Tényleg működik! De a snecológiának van egy másik ősi misztériuma is! Ha valaki beposztol egymás után 3 lenge Palvin Barbi képet, a gyagyás már soha többet nem ír ide aznap.
Az teljesen mindegy, kerülhet negatív-ba is a Paypal egyenleg. Ilyen történt pl az öreg trutymó titánnal is még pár éve.:D
A szopóálarc ott van ezekben a pénz chargeback-ekben, hogy a rendszer felszámolja a kezelési költséget is. Tehát ha neked van 0 Ft a számládon és én küldök neked mondjuk 5 000Ft, de ezt pár napon belül vissza igénylem,akkor a számlád nem kerül vissza 5000-ről 0-ra, hanem a kezelési költség/ tranzakciós költség, egyéb szarság miatt -ba kerülsz.
Anno sokan azt csinálták, hogy küldtek az adott streamernek sokszor kicsi összeget és ezt mind vissza igényelték. Ez úgy lehetséges ha family/friends-ként küld neked valaki pénzt, mert ebben az esetben nem sarcol meg a rendszer.
Olyat tudsz csinálni ha már Paypal, hogy Payment request-ként gapod meg a gempát. Ilyenkor egy kicsit levon magának a rendszer, de generálódik számla és az átutalt gempát nem lehet simán visszaigényelni.
Pl ha küldök neked 50 dollárt,akkor abból kb 47 fogsz megkapni ezzel a módszerrel.Természetesen van arra lehetőség, hogy megkapd a teljes 50 dollárt, de ebben az esetben a küldőt fogja terhelni a rendszer tehát tőle vonódik majd le a zseton az 50 dodón felül.
Én már 10+ éve használom a Paypalt aztán volt már minden.
Kár érte, kiváló ügynök volt.
Felbecsülhetetlen Endre anyagok mentek a levesbe.
nekem azt irja minuszoltam,pedig nem:D wtf
csak valami atmeneti dolog gondolom
lehet sodi dosolja?:D
ahh o tuti balfasz lenne hozza
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Majd megvesszük Közödtől a feketepiacon. pr
O és K együtt OK és minden OK!!
de kurvaszánalmas
havonta szedték a pénzt kb 3 honapra valo tamogatasuk volt szerverberlesre es satobbi
ez nagyon ciki sracok
nem a trashvod miatt faj a seggem hanem a sok kontent miatt rajta amit a nezoitek valositottak meg hogy legyen eleg tarhely ,a szerver berles es tenyleg a tobbi
es meg 400+ eurocsival is leleptek az 1100+ mellé
Na ez a retardáltság zsinórmértéke.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Próbáltuk lementeni endre videoit de késön áltunk neki.
Nagyjából két órája azt taglaltuk elsejével megáll e az oldal.
Hamarabb megállt.
Ha igaz,hogy elérhetőek lesznek a púpos videoi lementjük a Bojler Eladó csapattal.
reméljük ebben nem beszélt félre a TrashVOD
contains language which some may find offensive
Várjatok!!!
Hát az a baj, hogy ameddig a forumon nem írják le mi történt, addig Endre vakon van.
Az ostoba baromja :DDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Véletlenül minuszt nyomtam plusz helyett.
Sokk hatása alatt vatyok.
Pékküjjünkí,pekkujjunki.
Tudod,hogy szeretlek.
Puszi puszi.
Névvel abuzálodján, ha már nem bírsz a faszoddal Endre!
Írom ezt azok után, hogy Trashetlen lelépése és név változtatása bizony arra utal, hogy valami nagy balhé lehet a háttérbe. Ezért se kéne talán kívülről is támadni most őket. Föleg nem az Endre fórumán.
Minden esetre, amig nem kezdik el leszedni tényleg a videókat, addig én nem írnám le őket.
Különösebben nem láttam a kulisszák mögé de azért követtem az eseményeket ezzel kapcsolatban.
Ami szerintem történt nagyjából, hogy adott egy külföldön élő trashvod tulaj aki valamiféle hobbi projectként futtatja az oldalt.
Ehhez hozzácsapódott néhány lelkes no-life srác akik elkezdték a videókat feltolni, live-okat mirrorozni, kis csapatba rendeződni majd belekezdtek a közösség szervezésbe.
A Trash Talk-ból kb. 3-4 jött ki, mellette Közöd tolta a Just chatting-et kb. 2-3 hétig majdnem minden nap. Csináltak discord-ot, elkezdtek valamiféle közösséget felépíteni.
A Gyagyás Bécsi lakásos trollkodása volt a csúcspontjuk, a befolyt donate nagy részét akkor szedték be.
Több helyen hibáztak útközben a srácok. Az első nagy hiba az volt (szerintem), hogy ment a koldus csík már az elejétől fogva. Megoszlanak a vélemények erről, én egyébként nem ítélem el ha valaki a nézőktől donate-et fogad el, de egy olyan célközönségnek ami kifejezetten a net-koldúsok alias trash-ek ellen szervezkedik nagyon nem szerencsés dolog.
