Gyönyörű a megfogalmazas csak az a baj ott bukik,hogy a buzikurva féle csótányok mindent túlélnek sajnos
Punszisza a lekjopp!
Igen de legalább ne legyen már neki könnyű. Akkor szó szerint éljen meg a jég hátán és takarodjon a kurva anyjába a társadalomból. Ugyanez igaz endrére is. Egy alja homoszexuális pedofil féreg.Pucér gyerekeket kockáz ki, mások halálán nevetgél, meg vígan meséli többszáz embernek élő adásban, hogy a többi kárhozott elfajzott emberrel hogyan buzultak swingerbe. A swinger a világ fertőjének legalja. Ha endre egy 150 évvel előbb születik meg a világon BÁRHOL azonnal felakasztják.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Karmában hiszek.Az pedig dolgozik
Punszisza a lekjopp!
dolgozik az Univerzum. a faszpinás is le lett gördítve a szociális hálóról a faszba tegnap. nagyon helyesen. endre sem kerülheti el megérdemelt sorsát, ami a HALÁL, HALÁL, HALÁL!!!
vérdíj target nr. 1
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem itt az utóbbi 1-2 hónapban eléggé kezd helyre állni a világ rendje.
Mindkettőnek nagyobb szenvedés, hogy életben vannak, Tibi fázik és olyan jó az időzítés, hogy pont a legrosszabbkor került az utcára. Valószínűleg éhezik is, jó eséllyel elvonási tünetei is vannak, hogy már nem "teázhat", be kell osztani a piát és nincs kit ledominálnia.
Endrének minden napra jut vagy troll intervenció vagy hivatalos levél, úszik az adósságban, Tibi és munka nélkül tölti napjait.
Tibi százszor megbánta a műtétet, Endre meg a haláloságyán járdáján is a buziság tagadásában lesz. Egyre inkább azt látom, hogy kezdenek a helyükre kerülni, még plot twistként Golda feldobhatná a talpát aztán onnantól már tényleg semmi fék nem lesz a lejtőn lefelé. Majd a Blaha hideg kövein, összeporozva és hugyozva olvashatja az utolsó telefonjának betört kijelzőjén az üzenetet, ami tartotta benne a lelket: szeretlek, ezt ne felejtsd, puszi-puszi
le vagy tiltva, kurva anyád
Ez olyan költői volt! Megjelent a kép a lelki szemeim előtt és egy könnycsepp gördült végig az arcomon ! :D
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Hát ez kvajó :D félrenyeltem a reggelim.
A piacnál?
Hát de prosztatája nincs a nőknek? Endre akkor egy férfi lábára élvezett rendszeresen?
Én nem értek hozzá, de ez nem homoszexuális viselkedés?
Endre!
Most akkor mi az erősebb tény, az MRI, vagy a prosztata?
Én még prosztatával rendelkező nőről nem hallottam.
Mondjuk a Tibor is elég ritka női név.
Gyanús nekem ez Endre, te szerintem rendszeresen egy férfival háltál...
Mégis Varangynak lenne igaza, és Tiborral ti csak rossz ratyik vagytok? Azaz egy félhülye, alkoholista nőnek jobb a helyzetértékelése, mint nektek?
hoty... hotyhotyhoty...
Vagy hazaviszi és felszívja a hamvait ahogy Keith Richards az apjával tette :D
O és K együtt OK és minden OK!!
Megöltétek a barátnőmet! Ezért HALÁL JÁRR!
ALLAH UH AKBARH ahogy az afgán barátaim mondanák!
HALÁÁL!
Siron tuli lajv? Remelem egy halottlato segitsegevel kommunikal a telibeszart buvarruha.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Ajjajj recskás,
Szerintem te buzi vagy.
Mondta már ezt itt valaki?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
FullFingMirror: ON
trashvod.com/fullfingmirror
Troll link:
www.youtube.com/live_chat?is_popout=1&v=GfLlmFPrQl8
Bazze ez az év kommentje volt megelőlegezve. Én is megakadtam rajta annyira jól megfogtad a lényeget.
* ásít *
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ez is a kényelemszeretete miatt van, amit mások úgy fordítanak, hogy lustaság.
a hét főbűn egyike a jóra való restség.
Kisrühes sorban áll...
Az MRI sem egy tény. Endre talált néhány Gödény György féle "orvost" akik különbséget tesznek női és férfi agy között. Természetesen azt sem olyan szinten mint ahogy Endre belemagyarázta csak egyszerüen idegpályákról beszélnek. És ha ez nem lenne elég erre találta ki a buzeráns endre, hogy MRI-t kéne készíteni Tiborról és elvinni ezekhez a "professzorokhoz" akkor kiderülne hogy a férfi testben, ocsmány férfi kinézettel és még a férfiaknál is durvább, állatiasabb férfi viselkedéssel született Tibor NŐ. :D Tehát nem tudom ezt érti-e valaki itt a konteó konteó hátán, elmélet az elmélet hátán van túlragozva és logikailag is zéró DE endre szerint ez bizonyíték úgy, hogy még MRI sem készült soha szerencsétlen tiborunkról. Tehát ha ez az egész baromság igaz lenne is (nem az) kb 90% az esélye annak hogy az MRI alapján is Tibor férfi!! hiszen férfinek született basszameg.
Elnézést a 40 oldalas fogalmazásért de görcsberándul az agyam, hogy ezt megértsem és boncolgassam :D
Szerintem azt, hogy valaki buzeráns és egy levágott faszú férfit baszik még senki nem próbálta ilyen körmönfontan kimagyarázni mint a mi endrénk :D
Ehez hozzátenném hogy a világon számtalan olyan férfi van aki nőnek képzeli magát és levágták a faszát, át van műtve. Ezek és az ő párjaik is egytől egyig valamiféle homoszexuális abberációt képviselnek, sőt külön LMBTQ zászlójuk is van. :D Endre szerint ő az egyetlen kivétel a világon aki full heteroba nyomja a férfi segget. Nagyon nevetek de ez halál komoly. :D:D:D
Nekifutásból úgy olvastam, hogy "Az alomra még várni kell egy kicsit" ... Bár végülis buzeráns Endre elvégre cicának hívta az elmebeteg Tibit. :D
Elnézést de muszáj beirnom hogy ezen gecire röhögök.
le vagy tiltva, kurva anyád
Aztán már Tibinek akarta hívni fajtalankodás közben és arról álmodozott, hogy nevelőanyjának is hívhatja.
Szeretlek titeket, ezt ne felejtsétek el! Puszi-puszi!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Átmegy egy távolabbi városba chipset venni.
Még éltet a remény, hogy most nem fog feltámadni. De szerintem csak valahol akciós a szalonna.
Hahó!
Nem rakták ki a tranyót!
A tranyó rakatta ki magát!
Az más.
ezen gondolkodtam én is, hogy a tásadalomnak eme megböcsült, dógozó emböre mit követett el, hol még a legkeményebb szocmunkás szív sem engedett?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Teszek rá, jelképes hú-húúú-huszezret, hogy a piával bukott meg.
Nem sok szabály van egy ilyen helyen.
...és még a troll.xls is füstölhetne, tiszta biznyisz, Endre! piszony!
broni ♥
Újabb rajongó gyagyás!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Tiborra gondolsz a mutáns hajléktalan férfira?
