Amúgy Judkán keresztül is tudnánk hintáztatni a korcsot is. Abba az esetbe ha tibi még kitartana majd mellette ezek után is, amig el nem viszik a rácsok mögé. Összefogva Judkával, mondjuk alkalmankénti vodkáért (iszik még vajon a tibi nélkül?) kajáért a tibit szépen lehetne általa hitegetni néha, hogy van még esélye nála. Igy Tibi elkezdenne reménykedni és néha Judka kergetésbe kezdene, magára hagyva és bizonytalanságba tartva majd igy a korcsot.
Ugye nagyjából Szeptembertől, az a probléma, hogy Judkának talán tényleg ellege lett tibiböl és Józsit választotta inkább. És ebbe tibi is kezd beletörődni, többek közt ezért is hajlandó elviselni a korcsot azóta könnyeben talán. Gyagyás lett a gazdateste neki most, mert tudja ilyen balekot még egyet nem talál. Viszont ezt meglehetne változtatni ha megtörténne az amit írtam (hitegetés) és ezzel újra troll irányítás alá kerülne majd tibi.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jucit hajkurássza, építgeti az életét gyagyás nélkül.
Business as usual.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
1-2 héten belül el fog fogyni a jutu pénz, legkésőbb akkor elő fog bújni koldulni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Tibi egy rendesen korbemetelt zsido,trollega ne beszeljen badarsagokat.
contains language which some may find offensive
Igaz nekem nincs 4 diplomám és felhőének sem vagyok, így csak 1 diplomám van a Zrínyiből, mint Biztonságtechnikai mérnők, de amit itt olvastam az alapján fognak jelentkezni a német bankok, majd a behajtó cégek a hdmi kábelekre és buzulásra elköltött eurokra, ami addigra szerintem már 6 számjegyű lesz a kamatok miatt.
Hahh, anno en is a Had es biztonsagtechnikai mernokot csinaltam a Zrinyin. Milyen kicsi ez a teknos ami megalmodta a vilagot.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Pihen. De a küldetése még nem ért véget
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ne legyen igazam, de szerintem gondnokság alá vétel is terítéken van, így próbálnak majd kiangolnázni a német és osztrák zsidóbankok hitelei alól.
A masik lehetoseg,hogy nemet valt es felvarratja az orrara a pulykanyakat,aztan elmegy cirkuszi bohocnak.
Mondjuk a szakmai felkeszultsege adott
Közelben, az UFO élelmiszer diszkont az valid? Gyagya tényleg űrdiplomata?!
A buzikurvád sem volt soha fenttartható.Nekem a született pinásom lassan 2 éve!! Nem került 10 millióba.Hoty fan esz?
Punszisza a lekjopp!
Almdudlerrol se tudta, micsoda. Ennyire szarik a világra, semmi nem ragad rá. Tudja, hol dönert venni, és hol sört, ketyerűt
Amúgy tényleg pici a világ. Holnap lesz 1 hete hogy ismerőssel beszélgetem, többek közt a rendőr gyilkoságról is aztán felhoztam neki a tibi rakétás fenyegetését (hallott ö is róla) és hogy milyen hamar kiengedték és mi történt utána (rendörök fenyegetése). Erre kérdi ö, hogy és azt tudom e, hogy az a nő az férfi akit tibinek hívtak régen? Mondom tudom és hogy ö honnan tud erről? Erre mondja hogy van egy meleg ismerőse akit szintén tibinek hívnak és ö szokott a mi tibinkröl beszélni. Rólad az ismerősöm nem halott, de mondtam utána neki, hogy te vagy a nője, és innen ismerem a tibit, és ha gondolja akkor majd nézzen fel a pédiára, hogy ki is vagy te. Szóval azért ismertek vagytok ti és szépen terjed a híretek mindenki felé. Nos, ilyen kicsi ez a világ.
pelyhes pocsok kukkolasa nelkul nem tud letezni es ahogyan a pelda mutatja mar nem eleg neki az internet
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Golda mellett olyan stresszben lesz napi szinten, hogy inkább dolgozni fog, csak ne kelljen otthon lennie. Bejelentett munkája viszont nem lehet, mert rögtön inkasszál a NAV, a Diákhitel Központ, és a német zsidóbankok is értesülni fognak arról, hogy van bevétel. Én őszintén nem látom, hogy Magyaroszágon hogyan élne túl ilyen háttérrel akár csak 5 évet is. Tudom, hogy egy fekete öves élősködőről van szó, de azt azért ne felejtsük el, hogy az elmúlt 5-6 évben felégetett maga mögött minden hidat, ami az egykori "harcostársaihoz" köti, és az új ismerősei egytől egyig ruppótlan lumpenretardok, csövesek. Nincs kire ráakaszkodnia bojszófőzelékért, az a hajó már elúszott.
Nagyon jó, csak félteném tőle a többi ott lévő beteget... Meg a mellette lévő erdőben a recskás 1 nap után eltévedne. + mi trollszok sem mehetnénk be, őrzött területek.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
a tiltott rengeteg!
magyarul megvan a hírük LMBTQ körökben...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
tibort fűzi
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Főúri luxusbirtok
🕎Endigame🕎
Itt lurkol, felváltva zsarolja és fűzi a herélt utcamacskáját, a trash "haverjaitól" próbál segítséget szerezni ahhoz hogy elvonják a trollok figyelmét róla.
A legfontosabbat kihagytam, kortyolgatja a ketyerűt meg a sörikét, mer az kell.
Hazudik a figyelemkurva, korcs!
