Legalabb benne van annyi gerinc hogy nickkel irjon be.Ez a nem mindegy.Ez mar nagyon a gyagyás szint amit így képviseltek.
Punszisza a lekjopp!
Plusz ha mar egyszer el lettel zavarva a gecibe mi a fasznak jössz vissza? Tartás ember..Tudod mi a faszom az? Jogosan haborodik fel ha az impotens faszod az emberek félrevezetésére all fel.Ez nem seggfajas.Te kötsz bele minden szarban miután kiderült hogy korcs 2.0 vagy.
Punszisza a lekjopp!
Endre, a Szisza mennyit fizetett be arra a szamlara? 50% -ot?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
A forum azert jo mert nagyvaloszi useggel anonym tudsz maradni.Akar előadhatod itt a csekonics barot akar lehetsz retard is.De ha retard vagy es elzavartak,visszajöhetsz megváltva a forum hasznos tagjaként miután a bűneidért vezekeltél.De úgy látszik valaki marad ugyaolyan retard
Punszisza a lekjopp!
Kövezz meg de ez egy jól hangzó PR szöveg. Amíg vannak olyan "trollok" akik hónapokon át mínuszolják a másik user minden kommentjét, vagy épp fekete nicken kavarják a szart egész éjszaka, vagy szimplán csak kártékony a viselkedésük akármilyen szempontból, akkor nem hiszem hogy ne lehetne őket helyre tenni. Ehhez viszont elég lenne a mínusz gombot használni, nem kell regényeket írni, ez más kérdés
Nem kizart hogy a BVs troll is egy es ugyanaz
Punszisza a lekjopp!
41 evesen ez nagy SHIKER neked ugye ?:D szanalmas egy kis legypiszok vagy kedves buzerans kappankam
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Te vagy az tajgi?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nos, nem tudom h mennyit ér az én szavam az x-netes melléfogás fényében, de féregnyúlvány "hitelességét" személyesen tudom garantálni, régóta ismerem és barátok vagyunk, illetve nem egyszer trollkodtunk is együtt, mint azt tudjátok. A legtöbb dologról, amit infózott, láttam screenshotot is. Az ő dolga, hogy mit és mikor rak be, ebbe nem akarok beleszólni (bár az biztos h ilyen wall of text veszekedésbe nincs értelme belemenni), de nem kell kételkedni a szavában. Csak ennyit szerettem volna.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Mit csinálsz ott tetyó?
nem kell a ”feketekkel” foglalkozni, mindig van es lesz pår ilyent ”minösegu” troll. ezek azok, akik azt gondoljåk, hogy mindenki måsnak kötelessege az ök szorakoztatåsa, håt egy lofaszt! ugyhogy nyugi es leszarni öket!

"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
ideges vagy endi?
mesélj nekünk mi a baj? megint nem aludtál?
Latom bem erted Gyagyas Endre, ezert segitek:
a tranyo remekul el van az utcan reszegen, bulizodva
veled nem akar sem jozanul, sem reszegen pedofurdobe menni, ahol te szatirkodas kozben a meztelen gyerekekre izgulsz. Ez meg neki is kellemetlen.
Orulok, hogy segithettem.
Pedofil faszfej.
Reggelre 5 oldalt termeltel te buzi? Csak egyszer lássalak meg!
Jól sikerült tartanod a fogadalmat. Legrövidebb stnii?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Felhoenekkel foglalkozom, csak nem a pedofil szintjen.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!

Autipajzs kezdi elhagyni az univerzumoz
Punszisza a lekjopp!
Nem tudom mi számít PR szvüegnek, különösebben nem is izgat. Értem amit írsz, de sajnos helyretenni senkit nem fogsz tudni azzal távolról, hogy kiosztod. Ilyenek a trollok, troll és troll között is van különbség. Az ilyeneket és a minuszolgatókat le kell szarni, csakis arra kell koncentrálni, hogy Endrének a lehető legrosszabb legyen. Én is beleestem régen abba a hibába, hogy magamra vettem pár troll mínuszolgatását, le kell tojni.

Ilyet mintha láttam volna már valahol...
Áááááá, meg is van:
Narrátor: De nem tudott aludni,mert a faszpinán járt minden kis férges gondolata
Punszisza a lekjopp!
azt mondta,hogy adrenalinfuggo,szal gyere haza fiatal es lesz adrenalin boven menekules kozben
Félelem és reszketés Budapesten
Punszisza a lekjopp!
A multkori balhe utan lehet, hogy rank mar nem is lesz szukseg. El tudom kepzelni, hogy volt annyira vallalhatatlan a Tibi, hogy oda most egy darabig be nem tehetik a labukat.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ez meg a másik …
Mi a faszt vártál Gyagyás?!
Haza küldöd “ügyintézni” a kábszis alkesz csávódat de szállást bazdmeg nem foglalsz beki, mennyen csak a hajléktalan szállóra.
Mit vártál hülyegyerek, hogy majd csendben megeszi a parizeres szendvicset az ingyenkonyhán és elvonástól remegve szépen bevonul a 30 fös szobába, hogy az ágyipoloskás matracon hédereljen hajnal 6-ig, amíg ki nem basszák a 0 fokba?
Kovács Márknak bezzeg tudtad fizetni a szállodákat meg bemondásra ticcs ólat, de a csávód aludjon a csótányos tömeg szállón.
Te gondolom nem az ingyenkonyhán voltál tegnap hanem etted a jó kebab tálakat meg hordtad a 3 eurós sört haza? Igaz-e Gyagyás?
ez nem igaz. a tibi egy intelligens, értékes, társadalom számára hasznos ember, akire a sodinak szüksége van.
a sodi, mindenképpen vissza kell szerezned a faszpinást. én megindulnék a helyedben, néhány vonatjegy és már jön is vissza hozzád a cshodálatos fhérfiasszony.
vérdíj target nr. 1
Nagyon nevetek, most nézem csak milyen auticunamit tol a púptube falon. Most akkor ez megint csak MŰSOR, endi? Honnan tudod, hogy a kapcsolatotok nem csak a show kedvéért megy? A szisza sokszor mondta már, hogy az első adandó alkalommal dobbant. Nekem nem igazán úgy tűnik, hogy ő valóban cejejmes.
Őrjöng az incel kis buzija :DD Amit másnak lehet neki miért nem? Mondanám hogy ezentúl majd még jobban basztatja a tranyót, de egyrészt:
-eddig is kínozta (fajtalankodás követeléssel, éheztetéssel, ingyenkonyhán zabáltatással)
-eddig is mindent elnézett neki, csak ne lépjen le, nehogy már egyedül maradjon a fatászpika
-sok dologgal átbaszta már (Mazda, Mazda-pénzek, telefonlopás), egyikért se lett igazán felkérdezve (vagy épp megoldotta tranyedli annyival hogy hagyjálmár/fáj a lábam, stb)
-egy homokos sub, tudja hogy erősebb a Tibi
Megint magadat sajnáltatod, te féreg, még hogy te meg a depresszió! Műsor volt az egész, ott röhögtél 2 műsírás között. Teljesen jogosan nem akart menni tranyedli a gyerekekkel teli nudiszaunába, te drogos buzi!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
ASoDIra is jellemző minden felsorolt pont, zsák a foltját, hahó!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
-ember te úgy látszik nem érted sodrák patkány valódi énjét :) egy buzeráns, mindig is az volt ezzel az átoperált férfivel most ezt leplezni tudja ő azt gondolja! már gyerekkorában is kisfiúkat zaklatott! bunki bank? mindig is faszra hajtott a pedofil buzija! nudizni és szaunába is csak azért járt hogy faszokat lásson! fogdosta és szopta a gőzbe a faszokat! rengeteg buzeráns aberrált kalandja volt ezeken a helyeken! csak erről nem beszél a torz féreg :) Na meló, csá.
erre élvez a féreg sodi ha provokálhat! ha reagálsz neki a faszát szopod és élvez!
Teljes elmebaj.
Trolléga! Amit leírtál az igazság! Én tisztában vagyok vele, nem ma kezdtem a snecológiát! Próbáltam autizmust csempészni a hozzászólásomba ami nem jött az! Ezért elnézést a kiegészítésért pedig NSZKSZ!
Sodi! Balek vagy!