Nagy szemét ez az Endre, kibaszatta a tranyót, aztán a meleg lakásból nézte ahogy az utcán csövezik.
Dehát gyagyás, megint a Tibi nyert. Inkább a fagyos flaszteren, mint veled!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Istenem, de örülne a nullának a recskabohóc.
Ez minden téren nagyon súlyos minusz:
-önmagához képest hatalmas adóssághegy, soha nem tudja visszafizetni
-alkoholizmus, dorggfüggőség
-súlyos és gyors szellemi leépülés (annak ellenére, hogy nem nagyon volt miből)
-És ami a legfontosabb: MEGBÉKÍTHETETLEN TROLLHADSEREG akik még ha lenne is próbálkozás a tyúkszaros hugyszagú életecskéjének a rendbetételére csírájában fojtanak el minden kezdeményezést.
Ezért mondom én mindig, hogy vége van.
ezt minden épeszű ember látja hogy egy elmebeteg szörnyeteg!
kaffka tibi bejelentette, hogy itt vannak drogok!
Onnan is a pia miatt rakták ki, ahol judga pecózik, ezért nincsenek egy szállón.
"Megbuktam a tyopronival, dehát akciós volt, nem hagyhattam ott."
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem bírom és tényleg XD
Bárcsak angolul beszélne az élő adásokban is. A génhulladék társadalom legalja Tibor átevezne nemzetközi vizekre.
"Oops. I screwed up. The shit slipped a little into my pants. It wasn't just a fart, it was shit."
A legfélelmetesebb elmebeteg, tömeggyilkos ábrázattal elmondott szavak ezek.
Minden O és K
Amikor Endre szerelme Tibor és pótkocsija Jutka ugyan ilyen hidegben mászkáltak valahol a világvégén két település között a legközelebbi cigánysortól is 10-15 kilóméterre hajnali három órakor, akkor Endre azt mondta, hogy műsor az egész, mert youtube-n van.
Azt is mondta, hogy bármikor rendelhetnének egy telekocsit és egy rbnb-be azonnal bemehtnének, de csak a műsort csinálják és igazából nem fáznak és nem éheznek.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ebből a szempontból mindegy milyen..Elméletileg a szerelme,akiért egy gyufaszálat nem rakna odébb..
Még egy idegenen is segít az ember nemhogy a saját szerelmèn..A világot kifordítom a sarkából ha hozzám közel álló bajban van..
Mekkora önző geciség kell egy ilyen tegnapihoz?
Never ending story
A sodi se érzelmi se semmiféle intelligenciával nem rendelkezik. Amikor nem kell akkor milliókat basz el a tiborkára amikor meg tiborka megfagy akkor egy forintot nem áldoz rá. Fogalma nincs róla mit mikor kell tenni mert egy elmebeteg. Ha lenne vér a pucájában hazajönne púpszászra és az anyjához költöztetné a levágott faszu alkoholista beszart tranyót!!! ENDRE!
Szerelmen alapuló kapcsolat.
Endre is így van vele.
Csak, hogy Endre egy valakit szeret. Saját magát.
Amikor pénzt remélt akkor megvonta a szociális ellátást Jutkától, amikor meg szabadult volna tőle akkor konkétan megpróbálta megölni.
Az fontos, hogy egy a Jutka dolog akkoriban valamiféle retardált szerelmiháromszög féle volt Endre, Tibor és Jutka vonatkozásban.
A véletlenen múlt, hogy életben maradt Jutka.
Áhhh...
A vonatról indítaná a műsort, menne, hogy rá verje a pitont, a magatehetetlen csövesre.
endi össze tudunk futni valahol?
"A saját lakásához úgy jutott, hogy 2007-ben az anyja segítségével egy csellel lemondatta az apját a lakás haszonélvezeti jogáról és nemes egyszerűséggel kidobta az utcára."
sodipedia.sodika.org/wiki/Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Hostelekhez őrszemeket!
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 08:40:52
x2)
Tibor még szerintem a mai napig nem fogta fel, hogy mit jelent az ha összesodikázza magát valaki :D Rendben tönkre baszta Endre életét, lehúzta, átbaszta, elhozta a végjátékot, illetve intézett nekünk egy comingoutot.. Ezt a számlájára lehet írni de nem mentesül attól, hogy egy beszart, büdös, állati sorban lévő kasztrált férfi akinek nem szabadna léteznie. Aki az utcán a munkából hazajárók lába alá képes szarni majd körültáncolni a hugyát az akasztófára való. Úgy hogy mindezt gyerekek, felnőttek mindenki végig kell hogy nézze. Aztán szintén ugyanezt a magatartást közvetítik a neten az elbaszott életű fehércigány endrével. Isznak, perverzkednek, mocskos férgek, drogoznak. Fuj
Tibor. Összesodikáztad magad. Nem lesznek szállók, nem lesznek raktárak. Nem lesz semmi. Olyan leszel mint Han Solo bazdmeg a carbonite kockába befagyasztva te mocskos csótány.
Tibor. Összesodikáztad magad. Nem lesznek szállók, nem lesznek raktárak. Nem lesz semmi. Olyan leszel mint Han Solo bazdmeg a carbonite kockába befagyasztva te mocskos csótány.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2023 08:46:29
x17)
Tibor még szerintem a mai napig nem fogta fel, hogy mit jelent az ha összesodikázza magát valaki :D Rendben tönkre baszta Endre életét, lehúzta, átbaszta, elhozta a végjátékot, illetve intézett nekünk egy comingoutot.. Ezt a számlájára lehet írni de nem mentesül attól, hogy egy beszart, büdös, állati sorban lévő kasztrált férfi akinek nem szabadna léteznie. Aki az utcán a munkából hazajárók lába alá képes szarni majd körültáncolni a hugyát az akasztófára való. Úgy hogy mindezt gyerekek, felnőttek mindenki végig kell hogy nézze. Aztán szintén ugyanezt a magatartást közvetítik a neten az elbaszott életű fehércigány endrével. Isznak, perverzkednek, mocskos férgek, drogoznak. Fuj
Gyönyörű a megfogalmazas csak az a baj ott bukik,hogy a buzikurva féle csótányok mindent túlélnek sajnos
noikabatgomb
(
x10)
Feb 07, 2023 08:46:31
x10)
Raktarbox-nak biztos tetszene a reklam a tegnapi adasbol. En, mint raktarbox kliens elegge merges lettem, hogy egy masik kliensuk a raktar elott fenyegetozik es meg akar verni embereket. Nagy kar lenne ha ez igy folytatodna.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Kirúgásocska
Feb 07, 2023 08:48:48
Endi, Tibi! Nagyon nevetek!
A tegnapi tranyólájv közben fel is nyomtam 23-ra a termosztátot.
Amúgy Tibi, egy jótanács: Nem jó ez az egyszer az utcán, egyszer a (viszonylagos) melegben élet, mert nem szokod a hideget. A legkeményebb csövik simán elvannak - 15-ig az utcán. A cégem telephelyénél van egy Alfréd nevű csövi, szoktunk neki kaját adni, néha sepreget az udvaron pár ezresért, meg szóltam az éjjeli őrnek, hogy ne legyen geci, és ne zavarja el az elszívótól, ahonnan kellemes meleg távozik az utcára. Alfréd '97 óta csövezik, tud már egy jópár praktikát, és saját elmondása szerint híresnek számít, magas pozícióban van a csöves-piramisban.