Mi akkor győzünk majd, mikor a púpszászi kádárkockából lájvol folyamatosan, vagy mikor ló legel majd a sírján!
A púpszászi kádárkocka szerintem esélytelen a korcsnak, sem az alkoholizmusát sem a magamutogatási vágyát nem tudná elnyomni, és ezek együtt feltételei annak hogy az anyja egyáltalán megfontolja hogy odaengedje endrét a hasziendára. Ebből blaha lesz, vagy beköltözik valamelyik másik trashhez házicsicskának.
kb. 3 napig tudja magát tartani egy hazugsághoz. az utóbbi időben mindennel lebukott. mindennel.
szerintem nem kamu az exodus, de ugye bármikor kaphat egy ajánlatot, és akkor vissza az egész, uzsorakölcsön, esetleg kisebb lakásba, szobába költözés, és megy tovább a bécsi évad.
látni fogjuk a jeleket, hogy van-e költözés, vagy sem.
Fel van szerelve a helyi bót kétliteres kőbambival. Túlélhető, alkoholista szempontból
szegény tranyó, nyilván 100 ezer euró fölötti egyenlege van, amit nem biztosít az oba.
Szerintem Endrének üzent
Mifaaaaaaaaaaaan
Még szerencse, hogy Merci a pénzügyi informatikai rendszerekhez is ilyen kiválóan ért.
Buzikurva eloremenekult.Neki nincs mire
Punszisza a lekjopp!
Ha lett volna egy kis esze akkor 20 napra bevonult volna a rácsok mögé melegedni mint a Vahur. Az igy megmaradó 100.000 forcsibol + a kártyán lévő 190.000+ forcsibol még 1.5-2 hétig elhéderelt volna majd Budapesten majd, és utána ment volna vissza Bécsbe. Több mint 1 hónap a korcs nélkül. Tele fasza új sitkos témákkal a lájvokra. De még ehhez is hülye a nagyon okos szisza.
Az nem kérdés hogy túl lehetne élni, és a púpszászi erkély is tökéletesen alkalmas arra hogy unalmas vekniflokkokat forgasson. Az a probléma hogy sem a napi 12 sörikét, sem a "flokkermunkát" nem tolerálná a hód kurva anyja. A kádárkocka pedig goldáé, és tudjuk hogy golda egy hidegvérű vén kurva, úgyhogy szemrebbenés nélkül vitetné el az ostoba kicsi fiát a rendőrökkel.
megszólalt a tőzsdecápa quant befektető
Amikor meg IRL eleallsz osszepisili magat mindegyik.
Nem jo otlet bankosszeomlassal fenyegetozni. Meg a vegen ezt is megkerdik a rendorok. Ugyanis az allam nem nagyon szereti a bankpanikokat.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
ha púpszászon lesz, oda sokkal jobb trollkodásokat kell kieszelni, mint a rendőrök ráhívása, mert számolnunk kell goldával.
Ezt tegnap este másolta be neki Zik Hejl trolléga, elküldte neki a született pinás csaj fotóját gondolom, ez volt a válasz. Nem tudom ez mikor lehetett időben pontosan.

blabla
Szerencsére púpszász már sokkal közelebb van, mint Bécs, így aztán bármikor felkeresheti bármelyik troll, aki épp felkérdezős, pofozkodós, szemüveg kölcsönvevős kedvében van.
Nem lesz a pedofil féregnek egy perc nyugta sem.
kapros pizza rendelés?
Mifaaaaaaaaaaaan
És a két csövesen kívül mit gondolsz, melyik trash bírná elviselni? Max höjpi, de pár nap után onnan is repülne, mert egyrészt tőlünk nem lenne nyugta, másrészt a kis nokedlik a hetyetye miatt elkapcsolnának.
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Este behegeszteni a kiskaput,így nem tudna másnap sörért menni…
inkább genyamamás trollkodások kellenek. 3 köbméter sitt leborítása kapu elé.
Szerintem kozma, vagy gammer meg tudná nevelni ha arról van szó. Egy-két napig tartana ki a hetyetyézős loopolós endre, mindig amikor rákezd kap egy csicskalángost, szembesítik a lehetőséggel hogy maradhat ha kussol és azt csinálja amit mondanak neki, vagy mehet a blahára fetrengeni a csöveshugyban.

Nalad mi volt az ebed az ingyen konyhan pupom?
sodika, ez tényleg fhosná!
8 órás picikliszerelő live után jöhet a 8 órás ajándékbontogatós live!
Meg Golda vég nélküli kiidegelése, miközben mondanád hogy:
"Jaj de édes ez a szörnyecske!"
:D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
sargaborso uresen.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 11:44:32
x5)
Endre ugye nem a tranyorol akarod a Tanszek figyelmet elterelni?
gyanus vagy
gyanus vagy
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 26, 2023 11:44:55
x23)
Jucival újrakezdjük az életünket, endi már a múlt.
Törölt emlék csupán.
Törölt emlék csupán.
Amúgy Judkán keresztül is tudnánk hintáztatni a korcsot is. Abba az esetbe ha tibi még kitartana majd mellette ezek után is, amig el nem viszik a rácsok mögé. Összefogva Judkával, mondjuk alkalmankénti vodkáért (iszik még vajon a tibi nélkül?) kajáért a tibit szépen lehetne általa hitegetni néha, hogy van még esélye nála. Igy Tibi elkezdenne reménykedni és néha Judka kergetésbe kezdene, magára hagyva és bizonytalanságba tartva majd igy a korcsot.
