekkora geci,hogy felvette amit nem kellett volna mert ok soha de soha nem vettek fel (de felvettek) a kristalycukor fogyasztasukat.
Azt kombinaljuk bele a kepletbe,hogy gemeskutorszag elegge elutasito nem csak a pedofilokkal a melegekkel a serultekkel meg altalaban mindenkivel szemben de legfokeppen a rothado nyugattal szemben.
a kerdes koltoi es nem is irtam bele a 2006-os rendorket megfingato meg a szarvasi rendorok szopni fognak tipusu SoDi-t.
Nem lehet baj
Ásó27
(
x68)
Jan 23, 2023 12:41:23
x68)
Hiányzik az Ogre Endre? Ő egy kis pénzért lepofozott és lehordott téged, de nem lett belőle rendőrségi ügyed.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sztrapacska
(
x6)
Jan 23, 2023 12:46:13
x6)
Junkie sodi a sodi,piszony.
A legviccesebb, hogy telesírt mindent hogy az élettarsát üldözik,munkahely,lmbtq közösség éppen ezért már nem tudja tagadni, és most pont ezért lesznek külön külön is keményebben megmászása, mert az élettárs is drogos geci, így egyszeri botlás szóba sem jöhet mint enyhítő körülmény.
A legviccesebb, hogy telesírt mindent hogy az élettarsát üldözik,munkahely,lmbtq közösség éppen ezért már nem tudja tagadni, és most pont ezért lesznek külön külön is keményebben megmászása, mert az élettárs is drogos geci, így egyszeri botlás szóba sem jöhet mint enyhítő körülmény.
trolléga
(
x30)
Jan 23, 2023 12:48:02
x30)
istenem, a rövidített 5 perces videóban elmondja ugyanezt. és a trolloknak könyörög :DD kurvára röhögök
végén: KÖSZÖNÖM :D mintha valami védőbeszéd lett volna.
púp! igaz hogy a laurás sztori 6 hónapja volt, de azért a sziszával azóta is fogyasztotok illegális szereket, csak nem emiatt fosol egy esetleges eljárástól? * ásít *

melyik lehetőséget jelöljük meg?
könyörgök jelentse fel valaki ezt a férget!
púp! igaz hogy a laurás sztori 6 hónapja volt, de azért a sziszával azóta is fogyasztotok illegális szereket, csak nem emiatt fosol egy esetleges eljárástól? * ásít *

xelioner
Jan 23, 2023 12:48:58
Fuhh, ahogy ez az evad kinez eddig.
Mekkora Duplacsavar mar az EU-tol, hogy a szankciok igazabol Endrenek artottak a legtöbbet ?
Szep volt fiuk!
fullsztek felylesztö
Mekkora Duplacsavar mar az EU-tol, hogy a szankciok igazabol Endrenek artottak a legtöbbet ?
Szep volt fiuk!
Jan 23, 2023 12:48:58
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 12:50:17
x5)
Junkie sodi a sodi,piszony.
ne feledkezzunk meg rola,hogy hajnalban fokazta ki,hogy nem vette fel a rendoroknek a telefont amikor tibor ot adta meg legkozelebbi hozzatartozonak.
ilyen ember ez a sodi.
es hat ha most peldat akarnak statualni drogos raketakkal fenyegetozo drogosokon meg pedofilokon hat erosen kell tornom a fejem,hogy ki az elso befuto paros a faszerdobe.
De persze mind a rendorseg mind az ugyeszseg mind a magyar birosagok teljesen elfogulatlanok es nem jogaszok irjak percrol percre a valosagot 3 valsaghelyzetben hanem SoDi es az o kis youtubeos meg tiktokos vilaga a nyero.
Kóser Szalonna
Jan 23, 2023 12:51:39
istenem, a rövidített 5 perces videóban elmondja ugyanezt. és a trolloknak könyörög :DD kurvára röhögök
Ajaj Endre, ideje leborotválni a ritkuló pamacsot a vekniről. Este 9-kor egy fejborotválós live?
Jan 23, 2023 12:51:39
Hahó
(
x136)
Jan 23, 2023 12:53:11
x136)
jó akkor még fokozom. az lenne a legjobb, hogy a puncs.hu-n felszedett faszik lehúzásából élő laurát a gammer "gyomai örökösnő" bandi lehúzná a new york-i örökölt lakás megszerzése ürügyén pár millióra.
szerintem ebben az egész trashvilágban az a legjobb amikor a trashek egymást basszák át, húzzák le, aztán emiatt egymással harcolnak. ezért is élvezem annyira, hogy a trashek bevonásával bővült a snecológia. több trash szereplő = több műsor.
Ásó27
(
x68)
Jan 23, 2023 12:56:05
x68)
MC Istinek üzent a drogos retek
Mifaaaaaaaaaaaan
trashvod
(
x6)
Jan 23, 2023 12:57:11
x6)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Kakaspina
(
x24)
Jan 23, 2023 12:58:06
x24)
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Sztrapacska
(
x6)
Jan 23, 2023 12:58:42
x6)
trashvod.com/w/d1HEpNNZkZJKmHkHbno6Pb
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 13:00:02
x5)
Ásó27
(
x68)
Jan 23, 2023 13:00:06
x68)
Ez nagyon jó videó, mert így biztos, hogy MC Isti feljelenti. Köszönjük Endre, ismét megraktad a görögtüzet!