2023.01.25:

2023.01.25:
Dolgos a cica.Mindig csinálja magának a dolgokat.Nyelftanilak ikkasz
Punszisza a lekjopp!
Takaroggyá innét mi a faszt keresel itten he!
Punszisza a lekjopp!
2023.01.25:
deh hhisz itty is a téjkő fugájit tisztítják!
ajjaj fáj az igazság pitonsz :)) takarodjál te innen ha ennyire véded az autista buzi sodrák patkányt :)) te a sodi vagy tutira csak állnéven!
erre élvez a féreg sodi ha provokálhat! ha reagálsz neki a faszát szopod és élvez!
Dehát Bécsben se vitted sehová, te korcs! Csak swinger, buzigőz, ennyi. A világ legélhetőbb városában. Te kibaszott ostoba!
Ki a faszom védi? Senki! De latszik te nagyon új vagy a porondon.Olyanokat leírsz amiket az itteni Sneciologiabol diplomázottak rég tudnak.Te is csak a felszínt kapargatod és figyeled,ahelyett hogy rájónnél,hogy a korccsal valo kommunikacio az egyik alapja! Hogy szopassad.Azert mert beirod neki hogy pedofil vagy korcs vagy csak nevetsz rajta azzal te semmit nem fogsz ütni.Lepereg.
Punszisza a lekjopp!
Ja persze én vagyok a sodi.Itt mindenki az.Latod.Sokat zárthelyit kell még írnod..
Punszisza a lekjopp!
tiborunk ebben jartas,szal tudna segiteni ebben es nem is kell neki mas hozza,csak egy laptop tolto.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 06:25:19
x17)
takarodj már a seggfájós műsoroddal innen plz
Legalabb benne van annyi gerinc hogy nickkel irjon be.Ez a nem mindegy.Ez mar nagyon a gyagyás szint amit így képviseltek.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 25, 2023 06:27:29
x19)
Mindig behalok ezen a trollfórumon.
Világoskèk, feketenickes és egyéb null kilométeres egyènek mondják meg mi mehet itt és mi nem, miközben akik 10+ éve írogatnak ide vagy folyamat csinálják a tényfeltárásokat és trollkodásokat meg hallgatnak, mert mindegy mi folyik itt, csak menjen a show. XD
Kegyetlen szereptèvesztèsek vannak a fejekben.
Broni te is szedd össze magad, mert legközelebb téged küldenek el innen.
Világoskèk, feketenickes és egyéb null kilométeres egyènek mondják meg mi mehet itt és mi nem, miközben akik 10+ éve írogatnak ide vagy folyamat csinálják a tényfeltárásokat és trollkodásokat meg hallgatnak, mert mindegy mi folyik itt, csak menjen a show. XD
Kegyetlen szereptèvesztèsek vannak a fejekben.
Broni te is szedd össze magad, mert legközelebb téged küldenek el innen.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 06:29:08
x17)
Plusz ha mar egyszer el lettel zavarva a gecibe mi a fasznak jössz vissza? Tartás ember..Tudod mi a faszom az? Jogosan haborodik fel ha az impotens faszod az emberek félrevezetésére all fel.Ez nem seggfajas.Te kötsz bele minden szarban miután kiderült hogy korcs 2.0 vagy.
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 25, 2023 06:34:08
x2)
Ne veszekedjetek, mint két ovis a nyalókán, hisz az ellenség közös. Dögölj meg te pedofil fasz!
FifiLegnagyobbLajongója
Jan 25, 2023 06:35:30
Kitartó csótány a Sneci ezt elkell ismerni. Több milliós tartozás, a társaskapcsolatok teljes hiánya, a szeretett FÉRFI által táplált megvetése, utálata, közöny.
De még ezek ellenére sem nyeste fel az ereit egy kád forróvízben.
Hajléktalan Fifi a jó Fifi
De még ezek ellenére sem nyeste fel az ereit egy kád forróvízben.
Jan 25, 2023 06:35:30
Mitokondrium
(
x7)
Jan 25, 2023 06:35:59
x7)
Egyébként ha a troll azt, hogy "köszönjük, Endre" úgy értette, hogy a Merci kártáyjáról lett fizetve a kör, hát ott bizony együtt vannak pénzeink, így tehát a Merci fizetett nektek a saját YouTube pénzéből, nem pedig én. :D
trashvod.com/w/2ZjXwgmJ6hss2ymLWQfFa9
Endre, a Szisza mennyit fizetett be arra a szamlara? 50% -ot?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 06:37:29
x17)
Ne veszekedjetek, mint két ovis a nyalókán, hisz az ellenség közös. Dögölj meg te pedofil fasz!
A forum azert jo mert nagyvaloszi useggel anonym tudsz maradni.Akar előadhatod itt a csekonics barot akar lehetsz retard is.De ha retard vagy es elzavartak,visszajöhetsz megváltva a forum hasznos tagjaként miután a bűneidért vezekeltél.De úgy látszik valaki marad ugyaolyan retard
