Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Achtung!!
Te és a fejlődés :DDDDDDDDD
A plafon nem remeg meg néha a fejed fölött amikor ezeket így leírod?
Habár az már nem hír hogy teljesen elrugaszkodtál a valóság talajától
rajparancsnok
a valami rendfokozat a cigányoknál?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Köszi Kolléga
A képen minden megtalálható
Sörike
Kijev lankái
Goldamama kardos gyózelmi szobra

Köszi gyagyás a megerösitést. Buzi sodi a sodi. Bár tudtuk :(
Na bumm.
Vegyük észre azt is, hogy nem a pinára van ráindulva, hanem a rendszeren kívüli gecire (= elítélt csalóra és megélhetési zsarolóra), aki történetesen egy nő, és aki kimenekítheti a villával támadó öregasszonytól.
Az már csak egy plusz, hogy nézheti a faszokat, miközben dugják a prostit.
Én továbbra is tartom, h Laura kurva nagy troll :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mint Fórizs és Géza. Talán szeret trollkodni, de ettől még retard.
csak azért van rápörögve, mert lakhatást keres + laurának lehet loopolni. a csaj sem dolgozik, de van pénze mindig csalásokból; azt hiszi, majd eteti meg kiganéz alóla XXDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ja, persze. Szerintem Géza is jó troll :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mar maga az ahogy talalta.. anyukam azt mondta... El tudod kepzelni te is ahogy a Golda kiduzzadt erekkel a fejen uvoltott az arcaba, hogy
" Te retardalt ha odamesz ezek elszedik a maradek penzed es kirugatnak megint! Te nem vagy normalis!!!"
Amire endre megint csak
" Jo Jo, kezelem.. de ha megvaltoztatom a jelszavam es a telefonommal a kezemben alszom akkor .. "
Ebben eddig lehetett eljutni.
Igen, valahogy így képzelem én is. XD
Golda! Engedj be!
Amiért az univerzum meg is jutalmazza ! Tegnap pl Golda megoldotta a vashiányát :D
KURVArangy
Pusztuljál már el, kérlek. Napokon keresztül zaklatod azt a hülye kurvát, tőlünk meg elvárod, hogy asszisztáljunk hozzá? Remélem, hogy Hahó tényleg kiokosítja Laurát, és távoltartási végzést fog kérni ellened, te szar.
Mondjuk sneciről lehúzhatna még amennyit lehet, sőt, így igazából ellenérdekelt a melócsá leakelésben, hiszen ha nincs meló, nincs mit lehúzni .. ;-)
Már olyan kibaszottul össze lett csomózva az egész trash/troll/gurulka/fasztudja világ, hogy nehéz sokszor egyértelműen átlátni, ki mire hajt, kivel van éppen.
Ami vicces, ennek a beteg játéknak is vannak haszonélvezői, mint a szegedi ribi, meg a műanyag buddha, és vannak abszolut vesztesei, mint pl sneci.
Az mindenesetre tetszik, hogy a mergás évadban van egy kis szünet, már nagyon unalmas és kibaszott cringe volt a folyamatos idegtranyó odavissza őrjöngés-cirkusz.
Részemről az egyik legkirályabb csendes háttértroll volt aki megvette/elintézte a varangyház felvásárlást.
Amennyiben igen , tranyó már rinyálna neten. r.go tart még a pénz.
KURVArangy
Én azt remélem, hogy addig idegeli az öregasszonyt, hogy kiszúrja az egyik szemét!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Éty mégity hoty fog egnem Gémetykútföldjén elérni?
ahh, endit csak a szodómia meg a mélytorok érdekli (az is csak akkor, ha más fütyiket tud közben nézni...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Folyamatosan íratja fel magának a Rezia-t, hamarosan ezzel is be lesz szopatva, meg az orvos cimbora is.
TB-t is kéne néha fizetnie a multimilliomos csövesnek, több alkalommal lett piros a TB-je és emiatt nem tudták neki felírni a szükséges mennyiségeket. Komoly faszokat fog még kapni ezzel kapcsolatban (is)
az ilyen mé nem rakat spirált, ha már úgyis gumi nélkül kefél mindenkivel? nyeméjtem...
Azért mert Endre rakat helyette.
Hitelspirált.Értik hö hö
Neki az egyik álom akció ha már mindenképpen dugni kellene a dvp - double vaginal penetration. Amikor ketten dugják be egy lukba. Akkor a saját farkához dörgölőzne egy másik farok úgy, hogy szerintem nyelftanilag heteroszex lenne.
Nekem amúgy teljesen tisztán annak látszik ez az egész üzengetés hogy Laurát zsarolja valamivel. Ez lehet tanúvallomás, vélt jogi hetyetye segítség, alibi vagy nem tudom. Mindenesetre alig várom hogy "odaköltözzön" laurához aki ha egy kicsit is okos(*pr) rommá vereti valakivel a recskást és beállítja annak hogy megcsúszott és beverte a hombár fejét a kokós asztal sarkába.
Azon külön röhögök ahogy azt hiszi hogy ő meg Géza olyan kurva jó parti hogy Lauja még fizet is hogy elmenjenek megbaszni.
Azt nem csak azoknak szoktak akik már szültek?
Nem.
Van egy tippem.
Okos Laura, már benne van a korban.
Gyerek sehol.
Szerintem meddő, vagy valami súlyos veszélyeztető körülmény áll fenn.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Vagy simán fogyatékos és senki nem vállalja be, hogy csinál neki gyereket.
vagy csak hazajár az abortuszklinikára.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
A gyerek, szerintem a nőn múlik inkább.
Ha akar, van.
Az is lehet.
Jobb is hogy nem szaporodik.. szegény gyerek.. milyen életet lenne.