Ugye nagyjából Szeptembertől, az a probléma, hogy Judkának talán tényleg ellege lett tibiböl és Józsit választotta inkább. És ebbe tibi is kezd beletörődni, többek közt ezért is hajlandó elviselni a korcsot azóta könnyeben talán. Gyagyás lett a gazdateste neki most, mert tudja ilyen balekot még egyet nem talál. Viszont ezt meglehetne változtatni ha megtörténne az amit írtam (hitegetés) és ezzel újra troll irányítás alá kerülne majd tibi.
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 11:48:35
x135)
fikás anyáddal majd leültök számolni, de nekem van egy olyan érzésem, hogy egy szolnoki gányolda jobban meg fogja érni neked, mint egy bécsi távmeló, ahova ingáznod kell minden héten, lehet kétszer is.
gémeskútban egyetlen 5 milliós végrehajtással vonnák a fizetésed max 33 %-át.
labanciában viszont 20 milliós tartozást kell visszafizetned.
gémeskútban egyetlen 5 milliós végrehajtással vonnák a fizetésed max 33 %-át.
labanciában viszont 20 milliós tartozást kell visszafizetned.
Golda csiklója
(
x8)
Jan 26, 2023 11:51:38
x8)
Igen Tisztelt Jogász trollok, Professzorok, Ügyvédek és Bojtártrollok!!!
Ha rápillantanátok erre itt!
Van egy 2014-es ÚNIÓS rendelet a tagállamok és polgárai részére
A bírósági végrehajtást Németországban elsősorban a polgári perrendtartás (Zivilprozessordnung – ZPO) 704. és azt követő §-ai, valamint a kényszerértékesítésről és a vagyonfelügyeletről szóló törvény (Gesetz über die Zwangsversteigerung und Zwangsverwaltung – ZVG) szabályozzák.
A tagállamközi követelésbehajtást szabályozó 655/2014/EU rendeletet, Németország a ZPO 946. és azt követő §-aival ültette át.
AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 655/2014/EU RENDELETE
eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX:32014R0655
Ez pedig a BUNDESMINISTERIUM polgári rendszabályozás, amit az UNIO rendelettel alkalmaz polgári és kereskedelmi jogi esetekben.
www.1x1forditoiroda.hu/nemet_polgari_perrendtartas.pdf
Igaz nekem nincs 4 diplomám és felhőének sem vagyok, így csak 1 diplomám van a Zrínyiből, mint Biztonságtechnikai mérnők, de amit itt olvastam az alapján fognak jelentkezni a német bankok, majd a behajtó cégek a hdmi kábelekre és buzulásra elköltött eurokra, ami addigra szerintem már 6 számjegyű lesz a kamatok miatt.
O és K együtt OK és minden OK!!
Ha rápillantanátok erre itt!
Van egy 2014-es ÚNIÓS rendelet a tagállamok és polgárai részére
A bírósági végrehajtást Németországban elsősorban a polgári perrendtartás (Zivilprozessordnung – ZPO) 704. és azt követő §-ai, valamint a kényszerértékesítésről és a vagyonfelügyeletről szóló törvény (Gesetz über die Zwangsversteigerung und Zwangsverwaltung – ZVG) szabályozzák.
A tagállamközi követelésbehajtást szabályozó 655/2014/EU rendeletet, Németország a ZPO 946. és azt követő §-aival ültette át.
AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 655/2014/EU RENDELETE
eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX:32014R0655
Ez pedig a BUNDESMINISTERIUM polgári rendszabályozás, amit az UNIO rendelettel alkalmaz polgári és kereskedelmi jogi esetekben.
www.1x1forditoiroda.hu/nemet_polgari_perrendtartas.pdf
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 11:52:56
x5)
Tibit lecsuktak vagy mi a hirzarlat oka amugy?
valakinek van valami infoja a masik retardaltrol?
-
Jan 26, 2023 11:54:56
Jucit hajkurássza, építgeti az életét gyagyás nélkül.
Business as usual.
Jan 26, 2023 11:54:56
xray
(
x21)
Jan 26, 2023 11:55:27
x21)
kolostorba vonult és bűnbánatot tart. valakinek van valami infoja a masik retardaltrol?
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 11:57:36
x135)
1-2 héten belül el fog fogyni a jutu pénz, legkésőbb akkor elő fog bújni koldulni.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 11:57:43
x5)
kolostorba vonult és bűnbánatot tart.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2023 11:58:19
x47)
Én még mindig azon röhögök, hogy életed első párkapcsolata konfirmálta, hogy csőbuzi vagy és 5x sebességre kapcsolta az anyagi összeomlásod, alkoholizmusod és behozta a drogfüggést újdonságnak. Utolsó napján pedig bebizonyította, hogy egy tetves pedofil geci vagy.
Szebbet sem lehetett volna kívánni neked.
Te tetves pedofil geci!
Szebbet sem lehetett volna kívánni neked.
Te tetves pedofil geci!
BodiTesok
(
x1)
Jan 26, 2023 12:01:48
x1)
Hahh, anno en is a Had es biztonsagtechnikai mernokot csinaltam a Zrinyin. Milyen kicsi ez a teknos ami megalmodta a vilagot.
Benedekdenes366
Jan 26, 2023 12:03:28
Endre pupszaszon hol fogsz meztelen kisfiukat lesni?
Jan 26, 2023 12:03:28
Tetvek_mezeje
Jan 26, 2023 12:06:16
Kol hákávod, kedves zsidó testvéreim!
- Golda, megházasodom! - mondja asodi otthon.
- Na végre, édes fiam. Már épp ideje volt. Na és kit veszel
el?
- A Tibit!
- Dehát az nem is zsidó!
Bárcsak így lenne...
Mazel tov!