-
Jan 25, 2023 06:42:03
Kövezz meg de ez egy jól hangzó PR szöveg. Amíg vannak olyan "trollok" akik hónapokon át mínuszolják a másik user minden kommentjét, vagy épp fekete nicken kavarják a szart egész éjszaka, vagy szimplán csak kártékony a viselkedésük akármilyen szempontból, akkor nem hiszem hogy ne lehetne őket helyre tenni. Ehhez viszont elég lenne a mínusz gombot használni, nem kell regényeket írni, ez más kérdés
Jan 25, 2023 06:42:03
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 06:43:06
x17)
Nem kizart hogy a BVs troll is egy es ugyanaz
koszos
(
x11)
Jan 25, 2023 06:44:46
x11)
Egyébként ha a troll azt, hogy "köszönjük, Endre" úgy értette, hogy a Merci kártáyjáról lett fizetve a kör, hát ott bizony együtt vannak pénzeink, így tehát a Merci fizetett nektek a saját YouTube pénzéből, nem pedig én. :D
41 evesen ez nagy SHIKER neked ugye ?:D szanalmas egy kis legypiszok vagy kedves buzerans kappankam
Karib
(
x10)
Jan 25, 2023 06:47:38
x10)
Sneci, teljesen mindegy h ki fizette a kört. Ez megint csak egy teljesen jelentéktelen részlet, amin autiloopolsz.
A lényeg az, hogy a tranyó egész este nevetgélve iszogatott a trollokkal, jól érezte és elengedte magát. Plusz egyből felkereste Jutkát. A te társaságod valahogy nem ezt hozza ki belőle, hanem az őrjöngő kőművest.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
A lényeg az, hogy a tranyó egész este nevetgélve iszogatott a trollokkal, jól érezte és elengedte magát. Plusz egyből felkereste Jutkát. A te társaságod valahogy nem ezt hozza ki belőle, hanem az őrjöngő kőművest.
MaxPayne
(
x24)
Jan 25, 2023 06:50:10
x24)
Jo reggelt a tanszeknek!
Neked nem Endre! Te szarjal sünt!
Kik ezek az idetevedt trashfelszopo gurulkak?
Miert nincsenek kibannolva? Sertegetik, utasitgatjak itt a tanszeki kutatokat… hihetetlen!
Neked nem Endre! Te szarjal sünt!
Kik ezek az idetevedt trashfelszopo gurulkak?
Miert nincsenek kibannolva? Sertegetik, utasitgatjak itt a tanszeki kutatokat… hihetetlen!
Darth Tibor
(
x8)
Jan 25, 2023 06:56:58
x8)
Bejött amit pár hete jósoltam Tibinek? Full készen kidőlt, és halálra fagyott az utcán?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
BodiTesok
(
x1)
Jan 25, 2023 07:03:21
x1)
Szia Gyagyas,
Most epp Hong Kong-ba vagyok a szuletett pinas parommal, mizu Becsbe? Milyen munkanelkulikent otthon lenni? Osama ur sejti mar, hogy nem tudsz fizetni a kovetkezo honapban?
Na meló, csá.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Most epp Hong Kong-ba vagyok a szuletett pinas parommal, mizu Becsbe? Milyen munkanelkulikent otthon lenni? Osama ur sejti mar, hogy nem tudsz fizetni a kovetkezo honapban?
Na meló, csá.
MaxPayne
(
x24)
Jan 25, 2023 07:04:40
x24)
Te vagy az tajgi?
Karib
(
x10)
Jan 25, 2023 07:05:33
x10)
Nos, nem tudom h mennyit ér az én szavam az x-netes melléfogás fényében, de féregnyúlvány "hitelességét" személyesen tudom garantálni, régóta ismerem és barátok vagyunk, illetve nem egyszer trollkodtunk is együtt, mint azt tudjátok. A legtöbb dologról, amit infózott, láttam screenshotot is. Az ő dolga, hogy mit és mikor rak be, ebbe nem akarok beleszólni (bár az biztos h ilyen wall of text veszekedésbe nincs értelme belemenni), de nem kell kételkedni a szavában. Csak ennyit szerettem volna.
hátyáresz
Jan 25, 2023 07:08:06
Szia Gyagyas,
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Mit csinálsz ott tetyó?
Jan 25, 2023 07:08:06
Baxi
(
x2)
Jan 25, 2023 07:09:41
x2)
Milyen egyedül ébredni a mocsokban fikás? Meg kellett duplázni a söradagot?
Örebro
(
x17)
Jan 25, 2023 07:10:54
x17)
nem kell a ”feketekkel” foglalkozni, mindig van es lesz pår ilyent ”minösegu” troll. ezek azok, akik azt gondoljåk, hogy mindenki måsnak kötelessege az ök szorakoztatåsa, håt egy lofaszt! ugyhogy nyugi es leszarni öket!
rezsidémon
(
x8)
Jan 25, 2023 07:11:51
x8)