Mifaaaaaaaaaaaan
Puha Slag
(
x7)
Jan 23, 2023 13:00:07
x7)
10 perc 1 másodperc!
trolléga
(
x30)
Jan 23, 2023 13:00:12
x30)
MC Istinek üzent a drogos retek
nagyon retteg a KORCS :DD ajjajj fifike drogfogyasztás miatt végre elkapnak? gyere csak haza az uraddal, te féreg!
tyodika
Jan 23, 2023 13:01:17
3 éve twitch istálló
coub.com/view/28gy3x
coub.com/view/28gy3x
Nem istálló, az egy komoly bódé
Jan 23, 2023 13:01:17
Ásó27
(
x68)
Jan 23, 2023 13:01:38
x68)
MC Isti péküjjünki, amúgy legendásan gyenge a felfogóképességed, és jól ki is röhögtünk a többiekkel.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mitokondrium
(
x7)
Jan 23, 2023 13:01:53
x7)
Endre, le kene nyirni a hajad kopaszra! Abbol mutathatok ki a drogok.
hunty
(
x2)
Jan 23, 2023 13:01:58
x2)
"üzenet MC Istinek"
tetszik ez a multiverzum :D
MDI Fireburn
Carpenter
(
x2)
Jan 23, 2023 13:02:01
x2)
Endre ülj fel a vonatra, és húzzál miskolcra szárazon megbaszni mc pistikét, ne videóba üzengess.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 23, 2023 13:02:05
x47)
endre, azt szeretem benned, hogy megint azt hiszed, ezt megúszod. Most nem a jogi fonatkozásokba akarok belemenni, mert az számomra lenne megalázó, hisz soha nem szoktam leállni vitatkozni őrült, maguk alá szaró csövesekkel. Én a drogról beszélek. Ugyanazt hiszed azzal kapcsolatban, mint az alkohollal. Kezeled. A hétvégi ivásokból, hétköznapi ivások lettek, abból meg napközbeni ivások. Covid idején azt mondtad magadnak, hogy nem kell bejárni, úgy belefér munkaidőben is egy sör. Aztán több sör lett. Már munkaidőben is részeg voltál. Aztán azt hitted, hogy ha be kell járni, akkor simán kibírod, hogy ne igyál a munkahelyen, hisz kezeled. Eljutottunk oda, hogy a munkahelyre is részegen mentél be, nem egyszer, végül kirúgattad magad. Éjjelente nem tudsz egyhuzamban végigaludni 6 órát, mert a szervezeted alkoholiért sikolt. Pénzed sincs már, ami van, azt alkoholra költöd és ingyen konyhára jársz. Te vagy az alkoholisták végstádiuma. Innen már csak a szervezeted dönti el, meddig bírod, ez zuhanórepülés. Ilyen àllapotban lépett be az életedbe a drog. Először csak egy-két slukk fű, aztán eki, kristály, LSD, gomba és kokain. Ez csak az a lista, amit ti vallottatok be. Gondolom volt más is. Erre is azt mondod magadban, hogy csak kipróbálod, KALAND, kezeled. Közben már ugyanúgy a mindennapjaitok része, az alkohollal. Minden alkoholista drogfüggő ugyanazt gondolta, mint te: majd kezelem, nyugi. Mind bele is döglött. Te is bele fogsz dögleni. Nem ez a kérdés. Az, hogy idén, vagy jövőre. Én már csak a mókás dátum miatt javaslom az idei évet, de igazából mindegy. Apád sorsa a tiédhez képest méltóságteljes és ez nagyon jól van így. A helyetekben vagytok, azt kaptátok, amit érdemeltek.
Meg fogsz dögleni, nyüszítve. Ettől pedig mosolyogva kavargatom a kávém.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Meg fogsz dögleni, nyüszítve. Ettől pedig mosolyogva kavargatom a kávém.
trashvod
(
x6)
Jan 23, 2023 13:03:48
x6)
ADHD/OCD -vel szenvedőknek nem ajánlott
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Szteppen
(
x3)
Jan 23, 2023 13:04:33
x3)
Sodi nem kapott ajándékot Laurától. Magyarul Pityuka hálátlan,mert ő kapott.
Viszont akkor ezek szerint a felszívott kóla se volt ingyen, így elismerte a drog vásárlást vagy azt, hogy ő vitte oda. Hisz nem ingyen kapta ;)
Plusz előjött a Herby indoklás, hogy csak a műsor kedvéért mondják a drogozást, hogy puffogjanak a nézők :DDD
Valaki küldje el Pityunak a sablont, hogy végre nyerjen a bíróságon.
Ez ety fosh!
Viszont akkor ezek szerint a felszívott kóla se volt ingyen, így elismerte a drog vásárlást vagy azt, hogy ő vitte oda. Hisz nem ingyen kapta ;)
Plusz előjött a Herby indoklás, hogy csak a műsor kedvéért mondják a drogozást, hogy puffogjanak a nézők :DDD
Valaki küldje el Pityunak a sablont, hogy végre nyerjen a bíróságon.