Köszönöm, pont ezt akartam mondani.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Lilláról eddig szopásos infók voltak (maseratis troll, TrashVOD tulaj, stb...), de Laura igazán megtesz mindent a gyerekért is. :)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Akiket felsoroltál a zárójelben, az egy ember. :)
A valasz ott van a kerdesben, mert egy ribanc. Szerinted az ilyen valogat? Legkesobb akkor illett volna atgondolnia az eletet amikor a gyomai dogevo faszan levo fekelyre csusszant a nyelve. En az ilyennek csak az apjat sajnalom, remelem nem kell latnia mi lett a lanyabol.
A munka nem megoldás.
felteszik már nem szült nőknek is; el is altatnak, ha nagyon fosol...:o))
Akkor én kérek elnézést Lillától, hogy burkoltan lerosszlányokoztam. Ezek szerint ugyanis monogám kapcsolatot folytat.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
mert prosti, abból is a butábbik fajta..vagy már szétszívta az agyát; semmi egzisztencia, az autója is lefoglalva...
valszínű, már sok helyen ismerik; lassan nem lehet válogatni a kuncsaftokban...
Nyugi, elég hosszú lista elférne abban a zárójelben. :)
Ha a dögevő cigánynak lehet, a leprás faszával, akkor a döglött pitonnal is lehet.
Szerintem ez érthető!
Zacskóból inná a tejet.
O és K együtt OK és minden OK!!
lehet, ha szépen kéri, egy cellába rakják a sziszával XXDD
Ezt kihagytad a végtelenül unalmas flokkból, hogy este nyolckor olyan mata részeg voltál, hogy nem láttad a klaviatúrát.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Megnéznék egy höhörészős loop-ot a társaknak.
Nyem mejek ejindulni, inkább maradok anyukámnál.
Szerző:
xray
(
x21)
Mar 05, 2023 16:00:03
Válasz
(4)
x21)
Mar 05, 2023 16:00:03
Válasz
(4)
szolnokon voltam katona csajok.
bokorugró voltál? Mar 05, 2023 16:00:03
tranyókiller
(
x2)
Mar 05, 2023 16:03:23
x2)
Valszeg most azért volt zavartalan lájvsz,mert goldamami elment a helyi gobleinező szakkörbe.
De majd este jön a sörösdobozos tüzérség.
SLAVA GOLDA
De majd este jön a sörösdobozos tüzérség.
SLAVA GOLDA
huddinge
Mar 05, 2023 16:04:18
Nur eine einfach test.
Mar 05, 2023 16:04:18
DonDraper
Mar 05, 2023 16:07:37
Másik szemében a szálkát is.
Hagyjál már.
Az ember a tapasztalatai alapján fejlődik.
Hagyjál már.
Az ember a tapasztalatai alapján fejlődik.
Te és a fejlődés :DDDDDDDDD
A plafon nem remeg meg néha a fejed fölött amikor ezeket így leírod?
Habár az már nem hír hogy teljesen elrugaszkodtál a valóság talajától
Mar 05, 2023 16:07:37
noikabatgomb
(
x10)
Mar 05, 2023 16:08:32
x10)
Endre, endre. Ki ne deruljon, hogy nekem volt igazam es tenyleg a lakcim bejelenteseken fog mulni a lifedéndzsör. Szerinted az osztrak nyomozo urak orulni fognak ha kiderul, hogy mar a nemet cimeddel is trukkoztel?
Ebben eddig lehetett eljutni.
sittessanyi
(
x7)
Mar 05, 2023 16:10:13
x7)
aztaqurva!! a gyagyás piszokul rá van pörögve a szegedi, született pinára :DDDD
annyira vágyik arra h valakibe beledughassa a pitont, hogy először összeállt egy őt bántalmazó pasival és ráköltött több milliót, most pedig egy feketeöves csalóhoz is odaköltözne, aki már többször is megszopatta.
úgy érzem ez a vonal még sok jót tartogat számunkra, még annak ellenére is hogy olykor valódi pinához juttatja sencit.
de ne feledjük, továbbra is áll a megállapítás: egy (testileg és szellemileg) normális nő számára a gyagyás továbbra is NOGO.
szellemileg fogyik (szandi) és a bekokózott, önkívületben lévő örömlányok (laura, orosz kurva) - ezek a gyagya által elérhető legfelsőbb szintek.
annyira vágyik arra h valakibe beledughassa a pitont, hogy először összeállt egy őt bántalmazó pasival és ráköltött több milliót, most pedig egy feketeöves csalóhoz is odaköltözne, aki már többször is megszopatta.
úgy érzem ez a vonal még sok jót tartogat számunkra, még annak ellenére is hogy olykor valódi pinához juttatja sencit.
de ne feledjük, továbbra is áll a megállapítás: egy (testileg és szellemileg) normális nő számára a gyagyás továbbra is NOGO.
szellemileg fogyik (szandi) és a bekokózott, önkívületben lévő örömlányok (laura, orosz kurva) - ezek a gyagya által elérhető legfelsőbb szintek.
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 05, 2023 16:10:37
x48)
Endre mikor indítod a Hogwarts Legacy streamet Laulától ?
kissendrevagyok
broni
(
x45)
Mar 05, 2023 16:11:25
x45)
bokorugró voltál?
rajparancsnok
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 05, 2023 16:13:36
x2)
Pedokorcs! Jól esne egy kis buzigőz mi? Hát neked azt már nem lehet, mivel se pénzed nincs rá, se buzigős sincs a környéken.
Hetyetye
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 16:13:54
x77)
Kifejezetten jól esett az elmúlt 2 napot visszaolvasni.
Bomlott elméjű, a szokásos faszkodásaid mellett a legkomolyabb faszerdő az osztrák csalási ügyed, abból nincs hetyetye.
Emlékszel milyen hangnemben beszélt veled a rendőr? Ajjaj, asodi.
Anyádnak meg annyit üzenek: Támadj, támadj a kurva anyád!
Bomlott elméjű, a szokásos faszkodásaid mellett a legkomolyabb faszerdő az osztrák csalási ügyed, abból nincs hetyetye.
