...
A Btk. 371. § (2) bekezdése b) pont ba) alpontjában
...
Ez már mind megbukott. Nincs Magyarország, az csak egy amerikai tőzsdén bejegyzett cég!
Ezt olvassátok el Endrém, és képben lesztek:
202010148437021 sz. UCC Dok. Egyetemes és Nemzetközi Törvényerejű Rendelet
cigóny bűnölö
SZAROK RÁ! ezt a rikácsóló szhart én el nem olvasom, lelkecske. amúgy is te írtad, hát kit nézel te hülyének? a szilaj, kőkemény VADÁSZBIKA olyan erős, hogy az anyja mögé próbál bújni az interneten. hát potyognak a trollkönnyek a röhögéstől, a sodi.
megnyugtatlak, tüdőcske kredenc a sodi: csak számodra nem kínos, ha az ember 41 évesen az anyja szoknyája mögé bújik. ez érvényes akkor is, ha esetleg ő írta volna a levelet, bár erre az esély 0.0000000001%. hát milyen nagy fütyis vagy te? anyuci kell megvédjen a gonosz tjollok ellen? nagyon röhögök rajtad, a sodi. a gyernőtt.
ugyanakkor trónfosztás történt? új főtrollod fan?? pedig gennyes azóta beszerzett egy kredencet, hogy megvásárolhasd tőle. nem lett kredenc a sodi, pedig a büdöskurvaazandi is úgy várta, hogy lebaszd a 900 eurót a boltjába és otthagyd a kredencet.

hahótól is meg kellene vásárolnod valamit, majd otthagynod büntetésből. ezt nem élné túl, nem is értem, andi esetében miért nem így jártál el, kredenc.
egy igazi besavanyodott fasz lettél, a sodi, azt kell mondjam. nem érted a tréfát. ciccents 1-2-15 sörikét, attól ellazulsz, the szhar. :))
96-os béhá, jogikúriahatározata, meg az apád fasza. a szinted a polgárjenőhivatal, már folyamatban vannak a papírok, csak intézkedni kell. a sodi.
vérdíj target nr. 1
És aki holland szerveren tárolja a fehérnégyzetes dolgokat meg a lopott filmeket azzal mi a szitu? Endre anyád tudja egyáltalán, hogy milyen aberrált szarokat tárolsz?
kissendrevagyok
A kurva anyukádnak ennyit üzenünk:
A fia pedofil.És itt a pont a végén. Még az aberrált szörnyszülött élettársa meglehetősen tágan értelmezett erkölcsi normáiba SEM fér bele meztelen gyerekek kukkolása az ő fedezékéből ilyen olyan gőzfürdőkben.
Látta azt a videót, amiben kislanyokat, gyerekeket hívsz cicának?
Látta a faszverős, azóta már betiltott purenudism oldaladat? NEM a strandról beszélünk!
A végéhez. Hol van itt informatikus? Csak egy hetyetyéző, munkàltatókat átbaszó kókler geciről van ismeretanyagunk.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Kurvára semmi összefüggés, mivel bucsujáró hely lett az attila utca 4.
Trollgalerik kirándulnak arrafelé naponta.
És még ott vannak a falubeliek is…
Nembaj, ez is megy az irattárba.

Stb. lusta vagyok keresg;lni tovább, minden fórumozónak nyilvánvaló, hogy ezt te írtad.
Hahó: az anyja feljelentheti azért, hogy a nevében állítgat dolgokat? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nincs róla papírja, így hogyan hihetnénk el?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
ott van a keresztlevél és a diploma mellett!!
a sodi, közben én is beszéltem anyukámmal. azt üzeni, hogy dögölj meg, the szhar!
vérdíj target nr. 1
41 éves vagy… Anyukám üzeni, mi ez b+ óvoda?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
+ aztán eladták, és a pénzt beforgatta a saját pátyi házába, anélkül, hogy a volt férjének kifizette volna a haszonélvezeti jog ellenértékét.
goldának semmi köze nem volt ahhoz az ingatlanhoz, amit eredetileg sneci apja örökölt. semmi az égvilágon. mégis ő vett az árából házat pátyon.
a karma aztán el is vette tőle ezt a pénzt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Könnyű Angliában és Hollandiában regisztrált IP címek mögé gyáván elbújva hamis vádakat terjeszteni. Az emiatti büntető eljárást kizárólag az elkövető/k személyének felderítetlensége miatt szüntették meg 2020-ban.
Mi van azokkal, akiknek az Apple engedélyezi a bujkálást az iCloud privát relay-el?
Hazudsz! Tudjuk, hogy ezt a üzenetet is a te csököt agyad, találta ki most. Hiszen tudjuk, hogy Golda szerint is MINDEN A TE HIBÁD,MINDEN!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Látod gyagyás, nem én bujkálok.. Csak élek egy lehetőséggel :)
Az lemaradt, hogy érdemes az itteni sodikomment keresőbe rákeresni, hogy mydate. Ilyen balfaszkodást 10 év IT gyakorlat után egy utolsó szemét csaló imposztor művel.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Ez már az
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Kapumat vagy kapuját?
Kérlek szépen javítani, gyagyás.
|__o__|
Endre, mikor lesz kopogtatás? :DDD Kezded már érteni, hogy miért nem fél senki a fenyegetőzésedtől?
A nevemKevin McCallister Kiss Pedofil Endre és ez az én házam, meg fogom védeni:
Soha.
contains language which some may find offensive
Es mi van a svedorszagi trollokkal? Reszketek xdxd
Az anyja szerintem jobban tudja, mint ő maga.
A közeli kisboltokat és kocsmákat kell értesíteni a mama kicsi fiáról, meg persze, hogy az anyukája mosdatja és támogatja a ferde hajlamait. Van egy olyan érzésem, hogy Púpszászon nagyon rossz szemmel fognak nézni ezentúl Goldára.
kissendrevagyok
az ingyen elvihető építési törmeléket szereti a kapu elé leborítva.
Gombás-halas-korianderes, kapros-tejfölös-chiliszószos alappal
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Végülis ha annyira zavarja a mamát, hogy ott van a beragasztott kapu, el is vihetné pár cigány azt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nekem mindegy. Legszivesebben az ország összes pizzáját megkóstolnám egyszerre. Pizzákból építenék várat, kis kuckót a pedofil fiamnak. Tudna valaki segíteni hogy pizzafutárok százai rohamozzák meg a lakást? Danke
Endre!
Éppen chatgpt-zik, izé, kalapácsolják az utolsó menedék kotorékot, nem lesz ebből baj, fifi?
Lehet, hogy Golda rikácsolva hívta a korcsot, hogy mi várta otthon, és hogy ez is az ő hibája és nem akarja látni, mehet amerre lát, nem teheti be a lábát a kádárkockába, mert ennek már a fele sem tréfa, úgy fog járni, mint a Mazda. Mikor látta, hogy Golda reggelre sem enyhült meg, a gyagyás pityeregve megfogalmazta, hogy „anyukám azt üzeni nektek, hogy kúriafaszomtudja”
Aztán mikor Fifi a segély utáni első nap ott fog hüppögni a kapuban, úgyis beengedi, de addig mosolyszünet lesz. A korcsnak se faszpinása, se anyja nincs 1,5 hétig. Ha mákunk van, halára issza magát.