Azt sem mérték fel igazán, hogy mit húznak a nyakukra. Ők nem a twitches 14 éves gyerekeknek tolták a Minecraft show-t, hanem alapvetően trolloknak/trash követőknek. Ultra kritikus közeg és lételeme, hogy támadási felületet találjon a másikon ... tetszik-nem tetszik ezért vagyunk trollok.
A másik meg, hogy itt a fórumon is szépen lekövethető volt, hogy amióta a Gyagyás a trash univerzumba lépett a megnövekedett olvasószám mellé kaptunk egy rakat új retardáltat. Senki ne ringassa magát abba a tudatba, hogy a trollok mind jó egzisztenciájú, magas beosztásban lévő mintapolgárok. Kurva sok köztünk az elmebeteg, és közösséget kereső retardált, akik csak azért követik Kaffkát vagy a Gyagyást, hogy ebből merítsenek "erőt", hogy mégsem az ő életük a legnyomorultabb.
Na most ezekek a retardáltak is mind a Trashvodos srácokra szabadultak. Túl sok infót, túl sok kontaktot adtak ki magukról, ezek az időmilliomos energiavámpír retardáltak pedig ilyenkor csordában támadják az embert a faszságaikkal.
Szóval én egyenlőre az eltűnést betudom annak, hogy fel kell dolgozni a "népszerűséget" és rendezni a sorokat.
Mindenesetre Közöd, amúgy is itt lurkolsz, kurvára nem elegáns így lepattani főleg mert előtte azért felnyaltál több mint 1000 eurót. Legalább annyit kiírhatnál a támogatóknak, hogy "Bevagytok húzva faszparasztok, soha többet nem írok ide" :)
LOL
szutyok
Basszuk fel csatornankent torrentre?
Szerintem túl pozitívan gondolod..Attól hogy kibasz egy két embert még az oldal maradhatott volna.Ha több infót kiadtak magukról az oldal megszünésével nem lesz elveszve ez.
Punszisza a lekjopp!
endi győztem komment érkezik
Gecis hányós lavór
lényegen nem változtat sanyibá
ez cikibb mint gondoltam volna
ha megoldhato, akkor orulne(n)k neki
le vagy tiltva, kurva anyád
tűpontos leírás
Erre muszáj beírnom egy kibaszottul modoros "tűpontost" egy "+1"-gyel megfejelve.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Marmint miutan tressvodek elerhetove teszik, nincs belole mirrorom sajnos.
Én csak a megoldásra világítottam rá, amit fájlaltál a postodban, nevezetesen a vúd legnagyobb értékét, az archívumot elérhetővé teszik.
Az indulatokat megértem, én sem vagyok ettől a szarságtól boldog, ennek csak a trashek örülnek, meg az a pár troll, aki a trolloknak farkasa.
Esetleg még "pár" retardált.
"Eladományozzuk, de nem mondjuk meg kinek" zseniális.
Nyilvan..Anno Vitya apánk mondta:Ne azt nézd amit mondok,hanem amit csinálok.
Punszisza a lekjopp!
es ez mennyire fix hogy lesz?
mivan ha meggondoljak magukat es baszhatjuk a videokat?
nam1 ebben eddig lehetett eljutni
majd endre csinal egy vodot
abbol a zsebol eleg sok "csuklyas trollt" ki lehetne fizetni :D
remegne a picsaszaj :_D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
A vicces az,hogy nem is milliokkal leptek le,hogy meg is erje..Szaros párszáz ezerrel...Ennyi a becsület..
Punszisza a lekjopp!
Ez az egyik mantrám.
Szerintem kurvára igaz.
Én is mindig beszopom.
Mindegy.
Atos.
Lehet tudni, hogy kik ezek pontosan? Csak hogy ők se röhögjenek a markukba büntetlenül.
Asszem rá lehet baszni clownflare appletként is, gondolom bekapcsolva maradt.
Én nem vagyok ilyen fajta. Sorry
meg a fórum lezárva
Gecis hányós lavór
íróniás mínusz volt...amúgy puszi puszi szeretlek
Egy haveromnak megvan az összes.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nekem van egy olyan sanda megérzésem, hogy ez valami rendőrségi ügy miatt lett lelőve.
Túl gyorsan lettek a srácok ilyen mimóza lelkűek, hogy "nem állják tovább a támadásokat".
Gondolom egyáltalán nincs kapcsolatban a dolog Viktorral, Balival meg a Szegedi káddal ...
ez így fan, csomó összevágott piszonyíték meg gersubos csidejó folt fent....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
OFF
bocsánnat,elnézést,de turbo kancsi exének a paszós videói nincsenek meg véletlenül?
Nem azt kértem, hogy a barátaidat add ki, hanem azt, hogy azokat, akik ledarálták őket. Mindegy, Andi.
Na hányás, csá.
De legalább ez már nem lesz tartós.
rbali is bezárta a mirrort meg törölte a fideókat, nem? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ki érti ?!?!?!?!?!?!...