A b@szodj meg nem káromkodás. Inkább tanács!
- Golda, megházasodom! - mondja asodi otthon.
- Na végre, édes fiam. Már épp ideje volt. Na és kit veszel
el?
- A Tibit!
- Dehát az nem is zsidó!
Bárcsak így lenne...
Mazel tov!
Jan 26, 2023 12:06:16
Mercis Hambi
(
x3)
Jan 26, 2023 12:06:24
x3)
Jan 26, 2023 12:06:24
Endre pupszaszon hol fogsz meztelen kisfiukat lesni?
Csak az ablakból fogja a trollbácsikat lesni . Jan 26, 2023 12:06:24
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2023 12:08:27
x37)
Golda vajon tartja még azt, hogy Endre csak akkor költözhet be hozzá, ha előtte elvonóra megy? :D
Ne legyen igazam, de szerintem gondnokság alá vétel is terítéken van, így próbálnak majd kiangolnázni a német és osztrák zsidóbankok hitelei alól.
xray
(
x21)
Jan 26, 2023 12:09:41
x21)
Jan 26, 2023 12:09:41
álcázza magát azzal, h levágatta az egészet. :) Jan 26, 2023 12:09:41
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2023 12:09:51
x47)
Pihen. De a küldetése még nem ért véget
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 12:10:23
x5)
A masik lehetoseg,hogy nemet valt es felvarratja az orrara a pulykanyakat,aztan elmegy cirkuszi bohocnak.
Mondjuk a szakmai felkeszultsege adott
féregnyulvány
(
x7)
Jan 26, 2023 12:13:13
x7)
csinalj egy tetoválást gyagyás
legyen a felkarodon tibi arcképe
fixen beléd szeret anyád meg megdicsér majd micsoda daliás buzi vagy
legyen a felkarodon tibi arcképe
fixen beléd szeret anyád meg megdicsér majd micsoda daliás buzi vagy
Értetlen
(
x1)
Jan 26, 2023 12:14:11
x1)
Újranyitottunk!
goo.gl/maps/WBBxGdwG7GNc3cSH6
goo.gl/maps/WBBxGdwG7GNc3cSH6
Közelben, az UFO élelmiszer diszkont az valid? Gyagya tényleg űrdiplomata?!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 26, 2023 12:15:58
x17)
Nem, mert ha már nincs Merci, fenntarthatóság az első lépcső, és hogy soha többé ne menjek bele olyanba, ami nem fenntartható.
Na csá
Na csá
A buzikurvád sem volt soha fenttartható.Nekem a született pinásom lassan 2 éve!! Nem került 10 millióba.Hoty fan esz?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2023 12:16:18
x37)
Milyen szenvedések lesznek itt, ha Púpszászon beüt neki az alkoholelvonás. Ott fog rinyálni Goldának, hogy jönnek kifelé a bogarak a falból, adjon egy kis sörtöcskét. Titokban fog kiszökdösni a boltba ketyerűért, meglopja az anyját, kurva nagy műsor várható.
Értetlen
(
x1)
Jan 26, 2023 12:17:09
x1)
Mindig nevetek, mikor eszembe jut a Szandikás kocsmába beülös eset, amikor a donésért könyörgött :DD Nem tudta hogy van az almalé németül, a csetnek kellett segíteni az évek óta kinn élő, értelmiségi fatászpikának. Apfelsaft bazdmeg, ezt nem tudta. Dzsúszozott meg nem tudom miket mondott. Hát igen, ugye aki egész életében csak työrikét vedelt....
Almdudlerrol se tudta, micsoda. Ennyire szarik a világra, semmi nem ragad rá. Tudja, hol dönert venni, és hol sört, ketyerűt
Nemvoltdurex
(
x13)
Jan 26, 2023 12:17:23
x13)
Gyagyás, nincs minden veszve...
Mit szólnál egy hajléktalan világkupához?
Júl. 8-ig oda érhetsz még.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Mit szólnál egy hajléktalan világkupához?
Júl. 8-ig oda érhetsz még.
xray
(
x21)
Jan 26, 2023 12:18:01
x21)
Jan 26, 2023 12:18:01
smucig vagy? :) Jan 26, 2023 12:18:01
broni
(
x45)
Jan 26, 2023 12:18:03
x45)
tibi the last of us gombából készít gömbapörit, rizssel.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2023 12:18:58
x47)
Tibit előléptettük. Tegnap pihenős volt, de ma már eligazításra ment, mert kezdődik a Golda mortuus hadműveleti felkészülés. Az újszászi putrit öröklés után egy évvel árverésre kell bocsátani.
Mitokondrium
(
x7)
Jan 26, 2023 12:25:28
x7)
Amugy ebben az esetben a bankok fogjak megszivni. Endrenek behajthato vagyona nincs, az e-hulladek, amit szetapnak csufol osszesen nem er ketezer ejrot. Masa meg nincs.
Gyakorlatilag lehetetlen hogy ebben az allapotban munkaba alljon, igy a fizetesebol se lehet majd letiltani.
A bankok kenytelenek lesznek leirni az adossagat. Ha eladjak behajtocegnek, legfoljebb 1-2 szazalekert tehetik, ez a legrosszabb ados, ami csak letezik.
Ha Golda meghal es rahagyja a pupszaszi haciendat, az legfoljebb a magyar adossagat fedezi, az ejrohizeleken meg se latszik majd.
A Recskaboy pedig boldogan csovezik majd, ahogy azelott is tette eveken at. A Dorpenel, vagy hajlektalanszallon Tibcedesszel, vagy valami vilagvegi tanyan. Aztan a jutyubfillerekbol vesz neha sort meg nitrohigitot.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Gyakorlatilag lehetetlen hogy ebben az allapotban munkaba alljon, igy a fizetesebol se lehet majd letiltani.