Jobbulást! Remélem, hogy nem influenza :(
Jó ötlet! Rolandom, átadnád a mi szerelemlakatunkat ennek a kedves úrnak? Akkor nem kell leutaznod Újszászra, tudom, hogy nincs pénzed.
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Feb 06, 2023 13:07:21
Válasz
(7)
x68)
Válasz
(7)
A nyilvánosság hatalom Endre, mikor készül helyszíni riport az anyáddal? Mikor lesz belőle flokk, amit Európa minden médiuma meg fog kapni? Szigorúan három nyelven.
Mifaaaaaaaaaaaan
Észtosz Kacser
Feb 06, 2023 13:09:07
...
A Btk. 371. § (2) bekezdése b) pont ba) alpontjában
...
Ez már mind megbukott. Nincs Magyarország, az csak egy amerikai tőzsdén bejegyzett cég!
Ezt olvassátok el Endrém, és képben lesztek:
202010148437021 sz. UCC Dok. Egyetemes és Nemzetközi Törvényerejű Rendelet
Feb 06, 2023 13:09:07
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 06, 2023 13:09:26
x10)
Szerintem ezt is te írtad, nem anyád! Régebben is hetyetyéztél már ilyet!
Álmodjatok Rémeket!
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 13:10:24
x77)
Endre!
Ott tegyél feljelentést ahol rabosítottak év végén, te papagájfhasz.
Az agyadban ez protekció, nem?
Ott tegyél feljelentést ahol rabosítottak év végén, te papagájfhasz.
Az agyadban ez protekció, nem?
Kötőjel
(
x12)
Feb 06, 2023 13:10:33
x12)
Anyukám ennyit üzen: hetyetye
SZAROK RÁ! ezt a rikácsóló szhart én el nem olvasom, lelkecske. amúgy is te írtad, hát kit nézel te hülyének? a szilaj, kőkemény VADÁSZBIKA olyan erős, hogy az anyja mögé próbál bújni az interneten. hát potyognak a trollkönnyek a röhögéstől, a sodi.
megnyugtatlak, tüdőcske kredenc a sodi: csak számodra nem kínos, ha az ember 41 évesen az anyja szoknyája mögé bújik. ez érvényes akkor is, ha esetleg ő írta volna a levelet, bár erre az esély 0.0000000001%. hát milyen nagy fütyis vagy te? anyuci kell megvédjen a gonosz tjollok ellen? nagyon röhögök rajtad, a sodi. a gyernőtt.
ugyanakkor trónfosztás történt? új főtrollod fan?? pedig gennyes azóta beszerzett egy kredencet, hogy megvásárolhasd tőle. nem lett kredenc a sodi, pedig a büdöskurvaazandi is úgy várta, hogy lebaszd a 900 eurót a boltjába és otthagyd a kredencet.

hahótól is meg kellene vásárolnod valamit, majd otthagynod büntetésből. ezt nem élné túl, nem is értem, andi esetében miért nem így jártál el, kredenc.
egy igazi besavanyodott fasz lettél, a sodi, azt kell mondjam. nem érted a tréfát. ciccents 1-2-15 sörikét, attól ellazulsz, the szhar. :))
96-os béhá, jogikúriahatározata, meg az apád fasza. a szinted a polgárjenőhivatal, már folyamatban vannak a papírok, csak intézkedni kell. a sodi.
Golda mama
Feb 06, 2023 13:10:55
Nekem is van CCNA-m, onnan tudom, hogy mi az az IP cím.
Feb 06, 2023 13:10:55
Golda mama
Feb 06, 2023 13:10:57
Minden a te hibád
Feb 06, 2023 13:10:57
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:11:13
x136)
ilyet ír, hogy "anyukám üzeni"
:))))
fikás, azt honnan veszed, hogy aki ragasztót nyomott a zárba, és aki falfirkát helyezett el, az ugyanaz az elkövető?
bocs, hogy szétzúztam a "logikai" "okfejtésedet".
fikás, azt honnan veszed, hogy aki ragasztót nyomott a zárba, és aki falfirkát helyezett el, az ugyanaz az elkövető?
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 06, 2023 13:11:35
x48)
Anyukám ennyit üzen:
Könnyű Angliában és Hollandiában regisztrált IP címek mögé gyáván elbújva hamis vádakat terjeszteni.
Könnyű Angliában és Hollandiában regisztrált IP címek mögé gyáván elbújva hamis vádakat terjeszteni.
És aki holland szerveren tárolja a fehérnégyzetes dolgokat meg a lopott filmeket azzal mi a szitu? Endre anyád tudja egyáltalán, hogy milyen aberrált szarokat tárolsz?
Trollul Madár
(
x15)
Feb 06, 2023 13:12:59
x15)
Endre!
Kicsit offtopic de fontos lehet:
RIASZTÁS - Transzneműként a börtönben
www.youtube.com/watch?v=YJ1mqJTRblw
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kicsit offtopic de fontos lehet:
RIASZTÁS - Transzneműként a börtönben
www.youtube.com/watch?v=YJ1mqJTRblw
féregnyulvány
(
x7)
Feb 06, 2023 13:13:33
x7)
ez mind amiatt van mert géza nem beszélt édesanyáddal
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 06, 2023 13:13:45
x39)
Figyelem!
A pedofil, csak az anyjára akarja terelni a figyelmet.
Semmi vizet nem zavar, a haldokló kurva anyaja....
A kérdés, hol a pedofil, miért van ott!!!
Az anyja meg majd el csúszik, ebben a kellemesem időben, összetöri magát és majd szarni sem tud kimenni egyedül.
Ennyike!
Szóval? Mit bújkálsz korcs? Te utólsó kis szardarab?
A saját öregasszonyodat használod pajzsnak, te nyomorult féreg!
Szánalmas vagy!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A pedofil, csak az anyjára akarja terelni a figyelmet.
Semmi vizet nem zavar, a haldokló kurva anyaja....
A kérdés, hol a pedofil, miért van ott!!!
Az anyja meg majd el csúszik, ebben a kellemesem időben, összetöri magát és majd szarni sem tud kimenni egyedül.
Ennyike!
Szóval? Mit bújkálsz korcs? Te utólsó kis szardarab?
A saját öregasszonyodat használod pajzsnak, te nyomorult féreg!
Szánalmas vagy!
Sztrapacska
(
x6)
x6)
Anyukám ennyit üzen:
Egyébként meg gratulálok a trollgaleri közénségének is, hogy a kattintásaikkal asszisztálnak évek óta az osztrák munkahelyet kereső magyar informatikusok elhelyezkedésének megnehezítéséhez. Nincs jobb dolguk? Nem tartják betegesnek?
Egyébként meg gratulálok a trollgaleri közénségének is, hogy a kattintásaikkal asszisztálnak évek óta az osztrák munkahelyet kereső magyar informatikusok elhelyezkedésének megnehezítéséhez. Nincs jobb dolguk? Nem tartják betegesnek?