Ha gondolod Tibi akkor kifizetek pár óra coachingot, azt a 2 liter Bástya félédes vöröset nekem megéri hogy szenvedj egy kicsit a hideg utcán, ne csak elaludj és úgy érjen a vég.
Gyönyörű nő
A tegnapi tranyólájv közben fel is nyomtam 23-ra a termosztátot.
Amúgy Tibi, egy jótanács: Nem jó ez az egyszer az utcán, egyszer a (viszonylagos) melegben élet, mert nem szokod a hideget. A legkeményebb csövik simán elvannak - 15-ig az utcán. A cégem telephelyénél van egy Alfréd nevű csövi, szoktunk neki kaját adni, néha sepreget az udvaron pár ezresért, meg szóltam az éjjeli őrnek, hogy ne legyen geci, és ne zavarja el az elszívótól, ahonnan kellemes meleg távozik az utcára. Alfréd '97 óta csövezik, tud már egy jópár praktikát, és saját elmondása szerint híresnek számít, magas pozícióban van a csöves-piramisban.
Ha gondolod Tibi akkor kifizetek pár óra coachingot, azt a 2 liter Bástya félédes vöröset nekem megéri hogy szenvedj egy kicsit a hideg utcán, ne csak elaludj és úgy érjen a vég.
Feb 07, 2023 08:48:48
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 08:53:51
x2)
Igen de legalább ne legyen már neki könnyű. Akkor szó szerint éljen meg a jég hátán és takarodjon a kurva anyjába a társadalomból. Ugyanez igaz endrére is. Egy alja homoszexuális pedofil féreg.Pucér gyerekeket kockáz ki, mások halálán nevetgél, meg vígan meséli többszáz embernek élő adásban, hogy a többi kárhozott elfajzott emberrel hogyan buzultak swingerbe. A swinger a világ fertőjének legalja. Ha endre egy 150 évvel előbb születik meg a világon BÁRHOL azonnal felakasztják.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2023 08:57:00
x17)
Karmában hiszek.Az pedig dolgozik
gobesug
(
x30)
Feb 07, 2023 08:58:08
x30)
Legközelebb vízipuskaval kell ilyen fagyos ejjeleken tamadni a tibort
Kötőjel
(
x12)
Feb 07, 2023 08:59:06
x12)
dolgozik az Univerzum. a faszpinás is le lett gördítve a szociális hálóról a faszba tegnap. nagyon helyesen. endre sem kerülheti el megérdemelt sorsát, ami a HALÁL, HALÁL, HALÁL!!!
xray
(
x21)
Feb 07, 2023 08:59:18
x21)
Feb 07, 2023 08:59:18
nem kell ezeknek semmi, magukat szopatják. Feb 07, 2023 08:59:18
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 09:04:28
x2)
Endre én mondtam hogy vegyél Tibornak a Pepomed Plus tökmagolaj kapszulákból !!! Most mi a faszt fogtok csinálni ha felfázik a prosztatája???
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 07, 2023 09:07:24
x7)
akasztófára való.
Szerintem itt az utóbbi 1-2 hónapban eléggé kezd helyre állni a világ rendje.
Mindkettőnek nagyobb szenvedés, hogy életben vannak, Tibi fázik és olyan jó az időzítés, hogy pont a legrosszabbkor került az utcára. Valószínűleg éhezik is, jó eséllyel elvonási tünetei is vannak, hogy már nem "teázhat", be kell osztani a piát és nincs kit ledominálnia.
Endrének minden napra jut vagy troll intervenció vagy hivatalos levél, úszik az adósságban, Tibi és munka nélkül tölti napjait.
Tibi százszor megbánta a műtétet, Endre meg a halálos
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 09:09:38
x2)
Majd a Blaha hideg kövein, összeporozva és hugyozva olvashatja az utolsó telefonjának betört kijelzőjén az üzenetet, ami tartotta benne a lelket: szeretlek, ezt ne felejtsd, puszi-puszi
Ez olyan költői volt! Megjelent a kép a lelki szemeim előtt és egy könnycsepp gördült végig az arcomon ! :D
horgász
(
x10)
Feb 07, 2023 09:09:49
x10)
A mi tiborunk annyira ostoba véglény, hogy egész össesodikázódásától a Tanszék érdekeit szolgálja, (persze öntudatlanul és akarata ellenére) méghozzá teljesen ingyen. Sőt! Mit ingyen? Hány milliójába is került a recskásnak a faszpinás csöves buzikurva?
Tibikém, neked nem kell intervenció.
Olyan vagy, mint a recskagnómfifikutyuskád: saját magad ásod a sírod fénysebességgel. Persze így, hogy nyertél magadnak pár száz trollt is, még ezt is fel tudod gyorsítani.
Recskás, neked meg ennyi a "teljesítményed".
Cc. 30 ezer euroért jutott neked egy visszataszító hányinger tranyó. Más ennyi pénzért háremet vehet a faszára. De te nem, mert annyi okádék véglény biohulladék geci vagy, hogy emberszabású emberrel csak úgy tudsz interakcióba kerülni, ha az épp telehányja a veknit.
Tibikém, neked nem kell intervenció.
Olyan vagy, mint a recskagnómfifikutyuskád: saját magad ásod a sírod fénysebességgel. Persze így, hogy nyertél magadnak pár száz trollt is, még ezt is fel tudod gyorsítani.
Recskás, neked meg ennyi a "teljesítményed".
Cc. 30 ezer euroért jutott neked egy visszataszító hányinger tranyó. Más ennyi pénzért háremet vehet a faszára. De te nem, mert annyi okádék véglény biohulladék geci vagy, hogy emberszabású emberrel csak úgy tudsz interakcióba kerülni, ha az épp telehányja a veknit.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2023 09:13:18
x17)
Lassan március 15.Intéződik a merci korcs?
Punszisza a lekjopp!
Tibor formaldehides fasza
Feb 07, 2023 09:14:11
Gyerekek egy befőttes üvegben lebegek valaki szedjen már ki innen.
ENDRE! Segíts! Gyere, keverj össze egy uborkával és egyél meg engem te buzeráns szar!
ENDRE! Segíts! Gyere, keverj össze egy uborkával és egyél meg engem te buzeráns szar!
Feb 07, 2023 09:14:11
Carpenter
(
x2)
Feb 07, 2023 09:17:40
x2)
Hát ez kvajó :D félrenyeltem a reggelim.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 07, 2023 09:18:09
x15)
Endre!
Hogyan tovább most Endre? Engem tudományos alapon nagyon foglalkoztat a kérdés.
41 éves vagy és a várható élettartamod kis jóindulattal 68 év. Ami azt jelenti, hogy 27 trollkodással teli év vár még rád.
Ez alatt a 27 év alatt kéne rendbeszedni az adósságaidat utánna egzisztenciát összelapátolnod, hogy a végén legyen valami ami a sajátod.
Tudom nem fontos birtokolni minden áron, de a vekniben élő vágy az önimádaton kívül a javak birtoklásának élménye és az azokon való uralkodás megélése.