Májas és háttérhatalom véleménye a forumról
Gecis hányós lavór
tényleg kell habosítani még tovább a lófaszt? ez a telipofás, mindenféle hipotézist tényként kezelő fröcsögés amúgy is tipik IQnulla hozzáállás.
xray
(
x21)
Feb 26, 2023 23:36:28
x21)
Nagyon csendben van a főhősünk.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 26, 2023 23:37:44
x16)
Endrét egy ősi módszerrel lehet megidézni,háromszor le kell írni,hogy: tranyó,tranyó,tranyó.
Mostmár percek kérdése és megjelenik a púpos.
Mostmár percek kérdése és megjelenik a púpos.
Tényleg működik! De a snecológiának van egy másik ősi misztériuma is! Ha valaki beposztol egymás után 3 lenge Palvin Barbi képet, a gyagyás már soha többet nem ír ide aznap.
Százéves Pumukli
Feb 26, 2023 23:52:19
Hogy igényelnék már vissza ? Azóta lehívta gondolom a paypalról vagy átutalta amikor megvette az új gépét.
Az teljesen mindegy, kerülhet negatív-ba is a Paypal egyenleg. Ilyen történt pl az öreg trutymó titánnal is még pár éve.:D
A szopóálarc ott van ezekben a pénz chargeback-ekben, hogy a rendszer felszámolja a kezelési költséget is. Tehát ha neked van 0 Ft a számládon és én küldök neked mondjuk 5 000Ft, de ezt pár napon belül vissza igénylem,akkor a számlád nem kerül vissza 5000-ről 0-ra, hanem a kezelési költség/ tranzakciós költség, egyéb szarság miatt -ba kerülsz.
Anno sokan azt csinálták, hogy küldtek az adott streamernek sokszor kicsi összeget és ezt mind vissza igényelték. Ez úgy lehetséges ha family/friends-ként küld neked valaki pénzt, mert ebben az esetben nem sarcol meg a rendszer.
Olyat tudsz csinálni ha már Paypal, hogy Payment request-ként gapod meg a gempát. Ilyenkor egy kicsit levon magának a rendszer, de generálódik számla és az átutalt gempát nem lehet simán visszaigényelni.
Pl ha küldök neked 50 dollárt,akkor abból kb 47 fogsz megkapni ezzel a módszerrel.Természetesen van arra lehetőség, hogy megkapd a teljes 50 dollárt, de ebben az esetben a küldőt fogja terhelni a rendszer tehát tőle vonódik majd le a zseton az 50 dodón felül.
Én már 10+ éve használom a Paypalt aztán volt már minden.
Feb 26, 2023 23:52:19
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 27, 2023 00:04:22
x5)
RIP trashvod.
-
Feb 27, 2023 00:07:08
RIP trashvod.
Feb 27, 2023 00:07:08
koszos
(
x11)
Feb 27, 2023 00:09:10
x11)
RIP trashvod.
nekem azt irja minuszoltam,pedig nem:D wtf
csak valami atmeneti dolog gondolom
lehet sodi dosolja?:D
ahh o tuti balfasz lenne hozza
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 00:13:47
x8)
Majd megvesszük Közödtől a feketepiacon. pr
-
Feb 27, 2023 00:14:33
Feb 27, 2023 00:14:33
féregnyulvány
(
x7)
Feb 27, 2023 00:17:05
x7)
de kurvaszánalmas
havonta szedték a pénzt kb 3 honapra valo tamogatasuk volt szerverberlesre es satobbi
ez nagyon ciki sracok
nem a trashvod miatt faj a seggem hanem a sok kontent miatt rajta amit a nezoitek valositottak meg hogy legyen eleg tarhely ,a szerver berles es tenyleg a tobbi
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 00:17:31
x47)
Na ez a retardáltság zsinórmértéke.
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 00:18:00
x8)
Lehet most kezdték a 36 órás livot...
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 27, 2023 00:19:17
x6)
de kurvaszánalmas
ez nagyon ciki sracok
ez nagyon ciki sracok
-
Feb 27, 2023 00:19:40
Március végéig kell az összes Endre videót biztonságba helyezni.
Feb 27, 2023 00:19:40
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2023 00:22:21
x24)
visszatér a jóóó öreg archive.org....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 00:22:37
x39)
Ha ebből nem lesz gyagyás féle, nyálcsorgatós, faszverős, picsaszájharapós, én megmondtam, flokk, akkor semmiből.
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 27, 2023 00:22:45
x13)
Gyagyás, már a trashvod üzemeltetésére sincs pénzed? Inkább elvered az üzemeltetési pénzt kondi bérletre? :)
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 27, 2023 00:23:54
x5)
Március végéig kell az összes Endre videót biztonságba helyezni.
Hamarabb megállt.
Ha igaz,hogy elérhetőek lesznek a púpos videoi lementjük a Bojler Eladó csapattal.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 27, 2023 00:24:09
x7)
az osszes trash kiverheti a faszat hogy megszunt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 00:24:13
x39)
Ha ebből nem lesz gyagyás féle, nyálcsorgatós, faszverős, picsaszájharapós, én megmondtam, flokk, akkor semmiből.
Várjatok!!!
Hát az a baj, hogy ameddig a forumon nem írják le mi történt, addig Endre vakon van.
Az ostoba baromja :DDD
-
Feb 27, 2023 00:25:54
Hamarabb megállt.