A kurva anyukádnak ennyit üzenünk:
A fia pedofil.És itt a pont a végén. Még az aberrált szörnyszülött élettársa meglehetősen tágan értelmezett erkölcsi normáiba SEM fér bele meztelen gyerekek kukkolása az ő fedezékéből ilyen olyan gőzfürdőkben.
Látta azt a videót, amiben kislanyokat, gyerekeket hívsz cicának?
Látta a faszverős, azóta már betiltott purenudism oldaladat? NEM a strandról beszélünk!
A végéhez. Hol van itt informatikus? Csak egy hetyetyéző, munkàltatókat átbaszó kókler geciről van ismeretanyagunk.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 13:14:12
x77)
Rendőrbácsi, hát anyukám üzeni, hogy ő a felelős, hahó.
Kicsoda?
Hát hahó.
Nem értem, elnézést.
Az a neve, hahó.
Na most takarodjon innen, ne hahózzon nekem maga papagájfhasz.
Kicsoda?
Hát hahó.
Nem értem, elnézést.
Az a neve, hahó.
Na most takarodjon innen, ne hahózzon nekem maga papagájfhasz.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 06, 2023 13:14:26
x6)
ilyet ír, hogy "anyukám üzeni"
Kurvára semmi összefüggés, mivel bucsujáró hely lett az attila utca 4.
Trollgalerik kirándulnak arrafelé naponta.
És még ott vannak a falubeliek is…
Nembaj, ez is megy az irattárba.
Rakott Rolinda
Feb 06, 2023 13:14:28
De amúgy tényleg ez mi a fasz, hogy 41 évesen azzal próbál befenyíteni az interneten embereket, hogy "Anyukám üzeni" xDDDD
"Az én apukám sokkal erősebb, mint a tied" :D
Óvoda :DD
"Az én apukám sokkal erősebb, mint a tied" :D
Óvoda :DD
Feb 06, 2023 13:14:28
bolgár jeti
(
x30)
Feb 06, 2023 13:14:45
x30)

Stb. lusta vagyok keresg;lni tovább, minden fórumozónak nyilvánvaló, hogy ezt te írtad.
Hahó: az anyja feljelentheti azért, hogy a nevében állítgat dolgokat? :)
Pietr
(
x2)
Feb 06, 2023 13:15:16
x2)
ENDRE! Kaleta Gábor 19 ezer pedofil képe hozzád képest egy nagy büdös nulla. Ő lebukott és eltűnt a süllyesztőben. DE TE . Te bazdmeg lebuktál egy halom képpel amiken minimális felnőtt ellenben tíz vagy akár húsz pucér kisgyerek látható.
ERRE TE! Autigondolkodású egyén azt találtad ki, hogy azzal fogsz bennünket provokálni, hogy KITAKAROD a gyerekeket UGYANAZOKRÓL A KÉPEKRŐL és megmutatod nekünk azzal a dumával hogy nincs rajta gyerek. Te normális vagy? :D Örülj, hogy ccsak ennyien látták és ennyien utálnak, egy világ gyűlölne ha tudná.
A buziságodat is bazdmeg ahelyett hogy beismernéd nyomod mindig a faszságaidat a konteókról, női agyakról meg egyéb nevetséges dolgokról. DE EMBER! LÁTJUK TIBORT. EGY BESZART, RONDA FÉRFI ARCÚ HAJLÉKTALAN LEVÁGOTT FASZU FÉRFI! Te miért hiszed azt állandoan hogy az emberek nem fogják fel a körülötted lévő valóságot és mindent úgy torzíthatsz ahogy csak akarsz? :D
Semmiben nem vagy hibás, semmit nem tettél de ezt csak te gondolod így. Ami most elindult annak még messze a vége és rá fogsz jönni hogy egyedül vagy. Egy buzeráns, pedofil fasz.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
ERRE TE! Autigondolkodású egyén azt találtad ki, hogy azzal fogsz bennünket provokálni, hogy KITAKAROD a gyerekeket UGYANAZOKRÓL A KÉPEKRŐL és megmutatod nekünk azzal a dumával hogy nincs rajta gyerek. Te normális vagy? :D Örülj, hogy ccsak ennyien látták és ennyien utálnak, egy világ gyűlölne ha tudná.
A buziságodat is bazdmeg ahelyett hogy beismernéd nyomod mindig a faszságaidat a konteókról, női agyakról meg egyéb nevetséges dolgokról. DE EMBER! LÁTJUK TIBORT. EGY BESZART, RONDA FÉRFI ARCÚ HAJLÉKTALAN LEVÁGOTT FASZU FÉRFI! Te miért hiszed azt állandoan hogy az emberek nem fogják fel a körülötted lévő valóságot és mindent úgy torzíthatsz ahogy csak akarsz? :D
Semmiben nem vagy hibás, semmit nem tettél de ezt csak te gondolod így. Ami most elindult annak még messze a vége és rá fogsz jönni hogy egyedül vagy. Egy buzeráns, pedofil fasz.
Kötőjel
(
x12)
Feb 06, 2023 13:16:38
x12)
a sodi anyukája azt üzeni, hogy ne bántsuk az endikét, mert fogyatékos.
vérdíj target nr. 1
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 13:16:47
x77)
Endre!
Ki fogja lefesteni a kiskapun lévő TÉNYEKET, elfedve (höhö) a valóságot?
El ne sodikázd.
Ki fogja lefesteni a kiskapun lévő TÉNYEKET, elfedve (höhö) a valóságot?
El ne sodikázd.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 06, 2023 13:16:54
x47)
Tessék hagyni a gecibe, úgyis meg tetszik dögleni nemsokára.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
bolgár jeti
(
x30)
Feb 06, 2023 13:17:35
x30)
a sodi anyukája azt üzeni, hogy ne bántsuk az endikét, mert fogyatékos.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 06, 2023 13:18:15
x47)
Tetves pedofil geci, te mondtad, hogy nem léteznek kiskapuk! Ha nem léteznek, akkor lefesteni, beragasztózni sem lehet azokat! Hazug gecik vagytok!
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 13:18:23
x77)
Mai napi munkád megvolt; bár egy guriga taknyot nem ért, Endre!
Most békésen keserkézel a székben rángatózva és a picsaszád harapva?
Most békésen keserkézel a székben rángatózva és a picsaszád harapva?
Kötőjel
(
x12)
Feb 06, 2023 13:18:35
x12)
ott van a keresztlevél és a diploma mellett!!
a sodi, közben én is beszéltem anyukámmal. azt üzeni, hogy dögölj meg, the szhar!
drognyomozó
Feb 06, 2023 13:19:34
anyukád üzeni? :)) te szerencsétlen degenerált alkoholista pedofil drogos!
-mindenki tudja hogy azért jársz részegen szaunkába kisfiúk közé mert ezt élvezed!
-mindenki tudja hogy azért cserkészted be a kafka tibit a férfi kandúrod mert buzi vagy!