Ebben nagyon ellened játszik az egészségügyi állapotod, az önpusztító életmódod, az internetes lábnyomod, a lustaságod és az aggresszíven elhatalmasodó nárcizmusod.
Azt se feledjük el, hogy az alkohol és kábítószer függőséged is ellene játszik a maradék 27 évnek, ezért is számoltam jóindulattal a KSH adatait.
Amikor elhatározod, hogy minden más lesz akkor az Endrét SoDI mindig legyőzi és minden esetben Endre egyre méllyebre taszításának lesz a hóhéra.
Hogyan tovább Endre?
Azt a fizetést amit szeretnél vagy ami kihúzna a pácból megkapni sosem fogod és az öröklés se segít ki semmi formában az adósságaid terhe alól.
Mindig megdöbbenek azon, hogy amikor először megkaptad az első 2000 orjós hitelkeretet akkor még simán volt matematikai(ismétlem matematikai semmi több) esélyed arra, hogy akár boinget vezess az égen.
Mi lett a leheetőségeidből Endre, hová temette és égette el SoDI örökre?
Hogyan tovább Endre?
A felnőtté válás egyik alapfeltétele, hogy tudod nagyjából, hogy ki vagy és nem a gyermekkorod múló és csalóka megszépült emlékeiben élsz.
Hogyan tovább Endre?
Egyfajta grungháborút vívsz az online térben a kommenthaverokkal, akik ellen semmi de semmi esélyed.
Ilyesző légió ez az árnyékból abba a sötétbe ahol lámpást kéne gyújtanod.
Elsőnek megtérned.
Hogyan tovább Endre?
Ezt a háborút te szítottad és pont, hogy cselekedeteid következménye minden, akármennyire is rossz ezt hallani, de el kell fogadnod. Az nem lúzung, hogy minden a te hibád, hanem igazságbeszéd.
Hogyan tovább most Endre? Engem tudományos alapon nagyon foglalkoztat a kérdés.
41 éves vagy és a várható élettartamod kis jóindulattal 68 év. Ami azt jelenti, hogy 27 trollkodással teli év vár még rád.
Ez alatt a 27 év alatt kéne rendbeszedni az adósságaidat utánna egzisztenciát összelapátolnod, hogy a végén legyen valami ami a sajátod.
Tudom nem fontos birtokolni minden áron, de a vekniben élő vágy az önimádaton kívül a javak birtoklásának élménye és az azokon való uralkodás megélése.
Ebben nagyon ellened játszik az egészségügyi állapotod, az önpusztító életmódod, az internetes lábnyomod, a lustaságod és az aggresszíven elhatalmasodó nárcizmusod.
Azt se feledjük el, hogy az alkohol és kábítószer függőséged is ellene játszik a maradék 27 évnek, ezért is számoltam jóindulattal a KSH adatait.
Amikor elhatározod, hogy minden más lesz akkor az Endrét SoDI mindig legyőzi és minden esetben Endre egyre méllyebre taszításának lesz a hóhéra.
Hogyan tovább Endre?
Azt a fizetést amit szeretnél vagy ami kihúzna a pácból megkapni sosem fogod és az öröklés se segít ki semmi formában az adósságaid terhe alól.
Mindig megdöbbenek azon, hogy amikor először megkaptad az első 2000 orjós hitelkeretet akkor még simán volt matematikai(ismétlem matematikai semmi több) esélyed arra, hogy akár boinget vezess az égen.
Mi lett a leheetőségeidből Endre, hová temette és égette el SoDI örökre?
Hogyan tovább Endre?
A felnőtté válás egyik alapfeltétele, hogy tudod nagyjából, hogy ki vagy és nem a gyermekkorod múló és csalóka megszépült emlékeiben élsz.
Hogyan tovább Endre?
Egyfajta grungháborút vívsz az online térben a kommenthaverokkal, akik ellen semmi de semmi esélyed.
Ilyesző légió ez az árnyékból abba a sötétbe ahol lámpást kéne gyújtanod.
Elsőnek megtérned.
Hogyan tovább Endre?
Ezt a háborút te szítottad és pont, hogy cselekedeteid következménye minden, akármennyire is rossz ezt hallani, de el kell fogadnod. Az nem lúzung, hogy minden a te hibád, hanem igazságbeszéd.
Maffiózó
(
x1)
Feb 07, 2023 09:22:11
x1)
Endre ideje ugrani és új játékot kezdeni.
Ez egy bugos szar. Még az NPC-k is sokkal okosabbak, erősebbek, minek szenvednél vele tovább?
Andi is elromlott. Tibi is elromlott. Anyád se tud egyedül kinyitni egy kaput. Minden szar.
Ez egy bugos szar. Még az NPC-k is sokkal okosabbak, erősebbek, minek szenvednél vele tovább?
Andi is elromlott. Tibi is elromlott. Anyád se tud egyedül kinyitni egy kaput. Minden szar.
Endre Tate
Feb 07, 2023 09:24:50
Kickboxolni fogok és strici leszek. Ennyi. Nekem már csak ez maradt.
Feb 07, 2023 09:24:50
Klohek
(
x12)
Feb 07, 2023 09:28:40
x12)
Épp most sétáltam el, helyszínelő rendőrök mellett, egy idős mami, fagyott halálra a padon. Sokan elmentek mellette, azt hitték alszik bebugyolálva, de sajnos már az örök álmát aludta... Tibi, nálad karibi volt az éghajlat az éjszaka, élsz még? Látod endre, ez vár a sziszádra, ezt sikerült neki intézned, óvod-véded(*pr*), minden a te hibád!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ujpalota
Feb 07, 2023 09:29:55
Épp most sétáltam el, helyszínelő rendőrök mellett, egy idős mami, fagyott halálra a padon. Sokan elmentek mellette, azt hitték alszik bebugyolálva, de sajnos már az örök álmát aludta... Tibi, nálad karibi volt az éghajlat az éjszaka, élsz még? Látod endre, ez vár a sziszádra, ezt sikerült neki intézned, óvod-véded(*pr*), minden a te hibád!!
A piacnál?
Feb 07, 2023 09:29:55
Kirúgásocska
Feb 07, 2023 09:30:12
Gondolom amekkora egy utolsó állatias véglény vagy, nem is hallottál a törökországi eseményekről, vagy ha hallottad is leszarod. Mert megsértődtél, hogy egyik felszopód se akarja a hugyodat meg a szarodat takarítani az otthonából, te alja geci tranyó. És így kívánod azt, hogy másra dőljön rá a háza. Újabb kiváló időzítés, mikor többezer ember halt meg a saját házának/lakásának romjai alatt. Nem érdemelsz te többet, minthogy a fagyos utcán megrugdossanak és lehugyozzanak, te génhulladék. Imádkozom hogy egyszer olyanba köss bele akibe nagyon nem kellett volna, és endre szeme láttára harapj rá a járdaszegélyre. Remélem láttad az Amerikai história X-et. Te utolsó számító aljas csótány, te.
