bizony
akkor lehet melocsa is
viszont a napokban kerult ide kep es az o szintjuk full fekete volt,nem egett lampa
hol bujkal a korcs?
nyem tugyom.
egyetértek
Amirának is,mert övé a lakás.
Az aznap volt amikor Tibivel utazott Magyarországra, nem?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
elviekben
aztán hangüzizgetett össze vissza és az egyikben golda a háttérben beszélt
lehet ő ment ki bécsbe a pedofilhoz
amit en irok az egyelöre csak a fantåziåm szulemenye, de visszaolvastam feregnyulvåny kiasasszony infoit az arabrol es pår dolog feltunt illetve teljesen logikåtlan volt, igy összeraktam egy puzzlet, ez lett belöle.
Bocsánat,elnézést, az Kaffka úr saját lakása.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ez nem Amira lakása, ő ide volt 10 éve bejelentve, most a felette lévő 17be, az ő lakása a gyrosházban van. Ez binladen lakása.
Az nekem is megfordult a fejemben,hogy Tibi azért lépett le inkább,mert tudta hogy megy ki Bécsbe a Golda és mint tudjuk az öreglány rühelli a faszos menyét, a Tibi meg fosik az öreglánytól.
ha ez igy van, akkor egyutt ment a drogos anyukåjåval becsbe, akkor viszont nem volt szeged., tevedek?
szeged csak egy kitalacio volt
vagy a golda van kint vagy sneci goldanal
melyik hostelben voltál? mamahostel? merre vagy most gyagya?
Geci oszama hazudik mint a kurvaélet. Nem állítom, hogy pont most nem mond igazat és nincs sodi hostelben, csak azt, hogy kb. úgy kell kezelni az infót, mintha a sunka, vagy a dögevő okoskodta volna el egy amúgy dögunalmas lájvban.
Szegeden alapból nem volt... Egyértelműen csak hergelt, illetve már le is bukott.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Több ilyen teóriát láttam pl ma is, és én is így gondolom,hazjött a Tibijével január 31.-én, pár holmit tuti hoztak haza a raktárból is, aztán tudjuk,hogy a Tibi ment a BMSZKI szállójára, Endre valószínű lesunyult púpszászra a Goldához és másnap február elsején mentek a mamával együtt Bécsbe.
attól még kaphat faszerdőt nem?
binladen szaja hatha ellesz kenve amira altal
es azis a sodi hibaja lesz
tudom,de gondoltam megosztom a tanszekkel hogy agyaljunk merre a pedofil
teljesen logikus amit irsz!
Az is lehet hogy valamelyik diszkontos sört fogja vedelni Kőbányai helyett mert az olcsóbb
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Csak még egy kérdés...
nem tudom
kicsit feljebb ezt kerdeztem.
Minden tiszteletem, de mikor csinált utoljára bármit, a józanész logikáját figyelembe véve a gyagyás barom?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
De miert fizetne egy raktarat becsben? Az volt mindennek az omegaja, hogy a honap vegere mar nem lenne eleg penz arra, hogy haza tudja menekinetni a szarjait. Ha igy meg van szorulva akkor minek tartana fent egy/ket raktarat Ami azert annyira nem olcso csak eppen nem baromi draga.
Most akkor vagy azert van meg becsben a raktar mert hamarosan visszamegy vagy azert mert meg nem nem tudta elintezni, hogy valaki hazahordja neki a szarjait.
Ebben eddig lehetett eljutni.
ugyanez fordult meg a fejemben,hogy ezzel elszolta magat vagy hergeles volt?
Akkor biztos nem ot lesz a pedofil....soha nem cselekszik logikusan.
O és K együtt OK és minden OK!!
Valószínűleg púpszászról keres távmunkás melócsát, és egyelőre kivár. Február hónapra még biztosan ki tudta fizetni a raktárat. Gondolom csak legvégső esetben cuccolna mindent haza.

kőműveskéz indexkép
MDI Fireburn
Itthon volt, az confirmed. Csak azóta eltelt napok a fehérlapok. De úgyis ki fog derülni! :)
milliószor kértük már a trashrajongókat erre, de sajnos retardok. nem fogják fel.
most meglepően csend van
nem jönnek most szerintem🤞
Bárcsak lenne valami eszköz a fórumközösség kezében. Tiltsuk le a trashrajongóknak járó kohéziós pénzeket? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hogy a telibeszart kurva anyjába nézett ez már ki akkor is:-D
A nadrágot hordja még?

Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
nszksz
Nekem csak a helyreállítási pénzek kellenek, majd a trashrajongókkal foglalkozunk a választás idején.
ez a nyåri garderobjåban van, majd åprilistol.