-mindenki tudja hogy már fiatal korodban kisfiúkat zaklattál és elmebeteg voltál már akkor is!
anyukád üzeni??? te szerencsétlen dorogos alkoholista buzi! azért basznak ki mert alkalmatlan vagy mindenre és degenerált vagy ! a rohadt alkoholista hajléktalan kandúroddal együtt akinek a prosztata nedveit nyalod! :)
kaffka tibi bejelentette, hogy itt vannak drogok!
-mindenki tudja hogy azért jársz részegen szaunkába kisfiúk közé mert ezt élvezed!
-mindenki tudja hogy azért cserkészted be a kafka tibit a férfi kandúrod mert buzi vagy!
-mindenki tudja hogy már fiatal korodban kisfiúkat zaklattál és elmebeteg voltál már akkor is!
anyukád üzeni??? te szerencsétlen dorogos alkoholista buzi! azért basznak ki mert alkalmatlan vagy mindenre és degenerált vagy ! a rohadt alkoholista hajléktalan kandúroddal együtt akinek a prosztata nedveit nyalod! :)
Feb 06, 2023 13:19:34
pupszi
(
x1)
Feb 06, 2023 13:19:36
x1)
Latom Gyagyas anyad volt az elso vilagoskek nickes troll, akit sikerult megbasznod. szarazon.
Gondolom ez a peldastatualas, most mar minden sotetkek tudja, ha nem akar ragasztot a zarba, akkor nem megy ki hozzad szafarizni.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Gondolom ez a peldastatualas, most mar minden sotetkek tudja, ha nem akar ragasztot a zarba, akkor nem megy ki hozzad szafarizni.
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:20:35
x136)
egyébként golda megítéléséhez hozzátartozik, hogy a fikás apját együtt verték át a haszonélvezeti joggal. golda leterhelte az ingatlant a saját kölcsönével, pedig tudta, hogy arról csak a tanár uras kölcsön miatt került le ideiglenesen az öreg haszonélvezete.
ugyanolyan csaló rohadék, mint a fia.
Sodi anutája
Feb 06, 2023 13:20:41
A kurva anyádat endre!!! MINDEN A TE HIBÁD!!!!
Feb 06, 2023 13:20:41
féregnyulvány
(
x7)
Feb 06, 2023 13:20:46
x7)
police.hu
ismeretlen tettes ellen indult eljaras mert pedofilnak nevezett egy pedofilt
egy pedofil rontja ujszasz utcait es joerzesu emberek erre felhivjak a lakossag figyelmet
anyukaja azt uzeni faszulas lesz
mashol ha megjelennel es tudnak hogy pedofil vagy mar reg betonba lennel temetve es fejjel lefele hogy veletlenul se kaparj felfele
ismeretlen tettes ellen indult eljaras mert pedofilnak nevezett egy pedofilt
egy pedofil rontja ujszasz utcait es joerzesu emberek erre felhivjak a lakossag figyelmet
anyukaja azt uzeni faszulas lesz
mashol ha megjelennel es tudnak hogy pedofil vagy mar reg betonba lennel temetve es fejjel lefele hogy veletlenul se kaparj felfele
basis mandibulae
Feb 06, 2023 13:22:07
Endre, a zugügyvéd kurva anyád jogegységi határozatok, paragrafusok bemásolgatása és méltatlankodás helyett leginkább egy jó pszichiátert keresne neked inkább.
Feb 06, 2023 13:22:07
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 13:23:00
x77)
Megnézném annak a rendőrnek a fejét, akinek előadja, hogy ő, mint kcf sokkal kevesebb kockázatot jelent a társadalomra, mert temérdek büntető ügye van; tehát őt figyeli a rendőrség, tehát kevésbbé jelent kockázatot egy átlag honpolgárnál, akinek egy gyorshajtása sincs.
Emlékszel, mikor ezzel védekeztél?
Jokilag ugyanannyira irreleváns, mint amit délelőtt részegen megfogalmaztál.
Emlékszel, mikor ezzel védekeztél?
Jokilag ugyanannyira irreleváns, mint amit délelőtt részegen megfogalmaztál.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 06, 2023 13:23:15
x5)
Endre akkor most a pupszaszi evad ugrott ugye?
Kötőjel
(
x12)
Feb 06, 2023 13:23:55
x12)
a sodi "anyukád" mennyi sört ivott meg, mire ezt a kommentet kifostad magadból? "anyukádnak" súlyos alkoholproblémái vannak. így nem lesz lelkecske.
vérdíj target nr. 1
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 06, 2023 13:24:28
x13)
Anyukám ennyit üzen:
41 éves vagy… Anyukám üzeni, mi ez b+ óvoda?
tyodika
Feb 06, 2023 13:24:41
Elnézést az előbb jossz levelet mellékeltem ezt küldte anyukám:
Anyukám ennyit üzen: elnézést kérnék a trolloktól,hogy fiam Endre,egy alkoholista,homokos,pedofil,tanulatlan,szakmájához nem értő retardált férég, aki egy csöves alkoholista férfi faszpinája után vágyakozik 0-24ben. Továbbá elnézést kérnék a német valamint az osztrák államtól is,hogy megkárosította őket ez a semmirekellő.
Már bánom,hogy nem kapartattam ki,amíg lehetett. Továbbá megköszönném a trolloknak az áldozatos munkáját,hogy próbálják a jó irányba terelni az én élettelen debil kölköm.
Utóirat: Endre minden a te hibád,minden.
Már bánom,hogy nem kapartattam ki,amíg lehetett. Továbbá megköszönném a trolloknak az áldozatos munkáját,hogy próbálják a jó irányba terelni az én élettelen debil kölköm.
Utóirat: Endre minden a te hibád,minden.
Feb 06, 2023 13:24:41
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:25:06
x136)
egyébként golda megítéléséhez hozzátartozik, hogy a fikás apját együtt verték át a haszonélvezeti joggal. golda leterhelte az ingatlant a saját kölcsönével, pedig tudta, hogy arról csak a tanár uras kölcsön miatt került le ideiglenesen az öreg haszonélvezete.
+ aztán eladták, és a pénzt beforgatta a saját pátyi házába, anélkül, hogy a volt férjének kifizette volna a haszonélvezeti jog ellenértékét.
goldának semmi köze nem volt ahhoz az ingatlanhoz, amit eredetileg sneci apja örökölt. semmi az égvilágon. mégis ő vett az árából házat pátyon.
a karma aztán el is vette tőle ezt a pénzt.
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 13:25:43
x77)
Na, lődd a lájvszot vagy gyűlölködj a birodalom "üzenőfalán".
Pietr
(
x2)
Feb 06, 2023 13:25:58
x2)
Endre! Megvan a megoldás! Takard ki a kiplakátolt képekről a pedofil szót és akkor végül kiderül , hogy senki soha nem is pedofilozott le téged! SEMMIBEN nem lenne más mint a kisgyerekeknél te gyagyás buzeráns elmebeteg idióta.