A bankok kenytelenek lesznek leirni az adossagat. Ha eladjak behajtocegnek, legfoljebb 1-2 szazalekert tehetik, ez a legrosszabb ados, ami csak letezik.
Ha Golda meghal es rahagyja a pupszaszi haciendat, az legfoljebb a magyar adossagat fedezi, az ejrohizeleken meg se latszik majd.
A Recskaboy pedig boldogan csovezik majd, ahogy azelott is tette eveken at. A Dorpenel, vagy hajlektalanszallon Tibcedesszel, vagy valami vilagvegi tanyan. Aztan a jutyubfillerekbol vesz neha sort meg nitrohigitot.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 26, 2023 12:25:47
x23)
Amúgy tényleg pici a világ. Holnap lesz 1 hete hogy ismerőssel beszélgetem, többek közt a rendőr gyilkoságról is aztán felhoztam neki a tibi rakétás fenyegetését (hallott ö is róla) és hogy milyen hamar kiengedték és mi történt utána (rendörök fenyegetése). Erre kérdi ö, hogy és azt tudom e, hogy az a nő az férfi akit tibinek hívtak régen? Mondom tudom és hogy ö honnan tud erről? Erre mondja hogy van egy meleg ismerőse akit szintén tibinek hívnak és ö szokott a mi tibinkröl beszélni. Rólad az ismerősöm nem halott, de mondtam utána neki, hogy te vagy a nője, és innen ismerem a tibit, és ha gondolja akkor majd nézzen fel a pédiára, hogy ki is vagy te. Szóval azért ismertek vagytok ti és szépen terjed a híretek mindenki felé. Nos, ilyen kicsi ez a világ.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2023 12:26:32
x47)
Tetves pedofil geci, most, hogy Tibor lelépett, nehezebb lesz gyerekeket kukkolnod egyedül. Pénzed sincs másik csövesre. Mi lesz a terved így? Minden mindegy alapon bemész egyedül a gyerekek közé, aztán kimész a WCbe kiverni?
MaxPayne
(
x24)
Jan 26, 2023 12:26:38
x24)
Endre!
Mi van az elore menekulessel?
Valami itt nem kerek, ugye Endre?
Sodi nem ezt igerte neked, mi?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mi van az elore menekulessel?
Valami itt nem kerek, ugye Endre?
Sodi nem ezt igerte neked, mi?
trolléga
(
x30)
Jan 26, 2023 12:28:44
x30)
Írta valaki hogy LMBTQ körökben is hírhedt a párocska. Nem feltétlenül nem rugdosná egymás mellett egy tüllszoknyás Béla és egy acélbetkós kuruczos Fifikét ha hazaeszi a fene. Erre az egyre jó vagy gyagyás, összekovácsolod magad ellen az embereket.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 12:28:57
x135)
fikás, mi lesz most a brazil béranyával?
sörtötbontok
(
x8)
Jan 26, 2023 12:29:24
x8)
Endre!
Az életminőségedet hogyan fogja befolyásolni, hogy Púpszászon nincs ingyenkonyha és buzigőzölde?
Az életminőségedet hogyan fogja befolyásolni, hogy Púpszászon nincs ingyenkonyha és buzigőzölde?
Trollul Madár
(
x15)
Jan 26, 2023 12:30:41
x15)
Endre!
Én mondtam neked, hogy a sok faszság helyett Mariozzál, de nem nem én nem!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Én mondtam neked, hogy a sok faszság helyett Mariozzál, de nem nem én nem!
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 26, 2023 12:32:02
x23)
Írta valaki hogy LMBTQ körökben is hírhedt a párocska. Nem feltétlenül nem rugdosná egymás mellett egy tüllszoknyás Béla és egy acélbetkós kuruczos Fifikét ha hazaeszi a fene. Erre az egyre jó vagy gyagyás, összekovácsolod magad ellen az embereket.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2023 12:32:38
x47)
Írasd át a John Harris karkötőt Újszászra! Ha egy éve lemondtál volna minden felesleges szar előfizetést, most lazán lenne pluszban 3000 euród. Ja, nem lenne, mert egy öngondoskodásra alkalmatlan retardált óráscsecsemő vagy, aki elbaszta volna alkoholra, meg drogokra.
koszos
(
x11)
Jan 26, 2023 12:33:17
x11)
Endre!
pelyhes pocsok kukkolasa nelkul nem tud letezni es ahogyan a pelda mutatja mar nem eleg neki az internet
gobesug
(
x30)
Jan 26, 2023 12:41:30
x30)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 26, 2023 12:43:47
x37)
Amugy ebben az esetben a bankok fogjak megszivni. Endrenek behajthato vagyona nincs, az e-hulladek, amit szetapnak csufol osszesen nem er ketezer ejrot. Masa meg nincs.