Nem vagy elég türelmes
Szerintem már sokkal jobb a helyzet, mint pár napja volt
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
ez akkori kep, mikor egy terhes anyåval orditozott, hogy nekiment?
regi szep idök, mikor meg telapo dugta jabbåt.
khm, április:

nem tudom
Menne az a pénz, a Bizottság már azt se kéri, hogy ne szopd tovább Putyin faszát. De legalább fogaznál egy kicsit :)
Visszanéztük a készült képeket, úgy tűnik még ott van, de mindjárt jön a fotó, akkor majd lehet elemezni, hogy az tényleg az-e. Szóval ebből kiindulva lehet tényleg a vén zugügyvéd zsidó kurva van Bécsben...
Épp a trolloknak panaszkodtam.
Amúgy az első emelet utolsó erkélyén érdemes nézni a fényeket este! jaúúúbóóól
Azon mit rohognek ha a Golda tenyleg eladta volna az olat es a kanjaval bekoltoztek volna egy lakasba vagy vett volna valami egyszobat a horgasz urral egy utcaban. Endre meg most eppen a dunaép-es haverokat probalja ravenni, hogy assak fel a kertet egy bobcat -el a questormilliok utan kutatva.
Csak nem azt mondod üres a púpszászi kádárkocka!? véletlenül nehogy betörjenek...
|__o__|
Ki kell lopni sodi diplomáját a fiókból.
A multkor azert eszembejutott, hogy a tibi benyogte, hogy a sodi legnagyobb trollja az annya. Biztos nem veletlenul mondta ezt a tranyo. Az oregasszony valamivel rendesen a tokere lephetett. Meg azert endrenek is kell az annya segitsege ha lenyleg van ellene eljaras azt irogatni kell a boldozott fellebezeseket.
A kép amin észrevettük először azt a sárga levelet a postaládában: Feb 02, 2023 15:44:48 lett ide posztolva a fórumra. De amúgy ez az alakját nézve,legalább is ahogy áll a ládában megegyezik azzal a képpel. Már két napja nem vették ki ezek szerint…
Kepzeld, ha ellopnak azt a sok penzt amit szoftverenekkent keresett es szorgalmasan megsporolt!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ha fekete cipőben megy,mondhatja, hogy zokniban van.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Sírok gecc :D A ráérős mindeneteket komolyan :) A grafikus képregényes kortárs művész troll előtt is le a kalappal azért amiket ide szokott alkotni.
blabla
Ezek csak ilyen recycled mémek. Merga munkái egész másik liga, egy lapon sem érdemes említeni.
Be is linkelem újra: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_v%C3%A9gnapjai
Voltmár. Kértünk timestamp-et és nem kaptunk, te adsz?
NSZKSZ, Professzor úr!
Szerintem most Golda végigturnézza snecivel a hivatalokat, ex munkáltatókat és mindenhol ordibál,hogy maguk vették fel, maguk nem vették észre,hogy fogyatékos, ez mind a maguk hibája! Majd lekapcsolja a villanyt és kimegy, este meg elveri fifit.
Taot!
Köszi szépen. Tudom, hogy recycled, a "sztorin" röhögtem, mert közben szinte hallottam a két genetikai hulladék hangját ahogy olvastam :D
blabla
Tudom, hogy agyontaposott meme mar a hitleres de azert egy jo Golda a bunkerben uvolti, hogy nein nein nein azert fosná
www.youtube.com/watch?v=T15xWugJ8TE
14:34-től
Thx. Azt hittem ez a Puzsér ez valami mainstream-ebb figura annál, mint hogy a monitortolvaj legyen a példa amit felhoz :)
Azert ovatosan. A csokipudingos diszno volt az elso profi internetkoldus a magyar szelsojobbon. Biztos akkor szeretett bele a puzsi amikor a retardjait pumpolta szerverre, viztisztitora, jogi koltsegekre meg a vegen kigyomereg gyujtesre es vitorlas autora. Azert az artany szuper kifinomult koldus volt. Siman eladta a kis perselyezeset annak, hogy ez "nektek Jo". A puzsi valszeg ebbe lett szerelmes, az elvtelen, galtastalan lopasba.

Egy szuterén lakbérére meg valami használt PC-re koldult össze max :)
Szerző:
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:14:27
Válasz
(13)
x17)
Válasz
(13)
nem jårt ”veletlenul” valaki pupszåszon? kivettek mår a sårga boriteko?