Egyébként Tibivel mi van? Attól a perctől kezdve hogy megismerted csúsztál le 200%-os sebességgel a lejtőn , tönkre baszott, lenullázott, otthagyott, most meg átbaszott és elárult. Megérte? :D Egy lecsonkolt herepinás elmebeteg hajléktalan férfiért?
-Pejsze hogy mekéjte. És nyem húzott le mejt nyelftanilag nem kéjt semmit tőjem.
Elmebeteg buzisodi
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Egyébként Tibivel mi van? Attól a perctől kezdve hogy megismerted csúsztál le 200%-os sebességgel a lejtőn , tönkre baszott, lenullázott, otthagyott, most meg átbaszott és elárult. Megérte? :D Egy lecsonkolt herepinás elmebeteg hajléktalan férfiért?
-Pejsze hogy mekéjte. És nyem húzott le mejt nyelftanilag nem kéjt semmit tőjem.
Elmebeteg buzisodi
fedélzetiBalta
Feb 06, 2023 13:26:18
Endiii!
Azért nyugtass meg, hogy anyád intézi neked az alkoholelvonót! Bevonulhattok együtt is, hogy legyen kinek a combjára élvezned, szigorúan kétlevél viagra bevétele után.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Azért nyugtass meg, hogy anyád intézi neked az alkoholelvonót! Bevonulhattok együtt is, hogy legyen kinek a combjára élvezned, szigorúan kétlevél viagra bevétele után.
Feb 06, 2023 13:26:18
Rakott Rolinda
Feb 06, 2023 13:26:42
Amúgy apukám üzeni anyukádnak:
ha nem akar záros határidőn belül még csúnyább faszulásokba belefutni, pl. egy köbméternyi marhatrágya "megvásárlásába", amit a szállító a meghagyás szerint csengetés nélkül beborít a kertbe, akkor most azonnal fejezze be a pedofil púpos beteg állat hitel-és segélycsaló fiacskájának a bárminemű segítését, sőt, tegyen ellene feljelentést.
ha nem akar záros határidőn belül még csúnyább faszulásokba belefutni, pl. egy köbméternyi marhatrágya "megvásárlásába", amit a szállító a meghagyás szerint csengetés nélkül beborít a kertbe, akkor most azonnal fejezze be a pedofil púpos beteg állat hitel-és segélycsaló fiacskájának a bárminemű segítését, sőt, tegyen ellene feljelentést.
Feb 06, 2023 13:26:42
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:27:05
x136)
szóval egy ilyen rohadék csaló öregasszony ne ugasson, még ha nyilvánvaló is, hogy nem ő üzent, hanem az idióta sneci jogászkodott ezen egész délelőtt. legalább tudjuk, hogy valszeg nincs még melócsá, bár az idióta akkor is képes erre elbaszni egy fél munkanapot, ha van melócsá.
Ásó27
(
x68)
Feb 06, 2023 13:27:23
x68)
Mit üzen apukád? Engem az érdekel
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 06, 2023 13:29:07
x13)
Könnyű Angliában és Hollandiában regisztrált IP címek mögé gyáván elbújva hamis vádakat terjeszteni. Az emiatti büntető eljárást kizárólag az elkövető/k személyének felderítetlensége miatt szüntették meg 2020-ban.
Mi van azokkal, akiknek az Apple engedélyezi a bujkálást az iCloud privát relay-el?
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:29:58
x136)
amikor ment a szomódi rokonoknak a tényfeltárás még 2012 környékén, akkor azzal kezdték, hogy sneci és az anyja együtt semmizték ki az öreget.
ezt a szót használták: kisemmizték.
övé volt a lakás, és elvették tőle. a két csaló rohadék.
ezt a szót használták: kisemmizték.
övé volt a lakás, és elvették tőle. a két csaló rohadék.
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 06, 2023 13:31:51
x2)
Nem a kommenthaverok azok, akik nehezítik a magyar informatikusok elhelyezkedését az osztrákoknál, hanem az olyan hazug csaló semmihez nem értő imposztor szarházi gecik, mint te Endre!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 06, 2023 13:32:44
x47)
Apád üzeni anyádnak és neked:
HÁHÁ
HÁHÁ
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 06, 2023 13:33:15
x23)
Anyukám ennyit üzen:
Hazudsz! Tudjuk, hogy ezt a üzenetet is a te csököt agyad, találta ki most. Hiszen tudjuk, hogy Golda szerint is MINDEN A TE HIBÁD,MINDEN!
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 06, 2023 13:33:21
x13)
Látod gyagyás, nem én bujkálok.. Csak élek egy lehetőséggel :)
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 06, 2023 13:33:45
x3)
Goldának mehet a faszerdő.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 06, 2023 13:34:25
x5)
endre!
Az anyukád aki üzent, ugyanaz az anyuka aki a múltkor rádbaszta a villanyt a púpszászi hasziendában, és azt ordította hogy MINDEN A TE HIBÁD!!!!???
Többen kérdezik te gyagyás gyernőt állat. :D:D:D
Na tejhabosítás, csá.
Az anyukád aki üzent, ugyanaz az anyuka aki a múltkor rádbaszta a villanyt a púpszászi hasziendában, és azt ordította hogy MINDEN A TE HIBÁD!!!!???
Többen kérdezik te gyagyás gyernőt állat. :D:D:D
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 06, 2023 13:34:57
x2)
Nem a kommenthaverok azok, akik nehezítik a magyar informatikusok elhelyezkedését az osztrákoknál, hanem az olyan hazug csaló semmihez nem értő imposztor szarházi gecik, mint te Endre!
Az lemaradt, hogy érdemes az itteni sodikomment keresőbe rákeresni, hogy mydate. Ilyen balfaszkodást 10 év IT gyakorlat után egy utolsó szemét csaló imposztor művel.
Pietr
(
x2)
Feb 06, 2023 13:36:48
x2)
Most esik le hogy te minket cigányokhoz hasonlítottál a posztban :D
ENDRE!
- Segélyen élsz
- Ingyenkonyhán zabálsz hogy maradjon pénzed sörre
- Alkoholista vagy
- Bármilyen drogot beszívsz, megeszel, elnyalsz
- Egy csöves férfit basztál, nyaltál-
- Köldökig érő mocsokban élsz, fikát zabálsz, leszarod a tisztaságot. Olyan utánad minden lakás mint a robbantott szar.
- Egy hajléktalan beszart mosdatlan férfi rászart!!!! az orrodra és lehugyozott téged. Nálad gusztustalanabb féreg a világon nincs.
- A bankok hitelén , a társadalmon élősködve baszol át mindenkit
- Úgy viselkedsz mint egy proli kis hős utcai fehércigány geci
- Egy alkoholista Tibor nevü férfire milliókat míg anyádra 10 000 forintot nem költöttél, csak arra tartod, hogy energiavámpírként rácuppanhass néha
- Effektíve cigányokkal, hajléktalanokkal, dologtalan senkiháziakkal barátkoztál mindig is mint te vagy
Te cigányozol minket ? :D GONDOLD MÁR ÁT. Rólam 1 ilyen állítás igaz lenne öngyilkos lennék, hogy fehércigány lettem RÁD MIND IGAZ! :D:D:D
ENDRE!