féregnyulvány
(
x7)
Jan 25, 2023 07:15:11
x7)
ideges vagy endi?
mesélj nekünk mi a baj? megint nem aludtál?
Autipajzs
Jan 25, 2023 07:16:20
Feltöltődtem :)))
Jan 25, 2023 07:16:20
kripli figyelő
(
x12)
Jan 25, 2023 07:16:49
x12)
Máskor használjátok a vízjelet és ne legyetek lusták.
R-endre
Jan 25, 2023 07:17:01
Nick kiado
Jan 25, 2023 07:17:01
halászlé
(
x24)
Jan 25, 2023 07:18:24
x24)
jóreggelt. neked nem, endre
figyu púpom, ezzel a közös fagyon témával megint szájbaszartad magad.
- állítólag szakítottatok; akkor az már az ő pénze, sorry
- te nyelftanilag nem adtál a kezébe pénzt; nem támogatod lumpen, hajléktalan életmódját; akkor most mégis? :o))
(amúgy meg teljesen mindegy, kinek a pénzén érezte jól magát...Pesten megvan, amit te sosem fogsz tudni megadni: társaság és rajongók)
Viktorsznak részvétem, sok erőt kívánok.
Trollszoknak: véleményem szerint csak a közös cél számít, nem az, h ki szállítja faszerdőt; ill. kinek hány pontja van... fifke kiemelten kártékony szereplője a társadalomnak és ezt reklámozza is; el kell tántorítani a szerepléstől.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
figyu púpom, ezzel a közös fagyon témával megint szájbaszartad magad.
- állítólag szakítottatok; akkor az már az ő pénze, sorry
- te nyelftanilag nem adtál a kezébe pénzt; nem támogatod lumpen, hajléktalan életmódját; akkor most mégis? :o))
(amúgy meg teljesen mindegy, kinek a pénzén érezte jól magát...Pesten megvan, amit te sosem fogsz tudni megadni: társaság és rajongók)
Viktorsznak részvétem, sok erőt kívánok.
Trollszoknak: véleményem szerint csak a közös cél számít, nem az, h ki szállítja faszerdőt; ill. kinek hány pontja van... fifke kiemelten kártékony szereplője a társadalomnak és ezt reklámozza is; el kell tántorítani a szerepléstől.
MaxPayne
(
x24)
Jan 25, 2023 07:19:20
x24)
Latom bem erted Gyagyas Endre, ezert segitek:
a tranyo remekul el van az utcan reszegen, bulizodva
veled nem akar sem jozanul, sem reszegen pedofurdobe menni, ahol te szatirkodas kozben a meztelen gyerekekre izgulsz. Ez meg neki is kellemetlen.
Orulok, hogy segithettem.
Pedofil faszfej.
Kötőjel
(
x12)
Jan 25, 2023 07:19:46
x12)
broni prof izent, rakják már a máglyát púpszászon!! fekete nickeket fogunk égetni. természetesen a sárga nickes sodinak is jut hely a máglyán.
vérdíj target nr. 1
Örebro
(
x17)
Jan 25, 2023 07:20:34
x17)
ma nyra mesz dolgozni drogos? mosakszol indulås elött?
trolléga
(
x30)
Jan 25, 2023 07:20:53
x30)
Ki is van baszva vele.
Elmúlt 22 óra, nem érnek be a szállásra.
És most hív engem a troll az ő telefonján, hogy veszek már ki nekik egy hotelszobát, ha már így alakult.
Beszarok. :D
Elmúlt 22 óra, nem érnek be a szállásra.
És most hív engem a troll az ő telefonján, hogy veszek már ki nekik egy hotelszobát, ha már így alakult.
Beszarok. :D
Reggelre 5 oldalt termeltel te buzi? Csak egyszer lássalak meg!
Jól sikerült tartanod a fogadalmat. Legrövidebb stnii?
rezsidémon
(
x8)
Jan 25, 2023 07:20:54
x8)
sodika, sodika... megint kirakod a magatehetetlenül fekvő uradat a nyilvánosságra, pedig egy csapatban vagytok, nem?
Tudod, ha 100 ember fotózza, attól még kérheti hogy ne fotózd őt :))))))
Tudod, ha 100 ember fotózza, attól még kérheti hogy ne fotózd őt :))))))
BodiTesok
(
x1)
Jan 25, 2023 07:23:49
x1)
Mit csinálsz ott tetyó?
Felhoenekkel foglalkozom, csak nem a pedofil szintjen.
vladrl
(
x8)
Jan 25, 2023 07:24:14
x8)
Latod, pedofil? Csak neked mondja a sok faszsagot a tranyo, csak neked nem lehetnek elvarasaid vele szemben! 10+ millio HUF elherdalasa utan! Nagyon nevetek XDD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 07:26:45
x17)
Ha jön a szartenger akkor az csőstűl.Legyen "csodás" napod korcs:)
Punszisza a lekjopp!
kripli figyelő
(
x12)
Jan 25, 2023 07:29:42
x12)
Most jönnek megint a feltétel szabós könyörgős flokkok.Most állítja fel magában gyagyás a tranyó nem mondhat nemet feltételt és onnan kiindulva időarányosan egyre lejjebb megy a licit mit nem csinálhat tranyó.
rezsidémon
(
x8)
Jan 25, 2023 07:31:17
x8)

rezsidémon
(
x8)
Jan 25, 2023 07:32:04
x8)
+
Rumci
(
x2)
Jan 25, 2023 07:34:01
x2)
Megy a kínlódás Bécsben elég rendesen, nagyon vicces :D
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 07:34:27
x17)
+
Autipajzs kezdi elhagyni az univerzumoz
Kakaspina
(
x24)
Jan 25, 2023 07:36:38
x24)
Endre, az a hír járja, hogy a sziszád fingóját még egy horda kóbor kutya is szétlőtte az éjjel!
Hogyan tovább?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Hogyan tovább?
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 25, 2023 07:37:04
x2)
Nem tudom mi számít PR szvüegnek, különösebben nem is izgat. Értem amit írsz, de sajnos helyretenni senkit nem fogsz tudni azzal távolról, hogy kiosztod. Ilyenek a trollok, troll és troll között is van különbség. Az ilyeneket és a minuszolgatókat le kell szarni, csakis arra kell koncentrálni, hogy Endrének a lehető legrosszabb legyen. Én is beleestem régen abba a hibába, hogy magamra vettem pár troll mínuszolgatását, le kell tojni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 25, 2023 07:38:46
x19)
Endre nem érti, hogy miért utálja őt a szisza mikor egésznap az agyára ment és soha, semmire nem figyelt csak magára.
Gondolkoztál már azon, hogy miért utál mindenki? Hogy miért nincs senkid?
Visszataszító korcs vagy. Külsőleg és belsőleg is.
Gondolkoztál már azon, hogy miért utál mindenki? Hogy miért nincs senkid?
Visszataszító korcs vagy. Külsőleg és belsőleg is.
Streamer Koldus
(
x2)
Jan 25, 2023 07:39:16
x2)
Endre, hogy fordulna ki a beled. Nem hiszem el, hogy minden live-ot azzal kell kezdeni, hogy hangosan visszahallgatod magadat, hogy van-e hang. Basszalak szájba, a youtube kijelzi, van-e hangod, van erre egy megfelelő sáv, ami mutatja. Eszméletlen, hogy te vagy az egyetlen egy olyan videós, aki minden egyes élő adás elején hangosan visszahallgatja magát. Kurvára idegesítő és nagyon amatőr.
SoDI firizura
Jan 25, 2023 07:39:29
Pedig Sodi megint a műsoros dumával nyugtatja magát,nem gondoltam hogy vannak a világon ekkora balfaszok.....pedig vannak EGY BIZTOS
A KURVA ANYÁDAT SODI!!!
Ugráló Robot
A KURVA ANYÁDAT SODI!!!
Jan 25, 2023 07:39:29
Jutka műbarack
(
x5)
Jan 25, 2023 07:41:09
x5)
Sodi 3napja nem aludt bakker!
Kiss Farkas Farkas
banshee
(
x24)
Jan 25, 2023 07:41:28
x24)
Biztos a kávé
nemet mondtak
(
x4)
Jan 25, 2023 07:41:56
x4)