Emlékszel milyen hangnemben beszélt veled a rendőr? Ajjaj, asodi.
Anyádnak meg annyit üzenek: Támadj, támadj a kurva anyád!
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 05, 2023 16:14:06
x6)
rajparancsnok
a valami rendfokozat a cigányoknál?
Balázs Padre
(
x13)
Mar 05, 2023 16:16:05
x13)
Köszi Kolléga
A képen minden megtalálható
Sörike
Kijev lankái
Goldamama kardos gyózelmi szobra
MegintKezded
(
x6)
Mar 05, 2023 16:18:49
x6)

Köszi gyagyás a megerösitést. Buzi sodi a sodi. Bár tudtuk :(
ascites
(
x57)
Mar 05, 2023 16:19:25
x57)
aztaqurva!! a gyagyás piszokul rá van pörögve a szegedi, született pinára
Vegyük észre azt is, hogy nem a pinára van ráindulva, hanem a rendszeren kívüli gecire (= elítélt csalóra és megélhetési zsarolóra), aki történetesen egy nő, és aki kimenekítheti a villával támadó öregasszonytól.
C64korszak
(
x2)
Mar 05, 2023 16:19:48
x2)
Meglátásaim a legújabb elmebajhoz:
1. Nem tudom a púpszászi putrinál mi értelme a nagy "óvintézkedéseknek", plakátolni nem csak ott lehet, sőt.
Egész púpszász célpont, a végcél, hogy a gnómot az anyja kibassza és végre a blahára kerüljön.
(de ha legközelebb a disznóölő nagykéssel "kezeli", nekünk az is jó)
2. Nem tudom, van-e távmunkája, vagy ha nincs, honnan van pénze, ez már az utolsó filléreket felvevős, adósság elől menekülős évad is lehet akár...?...csak a trollokon múlik, mennyire lesz aktív a csapat, és mikor kerül a gnóm utcára.
3. A bedobott melócsá, mint konkrét cég, esélyesen nem valid, de valami lehet, ha most a "fő félelem" ez a Laurás "szivárogtatás"
4. A lakás "öröklés" az lehet konkrétan, hogy a szélhámos zsidótanár kezese, aki sok éven át fizette ennek a féregnek vissza a pénzt a nyugdíjából, szintén meghalt, maradhatott utána ingatlan.
Ennek legfeljebb is a tartozást lefedő része, nagyon max. millió körüli, alatti, csekély maradék összeg lehet, ami goldának jut a lakás értékéből.
4+1 (azért goldának, mert rá engedményezte jogilag a kobold a zsetont, hogy anyuka "csinálja vissza", ami milliókat a gyagyás buzi szélhámosnak adott, ez egy 15+ éves ügy, ekkor kezdett a tanár zsidóságára "hivatkozva" náculni ugyebár)
5. Viktorsz, a faszér' nem tudtál valami szemrevalóbb vidéki kurvákat bekeverni a trash forgatagba, főleg, ha már basztad is az egyiket, meg pénzelted is vastagon...ezektől konkrétan forog a gyomrom.
1. Nem tudom a púpszászi putrinál mi értelme a nagy "óvintézkedéseknek", plakátolni nem csak ott lehet, sőt.
Egész púpszász célpont, a végcél, hogy a gnómot az anyja kibassza és végre a blahára kerüljön.
(de ha legközelebb a disznóölő nagykéssel "kezeli", nekünk az is jó)
2. Nem tudom, van-e távmunkája, vagy ha nincs, honnan van pénze, ez már az utolsó filléreket felvevős, adósság elől menekülős évad is lehet akár...?...csak a trollokon múlik, mennyire lesz aktív a csapat, és mikor kerül a gnóm utcára.
3. A bedobott melócsá, mint konkrét cég, esélyesen nem valid, de valami lehet, ha most a "fő félelem" ez a Laurás "szivárogtatás"
4. A lakás "öröklés" az lehet konkrétan, hogy a szélhámos zsidótanár kezese, aki sok éven át fizette ennek a féregnek vissza a pénzt a nyugdíjából, szintén meghalt, maradhatott utána ingatlan.
Ennek legfeljebb is a tartozást lefedő része, nagyon max. millió körüli, alatti, csekély maradék összeg lehet, ami goldának jut a lakás értékéből.
4+1 (azért goldának, mert rá engedményezte jogilag a kobold a zsetont, hogy anyuka "csinálja vissza", ami milliókat a gyagyás buzi szélhámosnak adott, ez egy 15+ éves ügy, ekkor kezdett a tanár zsidóságára "hivatkozva" náculni ugyebár)
5. Viktorsz, a faszér' nem tudtál valami szemrevalóbb vidéki kurvákat bekeverni a trash forgatagba, főleg, ha már basztad is az egyiket, meg pénzelted is vastagon...ezektől konkrétan forog a gyomrom.
trolléga
(
x30)
Mar 05, 2023 16:20:16
x30)
Hogy vigyorogsz te vén hülye buzeráns! 40 évesen anyád házában ilyeneken loopolsz, hogy megint más bassza az aktuális élettársadat. Mi mind kurvára irigyek vagyunk.
- "objektív tény", a zugügyvéd kurva anyád, az
- "nárci Laci"
- ez volt a duplacsavarod, azzal akartad bebiztositani magad, hogy ha leak van akkor elárulod mindenkinek: megpasztad a Laurát?
- teljesen rendben volt a tegnap esti lájfsz? A társadalom szemete vagytok, más jutuber arra is figyel nehogy véletlenül káromkodjon, ti meg a fajtalankodást elemezgetitek 18as karika, minden jelzés minden nélkül. A jó kurva anyád! Meg a pedo simogató Gézukámnak is. 2 gyermekes családapaként erre tanítod Kevinkét, te zsírdisznó? Van az a pénz amiért szóba állsz a recskással? Az 500 eurón felül mennyit engedett el a tartozásodból?