Golda mellett olyan stresszben lesz napi szinten, hogy inkább dolgozni fog, csak ne kelljen otthon lennie. Bejelentett munkája viszont nem lehet, mert rögtön inkasszál a NAV, a Diákhitel Központ, és a német zsidóbankok is értesülni fognak arról, hogy van bevétel. Én őszintén nem látom, hogy Magyaroszágon hogyan élne túl ilyen háttérrel akár csak 5 évet is. Tudom, hogy egy fekete öves élősködőről van szó, de azt azért ne felejtsük el, hogy az elmúlt 5-6 évben felégetett maga mögött minden hidat, ami az egykori "harcostársaihoz" köti, és az új ismerősei egytől egyig ruppótlan lumpenretardok, csövesek. Nincs kire ráakaszkodnia bojszófőzelékért, az a hajó már elúszott.
linzicsibe
(
x2)
Jan 26, 2023 12:44:29
x2)
találtam neked albit endre!
i.imgur.com/yO4MUdQ.png
i.imgur.com/yO4MUdQ.png
Nagyon jó, csak félteném tőle a többi ott lévő beteget... Meg a mellette lévő erdőben a recskás 1 nap után eltévedne. + mi trollszok sem mehetnénk be, őrzött területek.
Tar Sándor
Jan 26, 2023 12:44:43
vajon mit csinál egész nap a gyagyás így melócsá, szisza, barátok és videózgatás nélkül? éjjel is csak pár órát alszik. oké iszik, ezen kívül? ebbe az "életbe" egy normális ember is beleőrülne.
Jan 26, 2023 12:44:43
Johann Hölzel
(
x1)
Jan 26, 2023 12:47:27
x1)
Olvastam a tegnapi nap hotyfoltot... Fiteós karrier szögre akasztása bejelentve?
Győztünk?!
Győztünk?!
gobesug
(
x30)
Jan 26, 2023 12:48:16
x30)
a tiltott rengeteg!
Vasaltheréspatkány
Jan 26, 2023 12:49:29
Gyagyás! Most olvasom meg hallgatom a tegnapi. Először is baszódj meg, remélem egy csöves halálra ver téged és a véredben fogsz megfulladni te kukkoló pedofil szar. Másodszor nagyon röhögök a leépült csóró pofádon. Nem lesz itt lezáruló videóskarrier, mert egy magamutogató proli vagy. A zsidó bankok meg majd elviszik anyád dácsáját.
Jan 26, 2023 12:49:29
halászlé
(
x24)
Jan 26, 2023 12:49:33
x24)
magyarul megvan a hírük LMBTQ körökben...
halászlé
(
x24)
Jan 26, 2023 12:49:51
x24)
vajon mit csinál egész nap a gyagyás így melócsá, szisza, barátok és videózgatás nélkül? éjjel is csak pár órát alszik. oké iszik, ezen kívül? ebbe az "életbe" egy normális ember is beleőrülne.
tibort fűzi
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 12:50:28
x5)
Ezaz endre jol csinalod.
mar csak a halalodig kell kibirnod ezt a nemfidejozast.
szoval holnap reggelig.
Nyitod a gazt pupos?
mar csak a halalodig kell kibirnod ezt a nemfidejozast.
szoval holnap reggelig.
Nyitod a gazt pupos?
Penzmento
(
x6)
Jan 26, 2023 12:51:59
x6)
találtam neked albit endre!
i.imgur.com/yO4MUdQ.png
i.imgur.com/yO4MUdQ.png
Főúri luxusbirtok
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2023 12:52:35
x47)
Tekerd fel a paranoia radarodat, te tetves pedofil geci. Már tavaly is befostál minden autótól Újszászon, a gatyádat húzgálva rohantál a kocsmából haza, mint egy elbaszott rajzfilmfigura, de most egy kicsit felkészültebbnek kell lenned.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 26, 2023 12:53:42
x6)
Itt lurkol, felváltva zsarolja és fűzi a herélt utcamacskáját, a trash "haverjaitól" próbál segítséget szerezni ahhoz hogy elvonják a trollok figyelmét róla.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 26, 2023 12:56:05
x6)
A legfontosabbat kihagytam, kortyolgatja a ketyerűt meg a sörikét, mer az kell.
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 26, 2023 12:58:03
x23)
Olvastam a tegnapi nap hotyfoltot... Fiteós karrier szögre akasztása bejelentve?
Győztünk?!
Győztünk?!
Mi akkor győzünk majd, mikor a púpszászi kádárkockából lájvol folyamatosan, vagy mikor ló legel majd a sírján!
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 13:00:51
x135)
a fikás szerintem most melót keres, de most már olyat, ami full távmunkás, púpszászról végezhető. küldözgeti a masnis cv-t.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 26, 2023 13:01:18
x6)
A púpszászi kádárkocka szerintem esélytelen a korcsnak, sem az alkoholizmusát sem a magamutogatási vágyát nem tudná elnyomni, és ezek együtt feltételei annak hogy az anyja egyáltalán megfontolja hogy odaengedje endrét a hasziendára. Ebből blaha lesz, vagy beköltözik valamelyik másik trashhez házicsicskának.
Trollul Madár
(
x15)
Jan 26, 2023 13:01:23
x15)
Endre!
Ilyen jó lesz púpszászon!

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ilyen jó lesz púpszászon!

pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 13:01:36
x5)
Endre hany masodpercenkent kuldez hanguzenetet tibor telefonjara?
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 13:03:21
x135)
kb. 3 napig tudja magát tartani egy hazugsághoz. az utóbbi időben mindennel lebukott. mindennel.
szerintem nem kamu az exodus, de ugye bármikor kaphat egy ajánlatot, és akkor vissza az egész, uzsorakölcsön, esetleg kisebb lakásba, szobába költözés, és megy tovább a bécsi évad.
látni fogjuk a jeleket, hogy van-e költözés, vagy sem.
xray
(
x21)
Jan 26, 2023 13:05:01
x21)
még mindig szerelmes a kibaszott mercibe. :)
Vasaltheréspatkány
Jan 26, 2023 13:05:38
Endre, te tulajdonképpen kitől búcsúzó el? A nézőid legalább 80% troll. A fenmaradó 20% meg szarik a fejedre, mert másik trashektől jött át.