Ilyet mintha láttam volna már valahol...
Áááááá, meg is van:
Rothschild család
Jan 25, 2023 07:42:22
Kezeljük a dolgokat, mi fizetünk le mindenkit, hogy szopassák a púpos pedofilt. Rend van, na.
Jan 25, 2023 07:42:22
fedélzetiBalta
Jan 25, 2023 07:44:37
Jó reggelt!
Neked nem pedofil Endre!
Ha nagyon szépen megkérek egy kreatív, a videó editálásban jártas kollégát, akkor készítene egy elemzös videót a tegnapi napról, El Risitas tálalásában? :D
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Neked nem pedofil Endre!
Ha nagyon szépen megkérek egy kreatív, a videó editálásban jártas kollégát, akkor készítene egy elemzös videót a tegnapi napról, El Risitas tálalásában? :D
Jan 25, 2023 07:44:37
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 25, 2023 07:47:27
x1)
nézem vissza a tegnap esti lájvot, persze szigorúan trashvodon:
"az, hogy egyedül maradok az tervezett volt" ... te miről beszélsz?? sírás közeli állapotban voltál a lájv alatt végig, mert tibi megint elhagy!
"délutánra már összeszedtem magam, mint látjátok"... jah, újra elkezdett működni az autipajzsgenerátor és mindenről is hazudsz meg hetyetyézel
"az, hogy egyedül maradok az tervezett volt" ... te miről beszélsz?? sírás közeli állapotban voltál a lájv alatt végig, mert tibi megint elhagy!
"délutánra már összeszedtem magam, mint látjátok"... jah, újra elkezdett működni az autipajzsgenerátor és mindenről is hazudsz meg hetyetyézel
Fütykösmanó
Jan 25, 2023 07:49:14
Endre remélem közel van már a Blaha évad, reggelente át fogok bkv-zni a városon, csak hogy a kutyám lehugyozhasson minden áldott nap!
Jan 25, 2023 07:49:14
trolléga
(
x30)
Jan 25, 2023 07:52:33
x30)
Látom még mindig nem fogod fel korcs: attól hogy nem mondod ki a nevét ugyanúgy a tranyón loopolsz.
Az utcán csövezni szeret, de veled lenni, neked tartozni nem. Szerintem ez érthető.
Az utcán csövezni szeret, de veled lenni, neked tartozni nem. Szerintem ez érthető.
Badoer
(
x1)
Jan 25, 2023 07:52:59
x1)
Jó reggelt mindenkinek.Tiktokos videot megnéztem lassítva az nagyon füves ciginek néz ki.Féregnyulvány én köszönöm neked és mindenki másnak aki bármilyen anyagot megoszt a közösséggel.Viktor részvétem és kitartást
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 07:55:08
x17)
Na mindegy, alszom.
csá
csá
Narrátor: De nem tudott aludni,mert a faszpinán járt minden kis férges gondolata
D_Dezső
(
x29)
Jan 25, 2023 07:56:08
x29)
Gyagyás pasztmek, már hajnalok hajnalán tolod a valóság hajlítást?!
Milyen duma ez, hogy “thermál fürdöbe akartam menni”?! Te szatírkodni mentél! Mutogatni a púpos, bojler testedet meg a térdig lógó heréidet gyanútlan osztrák embereknek.
Ezt a transzi kurvád is elmondta, hogy csak szatírkodni jársz oda, ezért nem akart veled menni, hahó!
Még ez a maga alá szaró ócska csöves is levágja, hogy milyen egy aberrált kis buzi vagy. Még ö is szégyell veled megjelenni nyílvánosan.
Vagy szerinted miért kuksoltok hetekig a sötét lakásban?
Milyen duma ez, hogy “thermál fürdöbe akartam menni”?! Te szatírkodni mentél! Mutogatni a púpos, bojler testedet meg a térdig lógó heréidet gyanútlan osztrák embereknek.
Ezt a transzi kurvád is elmondta, hogy csak szatírkodni jársz oda, ezért nem akart veled menni, hahó!
Még ez a maga alá szaró ócska csöves is levágja, hogy milyen egy aberrált kis buzi vagy. Még ö is szégyell veled megjelenni nyílvánosan.
Vagy szerinted miért kuksoltok hetekig a sötét lakásban?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 07:59:43
x17)
Bazdmeg ha igy haladsz novemberre a 2 milliomodikra verjük a pitonszt korcs.
Punszisza a lekjopp!
Törcsi
Jan 25, 2023 08:00:07
Endigeci, a drogfüggő, alkoholista buzikurvád rendezi az életét?
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Jan 25, 2023 08:00:07
trolléga
(
x30)
Jan 25, 2023 08:00:30
x30)
Endi én csak annak örülök hogy az esetleges friss felszopóknak is bemutatkozol: egy valódi szerelmes szerinted így bánik a párjával? Nem fizetsz neki szállást? Hogy te mekkora egy patkány vagy!
A szisza elment bulizódni, jól érezte magát a (komment)haverokkal. Te meg jössz megint a "nálam semmi baj nem éri, Pesten meg mindig " kamuval. Még szerencse hogy neki vannak valódi felszopói, meg ha utcán alszik is... Már megszokta. De neked NINCS LELKED, ismét bebizonyítottad.
A szisza elment bulizódni, jól érezte magát a (komment)haverokkal. Te meg jössz megint a "nálam semmi baj nem éri, Pesten meg mindig " kamuval. Még szerencse hogy neki vannak valódi felszopói, meg ha utcán alszik is... Már megszokta. De neked NINCS LELKED, ismét bebizonyítottad.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 08:01:08
x17)
Mar csak 2 nap es jöhetsz haza egy éjszakai hajszára.Gyeje haza fijataj
Punszisza a lekjopp!
Avrahammer
Jan 25, 2023 08:04:05
BTW akár az összes bécsi, linzi, berlini "textilmentes" fürdő és szauna kaphatna egy tényfeltárást a púpos drogozásairól, perverzióiról és a cica mosdatlanságáról meg a nemi betegségtől csöpögő álpinájáról. A púpost igen csak földhöz badzná ha nem tudná magát mutogatni vagy kiskorúakat lesni. Kb ennyire baszná agyon a teljes rádiócsend: egy kurva szót nem szólni hozzá, sem írásban sem telefonon, nem reagálni a provokatív autiloopjaira meg valósághajlítására.
Hammer time!
Jan 25, 2023 08:04:05
koszos
(
x11)
Jan 25, 2023 08:04:47
x11)
Mar csak 2 nap es jöhetsz haza egy éjszakai hajszára.Gyeje haza fijataj
azt mondta,hogy adrenalinfuggo,szal gyere haza fiatal es lesz adrenalin boven menekules kozben
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 08:06:36
x17)
Félelem és reszketés Budapesten
noikabatgomb
(
x10)
