“Ha valaki férfival hál úgy, ahogy asszonnyal hálnak, utálatosságot követtek el mindketten. Halállal lakoljanak, vérük rajtuk.”
Recskásnak ez lehetne a mottó a címerében:
"Wo büdös sein, dort legalább meleg is sein."
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Na jó ezt ne ne ne, te geci troll, ezt tényleg ne! Egy 75 vagyis hát 80 éves öregasszonyról beszélsz. Azért legyenek már határok. Normális faty?
Na nyugdíjassal serpáztatás, csá.
Varga Irén fog énekelni a születésnapon!
Sztriptíz fiú, pedig TENYÉSZBIKAKÖVÉRSEGGÜ lesz, goldának lenyom egy "Breeding Bull Dance-t..
www.youtube.com/watch?v=-ZJ06uCrfPQ
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
ezt nenenenenene, csakis Sárkány Évi!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
valamelyik sváb faluban :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Párizsba a kandúrral? Még egy utolsó, szép, szerelmes hét belefér Valentin (14) napra ott nekik, mielőtt Golda megkapja a születésnapjára (18) végleg a nyakába ajándékba.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Mondjuk az egy reális veszély, hogy felmegy egy troll megnézni a lakást, és jól összeveri a fikást.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ezt mondjuk én sem értem. Jó lenne egy tisztázós.
Miért vagy egy elitélt bűnöző geci, Stoki?!
Türelem tornaterem
contains language which some may find offensive
Esetleg valami nyom a melocsahoz varhato? :D
Trollégák, állásfoglalást kérünk! Az ilyen ChatGP-s történetek jogosultak a Sodipedia irodalmi percek rovatra, vagy a gépek elveszik az emberi művészek kenyerét, és különben sincs meg az igazi lélek, a kreatív elme mögötte, ami a művészet igazi jellemzője?
Faszom, hogy megint a Sodifóriumosoknak kell lezongorázni a nagy társadalmi kérdéseket, morális alapokat, mert a politika csak hebeg-habog jobbra-balra...
Pedig kurva egyszerű:
Endre egy kerítés mögül ugató csahos kutya.
Amint be kell engedje az embereket, mert a gazdája (Oszama) beKUSSoltatta megy és beül a sarokba KUSSolni.
Mert csicska a sodi.
És balek is.
Ha már Facebook, ha jól emlékszem néhány órán belül lejár a púpfal 30 napod ban-ja.
Figyeljünk oda.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
De ehhez minek kell ott lennie a gyagyásnak? Elég lenne ha kifizetné a februárt aztán kész. Vagy azért van ott, hogy legyen valaki aki beengedi a albérlet után érdeklődőket? Oszama tényleg túszul ejtette, nem engedi el ezt a balfaszt! xD
Mazdás úriember és Tibinek egyszerre. :D
Messengeren attól még Tud Tibit zaklatni, hogy nem tud posztolni.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ebben az a durva hogy ha Oszama bemegy leellenőrizni akkor sem tudja cáfolni az állítást. A fikás képtelen rá hogy rendet rakjon. Ha jönne egy ellenőrzés ugyanott ülne a 80 db sörösdoboz, gecis zsepihalom, kábelkötegek felett mint egy borsodi zsákfalu legalja cigánya. Tehát Oszama vagy fogyatékos hogy hisz még a fikás meséjében vagy egyszerüen baszottul leszarja mi folyik a pecóban amíg a fikásról le tud huzni még egy honapot
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
A tolvaj tranyózást nem merte fenn hagyni, mert a hapsikurva faszra akarta húzni :DDDDDDDD
trashvod.com/w/jTR4ksggHVLNWmTk3BEu8a
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Szerintem felesleges. Gyagyás már úgyis jelzett neki, hogy látod, látod én megmondtam. Inkább egy újabb látogatást szervezni a következő napokra, de arról nem beszámolni és úgy jelezni Oszamának ezeket.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ezt tette nem nyilvánossá:
trashvod.com/w/2tKYuKyjvVVvs3nSN4JTG8
Sajnos az előző bérlő rontotta az ingatlan értékét, kivehetetlenné vált.
akkor már van kommunikáció a sziszával :))
"Engem ne luppoljá mert szétbaszom a fejed!!!"
A videót rakjátok ki ahelyett, hogy farmolod az uppokat.
= szejelmen alapuló kaffcsolat
nyem is éjtem mi lehetett a pjobléma...megvoltak a makrók...ingyenkonyha, cigi, pia drog....éjfélkor sörautomata, hétvégén swinger vagy buzigőz...
Legközelebb majd erre is jobban figyel Endre.
Vagy a gyagyás megint kitolja a határidőt, holnap délig.... :DDDDDDDD
Angyalszárny kategória. Azt sem tudta, hogy mi az az imbuszkulcs, valamint annyi DIY kézügyessége van, mint egy gibbonnak. Endre ebből a szempontból is elbukott, mint férfi.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Esetleg két munkahelyen dolgozom és 3 hónap alatt félre teszek 600 000-t....
Nem nyilvánossá tette a gayzát fenyegető videót. Ebből arra következtetek, hogy gayza ezért is bánópénzt követel.
Lehet hogy csak ott a helye, na, amúgy ez a mosdó kb bármire alkalmatlan, hotelekben meg kocsmákban a wc fülkékben szoktak lenni "mert előírás".
Van ott még egy pár ízléses műszaki megoldás, ezen kívül is, így ránézésre a háromféle burkolólapot, a szigszalaggal felfogatott lefolyó takarólemezt (vajon minek kellett megbontani? 🤔), illetve a rohadó keretű, sima plánüveg ablakot emelném ki.
Minek kell ez a geciputtonyt urazni? Szarik rá, hogy egy pedofilt bújtaz a lakásában, össze vissza hazudozik, hogy trottel hostelben van, már nem lakik ott etc.
Ugyanakkora geci mint sodrák.
A vicc rajtad van, azóta egyszer sem használta!
Mifaaaaaaaaaaaan
endre endre hahóóóó kellene venni egy másikat, van pénz?
NINCS! MAJD JÖVŐREE!
Amúgy se használ a fogkefét ez aphadászpika!
Álmodjatok Rémeket!
Legalább abban biztosak lehetünk hogy a hímnős ezt nem koszolta össze
Mert ugye úgy áll a fürdéshez mint jóérzésű ember a pedofíliához
elnézést kérek a kurvától
Aki lemarad, kimarad...