- Segélyen élsz
- Ingyenkonyhán zabálsz hogy maradjon pénzed sörre
- Alkoholista vagy
- Bármilyen drogot beszívsz, megeszel, elnyalsz
- Egy csöves férfit basztál, nyaltál-
- Köldökig érő mocsokban élsz, fikát zabálsz, leszarod a tisztaságot. Olyan utánad minden lakás mint a robbantott szar.
- Egy hajléktalan beszart mosdatlan férfi rászart!!!! az orrodra és lehugyozott téged. Nálad gusztustalanabb féreg a világon nincs.
- A bankok hitelén , a társadalmon élősködve baszol át mindenkit
- Úgy viselkedsz mint egy proli kis hős utcai fehércigány geci
- Egy alkoholista Tibor nevü férfire milliókat míg anyádra 10 000 forintot nem költöttél, csak arra tartod, hogy energiavámpírként rácuppanhass néha
- Effektíve cigányokkal, hajléktalanokkal, dologtalan senkiháziakkal barátkoztál mindig is mint te vagy
Te cigányozol minket ? :D GONDOLD MÁR ÁT. Rólam 1 ilyen állítás igaz lenne öngyilkos lennék, hogy fehércigány lettem RÁD MIND IGAZ! :D:D:D
Nemfatyle
(
x7)
Feb 06, 2023 13:37:22
x7)
Goldának mehet a faszerdő.
Ez már az
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 06, 2023 13:37:24
x7)
Anyukám ennyit üzen:
Ahhoz viszont gyávák, amit az is bizonyít, hogy csak gumikesztyűben mertek a háza ellen fellépni.
Mivel betömték a kapu kulcslyukát és összemázolták a kapuját, feljelentést tesz A KÚRIA JOGEGYSÉGI PANASZ TANÁCSÁNAK 4/2022. JOGEGYSÉGI HATÁROZATA alapján
házam vagy háza?Ahhoz viszont gyávák, amit az is bizonyít, hogy csak gumikesztyűben mertek a háza ellen fellépni.
Mivel betömték a kapu kulcslyukát és összemázolták a kapuját, feljelentést tesz A KÚRIA JOGEGYSÉGI PANASZ TANÁCSÁNAK 4/2022. JOGEGYSÉGI HATÁROZATA alapján
Kapumat vagy kapuját?
Kérlek szépen javítani, gyagyás.
Kovi
(
x2)
Feb 06, 2023 13:37:25
x2)
Anyukám ennyit üzen:
Szeretnék ezúton is bocsánatot kérni a fórumtól és a világtól, amiért egy ilyen torz lelkű és testű gnómot szartam a világra. Már én is tudom, hogy az első kukába kellett volna bedobni. Legközelebb majd figyelek erre is.
Igen, alátámasztom, hogy a fiam pedofil és buzi is.
Egyébként nagyon szeretem ezt a fórumot. Kedvenc időtöltésem esténként kötögetés közben olvasgatni Önöket. Broni Professzor úr linkjei a kedvenceim. Nagyon hiányoznak a késő esti szemináriumok.
MINDEN AZ ENDRE HIBÁJA! MINDEN!
Szeretnék ezúton is bocsánatot kérni a fórumtól és a világtól, amiért egy ilyen torz lelkű és testű gnómot szartam a világra. Már én is tudom, hogy az első kukába kellett volna bedobni. Legközelebb majd figyelek erre is.
Igen, alátámasztom, hogy a fiam pedofil és buzi is.
Egyébként nagyon szeretem ezt a fórumot. Kedvenc időtöltésem esténként kötögetés közben olvasgatni Önöket. Broni Professzor úr linkjei a kedvenceim. Nagyon hiányoznak a késő esti szemináriumok.
MINDEN AZ ENDRE HIBÁJA! MINDEN!
Nemfatyle
(
x7)
Feb 06, 2023 13:39:23
x7)
Amúgy tavaly is volt ilyen, hogy állítólag az anyja levelét olvasta fel, aztán belelátszódott a kamerába, hogy e/3-ban volt írva, nem? :D
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 06, 2023 13:40:02
x5)
hahó nem mehet New Yorkba.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:41:01
x136)
fikás, azzal miért csak most dicsekszel, hogy a freemailes troll ellen megszüntették a nyomozást 2020-ban?
a vörös úr elleni megszüntetéssel 2030-ban fogsz dicsekedni?
látod, nagy volt a pofád, és semmire sem mentél.
karib miskolci ügyével mi újság van? ott is hatalmas volt a pofád, pedig csak hazudtál.
a vörös úr elleni megszüntetéssel 2030-ban fogsz dicsekedni?
látod, nagy volt a pofád, és semmire sem mentél.
karib miskolci ügyével mi újság van? ott is hatalmas volt a pofád, pedig csak hazudtál.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 06, 2023 13:43:37
x47)
Nem látod mit csinál anyád? Elmarja a barátaid! Először Tibiről tiltott le, most meg a kommenthaverokról, hogy teljesen egyedül maradj. Ez egy DÉMON!!
Ügyfélkapus troll
Feb 06, 2023 13:43:44
+ Az én ügyem hogy áll, petyofil?
Pénteken? Minden egy folyamat?
Pénteken? Minden egy folyamat?
Feb 06, 2023 13:43:44
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 06, 2023 13:44:05
x5)
nem csak szexuálisan de jogilag is impotens vagy sodi.
C64korszak
(
x2)
Feb 06, 2023 13:44:35
x2)
Sodika, twe nyomorék pedofil véglény!
-Ezt te írtad és nem anyád
-Majd, ha legalább belerikácsolja egy telefonba, és azt felrakod, akkor esetleg elhisszük hogy ezeket gondolja, vagy inkább csak egyetért
-Ha javasolhatok valamit, élőben adjátok ezt elő, közben minden mondat után dobhártyaszaggatóan üvöltse, hogy minden a te hibád, és erősen verje a fejedet egy kurva nagy partvisnyéllel vagy sodrófával
- Ez ugyanis mind így van, valóban a TE HIBÁD MINDEN! Nem a trollok nyomoztak a te nudis perverzióid, képeid, magánéleted után, hanem te, önként és dalolva okádtad ország világ elé a torz testedtől kezdve a saját beteg lényedet éveken át
- Miféle holland meg faszom IP címek? Évek óta a saját gépeimről nyomom, minden félelem nélkül
- A "nyilvános" nudista képek ártatlanságáról, egyszer meghallgatnám jóanyád saját szavait, még ha jogilag ki is lehet sokmindent hetyetyézni, ő is vajon így látja erkölcsileg, hogy ez oké, amit művelsz?
- Innen folytatva, nagyon kétlem, hogy megteszi a feljelentést, de szerintem az összes troll álló fasszal várja, mire jut a szolnoki rendőrség evvel a "komoly bűnténnyel".