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:14:46
x7)
ha hostelre van penze, akkor maradhatott volna az arabnål.
bizony
akkor lehet melocsa is
viszont a napokban kerult ide kep es az o szintjuk full fekete volt,nem egett lampa
hol bujkal a korcs?
bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 20:15:33
x30)
Én nem szoktam ilyet, de Oszamának mehetne a faszerdő!
NSZKSZ
NSZKSZ
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:15:57
x17)
bizony
akkor lehet melocsa is
hol bujkal a korcs?
akkor lehet melocsa is
hol bujkal a korcs?
nyem tugyom.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:16:07
x7)
NSZKSZ
NSZKSZ
egyetértek
bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 20:16:16
x30)
bizony
akkor lehet melocsa is
hol bujkal a korcs?
akkor lehet melocsa is
hol bujkal a korcs?
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:17:50
x7)
elviekben
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:18:01
x17)
NSZKSZ
NSZKSZ
amit en irok az egyelöre csak a fantåziåm szulemenye, de visszaolvastam feregnyulvåny kiasasszony infoit az arabrol es pår dolog feltunt illetve teljesen logikåtlan volt, igy összeraktam egy puzzlet, ez lett belöle.
Sztrapacska
(
x6)
Feb 04, 2023 20:18:23
x6)
egyetértek
Bocsánat,elnézést, az Kaffka úr saját lakása.
50 ezres
Feb 04, 2023 20:19:40
egyetértek
Ez nem Amira lakása, ő ide volt 10 éve bejelentve, most a felette lévő 17be, az ő lakása a gyrosházban van. Ez binladen lakása.
Feb 04, 2023 20:19:40
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 04, 2023 20:20:21
x5)
elviekben
Az nekem is megfordult a fejemben,hogy Tibi azért lépett le inkább,mert tudta hogy megy ki Bécsbe a Golda és mint tudjuk az öreglány rühelli a faszos menyét, a Tibi meg fosik az öreglánytól.
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:22:32
x17)
ha ez igy van, akkor egyutt ment a drogos anyukåjåval becsbe, akkor viszont nem volt szeged., tevedek?
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:23:26
x17)
tisztåra mint a colombo felugyelök :-)))
Máté Kriszta
Feb 04, 2023 20:24:37
Nyem éjtem.
Azért nem tudtam eddig írni, mert tegnap egy viccesnek szánt hozzászólásom leminuszozták. Úgy látszik, kellet volna valami simley-t kiraknom.
Ebben sem volt smiley. Ön a leggyengébb láncszem. Viszlát! 😂🤣 Azért nem tudtam eddig írni, mert tegnap egy viccesnek szánt hozzászólásom leminuszozták. Úgy látszik, kellet volna valami simley-t kiraknom.
Feb 04, 2023 20:24:37
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:27:02
x7)
szeged csak egy kitalacio volt
vagy a golda van kint vagy sneci goldanal
-
Feb 04, 2023 20:27:25
melyik hostelben voltál? mamahostel? merre vagy most gyagya?
Geci oszama hazudik mint a kurvaélet. Nem állítom, hogy pont most nem mond igazat és nincs sodi hostelben, csak azt, hogy kb. úgy kell kezelni az infót, mintha a sunka, vagy a dögevő okoskodta volna el egy amúgy dögunalmas lájvban.
Feb 04, 2023 20:27:25
Karib
(
x10)
Feb 04, 2023 20:27:27
x10)
Szegeden alapból nem volt... Egyértelműen csak hergelt, illetve már le is bukott.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 04, 2023 20:27:52
x5)
Több ilyen teóriát láttam pl ma is, és én is így gondolom,hazjött a Tibijével január 31.-én, pár holmit tuti hoztak haza a raktárból is, aztán tudjuk,hogy a Tibi ment a BMSZKI szállójára, Endre valószínű lesunyult púpszászra a Goldához és másnap február elsején mentek a mamával együtt Bécsbe.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:28:15
x7)
attól még kaphat faszerdőt nem?
binladen szaja hatha ellesz kenve amira altal
es azis a sodi hibaja lesz
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:29:29
x7)
tudom,de gondoltam megosztom a tanszekkel hogy agyaljunk merre a pedofil
sörtötbontok
(
x8)
Feb 04, 2023 20:30:12
x8)
Ha a lilafalú-falbaszarós luxusban lenne, akkor belájvolt volna 31-én vagy elsején, kinevetve a potyára érkező trollokat.
Púpszászról szerintem nem flokkolna, ezt a nyugatról hazamenekülést meg kell emésztenie. Tehát Púpszászon akár lehet is.
De én továbbra is azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy egy bécsi csórószállón van, akár többágyas luxusban, ahová a Cicát nem viheti (nem azért mert nő *pr*, hanem az Endre számára is vállalhatatlan viselkedése miatt) és megpróbál valami gányoldát beújítani.