- mi lesz ha megtudod Náczi úr nevét? Fel lesz jelentve, mint a lekövetős troll?
- videó közepénél mi az a kopogás? Anyád csinálja a rántott húst? Vagy épp a Szieszta konvektort nem sikerült meggyújtani?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
- "objektív tény", a zugügyvéd kurva anyád, az
- "nárci Laci"
- ez volt a duplacsavarod, azzal akartad bebiztositani magad, hogy ha leak van akkor elárulod mindenkinek: megpasztad a Laurát?
- teljesen rendben volt a tegnap esti lájfsz? A társadalom szemete vagytok, más jutuber arra is figyel nehogy véletlenül káromkodjon, ti meg a fajtalankodást elemezgetitek 18as karika, minden jelzés minden nélkül. A jó kurva anyád! Meg a pedo simogató Gézukámnak is. 2 gyermekes családapaként erre tanítod Kevinkét, te zsírdisznó? Van az a pénz amiért szóba állsz a recskással? Az 500 eurón felül mennyit engedett el a tartozásodból?
- mi lesz ha megtudod Náczi úr nevét? Fel lesz jelentve, mint a lekövetős troll?
- videó közepénél mi az a kopogás? Anyád csinálja a rántott húst? Vagy épp a Szieszta konvektort nem sikerült meggyújtani?
broni
(
x45)
Mar 05, 2023 16:21:35
x45)
háború!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 05, 2023 16:22:12
x30)
Mack
(
x1)
Mar 05, 2023 16:22:15
x1)
Pont annyira hallgat az anyjára, mint másra, vagyis semennyire.
Szerintem éppen böngészi a netet, hogy milyen sátrat rendeljen, amiben dolgozhat úgy, hogy ne látszon a képernyő.
Semmi észérv nem érdekli, csak afarka térdig lógó szamárheréi irányítják.
Ami egyébként nekünk jó, mert így indulhat a szegedi évad, ha a lotyó is benne van a további kémkedésben.
Golda! Engedj be!
Szerintem éppen böngészi a netet, hogy milyen sátrat rendeljen, amiben dolgozhat úgy, hogy ne látszon a képernyő.
Semmi észérv nem érdekli, csak a
Ami egyébként nekünk jó, mert így indulhat a szegedi évad, ha a lotyó is benne van a további kémkedésben.
ascites
(
x57)
Mar 05, 2023 16:24:04
x57)
halászlé
(
x24)
Mar 05, 2023 16:26:24
x24)
aztaqurva!! a gyagyás piszokul rá van pörögve a szegedi, született pinára :DDDD
csak azért van rápörögve, mert lakhatást keres + laurának lehet loopolni. a csaj sem dolgozik, de van pénze mindig csalásokból; azt hiszi, majd eteti meg kiganéz alóla XXDDD
bolgár jeti
(
x30)
Mar 05, 2023 16:27:32
x30)
Ja, persze. Szerintem Géza is jó troll :D
kissendrevagyok
(
x48)
Mar 05, 2023 16:27:41
x48)
Lyucifer figyelj tudom, hogy olvasod a fórumot viszont ez jó pár oldallal történt szóval csinálok neked egy hotyvoltot. A drága szerelmedet tranyót el fogják vinni osztrák böribe sodikával együtt.
NA BEJ!

kissendrevagyok
NA BEJ!

EasybankosPedo
(
x23)
Mar 05, 2023 16:27:57
x23)
Gyagyás, szóval akkor jól értem, hogy nyomozás folyik ellened Ausztriába aláírás hamisítás és talán csalás miatt is, ez mellet eljárás folyik ellened Magyarországon valami drog ügybe is és ezek után te arról pofázol a Púpszászi kádárkockából, hogy nem tudod, hogy megbízhatsz e és összeköltözhetsz e nyugodtan a faszpinás hapsiddal azzal a trashribancal Szegeden , aki miatt kibasztak az ATOS-tól és aki folyamatosan szivárogtat rólad zsebpénzért? Nos ha már a véleményünkre vagy kíváncsi, akkor az én véleményem az, hogy eldrogozott agyú, fogyatékos, elmebeteg vagy ez alapján!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Miskolci Márk
Mar 05, 2023 16:28:18
Bennem az a kérdés merült fel, hogy a szegedi swingerben ott volt Lillácska is. Ameddig basztátok ketten Hő Hő Hö Laurát addig Lillácska sakkozott? Pont olyan :D :D
Mar 05, 2023 16:28:18
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 05, 2023 16:31:12
x4)
Te gyagya!
Azért bombázod a szőkét ilyen szekunder szégyenérzetet keltő üzenetekkel, mert így próbálod féken tartani a benned rejlő buzi démont?
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Azért bombázod a szőkét ilyen szekunder szégyenérzetet keltő üzenetekkel, mert így próbálod féken tartani a benned rejlő buzi démont?
noikabatgomb
(
x10)
Mar 05, 2023 16:31:24
x10)
Pont annyira hallgat az anyjára, mint másra, vagyis semennyire.
Semmi észérv nem érdekli, csak a farka térdig lógó szamárheréi irányítják.
Semmi észérv nem érdekli, csak a farka térdig lógó szamárheréi irányítják.
Mar maga az ahogy talalta.. anyukam azt mondta... El tudod kepzelni te is ahogy a Golda kiduzzadt erekkel a fejen uvoltott az arcaba, hogy
" Te retardalt ha odamesz ezek elszedik a maradek penzed es kirugatnak megint! Te nem vagy normalis!!!"
Amire endre megint csak
" Jo Jo, kezelem.. de ha megvaltoztatom a jelszavam es a telefonommal a kezemben alszom akkor .. "
Tajgi a szatír
Mar 05, 2023 16:31:41
Gyere ugorj velem ma sneckó, előtte masztiparti agyvérzésig
Mar 05, 2023 16:31:41
Mack
(
x1)
Mar 05, 2023 16:32:45
x1)
Amire endre megint csak
Amire endre megint csak
Igen, valahogy így képzelem én is. XD
Darth Tibor
(
x8)
Mar 05, 2023 16:32:47
x8)
Endre!