-Ezt te írtad és nem anyád
-Majd, ha legalább belerikácsolja egy telefonba, és azt felrakod, akkor esetleg elhisszük hogy ezeket gondolja, vagy inkább csak egyetért
-Ha javasolhatok valamit, élőben adjátok ezt elő, közben minden mondat után dobhártyaszaggatóan üvöltse, hogy minden a te hibád, és erősen verje a fejedet egy kurva nagy partvisnyéllel vagy sodrófával
- Ez ugyanis mind így van, valóban a TE HIBÁD MINDEN! Nem a trollok nyomoztak a te nudis perverzióid, képeid, magánéleted után, hanem te, önként és dalolva okádtad ország világ elé a torz testedtől kezdve a saját beteg lényedet éveken át
- Miféle holland meg faszom IP címek? Évek óta a saját gépeimről nyomom, minden félelem nélkül
- A "nyilvános" nudista képek ártatlanságáról, egyszer meghallgatnám jóanyád saját szavait, még ha jogilag ki is lehet sokmindent hetyetyézni, ő is vajon így látja erkölcsileg, hogy ez oké, amit művelsz?
- Innen folytatva, nagyon kétlem, hogy megteszi a feljelentést, de szerintem az összes troll álló fasszal várja, mire jut a szolnoki rendőrség evvel a "komoly bűnténnyel".
basis mandibulae
Feb 06, 2023 13:45:18
A szentendrei troll akasztása óta senki nincs biztonságban!
Feb 06, 2023 13:45:18
Nemfatyle
(
x7)
Feb 06, 2023 13:45:42
x7)
Endre, mikor lesz kopogtatás? :DDD Kezded már érteni, hogy miért nem fél senki a fenyegetőzésedtől?
tyodika
Feb 06, 2023 13:46:25
hahó nem mehet New Yorkba.
A nevem
Feb 06, 2023 13:46:25
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 06, 2023 13:46:35
x5)
Soha.
ENDRE GONDOLATAI
Feb 06, 2023 13:46:41
Hiányzik Tibi. Olyan jó volt ahogy reggel beletenyereltem a szarfoltba amit az ágyon hagyott. Azóta is reggelente szomorúan kutatom a tenyeremmel. Ma reggel direkt kilocsoltam egy kicsit a sört az ágyban hogy azt higgyem végre velem van a vizelettartási problémákkal küzdő párom. Most hol lehet épp Tibor a zacskóarcú zámbó jimmynél is rondább beszart hajléktalan szerelmem? Ajh.... Bárcsak valaki rákötne egy infúzóra és vénásan kapnám az alkoholt
Feb 06, 2023 13:46:41
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 06, 2023 13:47:06
x5)
sodi anyád tudja hogy mi az az ip cím?
max5enutálnak
(
x47)
Feb 06, 2023 13:48:05
x47)
Az angol és holland rendőrök pirosat kaptak
Erkelyszimulator
(
x2)
Feb 06, 2023 13:48:29
x2)
Es mi van a svedorszagi trollokkal? Reszketek xdxd
Trollok harca
(
x5)
Feb 06, 2023 13:50:52
x5)
az eredeti rikácsolós hangüzit osszad meg inkább
Miskolci alvósejt
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 06, 2023 13:50:56
x2)
sodi anyád tudja hogy mi az az ip cím?
Az anyja szerintem jobban tudja, mint ő maga.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 06, 2023 13:51:00
x5)
Amugy a fajdalmaidat hamarosan eloben is elmeselheted.
Hidd el adok hangot neked,hogy a velemenyedet elmond a holland trollokrol.
Hidd el adok hangot neked,hogy a velemenyedet elmond a holland trollokrol.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 06, 2023 13:51:33
x7)
Endre, azert apukam uzeni anyukadnak, hogy jo par targyi tevedes csuszott ebbe a levelbe.
Azert vadolnak pedofiliaval, mert pucer gyerekeket abrazolo kepeket toltottel le egy azota bezart pedofil oldalrol es ezeket te magad mutogattad a vilaghalon, hogy erre recskazol. Semmi koze ennek a nudista strandhoz. Azert vadolnak pedofiliaval, mert bevallottan pucer gyerekek kepeire vered a pitonszt.
A magyar rendorseg errol annyit allapitott meg annak idejen, hogy nem talaltak otthon,igy nem tudtak atvizsgalni a gepedet. Az osztrak legjobb tudomasunk szerint meg mindig nyomoz az ugyben. Igertel ugyan toluk egy igazolast, hogy nem vagy pedofil, de vegul csak a sajat beismero vallomasodat osztottad meg a forummal.
Szoval, ha van valami hivatalos papirod, hogy ilyesmit megallapitott a rendorseg, azt igazan megmutathatnad nekunk!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Azert vadolnak pedofiliaval, mert pucer gyerekeket abrazolo kepeket toltottel le egy azota bezart pedofil oldalrol es ezeket te magad mutogattad a vilaghalon, hogy erre recskazol. Semmi koze ennek a nudista strandhoz. Azert vadolnak pedofiliaval, mert bevallottan pucer gyerekek kepeire vered a pitonszt.
A magyar rendorseg errol annyit allapitott meg annak idejen, hogy nem talaltak otthon,igy nem tudtak atvizsgalni a gepedet. Az osztrak legjobb tudomasunk szerint meg mindig nyomoz az ugyben. Igertel ugyan toluk egy igazolast, hogy nem vagy pedofil, de vegul csak a sajat beismero vallomasodat osztottad meg a forummal.
Szoval, ha van valami hivatalos papirod, hogy ilyesmit megallapitott a rendorseg, azt igazan megmutathatnad nekunk!
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:52:44
x136)
ez a púpszászi trollkodás kurva nagy ütés volt az autipajzsra, ez jelzi, hogy jó az irány, akár ott van, akár nincs.
a mostani elvonulással azt akarta elérni, hogy ne vegyük célba púpszászt. ezért volt a szegedi ködösítés is.
tehát továbbra is zárótűz alatt kell tartani a púpszászi recskabarlangot.
a mostani elvonulással azt akarta elérni, hogy ne vegyük célba púpszászt. ezért volt a szegedi ködösítés is.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 06, 2023 13:53:19
x6)
Endre, anyukád letiltott már a gecibe?
Pietr
(
x2)
Feb 06, 2023 13:53:37
x2)
Endre mikor elemezzük ki a kérdőívedet? Nagyon el lett sunnyogva hogy mindenki pedofilnak, igénytelen fehércigánynak, homoszexuálisnak tart. A teljes nézőközönségedet és a tesztet kitöltő személyek számát alapul véve pedig igenis reprezentatív az eredmény.
Te buzi
Te buzi
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 06, 2023 13:56:28
x48)
ez a púpszászi trollkodás kurva nagy ütés volt az autipajzsra, ez jelzi, hogy jó az irány, akár ott van, akár nincs.
A közeli kisboltokat és kocsmákat kell értesíteni a mama kicsi fiáról, meg persze, hogy az anyukája mosdatja és támogatja a ferde hajlamait. Van egy olyan érzésem, hogy Púpszászon nagyon rossz szemmel fognak nézni ezentúl Goldára.
Ásó27
(
x68)
Feb 06, 2023 13:56:45
x68)
Milyen pizzát szeret anyád?