Púpszászról szerintem nem flokkolna, ezt a nyugatról hazamenekülést meg kell emésztenie. Tehát Púpszászon akár lehet is.
De én továbbra is azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy egy bécsi csórószállón van, akár többágyas luxusban, ahová a Cicát nem viheti (nem azért mert nő *pr*, hanem az Endre számára is vállalhatatlan viselkedése miatt) és megpróbál valami gányoldát beújítani.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 04, 2023 20:31:17
x19)
Ha úgysincs otthon golda akkor cigány adok veszek csoportokba mehetne hirdetés, hogy ingyen vihető vasak/ tüzifa/ mosógép vagy valami kapható, de most egy hétig ne érdeklődjenek, mert külföldön tartózkodnak a tulajdonosok.
De itt a cím ha kell:...
De itt a cím ha kell:...
Biztatási kár
(
x10)
Feb 04, 2023 20:32:28
x10)
Arra ne adjunk, hogy merga nem lájvol, mert lehet megint egy magasan képzett kertésszel találkozott össze, aki mellesleg komlói és valamikor nagy szerelme volt.
Karib
(
x10)
Feb 04, 2023 20:32:38
x10)
Szerintem:
- a tranyó nem jött volna vissza Magyarországra, ha snecinek lenne új melócsája vagy ott tudtak volna maradni a lakásban (ne felejtsük el, volt serpázás is)
- a fentiek ismeretében sneci sem maradt Bécsben, hiszen egy troll látta a buszon, illetve a szegedes hergelés sem született ok nélkül
- a fentiek ismeretében szvsz már ugrott a lakás, tehát onnan kipakoltak már (cuccok nagy részét elvitték a raktárba, kisebb részét hozták magukkal Gémeskútországba)
- így végül is Goldának semmi oka nem volt kimenni Bécsbe, nem kell összepakolni, takarítani vagy bármi hasonló
Tehát: sneci púpszászon bujkál, a cuccai nagy része még a két raktárban.
- a tranyó nem jött volna vissza Magyarországra, ha snecinek lenne új melócsája vagy ott tudtak volna maradni a lakásban (ne felejtsük el, volt serpázás is)
- a fentiek ismeretében sneci sem maradt Bécsben, hiszen egy troll látta a buszon, illetve a szegedes hergelés sem született ok nélkül
- a fentiek ismeretében szvsz már ugrott a lakás, tehát onnan kipakoltak már (cuccok nagy részét elvitték a raktárba, kisebb részét hozták magukkal Gémeskútországba)
- így végül is Goldának semmi oka nem volt kimenni Bécsbe, nem kell összepakolni, takarítani vagy bármi hasonló
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 04, 2023 20:34:47
x8)
A macskaól egy év múlva, csak kőbambis palackokkal. A másodiknál értelem szerűen nem tea van bennük... :)

A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 04, 2023 20:37:13
x5)
Már nem találom,de a hét elején kitettek ide egy képet a púpszászi kapuról és látszott rajta a postaláda. Ezután valakik felhívták a figyelmet,hogy egy sárga levél van benne,azt esetleg megtudná valaki nézni egy púpszászi őrszem,hogy kiszedték-e már a levelet vagy ott van még,mert ebből is leszűrhető,hogy otthon van-e a Golda.
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:37:30
x17)
Szerintem:
EgyetemistaSrác
(
x1)
Feb 04, 2023 20:38:02
x1)
A macskaól egy év múlva, csak kőbambis palackokkal. A másodiknál értelem szerűen nem tea van bennük... :)
Az is lehet hogy valamelyik diszkontos sört fogja vedelni Kőbányai helyett mert az olcsóbb
veszettai
(
x1)
x1)
tisztåra mint a colombo felugyelök :-)))
Csak még egy kérdés...
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:38:46
x17)
Már nem találom,de a hét elején kitettek ide egy képet a púpszászi kapuról és látszott rajta a postaláda. Ezután valakik felhívták a figyelmet,hogy egy sárga levél van benne,azt esetleg megtudná valaki nézni egy púpszászi őrszem,hogy kiszedték-e már a levelet vagy ott van még,mert ebből is leszűrhető,hogy otthon van-e a Golda.
kicsit feljebb ezt kerdeztem.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 04, 2023 20:40:01
x19)
Bmeg van ott vagy 20 liter húgy a kannákba XD
Beszarok ezen az igènytelensègen. Mondjuk sodi egy hónapig kerülgette a halfejet és darabokat a szobakonyhában...
Beszarok ezen az igènytelensègen. Mondjuk sodi egy hónapig kerülgette a halfejet és darabokat a szobakonyhában...