Pedig nagyon izgalmas és vicces és minden volt...
Milyen parancsolgatósak lettek a szürke nickek manapság.
Légy türelmes.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Még ketyek az ingyen pénz az AMS-től hahó.
Még egész jövő héten.
Az neki jááááár!
Nem maradtam le, csak (egyelőre) nem értem miért nem publikus, amikor torzítva és takarva volt. Lehet, hogy látszott az ember a bögrében?
Ha gondolod szaladj el forgass egy szafarit te is
A hűtőről még tudsz felrakni egy képet???
Mifaaaaaaaaaaaan
Psssszt.
Ne zavard a trollkodást!
Mintyhen ety fholyamaty!
+1
A kötőjelből ítélve biztosan lenne vér a pucájában. *pr*
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 08, 2023 09:38:21
x23)
Amúgy tegnap Kedd volt és megint buzigőzbe volt. Lehet hogy kedvenc, Bécsi, korhatár nélküli, nudista fürdő helyére ugrott el? Az a hely Kedd, Csütörtök, Vasárnap délután koedukált, ezt ö maga mondta el. Ugye nem a gyerekek miatt mentél oda most is Kedden, te pedofil állat?
Rumci
(
x2)
Feb 08, 2023 09:39:24
x2)
Shalom!
Nszksz a tegnapi napot a recskabarlang felfedezőinek!!
fikás gyere, bulizz velünk te impotens vadászbika XD...

Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Nszksz a tegnapi napot a recskabarlang felfedezőinek!!
fikás gyere, bulizz velünk te impotens vadászbika XD...

linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 09:40:00
x77)
Egyik kedvenc részem, amikor a szárítóról kérdezték, hogy az vajon a lakás tartozéka?
Endre a lomokon ülő cigányasszonyokat megszégyenítő hangon:
Nyem, nyem az shaját, az shaját!!
Tehát Endre egy fehércigány valójában, aki egy ősbunkó proli.
Endre a lomokon ülő cigányasszonyokat megszégyenítő hangon:
Nyem, nyem az shaját, az shaját!!
Tehát Endre egy fehércigány valójában, aki egy ősbunkó proli.
kleines Kind
Feb 08, 2023 09:41:51
Ein nagy csúnya bácsi kam auf mich zu. Mutogatta nekem seinen Pénisz a gűzfürdőben. Ich kiabálni meine Mutternak de senki nem segít. A bácsinak lenni sörszag
Feb 08, 2023 09:41:51
Pietr
(
x2)
Feb 08, 2023 09:42:34
x2)
Endre!
Én mint a te különbejáratú magán gasztroenterológusod
érdeklődnék az egészségügyi állapotod és a székleted
minősége felől.
Te mint hivatalosan is nyilvántartott alkoholista homoszexuális fehércigány személy, mint a képen is
megfigyelhető a térdig érő mocsokban kizárólag alkoholt
viszel be a szervezetedbe. A WC papír gurigából ítélve
viszont valószínűleg van székleted.
Érdekelne, hogy amennyiben szilárd étel nem kerül a
szervezetedbe, illetve igen csak elvétve milyen a székleted
állaga. Ezen kívül érdekes lehet számunkra a bélbolyhok
állapota, a bélbaktériumok mennyisége.
Arra kérnélek, hogy egy befőttesüvegben küldd el a híg
székletedet az alábbi címre: 5052 Újszász Attila utca 4.
----
Korábbi vizsgálatok eredményei:
A vizsgált beteg nem beszámítható, hitelmilliókat költött
egy levágott péniszű beszart és behugyozott hajléktalan
férfira akit a köznyelv csak a Jersey-i Ördög vagy
Csupakabra néven emleget. Említett személy széklet és
vizelettartási problémákkal küzd, kinézetre egy 60-as
éveiben járó alkoholista kőműves férfire hasonlít.
Ezek alapján a pszichiátriai szakorvos legutóbb elrendelte
Kiss Endre Farkas elmeorvosi vizsgálatát.
Továbbá a gamma GT máj enzimek száma meghaladja a
vészhelyzeti szintet, a páciens vérével laboratóriumi
körülmények között le tudtunk bontani egy petricsészényi
100% tisztaságú metil alkoholt.
----
Dr. Pietr Gasztroenterológus
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Én mint a te különbejáratú magán gasztroenterológusod
érdeklődnék az egészségügyi állapotod és a székleted
minősége felől.
Te mint hivatalosan is nyilvántartott alkoholista homoszexuális fehércigány személy, mint a képen is
megfigyelhető a térdig érő mocsokban kizárólag alkoholt
viszel be a szervezetedbe. A WC papír gurigából ítélve
viszont valószínűleg van székleted.
Érdekelne, hogy amennyiben szilárd étel nem kerül a
szervezetedbe, illetve igen csak elvétve milyen a székleted
állaga. Ezen kívül érdekes lehet számunkra a bélbolyhok
állapota, a bélbaktériumok mennyisége.
Arra kérnélek, hogy egy befőttesüvegben küldd el a híg
székletedet az alábbi címre: 5052 Újszász Attila utca 4.
----
Korábbi vizsgálatok eredményei:
A vizsgált beteg nem beszámítható, hitelmilliókat költött
egy levágott péniszű beszart és behugyozott hajléktalan
férfira akit a köznyelv csak a Jersey-i Ördög vagy
Csupakabra néven emleget. Említett személy széklet és
vizelettartási problémákkal küzd, kinézetre egy 60-as
éveiben járó alkoholista kőműves férfire hasonlít.
Ezek alapján a pszichiátriai szakorvos legutóbb elrendelte
Kiss Endre Farkas elmeorvosi vizsgálatát.
Továbbá a gamma GT máj enzimek száma meghaladja a
vészhelyzeti szintet, a páciens vérével laboratóriumi
körülmények között le tudtunk bontani egy petricsészényi
100% tisztaságú metil alkoholt.
----
Dr. Pietr Gasztroenterológus
Kóser Szalonna
Feb 08, 2023 09:43:41
Tényleg, Endre, erre nincs valami frappáns biblia idézet comeback-ed? :DD
“Ha valaki férfival hál úgy, ahogy asszonnyal hálnak, utálatosságot követtek el mindketten. Halállal lakoljanak, vérük rajtuk.”
Feb 08, 2023 09:43:41
Trollul Madár
(
x15)
Feb 08, 2023 09:50:06
x15)
Endre!