Mifaaaaaaaaaaaan
AgeOfEmpires- Púp edition
Feb 06, 2023 13:57:58
Púpszász is under attack!
Feb 06, 2023 13:57:58
Hahó
(
x136)
Feb 06, 2023 13:58:32
x136)
fedélzetiBalta
Feb 06, 2023 13:59:07
Gombás-halas-korianderes, kapros-tejfölös-chiliszószos alappal
Feb 06, 2023 13:59:07
Ásó27
(
x68)
Feb 06, 2023 13:59:19
x68)
Végülis ha annyira zavarja a mamát, hogy ott van a beragasztott kapu, el is vihetné pár cigány azt.
GOLDA
Feb 06, 2023 13:59:33
Nekem mindegy. Legszivesebben az ország összes pizzáját megkóstolnám egyszerre. Pizzákból építenék várat, kis kuckót a pedofil fiamnak. Tudna valaki segíteni hogy pizzafutárok százai rohamozzák meg a lakást? Danke
Feb 06, 2023 13:59:33
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 14:01:18
x77)
Endre!
Éppen chatgpt-zik, izé, kalapácsolják az utolsó menedék kotorékot, nem lesz ebből baj, fifi?
SodiFanGirl
Feb 06, 2023 14:01:25
Már beteg sem lehet az ember, anélkül, hogy a gyagyás alkotna valamit.
Feb 06, 2023 14:01:25
ascites
(
x57)
Feb 06, 2023 14:01:47
x57)
Lehet, hogy Golda rikácsolva hívta a korcsot, hogy mi várta otthon, és hogy ez is az ő hibája és nem akarja látni, mehet amerre lát, nem teheti be a lábát a kádárkockába, mert ennek már a fele sem tréfa, úgy fog járni, mint a Mazda. Mikor látta, hogy Golda reggelre sem enyhült meg, a gyagyás pityeregve megfogalmazta, hogy „anyukám azt üzeni nektek, hogy kúriafaszomtudja”
Aztán mikor Fifi a segély utáni első nap ott fog hüppögni a kapuban, úgyis beengedi, de addig mosolyszünet lesz. A korcsnak se faszpinása, se anyja nincs 1,5 hétig. Ha mákunk van, halára issza magát.
kissendrevagyok
(
x48)
Feb 06, 2023 14:02:12
x48)
7 hónapja virít odakint Endre :D

kissendrevagyok

Pietr
(
x2)
Feb 06, 2023 14:02:41
x2)
Endre! Megígérjük, hogy nem basztatunk 10 percig ha most azonnal kiteszed a pedofil jegyzőkönyvet.
Érdekes ha olyan marhára be van bizonyítva, hogy nem vagy pedofil akkor mi a faszt rejtegetsz? :D Te pedofil szar.
Érdekes ha olyan marhára be van bizonyítva, hogy nem vagy pedofil akkor mi a faszt rejtegetsz? :D Te pedofil szar.
Karib
(
x10)
Feb 06, 2023 14:02:53
x10)
Itthon fekszem hót betegen, de ez azért feldobta most a napom, akárki is írta.
Sneci, mostantól szerintem minden héten lesz legalább egy intervencionalista troll, aki látogatást tesz a hazug csaló kurva anyádnál. Jobb, ha felkészíted erre az öregasszonyt.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Sneci, mostantól szerintem minden héten lesz legalább egy intervencionalista troll, aki látogatást tesz a hazug csaló kurva anyádnál. Jobb, ha felkészíted erre az öregasszonyt.
Örebro
(
x17)
Feb 06, 2023 14:02:57
x17)
hånyazor, de hånyszor többen kerdeztuk, hogy mi van a holland es az angol nyomozåssal, ignoråltad, aztån tessek most meg elszolod magad, hogy mår reg le van zårva a nyomozås.
drognyomozó
Feb 06, 2023 14:03:34
endre te pedofil munkanélküli adósságban úszó retardált buzi :)) neked ez a hobbyd hogy tátott szájjal rohangálsz a fasz erdőben :)) de hát nincs mit tenni ezt szereted buzi vagy...
anyádnak elmesélted mennyi pénzt költöttél a kaffak tibire? a sziszádra? :)) gratulált? megsimizte a fejed? :))
kaffka tibi bejelentette, hogy itt vannak drogok!
anyádnak elmesélted mennyi pénzt költöttél a kaffak tibire? a sziszádra? :)) gratulált? megsimizte a fejed? :))
Feb 06, 2023 14:03:34
Örebro
(
x17)
Feb 06, 2023 14:04:39
x17)
szerintem te kuldted a ribancodat piktorkodni meg zårragasztozni pupszåszra, hogy a troll urakra kenhesd a balhet. te hazug szar ez is a te bunöd, hogy rohadj meg!
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 14:06:31
x77)
Stresszmentes nyugi van, Endre?
Kétlem..
Kétlem..
nonsense
(
x1)
Feb 06, 2023 14:06:49
x1)
Anyád most úgy csinál mintha én szarnék egyet, mások azt mondanák rá, hogy büdös mire én feljelentéssel fenyegetném őket rágalmazás miatt.
Semmi értelme nem volt az egész életednek, te kókler.
Semmi értelme nem volt az egész életednek, te kókler.
SodiFanGirl
Feb 06, 2023 14:08:14
Itthon fekszem hót betegen, de ez azért feldobta most a napom, akárki is írta.
Jobbulást! Remélem, hogy nem influenza :(
Feb 06, 2023 14:08:14
Pietr
(
x2)
Feb 06, 2023 14:09:15
x2)
Csinálhatnánk ilyen "szerelemlakatos" helyszínt a púpszászi macskaól kapuján. Most hétvégén akkor én is lemennék a párommal és kitenném a lakatunkat a kapura. Ez nem értem, hogy miért lenne rongálás? Nem az a lényeg, hogy ki vagy be lehet-e közlekedni a kapun hanem maga a romantikus gesztus.
Szerintem ha benne vagytok mehet a dolog.
Sittes Sándor
Feb 06, 2023 14:13:36
Csinálhatnánk ilyen "szerelemlakatos" helyszínt a púpszászi macskaól kapuján. Most hétvégén akkor én is lemennék a párommal és kitenném a lakatunkat a kapura. Ez nem értem, hogy miért lenne rongálás? Nem az a lényeg, hogy ki vagy be lehet-e közlekedni a kapun hanem maga a romantikus gesztus.
Jó ötlet! Rolandom, átadnád a mi szerelemlakatunkat ennek a kedves úrnak? Akkor nem kell leutaznod Újszászra, tudom, hogy nincs pénzed.
Feb 06, 2023 14:13:36
linziasztal01
(
x77)
Feb 06, 2023 14:14:09
x77)
Endre!
Hogy gondoltad akár egy fél percig is, hogy majd a csődben ide menekülsz nyugizni, amíg anyád meg nem döglik?
Idióta.
Hogy gondoltad akár egy fél percig is, hogy majd a csődben ide menekülsz nyugizni, amíg anyád meg nem döglik?
Idióta.
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™