Hamarabb megállt.
Pékküjjünkí,pekkujjunki.
Tudod,hogy szeretlek.
Puszi puszi.
Feb 27, 2023 00:25:54
bolgár jeti
(
x30)
Feb 27, 2023 00:26:05
x30)
Pedofil, indítsd a live-ot, most nincs mirror, dőlne a pénz. Úgyis tudjuk, hogy púpszászon vagy!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
gobesug
(
x30)
Feb 27, 2023 00:26:25
x30)
velemenyem megtartom, de
lezarult egy korszak.
remelem a korcs cuccait sikerul mind atmenteni mashova, lehetoleg ne csak az archive-org ra mert az boszodelem lassu.
lezarult egy korszak.
remelem a korcs cuccait sikerul mind atmenteni mashova, lehetoleg ne csak az archive-org ra mert az boszodelem lassu.
Gammer cigány
Feb 27, 2023 00:26:37
Az ügyvédeim intézkedtek, és töröltették az oldalt.
Feb 27, 2023 00:26:37
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 00:27:14
x17)
"Azzá váltam amitől a szüleim óvtak"
Ugyanaz a lehúzós szarfaszú brigád lettek ezek is ,mint akikről a tartalmat csinálták.Hát gratulálok bazdmeg:D
Punszisza a lekjopp!
Ugyanaz a lehúzós szarfaszú brigád lettek ezek is ,mint akikről a tartalmat csinálták.Hát gratulálok bazdmeg:D
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2023 00:27:18
x24)
gyele púpom, mondd meg jól, hogy labanc jendőrség baszhta le a tlessvodot!
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 00:27:53
x39)
Pékküjjünkí,pekkujjunki.
Tudod,hogy szeretlek.
Puszi puszi.
Pékküjjünkí,pekkujjunki.
Tudod,hogy szeretlek.
Puszi puszi.
Névvel abuzálodján, ha már nem bírsz a faszoddal Endre!
Kaffka Tibcédesz
Feb 27, 2023 00:27:54
A gammer hazudik, ELÈG, MONDOM ELÈG. Az európa parlamenthez eljutatott levelem megtette hatását. ELÈG. MONDOM KUSS.
Feb 27, 2023 00:27:54
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 00:28:04
x11)
Úgy látom, hogy ripsz trashvod.
So long and thanks for all the fish!
So long and thanks for all the fish!
D_Dezső
(
x29)
Feb 27, 2023 00:28:18
x29)
Írom ezt azok után, hogy Trashetlen lelépése és név változtatása bizony arra utal, hogy valami nagy balhé lehet a háttérbe. Ezért se kéne talán kívülről is támadni most őket. Föleg nem az Endre fórumán.
Minden esetre, amig nem kezdik el leszedni tényleg a videókat, addig én nem írnám le őket.
Különösebben nem láttam a kulisszák mögé de azért követtem az eseményeket ezzel kapcsolatban.
Ami szerintem történt nagyjából, hogy adott egy külföldön élő trashvod tulaj aki valamiféle hobbi projectként futtatja az oldalt.
Ehhez hozzácsapódott néhány lelkes no-life srác akik elkezdték a videókat feltolni, live-okat mirrorozni, kis csapatba rendeződni majd belekezdtek a közösség szervezésbe.
A Trash Talk-ból kb. 3-4 jött ki, mellette Közöd tolta a Just chatting-et kb. 2-3 hétig majdnem minden nap. Csináltak discord-ot, elkezdtek valamiféle közösséget felépíteni.
A Gyagyás Bécsi lakásos trollkodása volt a csúcspontjuk, a befolyt donate nagy részét akkor szedték be.
Több helyen hibáztak útközben a srácok. Az első nagy hiba az volt (szerintem), hogy ment a koldus csík már az elejétől fogva. Megoszlanak a vélemények erről, én egyébként nem ítélem el ha valaki a nézőktől donate-et fogad el, de egy olyan célközönségnek ami kifejezetten a net-koldúsok alias trash-ek ellen szervezkedik nagyon nem szerencsés dolog.
Azt sem mérték fel igazán, hogy mit húznak a nyakukra. Ők nem a twitches 14 éves gyerekeknek tolták a Minecraft show-t, hanem alapvetően trolloknak/trash követőknek. Ultra kritikus közeg és lételeme, hogy támadási felületet találjon a másikon ... tetszik-nem tetszik ezért vagyunk trollok.
A másik meg, hogy itt a fórumon is szépen lekövethető volt, hogy amióta a Gyagyás a trash univerzumba lépett a megnövekedett olvasószám mellé kaptunk egy rakat új retardáltat. Senki ne ringassa magát abba a tudatba, hogy a trollok mind jó egzisztenciájú, magas beosztásban lévő mintapolgárok. Kurva sok köztünk az elmebeteg, és közösséget kereső retardált, akik csak azért követik Kaffkát vagy a Gyagyást, hogy ebből merítsenek "erőt", hogy mégsem az ő életük a legnyomorultabb.
Na most ezekek a retardáltak is mind a Trashvodos srácokra szabadultak. Túl sok infót, túl sok kontaktot adtak ki magukról, ezek az időmilliomos energiavámpír retardáltak pedig ilyenkor csordában támadják az embert a faszságaikkal.