Elgondolkoztam a kötelességeiden.
Nincs se vallásod, se hazád, a törvényt nem tiszteled ezért ezt a részt el is engedhetjük
De beszéljünk kicsit a családról, mert az alapjában véve akármennyire is nyomasztó, de van. Te vagy még édesanyád.
Édesanyád, aki látod most is melléd állt, hogy bebújhass a védelmező szoknyája mögé és mint Klárika néni az óvodában védeni próbált.
Mit kap cserébe anyád? Mi lesz a hála Endre? Egy email 18-án? Vagy a Tanszék fog “ajándékot” küldeni helyetted?
Endre!
Mi lesz veled, ha Golda elmegy? Ő se lesz már fiatalabb és az ő szoknyája se fog örökké rendelkezésre állni. Akkor már teljesen egyedül leszel abban a világban, amit magadnak építettél és az autipajzs fújta védelmező gömbben bejársz mint egy bölény. Ha elmegy te elmész a temetésére vagy a facebook-ra is elfelejtesz egy Keresztet posztolni?
Endre!
Mivel háláltad meg azt, hogy anyád létezik és megszült és akármennyire is foghíjasan de rendelkezésre állt? Eltudod vinni az unokáit, hogy térdén lovagoljanak és még nagyobb rendetlenséget csináljanak a púpszászi putriban miközben éppen bújócskáznak a sütire várva?
Letud ülni anyád a nyugdíjasklubba és önfeledten tud loopolni a többi öregnek arról, hogy micsoda ügyes fiacskája van, vagy csak koron hallgatja ugyanez a loopot a többiektől?
Ha a nyugdíjas klubban körbe megy egy fénykép valakinek a fiáról, unokájáról, akkor golda a csak a sodigalléria képeiből válogathatna ahol szarban és vérben fürdőzöl?
Endre!
Van neki egy olyan napja anyádnak amikor nem a gyomorgörcs van a gyomrában, hogy megint mi jöhet még? Van neki nyugodt perce és a kevés a gyógyszer amit a cselekedeteid miatt kell a szájba tolnia? Sok évvel rövidíted meg anyád életét is.
Endre!
Elfogod küldeni azt az emailt? Ott leszel amikor már nagyon beteg lesz? Ott leszel az utolsó útján vagy mint Vera nénit elintézed a kérdést:
“Nincs pénz”
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Elgondolkoztam a kötelességeiden.
Nincs se vallásod, se hazád, a törvényt nem tiszteled ezért ezt a részt el is engedhetjük
De beszéljünk kicsit a családról, mert az alapjában véve akármennyire is nyomasztó, de van. Te vagy még édesanyád.
Édesanyád, aki látod most is melléd állt, hogy bebújhass a védelmező szoknyája mögé és mint Klárika néni az óvodában védeni próbált.
Mit kap cserébe anyád? Mi lesz a hála Endre? Egy email 18-án? Vagy a Tanszék fog “ajándékot” küldeni helyetted?
Endre!
Mi lesz veled, ha Golda elmegy? Ő se lesz már fiatalabb és az ő szoknyája se fog örökké rendelkezésre állni. Akkor már teljesen egyedül leszel abban a világban, amit magadnak építettél és az autipajzs fújta védelmező gömbben bejársz mint egy bölény. Ha elmegy te elmész a temetésére vagy a facebook-ra is elfelejtesz egy Keresztet posztolni?
Endre!
Mivel háláltad meg azt, hogy anyád létezik és megszült és akármennyire is foghíjasan de rendelkezésre állt? Eltudod vinni az unokáit, hogy térdén lovagoljanak és még nagyobb rendetlenséget csináljanak a púpszászi putriban miközben éppen bújócskáznak a sütire várva?
Letud ülni anyád a nyugdíjasklubba és önfeledten tud loopolni a többi öregnek arról, hogy micsoda ügyes fiacskája van, vagy csak koron hallgatja ugyanez a loopot a többiektől?
Ha a nyugdíjas klubban körbe megy egy fénykép valakinek a fiáról, unokájáról, akkor golda a csak a sodigalléria képeiből válogathatna ahol szarban és vérben fürdőzöl?
Endre!
Van neki egy olyan napja anyádnak amikor nem a gyomorgörcs van a gyomrában, hogy megint mi jöhet még? Van neki nyugodt perce és a kevés a gyógyszer amit a cselekedeteid miatt kell a szájba tolnia? Sok évvel rövidíted meg anyád életét is.
Endre!
Elfogod küldeni azt az emailt? Ott leszel amikor már nagyon beteg lesz? Ott leszel az utolsó útján vagy mint Vera nénit elintézed a kérdést:
“Nincs pénz”
horgász
(
x10)
Feb 08, 2023 09:51:17
x10)
Ein nagy csúnya bácsi kam auf mich zu. Mutogatta nekem seinen Pénisz a gűzfürdőben. Ich kiabálni meine Mutternak de senki nem segít. A bácsinak lenni sörszag
Recskásnak ez lehetne a mottó a címerében:
"Wo büdös sein, dort legalább meleg is sein."
Tibor sebészorvosa
Feb 08, 2023 09:56:40
Akkoriban végeztem a fősulin, az első komolyabb melóm volt. Azt mondták nyugodtan gyakorolhatok. Sajnos előző este nagyon bebasztam de a pali semmit nem vett észre belőle. Valami Tibornak hívták asszem. Ő volt az első nemátalakítós elmebeteg az életemben. Miközben befelé fordítottam a faszát elfogott a hányinger és oxigén helyett véletlen nevetőgázt szívtam be az egyik palackból.
Olyan jól sikerült a buli, hogy végül a heréiből varrtam neki szemérem ajkakat. Gusztustalan belegondolni is.
Buzi legyen a talpán aki megbassza!
(és később jött sodi aki még milliókat is költött rá)
Olyan jól sikerült a buli, hogy végül a heréiből varrtam neki szemérem ajkakat. Gusztustalan belegondolni is.
Buzi legyen a talpán aki megbassza!
(és később jött sodi aki még milliókat is költött rá)
Feb 08, 2023 09:56:40
tyodika
Feb 08, 2023 09:58:50
Na jó ezt ne ne ne, te geci troll, ezt tényleg ne! Egy 75 vagyis hát 80 éves öregasszonyról beszélsz. Azért legyenek már határok. Normális faty?