Gyönyörű nő
Feb 07, 2023 09:30:12
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2023 09:30:56
x68)
Ejnye Tibi, a tegnapi kommentedet leszedte Zuckerberg, remélem azért még a faladhoz odaférsz!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kötőjel
(
x12)
Feb 07, 2023 09:32:38
x12)
brit tudósok szerint a párok idővel hasonlítani kezdenek egymásra.
a sodi: HALÁL! HALÁL! HALÁL!
herélt köcsög: PUSZTULJ! PUSZTULJ! PUSZTULJ!
szerintem ez érthető.
vérdíj target nr. 1
a sodi: HALÁL! HALÁL! HALÁL!
herélt köcsög: PUSZTULJ! PUSZTULJ! PUSZTULJ!
szerintem ez érthető.
Zegernye
(
x2)
Feb 07, 2023 09:35:10
x2)
Endre én mondtam hogy vegyél Tibornak a Pepomed Plus tökmagolaj kapszulákból !!! Most mi a faszt fogtok csinálni ha felfázik a prosztatája???
Hát de prosztatája nincs a nőknek? Endre akkor egy férfi lábára élvezett rendszeresen?
Endre!
Mégis Varangynak lenne igaza, és Tiborral ti csak rossz ratyik vagytok? Azaz egy félhülye, alkoholista nőnek jobb a helyzetértékelése, mint nektek?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 07, 2023 09:38:01
x17)
Többen kérdezik,mikor lesz végre valami a fenyegetözésekből vajon? Álló fasszal várjuk azt az időt mikor a buzikurvára ráolvassák az éveket
Punszisza a lekjopp!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 07, 2023 09:41:38
x5)
Endi nyilik a faszerdö bécs környékén is
Izgalmas nap lesz.
contains language which some may find offensive
Izgalmas nap lesz.
linziasztal01
(
x77)
Feb 07, 2023 09:42:55
x77)
Endre!
Ogréval beszéltél mostanság?
Ogréval beszéltél mostanság?
Maffiózó
(
x1)
Feb 07, 2023 09:44:06
x1)
Tényleg Endre,
ha Tibi meghal akkor rávered majd a sírjára a faszod?
Vagy haza viszed urnában és otthon intézed el mint a pedofil mentorod az anyját?
Lesz ma lájv kobold?
Vagy haza viszed urnában és otthon intézed el mint a pedofil mentorod az anyját?
Lesz ma lájv kobold?
Carpenter
(
x2)
Feb 07, 2023 09:45:44
x2)
Tényleg Endre,
Lesz ma lájv kobold?
Lesz ma lájv kobold?
Vagy hazaviszi és felszívja a hamvait ahogy Keith Richards az apjával tette :D
mikedp
(
x9)
Feb 07, 2023 09:46:12
x9)
Befagyott a faszpina, begyulladt a prosztata :D
KURVArangy
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 07, 2023 09:46:54
x3)
Segítettünk megvédeni az embereket
Minden O és K
linziasztal01
(
x77)
Feb 07, 2023 09:48:44
x77)
Csatornapatkány, ma is írsz egy közleményt anyád nevében?
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2023 09:49:15
x136)
A hideg időjárás miatt három régióban léptetik életbe az úgynevezett vörös kódot, ami azt jelenti, hogy minden szociális intézménynek kötelező befogadni a hajléktalan vagy bajba jutott embereket, kivéve az alkoholista, agresszív buzikurvákat – jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára
max5enutálnak
(
x47)
Feb 07, 2023 09:49:20
x47)
Trollszrendőrök, pacsi, hogy nem vittétek be melegedni ezt a pedofilsimogató szörnyszülöttet! Jó szar éjszakája lehetett :Dd
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Golda csiklója
(
x8)
Feb 07, 2023 09:51:17
x8)
Kickboxolni fogok és strici leszek. Ennyi. Nekem már csak ez maradt.
halászlé
(
x24)
Feb 07, 2023 09:52:56
x24)
Géza lájvsz
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
tyodika
Feb 07, 2023 09:55:55
Segítettünk megvédeni az embereket
Megöltétek a barátnőmet! Ezért HALÁL JÁRR!
ALLAH UH AKBARH ahogy az afgán barátaim mondanák!
HALÁÁL!
Feb 07, 2023 09:55:55
BodiTesok
(
x1)
Feb 07, 2023 09:57:48
x1)
Géza lájvsz
Siron tuli lajv? Remelem egy halottlato segitsegevel kommunikal a telibeszart buvarruha.
horgász
(
x10)
Feb 07, 2023 09:58:35
x10)
Endre!
Endre!
Ajjajj recskás,
Szerintem te buzi vagy.
Mondta már ezt itt valaki?
MirrorTrollZ
Feb 07, 2023 09:58:38
Géza lájvsz
FullFingMirror: ON
trashvod.com/fullfingmirror
Troll link:
www.youtube.com/live_chat?is_popout=1&v=GfLlmFPrQl8
Feb 07, 2023 09:58:38
bolgár jeti
(
x30)
Feb 07, 2023 09:58:58
x30)
Megint bekerültél a médiába, grat pedofil :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
seymour schwartz
(
x6)
Feb 07, 2023 09:59:33
x6)
De mit vacog Tibi, nem úgy volt, hogy van ágya a szálláson?
Ingatkanügyek
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2023 10:00:01
x68)
Az atomra még várni kell egy kicsit :))))
Mifaaaaaaaaaaaan
sörtötbontok
(
x8)
Feb 07, 2023 10:02:03
x8)
Endre, jól fizet az új gányolda?
Exceleztél már chartot az adósságcsökkenés üteméről? Muti!
Exceleztél már chartot az adósságcsökkenés üteméről? Muti!
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 07, 2023 10:06:02
x8)
Majd a Blaha hideg kövein, összeporozva és hugyozva olvashatja az utolsó telefonjának betört kijelzőjén az üzenetet, ami tartotta benne a lelket: szeretlek, ezt ne felejtsd, puszi-puszi
Bazze ez az év kommentje volt megelőlegezve. Én is megakadtam rajta annyira jól megfogtad a lényeget.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 07, 2023 10:06:48
x39)
* ásít *
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 07, 2023 10:11:40
x5)
Púpom az rendben,hogy bújklász és ezért nem mersz videózni,mert tudod,hogy egy ajtófélfából rájönnénk hol vagy. De az nem jutott eszedbe,hogy ott a zöldháttér azzal kitakarhatod a falat és tudsz lájvozni,sőt még nosztalgiaként a lila falú bécsi albit is odavetíthetnéd a zöld háttérrel magad mögé…. hát ennyi eszed nincs,hogy ilyet megoldj magadtól,vagy a zöld háttér is eltűnt,esetleg az is a villamoson maradt ?
Karib
(
x10)
Feb 07, 2023 10:13:34
x10)
Tibi, remélem töltöttél fagyállót a Mazdába. Nagy kár lenne, ha elfagyna a motorja a kocsinak, amire ilyen nagyon vigyáztál eddig.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 07, 2023 10:14:38
x6)
Púpom az rendben,hogy bújklász és ezért nem mersz videózni,mert tudod,hogy egy ajtófélfából rájönnénk hol vagy. De az nem jutott eszedbe,hogy ott a zöldháttér azzal kitakarhatod a falat és tudsz lájvozni,sőt még nosztalgiaként a lila falú bécsi albit is odavetíthetnéd a zöld háttérrel magad mögé…. hát ennyi eszed nincs,hogy ilyet megoldj magadtól,vagy a zöld háttér is eltűnt,esetleg az is a villamoson maradt ?