Szóval én egyenlőre az eltűnést betudom annak, hogy fel kell dolgozni a "népszerűséget" és rendezni a sorokat.
Mindenesetre Közöd, amúgy is itt lurkolsz, kurvára nem elegáns így lepattani főleg mert előtte azért felnyaltál több mint 1000 eurót. Legalább annyit kiírhatnál a támogatóknak, hogy "Bevagytok húzva faszparasztok, soha többet nem írok ide" :)
Okjs Snecologus
(
x1)
x1)
Apróság, de érdemes megemlíteni, trashvod szerintem már nem egy megbízható tárhely a videók számára, így ha van valami apróság (ami sodival kapcsolatos) akkor mentsétek le magatoknak, az a legbiztosabb...
LOL
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2023 00:28:19
x24)
*megidézem a sodit*
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 27, 2023 00:28:54
x7)
aki ment az anyagokbol es viszonylag jo a memoriaja, akkor legyszi probaljuk menteni azokat a tranyo liveokat is, amikre hivatkozik a sodipedia
en is dolgozni fogok rajta de ha nem lehet letorrentezni mondjuk, akkor eleg szopas lesz manualisan lementegetni, automatizalashoz meg nem ertek
en is dolgozni fogok rajta de ha nem lehet letorrentezni mondjuk, akkor eleg szopas lesz manualisan lementegetni, automatizalashoz meg nem ertek
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 00:28:58
x11)
Oh sry, lehalt a rendszerem, most láttam, h mótvá!
Csuldi!
Csuldi!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 27, 2023 00:30:35
x7)
gyere gyagya reggelig orulj teis
AndrewWK
(
x1)
Feb 27, 2023 00:32:45
x1)
aki ment az anyagokbol es viszonylag jo a memoriaja, akkor legyszi probaljuk menteni azokat a tranyo liveokat is, amikre hivatkozik a sodipedia
D_Dezső
(
x29)
Feb 27, 2023 00:32:58
x29)
Nem tudna valaki felhúzni egy sodikavod oldalt?
Szerintem azt a havi 30-40 dollár tárhely költséget összepattintjuk.
Szerintem azt a havi 30-40 dollár tárhely költséget összepattintjuk.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 00:33:33
x17)
Szerintem túl pozitívan gondolod..Attól hogy kibasz egy két embert még az oldal maradhatott volna.Ha több infót kiadtak magukról az oldal megszünésével nem lesz elveszve ez.
Sörike
(
x3)
Feb 27, 2023 00:33:47
x3)
*megidézem a sodit*
endi győztem komment érkezik
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 27, 2023 00:34:24
x5)
Ha sikerul lementeni endre cuccait itt lesznek a borjúbácsi videói.
Csak videoarchiválás lesz,sem nézőlopás sem lájvok nem lesznek támogatás sem lesz a videokat kommentelni sem lehet majd.
sodika.nl
Pár héten belül megkezdjük a müködést.
Csak videoarchiválás lesz,sem nézőlopás sem lájvok nem lesznek támogatás sem lesz a videokat kommentelni sem lehet majd.
sodika.nl
Pár héten belül megkezdjük a müködést.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 27, 2023 00:34:44
x7)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 27, 2023 00:34:59
x7)
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 00:35:32
x11)
tűpontos leírás
Erre muszáj beírnom egy kibaszottul modoros "tűpontost" egy "+1"-gyel megfejelve.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 00:36:08
x47)
Ha összedobtok nekem egy vonatjegyet Gyékenyesig, akkor csinálok mirrort a videán.
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2023 00:37:09
x24)
Még szerencse, hogy én Sodi hetero alteregója vagyok és időben lementettem - szigorúan az egyik haveromnak - a 'Mezei Klaudia és instakurva barátnői' című videót.
Jelképes hu-hu-húszezer fütyiért vihető.
A hatalmas trash archívumot amúgy feltolhatnák a srácok valami végleges tárhelyre. Márcsak a későbbi kutatómunka megkönnyítése végett is.
Endrének pedig az események kapcsán, ezúton is üzenem: Minden a te hibád! Minden!
Na meló, csá.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jelképes hu-hu-húszezer fütyiért vihető.
A hatalmas trash archívumot amúgy feltolhatnák a srácok valami végleges tárhelyre. Márcsak a későbbi kutatómunka megkönnyítése végett is.
Endrének pedig az események kapcsán, ezúton is üzenem: Minden a te hibád! Minden!
Na meló, csá.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 00:39:26
x39)
Ami szerintem történt nagyjából...
Hetyetyetye
Ezt kurvaszépen fogalmaztad meg és nagyon igaz is!
Hetyetyetyetye
[b]Közödtöl nem sajnálom a pénzt!
Nem volt kötelező küldeni.
Mondjuk a koldulás, egy nagyobb célért... aztán meg besértődni/bepánikolni nem túl jellemes dolog.
Edukációnak jó, hogy nem kell mindennek bedőlni.