Na nyugdíjassal serpáztatás, csá.
Feb 08, 2023 09:58:50
Zik Hejl
Feb 08, 2023 09:58:53
Szia Endre :)
Nekem mi lesz ma az ebéd?
Nekem mi lesz ma az ebéd?
Feb 08, 2023 09:58:53
Klohek
(
x12)
Feb 08, 2023 10:00:41
x12)
Endre!
Sztriptíz fiú, pedig TENYÉSZBIKAKÖVÉRSEGGÜ lesz, goldának lenyom egy "Breeding Bull Dance-t..
www.youtube.com/watch?v=-ZJ06uCrfPQ
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2023 10:03:42
x136)
1. Fikás, miért hazudsz anyád koráról? Miért öregíted?
2. Számítasz még troll lakásmegtekintőkre?
2. Számítasz még troll lakásmegtekintőkre?
sörtötbontok
(
x8)
Feb 08, 2023 10:10:29
x8)
Endre, két hete ingyenes szaktanácsot adtam neked:

Látod, az élet validálta az ötletet és pénzt kereshettél volna vele, ha hallgatsz rám.
Balek.

Látod, az élet validálta az ötletet és pénzt kereshettél volna vele, ha hallgatsz rám.
Balek.
Kötőjel
(
x12)
Feb 08, 2023 10:14:59
x12)
a sodi, jut eszembe!
a tanszék egyik legnagyobb győzelmét szállítottad azzal, hogy nem szaporodtál, amíg tudtál. megmentettél egy/több ártatlan kisgyermeket attól, hogy árván kelljen felnőniük. (és az is borzalom lett volna, amit addig kapnak tőled, amíg élsz. elbaszott, megnyomorított emberek lettek volna valószínűleg)
hamarosan megdöglesz, ez 100%, akármilyen autiszázalékkal zsonglőrködök az autiexcelben. egyetlen jócselekedeted az, hogy bebuzultál. andinál még volt 0.001% esély, hogy a született pinások felé veszed az irányt (bár ő is inkább tomboy mivolta fogta meg a lelkecskét), de tibi megoldotta, hogy véletlenül se legyen utódod. ezzel anyádon kívül mindenkit boldoggá tettél, ő pedig magának csinálta a szart, úgyhogy nem is baj, ha nem lesz unokája. megérdemli az adócsaló, férjét vagyonából kiforgató zsidó golda.
csak így tovább, lelkecske! magányosan fog megdögleni a sodi. a buzi. a magányos buzi sodi. bizony!
vérdíj target nr. 1
a tanszék egyik legnagyobb győzelmét szállítottad azzal, hogy nem szaporodtál, amíg tudtál. megmentettél egy/több ártatlan kisgyermeket attól, hogy árván kelljen felnőniük. (és az is borzalom lett volna, amit addig kapnak tőled, amíg élsz. elbaszott, megnyomorított emberek lettek volna valószínűleg)
hamarosan megdöglesz, ez 100%, akármilyen autiszázalékkal zsonglőrködök az autiexcelben. egyetlen jócselekedeted az, hogy bebuzultál. andinál még volt 0.001% esély, hogy a született pinások felé veszed az irányt (bár ő is inkább tomboy mivolta fogta meg a lelkecskét), de tibi megoldotta, hogy véletlenül se legyen utódod. ezzel anyádon kívül mindenkit boldoggá tettél, ő pedig magának csinálta a szart, úgyhogy nem is baj, ha nem lesz unokája. megérdemli az adócsaló, férjét vagyonából kiforgató zsidó golda.
csak így tovább, lelkecske! magányosan fog megdögleni a sodi. a buzi. a magányos buzi sodi. bizony!
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2023 10:17:03
x68)
Endre, együtt vagy jelenleg Kaffka Tiborral?
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 10:17:53
x77)
- Magára és környezetére kirívóan igénytelen
- Folyamatosan a jogait hangsúlyozza, kötelességtudat teljes hiánya
- Mindig valaki más, jellemzően a társadalom a hibás
- Előszeretettel fogyaszt olcsó szeszt és drogot
- Szellemi és egyéb tulajdont előszeretettel lop, ha érdekei ezt kívánják meg
- Hitelekből, segélyekből él folyamatosan
- Nem riad vissza a csalástól és hazugságoktól; még akkor sem ha valamelyik családtagját kell átvernie
- Előszeretettel vásárol autót kétes eredettel
- A munkát és értékteremtést nagy ívben kerüli
- Jellemzően lepukkant bérleményben lakik, nincs saját tulajdona
- Amikor veszélyt érez kappan hangon üvölt akár a főbérlőjével is, hiszen veszélyben érzi fészkét
- Funkcionális analfabéta, olyan szerződéseket ír alá amelyeket nem tud elolvasni és értelmezni
- Az kézírás valamint az értő, folyékony olvasás nehezére esik
- Perverz hajlamai vannak
- Kortól és nemtől függetlenül előszeretettel tenne kéjvágya martalékává bárkit
A fentiek fényében és a Tanszék utólagos engedélyével én, linziasztal01 kijelentem, hogy Kiss Endre Farkas nem más mint egy fehércigány.
- Folyamatosan a jogait hangsúlyozza, kötelességtudat teljes hiánya
- Mindig valaki más, jellemzően a társadalom a hibás
- Előszeretettel fogyaszt olcsó szeszt és drogot
- Szellemi és egyéb tulajdont előszeretettel lop, ha érdekei ezt kívánják meg
- Hitelekből, segélyekből él folyamatosan
- Nem riad vissza a csalástól és hazugságoktól; még akkor sem ha valamelyik családtagját kell átvernie
- Előszeretettel vásárol autót kétes eredettel
- A munkát és értékteremtést nagy ívben kerüli
- Jellemzően lepukkant bérleményben lakik, nincs saját tulajdona
- Amikor veszélyt érez kappan hangon üvölt akár a főbérlőjével is, hiszen veszélyben érzi fészkét
- Funkcionális analfabéta, olyan szerződéseket ír alá amelyeket nem tud elolvasni és értelmezni
- Az kézírás valamint az értő, folyékony olvasás nehezére esik
- Perverz hajlamai vannak
- Kortól és nemtől függetlenül előszeretettel tenne kéjvágya martalékává bárkit
A fentiek fényében és a Tanszék utólagos engedélyével én, linziasztal01 kijelentem, hogy Kiss Endre Farkas nem más mint egy fehércigány.
halászlé
(
x24)
Feb 08, 2023 10:23:15
x24)
youtube.com/watch?v=-ZJ06uCrfPQ
youtube.com/watch?v=-ZJ06uCrfPQ
ezt nenenenenene, csakis Sárkány Évi!