Ez is a kényelemszeretete miatt van, amit mások úgy fordítanak, hogy lustaság.
a hét főbűn egyike a jóra való restség.
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2023 10:17:02
x68)
Ha Tibi le akar tiltani mindenkit, igazán felkérhetné Tajgit modinak
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 07, 2023 10:20:44
x39)
Ha Tibi le akar tiltani mindenkit, igazán felkérhetné Tajgit modinak
Kisrühes sorban áll...
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 10:21:35
x2)
Az MRI sem egy tény. Endre talált néhány Gödény György féle "orvost" akik különbséget tesznek női és férfi agy között. Természetesen azt sem olyan szinten mint ahogy Endre belemagyarázta csak egyszerüen idegpályákról beszélnek. És ha ez nem lenne elég erre találta ki a buzeráns endre, hogy MRI-t kéne készíteni Tiborról és elvinni ezekhez a "professzorokhoz" akkor kiderülne hogy a férfi testben, ocsmány férfi kinézettel és még a férfiaknál is durvább, állatiasabb férfi viselkedéssel született Tibor NŐ. :D Tehát nem tudom ezt érti-e valaki itt a konteó konteó hátán, elmélet az elmélet hátán van túlragozva és logikailag is zéró DE endre szerint ez bizonyíték úgy, hogy még MRI sem készült soha szerencsétlen tiborunkról. Tehát ha ez az egész baromság igaz lenne is (nem az) kb 90% az esélye annak hogy az MRI alapján is Tibor férfi!! hiszen férfinek született basszameg.
Elnézést a 40 oldalas fogalmazásért de görcsberándul az agyam, hogy ezt megértsem és boncolgassam :D
Szerintem azt, hogy valaki buzeráns és egy levágott faszú férfit baszik még senki nem próbálta ilyen körmönfontan kimagyarázni mint a mi endrénk :D
Ehez hozzátenném hogy a világon számtalan olyan férfi van aki nőnek képzeli magát és levágták a faszát, át van műtve. Ezek és az ő párjaik is egytől egyig valamiféle homoszexuális abberációt képviselnek, sőt külön LMBTQ zászlójuk is van. :D Endre szerint ő az egyetlen kivétel a világon aki full heteroba nyomja a férfi segget. Nagyon nevetek de ez halál komoly. :D:D:D
Dr Tájfel
Feb 07, 2023 10:24:29
Nekifutásból úgy olvastam, hogy "Az alomra még várni kell egy kicsit" ... Bár végülis buzeráns Endre elvégre cicának hívta az elmebeteg Tibit. :D
Feb 07, 2023 10:24:29
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 07, 2023 10:25:31
x7)
Endre szerint ő az egyetlen kivétel a világon aki full heteroba nyomja a férfi segget.
Elnézést de muszáj beirnom hogy ezen gecire röhögök.
linziasztal01
(
x77)
Feb 07, 2023 10:26:23
x77)
Aztán már Tibinek akarta hívni fajtalankodás közben és arról álmodozott, hogy nevelőanyjának is hívhatja.
Darth Tibor
(
x8)
Feb 07, 2023 10:28:18
x8)
Én nagyon lelkesen gyűjtögetem ám a kártyeneket!
Szeretlek titeket, ezt ne felejtsétek el! Puszi-puszi!
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2023 10:30:28
x30)
Csak a napi összefoglalót olvasom, nagyon nevetek, tranyót a legnagyobb hidegben rakták ki szállóról?
24.hu/belfold/2023/02/07/voros-kod-hideg-kormany-hajlektalanok/
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
HOMOKOS ENDRE
Feb 07, 2023 10:32:04
Dee dee deee. Pinát látok ott vagy faszt látok? PUNCIT LÁTOK VAGY FASZT LÁTOK? AZ OTT EGY PINA ÉS NEM EGY FASZ. TEHÁT TIBOR NŐ ÉS ÉN NEM LEHETEK HOMOKOS.
ENNYI. LETESZLEK. KÉSZ. KURVAANYÁD
Narrátor: És szerencsétlen homokos Sodinak senki nem súgta meg , hogy az ott nem pina volt hanem egész végig egy herékből összevart lyuk. Itt a vége fuss el véle. Szép álmokat gyerekek!
ENNYI. LETESZLEK. KÉSZ. KURVAANYÁD
Narrátor: És szerencsétlen homokos Sodinak senki nem súgta meg , hogy az ott nem pina volt hanem egész végig egy herékből összevart lyuk. Itt a vége fuss el véle. Szép álmokat gyerekek!
Feb 07, 2023 10:32:04
max5enutálnak
(
x47)
Feb 07, 2023 10:33:58
x47)
Gayza: “hosszú útra megyek” + “este jövök egy tényfeltáró live-val”
Szegény, ismét halálos balesetet fog szenvedni :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dr Tájfel
Feb 07, 2023 10:36:16
Átmegy egy távolabbi városba chipset venni.
Feb 07, 2023 10:36:16
Kovi
(
x2)
Feb 07, 2023 10:37:23
x2)
Még éltet a remény, hogy most nem fog feltámadni. De szerintem csak valahol akciós a szalonna.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 07, 2023 10:40:28
x39)
Csak a napi összefoglalót olvasom, nagyon nevetek, tranyót a legnagyobb hidegben rakták ki szállóról?
Hahó!
Nem rakták ki a tranyót!
Az más.
halászlé
(
x24)
Feb 07, 2023 10:44:18
x24)
Hahó!
Nem rakták ki a tranyót!
Az más.
Nem rakták ki a tranyót!
Az más.
ezen gondolkodtam én is, hogy a tásadalomnak eme megböcsült, dógozó emböre mit követett el, hol még a legkeményebb szocmunkás szív sem engedett?
Kötőjel
(
x12)
Feb 07, 2023 10:44:55
x12)
a herélt köcsög nagyon furfangosnak gondolta magát azzal, hogy 21:58-ig piál, üvöltözik, trógerkedik, aztán 2 perc múlva megszelídülve bemegy a hajléktalanszállóra.
szerencsére egy dolgos, hasznos ember (név szerint kiss endre farkas alias sodi) odatelefonált, hogy egy alkoholista bajkeverő eunukot nem kéne nők mellé szállásolni. így lezárult egy hajléktalanszálló.
nagy geci vagy te, a sodi, hogy így akarod magadhoz láncolni a herélt köcsögöt. nem feltétlenül nem fogja megtudni, hogy ez is a te műved.
vérdíj target nr. 1
szerencsére egy dolgos, hasznos ember (név szerint kiss endre farkas alias sodi) odatelefonált, hogy egy alkoholista bajkeverő eunukot nem kéne nők mellé szállásolni. így lezárult egy hajléktalanszálló.
nagy geci vagy te, a sodi, hogy így akarod magadhoz láncolni a herélt köcsögöt. nem feltétlenül nem fogja megtudni, hogy ez is a te műved.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 07, 2023 10:50:38
x39)
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 07, 2023 10:53:44
x5)
Endre a bécsi kollégát érdekelné a PS5 ma átvenné 200 euróért.