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 04, 2023 20:40:42
x7)
Többen jártunk Púpszászon az elmúlt napokban, egyelőre semmi jele nincsen ott életnek. Ez természetesen nem fix információ vagy ahogy a luxustrollok mondanák: nem CONFIRMED. Annyit tudunk ígérni Endre, hogy jövőhéten is lesz szervezve járőrszolgálat, sőt lehet egy shaját megoldással lesz megoldva a púpszászi kémkedés.
Azzal nem számolsz Endre, hogy nekünk veled szemben szinte végtelen erőforrásaink vannak.
Saját teória: Szerintem kiment hozzá Golda és próbálja valahogy egyenesbe hozni Endi helyzetét. Egyik legnagyobb félelme szerintem, hogy ez a szar pedofil hazaköltözzön, hiszen gyűlöli ő is. Ez egyszerre magyarázat a tranyós vonalra és arra is, hogy miért próbál terelni a maga balek módján. Egy viszont biztos, hogy komoly a lájfdéndzsör.
A jó portás csak baszik!
Azzal nem számolsz Endre, hogy nekünk veled szemben szinte végtelen erőforrásaink vannak.
Saját teória: Szerintem kiment hozzá Golda és próbálja valahogy egyenesbe hozni Endi helyzetét. Egyik legnagyobb félelme szerintem, hogy ez a szar pedofil hazaköltözzön, hiszen gyűlöli ő is. Ez egyszerre magyarázat a tranyós vonalra és arra is, hogy miért próbál terelni a maga balek módján. Egy viszont biztos, hogy komoly a lájfdéndzsör.
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:42:00
x17)
az egyik himringyos livenel, valaki kerdezte, hogy talålkozott - e pesten a gyagyåssal hirtelen vålaszolt igennel, majd eszbekapott es vigyorogva közölte csak vicc volt……nemtom.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 04, 2023 20:42:22
x39)
Minden tiszteletem, de mikor csinált utoljára bármit, a józanész logikáját figyelembe véve a gyagyás barom?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 04, 2023 20:42:28
x7)
Piáért mindenképp ki kell menniük, ott nincsen Groby :))
A jó portás csak baszik!
noikabatgomb
(
x10)
Feb 04, 2023 20:42:35
x10)
Szerintem:
De miert fizetne egy raktarat becsben? Az volt mindennek az omegaja, hogy a honap vegere mar nem lenne eleg penz arra, hogy haza tudja menekinetni a szarjait. Ha igy meg van szorulva akkor minek tartana fent egy/ket raktarat Ami azert annyira nem olcso csak eppen nem baromi draga.
Most akkor vagy azert van meg becsben a raktar mert hamarosan visszamegy vagy azert mert meg nem nem tudta elintezni, hogy valaki hazahordja neki a szarjait.
Nebats
Feb 04, 2023 20:43:05
Nem volt és nincs Szeged. Púpos Bécsben van. Valid
Feb 04, 2023 20:43:05
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 04, 2023 20:43:28
x19)
Mi golda telszáma?
Szenteste is felvette a telefont, ha most többször hivjuk és nem veszi fel akkot egyértelmű lesz, hogy a recskabarlangban van.
Mindjárt megnézem a pèdiát.
Szenteste is felvette a telefont, ha most többször hivjuk és nem veszi fel akkot egyértelmű lesz, hogy a recskabarlangban van.
Mindjárt megnézem a pèdiát.
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 20:43:50
x17)
remehetöleg a szomszed meg joideig nem szurja ki a cameråt amit golda fele nez.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:44:45
x7)
az egyik himringyos livenel, valaki kerdezte, hogy talålkozott - e pesten a gyagyåssal hirtelen vålaszolt igennel, majd eszbekapott es vigyorogva közölte csak vicc volt……nemtom.
ugyanez fordult meg a fejemben,hogy ezzel elszolta magat vagy hergeles volt?
Golda csiklója
(
x8)
Feb 04, 2023 20:45:53
x8)
Akkor biztos nem ot lesz a pedofil....soha nem cselekszik logikusan.
Karib
(
x10)
Feb 04, 2023 20:46:18
x10)
Valószínűleg púpszászról keres távmunkás melócsát, és egyelőre kivár. Február hónapra még biztosan ki tudta fizetni a raktárat. Gondolom csak legvégső esetben cuccolna mindent haza.
veszettai
(
x1)
Feb 04, 2023 20:47:52
x1)
Én a hétvégére Szegedre tippeltem, de meginogtam. Mindenesetre remélem egészbe vagy most is Endre.