Zik Hejl
Feb 08, 2023 10:23:49
Sodika
Megjelent a kedvenc irónőd regényén alapuló játék es mindenki ezt streameli olyan mint a God of War kötelező darab. Mikor várható tőled stream? Mondjuk téged Doby manó mellé osztana be a süveg mert a testalkatotok és az öltözködési stilusotok nagyban egyezik.
Mondjuk Doby mano legelabb egy rendes fickó volt, nem úgy mint te. Neked csak Keline Manó jutott aki 10.000 ért ki leakelt.
Megjelent a kedvenc irónőd regényén alapuló játék es mindenki ezt streameli olyan mint a God of War kötelező darab. Mikor várható tőled stream? Mondjuk téged Doby manó mellé osztana be a süveg mert a testalkatotok és az öltözködési stilusotok nagyban egyezik.
Mondjuk Doby mano legelabb egy rendes fickó volt, nem úgy mint te. Neked csak Keline Manó jutott aki 10.000 ért ki leakelt.
Feb 08, 2023 10:23:49
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 08, 2023 10:25:03
x23)
Gyagyás, tegnap az volt a baj és azért buktál le mert nem mentél el ebédelni az ingyen konyhára, majd onnan mehettél volna a buzigözbe. Ha igy tettél volna akkor max Oszama engedte volna be az érdeklődőket, de te nem buktál volna le ilyen látványosan. Na jó a faptop lebuktatott volna, de még akkor is max találgatnánk, hogy az vajon mit keres az ott.
Legközelebb majd figyelsz ezekre is.
Legközelebb majd figyelsz ezekre is.
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2023 10:28:34
x68)
Mi történt veled reggel Endre? Kéne egy összefoglaló flokk valahol elbújva
Mifaaaaaaaaaaaan
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 08, 2023 10:32:49
x6)
Endre vajon melyik német nyelvterületen lehet?
Olyan titokzatos...
Olyan titokzatos...
rBali
(
x24)
Feb 08, 2023 10:35:23
x24)
Hogy sunyít a gépnél a fikaevő ovis balek, imádom ezeket a képeket :D.
Endre! Nem értem! Ha tudtad, hogy trollok miért nem basztad meg őket szárazon ott a helyszínen? Miért húztad meg magad helyette és imádkoztál az életedért, hogy az a két jóképű magas fiatalember ne kezdjen el kizárólag olyan helyeken ütlegelni aminek nem marad nyoma, vagy zacskót húzni a fejedre kicsit megdolgozva téged?
HE?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Endre! Nem értem! Ha tudtad, hogy trollok miért nem basztad meg őket szárazon ott a helyszínen? Miért húztad meg magad helyette és imádkoztál az életedért, hogy az a két jóképű magas fiatalember ne kezdjen el kizárólag olyan helyeken ütlegelni aminek nem marad nyoma, vagy zacskót húzni a fejedre kicsit megdolgozva téged?
HE?
halászlé
(
x24)
Feb 08, 2023 10:39:26
x24)
Olyan titokzatos...
Olyan titokzatos...
valamelyik sváb faluban :o)))
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 08, 2023 10:40:43
x23)
Olyan titokzatos...
Olyan titokzatos...
Párizsba a kandúrral? Még egy utolsó, szép, szerelmes hét belefér Valentin (14) napra ott nekik, mielőtt Golda megkapja a születésnapjára (18) végleg a nyakába ajándékba.
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2023 10:42:18
x136)
Fikás bent vagy a melócsában és dolgozol?
Tegnap pont szabadnapod volt azért voltál otthon?
Tegnap pont szabadnapod volt azért voltál otthon?
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2023 10:46:45
x136)
HE?
HE?
Mondjuk az egy reális veszély, hogy felmegy egy troll megnézni a lakást, és jól összeveri a fikást.
fedélzetiBalta
Feb 08, 2023 10:48:22
HE?
HE?
Feb 08, 2023 10:48:22
norics15
Feb 08, 2023 10:48:40
Valahol megtalalhato az a video amit a trolszok keszitettek a lila falu hazban? Trashvodon nem talalom mar a tegnapi liveot se.
Feb 08, 2023 10:48:40
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 08, 2023 10:50:13
x5)
Valahol megtalalhato az a video amit a trolszok keszitettek a lila falu hazban? Trashvodon nem talalom mar a tegnapi liveot se.
Türelem tornaterem
Valódi bérlők
Feb 08, 2023 10:52:49
Mi egy tisztességes keresztény 3tagú magyar család vagyunk,akik Bécsben szeretettek volna albérletet kivenni. Egy arab úr felajánlotta,hogy nézzük meg az albérletét,amikor bekopogtunk a megadott címen egy alkoholista züllött homokos zsidó férfi nyitott ajtót. Majd miután meghallotta,hogy magyarul beszélünk elkezdett kiabálni, a feleségemnek azt üvöltözte,hogy “halál halál halál”, nekem a torkomon akart ugrálni, egyedül a 7éves kisfiamat akarta beengedni,de ezt nem engedtem. Ezek után azt kiabálta félig síró hangon,hogy “Na jó, hát húzzatok a gecibe!", és rögtön becsapta az orrunk előtt az ajtót.
Feb 08, 2023 10:52:49
Zik Hejl
Feb 08, 2023 10:53:57
Türelem tornaterem
Esetleg valami nyom a melocsahoz varhato? :D
Feb 08, 2023 10:53:57
Snecimanó
Feb 08, 2023 10:55:31
Én is fel tudok menni megnézni a lakást, írjatok e-mailt!
Feb 08, 2023 10:55:31
max5enutálnak
(
x47)
Feb 08, 2023 10:58:23
x47)
Oszama csak lehúz rólad mèg egy hónapot, te csicska
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Trollul Madár
(
x15)
Feb 08, 2023 10:58:51
x15)
Endre!
Hogy telik a mai nap?
Másnaposan felriadás > sörike > összevissza Fórumozás > szexoldalak > facebook > sörike > ketyerű > mdma?
Hogy telik a mai nap?