JuDKa
(
x1)
Feb 07, 2023 10:55:38
x1)
Endre a bécsi kollégát érdekelné a PS5 ma átvenné 200 euróért.
...és még a troll.xls is füstölhetne, tiszta biznyisz, Endre! piszony!
Endre pszichologusa
Feb 07, 2023 10:59:23
Kiváncsi vagyok most mi járhat Endre fejében.
Mivel magyarázza, hogy ide jutott? Mert ugye Tibor nem hibás hiszen nyelvtanilag nem kért semmit de ott a mérleg másik vége, hogy mégis csak az az igazság, hogy miután őt megismerte csúszott le másfél év alatt nullára és, hogy Tiborra lett elbaszva minden hitelpénz.
Endre! Mivel magyarázod, hogy elköltöttél egy tranvesztita vadálatra ennyi pénzt? :) Mert ránk ugye soha nem hallgatsz amióta ismertük ez volt a jóslatban.
Mivel magyarázza, hogy ide jutott? Mert ugye Tibor nem hibás hiszen nyelvtanilag nem kért semmit de ott a mérleg másik vége, hogy mégis csak az az igazság, hogy miután őt megismerte csúszott le másfél év alatt nullára és, hogy Tiborra lett elbaszva minden hitelpénz.
Endre! Mivel magyarázod, hogy elköltöttél egy tranvesztita vadálatra ennyi pénzt? :) Mert ránk ugye soha nem hallgatsz amióta ismertük ez volt a jóslatban.
Feb 07, 2023 10:59:23
Egy random prostituált
Feb 07, 2023 11:13:29
Amit én vagy bárki a világon ezért a pénzért, ingyen autóért, lakhatásért adni tudtunk volna:
- Törődés, odaadás, kényeztetés
- Presztízsnövekedés, egy jó nővel az oldalán egyből máshogy néznek az emberre
- Megtanultam volna főzni az Endre kedvéért, tisztán tartottam volna a lakást
- Segítség a spórolásban
- Jó kapcsolat kiépítése a családdal
- Személyi sofőr szolgálat, otthon meleg étellel várás
- Jó programok, kellemes társaság, jó hangulat.
Nézzük mit adott Tibor:
- Verés, beszarás, behugyozás
- Presztízsveszteség, coming out, egy ország tudta meg hogy Endre buzi
- Nagyon durván bebaszott állapotban néha cigivel a szájában a Zámbo Jimbo kinézetü ordas buzi Tibor összebaszott egy olyan alienpörköltöt (még ő is annak hívta) amitől a gyomrunk kifordult, a beleinket okádtuk ki amikor láttuk
- Spórolás helyett TELJES ANYAGI CSŐD, alkoholizmus, drogok kipróbálása, teljes lecsúszás
- Rossz kapcsolat kiépítése Endre családjával
- A mazda azonnali tönkrebaszása, elbaszott átiratás, büntetések, trollok elé vetése az autónak, teljes amortizáció
- Őrült hangulat, beszarás, hugyozás, igénytelenkedés, ordibálás, loopolás, szobában dohányzás, állati viselkedés
ENDRE!!!!!!!!! VAN EGY JÓ HÍREM!!!!!! NAGYON MEGÉRTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Törődés, odaadás, kényeztetés
- Presztízsnövekedés, egy jó nővel az oldalán egyből máshogy néznek az emberre
- Megtanultam volna főzni az Endre kedvéért, tisztán tartottam volna a lakást
- Segítség a spórolásban
- Jó kapcsolat kiépítése a családdal
- Személyi sofőr szolgálat, otthon meleg étellel várás
- Jó programok, kellemes társaság, jó hangulat.
Nézzük mit adott Tibor:
- Verés, beszarás, behugyozás
- Presztízsveszteség, coming out, egy ország tudta meg hogy Endre buzi
- Nagyon durván bebaszott állapotban néha cigivel a szájában a Zámbo Jimbo kinézetü ordas buzi Tibor összebaszott egy olyan alienpörköltöt (még ő is annak hívta) amitől a gyomrunk kifordult, a beleinket okádtuk ki amikor láttuk
- Spórolás helyett TELJES ANYAGI CSŐD, alkoholizmus, drogok kipróbálása, teljes lecsúszás
- Rossz kapcsolat kiépítése Endre családjával
- A mazda azonnali tönkrebaszása, elbaszott átiratás, büntetések, trollok elé vetése az autónak, teljes amortizáció
- Őrült hangulat, beszarás, hugyozás, igénytelenkedés, ordibálás, loopolás, szobában dohányzás, állati viselkedés
ENDRE!!!!!!!!! VAN EGY JÓ HÍREM!!!!!! NAGYON MEGÉRTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 07, 2023 11:13:29
xray
(
x21)
Feb 07, 2023 11:14:48
x21)
Kiváncsi vagyok most mi járhat Endre fejében.
vagy börtönben, vagy egy intézetben fog kikötni ez a szerencsétlen. Mivel magyarázza, hogy ide jutott? Mert ugye Tibor nem hibás hiszen nyelvtanilag nem kért semmit de ott a mérleg másik vége, hogy mégis csak az az igazság, hogy miután őt megismerte csúszott le másfél év alatt nullára és, hogy Tiborra lett elbaszva minden hitelpénz.
Orchidea
Feb 07, 2023 11:15:27
Rohadj meg Sodi!! Èn nem vagyok troll,vèletlenül talàltam a you tube csatornádra.Ide a fórumra,meg úgy,hogy annyit emlegetted,hogy idehozott a kíváncsiság.Azt hittem erős túlzások vannak itt a fórumon.Azt hittem van benned valami emberi azért...Szerintem nincs itt köztünk olyan aki hagyná a barátnőjèt/társát az utcán -8 fokban szenvedni és majdnem megfagyni.. Ki vagy te???
Feb 07, 2023 11:15:27
Kakaspina
(
x24)
Feb 07, 2023 11:16:17
x24)
Endre, 300 euróért megvenném minden informatikai cuccod. Az összeset.
Tudom kell a péz HDMI kábelre és ketyerűre.
Kizárólag személyes átvétel, anyádnál.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Tudom kell a péz HDMI kábelre és ketyerűre.
Kizárólag személyes átvétel, anyádnál.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 07, 2023 11:16:19
x15)
Rohadj meg Sodi!! Èn nem vagyok troll,vèletlenül talàltam a you tube csatornádra.Ide a fórumra,meg úgy,hogy annyit emlegetted,hogy idehozott a kíváncsiság.Azt hittem erős túlzások vannak itt a fórumon.Azt hittem van benned valami emberi azért...Szerintem nincs itt köztünk olyan aki hagyná a barátnőjèt/társát az utcán -8 fokban szenvedni és majdnem megfagyni.. Ki vagy te???
Újabb rajongó gyagyás!
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 11:16:39
x2)
barátnőjèt/társát
trolléga
(
x30)
Feb 07, 2023 11:17:00
x30)
Nagy szemét ez az Endre, kibaszatta a tranyót, aztán a meleg lakásból nézte ahogy az utcán csövezik.