nem tudom

MirrorTrollZ
Feb 04, 2023 20:48:12
TranyoMirror: ON
trashvod.com/tranyomirror
Trollkodó link:
www.youtube.com/live_chat?is_popout=1&v=1Hi5IOfjdX8
trashvod.com/tranyomirror
Trollkodó link:
www.youtube.com/live_chat?is_popout=1&v=1Hi5IOfjdX8
Feb 04, 2023 20:48:12
hunty
(
x2)
Feb 04, 2023 20:49:42
x2)

kőműveskéz indexkép
Nebats
Feb 04, 2023 20:52:27
A Sodi a Sodi paranoid.. Retteg és mindenkiben ezt látja. Kínlódik ... Helyes. Sem Szegeden nem volt.. sem az anyjánal. Tranyot küldte " haza. Mivel van ugye ami miatt be kell járni ugye az eltérésre. Gammer mellek szál. De otthon" bujkál.
Feb 04, 2023 20:52:27
Biztatási kár
(
x10)
Feb 04, 2023 20:52:40
x10)
Akik nézik mergát, plíz csak a sneci vonatkozású dolgokat írjátok meg. Nem érdekel, hogy böfög, fingik, alpári.
Biztatási kár
(
x10)
Feb 04, 2023 20:54:18
x10)
A Sodi a Sodi paranoid.. Retteg és mindenkiben ezt látja. Kínlódik ... Helyes. Sem Szegeden nem volt.. sem az anyjánal. Tranyot küldte " haza. Mivel van ugye ami miatt be kell járni ugye az eltérésre. Gammer mellek szál. De otthon" bujkál.
Itthon volt, az confirmed. Csak azóta eltelt napok a fehérlapok. De úgyis ki fog derülni! :)
sittessanyi
(
x7)
Feb 04, 2023 20:57:09
x7)
Akik nézik mergát, plíz csak a sneci vonatkozású dolgokat írjátok meg. Nem érdekel, hogy böfög, fingik, alpári.
milliószor kértük már a trashrajongókat erre, de sajnos retardok. nem fogják fel.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 20:58:37
x7)
most meglepően csend van
nem jönnek most szerintem🤞
bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 20:58:51
x30)
Bárcsak lenne valami eszköz a fórumközösség kezében. Tiltsuk le a trashrajongóknak járó kohéziós pénzeket? :)
veszettai
(
x1)
Feb 04, 2023 20:59:23
x1)
Működik a tűzfal.

nem tudom

Darth Tibor
(
x8)
Feb 04, 2023 21:01:42
x8)
Tranyó off. Nem volt semmi info.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 04, 2023 21:01:55
x48)
cidrizik a csöves, nincs kedve kint lenni
kissendrevagyok
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 04, 2023 21:02:10
x8)
Működik a tűzfal.
Hogy a telibeszart kurva anyjába nézett ez már ki akkor is:-D
Golda csiklója
(
x8)
Feb 04, 2023 21:02:17
x8)
Működik a tűzfal.
A nadrágot hordja még?
MacY2
(
x1)
Feb 04, 2023 21:02:24
x1)

féregnyulvány
(
x7)
Feb 04, 2023 21:02:32
x7)
Tranyó off. Nem volt semmi info.
nszksz
Orbán Viktor
Feb 04, 2023 21:03:23
Nekem csak a helyreállítási pénzek kellenek, majd a trashrajongókkal foglalkozunk a választás idején.
Feb 04, 2023 21:03:23
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 21:04:21
x17)
A nadrágot hordja még?
Nemfatyle
(
x7)
x7)
Nem vagy elég türelmes
Szerintem már sokkal jobb a helyzet, mint pár napja volt
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 21:06:07
x17)
Működik a tűzfal.
ez akkori kep, mikor egy terhes anyåval orditozott, hogy nekiment?
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 04, 2023 21:06:23
x13)
Plot twist Golda eladta a házat, és beköltözött egy idősotthonba.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 04, 2023 21:06:49
x5)
Nézni se kell a Tiborszt,már a borítóképről megmondható mi lesz: A szálló melletti térfigyelő előtt fog jampiskodni és mielőtt jönnének a rendőrök vagy bárki,inkább bemegy a szállóra…* ásít *
Örebro
(
x17)
Feb 04, 2023 21:07:16
x17)
Működik a tűzfal.
regi szep idök, mikor meg telapo dugta jabbåt.
veszettai
(
x1)
Feb 04, 2023 21:15:24
x1)
khm, április:

bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 21:15:55
x30)
Menne az a pénz, a Bizottság már azt se kéri, hogy ne szopd tovább Putyin faszát. De legalább fogaznál egy kicsit :)
linzicsibe
(
x2)
Feb 04, 2023 21:16:40
x2)
nem jårt ”veletlenul” valaki pupszåszon? kivettek mår a sårga boriteko?