Jan 25, 2023 08:06:38
x10)
BTW akár az összes bécsi, linzi, berlini "textilmentes" fürdő és szauna kaphatna egy tényfeltárást a púpos drogozásairól, perverzióiról és a cica mosdatlanságáról meg a nemi betegségtől csöpögő álpinájáról. A púpost igen csak földhöz badzná ha nem tudná magát mutogatni vagy kiskorúakat lesni. Kb ennyire baszná agyon a teljes rádiócsend: egy kurva szót nem szólni hozzá, sem írásban sem telefonon, nem reagálni a provokatív autiloopjaira meg valósághajlítására.
A multkori balhe utan lehet, hogy rank mar nem is lesz szukseg. El tudom kepzelni, hogy volt annyira vallalhatatlan a Tibi, hogy oda most egy darabig be nem tehetik a labukat.
D_Dezső
(
x29)
Jan 25, 2023 08:09:57
x29)
egy valódi szerelmes szerinted így bánik a párjával?Nem fizetsz neki szállást? Hogy te mekkora egy patkány vagy!
Ez meg a másik …
Mi a faszt vártál Gyagyás?!
Haza küldöd “ügyintézni” a kábszis alkesz csávódat de szállást bazdmeg nem foglalsz beki, mennyen csak a hajléktalan szállóra.
Mit vártál hülyegyerek, hogy majd csendben megeszi a parizeres szendvicset az ingyenkonyhán és elvonástól remegve szépen bevonul a 30 fös szobába, hogy az ágyipoloskás matracon hédereljen hajnal 6-ig, amíg ki nem basszák a 0 fokba?
Kovács Márknak bezzeg tudtad fizetni a szállodákat meg bemondásra ticcs ólat, de a csávód aludjon a csótányos tömeg szállón.
Te gondolom nem az ingyenkonyhán voltál tegnap hanem etted a jó kebab tálakat meg hordtad a 3 eurós sört haza? Igaz-e Gyagyás?
csuldigung
Jan 25, 2023 08:13:49
Látod fifke milyen szépen rendezzük az életedet :) meló nincs egy ádámcsutkás prosztatatás átoperált férfit kifordított faszát szopod, bár mindig is buzeráns pedofil voltál azzal a torz ocsmány fejeddel kisfiúkra vadásztál nudizás közben és a szaunákba is :) szerencsére adósságod is sok van már :) szépen rendezzük az életed te féreg :) Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Jan 25, 2023 08:13:49
sarokülőgarnitúra
Jan 25, 2023 08:20:11
Enid! Utoljára jóból leírom neked: Tibi egy aljas, hazug, számító és fasztalan férfi (te pedig buzi vagy). Csak le akar húzni és kihasználni.
Azért azt is megjegyzem, hogy továbbá egy alkoholista, kábítószert használó és ezért munkára alkalmatlan, de arra amúgy is alkalmatlan (értsd buta) és nagyképű ember vagy.
Ébredj már fel hahó!
Azért azt is megjegyzem, hogy továbbá egy alkoholista, kábítószert használó és ezért munkára alkalmatlan, de arra amúgy is alkalmatlan (értsd buta) és nagyképű ember vagy.
Ébredj már fel hahó!
Jan 25, 2023 08:20:11
Kötőjel
(
x12)
Jan 25, 2023 08:21:48
x12)
Enid! Utoljára jóból leírom neked: Tibi egy aljas, hazug, számító és fasztalan férfi (te pedig buzi vagy). Csak le akar húzni és kihasználni.
Ébredj már fel hahó!
Ébredj már fel hahó!
ez nem igaz. a tibi egy intelligens, értékes, társadalom számára hasznos ember, akire a sodinak szüksége van.
a sodi, mindenképpen vissza kell szerezned a faszpinást. én megindulnék a helyedben, néhány vonatjegy és már jön is vissza hozzád a cshodálatos fhérfiasszony.
trolléga
(
x30)
Jan 25, 2023 08:21:53
x30)
Nagyon nevetek, most nézem csak milyen auticunamit tol a púptube falon. Most akkor ez megint csak MŰSOR, endi? Honnan tudod, hogy a kapcsolatotok nem csak a show kedvéért megy? A szisza sokszor mondta már, hogy az első adandó alkalommal dobbant. Nekem nem igazán úgy tűnik, hogy ő valóban cejejmes.
Őrjöng az incel kis buzija :DD Amit másnak lehet neki miért nem? Mondanám hogy ezentúl majd még jobban basztatja a tranyót, de egyrészt:
-eddig is kínozta (fajtalankodás követeléssel, éheztetéssel, ingyenkonyhán zabáltatással)
-eddig is mindent elnézett neki, csak ne lépjen le, nehogy már egyedül maradjon a fatászpika
-sok dologgal átbaszta már (Mazda, Mazda-pénzek, telefonlopás), egyikért se lett igazán felkérdezve (vagy épp megoldotta tranyedli annyival hogy hagyjálmár/fáj a lábam, stb)
-egy homokos sub, tudja hogy erősebb a Tibi
Megint magadat sajnáltatod, te féreg, még hogy te meg a depresszió! Műsor volt az egész, ott röhögtél 2 műsírás között. Teljesen jogosan nem akart menni tranyedli a gyerekekkel teli nudiszaunába, te drogos buzi!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jan 25, 2023 08:22:08
x13)
Ébredj már fel hahó!
Ébredj már fel hahó!
ASoDIra is jellemző minden felsorolt pont, zsák a foltját, hahó!
buniBanki
(
x2)
Jan 25, 2023 08:22:16
x2)
Endre, hogy lehet, hogy mind kaukázusi Márk, mind szabott cica undorodik a veled való, megnyugtató termál fürdőzéstől? A fehér négyzetek miatt lehet esetleg?
Endre egy pedofil!
Sztrapacska
(
x6)
Jan 25, 2023 08:24:14
x6)
Endre milyen érzés, hogy Tibi inkább a börtönt választja, minthogy visszamenjen hozzád?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Jozsii Busák
(
x5)
Jan 25, 2023 08:27:09
x5)
Látom Endre megint feleslegesen fizetted a hotelt.. Semmi baj minden a legnagyobb rendben csak a szokásos te balek! Jól indul ez a nap is!
Jozsii Busák
csuldigung
Jan 25, 2023 08:27:14
Ébredj már fel hahó!
Ébredj már fel hahó!
-ember te úgy látszik nem érted sodrák patkány valódi énjét :) egy buzeráns, mindig is az volt ezzel az átoperált férfivel most ezt leplezni tudja ő azt gondolja! már gyerekkorában is kisfiúkat zaklatott! bunki bank? mindig is faszra hajtott a pedofil buzija! nudizni és szaunába is csak azért járt hogy faszokat lásson! fogdosta és szopta a gőzbe a faszokat! rengeteg buzeráns aberrált kalandja volt ezeken a helyeken! csak erről nem beszél a torz féreg :) Na meló, csá.
Jan 25, 2023 08:27:14
rezsidémon
(
x8)
Jan 25, 2023 08:29:28
x8)
Imádom, amikor próbálod bemagyarázni a hazugságokat :D