Eddig milyen következtetéseket sikerült levonni a flokkodra kapott visszajelzésekből?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Eddig milyen következtetéseket sikerült levonni a flokkodra kapott visszajelzésekből?
broni
(
x45)
Mar 05, 2023 16:36:29
x45)
tajgo, napoli -fiorentina 2-es, megvetttem a meccsett.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 05, 2023 16:37:17
x39)
A lényeg!
Endre mindig, mindent jól csinál.
mikedp
(
x9)
Mar 05, 2023 16:39:06
x9)
A lényeg!
Amiért az univerzum meg is jutalmazza ! Tegnap pl Golda megoldotta a vashiányát :D
gyakorlott gyagyás
Mar 05, 2023 16:42:29
Akkor ma lesz a hágvártc legaszi folytatása ugye endre?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Mar 05, 2023 16:42:29
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 05, 2023 16:43:45
x3)
Mar 05, 2023 16:43:45
aztaqurva!! a gyagyás piszokul rá van pörögve a szegedi, született pinára :DDDD.
Sajnos nem hiszem ,hogy hosszú ideig fog menni ez a Laurázás, Laura valóban magához költöztetné, támogatná védené Snecit ?Nem leakelne róla folyamatosan infókat? Elviselné az egész napos , basszunk,basszunk,basszunk loopolását? Mindenkit bedrogozz és átver a csaj, Viktort milliókkal lehúzta! A másik lehetőség, az,hogy Sneci fogja megunni az állandó leakeket és elkezd megint Tibinek könyörögni . De mást ne mondjak, Laura hamar ráun a balekokra , ezt eddig is láthattuk. Sneci talán te leszel a "szerencsés" akit nem :) Mar 05, 2023 16:43:45
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 05, 2023 16:44:46
x37)
Tessék.
Kivételen még őszintén érdekel is MINDENKI véleménye.
youtube.com/watch?v=ZXf6_hqKaLw&feature=shares
Kivételen még őszintén érdekel is MINDENKI véleménye.
youtube.com/watch?v=ZXf6_hqKaLw&feature=shares
Pusztuljál már el, kérlek. Napokon keresztül zaklatod azt a hülye kurvát, tőlünk meg elvárod, hogy asszisztáljunk hozzá? Remélem, hogy Hahó tényleg kiokosítja Laurát, és távoltartási végzést fog kérni ellened, te szar.
Kóser Szalonna
Mar 05, 2023 16:45:54
Kurva jó, eddig azért nem mert Gémeskútországban live-olni a pedofil, mert mindig betalálta egy tojásozás vagy egy pofonocska.
Mostanra eljutottunk addig, hogy live-ozás nélkül, az utolsó biztonságos menedékén is rendszeresen bántalmazza Golda, sokkal durvábban, mint amennyire a törvénytiszelő trollok tennék.
Mostanra eljutottunk addig, hogy live-ozás nélkül, az utolsó biztonságos menedékén is rendszeresen bántalmazza Golda, sokkal durvábban, mint amennyire a törvénytiszelő trollok tennék.
Mar 05, 2023 16:45:54
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 05, 2023 16:46:06
x5)
Indulhatunk Szegedre? A sodi.
Kiss Farkas Farkas
Jutka műbarack
(
x5)
Mar 05, 2023 16:46:37
x5)
Hiszen te már akkor mész és oda amikor akarsz.
Kiss Farkas Farkas
Kóser Szalonna
Mar 05, 2023 16:47:46
Endre, anyád ma is villát döfött beléd, vagy ezúttal a sodrófával csapokdta a púpodat? A konyhakés mikor kerül elő?
Mar 05, 2023 16:47:46
Ásó27
(
x68)
Mar 05, 2023 16:48:24
x68)
Tibit Jutka oltogatja folyton, amikor loopolna, téged meg anyád. Rend van na.
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 16:49:26
x77)
Újabb uzsora lesz?
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 05, 2023 16:51:05
x3)
Sneci, mikor sorban mennek majd a vendégek {legnagyobb trolljaid} a Te otthonodba Szegedre , kávéval fogod őket fogadni vagy elbújsz a wc-ben?
seymour schwartz
(
x6)
Mar 05, 2023 16:54:09
x6)
Egyébként mi van Lyucus 8 millás hátizsákjával? Merga megkapta már a 4 milláját, vagy az egész el lett hányva, ott let hagyva a Nyugati aluljáróban?
Ingatkanügyek
C64korszak
(
x2)
Mar 05, 2023 16:57:14
x2)
bedrogozz és átver a csaj, Viktort milliókkal lehúzta
Mondjuk sneciről lehúzhatna még amennyit lehet, sőt, így igazából ellenérdekelt a melócsá leakelésben, hiszen ha nincs meló, nincs mit lehúzni .. ;-)
Már olyan kibaszottul össze lett csomózva az egész trash/troll/gurulka/fasztudja világ, hogy nehéz sokszor egyértelműen átlátni, ki mire hajt, kivel van éppen.
Ami vicces, ennek a beteg játéknak is vannak haszonélvezői, mint a szegedi ribi, meg a műanyag buddha, és vannak abszolut vesztesei, mint pl sneci.
Az mindenesetre tetszik, hogy a mergás évadban van egy kis szünet, már nagyon unalmas és kibaszott cringe volt a folyamatos idegtranyó odavissza őrjöngés-cirkusz.
Részemről az egyik legkirályabb csendes háttértroll volt aki megvette/elintézte a varangyház felvásárlást.
mikedp
(
x9)
Mar 05, 2023 16:57:15
x9)
Egyébként mi van Lyucus 8 millás hátizsákjával? Merga megkapta már a 4 milláját, vagy az egész el lett hányva, ott let hagyva a Nyugati aluljáróban?