Remélem Közödnek lesz legalább annyi fasza, hogy 5 percben megnyilvánul, vagy el küldi a pénzt egy rászorulóknak szóló adomány vonalra.
Endre is lenyelte, a Szandikának küldött ajándékokat, az állatkertes videó végén.
Randa párhuzam.
Ami szerintem történt nagyjából...
Hetyetyetye
Ezt kurvaszépen fogalmaztad meg és nagyon igaz is!
Hetyetyetyetye
[b]Közödtöl nem sajnálom a pénzt!
Nem volt kötelező küldeni.
Mondjuk a koldulás, egy nagyobb célért... aztán meg besértődni/bepánikolni nem túl jellemes dolog.
Edukációnak jó, hogy nem kell mindennek bedőlni.
Remélem Közödnek lesz legalább annyi fasza, hogy 5 percben megnyilvánul, vagy el küldi a pénzt egy rászorulóknak szóló adomány vonalra.
Endre is lenyelte, a Szandikának küldött ajándékokat, az állatkertes videó végén.
Randa párhuzam.
AndrewWK
(
x1)
Feb 27, 2023 00:40:04
x1)
Marmint miutan tressvodek elerhetove teszik, nincs belole mirrorom sajnos.
gobesug
(
x30)
Feb 27, 2023 00:40:10
x30)
valaki aki raer pattintson fel egy peertube-ot valami korrektebb offshore vps-re aztan pa, mehetnek oda backupnak a korcs szarjai
pedian meg minden linket ki kell listaztatni es cserelni.
pedian meg minden linket ki kell listaztatni es cserelni.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 27, 2023 00:40:17
x6)
Én csak a megoldásra világítottam rá, amit fájlaltál a postodban, nevezetesen a vúd legnagyobb értékét, az archívumot elérhetővé teszik.
Az indulatokat megértem, én sem vagyok ettől a szarságtól boldog, ennek csak a trashek örülnek, meg az a pár troll, aki a trolloknak farkasa.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 00:40:45
x47)
Hahahaha, közöd elküldi a pénzt, hahaha... amint a drogos pedofil hetero lesz.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 00:41:16
x17)
Vicces ha valaki elhiszi ezekután,hogy adományra adják oda a pénzt..:D
Punszisza a lekjopp!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 00:41:45
x47)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 00:42:37
x17)
Nyilvan..Anno Vitya apánk mondta:Ne azt nézd amit mondok,hanem amit csinálok.
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 00:42:49
x8)
Addig is teljes a koncentráció a gyagyásra!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 27, 2023 00:42:53
x7)
es ez mennyire fix hogy lesz?
mivan ha meggondoljak magukat es baszhatjuk a videokat?
nam1 ebben eddig lehetett eljutni
majd endre csinal egy vodot
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 00:43:17
x17)
Autipajzs 11000x fordulaton pörög most
Punszisza a lekjopp!
koszos
(
x11)
Feb 27, 2023 00:43:38
x11)
Nemvoltdurex
(
x13)
Feb 27, 2023 00:44:21
x13)
Nézem az iCloud tárhelyem, nálam is lesz jópár Gyagyás live lementve
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 00:44:48
x17)
A vicces az,hogy nem is milliokkal leptek le,hogy meg is erje..Szaros párszáz ezerrel...Ennyi a becsület..
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 27, 2023 00:45:06
x1)
Ti elhiszitek hogy utólag minden videót elérhetővé tesznek? :DD
Még persze a fennmaradt adományból majd vesznek Karak kutyának tápot.... :D
szutyok
Még persze a fennmaradt adományból majd vesznek Karak kutyának tápot.... :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 00:45:13
x39)
Nyilvan..Anno Vitya apánk mondta :Ne azt nézd amit mondok,hanem amit csinálok.
Ez az egyik mantrám.
Szerintem kurvára igaz.
Én is mindig beszopom.
Mindegy.
Atos.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Feb 27, 2023 00:45:33
x17)
Ha lopsz akkor lopj nagyot..
Punszisza a lekjopp!
miklos_akos
(
x1)
Feb 27, 2023 00:45:53
x1)
Ne haragudjatok mar, de azert elegge aljas meg a bezartunk oldalra is rabaszni google analyticset. :DDDDDD
☨RIP Bagolyka 2024. április - 2026. június | forum kepbeszuros segedbuzi: sodika.gay
miskolcigány
(
x5)
Feb 27, 2023 00:45:56
x5)
Hat sracok, ez kurva szanalmas. Ekkora seggfajast tajgi nem produkalhatott volna, pedig neki volt is ra oka, nem ugy mint nektek. Ennel meg a zacskoarcu is jobban kezeli a kritikat.

Ez meg egyszeruen pofatlansag. Kozod nem a 'nyomas hatasara adta fel', hanem meglepett a penzzel amint a kezeben volt.
En reszemrol tevedtem, a karogoknak volt igaza.
A munka nem megoldás.

Ez meg egyszeruen pofatlansag. Kozod nem a 'nyomas hatasara adta fel', hanem meglepett a penzzel amint a kezeben volt.
En reszemrol tevedtem, a karogoknak volt igaza.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 27, 2023 00:45:57
x5)
De legalább google analitika van a trashvod üres lapján.