FifiLegnagyobbLajongója
Jan 25, 2023 08:29:42
Hajléktalan Fifi a jó Fifi
Jan 25, 2023 08:29:42
trolléga
(
x30)
Jan 25, 2023 08:30:16
x30)
újabb kommentek: kora reggel már üzemi hőfokon üzemel az autipajzs

a kétszer ugyanabba a folyóba kurvára nem ezt jelenti, te sok diplomás! pont az ellenkezőjét, változik a folyó, változik az ember. csak te nem tanulsz semmiből. + már megint bejlinyt pörgeti

mingyen a tjojjok hibája! NEM, te korcs! veled hányszor bulizódott ilyen jókedélyűen a tranyedli? telefonon is beszólhattál volna a trollnak, miért nem tetted meg? személyesen a sapkás trollal szemben miért nem volt nagy a pofád? * ásít *

a kétszer ugyanabba a folyóba kurvára nem ezt jelenti, te sok diplomás! pont az ellenkezőjét, változik a folyó, változik az ember. csak te nem tanulsz semmiből. + már megint bejlinyt pörgeti

mingyen a tjojjok hibája! NEM, te korcs! veled hányszor bulizódott ilyen jókedélyűen a tranyedli? telefonon is beszólhattál volna a trollnak, miért nem tetted meg? személyesen a sapkás trollal szemben miért nem volt nagy a pofád? * ásít *
Kötőjel
(
x12)
Jan 25, 2023 08:32:46
x12)
a sodi, te vagy a gonosz, provokáló kis geci. (freeblog, hahó!) a trollok az Univerzum küldöttei, akik megbüntetnek a gonoszságodért. szerintem ez érthető.
vérdíj target nr. 1
rezsidémon
(
x8)
Jan 25, 2023 08:33:24
x8)
Akkor biztos csak műsor volt sodika, hogy a tibi jól érezte magát másokkal is :D
Nem, ez a valóság, te egy elviselhetetlen idióta vagy. Pont.
Nem, ez a valóság, te egy elviselhetetlen idióta vagy. Pont.
AndrewWK
(
x1)
Jan 25, 2023 08:34:20
x1)
Teljes elmebaj.
sarokülőgarnitúra
Jan 25, 2023 08:37:46
Trolléga! Amit leírtál az igazság! Én tisztában vagyok vele, nem ma kezdtem a snecológiát! Próbáltam autizmust csempészni a hozzászólásomba ami nem jött az! Ezért elnézést a kiegészítésért pedig NSZKSZ!
Sodi! Balek vagy!
Jan 25, 2023 08:37:46
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jan 25, 2023 08:38:38
x10)
Nem érdekes, hogy más nyugodtan kamerázhatja a szizsát, te meg NEM! Hányszor elmondta te barom!
Ebből könnyen levezhető, hogy kurvára utál téged, csak a piát, meg a drogokat szereti, amit veszel neki!
Álmodjatok Rémeket!
Ebből könnyen levezhető, hogy kurvára utál téged, csak a piát, meg a drogokat szereti, amit veszel neki!
trolléga
(
x30)
Jan 25, 2023 08:39:11
x30)
bocsánat a dupláért, látom közben a kolléga is kifényképezte a kommenteket.
ENDRE! azért nyugtass meg, ha csütörtökön visszamegy Bécsbe a tranyó egyből munkába is áll, ugye? nem 2 dologtalan naplopó fog a Bindegasséban lakni, ugye? UGYE? :DDD *pr* nem fogod elnézni az utcán csövezését és a korábbi hazugságait, ugye? TE BALEK
ENDRE! azért nyugtass meg, ha csütörtökön visszamegy Bécsbe a tranyó egyből munkába is áll, ugye? nem 2 dologtalan naplopó fog a Bindegasséban lakni, ugye? UGYE? :DDD *pr* nem fogod elnézni az utcán csövezését és a korábbi hazugságait, ugye? TE BALEK
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 25, 2023 08:39:36
x1)
tegnapi lájvban endre a chatnek:
"tessék figyelni és nem mindent hatvanszor megkérdezni"... endre, te meg mindent hatvanszor elismételsz úgy, hogy nem kérdezi senki... most akkoj mifany?
"tessék figyelni és nem mindent hatvanszor megkérdezni"... endre, te meg mindent hatvanszor elismételsz úgy, hogy nem kérdezi senki... most akkoj mifany?
csuldigung
Jan 25, 2023 08:40:38
pedofil autista elmebeteg sodrák patkánynak kommentelsz az olyan érzés neki mintha a faszát szopnád :) ő ezt élvezi! egy elmebeteg ha foglalkoznak vele arra élvez! ezért provokál hüleeee gyerek nem jöttél még rá? csak a faszát szopod és élvezteted ha kommentelsz neki :) erre élvez a pedofil patkánya! :)
Jan 25, 2023 08:40:38
trolléga
(
x30)
Jan 25, 2023 08:41:43
x30)