Amennyiben igen , tranyó már rinyálna neten. r.go tart még a pénz.
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 17:08:49
x77)
Ma mennyi szúrást kaptál villával önvédelemből, Endre?
kripli figyelő
(
x12)
Mar 05, 2023 17:12:25
x12)
Elég durva hogy már Golda felügyelete sem képes kordában tartani az alkoholizmust.A vén kurva pontosan úgy terrorizálja az alkesz fiacskáját ahogy azt az alkesz férjével tette.Az eredmény is ugyanaz lesz még mélyebbre tapossa gyagyást az alkoholizmusban.Gyagyás ugyanazt a hisztis idegesítő taktikát követi Golda ellen ami működött egy ideig az etyetyemi évek alatt.Az eredmény ugyanaz lesz ami a Pátyi exodushoz vezetett.A történelem ismétli önmagát.
Darth Tibor
(
x8)
Mar 05, 2023 17:13:41
x8)
Ma mennyi szúrást kaptál villával önvédelemből, Endre?
Én azt remélem, hogy addig idegeli az öregasszonyt, hogy kiszúrja az egyik szemét!
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 05, 2023 17:14:51
x3)
Náczi Laci bácsi jól érezted magad Lauránál ? Ugye nem tömted tele szegény ártatlan fiatal lány fejét,nem beszéltél Sneci ellen, nem szereztél meg infókat Sneciről ? :)
Mercis Hambi
(
x3)
Mar 05, 2023 17:18:05
x3)
Na szex , csá :)
EasybankosPedo
(
x23)
Mar 05, 2023 17:18:42
x23)
Ja és gyagyás ha már Ausztriai rendőrségi ügyek. Az az ügy, hogy áll amit egy rendőr indított, mert szerepelt a videóba arccal?
Alighanem Novemberbe vagy Decemberbe küldte az ügyvédje az értesítőt neked, hogy bizony perelni fogni. Sikeresen győzedelmeskedtél és sikerült ráfogni a tibire, hogy az az ö live-ja volt, vagy már ki is fizeted a rendőr úrnak a bánó pénzt?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Alighanem Novemberbe vagy Decemberbe küldte az ügyvédje az értesítőt neked, hogy bizony perelni fogni. Sikeresen győzedelmeskedtél és sikerült ráfogni a tibire, hogy az az ö live-ja volt, vagy már ki is fizeted a rendőr úrnak a bánó pénzt?
Tyodika
Mar 05, 2023 17:22:14
vagy már ki is fizeted a rendőr úrnak a bánó pénzt?
Éty mégity hoty fog egnem Gémetykútföldjén elérni?
Mar 05, 2023 17:22:14
Kakaspina
(
x24)
Mar 05, 2023 17:25:27
x24)
Sodrák, Alonso 41 évesen épp majdnem a komplett mezőny seggére ver a F1-ben.
Te ugyanennyi idősen maximum egy tranyó seggére verted.
Mit értél el valaha, te askenázi abortuszmaradék?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Te ugyanennyi idősen maximum egy tranyó seggére verted.
Mit értél el valaha, te askenázi abortuszmaradék?
-
Mar 05, 2023 17:25:44
Laurának egy kis útmutató ha becsúszna egy gyerek:
- ha hatalmas, vekni feje van, akkor a gyagyásé
- ha halva születik, akkor a gézáé
- ha egy darab szarra emlékeztet, akkor a gammeré
- ha túl gyakran vágyik arra hogy megszoptassák, akkor a viktoré
Mar 05, 2023 17:25:44
halászlé
(
x24)
Mar 05, 2023 17:27:24
x24)
ahh, endit csak a szodómia meg a mélytorok érdekli (az is csak akkor, ha más fütyiket tud közben nézni...)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 05, 2023 17:28:10
x37)
Endre, ha bekerülsz a börtönbe, neked véged. Amilyen idegesítő, okoskodó, hetyetyéző buzi vagy, az első héten szétbassza a veknit Kemál vagy Abubakar.
Rumci
(
x2)
Mar 05, 2023 17:28:53
x2)
El ne higyje már itt egy-két ember hogy Náci lement Szögödre...mikbe fagytok, de komolyan
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
-
Mar 05, 2023 17:29:04
Folyamatosan íratja fel magának a Rezia-t, hamarosan ezzel is be lesz szopatva, meg az orvos cimbora is.
TB-t is kéne néha fizetnie a multimilliomos csövesnek, több alkalommal lett piros a TB-je és emiatt nem tudták neki felírni a szükséges mennyiségeket. Komoly faszokat fog még kapni ezzel kapcsolatban (is)
Mar 05, 2023 17:29:04
halászlé
(
x24)
Mar 05, 2023 17:30:41
x24)
az ilyen mé nem rakat spirált, ha már úgyis gumi nélkül kefél mindenkivel? nyeméjtem...
Galla Miki
Mar 05, 2023 17:36:21
Azért mert Endre rakat helyette.
Hitelspirált.Értik hö hö
Mar 05, 2023 17:36:21
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 05, 2023 17:39:02
x3)
Pedo Endi, látod-látod, megint baszni akartál, de csak rábasztál...
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 05, 2023 17:39:23
x8)
Neki az egyik álom akció ha már mindenképpen dugni kellene a dvp - double vaginal penetration. Amikor ketten dugják be egy lukba. Akkor a saját farkához dörgölőzne egy másik farok úgy, hogy szerintem nyelftanilag heteroszex lenne.
Nekem amúgy teljesen tisztán annak látszik ez az egész üzengetés hogy Laurát zsarolja valamivel. Ez lehet tanúvallomás, vélt jogi hetyetye segítség, alibi vagy nem tudom. Mindenesetre alig várom hogy "odaköltözzön" laurához aki ha egy kicsit is okos(*pr) rommá vereti valakivel a recskást és beállítja annak hogy megcsúszott és beverte a hombár fejét a kokós asztal sarkába.