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 00:47:14
x8)
Tematikus nyugtasd meg ezt az 5 trollt, hogy Neked minden megvan floppyn!
ascites
(
x57)
Feb 27, 2023 00:47:55
x57)
az a pár troll, aki a trolloknak farkasa.
Lehet tudni, hogy kik ezek pontosan? Csak hogy ők se röhögjenek a markukba büntetlenül.
AndrewWK
(
x1)
Feb 27, 2023 00:48:56
x1)
Ne haragudjatok mar, de azert elegge aljas meg a bezartunk oldalra is rabaszni google analyticset. :DDDDDD
Asszem rá lehet baszni clownflare appletként is, gondolom bekapcsolva maradt.
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 27, 2023 00:49:02
x6)
Csicsó_VOD
(
x4)
Feb 27, 2023 00:52:09
x4)
Na, hínárhaj tibi rakétái végül a trashvodon landoltak?
Amúgy gyagya!
Ne örüljön a púpod, mert a keresztre feszítésed attól még folytatódik. :D
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Amúgy gyagya!
Ne örüljön a púpod, mert a keresztre feszítésed attól még folytatódik. :D
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 00:52:36
x8)
Amúgy meg ha sodi is megdöglik napokon belül, akkor nem bánom, hogy minden eltűnik...csak a pédia maradjon, mint tanulság az utókornak.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 00:53:37
x47)
Nekem a legjobban Mc Isti 0-24es adása fog hiányozni :'(
Sörike
(
x3)
Feb 27, 2023 00:53:59
x3)
Amúgy meg ha sodi is megdöglik napokon belül, akkor nem bánom, hogy minden eltűnik...csak a pédia maradjon, mint tanulság az utókornak.
meg a fórum lezárva
Klohek
(
x12)
Feb 27, 2023 00:54:03
x12)
A rohadt púpos buzeráns, az eddigi rendőrségi ügyeiben is ha vissza néznek a szervek, üres linkek lesznek...
Ez így nem maradhat!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ez így nem maradhat!!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 00:54:18
x47)
Ha nagyon geci lenne Zulu, akkor most lelőné a fórumot 5 percre :DDD
D_Dezső
(
x29)
Feb 27, 2023 00:55:01
x29)
Haverom kérdezi, hogy ugye a Fannika csinibaba videókat lementette valaki? :)
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 00:55:09
x8)
Nekem a legjobban Mc Isti 0-24es adása fog hiányozni :'(
íróniás mínusz volt...amúgy puszi puszi szeretlek
Archívum se lesz :(
Feb 27, 2023 00:55:22
"A TrashVOD által felhalmozott pénzt jótékonysági szervezeteknek fogjuk eljuttatni. A szervezeteket nem kívánjuk nyilvánosságra hozni az ő védelmükben, mert nem tudjuk megítélni milyen negatív dolgokat zúdíthatnánk rájuk."
Aha, ha elutaljátok a Heim Pál alapítványnak, vagy stílusosan a Hintalovonnak, akkor majd őket is betámadják a gonoszok. De ti nem teszitek ki ennek őket akkor sem, ha ez azzal jár, hogy sajnos így nem tudjátok bizonyítani az utalás megtörténtét.
"A pénz nagyjából 320 000 forint, ami igaz nem kevés, viszont szeretettel adott nagyvonalú adomány, ám korántsem akkora összeg, ami bárkit arra buzdítana, hogy ellopja és ezért zárja be a TrashVOD-ot."
Azt senki se gondolja szerintem, hogy ez volt a terv, de gondolom forróvá vált a talaj és menni kellett. Különben elszámolnátok a pénzzel.
Aha, ha elutaljátok a Heim Pál alapítványnak, vagy stílusosan a Hintalovonnak, akkor majd őket is betámadják a gonoszok. De ti nem teszitek ki ennek őket akkor sem, ha ez azzal jár, hogy sajnos így nem tudjátok bizonyítani az utalás megtörténtét.
"A pénz nagyjából 320 000 forint, ami igaz nem kevés, viszont szeretettel adott nagyvonalú adomány, ám korántsem akkora összeg, ami bárkit arra buzdítana, hogy ellopja és ezért zárja be a TrashVOD-ot."
Azt senki se gondolja szerintem, hogy ez volt a terv, de gondolom forróvá vált a talaj és menni kellett. Különben elszámolnátok a pénzzel.
Feb 27, 2023 00:55:22
féregnyulvány
(
x7)
Feb 27, 2023 00:55:24
x7)
Endre
Csinálj egy vodot !
tedd hasznossá magad ,mutasd meg milyen pjogjamozó vagy
Csinálj egy vodot !
tedd hasznossá magad ,mutasd meg milyen pjogjamozó vagy
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 00:55:39
x39)
Kimaradt a Trasvod búcsúleveléből:
" Bocsánat, hogy a félpedofil, dögevő, szarkupacot simogattuk, beengettük magunk közé.
Részegek voltunk, haza kellett volna menni"
Lehet, hogy csak engem bánt, de nekem továbbra is felfoghatatlan, ez a momentum, magyarázat, vagy valami magasabb cél nélkül.