Másnaposan felriadás > sörike > összevissza Fórumozás > szexoldalak > facebook > sörike > ketyerű > mdma?
linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 11:01:12
x77)
Ha valamikor, akkor most van igazi lájfdéndzsör és te, kis fehércigány azzal foglalkozol, hogy igaz e, hogy lajura fizette a kammer purdé ebédjég vagy sem.
Gratulálok, Fi-fi-fehércigány.
Gratulálok, Fi-fi-fehércigány.
Snecológia Tanszék
Feb 08, 2023 11:01:44
Trollégák, állásfoglalást kérünk! Az ilyen ChatGP-s történetek jogosultak a Sodipedia irodalmi percek rovatra, vagy a gépek elveszik az emberi művészek kenyerét, és különben sincs meg az igazi lélek, a kreatív elme mögötte, ami a művészet igazi jellemzője?
Faszom, hogy megint a Sodifóriumosoknak kell lezongorázni a nagy társadalmi kérdéseket, morális alapokat, mert a politika csak hebeg-habog jobbra-balra...
Feb 08, 2023 11:01:44
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 08, 2023 11:01:45
x6)
Pedig kurva egyszerű:
Endre egy kerítés mögül ugató csahos kutya.
Amint be kell engedje az embereket, mert a gazdája (Oszama) beKUSSoltatta megy és beül a sarokba KUSSolni.
Mert csicska a sodi.
És balek is.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 08, 2023 11:03:40
x5)
sodi ha tudtad hogy ezek trollok akkor miert nem filmezted oket? miert nem zartad le a gepedet? miert hagytal papirokat az asztalon? lofaszt tudtal te. elittad az agyadat snecibohoc.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Kakaspina
(
x24)
Feb 08, 2023 11:04:36
x24)
Endre!
Hogy telik a mai nap?
Hogy telik a mai nap?
Ha már Facebook, ha jól emlékszem néhány órán belül lejár a púpfal 30 napod ban-ja.
Figyeljünk oda.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 08, 2023 11:05:09
x5)
Nemsokàra felhivom Ticot,hogy a lakàsbérlés tàrgytalan az elözö lakó igénytelensége miatt.
A szarfoltos àgy meg a pàlott geciszag mellett eszméletlen kosz volt ràadàsul a pofàjàba basztàk az ajtót a megbizottamnak akit egy kàvéval sem kinàlt meg Herr Kiss
A szarfoltos àgy meg a pàlott geciszag mellett eszméletlen kosz volt ràadàsul a pofàjàba basztàk az ajtót a megbizottamnak akit egy kàvéval sem kinàlt meg Herr Kiss
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 08, 2023 11:05:42
x23)
Oszama csak lehúz rólad mèg egy hónapot, te csicska
De ehhez minek kell ott lennie a gyagyásnak? Elég lenne ha kifizetné a februárt aztán kész. Vagy azért van ott, hogy legyen valaki aki beengedi a albérlet után érdeklődőket? Oszama tényleg túszul ejtette, nem engedi el ezt a balfaszt! xD
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2023 11:05:58
x136)
Nem nyilvánosra rakta a fikás az egyik tegnapi flokkot.
Kinek csicskultál fikás?
Kinek csicskultál fikás?
linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 11:06:44
x77)
Kinek csicskultál fikás?
Kinek csicskultál fikás?
Mazdás úriember és Tibinek egyszerre. :D
Carpenter
(
x2)
Feb 08, 2023 11:07:54
x2)
Endre te szemtelen pedofil, mit képzelsz magadról, hogy idegen embereknek, akiket először látsz, ajtót nyitsz és takarodjatok a gecivel mutatkozol be?
Majd mint 1 félős kiskutya elbújsz a recskaszobába.
mocskos pedofil féreg vagy!
Majd mint 1 félős kiskutya elbújsz a recskaszobába.
mocskos pedofil féreg vagy!
sörtötbontok
(
x8)
Feb 08, 2023 11:08:02
x8)
Endre azt üzletelte le a talibánnal, hogy az eltekint a felmondási idő kitöltésétől, ha sikerül kiadni előtte a luxust?
Endre, kapsz jóváírást a renttour-ért vagy balek vagy és ingyen állsz a talibán rendelkezésére?
Ha egy érdeklődő holnaptól igényt tart a falbaszarósra, hova költözöl, mi a terv?
Endre, kapsz jóváírást a renttour-ért vagy balek vagy és ingyen állsz a talibán rendelkezésére?
Ha egy érdeklődő holnaptól igényt tart a falbaszarósra, hova költözöl, mi a terv?
Trollul Madár
(
x15)
Feb 08, 2023 11:08:44
x15)
Figyeljünk oda.
Figyeljünk oda.
Messengeren attól még Tud Tibit zaklatni, hogy nem tud posztolni.
Nebats
Feb 08, 2023 11:10:19
Szenvedsz?! Helyes. És még rettegsz is, nagyon jó. Húzz haza Golda szoknyája alá. Ja már ott sem vagy bisztonságban :(
Shiker
Shiker
Feb 08, 2023 11:10:19
Pietr
(
x2)
Feb 08, 2023 11:11:10
x2)
Nemsokàra felhivom Ticot,hogy a lakàsbérlés tàrgytalan az elözö lakó igénytelensége miatt.
Ebben az a durva hogy ha Oszama bemegy leellenőrizni akkor sem tudja cáfolni az állítást. A fikás képtelen rá hogy rendet rakjon. Ha jönne egy ellenőrzés ugyanott ülne a 80 db sörösdoboz, gecis zsepihalom, kábelkötegek felett mint egy borsodi zsákfalu legalja cigánya. Tehát Oszama vagy fogyatékos hogy hisz még a fikás meséjében vagy egyszerüen baszottul leszarja mi folyik a pecóban amíg a fikásról le tud huzni még egy honapot
linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 11:11:26
x77)
Fehércigány!
Jöhet a következő "bűnöző letterek" flokk.
Eltűnt az egyik telefonod tegnap, nem?
Jöhet a következő "bűnöző letterek" flokk.
Eltűnt az egyik telefonod tegnap, nem?
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 08, 2023 11:13:48
x2)
Mindenkit megbaszó szilaj fatászpika vs a monitor mögé becsicskított bekussoltatott lezüllött fikazabáló torz gnóm.
Endi! Nagyon nevetek!
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Endi! Nagyon nevetek!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 08, 2023 11:14:57
x15)
Endre!