Visszanéztük a készült képeket, úgy tűnik még ott van, de mindjárt jön a fotó, akkor majd lehet elemezni, hogy az tényleg az-e. Szóval ebből kiindulva lehet tényleg a vén zugügyvéd zsidó kurva van Bécsben...
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 04, 2023 21:18:29
x19)
Sodi szerint nem baszta meg Józsi tibit és ez igaz is. Józsi nem buzi.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 04, 2023 21:20:24
x7)
Ha erről van szó, akkor szerintem még benne van.
Közelítsetek rá, akkor látszódik. Ez ma készült.
A jó portás csak baszik!
Vaják
(
x6)
Feb 04, 2023 21:21:51
x6)
Az előfordulhat hogy az igénytelen púpos korcs a bécsi raktárban csövez?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 04, 2023 21:22:30
x7)
A lilafalút nem lehet azonnal felmondani, és mivel ki van még fizetve, Golda kihasználta, hogy egy hónapot ne kelljen fűteni Púpszászon. A tranyót pedig azért küldte el egy hónappal előbb, mert Golda ezzel a feltétellel fogadja be a kádárkockába.
Tehát Február végén várható a valódi exódus.
|__o__|
lauraerkely
Feb 04, 2023 21:22:50
Tajgi lemaradt, biztosan ugrani akar.
Amúgy az első emelet utolsó erkélyén érdemes nézni a fényeket este! jaúúúbóóól
Feb 04, 2023 21:22:50
noikabatgomb
(
x10)
Feb 04, 2023 21:23:22
x10)
Plot twist Golda eladta a házat, és beköltözött egy idősotthonba.
Azon mit rohognek ha a Golda tenyleg eladta volna az olat es a kanjaval bekoltoztek volna egy lakasba vagy vett volna valami egyszobat a horgasz urral egy utcaban. Endre meg most eppen a dunaép-es haverokat probalja ravenni, hogy assak fel a kertet egy bobcat -el a questormilliok utan kutatva.
púpszász
Feb 04, 2023 21:24:11
A lilafalút nem lehet azonnal felmondani, és mivel ki van még fizetve, Golda kihasználta, hogy egy hónapot ne kelljen fűteni Púpszászon. A tranyót pedig azért küldte el egy hónappal előbb, mert Golda ezzel a feltétellel fogadja be a kádárkockába.
Csak nem azt mondod üres a púpszászi kádárkocka!? véletlenül nehogy betörjenek...
Feb 04, 2023 21:24:11
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 04, 2023 21:28:09
x7)
Feb 04, 2023 21:28:09
Abban már lehetetlen kárt tenni. Feb 04, 2023 21:28:09
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 04, 2023 21:29:21
x19)
Abban már lehetetlen kárt tenni.
noikabatgomb
(
x10)
x10)
A multkor azert eszembejutott, hogy a tibi benyogte, hogy a sodi legnagyobb trollja az annya. Biztos nem veletlenul mondta ezt a tranyo. Az oregasszony valamivel rendesen a tokere lephetett. Meg azert endrenek is kell az annya segitsege ha lenyleg van ellene eljaras azt irogatni kell a boldozott fellebezeseket.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Feb 04, 2023 21:30:58
x7)
Hahó, nyomj már egy lájvot a csatakancákkal!
A jó portás csak baszik!
MányokiVazulFejedelem
Feb 04, 2023 21:32:05
Kicsit komolyabbra fordítva a szót!
Egy Táky Gyula VS Tasnádi Péter viszonylatban ki a köcsög?
Egy Táky Gyula VS Tasnádi Péter viszonylatban ki a köcsög?
Feb 04, 2023 21:32:05
Postás troll
Feb 04, 2023 21:34:30
Ha erről van szó, akkor szerintem még benne van.
A kép amin észrevettük először azt a sárga levelet a postaládában: Feb 02, 2023 15:44:48 lett ide posztolva a fórumra. De amúgy ez az alakját nézve,legalább is ahogy áll a ládában megegyezik azzal a képpel. Már két napja nem vették ki ezek szerint…
Feb 04, 2023 21:34:30
noikabatgomb
(
x10)
Feb 04, 2023 21:43:28
x10)
Kepzeld, ha ellopnak azt a sok penzt amit szoftverenekkent keresett es szorgalmasan megsporolt!
Kártyen
Feb 04, 2023 21:49:21
-Teljesen kimerültem-
Sokan vagyunk, de még mindig üresen!