" Bocsánat, hogy a félpedofil, dögevő, szarkupacot simogattuk, beengettük magunk közé.
Részegek voltunk, haza kellett volna menni"
Lehet, hogy csak engem bánt, de nekem továbbra is felfoghatatlan, ez a momentum, magyarázat, vagy valami magasabb cél nélkül.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 00:56:27
x39)
Haverom kérdezi, hogy ugye a Fannika csinibaba videókat lementette valaki? :)
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2023 00:57:53
x24)
bolgár jeti
(
x30)
Feb 27, 2023 00:57:58
x30)
Valahogy csak elérték, hogy megint a trashwood-ról legyen szó a fórumon a pedofil helyett :)
D_Dezső
(
x29)
Feb 27, 2023 00:58:14
x29)
A rohadt púpos buzeráns, az eddigi rendőrségi ügyeiben is ha vissza néznek a szervek, üres linkek lesznek...
Ez így nem maradhat!!
Ez így nem maradhat!!
Nekem van egy olyan sanda megérzésem, hogy ez valami rendőrségi ügy miatt lett lelőve.
Túl gyorsan lettek a srácok ilyen mimóza lelkűek, hogy "nem állják tovább a támadásokat".
Gondolom egyáltalán nincs kapcsolatban a dolog Viktorral, Balival meg a Szegedi káddal ...
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2023 00:59:14
x24)
Ez így nem maradhat!!
Ez így nem maradhat!!
ez így fan, csomó összevágott piszonyíték meg gersubos csidejó folt fent....
Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 00:59:50
x8)
OFF
bocsánnat,elnézést,de turbo kancsi exének a paszós videói nincsenek meg véletlenül?
miskolcigány
(
x5)
Feb 27, 2023 00:59:54
x5)
Azt meg ne is eroltessuk, hogy majd jotekonysagi szervezeteknek utaltok. Meg is ki tamadna be mondjuk egy rakos gyermekekert alapitvanyt azzal, hogy a trashvodtol jott a donate? Ember bazmeg, annyira eletszeru ez, mint hogy Endre teherbe ejti a Tibit.
A munka nem megoldás.
ascites
(
x57)
Feb 27, 2023 01:00:18
x57)
Nem azt kértem, hogy a barátaidat add ki, hanem azt, hogy azokat, akik ledarálták őket. Mindegy, Andi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 01:01:25
x39)
OFF
Na hányás, csá.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 27, 2023 01:01:46
x12)
Gyagyás bűnöző múltjáról nem lenne olyan nehéz egybegyűjteni a videós bizonyítékokat és lehet hatásosabb is lenne a hatóságoknál amikor nem veszik el az anyag több száz hasonló bűnöző videói közt.
ascites
(
x57)
Feb 27, 2023 01:01:50
x57)
Valahogy csak elérték, hogy megint a trashwood-ról legyen szó a fórumon a pedofil helyett :)
bolgár jeti
(
x30)
Feb 27, 2023 01:02:46
x30)
rbali is bezárta a mirrort meg törölte a fideókat, nem? :)
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 27, 2023 01:02:51
x39)
Ki érti ?!?!?!?!?!?!...
kripli figyelő
(
x12)
Feb 27, 2023 01:03:30
x12)
Én inkább az onlyfans videóira tippelek. Túl gyorsan lettek a srácok ilyen mimóza lelkűek, hogy "nem állják tovább a támadásokat".
halászlé
(
x24)
x24)
javasoltam Sodrony TV-nél gyűjteni a púp netszemetét....
Sörike
(
x3)
Feb 27, 2023 01:04:16
x3)

Golda csiklója
(
x8)
Feb 27, 2023 01:05:09
x8)
Hogy izzhatnnak most a telefon vonalak a trashek között. :D
40_éves_junior
(
x6)
Feb 27, 2023 01:06:01
x6)
kedves trashvod, a deviáns magamutogatók ellenében húztázok fel a platformotokat, majd befogadtatok egy ilyet magatok közé, és most besértődtök azon hogy beledörgölték az orrotok. a támogatásról pedig igenis tessék kiírni hogy hova utaljátok, nehogy gammer banditához kerüljön csatornafejlesztésre.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2023 01:06:17
x47)
Na mindegy, történt, ami történt. Én köszönöm azt a sok munkát, ami által nagyon sok vicces videó felkerülhetett cenzúra nélkül az oldalra, köszönöm a 0-24es csatornákat és mirrorokat. Na basszátok meg a kurva anyátokat.
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2023 01:06:37
x11)
tényleg kell habosítani még tovább a lófaszt? ez a telipofás, mindenféle hipotézist tényként kezelő fröcsögés amúgy is tipik IQnulla hozzáállás.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nem nagyon kell megtanítani...
Farkas Kiss Endre egy vitatott vlogger, aki a SoDI névre hallgat. Azzal vádolják, hogy hajléktalan nőket bántalmazott, és más undorító dolgokat csinált pénzért és videóinak nézettségéért¹². Több profilja is van a közösségi médiában, például a Facebookon és a TikTok³⁴. Miért érdeklődik iránta?