Ha lenne drón jogsid, akkor vehetnél egy csomó drónt, rákötözhetnél egy széket és azzal repülhetnél Bécs felett!
Ha lenne drón jogsid, akkor vehetnél egy csomó drónt, rákötözhetnél egy széket és azzal repülhetnél Bécs felett!
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 08, 2023 11:15:05
x39)
Kinek csicskultál fikás?
Kinek csicskultál fikás?
A tolvaj tranyózást nem merte fenn hagyni, mert a hapsikurva faszra akarta húzni :DDDDDDDD
Newton-Leibniz
(
x1)
Feb 08, 2023 11:15:34
x1)
Endre mi a faszt keres 2 guriga wc papir az asztalon?!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 08, 2023 11:15:54
x5)
Itt egy kép a falbaszarósrol
Szerintetek itt tisztaság és rend van?
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 08, 2023 11:16:47
x23)
Szerintem felesleges. Gyagyás már úgyis jelzett neki, hogy látod, látod én megmondtam. Inkább egy újabb látogatást szervezni a következő napokra, de arról nem beszámolni és úgy jelezni Oszamának ezeket.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 08, 2023 11:16:53
x39)
Amikor a szerelmemnek reggelit készítek...
Aztán "kirugdosom az ágyból és azt mondom, ott a rántottád, zabáld meg köcsög"
Trú láv :DDDDD
xray
(
x21)
Feb 08, 2023 11:18:10
x21)
a a ragasztószalaggal odaragasztott csempe a zuhanytálca alatt fenomenális. xd Szerintetek itt tisztaság és rend van?
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2023 11:18:33
x136)
linziasztal01
(
x77)
x77)
Sajnos az előző bérlő rontotta az ingatlan értékét, kivehetetlenné vált.
halászlé
(
x24)
Feb 08, 2023 11:20:06
x24)
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2023 11:21:13
x136)
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 08, 2023 11:22:02
x8)
Gondolkodtam kicsit mi lenne a helyes bűntetés a recskásak.
Levágni a heréit.
Egyrészt megszégyenülne mert a büszkesége a piton neki is csonka lett mint Tibinek.
Másrészt a talán még nyomokban lévő maradék tesztoszeron is elpárologna, TALÁN a legkedveltebb foglalatosságát a piton nyúzást is tönkretenné a művelet.
Ezzel a mozdulattal viszont a tanszék garantálhatná hogy nem csinál gyereket a fogyatékos Szandikának se és másnak se, ami önnmagában már megérné.
Szóval a következő troll bérlő remélem átgondolja ezt. Tanú nem lesz rá.
Levágni a heréit.
Egyrészt megszégyenülne mert a büszkesége a piton neki is csonka lett mint Tibinek.
Másrészt a talán még nyomokban lévő maradék tesztoszeron is elpárologna, TALÁN a legkedveltebb foglalatosságát a piton nyúzást is tönkretenné a művelet.
Ezzel a mozdulattal viszont a tanszék garantálhatná hogy nem csinál gyereket a fogyatékos Szandikának se és másnak se, ami önnmagában már megérné.
Szóval a következő troll bérlő remélem átgondolja ezt. Tanú nem lesz rá.
-
Feb 08, 2023 11:22:05
Feb 08, 2023 11:22:05
linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 11:22:26
x77)
= szejelmen alapuló kaffcsolat
halászlé
(
x24)
Feb 08, 2023 11:23:15
x24)
Amikor a szerelmemnek reggelit készítek...
nyem is éjtem mi lehetett a pjobléma...megvoltak a makrók...ingyenkonyha, cigi, pia drog....éjfélkor sörautomata, hétvégén swinger vagy buzigőz...
horgász
(
x10)
Feb 08, 2023 11:26:21
x10)
"Fan ety lakátyom, a ény lakátyom, luktyutylakáty ám esz"
Hát, recskabohóc... valóban xD
Számítóttam a kotorék mivoltra, de a képeket elnézve minden várakozásom alulmúlta a recskaodú.
ja de jut eszembe: ez már nem is a "tiéd" xD
Hát be kell engedned a troll urakat ha meg akarják tekinteni :) :)
Jhaaaaj fifikém, te világraszóló agyhalott balfasz xD
Hát, recskabohóc... valóban xD
Számítóttam a kotorék mivoltra, de a képeket elnézve minden várakozásom alulmúlta a recskaodú.
ja de jut eszembe: ez már nem is a "tiéd" xD
Hát be kell engedned a troll urakat ha meg akarják tekinteni :) :)
Jhaaaaj fifikém, te világraszóló agyhalott balfasz xD
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 08, 2023 11:26:38
x39)
Legközelebb majd erre is jobban figyel Endre.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 08, 2023 11:27:43
x15)
Tipikus Kiss Lusta Endre Farkas.
Nem hogy szólna Oussamának vagy megoldaná önmaga *pr, de inkább hagyja, hogy folyon a kézmosóból a víz egy vödörbe és jól van az úgy.

Ja várj csak! Nem is szokott kezetmosni!
Nem hogy szólna Oussamának vagy megoldaná önmaga *pr, de inkább hagyja, hogy folyon a kézmosóból a víz egy vödörbe és jól van az úgy.

linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 11:28:03
x77)
Gayza!
Este 6-ig van időd, ne feledd el!
Ultimátumot kaptál a fikástól.
halászlé
(
x24)
Feb 08, 2023 11:29:20
x24)
rendet tartott a szisza, na....a wécéről is lehetne enni! :)))
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 08, 2023 11:29:46
x39)
Gayza!
Vagy a gyagyás megint kitolja a határidőt, holnap délig.... :DDDDDDDD
Vágyak
Feb 08, 2023 11:30:03
Endre, új álmom van. Három millió forintba fog kerülni. Szerinted mit fogok tenni? Hitelt veszek fel aztán eliszom a pénzt, vagy összespórolom és a végén megvalósítom?
Feb 08, 2023 11:30:03
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Feb 08, 2023 11:30:22
x13)
Angyalszárny kategória. Azt sem tudta, hogy mi az az imbuszkulcs, valamint annyi DIY kézügyessége van, mint egy gibbonnak. Endre ebből a szempontból is elbukott, mint férfi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 08, 2023 11:31:09
x39)
Endre, új álmom van. Három millió forintba fog kerülni. Szerinted mit fogok tenni? Hitelt veszek fel aztán eliszom a pénzt, vagy összespórolom és a végén megvalósítom?