Feb 04, 2023 21:49:21
Trollul Madár
(
x15)
Feb 04, 2023 21:52:45
x15)
Bata Gyöngyi Éva!
Hátha maga kezeli most a Fórum kérdést is a kretén Endre helyet.
Ha lehetséges vonja ki valahogy a teljesen őrült fiacskáját a forgalomból!
Az elmúlt pár nap teljes felüdülés, hogy nem a kell a félresiklott magzata kártevéseit tompítanunk!
NSZKSZ!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Hátha maga kezeli most a Fórum kérdést is a kretén Endre helyet.
Ha lehetséges vonja ki valahogy a teljesen őrült fiacskáját a forgalomból!
Az elmúlt pár nap teljes felüdülés, hogy nem a kell a félresiklott magzata kártevéseit tompítanunk!
NSZKSZ!
Golda csiklója
(
x8)
Feb 04, 2023 22:09:50
x8)
Hahó, ha megjelensz a házibuliban, akkor a cipőd szerintem ne vedd le!!!
xray
(
x21)
Feb 04, 2023 22:19:45
x21)
Feb 04, 2023 22:19:45
nagyon meglepődtem Hahó utazásán Szegedre. Feb 04, 2023 22:19:45
Sztrapacska
(
x6)
Feb 04, 2023 22:20:05
x6)
Ha fekete cipőben megy,mondhatja, hogy zokniban van.
Gunnar
(
x2)
Feb 04, 2023 22:22:09
x2)
Sírok gecc :D A ráérős mindeneteket komolyan :) A grafikus képregényes kortárs művész troll előtt is le a kalappal azért amiket ide szokott alkotni.
még éltet a remény
(
x1)
Feb 04, 2023 22:28:13
x1)
Régi Sherlock Porksológusok figyelmébe ajánlom,hogy Puzsér visszakapcsolt egy pillanatra az egyes csatornára és megidézte a malaczot.
Youtube csatornáján keressétek, az adás vége felé említi.
Taot!
bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 22:28:32
x30)
Ezek csak ilyen recycled mémek. Merga munkái egész másik liga, egy lapon sem érdemes említeni.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 22:29:12
x30)
Régi Sherlock Porksológusok figyelmébe ajánlom,hogy Puzsér visszakapcsolt egy pillanatra az egyes csatornára és megidézte a malaczot.
Kovi
(
x2)
Feb 04, 2023 22:29:20
x2)
legjobbak a kovi filmek!!!!!!!!!!!!!!!!
NSZKSZ, Professzor úr!
még éltet a remény
(
x1)
Feb 04, 2023 22:31:05
x1)
Szerintem most Golda végigturnézza snecivel a hivatalokat, ex munkáltatókat és mindenhol ordibál,hogy maguk vették fel, maguk nem vették észre,hogy fogyatékos, ez mind a maguk hibája! Majd lekapcsolja a villanyt és kimegy, este meg elveri fifit.
Gunnar
(
x2)
Feb 04, 2023 22:31:20
x2)
Köszi szépen. Tudom, hogy recycled, a "sztorin" röhögtem, mert közben szinte hallottam a két genetikai hulladék hangját ahogy olvastam :D
noikabatgomb
(
x10)
Feb 04, 2023 22:36:43
x10)
Tudom, hogy agyontaposott meme mar a hitleres de azert egy jo Golda a bunkerben uvolti, hogy nein nein nein azert fosná
szotyika
Feb 04, 2023 22:39:29
Feb 04, 2023 22:39:29
bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 22:55:23
x30)
Thx. Azt hittem ez a Puzsér ez valami mainstream-ebb figura annál, mint hogy a monitortolvaj legyen a példa amit felhoz :)
noikabatgomb
(
x10)
Feb 04, 2023 23:04:15
x10)
Azert ovatosan. A csokipudingos diszno volt az elso profi internetkoldus a magyar szelsojobbon. Biztos akkor szeretett bele a puzsi amikor a retardjait pumpolta szerverre, viztisztitora, jogi koltsegekre meg a vegen kigyomereg gyujtesre es vitorlas autora. Azert az artany szuper kifinomult koldus volt. Siman eladta a kis perselyezeset annak, hogy ez "nektek Jo". A puzsi valszeg ebbe lett szerelmes, az elvtelen, galtastalan lopasba.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 04, 2023 23:08:25
x30)
amikor a retardjait pumpolta szerverre, viztisztitora, jogi koltsegekre meg a vegen kigyomereg gyujtesre es vitorlas autora. Azert az artany szuper kifinomult koldus volt.

Egy szuterén lakbérére meg valami használt PC-re koldult össze max :)
45 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™