Azon külön röhögök ahogy azt hiszi hogy ő meg Géza olyan kurva jó parti hogy Lauja még fizet is hogy elmenjenek megbaszni.
linzi fapóleon
(
x8)
Mar 05, 2023 17:40:18
x8)
Norina
(
x2)
Mar 05, 2023 17:41:05
x2)
Nem.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 05, 2023 17:41:11
x39)
Van egy tippem.
Gyerek sehol.
Norina
(
x2)
Mar 05, 2023 17:42:02
x2)
Van egy tippem.
Gyerek sehol.
Gyerek sehol.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 05, 2023 17:42:30
x6)
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 05, 2023 17:42:58
x39)
Ha akar, van.
Norina
(
x2)
Mar 05, 2023 17:43:15
x2)
Az is lehet.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 05, 2023 17:43:39
x3)
Ha akar, van.
Ha akar, van.
Köszönöm, pont ezt akartam mondani.
SyntaxError
(
x24)
Mar 05, 2023 17:47:32
x24)
Ha akar, van.
Ha akar, van.
Lilláról eddig szopásos infók voltak (maseratis troll, TrashVOD tulaj, stb...), de Laura igazán megtesz mindent a gyerekért is. :)
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Mar 05, 2023 17:51:32
x2)
Ez lesz az első, és utolsó szegedi lamantin megjegyzésem. Magyarázza már meg nekem valaki, h pl mi értelme volt a dögevő cigányt x napig kitartani? Se pénze, se foga, se semmilye, sőt még egy mocskos cigó is. 30 környékén ilyen fekete pontot nem szerencsés begyűjteni csillagom, ha egyszer úgy döntenél h elég a kurválkodásból, és szeretnél egy normális faszit találni, akkor az bőven kuka lesz már....
Hetyetye
Biztatási kár
(
x10)
Mar 05, 2023 17:51:35
x10)
Trollok harca
(
x5)
Mar 05, 2023 17:52:50
x5)
Golda dilemmája: elviselni az alkesz fattyát vagy elengedni leakurához..
Miskolci alvósejt
koszos
(
x11)
Mar 05, 2023 17:53:57
x11)
amugy nem igazan ertem,hogy miert csinalja ezt a szegedi ribi :D
hat bizonyara latott ezekrol a veglenyekrol videokat,stbstbstb es ennek ellenere szetteszi mindnek.
most valaki magyarazza el,hogy mi lehet a jo ebben neki ?:D
nyilvan nem az a par ezer forintocska amit kap a szarsagokert,hat nezd meg a gayzat.. rohad a pofaja,nyilvan tole egy fillert nem latna :DDD gyagyas detto+non stop fikat zabal,mondjuk o vilagi balek szal kepes lenne a szejejem neveben felvenni nagyobb osszeget laujanak :D
es a gammer ?:D nincstelen putris cigany :D
lehet valami olyan cuccal van felutve az az okadek amit ezek "kokainnak" hivnak,hogy ezeket az emebrekert mashogy latja ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
hat bizonyara latott ezekrol a veglenyekrol videokat,stbstbstb es ennek ellenere szetteszi mindnek.
nyilvan nem az a par ezer forintocska amit kap a szarsagokert,hat nezd meg a gayzat.. rohad a pofaja,nyilvan tole egy fillert nem latna :DDD gyagyas detto+non stop fikat zabal,mondjuk o vilagi balek szal kepes lenne a szejejem neveben felvenni nagyobb osszeget laujanak :D
es a gammer ?:D nincstelen putris cigany :D
lehet valami olyan cuccal van felutve az az okadek amit ezek "kokainnak" hivnak,hogy ezeket az emebrekert mashogy latja ?
ascites
(
x57)
Mar 05, 2023 18:00:42
x57)
Fifi ezt a modoros kedvesezést már Andi ellen is bevetette és már akkor is gyomorforgató volt:
miskolcigány
(
x5)
Mar 05, 2023 18:01:09
x5)
...
...
A valasz ott van a kerdesben, mert egy ribanc. Szerinted az ilyen valogat? Legkesobb akkor illett volna atgondolnia az eletet amikor a gyomai dogevo faszan levo fekelyre csusszant a nyelve. En az ilyennek csak az apjat sajnalom, remelem nem kell latnia mi lett a lanyabol.
halászlé
(
x24)
Mar 05, 2023 18:08:35
x24)
felteszik már nem szült nőknek is; el is altatnak, ha nagyon fosol...:o))
SyntaxError
(
x24)
Mar 05, 2023 18:10:30
x24)
Akkor én kérek elnézést Lillától, hogy burkoltan lerosszlányokoztam. Ezek szerint ugyanis monogám kapcsolatot folytat.
halászlé
(
x24)
Mar 05, 2023 18:10:32
x24)
nyilvan nem az a par ezer forintocska amit kap a szarsagokert,hat nezd meg a gayzat..
nyilvan nem az a par ezer forintocska amit kap a szarsagokert,hat nezd meg a gayzat..
mert prosti, abból is a butábbik fajta..vagy már szétszívta az agyát; semmi egzisztencia, az autója is lefoglalva...
valszínű, már sok helyen ismerik; lassan nem lehet válogatni a kuncsaftokban...
-
Mar 05, 2023 18:13:16
Géza spermája kölcsönkért Sodi spermájától Laura méhében. (fix info)
Mar 05, 2023 18:13:16
Biztatási kár
(
x10)
Mar 05, 2023 18:15:22
x10)
Nyugi, elég hosszú lista elférne abban a zárójelben. :)
"Jól" öregedő mondatok
Mar 05, 2023 18:15:50
"Ez a 90 euró elég sok pénz nekem, ennyi pénzt még soha életemben nem veszítettem el."
Mar 05, 2023 18:15:50
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 18:16:51
x77)
Endre, remélem megindultál már.