2023.01.25:

Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 08:43:17
x17)
2023.01.25:
Dolgos a cica.Mindig csinálja magának a dolgokat.Nyelftanilak ikkasz
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 08:44:02
x17)
pedofil autista elmebeteg sodrák patkánynak kommentelsz az olyan érzés neki mintha a faszát szopnád :) ő ezt élvezi! egy elmebeteg ha foglalkoznak vele arra élvez! ezért provokál hüleeee gyerek nem jöttél még rá? csak a faszát szopod és élvezteted ha kommentelsz neki :) erre élvez a pedofil patkánya! :)
-
Jan 25, 2023 08:44:39
Tavasszal Bejliny:
Jan 25, 2023 08:44:39
Maffiózó
(
x1)
Jan 25, 2023 08:45:00
x1)
Endre ezeket a sértett kommenteket miért nem a sziszának küldöd?
Félsz tőle?
Félsz tőle?
bojlertestű piton
(
x1)
Jan 25, 2023 08:45:21
x1)
2023.01.25:
deh hhisz itty is a téjkő fugájit tisztítják!
csuldigung
Jan 25, 2023 08:46:53
ajjaj fáj az igazság pitonsz :)) takarodjál te innen ha ennyire véded az autista buzi sodrák patkányt :)) te a sodi vagy tutira csak állnéven!
trolléga
(
x30)
x30)
Lakás kényelme meg a faszom. Linzben pont az volt a baj, hogy ott nincs hova menni. Hát Bécsben van.
Dehát Bécsben se vitted sehová, te korcs! Csak swinger, buzigőz, ennyi. A világ legélhetőbb városában. Te kibaszott ostoba!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 08:49:24
x17)
Ki a faszom védi? Senki! De latszik te nagyon új vagy a porondon.Olyanokat leírsz amiket az itteni Sneciologiabol diplomázottak rég tudnak.Te is csak a felszínt kapargatod és figyeled,ahelyett hogy rájónnél,hogy a korccsal valo kommunikacio az egyik alapja! Hogy szopassad.Azert mert beirod neki hogy pedofil vagy korcs vagy csak nevetsz rajta azzal te semmit nem fogsz ütni.Lepereg.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 25, 2023 08:49:35
x39)
Olyan cuki, hogy Endrének, a saját nyelvén, a saját stílusában, tucatszor elmondta a tranyó, hogy VELE nem akar sehová menni, mert kibírhatatlan.
Elmondta azt is, hogy a nem a fürdő a baj, hanem az, hogy Endre kedves meztelen kisgyerekeket akar nézegetni.
A táncikálás sem gond, de veszélyes, ha egy elhízott, kullancs gyernőtt folyamatosan kapaszkodik beléd....
Endreeeeeeeee....
Ostoba, kényszeres hazudozó vagy! Hahó!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Elmondta azt is, hogy a nem a fürdő a baj, hanem az, hogy Endre kedves meztelen kisgyerekeket akar nézegetni.
A táncikálás sem gond, de veszélyes, ha egy elhízott, kullancs gyernőtt folyamatosan kapaszkodik beléd....
Endreeeeeeeee....
Ostoba, kényszeres hazudozó vagy! Hahó!
Carpenter
(
x2)
Jan 25, 2023 08:50:02
x2)
Korcs megint semmmi mást nem csinálsz amióta elment a tibor csak loopolsz a neten és üzengetsz neki. Egy kényszeres elmebeteg vagy. Neked lobotómiára lenne szükséged.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 25, 2023 08:50:14
x17)
Ja persze én vagyok a sodi.Itt mindenki az.Latod.Sokat zárthelyit kell még írnod..
koszos
(
x11)
Jan 25, 2023 08:52:50
x11)
Korcs megint semmmi mást nem csinálsz amióta elment a tibor csak loopolsz a neten és üzengetsz neki. Egy kényszeres elmebeteg vagy. Neked lobotómiára lenne szükséged.
tiborunk ebben jartas,szal tudna segiteni ebben es nem is kell neki mas hozza,csak egy laptop tolto.
démon
Jan 25, 2023 08:57:19
Fidi és a zene szócikk van már sodipédián? Mehetne a referenciák (mulatós, Sas kabaré) közé:

Ez van a link mögött: trashvod.com/w/6iVQRgWBXpDGnPh3CQEpbn

Ez van a link mögött: trashvod.com/w/6iVQRgWBXpDGnPh3CQEpbn
Jan 25, 2023 08:57:19
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 25, 2023 08:58:02
x5)
Reggelt tanszek,endre te dogolj meg.
Koran lefekudtem erre mire kelek fel :D
szenvedjel korcsgeci es fizess
contains language which some may find offensive
Koran lefekudtem erre mire kelek fel :D
szenvedjel korcsgeci es fizess
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 25, 2023 08:58:04
x39)
Endre!
Olyan vagy , mint egy frissen befogadott menhelyes kutya a kutyafuttatóban.
Hasonlítasz a többiekre.
Volt már gazdád is.
De mindíg mindent rosszul csinálsz.
Ezért nem játszik veled a többi kutya, csak megharapnak, ha odamész a faszságaiddal. Legyomnak a foldre, megaláznak.
De te nyem éjtyed mi a baj és ugyanazt csinálod, nem tanulsz semmiből.
Összeállnak ellened.
A tranyó próbált a helyes viselkedésre tanítani, de hiába.
Ostoba fifi a fifi...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Olyan vagy , mint egy frissen befogadott menhelyes kutya a kutyafuttatóban.
Hasonlítasz a többiekre.
Volt már gazdád is.
De mindíg mindent rosszul csinálsz.
Ezért nem játszik veled a többi kutya, csak megharapnak, ha odamész a faszságaiddal. Legyomnak a foldre, megaláznak.
De te nyem éjtyed mi a baj és ugyanazt csinálod, nem tanulsz semmiből.
Összeállnak ellened.
A tranyó próbált a helyes viselkedésre tanítani, de hiába.
Ostoba fifi a fifi...
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™