Esetleg két munkahelyen dolgozom és 3 hónap alatt félre teszek 600 000-t....
Hahó
(
x136)
Feb 08, 2023 11:31:41
x136)
Gayza!
Nem nyilvánossá tette a gayzát fenyegető videót. Ebből arra következtetek, hogy gayza ezért is bánópénzt követel.
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2023 11:32:28
x68)
Gayza küldött papírt, hogy kitörölhesd vele a segged, úgyis sokat használsz. Miért sírtál emiatt lelkecske?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kakaspina
(
x24)
Feb 08, 2023 11:32:34
x24)
Tiszta szisza a szisza, takarít.

A fosköves fuga feature, nem probléma.

A fosköves fuga feature, nem probléma.
linziasztal01
(
x77)
Feb 08, 2023 11:32:57
x77)
"Mercikém, te engem eladtál 10 ezer forintért!"
"Mercikém, dögölj meg, dögölj te meg."
Dereng, fehércigány?
"Mercikém, dögölj meg, dögölj te meg."
Dereng, fehércigány?
Oknyomozó riporter
Feb 08, 2023 11:33:01
Oszama úrral jó üzletet csináltál ? Maradhattál még februárban az albiban,hogy onnan keress új melót, cserébe Oszama megtarthatja a kauciót és legalább nem neki kell rohangálni a hirdetésre jelentkezőkhöz,mert van otthon egy balek.
Feb 08, 2023 11:33:01
Feb 08, 2023 11:34:06
Endre, most már bevallhatom neked, legutóbb mikor ott jártam a Blindenen telibe hugyoztam a fogkeféd.
Na szevaaasz.
Na szevaaasz.
Feb 08, 2023 11:34:06
AndrewWK
(
x1)
Feb 08, 2023 11:34:11
x1)
Lehet hogy csak ott a helye, na, amúgy ez a mosdó kb bármire alkalmatlan, hotelekben meg kocsmákban a wc fülkékben szoktak lenni "mert előírás".
Van ott még egy pár ízléses műszaki megoldás, ezen kívül is, így ránézésre a háromféle burkolólapot, a szigszalaggal felfogatott lefolyó takarólemezt (vajon minek kellett megbontani? 🤔), illetve a rohadó keretű, sima plánüveg ablakot emelném ki.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 08, 2023 11:34:14
x47)
Ez a hónap is a bőségről fog szólni. Most kell visszafizetni az uzsorahitelt.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kakaspina
(
x24)
Feb 08, 2023 11:35:23
x24)
Oszama úrral
Minek kell ez a geciputtonyt urazni? Szarik rá, hogy egy pedofilt bújtaz a lakásában, össze vissza hazudozik, hogy trottel hostelben van, már nem lakik ott etc.
Ugyanakkora geci mint sodrák.
horgász
(
x10)
Feb 08, 2023 11:36:17
x10)
Kocsonyageci!
Van számodra egy ötletem. Mentő!
Csak mert akkora szarban vagy, hogy már én magam is megsajnáltalak (a faszt).
PHESZÉJNIE KEJJENE A KHÉJSZHÁFAL a geci hód kurva anyádnak.
Akkor minden megoldódna.
Sőt! Ez az egész nem is lenne!
Van számodra egy ötletem. Mentő!
Csak mert akkora szarban vagy, hogy már én magam is megsajnáltalak (a faszt).
PHESZÉJNIE KEJJENE A KHÉJSZHÁFAL a geci hód kurva anyádnak.
Akkor minden megoldódna.
Sőt! Ez az egész nem is lenne!
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2023 11:36:31
x68)
Endre, most már bevallhatom neked, legutóbb mikor ott jártam a Blindenen telibe hugyoztam a fogkeféd.
Na szevaaasz.
Na szevaaasz.
A vicc rajtad van, azóta egyszer sem használta!
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 08, 2023 11:39:35
x6)
Na szevaaasz.
Na szevaaasz.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Feb 08, 2023 11:40:50
x10)
NINCS! MAJD JÖVŐREE!
Amúgy se használ a fogkefét ez aphadászpika!
töjbedara
Feb 08, 2023 11:43:05
Legalább abban biztosak lehetünk hogy a hímnős ezt nem koszolta össze
Mert ugye úgy áll a fürdéshez mint jóérzésű ember a pedofíliához
Feb 08, 2023 11:43:05
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 08, 2023 11:44:03
x39)
Aki lemarad, kimarad...
trashvod
(
x6)
Feb 08, 2023 11:44:51
x6)
Milyen parancsolgatósak lettek a szürke nickek manapság.
Légy türelmes.
Aggódó troll
Feb 08, 2023 11:48:22
Ajjaj Endre ajjaj, a sok szabadidődből itélve,úgy tűnik,hogy még mindig nincs meló ajjaj,ráadásul jövőhéten már február közepe lesz, így ha lesz is valami,akkor is csak márciustól kezdhetsz,így április elején jönne csak a fizetés, ajjaj ajjaj.
Feb 08, 2023 11:48:22
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 08, 2023 11:49:49
x39)
Ajjaj Endre ajjaj, a sok szabadidődből itélve,úgy tűnik,hogy még mindig nincs meló ajjaj,ráadásul jövőhéten már február közepe lesz, így ha lesz is valami,akkor is csak márciustól kezdhetsz,így április elején jönne csak a fizetés, ajjaj ajjaj.
Még ketyek az ingyen pénz az AMS-től hahó.
Még egész jövő héten.
Az neki jááááár!
-
Feb 08, 2023 11:50:21
Aki lemarad, kimarad...
Nem maradtam le, csak (egyelőre) nem értem miért nem publikus, amikor torzítva és takarva volt. Lehet, hogy látszott az ember a bögrében?
Feb 08, 2023 11:50:21
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 08, 2023 11:52:33
x5)
Ásó27
(
x68)
Feb 08, 2023 11:53:14
x68)
A hűtőről még tudsz felrakni egy képet???
horgász
(
x10)
Feb 08, 2023 11:53:18
x10)
Psssszt.
Ne zavard a trollkodást!
Mintyhen ety fholyamaty!
-
Feb 08, 2023 11:53:58
Pocsánat,hoty ety értetlen debil fatyok
Feb 08, 2023 11:53:58
trashvod
(
x6)
Feb 08, 2023 11:54:04