Jan 26, 2023 13:05:38
SoDi merchandise
Jan 26, 2023 13:05:41
Van meg a tolvajtranyo polobol?
kene eg XXL-s
kene eg XXL-s
Jan 26, 2023 13:05:41
Jonciii
(
x8)
Jan 26, 2023 13:05:56
x8)
Fel van szerelve a helyi bót kétliteres kőbambival. Túlélhető, alkoholista szempontból
max5enutálnak
(
x47)
Jan 26, 2023 13:06:17
x47)
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 13:07:12
x135)
szegény tranyó, nyilván 100 ezer euró fölötti egyenlege van, amit nem biztosít az oba.
Ásó27
(
x68)
Jan 26, 2023 13:07:54
x68)
Szerintem Endrének üzent
AndrewWK
(
x1)
Jan 26, 2023 13:08:01
x1)
Még szerencse, hogy Merci a pénzügyi informatikai rendszerekhez is ilyen kiválóan ért.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 26, 2023 13:08:07
x17)
Buzikurva eloremenekult.Neki nincs mire
Jonciii
(
x8)
Jan 26, 2023 13:08:12
x8)
Lehet arra gondolt, hogy sodit felvették oda dolgozni :D
EasybankosPedo
(
x23)
Jan 26, 2023 13:08:41
x23)
Ha lett volna egy kis esze akkor 20 napra bevonult volna a rácsok mögé melegedni mint a Vahur. Az igy megmaradó 100.000 forcsibol + a kártyán lévő 190.000+ forcsibol még 1.5-2 hétig elhéderelt volna majd Budapesten majd, és utána ment volna vissza Bécsbe. Több mint 1 hónap a korcs nélkül. Tele fasza új sitkos témákkal a lájvokra. De még ehhez is hülye a nagyon okos szisza.
horgász
(
x10)
Jan 26, 2023 13:08:51
x10)
Egy kis "jövőbetekintő".
Ismeretlen festő - Egy átlagos nap a púpos sírjánál
/2023 októbere/

" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ismeretlen festő - Egy átlagos nap a púpos sírjánál
/2023 októbere/

Ásó27
(
x68)
Jan 26, 2023 13:09:01
x68)
Én csak azt nem értem, hogy miért nem mérgezed meg anyádat? Akkor simán befogadhatnád a kandúrodat, és élhetnétek még pár hónapot alkoholmámorban! Sőt, anyád nyugdíját is vegyétek fel, a tranyó úgyis kinéz vagy 60-nak, egy kis smink (ahhoz úgy is ért), aztán minden rendben lesz! Csak vegyetek egy jó nagy fagyasztó ládát!
Mifaaaaaaaaaaaan
40_éves_junior
(
x6)
Jan 26, 2023 13:09:23
x6)
Az nem kérdés hogy túl lehetne élni, és a púpszászi erkély is tökéletesen alkalmas arra hogy unalmas vekniflokkokat forgasson. Az a probléma hogy sem a napi 12 sörikét, sem a "flokkermunkát" nem tolerálná a hód kurva anyja. A kádárkocka pedig goldáé, és tudjuk hogy golda egy hidegvérű vén kurva, úgyhogy szemrebbenés nélkül vitetné el az ostoba kicsi fiát a rendőrökkel.
Sanyibacsi
(
x6)
Jan 26, 2023 13:10:30
x6)
Endre, szerintem asodi hazudik neked is.
Ásó27
(
x68)
Jan 26, 2023 13:10:40
x68)
Pedofil! Nagyon hamar ellőtted ezt az összeomlásos korszakot, február elseje még messze van, ha akkor kezdenél az új helyeden!
Mifaaaaaaaaaaaan
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 13:12:14
x5)
Endre most kapott valaszt Bayer Zsolttol,varjak a Gyere haza Tivadar program kereteben.
Szep urdiplomatai allast kap majd megfelelo ruhaval (kenyszerzubbony).
Ebben eddig lehetett eljutni
Szep urdiplomatai allast kap majd megfelelo ruhaval (kenyszerzubbony).
Ebben eddig lehetett eljutni
szabigal
Jan 26, 2023 13:12:31
megszólalt a tőzsdecápa quant befektető
Jan 26, 2023 13:12:31
halászlé
(
x24)
Jan 26, 2023 13:13:23
x24)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 13:15:15
x5)
kicsi off; a troll definíciója:
Amikor meg IRL eleallsz osszepisili magat mindegyik.
MaxPayne
(
x24)
Jan 26, 2023 13:15:31
x24)
Tényleg Endre!
Mennyit is adozol most?
Ugye remlik, hogy nem is olyan regen azt irtad itt, hogy:
“Dehogy, bazmeg. Elég adót fizetek, a kérésemre 10 percenként megjeleno rendörök nekem járnak. :D
Hopp, csicska közszolga, hopp.”
Szerinted a magyar rendorok is igy fogjak majd gondolni? Nyilvan emlekeztetjuk majd oket a rendorlistara, neg ugy altalaban a roluk kialakitott velemenyedre.
Na de visszaterve az eredeti gondolathoz, mennyit is adozol most? Hany csicskat tudsz ugraltatni belole es mennyi vonatot sikerult Magyarorszagra szarnod januar 1 ota?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Mennyit is adozol most?
“Dehogy, bazmeg. Elég adót fizetek, a kérésemre 10 percenként megjeleno rendörök nekem járnak. :D
Szerinted a magyar rendorok is igy fogjak majd gondolni? Nyilvan emlekeztetjuk majd oket a rendorlistara, neg ugy altalaban a roluk kialakitott velemenyedre.