Van kulcsod nem? Kvázi a tiéd az ingatlan ha van hozzá kulcsod.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 05, 2023 18:18:32
x3)
Endre, lassan kezdj érdeklődni Villámtól hogy milyenek az osztrák börtönök és hogy mire figyelj oda!
Párszáz eurócsá fejében szerintem még fel is készítene téged testileg-lelkileg!
Párszáz eurócsá fejében szerintem még fel is készítene téged testileg-lelkileg!
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 05, 2023 18:22:16
x39)
Endre, remélem megindultál már.
Ha a dögevő cigánynak lehet, a leprás faszával, akkor a döglött pitonnal is lehet.
Szerintem ez érthető!
Kakaspina
(
x24)
Mar 05, 2023 18:24:30
x24)
Sodrák, alig 3 óra múlva már Lauránál laksz.
Milyen érzés szögedi pörösztnek lenni?
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Milyen érzés szögedi pörösztnek lenni?
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 05, 2023 18:30:41
x6)
El mertél már indulni fikás, vagy otthon loopolsz és fenyegetőzöl olcsó sörtöl habzó pofával?
Mára hóvárcot ígértél szegedről, megint becsicskultál?
Ezt a béte mentalitást nem szeretik a nők.
Mára hóvárcot ígértél szegedről, megint becsicskultál?
Ezt a béte mentalitást nem szeretik a nők.
Id. Náczi László
Mar 05, 2023 18:31:09
Nem tud valaki jó nemigyógyaszt?
Ismerösömnek kellene.
Ismerösömnek kellene.
Mar 05, 2023 18:31:09
Golda csiklója
(
x8)
Mar 05, 2023 18:36:29
x8)
Az is lehet.
Zacskóból inná a tejet.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Mar 05, 2023 18:37:57
x3)
Ha börtönbe is kerülsz Endre, ne felejtsd el, hogy mi mindig utálni fogunk, puszi-puszi!
Csicsó_VOD
(
x4)
Mar 05, 2023 18:40:50
x4)
Soha nem voltál te szerelmes, legfeljebb magadba, amíg nem fedezted fel, hogy a férfiakhoz vonzódsz.
Képtelen vagy szeretni, az empátia teljes hiánya fellelhető benned, vagyis egy genetikai zsákutca vagy.
Csak uralkodni, birtokolni, és irányítani akarsz, tipikus elmebeteg, pszichopata metódus.
Borzasztó hogy az európai törvények nem teszik indokolttá az integrált emberektől való elzárásodat, ahol hátralévő életedet egy olyan helyen töltenéd, ahol nem vagy káros hatással, különösképpen senkire.
Ez egy elszomorító tény, hogy még nem következett be.
Te el nem tudod képzelni gyagyás, hogy amúgy mennyire szerencsés voltál idáig, hogy csak horzsolásokkal jöttél ki a faszerdőből, mert ha csak Andi komolyan veszi a neki írt hetyetyézéseid garmadáját, akkor már valószínűsíthetőleg egy rácsos ablak mögül integetnél a mamának, intenzív seggfájással.
Remélem van igazság, és Hahó Úr munkája végre teljesen célba ér, és azzal vége az ámokfutásodnak.
Es gibt keinen anderen Geisteskranken auf der Welt wie Herrn Endre Kiss~https://sodipedia.sodika.org
Képtelen vagy szeretni, az empátia teljes hiánya fellelhető benned, vagyis egy genetikai zsákutca vagy.
Csak uralkodni, birtokolni, és irányítani akarsz, tipikus elmebeteg, pszichopata metódus.
Borzasztó hogy az európai törvények nem teszik indokolttá az integrált emberektől való elzárásodat, ahol hátralévő életedet egy olyan helyen töltenéd, ahol nem vagy káros hatással, különösképpen senkire.
Ez egy elszomorító tény, hogy még nem következett be.
Te el nem tudod képzelni gyagyás, hogy amúgy mennyire szerencsés voltál idáig, hogy csak horzsolásokkal jöttél ki a faszerdőből, mert ha csak Andi komolyan veszi a neki írt hetyetyézéseid garmadáját, akkor már valószínűsíthetőleg egy rácsos ablak mögül integetnél a mamának, intenzív seggfájással.
Remélem van igazság, és Hahó Úr munkája végre teljesen célba ér, és azzal vége az ámokfutásodnak.
sörtötbontok
(
x8)
Mar 05, 2023 18:41:31
x8)
EXKLUZÍV VIDEÓ
Sunka telóját feltörték, az utolsó videó azután készült, hogy beleélvezett Laurába és Endre lefetyelte.
Sunka telóját feltörték, az utolsó videó azután készült, hogy beleélvezett Laurába és Endre lefetyelte.
halászlé
(
x24)
Mar 05, 2023 18:42:04
x24)
Ha börtönbe is kerülsz Endre, ne felejtsd el, hogy mi mindig utálni fogunk, puszi-puszi!
Ásó27
(
x68)
Mar 05, 2023 18:42:32
x68)
Este 9-re érsz oda Laura lakásához Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Mar 05, 2023 18:42:46
x13)
Naki volt Swinger biztiőr, az oldasz, a Dariusz, és at Orsós Zoli.
Ezt kihagytad a végtelenül unalmas flokkból, hogy este nyolckor olyan mata részeg voltál, hogy nem láttad a klaviatúrát.
linziasztal01
(
x77)
Mar 05, 2023 18:43:27
x77)
Megnéznék egy höhörészős loop-ot a társaknak.
Fifike
Mar 05, 2023 18:44:31
Este 9-re érsz oda Laura lakásához Endre?
Nyem mejek ejindulni, inkább maradok anyukámnál.
Mar 05, 2023 18:44:31
Örebro
(
x17)
Mar 05, 2023 18:45:29
x17)
komolyan nem vagyok egy konzervativ fasz, de aztolvasni, hogy egy otvaros ribanchoz jårnak szoszerint baszni ferfiak, ezt nem tudom megemeszteni, hånynom kell az ilyenektöl.
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™