MV
Jan 23, 2023 13:05:04
Ki döglik meg először, Púp vagy a Tranyó?
strawpoll.com/polls/e7ZJGx59Ly3
strawpoll.com/polls/e7ZJGx59Ly3
Remélhetőleg mindkettő egyszerre, de nem lesz ilyen szerencsénk
Jan 23, 2023 13:05:04
bolgár jeti
(
x30)
Jan 23, 2023 13:05:09
x30)
Milyen kibaszottul fájhat azoknak, akik tényleg értik a magyar nyelvtant (pl. jogászok)
tyodika
ADHD/OCD -vel szenvedőknek nem ajánlott
"Héty és féj pejszes lesz, lyó?"
cucksodi
(
x3)
Jan 23, 2023 13:06:16
x3)
Gammer cickány lánya amúgy sem a dögevővel él szegeden, nem? Akkor meg miért kéne elvetetni. El van a múmiával gyomán. Ha egy normális világban élnénk már rég jobb helyen lenne az a szerencsétlen gyerek, ebben a világban meg ha eddig nem vették eltűlök, ez miatt már nem fogják.
Endre te meg szorgosan csináld csak a vekni flokkokat, eddig is kurva nagy hatást értél el velük:D
puskapoj
Endre te meg szorgosan csináld csak a vekni flokkokat, eddig is kurva nagy hatást értél el velük:D
Sztrapacska
(
x6)
Jan 23, 2023 13:07:08
x6)
"üzenet MC Istinek"
Üzenem Kobrának.
Márcsak a box meccsre történő kihívás hiányzik.
trolléga
(
x30)
Jan 23, 2023 13:07:33
x30)
endre, a büdös kurva férfikurvád miért pofázik bele hogy mikor, mennyit és miről flokkolhatsz? egy valódi fatászpika engedné ezt? szerintem nem :DD te BALEK
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jan 23, 2023 13:07:35
x4)
Endre mostmár MekkPistával megy a jogi csörte? A helyedre kerültél.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 23, 2023 13:08:33
x5)
De röhögnék,ha az egykori budai úri fiút az egyetemre járt,majdnem diplomás űrdiplomatát a nyugati sztár felhőéneket egy MC Isti szintű balek juttatná bőrtönbe.
cucksodi
(
x3)
Jan 23, 2023 13:09:22
x3)
De röhögnék,ha az egykori budai úri fiút az egyetemre járt,majdnem diplomás űrdiplomatát a nyugati sztár felhőéneket egy MC Isti szintű balek juttatná bőrtönbe.
Én személyes vinnék le egy 2 literes kokát a tokásnak, ha ezt elérné.
Trollok harca
(
x5)
Jan 23, 2023 13:09:43
x5)
két drogos egy pár
Miskolci alvósejt
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 13:09:46
x5)
Hova kuldjem messenger audiot kene egy db troll account aki rippeli
Bocs uton vagyok
Bocs uton vagyok
Nemfatyle
(
x7)
Jan 23, 2023 13:10:14
x7)
Milyen utálkozásról beszélsz, Gyagyás? Te egy drogos bűnöző vagy, akinek nincs helye a társadalomban, téged fel kell jelenteni, és lecsukatni. Ebben hol van a más embereknek ártás, amiről hadoválsz?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Ásó27
(
x68)
Jan 23, 2023 13:10:18
x68)
Hallod Pista, megkapod Endre gémer pécéjét, hogy ne mobiljátékokat streamelj, ha börtönbe juttatod!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Balszerencse
Jan 23, 2023 13:11:31
A snecológiai tanszék lassan teljesen eggyé válik a Trash csoporttal. Hány trash-sel is volt már kapcsolatban a recskás? Trutymó, Kaffka Tibi, Jutka, Benke Tibi, Kozma, Fullfear, most Mc Isti, höjpi. Mi ez, ha nem shiker? A csoport és a tanszék a büszke szülők, akiknek a retardjai összeboronálódnak.
Jan 23, 2023 13:11:31
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 23, 2023 13:11:59
x5)
kripli figyelő
(
x12)
x12)
Gyagyás ha rosszul sikerül a trip akkor pereld be a drogot.
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 23, 2023 13:12:16
x9)
Hallod Pista, megkapod Endre gémer pécéjét, hogy ne mobiljátékokat streamelj, ha börtönbe juttatod!!
Ez most ösztönzés vagy fenyegetés?
mévagyilyen
Jan 23, 2023 13:12:44
Jan 23, 2023 13:12:44
Puha Slag
(
x7)
Jan 23, 2023 13:12:48
x7)
ezmiez?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 23, 2023 13:13:00
x5)
Pityu ha ezt olvasod,akkor itt egy jó kis deal a trolloktól, ha tényleg sittre teszed a gyagyás Sodit,akkor többet nem basztatunk és eltüntetjük az MC Istis álprofilokat, röhögő fejezés sem lesz. Bónuszként egyszer feltöltjük a hűtőd is.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hát vannak tök szép hamisítványok, de ez nem az :D