Dehát gyagyás, megint a Tibi nyert. Inkább a fagyos flaszteren, mint veled!
xray
(
x21)
Feb 07, 2023 11:17:23
x21)
Feb 07, 2023 11:17:23
egy szörnyeteg. ezt mondta neki egy volt főnöke is. Feb 07, 2023 11:17:23
horgász
(
x10)
Feb 07, 2023 11:19:00
x10)
...hogy miután őt megismerte csúszott le másfél év alatt nullára ....
Istenem, de örülne a nullának a recskabohóc.
Ez minden téren nagyon súlyos minusz:
-önmagához képest hatalmas adóssághegy, soha nem tudja visszafizetni
-alkoholizmus, dorggfüggőség
-súlyos és gyors szellemi leépülés (annak ellenére, hogy nem nagyon volt miből)
-És ami a legfontosabb: MEGBÉKÍTHETETLEN TROLLHADSEREG akik még ha lenne is próbálkozás a tyúkszaros hugyszagú életecskéjének a rendbetételére csírájában fojtanak el minden kezdeményezést.
Ezért mondom én mindig, hogy vége van.
drognyomozó
Feb 07, 2023 11:19:17
egy szörnyeteg. ezt mondta neki egy volt főnöke is.
ezt minden épeszű ember látja hogy egy elmebeteg szörnyeteg!
Feb 07, 2023 11:19:17
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 07, 2023 11:19:38
x5)
Amugy tibzi angolul sokkal viccesebb.
Szandika
Feb 07, 2023 11:20:44
Én még sorban állok hahó!
Feb 07, 2023 11:20:44
🏳️🌈tyodika🏳️🌈
Feb 07, 2023 11:20:48
“Hadd áldozzam rád légyszíves,szeretném a 10-szeresét,20-szorosát rád áldozni értelmes körülmények között. Alkossunk,legyünk együtt és alokossunk kérlek. De nem vagyok őrült.”
Feb 07, 2023 11:20:48
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2023 11:22:05
x136)
Onnan is a pia miatt rakták ki, ahol judga pecózik, ezért nincsenek egy szállón.
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 11:22:55
x2)
Amugy tibzi angolul sokkal viccesebb.
Nem bírom és tényleg XD
Bárcsak angolul beszélne az élő adásokban is. A génhulladék társadalom legalja Tibor átevezne nemzetközi vizekre.
"Oops. I screwed up. The shit slipped a little into my pants. It wasn't just a fart, it was shit."
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 07, 2023 11:24:39
x3)
“De nem vagyok őrült.”
A legfélelmetesebb elmebeteg, tömeggyilkos ábrázattal elmondott szavak ezek.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 07, 2023 11:28:03
x15)
Amikor Endre szerelme Tibor és pótkocsija Jutka ugyan ilyen hidegben mászkáltak valahol a világvégén két település között a legközelebbi cigánysortól is 10-15 kilóméterre hajnali három órakor, akkor Endre azt mondta, hogy műsor az egész, mert youtube-n van.
Azt is mondta, hogy bármikor rendelhetnének egy telekocsit és egy rbnb-be azonnal bemehtnének, de csak a műsort csinálják és igazából nem fáznak és nem éheznek.
Tanács
Feb 07, 2023 11:29:41
Sodi ! Ha igazán nagy patkány akarsz lenni akkor anyádhoz költözöl és erőszakkal odaviszed a tibit is.
Feb 07, 2023 11:29:41
Orchidea
Feb 07, 2023 11:36:09
Ebből a szempontból mindegy milyen..Elméletileg a szerelme,akiért egy gyufaszálat nem rakna odébb..
Még egy idegenen is segít az ember nemhogy a saját szerelmèn..A világot kifordítom a sarkából ha hozzám közel álló bajban van..
Feb 07, 2023 11:36:09
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 07, 2023 11:37:19
x39)
Never ending story
Kirúgásocska
Feb 07, 2023 11:38:15
Gyagya, szerinted hány trollodnak csövezik a “barátnője” Budapest utcáin a -8 -ban miközben ő az anyja putrijában nyüszítve rángatja a kókadt faszát, miután a mutter jól elverte?
Na, hánynak? Mondhatjuk hogy sokkal különb vagy mint a trolljaid?
Gyönyörű nő
Feb 07, 2023 11:38:15
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 07, 2023 11:39:59
x6)
Endre, még el sem mesélted a kommenthaveroknak, hogy milyen érzés újra egyedül lenni a gondolataiddal.
Nyomasztó ugye?
Nyomasztó ugye?
Ásó27
(
x68)
Feb 07, 2023 11:40:46
x68)
Ha Tibi megfagyna egy éjszaka, Endre azonnal indítana egy örömködős liveot, hogy na látjátok, a trollok ilyen gonoszak, hogy hagyták megfagyni a szerelmemet höhö
Mifaaaaaaaaaaaan
Pietr
(
x2)
Feb 07, 2023 11:41:36
x2)
A sodi se érzelmi se semmiféle intelligenciával nem rendelkezik. Amikor nem kell akkor milliókat basz el a tiborkára amikor meg tiborka megfagy akkor egy forintot nem áldoz rá. Fogalma nincs róla mit mikor kell tenni mert egy elmebeteg. Ha lenne vér a pucájában hazajönne púpszászra és az anyjához költöztetné a levágott faszu alkoholista beszart tranyót!!! ENDRE!
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2023 11:43:00
x136)
Gyagya, szerinted hány trollodnak csövezik a “barátnője” Budapest utcáin a -8 -ban miközben ő az anyja putrijában nyüszítve rángatja a kókadt faszát, miután a mutter jól elverte?
Szerelmen alapuló kapcsolat.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 07, 2023 11:43:07
x15)
Endre is így van vele.
Csak, hogy Endre egy valakit szeret. Saját magát.
Amikor pénzt remélt akkor megvonta a szociális ellátást Jutkától, amikor meg szabadult volna tőle akkor konkétan megpróbálta megölni.
Az fontos, hogy egy a Jutka dolog akkoriban valamiféle retardált szerelmiháromszög féle volt Endre, Tibor és Jutka vonatkozásban.
A véletlenen múlt, hogy életben maradt Jutka.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 07, 2023 11:43:51
x39)
Ha Tibi megfagyna egy éjszaka, Endre azonnal indítana egy örömködős liveot, hogy na látjátok, a trollok ilyen gonoszak, hogy hagyták megfagyni a szerelmemet höhö
Áhhh...
A vonatról indítaná a műsort, menne, hogy rá verje a pitont, a magatehetetlen csövesre.
Bécsi trollszok
Feb 07, 2023 11:44:12
Feb 07, 2023 11:44:12
rezsidémon
(
x8)
Feb 07, 2023 11:46:06
x8)
Hogy mekkora önzőség és geciség kell ehhez, hadd idézzek a sodipédia egyik cikkéből:"A saját lakásához úgy jutott, hogy 2007-ben az anyja segítségével egy csellel lemondatta az apját a lakás haszonélvezeti jogáról és nemes egyszerűséggel kidobta az utcára."
sodipedia.sodika.org/wiki/Ez%C3%A9rt_nincsenek_SoDI-nak_val%C3%B3di_rajong%C3%B3i
Hahó
(
x136)
Feb 07, 2023 11:46:42
x136)
Hostelekhez őrszemeket!
118 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A trollok sokszor már nem is kellenek.Elindították a faszerdő rögös útján hamuba sült pogácsával,mármár ő botorkál benne