Na de visszaterve az eredeti gondolathoz, mennyit is adozol most? Hany csicskat tudsz ugraltatni belole es mennyi vonatot sikerult Magyarorszagra szarnod januar 1 ota?
Mitokondrium
(
x7)
Jan 26, 2023 13:16:14
x7)
Nem jo otlet bankosszeomlassal fenyegetozni. Meg a vegen ezt is megkerdik a rendorok. Ugyanis az allam nem nagyon szereti a bankpanikokat.
szörnyeteg
(
x3)
Jan 26, 2023 13:16:42
x3)
Endre, tedd ki az ablakba a szaros- hugyos lepedőt, hogy lássák a trollok hogy megadod magad!
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 13:17:15
x135)
Tényleg Endre!
Mennyit is adozol most?
Mennyit is adozol most?
ha púpszászon lesz, oda sokkal jobb trollkodásokat kell kieszelni, mint a rendőrök ráhívása, mert számolnunk kell goldával.
tibi2435645
(
x2)
Jan 26, 2023 13:18:12
x2)
Menj be egy kaszinóba és tegyél fel mindent a 23-as számra.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Gunnar
(
x2)
Jan 26, 2023 13:19:31
x2)
Ezt tegnap este másolta be neki Zik Hejl trolléga, elküldte neki a született pinás csaj fotóját gondolom, ez volt a válasz. Nem tudom ez mikor lehetett időben pontosan.

xray
(
x21)
Jan 26, 2023 13:20:33
x21)
Jan 26, 2023 13:20:33
hacsak nem golda fogja elvitetni a rendőrökkel. mert ez is benne van a pakliban. :) Jan 26, 2023 13:20:33
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jan 26, 2023 13:21:43
x5)
fel kene hivni Goldat,hatha leakeli a valosagot.
Rakott Rolinda
Jan 26, 2023 13:21:59
Szerencsére púpszász már sokkal közelebb van, mint Bécs, így aztán bármikor felkeresheti bármelyik troll, aki épp felkérdezős, pofozkodós, szemüveg kölcsönvevős kedvében van.
Nem lesz a pedofil féregnek egy perc nyugta sem.
Jan 26, 2023 13:21:59
Ásó27
(
x68)
Jan 26, 2023 13:22:30
x68)
kapros pizza rendelés?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 26, 2023 13:23:33
x5)
Endre már túl van a The VR módon és a Dancsó módon.Mmost,hogy tervezi a hazaköltözést az anyajához,jöhet a Markó Gergely mód. Itt van Golda a szörnyecske
linzicsibe
(
x2)
Jan 26, 2023 13:24:19
x2)
És a két csövesen kívül mit gondolsz, melyik trash bírná elviselni? Max höjpi, de pár nap után onnan is repülne, mert egyrészt tőlünk nem lenne nyugta, másrészt a kis nokedlik a hetyetye miatt elkapcsolnának.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jan 26, 2023 13:25:39
x5)
Este behegeszteni a kiskaput,így nem tudna másnap sörért menni…
banshee
(
x24)
Jan 26, 2023 13:26:48
x24)
Az internettel kell vmit kezdeni.
Hahó
(
x135)
Jan 26, 2023 13:27:34
x135)
kapros pizza rendelés?
inkább genyamamás trollkodások kellenek. 3 köbméter sitt leborítása kapu elé.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 26, 2023 13:27:55
x6)
Szerintem kozma, vagy gammer meg tudná nevelni ha arról van szó. Egy-két napig tartana ki a hetyetyézős loopolós endre, mindig amikor rákezd kap egy csicskalángost, szembesítik a lehetőséggel hogy maradhat ha kussol és azt csinálja amit mondanak neki, vagy mehet a blahára fetrengeni a csöveshugyban.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
x2)
Endre!
Esetleg a miskolci ticcs stúdióba nem költözhetsz be? Tudod, nembuzi Márkhoz.
Lassan kesz kell lennie , a gipszkartonozas már majdnem kesz , emlékszel nem?
Esetleg a miskolci ticcs stúdióba nem költözhetsz be? Tudod, nembuzi Márkhoz.
Lassan kesz kell lennie , a gipszkartonozas már majdnem kesz , emlékszel nem?
Váci kalauz
Jan 26, 2023 13:30:24
Púp neked egyetlen esélyed maradt a Tibinél! Meg kell venned neki az Iphone 14 Pro-t! Csak 900 ezer forcsi! Kérj kölcsönt a Golda bank-tól!
Jan 26, 2023 13:30:24
Gyagyas gyagya
Jan 26, 2023 13:31:23

Jan 26, 2023 13:31:23
rezsidémon
(
x8)
Jan 26, 2023 13:32:15
x8)
Mmost,hogy tervezi a hazaköltözést az anyajához,jöhet a Markó Gergely mód. Itt van Golda a szörnyecske
Markó Gergely mód? sodika, ez tényleg fhosná!
8 órás picikliszerelő live után jöhet a 8 órás ajándékbontogatós live!
Meg Golda vég nélküli kiidegelése, miközben mondanád hogy:
"Jaj de édes ez a szörnyecske!"
:D
tibi kedvence
Jan 26, 2023 13:33:52
sargaborso uresen.
Jan 26, 2023 13:33:52
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ja igen, tegyük hozzá, hogy van 1-2 ilyen rejtett tétel, hiszen nincs egy ép telefonja sem.
vagy ott van a kondibérlet felmondás, 1-2 havi kötbérrel, tehát az ilyen 200-300 eurós tétel.